Optikkbutikker Fly - anmeldelser

Optikkbutikker Fly - anmeldelser

Negative vurderinger

Dritt er komplett. ******* ren. Jeg vil hevne meg. Bedre ikke rote med ikraft

Jeg bestilte briller fra kategorien progressiv. Det er ingen klager på utførelsen, men jeg kunne ikke bruke briller, jeg dro til en annen salong og bestilte nye
briller. På samme sted spurte han optometristen hvorfor jeg ser dårlig i briller fra Aircraft, det viste seg at markeringen ikke var laget riktig for fremstilling av linser. Jeg kommer aldri til å gå på fly lenger og anbefaler ikke noen.
Bestill salongen Shopping Center Akvarell

Det er ikke verre. Ren bedrag. Annonsert som japanske linser, men faktisk Kina. De gjør ikke fremgang i det hele tatt, men blir tatt. Jeg har allerede en ny endring på 40 tusen rubler. Det er ikke noe valg av linser i det hele tatt. På den progressive ikke legg utvidelsen, fordi det er ingenting. ikke prøv å bestille astronomiske priser for slik søppel.

På salongen i Kiev valgte de en ramme og bestilte linser. Jeg likte tjenesten og kom med poeng i tide. Etter en tid svekket rammen seg, begynte å falle av nesen. De vendte seg igjen mot salongen, de strammet rammen for oss, men ikke så lenge. Igjen begynte de å falle ned. Disse brillene bestilte datteren min. Jeg bestilte en annen ektemann, det samme, rammen svekkes snart, mannen klager over at rammen klipper et sted. Datterens rand snart etter å ha vridd perekosolo, det ene øyet over det andre. Vi kom med en klage, de anklaget oss for misbruk i kabinen og tok dem for reparasjon, og lovet å kaste av SMS når det var nødvendig å hente. SMS kom aldri, etter å ha kommet til salongen, fikk de mye negativitet fra selgere i deres retning, vi fikk forvrengte briller, de reparerte dem ikke underveis. Jeg skrev en klage til reklamasjonsboka og la poeng for dem, og skrev en klage for å erstatte rammen med en normal. Så ingen ringer tilbake. Forresten, datteren min målte andre rammer mens jeg skrev en klage, alle rammene er skjevt. Jeg vil kontakte Rospotrebnadzor

Min kone og datter kom til kontoret ditt i Reutov Park tirsdag 26. november 2019 om kvelden, og besøket forårsaket bare negativt. Hvis en ansatt ikke vil jobbe med en klientell, kjør henne i nakken, ikke en fot til butikken din lenger, og vi vil ikke anbefale sharashkin-kontoret til noen

Jeg ble en klient for dette miraklet av optikk. Jeg kjøpte de dyreste rammene og linsene på middels pris, totalt med en rabatt på 17 000. Jeg husker ikke det nøyaktige beløpet. Den første uken begynte den italienske rammen å klatre rundt, “PRADO” -logoen rives av seg selv uten påvirkning. Jeg bruker briller hele mitt bevisste liv og gjør det nøye, slike ting skjedde med meg for første gang. Etter logoen la jeg merke til en feil på venstre linse, i form av mikrosprekker på overflaten av linsen fra utsiden. Jeg dro til optikeren, der jeg kjøpte dette produktet. Jeg ble tilbudt å lage de andre glassene, og disse ble sendt til kommisjonen. Det var ingen andre alternativer, jeg måtte gå for et nytt avfall, jeg ble tilbudt en rabatt, innledningsvis 50% da, ved bestilling, sank den til 30%. Vel, Gud velsigne ham, jeg bestilte dyrere linser, og som de fortalte meg, en veldig god ramme. Det viste seg om 11.000 s. Vi gjorde det i lang tid, som den første ordren. Jeg ventet og byttet ett produkt mot et annet Det andre glasset viste seg å være mangelfullt, høyre objektiv var ikke festet, det henger litt, for å si det slik, linsene ble satt med midten skiftende ned, så jeg kan ikke se det skarpt, øynene mine blir slitne og hodet mitt begynner å gjøre vondt om kvelden. En måned senere ventet jeg på tilbakelevering av de første poengene og svar på kravet. Linsene ble skiftet, men rammen satt igjen med en kommentar om min skyld. De gjorde brillene bedre enn første gang, men rammen fortsetter å klatre, nå på den fremre delen. I optikk fortalte de meg at de ikke hadde skylden og at de var klare til å betale tilbake de andre brillene for brillene, jeg nektet absolutt ikke, men hva kan jeg gjøre nå med denne rammen uten briller og den andre rammen som ikke passer hver dag. Og det viktigste, selv om jeg foreløpig ikke kommer til å skrive finalen ennå, for å si det slik, er ballen på din side av feltet, men det siste trekket vil være mitt. Lykke til til deg og din virksomhet.

Et forferdelig inntrykk! Jeg overrakte brillene til reparasjon 17. juli, de sa at hvis de ikke kunne fikse det, ville de ringe og advare. 07/30 ringte hun optikken selv, det viser seg at det var problemer med kureren og glassene blir brakt i kveld. Som et resultat kom 31. juli til salongen, og det viser seg at de ikke engang fikset høsten. Forferdelig kundeinnstilling og tapt tid.

De lurer hodet ditt. Ved mottak av ordren og 100% betaling sier en frist, og da er det umulig å motta ordren. Vi venter på briller i 3 uker, selv om de lovet å lage dem om en uke. Hver gang de gir uttrykk for et nytt og nytt begrep... Bare en slags svindel med et vakkert tegn (

Jeg blir med på de negative vurderingene! Alle har samme ting. Kvaliteten på rammene er forferdelig, men ikke billig (relativt), bare 8000 rammer. Arbeidets kvalitet er også motbydelig.

23. mars 2019 kjøpte du briller i hytta på Mozhaisk motorvei. Over tid la de merke til at linsene går utenfor forkanten av rammen. Da falt venstre linse ut. Antagelig var linsene kuttet feil. 8. april overrakte de briller til salongen for undersøkelse med forespørsel om å avslutte salgskontrakten i forbindelse med en produksjonsfeil og returnere pengene i samsvar med artikkel 18 i loven om forbrukerbeskyttelse. Brillenes tilstand ble registrert i dokumentene. Undersøkelsesperioden er 10 dager, lovet de å informere i SMS. SMS kom ikke.
23. april var resultatene av inspeksjonen i hytta ennå ikke. I telefonsentralen lovet de å ordne det og ringe tilbake, men ringte ikke tilbake. 26. april ble briller utstedt med et innsatt objektiv og et forslag om å erstatte rammen med en metall i henhold til lojalitetsprogrammet. Linsene går fremdeles utover brikkens forkant, naturlig. I stedet for en handling ga resultatene av undersøkelsen et merkelig dokument, nektet de å utstede en handling.
De nektet også å returnere pengene. Salongsjefen oppfører seg uvennlig. Jeg returnerte poengene for ny undersøkelse. Det gjenstår å kontakte Rospotrebnadzor og påtalemyndigheten i forbindelse med brudd på loven.

Jeg råder ingen.
Vi bestilte briller til barnet 24. mars 2019, butikken sa at bestillingen vår vil være den 28. mars 2019, fristen er 29. mars. Vi var hver for seg enige om at det er ekstremt viktig for oss å få ferdige poeng så snart som mulig, fordi barnet brakk gamle briller og med et tilstrekkelig stort minus på skolen vil det ikke være lett, og gatesikkerheten blir betydelig påvirket.
Vi ble forsikret om at alt vil være klart i tide!
Som et resultat...... for i dag sier de at de vil være klare den 04/03/2019. Se leveringstjeneste, ABSURD.
Jeg vet ikke hva annet vi får i forhold til kvalitet med denne holdningen til klienten.
Hvorfor lyve så uforskammet, er det tydelig at hvis vi visste at produksjonstiden var så lang, ville vi henvendt oss til en annen optikksalong.
Barnet kan ikke bruke linser, vi har gått uten briller i 10 dager allerede ……… MANGE TAKK til flysalongen

PS! Forresten, rammen ble ikke tatt billig, mer enn 10 st.

Jeg vil legge igjen en anmeldelse om salongen din som ligger på adressen Ivanovo, shopping centre Euroland
Første gang jeg kjøpte briller i 2017, undersøkelsen var gratis, glassene ble valgt, alt var bra den gangen. Glassene serverte i flere måneder (baugen brakk), fordi det første besøket tilfredsstilte meg, jeg kom hit for andre gang i juli 2018. det var ingen ansatt, en annen jente kom opp, hun heter Ekaterina, hun jobber for 2 salonger (også i Yasen). Holdningen er høflig, valget er gjort, produksjonsdato er angitt. Jeg er opprørt over at jeg mistet synet per enhet (det var + 1,5, det ble + 2,75). Jeg bestilte briller til kontoret og til lesing. Summen er definitivt ikke liten. Ved mottak var det påstander om Jeg ser ikke veldig bra, de ringte Catherine (den gangen hun jobbet i Yasen), hun ringte meg personlig tilbake og sa at jeg bare trenger å bli vant til det. Jeg er ikke en konfliktperson, jeg må, da må jeg bruke briller. Hodet vondt i øynene mine Det ble bare overskyet. Til slutt bestemte jeg meg for å kontakte øyelege. Her er det ingen grense for min overraskelse. Synet mitt er 1,75. Jeg skriver dette innlegget slik at du ikke får den samme skuffelsen, og kaster penger i vinden, foruten at jeg er fra en annen by.. Ja, jeg kunne komme med en klage til dem, men jeg bare kastet alle papirene deres.

Jeg vil dele min negative anmeldelse. Besøkte denne optikken 12. februar. Ekspertene er utmerkede - de sjekket synet, plukket opp briller. Jeg tror på en eller annen måte gjør alt vondt. nevnte poeng vil bli gjort innen 3 dager. Ordens mest ekstreme dag er 21. februar. 20. februar på telefon bekreftet de at jeg vil ha ordre 21. om kvelden kommer en melding, beklager at du har bestillingen 26. februar. Jeg ringer dem igjen 21. februar, de sier at de ikke kan fortelle den eksakte datoen. Generelt, hvis du trenger briller raskt, er du definitivt ikke her. bestillingen min er 7561007985, for den nåværende datoen fremdeles i produksjon http://joxi.ru/V2VDkENSd8VZNr.
På telefonen lyver de rett og slett åpent for meg og er uhøflige. De lover å ringe tilbake og ikke ringe tilbake, de lover å overføre til optikk og ikke oversette. Jeg er sjokkert over denne holdningen. Nå vil jeg dele med alle vennene mine slike negative opplevelser.

Flynettverk selger ærlig god kvalitet. Armene faller av etter tre ukers bruk, rammene sprekker på den første bruksdagen. Under garantien nekter de å korrigere sine egne. Men nådig tilby rabatt på en ny ordre. Hvem vil bruke mer penger på å løpe og gjøre om briller. Da jeg prøvde å ta den til reparasjon under garanti, sa selgeren ærlig talt: "Du har en så tynn ramme, så den brast." Hvorfor advarte de meg ikke da jeg kjøpte at jeg kjøpte et slikt produkt av lav kvalitet? Fakta - bestill 745002727, salong i Kievskaya St., 2. Rammen sprakk på den første bruksdagen, da jeg var på ferie måtte jeg lete etter lim! I et annet land og stikke en sprekk. Det er problematisk å gå uten briller (-3,75). Dette er den moralske lidelsen du lider av svindlere fra Ai Kraft.

Fordeler:

beklager etter andre besøk alle plusser er borte

ulemper:

ga meg ikke muligheten til å skrive en klage til deg og sende deg ut

detaljer:

. Da jeg bestilte brillene, forklarte de at brillene var nesten skuddsikker, og da jeg klødde dem med saken, ga de meg umiddelbart instruksjoner om stell av brillene. Og her ble det klart at det var skilsmisse og overbetaling 10 ganger. Da jeg ba om en bok med anmeldelser, eller de nektet med en svi og pekte på døren, er det synd at vi tror slike organisasjoner og de bedrar oss

I byen vår ble det åpnet en butikk under merkenavnet Aikraft, som det ikke er klart for. Valget av budsjettrammer er elendig, med et slikt utvalg av sine egne. 30 minutter i vente til selgeren er frigjort, fordi servert en. De andre poengene ble kunngjort som en gave, det er ingenting å velge mellom. Det er også gratis diagnostikk, det er ingen klager på enheten, men helsearbeideren kunne ikke måle avstanden elementært. Det er tydelig hvor gratis osten er, men det ville vært bedre om de tok pengene. Og til slutt gikk de tre dager fra løftet øyeblikk for å oppfylle ordren - stillhet.

Jeg kommer aldri til fly igjen. Jeg har hatt briller siden barndommen. Etter å ha bestemt seg for å bestille de neste brillene til seg selv, kom hun til Aikraft, og etter å ha bestilt briller for 12 tusen rubler, til slutt jeg fikk det, er det ikke klart hva. Rammen falt fra hverandre etter en måned. Etter å ha kommet til dem med en klage, fortalte de frekt at hun selv hadde skylden. Kort sagt, ikke en fot i dette flyet, hvis du bryr deg om nerver.

På de første glassene som jeg bestilte i denne salongen, ble belegget på linsene skrellet av. Jeg kom tilbake til salongen, selgerne vred glassene mine i hendene og sa at de så dette for første gang. De tilbød seg å bestille et annet par, sjekket synet, snakket om noe nytt system, kort sagt, glassene kostet 8000 rubler. Da jeg kom for å motta, begynte de å si at jeg fortsatt trengte å bestille briller til vennene mine. Jeg la ikke vekt på ordene deres. Omtrent en uke senere, da øynene mine ble vant til de nye brillene, forsto jeg at jeg ikke så det fine utskriftene i dem nøye. Her er en skilsmisse.

03/13/2018 henvendte seg til optikksalongen Aikraft på Tula. Jeg trengte å sette inn linsene i den nye Ray Ban-rammen. Høflige ansatte tilbød å måle visjonen min gratis. Jeg tok også med meg de gamle brillene mine, slik at optometristen skulle måle de gamle brillene mine. Jeg har hatt de gamle brillene mine i mer enn 7 år, jeg føler ikke noe ubehag i dem, bare rammen har slitt seg mye. Som et resultat ble synet målt, gamle briller ble sjekket. Linser valgte dyrere - uknuselig, for 2500r. Som et resultat, med arbeidet til mesteren kom ut 4500r. 03/23/2018 kom for ordren. Glad jeg tar på meg ferske tonede briller og drar hjem. Men underveis forstår jeg at jeg føler ubehag: Når jeg flyttet, begynte alt å bli uskarpt, øynene mine begynte å bli slitne og ømme. Svimmelhet dukket opp. Det var ingen konstant skarphet (bildet er ikke i fokus), hvis du ser på kantene på glassene, føler du effekten av å øke, det ble spesielt merkbart da jeg gikk ned eller opp trappene - det var rett og slett uutholdelig, jeg trodde jeg ikke kom hjem. I hytta var det rett og slett umulig å forstå! Naturligvis måtte de fjernes, og ytterligere to timer for å komme seg fra dem. Etter 40 minutter kom han tilbake til salongen på Tula. Høflige konsulenter begynte å berolige meg. De ba om å gå i dem i minst en uke for å bli vant til dem (eller til å bli blind til slutt?). Som et resultat skrev han en klage og ga poengene tilbake. Hvordan levde vi for å se at dette skjer i det største nettverket av optikksalonger i Moskva, i sentrum av hovedstaden? Penger ned i avløpet. Venter på svar på kravet. Og nå må vi be om at den nye rammen ikke lider. Spare helsen din og ikke gå til optikkbutikkene til dette selskapet!

MENNESKER. Jeg kjenner iKraft fra innsiden, vi hadde franchisen deres! Så som forretningspartner suger Aircraft og for Kina-linsekunder. At Aiko, visstnok Japan, er løgn! De selger forbruksvarer til ublu priser! Kjøpet for franchisetakeren er veldig høyt, de påfører et ikke-flytende, ferdige briller, tilbehør du ikke får. Alle produktene deres er veldig billig av lav kvalitet i Kina, optometrister rekrutteres fra tidligere selgere, budfirmaer osv., De læres i sitt "treningssenter" i 5 dager for å sjekke synet og avle etter ordre. Tro ikke deres utvalg og løp derfra.

Jeg kjøpte briller for en uke siden, men de passet ikke meg. Alt flyter, ikke et klart bilde (alt er bølgelignende), hodepine, kvalme. Hun gjennomgikk en uavhengig undersøkelse i 2 forskjellige diagnostiske klinikker og bekreftet begge at glassene ikke passer meg verken i dioptre eller i form (justeringen passer ikke, den er lavere for denne typen ansikt som meg, det kan ikke løftes opp - med denne typen briller ) Poeng kostet meg 8000 tusen rubler, jeg tror at dette ikke er et lite beløp som jeg ikke har tenkt å kaste bort! Feil valg av briller er resultatet av en medisinsk feil som er skadelig for helsen min! Poeng (i ditt tilfelle) er oppført i honningdelen. varer som ikke er gjenstand for bytte og retur. Jeg ønsker deg inderlig å gå gjennom "bytte og retur" -delen, fordi det ikke er sannsynlig at alle innbyggere i fremtiden vil oppsøke en klinikk der klienten taper pengene sine uten å motta de riktige varene!

Fordeler:

Salongpersonalet er hyggelige i kommunikasjonen

ulemper:

motbydelig kvalitet på briller

Jeg bestilte tofunksjonelle lesebriller og en datamaskin. Betalingen umiddelbart i sin helhet. Visjon ble sjekket i kabinen, utstyret deres ble levert et døgn senere, da jeg begynte å prøve på dem, innså jeg at rammen var tydelig deformert, fordi linsene var plassert i forskjellige vinkler i forhold til hverandre, en linse kom ut 1 mm fra rammen. Da jeg tok på meg brillene og så på dataskjermen, ble bildet deformert i en lysbue, venstre øye, der linsen stakk ut fra rammen, så jeg som om det var dekket med hånden min, på grunn av spenningen en hodepine umiddelbart startet. Jeg krevde å gjøre om brillene, de ansatte enige om, men tilbød å ringe en annen spesialist for å sjekke riktigheten av resepten som var skrevet til meg. Spesialisten skulle komme dagen etter, men kom ikke. Jeg ble invitert til å dra til kontoret deres i den andre enden av Moskva eller vente halvannen uke på ankomst. Jeg krevde refusjon, så ble spørsmålet med ankomsten av en spesialist umiddelbart løst. En jenteoptometrist ankom og sjekket alt, sa at alt er konsistent og tilsynelatende er det en skjult feil i linsen, og det skal gis briller for diagnose. Det gikk en uke uten svar, ingen hilsener. Jeg gikk inn i salongen på fredag ​​og personalet ringte meg på kontoret, de fikk beskjed om at glassene er klare på mandag, fristen er å ta dem med til salongen på tirsdag, fordi kurerer ikke leverer lørdag-søndag, glass på tirsdag de tok ikke med det, de ansatte ringte kontoret igjen og det viste seg at brillene ikke en gang hadde bestått diagnosen. Jeg krevde refusjon og skrev en uttalelse. De ansatte sa at de ikke kan gi meg pengene akkurat nå, fordi de ikke har grunnlaget for resultatet av undersøkelsen, og de vil returnere pengene til meg etter ytterligere 5 dager, fordi høytiden, helgene ikke blir levert av kurerer, etc. Etter ferien ringte de meg og sa at brillene var levert, diagnosen avdekket ingen problemer og jeg må hente brillene, og hvis de ikke passer meg, kan jeg gjøre en uavhengig undersøkelse og bare da vil de returnere pengene til meg.

Jeg bestemte meg for å bestille brillene mine, før jeg dro til en kommersiell klinikk, sjekket alt, og nå er tiden inne for å velge salong. Jeg valgte mellom to selskaper, til slutt bosatte meg på Aikraft, da selskapet geografisk ligger på stedet for mitt arbeid. Hun kom, de sendte meg til enheten, sjekket hvilke dioptre jeg trengte, akkurat som jenta ga meg demo-briller, satte inn linser der, så jeg kunne velge hva som passer meg. Deretter kommer den mest interessante delen, når jeg valgte en ramme, indikerte jeg tydelig hvor mye jeg vil møte, jentene (og det var 3) var enige, vi plukket det opp alle sammen, men da virket det som om jentene ved et uhell begynte å bomme på meg andre, en størrelsesorden dyrere, jeg forsiktig men bestemt avvist. Tiden er inne for å gjøre en bestilling, jeg trenger linser som ikke er enkle, siden astigmatisme, jeg stoppet på linser på 1.600 rubler hver, jeg ville også jobbe med 3000 linser, men nei) til slutt ga jeg 3200 for linsene, og resten av beløpet (2.597 rubler) skal ha gitt allerede ved mottak av ordren! Det er bra at jeg ikke ga hele beløpet med en gang, siden jeg hadde kommet den dagen jeg mottok brillene og satt på dem, innså jeg at de ikke ble laget riktig! Det flyter i øynene mine, men på samme tid “skjæres” øynene, + jeg har nærsynthet, MEN jeg kunne ikke fysisk ta og lese det som ble skrevet der, jeg kunne ikke.

Jentene ble veldig overrasket da jeg forklarte alt. Til å begynne med var det et forsøk på å skylde på meg, de sier at jeg villedet dem da, da jeg hentet linsene, men dette problemet ville raskt bli avgjort, deres feil, men de kan ikke løse en forbasket ting uten overordnede !! Jeg venter i morgen, når jeg bare får beskjed om det. de kan ikke returnere penger uten overordnede

Nøytrale anmeldelser

Fordeler:

Brilleglaspriser, gratis øyetest

ulemper:

Billige rammer er kortvarige

detaljer:

Med mine minus 8, uten å tynne linsen, vil de ikke passe inn i noen normal ramme. Jeg spurte prisen i andre optikk, og det viste seg mye billigere. Jeg likte de første poengene. Plastrammen og armene er forsterket med metallstenger, slik at de ikke er deformert. En regnfull dag falt de og rammen knakk. Jeg måtte bruke penger på en erstatter. Linsene var intakte og i optikk sa de at hvis det var en slik ramme, ville det bare være mulig å omorganisere linsene, men akk. Når det gjelder første gang i fly, ble synet mitt sjekket gratis, og jeg fikk reseptbelagt. Da brillene var klare viste det seg at konsulenten hadde blandet dioptre på steder. Men etter et par dager kunne jeg hente de konverterte glassene gratis. Flere måneder gikk, og rammen ble allerede litt avskalling. Maling påføres bare på overflaten. Jeg tenker på bonusene fra forrige kjøp for å kjøpe en ekstra ramme, selv om den er ganske billig for 1000 rubler og kvaliteten er dårlig.

Jeg liker fly først og fremst fordi du kan hente poeng for en normal pris i området 3000-4000 verdig kvalitet. I utgangspunktet er linser ikke så veldig forskjellige i pris, men rammene - ja. Deres enorme utvalg, det er til og med barnas.

Før jeg valgte briller, dro jeg til legen for en øyeundersøkelse, som var i samme butikk. Slik bekreftelse er gratis. Konklusjonen på hånden er ikke utstedt. Hvis jeg bestemmer meg for å kjøpe briller, vil jeg bare måtte oppgi navnet mitt, for før undersøkelsen la de et kort på meg og la det til databasen.

Jeg ankom den andre dagen etter undersøkelsen. Jeg plukket opp felgen raskt, prisen overrasket meg - bare 2000 rubler. Jeg likte også at forskuddet er halvparten av kostnadene for poengene, etter at de var klare betalte jeg resten. De lovet meg at brillene ville være klare om 5 dager, men de ringte inn 12. Jeg var veldig indignert, i det minste ville de ha redusert kostnadene! Dette er deres feil!

De testet synet mitt gratis. På vinduet var det mange forskjellige eksempler på rammer. Flere aksjekataloger å velge mellom. Jeg valgte katalogen. De sa å vente omtrent en måned. Betalte hele beløpet på en gang. Vi lovet å ringe når ordren kommer. Hun ringte en måned senere, avklarte hvorfor de ikke ringte meg tilbake. Det viste seg at brillene ennå ikke har kommet, de kommer om 2 dager. De ga alt i tide, unnskyldte seg for den lette forsinkelsen. De fungerer som standard. Kommuniser med tilbakeholdenhet, uten unødvendige følelser. Det er ingen entusiasme for tjenesten. Jeg likte brillene, de passet virkelig på meg.

Fordeler:

Ordenen kom raskt

ulemper:

En uke senere innså jeg at brillene ikke ble plukket opp riktig.

Og så gikk vi rundt i kjøpesenteret City Mall, på Novo-Astrakhan-motorveien i byen Saratov, Zavodskoy-distriktet, hvis noen vet, og da gir jenta meg en brosjyre med gratis synsdiagnostikk akkurat her og akkurat nå. Med syn er ikke alt perfekt med meg, så jeg bestemte meg for å bruke denne tjenesten og gå gjennom diagnostikk.
Det gjøres raskt og da sier jenta resultatet, i mitt tilfelle er det blandet astigmatisme, hvem vet ikke, dette er når øynene ser på helt andre måter, jeg har stor forskjell.
Og så begynte jenta å gi meg råd om hvilke briller jeg skulle velge, for permanent bruk forsvant det umiddelbart, for hvis du går konstant er det bedre å bruke linser, så de begynte å hente briller til jobb. De plukket den opp veldig lenge, fordi øynene ser på helt forskjellige måter, i omtrent en time plaget jeg jenta, og jenta meg: D og til slutt valgte jeg de rette linsene, det gjenstår å velge bare rammen.
Rammen i denne butikken, men i prinsippet, som i alle andre, i en helt annen prisklasse, fra 300 til uendelig. )
Jeg valgte for 1850, hun hadde en black metal veske, en behagelig passform, de er ikke store og ikke små, generelt etter behov)) Jeg prøvde også alle slags, og stoppet på dem))
Selve linsene var verdt 2.400 og at jeg, med hensyn til arbeidet, fikk 4650 rubler.
Linser der kunne velges billigere, men de fortalte at andre som ikke ville være billigere bare ville ha behov for meg. Selvfølgelig tror jeg at dette er rene løgner, men så vel. Gjorde et depositum på 50% og sa å vente i 7 dager.
Jeg kom, fikk brillene, men for å være ærlig, etter å ha brukt dem i omtrent en uke, forventet jeg et større resultat, siden jeg ikke merket stor forskjell, selvfølgelig, det er tydeligere og fargene er lysere, men fortsatt er noe ikke riktig.
Nå legger jeg ikke på dem mye, fordi øynene mine blir veldig slitne, og jeg tror det på grunn av feil valg. Så mitt råd er enten å gå til en pålitelig optiker med gode spesialister, eller ta en avtale med en optiker og komme med oppskriften.
Jeg vil også si, etter ca 2 måneder laget min unge mann også briller til seg selv, hvilken optikk jeg ikke husker, men det tok ham maks en halv time, han plukket raskt opp riktige linser, der han fremdeles er veldig behagelig og omslaget fremdeles De ga den i gave, men det kostet litt mer enn 5300 rubler, men de la seg ikke bare rundt ham. )
Lær av andres feil! Lykke til!

Fordeler:

utvalg av rammer til priser

ulemper:

veldig lite rom

Jeg var i kjøpesenteret "Mariel", hvor jeg etter en liten snuble fant Aikraft-optikksalongen. Optikkavdelingen er liten og med mange mennesker vil det sannsynligvis ikke være utplassert der, men under mitt besøk var det en hel person og derfor var det ingen knusing. Av personellet til personen: en i kassen og en gikk rundt i gangen, konsulterte og, som det viste seg, senere viste seg å være en optimist (gjennomført smart syndiagnostikk). kontoret for å sjekke synet er veldig lite, etter hvert som det tok 7-10 minutter, ga de ikke dataene i henhold til resultatene, ba om et telefonnummer, lovet at en SMS ville komme, men. Kanskje hvis jeg bestilte briller med en gang, ville holdningen være annerledes, er det vanskelig å si. Helhetsinntrykket er blandet.

I dag ville jeg snakke om mitt første besøk i Aircraft Optics.

Jeg har dårlig syn og vanligvis sjekket jeg det i byklinikker. Dette tar som kjent mye tid, og kommunikasjon med medisinsk personell er ikke en stor glede..

Jeg har hatt briller i mer enn 3 år, og tiden er inne for å sjekke synet mitt igjen og bestille nye briller, helt til i siste øyeblikk jeg forsinket det. Jeg bestemte meg for at jeg ville spare tid og gå til nærmeste optikk og gjøre alt der. Og så kom jeg over optikk Icraft.

Veldig fin optikk, ansatte kontaktet meg umiddelbart, fant ut hvilket problem jeg sto overfor, tilbød å sjekke synet mitt gratis. Jeg har fremdeles ikke gitt en bedre diagnose av synet, det tok ikke mye tid, men i følge mine følelser var det bedre enn før (i byklinikker).

Etter å ha sjekket synet ble jeg tilbudt å velge en modell av rammen. Det er mer enn nok der, for enhver smak. Men det som er viktig er kostnadene for poeng. Denne optikken er en av de billigste optikkene. Jeg kjøpte briller med linser for bare 2900 rubler. Linser lages på bestilling. Jeg tror dette er en veldig rimelig pris, spesielt for de menneskene som kjøper flere par på en gang eller ikke alltid bruker briller.

UPD
I dag tok jeg brillene mine, rammen er god og jeg liker den veldig, men dessverre hadde jeg briller hele dagen, jeg skjønte at linsene ble valgt feil.
Jeg bruker briller hver dag og øynene mine skader aldri, men i dag i nye briller var det veldig lite behagelig. Jeg tror at jeg vil bruke denne optikken, men bare som kjøp av briller, uten øyeundersøkelse.

Positive anmeldelser

Jeg kjøper alltid briller bare i flyoptikk. Etter min mening jobber de der

veldig gode spesialister. Litterære og høflige mennesker. Også veldig

fornøyd med kvaliteten på glassene. Jeg kjøpte både billig og dyrt. Verken med eller med

det var ingen andre problemer. Det eneste, for omtrent 2 år siden jeg kjøpte Mio-briller, ser det ut til

Jeg ga rundt 3 tusen for dem. Uoppmerksomt brakk rammen på dem.

Etter kjøpet har det gått et halvt år. Og jeg husker at de sa at de er garantert

5 år, så jeg bestemte meg for å finne ut av det. Som et resultat er alt virkelig under garanti.

erstattet. Etter denne hendelsen var jeg nok en gang overbevist om at Icraft ikke var det

Tusen takk! Jeg likte brillene! Jeg er fornøyd med både rammen og linsenes kvalitet. Etter min mening avhenger landing av briller av vårt uavhengige valg av en ramme som er praktisk for oss. Jeg fant denne rammen med deg. For første gang valgte jeg å sette fotokromiske linser inn i rammen, jeg er veldig fornøyd med dem! Min eneste anbefaling til deg, om påliteligheten av sporing av produkter, det fungerte bare ikke for meg. Jeg har allerede mottatt poeng, og ordrestatusen forble "i produksjon".

Hei, jeg vil dele mitt besøk på Aircraft optics. Jeg har hatt briller og linser i mange år og prøver å sjekke øynene mine regelmessig. Denne gangen gjorde jeg diagnosen syn i denne salongen, jeg likte legens holdning, hennes tilnærming og hvordan hun åpnet øynene mine for mange ting som ikke var kjent for meg. Hun var i stand til å berolige meg og bestemme synet mitt korrekt (på mitt siste besøk skremte legen meg virkelig at visjonen min falt veldig og ikke bestemte de dioptrene som var nødvendige for meg). Jeg vil takke deg igjen for at jeg har blitt mer komfortabel med de dioptrene riktig definert for meg. Jeg ønsker deg suksess og utdanning.

Jeg kjøpte linser i "ikraft optics".

Personalet er veldig vennlig, fagpersoner jobber, de fortalte alle, hentet, ga tips om bruk. Også i denne salongen er et stort utvalg, alle vil finne noe som passer ham. Det som er veldig gledelig er prisen)

Fra linsene selv er jeg bare begeistret. Brala Alcon® DailiesTotal 1

De blir ikke følt for øynene våre, de er ikke tørket som fortiden som jeg prøvde. Du har på deg hele dagen og bare gleder deg over livet og en lys verden, og glemmer at du er i linsene! Alt er super, jeg vil absolutt bruke det igjen.

06/09/2018 på vei hjem så jeg en annonse av Aircraft salon om en gratis tjeneste for å sjekke syn og velge briller / linser. Jeg bestemte meg for å komme innom, siden synet mitt har blitt verre den siste tiden. Det ble vanskelig å se i linsene mine. Jeg vil understreke de høflige holdningene til ansatte overfor besøkende i salongen Aikraft Optics på Kievskaya ulitsa 2. Eierskap 2. (Dessverre husket jeg ikke navnene på selgeren og legen). De blir møtt med et smil, lett forklarer og finner en tilnærming til hver klient. Synet mitt ble sjekket, brillene og linsene mine ble plukket opp. Forklart hvordan man skal ha på seg og ta vare på dem. Jeg var veldig fornøyd! Jeg kjøpte også ACUVUE® OASYS 1-dagslinser der, da det er lettere for meg å bruke en-dagslinser (de krever mindre vedlikehold). Jeg likte linsene, øynene deres er komfortable, selv på slutten av arbeidsdagen. Jeg kjøpte også dråper BIO Comfort + med ravsyre og hyaluronsyre. Dette er bare en hellig gave for deg som ofte jobber på datamaskinen! Også i hytta kan du kjøpe briller for bare 1900 rubler. Denne prisen inkluderer allerede ramme og linser for briller og mesteren. Inni, et bredt utvalg av rammer for enhver "lomme". En av disse dagene vil jeg gå for poeng til ICRAFT! Jeg bestemte meg for å legge igjen min positive anmeldelse om salongen. Som de sier: "Det er ingen følgesvenn for smak og farge!" Men denne salongen er for min smak og farge))). Nå er jeg din faste kunde!

Da jeg hadde behov for øyeundersøkelse, snudde jeg meg mot optikken til Fly. Tidligere kjøpte jeg allerede briller og linser i nettverket til denne optikken, så denne gangen dro jeg til dem. Denne gangen var det en salong på Novy Arbat. Som alltid gledet oss det vennlige personalet, nytt utstyr og valget. Til tross for at interiøret er lite, er det alltid noe å velge mellom både rammer og linser. Etter å ha sjekket synet, anbefalte en optiker å bytte to-ukers linser. I følge den samme salongen kjøpte jeg linser fra Alcon dagbøker i alt 1. Jeg var fornøyd med linsene. Tynn, ikke følt i det hele tatt i øyet. De tørker ikke ut, selv etter en lang arbeidsdag ved datamaskinen. Tusen takk for optikken til Aircraft på Novy Arbat for den høye kvaliteten på arbeidet deres!!

Jeg vil uttrykke min dype takknemlighet til arbeiderne fra kjøpesenteret. Mango (metro Shchelkovskaya), så vel som operatørjenta (husket dessverre ikke navnet), som hjalp meg med å få bestillingen min (nummer 7440005253) så snart som mulig (08/10/2018).
De er veldig imøtekommende, i en vanskelig situasjon hjalp de til med å løse problemet, på det minste spørsmålet er de klare til å hjelpe, foreslå, avklare og møte dem. De gjorde alt mulig (det virket og umulig) for å få en bestilling i dag, og dette var ekstremt viktig på grunn av avgangen!

anmeldelser

franchisepartnere fra Icraft

Alexander Ivanov, Ufa

I 2013 tenkte jeg å starte en franchisevirksomhet. De viktigste kriteriene var mengden av initialinvesteringer og tilbakebetalingstid. Av forslagene som ble behandlet virket optikkfranchisen til Aircraft optimal. Da han kom til utstillingen av franchisetakere, snakket han personlig med representanter for nettverket og bestemte seg for samarbeid. Etter å ha lansert den første butikken, åpnet han i løpet av et år to til som fremdeles fungerer i dag. For øvrig forlater en representant for selskapet for åpningen av hver butikk, som er med på å etablere prosessen og støtter de første dagene med arbeid.

På grunn av rammer for egen produksjon er butikkens utvalg eksklusivt og gjentas ikke i noen byoptikk (i motsetning til optikere som støtter et utvalg av offentlige leverandører). For min del jobber jeg jevnlig med å markedsføre butikker og på kvaliteten på tjenesten. For å få hjelp i disse spørsmålene og anbefalingene, kan du alltid kontakte spesialistene på franchisetakerens avdeling. Jeg vil si at forretningsmodellen fungerer, og hvis du handler med butikkene dine, vil du få positive resultater.

IP Skillful Irina Sergeevna, Skillful Denis Nikolaevich

Før jeg startet virksomheten, jobbet jeg i lang tid som finansanalytiker i en av forretningsbankene og tenkte lenge på å opprette mitt selskap - jeg lette etter noe passende, noe som ville være interessant å gjøre, som ville komme folk til gode. Derfor, da vi snublet over Ikraft-franchisen på Internett, bestemte vi oss nesten umiddelbart for å henvende oss til den. Så vårt første poeng med Aikraft Optics Salon dukket opp, og drømmen min om å ha min egen virksomhet gikk i oppfyllelse.

Optikk er et av de mest lovende aktivitetsområdene. For øyeblikket har vi i tillegg åpnet en skobutikk og en smykkebutikk, men optikk er fremdeles den mest kostnadseffektive. Vi ser trygt på fremtiden, for i motsetning til forhandlere, som snart vil gå helt online, vil optikkbutikker forbli. For å hente briller, trenger du en legekonsultasjon, en nøyaktig øyeundersøkelse. Dette kan ikke gjøres i nettbutikken..

Lilia, hovedkontor for Aircraft Salon på franchising i Nyagan

Med selskapet "Aircraft" begynte vi å samarbeide i fjor. Og godt nok, dette selskapet førte oss til åpningen. Meget god forberedelse, ingen funksjonsfeil, varelevering, opplæring av våre selgere. Alle var glade og alle var på topp. & Nbsp

Se videoen

Pavel, franchiseeier av Aicraft salonger, Stupino, Serpukhov, Tsjekhov, Moskva-regionen

Interessant nok virksomhet, det er veldig teknologisk og ganske lønnsomt... Utvalget av produkter som flyselskapet leverer er ganske eksklusiv, god kvalitet på glassproduksjon, reklamestøtte, kvalifiserte ledere. & Nbsp

Se videoen

Eier av Aircraft Optics Salon Franchise i Yelets

Jeg valgte en franchise i lang tid, men jeg stoppet i denne virksomheten fordi den er gjennomsiktig. Det viktigste er at dette er en gratis nisje, og det er rom for utvikling. & Nbsp

Se videoen

Eier av frisørselskapet Aircraft Optics i Blagoveshchensk

Vi har jobbet med fly i 4 år. I løpet av disse fire årene ble det åpnet 4 optikksalonger i forskjellige byer i Fjernøsten: Khabarovsk, Blagoveshchensk, Belogorsk, Birobidzhan. & Nbsp

Se videoen

Eier av Aircraft Optics Salon Franchise i Tyumen

Jeg var ansatt i Sberbank og ga et visst antall lån til forskjellige franchisetakere under Business Start-programmet. Det mest optimale alternativet for investeringer og inntekter var Aircraft. & Nbsp

Se videoen

Rinat, franchiseier av Aikraft salonger, Votkinsk, Sarapul, Elabuga

Vi valgte en virksomhet med fly for et år siden. I løpet av denne perioden åpnet vi tre butikker. Denne virksomheten tilbyr de mest gunstige forholdene for oss. I dag kan vi med tillit si at "Aircraft" oppfyller alle de uttalte samarbeidsvilkårene. & Nbsp

Flyoptikk

Negative sider

Uutdannede ledere. To jenter 32 år med fagutdanning, 26 år uten utdanning (fra 9. klasse på videregående skole) direkte optikk. Halvparten av de ansatte jobber uten registrering. Ved registrering angir 13 st. Ingen har medisinske bøker. Blant de ansatte er det ingen med medisinsk utdanning, oftalmologi eller optometri. I løpet av de to månedene mine forlot 4 personer jobb. Leger og optometrister får beskjed om hvordan de skal sjekke synet, de er forbudt å sette astigmatikere, de må sjekkes i ikke mer enn 5-10 minutter per person. Hver dag skjenket for små inntekter og advares om oppsigelse.Alle omarbeidingspoeng går på bekostning av ansatte. Uhøflighet og matter - kommunikasjonsnormen.

Positive sider

For å legge til informasjon, vennligst logg inn..

Bedriftsanmeldelser


Negative sider:
Skamløst bedragende! Alt blir lovet så søtt, men i virkeligheten betaler de mindre enn lovet, de blir bøtelagt for hva de vil, de betaler ikke lønn ved oppsigelse, bøter når galskap! De lover en lønn, de betaler mye mindre. Betal under markedet, 20 30 tusen, med oppsigelsen hvis du er heldig får du halvparten! Du studerer hele tiden, består noen eksamener, lønnen blir lagt til 0,0001% for dette !

Positive sider:
God dag. Nylig gikk jeg inn på en av optikkene på Snezhnaya, d. 27 nær metro Sviblovo. Flott beliggenhet for meg når det gjelder mitt arbeid og hjem, så vel som veldig mye. Flere detaljer >>

Negative sider:
Det er ikke noe menneskelig forhold i fly! Konstante sjekker, wiretaps, overvåking. Slik mistillit til ansatte, så mye løgn, hovmod, uhøflighet, respektløshet. Jeg var veldig lei meg for at jeg kom til det føderale nettverket for å jobbe! Før du legger deg til jobb, anbefaler jeg hundre ganger å TENKE.

Negative sider:
Fusk i zp, ferie, overføring til reservatet, tvunget til å slutte, bøter uredelig, skjul av ansettelsesdokumenter, uberettigede fradrag for mangel, forsinkelse - en bot på 10 rubler. minutt.

Negative sider:
Plan 3/1. Din mening er din mening. Det er liten verdi for ansatte. Det er veldig få fagpersoner. Kvaliteten på rammer og linser er dårlig. Firmapolitikk: "Få, få, trenger mer!" Holdning til salongansatte er ekkelt: "Negre hvite problemer ikke e ** ut. "Med glede sluttet)))

Negative sider:
Det første intervjuet ble holdt, invitert til det andre og for å studere. Men jeg er sjokkert over vurderingene fra personalet. Jeg har jobbet som salgsassistent i 18 år og har ikke sett noe lignende. Jeg vil sannsynligvis ikke gå til denne pulten..

Positive sider:
Jeg har jobbet i selskapet i 1 år, valgt fly på grunn av stabilitet og hvit lønn, som alltid betales i tide. Hun fikk jobb som manager, og etter åtte måneder nådde hun stillingen som administrator - sjef for 5 butikker, etter å ha vokst i løpet av denne tiden flere ansatte som har bevist seg og nå har lykkes i mentorposisjoner. Det viktigste er ikke å være lat, kjenne jobben din og gjøre det godt, og da er du garantert en anstendig lønn og karrierevekst.

Positive sider:
God ledelsesinnstilling. Sn hvit. ferie God gruppe.

Negative sider:
Jeg kom for et intervju, fylte ut et spørreskjema. Så reiste de seg og løste noen slags dumme tester. Etter 20-30 minutter, var deignet for å starte selve intervjuet. Og hva? 4 personer hver. Dette er generelt hva. De sa at zp er minst 40-45t, plan 2/2. I dag ringte de, de sa at det gikk. Og jeg tror dette kontoret knuller meg. Jeg dro til en av Aycraft-butikkene, optometristen sa at hun hadde 23 tonn sn. Kort sagt, de må sendes i rumpa.

Positive sider:
Hun jobbet som optiker i fire år, alt var i orden og holdningen og sn-hvit og til tiden! Etter å ha jobbet på et grått kontor var det generelt en hyggelig overraskelse for meg å få feriepenger. Dessverre jobber jeg ikke der lenger, mannen min ble overført til å tjene i en annen by.

Negative sider:
Mye juks, sn. halvannen gang lavere enn deklarert, bøter for å stadig endre regler. Et stramt tidsskjema, det er umulig å endre. Hvis du ikke har jobbet 15 skift per måned, blir ikke bonusene utbetalt, og dette er nesten halvparten av lønnen. Selv om han ble syk den siste dagen og jobbet bare 13 skift, betaler de bare en lønn (120 rubler i timen). Evige mangler som henger på ansatte (og glassene er laget for å holde dem i det offentlige domene). Fravær fra butikken - 3 ganger i 10 minutter. Ikke merket på biosensor-straff 10r. et minutt.

Negative sider:
FISKROTTER FRA HODET. Et selskap som venter på en krasje. Besluttet å varsle alle som vil risikere og sette opp der - ikke gå. DER BETALES PÅ INGEN MER ENN 30.000 R PÅ HENDER. ALT BESKJEDELSE SOM ECHERNE SIER. KOLLEKTIVET SOM ALLTID SKRIFTLIG NEDEN, SHIT. DET ER EN GOD MANGE FAKEVISNINGER. DER bestemte sannheten for å skrive. DE UTFØRER MENNESKER DEVENE "ICRAFT" -SLAVER Leter etter.

Negative sider:
Jeg vil advare de som vil få jobb i et selskap som konsulent eller optometrist. Begynne på nytt. På trening vil du helle litt vann på at alle anmeldelsene er falske og at du ikke skal tro dem. En praksisplass er ikke alltid godt trent. Mange finesser du trenger å vite i programhistorien. For det faktum at du inngår en arbeidskontrakt med selskapet, vil mentoren få utbetalt 1500 rubler, hvis du jobber 2 måneder, ytterligere 1500 rubler. Det er i deres interesse å lokke. Den første måneden er du fri for bøter. I tillegg til tyverier og avvik ved kassen. Selv om du er optometrist og ikke kommer i nærheten av henne. OG

Positive sider:
Jeg jobber på adressen: Bolshaya Tulskaya 43 I et halvt år Z. hvitt uten forsinkelser, teamet er vennlig, lederen er veldig fornøyd, hjelper nykommere, behandler hver ansatt nedlatende, Ja, jeg har mye arbeid på beina i 12 timer, men selskapet har et motivasjonssystem Lønn 30 vil få mer når overfull utfylling per dag

Negative sider:
Hun jobbet som optometrist i Aircraft (ikke en franchise, direkte fra kontoret) i Krasnodar i Mega Adygea i 3,5 måneder. For mer var jeg ikke nok. Gå heroisk til optikk med transplantasjoner i 2-2,5 timer, uten å vite hvordan jeg kommer hjem fra Adygea om natten når jeg jobber til det 22. (til tross for at sjefen i Krasnodar ble varslet på forhånd om at jeg ventet på overføring til salongen i kjøpesenteret,, Galleri. Som er geografisk nærmere meg) konstant i strid med landets arbeidskode, bøter, mangel på kundestøtte, som i et halvt år ikke kan ta pengene sine i vrak

Positive sider:
Jeg har jobbet i selskapet for fjerde år, med unntak av noen nyanser, som jeg vil skrive om i manglene, alt passer meg. Jeg leser dårlige kommentarer, og lurer på. Det er tydelig at få vil skrive gode anmeldelser, så jeg vil prøve å rette opp denne mangelen og objektivt snakke om å jobbe hos Aircraft. Lønnen er helt hvit, betal uten forsinkelse dag for dag. Det er gode bonuser for arbeidserfaring, så selskapet setter pris på erfarne ansatte. Butikkene har kjøleskap, mikrobølgeovn, vannkoker - du kan drikke te og spise normalt. Karrieremulighet er ikke en tom frase. Nesten alle ledere

Negative sider:
Løftet om sirener som lokker dem til å fungere er diktert av deres personlige motivasjon og avviker fra virkeligheten med 30% hvis det snakker om s.p. og 99% hvis det snakkes om arbeidsforhold. I salongene er vanlige slaver ganske tilstrekkelige, og folk som befinner seg i en vanskelig livssituasjon, som regel, undertrykkes av høyere ledd, som igjen, jo høyere er den høyere klasse dritt på drittsekk messen. Takk Gud, hvis du er heldig med administratoren, men etter min mening har alle overlevd dem derfra, det er halvspiste (og til og med skjeggete) babischi som leker i den lille lille "kraften" deres.

Positive sider:
Stabilitet, vekstmulighet, opplæring og utvikling av ansatte, anstendige utbetalinger, muligheten til å øke egeninntekt.

Negative sider:
Ren bedrag. Arbeidere blir behandlet som slaver. Ren ydmykelse! For å tjene mer enn 40 000 trenger du å jobbe fra 9 til 20 og løpe for å løpe. Jeg jobbet der 1.6. Og da ledelsen endret seg, var det et mareritt! Selv du bare er opp for å bebreide du vil være hjemme, og på jobb skal du jobbe. Rundt det er det bare ledsagere og vaktmestere. Bare gå og se på!

Om oss

RETWORK - raskt søk etter anmeldelser om selskapet, butikk, ansatt, arbeidsgiver på Internett. Nettstedet er ikke ansvarlig for informasjon mottatt fra tredjepartsressurser..

Ingen flere bedriftsanmeldelser funnet. Du kan bruke vårt avanserte søk..

Ansattes anmeldelser om fly

optometrist

Verste jobb. De vet ikke hvordan de skal jobbe. Ett trykk. Hva ga du ansatte? Ikke behagelige arbeidsforhold.

Ved oppsigelse er de forpliktet til å utstede en pakke med dokumenter til kamerat K. Arbeidsboken, sertifikater for gjennomsnittslønn, men tilsynelatende vet ikke denne fantastiske organisasjonen dette. De ga ikke noe, hun ventet 3 uker på arbeidsboken sin. Skam, ikke organisasjon.

optometrist

Det er ingen plusser. Det er nødvendig å sjekke synet, vaske gulvet og det ødelagte produktet for å dampe. Jeg anbefaler ikke for arbeid.

optometrist

Det er ingen plusser. Det mest motbydelige stedet. Se bort fra ansatte. Han kan ikke løse noe og kan ikke og lærer ikke. Bare matter. Dette er det eneste jeg lærte på 50 år..

Ikke gå på jobb med denne optikken.

optometrist

De som er anstendige, ikke informanter, og bare en normal person, vil ikke kunne jobbe her. Ydmykelse og matter kan ikke stå. Straff for enhver sving i hodet. De tvinger folk til å gjøre noe som folk ikke trenger. Les ikke engang lokkeuttrykkene. Alt galt.

Fisken råtner fra hodet. Avvis territoriale Klochev Denis. Kan bli bedre.

optometrist

Juks, starter med det første intervjuet. Og ikke engang være sjenert for det. Akkurat da sier de at de lovet, det er egentlig ikke der. De lover at en ting, faktisk viser det seg, er helt annerledes. Bøter for alt. Ved oppsigelse betaler de ikke bonusdelen av lønnen (de overlater to tredjedeler av lønnen din til seg selv). De bryr seg ikke om arbeiderne. Konstante sjekker, bøter, fradrag. Vel, bare de som har honning kan tjene her. utdanning, som har jobbet i omtrent 9 år og som er heldig som kommer til et godt poeng (det er flere av disse for hele Moskva og pepperrot). Vel, eller hvis du fråtser med 2-3 dager fri i måneden og super-damp opp kundene dine hvilke bonuser som blir utbetalt for denne måneden, men alt vil være på nervene dine. Dette er det verste selskapet jeg noen gang har jobbet for..

Alt kommer fra toppen. Det råtner og holdning til alle de samme.

God ettermiddag. Takk for at du skrev. Vi ønsker å forstå situasjonen. Vennligst skriv hva de lovet og ikke oppfylte, og hva var fradragene. Du kan svare på e-post: [email protected] Takk.

optometrist

Jeg prøvde meg som seniorsalong. 7522 Selv kommer fra en annen by. Hun begynte sin karriere i 2016. Det er i fly. Jeg liker virkelig denne optikken. Jeg anser henne som den beste optikken i landet.

Da jeg fant ut at Aikraft dro til byen Novosibirsk, var jeg veldig glad. For meg var det et stort arrangement. Dette medførte at mange perspektiver var åpne for meg. Ny by, nytt lag, nye muligheter. Bak mer enn 3 års erfaring. Det var et stort ønske om å hjelpe nybegynnere optometrister. Siden jeg er en veldig ambisiøs person, hadde jeg et ønske om å rykke opp i karrierestigen. Uten å nøle ringte hun territorial manager Klochev Denis. Dagen etter sa hun opp jobben. Hun jobbet i to uker, pakket sammen og ankom Novosibirsk. De tilbød seg å ta trening, men det var kjedelig under treningen, og hele tiden jeg ønsket å supplere informasjonen til treneren (Margarita Ryazanov.) Jeg hadde så mange følelser, jeg avbrutt henne stadig. Selv om dette er feil. De tillot meg å hoppe over trening, og dagen etter gikk jeg på jobb som optometrist. De sa at inntil jeg har bestått eksamen, er jeg ikke ansatt på heltid. Etter det kastet de svarene på denne testen. Jeg signerte en kontrakt, men ga ikke en kopi til hendene mine. De sendte arbeidskraften min til Moskva. De lovet 37 000 rubler under internatet. (Finansiell pute). Jeg var interessert i å jobbe den første måneden. Salonger åpnet en etter en, det var ikke nok mennesker. Derfor tok jeg gjerne deltidsjobb, gikk til forskjellige salonger. Og prinsippet var fornøyd. Hele februar hadde jeg bare fem dager fri. Kortet kom, lønnen for den første måneden er 60 000 rubler. Jeg var fornøyd med alt. Jeg ba om å jobbe som administrator i en salong som skulle åpne i kjøpesenteret Aura. Jeg fikk tilbud om å jobbe midlertidig for seniorsalongen 7522. Det er ingen administrator i hytta på hytta. Samtidig og lære hvordan du utfører administrativt arbeid. Jeg var enig, men angret veldig snart. I salongen på 61 Bogdan Khmelnitsky var det ingen som ønsket å jobbe. Siden jeg ikke er lokal, har jeg hørt fra mange at området er ugunstig, tålmodighet er ikke stor, kontingent av fattige mennesker. Oppgaven min var å rekruttere ansatte (teamet mitt). Tren dem alle og jobb i denne salongen til åpningen av salongen i kjøpesenteret Aura. Hun fikk seg til å elske denne salongen, og folk rakte ut. Det var veldig vanskelig å kombinere arbeidet til en optometrist og en senior på samme tid. Det er faktisk arbeid for to. Jeg måtte lære det selv, lære andre, løse administrative problemer og fortsatt ha tid til å selge det selv. Det er umulig fysisk og mentalt. Og enda mer med en så travel timeplan. Denis krevde mye, det var mange oppgaver. Til slutt likte jeg ikke holdningen i teamet. De samler sladder, snur den, fusker, legger den på egen hånd og legger alt mot deg. Det ser ut til at du prøver ditt beste, og knivene flyr i ryggen. Mye unødvendig og ubrukelig oppstyr i en sirkel. Noe som påvirker humøret og arbeidslysten. Ingen trente på å jobbe med programmer. Det var skarpe svar på alle spørsmål (HVORFOR LØSES DINE PROBLEMER AV ALLE? HVORFOR STÅ DIN JENTER SPØRSMÅL TIL ADMINISTRATORENE FOR ANDRE LAVER? HVOR DU ØNSKER PENGENE). Først sier de at vi er ett team, vi må hjelpe en venn i alt, men i virkeligheten er alt annerledes. Jeg fikk mye negativitet. Og hvem jeg skal spørre, hvis jeg ikke vet det, var ingen meg kjent med programmet. Med et system med retur (ÅPEN PORTAL OG SØK, DET ER ALT). Jeg sier ikke at jeg er en superoptometrist, at jeg er den smarteste... nei. Jeg ønsket å hjelpe, jeg tok feil, kanskje hadde jeg ikke tålmodighet og utdanning. Men å jobbe med en slik holdning er uutholdelig. Det siste strået av min tålmodighet var en samtale med en regnskapsfører. De kommuniserer veldig frekt. Andre klipper, og jeg korrigerer alle feilene. Jeg får også fra alle for alle. Vel, arbeidet... Jeg elsker absolutt optometri, men veldig skuffet. Jeg jobbet det siste skiftet med tårer, dagen etter skrev jeg en uttalelse. Til slutt ga de meg foreløpige kjærtegn på Denis Anatolyevichs kontor. I øynene fortalte alle mine feil og fordeler. Og de dikterte også årsaken til oppsigelsen min etter eget ønske. Det er vanskeligere å jobbe i nettverket enn på private handelsmenn. Men hvis vi fikk en anstendig opplæring i regelverket, ville alt ordnet seg. Generelt lærte jeg nye ting. Kommunisert med administrerende direktør for nettverket. En veldig hyggelig person. For meg var dette møtet av særlig betydning. Jeg så personligheten min i speilet, på bakgrunn av alle disse fantastiske menneskene. Folk som er mye bedre enn meg, er mer suksessrike. Jeg var veldig glad for å lære nye ting, det var interessant. Selv om sedimentet fortsatt forble negativt. NOVOSIBIRSK, TAKK FOR ALT! 7522 Jeg vil aldri glemme deg. DU ER DEN BESTE