Eye Microsurgery Center

Eye Microsurgery Centre gjennomfører kirurgisk og laserbehandling av alvorlige øyesykdommer ved hjelp av moderne diagnostisk utstyr. Klinikken er utstyrt med 7 operasjonsenheter, 13 operasjonsbord med mikroskop. En senter for poliklinisk avdeling for kirurgisk korreksjon av refraktive feil. Eye Microsurgery Centre utfører operasjoner med unik kompleksitet ved å bruke de nyeste teknikkene og utstyr av høy kvalitet, og vitreoretinal kirurgi har blitt mestret og satt i bruk. Nye metoder er utviklet for kombinert (kirurgisk og laser) behandling av glaukom.

Eye Microsurgery Center tilbyr følgende oftalmologiske tjenester:
- datamaskindiagnostikk av syn
- grå stær fjerning
- glaukomkirurgi
- eliminering av strabismus
- svulstfjerning
- øyelokk plast
- kosmetisk kirurgi
- retinal løsrivelse kirurgi
- hornhinnebehandling
- myopi korreksjon
- astigmatism korreksjon
- framsyn korreksjon
- laserbehandling
- glaukomobservasjon
- konsultasjon av en professor og andre.

Rute:
Man - fre fra 9:00 til 17:00
lør fra 9:00 til 14:00.
Sol - fridag.

Senter for terapi og øyemikroskirurgisk gjennomgang

Anmeldelsene dine vil ikke bli lagt merke til!

Den offisielle representanten for denne organisasjonen svarer på anmeldelser på dette nettstedet..

Tusen takk til Dr. Bakunovskaya Lyudmila Vasilievna - for vennlighet, veldig profesjonell behandling, oppmerksomhet til mitt lille barnebarn Makovetsky Kolya. Jeg bestemor - beundrer denne legen. Stor suksess i liv og arbeid, og viktigst av helse. Les fullstendig

For en måned siden gjorde hun laservisingskorrigering i mikroskirurgi på Perova. Kirurg Kachuryak Natalia Vitalievna. Jeg har holdt på i mange år, men nå med tidsproblemer, deretter med økonomi. Flere bekjente har gjort synskorreksjon med godt på denne klinikken før. Les fullstendig

For omtrent en måned siden, ved Center for Therapy and Microsurgery of the Eye på Perov Blvd, gjennomgikk jeg synskorreksjon etter Lasek-metoden, som jeg spesielt vil takke laserkirurgen til klinikken Kachuryak Natalya Vitalyevna. Før synskorreksjon var. Les fullstendig

Det er ingen grense for min takknemlighet! Legene på denne klinikken jobber underverk! Takk så mye! Synet mitt begynte å forringes hvert år, i lang tid turte ikke å gå til øyeleger, men begynte allerede å oppleve veldig mye og tvang meg til å gå. Jeg var. Les fullstendig

Tusen takk til klinikkpersonalet! Begge øynene ble operert på Center for Therapy and Microsurgery on Perov Boulevard. Jeg hadde en grå stær. Jeg ser nå helt fint, veldig fornøyd! Tusen takk til kirurgen Igor Vladimirovich, alle legene og. Les fullstendig

gjennomgang av sentrum av øyemikroskirurgi

i dag var i sentrum for øyemikroskirurgi i Kiev ved 12 Metrostroevskaya.

Jeg fikk henvisning til LCD-skjermen, da det var en laseroperasjon for 7 år siden på grunn av nærsynthet (-3,5)

hvis en slik holdning, som der, ville være i all tilstand. institusjoner, ukrainere ville være de lykkeligste menneskene.

alt er raskt, klart og poenget. spesiell behandling for meg som gravid kvinne, noe som generelt er en sjeldenhet.

om selve prosedyrene:

de dryppet øynene mine, så "stikket" dem med noen slags pinner, så på forskjellige enheter og målte deretter øyetrykket.

takk Gud alt er ok. sa at vi vil føde selv. ga sertifikat for lcd.

generelt er jeg veldig fornøyd og rådgiver alle om det er bevis.

bare etter disse dråpene, som en føflekk, kan jeg ikke åpne øynene... slik følsomhet, kapets. det er bare litt lettere.

Kiev Center for Therapy and Microsurgery of the Eye

Om Kiev Center for Therapy and Microsurgery of the Eye

Kiev Center for Therapy and Microsurgery of the Eye er en moderne, profesjonell institusjon for diagnostikk og behandling som opererer i Kiev.

  • behandling av grå stær, glaukom, keratokonus;
  • optikk;
  • konsultasjon med en øyelege;
  • utvalg av briller og kontaktlinser;
  • laser synskorrigering;
  • barnas oftalmologi;
  • vitreorittisk kirurgi;
  • behandling av netthinnesykdommer;
  • diagnostikk av korn. Les mer

Kiev Center for Therapy and Microsurgery of the Eye er en moderne, profesjonell institusjon for diagnostikk og behandling som opererer i Kiev.

  • behandling av grå stær, glaukom, keratokonus;
  • optikk;
  • konsultasjon med en øyelege;
  • utvalg av briller og kontaktlinser;
  • laser synskorrigering;
  • barnas oftalmologi;
  • vitreorittisk kirurgi;
  • behandling av netthinnesykdommer;
  • synsdiagnostikk.

Takket være nyskapende utstyr vil lokale spesialister kunne identifisere problemet på et tidlig tidspunkt og bli kvitt det i tide, slik at du opprettholder synet og selvtilliten.

Øyemikroskirurgisk senter kiev mygg 3 anmeldelser

Resultatet av prosedyren må være forutsagt nøyaktig. Vårt senter bruker den siste ultra-presise diagnostiske installasjonen.

Kataraktbehandling

En unik teknikk, ultra-presist utstyr, et individuelt behandlingsprogram i en klinikk på europeisk nivå.

Retinal kirurgi

Et kompleks av komplekse kirurgiske operasjoner som utføres på glasslegemet og netthinnen.

Kiev Center for Therapy and Microsurgery of the Eye

En flerfaglig oftalmologisk klinikk, bestående av et diagnostisk kompleks, to kirurgiske enheter, en avdeling for laserbehandlingsmetoder, samt barne- og fysioterapiavdelinger.

Senteret bruker de mest moderne og effektive teknologiene i diagnostisering og behandling av øyesykdommer.

  • Det er to moderne operasjonsrom i klinikken vår
  • Klinikken sysselsetter de beste spesialistene innen ulike øyeleger
  • Organisasjonen av senteret ble deltatt av lederne av ledende ukrainske og utenlandske medisinske institusjoner

Mer enn 100 tusen
operasjoner

Mer enn 22 år
arbeid

100%
prognose nøyaktighet

Vi bruker moderne utstyr
Optisk koherent tomograf RTVUE (OPTOVUE)

Mulighetene til RTVue-100 spektraltomograf gjør det mulig for oss å utvikle og anvende nye teknikker: dynamisk retinal vaskulær kaliberometri, evaluere effektiviteten av behandlingen for aldersrelatert makulær degenerasjon.

Keratotopograf Allegro Oculyzer

Keratotopografen Allegro Oculyzer har store diagnostiske evner. Lar deg vurdere tykkelsen over hele hornhinnens område; topografi av for- og bakflatene; tilstanden til det fremre kammer, dets sentrale høyde, vinkel og volum.

Lenstar ikke-kontaktlaserbiometer (Haag-Streit)

Det første optiske biometeret som bruker OLCR-teknologi (optisk lav koherensreflektometri).

Datamaskinens mikroskop SP-3000P (Topcon)

Et endotelialt (spekulært) mikroskop er den viktigste enheten for å vurdere tilstanden til endotelceller på hornhinnen (ECR). Vi tar bilder av hornhinnen endotel og får samtidig data om hornhinnens tykkelse.

Digital Fundus Camera TRC-NW7SF Mark II (Topcon)

TRC-NW7SF Mark II netthinnekamera kombinerer mulighetene for netthinnefotografering i rødt og rødt lys med en forstørret og smal elev, og kombinerer fordelene med et mydriatisk og ikke-mydriatisk kamera.

Eye Microsurgery Center

Veibeskrivelser til Eye Microsurgery Center på Ave. Komarova, 3 i Kiev

Hvis du merker en unøyaktighet i beskrivelsen, adressen eller telefonnumrene, ønsker å legge til informasjon om tjenestene som tilbys, legge til en registertelefon, vennligst kontakt oss via tilbakemeldingsskjemaet. I meldingen angir du adressen til organisasjonskortsiden på nettstedet vårt.

Land Ukraina

Region / territorium: Kiev-regionen

By: Kiev

Adresse: Ave. Komarova, 3

Hode: -

Telefoner: +380 (44) 404-38-07

Åpningstider: Man-fre 08: 00-17: 00

Offisiell side: -

Type eierskap: -

Spesifiser operasjonsmåten og muligheten for å avtale en lege med de angitte numrene.

Tilleggsinformasjon:

kategorier:

  • sykehus

Andre medisinske fasiliteter:

Øyemikroskirurgisk senter ligger i landsbyen Kiev, Kiev-regionen om dagen. Komarova, 3. Sjefslegen / direktøren og ansatte ved helseinstitusjonen vil svare deg på telefon: ☎ +380 (44) 404-38-07.

Organisasjonen er lokalisert i Kiev sykehus-delen av vår medisinske katalog. Du kan sjekke informasjonen om hvordan du kommer dit, samt arbeidsplanen på organisasjonens offisielle nettsted.

Nedenfor kan du dele din mening, klage på leger eller ansatte i organisasjonen.

Viktig: alle anmeldelser er moderert.

Kataraktbehandling i Kiev. Rådgi klinikken og legen.

Jenter, den ansattes ektemann trenger kirurgi for grå stær i begge øyne. De utførte diagnostikk i Excimer, men prisen for operasjonen er for høy for dem. Hvor ellers i Kiev kan en slik operasjon gjennomføres effektivt og til fornuftige priser? Rådgi og en god lege.

Py.Sy. Spill inn i "Mammas helse", fordi bare "Helse" på blomsterbedet er ikke)))))

Skrevet 22. juli 2014 10:45

35 kommentarer

ann_plus 22. juli 2014, 10:54

la dem få vite om sentrum av mikrokirurgi øynene på Perov, selv om diagnosen sannsynligvis vil måtte gjøres på nytt, er det ingen som vil utføre behandling i henhold til andres diagnose.

IrynaY 22. juli 2014, 10:55

og hvor mye i excimer de ber om kirurgi?
Mannens tante gjennomfører en operasjon i en medisinsk leir i dag! hun har en netthinneavløsning. operasjonen ser ut til å ikke være komplisert.. i teorien i dag vil de slippe hjem. så mannen for denne operasjonen, i den medisinske leiren 14 000 UAH. betalt.
men alt er pent, gjennom kassa.

IrynaY 22. juli 2014, 11:56

@yaptitsa Sveta, jeg vet ikke.. Jeg skriver bare om det vi selv sto overfor i går.
Dima ble forklart at han betaler for “materialer”.

yaptitsa 22. juli 2014, 12:00

@IrynaY spurte jeg derfor. da kom omtrent 5-7 tusen ut.

@Irinak Og jeg er for honningbyen på Borshchagovka. Her er siden
http://xn--l1aeuc.com.ua/kontakty
Om nødvendig kan jeg anbefale en spesifikk lege

Oktober sykehus.. dra dit.. utmerkede spesialister. kontaktet der på en annen måte..

de har en god øyelege avdeling..

Er det virkelig slik at de gjennomfører mikroskirurgi? Jeg er alltid alltid for Oktyabrskaya..

Nastik 22. juli 2014, 11:13

Medgorodok øyemikroskirurgi.
Venninnen min gjorde en operasjon på netthinnen der, en kollega gjør alt der også (ikke alt er ok med øynene).
Men bestefaren min gjorde en liten operasjon på Perov, ikke veldig.
Da jeg fikk en øyeskade, intervjuet legen alle vennene mine og sendte dem enstemmig til medisinsk leir.
Excimer er ikke bare min IMHO-overbetaling for reparasjoner))

Takk, ja, de vil prøve å finne ut av det i Medgorodok.

Nezzabudka 22. juli 2014, 11:22

På legesenteret gjorde bestefar linsebytte for 9 år siden i det ene øyet, og 2 år siden i det andre. Alt perfekt.

Irina__T 22. juli 2014, 11:24

Den nye Zir. Babushka ble laget i Kiev, mamma i filialen deres i Cherkasy. I vår var prisen på ett objektiv omtrent 6 tusen (med operasjonen). Dette var gjennomsnittsprisen, de var litt billigere og dyrere. Operasjonen gjøres på poliklinisk basis, hvoretter de umiddelbart drar hjem. Vi er fornøyd med resultatet.

yaptitsa 22. juli 2014, 11:59

Jeg vet at de gjør det i oktober også - og anmeldelsene var ikke dårlige, men for flere år siden. da var det billigere der enn på en mygg,

vi har i basen på sykehuset. Mechnikov er et regionalt klinisk øyesykehus, med godt utstyr og veldig rimelige priser, med pasienter som er fornøyde med resultatet, er det virkelig noe som dette i Kiev?
tok datteren med til Novy Zir på en konsultasjon - de møtte en lege fra det samme sykehuset, kalt "hvor mye bedre?"

Valentyna1 22. juli 2014, 15:41

Kanskje utenfor emnet fordi de spør om Kiev. Billigere kan gjøres i en liten by (hvis du har slektninger eller bekjente å bo hos dem) Vi har et godt senter i Krivoy Rog, der driften er billigere enn i staten bts. Jeg jobbet som anestesilege i statsuniversitetet og i New Zire. Helt ærlig er ikke Parkhomenko fra New Zira veldig. Og fra Kharkov kom Kovalenko godt gjennomført. I private sentre jobber leger fra statssykehuset - nå blir det ofte funnet (slik er livet). I New Zire blir operasjonsleger såret rundt alle grener, og lokale øyeleger blir ansatt for å velge pasienter. Drift tull-5-7 minutter. Under m. Det lages et snitt på 2 mm. Linsen brytes med ultralyd og vaskes ut med en løsning og en linse settes inn (som er dyrt) ALT. Og leverer rundt 2000 (for hva.) Selv var jeg alltid i sjokk. Pluss anestesi - som ikke er der. siden drypp lokalt alkain. En anestesilege er nødvendig for å behandle komplikasjoner og administrere et antibiotikum. Så i New Zire

Valentyna1 22. juli 2014, 15:59

Prisen avhenger av linsens egenskaper og varierer nå fra 5 til 18 tusen gr. Pasienten velges individuelt avhengig av den innledende synstilstanden. Derfor bør du ikke fokusere på andre personer som blir operert for grå stær. Og ikke tro, jo dyrere, jo bedre. Og likevel, ikke sett linsen, som i fremtiden ikke krever synskorreksjon. hvis det vil være en subluksasjon av den, korrigeres den bare med operative midler. Det er mange nyanser.

iryna_b 22. juli 2014, 20:36

Jeg styrket netthinnen med en laser i øyemikrokirurgi i den medisinske leiren - de gjorde det bra. Jeg husker ikke hva beløpet var for operasjonen. Jeg tror det fortsatt vil være billigere der enn hos private, og spesialister og utstyr er ikke verre

Ja, takk jenter, hjalp! Folk vil henvende seg til Medgorodok, selv om de allerede innså at prisen vil være omtrent den samme.

Ha, situasjonen har en logisk vending - i dag var ansattes ektemann på Eye Microsurgery Center på Medgorodok, de gjorde sin undersøkelse og sa at det ikke var behov for operasjon så langt, de foreskrev dråper for å senke øyetrykket og sendte noe annet for å "vokse "før alvorlige inngrep. Den personen er forundret, gå til den tredje klinikken for å bekrefte behandlingsmetoden eller velg den du liker best av to onder))))) Definitivt de stoler på Medgorodok mer enn Excimer.

Jenter! Jeg deler følelsene mine. For et halvt år siden ble høyre øye blindt, hypertensjon og depresjon utviklet seg. Det var ubrukelig å behandle hypertensjon. En øyelege identifiserte umodne grå stær og ga instruksjoner til Medgorodok og private klinikker. Det var ingen spørsmål om avgiften, sønnen min betalte, var redd for privat på grunn av høyt blodtrykk Alt ble for kommersielt kommersialisert, og øynene og de hovne bena hadde rett og slett lukket øynene. Jeg var redd. Jeg fant ut av en fantastisk spesialist på distriktssykehuset i Petra Zaporozhets 26, sykehus nr. 3. Dette er Dnieper-distriktet. Kiev Dette er sjef for oftalmologiavdelingen. Hun heter Oksana Anatolyevna, hun glemte navnet sitt. På torsdag fra klokka 12 til 14 tar hun imot alle de "fremmede." Så jeg kom til avdelingen hennes. Det er litt ordinært, noe tøft, ikke snakker med noen og ikke snakker, men av en eller annen grunn stoler du umiddelbart på henne. Jeg snakket om kostnadene ved operasjonen, jeg trodde ikke på det. Bare kostnadene for IOL og medisiner. De satte meg på mandag og forberedte seg på operasjonen. De gjorde operasjonen på tirsdag. De fjernet på en måte det 180 trykket rett på operasjonsbordet. og avslappet. Hele tiden vi målte trykket, og Oksana Anatolyevna kommenterte stille operasjonen. Dagen etter, når bandasjen ble fjernet, pleide jeg allerede med blinde øye å lese skiltene på døren til avdelingen. De skrev meg ned den andre dagen etter operasjonen. Nå er jeg allerede den tredje dagen Hjemme, og visjonen min blir lysere og lysere. Følelser av takknemlighet overvelder meg. Jenter. Operasjonen kostet IOL og medisiner for operasjonen og 200 hryvnier, jeg betalte verktøyregningene hvis jeg ville. Jeg fikk kvitteringer for alle. IOL p av rimelige priser. Velg en rimelig. Inntrykket av denne avdelingen er det mest positive. Det behandler eldre, fattige mennesker med diabetes. Jeg har ikke sett et eneste skrått blikk fra avdelingens ansatte. Som i de gode gamle dagene, angrer jeg disse pasientene. Jeg ble veldig rammet av det. avdelingene er varme og rene, sengene er også rene. Nesten mates de ikke. Det er kjøleskap. Jeg prøvde inderlig å på en eller annen måte takke for operasjonen. Jeg lyktes ikke. Eller jeg kunne ikke eller ikke ta, jeg vet ikke. Jenter satte de gamle i denne avdelingen. -du vil ikke angre.

Cehca 16. mars 2015, 22:06

Si meg, skifter objektivet der under grå stær? Hvor mye kostet operasjonen deg? Du trenger å gjøre bestefar, men litt penger.

Iolanda 23. februar 2015, 22:23

Vi trenger en lege i Kiev som opererer med medfødt grå stær i begge øyne. Kan du gi noen råd. Og som setter hva IOL, de er forskjellige.

Sergey 4. mars 2015, 15:42

I januar ble min bestemor operert på Kiev Center for Therapy and Microsurgery of the Eye (på Perov). Operert av Kovtun Mikhail Ivanovich. Vi hadde en vanskelig sak (jeg vet ikke detaljene, foreldrene mine hadde diagnosen), så vi anbefalte denne kirurgen. Til slutt gikk alt bra, men dyrt (men i andre klinikker enda dyrere - forsyninger importeres alt). Mormor sier at hun ser bedre enn i ungdommen :)

Vitaliya 4. mars 2015, 15:46

Er dette en slik reklame? En dag på nettstedet, en melding)))

Iolanda 19. oktober 2015, 14:06

Å, jeg kjenner ikke engang reklamen. Selv skulle jeg til ham. Min far ble operert på et medisinsk campus (på Komarova) under oftalmologlegenden "SERGIENC". Bare et sjokk. Siden han allerede er veldig gammel, foregikk operasjonen under hans kontroll. generelt var synet 30%, og nå er det 0,02. Etter en stund, på konsultasjonen, når vi stiller spørsmålet om hvorfor det er slik. Han svarer, vi ville det beste. Så jeg er definitivt i medisinsk leir.

Filipovskay 23. september 2018, 21:40

For et år siden begynte Papas katarakt å utvikle seg kraftig, og han begynte å bli blind, og det var ikke lenger mulig å utsette operasjonen. Jeg overvåket da prisene, da var den billigste tingen i Kiev-senteret for terapi og øyemikrokirurgi. Vi gikk gjennom diagnostikk der og gjorde en operasjon for å fjerne grå stær
Pappa er 63 år, jeg var veldig bekymret, men diagnosen tar lengre tid enn selve operasjonen. Alt gikk bra, og jeg var fornøyd med legene og resultatet. Pappas visjon ble gjenopprettet, og takk Gud alt er bra.

Eye Microsurgery Center på Komarov

Nærmeste metro:

Område:

Kiev Center for Therapy and Microsurgery of the Eye regnes fortjent som et av de beste i landet. Dette er et moderne unikt oftalmologisk senter som har vært i drift i mange år, i henhold til alle internasjonale standarder for behandling.

Ekte fagfolk jobber her som ikke slutter å forbedre ferdighetene. De deltar jevnlig på seminarer, konferanser og øver i utlandet. Du kan bli bedre kjent med spesialistene våre ved å besøke senterets offisielle nettsted..

Øyemikroskirurgisk senter er utstyrt med kraftig utstyr av siste generasjon. Her er et stort utvalg av utstyr som bidrar til et mer produktivt arbeid for personalet. Det er verdt å merke seg at på grunnlag av oftalmologisk senter er det utstyr som presenteres i landet i en enkelt kopi. Eye Microsurgery Center i Kiev har også et eget sykehus, hvor du kan få kvalifisert medisinsk behandling.

Våre legers innovative tilnærming og erfaring gjør det mulig for oss å bevise hver dag at vi er de beste i vår bransje!

For å avtale en spesialist og motta en kvalifisert innledende konsultasjon, ring bare telefonnummeret til kontakten eller fyll ut et tilbakemeldingsskjema. Ta en ny titt på verden, du fortjener det!

"BRITTISK OPTALMOLOGISK SENTRUM"

Lasersynskorrigering, behandling av astigmatisme, grå stær og glaukom - vår oppgave som vi løser trygt, profesjonelt og effektivt.
Klinikken har akkreditering av den høyeste kategorien og er sertifisert i henhold til ISO 9001: 2015.
A.A. National Medical University Bogomolets, Institutt for oftalmologi,
Institutt for anestesiologi og intensivpleie, kliniske baser.

Mer informasjon

Synssjekk

og konsultasjon av en øyelege

Full undersøkelse (2 timer)

Mer informasjon

Synskorrigering

Individuelt korreksjonsprogram

Mer informasjon

Barneselskap

omfattende øyeundersøkelse

hos barn fra 3 til 16 år

Mer informasjon

Kataraktfjerning

vannføring metoden

med monofokal linseimplantasjon

Mer informasjon

LASEK - SportLine

for å lede en aktiv livsstil

Mer informasjon

vitreoretinal

KIRURGI

Behandling av det mest komplekse

øyeskader og sykdommer

Laser synskorrigering

Klinikken bruker moderne metoder for visjonskorreksjon av laser ved behandling av nærsynthet, hyperopi og astigmatisme.

Kataraktbehandling

Nettverket av klinikker er en av lederne innen kataraktbehandling. Moderne utstyr og teknikker, erfarne leger!

Vitreoretinal kirurgi

Glasslegeme og netthinnekirurgi. Kompleks oftalmoskirurgi som krever ubestridelig erfaring med å utføre et stort antall operasjoner av en øyelegeurgeon.

Nyheter - Cold Laser Correction, LED 3D Technology 2019.

ved British Ophthalmology Center.

OFFISIELL PARTNER AV OLYMPISK TEAM AV UKRAINA

PROGRAMMET "LEVENDE VISJON" ETTER OPERASJONEN OM CATARACT, PRESBIOPIA OG MED REFRAKSJONSMÅL.

ved British Ophthalmology Center.

i et nettverk av klinikker i Europa av legene våre

Det høyeste nivået av medisinsk service

Individuell tilnærming til hver pasient

Forbruksvarer fra de beste produsentene i verden

Gjennomgang av pasienter etter synskorrigering av laser

Oppdag hvordan British Ophthalmology Centre har endret livene til våre pasienter.

“Jeg, Gunya І.V., etter å ha snudd meg til” British Ophthalmological Center ”, snudde nesen over. Skynd meg, jeg setter pris på muligheten for ikke å sirkulere (kort sagt fra barndommen), etter å ha testet laserkorreksjonen, på denne dagen i det nye året “1”. Douche er treig til "British Ophthalmological Center" for "Healthy Zir".

"Det er enda svakere for briten i" British Ophthalmology Centre "for den praktiske og tvilsomme presentasjonen. Nøkkelen din har hjulpet meg til å undre meg over lyset på en ny måte. Nå er jeg glad for å holde så enkle taler at jeg kan lese bachiti som utsetter stemmen min, slik at jeg kan lese den og skrive den på vinduene. Jeg elsker deg at jeg elsker prosessen og den nye best! ”

“Jeg er fornøyd med resultatet, siden jeg praktisk talt ikke har sett noe uten briller på 5-6 år. Etter operasjonen så jeg om kvelden en verden uten briller og linser. Nå til alle vennene mine, vil jeg absolutt anbefale laserkorreksjon på British Ophthalmology Centre. Behandling av høy kvalitet, personlig tilnærming, forståelse - dette er alt jeg følte ".

“Endelig bestemt. Jeg lærte om "British Ophthalmology Centre", studerte informasjonen, snakket med senterpersonalet og til slutt styrket meg i beslutningen. Jeg kan si at ansatte som er veldig kvalifiserte i alle faser av kommunikasjonen er høflige og høflige. Denne synskvaliteten var ikke engang i briller. Tviler ikke verdt det ".

Eye Microsurgery Center (CMHG)

Visninger: 145155

Ikke scoret 10 stemmer!

I dag er TsMHG en spesialisert byinstitusjon som utfører operasjoner med unik kompleksitet ved å bruke de nyeste teknikkene og utstyr av høy kvalitet, med suksess å mestre og utføre vitreo-retinal kirurgi. Nye metoder er utviklet for kombinert (kirurgisk og laser) behandling av glaukom.

Administrasjon
Adressen:
Kiev, Komarov ave., 3
Telefon: (044) 408-2833

Sykehus
Adressen:
Kiev, Komarov ave., 3
Telefon: (044) 404-7054

Barnas rådgivningskontor
Adressen:
Kiev, St. Akademiker Strazhesko, 6A
Telefon: (044) 408-3873

Rådgivende klinikk
Adressen:
Kiev, St. Metrostroevskaya, 12
Telefon: (044) 408-2988

Vitenskapelig og praktisk senter for laser øye-behandlinger
Adressen:
Kiev, St. Mostitskaya, 9
Telefon: (044) 460-7740, 408-9242

Skam, rot, inkompetanse!
Jeg er ikke tilhenger av å skrive anmeldelser og klage, men denne gangen må jeg gjøre det.
Jeg begynte å bli undersøkt på CMHG for 15 år siden. Og i kjødet før begynnelsen av vår "lykkelige nye tid" var det et sykehus som sykehus. Men nå..

Jeg ringer på telefonen for å finne ut om prosedyren jeg gjør akkurat nå, blir utført på TsMHG (som allerede gjøres i andre klinikker). På telefonen sier de til meg: "Vi vet ikke! Ring en spesifikk avdeling og spør!" Ga nummeret. Jeg ringte avdelingen: "Gjør du denne prosedyren?" - "Vi vet ikke! Gjør en avtale med Dr. P., legen vil fortelle deg det i resepsjonen!" Jeg ringte poliklinikken - du kan ikke avtale med Dr. P., kom, stå i kø, spør der. Dr. P. tar bare noen timer om dagen, 1 gang per uke. Kom på dette tidspunktet.

Jeg kommer på rett dag til rett tid - og Dr. P. har andre åpningstider, hun er ikke på plass, kom om en uke.

Jeg kommer om en uke, jeg vil se Dr. P. - nei, det kan du ikke! Trenger du en retning fra regional oculitis! Før registeret sverger en gjeng mennesker om den samme tingen - hva slags tull? I flere tiår dro folk til TsMHG, med sår som distriktsoptometrist ikke hadde hørt om. Mange klager over at de har øyeleger i poliklinikkene nå, noe som er sant! Fra registeret - uhøflighet.

Jeg gikk og fant min lokale øyespesialist som tar 1 time om dagen 1 gang i uken! Usbekiske. Jeg drepte en dag, fikk fra ham denne vrangforestillingen til CMHG, der legene alltid skrev til meg - neste undersøkelse etter 6 måneder.

Jeg venter på en uke, jeg kommer med en henvisning til TsMHG, med en kamp tar jeg en billett til Dr. P. (Og hvorfor til Dr. P.? Hvorfor bestemte du deg for det? Blah bla bla). Jeg skal til Dr. P.s kontor med en stjålet kupong. Jeg blir utplassert derfra - som du først må ha en første undersøkelse for en annen lege, og for lege P. - bare hvis du blir sendt spesifikt til henne. Jeg skal til resepsjonen for å ta en kupong for en "innledende" undersøkelse (jeg, 15 år gammel, har vært en pasient med CMHG med et tykt kort i hendene). De er uhøflige mot meg der. Jeg kom igjen for å bli lei dem, vekterne. I følge dem er det bare legen jeg besøkte forrige gang som kan ta meg til en "primær" undersøkelse (primær. Siste gang. Hjernen min gjør vondt). Og nikki en annen lege! Og nå har denne legen gått tom for kuponger. Kom tilbake om en uke!

Hva burde jeg gjøre? Noen å slå? Selv dro han igjen til kontoret til Dr. P. Uten kuponger, uten alt søppel. Jeg gikk inn og spurte: har du en slik prosedyre i TsMHG? - Nei, det har de ikke.

Alle. Og for dette, stå i tre uker å sykle, bruke tid, ydmyke deg selv, lytte til uhøflighet?
Hvor er kompetansen? Hvor er organisasjonen? Hva i helvete er det som skjer? Dette er hva i en hvilken som helst organisasjon avgjøres om et minutt per telefon. Og her - skam, rot, inkompetanse!

Juli-august 2017. Bli kvitt grå stær i begge øyne..
Jeg benyttet meg av valget av et flyttesenter og leger fra anbefalingene fra min tidligere ansatt:
- TsMHG på Komarova Ave.
- 5. avdeling - leder. lab. Pryadukhina E.N., la en lege. Lokteva L.I...
Linsebytte ble funnet i tre trinn:
1. Konsultasjon i klinikken.
Inspeksjon av tilstanden til grå stær på enhetene, diskusjoner når du velger objektiv - forståelig, rent forretningsmessig og profesjonelt;
2. Bytte av linsen til høyre øye:
Alt gikk som smurt, som Papanov sa: "Uten støy og støv".
Anestesilegen ba om å gi ham 10 sekunder, gjorde det i 3 veldig høy kvalitet.
Under utskiftningen av linsen opplevde jeg ikke noe ubehag.
Om morgenen ble jeg eier av en ny visjon: farger, nyanser, klarhet, etc..
Så ble en skjør frisk kvinne ført til en avdeling i rullestol. "en skam".
3. Bytte ut linsen til venstre øye:
Alt ville være i orden, som med den rette, hvis ikke for en annen mannlig anestesilege med bart,
I stedet for en injeksjon (som føltes før) - tre, men med smerter.
Jeg fikk ikke effekten av fullstendig nummenhet (som før), så da jeg byttet ut linsen kjente jeg alt.
Om morgenen så jeg meg selv med en fingal under øyet og et rødt øye.
Under morgenundersøkelsen av de opererte pasientene så jeg den samme fingalen hos en kvinne som gjennomgikk kirurgi etter meg.
Men alt vil bestå.
Jeg er takknemlig overfor personalet på 5. avdeling for min nye visjon.

Han behandlet keratokonus. Legen er Tutchenko Larisa. Jeg var fornøyd med behandlingen

Før den første konsultasjonen ble undersøkt. Jeg likte at resultatene skrives ut og deles ut, og til og med gjennomfører en foreløpig konsultasjon i det minste generelt sett. For eksempel sa legen umiddelbart at kirurgi mest sannsynlig var nødvendig. Med resultatene gikk jeg til den første konsultasjonen med en lege om keratoconus Tutchenko. Larisa Petrovna snakket i detalj om sykdommen, behandlingsmetoder og bedring. Det var litt ubehagelig, fordi om sykdommen, jeg kan google den selv og ikke internere pasientene, men for å se hvordan det fungerer for dem :)

Det er et lite administrativt rot på sykehusavdelingen, så du må være tålmodig, ikke skynde deg noe sted og rolig gå gjennom alle registreringsprosedyrene. Det tok meg omtrent 5 timer. Før innleggelse er det mulig å gå gjennom alle legene om dagen og få testet direkte i den medisinske leiren, men det var mer praktisk for meg å gå gjennom alle legene på klinikken.

Personalet er på en måte intelligent :) Nirazu var ikke frekk mot meg, og jeg hørte ikke at noen var frekk. Ofigel da han var på en gurney og operasjonen, og tilbake :) Etter operasjonen var det nok oppmerksomhet, 2 ganger Tutchenko sjekket øyet, og assistentene hennes dryppet (i prinsippet kunne han, men det er hyggelig). Gled deg over at alle reglene - lov til å dra hjem (under mottakelse av meg selvfølgelig)

Alt i avdelingen er veldig beskjeden, men overalt er det rent og varmt.

Etter å ha sendt meg til en operasjon, tenkte jeg på en måned til hvor jeg skulle gjøre operasjonen. Jeg var redd for å gå til fasjonable klinikker fordi ofte sier negative vurderinger - de tok pengene, og resultatet - bryr seg ikke. Jeg er veldig glad for at jeg bestemte meg for en operasjon, og likevel i øyemikroskirurgi

Av tekniske årsaker bør dette brevet leses etter brevet nedenfor..

Jeg har det bra i dag,
Jeg er redd for å tro at hvis Natalya Eduardovna ikke viste kreativitet, ikke ville hun "skrudd på" opplevelsen.

1. Jeg uttrykker min inderlige takknemlighet til Natalya Eduardovna.
2. Jeg appellerer til de pasientene som leger hjelper, kur, redder: ikke vær lat, skriv snille ord om dem, dette vil hjelpe de pasientene som bestemmer hvilken lege som skal behandles.
3. At brevet mitt ikke ble oppfattet som "registrert", legger jeg igjen telefonnummeret mitt 093 286 15 52 og er klar til å kommunisere.

Medisinsk feil og ansvar for det Medisin er et av de farligste og derfor ansvarlige områdene. Pasienten kan miste livet, selv om legene gjør alt som avhenger av dem. Og på samme tid, hvis døden skjer på grunn av uærlige legers skyld, vil det være vanskelig å bevise en feil: få mennesker har til og med overfladisk kunnskap innen medisin. Tilfeller av medisinsk feil er veldig kompliserte. Men likevel - de kan løses. I denne artikkelen vil vi gi deg litt grunnleggende informasjon om hva du skal gjøre hvis ulykken skjedde på grunn av legenes feil..

Hvem er ansvarlig og til hvilken domstol?

For det første kan en lege hvis feil forårsaket skade bli bragt til sivilt ansvar. I henhold til gjeldende lovgivning i Ukraina, har pasienten rett til å kreve erstatning for både materiell og moralsk skade, hvis pasienten led av handlingene fra en lege1.

For å kompensere for materiell skade, er det nødvendig å inngi krav om erstatning for skade forårsaket av helseskade til domstolen, enten på registreringsstedet eller på stedet til den medisinske institusjonen der skaden ble forårsaket. Samtidig er det nødvendig å gi retten alle mulige dokumenter som bekrefter utgiftene til behandlingen: kontroller, kvitteringer, attester, etc. for å skade kompensasjonen..

For å kompensere for ikke-økonomisk skade, må du begrunne det påståtte erstatningsbeløpet og gi bevis for at det var legenes handlinger som forårsaket skaden som førte til moralsk skade.

I tillegg må du også betale et statlig gebyr og kreve saksomkostninger..

For det andre, hvis skaden forårsaket av en lege er alvorlig, kan straffansvar også gjelde for en slik person. Spektor advokatfirma anbefaler på det sterkeste å bringe en lege hvis handlinger forårsaket skade, nemlig straffansvar. I dette tilfellet vil du bli skånet for å betale statlige avgifter. Og behovet for å danne et bevisgrunnlag vil ikke bli overlatt til deg, men til organet som driver etterforskningen i straffesaken. Imidlertid vil du også kunne fremlegge bevis for at du har fått materiell og moralsk skade. En annen fordel med å sette i gang en straffesak er at et sivil erstatningskrav kan vurderes innenfor rammen av denne straffeprosessen2. Og hvis dette kravet ikke er oppfylt, eller delvis tilfredsstilt, vil du ha rett til å inngi sivilt søksmål på samme faktum allerede adskilt fra straffesaken.

I tilfelle en straffesak, vil alt ansvar hvile hos den skyldige legen. Hvis et sivilt søksmål vurderes innenfor rammen av en straffesak, vil enten legen eller den medisinske institusjonen være ansvarlig. Og til slutt, hvis en sivil sak behandles separat, vil utbetalinger til offeret måtte skje av en medisinsk institusjon.

Det endelige valget er selvfølgelig ditt, men vi anbefaler om nødvendig å sette i gang initiering av en straffesak mot en skruppelløs lege. For å gjøre dette må du kontakte politiet.

Når straffansvaret ikke truer legen?

Straffeloven i Ukraina inneholder en rekke artikler som gir erstatningsansvar for en urettmessig utskrivning av en lege av sine oppgaver: 131, 132, 134, 139-145. For å bringe legen til retten for noen av dem, må imidlertid handlingene hans, selv om de forårsaket skade på pasientens helse eller død, nødvendigvis inkludere corpus delicti: objekt (offerets helse eller liv), subjekt (lege), objektiv side (handlinger fra legen som førte til negative konsekvenser) og den subjektive siden (legens feil). Hvis noen av disse elementene mangler, kan legen ikke holdes ansvarlig..

I noen tilfeller kan for eksempel en lege som ikke behandlet pasienten riktig på grunn av det faktum at han skjulte en del av symptomene sine eller ikke fulgte legens instruksjoner, unngå forsøket. Legen vil ikke bli tiltalt hvis døden inntraff som et resultat av en allergisk reaksjon som ikke kunne forutses, medikamentene var av utilstrekkelig kvalitet, men legen visste ikke om det, det medisinske utstyret fungerte ikke som det skal.

Selvfølgelig kan ikke rettferdigheten til dette rettferdighetsprinsippet engang bli stilt spørsmål. Imidlertid åpner han en rekke smutthull for uærlige leger og advokater.

Den virkelige situasjonen i medisinsk rett

I virkeligheten er det veldig vanskelig å bevise legens skyld. Kunnskap og medisinsk erfaring vil tillate enhver "spesialist" å skifte skylden fra seg selv til utstyr, uforutsette reaksjoner fra kroppen eller pasienten selv. Ekspertkommisjoner, som er opprettet for å undersøke omstendighetene i hver enkelt sak, dekker på sin side ofte en kollega; gjerningsmannen kan selv gjøre rettelser i sykehistorien og andre dokumenter; den medisinske institusjonen der tragedien skjedde er også interessert i å "dekke" den ansatte.

I denne situasjonen er det fornuftig å henvende seg til advokater med erfaring innen medisinsk rett: å ha kontakter med uavhengige eksperter og forstå særegenhetene på feltet slik at det er mulig å presentere bevis for retten på riktig måte.

Bare i tilfelle av deres arbeid kan vi snakke om noen garantier for en rettferdig rettssak av retten.

God ettermiddag Vlad!
Dessverre er alt jeg kan tilby for øyeblikket organisering av en konsultasjon for pasienter som er misfornøyd med tjenesten vår for å identifisere og muligens eliminere deres problem.

Ingen er perfekte, og vi hevder heller ikke å være ideelle. Vi prøver imidlertid å regelmessig overvåke og analysere alle situasjoner av denne typen for å forhindre dem i fremtiden..

Vi, som ingen andre, er interessert i den høye kvaliteten på medisinske tjenester som tilbys av vårt senter og jobber utrettelig for å forbedre dem, noe som under betingelsene for statlig finansiering ikke er så lett som det kan se ut for deg.

I vårt sentrum serveres innbyggere i Kiev gratis. Når det gjelder betaling av forbruksvarer, må dessverre hver pasient kjøpe dem på egen hånd, og Microsurgery Center har ingenting å gjøre med disse utbetalingene. Vi kan bare anbefale deg ett eller annet sett med forbruksvarer for den operasjonen eller forskningen du trenger..
Hvis du har flere spørsmål, svarer jeg dem gjerne.

God ettermiddag, Alexander! Vi studerte nøye dataene du har presentert på forumet. For å utelukke diagnosen Keratoconus, kan vi tilby deg keratotopografi på vårt senter, samt en konsultasjon med en spesialist som tar for seg keratoconus.

Vi informerer deg også om at situasjonen din er blitt kjent med senterets ledelse. Vi er klare til å sette sammen en konsultasjon for å løse problemet..


Eye Microsurgery Center Department of Minimally Invasive Oftalmosurgery
Ave. Kosmonaut Komarov, 3
Primærhelsesenter Rusanovka filial nr. 2
st. Anatoly Lunacharsky, 5
Primærhelsesenter nr. 1
st. Nord, 4a
Primærhelsesenter nr. 1
st. Tsjernobyl, 5/7
Senter for psykoterapi og medisinsk psykologi (avdeling 27)
st. Frunze 103a, bygning 11
Senter for traumatologi og ortopedi
st. Mikhail Kotelnikov, 95