Sykehusanmeldelser

Når du analyserer anmeldelser av sykehus i Moskva, kan du høre to forskjellige meninger: noen vil si at de hjalp ham, og han er fornøyd med tjenesten (det er ikke mange), og noen (de fleste) vil begynne med kommentarer som "redsel", "jeg kommer aldri tilbake ”, Osv. Det må forstås at alle anmeldelser er svært subjektive. Og som oftest er de skrevet av folk som ikke er fornøyde med noe.

Derfor karakteriserer ikke alltid utbredelsen av negative anmeldelser situasjonen på et bestemt sykehus objektivt.

  • anmeldelser
  • Sykehusanmeldelser

Hvordan vurderer du helsetjenester i Moskva generelt??

Hvor ofte blir du forkjølelse??

Tar du vitaminer?

Vurderer du anmeldelser når du velger lege?

Hvilken tonometer har du hjemme?

Hvordan føler du deg for homeopati?

Artikler publisert på nettstedet er ikke direkte medisinsk rådgivning. Ikke selvmedisiner! Rådfør deg med lege!

Personlig erfaring: en muskovitt beskrev redselene for oppholdet på et sykehus for smittsomme sykdommer

Til og med den russiske hovedstaden er helt uforberedt på koronavirusepidemien, hva kan vi si om provinsen

Historien som skjedde med Muscovite Nata Stereonarta, og som hun beskrev i bloggen sin, er helt russisk! Alle sosiale laster i hånden hennes. Og takk Gud for at alt endte bra for Nata selv, koronaviruset ble ikke funnet i hennes analyse. Og hvis det i hennes sted var en vanlig fratredd person? Det som er spesielt skummelt her er at ikke bare tjenestemenn er involvert i historien, men medisinske tjenestemenn som livene våre direkte avhenger av. Døm imidlertid selv: https://www.facebook.com/nata.stereonata

"Hvordan jeg kom til 1 sykehus for smittsomme sykdommer i Moskva med mistanke om koronavirus, og hvordan Moskva er" perfekt forberedt "på denne trusselen.

Mandag 02/04/20 hadde jeg kontakt hele dagen med ledere som ankom fra Kina 03/03/20 (jeg jobber for et kinesisk selskap). Tirsdag 5.02 skarpt 38 - ringte 103 - de sa at de ringer ambulanse, vent. 1,5 timer i hjemmet mitt konsulterte jeg alle spesialistene på smittsomme sykdommer i Moskva - ingen visste hva de skulle gjøre, det var et alternativ å transportere hele familien til forskjellige smittsomme sykdommer (2 barn), som et resultat bestemte de seg for å ta meg alene til den første smittsomme på Volokolamka.

I mottaksrommet 5. februar, rundt klokka 15.00, tok de en vattpinne fra halsen og nesen for en koronavirusinfeksjon og kjørte til Moskva SES (men dette er ikke sikkert). I dag er fredag ​​7. februar, jeg er fremdeles der, i den 7. infeksjonsavdelingen, i den generelle avdelingen for 6 personer, jeg venter på resultatet av analysen for koronavirus, den er ennå ikke brakt (den tredje dagen.), Allerede infisert med viral betennelse i mandlene, med en temperatur på opptil 38,5, forferdelige smerter i nakke og svelg og andre tegn på en virusinfeksjon. Blod (resultatet som allerede eksisterer) viser sykdommens virale og bakterielle natur.

I dag viser det seg at det ikke er noe resultat, han gikk tapt et eller annet sted (.) Jeg har vært i hovedavdelingen hele denne tiden. Avdelingen har ingen såpe, masker, ett toalett på gulvet, noe som betyr fri vandring langs gangene. Personalet er fantastisk, følsomt og profesjonelt.

Men systemet Fungerer IKKE, og alt som medisinske tjenestemenn skriver, for eksempel på nettstedet til Department of Health, er ikke sant. De tar ikke med (.) Tester i løpet av helgen, så med de beste omstendigheter vil jeg finne ut resultatet på den sjette oppholdsdagen i avdelingen. Jeg er redd for å forlate meg selv - det er lite sannsynlig, men i så fall. Helsedepartementet henter ikke telefonen. Sykehusledelsen klarte heller ikke å komme seg gjennom disse dagene. Hva slags laboratorium gjør analysen og kan jeg ta den selv også, ingen vet informasjonen.

PS! faktisk skal informasjonen, som du vet, ikke utsettes for medlidenhet av meg. Jeg er på dette sykehuset for første gang, men jeg har aldri sett noe lignende på noe sykehus, heller ikke på landsbygda i nærheten av Saratov. Og jeg kan ikke stille opp med slik uaktsomhet i slike saker, og vise meg frem til pressen. Og det er også synd for bestemødre med lungebetennelse som har glemt hjemmefra, for eksempel såpe, toalettpapir og masker. "

Men hva som skjedde med Nata etter at hun publiserte dette innlegget:

“De kom til meg med harme, hvordan kunne jeg klage på mangelen på toalettpapir. Jeg antar at dette bare er begynnelsen. "

"Lederen for avdelingen kom, vi hadde en ydmykende samtale i hele rommet -" hvem er der! Og ******* eh? Hadde du ikke nok toalettpapir? " Og bort går vi. Jeg hadde ikke tid til opptakeren, jeg lå under et teppe, i en maske (fra huset, ikke stjålet på posten)), en lege, en 2 meter stor mann, hengende over meg, feber, fortalte alle hva analysen min var, leste ut sykehistorien og med hvilken diagnose ligger jeg her og leser kortet mitt. Det er stillhet i rommet. Generelt sett er jeg hysterisk, tvunget til å skrive avslag på sykehusinnleggelse, jeg drar.

PS! anbefalt: Jeg skriver en klage til hovedlegen. "

"De ringte fra TV - Jeg nekter ikke, jeg blir, jeg skriver en klage på avdelingene. Sjefslegen vil komme, sier de. Fornærmet av såpen! Alt gjentar: "Jeg måtte spørre," spør. Såpe på toalettet - spør. "

”Vi snakket veldig produktivt med Svetlana Vasilievna, overlege for infeksjonssykdommer sykehus 1, og jeg lovet henne at jeg definitivt ville skrive et innlegg. Jeg er nesten glad: Svetlana Vasilievna, gjennom kanalene sine, kunne påvirke hastigheten på resultatet av analyseresultatet på laboratoriet, og de lovte å gi det ut i kveld (.)! Av de første, bokstavelig talt, skynder jeg meg å informere: For øyeblikket er det ingen identifiserte positive resultater i Moskva. Det gjenstår å forvente resultatet, og så snart alt er i orden - Jeg skal skrive et avslag på sykehusinnleggelse med et dokument, fordi jeg bedre skal behandle betennelse i mandlene og andre ting hjemme, ingenting truer livet mitt.

Takk til alle som støttet meg i vanskelige tider, det var uvurderlig, jeg var bare desperat, 2 dager uten søvn, på nervene, med ødelagte planer, skandale i et lukket medisinsk anlegg, alene, svekket, og nå er det håp om en vakker avslutning på dette forferdelige privat historie.

Likevel ber jeg deg om å kontrollere hva du skriver i kommentarene, fordi vanlige ansatte, ansatte, også levende mennesker, oppriktige, oppriktige, profesjonelle, og de kan også bli såret og fornærmet av ordene dine, de ser det på de kan ikke påvirke systemet på noen måte. Resultatene fra analysene vil bli rapportert i tillegg.

Sak rapporterer: hvordan du behandler coronavirus på sykehusene våre

Maria Dolgolenko, 46, partner relations manager

Jeg dro på ski til Østerrike, kom hjem 8. mars 2020. Om kvelden samme dag som temperaturen steg til 37,6, ringte jeg lege. Legen kom, tok en smøre. Så en dag senere kom han igjen, tok et annet smør, som forventet. Dagen etter ringte de meg og sa at de ikke likte resultatene fra analysen, så en ambulanse ville komme for meg og ta meg til sykehuset. De avklarte om mindreårige barn bor hos meg, og jeg har to sønner - 11 og 17 år gamle. Generelt kom de for å ta meg og dem.

Ved ankomst tok de mange tester fra meg og foreskrev umiddelbart antibiotika. Barn begynte å bli fylt med antivirale piller. De var tause om analysene. De matet rimelig godt, leverte mat fra korridoren til et spesielt rom, jeg tok det fra kammeret. Generelt er det ingen levende kontakt med omverdenen. Alle leger går strengt i romdrakter, slipper ikke ut.

Først på åttende dagen etter å ha tatt testene, fant jeg ut at jeg og barna mine har et koronavirus.

Jeg ble overrasket over at sykdommen påvirket barn. Hjemme prøvde jeg ærlig å overholde sikkerhetstiltak - jeg hadde et eget håndkle, kopp, skje, tallerken. Hun kom bare ut av rommet i en maske. Hender vasket hvert sekund. Alle kraner og håndtak tørkes med alkohol. Uansett, liksom plukket opp. Som et resultat begynte de å behandle meg og dem med antibiotika og droppere..

Jeg ba om å skille meg og barna helt fra starten, så vi er på samme sykehus, men i forskjellige bokser. Barna hadde ikke og har ingen manifestasjoner av sykdommen, vi kommuniserer bare via telefon.

Den vanskeligste tiden å karantene på et sykehus er søndag. På dette tidspunktet, enda roligere enn vanlig. Umiddelbart stiller du deg et spørsmål - hva du skal gjøre når frokosten allerede er over, og lunsj tenkte fremdeles ikke å begynne?

Som et resultat, med en forbedring av tilstanden, begynte jeg å gjøre øvelser. For det første pusteøvelser. Jeg har ikke forstått noe ennå, men jeg gjentar nøye etter treningsvideoene på YouTube. Begynte også å lage baren. Hvor mye, vil jeg ikke snakke, men jeg håper at det blir bedre. Fra den intellektuelle - bare bøker og filmer, så til slutt "Parasites".

Noen dager etter å ha vært på sykehuset fortalte legen meg at sykehuset hadde lansert sitt eget laboratorium for testing av koronavirus - før det hadde testene allerede blitt sendt til Novosibirsk, så resultatene var lange.

Det er synd ikke engang meg selv, men leger og sykepleiere. I dresser er de ukomfortable, masker desinfiseres i blekemiddel, så øynene er vannet.

Jeg har vært på sykehuset for den tredje uken, de har allerede kurert meg og barna mine. For at vi skal bli utskrevet, må det imidlertid være to negative tester for koronavirus. Så hva venter.

Allerede på slutten av behandlingen kom to menn inn, hentet en perforator og av en eller annen grunn hang en bestråler-resirkulator av luft.

"Vi," sier mennene, " allerede i 17. og 18. etasje i helgen hang de disse tingene, så det var ingen pasienter igjen ".

"Du kan," sier jeg, "jeg vil ikke spørre hvor de alle gikk."?

knegge Jeg vil allerede hjem.

Vitaly Mironov, 33 år, ansatt i et utenlandsk selskap

Min kone og jeg fløy 10. mars fra Barcelona. Det var ingen kontroll på flyplassen, temperaturen ble ikke målt. Vi passerte rolig grensekontrollen og forlot flyplassen.

13. mars steg temperaturen min til 38,3, en rennende nese begynte. Jeg ringte straks hotline i Rospotrebnadzor, deretter en ambulanse. I en ambulanse tok de testene mine og dro. Den 15. ble jeg informert om at jeg hadde et positivt resultat for koronavirus, samme dag ble jeg ført til sykehuset. Samtidig hadde kona et negativt resultat, hele tiden hun satt på selvisolasjon, fra i går kan hun forlate huset.

Den første uken ble jeg praktisk talt ikke behandlet med noe, jeg lå bare på sykehuset, spiste, så på TV, samtidig snakket jeg på skype med en engelsk veileder, korresponderte med venner. Søndag 22. mars brakte de meg stoffet ribavirin - oftest er det hentet fra hepatitt C. Doseringen var fem ganger høyere enn normen - 10 tabletter om gangen i stedet for to. Jentesykepleieren selv ble overrasket over denne doseringen, løp til legen på vakt, men han bekreftet at det ikke var noen feil.

Folk på sykehuset har sin egen prat i messenger, der de diskuterer problemer - i dag er det allerede 90 personer i chatten. Pasientene i chatten klaget over at selv fra to tabletter hadde de en ryggsmerter, økt tretthet, tørre øyne. I tillegg, etter at de trenger seks måneder for bare å beskytte sex, og kona og jeg ville ha barn.

Basert på alt dette la jeg tablettene til side, bestemte meg for ikke å drikke dem. Min behandlende lege kom tilbake på mandag, han var enig i at jeg ikke trengte å drikke piller, da tilstanden min ble bedre. Han tilbød meg et alternativ - arbidol. Jeg har fortsatt ikke drukket dem, for jeg tror at jeg allerede har kommet meg. Det virker som om kroppen selv taklet koronaviruset, og det er ingen grunn til å forstyrre det.

Den 24. mars fikk jeg en ny test for coronavirus, hvis det viser seg å være negativt, så den 29. vil det være en annen test. Etter to negative tester vil jeg bli utskrevet - jeg håper å komme tilbake til min kone snart.

Maria Mukhina, 27 år gammel, produsent

Jeg tar avanserte kurs i utlandet, på grunn av dette reiste jeg mye i Europa. Selvfølgelig var jeg veldig bekymret for at jeg kunne plukke opp et virus et sted der. Som et resultat, tordnet Berlinalen, der enhver hoste og nysing i salen blåste hælene til resten, så dro vi til London. Der på øya virket det som om alt ikke var så skummelt, byen var i full gang: puber, musikaler, ingen maskerte mennesker og bare håndgeler overalt. Men plutselig på slutten av oppholdet får vi beskjed om at læreplanen er suspendert og at vi må hjem. Jeg startet en skikkelig avskjæringsplan. Jeg kjøpte billetter og flyreisene mine ble kansellert, på et tidspunkt innså jeg at jeg ikke kunne tåle stresset. På en flyforbindelse til Helsingfors steg temperaturen min. Jeg bestemte meg for at alt var fra nervene.

På Sheremetyevo flyplass i Moskva endte jeg opp 17. mars. På flyet målte alle temperaturen, som allerede hadde sunket innen den tid, og ble sendt for å fylle ut personopplysninger. Arbeidere i kjeledressen var tydelig lei. Med spørreskjemaet gikk jeg til "laboratoriet" og ba dem gjøre en test for meg. Tappene på halsen og nesen ble tatt og satt i karantene..

Jeg holdt meg i selvisolasjon hjemme til 22. mars. Over tid begynte jeg å føle tegn på SARS, ikke noe mer. En ambulanse kom til meg den kvelden og tok meg med til sykehuset i Kommunark, og uttalte at jeg hadde en positiv test. På sykehuset tok de testene mine igjen og sendte meg til sengs..

Natt til 22-23 mars steg temperaturen min til 38,4 grader, jeg hostet mye og hardt, til en tilstand som reduserte kjeven min og som ville rive den ut. Så midnatt kunne ikke sove. Og hun sjekket hele tiden spyttet for blod. Jeg hadde en følelse av at jeg allerede hadde et stykke kjøtt, ikke en hals.

På et tidspunkt tålte jeg det ikke og trykket på den røde knappen slik at paramedikerne kom til meg. Morsomme karer bestemte seg for å gi meg en dropper. Nålen ble plantet på en slik måte at jeg hadde veldig vondt, det var en følelse av at jeg holdt på å besvime. Jeg brast i gråt og sa at jeg ikke trengte noe.

De samme arbeiderne kom til meg om morgenen for å måle temperaturen. Klokka var allerede 37,6. Hele dagen etter sovnet jeg og våknet. Mer sputum spyttet ut av hosten.

Plutselig begynte problemer med avføring, så jeg måtte gi opp lunsj den dagen. Mamma passerte bananer, mandariner og sjokolade om kvelden - når jeg blir syk, vil jeg ha alt sjokolade.

23. mars fikk jeg beskjed om at jeg i tillegg til koronavirus hadde lungebetennelse. Om kvelden begynte de å behandle med antibiotika, azimitricin. Sykepleiere og leger begynte å vise mye oppmerksomhet - de kom ofte inn, koblet WI-fi og lovte til og med å gjøre noe med temperaturregimet, siden rommet er veldig tett.

I dag, 24. mars, rett ved 6 om morgenen, satte de inn et nytt drypp på kontoen. Hoste mindre.

Jeg har en temperatur på 37, men forferdelig svakhet og slapphet, jeg vil stadig sove og sitte med vanskeligheter. Legen sa at jeg har rus etter høy feber. Appetitten er borte et sted.

Jeg spiser ikke kjøtt og meieriprodukter, men her tar de med melk - jeg legger bare maten som ikke passer for meg på bordet. Jeg ble fortalt at det ikke vil bli tatt hensyn til mine spisevaner, siden alt allerede er beregnet. Heldigvis ga nære mennesker frukten, så den ble lettere. Men grønnsaksrettene var veldig velsmakende. Alt servert i vakuumpakker, engangsapparater og kopper.

Ærlig talt, jeg har ikke krefter verken til å se på film eller lese, selv ikke å sitte stille. Jeg får tre droppere om dagen. Så snart det blir bedre, håper jeg å prøve å høre på klasser, gutta har allerede begynt å studere på nettet, jeg vil ikke gå glipp av skolen.

"Masker for leger er som bokhvete for alle andre." Russiske leger - om hva som skjer på sykehus

I sin fjernsynsadresse takket Vladimir Putin legene for deres dedikerte arbeid og bemerket at de er i forkant av landets forsvar. Russiske leger har det virkelig lyst til å være i krig nå: En av dem ønsker å slutte på grunn av den generelle forvirringen og frykten for smitte, andre er klare til å redde pasienter, til tross for mangelen på beskyttelsesdrakter og masker. Snob snakket med sykehusansatte fra forskjellige regioner om hvordan coronavirus endret arbeidet. Navnene på noen helter blir endret på forespørsel.

31. mars 2020 18:24

“Å koble fire pasienter til en respirator - tull”

Anastasia, sykepleier, Moskva:

Jeg jobber i sentrum av otorhinolaryngology - som de sier, vi takler øre, svelg, nese. Nylig ble det kjent at vi blir overført til et sykehus for smittsomme sykdommer for pasienter med koronavirus. Alle pasienter ble bedt om å bli utskrevet på to dager og forberede seg på å motta nye..

Vi er ikke klare for dette verken mentalt eller fysisk. Dette skyldes først og fremst at vi har en høyspesialisert klinikk, og ikke et generelt sykehus. Vi vet lite om lungesykdommer. Og behandlingen av pasienter med COVID-19 er en enorm jobb; spesialister på smittsomme sykdommer og pulmonologer er nødvendig. Våre ansatte er nå med tap. En treningsvideo ble sendt til oss, men det hjalp ikke så mye, vi venter på en mer detaljert orientering, som vil bli holdt i løpet av nær fremtid. I mellomtiden studerer vi oss selv - vi utveksler informasjon i samfunnet, leser materiale på Internett. Jeg kommer til å jobbe som et minefelt, fordi jeg ikke vet hva som venter oss: når og hvor mange pasienter som blir brakt, hvor tunge de vil være. Jeg kommuniserer med leger fra andre sykehus i Moskva som kommer hjem etter vakt, klemmes som en sitron og tar imot pasienter med koronavirus i selvsydde gasbindmasker. Nå er masker for leger som bokhvete for alle andre, mangel er overalt. Men avdelingen vår var heldig i denne forbindelse, elskerinnen-søsteren er veldig sparsommelig, og mens det er masker.

Oppførselen til tjenestemenn er veldig overraskende. Nylig kom Veronika Skvortsova, den tidligere helseministeren, til oss, og nå er hun sjef for Federal Medical and Biologic Agency. Hun gikk på lufta på Channel One og sa at Russland hadde kommet på en måte å koble fire pasienter til en ventilator. Før hennes besøk ble utstyr brakt fra alle gjenopplivningskamre til et for å få et bilde. Denne intensivavdelingen er designet for seks steder. Vi ble bedt om å plassere 12 senger, deretter 24, og allerede fra nyhetene fikk vi vite at det ville være 36 senere. Tjenestemenn sa at for disse 36 stedene ville de ha 12 ventilasjonsanordninger - bare ett for fire.

Før sendingen gikk tjenestemenn inn på intensivavdelingen uten skodeksler, men da filmingen begynte, måtte de bære dem og badekåper. Skvortsova, på kamera, demonstrerte oppfinnelsen på respiratoren vår, som puster på hånden. Legene sto i det øyeblikket med svulmende øyne..

Å koble fire pasienter til en enhet er tull. Ja, vi hørte at dette praktiseres i andre land, men legene våre mener at dette er en dårlig idé. Selv jeg, etter å ha jobbet som sykepleier i 11 år, forstår jeg at folk blir syke på forskjellige måter. Det vil si at pasienter trenger forskjellig støtte, derfor bør individuelle parametere settes på enheten. Så leger vurderer ikke bare på sykehuset vårt. Mot denne praksisen er Federation of Anesthetists and Resuscitators. En endringsbegjæring dukket til og med opp på Change.org, der forfatterne krevde at Skvortsova ble anerkjent som uegnet. Teksten sier: “Samtidig ventilasjon av til og med to pasienter med en ventilator er kategorisk kontraindisert når det gjelder fysiologi i luftveiene, pasientsikkerhet, adekvat overvåking og bare sunn fornuft. For ikke å snakke om de moralske, etiske og juridiske aspektene ”.

Tjenestemenn bryr seg ikke - det viktigste er å rapportere, vise på TV at alt er perfekt.

Mens vi ikke er klare: det er ingen beskyttelsesdrakter, medisiner, utstyr. De lovet å forsørge oss når de første pasientene kom. Men fremdeles er det en følelse av at vi får være i fred med viruset: de vil gi kostymer, og hva som vil skje videre betyr ikke noe.

Bygningen av Sklifosovsky Research Institute of Emergency Medicine for pasienter med mistanke om infeksjon i coronavirus Foto: Alexander Avilov / Moscow Agency

“Eldre mennesker vil raskt bli undersøkt”

Alexey, terapeut, Krasnodar Territory:

Jeg er en lokal terapeut på en klinikk. Hvordan var de forberedt på koronavirus? Brosjyren som ble sendt til oss på e-post: "Å utstede sykefravær uten problemer." Vi tar imot pasienter i konvensjonelle kirurgiske masker. For hender - trykk og såpe. Nylig tok sykepleiere en coronavirus-test uten spesialdrakter..

I byen vår (og den er liten, befolkningen er bare 250 tusen mennesker) er det ingen tilfeller så langt. Men det er mennesker som kom tilbake fra Europa og de som tok kontakt med dem. Nylig kom flere slike turister for å se oss, de hadde ikke symptomer, derfor er en analyse i henhold til regelverket ikke nødvendig. Vi sendte dem hjem til karantene. Vi overtalte de fleste av dem som kom til å bli hjemme, men noen ville ikke - de jobber på Pyaterochka, tar barna sine i barnehage og går.

Nylig har det vært flere pasienter. Eldre blir overopphisset - de vil haste å bli undersøkt og behandle kroniske sykdommer, til klinikkene er stengt. Vi har veldig store problemer på grunn av dette, vi prøver å forklare at vi ikke trenger å dra noe sted. Slå på bloddonasjon. Jeg advarer alle: bruk masker, ikke gå, hvis ikke haster. Ubrukelig! Vi har kjempet i en uke nå, besteforeldre sitter hardnakket i kø ved siden av å hoste folk. Jeg forklarer dem at dette kan være deres siste tur til klinikken. Nei, de går uansett. Den siste, men den vil være høylytt - det går bra for sjelen.

Noen pasienter, spesielt de som ofte ser på TV, får panikk og ringer oss hjem, må bare nyse. På grunn av dette har belastningen økt. Men vi jobber rolig - vi smiler og venter. Vi ler ikke av situasjonen, men ser på den tilstrekkelig for å løse problemer etter hvert som de blir tilgjengelige.

“På den første plikten, ble jeg syk”

Maria, sykepleier, Vladivostok:

Den kirurgiske avdelingen der jeg jobbet ble overført til en smittsom lungeenhet med egen inngang. Middels pasienter med lungebetennelse blir brakt til oss - nå kommer alle pasienter med denne diagnosen. De tar coronavirus tester. Ingen har COVID-19 som kjent. Jeg vet ikke hvor sant det er.

Avdelingen burde vært isolert, men vi må også gå til våre pasienter fra operasjon til en annen fløy. De første dagene etter reformasjonen var det problemer med verneutstyr: vi jobbet uten spesialdrakter, i vanlige kirurgiske masker. Jeg henvendte meg til alliansen av leger, de skrev appeller til myndighetene, og de løste problemet med utstyret.

På den aller første arbeidsdagen i pulmonologi ble jeg syk. Et døgn senere måtte jeg gå på jobb med en temperatur på 38 grader, fordi ingen kunne erstatte den. Jeg var på vakt i 16 timer og satte meg aldri ned. Arbeidsvolumet har økt, det er mange pasienter. Forrige gang jeg sluttet i jobben, var avdelingen 75 prosent full. Samtidig ble personalet ikke trent ordentlig, selv om vi ikke hadde jobbet med lungepasienter før. Etter min mening ville det være ganske enkelt å invitere en sykepleier fra pulmonologi og be henne om å gi oss en orientering. Vi ble bare tilbudt å gjennomgå online-opplæring på nettstedet til videreutdanning.

Jeg er fremdeles syk, og medisiner som vanligvis hjelper med ARVI fungerer ikke. Jeg spurte overordnede mine om de ville undersøke koronaviruspersonalet for å sikre at vi ikke selv er en fare for pasienter. Jeg ble tilbudt å gå sykmeldt og bli testet som pasient.

Risikoen økte, arbeidsomfanget ble større, men vi ble fortalt at de ikke ville øke lønningene. Nå får jeg omtrent 24 tusen rubler. Jeg tror at jeg blir sykmeldt med senere oppsigelse. I tillegg til penger er spørsmålet om sikkerhet viktig for meg fordi jeg har barn.

Forum for pårørende til pasienter med endogene psykiske lidelser

Psykiatriske sykehusanmeldelser

Psykiatriske sykehusanmeldelser

Skrevet av p-mama 10. august 2018 11:41

Her skriver vi anmeldelser om psykiatriske sykehus. Jeg kan snakke om Moskva

Første gang sønnen var i 15 PB Moskva, i tenåringsavdelingen. Nå har dette sykehuset stengt. Sønnen minner om forholdene som de verste av det han kan sammenligne.

Sønnen ble deretter behandlet på NCHPZ, på Preobrazhenie private klinikk, og nå på PB 1 (oppkalt etter Alekseev), alt dette er Moskva. NCPZ (Scientific Center for Mental Health), sønnen vurderer de beste forholdene. Maten var den beste av disse stedene, det var en mulighet til på en eller annen måte å fylle fritiden: bordtennis, biljard, treningsstudio - alt dette er tilgjengelig for pasienter på avdelingen (fjerde mann). Du kan bruke en telefon og en datamaskin, men dette er betingelsen. Du kan komme dit for behandling både gratis og gratis. I avdelingene 2-4 personer har noen bad. TV i lobbyen.

I Transfiguration var maten også god, sammenlignet med NCHP var det mer baking, men dette er sannsynligvis et minus, ikke et pluss. Telefoner og dingser var ikke tillatt der. Daglig massasje og fysioterapi. De fleste av pasientene der var alkoholikere, som ble tatt ut av overstadig. Ikke helt en profilinstitusjon for oss. Og den dyreste (10 tusen rubler om dagen der var verdt oppholdet). Det er 2-3 personer på avdelingene, på badet, så vidt jeg husker, i korridoren.

I betalt gren ПБ1 er forholdene ganske tålelige, maten er normal, selv om sønnen min ikke er nok, ber han om å ta med mer kjøtt og kaker til te, frukt. Det er ikke noe tennis- eller treningsutstyr. Et stort og vakkert område, det er hvor du kan gå. I avdelingene, 2-4 personer med bad og TV, er det enkeltrom. Prisen på overnatting er fra 2750 rubler per dag. I gratisavdelingen er det flere mennesker, 7-8 personer, den samme maten. Det er en ulykke med den gratis: hvis det ikke er nok steder, kan de sendes til en avdeling som ligger i Podolsk (Polivanovo), der det tar 3 timer å komme til veien hvis du går med offentlig transport, bedømt av Yandex..

Når det gjelder behandlingen, er den den samme overalt og velges etter poke-metoden. Men dette er psykiatri, det er ingenting å gjøre.

I Moskva er det fremdeles alternativer for sykehus - Research Institute of Psychiatry, Serbsky Institute, Korsakov Clinic, et par private sykehus og bysykehus. Jeg har ingen personlige inntrykk av dem, hvem som har dem, skriver. I andre byer er det også veldig interessant hvordan ting er.!

“Det er ikke nok leger, det er nesten ingen sykepleiere”: legen ved Yaroslavl Central District Hospital fortalte hva som skjedde på sykehuset..

Hvordan behandles pasienter med koronavirus.

I Jaroslav klaget CRH på et sterkt underskudd på personalet. 6. mai publiserte helsedepartementet i Yaroslavl-regionen et videointervju i sin gruppe på sosiale nettverk med visedirektøren ved Yaroslavl Central District Hospital, Artem Mandzhlikyan. Dette CRH er et av sykehusene i Jaroslavl hvor pasienter med koronavirus blir tatt. Samtidig, de siste dagene en mengde kritikk fra pårørende til pasienter som blir behandlet der.

- Det er ingenting på sykehuset! Det er ikke noe utstyr for slike pasienter, det er ingen intensivbehandling, det er ingen medisiner, personalet er ikke egnet - to leger og to sykepleiere med 140 senger. Du kan ikke nå telefonlinjene, - klaget Olesya Ukhtomskaya over helgen.

Legen snakket om hva som skjer på sykehuset..

- Vi har nå 101 pasienter, 144 senger for pasienter med coronavirus er utplassert. 98 av dem fikk oksygen, en intensivavdeling med 6 senger ble åpnet. To gjenopplivingsleger og to sykepleiere er på vakt døgnet rundt. Sykehuset opplever alvorlig personalmangel, det er mangel på leger og sykepleiere, og det er nesten ingen sykepleiere. Likevel mobiliseres alle reserver. Nå hjelper det medisinske personalet fra poliklinisk avdeling til poliklinisk avdeling. Fra kl. 20.00 til 14.00 kommer fire terapeuter for å undersøke alle pasienter. 2 leger kommer for å erstatte fra kl. Og fra 20 til 8 timer er det to leger på vakt. En hematolog dukket også opp på sykehuset, som undersøker pasienter overført fra hematologiavdelingen på det regionale kliniske sykehuset. Et blodoverføringsskap er åpent. Et røntgenrom opererer på sykehuset, det er en mobil enhet som lar deg ta bilder ved pasientens seng, ”sa Artem Mandzhlikyan.

Han forklarte også hvorfor det medisinske personalet ikke svarte på anrop fra pårørende som vil vite om tilstanden til pasientene:

- Det er ingen mulighet til å svare på alle samtaler. Antall medisinske ansatte er begrenset. Overbelastningen deres er kolossal. Verken leger eller sykepleiere har bare ikke tid til å svare på samtaler. Vi ber pårørende til pasienter om å behandle situasjonen med forståelse.

Samtidig sa legen at sykehuset ikke har mangel på personlig verneutstyr for medisinsk personell. Aksjen fylles regelmessig på. Også ifølge ham er alle medisiner tilgjengelig i sin helhet for alle grupper av sykdommer som pasienter kommer med. I tillegg forsikret Artem Mandzhlikyan at legene mottok alle bonusene som myndighetene lovet.

"Nå er hovedoppgaven vår å eliminere personellmangel," konstaterte viseadministrerende lege..

Midlertidige sykehus for pasienter med koronavirus er utplassert i Moskva og regionen

I mellomtiden begynner ordføreren i Moskva en gruppering av styrker. På den ene siden begynner bygg og bedrifter å jobbe i hovedstaden på tirsdag. Dette er klart. Som apostelen Paulus sa, den som ikke jobber, spiser ikke. Men det er fremdeles behov, selv med en epidemi.

På den annen side vil folk gå på jobb med transport. Derfor vil ikke masker og hansker bli tillatt å transportere uten dem. Vel, selvfølgelig, reserver av senger, medisinsk utstyr, ansatte. Reserver - de bestemmer alt i denne krigen.

Avdelingsmodulen - for 36 senger, er det fra slike blokker at et midlertidig sykehus består. I sentrum ligger sykepleierposten. Alt er utstyrt med videokameraer. Hver seng har oksygen. Sørg for å ha individuell belysning, stikkontakter og en sykepleiersamtale. Det blir køyesal nr. 1.

En av de største utstillingshallene - 53 tusen kvadratmeter - blir omgjort til et midlertidig sykehus med 1799 senger. To mottaksavdelinger, undersøkelsesbokser, tre medisinske områder, en spisestue. Et laboratorium vil også bli utplassert her, hvor de vil kunne studere opptil halvannetusen prøver per dag. Intensivavdeling med 79 senger. Dette midlertidige sykehuset under bygging tildeles det 24. bysjukehuset.

”Det medisinske personalet er allerede delvis opplært, han er testet på det 24. sykehuset. Vi overfører ganske enkelt en del av våre ansatte hit. Og resten av personalet vil bli rekruttert og trent. På forhånd vil omtrent 900 personer ha dette antall senger, ifølge bemanningsbordet, sier Grigory Rodoman, overlege ved GBUZ “City Clinical Hospital No. 24 DZM”.

Av disse er 160 leger som snart vil ta jobbene sine. To uker er tildelt byggeplassen. I dag kan vi si - ekvator. Moskva-ordfører Sergei Sobyanin kom for å sjekke fremgangen. I løpet av den siste dagen ble 2025 pasienter behandlet for COVID utskrevet fra Moskva sykehus, mer enn 300 personer ble innlagt på sykehus - 1712. Dette er første gang under epidemien.

"I Moskva er dynamikken i sykehusinnleggelse på et stabilt nivå. I dag blir flere pasienter utskrevet enn innlagt på sykehus. En god historie, men likevel forstår vi at pandemien ikke stopper, den utvikler seg, ”sa Sergei Sobyanin.

Derfor er det ingen grunn til å slappe av. Regimet for selvisolasjon i hovedstaden forlenges til 31. mai inklusive. Fram til denne datoen vil ikke alle tjenester, handel, utdanning, kultur og idrettsbedrifter som nå er stengt i byen fungere. Fra 12. mai oppheves imidlertid begrensningene for industri- og byggefirmaer. Regimet for digitale pass vil fortsette å operere i hovedstaden, prosedyren for registrering av dem vil forbli den samme. Men i tillegg til passet fra 12. mai, blir det obligatorisk å bruke masker og hansker i offentlig transport. I tilfelle deres fravær - en bot på 5000 rubler. Du må betale 4000 rubler for å bo uten maske på et offentlig sted.

”Samtidig som vi åpner for en slags produksjon eller gjør noen form for lettelse, forstår vi at vi kan få både en økning i sykelighet og en økning i sykehusinnleggelse. Derfor må vi garantere at Muscovites yter medisinsk behandling for koronavirussykdom. For dette formålet opprettes reservemedisinske sentre, som her på VDNH. Gud forby, vi trenger ikke dette, men vi må være forberedt. Det vi ser i andre land og store byer, gjør oss fremdeles til å bekymre oss og forberede oss på vanskelige situasjoner på forhånd, ”sa Sergei Sobyanin.

Sykehuset vil ha et eget gasskjelrom for å skaffe varme og varmt vann. Det virker bare utover: utbyggerne reiste partisjoner av avdelingsmodulene og det er det. Et komplett spekter av ingeniørarbeid er fullført. Rørinstallasjonen er fullført. I nærheten av hver avdeling er det bad med dusj, det er mer enn 240. Ambulanse-rengjørings- og desinfeksjonspunkter vil bli installert på sykehusets territorium. Dette er et fullverdig sykehus og skal være klar for arbeid 15. mai.

Den 12. åpnes et midlertidig sykehus i Krasnogorsk, Moskva-regionen, ved Crocus Expo Exhibition Centre. Leger og sykepleiere er allerede utstyrt med jobbene sine.

Intensivavdelingen og avdelingen ble undersøkt av guvernøren i Moskva-regionen Andrei Vorobyov. Og her er praktisk talt alt klart. Det er utstyr og alle nødvendige medisiner. Men det er ikke nok mennesker ennå.

"Vi trenger leger, vi leter etter leger. Vi inviterer leger. Der de er gratis, selvfølgelig. De er profesjonelle, så uten dem er vi ingen steder, vi leter etter leger, vi åpner et sykehus, i dag åpner det samme sykehuset i Patriot for 1 500. Her må vi montere CT. Det vil ta flere dager til, men oppgaven er fra den 12., slik at teamet er klar til å motta de første pasientene, ”sa Andrey Vorobyov.

Terapeut Dmitrij Kononov kom fra Krasnoyarsk, en frivillig, som de fleste her.

“Siden ildstedet ligger her. Jeg ønsket å hjelpe til å begynne med. På grunn av det faktum at vi er et stort land, må vi hjelpe hverandre, sier Dmitry Kononov.

De bor i nærheten på hotellet. Ja, mange av dem er ikke leger for smittsom sykdom, men har blitt omskolert. Nå kan de gå her slik - i vanlige badekåper. Men fra neste uke kan det allerede være en rød sone.

Aktorembetet vil sjekke det "totale helvete" på Lenexpo sykehus

Les også

Påtalemyndighetskontoret i St. Petersburg organiserte en sjekk av informasjon om mulige brudd på forvaringsbetingelsene på det midlertidige sykehuset i Lenexpo. Vi snakker om klagen til Petersburger Oksana Kutafina-Shishlova, som skrev på siden sin på det sosiale nettverket om det hun så på sykehuset.

Oksana Kutafina-Shishlova ble behandlet for lungebetennelse i City Hospital of St. George, testen for COVID-19 var negativ, men jenta ble ikke utskrevet hjem, men til sykehuset i Lenexpo, der 1000 senger for pasienter med en mild form for coronavirus ble utplassert. Behovet for sykehusinnleggelse ble forklart med at hun ikke hadde tatt en ny test.

- Og her begynner faen! - Oksana beskriver forvaringsbetingelsene. - Mennesker med negativ utstryk blir ført til folk som blir behandlet, som nettopp har blitt syke, som ligger uten masker i en uventilert hangar, med en kjellerstink, med toaletter og dusjer som er felles for alle. Det var ingen grenser for min overraskelse da de nektet å mate oss med mottoet " ikke ment, de satte deg ikke på tilfredshet, ”det vil si at om morgenen var vi sultne uten middag. Inntil de begynte å komme inn i en skandale, var situasjonen ikke løst, resultatet - de hadde med seg en porsjon mat og en tepose i to sammen med en nabo... Vi sover, som på tilbehøret, men det er ingen gardin. For det lovede nattbordet der. Ingen reagerer på forespørselen om å overføre meg tilbake til sykehuset eller å sende hjem, og de sier at de ikke skal. Og ingen er interessert i det faktum at jeg har behandlet lungebetennelse, men ikke helbredet. Det vil si at de tvang holder meg på plass slik at jeg blir syk COVID-19.

Jenta skrev at pasienter med psykiske lidelser lå i nærheten: “Og alt ville være i orden, men de går blant oss, helt utilstrekkelige og tapte. Jeg får ikke sove om natta! Jeg er redd for at de vil skade meg, jeg vet ikke hva jeg kan forvente av dem ”.

Oksana la en klage på siden til guvernør Beglov Vkontakte, men ble sendt til forbudet.

Situasjonen ble kommentert i St. Petersburgs helseutvalg: ”Et midlertidig sykehus på Lenexpo er utplassert for pasienter med mild coronavirusinfeksjon. Naturligvis avviker overnattingsforholdene fra hotell eller sanatorium, men samtidig tilfredsstiller de minimumsbehovene: pasienter har køyer, får mat av høy kvalitet og medisinsk tilsyn døgnet rundt. Tilstedeværelsen i Lenexpo hos pasienter med bekreftet og ubekreftet coronavirusinfeksjon forklares med det faktum at alle pasienter med lungebetennelse blir sett på som COVID-positive på grunn av det faktum at laboratorietester ikke har 100% følsomhet. Diagnosen stilles ofte i henhold til computertomografi og det kliniske bildet vurdert av leger, som er en allment akseptert verdenspraksis. Foreskriver pasienter bare etter å ha fått to negative testresultater. Sikkerhet inne i det midlertidige sykehuset er gitt av seks vaktposter inne i bygningen og Rosguard-frigjøringer utenfor. Det var ingen klager fra pasienter om trusler fra andre pasienter til ledelsen av det midlertidige sykehuset. Pasienter med en ny coronavirusinfeksjon med psykiatriske patologier blir ikke innlagt på Lenexpo sykehus. For dem er en egen bygning av City Psychiatric Hospital nr. 3 oppkalt etter Skvortsov-Stepanov blitt utplassert ”.

Husk at hovedlegen på Lenexpo sykehus er utnevnt til overlege ved Krigsveteransykehuset, Maxim Kabanov. I følge aktorembetet vil alle disse fakta bli sjekket, og hvis det er grunnlag, vil det bli tatt omfattende tiltak for aktorens svar..

Tilbakemelding om oss

Kjære besøkende på nettstedet, før du legger ut en anmeldelse, må du sørge for nøyaktigheten av informasjonen du legger ut. All informasjon er bekreftet av ledelsen. Ugyldige anmeldelser blir slettet.

Skriv anmeldelse:

Navn: Elizabeth
E-post: [email protected]
Gjennomgang: Jeg er medisinsk fagperson, ble sendt til sykefraværet ved kontakt med pasienten covid19 04/18. Jeg prøvde å komme meg videre til Vartemyagi Polyclinic fra klokka 18 til 21. 04 og da jeg kom til spørsmålet om å åpne en sykeliste og ta utstryk fra resepsjonen, svarte de at de ikke visste noe om dette og overrakte telefonen til legen, som på sin side uttalte at jeg selv måtte utarbeide et sykemeldingsbevis gjennom noen nettsider. Som et resultat sa Vartemyazh-klinikken dagen etter at den ikke var ansvarlig for sykefraværet mitt. De kom til meg for å ta utstryk i løpet av en uke 25.04 fra Toksovsky Polyclinic. Det er ingen klager på brigaden som kom til meg; dette er de eneste lydhøre personene på hele poliklinikken. Den andre utstryningen ble tatt fra meg en hel uke senere, et døgn før antatt utskrivning, på grunn av høytidene ble sykefraværet utvidet til 6. 05 og deretter begynte et fullstendig rot. Ikke bare måtte jeg ringe Toksovsky Polyclinic på alle tall for å finne ut resultatene av utstryk, jeg kunne ikke finne ut sykdomspermisjonens sluttdato. De svarte på spørsmålene mine over telefonen med løfter om å ringe tilbake og historier om noen vanskeligheter. Vitnesbyrd fra 08.05 - den tredje uken jeg sitter hjemme, og sykemeldingen min er fremdeles ikke stengt, og hvis det blir det, vil det være tilbakevirkende kraft. Mangel på orden og fullstendig omsorgssvikt. Hundre rom, og alle vet ingenting.
Dato opprettet: 05/08/2020 3:29:52 PM

Navn: Jadwiga
E-post: [email protected]
Gjennomgang: 05/04/2020 Jeg ringte ambulanse til bestemoren min klokka 22:53. Som et resultat ankom ambulansen klokka 02:11. De lyttet, undersøkte og sa at hun hadde mistanke om lungebetennelse. De forsikret oss om at "i morgen", det vil si 05/05/2020, vil den lokale terapeuten komme og ta et smut på coronovirus. Som et resultat kom det i dag ingen, klokka 19:18. Det var ingen som hjalp meg med å ringe alle slags telefoner som er angitt på nettstedet ditt, og hevdet at i dag er en fridag og legen ikke går til samtaler i dag. SPØRSMÅL: HVORFOR GJESTDAG Vi sa at i dag vil komme og ta et sjokk ?! Jeg trenger en tilbakemelding for en forklaring av den nåværende situasjonen. Telefonen min er + 7-905-257-00-63
Opprettet dato: 05/05/2020 19:22:11

Navn: Pytlyak Alexander Alexandrovich
E-post: [email protected]
Gjennomgang: Vi ankom ganske sent på kvelden i huset til 2 leger. Da arbeidsdagen etter alle standarder skulle være slutt. Men fremdeles ankom. Oppriktig imponert begge fagfolkene. En integrert tilnærming til å løse pasientens velvære, vurdere tilstanden. Høflighet og omsorg. Helt overrasket over denne holdningen til yrket. Spesielt innenfor rammen av den obligatoriske medisinske forsikringen. Selv ord er ikke nok til å uttrykke min takknemlighet til disse menneskene. Jeg forholder meg også til arbeidet mitt. Belønningen er sekundær. Det viktigste er å oppfylle dine oppgaver godt. Dette er hva jeg så. Med slike mennesker (jeg er selv med deg))) er vi uovervinnelige. Og nå navnene på disse legene (nemlig leger, og ikke noen legearbeidere der): Shipilova Marina Andreevna og Kalitkina Maria Vladimirovna. Måtte tilbakemeldingene mine tjene dem i deres rettferdige arbeid). Med ubegrenset respekt, meg og min familie.
Opprettet dato: 05/04/2020 12:14:28

Navn: Julia
E-post: [email protected]
Tilbakemelding: Vi uttaler vår takknemlighet til brigaden og personlig til Agulova Larisa Ivanovna for den høye kvaliteten på medisinsk behandling, oppmerksomhet og respons. Tusen takk, lav bue for ditt harde arbeid. Takknemlige pasienter med Zotov og Leghostina.
Opprettet dato: 05/03/2020 02:07:05

Navn: Julia
E-post: [email protected]
Tilbakemelding: Vi uttaler vår takknemlighet til brigaden og personlig til Agulova Larisa Ivanovna for den høye kvaliteten på medisinsk behandling, oppmerksomhet og respons. Tusen takk, lav bue for ditt harde arbeid. Takknemlige pasienter med Zotov og Leghostina.
Opprettet dato: 05/03/2020 02:05:06

Navn: Ovchinnikova Evgenia Vyacheslavovna
E-post: [email protected]
Gjennomgang: Jeg vil uttrykke min dype takknemlighet til M.A. Kamensky, en ambulanselege som ga meg rask, kompetent og effektiv kardiologisk gjenopplivningsomsorg, etter å ha kommet på samtale 30. april 2020 (ca. kl. 07.30). Ambulansen kom veldig raskt, legen, oppmerksom og avgjørende, i tillegg til den hjelpen som ble gitt, ga anbefalinger om den videre rutinen i livet og besøk hos spesialiserte leger, samt organiserte et legebesøk på bostedet for å overvåke helsen min etter angrepet. Jeg er inderlig takknemlig og ber om mulig å merke den høye profesjonaliteten til Dr. Kamensky M.A..
Opprettet dato: 05/01/2020 18:17:21

Navn: Elena
E-post: [email protected]
Gjennomgang: Jeg vil uttrykke min oppriktige takknemlighet til barnelegen fra Western Murino Bogoryad Maria Igorevna. Jeg hørte mange gode anmeldelser om denne legen, men da jeg personlig kom over denne legen, skjønte jeg at slike leger skulle tildeles. En veldig kvalifisert ung spesialist, jobber raskt, kompetent, uten unødvendige samtaler. Da vi kom (i mars) etter familielegen til henne, for at hun skulle høre på oss, fordi vi tvilte på behandlingen som var foreskrevet der, hadde hun bare to minutter på seg til å diagnostisere lungebetennelse nøyaktig til stedet (som familien ikke hadde), sende den til røntgen og etter 30 minutter ble diagnosen bekreftet og vi fikk riktig behandling. Hun kommenterte imidlertid ikke handlingene til tidligere leger fra familielegen. Dette er virkelig en lege fra Gud, direkte i samsvar med etternavnet hennes. Tusen takk til deg og for at denne legen jobber på klinikken vår.
Opprettet dato: 04/23/2020 18:29:51

Navn: Natalya
E-post: [email protected]
Gjennomgang: Vi takker ambulanseteamet N7, Zueva Natalya, Voloshko Vlad for den operative utsjekkingen 04/19/20 kl 05.10. På adressen - Murino, Vorontsovsky Boulevard, 20 k.3. Takk for den profesjonelle og menneskelige holdningen! Det er hyggelig å innse at i tilfelle problemer, kan og bør man stole på kvalifisert assistanse. Spesiell takk til operatørene som mottok samtalen. takke.
Opprettet dato: 04/19/2020 10:10:15

Navn: Olga
E-post: [email protected]
Gjennomgang: Jeg takker for ambulanse 2-brigaden 7.04. ved 21:00. Takk for profesjonaliteten og kompetente fiksingen av den skadde hånden til barnet, noe som ytterligere reddet fra forverring av diagnosen..
Opprettet dato: 04/18/2020 23:22:14

Navn: Tatyana
E-post: [email protected]
Gjennomgang: 04/17/2020 Jeg fikk en samtale fra klinikken med følgende tekst: “God ettermiddag! Hvordan føles babyen din? Etter ordre fra klinikkens overlege, er det nødvendig å gjennomføre en planlagt undersøkelse! ” Vi er registrert på klinikken, men vi har aldri vært på klinikken i opptil 6 måneder, siden vi er registrert på en betalt klinikk og dette ble rapportert til klinikken. Men spørsmålet er hva slags planlagt inspeksjon. Hvorfor introduseres SELV-INSULASJON-modus over hele landet ?? Overholder klinikken virkelig ikke resolusjon nr. 3 P av 03.16.2020. Alle forebyggende undersøkelser er forbudt. På grunn av forebygging, å gå fra en familie til en annen, i en slik epidemiologisk situasjon i landet og sette alle i fare.
Administrasjonskommentar: I forbindelse med dekret fra regjeringen i Leningrad-regionen datert 13. mars 2020 nr. 117 “Innføring av et økt beredskapsregime for styringsorganene og styrkene i Leningrad Oblast-delsystemet til RSHS og noen tiltak for å forhindre spredning av ny coronavirus-infeksjon i Leningrad-regionen (2019-nCoV) i Leningrad-regionen ": forebyggende undersøkelser av mindreårige, så vel som vaksinering, utføres midlertidig ikke. I denne forbindelse organiserte i GBUZ LO "TMB" en samtale til dispensary-gruppen til pediatrisk tjeneste. For å iverksette organisering av tiltak for å identifisere personer med tegn på smittsomme sykdommer (feber, hoste og andre). Når man identifiserer slike personer blant barnets befolkning, inviteres alle til å ringe lege hjemme.
Opprettet dato: 04/17/2020 14:34:30


Anmeldelser 1 - 10 av 721
Start | prev | 1 2 3 4 5 | Spor. | slutten

En sunn livsstil for deg er for det første...

Yulia Sergeeva, overlege for Moskva poliklinikk N 180, døde av coronavirus

Leger fra den første sykdomsdagen kjempet for livet til Yulia Borisovna. I mer enn en måned, 43 dager, brukte hun på mekanisk ventilasjon og et ECMO-apparat. Til tross for tiltakene som er gjort, var komplikasjonene forårsaket av coronavirusinfeksjon ikke kompatible med livet.

Julia Borisovna var 57 år gammel. Hun ga yrket i mer enn 30 år. Sjefslegen på klinikken N 180 ble i 2016. Før det jobbet hun der som nestlederlege. Denne klinikken med sine fire grener betjener befolkningen i Mitino - et stort storbyområde. Hun var kjent for sine nyvinninger. Spesielt innførte det et veldig praktisk system for utstedelse av legeattester til sjåfører, der alle leger kan besøkes ett sted. Den 180. poliklinikken var en av de første i Moskva som skapte et nytt format for service på pasienter med tre eller flere kroniske sykdommer. Leger som ble spesielt tildelt dem tok pasientene sine under konstant kontroll og besøkte dem jevnlig hjemme.

Og Julia Borisovna var bare en lydhør, varmhjertet person, alltid klar til å hjelpe alle som trenger det. Moskva bys avdeling for helse, hele teamet til City Clinical Hospital No. 52, uttrykte til familien og vennene til Yulia Borisovna, så vel som hennes kolleger, dype kondolanser.