Family Ophthalmology Center anmeldelser

Family Ophthalmology Center “Eyeclinic” i Tomsk: offisiell hjemmeside, 13 leger, 10 pasientanmeldelser om klinikken og legene, priser, avtale per telefon +7 (382) 290-02-00.

Man-fre08: 30-20: 00
lør09: 00-17: 00
solProduksjon

Bilder av Eyeeclinic Family Ophthalmology Center

Leger ved Eyeclinic Family Ophthalmology Center

“Utmerket kompetent, ung og kompetent lege. Tydeliggjør alltid alt, bokstavelig talt, viser på fingrene. I den første måneden av vårt barns liv diagnostiserte hun problemer som ble løst på kortest mulig tid, hvis ikke for Marina Olegovna, ikke. "

“En veldig god og snill lege! Og viktigst av alt, en seniorspesialist, tror ikke dårlige anmeldelser - dette er konkurrenter! Jeg anbefaler Lidia Karlovna Schmidt! ”

“Takk for effektiv behandling av sønnen min Ruslan. Vi har observert i fjerde år allerede, vi kommer fra Pyatigorsk. Så langt, for oss - den beste epileptologen. "

Omtaler om sentrum av familie oftalmologi "Eyeclinic"

Family Ophthalmology Center Eyeclinic Prices

© 2020 LLC "InfoService Group" OGRN 1127847488944

Registrert av den føderale tjenesten for tilsyn med kommunikasjon, informasjonsteknologi og massekommunikasjon (Roskomnadzor). Certificate El No. FS77-76713 datert 02.09.2019. Gründeren er LLC “InfoService Group”. Sjefredaktør er A. Y. Jeknich. Redaksjonskontor adresse: 197198, St. Petersburg, ul. Monchegorsk, d. 7, lit. Ah, pom. 4-H. Telefon: +7 (499) 649-12-49.

18 + Informasjonen presentert på nettstedet kan ikke brukes til diagnose, behandling og erstatter ikke utnevnelse av lege.

Anmeldelser om medisinsk senter Family Ophthalmology Center

5.0 3 anmeldelser 424 plassering i rangeringen

    Adresse Moskva, Leningradsky Prospect, 66 Area Airport

“Family Ophthalmology Center” er et mininettverk av to klinikker som ligger i forskjellige områder av byen. Den medisinske institusjonen begynte arbeidet i 1997. Konseptet tok form med en gang - her er de klare til å gi omfattende oftalmologisk hjelp til hele familien, under hensyntagen til særegenheter i synet til mennesker i forskjellige aldre. Teamet av klinikker består av øyeleger av høyeste kategori og kandidater innen medisinsk vitenskap. Listen over tjenester er bred. Her utfører de den mest nøyaktige flertrinnsdiagnosen, behandler inflammatoriske øyesykdommer, nærsynthet, glaukom, netthinneavløsning, optisk atrofi. Klinikken samarbeider med det føderale medisinske og biologiske byrået og de medisinske institusjonene på denne avdelingen, på grunnlag av at operasjoner utføres på et sykehus. Konservativ behandling kan skje direkte på klinikken. "Center for Family Ophthalmology" forstår at flertallet av pasientene er eldre mennesker som ikke er i stand til å betale for dyr behandling. En rekke fordeler og rabatter tilbys for dem. Informasjon om rabatter og kampanjer kan fås på.
Vis i sin helhet "Family Ophthalmology Center" - et mininettverk av to klinikker som ligger i forskjellige deler av byen. Den medisinske institusjonen begynte arbeidet i 1997. Konseptet tok form med en gang - her er de klare til å gi omfattende oftalmologisk hjelp til hele familien, under hensyntagen til særegenheter i synet til mennesker i forskjellige aldre. Teamet av klinikker består av øyeleger av høyeste kategori og kandidater innen medisinsk vitenskap. Listen over tjenester er bred. Her utfører de den mest nøyaktige flertrinnsdiagnosen, behandler inflammatoriske øyesykdommer, nærsynthet, glaukom, netthinneavløsning, optisk atrofi. Klinikken samarbeider med det føderale medisinske og biologiske byrået og de medisinske institusjonene på denne avdelingen, på grunnlag av at operasjoner utføres på et sykehus. Konservativ behandling kan skje direkte på klinikken. "Center for Family Ophthalmology" forstår at flertallet av pasientene er eldre mennesker som ikke er i stand til å betale for dyr behandling. En rekke fordeler og rabatter tilbys for dem. Informasjon om rabatter og kampanjer kan fås på selskapets hjemmeside eller fra legen din. Senteret tilbyr også tilleggstjenester. Her vil de skrive resept på briller eller kontaktlinser, hjelpe deg med å velge linser og rammer, og raskt og effektivt lage briller å bestille på ditt eget verksted.

Skriv en anmeldelse Rapporter en feil

Legen klarte å stoppe synsfaldet hos barnet. Før dette falt synsberedskapen fra - 0,5 dioptre til -3,5. Vi dro til forskjellige klinikker, kunne ikke gjøre noe. Legen Sergey Grigoryevich stoppet fallet og nå ser sønnen hans -2,5 dioptre

Jeg dro til dette senteret på anbefaling av pårørende, jeg var veldig fornøyd! Hyggelig atmosfære, et stort utvalg av optikk. I resepsjonen var Dr. Yudakova Nina Vladimirovna oppmerksom på klagene mine, gjorde en undersøkelse på alle enheter, diagnostisert, forklarte tydelig alt: hvorfor, hvorfor, hvordan man skal behandle og hvordan hvert medikament vil påvirke problemet. Hun foreskrev en omfattende behandling med et oppfølgingsbesøk etter 3 måneder! Ikke skremt, ikke.
Vis for fullt Jeg dro til dette senteret på anbefaling av pårørende, jeg var veldig fornøyd! Hyggelig atmosfære, et stort utvalg av optikk. I resepsjonen var Dr. Yudakova Nina Vladimirovna oppmerksom på klagene mine, gjorde en undersøkelse på alle enheter, diagnostisert, forklarte tydelig alt: hvorfor, hvorfor, hvordan man skal behandle og hvordan hvert medikament vil påvirke problemet. Hun foreskrev en omfattende behandling med et oppfølgingsbesøk etter 3 måneder! Ikke skremmende, ikke opprørende! Jeg kan si at jeg allerede er fornøyd med resultatet, selv om jeg ennå ikke har fullført løpet av dråper og tabletter! For registreringen, med de samme klagene som jeg dro til sentralsykehuset, husker jeg ikke tallet, dessverre, der etter inspeksjon på bare en enhet sa de at ingenting kan gjøres med det. så jeg anbefaler Center for Family Oftalmology!

Flott legesenter! Oppmerksomt, hjelpsomt personale, noe som er spesielt viktig når du kommuniserer og behandler barn. Leger arbeider etter unike og effektive metoder. Jeg fikk behandlingsbror, en skolegutt, etter å ha fullført det foreskrevne kurset - forbedring!

Family Oftalmology Clinic

Informasjon

  • +7 (343) 272‒02‒19 Vis telefonnummer enkeltnummer - man-fre 9: 00-21: 00; Lør 9: 00-15: 00
  • +7-982-649-55-39
  • Avreise til huset
  • Russisk massasje
  • Sportsmassasje
  • Avslappende massasje
  • Anticellulittmassasje
  • Lymfedrenasje
  • Velvære massasje
  • Babymassasje
  • Barnas nevrolog
  • Barne øyelege
  • neonatolog
  • Kortbetaling
  • Penger

anmeldelser

Er dette ditt selskap? Registrer en gratis bedriftskonto og svar på anmeldelser på vegne av selskapet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Jeg lærte om senteret ved en tilfeldighet - jeg leste anmeldelser om øyeleger på Internett-forumet. Jeg har gått, og nå anbefaler jeg det til alle! Hvis det var et pluss-innloggingsvurderinger, ville jeg gitt 5+. Jeg er veldig hyggelig overrasket og glad over at det er slike sentre, eller rettere sagt, så dyktige, vennlige, imøtekommende, som ikke sparer tid til en avtale Spesialist! nemlig.

Jeg lærte om senteret ved en tilfeldighet - jeg leste anmeldelser om øyeleger på Internett-forumet. Jeg har gått, og nå anbefaler jeg det til alle! Hvis det var et pluss-innloggingsvurderinger, ville jeg gitt 5+. Jeg er veldig hyggelig overrasket og glad over at det er slike sentre, eller rettere sagt, så dyktige, vennlige, imøtekommende, som ikke sparer tid til en avtale Spesialist! Nemlig takknemlig - Aronskind til Daniil Mikhailovich. Gjennomført synskorreksjon og utvalg av briller. Hvor mye tid som ble brukt til meg - dette har ikke skjedd i noe medisinsk senter i hele mitt liv) Og alt er høflig, forståelig. Resepten ble valgt veldig bra, da hjalp legen meg til å velge den rammen som passer meg best. Og de ga meg rabatt på å lage briller. Generelt var jeg veldig fornøyd. Mens jeg var i sentrum, så jeg hvordan de behandler små barn som en klient der - det er koselig å se! Jeg råder alle til dette legesenteret !

CENTRE SEMEYNOY OFTALMOLOGII: anmeldelser om organisasjonen (Moskva og Moskva-regionen)

Han var på avdelingen ved Pipe Center for Family Ophthalmology. Skapets kosmetiske tilstand etterlater mye å være ønsket, utstyret er mangelvare, godt slitt. Men prisene er ganske på nivået med kommersielle klinikker i Moskva. Han begynte å behandle det såre øyet mitt der. Som et resultat eskorterte de uten å helbrede for bedring (selv om det var forbedringer) for å lete etter et annet sted å fullføre behandlingen. Forklaringene var tåkete.

Enten er de lokale legene ikke sikre på sine egne handlinger, diagnoser og klassifisering, eller så er de rett og slett ikke interessert i pasienter, og de kvier seg for å bry seg med noen i lang tid. Eller kanskje begge deler. Jeg la ikke merke til noen tilstrømning av klienter; innspillingsloggen var vanligvis halv tom.

På nettstedet skriver de: "På senteret har vi integrert hele tjenestespekteret innen oftalmologi ". Men hva slags klinikk er det når de prøver å bli kvitt pasienten, hvis han ikke blir frisk så raskt,? På hvor mange klinikker jeg var på forskjellige problemer, og jeg husker ikke noe sånt.

Når du går til en kommersiell klinikk, forventer du en mer oppmerksom holdning og mer profesjonalitet enn gratis. Du betaler for dette også. Og her viser det seg, den samme gratis klinikken, men uten kø.

Generelt sett vil jeg ikke reise dit lenger, og jeg vil ikke gi råd til denne klinikken til noen. Hvis jeg visste at alt skulle vise seg slik, ville det være bedre å starte behandlingen andre steder. Skuffet av uprofesjonalitet og holdning til klienten.

Center for Family Ophthalmology Metro Airport

Melde deg på

Melde deg på

Å ringe

Meld deg på klinikken

  • Om klinikk
  • anmeldelser
  • leger
  • tjenester

Det multifunksjonelle og moderne “Center for Family Ophthalmology” har oppfylt sine oppgaver siden 1997. Her vil pasienter alltid kunne motta behandling av mange sykdommer av høy kvalitet: grå stær, hemofthalmos, glaukom, nærsynthet, diabetisk retinopati, inflammatoriske øyesykdommer, optisk atrofi og mye mer. Leger på medisinsk senter er ganske erfarne og kompetente, og er i stand til å takle prosedyrer av hvilken som helst kompleksitet. De praktiserer bare innovative og effektive metoder for behandling og forebygging av sykdommer. Klinikken har også det siste utstyret av høy kvalitet..

  • 09: 30-20: 00 mandag-fredag ​​man-fre
  • 10: 00-19: 00 Lørdag lør
  • 10: 00-18: 00 søndag søndag

I sentrum kan du gjennomgå en fullstendig omfattende øyeundersøkelse, du får diagnosen og om nødvendig foreskrive medisiner, fysioterapi eller kirurgi.

Senteret tilbyr et komplett spekter av tjenester innen oftalmologi. Her kan du bestå alle nødvendige tester og gjennomgå en omfattende undersøkelse, i henhold til resultatene som våre eksperter vil foreskrive det optimale terapiforløpet.

Til tjeneste står optikkavdelingene, der briller eller kontaktlinser blir hentet for deg. Verkstedet vil produsere briller av en hvilken som helst kompleksitet på kortest mulig tid..

Senteret er utstyrt med utstyr for fysioterapi og diagnose, og sykehuset har alt nødvendig for kirurgisk behandling.

Siden 8 av 10 pasienter med behov for behandling er personer over 60 år, gir senteret dem rimelige tjenester. I tillegg tilbys spesielle rabatter for privilegerte grupper. Slik har det vært siden stiftelsen av Senteret, den samme politikken fortsetter i dag.

Center for Family Ophthalmology Airport - adresse, priser, anmeldelser, avtale

Klinikklogo: Center for Family Ophthalmology Airport

  • Tittel: Family Oththmmology Center
  • Karakter: 4,64
  • Anmeldelser: 14 anmeldelser
  • Klinikk Type: Medisinsk klinikk
  • Kostnadene ved første innleggelse: fra 1500 til 3500
  • Center for Family Oftalmology. Klinikken behandler følgende sykdommer: inflammatoriske øyesykdommer, grå stær, glaukom, netthinneavløsning, nærsynthet, diabetisk retinopati, hemoftalmos, vitrøs opacifikasjon, optisk atrofi.

Vær oppmerksom på at i Moskva er det en enkelt telefonlinje for registrering på klinikker. Å avtale en avtale med klinikken “Center for Family Ophthalmology Airport” i Moskva er gratis ved å ringe den eneste hotline:

Bilder (lisenser, attester) av klinikken "Center of family ofthalmology"

Klinikkadresse “Center for Family Oftalmology”

Klinikkadresse “Center for Family Oftalmology” i Moskva:

    Center for Family Ophthalmology 66, Leningradsky Prospekt, 66.

T-banestasjoner i nærheten (2):

    Sokol (Zamoskvoretskaya filial) Flyplass (Zamoskvoretskaya filial)

Priser for medisinske tjenester i klinikken "Center of family ofthalmology"

Leger ved Center for Family Oftalmology Clinic

Leger ved klinikken "Center for Family Oftalmology" i Moskva:

    Alle legespesialiseringer Øyeleger (øyeleger)

1 lege funnet på klinikken “Center for Family Ophthalmology Airport”.

Chernyaeva Natalya Nikolaevna

  • Erfaring 28 år, lege i høyeste kategori.
  • Behandler barn
  • Aksepterer på klinikken: "Center for Family Ophthalmology"
  • Inngangspris - fra 3500

Om legen "Chernyaeva Natalya Nikolaevna"

Øyelege. Gjennomfører poliklinisk innleggelse for voksne og barn, utvalg av briller og kontaktlinser, gjennomfører ortoptisk og pleoptisk behandling, laboratoriediagnostikk av demodekose, ultralyddiagnostikk.

Selvregistrering til legen "Chernyaeva Natalya Nikolaevna"

Klinikkanmeldelser - Family Ophthalmology Center

Clinic Center for Family Ophthalmology Airport har 14 anmeldelser.

Tilbakemelding blir samlet av oss under en telefonisk og elektronisk undersøkelse av pasienter som har avtale med Clinic for Family Ophthalmology gjennom MedCentr.Online-portalen. For å unngå utseendet til annonsering eller anti-reklame anmeldelser, publiserer vi bare anmeldelser mottatt fra personer som ble registrert til klinikkens leger gjennom vår tjeneste.

Bruk filtre for å vise bare positive eller negative anmeldelser..

Anastasia | 6. desember 2018

Barnet har astigmatisme, legen foreskrev adekvat behandling og sa hva de skal gjøre videre. En kvalifisert diagnose ble gitt, svarene på spørsmålene deres ble mottatt i større grad. Sergey Grigoryevich er profesjonell og trygg på det han sier.

  • Resepsjonen gikk: utmerket
  • Lege: 5.00
  • Kvalifisering: 5.00
  • Forhold: 5,00
  • Klinikk: 5.00
  • Pris, kvalitet: 5,00

Natalya | 6. november 2018

Jeg dro til legen fordi synet på barnet mitt begynte å avta, barnet gikk i tredje klasse, jeg begynte å myse og fikk synsproblemer. Vi bestemte oss for å kontakte en spesialist. Legen anbefalte maskinvarebehandling og metoder for forebygging. Alt er klart nok, på et tilgjengelig språk, korrekt forklart, oppsto ingen spørsmål.

  • Resepsjonen gikk: utmerket
  • Lege: 5.00
  • Kvalifisering: 5.00
  • Forhold: 5,00
  • Klinikk: 5.00
  • Pris, kvalitet: 5,00

Maxim | 5. oktober 2018

Anmeldelsene er positive. Doktor er spesialist på sitt felt. Mer til slike leger. Hun er på sin plass. Holdningen til pasienter er utmerket.!

  • Resepsjonen gikk: utmerket
  • Lege: 5.00
  • Kvalifisering: 5.00
  • Forhold: 5,00
  • Klinikk: 5.00
  • Pris, kvalitet: 5,00

Elena | 8. juni 2018

Alt perfekt! Han er en veldig oppmerksom lege. Vi kommer definitivt igjen, dette er den beste legen vi har kommet til! Han sjekket synet, konsulterte og ga avtaler, til og med forbi det vi spurte.

  • Resepsjonen gikk: utmerket
  • Lege: 5.00
  • Kvalifisering: 5.00
  • Forhold: 5,00
  • Pris, kvalitet: 5,00

Natalia | 3. juni 2018

Alt gikk perfekt. Legen forklarte alt tydelig, forklarte og kom med anbefalinger. Vi likte alt.

  • Resepsjonen gikk: utmerket
  • Lege: 5.00
  • Kvalifisering: 5.00
  • Forhold: 5,00
  • Pris, kvalitet: 5,00

Irina | 1. juni 2018

Legen er utmerket, fantastisk, likte sin tilnærming, høy profesjonalitet, forklarte meg alt grundig, ga meg tillit til at jeg kunne bli kurert. Jeg likte mottakelsen.

  • Resepsjonen gikk: utmerket
  • Lege: 5.00
  • Kvalifisering: 5.00
  • Forhold: 5,00
  • Pris, kvalitet: 5,00

Natalya | 24. mai 2018

Jeg likte det virkelig. Legen undersøkte øynene veldig nøye. Veldig bra utstyr, jeg likte det. Det viktigste var at vi var andre gang i resepsjonen, og vi kan se resultatet.

  • Resepsjonen gikk: utmerket
  • Lege: 5.00
  • Kvalifisering: 5.00
  • Forhold: 5,00
  • Pris, kvalitet: 5,00

Anna | 22. februar 2018

Alt gikk bra, men jeg forventet mer fra resepsjonen. Den vanlige, gjennomsnittlige mottakelsen. Legen tok det bra, sjekket alt på enhetene, stilte en diagnose, fortalte alt.

  • Mottakelse passert: middels
  • Lege: 5.00
  • Kvalifisering: 3,00
  • Forhold: 3,00
  • Pris, kvalitet: 3,00

Anna | 21. februar 2018

Vi har kjent Sergej Grigoryevich i lang tid, rundt 15-17 år gammel, han har ikke vårt første barn som blir behandlet. En stor profesjonell innen sitt felt, veldig erfaren, snill og forståelsesfull, kan alltid finne en tilnærming og et felles språk for barn. Vi er veldig takknemlige for ham! Vi ønsker å ønske ham suksess, helse og alt det beste! Vi er veldig glad i ham, vi kan si at dette allerede er familielege.

  • Resepsjonen gikk: utmerket
  • Lege: 5.00
  • Kvalifisering: 5.00
  • Forhold: 5,00
  • Pris, kvalitet: 5,00

Galina | 14. oktober 2017

Jeg er veldig fornøyd med legen. Hun gjorde en god undersøkelse og kom med anbefalinger.

Center for Family Oftalmology

Kontaktinformasjon

Moskva, Moskva, Leningradsky Ave., 66 Inngang til buen

Beskrivelse

“Family Ophthalmology Center” er et mininettverk av to klinikker som ligger i forskjellige områder av byen. Den medisinske institusjonen begynte arbeidet i 1997. Konseptet tok form med en gang - her er de klare til å gi omfattende oftalmologisk hjelp til hele familien, under hensyntagen til særegenheter i synet til mennesker i forskjellige aldre. Teamet av klinikker består av øyeleger av høyeste kategori og kandidater innen medisinsk vitenskap. Listen over tjenester er bred. Her utfører de den mest nøyaktige flertrinnsdiagnosen, behandler inflammatoriske øyesykdommer, nærsynthet, glaukom, netthinneavløsning, optisk atrofi. Klinikken samarbeider med det føderale medisinske og biologiske byrået og de medisinske institusjonene på denne avdelingen, på grunnlag av at operasjoner utføres på et sykehus. Konservativ behandling kan skje direkte på klinikken. "Center for Family Ophthalmology" forstår at flertallet av pasientene er eldre mennesker som ikke er i stand til å betale for dyr behandling. En rekke fordeler og rabatter tilbys for dem. Informasjon om rabatter og kampanjer kan fås på selskapets hjemmeside eller fra legen din. Senteret tilbyr også tilleggstjenester. Her vil de skrive resept på briller eller kontaktlinser, hjelpe deg med å velge linser og rammer, og raskt og effektivt lage briller å bestille på ditt eget verksted.

Legg til en anmeldelse om Family Ophthalmology Center

Skriv din anmeldelse om Center for Family Ophthalmology company eller legg inn en klage eller klage hvis du ble behandlet dårlig!

Anmeldelser om Family Ophthalmology Center

God ettermiddag! Vi observerer i denne klinikken to døtre med konvergent skvis. Tusen takk til Dr. Matveev! En profesjonell tilnærming, oppmerksomhet og resultat er det vi er fornøyde med. Tusen takk til klinikkpersonalet for vennlighet og vennlighet!

Kontaktet barnet ved strabismus, rådet Matveeva S.G. som best i denne retningen. Godt utstyr, oppmerksomt personale, som er under behandling. Anbefale!

God ettermiddag! De slått på anbefalingen fra venner til Matveev S.G. Datteren hadde konvergent strabismus, langsynthet, og det var ingen kikkertvisjon. Jeg likte legens tilnærming til problemet, en undersøkelse ble utført, en bestemt behandling ble foreskrevet, inkludert på enhetene. Nå ser vi en positiv trend i restaurering av kikkertvisjonen. Likte også den vennlige og vennlige holdningen til klinikkpersonalet.

Det andre året vi har blitt observert i sentrum av familie oftalmologi på 66 Leningradsky Prospekt. Legen vår er Matveev S.G., vi kom til ham etter anbefaling fra to øyeleger. Resultatet er at synets skarphet nå er 100% !. Nå er vi engasjert i enheter og spesielle programmer for å generere kikkertvisjon. Her samles maksimalt antall spesialiserte programmer og simulatorer! Vi håper virkelig på suksess!

Zaynulaev Jamil Hyggelig atmosfære. Doktor Natalya Nikolaevna er en kompetent spesialist på sitt felt. Jeg likte hennes tilnærming til behandling. Vi blir observert bare her.

Profesjonell tilnærming til virksomheten! Barnets syn falt, venner anbefalte å kontakte Matveev Sergey Grigorievich. Etter undersøkelsen foreskrives behandlingen som vi gjennomgår. Allerede snakker barnet om å bli bedre !

Et profesjonelt sted hvor mestrene i arbeidet jobber! Barnet gjennomgår det andre behandlingsforløpet, og vi er veldig fornøyde!

Institutt for oftalmologi

Øyelege er en lege som er involvert i diagnostisering og behandling av sykdommer i øyeeplet

og vedhengene (øyelokk, lacrimalorganer og slimhinner - konjunktiva), fiber, omgivende øyet, og beinstrukturer som danner bane. Klinikken "Familie" har både en voksen og en barnehageavdeling.

Symptomer som bør konsulteres av en øyelege

Til tross for alle de forskjellige øyesykdommene, er det en rekke vanlige symptomer, hvis utseende skal kontakte en øyelege. For rettidig behandling er det nødvendig å oppsøke øyelege hvis du merker:

  • Rødhet i øynene
  • Utslipp fra øynene
  • Nedsatt synsstyrke
  • Ubehagelige sensasjoner: smerte, smerte, følelse av tilstedeværelsen av en fremmed gjenstand eller sand i øyet
  • Neoplasmer på øyelokket, rikelig tap av øyevipper
  • Følelse av tørrhet
  • Endring av grensene for synsfeltet
  • Tåkesyn
  • lysskyhet

Alle disse symptomene fører til komplekse øyesykdommer, og jo før en diagnose stilles, jo lettere er det å hjelpe og unngå kirurgi. På Semeynaya Clinic blir hilsener gitt av høyt kvalifiserte øyeleger som har lang erfaring og kliniske eksempler i sin praksis. Gjør en avtale og finn ut hva du ser.

Gjør en avtale med en øyelege

Enkelt kontaktsenter

Diagnostikk av øyesykdommer

Leger oftalmologer ved Semeynaya eier moderne metoder for diagnostisering av øyesykdommer, i vår praksis bruker vi de mest forskjellige diagnostiske metodene:

  • Netthinnekammeret brukes til å studere den okulære dagen. Denne metoden oppdager raskt hypertensjon, diabetisk retinopati, glaukom og andre sykdommer.
  • Oftalmoskopi - en metode for å identifisere problemområder i netthinnen og tilstanden til øyets kar
  • Datamaskinperimetri - en diagnostisk metode som studerer lysfølsomheten til netthinnen
  • Visometri - deteksjon av synsskarphet på avstand ved hjelp av spesielle tabeller
  • Schirmer test - bestemme mengden tårevæske produsert av øyet. Testen lar deg bestemme tørt øye-syndrom
  • Gonioscopy - dette er en måte å studere det fremre kammeret på øyeeplet
  • Tonometri - bestemmelse av intraokulært trykk
  • Pneumotonometry er en diagnostisk metode som tillater berøringsfri måling av intraokulært trykk
  • Retinal angiografi - en diagnostisk metode som lar deg undersøke tilstanden til koroidene
  • Ultralyd øyne
  • Biomikroskopi - studien gjennom en spaltelampe av øyevev som hornhinnen, iris, fremre kammer i øyet og glasslegemet. Ved hjelp av biomikroskopi er det enkelt å bestemme selv i den tidlige perioden av neoplasma, så vel som glaukom, grå stær og trakom
  • Biometri - bestemme størrelsen på øyeeplet som helhet, så vel som det fremre kammeret, linsen og glasslegemet
  • Oftalmoskopi - en standard metode for å undersøke fundus
  • Diagnostikk av datamaskiner for øye - undersøkelse av øyets hornhinne (autorefractometry) ved bruk av et dataprogram. Denne metoden lar deg studere brytning av synsorganene og bestemme astigmatisme, hyperopi eller nærsynthet hos mennesker.
  • Lensmetry - en optisk analyse av briller som korrigerer pasientens syn
  • Perimetri - bestemmelse av synsfeltets grense
  • Campimetry - en metode som gjør det mulig å bestemme det sentrale synsfeltet

Øyelege konsultasjon

For å finne ut din visjon, å gjennomgå en kvalifisert synstest og få anbefalinger for behandling og korreksjon, ring Familieklinikken og avtale en avtale for en konsultasjon

Enkelt kontaktsenter

Gjør en avtale med en spesialist i klinikken "Familie"

Fyll ut bare to felt i skjemaet nedenfor. Administratoren vår vil kontakte deg for å bekrefte dataene og praktisk tid

Alekseeva
Olga Nikolaevna

Barnas øyelege, øyelege

Borisova
Olga Anatolyevna

Goncharova
Julia Vsevolodovna

Barnas øyelege, øyelege

Ledende spesialist, lege i høyeste kategori

Danilova
Elena Fedorovna

Barnas øyelege, øyelege

Jalili
Rubaba Alievna

Barnas øyelege, øyelege

Zharkova
Alla Vladimirovna

Barnas øyelege, øyelege

Zharmukhanova
Aislu Kurmantayevna

Barnas øyelege, øyelege

Sjefspesialist, lege i første kategori

Korabelshchikova
Marina Yurievna

Barnas øyelege, øyelege

Kandidat i medisinsk vitenskap, ledende spesialist

Maksimova
Anna Mikhailovna

Barnas øyelege, øyelege

Mozhaeva
Tatyana Andreevna

Barnas øyelege, øyelege

Svinkina
Inna Anatolyevna

Barnas øyelege, øyelege

Khomchenko
Olga Vladimirovna

Lege i høyeste kategori

Shakhov
Igor Vladimirovich

Barnas øyelege, øyelege

Anmeldelse av en spesialist - Alekseeva Olga Nikolaevna

Vi uttrykker vår dype takknemlighet til lege-øyelege Olga Alekseeva. Alle familiemedlemmer blir periodevis observert med henne i mange år. Hun er en profesjonell innen sitt felt, alltid vennlig og lydhør, forklarer og svarer alle spørsmål tydelig, tar raskt de riktige beslutningene og foreskriver de nødvendige medisinene for behandling. Olga Nikolaevna har en individuell tilnærming til alle: selv den minste pasienten klarer hun å interessere, distrahere og gjennomføre en undersøkelse uten tårer, men med øynene åpne)
Olga Nikolaevna, vi ønsker deg tålmodighet og takknemlige pasienter !! Tusen takk for din bekymring, varme og forståelse. Du er vidunderlig!!

Anmeldelse av en spesialist - Alekseeva Olga Nikolaevna

Jeg vil uttrykke min takknemlighet til den utmerkede spesialisten, øyelege Olga Alekseeva! Jeg henvendte meg til Olga Nikolaevna med en plage som plaget meg (chalazion under øverste høyre øyelokk, som økte hver dag og forårsaket mer ubehag), jeg forberedte meg allerede på kirurgisk inngrep, da jeg ikke hadde andre alternativer, jeg kom på en konsultasjon der jeg hørte at du enkelt kan unngå kirurgi, bare gjør behandlingen. Oppfylt anbefalingene fra Olga Nikolaevna, omtrent ti dager senere, glemte jeg plagen min (halazion "ble blåst bort" "på øynene" :)). Olga Nikolaevna, tusen takk.

Anmeld om spesialisten - Ibragimova Zarema Vakhaevna

Aristoteles snakket om gass:
Øyet er det sanseorganet som gir oss mest tilfredshet, for det gjør at vi kan forstå essensen i naturen.
Den store Leonardo da Vinci kalte øynene hans et "speil av sjelen." Bare når du observerer et slags avvik - først da husker du øynene. og det er bare fantastisk at en så fantastisk spesialist som Zarema Vakhaevna jobber på instituttet ved universitetet! Uansett hvilket lite problem du kommer til - Zarema Vakhaevna som en ekte lege med store bokstaver - vil ikke la pasienten gå før alle testene er utført, finne ut essensen i grunnen og først deretter lage et forslag til behandlingsmetoder basert på de siste prestasjonene fra verdensvitenskapen til oftalmologi.. Og som dekor i det søte og sjelfulle skapet! Legen behandler ikke bare med en kirurgisk boks og en pille, men først av alt med et snill ord og en varm holdning! Til tross for at flere og flere kommer til klinikken med problemer enn med seire - forlater alle etter å ha mottatt høyt kvalifisert hjelp på høyeste nivå! Og alt dette er forretningsmessig, raskt, morsomt og upåklagelig.!
Dette ble sagt om henne av den store dikteren: "Mother Nature, når du noen ganger ikke sendte slike mennesker til verden, døde livsfeltet."
takke!
Takk og glad bursdag familie klinikk familie! Godt 20-årsjubileum!
Leve lykkelig i alle sine dager!
Til glede for mennesker og sorg over sykdom.
Alexei

Det er for tiden ingen aktive aksjer i dette området.

Priser for øyelege tjenester

Her kan du gjøre deg kjent med prisene for tjenestene til en øyelege, men du må huske at de endelige behandlingskostnadene bare bestemmes av ansikt til ansikt konsultasjon basert på sykdomsstadiet og pasientens egenskaper og kan endres, både i retning av å øke eller senke prisen.

  • Klinikkadministrasjonen iverksetter alle tiltak for å oppdatere prislisten på nettstedet på en rettidig måte, for å unngå mulige misforståelser, samt klargjøre spørsmål om andre tjenester hos en øyelege, vennligst avklar kostnadene for tjenester med administratoren på telefon +7 (495) 662-58-85
  • Plassert pris er ikke et tilbud.

Center for Family Oftalmology

Kundenes mening:

Om selskapet:

“Family Ophthalmology Center” er et mininettverk av to klinikker som ligger i forskjellige områder av byen. Den medisinske institusjonen begynte arbeidet i 1997. Konseptet tok form med en gang - her er de klare til å gi omfattende oftalmologisk hjelp til hele familien, under hensyntagen til særegenheter i synet til mennesker i forskjellige aldre. Teamet av klinikker består av øyeleger av høyeste kategori og kandidater innen medisinsk vitenskap. Listen over tjenester er bred. Her utfører de den mest nøyaktige flertrinnsdiagnosen, behandler inflammatoriske øyesykdommer, nærsynthet, glaukom, netthinneavløsning, optisk atrofi. Klinikken samarbeider med det føderale medisinske og biologiske byrået og de medisinske institusjonene på denne avdelingen, på grunnlag av at operasjoner utføres på et sykehus. Konservativ behandling kan skje direkte på klinikken. "Center for Family Ophthalmology" forstår at flertallet av pasientene er eldre mennesker som ikke er i stand til å betale for dyr behandling. En rekke fordeler og rabatter tilbys for dem. Informasjon om rabatter og kampanjer kan fås på selskapets hjemmeside eller fra legen din. Senteret tilbyr også tilleggstjenester. Her vil de skrive resept på briller eller kontaktlinser, hjelpe deg med å velge linser og rammer, og raskt og effektivt lage briller å bestille på ditt eget verksted.

Kunde anmeldelser

God ettermiddag! Vi observerer i denne klinikken to døtre med konvergent skvis. Tusen takk til Dr. Matveev! En profesjonell tilnærming, oppmerksomhet og resultat er det vi er fornøyde med. Tusen takk til klinikkpersonalet for vennlighet og vennlighet!

Kontaktet barnet ved strabismus, rådet Matveeva S.G. som best i denne retningen. Godt utstyr, oppmerksomt personale, som er under behandling. Anbefale!

God ettermiddag! De slått på anbefalingen fra venner til Matveev S.G. Datteren hadde konvergent strabismus, langsynthet, og det var ingen kikkertvisjon. Jeg likte legens tilnærming til problemet, en undersøkelse ble utført, en bestemt behandling ble foreskrevet, inkludert på enhetene. Nå ser vi en positiv trend i restaurering av kikkertvisjonen. Likte også den vennlige og vennlige holdningen til klinikkpersonalet.

Det andre året vi har blitt observert i sentrum av familie oftalmologi på 66 Leningradsky Prospekt. Legen vår er Matveev S.G., vi kom til ham etter anbefaling fra to øyeleger. Resultatet er at synets skarphet nå er 100% !. Nå er vi engasjert i enheter og spesielle programmer for å generere kikkertvisjon. Her samles maksimalt antall spesialiserte programmer og simulatorer! Vi håper virkelig på suksess!

Fantastisk familiesenter! Leger finner en individuell tilnærming til hver pasient! Takk for at du leverer topp tjenester.!

Zaynulaev Jamil Hyggelig atmosfære. Doktor Natalya Nikolaevna er en kompetent spesialist på sitt felt. Jeg likte hennes tilnærming til behandling. Vi blir observert bare her.

Profesjonell tilnærming til virksomheten! Barnets syn falt, venner anbefalte å kontakte Matveev Sergey Grigorievich. Etter undersøkelsen foreskrives behandlingen som vi gjennomgår. Allerede snakker barnet om å bli bedre !

Et profesjonelt sted hvor mestrene i arbeidet jobber! Barnet gjennomgår det andre behandlingsforløpet, og vi er veldig fornøyde!