Er Vizulon en svindel? Les anmeldelser, del meninger

Apparatet til stimulering av farge-puls Visulon er et gjennombrudd innen behandling av et bredt spekter av menneskelige sykdommer, som forynger kroppen på cellenivå. I det minste presenteres det på denne måten i media og på den offisielle hjemmesiden til Neuromed. Bare det at de fleste av nettstedene i de første linjene i søkemotorene som vises når spørsmålet "Vizulon" er forvirret, er forvirrende, som disse:

Som en representant for et kohort av mennesker som markedsfører nettsteder på Internett, blir jeg først og fremst forvirret over spørsmålet - hvorfor skal en mediepublikasjon som Komsomolskaya bruke budsjettet (en reklamelink betales fra KP-kontoen i dette tilfellet) på en generell informasjonsartikkel beskrevet i slags intervju? Det andre punktet - den samme annonseringslenken vises hvis du oppgir "vizulon er en skilsmisse" i et søk. Det ser ut som om hele toppen av søkemotorresultatene prøver å okkupere nettsteder som med vilje vil bevise at denne enheten er effektiv og effektiv. Vi finner ut av det ved å veie noen fordeler og ulemper.

Visulon hjelper eller ikke?

For å finne ut hvor effektiv enheten eller medisinen er, må du spørre de som har erfaring med reell bruk. Det er ubrukelig å lese data fra offisielle nettsteder eller forhandlere - det vil fortsatt være informasjon som bare kan stilles spørsmål ved fordi det ikke gjenspeiler synspunktet til en stor gruppe mennesker. For å lese anmeldelser om Vizulonas effektivitet, dro vi til Internett.

Til dags dato er det mest autoritative nettstedet innen anmeldelser samlet den offentlige opinionen, Otzovik-nettstedet. Der deler folk inntrykk av å eie forskjellige ting, fra medisiner og mobiltelefoner til motorbåter og trehus. Men på siden med anmeldelser om Vizulon-apparatet ventet vi på en liten skuffelse.

Fakta er at av de 7 publiserte anmeldelsene (den dagen denne artikkelen ble skrevet), var det bare 1 person som hadde en pålitelig vurdering. Og samtidig delte personen som la den ut opplevelsen av en engangsbruk av enheten. Følgelig kan denne gjennomgangen ikke anses som troverdig. resten av anmeldelsene om Vizulon ble skrevet av personer som overhodet ikke ble lagt merke til på nettstedet, noe som antyder at deres registrering var dedikert til å forlate denne registrerte anmeldelsen og stille forlate. Her er eksempler på slike anmeldelser:

Hva leger sier om Vizulon?

Det samme spørsmålet ble stilt av journalistene fra Komsomolskaya Pravda til Sergey Nikolaevich Ivanov (jeg lurer på hvor mange fulle navnebyer en person med et så fullt navn vil ha?), Men det var ingen spesifikke navn. Hvorfor? Sannsynligvis fordi henvisningen til uttalelsene til personer som jobber i helsesektoren vil kreve sterke bevis. For eksempel i kliniske studier av effektiviteten til et medikament som allerede er kjent i 20 land. Men med arkiveringen av Ivanov S.N. disse ansiktene var igjen overs.

Et legediplom innebærer ansvar. Og mange års arbeid på dette området forfalser autoriteten til en lege. Ikke en eneste lege med selvrespekt vil skynde seg ubegrunnede uttalelser eller gi uttalelser som, hvis de undersøkes i detalj, lett kan klassifiseres som usanne.

Sammendrag

Et sammendrag av denne artikkelen om problemet - "Er Vizulon-apparater en svindel eller ikke?": Vi vil ikke anbefale å gjøre forhastede konklusjoner om effektiviteten av behandlingsmetodene som brukes i Vizulon-apparatet bare på bakgrunn av uttalelser fra utviklerne. Ja, Nobelprisen i fysiologi eller medisin, mottatt av Niels Ryberg Finzen (forresten, han ble til og med feilrepresentert i KP-artikkelen) i 1903 for å studere effekten av konsentrert lysstråling på vanlig tuberkuloselupus, er god og hederlig. Hvordan passer imidlertid den påståtte evnen til Vizulon-apparatet "forynge kroppen på cellenivå" med denne typen sykdom og Finzens arbeid (sitat fra det offisielle nettstedet til apparatet)?

Det er mange spørsmål, og kjøperne av "mirakelmaskinen" må selv tenke på svarene. Et annet spørsmål - i en artikkel av KP, Mr. Ivanov Sergey Nikolaevich, presentert som "vitenskapssjef" for selskapet Neuromed, som produserer Visulon, snakker om 20 land i verden der deres utvikling er kjent. Vanligvis bør slike uttalelser støttes av bakgrunnsinformasjon på det offisielle nettstedet, men vi kunne ikke finne det der..

Registrerte patenter eller til og med patentsøknadsnumre ville være nok, fordi vi vet at vestlige land er veldig følsomme for alle effektive medisiner og apparater som brukes i medisin. Årsaken er de store pengene som er tilgjengelig for de som eier unik teknologi. Bare det er alltid et krav - bevis på effektivitet må bestå en autoritativ vurdering av leger og forskere. Vizulon kan ikke skryte av noe lignende. I følge den ekstreme informasjonen av denne typen er det ingen offisielle nettsider.

Og det at intervjuer av denne typen er skrevet av så velkjente medier som Komsomolskaya Pravda, betyr ikke noe. Vi har allerede skrevet en detaljert undersøkelse om en finanspyramide, nyheter om aktivitetene som finnes i online giganter som Kommersant Publishing House, økonomidirektør og til og med Interfax. Alle tjener så godt han kan, og bør ikke blindt stole på dem som har hovedinntekter som publikum og reklame.

Som du bemerket, hevder vi ikke at Vizulon-apparatet er en svindel av godtroende borgere for penger. Vi påpeker bare at organisasjonen som avgir slike høyprofilerte uttalelser, etter vår mening, ikke har gitt noe bevis for sannheten i ordene.

1. Ikke for å utføre kliniske studier av apparatets effektivitet,
2. Ingen av spørsmålene om tilgjengeligheten av patenter og sertifikater,
3. Ingen av problemene som refererer til autoritative og ærede leger i vår tid, i alle fall våre, til og med vestlige.

Og spesielt for Ivanov Sergey Nikolaevich, vil vi minne om at fargeterapi som et medisinfelt i hele den siviliserte verdenen tilhører kategorien pseudovitenskapelig, ikke-tradisjonell. Men vi lever i det 21. århundre, når selv utdannede og velstående mennesker henvender seg til healere og spåkoner for å få hjelp.

Gjennomgang av apparatets klarhet

I dag har en øyelege forskrevet en henvisning for maskinvarebehandling for et barn, 3. grad nærsynthet. Dioptre -4,5.

Spørsmål: er det noen som har tatt et lignende kurs på enheter? Dette gir resultatet?

Og det ble foreskrevet dråper i øynene til 2 forskjellige arter, de blir diskutert her, men noe er tvilsomt for meg om at syndråper vil forbedre seg.

Min sønn har arvelighet, mannen min har -7 og astigmatisme, jeg har 3co av andre klasse og fortsatt.
Jeg vil ikke dryppe. Ingen mening.

I går leste jeg på nettverket at enhetene ikke blir brukt noe sted i verden, bortsett fra Russland og CIS-landene, de anses som ubrukelige.

Maskinvare behandling for nærsynthet begynnelse

Barnet gikk på skolen, i et halvt år forsterket synsskarpheten. En lege anbefaler maskinvarebehandling på en klinikk.

Jeg vil være takknemlig for tilbakemeldingene fra de som tok et lignende kurs.
Hvor du skal dra og hva er resultatet ?

01/18/11 21:11 Svar på meldingen Maskinvare behandling for begynnelsen nærsynthet av brukeren Vesna33

01/18/11 09:43 kl. Svar på meldingen Re: Maskinvare behandling for begynnelsen nærsynthet av brukeren Billy Holiday

I dag tilbød en lege ved ISTC oss noen linser for å kontrollere nærsynthet, de er effektive i tilfeller av svak nærsynthet - de legger på seg om natten og ser ut til å ha 100% syn på morgenen (rette / rette hornhinnen), om kvelden blir synet som det var.
de hjelper ikke å forverre det som allerede er der.

Jeg skrev alt legen sa - jeg vet ikke hvor effektivt det er.

derfor vil jeg også høre om maskinvarebehandling - for oss er problemet med nærsynthet veldig presserende

01/18/11 9:48 kl. Svar på meldingen Re: Maskinvare behandling for begynnelsen nærsynthet av brukeren Muara

01/19/11 00:04 Svar på meldingen Re: Maskinvare behandling for begynnelsen nærsynthet av brukeren Muara

01/19/11 13:46 Svar på meldingen Re: Maskinvare behandling for begynnelsen nærsynthet av brukeren Billy Holiday

01/19/11 13:53 Svar på meldingen Re: Maskinvare behandling for begynnelsen nærsynthet av brukeren Muara

Korrigert av bruker Vesna33 (19.11.11 13:56)

01/19/11 17:26 Svar på meldingen Maskinvare behandling for begynnelsen nærsynthet av brukeren Vesna33

01/19/11 5:34 kl. Svar på meldingen Re: Maskinvare behandling for begynnelsen nærsynthet av brukeren Vesna33

01/19/11 17:44 Svar på meldingen Re: Maskinvare behandling for begynnelsen nærsynthet av brukeren Vesna33

Som svar på:. Muara tilbød linser til et barn i hvilken alder?

Selv har jeg hatt dagslinser i mer enn 15 år, så jeg tror det ikke vil være noen problemer med å ta på / ta av

I går, da jeg torturerte legen med muligheter for å gjenopprette synet, gjorde de det klart for meg at du ikke helt kan gjenopprette til 100%, kan du bare holde igjen, og tenk på korreksjon når du blir voksen

etter 2 uker drar vi i resepsjonen - jeg spør om maskinvarebehandling

01/19/11 05:46 Svar på meldingen Re: Maskinvare behandling for begynnelsen nærsynthet av brukeren tanhik

Som svar på: Min datter, i en alder av 7 år, hadde nøyaktig det samme problemet, vi gikk til denne "maskinvarebehandlingen" i en mikrokirurg i Kiev, vi hadde linser, slik du blir anbefalt.. resultat - ingenting har endret seg (nesten ingenting).

01/19/11 18:32 Svar på meldingen Re: Maskinvare behandling for begynnelsen nærsynthet av brukeren MaRuHa1976

01/19/11 20:39 Svar på meldingen Re: Maskinvare behandling for begynnelsen nærsynthet av brukeren Vesna33

01/19/11 20:55 Svar på meldingen Re: Maskinvare behandling for begynnelsen nærsynthet av brukeren MaRuHa1976

vi har også arvelig - sønnen min fra meg :( fra mamma. Vi begynte å falle i andre klasse, men takk Gud (ttt), det er ingen forverring på et år
eliminert datamaskinen fullstendig, tv - en strengt begrenset tid, drakk også blåbær.

om blåbær - i går fikk vi beskjed på ISTC om at det er bedre å ikke kaste bort penger. det er bedre å spise blåbær ferske i alle former, 1 kopp per dag (i en måned), gule og røde grønnsaker og frukt og frokostblandinger (bokhvete, havregryn)
Vel, gymnastikk for øynene
og foreslo også å bruke daglinser i stedet for briller, de ville også redusere sannsynligheten for tåkesyn (her er jeg i tvil, men jeg tror det bare er mistenksomheten min)

01/19/11 22:33 Svar på meldingen Re: Maskinvare behandling for begynnelsen nærsynthet av brukeren Muara

Om daglinser.

Da jeg kjøpte de første linsene mine, var de ikke i vanlig dødelige i Novosibirsk ennå. Det var det 91. året. Jeg hørte på radio kunngjøringen fra Helmholtz Moskva forskningsinstitutt for øyesykdommer om at de hadde en åpen post. Jeg ringte, meldte meg og dro på ferie der. Legeavtalen varte i en time. De fortalte meg alt på den mest detaljerte måten, hentet, undervist. Og det ble sagt blant annet at kontaktlinser skulle velges slik at de kan se en enhet, og ikke slik det er vanlig for oss å skrive ut briller på 0,8. Nettopp fordi det hjelper med å stoppe nedsatt syn.

Det er vanskelig å si, fordi prosessen min stoppet (og før det falt den jevnlig med en halv diopter i året), eller bare tiden kom - jeg var 24 år gammel da - men det var slik det viste seg.

Selv om jeg ikke er lege, anbefaler jeg derfor alle å bruke linser som du ser på enheten. Jeg stoler på spesialistene fra den ledende oftalmologiske klinikken i landet og deres råd.

maskinvarebehandling av nærsynthet hos en student

avhengig av hvilket syn.

I barndommen var leirskiftet nok til å forbedre synet mitt til 1.
vitaminer, øvelser, gymnastikk, frisk luft)). dvs. øynene hvilte, stirret ikke på telefonen)))
leiren var spesiell for synet.

maskinvarebehandling hjelper, og du må gjøre det.

De gjøres opp gjennom årene, jevnlig.

Hjelper forfatteren! Og det som anbefales deg hjelper !

Men når alt kommer til alt, kan syn uten enheter falle og sterkt.

Anonym,
Min yngre og jeg går nå til enhetene, vi bruker ikke briller. Det er forbedringer

det er fortsatt en slags Hask-enhet, jeg bare snublet på internett, for eksempel en langvarig effekt. Rør med fargede stråler. Du må lese, falske er ikke falske. Ikke ansett det som en annonse, jeg vet ikke noe om det ennå.

Bruken av fysioterapiapparatet "Geska-2" til behandling av overnattingskrammer

O.A. Antipova, S.A. Nebera, I.V. Volkovskaya, N.V. Fuchs Research Institute of Medical and Environmental Problems of Vision, Irkutsk
I patogenesen av akkomodasjonsspasme blir hovedrollen gitt å svekke innkvartering og forstyrrelse av blodtilførselen til den ciliære muskel. I følge A.I. Dashevsky og A.A. Vatchenko, endringer i ciliary kroppen er ikke en lokal prosess, men en konsekvens av autonom dystoni av den parasympatiske typen mot bakgrunn av en redusert tone i det sympatiske nervesystemet. Årsaker til vegetativ-vaskulær dystoni kan være kronisk rus (betennelse i mandlene, helminthisk invasjon, etc.), postural lidelser.

For å eliminere ubalansen i det autonome nervesystemet hos barn med overnattingskramper og nærsynthet i 1. grad, brukte vi Geska-2 LED-apparatet. Behandlingen ble utført daglig i 7-10 dager. Bestrålingshodet ble satt til 2-4 paravertebrale punkter i 5-10 minutter. for hver.

12 barn i alderen 9 til 11 år med nærsynthet av første grad og spasme av innkvartering gjennomgikk et behandlingskurs på Geska-2-apparatet, der tradisjonelle behandlingsmetoder ikke førte til en økning i den relative overnattingsreserven.

Før behandling varierte synsskarpheten uten korreksjon fra 0,25 til 0,8, objektiv refraksjon fra -0,5 til 1,25 Dptr, relativ overnattingsmargin fra 0 til 3,5 Dptr. Fra samtidig patologi ble det avslørt et brudd på holdning i ulik grad.

En analyse av behandlingsresultatene viste at hos alle barn etter behandling økte innkvarteringsreservene med 1,5-10,0 dioptre (i gjennomsnitt 3,7 ganger). Hos 70% av barna økte dessuten skarpheten til ukorrigert syn med 0,2-0,4. Refraksjon reduserte med 0,25-0,5 dioptre.

Resultatene indikerer en høy effektivitet av behandling med Geska-2 LED-enhet og tillater å anbefale denne metoden for behandling av barn med overnattingskramper mot bakgrunnen av en lav tone i det sympatiske nervesystemet.

Annonsering på Internett ligner på reklame for et produkt, en enhet fra en telemarket)

Gjennomgang av koreansk lavfrekvensterapi. Smartron

Det er flott når det er teknologier som virkelig behandler! I historien min "Om medisin" har jeg allerede snakket om koreanske sentre som selger enheter som gjenoppretter helse med lavfrekvent strøm.
Det beste er at du kan oppleve den legende kraften i denne terapien gratis og få informasjon om moderne utvikling.
Fordi det bare er den dårlige informasjonen av massene om mulighetene til moderne medisin som gir opphav til en mengde kontorer som tjener på denne analfabetismen. Noe som er veldig trist.
Det er umulig å prøve deg selv gratis lenge.

Jeg kan ikke si med 100 prosent sikkerhet hva som skjer i Sør-Korea, selv har jeg ikke vært der. Hvis en av leserne mine kan svare som et øyenvitne at informasjonen er korrekt, vil jeg være takknemlig. Forutsetningene for utvikling av næringer som begynte å produsere slikt utstyr, ifølge innehaverne av demonstrasjonssentrene, er som følger. Den såkalte "helsebølgen" har begynt i Korea. Dens mening var å skape forhold for den voksende befolkningen i en veldig avansert alder, slik at folk var mindre syke og ikke ødela skattekassen for forsikringsmedisiner.
Så de laget lignende utstyr til hjemmebruk, som arbeidet med årsakene til smerte og sykdom i menneskekroppen. Nå, igjen, ifølge representanter for sentrene for salg av enheter, er ikke forsikring i Korea, uten å delta på økter på slikt utstyr, gitt.

Jeg gjentar nok en gang, hvis noen ikke er kjent med detaljene i utviklingen av medisin i Sør-Korea, vennligst skriv. Jeg vil være takknemlig.

Temaet for utvinning på enheten for lekmann er som følger: tarmen begynner å rense, kroppen som helhet begynner å forverre symptomene på sykdommer, og gjenopprette deretter områdene der patologiske prosesser oppstår. Det er også en økning i utvekslingen.
Alle som er kjent med den orientalske tilnærmingen vil forstå hvordan det er når kulden forlater kroppen og hvor viktig den er. Og på grunn av dette forsvinner internt fett.

Alle ptoses og fløyter er strammet, spesielt hvis det er tid til å bruke dyser på disse områdene, inkludert pannekaker i ansiktet og skuldrene, i en time eller en dag. Ansiktet er strammet! Jeg ser på egenhånd.
Saggy hender strammer håndtakene hvis de plasseres i armhulene. For brystet er det også veldig nyttig, for lymfeknuter og brystkjertler..

Fra artikkelen om lavfrekvente strømmer vil jeg gi følgende:

"Lavfrekvensstrømmen bestemmes fra en til 1000 hertz. Innenfor dette området, avhengig av frekvens, er effekten av lavfrekvente strømmer forskjellige. De fleste medisinske utstyr bruker lavfrekvente strømmer med en frekvens på 100-150 Hz.
Generelt kan den terapeutiske effekten av pulserende strømninger med lav frekvens deles inn i irriterende og hemmende. Hva som vil være effekten av slik terapi avhenger hovedsakelig av frekvensen av strømmen. Lavfrekvente strømmer påvirker elektrisk spennende strukturer, for eksempel nerver og muskler.

Bruken av lavfrekvente strømmer utføres ved hjelp av elektroder som er plassert på skadde muskler, et sårt område av kroppen eller andre steder. I de fleste tilfeller påføres elektroder på huden. Imidlertid er det mulig å innføre dem i skjeden, endetarmen eller implantasjonen i visse muskelgrupper og medullær kanalen, og til og med i hjernen..

Den normale prosessen med eksitering av nerve- og muskelceller oppnås ved å endre ladningen på begge sider av de positive og negative elektrodene. Bruken av en elektrisk strøm med visse egenskaper nær spennende strukturer har en stimulerende effekt på dem. Den lokale virkningsmåten for strømmen skyldes en endring i ladningen til cellemembranen. "

Jeg kan si om min erfaring med bruk av enheten. Jeg dro til demonstrasjonssenteret AINA i nesten et år. Dette er selvfølgelig en stor høflighet av vertene. Bare freebie heal så lenge. Men et slikt besøk kan bare tillates av de som har tid. Jeg hadde det. Nå kjøpte jeg en brukt maskin og koser meg hjemme.
I sentrene der de selges i Moskva er de veldig dyre. Men vedlikehold av senteret og vedlikeholdspersonell krever betaling, derfor er selvfølgelig produktene i seg selv verdt det. Selv om det i Korea, ifølge salgsmedarbeiderne, er enheten enda dyrere.

Hvorfor insisterer jeg ikke på å kjøpe utstyret til AINA? Selv om jeg til slutt kjøpte en enhet av dem. Ja, på grunn av slike firmaer i Korea som det viste seg. Og takk Gud! Selve prinsippet er viktig, men du kan kjøpe gjennom aliexpress. Det er forskjellige alternativer. Det er viktig at det er en plattform for bena, et belte med terminaler og oppvarming (smartron har også helbredende lys), pannekaketips, håndtak og et kjeglesete..

Jeg måtte ta bare på grunn av setet. Det behandler bekkenorganene, reduserer åreknuter i regionen, hjelper lymfesirkulasjon, fjerner kulde.
En annen veldig viktig tilstand - når du behandles på enheten, må du drikke minst 2 liter vann. Bare vann, for å trekke ut alle Kaki-forekomstene som enheten hever.
I tillegg hevder koreanere at denne behandlingen har en stor effekt på menneskets energi..
Jeg vil legge igjen en lenke til Ali i anmeldelsene.
Selvfølgelig ville det være kult hvis slike enheter ganske enkelt ble presentert for folk etter 40 år.
Jeg anbefaler på det sterkeste å kjøpe fra smerter, trofiske lidelser og utveksling av ulik genese, for rehabilitering, bare god helse. Slike enheter og simulatorer. De har en miostimulerende effekt. Kraftig sensasjon, lette ben og godt humør vil det definitivt være.

Hovedsaken er å ha utstyret hjemme og tiden til å sitte på det eller legge seg med det under behandlingen. Og ikke vær redd for forverring. Det er som et feriested. Først er det ille, og så er alt bra.
Men du tar plass på ham, som en sport, og generelt blir du fort vant til det gode.
Les også mine "Om medisin" og "Strekking for tre." For å gjøre dette, klikker du på ordet på toppen av etterforskeren og går ut til konto-menyen.
Resultatene av legingen av meg selv og mine kjære som besøker enheten, publiserer jeg i en anmeldelse av denne historien. Pass på. Det er bilder om å gå ned i vekt.

Klinisk synsapparat

Kvante briller "Yasanzor" er en av variantene av apparatet for å forbedre visuelle funksjoner, inkludert og med grå stær, som er den rimeligste. Begge enhetene bruker identiske elektroniske komponenter. Deres viktigste forskjell er i designytelsen til modeller, emballasje og, viktigst, pris.

Prinsippet for drift av apparatet

Handlingsprinsippet til Yasnazor-glassene er basert på påvirkningen på øyestrukturen av bølger av kvanteemittere. Det er to slike sendere i enheten, en i hvert pseudolinsglas. Senderne styres av en integrert mikroprosessor.

På grunn av kvanteeffekten av emittere, forbedrer blodsirkulasjonen og mikrosirkulasjonen i øyets vev og strukturer, blir metabolske prosesser aktivert, noe som forbedrer synet.

Levetiden til lysdioder er omtrent 50 tusen timer. Samtidig garanterer produsenter at selv med maksimal varighet av økter med enheten, vil pasienten kunne utføre 200 eller flere tusen øvelser.

Hvem trenger denne enheten

Denne enheten anbefales å bruke til personer som har arbeid med langvarig øye belastning (datamaskin, bilkjøring, tekstdokumenter). Det brukes for å forhindre aldersrelaterte endringer i visuell funksjon. Nyttig for hyperopi, nærsynthet, amblyopi og astigmatisme, så vel som datavisuelt syndrom, netthinnepatologier, synsnerveskader.

Enheten er designet for bruk av mennesker i forskjellige aldre (hele familien) og har praktisk talt ingen kontraindikasjoner.

Hvordan Yasnazor fungerer

Leveringssettet til Yasnazor-apparatet inneholder detaljerte instruksjoner for bruk, så bruken av det, som regel, forårsaker ingen problemer. Bare slå på enheten, sett på briller og dekk til øynene. Varigheten av hver økt skal være 3-5 minutter. For en helbredende effekt er 2-3 økter per dag tilstrekkelig, slik at den totale eksponeringstiden for enheten for øynene ikke overskrider 15 minutter daglig.

Utstyrspakken inkluderer også en praktisk veske for oppbevaring av enheten og et garantikort. Den garanterte påføringsperioden for Yasnazor kvantglass er 3 år.

Kostnaden for enheten i forskjellige nettbutikker varierer fra 2000 til 3000 rubler.

Anbefalte berømte og effektive øyeenheter

VISULON-apparat

En høyteknologisk enhet som kombinerer flere programmer for bruk i forskjellige øyesykdommer, inkludert og grå stær.
Å lære mer

BATES GOGGLES

En effektiv og velprøvd enhet for fargepulsbehandling. Enkel å bruke, har en lav pris. Basert på Bates-prinsipper.
Å lære mer

GLASSER SIDORENKO

Den eneste tilgjengelige kombinasjonsenheten i dag som kombinerer fargepulsbehandling med vakuum-pneumatisk massasje.
Å lære mer

Legg til en kommentar eller anmeldelse

En enkel måte å returnere tapt visjon!

Ingen bivirkninger og operasjoner...

NYE TILTAK FOR Å GJENNOMGJENGE VISION FOR 1 RUBEL!

Fullstendig gjenopprette synet, ingen kirurgi mulig!

God dag kjære lesere! La oss starte med den gode nyheten for folk som blir tvunget til å bruke briller på grunn av nærsynthet. Hver dag i verden utvikles nye behandlingsmetoder som kan takle sykdommen, inkludert apparater for behandling av nærsynthet som allerede finnes og er mye brukt.

Hva er nærsynthet?

Myopi kalles en patologi der en person ikke ser langt lokaliserte gjenstander dårlig. Dette kan gjøre livet vanskelig i orden: det er vanskelig å skille antall busser som trekker opp; Du kan krangle med en venn og ikke kjenne ham langveisfra; studenter på forelesninger må sitte i første rad når de kunne sove på bakerste rad.

Hva skjer i øyet vårt? Hos mennesker med normalt syn passerer bildet gjennom det optiske systemet i øyeeplet: bildet passerer gjennom hornhinnen, øyets linse, glasslegemet går gjennom for å avsløre seg selv på netthinnen, og personen ser tydelig bildet. På en nærsynt person, på grunn av patologiske forandringer, fokuseres bildet foran netthinnen.

Årsaker til nærsynthet

  • Kramper med overnatting. Selv hos en sunn person kan denne patologien manifestere seg, når han stirrer på nærliggende gjenstander i lang tid, "fryser" linsemuskulaturen i en stilling, det vil si en falsk kramp av innkvartering. Over tid går han forbi. Med patologi skleroserer musklene, mister evnen til å slappe av, noe som bidrar til utseendet av vedvarende krampe. Forårsaker ervervet sykdom hos voksne.
  • Endre øyeeplets langsgående størrelse. Normalt bør øyets lengde, det vil si avstanden som bildet skal projiseres over, være omtrent 22 til 23 mm. Nærsynthet utvikler seg når øyet er utvidet, mens det ligner et egg eller ellipse i form. Oftest årsaken til medfødt patologi.

Kombinasjonen av to grunner forekommer oftest i barndommen, på bakgrunn av øyevekst og ufullkommen utvikling av muskelfibre. Feil sitteplasser ved et skrivebord hos barn, langvarig visuell belastning når du ser på film, tegneserier på en datamaskin i nærheten, leser mens du ligger og andre faktorer bidrar til utseendet til spasmer. Siden musklene ennå ikke er dannet, og øyet fortsetter å vokse (om enn litt!), Blir øyet utvidet i et lengdesnitt, det vil si fra foran til bak.

Hvordan kan jeg fikse det?

Moderne medisin gir mange muligheter for fullstendig synskorreksjon i alle aldre. Formålet med typen maskinvareterapi avhenger av mekanismen for nærsynthet hos hver enkelt pasient. Det er best å starte terapi i fasen av falsk spasme og prøve å ikke føre patologien til irreversible forandringer..

Det er mange enheter som brukes for å lindre spenninger i de intraokulære musklene. De har multidireksjonelle handlinger og anbefales for bruk på et kurs og omfattende måte..

Hvitevarer

For enkelhets skyld brukes bærbare bærbare enheter, som er rimelige, kompakte og enkle å bruke, og som heller ikke krever spesialundervisning for bruk. Enheter som kan brukes hjemme:

  • Enheten Vizulon - er en bærbar enhet for farge-pulsbehandling. Operasjonsprinsippet er basert på virkningen av lysbølger i forskjellige lengder på øyet. Enheten i form av briller er slitt over øynene, en modus er valgt basert på sin egen fargepalett (for nærsynthets program nr. 3-5 for voksne, og nr. 15 for barn). Farger erstatter hverandre, som ofte er kombinert med lyd. Betydelig avslapping av øyemuskulaturen observeres, innervasjonen forbedres på grunn av eksponering for synsnerven.
    Kursene i terapien må gjentas hver 2-7 uke i 11 dager.
  • Sidorenkos briller er en innovativ utvikling, briller som svømmere bruker, er lagt til grunn. Prinsippet for bruk av enheten er en myk, vibrerende vakuummassasje av øyeeplet. Dette lar deg forbedre blodsirkulasjonen i vevet i øyet, stimulere metabolske prosesser i øyet, fjerne spasmen av innkvartering og gi en tilstrekkelig utstrømning av intraokulær væske.
    Det anbefales å gjennomføre en fysioterapeutisk behandlingsøkt i ikke mer enn 10 minutter 2-3 timer før sengetid med avbrudd på 2-3 dager. Kurs 10-15 prosedyrer, deretter en lang pause i 3-4 måneder.
  • Vitafon er et medisinsk utstyr hvis terapeutiske effekter er basert på vibroakustiske (mikrovibrasjons) effekter på kroppsvev. På bakgrunn av forbedret mikrosirkulasjon i blodet og lymfekarene, er godt trofisk vev i øyet sikret, indre reserver blir aktivert og regenerative evner akselerert. En tilstrekkelig utstrømning av intraokulær væske forekommer, som gjør det mulig å redusere trykket i øyekamrene, for å slappe av anspente muskler.
    Prosedyrer anbefales å utføres før sengetid som varer ikke mer enn 1 time. Du kan gjenta opptil 12 ganger om dagen, det viktigste er ikke å fryse øynene etter en økt.
  • Pankovs briller er et bærbart medisinsk utstyr, hvis virkning er basert på vekslende virkning av lysbølger med ulik bølgelengde på øyet. På grunn av dette er det en innsnevring og utvidelse av elevområdet, trening av innkvarteringsmuskelen, på grunn av hvilken øyet er i stand til å fokusere på et fjernt eller nært objekt. Dette forbedrer den adaptive kapasiteten til øyet, forbedrer utstrømningen av lymfe fra kamrene, forbedrer mikrosirkulasjonen og trofisk vev.
    Å gjennomføre terapi anbefales på kurs på 15 økter. Det første minuttet av hver økt holdes med lukkede øyne, så må du åpne den. Den første behandlingsdagen bør økten ikke overstige 3 minutter, deretter øker varigheten med 1 minutt daglig, og når en maksimal varighet på 15 minutter. Kurset tillates gjentatt 30 dager etter den siste økten.

Stasjonære enheter

Utviklet og vellykket brukt enheter som bare kan brukes på en klinikk. Årsaken til dette er ikke bare deres store størrelse, men også behovet for å overvåke behandlingen av trente spesialister. Slike enheter inkluderer:

  • MacDell - mekanismen til apparatet er basert på den kontaktløse penetrasjonen av laserstråler gjennom skleraen, noe som fører til avspenning av ciliarymuskel.
    For terapi kreves det 10 prosedyrer som varer opptil 5 minutter. Forbedringen ble forlenget til 40 dager, men effekten varer i omtrent seks måneder.
  • Visotronic - virkningen av enheten er basert på den påfølgende endringen av forskjellige optiske linser, på grunn av hvilken den ciliære muskel er trent.
    Avhengig av graden av krampe for behandling, 10 til 15 prosedyrer er nødvendig, bestemmes varigheten av legen.

Det er viktig å huske at enhver type terapi har sine kontraindikasjoner. For effektiv behandling, bør utnevnelse av kurs avtales strengt med den behandlende legen etter en full øyelege undersøkelse.

Kjære leser, takk for oppmerksomheten til denne artikkelen. Hvis informasjonen var nyttig for deg, kan du dele den på sosiale nettverk og abonnere på oppdateringer. Beste ønsker! Med vennlig hilsen Olga Morozova.

Unikt nytt - Adlens briller med justerbare dioptre!

Justerbare Adlens solbriller fra England!

BESTILL TIL RABATT...

Magnetisk akupunkturmassasje for øynene Sunt syn!

Enheten "fra alle sykdommer" ble rik

I den russiske hovedstaden dukket Sergei Konoplev opp i retten for gjennomføringen av oppfinnelsen hans. Han utviklet og lanserte til og med produksjonen av medisinsk utstyr, som er små grå bokser verdt 20 tusen rubler, som visstnok mirakuløst kan avlaste plager hvis de blir brukt på et sårt sted.

En grå boks på størrelse med en kassettspiller laget av, en bitteliten skjerm med en løpende digital linje, av / på-knappene og to til, lite blå ukjente destinasjoner. MPEI-laboratoriet gikk med på å teste enheten, som oppfinnerne hevder helbreder av alle sykdommer, inkludert kreft og til og med AIDS..

Hvis du tror instruksjonene, tar enheten uavhengig av seg en viss negativ biorytme som avgir et sjukt organ, justerer renheten og leges deretter. I 50 år med vitenskapelig aktivitet så sjefen for Institutt for radioteknikk ved Moskva energiinstitutt Shtykov for en så strålende oppfinnelse for første gang. I følge professor Shtykov produserer enheten ingen ekstra stråling og kan ikke kurere noe.

Retten måtte forklare prinsippet om drift av enheten til oppfinneren Sergey Konoplev, som er anklaget for svindel. I løpet av de 20 årene enheten har blitt aktivt annonsert og solgt i hele landet og nabolandene, har tusenvis av lidelser blitt dens eiere..

Ekspertuttalelsene, som er knyttet til materialet i straffesaken, indikerer at enheten hadde fordeler, og bare økonomisk, bare for dets skaperne. Produksjonslaboratoriet var i Zelenograd, høsten året før sist kom operater dit. Omfanget av vitenskapelig forskning imponerte dem: dusinvis av ansatte, hundrevis av ferdige enheter klare til sending.

Inntektsskalaen kan vurderes ut fra prisen på ferdige produkter. Den enkleste enheten kostet rundt 20 tusen til en kostnad på tusen. Enheter kom til forbrukeren gjennom sykehus. Og det var legene som faktisk var distributørene av Konoplev. Forsto kandidatene virkelig ikke hva de ga sine egne pasienter? Seks slike leger på private klinikker er nå i en straffesak sammen med Konoplev.

Apparat Vizulon: priser og anmeldelser av leger. Skilsmisse eller ikke?

Utnevnelse av apparatet Vizulon Neuro Doctor

Enheten har kompakte dimensjoner, ligner ytre briller på virtual reality. Vizulon Neuro Doctor brukes til å normalisere visuell funksjon og hjelper:

  • beskytte synsorganene mot effekten av forskjellige aggressive faktorer;
  • gjenopprette syn i alle aldre;
  • akselerere helingsprosessen i de innledende stadiene av komplekse oftalmiske sykdommer;
  • takle økt øyetretthet;
  • redusere behovet for tabletter for å forbedre synet.

Produsenten av enheten lover en forbedring i synet når den brukes hos 87% av voksne pasienter og hos 90% av barna. Enheten brukes også for å forhindre oftalmiske sykdommer..

Vizulon er en metode som bare brukes som en del av kompleks terapi.

I tillegg til å forbedre den visuelle funksjonen, er Amblyokor-enheten programmert for å bekjempe fenomener som:

  • psykosomatiske sykdommer;
  • rehabilitering av kroppen etter økt fysisk eller emosjonell stress (med søvnløshet, kronisk utmattelsessyndrom, stress);
  • psyko-emosjonelle lidelser (nervøs sammenbrudd, depresjon, hysteri).

Tekniske parametere for enheten:

  • strømforbruk - 1,5 W;
  • vekt - 250 g;
  • blinkende frekvens - 0,15-0,6 Hz;
  • strålingsbølgelengde (nm) - 625-632 for den røde bjelken, 528-523 for den grønne, 458-453 for den blå;
  • varighet av lyspulser - 2-8 sekunder;
  • maksimal lysstyrke på strålingen som påvirker synsorganene - 3,4-7,5 cd / m2.

I henhold til bruksanvisningen anbefales det å bruke enheten ved temperaturer fra 0 til +45 grader.

Enheten har kompakte dimensjoner. Det ladede batteriet på enheten gir opptil 200 timers drift.

Prinsippet for drift av enheten

Enheten fungerer på grunnlag av bioresonance-terapiteknikker. Essensen ligger i innvirkningen på den visuelle analysatoren med lyspulser med forskjellige intensiteter. Som svar på dette produserer kroppen komplekse biokjemiske reaksjoner, som et resultat av at alle organer, inkludert øynene, og kroppssystemene får en terapeutisk effekt.

Pulser av en lysstråle omdannes i en persons øyne til nervesignaler, hvoretter de kommer inn i bestemte deler av hjernen. Når de når hypofysen, stimulerer de prosessene for gjenoppretting av normale vibrasjonsrytmer.

Lysstrømmene som slippes ut av enheten forårsaker innsnevring og ekspansjon av pupillene, og dette akselererer hemodynamikken og forbedrer utstrømningen av okulær væske. Som et resultat slapper musklene i synsorganene refleksivt, spenninger lettes. Parallelt med den pulserende handlingen har en slik øyetrener lydkompagnement, for eksempel Microfog eller Vigilant eye, der effektiviteten av det terapeutiske programmet øker.

Alle Visulon-enhetsprogrammer er bygd på separate fargogrammer, som hver avviker fra den andre.

Varigheten av den terapeutiske økten overstiger ikke et kvarter.

Produsent

Produsenten av enheten er Vizulon - RusMedGroup, et russisk selskap som driver med engrossalg av medisinsk utstyr. Et av aktivitetsområdene er tilførsel av oftalmisk utstyr for restaurering av visuell funksjon.

RusMedGroup utviklet denne enheten sammen med det sørkoreanske selskapet OXYVAC MEDICAL INSTRUMENT.

Indikasjoner og kontraindikasjoner

Vizulon Neurodoktor anbefales å brukes ved slike oftalmologiske sykdommer som:

  • langsynthet og nærsynthet (inkludert progressive former);
  • astigmatisme;
  • skjeling;
  • amblyopia;
  • glaukom;
  • overnatting spasmer;
  • retinal dystrofi;
  • grå stær;
  • patologi av synsnerven.

Behandling med Visulon-enheten utføres ikke i nærvær av kontraindikasjoner som:

  • alder opp til 4 år (barn fra 4 til 7 år bruker enheten utelukkende under tilsyn av lege);
  • fotofobi (økt følsomhet for lyskilder);
  • epilepsi;
  • akutte smittsomme prosesser i synsorganene;
  • hode skader;
  • ondartede hjernesvulster;
  • epilepsi;
  • klaustrofobi.

Fargepulsbehandling er ikke et komplett alternativ til medikamentell og kirurgisk behandling av øyesykdommer.

Behandling med enheten Vizulon Neurodoktor

Tatt i betraktning Vizulon-enheten og dens egenskaper, er det nødvendig å snakke om hvordan du bruker den riktig for å oppnå en terapeutisk effekt.

Før du begynner å bruke denne enheten for å forbedre synet, må du oppsøke lege for å velge programmet som er egnet i et bestemt tilfelle. For voksne, for eksempel med nærsynthet, vises programmer nummer 3 til 5. For barn med samme problem anbefales program nr. 15..

I nærvær av amblyopi på grunn av medfødt grå stær eller strabismus, anbefales det å bruke maskinvarebehandling for barns syn og etablere terapeutisk regime nr. 1 på enheten.

Hvert program, eller, som produsenten kaller det, et colorogram, skiller seg fra andre algoritmisk. Den er basert på sitt eget sett med lyd- og lyseffekter. Enheten fungerer på grunnlag av bare de persepsjonene som er vitenskapelig bekreftet og tar hensyn til den naturlige rytmen i den menneskelige hjerne.

Behandlingsforløpet ved bruk av Visulon Neurodoc-apparatet varer omtrent 11 dager. Du kan manipulere denne enheten etter 2-8 uker, avhengig av indikasjonene.

Hver økt varer 9-15 minutter. De anbefales å gjentas 2-3 ganger om dagen..

I løpet av økten må du ta en behagelig stilling - sett deg ned eller legg deg ned. Rommet der den terapeutiske prosedyren utføres, anbefales å mørkne og begrense all støy.

Koste

Pasienter med synsproblemer er interessert i spørsmålet: hvor mye koster Visulon-apparatet? I dag er prisen omtrent 20 000 rubler.

Anmeldelser av leger og spesialister

For å forstå om Vizulon virkelig er effektiv og om prisen på enheten er berettiget, er det verdt å studere anmeldelser av leger.

Eksperter reagerer positivt på denne enheten og merker den positive effekten på øynene. De understreker viktigheten av fullstendig avslapping av musklene i øynene, noe som er spesielt viktig med konstant spenning. Enheten Vizulon hjelper alle pasienter, uansett alder.

Samtidig inneholder anmeldelser av spesialister en oppfatning om at resultatet fra bruken av enheten bare vil bli merkbar hvis det brukes som et ekstra terapeutisk tiltak, det vil si som en del av den kompliserte terapien av en eksisterende øyelidelse.

Skilsmisse eller ikke?

Løftene fra produsenten av enheten er så rosenrøde, og prisen er høy, at mange potensielle kjøpere har et spørsmål: Vizulon - er det en skilsmisse eller ikke?

Dette spørsmålet kan ikke besvares entydig av den grunn at de fleste tror at det er nok å bruke denne enheten flere ganger om dagen, og alle problemer med nedsatt syn spesielt og med helse generelt vil forsvinne..

Men produsenten understreker at Vizulon bare supplerer konservative behandlingsmetoder, det vil si ikke kan erstatte dem. Hvis du følger alle anbefalingene fra legen din og samtidig bruker enheten, kan du oppnå ønsket resultat. Hvis vi utelukkende er avhengige av farge-impulsbehandling og ikke gjør noe annet, vil ideen øyeblikkelig komme i tankene om at Visulon er et annet bedrag.

Hvor kan jeg kjøpe?

Du kan kjøpe en enhet for å forbedre visuell funksjon på det offisielle nettstedet.

Folk spør ofte om hvor man kan kjøpe Visulon i Moskva. Enheten selges bare via Internett, i spesialiserte butikker for medisinsk utstyr er den ennå ikke.

funn

Når du planlegger å kjøpe et Vizulon-apparat, må du først studere anmeldelser om det og finne prisen. Hvis ekspertenes argumenter virker overbevisende, kan du kjøpe det. Men vi må ikke glemme at Vizulon ikke erstatter standard terapi for oftalmiske sykdommer og er en hjelpebehandling.

Hvem brukte enhetene "SEM MED", "SEM TESN"? (Ikke en bil eller reklame)

Temaalternativer
Søk etter emne

Hvem brukte enhetene "SEM MED", "SEM TESN"? (Ikke en bil eller reklame)

Generelt interessert i alle tilbakemeldinger, informasjon, vet de som brukte, møtt, eier.

Og det er en slik kamerat Gorodisky Bogdan Vladimirovich, en lege, det er også interessant å vite om ham, om hans metoder.

Situasjonen er denne, tradisjonell medisin hjelper dårlig, og legene foreslår selv å prøve at tråden ikke er tradisjonell.

Jeg så på Internett og leste at det viser seg at enheten er beregnet på å inkludere for:
* overføring av informasjon til et bredt spekter av medier: vann, salt, sukker, honning, alkoholholdige produkter osv.;
* informasjonsvannrensing;
* vannstrukturering;


som jeg konkluderer med at dette er en svindel
det eneste som kan kurere er tilstedeværelsen av ekstra penger i lommeboka

"- Epifany vann har fantastiske egenskaper," sier Bogdan Vladimirovich Gorodiskiy. "Det kan lagres i en hvilken som helst beholder uten å endre de fysiske egenskapene i et helt år, og det trenger ikke en gang å bli nedkjølt. Det forverres ikke, er ikke underlagt råtnende prosesser eller ulmende. Hvis du tilfører en dråpe dåpsvann til vanlig rent vann, får det også øyeblikkelig egenskapene til dåpsvann. "

I prinsippet blir også alt klart

i et så interessant område av "vitenskap" vil det være vanskelig å skille korn fra kvis.

en venn har slikt søppel. etter min mening svindel

be om bruk, bruk et par henrettelser på deg selv

vil ikke gi enheten. kanskje på seminarene sine har de vasket hodet så hardt at de er akkurat som zombier. hva som allerede tradisjonelle behandlingsmetoder ikke hjelper?

Ozonizer. Fordeler og ulemper! Trenger tilbakemelding!

# 21 polyanskaya

Hentet i dag med en ny post
Jeg bestilte det mest vanlige.
http://www.ozonet.co. t_product_id = 56

Avslutt mens du først føler deg.

Selvfølgelig ga han meg ikke så letthet og friskhet som jeg ville i rommet. Men dette, slik jeg forstår det, er ikke hovedformålet. Mest sannsynlig jukset jeg meg selv slik at det etter å ha brukt det vil være veldig enkelt for meg å puste.

Det må slås på i 30-40 minutter i et ventilert område. Vel, eller etter arbeidet hans for å lufte. I løpet av disse 30-40 minuttene av arbeidet hans innendørs ikke å være.

Jeg studerte instruksjonene og begynte å spille.

Det første jeg slo på i 10 minutter på badet. For å bli kvitt lukten. Jeg slo på hetten og den inn i stikkontakten. Og se og se! lukten forsvant virkelig (om sommeren på badet lukter den alltid litt foreldet).

Det var et basseng med hvite gjennomvåt skjorter. Jeg festet et rør og la ozonert vann med skjorter i 10 minutter. Det skal hjelpe med etterslepende flekker og opprettholde hvithet (vel eller farge, som det står skrevet i instruksjonene. La oss se.)

Etter å ha slått den på i kjøleskapet i 5 minutter for å bli kvitt lukt og bakterier. Før det, luktet han ikke spesielt, så hvor mye hjelp var ikke tydelig.

Umiddelbart tintet fisken min. Jeg la den i en pose, og uten å blokkere tilgangen på oksygen, skrudde jeg på ozonisatoren (mens jeg åpnet et vindu) i 10 minutter.

Etter. snuste lukten i skapet under vasken (der søpla er) og der lanserte hun også ozonisatoren i 10 minutter.

Søppel lukter ikke, det lukter ganske merkbart med ozon. Ventilert kjøkken.

Instruksjonene beskriver også hva som kan brukes i situasjoner når huset virkelig lukter. dyr, i muggen rom, lager, skap. Deodorisering av nye møbler og lokaler etter reparasjon, servise, barneleker osv..

Om kvelden ba jeg mannen min om å kjøpe en melon, vi vil desinfisere den.

Det er nyttig å vaske med ozonert vann, pusse tenner, vannplanter, bruke i et akvarium.