Når og hvorfor brukes syklomerte øyedråper?

Cyclomed er et oftalmisk medikament fra gruppen av M-antikolinerge legemidler. Det har en mydriatisk effekt, det vil si at den utvider eleven ved å samle dilatatormuskel (dilatator). Ikke forveksle dette legemidlet med Cypromed, et antibiotikum som brukes til å behandle inflammatoriske øyesykdommer..

Syklomerte øyedråper brukes til diagnostiske og terapeutiske formål. Øyeleger bruker dem før de undersøker fundus. Verktøyet kan brukes fra treårsalderen.

Stoffets sammensetning og effekt

Sammensetningen av stoffet Cyclomed (Cyclomed) inkluderer cyklopentolathydroklorid - et virkestoff som utvider eleven. Medisinen frigjøres i form av en 1% løsning. Dette betyr at i 1 ml av stoffet er 10 mg av den aktive komponenten. Dråper inneholder hjelpestoffer: vann for injeksjon, benzalkonium og natriumklorid, edetat dinatrium.

Medikamentets virkning er rettet mot å utvide eleven.

Noen ganger vedvarer mydriatiske fenomener hele dagen fra øyeblikket av innstøting i øynene.

indikasjoner

Legemidlet er foreskrevet for keratitt, iridocyclitis, uveitt og andre inflammatoriske øyesykdommer. Hos barn og unge brukes det til å diagnostisere og behandle falsk nærsynthet (akkomodasjonsspasme).

Det brukes i preoperativ forberedelse for phacoemulsification - grå stær. Cyclomed forstørrer eleven og letter tilgang til linsen i øyet. Takket være dette kan kirurgen utføre operasjonen og ikke skade iris. Dråper brukes også til diagnose og behandling av oftalmiske sykdommer..

Legemidlet påvirker øyemuskulaturen som regulerer innsnevring og utvidelse av elevene..

Indikasjoner for utnevnelse av Cyclomed:

  • Forberedelse til oftalmoskopi. Utvidelsen av eleven gjør at legen tydelig kan undersøke fundus og se patologiske endringer i netthinnen, koroid, synsnerven og retinal fartøy..
  • Definisjon av brytning - øyets brytningskraft. Syklomert drypp i øynene før du velger briller eller kontaktlinser. Legemidlet lar deg studere refraksjon hos en pasient ved hvileinnkvartering og å skille ekte nærsynthet fra usant. Dette gjør det mulig å unngå diagnosefeil og korrigere syn korrekt..
  • Inflammatoriske sykdommer i det fremre segmentet av øyet. Med skleritt, iritt, iridocyclitis og keratitt, er Cyclomed foreskrevet for å forhindre dannelse av posterior synechiae - vedheft mellom iris og fremre linsekapsel. Legemidlet forhindrer den konstante bevegelsen av eleven og gir funksjonell ro i det fremre øyet. Dermed akselererer inkludering av Cyclomed i kompleks behandling utvinning og reduserer risikoen for komplikasjoner.
  • Falsk nærsynthet. Med nærsynthet brukes Cyclomed hvis det er forårsaket av en spasme av overnatting. Dråper slapper av den ciliære kroppen, lindrer spasmen og forbedrer menneskets syn. De hindrer utviklingen av ekte nærsynthet, som ikke er mottagelig for konservativ behandling..

Produsenter, priser, utgivelsesskjemaer

Legemidlet er produsert av indiske farmasøytiske selskaper Sentiss Pharma og Promed Exports.

Øyedråper Cyclomed er tilgjengelig i form av en klar, luktfri, fargeløs væske. En plastflaske inneholder 5 ml av stoffet. I en pappeske er en beholder med medisin og instruksjoner.

Prisene for Cyclomed er forskjellige i forskjellige apotek. Den gjennomsnittlige kostnaden for et medikament er 575 rubler. Du kan kjøpe det bare med resept.

Dosering og administrasjon

Voksne og barn Cyclomed foreskrevet av en øyelege.

  • Før legen undersøker faller legen tre ganger 1-2 dråper medisin i pasientens øyne. Intervallene mellom installasjonene er 10 minutter. For å bestemme refraksjon hos barn dryppes medisinen tre ganger med et intervall på 15-17 minutter.
  • Med inflammatoriske sykdommer i øynene og falsk nærsynthet, drypp stoffet 1-2 dråper tre ganger om dagen. Varigheten av behandlingen bestemmes av den behandlende legen.

Kontraindikasjoner og bivirkninger

Legemidlet kan ikke brukes mot glaukom og traumatisk parese av muskelen, og innsnevrer eleven. Hos alle over 40 år måler legen det intraokulære trykket før han innrømmer Cyclomed, da i denne alderen øker risikoen for å utvikle glaukom.

Dette fenomenet kalles et vinkellukkende glaukomeanfall..

I de første timene etter bruk av medisinen er bivirkninger mulige:

  • midlertidig reduksjon i synsskarphet;
  • økt intraokulært trykk hos pasienter med primær glaukom;
  • svakt ubehag og rødhet i øynene;

Mulig bivirkning - svie i øynene.

  • svimmelhet, svakhet, hjertebank.

De drypper væske ned i nesen. Medisinen absorberes raskt i blodomløpet, virker på nervesystemet og forårsaker hallusinasjoner og en tilstand av eufori. Stoffet er mye farligere enn opiatmedisiner. Det stimulerer ikke opioidreseptorer i hjernen, og bruken av dem fører til alvorlige nevrologiske lidelser. Over tid er Cyclomed vanedannende, og det er nødvendig å dryppe det for å oppnå en narkotisk effekt i store mengder.

Interaksjon med andre medisiner

Handlingen til Cyclomed forbedres av sympatomimetikk (Mesaton, Irifrin, Epifrin) og svekkes av kolinomimetikk (Pilocarpine, Carbacholine).

Anmeldelser om stoffet

Uttalelser fra leger og pasienter vil bidra til å få et bedre inntrykk av Cyclomed.

Evgenia Vladimirovna Korneeva, øyelege med 17 års erfaring:

”Jeg bruker dette stoffet for å utvide elevene før oftalmoskopi. Det gir en god og kortvarig mydriatisk effekt. Dagen etter blir pasientens visjon fullstendig gjenopprettet, mens Atropine-uskarphet blir liggende i en uke ”.

Vitnesbyrd om pasienten Symen Shuvalov (37 år) fra Voronezh:

“Cyclomed ble dryppet etter en avtale med en øyelege under undersøkelsen. Først var det en brennende følelse, deretter forverret synet. Alt rundt virket uskarpt, flytende. Først var jeg redd, men snart forsvant de ubehagelige symptomene. Det var sant at jeg måtte gi opp kjøringen i en hel dag. ”.

Anmeldelse av Maria, mor til 8 år gamle Viti:

”Nylig la jeg merke til med mannen min at sønnen begynte å myse. Henvendte seg til en spesialist. De forklarte oss at du kanskje må hente poeng. Legen foreskrev Cyclomed, rådet meg til å dryppe i flere uker. Han sier at etter det vil han dobbeltsjekke alt. Visjonen kan bli bedre. Vi har behandlet i tre uker nå. Sønnen la merke til at han begynte å se bedre. Minst skvis mindre. Vi er glade. Vi håper du ikke trenger briller. ".

analoger

Analoger av Cyclomed er delt inn i to grupper. Den første inkluderer medisiner som inneholder samme virkestoff (cyklopentolat); til det andre - fond med lignende effekt, men med andre aktive komponenter.

Av analogene i sammensetningen var Cycloptic øyedråper mest brukt. Finnes i 5 ml hetteglass. Den gjennomsnittlige kostnaden for en medisin er 250 rubler.

Analoger etter handling:

  • Dråper Midriacil. Som et aktivt stoff inneholder tropicamid. Årsak kortvarig elevutvidelse. Egnet for diagnostiske formål. En flaske med 1% løsning med et volum på 15 ml koster i gjennomsnitt 320 rubler.
  • Dråper Atropine. Kraftig mydriatisk med en lang action. For diagnostisk dilatasjon av elevene brukes ikke lenger, fordi det fører til en kontinuerlig forverring av synet. Det brukes til å behandle overnattingskramp hos barn. En 5 ml flaske koster 55 rubler.
  • Dråper Midrimax. Kombinert mydriatisk medikament som inneholder antikolinerge (tropicamid) og adrenomimetisk (fenylefrin). Det brukes før oftalmoskopi, kirurgisk (inkludert laser) intervensjon. Kostnaden for en 5 ml flaske er i gjennomsnitt 580 rubler.

Analog Cyclomed - Midrimax.

Separat isolert Irifrin - selektiv alfa-adrenerg agonist. Legemidlet øker IKKE det intraokulære trykket. Det brukes til å behandle falsk nærsynthet og ekte nærsynthet hos personer med økt visuelt stress..

Tips og triks

  • Ikke kjør i 24 timer etter å ha utvidet eleven. Hvis du kjører, bruk offentlig transport på dagen for undersøkelsen..
  • Ikke send barnet ditt til skolen umiddelbart etter at du har besøkt en øyelege. Cyclomed forårsaker midlertidig nedsatt syn. Barnet vil se verden rundt seg vag og vil ikke være i stand til å delta fullt ut i leksjoner.
  • Før du kjøper medisin, sjekk utløpsdatoen. Lagre flasken utilgjengelig for barn ved temperaturer under 25 grader etter åpning.
  • Ikke la Cyclomed komme inn og på slimhinnene. Inntrengning av stoffet i blodomløpet forårsaker komplikasjoner og bivirkninger..
  • Bruk stoffet bare etter konsultasjon med en øyelege, og overhold doseringen strengt.

Konklusjon

Cyclomed refererer til medisiner som utvider eleven. I oftalmologi brukes stoffet til diagnostiske formål i studiet av fundus og refraksjon. Legemidlet hjelper leger å skille mellom ekte nærsynthet forårsaket av organiske forandringer i øyeeplet og falsk, og utvikler seg som et resultat av muskelspasmer. Cyclomed er også inkludert i den komplekse behandlingen av inflammatoriske øyesykdommer.

en kommentar

Eliza

For første gang ble Cyclomed dryppet til meg av en øyelege for undersøkelse. Jeg liker ikke øyemedisiner i det hele tatt. Først brant det en ubehagelig lys, og gradvis begynte synligheten å bli uskarp. Alt svømte som under vann. Alt dette gikk, men jeg trengte ikke å jobbe med datamaskinen den dagen på grunn av utvidede elever. Så disse stoffene gir meg bekymring.

CYCLOMED

Klinisk og farmakologisk gruppe

Aktivt stoff

Utgivelsesform, sammensetning og emballasje

Øyedråper 1% som en klar, fargeløs løsning.

1 ml
cyklopentolathydroklorid10 mg

Hjelpestoffer: benzalkoniumklorid (0,1 mg / ml), dinatriumedetat, natriumklorid, vann d / og.

5 ml - plastflaske med dropper (1) - pakker av papp.
5 ml - mørke glassflasker (1) komplett med dropper - pappesker.

farmakologisk effekt

M-antikolinerg blokkering. Ved å blokkere m-kolinerge reseptorer, hemmer det virkningen av mekleren av kolinerge synapser - acetylkolin.

Som et resultat av blokkering av kolinerge synapser lokalisert i lukkemuskelen til pupillen og ciliærmusklen, utvider eleven seg på grunn av overvekt av muskeltonus, utvider eleven og avslapning av muskelen som innsnevrer eleven. På grunn av avslapping av den ciliære muskel (muskel) oppstår samtidig parese av overnatting (cycloplegia).

Utvidelsen av eleven skjer innen 15-30 minutter etter en enkelt instillasjon. Mydriasis vedvarer i 6-12 timer, hos milde følsomme pasienter kan mild mydriasis vedvare mye lenger. Resteffekter av sykloplegi vedvarer i 12-24 timer.

Legemidlet har en svak antispasmodisk effekt, øker det intraokulære trykket, reduserer vagusnervetonen, noe som fører til en økning i hjerterytmen med en svak økning i blodtrykket, det er også mulig å redusere sekresjonen av spytt, mage, bronkiene og bukspyttkjertelen. Å penetrere gjennom BBB, i middels terapeutiske doser, har en moderat stimulerende effekt på sentralnervesystemet, stimulerer respirasjonssenteret.

farmakokinetikk

Det absorberes godt gjennom bindehinnen. Bestemt konsentrasjon i sentralnervesystemet oppnås etter 0,5-1 timer.

Plasmaproteinbinding er moderat.

T 1/2 er 2 timer.

indikasjoner

  • for diagnose med oftalmoskopi og bestemmelse av refraksjon;
  • ved oftalmisk kirurgi - i preoperativ forberedelse med sikte på å utvide eleven under kataraktekstraksjon;
  • ved kompleks terapi av inflammatoriske sykdommer i den fremre delen av øyet (episiskleritt, skleritt, keratitt, iridocyclitis, uveitt).

Kontra

  • glaukom eller mistanke om sin tilstedeværelse;
  • post-traumatisk parese av musculus sphincter pupillae av iris;
  • overfølsomhet for cyklopentolat og andre komponenter i stoffet.

Med forsiktighet bør legemidlet foreskrives for tarmobstruksjon, prostatahyperplasi, barn under 3 år, så vel som eldre pasienter.

Dosering

Påfør lokalt, innstikk 1-2 dråper i en konjunktivalsekk.

For undersøkelse av fundus er det som regel 1-3 ganger instillasjon av 1 dråpe med et intervall på 10 minutter.

I studien av refraksjon hos barn og unge er 1-2 dråper foreskrevet på 15-20 minutter 2-3 ganger / dag.

Ved inflammatoriske sykdommer er øynene foreskrevet 1 dråpe 3 ganger / dag, i alvorlige tilfeller er det tillatt å bruke stoffet 1 dråpe hver 3-4 time.

Når du installerer løsningen i konjunktivalsekken, anbefales det å trykke på den nedre lacrimalåpningen for å unngå at løsningen kommer i nasopharynx..

Bivirkninger

Fra siden av synsorganet: konjunktiv rødhet og ubehag etter instillasjon, en midlertidig reduksjon i synsskarphet, en økning i intraokulært trykk hos pasienter med primær glaukom er mulig.

Systemiske reaksjoner: svakhet, kvalme, svimmelhet, takykardi. Hos barn som er følsomme for cyklopentolat, er generell svakhet, kvalme, svimmelhet, døsighet, munntørrhet, hodepine; sjelden - takykardi.

Overdose

Symptomer: når man overskrider anbefalte doser, samt når man tar stoffet inne, tørrhet i huden og slimhinnene, takykardi, agitasjon og forstyrrelse av mentale reaksjoner (usammenhengende tale, tretthet, nedsatt gjenkjennelse av tett innbyrdes avstand og desorientering i rommet, endring i emosjonell tilstand) kan observeres; når du bruker legemidlet i veldig høye doser - åndedrettslammelse og koma.

Behandling: iv administrering av en spesifikk motgift - fysostigmin: for voksne - i en dose på 2 mg (i fravær av effekt, gjenta administrering i en dose på 1-2 mg i 20 minutter), for barn - i en dose på 500 μg (i fravær av effekt, gjenta i 5 minutter introduksjon, gitt at maksimal dose ikke bør overstige 2 mg).

Legemiddelinteraksjon

Sympathomimetics (mesaton) kan forbedre den syklomerte effekten, og m-cholinomimetics (pilocarpine) kan svekke.

Legemidler med m-antikolinerge egenskaper med samtidig bruk kan forbedre bivirkningene av Cyclomed.

spesielle instruksjoner

Cyclomed er mindre effektivt hos individer med mørk irispigment. Hos disse individene, med bruk av stoffet, kan gjenværende innkvartering nå 2,0-4,0 D.

Hos eldre pasienter krever bruk av Cyclomed overvåking av intraokulært trykk.

Pasienter med overfølsomhet for atropinsulfat gir ikke kryssallergier mot Cyclomed, noe som gjør det mulig å bruke det i denne kategorien av pasienter.

Pediatrisk bruk

Hos barn med en semi-vedvarende eller vedvarende akkumulasjonsspasme, er det mer effektivt å bruke løpet av inndriving av atropinsulfat for cykloplegi.

Påvirkning av evnen til å kjøre kjøretøy og kontrollmekanismer

På bakgrunn av bruken av stoffet, er det nødvendig å avstå fra å delta i potensielt farlige aktiviteter som krever økt konsentrasjon av oppmerksomhet og hastighet på psykomotoriske reaksjoner.

Graviditet og amming

Sikkerhetsdata for bruk av Cyclomed hos gravide og ammende mødre er foreløpig utilstrekkelig, derfor er bruken av stoffet bare mulig i tilfeller der den forventede fordelen med terapi for moren oppveier risikoen for mulige bivirkninger hos fosteret eller spedbarnet..

14 år gammel nærsynthet, syklomert, atropin

Yandex-søk
Til side.
Side 1 av 512345>

Hei kjære konsulenter og forumadministrasjon!
Sønn oktober 2000 (14 år 8 måneder) observert av en øyelege siden 2008.
I familien er nærsynthet -5 / -4,75 hos mor, stabil siden 1990 (fra 16 år), hos eldre bror-1,75 / -1,5, stabil siden 2007 (fra 12 år).

Synshemning dukket opp på slutten av 1. klasse. Deretter, en eller to ganger i året, en undersøkelse av en øyelege.
Myopi økte gradvis, poeng ble valgt på grunnlag av arbeidsstasjonen for en bred elev (tre ganger syklomert) og etter et 10-dagers kurs i gymnastikk ifølge Dashevsky.
Jeg vet at denne gymnastikken ikke har bevist effektivitet, men etter den økte synsskarpheten med 3-4 linjer og falt sammen med verdien av autorefraktometri til en bred elev. Det var 0,5 dpt mindre enn verdiene per smal elev.
Irifrin ble dryppet to ganger om året om natten, fra 2011 midriacil-kurs 1 måned.

Utdrag med data 2008 - 2009:
2009.jpg

Fra det øyeblikket begynte jeg å bruke briller konstant med en korreksjon på 0,9 - 1.
Jeg prøvde å bruke MKL, men øynene mine blir røde etter 3-4 timers bruk (sønn av et allergisk-atopisk). Setter dem bare på når briller forstyrrer.

For perioden 2010 - 2013 er det ingen data tilgjengelig.

I august 2014, for første gang i hele observasjonsperioden, var ikke progresjonen av nærsynthet. Jeg vil merke at i løpet av denne perioden ble veksten av sønnen minket, over året vokste han ikke en centimeter.
Fra juli 2013 til i dag bruker glass på 2,5 OE. Nær (lesing, telefon) tar dem av, sier at han ikke er komfortabel.

06/28/2015 legen bemerket en økning i nærsynthet:
2014-2015.jpg

Synskarpheten i briller (-2,5 OE) med begge øyne var 0,6.
Jeg foreskrev en uke til å dryppe Cyclomed 2 ganger om dagen. (Dessverre ønsker ikke leger engang å høre om atropin).
Etter en uke med syklom:
2014-20151.jpg

I briller uten mellomgulv leste jeg 0,8 med hvert øye, 0,9-1 med begge.
Fra anbefalingene: syklomert i en måned 1 gang per natt, så vil spørsmålet bli avgjort om valg av nye poeng.

Jeg vil være takknemlig hvis du kan svare på noen få spørsmål, siden leger ikke en gang vil diskutere atropinisering:
1) Gjør et slikt kurs av nærsynthet DLA? Eller en økning på 0,5 / 0,25 dpt er assosiert med fysisk vekst?
I perioden fra 2014 til 2015 var det et veksthopp, +11,5 cm vekst. Jeg tror at sønnen i det minste et år vil aktivt vokse.

2) er det mulig å gjennomføre langvarig syklomert terapi?
Jeg vet at det er mindre effektivt enn atropin, men bedre enn ingenting. Jeg vil prøve om en måned å ta spørsmålet om atropin hos legen igjen.

3) for den aktuelle måneden som syklomert er foreskrevet, drypp 1 gang om natten, som legen sa, eller 2 ganger om dagen?
I dag, for første gang om morgenen, droppet de ikke; om kvelden begynte elevene å smale. Vil det i det minste være en viss positiv effekt i dette tilfellet?

4) kan du gi en artikkel på russisk informasjon om DLA fra enhver autoritativ kilde som jeg kan skrive ut og gi til legen?

5) Hvis sønnens øyne reagerer på MKL med rødhet, bør OK ikke vurderes, eller deres toleranse er bedre?

På forhånd takk for oppmerksomheten og svarene.!
Dette forumet og informasjonen samlet på det er uvurderlig!

Cyclomed for kids reviews

drypp 3 dager, 2 ganger, 1 dråpe 1% Cyclomed

Jeg ble overrasket. sterk. som ciploplegia på stedet, så å si, passer.

du kommer til øyelege, de begynner å dryppe en dråpe hvert 15.-20 minutt, så 3 ganger, så ser de ut.

men jeg hører om slik "hjemmeforberedelse" for første gang.

Jeg sjekket tradisjonelt på meg selv

Vel, hun forklarte at disse dråpene kan opptre helt annerledes. for eksempel kan en person ha økt intraokulært trykk. og etter disse dråpene kan han generelt glemme for eksempel hva som heter moren. blir stiv. : gy:

11. oktober 2013, 11:26

Har noen dryppet slike dråper til barn? foreskrevet for å dryppe en måned til et barn, vennligst skriv anmeldelser, som brukte!

11. oktober 2013 11:27

vi dryppet, men vi er 15 år gamle

11. oktober 2013 11:27

hvorfor ble de utskrevet?

11. oktober 2013 11:36

Jeg begynte å legge merke til at sjelden ett øye viker, de sjekket +4, de sa at det var litt for mye, skulle allerede + være mindre, de sa ubetydelig om Kosin, men de foreskrev disse dråpene, drypper inn i et sunt øye i en måned!

5. mai 2017 17:13

God ettermiddag! Fortell meg hvordan babyen fikk dråper? Var det noen forbedringer? Vi skviser også øyet og foreskrev en måned for å dryppe disse dråpene. Anmeldelsene er blandede, så jeg spør. Og hvorfor fikk du foreskrevet å dryppe ned i et sunt øye? Vi liker den som klipper.

11. oktober 2013 11:27

Jeg dryppet til min egen da han var liten, tørker godt

11. oktober 2013 11:30

Og av hvilken grunn dryppet de? de satte oss i det ene øyet +4, det virker som om litt for mye, og det skjer veldig sjelden at dette øyet går ned, av avviket sa de litt, og nå foreskrev de det å dryppe inn i et sunt øye...

11. oktober 2013 11:28

Og hva slags bevis er dette. generelt sier det til og med det virker som om det ikke er mer enn 5-7 dager! hvilken nafig måned. blindet fra dem chtoli.

11. oktober 2013 11:31

De sa at dette var veldig kort tid, de foreskrev inntil 3 måneder... vitnesbyrdet er ett øye +4, det virker litt for mye, det skulle allerede være mindre og det hender sjelden at øyedråper, de sa litt på fletten - og de foreskrev disse dråpene... så jeg tror ikke mye en måned å dryppe

11. oktober 2013 11:38

Vel, du skjønner selvfølgelig... kanskje minst en uke å dryppe, så en pause... se på tilstanden, kanskje blir alt bra... vi også, nevrologen la mange ting og foreskrev et nettbrett, men ga ikke noe, så kom etter 3 måneder, alt er bra! Nevrologen sier - du ser hvor godt du gikk gjennom behandlingen! Ja, vi ignorerte ham. Hvis et søvnig barn ikke retter bena og begynner å gråte av redsel, betyr ikke det at han har avvik)

11. oktober 2013 11:45

Ja, du har rett i dette også, jeg ignorerer mange ting selv, men når jeg er sikker, men her er jeg bekymret, vi har en sak i vår familie, niesen skviset også øynene hennes fra tid til annen, alt ble normalt av året, og oculistene hadde alt det er bra, men i en alder av 7 viste det seg at ett barns øye ikke ser i det hele tatt... og det ikke lenger er mulig å rette opp, så jeg reiste panikk med mitt eget...

Takk for rådene, vi tenker på hva annet vi skal gjøre, og jeg er tilbøyelig til å vise den andre spesialisten hva de vil si, det er allerede en start!

11. oktober 2013 14:21

Åh, forresten, den andre legen ville ikke være i veien! Nevøens øye ble festende fra fødselen, eller bare vassen (alt var blandet), og de prøvde bare ikke, de byttet dråper etter en uke, de skiftet navnene 6-7... generelt foreskrev de allerede zanding... plutselig, noen dråper hjalp det samme, en uke før operasjonen (som de første foreskrev, men de var sterke og var redde for å bruke dem), Likevel hjalp det.

Nå har mannen hennes nevø en lignende situasjon, en til en... øyet vanner, ingenting hjelper... men legene sa at 0 ikke berører i det hele tatt, ingen sondering i opptil et år! Så tenk etter hva du skal gjøre... den samme situasjonen, til og med legene er de samme... de foreskrev en, intet sekund...

11. oktober 2013 18:00

Vel, ofte dette, fordi vi fikk foreskrevet dråper i et sunt øye, visstnok slik at han ikke ville se, men ikke et sunt, han ville sil og jobbet, men niesen hans fikk til å lime et sunt øye, og den som ikke ser ble foreskrevet briller med et stort +, som et forstørrelsesglass, for å få det til å fungere, og de sa ingen dråper... også her og forstå dem...

selv om hun selv leste diagnosen - overalt skriver de bare korrigerende briller og ikke et ord om dråper...

11. oktober 2013 11:31

Jeg dryppet selv, legen sa at hvis jeg ikke ville bli blind, vel, litt antibiotika dryppet fortsatt. Jeg hadde keratitt. Og barn fra 3 år ser ut til å være mulig...

11. oktober 2013 11:33

Og søsteren min dryppet dem før og etter operasjonen. 5 eller 6 år gammel var hun

11. oktober 2013 11:33

11. oktober 2013 11:31

Marina, husk å lese instruksjonene, gå inn på internett om dem. Datteren min og jeg hadde en ubehagelig nysgjerrighet med øyedråper.... (((((Foreskrevet, beordret til å dryppe, øyet festet (vi var 2 måneder gamle.)) Da begynte øyet å rødme, sier legen, hun sier at du ikke trenger å ta hensyn til dette. Og så dro de til en privat klinikk, vi fikk beskjed om at barnet var allergisk mot disse dråpene, ville dryppe noen dager til, barnet mistet synet. SÅ SE REAKSJONEN.

11. oktober 2013 11:34

Takke. Allerede gjennomgått hele Internett er anmeldelsene på en eller annen måte ikke veldig bra, så jeg vet ikke hva jeg skal gjøre ((takk for tipsene.

28. desember 2015 10:52

Så, hvordan går det? Vi fikk også tildelt drypp. I 2,7 år for å skrive ut briller... langsynthet 4 Ekstra. Noen ganger når du tenker på høyre øye viker... noen ganger... har identiteten blitt lest

20. april 2017, 21:50

Hva med deg? Vi ble også utnevnt i tre måneder, hvis forekomstene ikke slo rot... Du dryppet?

21. april 2017 2:28 p.m.

Dryppet i 5 dager. Da ble synet mitt sjekket

Holde styr på
svangerskap
i en spesiell
kalenderen

Graviditetskalenderen vår avslører funksjonene i alle stadier av graviditeten - en ekstremt viktig, spennende og ny periode i livet ditt..

Vi vil fortelle deg hva som vil skje med din fremtidige baby og deg i hver førti uke..

Det første året av et barns liv

Seksjoner og tjenester

  • Chat!
  • Planleggingsbudsjett
  • Barnas budsjett
  • Graviditetstest
  • Kalender med oppføringer
  • Spørsmålskalender
  • Graviditetskalender
  • Populær
  • Lese
  • alle tjenester
  • Klinikkvalg
  • Valg av barselsykehus
  • Barne kjønn
  • Navnene
  • annonser
  • Liste over ting på sykehuset
  • Photorecepts
  • Narkotikasøk
  • Bibliotek
  • artikler
  • Favoritt
    Facebook VKontakte Odnoklassniki My World

Bli med for leger

© 2009-2018 Alle rettigheter forbeholdt..

1. Utlånstid. Erich Maria Remarque En mann, bilen hans, en skjør jente som dør av tuberkulose. Heltinnen bruker alle pengene på Balenciaga-kjoler, og helten vil virkelig tro på det beste. Den ironiske og absurde finalen gjør denne sentimentale historien opp ned. Hvis du tror på den tvilsomme avhandlingen om at hver jente på 17 år bør lese Remarque, så la det være "Life on loan." 2. Portrett av Dorian Gray. Oscar Wilde

Moren min er veldig glad i å se på eller lese noen nyttige tips. Og så delte hun med meg et nytt råd om hvordan du kan rydde opp i en skuff på kjøkkenet med handleposer. Jeg vil dele min MK. Jeg håper noen kommer godt med. Og hvorfor er Flyledi inspirert av innleggene, vel, fordi jeg liker å lese disse innleggene, se resultatene. Bare 20 minutter og huset vårt er renere og penere.

Motvillig publiserer jeg dette innlegget med et bilde, fordi jeg er veldig sjenert over meg selv. Men la denne posten være et minne, en stimulans og litt skryt for meg! I begynnelsen av måneden begynte jeg å gå ned i vekt. Treg, motvillig. Jeg begynte å strippe plast. Så tok hun seg grundig opp. Generelt sett har jeg 2 uker med normalt aktivt vekttap. Hva har vi? 2 ganger i uken aktiv dans med en hektisk oppvarming i øyeblikket 11 økter med anti-cellulittmassasje. Neste, bildet "før" og "etter".

Når du blir gravid i lang tid, virker hele verden fabelaktig, og du er i det minste en fe i det. Rund en slik fe. Øynene er strålende, smilet er mystisk, gangart... Jeg vil utelate gangart. Og du venter. Og du tenker, å spise en annen is på en parkbenk, HER HER! Bare litt og her er det lykke! Du leste mye, spurte du, du kan forestille deg alt. Men tiden går... og du forstår... FEIL! Så, en liste over hva jeg absolutt ikke var klar for.

Cyclomed (øyedråper): instruksjoner for bruk, pris, hvor du kan kjøpe, anmeldelser, sammensetning

Cyclomed - et indisk oftalmisk middel som tilhører gruppen antikolinerge legemidler.

Det frigis strengt i henhold til resepten fra legen, siden det er mange tilfeller av bruk av dråper for å få eufori (hos narkomane).

Krever forsiktig bruk, har mange kontraindikasjoner, kan forårsake bivirkninger.

Handling

En kraftig antikolinerg effekt på de tilsvarende reseptorene i øyevevet. Lar deg slappe av og tone musklene i synsorganene.

Etter instillasjon av Cyclomed mister øynene i en viss periode evnen til å tilpasse synet på forskjellige avstander.

Denne effekten hjelper til med å gjenopprette synsfunksjonene, har en gunstig effekt på øynene ved forskjellige sykdommer, brukes i den diagnostiske prosessen, gjør det mulig for øyelege å stille riktig diagnose (for eksempel å skille ekte nærsynthet fra falsk, kalt overnattingspasme).

Det har en aktiv effekt på kroppen:

  • krampeløsende (mild);
  • økende intraokulært trykk;
  • stimulerende til sentralnervesystemet;
  • vagusreduserende tone.

Har en effekt på luftveiene, kan forårsake rask pust.

Struktur

Hovedkomponenten er cyklopentolat..

Hjelpestoffer:

  • benzalkoniumklorid;
  • edetat dinatrium;
  • natriumklorid.

Inneholder også destillert vann..

Kostnadene varierer fra 620 til 700 rubler per 5 ml flaske (avhengig av salgsregionen).

De høyeste kostnadene ble notert i Moskva.

For å kjøpe stoffet, trenger du resept på latin fra lege.

Indikasjoner for bruk

I hvilke tilfeller er tildelt:

  • under en diagnostisk undersøkelse (oftalmoskopi) for å oppdage refraksjon;
  • under operasjon for ekstraksjon av grå stær (brukes til å utvide eleven);
  • med betennelsessykdommer i synsorganene (keratitt, uveitt, iridocyclitis, skleritt, episiskleritt).

Instruksjoner for bruk

Stoffet blir gravlagt i konjunktivalsekken.

Bruksplan avhengig av formålet:

  • ved inflammatoriske sykdommer: det er foreskrevet dråpevis tre ganger om dagen, i tilfelle av en alvorlig form av sykdommen, er det tillatt å øke frekvensen av bruk av stoffet (hver 3. time);
  • før oftalmisk diagnostikk: dråpe for dråpe hvert 10-12 minutt.

Barn og unge har lov til å bruke dråper ikke mer enn 2 ganger om dagen (enkel dose - maks. 2 dråper).

begrensninger

Utnevnelse av Cyclomed er forbudt:

  • med glaukom;
  • med posttraumatisk kutt av iris;
  • med økt følsomhet for komponentene i sammensetningen.

Bruk av Cyclomed i behandling av barn opp til tre år er uønsket.

Mulige konsekvenser

Under Cyclomed-behandling kan bivirkninger oppstå:

  • rødhet i øynene;
  • synshemming;
  • ubehag i øynene;
  • hopper i intraokulært trykk;
  • generell ubehag, svakhet;
  • cardiopalmus;
  • kvalme.

Hos barn blir reaksjoner på stoffet oftest notert, for eksempel økt tørst, døsighet på dagtid, hodepine, svimmelhet, kvalme, oppkast, hjertebank.

Overdose

Konsekvensene av en overdose:

  • tørr følelse på slimhinnene og i munnen, tørst;
  • cardiopalmus;
  • uskarpt syn, uklare øyne;
  • tretthet, tap av styrke;
  • begeistret tilstand, plutselige humørsvingninger;
  • desorientering;
  • respirasjonslammelse;
  • koma.

Hvis det blir identifisert tegn til en overdose, må et ambulanseteam ringes.

I alvorlig tilstand er intravenøs administrering av fysostigmin, en spesifikk motgift, nødvendig.

  • Det er viktig at ved overdosering av Cyclomed hos barn ikke dosen av fysostigmin overstiger 0,5 mg. I mangel av en rask effekt, kan injeksjonen gjentas, men ikke tidligere enn etter 5 minutter. Maksimal tillatt dose for barn er 2 mg..
  • For voksne er en enkelt dose motgiften 2 mg. I mangel av nødvendig effekt, tillates gjentatt administrering av fysostigmin (ikke tidligere enn 20 minutter) i en dosering på 1-2 mg.

Ufokusert bruk av stoffet

Hva vil skje hvis Cyclomed blir innpodet i nesen:

  • hallusinasjoner;
  • tilstand av eufori;
  • desorientering;
  • ustabilitet i gangarter;
  • muskel svakhet.
  • tap av bevissthet;
  • koma.

Stoffet har en kraftig psykotropisk effekt når det brukes feil. Av denne grunn bruker rusavhengige Cyclomed som et billig middel som kan gi en sterk narkotisk effekt..

Billig “rusmiddel” som er lett vanedannende.

I følge avhengighetspsykologer er disse endringene irreversible. Selv en enkelt instillasjon av Cyclomed i nesen forårsaker en alvorlig krenkelse av nervesystemet, hjertets muskel.

Ved langvarig bruk av stoffet i nesen, høy sannsynlighet for død.

anmeldelser

Noen få anmeldelser fra de som brukte Cyclomed:

Antonina, Anapa, 37 år gammel:

Som et middel foreskrev legen Cyclomed drops. Jeg innpodet en dråpe om gangen. Ved den første bruken av stoffet følte jeg alle de negative sidene ved Cyclomed. En forferdelig brennende følelse, sterke smerter dukket opp i øynene. I omtrent 15 minutter lå jeg bare med lukkede øyne, jeg kunne ikke åpne dem, det var så mye ubehag.

Da disse symptomene avtok litt, gikk jeg på do. Så snart jeg kom ut av sengen, var hodet svimmel. Ørene mine ringte, jeg følte at jeg var i utmattelse. Noen minutter senere var munnen min veldig tørr, tørsten dukket opp.

Dagen etter var øynene mine veldig ømme. Det var vondt å se ikke bare i solen, men det var til og med umulig å være i et opplyst rom.

Veldig tungt stoff, jeg bruker det ikke lenger.

Kristina, 28 år gammel, St. Petersburg:

Sergey, 54 år gammel, Tsjeljabinsk:

itom. Han hentet inn 2 dråper om morgenen og kvelden. På det første stadiet av terapien var det ubehagelige symptomer - svimmelhet, en slags uskarp tilstand, som i parallell virkelighet.

Han fortalte legen om disse symptomene, han rådet meg til å innpode et lite fingertrykk når jeg instillerte fra bunnen av øynene slik at medisinen skulle komme mindre inn i nesen. Det hjalp virkelig, de ubehagelige symptomene plaget nesten ikke.

I følge flere anmeldelser klager over 60% av pasientene på ubehagelige symptomer når de bruker dråper.

Ved bivirkninger er det nødvendig å konsultere en spesialist igjen. Du kan trenge en dosejustering eller erstatte legemiddel.

analoger

Billige analoger av Cyclomed, med identiske indikasjoner for bruk:

  1. Atropinsulfat. Den mest budsjettmessige analogen til Cyclomed, kostnadene er omtrent 35 rubler. Selges over disk.
  2. Midriaticum shtuln. Den tyske motparten, den gjennomsnittlige scenen for er 120 rubler. Selges uten resept fra lege..
  3. Unitropic. Det har en lignende effekt med Cyclomed, forskjellene er i pris (flasken kan kjøpes for omtrent 60 rubler) og fraværet av krav til oppskriften.
  4. Tropicamide. Reseptbelagte medisiner. Prisen avhenger av hvor du skal kjøpe stoffet. Kostnadene varierer fra 20 til 90 rubler.

Det er den farligste analogen til Cyclomed, siden den ofte brukes av narkomane som et billig "apotekmedisin".

Syklomerte dråper - pålitelig hjelp til behandling av øyesykdommer, så vel som under diagnostiske og kirurgiske inngrep.

Krever omhyggelig bruk, farlige alvorlige bivirkninger, ved analfabet bruk forårsaker avhengighet, rus, død.

CYCLOMED

  • farmakokinetikk
  • Indikasjoner for bruk
  • Bruksmåte
  • Bivirkninger
  • Kontra
  • Svangerskap
  • Interaksjon med andre medisiner
  • Overdose
  • Lagringsforhold
  • Slipp skjema
  • Dess

Syklomerte - øyedråper, m-kolinerg reseptorblokkering for aktuell bruk i oftalmologi (mydriatisk), som blokkerer m-kolinerge reseptorer, hemmer virkningen av mekleren av kolinerge synapser - acetylkolin.
Som et resultat av blokkering av kolinerge synapser lokalisert i lukkemuskelen til pupillen og ciliærmusklen, utvider eleven seg på grunn av overvekt av muskeltonus, utvider eleven og avslapning av muskelen som innsnevrer eleven. På grunn av avslapping av den ciliære muskel (muskel) oppstår samtidig parese av overnatting (cycloplegia).
Utvidelsen av eleven skjer innen 15-30 minutter etter en enkelt instillasjon. Mydriasis vedvarer i 6-12 timer, hos milde følsomme pasienter kan mild mydriasis vedvare mye lenger. Resteffekter av sykloplegi vedvarer i 12-24 timer.
Legemidlet har en svak antispasmodisk effekt, øker det intraokulære trykket, reduserer vagusnervetonen, noe som fører til en økning i hjerterytmen med en svak økning i blodtrykket, det er også mulig å redusere sekresjonen av spytt, mage, bronkiene og bukspyttkjertelen. Å penetrere gjennom BBB, i middels terapeutiske doser, har en moderat stimulerende effekt på sentralnervesystemet, stimulerer respirasjonssenteret.

farmakokinetikk

Det absorberes godt gjennom bindehinnen. Bestemt konsentrasjon i sentralnervesystemet oppnås etter 0,5-1 timer.
Plasmaproteinbinding er moderat.
T1 / 2 er 2 timer.

Indikasjoner for bruk

Indikasjoner for bruk av Cyclomed drops er:
- for diagnose med oftalmoskopi og bestemmelse av refraksjon;
- ved oftalmisk kirurgi - i preoperativ forberedelse med sikte på å utvide eleven under kataraktekstraksjon;
- ved kompleks terapi av inflammatoriske sykdommer i den fremre delen av øyet (episiskleritt, skleritt, keratitt, iridocyclitis, uveitt).

Bruksmåte

Cyclomed påføres lokalt, innstiller 1-2 dråper i en konjunktivalsekk.
For undersøkelse av fundus er det som regel 1-3 ganger instillasjon av 1 dråpe med et intervall på 10 minutter.
I studien av refraksjon hos barn og unge er 1-2 dråper foreskrevet på 15-20 minutter 2-3 ganger / dag.
Ved inflammatoriske sykdommer er øynene foreskrevet 1 dråpe 3 ganger / dag, i alvorlige tilfeller er det tillatt å bruke stoffet 1 dråpe hver 3-4 time.
Når du installerer løsningen i konjunktivalsekken, anbefales det å trykke på den nedre lacrimalåpningen for å unngå at løsningen kommer i nasopharynx..

Bivirkninger

Fra siden av synsorganet: konjunktiv rødhet og ubehag etter instillasjon, en midlertidig reduksjon i synsskarphet, en økning i intraokulært trykk hos pasienter med primær glaukom er mulig.
Systemiske reaksjoner: svakhet, kvalme, svimmelhet, takykardi. Hos barn som er følsomme for cyklopentolat, er generell svakhet, kvalme, svimmelhet, døsighet, munntørrhet, hodepine; sjelden - takykardi.

Kontra

Kontraindikasjoner for bruk av syklomerte dråper er: glaukom eller mistanke om dens tilstedeværelse; post-traumatisk parese av musculus sphincter pupillae av iris; overfølsomhet for cyklopentolat og andre komponenter i stoffet.
Med forsiktighet bør legemidlet foreskrives for tarmobstruksjon, prostatahyperplasi, barn under 3 år, så vel som eldre pasienter.

Svangerskap

Sikkerhetsdata for bruk av Cyclomed hos gravide og ammende mødre er foreløpig utilstrekkelig, derfor er bruken av stoffet bare mulig i tilfeller der den forventede fordelen med terapi for moren oppveier risikoen for mulige bivirkninger hos fosteret eller spedbarnet..

Interaksjon med andre medisiner

Sympathomimetics (mesaton) kan forbedre den syklomerte effekten, og m-cholinomimetics (pilocarpine) kan svekke.
Legemidler med m-antikolinerge egenskaper med samtidig bruk kan forbedre bivirkningene av Cyclomed.

Overdose

Symptomer på en overdose av Cyclomed drops: når du overskrider de anbefalte dosene, samt når du tar stoffet inne, tørrhet i huden og slimhinnene, takykardi, agitasjon og forstyrrelse av mentale reaksjoner (usammenhengende tale, utmattelse, nedsatt gjenkjennelse av tett innbyrdes avstand og desorientering i rommet, kan endring i emosjonell tilstand observeres ); når du bruker legemidlet i veldig høye doser - åndedrettslammelse og koma.
Behandling: iv administrering av en spesifikk motgift - fysostigmin: for voksne - i en dose på 2 mg (i fravær av effekt, gjenta administrering i en dose på 1-2 mg i 20 minutter), for barn - i en dose på 500 μg (i fravær av effekt, gjenta i 5 minutter introduksjon, gitt at maksimal dose ikke bør overstige 2 mg).

Lagringsforhold

Cyclomed skal oppbevares på et mørkt sted og utilgjengelig for barn ved en temperatur som ikke overstiger 25 ° C; ikke fryser. Holdbarhet - 2 år..
Etter åpning av flasken er holdbarheten 1 måned.

Slipp skjema

Cyclomed - øyedråper 1%.
5 ml dropperflaske 1 stk. eller fl. 5 ml 1 stk. i sett med drypp.

Struktur:
1 ml dråper Cyclomed inneholder: cyclopentolate hydrochloride 10 mg.
Hjelpestoffer: benzalkoniumklorid (0,1 mg / ml), dinatriumedetat, natriumklorid, vann d / og.

Barn med øyeproblemer

Utvalgte innlegg

Bli med i diskusjonene våre!

Du må være en bruker for å legge igjen en kommentar.

Opprett en konto

Registrer deg for å motta en konto. Det er enkelt!

Å komme inn

Allerede registrert? Logg inn her.

0 medlemmer surfer nå

Ingen brukere som ser på denne siden..

Populære emner

Skrevet av: ninja
Opprettet for 5 timer siden

Skrevet av: Tranquility
Opprettet for 2 timer siden

Skrevet av: Gretta25
Opprettet for 7 timer siden

Skrevet av: KASATKA //
Opprettet for 8 timer siden

Skrevet av: Lightly Over Forty
Opprettet for 20 timer siden

Skrevet av: Skylark
Opprettet for 15 timer siden

Forfatter: Draw Happiness
Opprettet for 14 timer siden

Skrevet av: Marrkizza
Opprettet for 16 timer siden

Skrevet av: Olga746
Opprettet for 14 timer siden

Forfatter: love kolchaeva
Opprettet for 12 timer siden

Klinikkanmeldelser

Om nettstedet

Hurtigkoblinger

Populære seksjoner

Materialet som er lagt ut på nettstedet vårt er til informasjonsformål og er ment for utdannelsesmessige formål. Ikke bruk dem som medisinsk råd. Å bestemme diagnosen og valget av behandlingsmetoder forblir det eksklusive privilegiet for legen din!

Sykloptiske øyedråper: instruksjoner, analoger og pasientanmeldelser

Cycloptics - øyedråper designet for å utvide eleven under diagnosen øyesykdommer. Brukes bare etter å ha konsultert en øyelege, underlagt strenge instruksjoner. La oss vurdere hvordan vi drypper "Cycloptic", hvilke analoger som finnes og som er bedre - "Cycloptic" eller "Cyclomed".

Karakteristisk

“Cycloptic” er et M-antikolinergikum, det vil si at det reduserer eller eliminerer prosessen med å stimulere parasympatiske nerver fullstendig.

Tilgjengelig som 1% dråper i 5 ml dropperflasker.

Aktiv ingrediens: cyklopentolathydroklorid (10 mg).

Handling

Blokkering av M-kolinergiske reseptorer fører til en økning i eleven på grunn av den dominerende virkningen av muskelen, som øker den, og avspenning av muskelen, som begrenser den. Og på grunn av en reduksjon i muskeltonus, oppstår lammelse av overnatting (eleven reagerer ikke på ytre endringer og tilpasser seg ikke dem) og en vanskelig utstrømning av intraokulær væske.

Utvidelsen av eleven utføres etter en halv time eller en time etter innstøting av oppløsningen i øynene. Denne effekten varer opptil 12 timer. Hvis pasienten har overfølsomhet for komponenten av stoffet, kan en liten grad av elevforstørrelsen vare lenger. Resteffekten kan vare i opptil 24 timer..

I tillegg til det ovennevnte, kan Cycloptic avlaste spasmer, undertrykke aktiviteten i de fleste kjertler i kroppen, heve intraokulært trykk, senke tonen i vagusnerven, på grunn av hvilken hjertefrekvens øker og blodtrykket stiger (når stoffet tas opp i den systemiske sirkulasjonen).

Den aktive komponenten av stoffet trenger gjennom blod-hjerne-barrieren, som regulerer flyten mellom blod og hjernevev.

Sykloptiske øyedråper trenger gjennom hornhinnen og binder i små mengder til plasmaproteiner. Den maksimale konsentrasjonen av stoffet skjer på en halv time eller en time. Halveringstiden er omtrent 2 timer.

indikasjoner

  • Diagnostikk. Å studere brytningskraften i øyet og utføre oftalmoskopi;
  • Ved den komplekse behandlingen av betennelse i den fremre kapsel i øyet (keratitt, uveitt, iridocyclitis, skleritt), når maksimal øyehvile er nødvendig;
  • Forberede en pasient på grå stær.

Kontra

  1. Åpen vinkel glaukom;
  2. Sykloptiske dråper er kontraindisert for barn under 3 år;
  3. Posttraumatisk svekkelse av pupillens sfinkter;
  4. Graviditet og amming
  5. Sensibilisering for komponentene i produktet.
  • Patologi av prostatakjertelen;
  • Eldre mennesker;
  • Tarmhindring.

Instruksjoner for bruk

Medisinen blir innpodet under konjunktiva. Et omtrentlig doseringsskjema:

  1. For undersøkelse: 1-2 dråper. Om nødvendig gjentas prosedyren etter 10 minutter i samme volum;
  2. Studien av øyets brytningsevne - 2 dråper med et intervall på 20 minutter 2 eller 3 ganger om dagen;
  3. Ved øyebetennelse - dråpe for dråpe tre ganger om dagen i 7-10 dager. I vanskelige situasjoner kan du innpode en dråpe hver tredje time.

Bivirkning

Noen ganger kan lokale og systemiske bivirkninger utvikle seg. lokal:

  • Hevelse i øyeeplet og konjunktivalsekken;
  • rødhet;
  • keratitt;
  • kløe
  • Irritasjon;
  • Frykt for lys;
  • Økt intraokulært trykk;
  • blefaritt;
  • konjunktivitt;
  • Synshemming.

Systemisk, ofte funnet hos barn:

  1. Utmattelse
  2. Tørr i munnen;
  3. Oppkast;
  4. migrene;
  5. døsighet;
  6. Svakhet i blæren og tarmen;
  7. Akutt urinretensjon;
  8. Hjertebank.

Er en overdose mulig

  • Patologier av nevropsykiske funksjoner (talevansker, epileptiske anfall, nedsatt orientering, emosjonell labilitet);
  • Utmattelse;
  • Tap av koordinering av muskelbevegelser;
  • Tap av bevissthet.

For å lindre pasientens tilstand, må du intravenøst ​​administrere en motgift - fysostigmin. For barn er dette 0,5 mg, hvis det ikke var noen effekt, deretter etter 5 minutter - gjenta den samme dosen, men ikke mer enn 2 mg. For voksne - 2 mg, hvis det ikke var noen effekt, deretter etter 5 minutter - gjenta doseringen.

Funksjoner ved bruk

  1. Konstant overvåking av intraokulære trykkindikatorer er nødvendig;
  2. For å redusere sannsynligheten for systemiske bivirkninger og absorpsjon i blodomløpet, umiddelbart etter inngrepet, må du trykke fingrene lett på det indre hjørnet av øyet i 2-3 minutter, der nasolacrimal kapsel er plassert;
  3. Legemidlet brukes ikke hos gravide og i laktasjonsperioden, siden det ikke er tilstrekkelig data om studien. Hvis en kvinne trenger behandling med dette stoffet, erstattes amming med kunstig;
  4. På grunn av det faktum at medisinen påvirker nevropsykiske funksjoner, i løpet av behandlingsperioden, bør pasienter avstå fra å jobbe med utstyr og kjøre bil, noe som krever en høy konsentrasjon av oppmerksomhet og en rask psykomotorisk reaksjon;
  5. Dråper bør brukes med forsiktighet i alderdommen;
  6. Ikke bruk dette stoffet i noe tilfelle og ikke øke doseringen for ikke å miste synet og forhindre utvikling av alvorlige systemiske reaksjoner;
  7. Hvis noen bivirkninger oppstår, bør du umiddelbart stoppe behandlingen og gå til legen for råd og symptomatisk behandling.

Hvordan samhandler det med andre medisiner?

Den aktive komponenten i Cycloptica er i stand til å undertrykke virkningen av M-kolinomimetika og acetylkolinhemmere.

Adrenomimetiske medikamenter øker stoffets effektivitet.

Hvordan lagre

Medisinen lagres i 2 år, etter å ha åpnet flasken i en måned, ved et temperaturregime under 25 ° C, vekk fra UV-stråler, fuktighet, tilgang til barn, i et tørt rom.

Koste

Prisen på Cycloptic øyedråper 1% avhenger av den russiske føderasjonen og starter på 150 rubler per 5 ml flaske.

Er det noen analoger?

I det moderne farmasøytiske markedet kan du finne en komplett analog av Cycloptics med den samme aktive komponenten - Cyclomed, men kostnadene er flere ganger høyere.

Analoger med en lignende handling (utvidet elev):

Anmeldelser om Cycloptic Eye Drops

Anmeldelser om stoffet er vanligvis positive, de fleste merker en rask effekt, men samtidig advarer de om stoffets alvorlighetsgrad og behovet for å kontakte spesialister for utnevnelsen..

Omtaler av bruken av Cycloptic øyedråper hos barn viser at stoffet er effektivt, men noen merker forekomsten av bivirkninger i form av konjunktival irritasjon, kløe og tørre øyne..

Jeg hadde problemer med øynene, det var smerter og fryktelig svulmende kar. Legen bestilte en studie av fundus, hvis jeg tidligere under bruk av Atropine hadde en brennende følelse, nedsatt syn på dagen, nå brukte legen Cycloptic, og jeg likte det virkelig. Han utvidet raskt eleven uten gjentatt instillasjon, mens det ikke var noen bivirkninger og studien var rask og behagelig. Jeg er fornøyd. Og synet ble gjenopprettet etter 2 timer.

Elena, Krasnoyarsk

Datteren min ble funnet å ha nedsatt syn før hun gikk på skolen, men ble umiddelbart advart om at når hun går på skolen, vil synet hennes bli dårligere, så jeg må overvåke og kontrollere det intraokulære trykket. Under fundus-sjekken blir Cycloptic dryppet til oss. Datteren overfører det enkelt, sier at hun ikke brenner. Og på grunn av synssynking ble vi foreskrevet å dryppe det en gang om dagen annenhver dag i 2 uker. Mens alt er normalt, forverres ikke synet, og legen sier at i vår situasjon er dette viktig.

Igor, Novosibirsk

Cycloptic ble foreskrevet til oss for ikke å forbedre synet, men for å stoppe fallet. Og etter min mening hjelper han mye, siden sønnen hans allerede går i 7. klasse og i 5 år har det ikke vært noen forverring. Alle er redde for bivirkninger, men gitt at vår sønn er allergisk mot atopisk dermatitt, kan jeg med sikkerhet si at stoffet er utmerket, det har ikke vært bivirkninger. Det eneste du trenger for å bruke den i henhold til en viss ordning, valgt spesielt for barnet ditt.


Virkestoff:InnholdFarmakologiske grupperNosologisk klassifisering (ICD-10)Sammensetning og form for utgivelse

07/06/2015, 18:17#1
Øyedråper1 ml
antazolinhydroklorid0,5 mg
tetrizolinhydroklorid0,4 mg
hjelpestoffer: benzalkoniumklorid; hypromellose; natriumklorid; fortynnet saltsyre; vann for injeksjoner
i en dropperflaske PE 10 ml; i en pakke papp 1 flaske.