Lampe Zepter bioptron, anmeldelser


Profil
Gruppe: Brukere
Innlegg: 542
Bruker-ID: 62599
Påmelding: 29.11.2010 - 21:33


Profil
Gruppe: Brukere
Innlegg: 542
Bruker-ID: 62599
Påmelding: 29.11.2010 - 21:33

Mamabibi
Mamabibi
Sitat
Hvorfor er konsulenten din så kategorisk

I bringebærbukser


Profil
Gruppe: Brukere
Innlegg: 3920
Bruker-ID: 9685
Påmelding: 08/09/2006 - 10:51


Profil
Gruppe: Brukere
Innlegg: 542
Bruker-ID: 62599
Påmelding: 29.11.2010 - 21:33


Profil
Gruppe: Brukere
Innlegg: 637
Bruker-ID: 61270
Meldingsdato: 12.11.2010 - 10:31

I bringebærbukser


Profil
Gruppe: Brukere
Innlegg: 2143
Bruker-ID: 40840
Påmelding: 08/21/2009 - 11:11

Min svigermor har et slikt mirakel. Og selve det som er dyrt.
Resultat? Jeg vet ikke. Det var ikke dette apparatet, ønsket hun. Jeg kjøpte det. Nå er det verdt, og det virker som om sjelden noen bruker det
I alle fall behandler hun den lille sønnen min ikke med en bioptron, men med inhalasjoner / poteter på brystet og ryggen / varmer opp bena / badet og andre folkemetoder i sykdommens første fase)))

Den eneste eldste sønnen er en allergisk person og ofte med et bioptron skinnet på rødlige steder. Jeg kan ikke si at det virkelig hjalp. Uansett brukte jeg halvannen bit på en allergikrem.
Dsplasi ble behandlet med elektroforese.
Jeg hjalp ikke med furunkulose etter fødsel. Reddet av en kirurg og igler.
Nå hjelper ikke den nyfødte sønnen virkelig (han har utslett i ansiktet til det er etablert - en allergi eller et tre ukers utslett av nyfødte).

Kort sagt, jeg vil ikke gi råd, fordi Jeg la ikke merke til den virkelige fordelen med ham. Vel, ikke så bruk

Herr mr pzh


Profil
Gruppe: Brukere
Innlegg: 13995
Bruker-ID: 51734
Meldingsdato: 15. mai 2010 - 21:58

Bioptron Compact

Hvem har et hjem? Hvordan liker du effekten, spesielt interessert i effekten av rhinitt.
Vi var i Bonum, de har store der, rennende nese passerte. Jeg bestemte meg for å kjøpe den samme handlingen, men liten.
Faren vår fant følgende anmeldelser: gy:
I går demonterte jeg denne bioptronen. Moren min sluttet å skinne. Demontert, lamslått! Vanlig OSRAM lyspære, halogen fra verten (utbrent). Pluss en liten kjøler og et lommetørkle. Filteret er vanlig, kutter den infrarøde (termiske) komponenten i spekteret. Totale detaljer i det er $ 15 - $ 20. Vel, nok en nettverksadapter. Skummelt skummelt.
Hovedpoenget er at bruken av lampen er eksepsjonell. Fordi det er en sjofel tedium å fordype seg i lampeenheten. Gutta sikret seg ved å ærlig oppgi (i en vakker, intrikat stavelse) at det bare var en lampe med polarisering, som bare stimulerte. Jeg vil legge til fra meg selv at det stimulerer hjernen og ikke med lys. Målgruppen er bred - alle slags kjedelige dårer. Gi flere dårer til massene! En kvinne skal være sånn. Vil de elske at vi var smarte.


Det koster nesten 19 tusen rubler i Moskva. Tenkte hardt: gy:

Den manuelle enheten for lysbehandling Zepter Bioptron compact III (Bioptron compact 3) - anmeldelser

Negative vurderinger

Fullstendig tull og skilsmisse. Bare å trekke penger. Min kone kjøpte for mer enn en måned siden. En venn rådet. "All medisin er unødvendig for oss," sier han. Tre uker i vente på at noen skal bli syke. Sønnen fikk forkjølelse. Begynte å leges. Armaturer, armaturer, armaturer, armaturer, men halsen ikke passerer. Tre dager skinte til jeg sprang ut. Som et resultat skyller gamle bestefar

kort sagt, svigermoren har slik dritt, kjøpte den for alderdom, og jeg prøvde hele tiden å behandle barnet slik at jeg behandlet: behandling for bronkitt 4 poeng i 5-6 minutter 12 ganger om dagen (4 * 5 = 20 * 12 = 4 timer), regnet jeg med at hver time jeg måtte bruke denne manipulasjonen, har jeg så mye tid. Min svigermor bringer denne "tingen" til meg når jeg har en baby mer, jeg legger den på bordet ved siden av sengen, og når jeg blir frisk, tør jeg å returnere den. Og så tar vi henne hit og dit. Jeg brukte effekten et par ganger ikke så.

Vet du hvordan bioptronet fungerer? dumt ble lyset fra pæren avfyrt gjennom et flerlags “speil” og av den typen dette lyset er polarisert. og åh mirakel, polarisert lys helbreder deg.

vi på jobb "skinte" til dem hver dag, virkning 0. du forestiller deg at en person kom til en presentasjon, sitter bekymret. vi måler presset for ham: - økt okhokhok, du trenger raskt å lyse opp i 2 minutter på whisky.

og se og se, etter 4 minutter brukt i stillhet og fred i en avslappet tilstand, utjevnes presset. mirakel lampe hjalp.

å ja, ikke glem å få fargefiltre!

Enheten er selvfølgelig interessant, men en så dyr en - Mama Don't Cry. Jeg ble anbefalt det for vasodilatasjon. Men det hendte slik at jeg ikke sparte opp til behandling med en lampe. Derfor bestemte jeg meg for å prøve en mer økonomisk måte. Han ble behandlet på klinikken ved hjelp av Rikt-apparatet. Og du vet, det hjalp. Det var ingen bivirkninger, ingen negative konsekvenser. Derfor ser jeg ingen grunn til å betale for mye og anbefale deg)

vi har en bioptron, kjøpt for 20 år siden, og enda mer. Mamma prøvde alle å forhindre og behandle forkjølelse mot oss. På friske sår "lyste" også arr etter operasjoner. effekt, IMHO, null. Selv om dette kanskje er min skjevhet

Fordeler:

ulemper:

Min erfaring. Barnet begynte ofte å vises bygg. De rådet til et mirakel Bioptron-apparat. Etter å ha lest anmeldelser - bestemte jeg meg for å ta den! Ja + flerfarget glass. Som et resultat av behandlingen innen en måned -0. Jeg måtte dryppe, smøre meg med medisiner. De behandlet en rennende nese - 0. Og det hjelper ikke leddene mine i det hele tatt. Behandles i henhold til de anbefalte ordningene. Skilsmisse.

Jeg kjøpte denne lampen på anbefaling av en venn som var strålende fornøyd med henne. Jeg kjøpte den for omtrent 10 år siden i Storbritannia (100% original), betalte ca 450 euro. Jeg forstår fortsatt ikke hvorfor det trengs. Jeg merket ikke noen effekt fra henne i det hele tatt, selv om jeg prøvde å behandle henne med åpne sår, fistel, betennelse i huden, ferske arr fra plastikkirurgi, smerter på forskjellige steder. Ingen effekt. I tillegg trenger friske mennesker det ikke i det hele tatt, og små kutt og sår hals passerer perfekt om noen dager uten lampe. Å, ja, hun lyste på nesa i en hel uke hver dag på rad, da jeg hadde alvorlig tetthet, var effekten nøyaktig null. Jeg gjorde en dyp vask av bihulene - og alt gikk på 2 dager. Så jeg vil selge lampen.

Nøytrale anmeldelser

Til slutt tvang jeg meg selv til å begynne å skrive denne anmeldelsen. Vel, for å fortelle deg at ikke bare katter blir behandlet med dette. Jeg ble anbefalt denne lampen for å eliminere hmm. ujevnheter i huden, og hos vanlige mennesker, bare kviser. Helt ærlig er problemet langvarig og oppstår en gang i måneden som jeg husker. Generelt lovet de meg en ansiktskur. Jeg begynte entusiastisk å bli helbredet. 8 minutter per ansiktsareal (totalt en time for hele ansiktet) to ganger om dagen.
Hva jeg skal si om resultatene?!
De er og er ikke dårlige. Ujevnheter i huden tørker raskt ut, spor etter de gamle er mer aktive. Et sted allerede på den femte dagen ble ansiktet mitt ryddet, noe jeg var veldig glad for. Det er et pluss.
Men. som alle gode, gunstige effekter er over, for igjen kom selve dagene som alle av oss ødelegger stemningen, og jeg har også ansiktet = (Dette er et minus, siden jeg antok at effekten burde vært lengre.
Dommen: Hvis du ikke har noe imot 20 000 å kjempe med kviser, og hvis du har tålmodighet til å sitte med denne lampen, vil du, som det ser ut til, med konstant bruk, ha et rent ansikt.
Selv ville jeg aldri skaffet meg en slik, etter min mening, en dyr ting (jeg tok den til midlertidig bruk).

I vår familie er denne lyspæren allerede 10 år. Svigermor ga. Hun var engasjert i en kepter, så vi har de fleste oppvasken og alle slags husholdningsartikler fra dette selskapet, inkludert denne lampen.

Virkelig bra, det hjelper med alle slags kviser og andre hudskallinger. Riper, skrubbsår, arr. Det er en direkte effekt.

Fra forkjølelse og forkjølelse - Jeg merket ikke effekten. Kona mi lyser, men jeg er lat fordi jeg ikke ser effekten. Selv om det skinner, men ikke skinner, er det ingen forskjell.

Prisen er selvfølgelig tinn. Designet hans er ikke plass, må jeg si. Et vanlig halogenlys som i en lampe, et plastspeil (lyset som reflekteres fra dielektrikumet er polarisert), en vifte slik at kroppen ikke smelter og en enkel tweeter med en timer. Ja, gult glass. Det er alt visdom.

Prisen for hele konstruksjonen er 300 rubler hvis kineserne ville gjort det. Du kan også dyrke selv.

Positive anmeldelser

Fordeler:

liten, utbredt bruk, lysterapi hjemme

ulemper:

detaljer:

Denne sveitsiske enheten kom inn i mitt synsfelt ved en tilfeldighet. Nå, etter litt tid, tror jeg at jeg kom på tid, og det er bra at det skjedde - det viste seg å være veldig nødvendig og nyttig for stedet. Først ønsket jeg å bruke den til å behandle forkjølelse og styrke immuniteten. Deretter prøvde jeg å anvende det i kosmetikk (etter råd fra erfarne), og, bør det bemerkes, fikk jeg et veldig bra resultat. Men om alt dette i orden.

Vi har tre typer Bioptron-enheter: Bioptron Compact, Bioptron Pro 1, Bioptron 2. De skiller seg fra hverandre primært i størrelse og følgelig i parametere og pris. Jeg tror mange vet om bruken i mange medisinske institusjoner. Vi bruker det veldig mye i sanatorier, dispensarer, klinikker og i mange kosmetologisentre. Bioptron, som jeg vil snakke om, er den minste i størrelse, billig i forhold til de andre, lett og veldig praktisk for uavhengig bruk hjemme. Dette er Bioptron Compact 3.

Denne enheten er preget av følgende parametere:
filterdiameter 4 cm, strømforsyningsparametere 100-230 V, strømforbruk 56 VA, halogenlampeeffekt 20 W, beskyttelsesklasse 2, bølgelengde 480-3400 nm, effektnivå jf. 40 mW / cm kvm, lysenergifluksdensitet per minutt, jfr. 2,4 J cm / kvm.

Allerede bare på disse dataene kan du forestille deg styrken og egenskapene til denne enheten.

Enheten er, som du allerede har sett, liten. I tillegg til selve enheten, er et stativ festet til det, som du kan plassere enheten på, peke det der det er nødvendig, fikse det og rolig gjennomføre en lysterapisess.

Nå noen få ord om hvordan enheten fungerer. Det er ikke noe komplisert i å håndtere det. Først må du slå den på - øyeblikkelig vil et slikt grønt lys tennes.

Etter det kan du slå den på ved å flytte den lille, svarte knappen på selve enheten. Da vil det komme en lysstrøm fra bioptronet på denne måten. Dette betyr at bioptron-enheten har tjent.

Følgelig kan du slå den av ved hjelp av den samme bryteren - en liten svart knapp. Det er veldig praktisk å bruke en bioptron med et stativ - du kan heve enheten med et stativ til hvilken som helst høyde, rotere den i ønsket vinkel. Her for eksempel som dette.

Du kan fikse ønsket posisjon med en spesiell regulator. Det er alt. Nå om utnevnelsen hans. Jeg sa allerede at i mitt tilfelle brukte jeg det til å behandle en forkjølelse (mild). For dette, som indikert i den spesielle bruksanvisningen for Bioptron lysterapi, ble infeksjonsfokusområdet oppvarmet til 8-10 minutter 1-2 ganger om dagen fra en avstand på 5 cm. Jeg følte lettelse umiddelbart og prosedyren ble utført i bare 3 dager, ikke lenger nødvendig. Jeg tar en reservasjon med en gang, alle kan ha en annen alvorlighetsgrad av sykdommen, så frekvensen med varigheten av bruk av bioptron kan være forskjellig. Disse spørsmålene finner du i retningslinjene, retningslinjer for bruk av bioptron og til og med i treningsmanualen. Du kan også konsultere Zepter-spesialister (hos oss er de alle veldig kunnskapsrike og svarer alltid villig på spørsmål). Du kan selvfølgelig oppsøke lege. De skriver i bruksanvisningen: "Før du bruker Bioptron-enhetene, må du lese instruksjonene og oppsøke lege!" Men det skal bemerkes at alle sier om enhetens ufarlighet, så ingenting personlig skremte meg eller forvirret meg her. Jeg spurte ingen, kjøpte litteratur og fant ut det selv. Zepter-selskapet har rikelig med lignende litteratur, det er billig, alt er skrevet tydelig.

Litteratur er forresten interessant å lese selv for generell utvikling. Faget er ganske mangfoldig. For eksempel er det nysgjerrige retningslinjer for bruk av polarisert lys i pediatri. Ja, i følge selskapets informasjonskilder, brukes bioptronet i en rekke tilfeller for sykdommer hos barn og til pleie av nyfødte. Alle brukssaker er godt beskrevet i den samme veiledningen. Her, basert på indikasjoner for bruk, er symptomene på sykdommer og videre anvendelsesområdet + varighet og antall økter indikert. Vel, vi har ikke brukt bioptron til nyfødte ennå, men for små barn prøvde vi det - effekten er god, tilstanden gjør det lettere, barnet oppfatter det bedre enn medisiner, du trenger ikke å overtale, ikke bekymre deg, eller rettere, han er ikke redd, og det overfører alt mye lettere.

På samme måte indikerer anbefalingene de mulige måtene å bioptronbehandling av mange smertefulle tilstander hos voksne. Det vil si at bioptronet, viser det seg, brukes i dag innen pediatri, revmatologi, fysioterapi (det skal bemerkes, det lindrer eller lindrer praktisk talt mange smerteopplevelser), dermatologi, for sårheling, selv med sportsskader og de såkalte sesongmessige affektive lidelsene. Det siste innebærer depresjon, tretthet, sovende tilstand, etc. Selvfølgelig, et veldig nyttig apparat og, viktigst, trygt.

I det andre tilfellet prøvde jeg en bioptron innen kosmetikk. Jeg skal forklare det nå. I dette tilfellet mener vi bruk av enheten for å forbedre hudens tilstand og opprettholde den i utmerket tilstand. For å gjøre dette, i henhold til anbefalingene, bruk en bioptron en gang i måneden i 8-10 dager 2 ganger om dagen. Bruken av Oxy Sterile Water Sprey gir en veldig god effekt før du blir utsatt for huden med en bioptron. Det vil si, først må du spraye dette rene vannet, og deretter rette lyset fra bioptronet i rette vinkler mot huden i flere minutter. Etter å ha brukt bioptronet, kan du bruke en god fuktighetsgivende eller nærende krem ​​for logisk å fullføre hudpleieprosedyrene (jeg anbefaler den allerede selv, siden jeg merket at effekten i dette tilfellet er sterkere). Huden forbedrer, lyser, frisker, alltid i god form. Jeg vil si at resultatet når du bruker en bioptron er mye mer merkbar enn når du bruker bare gode dyre kremer. Og igjen, det er ufarlig, det blir ikke verre av denne prosedyren. Men dette er alle mine rent subjektive sensasjoner og observasjoner..

Som du ser er mulighetene for å bruke Biaptron lysbehandling ganske store. Det skal også sies at på tidspunktet for lysterapi vil du føle nesten ingenting, bortsett fra at lysvarmen og alt for hvilket formål du vil bruke den. Enheten er effektiv, kompakt og forårsaker ingen alvorlige bivirkninger. Jeg liker det. Så snart symptomene på forkjølelse dukker opp, husker jeg umiddelbart bioptronet. Jeg tror denne enheten vil finne sin plass i "hjemmepoteket" til enhver familie.

Fordeler: lindrer forkjølelse, tørker ut sår, lindrer nesetetthet, akselererer sårheling

Jeg jobber som sykepleier i fysioterapi. Bioptron-enheten er en av de mest brukte i mitt arbeid. Pasientene mine er barn. Vi behandler dem hovedsakelig med nakker og neser. Barn kommer til meg som hoster, nyser, hvis nese renner. Bioptronet har en god tørkende, bakteriedrepende, varmende effekt. Etter behandling bemerker foreldrene til barna at de har betennelse i halsen, slutter å renne fra nesen og slutter å hoste. Vi bruker også Bioptron til behandling av sår, magesår, liggesår. En merkbar forbedring er synlig! Selv har jeg flere ganger tørket de forskjellige sårene mine, kuttene. Heler veldig godt!

Vi har et stort Bioptron - gulvstående og bærbart skrivebord. De er på bildet. Begge Bioptrons Zepterovsky.

Fordeler: Det er mulig for barn, tørker sår, akselererer sårheling

Ulemper: høy pris, ikke et universalmiddel

Enheten ble kjøpt for 5 år siden for 22 tusen. Han ble foreskrevet til datteren sin med bronkitt, og mannen min og jeg, etter å ha lest anmeldelser, bestemte oss for å kjøpe enheten hjemme, fordi barnet i barnehagen ble ofte forkjølet. Jeg vil si at nå hadde jeg ikke skaffet meg det. For dyrt, og effekten er ikke alltid der.

Hovedproblemet til datteren er langvarig rennende nese, så tenk i det minste opp for ham, ikke bruk. Vi bruker det hovedsakelig til å helbrede skrubbsår, sår, bleieutslett. Her er effekten absolutt der, leges raskere. Brukes også til stomatitt. Generelt, hvis det er ekstra penger og det ikke er noen steder å si det, kan du kjøpe dem, men det er ingen mening å ta det med avdrag. Du vil ikke se noen mirakler.

Plusser: Fra alle sykdommer

Minuser: veldig dyrt

Som de fortalte oss på klinikken, er denne lyspæren for alle sykdommer. Vi har brukt det i omtrent ti år nå. Det var det de ikke likte - forkjølelse, blåmerker, allergier og kramper. Riktig nok, enheten vi hadde, var ikke til personlig bruk, men en for tre familier. For en måned siden oppdaget vi bioptron fra en ny vinkel. Det viser seg at i tillegg til vanlige sår, kan lysbehandling brukes til å behandle det og mer alvorlige problemer. For eksempel cerebral parese. Barnet mitt får diagnosen spastisk diplegi - dette er en av de vanligste

Jeg kjøpte Zepter Bioptron manuell lysbehandlingsenhet for femten år siden. Først kjøpte jeg et håndholdt apparat - det er kompakt nok og praktisk å holde i hånden, men for å behandle store hudområder kjøpte jeg en stor stasjonær Zeptor Bioptron. Jeg vil dele min erfaring med å bruke denne enheten til behandling. Jeg bruker et stort stasjonært apparat når det er ryggproblemer - ryggsmerter på grunn av osteokondrose - etter bruk av enheten er resultatene utmerket - smertene forsvinner. Det er spesielt godt å gjøre prosedyren om natten - etter inngrepet sovner du som en baby. Med et lite håndholdt apparat behandler jeg forkjølelse - det er veldig effektivt fordi rødheten i halsen forsvinner raskt og forkjølelsen også passerer raskt. Og jeg bruker også denne enheten til kosmetiske formål - enheten gir utmerkede resultater hvis du trenger å bli kvitt en kvise eller herpes på leppen.

Fordeler:

For de med barn er det bare et must! Behandling og forebygging!

ulemper:

Kontraindikasjoner: kontaktlinser og opererte øyne (med bestråling i ansiktet)

Enheten er veldig bra! Det virker gjennom reseptorene i huden på de underliggende indre organene. Derfor sier de: bestråle hva du vil kurere. Hvis innvirkningen i ansiktet, behandler vi maxillary bihulene, nesen, nasopharynx, etc. Hvis det er brystet, så henholdsvis halsen, luftrøret, bronkiene, lungene. Og så videre på listen. En samling av populære teknikker er festet til enheten, alt er veldig enkelt og rimelig. Når det gjelder behandling av hudsykdommer, har enheten rett og slett ikke like! Jeg er sykepleier i et sanatorium, vi har alltid en sving på ham! For eksempel med psoriasis under bestråling, lyser huden foran øynene våre, så jeg den selv! Enhetens rekkevidde ekskluderer UV-stråler, derfor er det trygt for huden, du kan ligge under den, gradvis vri, opptil 1,5 timer (veldig viktig for omfattende lesjoner)

Fordeler:

Medisineringsfri behandling

ulemper:

Vi har brukt Biotron i halvannet år. De ble først kjøpt for behandling av barn (øre-purulent otitis media led konstant av mellomdatteren). Nesten hvilken som helst medisin har en bivirkning og lindrer symptomet, så vi bestemte oss for å endre behandlingsmetoden ved å kjøpe en bioptron. Siden har vi ikke brukt medisiner. Ørene ble kurert. Vi anbefaler det til alle. Bruk hele familien

Fordeler:

praktisk, rask effekt, den rette tingen

ulemper:

for intern behandling av forskjellige organer og systemer trenger ytterligere briller

Jeg var ofte syk i barndommen, leger la alltid mistanke om bihulebetennelse, som, takk Gud, ikke var berettiget, generelt fikk kronisk rhinitt. Hele tiden fysioterapi, hele tiden av legene, hoppet jeg ofte over skolen. Hvem og hvordan råd allerede, og jeg husker ikke. Jeg prøvde å gå til prosedyren, merkbare forbedringer begynte, og bestemte meg for å kjøpe denne mirakelgizmoen. Liten i størrelse, det er praktisk å oppbevare, det var et stativ i settet, men for å være ærlig forsto de ikke hvorfor, kanskje hvis det er for eldre mennesker eller små barn, vil det sannsynligvis komme til nytte og biotronet passer veldig godt i hånden og peker på problemområder gløder. Det er veldig praktisk i applikasjon og drift. Slå på, slå av en knapp og ingenting annet er nødvendig, det er en tidssensor for ikke å telle rolig og krampaktig hvor mye du skinner der, han vil selv være på våken. Bare et par måneder senere begynte jeg å glemme min evige forkjølelse, og nå vises det bare noen frysninger jeg umiddelbart vender meg til min trofaste venn Biotron. Dessuten hjelper det veldig bra hvis en skade, et omfattende hematom, det bidrar til helbredelse og resorpsjon av hematomer. Moren min hadde et veldig sterkt blåmerke, hun falt om vinteren på mennesker ved hjelp av et biotron, blåmerket gikk over 2 dager. Generelt anbefaler jeg deg en veldig nødvendig ting i husholdningen.

Fordeler:

ulemper:

Vi har denne lampen i omtrent 5 år allerede. Kjøpte et selskap zepter. Vi kjøpte filtre, likte den, bestemte oss for å kjøpe en lampe, til tross for kostnadene. Selv om alle Zepter-produkter er veldig dyre, for folk med høy lønn. Ved hjelp av det leges det raskere enn et sår, ved hjelp av det behandler jeg sår hals, behandler en rennende nese, bare bringer lys til det berørte området av huden og holder det i noen tid. Lampen er vår familieassistent. Den er lagret i en pen blå boks. En brosjyre ble gitt med en lampe der det ble skrevet hva og hvor mye man skulle varme. For eksempel kviser - 6 minutter daglig, for halsen - 4 minutter og så videre. Lampen hjelper raskt utvinning og helbredelse av sår, betennelse i mandlene, hoste, orz og så videre..

Fordeler:

Enkel, kompakt, sikker, allsidig. Husk å kjøpe!

ulemper:

Kompakt, enkel enhet for hjemmebehandling av hele familien. Det har en positiv effekt på kroppen, som solen, bare produsenter har fjernet det skadelige spekteret. Bare tenk: det eneste apparatet i verden som er trygt å bruke selv for nyfødte! Vi behandler hjemme: snørr i store og små, leddgikt, korsrygg, sår. Du må forstå at dette ikke er et universalmiddel for alle sykdommer. Denne enheten brukes i en kompleks behandling. Du blir behandlet som vanlig pluss en lampe. Resultatet er raskere. Instruksjoner kan bli funnet på Internett for nesten alle sykdommer skrevet av meget anerkjente leger. Vi kjøpte på kreditt, det var et mykt lån med en rabatt på 12 måneder. Du må kjøpe i det offisielle sentrum av Zeptor, det er garantier, instruksjoner og et stativ. Dyrt, men helsen er dyrere. Enheten er skjør, ta vare, jeg anbefaler ikke venner å gi.

God dag. En liten digresjon. Dette er min første anmeldelse her, selv om jeg ofte besøker nettstedet. Men jeg kunne ikke legge igjen en anmeldelse om Bioptron - noen anmeldelser berørte ganske enkelt kjernen. Sinnsykt fornærmende.

Denne enheten dukket opp i familien vår for omtrent 10 år siden. Anskaffet for å behandle ryggene til begge foreldrene. Som barn var jeg ikke spesielt interessert. Jeg husket bare ett øyeblikk da jeg var i sommerleiren og der ble stortåen min syk, det viste seg at neglen vokste. Vi ble straks ført til sykehuset og lovet at de ville operere. Panikken og raserianfallene fra min da ikke beskriver. Som et resultat ble vi ført tilbake til leiren (for det var 9. mai og alle var ikke opp til meg). Resten av tiden gikk jeg til førstehjelpsposten og sykepleieren strålte meg med denne Zeptor-bioptronen, men i stor størrelse. Alt var perfekt løst og smertene gikk raskt. Og akkurat dette er tilfelle når handlingen til enheten ikke kan skyves inn på placebo og kraften i auto-suggestion. Jeg var en helvete gutt! Jeg forsto ingenting og tenkte aldri på denne lysende bilen.

Dessuten. År gikk, gikk jeg inn på et universitet i en annen by. Siden ungdommen led hun av kviser i ansiktet. Mamma syntes synd på meg og ga meg bioptronet med meg, og kjøpte en stor en til meg selv (! Som sier mye!). Huden min elsket dette lyset, alle kviser bleknet raskt, vennene mine misunnte meg på hvor raskt det gikk med meg. Hudleger og kosmetologer rådet. Det var bare det at jeg ofte var lat og ofte glødet bare når det allerede var problemer (forresten, de subkutane store jublet også med et smell). Oppsummer: Hvis du vil bli kvitt kviser i ansiktet og tenke at det er nok til å lyse opp, selv om det er et kurs og det vil redde deg fra dem for alltid, så nei, det er ikke slik. Bioptronet vil behandle så mye du bruker det. Og folk tilskriver dette til et negativt punkt. Og det irriterer meg. Mennesker, helbreder han, rett foran øynene våre, hva trenger du ellers? Når du tar hostesirup, håper du ikke at den vil avlaste deg fra hoste resten av livet. Så her.

Jeg har brukt en bioptron i 6 år, og i løpet av den tiden kom jeg ofte over skeptikere. Folk kom på besøk, spurte hva slags ting det var, sa jeg til dem, de så på meg nedlatende og tenkte nok hvor dum jeg er. Men jeg skal fortelle deg dette. For alle disse menneskene har det nedlatende smilet lenge forsvunnet fra ansiktet deres, og nå ringer de veldig seriøst og ber om å låne enheten. Vi er gode mennesker, vi gir alle. Og fra symptomene på ARVI, og fra smerter i ryggen, leddene og med hudproblemer, for å helbrede sår og til og med fra "ingen vet hvorfor det gjør vondt her". Jeg på sin side lånte penger til studentvennen min (jeg var den viktigste skeptikeren)) og til utleier av leiligheten der jeg bodde mens jeg studerte, nå tar fyren det når ansiktet hans blåser helt. Jeg registrerer at absolutt alle ikke trodde på denne tingen. Først.

Som en jente her sa, er det lettere å si hvorfor han ikke leges. Og legg ikke færre stjerner for ikke å behandle åpne brudd eller kreft. Omtaler er også irriterende, der "naboens gutt hjalp, men det hjalp oss ikke, bare såret ble strammet for oss." Så du gjør noe galt. Instruksjoner for å hjelpe. I tillegg sier du at han botet noe av deg. Så det fungerer.

Angående mannen under kallenavnet Odeston, som klatret inn i hver anmeldelse her og etterlot en negativ kommentar om at denne lampen er vanlig, og at han et sted har en detaljert analyse av enheten, som bekrefter alt. Det er ingen husker om dette, fordi siden er lukket nå eller har blitt slettet. Denne mannen er enten en tosk eller falsk.

Du vet, det er fornærmende bare på grunn av slike dårer som legger igjen anmeldelser så klønete. Denne tingen har hjulpet deg og nesten alle dine nære og ikke så nære medarbeidere, men her leser du dette.

Generelt tror jeg at det trengs en bioptron i huset. Ikke for ingenting at det i mange medisinske institusjoner har vært tilgjengelig i lang tid. Stol på meg, det vil komme godt med. Sjekk det selv. Du kan selvfølgelig ikke få det, men jeg lar deg ikke skylde på enheten.

Takk til de som leser til slutt.

God morgen, kjære lesere. Jeg vil dele min erfaring med å bruke Zepter Biotron compact 3 håndholdt enhet for lysterapi.

Vi har vært med ham i mer enn 5 år i familien vår. Først ante jeg ikke hva denne tingen var, hvordan den fungerte og hva slags gult lys var i den. I fysikk innrømmer jeg ærlig, jeg er ikke sterk, og prinsippet for dets arbeid er ikke helt klart for meg.

Imidlertid har effektiviteten av polarisert lys blitt vitenskapelig bevist, oppvarming med et bioptron anbefales av leger fra hele verden, og jeg begynte å oppleve det i aksjon..

Fra min egen erfaring var jeg overbevist om at bioptronet:

  • akselererer legningen av kutt og skrubbsår
  • effektiv i behandling av forkjølelse
  • sliter med sår hals
  • eliminerer rødhet i huden
  • reduserer smerte
  • styrker immunforsvaret (hvis ikke lat og bruk det i henhold til instruksjonene)

Hele listen over sår (og det er et enormt antall av dem!) Som han hjelper til med å kjempe er beskrevet i detalj i instruksjonene for enheten.

Nylig ble jeg skled gjennom og bioptronet kom til unnsetning, en betydelig forbedring kom over flere oppvarmingsøkter.

Naturligvis er denne enheten ikke allmektig og brukes sammen med tradisjonelle behandlingsmetoder..

Jeg bruker den sammen med en oksygenspray, som ikke bare har en utmerket effekt på huden, men også forbedrer effekten av det polariserte lyset fra bioptron. Prisen på sprayen er 10 euro. Det blir brukt veldig økonomisk, det varer i flere år i familien vår.

Photo oxy spray vedlagt:

I dag brukes lysterapi-teknologi og bioptron-enheten direkte på mange sykehus og klinikker.

Jeg hørte mye uflatterende uttrykk om bioptron, folk hevder at denne enheten er ubrukelig, hvis det hjelper på noen måte, så er dette bare en placebo-effekt. Min mening er at alle menneskene som skrek om det, og ikke hadde et nært forhold til bioptronet.

Det eneste “men” er en ganske høy pris. Imidlertid er det verdt å gaffel ut en gang, og bioptronet vil glede og hjelpe i mange år..

Kundevurderinger om ZEPTER Biotherapy-enhet Bioptron compact PAG-860 12

Jeg gikk gjennom et par økter på klinikken ved bruk av denne Bioptron-lampen. På ganske lang tid klarer jeg bare ikke å helbrede vondt i halsen, så jeg bestemte meg for å eksperimentere.

Generelt behandler Bioptron godt, men for en slik pris kan man klare seg uten minst bivirkninger. Et utslett dukket opp på kroppen.

En venn ga råd om laserterapiapparatet, som hun har brukt i mange år. Så han reddet meg ikke bare fra utslett, men kurerte vondt i halsen. Ikke umiddelbart, selvfølgelig, av øktene til og med 15. Apparatet til Rikta-merket. Legg merke til hvis du kommer over en lignende.

Lampe Bioptron

  • Gruppe: Brukere
  • Innlegg: 1 803
  • Gruppe: Donator
  • Innlegg: 18.144

100% skilsmisse av retona-typen

  • Bare meg
  • Gruppe: Brukere
  • Innlegg: 1.039
  • Alt i mennesket er alt for mennesket!
  • Gruppe: Brukere
  • Innlegg: 1 803
QUOTE (Nagisa @ 19 des. 2007, 20:53)
100% skilsmisse av retona-typen
QUOTE (Ozel @ 19 des. 2007, 21:45)
Vi har brukt det i 10 år. anmeldelser er bare positive.
  • Idé?! Jeg er jeg.
  • Gruppe: Moderatorer
  • Innlegg: 33.230

Alt det har er en halogenpære, en vifte fra overoppheting, en timer for å signalisere tidsintervaller og et polariserende filter.
Det er uttalt at "polarisert stråling har. (En gjeng med helbredende og profylaktiske egenskaper)".

En ting er ikke tydelig: "Hva som trengs ta bort fra vanlig lys for å gjøre det så helbredende? "Tross alt overfører et polariserende filter enkelt lys med det ene polarisasjonsplanet, og forsinker det andre.

Jeg tror den samme terapeutiske effekten kan oppnås med en konvensjonell lampe som bruker den til lokal oppvarming.

  • Alt i mennesket er alt for mennesket!
  • Gruppe: Brukere
  • Innlegg: 1 803
  • Idé?! Jeg er jeg.
  • Gruppe: Moderatorer
  • Innlegg: 33.230
QUOTE (Murzilka @ 19 des. 2007, 10:34 p.m.)
Men hva med vurderingene om at hun hjelper alle overalt, de plasserer henne på sykehus overalt?

jeg har ingen anelse.
Lokal oppvarmingseffekt + placeboeffekt.

Lampeenheten er 100% nøyaktig - det er ingenting som helbredes der.

lagt til [mergetime] 1198086360 [/ mergetime]
Du kan prøve å kjøpe et 12V halogen, et fotografisk polariseringsfilter og legge det hele i en jernkaffe.
Lyset fra denne enheten vil være det samme.

lagt til [mergetime] 1198086400 [/ mergetime]
Beløpet vil være betydelig mindre enn 14 ty.

  • ond fighter
  • Gruppe: Donator
  • Innlegg: 2 792
QUOTE (Murzilka @ 19 des. 2007, 11:34 p.m.)
Men hva med vurderingene om at hun hjelper alle overalt, de plasserer henne på sykehus overalt?
  • megateronosaurus
  • Gruppe: Donator
  • 5 654 innlegg

Hvis du har et spørsmål om bæring eller amming, skriv til [email protected]

  • Alt i mennesket er alt for mennesket!
  • Gruppe: Brukere
  • Innlegg: 1 803
  • For beskyttelse av dyr og husly Matroskin
  • Gruppe: Brukere
  • Innlegg: 1.524
  • Mine fire vinduer
  • Gruppe: Brukere
  • Innlegg: 2 641
QUOTE (Murzilka @ 19 des. 2007, 10:34 p.m.)
overalt plassert på sykehus
  • vanlig bruker
  • Gruppe: Brukere
  • Innlegg: 444

Innlegget har blitt redigert @ t: 12.20.2007 - 00:47

  • Idé?! Jeg er jeg.
  • Gruppe: Moderatorer
  • Innlegg: 33.230
QUOTE (k @ t @ 20. desember 2007, 00:46)
Zepter har generelt gode produkter, spesielt retter.

Det er ja. Men 80% av prisen på varer fra denne produsenten er en opptjeningsmargin.
Retter - ja, fra krom-nikkel rustfritt stål 10x18, etter min mening, med en termisk lagringsbunn.
Men hvis den mindre "pompøse" produsenten Regent selger en gryte av samme metall for 800-1200 rubler, så koster det hos Zepter 5 ganger mer. og ledsaget av samme glorie av "kurativitet" "kirurgisk stål" som andre produkter.
Vel, eller rett rundt hjørnet - Verkhne-Salda-produksjon fra samme materiale, og til mye mer budsjettpriser.

Og husker de "elite" distribusjonssystemene til disse produktene. ingen butikker, bare gjennom selskapet, med avdrag, med betaling i dollar og "manglende evne til å si opp kontrakten".

Bioptron - en skilsmisse eller en nyttig ting?

Jenter, hvis noen har denne enheten, deler din mening.
En bioptron (fra en zepter) er en virkelig god ting eller en svindel?
Spesielt er de interessert i ØNH-sykdommer og bruken av apparatet til små barn..

Hun brukte det selv i omtrent en uke, to, to år siden, da hun ble frisk fra medørebetennelse (en venn ga).
Det ser ut til å bli kurert, men plutselig kommer det fra medisiner.. Jeg kjenner ikke meg selv

Jeg vil kjøpe, men det er tvil.. Prisen er noe som biter + -35 000 rubler.
På forhånd takk for svarene dine)

Bioptron

Elementer per side: 10, 20, 50, 100

Bioptron zepter - viktigheten av en bioptron-lampe

Et lysterapikompleks kalt Bioptron produseres i Sveits, og BIOPTRON AG er engasjert i det. I vårt land har Zepter Bionik jobbet i mer enn 10 år, lampen har vellykket gjennomført medisinsk testing i de beste medisinske sentre i Russland (Institute of Cytology RAS i St. Petersburg, Sklifosovsky Research Institute i Moskva, Institute of Rheumatology RAMS, Sechenov Clinic and annen). Som et resultat av flere tester har Zepter Bioptron vist seg å være det mest effektive, trygge og pålitelige verktøyet for behandling av både voksne og barn..

Den terapeutiske effekten av Zepter Biotron har en sterk antiinflammatorisk og immunstimulerende kraft, lindrer ødem og stimulerer vevsreparasjon..

Det høres fabelaktig bra ut, men i virkeligheten har apparatet for lysterapi allerede blitt en skikkelig legende, en huslege.

Hvis du har en sønn, vet du nøyaktig hva permanente blåmerker og skrubbsår på knærne er - med Bioptron-kompakt vil du glemme disse problemene, fordi alt leges rett foran øynene dine.

Vinteren haster allerede til landene våre, og tar med seg deres trofaste, men ubehagelige følgesvenner: forkjølelse og SARS, influensa og andre sykdommer, men det er frelse - Biontron. Har faren din konstante smerter i ryggen eller korsryggen? Med lampen vår vil du glemme klagene hans. Det er vanskelig å overvurdere viktigheten av Zepter Bioptron for kvinner og jenter. Effekten på huden er helbredende. Dette er bedre enn massasjer og dyre behandlinger i en skjønnhetssalong..

Bioptron-behandling

Hvordan fungerer dette mirakelapparatet fra Zepter, som med suksess erstatter medisiner og til og med leger? Når du bruker enheten, avgir den en lysstråle av en viss lengde, den virker på spesielle punkter på huden vår og på membranene til organiske celler i seg selv, som har en generell terapeutisk effekt.

Fra studier ble det kjent at Bioptron-lampen er effektiv i behandlingen av kirurgiske, dermatologiske, revmatologiske, pediatriske, dental og gynekologiske sykdommer og har en fantastisk bedøvelseseffekt. Lampen har en gunstig effekt på immunforsvaret og stimulerer løftingen. En gunstig effekt på immunitet skyldes det faktum at enheten aktiverer en prosess som kalles fagocytose i kroppen og øker det totale antallet antistoffer dramatisk. Denne funksjonen gjør Zepter Bionik til et nødvendig verktøy for både forebygging og behandling av forkjølelse, influensa og andre akutte luftveisinfeksjoner. (Spesielt for barn som ofte er syke).

Alle vet hvor skadelige og ineffektive medisiner er i dag, så ved å bruke en lampe kan du redusere mengden kjemi som er tatt eller helt forlate medisiner.

Enhver enhet fra den omfattende Bioptron-serien er et sertifisert Zepter-produkt. Millioner av mennesker rundt om i den store verden har allerede satt pris på de terapeutiske effektene av lysterapi. Og det er overhode ikke overraskende at Zepter-lampene er veldig populære medisinske apparater for både medisinsk bruk hjemme og på pasienter..

Den fenomenale suksessen med Bioptron-lamper bidrar til å søke etter flere og flere nye områder for deres anvendelse. De ekstraordinære mulighetene for lysterapi og de gunstige effektene av lys på menneskekroppen blir studert av anerkjente forskere over hele verden..

Det skal bemerkes at selskapet DEKRA, som driver med sertifisering og tilsyn med medisinsk utstyr i hele EU, offisielt har utvidet listen over indikasjoner for bruk av terapeutisk lys fra Bionic-apparater (Compact), Bioptron Pro 1 og Bioptron 2

Bioptron - anmeldelser om Zepter-lampen. Bruk erfaring.

Lyudmila Serafimovich. Rostov-on-Don. Første gang jeg prøvde Bioptron fra en venn, sa hun at huden etter at den forbedres merkbart. En stund var jeg lei meg for å kjøpe de samme pengene, jeg tok det fra min venn fra sak til sak, hovedsakelig for å få huden i orden. Men veldig ofte dukker det opp herpes på leppene mine, når jeg først tok enheten hjem, og på bare tre økter gikk nesten alt! Så jeg kjøpte umiddelbart min egen enhet, men likevel trenger jeg å være alltid for hånden.

Natasha I flere år har enheten fungert i to familier: mannen min jobber med konstant fysisk aktivitet hjelper mye smerter, spesielt når ryggen begynner å gjøre vondt. Vel, med vanlig forkjølelse, kan den også brukes, hvis du kommer tidlig opp, merker du ikke en gang hvordan alt går raskt. Og foreldre tar ofte, moren helbreder leddene og faren får øktene til å gjøre. Vi ønsker å kjøpe en annen for ikke å dra en frem og tilbake, men vi vet ikke hvilken vi skal ta bedre. De trodde det kunne være utendørs, men det er interessant: det er det samme i seg selv, det vil si at det bare skiller seg ut i størrelse og utseende?

SOM. Jekaterinburg. I omtrent 5 år har vi brukt enheten. De kjøpte raskt, fordi det var nødvendig å behandle ganske alvorlige forbrenninger. Denne enheten ble omgående informert oss slik at alt leges raskere og det ikke er spor igjen. Jeg vet ikke hvordan det ville ha endt hvis vi ikke hadde lyttet: Jeg husker fremdeles hvordan legene var overrasket over at alt vokste så raskt. Hovedsaken er at det egentlig ikke er arr igjen. Nå er det ikke noe ekstremt, takk Gud, nei, men enheten hjelper fortsatt - barn har nylig blitt behandlet for blåmerker, og jeg bestråler dem i den siste personen for å forhindre rynker. Det er synd at jeg ikke startet før, men nylig leste jeg nettopp at mange bruker en veldig god effekt på dette.

_tortilla_. Saint Petersburg. Vi også sannsynligvis snart blir som 5 år gamle for enheten. Men vi bruker det fra tid til annen bare hvis noe blir sykt. Og bekjente har nok allerede opplyst seg på hvert punkt - de sier bare konstant at de botet en ting, så den andre. Men sannheten viste seg nylig igjen, og da gjør vondt i nakken mye de siste månedene, og husket bare at du kan helbrede hjemme.

Okulova. T. Yaroslavl. Jeg prøvde å behandle barna med en bioptron, ellers blir jeg ofte syk, jeg tok enheten fra foreldrene mine flere ganger. Det viste seg bare en gang, da det var en purulent betennelse i mandlene hos datteren, hun liksom ga seg, alt gikk raskt. Og hvis jeg prøver en enkel rennende nese eller hals, så er dette allerede umulig. Der må du fange dem og få dem til å sitte stille i minst noen minutter. Det er sant hva som skjedde, men vanlige økter er fremdeles veldig vanskelige med barn.

Pavel. Saint Petersburg. Ofte gjør ryggen vondt, enheten hjelper. Min kone ble også behandlet et par ganger, hun hadde noe i den kvinnelige delen som hadde en slags smerte. Og siden foreldre nesten alltid bruker enheten, bruker de det hele tiden, der har de selvfølgelig flere sår enn noen gang.

Nadezda. Majkop. Mamma tar hver gang med meg en Bioptron, så snart barna blir syke. Men den eldste sønnen sitter fortsatt stille, og den yngste står ikke opp, snur seg. På den ene siden ser det ut til å være bra, fordi det også er vanskelig å tvinge dem til å skylle halsen, eller å dryppe en dråpe er også et problem. Og her trenger du bare å bruke noen minutter. Men fremdeles legger jeg ikke merke til mye av en spesiell effekt. På en eller annen måte ble vi behandlet i barndommen med folkemessige midler, og ingenting ble frisk. Og så kan jeg ikke tro meg at virkelig lys kan hjelpe, vanlige virkemidler er mer kjent.

-= Ninok = -. Vladivostok. Og vi prøvde ikke en gang å behandle barna med en bioptron. Vi har i utgangspunktet bare besteforeldre behandlet. På jobben ga hun også en venn slik at mannen hennes skulle behandle sømmene etter operasjonen. Han forteller at det hjalp, arrene ble helbredet, men ikke helt, uansett, de måtte påføres umiddelbart, og de hadde sannsynligvis allerede 2 måneder etter operasjonen. Mannen min tror generelt ikke at en slik enhet kan fungere, ler av meg når ansiktet mitt skinner.

Kuzovkina. O. Krasnodar. Jeg har sannsynligvis brukt det i to år nå, jeg har kronisk bihulebetennelse, foreldrene mine kjøpte den til meg, fordi jeg ikke vil utføre noen operasjoner, er jeg redd. Det hjelper, men jeg tror jeg må gjøre noe uansett før eller siden.

Katerina. Moskva. Jeg varmer ofte ryggen til mannen min. Når vi husker det, er vi ikke late til å søke jevnlig i en uke, alt ser ut til å forsvinne. Så starter det igjen, tross alt, arbeidet er stillesittende, du kan ikke komme noen vei fra dette. Trenger allerede å komme sammen for å ta opp helsen din ordentlig. Og da de kjøpte, var mengden alvorlig for oss på den tiden, men situasjonen var også skremmende - det var veldig skummelt, i stedet for å lage en kosmetisk søm, hadde jeg en keisersnitt. De visste ikke hva de skulle gjøre, så de kjøpte den, sømmen ble veldig bra, så vi forlot enheten etter det. Noen ganger får vi bare nå med sterke smerter fra en mann.

"Bioptron": anmeldelser, indikasjoner på bruk, instruksjoner

Innholdet i artikkelen

  • "Bioptron": anmeldelser, indikasjoner på bruk, instruksjoner
  • Hvordan en blå lampe dreper bakterier
  • "Biopin": instruksjoner for bruk, sammensetning, analoger

Instrumentfunksjoner

"Bioptron" er en lampe i en plastkasse. Enheten består av en sokkel, håndtakstativ, støttestativ, deksel med ventilasjonshull, strømforsyning med sikring, vifte, kontrollpanel.

Enheten kan suppleres med et sett med filtre som forbedrer kvaliteten på prosedyren. Den kjøpes separat, men du kan også kjøpe et ferdigsett. Det inkluderer 7 fargefiltre, 3 kosmetikk og detaljerte bruksanvisninger. Filtre laget av glass av høy kvalitet blåses ut på en provisorisk måte, nyansene er så nær naturlige som mulig.

Alle enheter under merkevaren Bioptron er produsert i Sveits. Teknologien er patentert, lamper og tilleggselementer har alle nødvendige sertifikater og er godkjent for bruk i Russland. Ved riktig bruk har enheten ingen utløpsdato..

Driftsprinsipp

Bioptron-enheten brukes til lysbehandling. Lampen har bevist seg i behandlingen av forskjellige sykdommer i øyne og hud, med allergier og redusert immunitet. Retningsstrålen trenger gjennom vevet, og gir en mild terapeutisk effekt. I dette tilfellet dannes ikke skadelig ultrafiolett stråling, lampen er helt sikker for hud og øyne.

Enheten virker på vevet med en rettet lysstråle. Under bestråling blir cellulære prosesser aktivert, proteinmetabolismen forbedres, og den naturlige produksjonen av elastin og kollagen akselereres. Det er mulig å påvirke både et sårt sted og biologisk aktive punkter. Den siste metoden brukes oftere av leger som spesialiserer seg på lysbehandling..

Bruken av fargefiltre utvider enhetens funksjoner betydelig. En viss glassfarge gir bjelken ytterligere egenskaper..

  1. Rødt filter reduserer smerte, forbedrer blodsirkulasjonen, hjelper til med å behandle depresjon.
  2. Appelsin har en positiv effekt på kjønnsorganets tarm og tarm, reduserer ubehag i overgangsalderen, eliminerer betennelse av forskjellig art.
  3. Gult reduserer surhetsgraden, forbedrer lymfestrømmen, lindrer forstoppelse og stimulerer fordøyelsen..
  4. Blått hjelper mot leddsmerter og muskelsmerter, behandler bihulebetennelse, depresjon, søvnløshet.
  5. Fiolett er et godt antiseptisk middel, utvider blodkar, forbedrer blodsirkulasjonen, senker blodtrykket og stimulerer veksten av hvite blodlegemer.

Alle presenterte filtre kan endres og kombineres, noe som forbedrer den terapeutiske effekten og samtidig løser flere problemer hos pasienten.

Indikasjoner og kontraindikasjoner

Enheten har bevist seg i behandlingen av hud- og øyesykdommer, for eksempel:

  • demodicosis;
  • konjunktivitt;
  • postoperativt hornhinnødem;
  • eksem;
  • psoriasis;
  • atopisk dermatitt;
  • allergiske utslett;
  • kviser;
  • brannskader, arr og andre skader på epitelet.

Lampen anbefales å brukes til å behandle depresjon, leddsykdommer, posttraumatiske tilstander, problemer med mage-tarmkanalen og kjønnsorganene, ØNH-sykdommer, søvnløshet.

Til tross for enhetens effektivitet, har det også kontraindikasjoner. Lampen er forbudt å bruke i alvorlige former for tromboflebitt. Lette pulser kan provosere en blodpropp. Det anbefales ikke å bruke enheten hvis det er mistanke om ondartede svulster. Effekten av retningslys på kreftceller har ikke blitt studert fullt ut, så onkologer anbefaler ikke å utsette kroppen for ytterligere risiko. Listen over kontraindikasjoner inkluderer også:

  • alvorlig diabetes mellitus;
  • kroniske sykdommer i leveren og nyrene;
  • patologi i sirkulasjonssystemet;
  • hormonforstyrrelser;
  • epilepsi;
  • cerebrovaskulær ulykke;
  • autoimmune sykdommer;
  • aktiv form for tuberkulose;
  • organtransplantasjonsoperasjoner.

Effekten av lampen kan svekke effekten av kortikosteroider, immunmodulatorer, cytostatika. Kursene til disse legemidlene anbefales ikke å bli kombinert med stråleøkter, det er bedre å bytte dem etter samråd med legen din.

detaljerte instruksjoner

Lys- og fargeterapi er en kort prosedyre som bare varer noen få minutter. Det anbefales å gjennomføre kurs, varigheten avhenger av sykdommen og pasientens individuelle tilstand. Det anbefales å utføre prosedyren 2 ganger om dagen, morgen og kveld.

Før økten må du rengjøre hudområdet som blir utsatt for lys grundig. Kontaktlinser må fjernes. Lampen er montert på en stabil overflate, takket være dens fleksible skjøter kan den rettes til enhver del av kroppen. Det skal være en avstand på minst 10 cm mellom huden og enheten. Pasienten skal lene seg tilbake og slappe av. Hvis punktene som er utsatt er i ansiktet, lukk øynene..

Under bestrålingen kan det føles behagelig varme, men noen pasienter klager over litt ubehag: prikking, svie, økt lakrimering. Typisk forsvinner slike manifestasjoner etter 1-2 økter. Hvis de negative symptomene intensiveres, bør prosedyren avsluttes, økter kan bare gjenopptas etter konsultasjon med den behandlende legen.

Bestråling varer 5-10 minutter. Deretter må du slå av enheten fra nettverket til neste økt. Det anbefales å kontrollere ventilasjonshullene på lampen med jevne mellomrom og tørk dem fra støv. Det er viktig å beskytte enheten mot for høye temperaturer og fuktighet, samt mot fall og støt.

Før økten er det mulig å bruke homøopatiske medisiner som er inkludert i settet for fargeterapi. Lett væskelotion som inneholder ekstrakter fra palmekjerne, kokosnøtt og hvetekim forbedrer penetrasjonen av lysbølger i huden, regulerer arbeidet med svettekjertler, slapper av og styrker vev.

Cristal Cream toner huden, starter regenereringsprosessene, lindrer spenninger i musklene. Gel Balancing Gel aktiverer energi, akselererer fjerning av giftstoffer, styrker blodkar. Bruk av kosmetiske preparater gjør prosedyren mer behagelig og trygg. Du bør ikke bruke andre midler, ukjente ingredienser i kombinasjon med en lysstrøm kan provosere en uventet effekt..

Forbrukeranmeldelser

Forbrukerens mening om Bioptron er blandet. De fleste vanlige brukere har ganske effekt, de bemerker bedring i hudens og øynens tilstand, fraværet av bivirkninger, langvarig handling og et minimum av kontraindikasjoner. Det er enkelt å bruke lampen, det er viktig å studere instruksjonene nøye og følge de anbefalte øketidene strengt. Pasienter trenger ikke å gå til prosedyrer på klinikken, de sparer tid, krefter og penger.

Blant minuttene bemerker brukere en utilstrekkelig effekt. Noen pasienter forventer et universalmiddel fra lampen, og tror at det kan kurere en hvilken som helst sykdom. Varig handling kan imidlertid bare oppnås med kompleks behandling under tilsyn av en lege. Bruken av en lampe vil ikke erstatte medisiner, anbefalt kosthold og daglig rutine. I tillegg er individuell intoleranse mot retningslys..

En annen ulempe som pasienter peker på er den høye prisen på enheten. I spesialforretninger overstiger prisen 80.000 rubler. Noen brukere søker å spare penger og prøver å kjøpe en Bioptron fra hendene. Imidlertid er det snakk om kvaliteten på en slik lampe, en økonomisk pasient kan vinne i pris, men mister betydelig i kvaliteten.

"Bioptron" er et apparat som er bedre å bruke etter konsultasjon med en lege. Hvis du tar hensyn til kontraindikasjoner og doserer tidspunktet for økter strengt, vil lampen bare ha fordel.