TOP-3 typer kontaktlinser fra Freshlook

Freshlook-kontaktfarglinser er tilgjengelig fra Ciba Vision. I tillegg til synskorrigeringsprodukter, produserer hun også varer til deres pleie, øyelege produkter og preparater. Elastiske linser påført direkte på hornhinnen har blitt en komplett erstatning for vanlige briller. Til tross for de mange fordelene har polymerfilmer flere ulemper. De kan ikke brukes lenger enn den angitte perioden, det anbefales ikke å være i et røykfylt rom i lang tid, de krever tid å bli vant til og oppleve å installere-fjerne. Hvis størrelsen ikke er valgt riktig, vil bildet være tåkete eller uskarpt med sideriss.

Freshlok Eye Lens Rating

Blant alle modeller av oftalmiske farger eller fargetrymmelfilmer er det de som opptar topplinjene i rangeringen. Disse inkluderer optikk, som er utviklet ved hjelp av nye teknologier og er veldig populær. Om linser med øyeluft kan du finne her..

Kontaktlinser farget CIBA Vision Freshlook Dimensions

Oftalmisk produkt er designet for å gi øyne med en lys iris med lys og intens farge. Takket være den originale teknologien for å introdusere fargestoff, blir utseendet mer uttrykksfull. Dette oppnås ved ujevn farging når det dannes en mørk kontrasterende kant rundt omkretsen. Fargestoffens farge blir glatt til en naturlig øyenfarge, og fra siden er tilstedeværelsen av et farget belegg ikke merkbart..

Du bør også lære om Biotrue-linser på.

Dette skyldes det faktum at polymermaterialet Femfilcon A, som dette produktet er laget av, har lav oksygengjennomtrengelighet. Materialet er mykt og behagelig å ha på, men langvarig bruk av øyeinnsatser fra det kan føre til oksygen sult i øyet. Tykkelsen på Freshlook Dimensions-produktet overstiger ikke 0,084 m i den sentrale delen. Det må huskes at alle fargetoner og fargelinser har mindre oksygengjennomtrengelighet enn gjennomsiktige produkter, så de brukes på dagen, i en begrenset periode.

Produktene er designet for bruk på dagtid og bør fjernes om natten, og øyeleger anbefaler ikke å bruke dem på mer enn 8 timer.

Den totale bruksperioden for ett par skal ikke overstige 30 dager, hvoretter du må kjøpe et nytt par. Freshlook Dimensions kan desinfiseres og rengjøres med spesielle løsninger som Solo Care Aqua. Kategorisk er det umulig å behandle tonede polymerer med blandinger som inneholder hydrogenperoksyd. Freshlook Dimensions-polymerfilmer er tilgjengelige i tre nyanser:

  • havblå
  • grønt hav;
  • vannet i Karibia.

CIBA Vision FreshLook-farger

Elastisk kontakt oftalmiske filmer er beregnet på de som kommer til å endre fargen på øynene, samtidig som de sikrer utmerket syn. Dessverre vil ikke langsynte mennesker kunne bruke dette produktet, siden linser med dioptre bare er egnet for personer med nærsynthet. Oppstillingen består av oftalmiske filmer fra 0 til - 8 dioptre med et intervall på 0,5 dioptre. FreschLook Colors lar deg endre utseendet til en person fullstendig. Saftige og mettede farger lar deg overlappe hverandre fullstendig og endre den opprinnelige fargen på øynene.

Takket være teknologien for å introdusere fargestoff i polymeren, dannes det stiplede linjer der fra den sentrale delen til kantene, som er laget av tre forskjellige fargeleggingspigmenter. Denne fargen er karakteristisk for en ekte iris.

FreschLook Colours har følgende fordeler:

  • prikkfarging i tre toner;
  • korrigerende handling;
  • god justering;
  • UV-beskyttelse;
  • brukervennlighet.

Finn ut om fordelene med Pure Vision-linser her..

Tonede produkter er trygge, men på grunn av deres lave gasspermeabilitet, bør de fjernes over natten. Noen brukere har lagt merke til at øyeinnsatser ser unaturlige ut. Produktet er tilgjengelig i følgende farger:

CIBA Vision FreshLook ColorBlends

Colorblends optiske kontaktfilmer er laget ved hjelp av nyskapende teknologi som nesten fullstendig kopierer irisens faktiske mønster. Fargene er ordnet i tre forskjellige nyanser i henhold til et tre-i-ett-system. Fargede linser for mørke øyne laget av Femfilcon A-polymer med påfølgende farging. Dette elastiske materialet tillater ikke alle oksygen å passere gjennom luften, så når det er slitt i lang tid, kan øyeforsyningen forstyrres..

Tykkelsen i midten overstiger ikke 0,08 mm, så produktet forårsaker ikke ulempe og ubehag når det bæres. Produktlinjen inkluderer 9 farger: Ametyst (syrin), Blå (blå), Brun (brun), Grønn (grønn), Grå (grå), Honning (honning), Pure Hazel (ren dis), True Sapphire (ekte safir) og turkis (turkis). Spesielt lys smaragdskygge av fargeblandinger grønn. Fargede og lyse polymerøyinnsatser lar deg endre bildet hver måned.

Finn ut hva billige kontaktlinser er i artikkelen.

For ikke å få en oftalmisk skade, bør fargede kontaktprodukter bæres i 6-8 timer og må fjernes for natten..

Hvilke linser du skal velge basert på faktorer

Myke polymerprodukter kan brukes til å endre bilde eller for å korrigere visuelle feil. Syntetiske materialer, ufarlige, sikre, passerer oksygenmolekyler til hornhinnen i øyet, har egenskapen til å binde vann. Linser kan være en langvarig vare eller en dagers gjenstand med daglig erstatning. I henhold til funksjonene som er utført for øynene, er det følgende typer:

  • optisk;
  • terapeutiske;
  • kosmetiske;
  • Fargede.

Optisk brukes til å korrigere synsfeil, som erstatning for briller. Det er viktig å velge riktig kontaktlinsevalg. Terapeutisk beskytte hornhinnen i tilfelle skade eller utføre funksjonen til kapasitet for medisiner. Kosmetikk brukes til å skjule fødselsdefekter eller traumatiske defekter, og fargetone brukes til å forbedre den naturlige fargen på øynene eller endringene. Kontaktbelegg kan ikke brukes i følgende tilfeller:

  • betennelse i øyets slimhinne;
  • betennelse i øyelokkene;
  • hindring av tårekanalene.

Nyanser er best valgt i henhold til den naturlige fargen på øynene. Den blå gjennomskinnelige linsen lukker ikke de mørkebrune øynene. For å erstatte fargen må du bruke farge belegg med en dyp og mettet farge.

Med patologier er det dårlig toleranse for linser. I alle fall bør alle nødvendige anbefalinger innhentes fra en øyelege..

Er det noen funksjoner for pleie av tonede linser

Tilstedeværelsen av et fargeleggingspigment påvirker ikke prinsippet om desinfeksjon og rengjøring av fargede og fargede polymerfilmer. For dette brukes løsninger som brukes i pleie av gjennomsiktige optiske linser. Det er bare en begrensning. Løsninger skal ikke inneholde hydrogenperoksyd. Denne kjemiske forbindelsen, som trenger gjennom polymeren, kan ødelegge fargestoffene.

Finn ut om fargede øyelinser er skadelige i dette materialet..

video

Interessant video med anmeldelse av FreshLook-linser

Alcon ® Fresh ® Colorbends ®

Vi er sikre på kvaliteten på linsene våre - vi refunderer deg hvis dette ikke er tilfelle

Nøkkelegenskaper

- Den ytre konturen gir uttrykk for øynene, og øker dem visuelt.

- Hovedfargen endrer fargen på øynene

- Den indre konturen gir dybden i øynene og understreker den naturlige skyggen

- ønsker for første gang å prøve fargede kontaktlinser

- bruker allerede Freshlook® fargelinslinser og ønsker å prøve en lysere skygge

- ønsker å skape et spektakulært utseende for en spesiell anledning

spesifikasjoner

Strålende blå

Gemstone Green (Emerald Green),

Sterling grå (sølvgrå),

True Sapphire (Real Sapphire),

Turkis (turkis), brun (brun):
fra 0,00 til -6,00, trinn 0,50;

Honning (blå), blå (blå),

Grønn (grønn), grå (grå),

Ren hassel (mutter), ametyst (ametyst): 0,00;

Bruksmodusforlenget
Beløp i en pakke2
OpprinnelseslandTyskland
Diameter mm14.1
Optisk kraft, dptr. (D)
Oksygenpermeabiliteten til materialet (Dk)tjue
Brukstid1 måned
ProdusentAlcon®
Krumningsradius, mm (R)8.6
Tykkelse i midten, mm0,08
Oksygenpermeabilitet av linsen -3,00 dioptre. (Dk / t)seksten
Fuktighetsinnhold,%55
Materiale typehydrogel
ProduksjonsmateriellFemfilcon A

* I henhold til databasen til AYKYUVIA Solutions LLC “Detaljhandelsrevisjon av medisiner og kosttilskudd i Russland” er LLC Alkon Pharmaceuticals ledende når det gjelder salg i rubler til utsalgspriser i gruppe S01 “Preparater for behandling av øyesykdommer” (EphMRA-klassifisering) i henhold til resultatene 2019.

Abonner på lokalsamfunnene våre

* I følge dataene fra “IPMS Health LLC” LLC “Detaljhandelsrevisjon av medikamenter og kosttilskudd i Russland”, er Alkon® ledende innen salg i form av penger i rubler til utsalgspriser i gruppe S01 “Preparater for behandling av øyesykdommer” (EphMRA-klassifisering) Resultatene i 2017.

LLC Alkon Pharmaceuticals, 125315, Moskva, prosp. Leningradsky, d. 72, bygning. 3.
Tlf: +7 495 775-68-69, +7 495 961-13-33 Faks: +7 495 961-13-39

ALCON FRESHLOOK FARGEBLENDER FARGE KONTAKTLENSER FOR PLANLAGT Bytte / -0,00 / N2 / BROWN

Type varer:Medisinske produkter
Produsent:SIBA VISION Corporation
Opprinnelsesland:USA
Utgivelsesform og emballasje:Fargede kontaktlinser - 2 stk per pakke.

farge - brun (brun)Oppbevares utilgjengelig for barn:JaAlle lignende produkter

Kort om produktet

Kategori
Under
Merket
Hersker
Ved å ha på seg periode
Optisk kraft
Linse farge
Krumningsradius
Antall linser per pakke
Materiale
Diameter (mm)
UV-beskyttelse
Alle spesifikasjoner

Les om produktet

Alcon freshlook fargeblandinger fargelinslinser planlagt utskifting / -0.00 / n2 / brun bruksanvisning

Struktur

Materiale Type: Hydrogel

Sammensetning: Phemfilcon A (Femfilcon A)

FreshLook® COLORBLENDS® myke kontaktlinser inneholder 45% femfilcon A (phemfilcon A) (med UV-absorberende kromoforer) og 55% vann.

FreshLook® COLORBLENDS® kontaktlinser er pakket i individuelle blemmer som inneholder isotonisk boratbufret saltvann.

Løsningen i blemmen inneholder 0,005% Poloxamer.

Linser er sterilisert damp.

Bruk bare med uskadede blisterpakninger..

Beskrivelse

ALCON FRESHLOOK COLORBLENDS - UNDERLINJER SKJENNENE FOR DINE ØYER ELLER ENDRE ENDRE FARGE TAKK TIL 3-I-1 FARGETEKNOLOGI

Alcon FreshLook ColorBlends månedlige skiftfarger Myke Hydrogel-kontaktlinser

Optisk kraft, dioptre (D) / 0,00 / - UTEN DIOPTRIER.

Hvis du vil bruke Freshlook Colorblends og du har utmerket syn - bestill linser uten dioptre, den såkalte "null".

Linser for å forbedre fargen på mørke og lyse øyne. Øynene i disse linsene ser naturlige ut fordi mønster etterligner irisens mønster.

FreshLook Colorblends hydrogelfargede linser er harmonisk farget i tre nyanser, noe som gir enda mer naturlighet til den nye øyenfargen, og utseendet blir mer attraktivt.

I FreshLook ColorBlends-fargelinser endres utseendet faktisk og blir friskt. Årsaken ligger i teknologien til å male emner "tre i ett." Akkurat som øyets iris består av tynne, noen ganger stiplete linjer, brukes fargeleggpigmenter av tre forskjellige farger på samme måte. Flere nyanser av fargestoff påføres fra sentrum til periferien. Prikkfargen ligner på bildet i stil med pointelism: individuelle punkter som er trykt på lerretet på avstand blir oppfattet som et enkelt bilde. For å forstå at fargeleggingen er laget fra individuelle punkter, er det bare mulig under et mikroskop. Øynene dine vil se naturlige og fortryllende ut.

Uansett hva øynene dine er fra naturen, vil fargen deres endre seg dramatisk.

Mørke øyne vil bli enda dypere og mer mystiske, og lyse øyne vil bli fullstendig blokkert av en ny farge..

De myke linsene til Freshlook Colorblends har ikke bare fantastiske estetiske egenskaper. Deres bruk garanterer beskyttelse mot skadelige ultrafiolette stråler.

Freshlook Colorblends glir jevnt over hornhinnen, og en høy prosentandel av fuktighet sikrer ikke tørt øyesyndrom.

I disse linsene vil du føle deg trygg og komfortabel..

-Den ytre konturen gir uttrykk for øynene, og øker dem visuelt.

-Den primære fargen endrer fargen på øynene.

-Den indre konturen tilfører øynene dybde og understreker den naturlige skyggen

Slitemodus: daglig

Utskifting i: måned

Type: fargede myke kontaktlinser

Mengde emballasje - 2

Produksjonsmetode: Die Casting

Produksjonsmateriale: Phemfilcon A (Femfilcon A)

UV-filter (beskyttelse): nei. Består av femfilcon A (phemfilcon A) (med UV-absorberende kromoforer)

Farge: Strålende blå

Grad av åpenhet: dekorativt malt

Krumningsradius, mm (R): 8,6

Tykkelse i sentrum, mm: 0,08

Oksygenpermeabilitet i linsen: (Dk / t) - 20 (Oxygen transmittance) - viser materialets evne til å overføre oksygen (DK / t). Jo høyere indikatoren er for linser, jo bedre blir øynene dine forsynt med oksygen, og desto bedre for øyehelse.

Oksygenpermeabiliteten til materialet (Dk) - 16

Desinfeksjonsmetode: Kjemisk, peroksyd

Bivirkninger

Selv om myke kontaktlinser gir mange fordeler for brukeren, kan det også oppstå problemer som kan vises med følgende symptomer:

-Fremmedlegemefølelse i øyet

-Ubehag når du bruker linser

-Lysfølsomhet

-Følelse av svie, prikking, kløe i øynene, økt lakrimering

-Nedsatt synsstyrke

-Regnbue sirkler eller glorie rundt en lyskilde

-Økt øyeutflod

-Alvorlige eller vedvarende tørre øyne

Ignorerte symptomer kan føre til mer alvorlige komplikasjoner..

HVA Å GJØRE I tilfelle PROBLEMER

I tilfelle noen av de ovennevnte symptomene:

-Fjern umiddelbart LENSEN (LENSEN).

-Hvis ubehaget eller problemet forsvinner, inspiser linsen (e).

-Hvis objektivet er skadet, IKKE sett på objektivet: bruk et nytt objektiv eller ta kontakt med en spesialist i kontaktkorreksjon..

-Hvis linsen (e) har støv, cilia eller andre fremmedlegemer, eller problemet har forsvunnet og linsene vises intakte, rengjør grundig, skyll og desinfiser / nøytraliser linsen (e) før bruk.

-Hvis symptomene ovenfor ikke forsvinner etter at du har satt på et nytt objektiv (er), må du fjerne linsen øyeblikkelig og umiddelbart kontakte en kontaktkorreksjonsspesialist..

Alvorlige komplikasjoner som infeksjon, hornhinnesår (ulcerøs keratitt) eller iritt er mulig.

Disse forholdene kan utvikle seg raskt og føre til permanent synstap. Behandling mot forhold som erosjon, epitelfarging og bakteriell konjunktivitt bør startes så tidlig som mulig for å unngå komplikasjoner..

-Periodisk tørrhet kan forsvinne etter bruk av smøre- og fuktighetsgivende dråper. Hvis tørrheten vedvarer, må du kontakte en spesialist..

-Hvis linsen klistrer seg til øyet (slutter å bevege seg), kan du sette inn noen dråper smøreoppløsning og vente til objektivets mobilitet er gjenopprettet. Etter det kan du prøve å fjerne linsen. Hvis linsen fortsetter å feste seg til øyet, må du øyeblikkelig kontakte en spesialist i kontaktkorreksjon.

Salgsfunksjoner

Spesielle forhold

Ved å følge instruksjonene nøye i "Hva du skal gjøre i tilfelle problemer", reduserer du risikoen for komplikasjoner. Riktig rengjøring og regelmessig bytte av linsebeholderen er viktig. Å bruke kontaktlinser øker risikoen for øyeinfeksjoner. Røyking øker risikoen for ulcerøs keratitt for bruk av kontaktlinser.

-Ikke la noen bruke linsene dine, da dette kan føre til overføring av mikroorganismer og som et resultat til alvorlige øyehelseproblemer..

-Sjekk øynene dine daglig for å sikre at de ser bra ut og komfortable, og at synet ditt er klart.

-Brukere av kontaktlinser anbefales å besøke en spesialist i kontaktkorreksjon regelmessig..

-Ikke bruk kontaktlinser etter utløpsdatoen..

-Under dårlige lysforhold kan tonede / fargede linsebrukere oppleve en reduksjon i synligheten av objekter med lav kontrast..

-Lagre linsekraftinformasjon for hvert øye.

-Vær forsiktig når du bruker såpe, kremer, kremer, kosmetikk eller deodoranter, da de kan forårsake øyeirritasjon hvis de kommer i kontakt med linsene dine..

-Ta på linsene før du sminker deg og fjern før du fjerner sminke.

-Når du bruker kontaktlinser, må du unngå å spraye aerosoler, for eksempel hårspray, nær øynene dine, da dette kan forårsake irritasjon..

-Kontakt en kontaktkorreksjonsspesialist når du bruker kontaktlinser under idrett, inkludert svømming.

-Fjern linser når du er i nærheten av giftige eller irriterende røyk..

-La aldri linsene komme i kontakt med ikke-sterile væsker (inkludert vann fra springen og spytt), da dette kan føre til mikrobiell forurensning og deretter permanent skade på øyet..

-Informer arbeidsgiveren din om at du bruker kontaktlinser, spesielt hvis arbeidet ditt innebærer øyebeskyttelse.

-Ikke hold deg i kontaktlinser mens du sover.

indikasjoner

Fargede kontaktlinser fra femfilcon A (phemfilcon A) UTEN DIOPTRIER er beregnet på daglig bruk for øynene til personer uten øyesykdommer.

Avtale: dekorativ, kosmetisk

Passer perfekt til dem som:

-ønsker først å prøve fargede kontaktlinser

-bruker allerede Freshlook®-kontaktlinser og ønsker å prøve en lysere skygge

-ønsker å skape et spektakulært utseende for en spesiell anledning

Kontra

KONTRAINDIKASJONER (NÅR det er umulig å bruke linser)

Kontaktlinser skal ikke brukes i nærvær av medisinske kontraindikasjoner eller under ugunstige miljøforhold..

Uheldige forhold for bruk av kontaktlinser:

-Allergi, betennelse, infeksjon eller irritasjon i øyet, øyelokk eller tilstøtende vev.

-Forstyrrelser ved sykdom, for eksempel forkjølelse eller influensa.

-Bruk av visse medisiner, inkludert medisiner for øynene..

-Forstyrrelse i tårefilmen (tørt øye).

-Et miljø med overdreven tørrhet eller støv som gjør kontaktlinser ukomfortable.

-Vannsport uten briller for bading.

For spørsmål angående ovennevnte eller andre forhold, kontakt en spesialist for kontaktkorreksjon.

  • Du kan kjøpe Alcon freshlook-fargeblandinger fargede kontaktlinser med planlagt erstatning / -0.00 / n2 / brun i Moskva på et apotek som er praktisk for deg ved å legge inn en bestilling på Apteka.RU.
  • Prisen på Alcon freshlook-fargeblandinger fargede kontaktlinser av en planlagt erstatning / -0.00 / n2 / brun i Moskva er 1002,00 rubler.
  • Bruksanvisning for Alcon freshlook fargeblandinger planlagte erstatningskontaktlinser / -0.00 / n2 / brun.

Du kan se de nærmeste leveringsstedene i Moskva her.

Dosering

ANBEFALINGER FOR BRUK OG SCHEDULERT UTSETNING

DAGLIG VÆRINGSMODUS - mindre enn 24 timer i våkenhet.

Brukstid skal økes gradvis inntil den maksimale linsetiden er nådd..

FØR SLIPING AV Linsene må fjernes.

For å opprettholde øynens helse, skal varigheten av daglig kontaktlinsebruk bestemmes av en spesialist i kontaktkorreksjon..

Linser skal kastes og erstattes med et nytt par hver måned..

SOVE IKKE I LENSER!

KONTAKTLENSER HÅNDTERINGSREGLER

En kontaktkorreksjonsspesialist bør forklare detaljene reglene for å ta på og fjerne en linse.

Vask og tørk alltid hendene før du håndterer linser. Rist blisteren forsiktig med linsen før du åpner den.

Fjern folien fra blemmen. Hell løsningen fra blemmen med linsen i håndflaten din, eller fjern eventuelt objektivet forsiktig fra beholderen,

ved hjelp av pekefingeren. Forsikre deg om at linsen ikke er vendt utvendig og at du har skaffet riktig linse for det tilsvarende øyet. Inspiser linsen før du tar den på. Ikke bruk den hvis den er skadet..

Når du tar av linsen, må du passe på at hendene dine er helt tørre. Blink noen ganger, og skyv deretter linsen ned på den hvite delen av øyet med en glidebevegelse. Fjern linsen ved å ta det forsiktig mellom tommelen og pekefingeren..

Hvis linsen beveger seg, lukker du øyet og masserer øyelokket forsiktig, før objektivet tilbake til en sentral posisjon. Hvis problemet vedvarer, må du kontakte en spesialist for kontaktkorreksjon..

Bruk aldri skarpe gjenstander, pinsett, manikyrsaks eller negler for å fjerne linsen eller fjerne den fra beholderen.

HVIS DU FELLES I KONTAKTLENSER

Hvis du sovner i kontaktlinser i en kort periode, vil dette ikke forårsake uheldige effekter.

Men du kan føle tørrhet, som vanligvis forsvinner hvis du blunker flere ganger.
LENSESORG

-KREVET KORREKT PLEIE FOR LENSER.

-Desinfiser linsene hver gang de fjernes for å fjerne skadelige mikroorganismer for å sikre sikker og komfortabel kontaktlinser.

- Det er nødvendig å skille rengjørings- og skyllingsprosedyrer, som kan anbefales av en kontaktkorreksjonsspesialist for effektiv fjerning

skitt fra overflaten av linsen. I tillegg kan enzymatisk rensing være nødvendig for å fjerne proteinavsetninger..

-Kontakt korreksjonsspesialist bør velge det mest passende linsepleiesystemet for deg. Følgende femfilcon A linsepleiesystemer (phemfilcon A) anbefales:

Peroksydrensesystem

For eksempel AOSEPT® Plus en-trinns peroksydsystem for pleie og lagring av myke kontaktlinser

For eksempel Opti-Free® PureMoist, Opti-Free® Express®

-Kontakt en spesialist i kontaktkorreksjon før du bruker alternative produkter.

-Ikke bland forskjellige linsepleiesystemer.

-Bruk bare pleieprodukter for myke kontaktlinser i samsvar med vedlagte instruksjoner..

-BRUK IKKE TEMPERATUR desinfeksjon eller pleie-systemer beregnet for stive eller stive gasser TILLATELIGE KONTAKTLENSER.

Husk alltid følgende:

-Vask og tørk alltid hendene grundig før du håndterer kontakt

-La aldri linser ligge i saltvann over natten. Saltvann beskytter IKKE

linser fra mikroorganismer og øynene dine fra en mulig infeksjon.

-Bruk ikke løsningen igjen i beholderen..

-Bruk aldri løsningen etter utløpsdatoen..

-Skyll alltid linsebeholderen hver gang du tar linsene ut av den..

Bruk steril saltvann eller fersk linseløsning, og tørk beholderen om nødvendig. Dette vil redusere forurensning og redusere risikoen for øyeskade..

-Bytt beholder regelmessig.

HVIS DU IKKE Bærer linser i flere dager, må du følge instruksjonene for pleie av kontaktlinsene dine og om nødvendig rengjøre og desinfisere linsene før du bruker..

FreshLook ColorBlends (2 linser)

Levering av kontaktlinser i Moskva

FreshLook® Colorblends-linser er et fantastisk alternativ for deg som vil endre fargen på iris en stund, og så naturlig og naturlig som mulig. Kanskje dette skyldes den unike teknikken for å bruke farge "3 in 1"!

Fargepaletten inneholder 24 forskjellige nyanser, blant dem kan du finne både milde pastellfarger og rike, livlige farger. FreshLook® Colorblends vil forvandle deg uansett hva visjonen din er, da disse linsene kan være med eller uten dioptre. Gjør en bestilling på FreshLook® Colorblends-linser til en attraktiv pris i vår nettbutikk og føl hvordan utseendet ditt endrer seg.

FreshLook® Colorblends-fargede kontaktlinser er merket med røde eller blå FL-bokstaver plassert på det fargede området på linsen. Denne markeringen fungerer som en indikator på inversjon, og hjelper til med å skille forsiden av linsen fra feil side.

Vær oppmerksom på at kontaktlinser er et medisinsk utstyr som kommer i kontakt med overflaten av øyet, derfor kan anbefalinger om valg av dem kun gis av en øyelege eller optiker under personlig konsultasjon, da dette er den eneste måten å trygt bruke kontaktlinser på.

FreshLook Colorblends. Fargede linser og anmeldelser.

Slik skriver produsenter om FreshLook Colorblends fargelinser:
“For folk som ønsker å endre fargen på øynene, gjøre det mer mettet, lage et nytt bilde eller endre utseendet, være mer attraktiv, gi utseendet fylde, uttrykksfullhet, mystikk, kjøpe kontaktlinser FreshLook ColorBlends, fra Alcon, vil riktig beslutning.

Den tre-i-en-teknologien som er patentert av CIBA Vision, gjør øyenfargen naturlig, gir dem en dyp mening, et attraktivt utseende. For å simulere iris naturlige farge, ved hjelp av en unik teknologi, brukes tre forskjellige mønstre, men de inkluderer også tre forskjellige farger. De minste prikkene er en tegning. Men å se dem med det blotte øye er nesten umulig. Som et resultat skifter øynene farge så naturlig som mulig, og du forbløffer alle med blikket..
FreshLook ColorBlends er flott for folk som tar hensyn, og overrasker alle rundt hver dag. Men du kan også bruke dem hvis du vil endre fargen på øynene før noen hendelse.
FreshLook ColorBlends har ikke bare kosmetiske, men også optiske formål. De er multifunksjonelle, så selv med dårlig syn kan de tillate brukere å ikke gi opp fantasiene sine, få en ny øyenfarge. De presenteres i ni forskjellige farger. Blant dem er det verdt å fremheve tre nye, betagende nyanser: grønn smaragd, blå diamant, sølvgrå. Disse kontaktlinsene er designet for daglig bruk og har en tretti dagers erstatningsmodus. Med dem vil du virkelig oppdage livsgleder og se fantastisk ut. ”

Jeg liker støtten fra produsenten av FreshLook Colorblends fargelinser. På den offisielle hjemmesiden er det en veldig interessant tjeneste for valg av fargede linser. Der kan du laste opp bildet og endre farger for å evaluere hvordan øynene dine vil se ut med disse linsene. Veldig veiledende, anbefaler jeg.

Anmeldelser av fargelinser av freshlook-fargeblandinger

Fresh Look Colorblends er månedlige erstatningsfargede linser som hjelper til med å endre fargen på lyse eller mørke øyne, slik at den nye fargen vil se så naturlig ut som mulig. Unik moderne fargeteknologi lar deg kombinere tre farger når du lager et bilde av linsene, så til slutt ser de veldig naturlige ut.

Endre fargen på mørke og lyse øyne

Det spiller ingen rolle hva målet ditt er - å gi øynene en delikat farge eller en lys nyanse - å oppnå det med Fresh Look-linser er veldig enkelt, og til og med en lys uvanlig øyenfarge vil se så naturlig ut som mulig. Du kan kjøpe FreshLook Colorblends-linser med forventning om å bruke dem daglig i en måned, eller bruke dem med jevne mellomrom (ikke mer enn 30 ganger). Men husk at de må fjernes før leggetid, for å unngå komplikasjoner av hypoksisk art.

Denne kontaktoptikken er tilgjengelig i 12 forskjellige farger. Samtidig utvides selskapets assotriment kontinuerlig, slik som nyanser som sølvgrå, blå diamant og grønn smaragd ble nylig lagt til.

Ytterligere funksjoner i kontaktlinser

Fresh Look-fargelinsene er veldig behagelige, når de bæres foran øynene, føles de nesten ikke. Du kan kjøpe linser av dette merket selv for nybegynnere innen kontaktkorrigering, siden enhver manipulasjon med dem er ganske enkel. Presis sentrering av linsene på øynene gjør fargen naturlig. Det avhenger av ham om den naturlige fargen er synlig fra siden, når øynene blir beveget til siden. Du kan endre fargen på øynene med frisklys-linser minst hver måned, ved å bruke et par linser i samme farge, etter en måned, hvis ønskelig, kan du bruke en annen av en ny nyanse.

Disse kontaktlinsene blokkerer blant annet skadelig UV-stråling og beskytter øynene, både om sommeren og vinteren, når UV-stråler spretter av snøoverflaten.

FreshLook ColorBlends Eye Care

Hvis du bestemmer deg for å kjøpe Fresh Look-linser, bør du umiddelbart tenke på å kjøpe en løsning for lagring og rengjøring av kontaktkorrigeringsprodukter. Dette kan være nesten hvilken som helst av de moderne multifunksjonelle løsningene som selges, inkludert i våre butikkoptikk- eller peroksydsystemer, der de mest populære i dag er AOSEPT PLUS. Når du velger kontaktlinser, må du diskutere med legen din den løsningen som er best å kjøpe, så vel som omsorgsreglene hvis du først begynner å bruke kontaktkorreksjonsverktøy. Helsen til øynene dine avhenger av at du overholder disse reglene..

FreshLook ColorBlends

FreshLooks ColorBlends fargelinslinser er et ideelt valg for deg som ønsker å fremheve den naturlige fargen på øynene eller å imponere andre på en ny måte..

Objektivfunksjoner

  • Produktene må skiftes ut månedlig..
  • Linser har et høyt fuktighetsinnhold (55%). Dette bidrar til behagelig bruk uten ekstra fuktighet, selv hos personer med tørt øyesyndrom..
  • Allergivennlighet i materialet som produktene er laget av, gjør at personer med følsom konjunktiva kan bruke linser.
  • Disse optiske produktene må fjernes om natten..
  • FreshLook ColorBlends-linjen inneholder 11 varme og kalde farger.

Produsenten ga muligheten til å bruke linser for personer med godt syn - i produktlinjen er det linser uten dioptre.

Forskjeller mellom ColorBlends og farger

Linsene til ColorBlends-linjen “viser” fargen sin godt i naturlig iriserende lyse farger, og endrer farge og mørke øyne gir veldig suksessfull nyanse, noe som gir øyet en fortryllende dybde. Denne effekten oppnås ved bruk av en unik teknologi, der essensen er anvendelse av 3 nyanser i paletten til overflaten av linsen, og glatt "flyter" inn i hverandre. Som et resultat blir utseendet dypere og mer uttrykksfulle. En mørk rand rundt iris på linsen forstørrer visuelt øynene.

Linjen “Farger” er designet for å endre den naturlige fargen på øynene radikalt, selv med mørkebrun iris.

Fargevalg ColorBlends

FreshLook Color Blends-serien inkluderer 11 fargenyanser:

  • diamant blå;
  • Smaragd grønn;
  • sølvgrå;
  • turkis;
  • ametyst,
  • blå;
  • brun;
  • Grå;
  • grønn;
  • honning;
  • safir.

Alle alternativene presenteres med dioptre fra 0 til -6 (med krumningstrinn = 0,5 dioptre).

FreshLook ColorBlends Kontaktlinser - Den uimotståelige skjønnheten i øynene dine uten å skade helsen din.

Freshlook ColorBlends

Antall
Pris
elleve
749
2 - 3
725
4 - 6
700
Presentert som et bokstavelig uttrykk, som "D" eller "DIA." ">
Utskiftningsperiodei 1 måned
Diameter14.5
Fuktighetsinnhold55%
DK / T32
emballasje2 linser
Objektivstypefarget
Materialehydrogel
Designsfærisk
Bruksmodusdag
FDA Group4
Produksjonsmetodecasting
LandTyskland

CIBA Vision Freshlook ColorBlends kontaktlinser vakkert og naturlig endre fargen på øynene. Linser er egnet for både lyse øyne og mørke.

En karbonkontur brukes på linsemønsteret, som visuelt forstørrer øynene, slik at den jevne overgangen fra fargen til den gjennomsiktige sonen til linsen ser ekstremt naturlig ut. Disse linsene kan brukes hvis du ikke trenger korreksjon, og du kan kombinere endring i øyenfarge med synskorreksjon. Høyt fuktighetsinnhold gjør bæringen behagelig og bidrar til å unngå tørrhetsfølelse og ubehag i hele bruksperioden.

Kontaktlinser er utstyrt med et filter for å forhindre skadelig UV-stråling fra å komme inn i hornhinnen..

Det er kontraindikasjoner, det er nødvendig å konsultere en spesialist

Freshlook ColorBlends Delivery

Plukke opp

Adresse: St. Petersburg, Manezhniy per., Bygning 2.

Åpningstider: hverdager fra 9 til 20 timer, lørdag fra 10 til 19.

Du kan hente ordren på optikken og punktene for utstedelse av ordrer.

Levering av objektiv i St. Petersburg

Fraktkostnad - 149 rubler.

Når du bestiller fra 1600 rubler - gratis levering!

Levering skjer på virkedager etter 18 timer på bestillingsdagen, i kassen inntil 12 timer.

Funksjoner i Freshlook Colorblends

Når vi snakker om linser, mener de fleste midlene til optisk korreksjon, noe som er helt sant. Men det er kontaktlinser som løser flere problemer og ønsker fra pasienten på en gang. Spesielt kan de overraske Freshlook Colorblends, fordi de i tillegg til å forbedre synsskarpheten kan endre en person utover. Hva er deres fordel, og hvor kan jeg kjøpe dem?

Særskilte trekk

Karakteristiske trekk ved produktene er modellene unike. Tykkelsen på hvert objektiv er bare 0,05 mm. Dette er en veldig god indikator, selv etter de mest moderne standardene. Hovedsakelig på grunn av dette blir linsene nesten ikke følte i øynene, selv etter langvarig bruk. Selvfølgelig vil slik komfort bare være med riktig drift, som innebærer uttak av midler om natten.

God vanngjennomtrengelighet (ca. 55%) kan minimere alle de ubehagelige følelsene som vises når du bruker kontaktkorreksjonsverktøy. Dette gjelder spesielt personer med tørt øye-syndrom som er mest følsomme for endringer i miljøet..

Hvem passer ikke fargede linser? Verktøy for synskorreksjon som kan endre skyggen av iris anbefales ikke for personer med følsomme øyne, utsatt for rask tretthet. Dette skyldes det faktum at de fargede komponentene i linsesammensetningen bidrar til den sterke spenningen i øyemuskulaturen, noe som gjør dem trøtte mye raskere. Spesielt alvorlig ubehagelige manifestasjoner i form av tretthet, kløe, svie av synsorganene kan forekomme hos de som bruker dem i lang tid (mer enn 8 timer), hvor øynene hele tiden fungerer (vanligvis er dette yrker som regnskapsførere, sjåfører). Med følsomhet er det bedre å ta på kontaktmiddel for synskorreksjon i en periode på ikke mer enn 6 timer på rad, og ta om pauser om nødvendig. Så du kan unngå ubehag og spasmer i øyet.

Kontaktlinser fra Freshlook Colorblends må skiftes hver måned, og dette gjelder både daglig og periodisk (engangs) bruk. Denne regelen bør overholdes, siden overflaten av produktet blir utsatt for eksterne bakterier..

Kjennetegn

Den andre delen av Freshlook Colorblends-navnet antyder at disse kontaktlinsene er designet for å endre øyets iris (menneskets øyenfarge). Produsenten tok til og med hensyn til det naturlige mønsteret (mørke flekker, mønstre), som alltid er til stede på øyets iris. Freshlook i oversettelse - "friskt utseende." Dette er nøyaktig effekten som en person får som et resultat. Produsenten skapte linser som ser veldig naturlige ut, som et resultat av at utseendet ikke virker dukke eller unaturlig. Denne effekten skyldes en jevn overgang fra den transparente (indre) delen til den fargede (ytre) delen, og for å skape en naturlig effekt måtte jeg bruke 3 nyanser av samme farge, som jevnt flyter inn i hverandre.

Den mørke kanten rundt iris understreker fargen, og forstørrer også øynene visuelt. En person med slike øyne vil rett og slett ikke gå upåaktet hen.

Produsenten tok også hensyn til den ultrafiolette strålingen av sollys, for hvilket formål den ga et spesielt filter i linsene for å beskytte det mot skadelige effekter. Linsene er laget av moderne materiale som ikke forårsaker allergi..

Varianter av linser

Til å begynne med, bør du øyeblikkelig skille alle fargede kontaktmidler for optisk korreksjon fra denne produsenten i to hovedgrupper:

  1. Uten diopter. Det viktigste som bekymrer mange mennesker er om denne produsenten har linser som er designet for en person uten patologiske endringer i synsskarpheten? På salg kan du selvfølgelig finne linser uten dioptre, som kun er designet for å visuelt endre irisens naturlige nyanse. Kanskje konkurrerer deres popularitet med kontaktverktøy som er kjøpt for å forbedre synsskarpheten. Blant fordelene - slike pasienter har nesten ikke noen problemer som øyenfølsomhet. I tillegg bruker ikke disse menneskene linser hver dag, men "på vei ut", derfor er slimhinnen i øynene i god stand. I mangel av kontraindikasjoner for disse menneskene, kan du bruke Freshlook Colorblends-fargede linser i opptil 12 timer uten å ta av, det vil si hele dagen.
  2. Med dioptre. Produsenten tok hensyn til nesten alle pasienter med nærsynthet. I salgslinjen kan du finne linser fra 0 til -8. Krumningstrinnet mellom modellene er 0,5, noe som er ganske nok til å korrigere synet. Men hvis pasienten trenger en individuell korreksjon med et mindre krumningstrinn, er det mulig å bestille en modell når du kontakter en profesjonell salong.

Deretter går du til det viktigste, nemlig fargepaletten til kontaktlinser. Det er 12 forskjellige nyanser å velge mellom, blant dem kan du finne iris i nærheten av deres naturlige farge, samt de som kan endre den fullstendig, og blokkere den. Hvilke farger er tilgjengelige i paletten:

Senere dukket det opp nye nyanser i samlingen, som skiller seg fra de som er nevnt over. De har en lysere nyanse og vil appellere til selvsikre mennesker:

  • sølvgrå;
  • blå diamant;
  • grønn smaragd.

Forresten, for lyse øyne, har produsenten gitt en spesiell linje med kontaktlinser - Freshlook Dimensions.

Disse er ikke fargede, men tonede kontaktlinser, som gir en lysere, mer interessant skygge til lyse øyne. Pigmentene som brukes her er ikke i stand til å blokkere den mørke iris..

For å forbedre den imponerende effekten skapte produsenten en karbon svart omriss som understreker øyets iris. I motsetning til de klassiske Freshlook Colorblends, som selges i pakker med 2 hver, er det 6 linser (3 par) her. Det er bare tre nyanser i denne linjen:

  • blå asurblått (ren blå farge);
  • vann i det karibiske hav (turkis fargetone, lik fargen på en havbølge);
  • grønn lagune (klassisk grønn, hvor flere nyanser gjør utseendet dypere).

Som tilfellet er med farger, tonede linser, er også forhåndsmontering nødvendig. Hver person har sin egen nyanse av iris (lys blå, lys grå, med en grønn fargetone, etc.), som påvirker det endelige resultatet.

Der hvor å kjøpe FreshLook-linser

For første gang kjøpes fargede kontaktlinser fortrinnsvis i oftalmiske butikker eller optikkbutikker. Dette er nødvendig av flere årsaker. For det første vil spesialisten fortelle deg i detalj om hvordan du bruker linser, samt hvordan du overvåker dem. Denne kunnskapen vil være nyttig i fremtiden, slik at linsen ikke forverres i løpet av den akseptable levetiden. For det andre har en person muligheten til å velge fargen på linsene, det vil si deres tilpasning. Ikke alltid er fargen du liker på bildet eller emballasjen, vakker for en bestemt person. Svært ofte er det på dette stadiet at en person ombestemmer seg om fargen på en kontaktlinse.

Deretter kan slike optiske korreksjonsverktøy kjøpes i nettbutikker, men det er noen regler. Det anbefales at salget skjer fra en forhandler som er den offisielle representanten for produsenten. Dette vil beskytte deg mot skruppelløse selgere som tilbyr varer av lav kvalitet, for eksempel med en utløpt holdbarhet. Generelt sett er det mer lønnsomt å kjøpe gjennom en nettbutikk, fordi kostnadene for slike kontaktlinser fra Freshlook Colorblends vil være betydelig lavere enn å kjøpe dem i en oftalmisk salong (noen ganger 2 eller 3 ganger).

Lenge borte er de dagene mennesker (vanligvis kvinner) måtte tåle ubehaget ved å bruke fargede kontaktlinser for skjønnhets skyld. I dag er det moderne modeller som klarer å endre holdningen fullstendig. Freshlook-kontaktlinser fra Colorblends og Dimensions-linjene er noen av de beste på markedet i dag. De lar deg raskt få visuelle endringer i løpet av kort tid. Fordelene deres er i gode egenskaper og materiale av høy kvalitet, takket være det en person vil føle komfort og ikke irritasjon i øynene.

Fargelinser FreshLook ColorBlends

Kommentar (optisk kraft, antall linser, krumningsradius.) *:

Eksempel: Optiske linser fra Optima kraft -5,0 5 stk BC = 8,7 (krumningsradius).

Vennligst oppgi navn og telefonnummer slik at vi kan kontakte deg

  • Endre fargen på både lyse og mørke øyne
  • Kombinasjonen av 3-i-3-linsefargemønsteret lar deg endre øyenfarge på den mest naturlige måten.
  • 11 forskjellige farger og nyanser
  • UV-blokkering
  • Du kan gjøre deg mer kjent med fargede linser på vårt salgssted i EUROOPT-hypermarkedet på 11 Brest ulitsa Varshavskoye, samt et salgssted på Didas Persia kjøpesenter (første etasje)
  • ⇒ VIDEOANVISNING AV FARGEBAREN (ØYE MØRKE)
  • ⇒ VIDEOOVERSIKT AV FARGEBAREN (ØYE SEROCARIA)

Alcon's FreshLook ColorBlends månedlige fargede kontaktlinser er de mest populære fargede linsene som dramatisk kan endre fargen på ethvert lys eller mørkt øye. De kan brukes både til kosmetiske formål og til synskorreksjon. Daglig slitemodus. Laget i henhold til “3 in 1” -teknologien, som gjør det mulig å endre øyenfarger jevnt fra midten til ytterkanten av iris.

Bildet over viser 9 standard nyanser av FreshLook ColorBlends kontaktlinser og 3 helt nye “Vibrant Colours”: Gemstone Green (Emerald Green), Sterling Grey (Silver Grey), Brilliant Blue (Blue Diamond). Husk at disse bildene gir en mulighet bare til å tilnærme den valgte fargen og ikke garanterer et identisk resultat med hensyn til øynene dine, ettersom valget i begge tilfeller utføres rent individuelt.

Hvis du vil vite hvilken farge som passer best for deg, kan du forberede bildet og gå til fargematchingstjenesten fra Ciba Vision på denne lenken - FreshLook Color Studio.

Du kan gjøre deg kjent med videovurderinger av farger i Vibrant Colors-serien på lenkene nedenfor:

Merk! Lengden på radiusen til den malte sonen til linsen forblir uendret, mens i mørke eller under lite lys kan eleven utvide seg, og krysses med det fargede området på linsen, som deretter kan føre til visuelt ubehag. I denne forbindelse anbefales det ikke å bruke FreshLook ColorBlends kontaktlinser mens du kjører, så vel som i situasjoner som krever høydefinisjonsvisjon.

FreshLook ColorBlends-kontaktlinser er også utstyrt UV-filter, beskytte hornhinnen mot skadelig ultrafiolett stråling. I dette tilfellet, ikke glem at linsen ikke gir beskyttelse for hele øyets overflate, så det kan på ingen måte være et alternativ til solbriller.

produsenter:
CIBA Vision Corporation (anlegg i Indonesia), Amerikas forente stater
ALCON Laboratories Inc (fabrikk i Indonesia), Amerikas forente stater
Registreringsbevis IM-7.101015 er gyldig til 01/03/2019
Registreringsbevis IM-7.101924 er gyldig til 03.10.2019
Registreringsbevis IM-7.101017 er gyldig til 01/03/2019

Freshlook ColorBlends-linser er ideelle for deg som:

• ønsker for første gang å prøve fargede kontaktlinser;
• bruker allerede fargede kontaktlinser, men ønsker å prøve en ny nyanse;
• ønsker å lage et spektakulært og unikt bilde for en spesiell anledning;

FreshLook ColorBlends kontaktlinsepleie:
1. Den perfekte kombinasjonen med de multifunksjonelle løsningene OPTI FREE PURE MOIST, OPTI FREE REPLENISH som ble spesielt utviklet for å ta vare på linser laget av silikon-hydrogelmaterialer;
2. AOSEPT PLUS, OPTI FREE REPLENISH for pasienter med følsomme øyne;
3. Kombinert med alle andre multifunksjonelle løsninger;

  • Endre fargen på både lyse og mørke øyne
  • Kombinasjonen av 3-i-3-linsefargemønsteret lar deg endre øyenfarge på den mest naturlige måten.
  • 11 forskjellige farger og nyanser
  • UV-blokkering
  • Du kan gjøre deg mer kjent med fargede linser på vårt salgssted i EUROOPT-hypermarkedet på 11 Brest ulitsa Varshavskoye, samt et salgssted på Didas Persia kjøpesenter (første etasje)
  • ⇒ VIDEOANVISNING AV FARGEBAREN (ØYE MØRKE)
  • ⇒ VIDEOOVERSIKT AV FARGEBAREN (ØYE SEROCARIA)

Alcons FreshLook ColorBlends månedlige kontaktfargede linser er de mest populære fargede linsene som dramatisk kan endre fargen på ethvert lyst eller mørkt øye. De kan brukes både til kosmetiske formål og til synskorreksjon. Daglig slitemodus. Laget i henhold til “3 in 1” -teknologien, som gjør det mulig å endre øyenfarger jevnt fra midten til ytterkanten av iris.

Bildet over viser 9 standard nyanser av FreshLook ColorBlends kontaktlinser og 3 helt nye “Vibrant Colours”: Gemstone Green (Emerald Green), Sterling Grey (Silver Grey), Brilliant Blue (Blue Diamond). Husk at disse bildene gir en mulighet bare til å tilnærme den valgte fargen og ikke garanterer et identisk resultat med hensyn til øynene dine, ettersom valget i begge tilfeller utføres rent individuelt.

Hvis du vil vite hvilken farge som passer best for deg, kan du forberede bildet og gå til fargematchingstjenesten fra Ciba Vision på denne lenken - FreshLook Color Studio.

Du kan gjøre deg kjent med videovurderinger av farger i Vibrant Colors-serien på lenkene nedenfor:

Merk! Lengden på radiusen til den malte sonen til linsen forblir uendret, mens i mørke eller under lite lys kan eleven utvide seg, og krysses med det fargede området på linsen, som deretter kan føre til visuelt ubehag. I denne forbindelse anbefales det ikke å bruke FreshLook ColorBlends kontaktlinser mens du kjører, så vel som i situasjoner som krever høydefinisjonsvisjon.

FreshLook ColorBlends-kontaktlinser er også utstyrt UV-filter, beskytte hornhinnen mot skadelig ultrafiolett stråling. I dette tilfellet, ikke glem at linsen ikke gir beskyttelse for hele øyets overflate, så det kan på ingen måte være et alternativ til solbriller.

produsenter:
CIBA Vision Corporation (anlegg i Indonesia), Amerikas forente stater
ALCON Laboratories Inc (fabrikk i Indonesia), Amerikas forente stater
Registreringsbevis IM-7.101015 er gyldig til 01/03/2019
Registreringsbevis IM-7.101924 er gyldig til 03.10.2019
Registreringsbevis IM-7.101017 er gyldig til 01/03/2019

Din anmeldelse: Oppmerksomhet: HTML støttes ikke! Bruk ren tekst.

Dårlig 1 2 3 4 5 Bra

Skriv inn koden vist på bildet: