City Clinical Hospital №67 Avdeling for oftalmologi

Det offisielle navnet på den medisinske institusjonen: "Den statlige budsjettmessige helseinstitusjonen til City of Moscow City Clinical Hospital No. 67 oppkalt etter L. A. Vorokhobov ved avdeling for helse i Moskva by".

09/18/17 kom jeg til City Clinical Hospital nr. 67 med et trykk på 240/120 og sukker 24. På innleggelsesavdelingen ble jeg mottatt raskt og effektivt og ført til 2. avdeling for endokrinologi. Legen undersøkte meg raskt på avdelingen og startet umiddelbart behandlingen. Jeg er veldig takknemlig for legen Ivanova G.I. Dette er en lege, ikke bare som tok eden fra Hippokrates, dette er en lege fra Gud. Kroppen min er sammensatt, og et cavofilter er også satt inn. Galina Ivanovna gjorde kompetent et utvalg av medisiner og gjennomførte behandling. Ved utskrivning følte jeg meg som et sunt menneske og en bølge av livet. Jeg ønsker deg suksess i arbeidet med G. Ivanova. Denne legen har et høyt nivå av profesjonalitet og kunnskap. Og jeg vil også uttrykke min takknemlighet til lederen for Institutt for endokrinologi 2 N. N. Brevnova for det koordinerte arbeidet på avdelingen (avdelingen er alltid ren og komfortabel). Suksess i arbeidet med hele avdelingen. Jeg er inderlig takknemlig for alle.

Det hele startet med ambulanse. Den første ambulansen sa at et trykk på 60 til 50 og en puls på 150 ved en kroppstemperatur på 39,6 er normalt, og vi trenger ikke å dra til sykehuset. Den andre ambulansen ringte jeg faren min dagen etter, da tilstanden min allerede var kritisk, fikk faren min hjerneslag. Jeg vet hva det er, det er umulig å forveksle med noe. Legene gjorde alt veldig sakte, de kom ned for en båre i omtrent 10 minutter. Da min far sluttet å kjenne meg igjen og begynte å snakke tull. Dette endte ikke der. De tok meg 02.09.2017 klokka 21 til 67. sykehus i intensivavdeling. Og allerede 03/03/2017 klokken 01:00 informerte de meg om at far var død. Som sagt fra forgiftning. 09/04/2017 ble vi innkalt til sykehuset for ting og til likhuset for å signere og fullføre alt. I intensivavdeling forteller de meg igjen om forgiftning, gjentar jeg, en person ble tatt med åpenbare tegn på et hjerneslag. Da jeg prøvde å finne ut hva og hvordan dette kunne skje, nektet de å snakke med meg. I domstolens hushus registrerte og ventet alle på avslutning av en rettsmedisinsk undersøkelse. Da vi fikk konklusjonen fra en rettsmedisinsk ekspert, så vi dødsårsaken - hjerneslag og nyreskade. Dagen etter begravelsen ringte en distriktspolitimann til oss. Etter å ha beskrevet hele situasjonen, fortalte han oss at det gjennomføres en narkotikatest, som vil være klar om en måned, at vår konklusjon er utstedt for en "hake", og hvis de finner noe, vil politiet ta det. Min mann og jeg ringte umiddelbart likhuset for å spørre om nøyaktigheten av konklusjonen, de bekreftet at konklusjonen var endelig og sa at de ikke forsto hvorfor de hadde sendt til obduksjon og fikk diagnosen "forgiftning" når det var et klart hjerneslag. Vi ble også informert om at det ble tatt en samtale mellom ambulansen og sykehuset, der de snakket om forgiftning og at de forberedte gjenopplivning for pasienten med forgiftning. Dette er situasjonen. Dessverre med dette utfallet. Legene led ikke noe for dette og fortsetter å gå til andre pasienter, både i ambulanse og på sykehus. Gå rundt på sykehuset og ta vare!

Flott sykehus. Selvfølgelig er en større overhaling nødvendig. Veggene, takene i sprekkene, jeg vil ikke snakke om dusjrommet i det hele tatt, men legene jeg kom over er fantastiske. Og dette er hovedsaken for sykehuset. Hun ble behandlet på avdeling for proktologi. Leder - Deditsa A.N. Jeg ble operert av en ung lege Dmitrij Veselov. En veldig hyggelig og hjelpsom person, og viktigst av alt - en profesjonell innen sitt felt. Sammen med anestesilegen utførte de en operasjon og kom tilbake til sansene på under en time. Takk for profesjonaliteten og godt utført jobb.!

Min mann og jeg hadde planlagt et svangerskap i veldig lang tid, vi fikk det etter mye tid. Og hva et sjokk jeg var da jeg begynte å blø. Tårer strømmet på legevakten. Men da jeg havnet på den gynekologiske avdelingen, hadde jeg ikke flere tårer, bare et sjokk fra holdningen til det medisinske personalet. Jeg har jobbet i medisin i 4 år, men har aldri sett en slik holdning. Straff gjerne skiftet, som var 2. august 2017! Dårlig holdning, ingen forståelse for at en person er hjertebroken. Jeg ba ikke om å sitte med meg og klappe meg på hodet, men med en forespørsel om å la meg dra hjem, kaster de papirer på meg og sa: "Hva tenkte du i det hele tatt? Hvorfor kom du? Bare lagt til ekstra arbeid." Jeg er bare en ekstra jobb, beklager! Ikke en eneste pille eller sengeleie for en person som ankom avdelingen klokken 14.00 med alvorlig blødning under graviditeten! Og hun dro bare klokka 20.00, så uten å høre et ord. Til og med hun selv måtte til behandlingsrommet, bare for å ødelegge venen! Takk, gratis medisin. Kanskje hvis legene flyttet til og med litt, ville jeg fortsatt være gravid!

Tusen takk til legen.

14. september 2017, ved Institutt for øyemikroskirurgi GKB-67 (Moskva), fjernet Dr. Antonina Petrovna Grebennikova mesterlig grå stær (i høyre øye) og plasserte en intraokulær linse (IOL). Holdningen til pasientene er fantastisk: oppmerksom, omsorgsfull, kjærlig. Operasjonen er gratis, IOL (USA, 38 tr.) Ble kjøpt av meg selv. Tusen takk og lykke til Antonina Petrovna i alle saker! Kulikov Leonid Mikhailovich, f. 1942 (75 år gammel).

En kveld ble det dårlig (syk fra nedre del av magen) ringte ambulanse, ble undersøkt undersøkt og sa at det er nødvendig å dra til sykehuset for å gjennomføre en undersøkelse. Det viste seg at dette sykehuset blir 67 år, hvor de faktisk brakte meg. Foruten det faktum at alle behandler dem som hunder, gjør de alle uforsiktig når de gjennomfører en undersøkelse med pasienten. Alle medisiner desinfiserer ikke, selv om de burde! Ved undersøkelse sier de ikke noe, de gjør alt lydløst og skriver umiddelbart til kortet! Og samtidig sa de det umiddelbart. De smitter så mange at du knapt kan komme deg.

67 Byhospitalet er ikke dårlig i utseende, rent, lyst, men personalet på avdelingen er forferdelig! Dessverre ble bestemoren min syk og ble raskt brakt til dette sykehuset. De tok analyser og tester i mottaksavdelingen, det tok omtrent 3 timer, legene, laboratorieassistenter og ordensvakter var tilstrekkelig, rolig og støttet! Men i den første kirurgiske avdelingen i boor! Du vil finne en lege på sykehusrommet, for å sitte og vente på at han ikke nytter, må du se deg om. Selv om han ikke en gang fortalte oss diagnosen, snakker jeg ikke om behandling og utfall. Generelt sett ikke en lege, men ett navn. Sykepleierne er misfornøyde og knarrer. Pårørende som pårørende kommer til sykehuset er opprørt, veldig bekymret og mister av og til hodet, og i stedet for å støtte en person løfter medisinske søstre tonen og er uhøflige, etter min mening, læres ikke dette på medisinske høyskoler og institutter. Selv jobber jeg som sykepleier og forstår at pasienter er forskjellige, men frekke og tone opp. dette er ikke et alternativ, men ikke for meg å bedømme dem. Resultatet i min situasjon er trist, min bestemor døde om morgenen. Da vi kom for å hente tingene hennes, viste det seg at mobiltelefonen hennes ble stjålet sammen med lading. Tilsynelatende brakte en viss Pavel oss pakken, tilsynelatende kastet den ordnede pakken og dro til spørsmålet hvor er telefonen, alle er tause, tilsynelatende så vanlige, å stjele ting fra avdøde pasienter. Vi var ikke opp til et showdown. Her er en så fantastisk 1 kirurgisk avdeling med ansatte. Selv om de la en anmeldelse på sykehusets nettsted, publiserte de den ikke, noe som var å forvente!

Jeg uttrykker min dype takknemlighet til alt personellet ved den kirurgiske ØNH-avdelingen på det 67. sykehuset. Tusen takk for ditt godt koordinerte arbeid, profesjonalitet, forståelse, tålmodighet, menneskelig holdning og omsorg! Spesielt vil jeg takke min behandlende lege - Larina Oksana Sergeevna. Tusen takk for den vellykkede operasjonen (en bilateral tonsillektomi - fjerning av mandlene ble utført 28. juni 2017), for din profesjonalitet og, veldig, veldig viktig, for din oppmerksomhet, empati og hjelp etter operasjonen. Jeg vil også takke min andre lege, Angelina Sergeyevna. Tusen takk for oppmerksomhet, omsorg, støtte og varm holdning. Begge er to, uten tvil utmerkede leger og bare fantastiske jenter :) Også mange takk til alle sykepleiere og sykepleiere som aldri lar pasientene være i trøbbel når det er dårlig, vanskelig og vondt, men de prøver alltid å hjelpe. Jeg er veldig, veldig glad for at jeg ved en heldig sjanse kom til dette sykehuset og til disse legene. De er bare gull. (Hun ble behandlet for obligatorisk medisinsk forsikring, gratis).

Da moren min fikk gjenopplivning av det 67. året, leste jeg anmeldelser og i panikk tenkte jeg hva jeg skulle gjøre videre. Før det ble hun behandlet i det 52. og det andre på Leninsky. Ærlig talt er jeg veldig fornøyd. I 1,5 dager var hun på intensivavdeling, hvor de utførte en koronarografi og deretter ble overført til avdelingen. En historie med 2 hjerteinfarkt og sah. diabetes, generelt sett, er det forståelig, men den behandlende legen undersøkte fremdeles alt som er mulig. Hver dag var det noen studier og konsultasjoner. Men det mest behagelige for meg er at legen (Nechaeva Elena Yuryevna) anbefalte å tenke på operasjonen, knyttet til Bakulevsky-senteret. Mamma kom ut i godt humør, klar til å gjøre helsen sin. Jeg kan ikke si noe vondt om gjenoppliving heller - vakthavende lege kom ut til meg og svarte tydelig på spørsmål. Hos meg fikk kvinnen MR-skanninger for ekstern konsultasjon. Om juniorpersonalet les også her. Alt er ikke så skummelt :))) Alt er veldig menneskelig egnet. Overfør lading, en bok, vann - Jeg lyktes når som helst (selv etter kl. 20). Rommene er rene, ventilerte, toalettet er veldig rent (!), Det var toalettpapir. Inngang til territoriet med passeringer. Helsesøster i hjertet i 5. etasje er veldig høflig, klar til å hjelpe. Heisene smiler og hjelper. "Om hvem du skal spørre? La oss finne ut av det!" Med meg gikk en eldre mann i våte bukser - straks steg kipzh, hvorfor i denne tilstanden. Ingen ba om bestikkelser (jeg må si at dette ikke var tilfelle på tidligere sykehus heller). Bakgrunn fungerer perfekt. Et ekstrakt ble også gitt med en gang - nei "deretter kjøre opp," osv. Viktige punkter å merke seg: parkering foran sykehuset er veldig dårlig. For å ringe inn for å hente pasienten, må du ta et pass fra storesøsteren. Husk at alt kan ta omtrent en time. Du kan kjøpe vann rett foran porten i matbutikken. Klar sunn mat - ved siden av "Alfabetet av smak". For hver behandlende lege - et stort antall pasienter (navnene på pasientene direkte på dørene til avdelingene). Jeg vet ikke hvordan de klarer det, jeg sympatiserer virkelig. Kontingenten av pasienter er veldig forskjellig. Ja, mange gamle mennesker, noe som er logisk for cardio. Men det er fremdeles mange berusede, og av hvilket som helst kjønn.

Jeg vet ikke hvordan sykehuset i seg selv, men 1 skade er en forferdelig holdning til folk + operasjoner av dårlig kvalitet. Jeg gjorde osteosyntese på denne avdelingen. Nikolaev Dmitry Igorevich gjennomgikk operasjonen min 7 ganger, og som et resultat ble jeg operert om natten. På det de opererte slik at det gikk 2,5 år og lårhodet nesten fullstendig beveget seg fra hoften. Nå må du raskt operere og installere en endoprotese. Ellers vil beinet ganske enkelt falle av. Jeg ringte, spesielt han snakket ikke med meg på lenge (han dro til operasjonen). Selv om min nåværende lege sier at operasjonen ikke ble tatt alvorlig nok! Her er resultatet. Jeg ser frem til en sekundær operasjon, men uten noen grunn vil jeg ikke ligge på dette sykehuset og akkurat denne skaden. Elsk deg selv omgå henne.

2. desember 2016

Jeg vil si mange takk til lege-fødselslege-gynekolog Afanasyev Sergey Alexandrovich. Han er en profesjonell, lydhør, følsom og oppmerksom person. Tusen takk for medisinsk behandling du ga meg og reddet meg fra døden. Operasjonen gikk med deg i ett pust. Måtte Gud gi deg god helse, stor menneskelig lykke, lykke til og velstand i alt. Tusen takk for hardt arbeid..

Et veldig bra sykehus der personalet respekterer pasienter. Reparasjon overlater mye å være ønsket, men alle andre parametere (kvalifikasjoner til arbeidere, utstyr, mat) oppfyller alle kravene! Jeg vil uttrykke min takknemlighet til alle ansatte ved urologiavdelingen!

Vi uttrykker vår takknemlighet til de ansatte ved oftalmologisk avdeling under ledelse av Olga Kosheva. Avdelingen sysselsetter høyt kvalifiserte, følsomme og lydhøre medarbeidere. Prosessen med sykehusinnleggelse, operasjoner og behandling av pasienter er godt organisert, rommene er rene, en rolig og vennlig atmosfære råder. Legene ga oss muligheten til å leve et fullt liv og takker veldig for det.!

Den andre nevrokirurgiske avdelingen. Jeg vil takke de ansatte. Spesiell takk til solenergelegen min - Shanghai Khamzat Ibrahimovic. Et nikk til sykepleierne for deres harde og takknemlige arbeid. Var for oss en uuttømmelig kilde av vennlighet, optimisme og glede! Takk fra hjertet! Pasient - Kostina Lyudmila Sergeevna.

Jeg var på dette sykehuset fra 10. til 13. november med akutt blindtarmbetennelse i 1 kirurgi. De brakte oss snart tilbake, i mottaksavdelingen gikk alt raskt og tydelig. Vi ble tildelt avdelingen og i løpet av få timer hadde de operasjoner. Generelt sett er sykehuset bra, så vel som personalet. Å forstå at dette ikke er et feriested og maten er passende, som på alle sykehus. Operasjonen gikk bra, stingene ble fjernet i dag. Så jeg kan gi råd til denne avdelingen.

Fra 7. november til 13. november 2018 ble hun behandlet på den gynekologiske avdelingen på 67 sykehus. Operasjonen var planlagt og planlagt til 08.11. Jeg kom med en diagnose som allerede er gjort, alle analyser og resultatet av histologi. Jeg vil si at leger med store bokstaver jobber i denne avdelingen. Ekte fagfolk. Fra hodet - Svetlana Viktorovna Khlopkova, til sykepleierne. Den behandlende legen Elibekova Oksana Sergeevna er veldig imøtekommende for pasientene sine. Opererte meg med hodet. Operasjonen var komplisert, fire og en halv time under narkose. Vi må hylle anestesilegen (dessverre, jeg husker ikke etternavnet) - oppfylte oppdraget hans til "5 med et pluss." Overvåket hele operasjonsprosessen. Operasjonen ble utført ved laparoskopisk metode. Bevarte organer. Selv om jeg konsulterte meg med andre leger, sa de enstemmig at operasjonen bare kan være buk, og det kan ikke være snakk om å bevare organer. Men legene på denne avdelingen kjemper til det siste for kvinners helse og har gjort alt mulig, som jeg er veldig takknemlig for. Sykepleiere her oppfyller helt klart alle forskrifter fra leger, alle injeksjoner i tide. Kles- og behandlingsrom - alt er klart og harmonisk. Utmerket postoperativ pleie. Måtte aldri ringe noen. Hver morgen - en runde med leger og hodet selv (alltid imøtekommende) spurte om helsen hennes. Husholdningenes side fornøyd også - koselige rom, god, variert mat. Perfekt renslighet overalt. Jeg er glad for at jeg kom til slike leger. Tusen takk for alt..

Stort inntrykk av dette sykehuset. Legen ved ØNH-avdelingen, Sergeyev Yuryevich, utførte en operasjon på meg! Tusen takk til ham! Han er en veldig oppmerksom, delikat, snill person, og selvfølgelig en profesjonell, en lege fra Gud. Han gjør alle prosedyrer og manipulasjoner nøye, og prøver å levere et minimum av ulemper og ubehag for pasienten. Det er veldig filt og veldig disponibel, forklarer veldig vennlig alt, gir klare anbefalinger. Generelt har avdelingen en god atmosfære, hyggelig personale, alle er vennlige, de la ikke en eneste forespørsel! Tusen takk til ansatte ved ENT-avdelingen! Vel, Vladimir Yurievich bøyer seg lavt!

Jeg vil uttrykke min dype takknemlighet til legene på fødselsklinikken, nemlig: fødselslege-gynekolog Shirinova Rufana Sakhibovna og Inna Ivanovna for deres følsomme oppmerksomhet, for den ærbødige og profesjonelle tilnærmingen, jeg går alltid i resepsjonen med glede, som til mitt hjem. Tusen takk, hvis det var flere slike fagfolk på sitt felt.

Jeg vil uttrykke takknemlighet til legen 1 på kirurgisk avdeling på sykehuset №67 oppkalt etter Vorokhobova-Osmanov Omar Magomedovich! 19. oktober 2018 fjernet han en svulst i størrelse med knyttnevene som hadde vokst i mange år. Bare en uke har gått, det er fortsatt ikke noe histologisk resultat, et svakt ødem har ikke falt ned, men det er allerede synlig at sømmen vil leges raskt og vil være nesten usynlig! Takk for at du overbeviste meg om behovet for operasjonen, og for at den ble utført så vakkert og pent, med en stemme generelt er det ingen problemer, nakken er jevn, legen til tross for min alder (59 år) prøvde å lage en liten og vakker søm. Tusen tusen takk til den fantastiske endokrinologen Omar Magomedovich og anestesilegen Lyudmila Alekseevna for det utmerkede arbeidet og følelsesmessige holdningen til pasientene! Leve lenge og gi glede til mennesker!

Jeg kom inn på ØNH-avdelingen ved en tilfeldighet (fordi ambulansen kjørte til stedet jeg ble tatt med) med alvorlige neseblod. Holdningen er god. Veldig vennlig og hyggelig medisinsk personale, han ble ikke fratatt oppmerksomheten fra leger og søstre. Maten er god. Avdelingen er ren. Sengetøyet er rent. Kureres raskt, effektivt, profesjonelt. Takk til den behandlende legen Dergachev Alexey Yuryevich.

11/15/2019
Jeg takker overfor sjefen for hjerte-lungeredningsavdelingen ved City Clinical Hospital 67 oppkalt etter L. A. Vorokhobov, sjefskardiologen i Nord-Vest-distriktet, innehaveren av tittelen “Moskovoktor”, Ekaterina Vilenovna Koshkina.
Ekaterina Vilenovna Koshkina - Doktor med stor bokstav. En mann som vet å lytte og forstår deg perfekt. Jeg er sikker på at hennes profesjonalitet er på nivå med de høyeste verdensstandarder, og hennes menneskelige egenskaper er beundringsverdige. Og å komme til en slik lege er en stor suksess. Takykardi forstyrret meg, men Ekaterina Vilenovna ble raskt og effektivt involvert i problemet og bidro til å bli kvitt sykdommen. På hennes råd fant jeg muligheten til å gjennomgå en "RF-ablasjon" -operasjon, og i løpet av noen uker husket jeg frykten min for anfall som et mareritt.
Han er en vennlig, samvittighetsfull, hjelpsom person og en lys, seriøs, talentfull profesjonell. Det er en slik person som vil se vår lege og leder i Moskva, sette et eksempel og dele erfaringer med kollegene.
Jeg vil også si at operasjonen ble utført på en kvote, så mange takk for omsorgen som vi mottar fra staten, fra Moskva-regjeringen. Ditt arbeid er edelt, og vår takknemlighet er umåtelig.
Sozinova Marina Borisovna.

Statens kliniske sykehus 67 Moskva

God kveld kjære plukkmenn. Godt nytt år. Jeg forstår det malplassert og ut av tiden, men ikke desto mindre. Jeg vil dele det som ligger i hjertet. Jeg har bodd i South Tushino i 40 år. Det hendte at alle mine eldre slektninger endte livet på Vorokhobov sykehus, State Clinical Hospital 67. Salam Adil, 2. Første gang dette skjedde tilbake i 1993, døde min bestefar av onkologi. Da var alle klare, han var syk lå og var i ferd med å dø. Så bestemoren fra et hjerteinfarkt. Og så begynte venner og bekjente å dø før de fylte 40 år. Og på bostedsstedet ble alle ført til sykehus 67. Og for to år siden døde mannen min der, døde plutselig, tilsynelatende påvirket onkologien som ble overført i barndommen. Diagnosen ble ikke stilt ordentlig. De ringte meg fra intensivavdelingen og sa at han var død. Jeg var ute av tankene mine, gikk nærmere likhuset om natten, betalte ordreutstyret, vis meg mannen min. Vent, sier de. Mens jeg ventet, tenkte jeg, Herre, la dette være en feil, la en fremmed bli brakt til en gurney nå. Men nei, jeg går inn og ser mannen min lyver. Gud forby at noen overlever det samme. Mens jeg sa farvel, et sted like i nærheten, bak muren, nærmet studentene seg. Det var nærliggende. Siden den gang har mye endret seg i meg selv, i forhold til livet. Min mann elsket penger, elsket dyre biler, lyttet til musikk høyt, han visste hvordan jeg skulle gjøre alt rundt huset, han har aldri brukt for mye. I kirken under begravelsen la presten et kors og en bønn i jakkelommen. Ingen flere kofferter, ryggsekker, jeg så ikke der. Det var vanskelig for meg å kjøre bilen hans, første gang. Han kjørte bilen som en gud, jeg hadde rettigheter, men jeg gikk ikke så lenge. Nå lærte jeg at jeg kjører normalt. Lærte å leve uten ham. Jeg vil si en ting, hvis Gud forby, skjer det ulykke med deg eller dine kjære, og de vil tilby deg å gå til City Hospital 67, ikke enig. Hvor som helst, bare ikke der. Dette er dødens transportør. Gud velsigne dere alle. Og mannen min blir 39 år for alltid. All lykke og helse. Jeg følte meg litt lettere. Hilsen alle innbyggere i Bogorodskoye-området der jeg jobber.

Ingen duplikater funnet

Onkologi, hjerteinfarkt er diagnoser med høy dødelighet. Og her sykehuset?

City Clinical Hospital № 67, Moskva - anmeldelse

Akuttkirurgi i aksjon

Jeg hadde ikke tenkt å skrive denne anmeldelsen i prinsippet. Bare av nysgjerrighet ringte jeg nummeret til sykehuset vårt i søket og leste de tilgjengelige negative vurderingene om denne institusjonen. Min familie og jeg personlig har tre erfaringer med dette sykehuset: 1. kjæresten min ble tatt der med blødning; 2.3 - For to år siden fjernet min far steiner fra urinlederen, min mor i sommer, det vil si i 2016, i den andre operasjonen, bygning B, ble det utført en operasjon for å fjerne galleblæren (laparoskopisk kolecystektomi). Det vil si at jeg kjenner godt veien til dette 67 sykehuset, som henger rundt der i flere uker. Og folk som bare leser negative omtaler om henne, kan bare desorienteres og være helt redde.

Derfor skriver jeg en anmeldelse for de menneskene som vil lyve eller besøke sine pårørende i bygningene til 67 sykehus. Ikke alt er så ille som de sier i andre anmeldelser. Et sykehus består av flere bygninger og et ganske stort og godt vedlikeholdt område, noen pasienter går, det er blomster, blomsterbed, benker. I alle tilfeller hadde vi unge leger som eldre ikke er tilbøyelige til å stole på - for eksempel stolte foreldrene mine ikke først. Og så gjennomsyret. Begge foreldrene mine var i kropp B - den andre operasjonen.

Med besøk på denne måten: hvis operasjonen er utført og omsorg er nødvendig, så blir listene med navnene på de opererte pasientene sendt ned til sjekkpunktet, pleieren kan komme om morgenen, før kvelden, men det er bedre å ikke forstyrre legebesøk under føttene - de vil komme med en kommentar. Andre besøkende kommer under offisielle besøk - fra klokka 17 til 19, klokka halv fem leverer de middag, og de vil allerede fortelle deg at det er på tide å dra. Men hvis du vil gå til legen på forretningsreise - dette er velkommen, vil de tydelig forklare alt for deg og fortelle deg hva du skal gjøre, og hva - i ingen tilfeller. Under navnet til den opererte personen vil du kunne gå igjennom dagen 2-3 dager etter operasjonen, ikke mer (mer hvis en veldig alvorlig tilstand). Hvis en person ligger etter operasjonen, vil ingen tjene anda - du trenger bare å forstå at dine pårørende er dine og din bekymring, institusjonen for pleiere på sykehusene våre har for lengst sunket i glemmeboken og jeg forstår ikke de som stoler på dette. Etter operasjonen bør en person begynne å sitte i sengen om kvelden, om kvelden, prøve å gå og uavhengig nå toalettet. Jeg har ikke sett en eneste pasient som vil ligge i sengen. Alle ble tvunget til å "tjene penger." Hovedkontingenten er eldre mennesker, men faren min lå for eksempel i en avdeling med unge menn - alle hadde steiner fjernet fra forskjellige organer, en hadde en vanskelig operasjon, ingen tok seg av, han kunne ikke engang spise seg selv. Så hvis noen hjelper, dette er folk i avdelingen, hjalp min mor ham.

Mamma var på 2. kirurgi, dette er den samme bygningen B, i tredje etasje. I standardrommet er det 4 medisinske senger, et nattbord pluss en stol for 1 pasient, en felles vask (fersk reparasjon, ren), et lite speil. Lenger ned i korridoren (10 meter å gå) er et toalett der det er et bidet. Ikke fem stjerner, men alt er der, til og med flytende såpe. Etter et par meter - badet. Det vil si at du til og med kan vaske deg selv, men bare hvis legen tillater det. Det eneste som ikke passer inn i hodet: på toalettet er nesten alle sperrene ødelagte, det er ingen kroker, akkurat som det ikke er en eneste krok på badet - hvor du kan henge ting og toalettsaker, må du hylle hjernen din.

Jeg la ikke merke til noe skitt, uttrykte urenhet - fra første etasje til vår, hver dag de vasket gulvene, generelt rent, er det en sofa for besøkende i lobbyen.

Jeg anser det ikke som mulig å laste opp bilder av rommet med pasienter som ligger på sengene.

De fôrer som på alle sykehus - de leverer frokost, lunsj, middag på tvers av avdelingene - et vanlig kostholdsbord, det lukter deilig. Om morgenen - grøt, til lunsjsupper og den andre. Foreldrene mine spiste alt, mat uten frills, men alt er spiselig. Det er ingen kveldskefir, selv om dette er en tilknytning til et slikt sykehus. Vi hadde med oss ​​yoghurt og yoghurt. Fakta er at etter en 3-dagers fullstendig faste og kirurgi, må legen sørge for at kroppen fungerer ellers. noe går galt. Så følg instruksjonene fra legen, ikke selvmedisinerer. Det var en bestemor på rommet vårt som anså seg som smartere enn lege. Så hun spiste en natt med piller (sovepiller og mer.. hvordan skal jeg si det. For magen), og falt deretter i en dyp søvnlig søvn til morgenen, og forgiftet hele kammeret med et gassangrep av enestående kraft. Skjellene ble revet en etter en! Kammeret var i sjokk! Og latter og synd gjorde en bemerkning om morgenen til henne - hun trakk på skuldrene: "Du kommer på alt, det var det ikke." Så hva skjer.

Det viktigste vil jeg si. De behandler det godt, uten tvil. Som de pleide å spesialisere seg i nødoperasjoner, så nå. Diagnosen er bedre enn i byens poliklinikk. Moren min kom dit med en sterk betennelsesprosess i galleblæren. Dette ble etterfulgt av to raske (to anfall) og behandling på den lokale poliklinikken på registreringsstedet, det ser ut til, av en intelligent lege, men det ga ikke noe - de så "en stein som" på ultralyden, faktisk var diagnosen korrekt stilt bare på sykehuset etter flere prosedyrer og tre dager med faste - dette er ekstremt viktig (uten mat, uten vann, er pasienten på en næringsblanding gjennom en dropper), for da vil utstyret vise problemet med maksimal klarhet.

Forresten, noen ganger kan en pasient tas med til ultralydsskanning og en operasjon haster, og pårørende vet ikke noe - dette er det verste av alt, fordi i dette tilfellet personens navn ikke er på listen over savnede omsorgsregistreringer, må du ringe legen din og be om å bli savnet. På vår avdeling ble det utført akuttoperasjoner umiddelbart etter ultralyd for to pasienter..

Politikken er denne: siden de fleste operasjoner gjøres gjennom en punktering (unngå tunge mageoperasjoner av åpenbare grunner), er rehabiliteringsperioden følgelig ikke så vanskelig. Før mine øyne spiste ganske eldre mennesker etter operasjonen lunsj på sengen på ettermiddagen, og gikk på toalettet selv om kvelden. Dagen etter gikk de allerede - sakte, men av seg selv. Etter operasjonen observeres helbredelse i flere dager, umiddelbart blir ingen kastet ut.

Dermed kom jeg over dette 67 sykehuset flere ganger og kan ikke si noe dårlig om det - at de ikke tok hensyn til oss, eller at de ignorerte oss. Anestesilegen kom generelt separat etter operasjonen for å se på pasienten og forklarte operasjonens art. Sykepleiere kom på forespørsel (men når pappa lå for 2 år siden, så vi noen ganger etter dem), var de alltid på vakt. Det var selvfølgelig et tilfelle av uhøflighet hos personalet. Hun ba om et håndkle - bandasjen lekker, skjorten var beiset, jeg ville ikke få skittent linned. Selv om jeg så slike håndklær hos andre pasienter, nektet de meg, sa de, “finn noen bleie. Det er bra at to håndklær var vårt, ellers hadde sengen blitt dekket av blod.

Dette er hva jeg vil formidle til deg. Håper ikke at noen vil sitte ved sengen din pårørende med en and eller tørke opp oppkast etter anestesi, det er ingen mirakler - å redde drukningen er arbeidet med å drukne. Siden jeg allerede hadde fire gamle mennesker og sykehus på balansen, er det ikke uvanlig for oss, men bare livets prosa, er det bare latterlig å høre og lese hvordan leger og søstre blir skjelt ut "for hjerteløshet og mangel på medfølelse". Vet du hva? De plikter å diagnostisere og utføre operasjonen korrekt, og rehabiliteringsperioden, som jeg er helt sikker på, bør kontrolleres av pårørende. De gamle kvinnene følger ikke legenes anbefalinger i det hele tatt - en hører ikke, den andre pervers, den tredje er ærlig sinnssyk, og det er ingenting å gjøre. Hvis du ikke har tid til å komme til den syke personen din etter operasjonen, hvorfor skal noen ta ham med en and? Håper dette er bare latterlig. Du må selv sørge for stell i dagene etter operasjonen, og det er ikke så vanskelig som det virker.

Men alt er tydelig organisert. Ingen er selvfølgelig trygge for komplikasjoner og hvor heldig du er. Det gis 3-4 dager for restitusjon etter laparoskopi av galleblæren gjennom punktering i løpet av det normale løpet av prosessen. Og jeg så selv hvordan pasienter i forskjellige aldre, inkludert en veldig avansert, kom veldig trygt frem i denne perioden. Det vil si at den daglige dynamikken i utvinning overvåkes, overvåkes under runder, for eksempel ble moren min bemerket at hun var "inaktiv" - moderat aktivitet og å betjene hennes behov på egen hånd er et veldig viktig alternativ, som garanterer rask leging av punkteringer.

Faren min var lege, en ung fyr, han ga meg en telefon slik at han kunne spørre noe, så det var et menneskelig forhold. Hvis du stiller spørsmål, for en konsultasjon - er det ingen som vil nekte deg. En kvalitetskontrolltelefon henger på veggene overalt - den som ikke liker det, ring, klag, de vil høre på deg.

Så til tross for en så kaotisk gjennomgang - kan du forstå at du ikke trenger å være redd for sykehusinnleggelse på det 67. sykehuset, i tillegg til å tro alle de negative vurderingene.

Kostnadene for en akutt sykehusinnleggelse er gratis. Når jeg tar hensyn til alle manglene jeg måtte møte på det 67. sykehuset, kan jeg ikke legge det under 4 poeng, for ellers vil det ganske enkelt være en pisking av det negative og en løgn. Og stort sett, med tanke på den generelle situasjonen med tilstanden medisinsk behandling i landet vårt, kan du sette 5 poeng. Leger er absolutt profesjonelle utøvere som setter folk på beina i partier.

Ja, jeg glemte å fortelle om min venn - klimakset hennes begynte, hun hadde allerede mistet syklusen, hun begynte å blø dårlig hjemme og ringte ambulanse. En ambulanse tok uten å nøle meg til det 67. sykehuset, til gynekologisk avdeling. Hun hulket - ikke vant til å kjøre rundt på statlige sykehus. De gjorde renholdet. Heldigvis vil en myggnese ikke sverte. Forresten: alle de andre rengjøringene som hun gjorde på dyre forsikringer utelukkende i betalte klinikker, mislyktes. Tilfeldigheter eller ikke? Jeg vet ikke.

Øyelege avdeling
(City Clinical Hospital No. 67)

Avdelingen har 6 sertifiserte spesialister: en kandidat i medisinsk vitenskap, to leger i den høyeste kategorien og en lege i den første kategorien.
Avdelingsleger

Strizhkova Angelina Valerevna - PhD i medisin, øyelege i den første kvalifikasjonskategorien;
Reznikova Alexandra Borisovna - øyelege i den første kvalifiseringskategorien, vitreoretinal kirurg;
Serbin Georgy Alekseevich - øyelege i den høyeste kvalifiseringskategorien;
Grebennikova Antonina Petrovna - øyelege i den første kvalifiseringskategorien;
Zapanovannaya Lidia Vasilievna - øyelege i den høyeste kvalifiseringskategorien;
Dobroradnykh Olga Vasilievna - øyelege.

Arbeidet til det paramedisinsk personale er under tilsyn av helsesøstre i den høyeste kvalifiseringskategorien: Nastenkova Tatyana Sergeevna og Derevitskaya Zoya Georgievna.

Øyemedisinsk avdeling har prioritert retning for øyemikroskirurgi, inkludert behandling av glaukom, grå stær, retinal sykdommer hos alvorlige somatiske pasienter som har komplekse kroniske sykdommer sammen med øyesykdommer (diabetes mellitus, forverrede former for hypertensjon, hjerteinfarkt, historie med hjerneslag).

Avdelingen gir alle typer oftalmologiske konsultasjoner om spørsmål relatert til øyesykdommer og synshemming. Konsultasjoner gjennomføres av kvalifiserte øyeleger. Det er mulig å tiltrekke seg vitenskapelige eksperter - kandidater og leger i medisinsk vitenskap. Konsultasjoner av relaterte spesialister (otorhinolaryngolog, terapeut, endokrinolog) holdes om spesielle spørsmål.

I avdelingen for øyemikroskirurgi finnes også alle typer oftalmologiske undersøkelser: subjektiv og objektiv undersøkelse av synsskarphet og refraksjon, biomikroskopi av det fremre segmentet av øyet, vurdering av synsfeltet, fundusundersøkelse og mye mer.

Anmeldelser om Clinical Hospital № 67 navngitt. Vorokhobova (91)

I slutten av august - begynnelsen av september ble jeg behandlet i den første nevrologien 67 GKB hos A. Devichinskaya Hun er en høyt kvalifisert og veldig samvittighetsfull lege, en snill og hjelpsom person. Jeg ønsker hilsen Anastasia Igorevna helse og lykke til i livet og yrket.

Kazakov Yuri Borisovich

Jeg vil fortelle deg min vanskelige historie. Det første bruddet på PCB hadde jeg i august 2015, som ble bestemt å sy uten å bruke en sene eller et implantat. Som et resultat følte jeg ingen stabilitet i kneleddet. Dernest var nesten 3,5 år pine, konstant hevelse, smerter, forskjellige knær i håp om å bli stabil og smerten av å forstå at du ikke løper foran.
Som noen gang brøt kors og fortsatte å spille sport, vil forstå hva jeg snakker om.

I begynnelsen av 2019 bestemte han seg for å undersøke kneet og forstå hva ustabilitet er forbundet med. Resultatet er en gjentatt pause av PKS..
Forsikring har utnevnt 67 sykehus i Khoroshevo og Dr. Kneller. Jeg prøvde å søke etter anmeldelser på Internett - Jeg fant ikke noe positivt eller negativt, jeg tenkte at det ikke passet meg, jeg trengte noen regalia og helst spesialiserte meg i idrettsutøvere, jeg bestemte meg for å endre den, men jeg tillot ikke å endre forsikring uten å ta den, jeg måtte gå.

Jeg går til sykehuset, og ved inngangen er jeg overbevist om at den absolutt ikke er min.. Pts mange mennesker, bråkete, litt annerledes jeg forestilte meg alt dette.
Jeg går til avdelingen langs en lang korridor og tenker bare på hvordan jeg taktfast nekter.
Men så går jeg inn på kontoret og samtalen begynner:
- Hva skjer med kneet?
- Vis MR (umiddelbart sendt til ombygging, dårlig kvalitet)
- Hvordan ble du skadet??
- Fortell oss om den første skaden, hvordan du kan komme oss, hvordan du syr, etc.

Og en milliard spørsmål til. Etter det innså jeg at en person tar arbeidet sitt mye mer seriøst enn alle traumatologene som jeg møtte før, og tviler på at det er verdt å utføre kirurgien her, ble det ikke igjen. Det ble besluttet å gjøre MR på nytt, for å gjennomføre en rekke tilleggsstudier (jeg vil ikke si akkurat nå, men jeg måtte måle en slags deformasjon av benet).

Etter at vi møttes igjen, så på alt-alle-alle studiene, bestemte alt som måtte fikses i kneet mitt (PKS var ikke begrenset), satte datoen for operasjonen og jeg ventet.
Jeg svarte ytterligere 100 500 spørsmål, og jeg likte denne nøyeheten, den var ikke overflødig, alt var i saken, men med så mange detaljer at det virkelig fikk meg til å tenke at legen ikke brydde seg om kneet mitt og resultatet av arbeidet hans. Vi bestemte oss for å sutre PKC ved hjelp av senen fra beinet og i tillegg styrke den med en spesiell tråd (slik at du sikkert kunne spilt fotball !!) og satt en dato for operasjonen, da ventet jeg. Det var også et lateralt ligament og fjerning av menisk, men jeg vet ikke mye detaljer her)

I mars 2019 hadde jeg en operasjon, alt gikk fint - jeg sovnet på operasjonssalen, våknet på vei til avdelingen.
De neste 3 dagene var jeg på sykehuset:
dressinger, forskjellige tepper som hjalp ødem med å forsvinne (det var noe nytt for meg, kult, som ikke sto stille) og generelt forskjellige tips om hvordan du kan komme seg riktig og hva jeg skulle gjøre etter operasjonen.


Derfor, hvis det har skjedd at du har et valg om å ikke gjøre en operasjon med Lev Olegovich, kan jeg trygt si - gjør!
Jeg skriver en anmeldelse for den femte måneden etter operasjonen.
Sømmen er jevn, vil jeg til og med si - smykker, allerede startet å løpe, stabilitet i leddet som 18 år gammel, og jeg håper å komme tilbake til fotball snart!

Mat på sykehuset er ujevne, det er bedre å bestille på Yandex. Mat :))

Det er veldig, veldig viktig å velge en ekte profesjonell, som Kneller Lev Olegovich, men det er like viktig å gjøre fotarbeidet ditt, gå med en gang eller finne en spesialist på forhånd som vil "pumpe" quadriceps-muskelen din og gjøre det med omhu! Det vil hjelpe i knestrekning og fleksjon og forskjellige massasjer som også vil bidra til å komme seg !! Ikke glem det! Det er alt for meg, all helse!

City Clinical Hospital №67 oppkalt etter L. A. Vorokhobova

Velkommen til den offisielle siden til City Clinical Hospital nr. 67 oppkalt etter L.A. Vorokhobova DZM!

Her kan du finne aktuell informasjon og nyheter om institusjonen vår

  • Fellesskapets innlegg
  • Søk

City Clinical Hospital №67 oppkalt etter L. A. Vorokhobova festet innlegg

På tampen av seiersdagen gratulerer vi veteraner fra den store patriotiske krigen, arbeidere på hjemmefronten og alle som nærmet denne dagen! Vi ønsker dem god helse, styrke, godt humør!

På tampen av seiersdagen husker vi de som ikke er med oss ​​i dag. 54 deltakere av den store patriotiske krigen arbeidet på sykehuset vårt. Vi ærer deres minne ikke bare som forsvarere, men også som fantastiske leger og sykepleiere..

Takk for fred, for livet, for seier!

City Clinical Hospital №67 oppkalt etter L. A. Vorokhobova festet innlegg

“ARBEID TIL VILKEN. "

I to uker har 10 frivillige jobbet i innleggelsesavdelingen til City Clinical Hospital No. 67! Studenter ved medisinske universiteter og høyskoler, så vel som personer som ikke er relatert til medisin, har blitt de veldig frie hender som nå er så nødvendige på sykehus.

De frakter pasienter, leverer utstyr og utfører diagnostiske tester..
Vis full...

Alle velger arbeidstid for seg selv, frivillige jobber på dagtid og deltar på nattskift.

Før skiftestart mottar de sett med PPE (personlig verneutstyr), også assistentene får varme måltider.

I følge personalet på innleggelsesavdelingen jobber frivillige med fullt engasjement frem til seieren. For medisinstudenter er dette også en uvurderlig praksis - de tar blod, setter dropper, utfører triage og tar et EKG.

Frivillige innrømmer selv at slektninger og venner bekymrer seg for dem, men aksepterer deres valg: “Men her, som på frontlinjen, kjører ambulanser opp etter hverandre. Leger er virkelig helter, vi er glade for at vi kan hjelpe dem ”- assistenter deler inntrykk.

City Clinical Hospital №67 oppkalt etter L. A. Vorokhobova festet innlegg

“Takk, dok. »- forfatter og utøver Vitaliy Kis.

Tusen takk fra hele teamet til State Clinical Hospital No. 67 for så varm og oppriktig støtte!

Og spesiell takk for videoen med arbeidsdagene våre.!

City Clinical Hospital №67 oppkalt etter L. A. Vorokhobova festet innlegg
Botkin Hospital - Offisiell side

Hurra, vi har gode nyheter.

Lederen for avdeling for oral og hjerte-kirurgi ved Botkin Hospital Ilya Leonidovich Tsiklin ble utskrevet fra 67 sykehus i ettermiddag. Nå skal legen hjem, hvor han må tilbringe ytterligere 2 uker - til full bedring

Ilya Leonidovich ba om å formidle til alle at han hadde det bra og uttrykte takknemlighet til alle legene som deltok i behandlingen hans, samt til alle kollegene og abonnentene hans som var bekymret og ønsket ham en rask bedring.

City Clinical Hospital №67 oppkalt etter L. A. Vorokhobova festet innlegg

I løpet av maiferien fungerer våre kvinnekonsultasjoner i henhold til følgende plan:

05/01/2020
Gren "Kvinnekonsultasjon Mitino" - 9.00-15.00 (i henhold til tidsplanen for ferieavgift)

Vis full...
05/02/2020
Gren "Kvinnekonsultasjon Kurkino" - 09.00 - 15.00 (på lørdagsplanen)
Gren "Kvinnekonsultasjon Mitino" - 09.00 - 15.00 (lørdag plan)
Filial "Kvinnekonsultasjon Northern Tushino" - 09.00 - 18.00

05/04/2020
Gren "Kvinnekonsultasjon Kurkino" - 09.00 - 15.00 (på lørdagsplanen)

05/06/2020, 05/07/2020, 05/08/2020
Gren "Kvinnekonsultasjon Kurkino" - 08.00 - 20.00 (i henhold til arbeidsplanen)
Gren "Kvinnekonsultasjon Mitino" - 08.00 - 20.00 (i henhold til arbeidsplanen)
Filial "Kvinnekonsultasjon Northern Tushino" - 08.00 - 20.00 (i henhold til arbeidsplanen)

05/10/2020
Filial "Kvinnekonsultasjon Northern Tushino" - 09.00-16.00 (på søndagsplikt)

05/11/2020
Gren "Kvinnekonsultasjon Kurkino" - 09.00 - 15.00 (på lørdagsplanen)
Gren "Kvinnekonsultasjon Mitino" - 09.00 - 15.00 (lørdag plan)
Filial “Kvinnekonsultasjon Northern Tushino” - 09.00 - 15.00 (på lørdagskjema)

City Clinical Hospital №67 oppkalt etter L. A. Vorokhobova festet innlegg

Ksenia ble utskrevet fra vårt COVID-senter for noen dager siden. Vi var veldig glade for å se henne i nyhetsutgivelsen av Channel One i god form - så munter, vakker og munter!

Takk til henne for at hun delte historien sin med seerne. Vi ber alle lytte til ordene til pasienten vår og ikke til selvmedisinere.

Hvis du opplever symptomer som feber, tørr hoste, kortpustethet, svakhet, ikke vent til tilstanden din skal forverres - ta kontakt med lege!

City Clinical Hospital №67 oppkalt etter L. A. Vorokhobova delte en lenke
City Clinical Hospital №67 oppkalt etter L. A. Vorokhobova festet innlegg

MITT MASKIN - MIN FORTRESS: BESKYTTELSESREGLER mot viral infeksjon i persontransport

Livet vårt under pandemien har endret seg dramatisk. Likevel, på grunn av objektive omstendigheter, blir noen bilister tvunget til å bruke bilen nesten like ofte som før. Hvordan beskytte deg mot infeksjon? Korrespondenten til avisen Moskva Nord-Vest snakket om dette med sjefen for ultralyddiagnostisk avdeling ved City Clinical Hospital nr. 67, Sergei Svoevolin.
Vis full...

REGLER FOR OPPFØRELSE I TAXI SAMME DET SOM I NOEN OFFENTLIG STED: FØR LANDING ER DET NØDVENDIG Å PÅ ET MASKE OG HANSKER. Å fjerne maskinen i dette tilfellet er skattenes omsorg. Og det er behov for det hvis bilen er personlig og unntatt deg, ingen kjører på det?

- Etter turen gir det ingen mening å bearbeide bilen: Viruset lever ikke utenfor kroppen på lenge. Men før du lander, må du gjøre dette, fordi ulykker alltid er mulig.

Det er nødvendig å utføre en uavhengig desinfeksjon før hver tur, spesielt hvis du bruker maskinen regelmessig og ringer på offentlige steder: en butikk, et apotek. Det er fullt mulig å ha tid til å gjøre dette mens motoren varmer opp. Tross alt trenger du ikke å tørke alt på rad: bare behandle det du berører med hendene.

HVA DET ER NØDVENDIG FOR PROSESS?

- I tillegg til dørhåndtakene innvendig og utvendig, rattet og girspaken, ikke glem de små tingene - dette er bilbelte, et speil, blinklys og bryter for lyskaster, klimakontrollknapper, et lydanlegg.

Hvis du reiser med passasjerer - ikke glem detaljene som de berører. For eksempel om windows-tastene. Bær et lite barn - tørk det han kan nå, inkludert sikkerhetsbeltets sperre.

Og etter at du har fullført behandlingen, ikke glem å desinfisere hendene dine - dine og alle passasjerer. Ellers vil all innsats være forgjeves!

HVORDAN VÆRE MED TO HJUL PERSONLIG TRANSPORT?

- Veldig snart vil mange som har motorsykler bytte plass på dem. Tørk av styret, bryter, clutchspakene og håndbremsene før du sykler. Hvis du lar motorsykkelen ligge i gårdsplassen eller på en åpen parkeringsplass selv i en kort periode, kan noen ta på disse elementene eller bare legge hånden på rattet og ta en selfie med sykkelen din.

Hvilke desinfiseringsmålinger er bedre å bruke?

- En undersøkelse av bekjente viste: mange, for ikke å slippe til et apotek nok en gang, tar den billigste vodkaen i butikken for rengjøring. Men en slik behandling er faktisk bare egnet for selvtilfredshet. For å effektivt bekjempe virus må alkoholkonsentrasjonen i den antiseptiske oppløsningen være minst 70%.

Spesielle desinfeksjonsmidler kan kjøpes på apotek og butikker. Prisene for dem er tilgjengelige - 100-150 rubler for en flaske med en kapasitet på 100 ml. Det er nok til minst noen få grundige "tørker" av bilen.

Og på apotek er det engangs desinfiserende våtservietter dynket i 70% alkoholløsning.

Anmeldelser av nevrokirurgisk avdeling på sykehus nr. 67

Positiv: Holdning til fremtidige pasienter og de som er innlagt på sykehus

Negativt: Kassen er forsinket

Beskrivelse

Avdelingen er designet for 30 senger.
Moderne funksjonssenger er forberedt for pasienter, slik at de kan plassere pasienten komfortabelt, om nødvendig, for å gi ham enhver plassering i sengen, kontrollert ved hjelp av en praktisk fjernkontroll.
Rommene er fullt utstyrt for et komfortabelt opphold av pasienter. Praktiske doble vinduer av plast er installert. Utstyrt med moderne bad og dusj. Alle avdelinger er utstyrt med moderne kommunikasjonsmidler med posten - for en nødsamtale fra søsteren til avdelingen.
For avslapning av pasienter i en rolig hall er Winter Garden utstyrt.

  1. hjem
  2. sykehus
  3. Tverrfaglige sykehus
  4. Nevrokirurgisk avdeling for City Clinical Hospital № 67
  5. anmeldelser

Tverrfaglige sykehus i Khoroshevo-Mnevniki-distriktet

Medisinske sentre i nærheten av metroen Oktyabrskoe stolpe

SK MED
People's Militia, d. 21, building 1

Hvis du er eieren av institusjonen, anbefaler vi at du svarer på anmeldelser fra din personlige konto. I dette tilfellet vil institusjonen ha etiketten "svare på anmeldelser", noe som vil påvirke omdømmet ditt positivt..

Institusjoner som svarer på anmeldelser, faller inn i en egen seksjon "Ansvarlige institusjoner" og får store privilegier på vårt prosjekt.

67 City Clinical Hospital oppkalt etter L. A. Vorokhobov, Moskva

City Clinical Hospital nr. 67 oppkalt etter L.A. Vorokhobova ble grunnlagt i 1959. Det er en tverrfaglig medisinsk og diagnostisk institusjon; prioriterte områder - å gi medisinsk pleie for sykdommer i hjerte- og karsystemet, inkludert gravide, nyfødte og spedbarn, en omfattende undersøkelse og behandling av pasienter med skader og patologier i ryggraden, skader i muskel-skjelettsystemet, sentral- og perifert nervesystem.

Veibeskrivelse fra metrostasjonen Sokol tralle 59 til holdeplassen Karbysheva Boulevard. Fra Polezhaevskaya metrostasjon, den første bilen fra sentrum, buss 48 til stoppsenteret City Hospital 67, vogn buss 20, 21, 35 til holdeplassen Bulvar Karbysheva.

Leger av institusjonen 67 City Clinical Hospital oppkalt etter L. A. Vorokhobov

En Victor Kimanovich

Antonov Oleg Nikolaevich

Spesialisering, faglige interesser: kirurgisk gastroenterologi. Grad: Kandidat i medisinsk vitenskap. Arbeidssted: City Clinical.

Veselov Dmitrij Igorevich

Dubner Yuri Borisovich

Erofeeva Elena Viktorovna

ØNH-lege, pediatrisk ØNH-spesialist Erofeeva E.V. Diagnoserer og behandler sykdommer i nesehulen, strupehode og ører. Vra.

Zverev Andrey Kuzmich

Stor takknemlighet til urologen Urolog Zverev Andrei Kuzmich for den høye profesjonaliteten, menneskeheten og oppmerksomheten. For håpet om livet for min.

Kazmin Yuri Viktorovich

Legekirurg og proktolog

Kalachev Oleg Alexandrovich

Spesialisering, faglige interesser: endoskopisk kirurgi, onkokoloproktologi. Utdanning: Moskva statlig medisinsk odontologi.

Karpova Irina Aleksandrovna

Restorative Medicine Doctor Karpova I.A. engasjert i forebygging og behandling av sykdommer gjennom fysisk trening. Legen tar inn Gorodsk.

Nefyodov Sergey Borisovich

City Clinical Hospital nr. 67, 3. kirurgisk avdeling, endokrinolog

Novinsky Anton Alexandrovich

Orekhov Oleg Olegovich

Kirurg Orekhov O.O. Han driver med diagnose og behandling av sykdommer som krever kirurgiske behandlingsmetoder. Legen tar inn City Clinical.

Pokrovsky Konstantin Alexandrovich

Arbeidssted: City Clinical Hospital 67, stedfortredende overlege for kirurgisk pleie. Det har fungert siden 1999. Generell kirurgi, koloproktologi, endoskopi.

Polonskaya Ninel Mikhailovna

Pronin Evgeny Stepanovich

Pronin Evgeny Stepanovich

Sedakova Olga Nikolaevna

City Clinical Hospital nr. 67, 3. nevrokirurgi, nevrokirurg

Tropynin Mikhail Sergeevich

Chikharev Maxim Valerevich

Angiosurgeon Chikharev M.V. tar for seg spørsmål om diagnose, behandling og forebygging av progresjon av vaskulære sykdommer i arterier og årer. Legen tar inn.

Shirshov Ilya Alexandrovich

PhD, lege i nevrokirurg Shirshov I.A i høyeste kategori. engasjert i diagnose og kirurgisk behandling av sykdommer i sentralnerven.

Institusjonsvurdering 67 L.A. Vorokhobov City Clinical Hospital

Institusjonell vurdering utført av 25 personer

1 (fryktelig) til 10 (utmerket)

Renslighet, reparasjon, komfort 6

Omtaler om institusjonen 67 City Clinical Hospital oppkalt etter L. A. Vorokhobov

Jeg er enig Neurokirurgi nummer 2 er HELJE !! Moren min ble også drept der..
Moren min, forresten, en lege som ble innlagt på sykehuset 20. august med BMI og som kjempet for livet hennes i 20 dager, ble tatt ut av koma og GJORDE ALT FOR DET skulle dø. Høy uprofesjonalitet, uhøflighet, uaktsomhet, alt dette kan tilskrives DENNE STEDEN KALDE ET HOSPITET, samt Nevrokirurgi nr. 2, ledet av V. Okutov. Vel, hva jeg vil ønske, - Elena Vladimirovna, som "ledet" min mor, jeg ønsker deg å møte døden, de som du elsker og verdsetter; barn. Jeg håper virkelig på det!

Nevrokirurgi nr. 2 er AD. Okutov V.D. bør avskjediges for likegyldighet overfor pasienter og som han rekrutterte til personalet. Ikke behandle, ikke diagnostiser, er frekk. Kanskje de er frivillige som oppfører seg på denne måten? Det er leger som vil jobbe og behandle, erstatte, det er mye personell.

HELLO, JEG ØNSKER Å SPAR BORGERNE FRA skadedyr, KAN SPARE DEG MED MYE LIV. UNNGÅ NEUROSURGERI Nei. "67 HJELLEHAVER, DU MÅ ALDRI BEHANDLES, DU BLI IKKE DIAGNOSTERT, DU HAR ENKELT HAMS. OKDOVA OG PERSONALEN HAR ER ANSATT OG AVFALT. BEHANDLING PASIENTER.

Min far, M. Fekhretdinov, døde det 62. leveåret 10. mars 2015 på denne medisinske institusjonen (jeg vil kalle denne institusjonen ikke medisinsk, men ødelegge livet).
Inn på 1. kirurgisk avdeling 29. desember 2014 med en diagnose av obstruktiv gulsott og gallesteinssykdom, tilbragte han nesten to og en halv måned i uutholdelig pine etter en operasjon med koledokolittekstraksjon (med andre ord, å fjerne steiner fra gallegangen). Etter denne operasjonen begynte faren min å ha akutt pankreatitt samme dag, han spiste og drakk ingenting i en måned. Videre fulgte levercellesvikt, og til slutt kom det et koma som han ikke kom fra.
Under oppholdet på sykehuset var han i intensivbehandling tre ganger, etter andre gang klarte han ikke å stå opp og gå på egenhånd, etter tredje gang havnet han i likhuset.
Den behandlende legen, Buleev Valery Mikhailovich, og sjefen for den første x / o Bragin Albert Gennadevich, hver dag ble vi "matet" med ordene som vår far føler seg bedre, at gulsott avtar

t, at behandlingsprosessen er lang, at alt skal være i orden. Men faktisk var ikke alt slik, hver dag sykehuset ble, ble faren verre og verre. Men legene gjemte det profesjonelt og begynte å snakke med oss, uten å gi noen sjanse til meg og moren min til å prøve å endre noe.
Etter å ha følt at det ikke var noen forbedringer, spurte vi i slutten av januar og spurte deretter en foreløpig uttalelse med litt informasjon om min fars tilstand (analyser og undersøkelser). Vi gjorde dette for at vi skulle få muligheten til å få en slags konsultasjon i andre institusjoner, og om mulig overføre faren vår til stedet der han vil bli behandlet, og ikke se ham "brenne ut". Hver dag, på spørsmålet om når det er mulig å motta et utdrag, fikk vi svar: "i morgen vil den være klar", "etter helgen vil den være klar", "du kan hente den neste uke", etc. Vi la ut en erklæring der vi krevde kopier av alt medisinsk dokumenter (i henhold til nr. 323-FZ, art. 22 s. 5). I det minste noe informasjon vi mottok bare 10.02.2015 i form av et ekstrakt, og uten sykehusforsegling. Dette ekstraktet var ikke nok til å vurdere alvorlighetsgraden av farens tilstand (de viste flere spesialister, inkludert legesjef for kirurgi ved Botkin sykehus). Først 8. mars 2015 ga de oss en kopi av sykehistorien da min far allerede ble overført for siste gang til intensivbehandling, og da det allerede var umulig å gjøre noe. "Takk" til leger 1 x / o.
Det er fremdeles mange klager på behandlingsprosessen, for eksempel når faren min i januar etter den samme operasjonen begynte å bli gul igjen. Vi ble fortalt at "sannsynligvis er det en stein som sitter fast, vi får den." Men det viste seg at han hadde en blokk med galle, og han gjennomgikk drenering av galleblæren 01/20/2015. I mer enn tjue dager var han i en tilstand av alvorlig rus på grunn av en blokk med galle, men ingen brydde seg engang. Det er ikke overraskende at leveren hans etter dette begynte å svikte. Hver gang han kom til sykehuset hans, var det en følelse av fullstendig likegyldighet fra leger til hans alvorlige tilstand.
For å oppsummere anmeldelsen min, ønsker jeg ikke at noen skal være med i 1 x / o GKB nr. 67, der "bødlene" fungerer. Selv om vi fikk diagnosen død - vanlig kreft i gallegangskanalen (vi nektet en obduksjon, men 100% av en slik diagnose kan ikke bestemmes på en annen måte), men jeg tror ikke at min far ikke kunne reddes. Det var bare slik at saken viste seg å ikke være en transportør, der du kan forskrive medisiner og vente på at pasienten skal komme seg, men det var nødvendig å utføre undersøkelser og manipulasjoner på en riktig måte og forutsi de alvorlige konsekvensene av behandlingen din.
Det gjenstår å si "takk" til Buleev V. M. og Bragin A. G. for at jeg forlot meg uten far, og min mor uten mann. Vi lever med det nå resten av livet. Det er Guds dom over alt.

Den 17. juni kom moren min snart til dette sykehuset. Hvis jeg visste konsekvensene, ville jeg gjort alt for å forhindre dette. De satte henne i hjerte-lungeredning. Hun var i en alvorlig tilstand, og til min overraskelse ble hun løslatt dagen etter allerede i avdelingen, selv om hun i mars, etter å ha vært på et annet sykehus i samme tilstand, ble holdt på intensivbehandling i en uke, ammet, behandlet og gjorde alt for å sette henne på beina. Som et resultat ble moren min verre for hver dag. Det ble overført fra gulv til gulv, fra en lege til en annen. Om natten ringte moren min og sa at hun holdt på å dø. Jeg trodde henne ikke. Jeg tenkte kanskje under påvirkning av en slags medisin. Jeg kommer med datteren min til sykehuset om morgenen, jeg vil avklare at barnet er 15 år, vi drar til avdelingen i en forferdelig tilstand, som legen hennes senere sa under påvirkning av sovepiller, hun kjenner ikke igjen noen, hun sover, hun forsto tydelig stemmen da hun ble oppringt, hun kunne ikke svare, de sang og gikk til den behandlende legen for å finne ut om tilstanden hennes. Og hun sier umiddelbart, direkte, med et 15 år gammelt barn:

de visste ikke hva helsen hennes var, de leste ikke utdraget fra forrige sykehus. Jeg leste den og snakket med legen der, men jeg er ikke en lege som forstår ekstraktene, men legen på det andre sykehuset snakket delikat. Og så sier hun med en gang: Du må forberede deg. Barnet er i tårer, ok, jeg er enten voksen eller enda mer delikat. Det viste seg at mamma er i live og vi sørger allerede på forhånd. Så hun var dårlig og led der i flere dager mens hun var under sovepiller, selv om legen selv sa at hun ikke kunne vurdere tilstanden hennes da hun lå under sovepiller. Dagen etter ankom datteren min under sovepiller, dagen etter igjen under sovepiller. Jeg ba om permisjon fra jobben for å dra til sykehuset dagen etter og finne ut hva denne legen gjorde, og hun ringte meg på kvelden og sa at hun var død. Ta vare på foreldrene dine, spesielt eldre. På dette sykehuset blir de ikke behandlet med sikkerhet.

Lege på plikt til purulent kirurgi Asya Magomedovna Golden Man! Takk.

Vi var heldige med sykehuset!
Min energiske mor, på bakgrunn av problemer på jobben, bestemte seg uventet for at alle skulle dø og tok en blanding av alkohol med sovepiller. Hun ble pumpet ut hjemme og fraktet til et legevakt på sykehus nr. 67. To uker senere døde hun.
Under oppholdet på sykehuset fikk hun: på intensivavdeling - flere hematomer på grunn av grov behandling (etter hennes død ga jeg forklaringer til politiet om dette); i psykosomatisk avdeling (PSO): brudd i høyre hånd, purulent betennelse på venstre hånd under dropper, (nødvendig kirurgisk inngrep), frekk behandling av personalet, lungebetennelse og koma på grunn av dårlig helse og mangel på aktiv, avansert behandling.
Den siste omstendigheten er den viktigste. De pårørende og jeg personlig (sønn) var på vakt ved sengen hennes i ti dager og snakket med de behandlende og legevakta. I følge deres ord og personlige observasjoner ble det antatt at arten av medisinsk behandling på avdelingen er rent reaktiv: det er et problem - vi behandler, nei

pannen betyr at pasienten blir frisk, selv om hun er "tung". Dessuten er det ekstremt vanskelig å bringe pasientens klage til legen uten hjelp fra pårørende - på måten hun går gjennom det medisinske personalet likegyldig til ordene ”psykoer”: ordenssøstre og søstre. Det var faktisk "søstrene" som var vertskap for avdelingen, fordi leger det vises noen ganger, i spesifikke tilfeller, prøver å ikke bli distrahert av forespørsler og klager fra pasienter.
I tillegg til å overvåke ordren, som skaffer fengselsskilter i sammenheng med PSO, har sykepleierne en medisinsk funksjon: injeksjoner, dropper osv. i samsvar med forskrivning fra lege. Da ble problemet oppdaget:
- legeavtaler av søstre holdes i streng tillit og tilsynelatende gjennomføres på en eller annen måte;
- leger på vakt er ikke alltid klar over hva den behandlende legen har foreskrevet, og søstrene utfører ingen behandling uten deres instruksjoner;
- søstrene blir overlatt til sine egne enheter; kontroll over utførelsen av deres offisielle funksjoner, hvis noen, er formell.
Personlig bemerket jeg alle de ovennevnte trekk ved tilbudet av medisinsk behandling i den psykosomatiske avdelingen på sykehus 67. Sammen med pårørende prøvde vi gjentatte ganger å endre arten av behandlingen - de krevde en diagnose, avtale, behandlingsplan, dens gjennomføring. Som regel forårsaket dette personalets motstand i forskjellige former, og til tross for individuelle prestasjoner, endret den generelle situasjonen seg ikke. Under slike forhold kunne pasienten bare komme seg alene.
5 dager før hennes død falt moren min i koma, men den ble oppdaget først dagen etter. Den forrige kvelden kunne jeg ikke vekke henne, og tenkte at dette var et resultat av foreskrevne sovepiller, ba jeg personalet om å mate henne middag etter å ha våknet.
Først klokka 11.30 dagen etter begynte mislykkede gjenopplivningstiltak i avdelingen. Dette indikerer tydelig at det ikke var noen omfattende behandling på kvelden.!
Jeg bemerker at pasienten selv gjentatte ganger har sagt om mangelen på terapeutiske handlinger (injeksjoner, piller, dropper), den samme avhørte naboen i sengen bekreftet dette. Hele tiden jeg var i PSO, gjorde jeg gjentatte ganger oppmerksomhet fra leger for ufullstendig og uregelmessig behandling, men de ønsket ikke å høre på meg, og forsikret meg om at alt gikk som det skulle!
Den viktigste årsaken til mors død ble kalt dyscirculatory encephalopathy på bakgrunn av hjerne aterosklerose. Dessuten, 10 dager før hennes død, på grunn av klager over hodepine, gjennomgikk hun computertomografi av hjernen og fant ikke noe alvorlig: - "alt er normalt, åreforkalkning er vanlig for hennes alder!"
Etter døden skrev jeg en klage til viseadministrerende lege for medisinske problemer, A. A. Arefyev, der jeg ba om en intern undersøkelse av handlingene til de ansatte og behandlingen. To måneder senere fikk jeg et brev signert av A. Arefiev. og PSO-sjef Bronin S.Ya. (spesielt klaget jeg på ham!), hvor bare min mor var sykehistorie, men det var ingen svar på spørsmålene som ble stilt.
I en personlig samtale Arefiev A.A. forklarte at de ikke har noen rett til å gjennomføre en intern etterforskning !? De har ingen bevis for brudd, alt er basert på mine ord, derfor er sykehuspersonalet formelt ikke skylden for noe. Det er ikke planlagt å innføre noen ekstra kontroll, enn si overvåking, over handlingene til ansatte...
Jeg ser på denne stillingen som motvilje eller manglende evne til sykehusledelse 67 til å rydde opp i tilbudet om medisinsk behandling. Jeg er sikker på at det i saken som ble behandlet gjentatte grove brudd på offisielle plikter fra sykehuspersonalet, noe som bidro til en persons død. Jeg tror at de ikke er tilfeldige, men er systemiske. Overtredelser av denne typen har en tendens til å bli gjentatt og kontrolleres derfor lett. For å identifisere og eliminere dem, er ledernes vilje og evnen til å gjennomføre reell kontroll over utførelsen av underordnede av deres plikter. Men å tåle slike brudd, er det umulig å ta "strutseposisjonen" i et sivilisert samfunn!
Det er umulig å bringe en person tilbake til livet. Jeg vil tro at når

Jeg vil takke personalet til 1 NHO for det fantastiske arbeidet, min behandlende lege Gulogo Vladimir Viktorovich, fysioterapiavdelingen - legen Marina Valerievna, instruktøren Nikolai Borisovich, massasjeterapeuten Vladislav - han + gjør en utmerket massasje og finner alltid de fleste problemstillingene, samt de ansatte ved fysioterapiavdelingen. Tusen takk for rehabiliteringen!

Shibaev er ikke en lege som hun trenger å bli kjørt ut av sykehus, og generelt er sykehuset livredd det er fremdeles 80, det er bare noen formuende medikamenter, alle prøver å tjene penger, gå til virksomheten, selv om du ikke holder ut i virksomheten på lang tid ved inngangen

Hallo!! Jeg vil takke de fantastiske legene på den 3. kirurgiske avdelingen - Kartashev Alexander Mikhailovich, Alexander Alexandrovich og, selvfølgelig, sjefen for Negrebov Mikhail Gennadievich. Tusen takk for dine gyldne hender og alltid vennlige og vennlige holdning til pasienter!!
Jeg kom til dette sykehuset 16. januar. og allerede 17 hadde jeg operert, fjernet galleblæren. Det var absolutt skummelt, men alle sykepleiere og leger beroliget meg. Operasjonen var vellykket (som var å forvente) og 21. januar var jeg hjemme.
Sykehuset er rent, maten er utmerket, sykepleierne og sykepleierne er snille, lydhøre og imøtekommende!!
Jeg tror at mange sykehus før du fremdeles "vokser og vokser"!!
PS! Kartashev er bare et mirakel. Bli forelsket i deg ved første blikk)) Mange leger vil trenge å like deg))

God ettermiddag ! Jeg er sjokkert over medisinen vår generelt, og fra 67 fjell. kile. sykehus inkludert.
Søsteren min (46 år) er nå i veldig dårlig forfatning, hun har en fibroid
veldig stort, det trengs ved akutt sykehusinnleggelse Hemoglobin 54, soya 50
, blodplater med overbelastning over 700. Pluss til dette alle interkostale nevrogier.
Smertene er forferdelig, kvelende, nesten ikke lenger i stand til å gå, knapt krype. I nesten 2 måneder har hun hånet henne med analyser. Forrige gang krøp til terapeuten
, og takykardien hennes er forferdelig, hun ringte ambulanse og sendte henne til et klinisk sykehus i 67 fjell. Og derfra ble en mann i denne staten utplassert hjem. De sa i en planlagt modus å komme. Jeg dro tilbake til poliklinikken (hvert trinn er forferdelig vondt for henne) Nå sendte de meg til et sykehus i de samme 67 fjellene. Nå sa de at de kunne si det 17. januar 2013. Og så hvis det er steder.

Ja, i løpet av denne tiden kan skøyter kastes (Gud forby) Det er skummelt å bo i et slikt land, med slik medisin.

God ettermiddag ! Jeg er sjokkert over sykehuset som helhet, og fra sykehuset 67 klinisk inkludert
Søsteren min (46 år) er nå i veldig dårlig forfatning, hun har en myoma, veldig stor
akutt sykehusinnleggelse nødvendig. Hemoglobin 54, soyabønne 50, blodplater for 700
ruller over, pluss til alt dette interkostale nevrofi, ville smerter, kveles, kan allerede knapt gå, knapt kryper. polikliniske pasienter
med analyser av henne allerede 2 måneder mumlet. Jeg kom til terapeuten, hun har takykardi
skummel, terapeuten kalte henne ambulanse og sendte henne til det 67 sykehuset i byen. Fra det 67 kliniske sykehuset i byen ble en person i denne tilstanden sendt hjem, og de sa at de var planlagt å komme. (i samme 67 fjellkile. sykehus) Kreppet knapt nok en gang til legen. De ga instruksjoner om planlagt sykehusinnleggelse, som vil
ifølge leger er du 17. januar 2013, og bare hvis det er steder

Jeg er bare i sjokk. Det er skummelt å bo i et slikt land med slik medisin.

Generelt, rent og ryddig, lå 2 uker. Alt ville være i orden, men bare Tajik-løfteren konstant holdt seg til, lei av hans patriotiske anmeldelser om Tadsjikistan, følte seg veldig selvsikker. Vel, jeg likte virkelig ikke oppførselen hans