Kunstliv glazorol anmeldelser

Katalog »Biologisk aktive komplekser» Glazorol Intensive

60 stk.

På lager

Om rabatter mer detaljert:

Det menneskelige øyet er et komplekst biosystem som oppfatter mer enn 80% av informasjonen om verden rundt.

For å opprettholde synsskarpheten er det nødvendig å konstant opprettholde mikrovaskulaturens tilstand ved hjelp av spesielle mikronæringsstoffer og gi beskyttelse mot frie radikaler.

Fordelen med Glazorol Intensive-komplekset er dets multikomponent- og balanserte sammensetning, som er involvert i viktige biokjemiske prosesser i det visuelle apparatet.

Doser av aktive ingredienser i Glazorol Intensive-komplekset velges i henhold til den nyeste forskningen innen mangler ved biologisk aktive stoffer..

Grunnlaget for Glazorol Intensive-komplekset er en mikroinnkapslet kombinasjon av karotenoider og xantiler (zeaxanthin, lutein, astaxanthin, beta-caroten).

De forhindrer målrettet foto-oksidative prosesser i den sentrale regionen av netthinnen, som er ansvarlig for synsskarphet, og reduserer risikoen for degenerative prosesser i den..

Et trekk ved komplekset er administrering av astaxanthin. Dette elementet har et antioksidantpotensial som er 500 ganger kraftigere enn vitamin E og 6000 ganger sterkere enn vitamin C!

Astaxanthin styrker barrierer i øyeeplets blodmembran, slapper av ciliarymusklene, hjelper til med å opprettholde en sunn respons på den inflammatoriske prosessen, og gir beskyttelse mot frie radikaler direkte i øynene, hjernen og nervesystemet..

En veldig viktig rolle i Glazorol Intensive-komplekset spilles av et balansert vitamin-mineral-kompleks. Vitenskapelige studier indikerer at vitaminer har evnen til å forhindre mulige aldersrelaterte endringer i vev og strukturer i øyet.

Sporelementer (sink, krom, selen) er involvert i metabolske prosesser.

Zink - er en modulator for synoptisk overføring i netthinnen, og er også en del av metallproteaser. Sinkmangel forårsaker en reduksjon i nervefiber myelinering, noe som fører til optisk nevropati.

Krom - normaliserer metabolske og metabolske prosesser i netthinnen, forhindrer apaptose.

Selen (i en trygg form i form av et organisk salt) er involvert i omdannelsen av et lyssignal til en nerveimpuls, og har også antioksidantegenskaper.

Ytterligere støtte for det visuelle apparatet gis av blåbærantocyaniner, som akselererer fornyelse av netthinnen, aktiverer blodsirkulasjonen og øker synsstyrken, inkludert i skumringen..

Kvaliteten på Glazorol Intensive-komplekset er garantert av GMP.

Kompleks Glazorol Intensiv

• Kompenserer for mangel på vitaminer og mineraler med økt belastning på øynene.

• Beskytter øyevev mot frie radikaler.

• Bidrar til å redusere manifestasjonene av visuell utmattelsessyndrom (når du leser, jobber på en datamaskin).

• Egnet for bruk i kompleks behandling av øyesykdommer.

Indikasjoner for bruk ■ økt visuell utmattelse
■ reduksjon i synsskarphet
■ intens og langvarig stress på synsorganet
■ forebygging av aldersrelaterte øyesykdommer
■ fargeforstyrrelse
■ omfattende behandling av begynnende grå stær
■ moderat og høy nærsynthet

Statens sertifikat nr. К Z.16.01.96.003.E.005407.12.15 datert 12/18/2015

Sammensetning av Glazorol Intensive Complex:

Laktose (bærer), L-taurin, askorbinsyre, L-glutaminsyre, L-glycin, L-cystein, blåbærekstrakt, talkum (antikakemiddel), astaxanthin, ginkgo bilobaekstrakt, aerosil (kakemiddel), superoksid-dismutase (stabilisert), quercetin, hesperidin, L-glutation, vitamin E (tokoferolacetat), vitamin B 3 (nikotinsyre), lutein, beta-karoten, sinkoksyd, vitamin B 5 (kalsiumpantotenat), zeaxanthin, kalsiumstearat (antiklumpemiddel), vitamin B 2 (riboflavin), vitamin B 6 (pyridoksinhydroklorid), vitamin B 1 (tiaminmononitrat), vitamin B 9 (folsyre), glyserin, krompikolinat, selexen, vitamin B 12 (cyanocobalamin).

Skjul metode for bruk av Glazorol Intensive Complex:

Voksne tar 1 kapsel 2 ganger om dagen med måltider. Opptakets varighet er minst 1 måned. Effektivt kurs - 3 måneder på rad.

Glazorol Intensive komplekset er ikke et medikament.

Før bruk, kontakt lege.

Kvalitets- og sikkerhetsstyringssystemet til Artlife LLC er sertifisert i samsvar med ISO 9001, ISO 22000 og GMP.

Ernæringsstøtten til synsorganet er en garanti for å opprettholde dens fulle funksjon i lang tid. Å opprettholde den naturlige balansen mellom biologiske stoffer som er nødvendige for visuell funksjon, er en effektiv forebygging av primære og sekundære retinopatier, trofiske forstyrrelser i øyemuskulaturen, inkludert linsemuskelapparatet..

Aktive komponenter i Glazorol biokompleks bidrar til å forhindre utmattelse av visuell analysator.

Glazorol-komplekse ingredienser bremser aldring og død av øyenceller.

Dette bidrar til å gjenopprette visuell funksjon og akselerere helbredelse etter øyeoperasjoner.

Å ta 2 kapsler av Glazorol Intensive Complex gir følgende:

% av anbefalt daglig inntak

Glazorol

Instruksjoner for bruk:

Glazorol er et biologisk aktivt kosttilskudd (BAA) som hjelper til med å forbedre visuell funksjon..

Slipp form og sammensetning

Doseringsform - kapsler (30 stk. I blemmer, 1 blemme i en pappeske; 90 stk. I plastkrukker).

Virkestoffer i 1 kapsel:

  • taurin - 100 mg;
  • vitamin C - 50 mg;
  • L-glutaminsyre - 50 mg;
  • chokeberry bær ekstrakt (Aronia melanocarpa Elliot.) - 25 mg;
  • L-cystein - 20 mg;
  • glysin - 20 mg;
  • Calendula blomsterekstrakt (Calendula officinalis L.) - 20 mg;
  • sitronbioflavonoider - 15 mg;
  • sinksulfat - 10 mg;
  • L-glutation - 10 mg;
  • Gotu Kola fruktekstrakt - 5 mg;
  • superoksyd dismutase - 5 mg;
  • quercetin - 5 mg;
  • Ginkgo biloba bladekstrakt - 5 mg;
  • vitamin b3 - 5 mg;
  • vitamin b5 - 3 mg;
  • beta-karoten - 2 mg;
  • vitamin b6 - 1 mg;
  • vitamin b2 - 1 mg;
  • vitamin b1 - 0,5 mg;
  • krompikolinat - 0,2 mg;
  • vitamin b9 - 0,1 mg;
  • natriumselenitt - 0,05 mg;
  • vitamin b12 - 0,001 mg.

Komponentegenskaper

  • taurin (svovelholdig aminosyre): forbedrer energiprosesser, stimulerer reparative og regenerative prosesser ved dystrofiske sykdommer, ledsaget av en skarp krenkelse av metabolismen i øyevev, normaliserer funksjonene til cellemembraner, aktiverer energi og metabolske prosesser i grå stær av forskjellige opprinnelser, hornhinnedystrofi, degenerative lesjoner i netthinnen, reduserer økt intraokulært trykk i glaukom;
  • Vitamin C: regulerer redoksprosesser i kroppen, har en antimikrobiell effekt, fremmer helbredelse av skader, reduserer intraokulært trykk, stimulerer blodsirkulasjonen i synets organer, forhindrer skade på øye vev av frie radikaler;
  • L-glutaminsyre: det er en metabolitt i kroppen, deltar i oksidative prosesser, metabolisme av proteiner og karbohydrater, fremmer syntesen av acetylkolin og adenosintrifosfat, har hypokolesterolemisk, vasodilator, anti-aterosklerotisk, antiinflammatorisk og antioksidant effekt, øker kroppens motstand mot hypoxia har en effekt på ;
  • chokeberry (frukt inneholder eplesyre, sitronsyre, folsyre og nikotinsyre, pektin, riboflavin, karoten, fruktose, glukose, sporstoffer, vitaminer B2, C, E): har en positiv effekt under forhold ledsaget av økt permeabilitet og skjørhet i kapillærene;
  • L-cystein (aminosyre): deltar i metabolismen i øyelinsen, forhindrer skadelige effekter av frie radikaler på øynene, forbedrer visuelle funksjoner og tilpasser synet til mørket, forhindrer dystrofiske endringer i netthinnen, aldersrelaterte endringer i synsskarphet, grå stær, krystallinsk lumen og komplikasjoner, assosiert med eksponering for kraftige lysstrømmer, er den effektiv i de første formene for hjernerystelse, stråling, myopatiske og aldersrelaterte grå stær;
  • glycin (aminosyre): har en positiv effekt på cerebrovaskulære ulykker, deltar i metabolisme, normaliserer prosessene for eksitasjon og hemming i sentralnervesystemet, normaliserer søvn, øker mental ytelse, har en antistresseffekt;
  • calendula [planteekstrakt inneholder standardiserte karotenoider (5% zeaxanthin og 85% lutein)]: zeaxanthin og lutein har muligheten til selektivt å samle seg i makulaen som er ansvarlig for sentral og fargesyn, har en kraftig antioksidant effekt, forhindrer retinal skade, dannelse av frie oksygenradikaler og atomiske oksygen. Når de har en gul farge, absorberer karotenoider aktivt overskytende stråler i det ultrafiolette området i solspekteret;
  • sitronbioflavonoider (inkluderer quercetin, hesperidin, naringin, rutin): de er en sterk naturlig antioksidant, forbedrer antioksidanteffekten av vitamin C, nøytraliserer frie radikaler, har anti-allergiske, antiinflammatoriske og anti-edematøse effekter, normaliserer og opprettholder elastisitet og permeabilitet i blodkarene i blodkarene, øker blodkarets glukose syntese,, forhindre utvikling av inflammatoriske prosesser, og utfører også mange andre funksjoner;
  • sinksulfat: opprettholder et normalt nivå av vitamin A i blodet, deltar i antioksidasjonsreaksjoner, beskytter øynene mot skader forårsaket av sterkt lys, har en gunstig effekt i å redusere fargediskriminering, retinal løsrivelse og kataraktdannelse;
  • L-glutathione (et peptid bestående av 3 aminosyrerester - glycin, cystein, glutaminsyre): spiller en viktig rolle i redoksreaksjoner, har en aterosklerotisk og antioksidant effekt, forhindrer avsetning av protein i linsevevene, er effektiv i forebygging av degenerative lesjoner i netthinnen, aldersrelatert reduksjon i synsskarphet, "nattblindhet", progressiv nærsynthet, komplikasjoner assosiert med eksponering for kraftige lysstrømmer (for eksempel blitz, sveising, ski);
  • superoksid dismutase: forhindrer lipidperoksydasjon, fjerner frie radikaler fra kroppen;
  • Gotu Kola: har en gunstig effekt på blodsirkulasjonen, styrker blodkar, forbedrer mikrosirkulasjon og oksygentilførsel til hjernen, hjelper kroppen raskt å reparere vev og helbrede skader, deltar i dannelsen av kollagen, har en beroligende effekt på sentralnervesystemet, forbedrer hukommelse og mentale evner, og lindrer hodet smerte, akselererer prosessene for tenkning;
  • Ginkgo biloba: reduserer kolesterol i blodet, normaliserer metabolske prosesser, forsyner hjernen oksygen og blod, noe som forbedrer metabolske prosesser, syn og hukommelse. Inneholder ginkgolider og bilobider - stoffer som har en vasodilaterende effekt, øker styrken og elastisiteten til veggene i blodkar, hemmer betennelsesreaksjoner. Inneholder også flavonglykosider som har en antioksidant effekt;
  • quercetin (en av de mest effektive bioflavonoiderne): det har en antioksidant effekt, det er en hemmer av aldoreduktase-enzymet, som omdanner blodsukker til sorbitol, og dermed reduserer opphopningen av sorbitol i linsen og bremser dannelsen av grå stær;
  • beta-karoten (en vannløselig form av vitamin A): det er en kraftig antioksidant, fjerner frie radikaler fra kroppen, helbreder huden, bremser aldringsprosessen, støtter immunforsvaret, forhindrer sykdommer (spesielt hjertesykdommer og kreft), forhindrer synstap, "nattblindhet" og konjunktivitt, lindrer tretthet hos personer som arbeider under kunstig belysning (med datamaskin- og TV-skjermer, etc.);
  • krompikolinat: deltar i fett- og kolesterolmetabolismen, normaliserer permeabiliteten og øker følsomheten til cellevevsreseptorer for insulin, regulerer karbohydratmetabolismen og blodsukkernivået, og det er derfor det er effektivt i forebygging av diabetes, hjerte-kar-sykdommer og sykdommer assosiert med tåkesyn;
  • natrium selenitt: har en uttalt antioksidantegenskap, som den brukes til å forhindre kreft forårsaket av stråling og kjemisk påvirkning. Det er et kraftig immunostimulerende og karsinostatisk middel, deltar i produksjonen av røde blodlegemer og stimulerer dannelsen av antistoffer, og øker dermed kroppens immunforsvar mot virus og andre sykdomsfremkallende agressorer;
  • vitamin b1 (tiamin): har en positiv effekt på nevrorefleksregulering, deltar i syntesen av tyroidin (skjoldbruskhormon), deltar i metabolismen av pyruvinsyre og karbohydratmetabolismen, forbedrer funksjonene i nervesystemet, støtter funksjonen i det kardiovaskulære systemet, er nødvendig for å opprettholde normal intracellulær vevsmetabolisme i øyet;
  • vitamin b3 (niacin): deltar i fett, karbohydrat, protein og kolesterol metabolisme, i syntesen av histamin, kolin og et antall hormoner; når den fordøyer mat, deltar den i nedbrytningen av fett, karbohydrater og proteiner, senker nivået av "dårlig" kolesterol og øker nivået av "godt" hjelper med å redusere blodtrykket, forhindrer eller lindrer migrene. Med en mangel på dette vitaminet lider metabolismen av karbohydrater, proteiner og fett, fordøyelsen fordøyes, døsighet, svakhet og tretthet utvikles;
  • vitamin b5 (pantotensyre): deltar i stoffskiftet, syntese av hemoglobin og kolesterol, har immunmodulerende, avgiftende, anti-aterosklerotiske, antiinflammatoriske og stressbeskyttende effekter, normaliserer tilstanden til nervesystemet og immunsystemet, funksjonen av skjoldbruskkjertelen og binyrene;
  • vitamin b6 (pyridoksin): deltar i alle reaksjoner av aminosyresyntese og metabolisme, har en hypokolesterolemisk effekt, fremmer syntesen av arachidonsyre, påvirker positivt hudtilstanden og fysisk ytelse, støtter funksjonen til nervesystemet og immunsystemet;
  • vitamin b9 (folsyre, folacin): det er nødvendig å opprettholde et sunt immunsystem, fremmer syntesen av proteiner, spiller en viktig rolle i dannelsen av røde blodlegemer i benmargen, danner genetiske materialer, påvirker funksjonene til tarmen og leveren, øker innholdet av kolin i leveren, i kombinasjon med vitaminer B6 og B12 har en antiaterosklerotisk effekt;
  • vitamin b12 (cyanocobalamin): har en nootropisk, immunmodulerende og anti-sklerotisk effekt, gir hemopoiesis og hemoglobinsyntese, deltar i metabolismen av aminosyrer og dannelse av leukocytter og blodplater, støtter metabolismen av karbohydrater, senker blodkolesterol og fjerner det fra blodkar, forhindrer overflødig fettavsetning i leveren, stimulerer dannelsen av nukleinsyre.

Indikasjoner for bruk

  • synshemming;
  • reduserte tilpasningsevner for synsorganene;
  • dystrofiske forandringer i netthinnen, progressiv nærsynthet;
  • eksponering for kraftige lysstrømmer (for eksempel når du jobber med en datamaskin, blitsenheter, TV-skjermer, sveisemaskiner) og andre arbeider relatert til visuell stress (designere, korrekturlesere, skolebarn, studenter, etc.);
  • forstyrrelser i den mørke tilpasningen av øynene;
  • makulær degenerasjon (inkludert forebygging av dens utvikling);
  • synsnedsettelse i diabetes mellitus, aterosklerose, skader og kirurgiske inngrep på synets organer, vaskulære lidelser, etc. (inkludert forebygging av deres utvikling);
  • økt permeabilitet og skjørhet i kapillærene;
  • nedsatt mental ytelse;
  • immunsvikt, kronisk utmattelsessyndrom, kroniske infeksjoner og rus.

Glazorol brukes også for å forhindre følgende tilstander / sykdommer:

  • aldersrelaterte endringer i synsorganet (redusert fargeoppfatning, dannelse av glaukom og grå stær, netthinneavløsning osv.);
  • nedsatt skumringssyn ("nattblindhet") av arbeidere på kvelds- og nattskift;
  • cerebrovaskulær ulykke;
  • aterosklerose;
  • diabetes;
  • hjerte- og karsykdommer;
  • sesongutbrudd av luftveissykdommer;
  • tumorer.

Kontra

Tilskudd er kontraindisert i tilfelle individuell intoleranse for individuelle komponenter i produktet.

Anbefalinger for bruk

Glazorol bør tas oralt med måltider.

For forebygging anbefales det å ta 1 kapsel 2 ganger om dagen.

For terapeutiske formål er 2 kapsler foreskrevet 2-3 ganger om dagen i 20-30 dager. Avhengig av indikasjonene, alvorlighetsgraden og arten av prosessforløpet, kan dosen og varigheten av bruken endres. Gjenta om nødvendig kurset etter 1-2 uker eller bytt til en profylaktisk dose.

spesielle instruksjoner

Glazorol er ikke et medikament. Før du starter bruken, bør du oppsøke lege (optometrist eller spesialist innen urtemedisin).

Vilkår for lagring

Oppbevares på et tørt sted utilgjengelig for barn i romtemperatur..

Utløpsdato - 3 år.

Informasjon om stoffet er generalisert, gitt til informasjonsformål og erstatter ikke de offisielle instruksjonene. Selvmedisinering er helsefarlig.!

Mer enn 500 millioner dollar i året blir brukt på allergimedisiner alene i USA. Tror du fortsatt at en måte å endelig beseire allergier vil bli funnet??

I følge statistikk øker risikoen for ryggskader på mandager med 25%, og risikoen for hjerteinfarkt - med 33%. vær forsiktig.

Hos 5% av pasientene forårsaker antidepressiva clomipramin en orgasme..

Den høyeste kroppstemperaturen ble registrert hos Willie Jones (USA), som ble innlagt på sykehuset med en temperatur på 46,5 ° C.

I følge en WHO-studie øker en daglig halvtimes samtale med mobiltelefon sannsynligheten for å utvikle en hjernesvulst med 40%.

Det pleide å være at gjesper beriker kroppen med oksygen. Denne oppfatningen ble imidlertid motbevist. Forskere har bevist at gjesping kjøler en hjerne og forbedrer ytelsen.

Med et regelmessig besøk i solbruken øker sjansen for å få hudkreft med 60%.

Leveren er det tyngste organet i kroppen vår. Hennes gjennomsnittsvekt er 1,5 kg.

Karies er den vanligste smittsomme sykdommen i verden som selv influensa ikke kan konkurrere med..

Amerikanske forskere gjennomførte eksperimenter på mus og konkluderte med at vannmelonsaft hindrer utvikling av åreforkalkning av blodkar. En gruppe mus drakk vanlig vann, og den andre en vannmelonsaft. Som et resultat var karene i den andre gruppen fri for kolesterolplakk.

I følge studier har kvinner som drikker noen få glass øl eller vin i uken økt risiko for å få brystkreft.

Menneskelig blod "renner" gjennom fartøyene under enormt press, og hvis dets integritet blir krenket, kan det skyte opp til 10 meter.

I Storbritannia er det en lov der kirurgen kan nekte å utføre operasjonen på pasienten hvis han røyker eller er overvektig. En person skal gi opp dårlige vaner, og da trenger han kanskje ikke kirurgisk inngrep.

En utdannet person er mindre utsatt for hjernesykdommer. Intellektuell aktivitet bidrar til dannelse av tilleggsvev for å kompensere for de syke.

En person som tar antidepressiva i de fleste tilfeller vil igjen lide av depresjon. Hvis en person takler depresjon på egen hånd, har han enhver sjanse til å glemme denne tilstanden for alltid..

Synskorreksjon er en av de minst traumatiske kirurgiske inngrepene. Likevel er det naturlig å bekymre seg for det kommende inngrepet. Annet de.

Glazorol Intensive Kjøp 063-480-68-74 i Ukraina Prisinformasjon Sammensetning Instruksjoner

Glazorol Intensive - En spesialisert formel for forbedring av visuell funksjon

Glazorol Intensive Art Life lar deg normalisere tonen i blodkar og muskler i øynene, styrke veggene i blodkarene og forbedre blodstrømmen.
Glazorol Intensive Artlife forbedrer øyetilstand og -funksjon, samtidig som synet opprettholdes og forbedres.
Glazorol Intensive - vitamin- og mineralkompleks for å lindre spenninger og tretthet i øynene.

Indikasjoner for bruk Glazorol Intensive

  • Emerging nærsynthet.
  • Tørre øyne syndrom.
  • Med høy belastning på øynene.
  • Når du arbeider i sterke eller dårlige lysforhold.
  • I forebygging av øyesykdommer (aldersrelatert).
  • Med den komplekse behandlingen av grå stær.
  • Med nærsynthet i ulik grad.
  • I strid med fargeoppfatningen.

Handlingsmekanismer Glazorol Intensive:

  • Det beriker kroppen med stoffer som er nødvendige for dannelse av visuelle pigmenter og for implementering av synsmekanismen;
  • Forbedrer synsstyrken;
  • Normaliserer produksjonen av tårevæske;
  • Forbedrer blodtilførselen til synsorganene;
  • Positiv effekt på stoffskiftet i linsen.

Blåbærekstrakt er en kilde til vitaminer og aktive stoffer som har en tendens til å samle seg i cellene i netthinnen og øyeeplet. Blåbær hjelper til med å gjenopprette strukturen i vaskulære nettverk, forbedrer blodstrømmen, lindrer betennelse.
Sitronbioflavonoider har en antioksidant effekt, styrker blodkar og kapillærer, forhindrer utvikling av aterosklerotiske fenomener.
Sink, krom og selen er med på å forbedre synapse i netthinnen, og hjelper til med å forhindre optisk nevropati. Mineraler kontrollerer metabolske prosesser i cellene i øyet, fjerner betennelse, har en antioksidant effekt.
B-vitaminer forbedrer blodsirkulasjonen, hjelper til med å lindre spenninger og tretthet i øynene. Under deres påvirkning forbedrer oksygentilførselen til celler, hvis mangel indikeres av brennende øyne, hyppig konjunktivitt, lacrimation, fotofobi.

Frivillig sertifisering av produkter Artlife Budy Ukraina

Når du kjøper Art Life-produkter fra oss, kan du være sikker på kvaliteten.
Artlife-produkter har et kvalitetssertifikat og alle nødvendige tillatelser: Dokumenter fra den statlige sanitær- og epidemiologiske tjenesten, vurdert og registrert av en autorisert NQA for å oppfylle BS EN ISO 9001: 2000, vurdert og registrert av en autorisert NQA for å overholde CODEX ALIMENTARIUS-krav, mottatt en lisens for produksjon av medisiner og et akkrediteringssertifikat for teknisk kompetanse (GOST R 52249-2004 - GMP), bestått en sertifiseringsrevisjon for overholdelse av internasjonale standarder for matsikkerhet ISO 22000 - 2005.

Sammensetning av Bud Glazorol Intensive:

Hesperidin (15,8), riboflavin (1), lutein (6,25), vitamin B1 (0,525), beta-karoten 20% (6,25), tokoferolacetat 50% (7,5), zeaxanthin (5), sinkoksid (5,25), quercetin-dihydrat (10,5), astaxanthin (12,5), superoksyd-dismutase (10), ginkgo biloba-ekstrakt (10), L-taurin (60), selexen (0,065), askorbinsyre (45), krompikolinat (0,1), glutaminsyre (35), vitamin B12 (0,001), glycin (17), folsyre (0,14), cystein (17), vitamin B6 (1), glutation ( 9), kalsiumpantotenat (2.5), blåbærekstrakt (15), nikotinsyre (7).

Statens sertifikat nr. KZ.16.01.96.003.E.005407.12.15 datert 12/18/2015

Bruksanvisning og dosering av Glazorol Intensive:

For forebygging tar voksne 1 kapsel to ganger daglig sammen med mat. Mottakskurs 2 måneder.
For terapeutiske formål tar voksne 2 kapsler 3 ganger om dagen, med mat. Opptaksløpet er fra 3 til 6 måneder, inntil resultatet er oppnådd, avhengig av stadium av problemet.
For forebygging tar barn fra 3 til 6 år 0,5 kapsler en gang daglig, med mat.
barn fra 6 til 14 år, 1 kapsel daglig med mat. Mottakskurs 2 måneder.
For terapeutiske formål tar barn fra 3 til 6 år 0,5 kapsler 2 ganger om dagen med mat, kurset er fra 3 til 6 måneder.
Barn fra 6 til 14 år, 1 kapsel 2 ganger om dagen med mat. Mottakskurs fra 3 til 6 måneder.
Klinisk påvist effektivitet.

Kvalitets- og sikkerhetsstyringssystemet til Artlife LLC er sertifisert i samsvar med ISO 9001, ISO 22000 og GMP.

Velværeprogrammer Artlife bruker Glazorol Intensive

  1. Program for forebygging av nedsatt synshttp: //artlife-ukraine.net/spisok-kategorij/ostrota-zrenija
  2. Artlife Wellness Program for Diabetisk Angioretinopathyttp: //artlife-ukraine.net/spisok-kategorij/diabeticheskaja-angioretinopatija

Levering og betaling av produkter Artlife Budy Ukraina

Forskuddsbetaling (helt eller delvis) for Ny post;
Betaling for produkter til en kurer i Kharkov (GRATIS LEVERING til metroen).

Les mer her Betaling og levering

Glazorol Intensiv. Behandlingen av nærsynthet. Katarakt glaukom

Hvis du har problemer, klikker du på "Kjøp med ett klikk" så hjelper vi deg

Henting fra butikken

  • Forsendelse for egen regning gratis (ved foreløpig ordre)
  • Åpningstider: Man-fre - 9: 00-17: 00; lør - 11: 00-15: 00
  • Adresse: Konotop, Deputatskaya gate 10, (Tvers overfor politiet over veien) Landemerke, på hjørnet av huset er det en skjønnhetssalong "Nati-Ani"

Courier i Kiev

  • Leveringskostnad: 50 UAH *
  • Leveringstid: opptil 24 timer

Ny mail

  • Leveringskostnad: i henhold til tariffer *
  • Leveringstid: 1-2 dager

UkrPoshta

  • Leveringskostnad: i henhold til tariffer *
  • Leveringstid: 3-7 dager

Kontant

  • Kontant betaling ved mottak av varer.

TORSK

  • Ingen forskudd. Du betaler for overføring av midler og kostnadene for varene selv ved mottakelse.

Betaling til kortet "PrivatBank"

  • Levering av ordren er mulig etter mottak av midler på vår konto.

Glazorol Intensive er et vitamin- og mineralkompleks for å bevare synet og øyehelsen. Lindrer stress og øyetretthet etter å ha jobbet på en datamaskin. Astaxanthin er grunnlaget for den komplekse formelen. Dette stoffet har antioksidantegenskaper som overskrider effektiviteten av C-vitamin i 6000 (!) Ganger. I tillegg øker det elastisiteten i blodkar, styrker skallet på øyeeplet og hjelper med å lindre spenninger i øyemuskulaturen. I kombinasjon med karotenoider og xantiler forhindrer astaxanthin spredning av inflammatoriske prosesser, renser øynene og nervesystemet fra frie radikaler.

Produsent: ArtLife
Utgivelsesform: 60 kapsler
Alder: 3+

På stoffets side kan du finne anmeldelser av mennesker, instruksjoner for bruk, stille spørsmål til en konsulent.

Sammensetningen av komplekset:

  • laktose (bærer), L-taurin, L-glutaminsyre, L-cystein, L-glutation, L-glycin, quercetin, glycerin, hesperidin;
  • vitamin E, B3, B5, B1, B2, B6, B12, askorbinsyre;
  • blåbærekstrakt, lutein, ginkgo biloba-underlag;
  • astaxanthin, zeaxanthin;
  • sinkoksid, krompikolinat, selexen, kalsiumstearat;
  • talkumspulver, aerosil, stabilisator.

Mottak av 2 kapsler vil sikre tilførsel av verdifulle komponenter,% av det anbefalte daglige behovet (RSP):

Komponentmg% av RSP
astaxanthin0.5femti
zeaxanthin0.5femti
Sink8.470
selen0,03menn 40, kvinner 55
krom0025femti
L-Taurine120tretti
lutein2,5femti
quercetin2170
Betakaroten2,5femti
Ginkgoflavon-glykosider4.8seksten
hesperidintrettifemten
Vitamin B11,0570
Vitamin B22111
Vitamin B31470
Vitamin B55100
Vitamin B62100
Vitamin B90,2870
Vitamin B120,00270
E-vitamin7.5femti
Vitamin C90100
antocyaner7.5femten

Indikasjoner for bruk:

  • å lindre belastningen på øynene etter lang lesing eller arbeid på en datamaskin;
  • å forhindre patologiske prosesser provosert av en aldersfaktor;
  • for forebygging og behandling av nærsynthet i ulik grad;
  • som en del av en omfattende behandling av grå stær og andre øyepatologier;
  • å beskytte øynene mot de skadelige effektene av frie radikaler;
  • for å kompensere for mangelen på vitaminer og mineraler som er nødvendige for å opprettholde synsskarpheten.

Bruksmåte:

  • For en forebygging må du ta en kapsel av komplekset to ganger om dagen med mat i en måned.
  • Individuelt kan du, ifølge indikasjoner, øke dosen etter å ha konsultert en spesialist.

* Dårlig er ikke en kur

* Dårlig er ikke en kur

Kjennetegn
Av organerøyne
I følge kroppssystemer:Visuell
Bruksmåte:For intern bruk
Type tilsetningsstoff:Med vitaminer, multikomplekser
Søknadsgruppe:For voksne
Indikasjoner for bruk:nærsynthet
Utgivelsesskjema:kapsler
Pakking:60 stk
Alder:Fra 3 til 7 år gammel, fra 7 til 12 år gammel, fra 12 til 15 år gammel, fra 15 til 18 år gammel, fra 18 år gammel
Virkestoffer
astaxanthin0,5 mg
hesperidin30 mg
zeaxanthin0,5 mg
quercetin21 mg
Vitaminer
Vitamin A6666 ME
Vitamin B22 mg
Vitamin B314 mg
Vitamin B55 mg
Vitamin B62 mg
Vitamin B9290 mcg
Vitamin B1220 mcg
Vitamin C90 mg
E-vitamin10 IE
mineraler
selen30 mcg
krom25 mcg
Sink8, 4 mg
Aminosyrer
taurin120 mg

Kommentarer totalt: 1

12/01/2019

Vitaly Nichiporuk

Hei, jeg heter Vitaly Nichiporuk, jeg er sjef for Art Life Phytocenter. I 12 år har teamet vårt fremmet sunn livsstil, lært forbrukerne det grunnleggende om helse, hvordan man kan holde ungdom, skjønnhet og føle seg våken og energisk hjemme, hvordan man kan gjenopprette mistet helse eller forhindre en sykdom. Alle i vårt "Fytosenter" kan bli kjent med utvalget av biologiske produkter, få råd fra våre spesialister, diagnostiker, ernæringsfysiolog. Hvis du ønsker, gjennomgå en gratis undersøkelse av det kardiovaskulære systemet, og beskytt deg selv mot skjulte sykdommer, og i fremtiden unngå hjerneslag, hjerteinfarkt og andre katastrofer. For våre kunder er det mange kampanjer, rabatter. I følge en undersøkelse av våre kunder har vi etablert oss som en ansvarlig organisasjon, forpliktet til å oppnå resultater og lojalitet fra våre kunder, slik at vi ønsker å kontakte oss igjen og igjen. Vi jobber med fytoprodukter av god kvalitet som har alle nødvendige sertifikater og kliniske godkjenninger i honning. institusjoner i flere land, inkludert Ukraina. Våre kjære kunder, dine tilbakemeldinger og resultat kan hjelpe andre mennesker til å takle problemet eller inspirere deg til å ta helse, så skriv dine egne anmeldelser her, hver av oss kan forbedre verden rundt oss. Takk for tilliten, lang levetid og god helse..

Glazorol Intensiv

Glazorol Intensive ble utviklet av Art Life. Det er designet for å gi næring til øynene, for å beskytte og bevare synet på et tilstrekkelig nivå. Det bioaktive komplekset fra produsenten Art Life Glazorol Intensive inneholder aktive komponenter som regulerer øyets arbeid på cellenivå. Som et resultat er den visuelle funksjonen beskyttet mot negative forandringer som var forårsaket av forstyrrelser i mikrovaskulaturen. Komponentene i komplekset forhindrer effektivt utmattelsen av den visuelle analysatoren og bevarer synet, dets skarphet.

Glazorol Intensive ble utviklet av Art Life. Det er designet for å gi næring til øynene, for å beskytte og bevare synet på et tilstrekkelig nivå. Det bioaktive komplekset fra produsenten Art Life Glazorol Intensive inneholder aktive komponenter som regulerer øyets arbeid på cellenivå. Som et resultat er den visuelle funksjonen beskyttet mot negative forandringer som var forårsaket av forstyrrelser i mikrovaskulaturen. Komponentene i komplekset forhindrer effektivt utmattelsen av den visuelle analysatoren og bevarer synet, dets skarphet.

Mange stoffer som er viktige for helsen, introduseres i Glazorol Intensive - naturlige bioflavonoider, antioksidanter, polyfenoler, aminosyrer, antocyaniner, makroceller. Alle komponenter kompletterer hverandre effektivt og forbedrer den generelle effekten, hjelper til med å utføre ernæringsprosessene ved cellulær metabolisme, normalisere blodsirkulasjonen, beskytte og regenerere pigmenter i netthinnen, gi væskeutstrømning, forbedre funksjonen til cellestrukturer og vevets funksjon. På grunn av dette forbedres synsskarpheten, forebygging av tretthet, hypoksi, utvikling av patologier i synsorganene og deres progresjon.

Menneskelige øyne er et komplekst system, de oppfatter og overfører til hjernen over 80% av informasjonen som kommer fra omverdenen. Intensivt arbeid på dagtid fører til stress og tretthet. For å sikre synsskarphet er det nødvendig å opprettholde mikrosirkulasjon regelmessig i netthinnen og i øyet, spesielle mikronæringsstoffer kan hjelpe med dette. Det er også nødvendig å beskytte øyeceller mot spesielt skadelige stoffer - frie radikaler.

Et godt balansert kompleks fra Art Life består av mange komponenter, som er dets fordel. De aktive stoffene er involvert i de grunnleggende biokjemiske prosessene som foregår i det visuelle apparatet. De aktive stoffene i legemidlet er valgt på en slik måte at det sikres påfyll av viktige stoffer under betingelser med mangel.

Komplekset fra Art Life er basert på en kombinasjon av stoffer fra forskjellige grupper - karotenoider og xantofyller (betakaroten, lutein, zeaxanthin, astaxanthin). Deres oppgave er å forhindre forekomst av foto-oksidative prosesser som skjer i sentrum av netthinnen. Det er denne regionen i øyet som sikrer bevaring av synsskarpheten, komplekset, som forhindrer dannelse av degenerative forandringer i det, bidrar til å bevare det.

Et trekk ved stoffet Glazorol Intensive er tilstedeværelsen av astaxanthin i det. Det er en sterk antioksidant, som i sin handling er hundrevis av ganger større enn virkningen av anerkjente antioksidanter - vitamin C og E. Stoffet styrker karene i slimhinnen i øyet, slapper av muskler, hjelper til med å reagere på den inflammatoriske prosessen, beskytter ikke bare øyevevet, men også nervefibrene og hjernevev.

Vitaminforbindelser og mineralelementer i Glazorol Intensive er godt balansert, ifølge vitenskapelige studier er dette nødvendig for å forebygge aldersrelaterte degenerative forandringer i øyevevet.

Sporelementer av komplekset - selen, sink, krom - er nødvendige for metabolske prosesser i vevet i øyet, deres mangel fører til alvorlige brudd. Blåbærantocyaniner fra ekstraktet støtter også øyet, fremskynder fornyelsen i synsapparatet på netthinnen, aktiverer blodsirkulasjonen, øker synsstyrken, inkludert i mørket.

Dosering og hvordan du søker

Komplekset med vitaminer bør tas to ganger om dagen for 1 kapsel i en måned. Av 2 kapsler (daglig dosering) kommer inn i kroppen: 2 mg quercetin, 8,4 mg sink, 0,28 mg vitamin B9, 14 mg vitamin B3, 1,05 mg vitamin B1, 0,002 mg vitamin B12 (70%), 2, 5 mg lutein, 0,5 mg astaxanthin, 7,5 mg tokoferol, 0,5 mg zeaxanthin, 0,025 mg krom og 2,5 mg beta-karoten (50% hver), 5 mg vitamin B5, 90 mg vitamin C ( askorbinsyre), 2 mg vitamin B2 og B6 (100% hver), 4,8 mg ginkgoflavonglykosider (16%), 30 mg hesperidin (15%), 120 mg L-Taurin (30%), 7,5 mg antocyaniner (15%) og 0,03 mg selen (40 og 50%).

fordeler

Komplekset inneholder astaxanthin, zeaxanthin, hesperidin - aktive stoffer, de er inkludert fordi de også brukes som separate komponenter i behandlingen av visse synsforstyrrelser assosiert med degenerative og metabolske forandringer. Disse forbindelsene er i mikroinnkapslet form i preparatet, og det er grunnen til at de virker stabilt og i lang tid. Komplekset har økt bioflavonoidinnhold, introdusert selen i en trygg form - i form av selenitt (organisk salt), superoksyd-dismutaseenzym - i en stabil form. Alle forbindelser og elementer brukes bare i streng dosering, noe som gjør stoffet trygt, og ingen bivirkninger blir notert..

Når skal du søke

Glazorol Intensive er foreskrevet for å redusere synsfunksjon, synsskarphet, alvorlig eller hyppig øyetretthet, med betydelig øye belastning, forstyrrelser i farger, nærsynthet, for behandling av grå stær i begynnelsen og for å forebygge øyesykdommer som begynner med alderen..

Kontra

Ikke foreskriv legemidlet hvis det er immunitet mot noen komponenter i dets formulering. Før du begynner, må du oppsøke lege.

Struktur

I en flaske Glazorol Intensive 60 kapsler. Disse inkluderer blåbærekstrakt,

riboflavin, pyridoksinhydroklorid (vitamin B5), laktose, L-glycin, ginkgo bilobaekstrakt, L-glutation, quercetin, L-taurin, talkum (antiklumpemiddel), astaxanthin, hesperidin, nikotinsyre (vitamin B6), tokoferol, oksid, zeaxanthin, askorbinsyre, aerosil, L-cystein, lutein, kalsiumpantotenat, karoten, L-glutaminsyre, kalsiumstearat, folsyre (vitamin B9), krompikolinat, superoksyddermutase, glyserin, cyanocobalamin, tiamin (vitamin B) krom, glyserin, selexen.

Vilkår for lagring

For å lagre Glazorol Intensive, må du velge et tørt og varmt sted, uten tilgang til lys. 2 år er holdbarheten for dette stoffet. Etter utløpsdatoen er stoffet ikke gjenstand for bruk.

Du kan kjøpe dette produktet i Rostov ved Don, hvis du bestiller det nå i vår butikk. Levering skjer til andre byer i Russland. Prisen er for 1 flaske. For å levere komplekset til byen din, ring eller legg igjen en forespørsel i skjemaet på nettstedet. Du kan også få en tilbakeringingsoperatør.

Kosttilskudd. IKKE MEDISIN. Vi anbefaler å konsultere legen din før bruk..

Statens sertifikat nr. KZ.16.01.96.003.E.005407.12.15 datert 18. desember 2015. Kvalitets- og sikkerhetsstyringssystemet til LLC Artlife er sertifisert i samsvar med ISO 9001, ISO 22000 og GMP.

Glazorol

Glazorol er et effektivt biologisk aktivt preparat fra naturlige ingredienser, som er designet for å støtte ditt syn. Det er ikke bare et utmerket profylaktisk, men har også evnen til å reparere lidelser som har oppstått som et resultat av forekomsten av patologiske prosesser i øynene. Glazorol inneholder de viktigste viktige vitaminer og mineraler for utmerket funksjon av det visuelle apparatet.

Glazorol - beskrivelse, pris, anmeldelser | Kunstliv

Ernæringsstøtten til synsorganet er en garanti for å opprettholde dens fulle funksjon i lang tid. Å opprettholde den naturlige balansen mellom biologiske stoffer som er nødvendige for visuell funksjon, er en effektiv forebygging av primære og sekundære retinopatier, trofiske forstyrrelser i øyemuskulaturen, inkludert linsemuskelapparatet. Disse oppgavene er de viktigste for komplekset for øynene - Glazorol.

De aktive komponentene i Glazorol biokompleks bidrar til å forhindre utmattelse av visuell analysator. Et kompleks av aminosyrer, vitaminer og mineraler, samt Gotu Kola og Ginkgo biloba, optimaliserer energiutvekslingen i synsorganet. C-vitamin og quercetin styrker veggene i de minste øyekarene. Et kraftig kompleks av antioksidanter av forskjellig opprinnelse (karotenoider, glutation og chokeberry-ekstrakt) stabiliserer cellemembranene i synsorganet. Calendulaekstrakt (lutein og zeaxanthin) forhindrer nedbrytning av netthinnen, som er ansvarlig for synsskarpheten. Glazorol-komplekse ingredienser bremser aldring og død av øyenceller. Dette bidrar til å gjenopprette visuell funksjon og akselerere helbredelse etter øyeoperasjoner.

Anbefalinger for bruk, dosering: Glazorol anbefales som et biologisk aktivt kosttilskudd - en ekstra kilde til B-vitaminer, C-vitamin, karotenoider, krom, sink og selen, en kilde til taurin, glutation, flavonoider. Glazorol har en positiv effekt på trofiske prosesser i netthinnen, bidrar til å forbedre den funksjonelle tilstanden til synsorganene.

Klinisk påvist effektivitet.

Bruk voksne 1 kapsel 2 ganger om dagen med måltider. Opptakets varighet - 1 måned.

Å ta 2 kapsler (anbefalt dose) gir C-vitamininntak - 100 mg-140%; vitamin B1 - 1 mg - 68%; Vitamin B2 - 2,0 mg - 110%; Vitamin B3 - 10 mg - 50%; vitamin B5 - 6,0 mg - 120%; vitamin B6 - 2,0 mg - 100%; vitamin B9 - 0,2 mg - 100%; vitamin B12 - 2 mcg - 68%; beta-karoten - 4 mg - 80%; sink - 8,0 mg - 54%; selen - 50,0 mcg - 72%; krom - 48 mg - 96%; quercetin - 10 mg-33%; glutation - 20 mg - 40%; taurin - 200 mg - 50% av det daglige behovet.

Kontraindikasjoner: individuell intoleranse for komponentene, anbefales ikke for gravide og ammende kvinner. Før bruk anbefales det å oppsøke lege.

Oppbevaringsbetingelser: Oppbevares på et tørt sted utilgjengelig for barn i romtemperatur..

Ikke en kur.

Utløpsdato: 3 år fra produksjonsdato.

Varenummer og utgivelsesdato se bunnen av pakken.

TU 9197-082-12424308-06 med endring nr. 1

Statens sertifikat nr. RU.77.99.11.003.E.003826.02.11 av 02/18/2011

STRUKTUR:

1 kapsel som veier 0,6 g inneholder: taurin - 100,0 mg; gotu kola (frukt) - 5,0 mg; vitamin C - 50,0 mg; ginkgo biloba (ekstrakt) 5,0 mg; L-glutaminsyre - 50,0 mg; Vitamin B3 - 5,0 mg; chokeberry - (ekstrakt) - 25,0 mg; Vitamin B5 - 3,0 mg; kalendula (ekstrakt: zeaxanthin 5% lutein 85%) - 20,0 mg; beta-karoten - 2,0 mg; glycin - 20,0 mg; Vitamin B6 - 1,0 mg; L-cystein - 20,0 mg; Vitamin B2 - 1,0 mg; sitron (bioflavonoider) - 15,0 mg; Vitamin B1 - 0,5 mg; sinksulfat - 10,0 mg; krompikolinat - 0,2 mg; L-glutation - 10,0 mg; Vitamin B9 - 0,1 mg; superoksyd dismutase - 5,0 mg; natriumselenitt - 0,05 mg; quercetin 5,0 mg; Vitamin B12 - 0,001 mg.

Hva er Glazorol og hvordan det er nyttig for øynene?

Som du vet, i den moderne verden merker mange mennesker dårlig syn. Dette fenomenet kan anses som nesten normalt, og hvert år øker antall personer med forskjellige synshemninger bare. Dette kan forklares av en rekke årsaker - ugunstige miljøforhold, lang sitte ved dataskjermen, mangel på naturlige antioksidanter og vitaminer i kostholdet, eller aldersrelaterte endringer.

Som spesialister har bemerket, oppstår synsproblemer for det meste som regel på grunn av funksjonsforstyrrelser, og ikke på grunn av patologier forbundet med en endring i øyets form. Disse lidelsene kan ofte forhindres ved konvensjonell terapi ved å bruke moderne kosttilskudd..

Det er mange måter å beskytte synet på. Du kan selvfølgelig tåle tretthet og ubehag i øynene i lang tid, og deretter bestemme deg for å kjøpe briller eller kontaktlinser. Men ikke glem at med synsproblemer kan noen urter, vitaminer og mineraler veldig hjelpe. Og i en balansert form er det best å bruke dem som en del av kosttilskudd - slik at du kan garantere at du får nødvendige stoffer i tilstrekkelige mengder. Et av disse biotilsetningsstoffene på markedet er Glazorol-komplekset fra Art Life. Den inneholder mange ekstrakter av medisinske planter som hjelper til med å forbedre mikrosirkulasjonen, tettheten og elastisiteten i blodkar. Glazorol inneholder også et bredt spekter av antioksidanter, vitaminer, bioflavonoider, aminosyrer og forskjellige sporstoffer som øynene våre trenger..

For eksempel tillater ikke sink den ødeleggende effekten av frie radikaler på netthinnevevet, beskytter det mot for sterkt lys og mulig skade på øynene. Bruken av dette elementet i Glazorol gir en positiv effekt i slike patologier som netthinneavløsning, grå stær og en forringelse i fargediskriminering. Og kalendulaekstrakt, sammen med karotenoider, zeaxanthin og lutein, er ansvarlig for absorpsjonen av overflødig ultrafiolett stråling, som forhindrer skade på øyets fiber. Dette skyldes muligheten til å samle seg i makulaen, ansvarlig for farge og sentralt syn. Det er grunnen til at forskere anbefaler å bruke zeaxanthin og lutein som en profylaktisk for aldersrelatert forverring av netthinnens funksjon (makulær degenerasjon) og andre negative endringer i øynene, inkludert reduksjon i synsskarphet og fargeforskjell.

Hva bestemmer effektiviteten av Glazorol?

Den biologiske aktiviteten til dette biologisk aktive komplekset forklares med ingrediensene: ginkgo biloba-plante, chokeberry bær ekstrakt, Gotu kola frukt, vitaminer B1, B2, B3, B5, B6, B9, B12, C, quercetin, sinksulfat, glycin, L cystein, L-glutation, krompikolinat, betakaroten, natriumselenitt, taurin, L-glutaminsyre, superoksyd-dismutase, kalendulaekstrakt og sitronbioflavonoider.

Bioadditiv Glazorol fra firmaet Art Life anbefales som et generelt styrkelemedisin for forebygging av øyesykdommer. Bruken forbedrer skumring og syn på dagen. Ikke glem at Glazorol er en ekstra kilde til forskjellige sporstoffer og vitaminer, inkludert vitamin B1, B2, B6, C, P, så vel som sink, hvis innhold tilsvarer den anbefalte daglige dosen. Bruken av Glazorol reduserer tretthet i øynene på grunn av lang jobbing under kunstig lys, stimulerer fornyelsen av netthinnen og beskytter øynene mot tretthet, svakhet og irritasjon. Glazorol bidrar også til å forbedre synstilpasningen i mørket; styrke øyekapillærer.

Eksperter bemerket egenskapen til Glazorol biotilsetningsstoffer for å forbedre øyefunksjonen under langvarig visuell belastning (lesing, arbeid bak en dataskjerm, tegning av små detaljer, etc.). Glazorol hjelper også med å forhindre komplikasjoner etter de negative effektene av sterke lysstrømmer, aldersrelatert forverring av synsskarphet, retinal degenerasjon og progressiv nærsynthet.