Omtaler om barneleger (øyeleger) i St. Petersburg

3 min. fra metro Dunayskaya
Den nærmeste avtalen med legen: 11. mai 10:30, inngangsprisen er 950 ₽ anmeldelser:

Maria Alekseevna er en erfaren lege med lett hånd. Hun foreskrev meg et behandlingsforløp.

1 time fra T-banestasjonen Prospect Veteranov
Den nærmeste avtalen med legen: 2. juni 09:00, inngangsprisen er 950 ₽ anmeldelser:

  • Ekaterina
  • 05/05/2020
  • utmerket (10 av 10)

En delikat, kompetent og veldig imøtekommende spesialist. Hun gjennomførte undersøkelse, diagnose, konsultasjon, foreskrevne tester og behandling. Jeg er helt fornøyd!

21 minutter fra t-banestasjonen Prospekt opplysning
Nærmeste avtale tid til legen: 10. mai 09:00, innleggelsespris - 950 ₽ anmeldelser:

  • Marina
  • 05/02/2020
  • utmerket (10 av 10)

Bra lege. Han sjekket synet mitt og sendte rapporten til en nevrolog. Alt var raskt og med humor..

35 minutter fra metroen Udelnaya
Den nærmeste avtalen med legen: 11. mai 16:00, inngangsprisen er 1 650 ₽ anmeldelser:

  • Anastasia
  • 04/28/2020
  • bra (8 av 10)

Daria Konstantinovna er en vennlig og kompetent lege. Men spørsmålet mitt er ennå ikke løst. Jeg vil fortsatt gå til denne legen.

9 minutter fra metroen Zvenigorodskaya
Den nærmeste avtalen med legen: 11. mai, 11:00, er inngangsprisen 1500 ₽ anmeldelser:

  • Jana
  • 04/24/2020
  • utmerket (10 av 10)

Hyggelig, god, kompetent og veldig imøtekommende lege. Hun kompetent, tok en lang historie, lyttet til alt og undersøkte øynene..

18 minutter fra Pionerskaya metrostasjon
Nærmeste avtale tid til legen: 12. mai, 16:00, innleggelsespris - 1 700 ₽ anmeldelser:

  • Eugene
  • 04/23/2020
  • utmerket (10 av 10)

God lege, resepsjonen ble holdt til rett tid og uten forsinkelse. Legen så og skrev ut behandlingen.

39 minutter fra metroen Ladozhskaya
Den nærmeste avtalen med legen: 9. mai 19:30, inngangsprisen er 950 ₽ anmeldelser:

  • Gudrat
  • 04/23/2020
  • bra (8 av 10)

Veldig ryddig jente. Hun jobber rent og profesjonelt! Legen fjernet fremmedlegemet fra øyet. jeg er fornøyd!

12 minutter fra metro Pl. Alexander Nevsky-1
Den nærmeste avtalen med legen: 11. mai 15:40, prisen for innleggelse er 1500 ₽ anmeldelser:

  • Tatyana
  • 04/22/2020
  • utmerket (10 av 10)

Profesjonell lege innen sitt felt. Hun reagerte veldig nøye på oss, sjekket nøye alt, foreskrev behandling for oss og skrev ut en ny resept på briller, som var nødvendig. Tusen takk! Neste gang du trenger lege, kontakter vi henne!

Pediatriske øyelege anmeldelser

Jeg er ikke lat, jeg har en mnu-park. Hjelp ved å trekke, og?

Så de ble observert på Mokhovaya, og deretter dro de til Excimer på hodet. Men hun dro, og vi endte opp på egen hånd.

Siden det er blandet astigmatisme, så vel som et kompresjonsfraktur i thoraxområdet (for 1, 5 år siden), samt alvorlig hodepine, og lidelser i livmorhalsregionen, må du sjekke øynene.

De gjorde en MR - hvem vet om det forrige emnet - alt med blodstrøm og blodkar er ok. Nå trenger du en optometrist.

Jeg husker at noen leger ble rost veldig, noe mange går til. Men hvor er hun fra - jeg kan ikke huske.

__________________
Jeg tror og ber om deg. Jeg vil spørre og tro.

"Når ting er veldig ille, må du bare le." ( Jim Carrey)

Barne øyeleger av Nizhny Novgorod: anmeldelser om leger

“Jeg uttrykker min dype takknemlighet til barnas øyelege Pekerskaya Valeria Lvovna! Hun vet mye om virksomheten sin og behandler barn veldig godt. I en lang periode med sykdom begynte jeg å fortvile, men etter at jeg kom til Valeria Lvovna, etter et par dager. "

Barnet slet veldig lenge med dårlig syn. De tilskrev det til tretthet, overarbeid og mangel på vitaminer. Vi gikk gjennom forskjellige kurs - alt midlertidig. Briller for en liten korreksjon hjalp eller mislyktes. Rasyaeva Zinaida Aleksandrovna var i stand til å gjenkjenne astigmatisme. "

“Jeg likte den hyggelige holdningen til Alena Alexandrovna. Var på klinikken hennes "Alpha Health Center" hos henne. Vi hadde akutt konjunktivitt, som dråper vi ikke prøvde, ingenting hjalp oss. Etter undersøkelsen foreskrev legen oss slik behandling at. "

"Vi har en sønn hos Makarova, han har medfødt nærsynthet, men legen er fantastisk, en utmerket spesialist og en responsiv person. Han finner lett et felles språk med barn, vi har allerede gjort alvorlige fremskritt i behandlingen."

“Den eneste legen som klarte å avgjøre hva som var med øynene mine og stille en nøyaktig diagnose. Jeg er veldig takknemlig for Smirnova E.N., en fantastisk og imøtekommende lege - takket være behandlingen hennes opplevde jeg ubehag. ”

“Flott lege!” Med stor bokstav! Barnet mitt ble behandlet i mange år! Resultatene er utmerkede! Holdningen til alle er jevn, rolig. Veldig omtenksom. Og de som ikke er så lykkelige, har mest sannsynlig skylden for dette. Hvordan har du det med mennesker - slik er de for deg. "

“En av de beste øyeleger. De sier mye bra om denne spesialisten og gir råd. Jeg planlegger å henvende meg til ham bare hvis behovet plutselig oppstår. ”

”Jeg likte Eliseev som lege, forleden ble jeg undersøkt av henne. Hun tok mye tid for meg, undersøkte den nøye, kom med gode anbefalinger, så jeg kommer til å besøke igjen, takk for oppmerksomheten ”

"Takke! Bare hyggelige inntrykk fra resepsjonen, Petelina E.S. Jeg anbefaler alle! Riktig behandling er valgt, og alt er tilgjengelig! ”

“Vi var i resepsjonen til Elena Alexandrovna i går, jeg likte alt! Jeg fant et vanlig språk med det frekke barnet mitt, undersøkte øynene mine nøye, skrev ut resept på briller. Om nødvendig kommer vi igjen. ”

”Og vårt barn T. A. Myasnikova kom tilbake! Vi har sett henne i 4 år, det har aldri vært avslag. Ja, de ringte på forhånd, noen ganger ventet de også lenge, men til slutt fikk de alltid hjelp, som de er veldig takknemlige for! Mange takk. Nå, med advent. "

"Natalya Sukhova, en god lege med en god opplevelse, er veldig fornøyd med undersøkelsen, og jeg kan anbefale den til alle!"

“En veldig god lege! Hun forklarer alt veldig tydelig og ser ut. Flere slike spesialister ville være i landet. Tusen takk!"

"Doktor Guryanova M.V. er en god, veldig erfaren og kompetent øyelege. Vi har sett henne med barnet hennes i lang tid, så jeg anbefaler det!"

Nye anmeldelser av øyeleger for barn

© 2020 LLC "InfoService Group" OGRN 1127847488944

Registrert av den føderale tjenesten for tilsyn med kommunikasjon, informasjonsteknologi og massekommunikasjon (Roskomnadzor). Certificate El No. FS77-76713 datert 02.09.2019. Gründeren er LLC “InfoService Group”. Sjefredaktør er A. Y. Jeknich. Redaksjonskontor adresse: 197198, St. Petersburg, ul. Monchegorsk, d. 7, lit. Ah, pom. 4-H. Telefon: +7 (499) 649-12-49.

18 + Informasjonen presentert på nettstedet kan ikke brukes til diagnose, behandling og erstatter ikke utnevnelse av lege.

Omtaler om barneleger (øyeleger) i Moskva

Vår side handler om å ta vare på barn, så vi sorterte etter anmeldelser for deg de beste barneoptometrister (øyeleger). Profesjonelle profiler med informasjon om deres arbeidserfaring, utdanning, samt pasientanmeldelser vil hjelpe deg med å finne en god og billig lege..

  • popularitet
  • anmeldelser
  • Vurdering
  • Ansiennitet
  • Koste

Babayan Angela Razmikovna

Erfaring 25 år / lege i høyeste kategori,

Klinikk: City Medical Center på Baumanskaya

Opptakskostnad - 2000 gni. 1800 gni.

Diagnoserer og behandler inflammatoriske øyesykdommer (blefaritt, inkludert demodektisk bygg, chalazion, konjunktivitt, uveitt, kororetinitt), tørre øyesyndrom, sentrale og perifere former for retinal dystrofi, fundus patologi mot somatiske sykdommer, glaukom, grå stær, etc.. →

Arakelyan Mariam Aramovna

Erfaring 22 år / Doktor i den høyeste kategorien, kandidat til medisinsk vitenskap

Klinikk: Medical Center i Maryino på Lublin

Kostnadene for innleggelse - 2000r.

Den spesialiserer seg i diagnostisering og behandling av akutte og kroniske øyesykdommer, inkludert astigmatisme, nærsynthet, hyperopi, konjunktivitt (viral, bakteriell, allergisk), strabismus, bygg. Deltatt i øyetester, samt utvalg av briller og kontaktlinser. →

Manukyan Hayk Levich

Clinic: Miracle Doctor at School 49

Kostnadene for innleggelse - 1800r.

Øyelege, laserkirurg. Gjennomfører diagnostikk og behandling av åpen vinkel og vinkel-vinkel glaukom, fjerning av fremmedlegeme, neoplasma av øyelokkene og konjunktiva, halazion, pterygium, pingvecule, laserbehandling av sekundær grå stær og glaukom, etc. →

Chubar Veronika Stanislavovna

Erfaring 10 år / kandidat til medisinsk vitenskap

Clinic: Miracle Doctor at School 49

Kostnadene for innleggelse - 1800r.

Øyelege, mikrokirurg. Han har ferdighetene i kvalifisert spesialisert terapeutisk og kirurgisk pleie for pasienter med forskjellige oftalmiske patologier, prinsippene for opptog og kontaktkorreksjon av ametropia. Han har erfaring med å jobbe med forskjellige kliniske diagnostiske metoder for å undersøke pasienter med patologi i øyet og adnexa. →

Fedoseeva Tatyana Anatolyevna

Clinic: SM Clinic at Klara Zetkin, SM Clinic in Staropetrovsky passage (tidligere Cosmonaut Volkov)

Opptakskostnad - 1950r. 1000 gni.

Den spesialiserer seg på å korrigere syn (utvalg av briller og kontaktlinser) for hyperopi, nærsynthet, astigmatisme, aldersrelatert presbyopi. Han er også involvert i diagnostisering og behandling av konjunktivitt, keratitt, skleritt, bygg, blefaritt, demodekose, samt øyeskade ved metabolske forstyrrelser (diabetes, dystrofi, vaskulær. →

Tsaregorodtseva Marina Alexandrovna

Erfaring 12 år / lege i høyeste kategori,

Klinikk: Medical Center K-Medicine

Opptakskostnad - 1850r. 1480 gni.

Han driver med diagnose og behandling av betennelsessykdommer i øyet, sentrale og perifere former for retinal dystrofi, fundus patologi mot bakgrunn av somatiske sykdommer, glaukom, grå stær, etc. Han er flytende i forskjellige manipulasjoner og utfører polikliniske operasjoner. Forfatter av vitenskapelige publikasjoner. →

Bamburova Tatyana Vladimirovna

Erfaring 38 år / Første kategori lege,

Klinikk: Medisinsk og diagnostisk senter Kutuzovsky

Kostnaden for innleggelse - 1400r.

Øyelege. Han er involvert i diagnostisering og behandling av øyesykdommer som astigmatisme, nærsynthet (nærsynthet), hyperopi (hyperopia), konjunktivitt (viral, bakteriell, allergisk), strabismus og bygg. Utfører en synstest og utvalg av briller og kontaktlinser. →

Khamzina Roza Rashitovna

Erfaring 37 år / lege i høyeste kategori,

Klinikk: Medical Center SM-Clinic på Volgogradsky Prospekt (metro Tekstilshchiki)

Opptakskostnad - 1950r. 1000 gni.

Som øyelege gjennomfører han polikliniske besøk hos pasienter fra 0 år gammel, og spesialiserer seg også i kirurgiske øyesykdommer hos pasienter over 40 år. Hun utførte rundt 10.000 tusen øyeoperasjoner av forskjellige kategorier av kompleksitet angående: grå stær, glaukom, traumer, plastisk kirurgi i det fremre segmentet. →

Naumkina Elena Mikhailovna

Erfaring 46 år / lege i høyeste kategori,

Klinikk: Medical Center He Clinics on the street. Trekhgorny Val

Opptakskostnad - 2600 gni. 1820r.

Han er engasjert i diagnostisering og behandling av sykdommer i fremre del av øyet, grå stær, glaukom, sykdommer i netthinnen, allergiske sykdommer, virussykdommer, øyeskader. Han har mange års erfaring i produksjon, spesialisering innen yrkessykdommer. →

Garkusha Elena Grigoryevna

Erfaring 35 år / lege i høyeste kategori,

Clinic: SM Clinic at Clara Zetkin

Opptakskostnad - 1950r. 1000 gni.

Hovedspesialiseringen er behandling av pasienter med dystrofiske sykdommer i netthinnen, glaukom, smittsomme og allergiske sykdommer i øynene, datavisuelt syndrom. Gjennomfører synskorreksjon for nærsynthet, hyperopi, aldersrelaterte synsendringer. Den utfører en obduksjon av bygg, holazionov, flegmon, fjerning av fremmedlegemer fra. →

Priser for avtaler i Moskva

  1. Velg lege basert på anmeldelser, rangeringer og spesialisterfaring
  2. Trykk på BOOK EN APPOINTMENT-knappen
  3. Fyll ut skjemaet, de vil ringe deg tilbake og avklare all nødvendig informasjon.

Hver person gjennom livet står overfor forskjellige sykdommer. For å forbedre helsen din og få riktig behandling, er det veldig viktig å finne en god øyelege (øyelege).
På vår hjemmeside kan du se pasientanmeldelser av en øyelege (øyelege) x og basert på disse dataene velge en passende spesialist, og vær også oppmerksom på utdanning, erfaring og erfaring fra legen som er angitt på kortet..

Barnas oculists (øyeleger) fra Moskva

  • popularitet
  • anmeldelser
  • Vurdering
  • Ansiennitet
  • Koste

Tabarchuk Elena Alexandrovna

Erfaring 19 år / kandidat til medisinsk vitenskap

Klinikk: European Medical Center på gaten. Schepkina (EMC), European Medical Center in Oryol pr. (EMC), European Medical Center i Spiridonevsky pr. (EMC), Barneklinikk for European Medical Center

Kostnaden for innleggelse - 13500r.

Barne- og voksen øyelege. Gjennomfører diagnostikk og behandling av sykdommer i det fremre segmentet av øyet, optisk synskorreksjon hos barn og voksne, behandling av strabismus og glaukom. Han har patent, retningslinjer og artikler innen kirurgisk behandling av ildfast glaukom. Han deltar jevnlig på konferanser av Society of Ophthalmologs. →

Morozova Tatyana Anatolevna

Erfaring 17 år / Kandidat i medisinsk vitenskap

Klinikk: Medicalmed Medical Center på Arbat

Kostnadene for innleggelse - 1900r.

Gjennomfører diagnostikk, forebygging og behandling av slike øyesykdommer som astigmatisme, nærsynthet (nærsynthet), hyperopi (hyperopia), konjunktivitt (viral, bakteriell, allergisk), strabismus, bygg. Deltatt i øyetester, samt utvalg av briller og kontaktlinser. →

Rodin Alexander Sergeevich

Optometrist (øyelege), laserkirurg

Erfaring 23 år / kandidat til medisinsk vitenskap

Clinic: Oftalmology Clinic Spectrum

Kostnadene for innleggelse er 2500 gni..

Øyelege. Doktor i optometri. Gjennomfører laservisekorreksjon, diagnose og laserbehandling av netthinnesykdommer, optometri. Forfatteren av en lærebok for øyeleger om optisk tomografi av netthinnen og flere publikasjoner i høyt rangerte vitenskapelige tidsskrifter i USA og Canada. Den eneste øyelege i Russland med en fungerende nordamerikansk. →

Denisova Daria Andreevna

Erfaring 19 år / kandidat til medisinsk vitenskap

Klinikk: Barneklinikk SM-lege på gaten. Priorova (metro Voykovskaya)

Kostnaden for innleggelse - 2350r.

Barne øyelege. Eier alle nødvendige kliniske og instrumentale metoder for diagnostisering av okulær patologi. Utfører autorefraktometri, biomikroskopi, keratometri, datamaskinperimetri, direkte og omvendt oftalmoskopi. Utfører utvalg av enkle og astigmatiske briller, valg av kontaktlinser. →

Khomyakov Sergey Gennadevich

Erfaring 18 år / Doktor i den første kategorien, Doktor i medisinske vitenskaper

Clinic: Clinical Hospital on Yauza, ul. Volochaevskaya, 15

Kostnaden for innleggelse - 4900r.

Leder for Institutt for oftalmologi. Han spesialiserer seg i klinisk optikk, vaskulære lesjoner i netthinnen, kirurgi i øyelokkene og øyens overflate, ambulerende øyekirurgi. Har mer enn 70 vitenskapelige artikler, patent for oppfinnelse. →

Kozhukhov Arseniy Aleksandrovich

Optometrist (øyelege), øyelege

Ansiennitet 23 år / Doktor i høyeste kategori, Doktor i medisinske vitenskaper, professor

Clinic: Oftalmology Clinic Spectrum

Kostnadene for innleggelse er 2500 gni..

Ophthalmosurgeon. Utfører sømløs kataraktmikroskirurgi (phacoemulsification og andre teknologier for små snitt), refraktiv excimer-laserkirurgi LASIK, PRK (laservisekorreksjon), glaukomkirurgi (ikke-penetrerende og gjennomtrengende kirurgi), glasslegeme, behandling av dystrofi og retinal løsrivelse, kirurgisk. →

Zalieva Valida Iskanderovna

Optometrist (øyelege), laserkirurg

Erfaring 22 år / Kandidat i medisinsk vitenskap

Klinikk: Atlas Medical Center på Kutuzovsky Prospekt

Kostnaden for innleggelse - 5500r.

Øyelege, laserkirurg. Han er involvert i diagnose og behandling av inflammatoriske øyesykdommer (konjunktivitt, blefaritt, iridocyclitis, keratitt, bygg, etc.), tørre øyesyndrom, glaukom, grå stær, astigmatisme, nærsynthet, hyperopi, angiopatier mot hypertensjon, vaskulære sykdommer i netthinnen. Forfatteren av 5 vitenskapelige artikler og. →

Puzeev Igor Gennadievich

Klinikk: Medical Center ALM Medicine på Novocheremushkinskaya

Kostnaden for innleggelse - 2400r.

Gjennomfører diagnose, forebygging og behandling av øyesykdommer som astigmatisme, nærsynthet (nærsynthet), hyperopi (hyperopia), konjunktivitt (viral, bakteriell, allergisk), strabismus, bygg. Deltatt i øyetester, samt utvalg av briller og kontaktlinser. →

Fridman Natalya Vsevolodovna

Erfaring 49 år / Doktor i den høyeste kategorien, kandidat til medisinsk vitenskap

Klinikk: Poliklinisk ProfMedLab

Kostnadene for innleggelse er 2500 gni..

Han er engasjert i diagnose, korreksjon og behandling av sykdommer i synsorganene. Han har over 200 publikasjoner og artikler i vitenskapelige tidsskrifter og flere copyright patenter. →

Skvortsova Olga Ivanovna

Klinikk: Klinikk №5 på Plyushchikha

Kostnadene for innleggelse - 1820r.

Øyelege. Han er involvert i diagnostisering og behandling av øyesykdommer som astigmatisme, nærsynthet (nærsynthet), hyperopi (hyperopia), konjunktivitt (viral, bakteriell, allergisk), strabismus og bygg. Utfører en synstest og utvalg av briller og kontaktlinser. →

Priser for avtaler i Moskva

  1. Velg lege basert på anmeldelser, rangeringer og spesialisterfaring
  2. Trykk på BOOK EN APPOINTMENT-knappen
  3. Fyll ut skjemaet, de vil ringe deg tilbake og avklare all nødvendig informasjon.

Hver person gjennom livet står overfor forskjellige sykdommer. For å forbedre helsen din og få riktig behandling, er det veldig viktig å finne en god øyelege (øyelege).
På vår hjemmeside kan du se pasientanmeldelser av en øyelege (øyelege) x og basert på disse dataene velge en passende spesialist, og vær også oppmerksom på utdanning, erfaring og erfaring fra legen som er angitt på kortet..

Bare virkelige anmeldelser fra virkelige pasienter som har avtale gjennom nettstedet vårt, blir publisert på nettstedet vårt.

Hvordan anmeldelser samles ?

  1. Hver pasient etter mottak kan legge igjen en anmeldelse om legen.
  2. Tilbakemelding blir bekreftet.
  3. Legg inn anmeldelse.
Så du kan være sikker på at anmeldelsene om øyelege (øyelege) x i Moskva bare er reelle

Anmeldelser av Rådgivning med pediatrisk øyelege

Omtaler av steder der de gjør Konsultasjon av en barnelegeolog

Jarua Ayham Abdul Wahab

Motbydelig! Hvis noe skjedde, kan du registrere deg i beste fall i 3 uker i forveien! Det er ingen oppføring for noen spesialist, følelsen av at klinikken er tom. Er det ikke logisk at du med så lang rekord trenger å legge til leger. Røntgen ved Vykhino, en optometrist i den andre enden av distriktet! Det er bra med bil, men hvis du er til fots og med et sykt barn?

Syke barn med feber sitter med sunne mennesker i resepsjonen til legen på vakt, det er ikke noe filter! Hvorfor skal alle bli smittet fra barn med en temperatur på 39 ??... - forestilling

Barnas oculists (øyeleger). anmeldelser

Zharkova Alla Vladimirovna

Inngangsbillett - 1950 gni.

anmeldelser

Alt er fantastisk, legen er veldig intelligent, kompetent. Tusen takk for hjelpen. Medisinene hun foreskrev begynte å hjelpe meg, ødemet mitt sov, synsstyrken min ble bedre. Legen er ung og det var hyggelig å snakke med henne. Administratorene likte det, de jobbet veldig raskt, høflig og tålmodig.

  • Kashirskaya
  • Kantemirovskaya
  • Tsaritsyno
  • Warszawa
  • Kolomenskaya

Volik Julia Vladimirovna

Kostnaden for opptak er 1700 rubler.

anmeldelser

Alt er i orden, det eneste 40 minutter senere enn det ble kunngjort, det jeg tok billetten med, ble spilt inn. Legen er en god spesialist. Jeg har foreskrevet en effektiv medisin. Det er ingen kommentarer til legen, det eneste organisatoriske øyeblikket som ikke var veldig hyggelig. Klinikken er god nok.

  • Bunin Alley
  • Admiral Ushakov Boulevard
  • Gorchakova gate
  • Skobelevskaya street
  • St. Starokachalovskaya
  • Domodedovo
  • Kashirskaya
  • Kantemirovskaya
  • Tsaritsyno
  • Orekhovo
  • Bunin Alley
  • Gorchakova gate
  • Admiral Ushakov Boulevard
  • Skobelevskaya street

Rodionova Vera Nikolaevna

Kostnaden for opptak er 1800 rubler..

anmeldelser

Generelt sett er alt bra, det eneste som overrasket meg var fraværet av en sykepleier fra legen. Det virker som om det var en sykepleier som skrev inn en avtale og så videre, så ville alt skje raskere. Jeg vet ikke hvor passende dette er, for i mangel av kø der, i prinsippet, kan det det.

Barns oftalmologi

Barne øyelege

Sineva Galina Mikhailovna

Utdanning: Medisinsk universitet. Akademiker Pavlov, Ryazan, 1984.

Hovedspesialitet: øyelege.

Arbeidserfaring: 33 år.

Priser for tjenester fra en barne øyelege ved Zabotkin Medical Clinic.
Prisene er i rubler.

Prisene på nettstedet er kun for veiledning og er ikke et offentlig tilbud. Sjekk gjeldende priser med klinikkadministratorene.

Alle barnas oculists (øyeleger)

En øyelege (optometrist) spesialiserer seg i korreksjon av forskjellige synshemninger, og er involvert i diagnose, behandling og forebygging av sykdommer i synsapparatet. Det er veldig viktig å identifisere slike patologier i en tidlig alder, siden babyen får det meste av informasjonen gjennom øynene.

BabyDoc er en unik tjeneste som samler de beste barnas oculister i Moskva.

Ved å bruke nettstedet vårt kan du gjøre deg kjent med legens kvalifikasjoner og erfaring, se vurdering, som er dannet på grunnlag av reelle pasientanmeldelser. Du kan avtale en avtale med barnekliniker ved å ringe til kundesenteret eller fylle ut søknadsskjemaet.

Når du spiller inn via nettstedet, kan prisen for en spesialistavtale være betydelig lavere enn ved et uavhengig besøk på klinikken.

- Med fordeler opptil 50%

- Motta opptil 200 rubler. til bonuskonto

- Bytt gavebonuser

Fant 93 leger

Vurdering
anmeldelser

Konshina Alisa Igorevna

Prisen er for den første avtalen

Eier og utfører praktisk talt autokeratorfraktometri, biomikroskopi, oftalmoskopi, gonioskopi, Maklakov tonometri, tonografi, skioskopi, perimetri, optisk koherens tomografi. Gjennomfører alle typer injeksjoner, valg av korreksjon av brille og kontakt, fjerning av fremmedlegemer i hornhinnen og konjunktiva, øyelokkers neoplasmer. En jevnlig deltaker på vitenskapelige og praktiske konferanser og kongresser i oftalmologi, korrigering av kontaktsyn. Forfatter av publikasjoner, foredragsholder på konferanser.

Vurdering
anmeldelser

Registrer deg på telefon:

Vurdering
anmeldelser

Zharkova Alla Vladimirovna

Prisen er for den første avtalen

Diagnoserer og behandler betennelses- og allergiske sykdommer i øyet, traumer, nærsynthet, hyperopi, astigmatisme, presbyopi, strabismus, grå stær, glaukom, sykdommer i netthinnen, konjunktivitt og dacryocystitis hos nyfødte.

Vurdering
anmeldelser

Registrer deg på telefon:

Vurdering
anmeldelser

Bokarev Sergey Alexandrovich

Prisen er for den første avtalen

Gjennomfører diagnostikk, forebygging og behandling av slike øyesykdommer som astigmatisme, nærsynthet (nærsynthet), hyperopi (hyperopia), konjunktivitt (viral, bakteriell, allergisk), strabismus, bygg. Deltatt i øyetester, samt utvalg av briller og kontaktlinser.

Vurdering
anmeldelser

Registrer deg på telefon:

Vurdering
anmeldelser

Volik Julia Vladimirovna

Prisen er for den første avtalen

Øyelege, hirudoterapeut. Han er engasjert i behandling av astigmatisme, nærsynthet, kapillær angiodysplasi, hemangioma, hyperopia, strabismus, røde øyne.

Vurdering
anmeldelser

Registrer deg på telefon:

Vurdering
anmeldelser

Manukyan Hayk Levich

Prisen er for den første avtalen

Øyelege, laserkirurg. Gjennomfører diagnostikk og behandling av åpen vinkel og vinkel-vinkel glaukom, fjerning av fremmedlegeme, neoplasma av øyelokkene og konjunktiva, halazion, pterygium, pingvecule, laserbehandling av sekundær grå stær og glaukom, etc..

Vurdering
anmeldelser

Registrer deg på telefon:

Vurdering
anmeldelser

Kabulova Nina Borisovna

Nyarmedik medisinske senter i Kitay Gorod

st. Maroseyka, d. 6-8, s. 4

Opptakskostnad på forespørsel

Prisen er for den første avtalen

Han eier moderne undersøkelsesmetoder: biomikroskopi, biomikroftalmoskopi, oftalmoskopi, visometri, skioskopi, autorefraktometri, tonometri (kontakt og ikke-kontakt), datamaskinperimetri, fundus biomikrografi med fundus kamera, optisk koherens tomografi.

Vurdering
anmeldelser

Registrer deg på telefon:

Vurdering
anmeldelser

Kamenskaya Svetlana Vladimirovna

Prisen er for den første avtalen

Diagnoserer og behandler akutte og kroniske inflammatoriske øyesykdommer (inkludert halazioner, blefaritt), nærsynthet, glaukom, grå stær, retina og glasslegemet (degenerasjon, blødning, opacitet).

Vurdering
anmeldelser

Registrer deg på telefon:

Vurdering
anmeldelser

Vetrov Yuri Dmitrievich

Prisen er for den første avtalen

Spesialiserer seg i voksen- og pediatrisk oftalmologi. Han behandler brytningsfeil - nærsynthet, hyperopi, astigmatisme, hyperopi (diagnose, utvalg av briller); inflammatoriske øyesykdommer; sykdommer i linsen (grå stær) og andre øyesykdommer. Forfatter av over 20 vitenskapelige artikler.

Vurdering
anmeldelser

Registrer deg på telefon:

Vurdering
anmeldelser

Vybornova Valeria Sergeevna

Prisen er for den første avtalen

Diagnoser og behandler nærsynthet, hyperopi, astigmatisme, presbyopi (aldersrelatert syn), dakryocystitt, keratitt, konjunktivitt, blefaritt i forskjellige etiologier, iridocyclitis og uveitt (inflammatoriske sykdommer i koroid), grå stær, glaukom og andre patologier i netthinnen (diagnose av netthinnen) netthinne, CHRD og PVRD), nevritt og optisk atrofi.

Vurdering
anmeldelser

Registrer deg på telefon:

Vurdering
anmeldelser

Gerasimova Lyudmila Anatolevna

Barneavdeling Beste klinikker på Profsoyuznaya

st. Novocheremushkinskaya, d. 34, bldg. 2

Opptakskostnad på forespørsel

Prisen er for den første avtalen

Gjennomfører en poliklinisk avtale med en øyelege, instillasjon av medikamenter i konjunktivalsekken, autorefraktometri, biomikroskopi, fjerning av fremmedlegemer i bindehinnen og hornhinnen, utvalg av glass med varierende kompleksitet.

Vurdering
anmeldelser

Registrer deg på telefon:

Hvilke sykdommer behandler optometrist??

En barnelege diagnostiserer og behandler abnormaliteter i refraksjon (hyperopi, nærsynthet, astigmatisme), glaukom, linsesykdommer, netthinne. Det kan være nødvendig med en lege både for en forebyggende (periodisk) undersøkelse og i nødstilfeller.

For første gang må et barn vises til barnas optometrist i en alder av to måneder. Under konsultasjonen ser legen hvordan organene i synet utvikler seg, sjekker for tilstedeværelsen av medfødte patologier. Hvis babyen ikke er i faresonen (ingen arvelig disposisjon), utføres følgende planlagte undersøkelser etter 1, 3, 7 år. Skolebarn, gitt de alvorlige belastningene i organene i synet, oppfordres til å konsultere en barnelege.

En akutt øyelege kan være nødvendig hvis:

  • et fremmedlegeme har kommet inn i øyet;
  • ett eller begge århundrer er ikke helt utelatt;
  • elevene har en annen diameter;
  • øyelokk rødt, hovent, kløende;
  • etter 2 måneder forsvant sporingsrefleksen;
  • babyen har en klar skvis;
  • fotofobi observeres;
  • babyen gnir eller skviser øynene;
  • barnet klager over at han ser dårlig enten for øynene tåke, "flyr", sirkler.

Barnas optometrist i Moskva: hvordan er avtalen

Under avtalen forhører barnelegeologen foreldrene, så prøv å beskrive detaljert symptomene som eventuelt bekymrer babyen. Avhengig av barnets alder bestemmer legen synsskarpheten (førskolebarn trenger å fortelle hva som er vist på figuren, skolebarn for å navngi bokstavene), undersøker elevenes reaksjon på lys, og om nødvendig måler øyetrykket. Hos barn som er 5-7 år bestemmer fargeoppfatningen.

Ikke alltid en gang et besøk hos en øyelege hos barn avslutter med å prøve briller. Patologier identifisert i tidlig alder kan i noen tilfeller fjernes ved bruk av andre metoder..

Betalte barnas optometrist eller besøk på en statlig klinikk

En barnelege i Moskva er ikke noe problem i det hele tatt, det er en spesialist i nesten alle klinikker i samfunnet, og dessuten kan en leges kvalifikasjoner ikke være lavere enn leger i et betalt medisinsk senter. Er det fornuftig å betale for en avtale? Det er opp til alle å bestemme seg, men å besøke en privat spesialist har sine fordeler:

  • en betalt barne-øyelege tar til avtalt tid - du trenger ikke å stå i kø;
  • 20-30 minutter er avsatt til konsultasjonen (ikke mer enn 10 minutter på statsklinikken), noe som betyr at legen vil undersøke barnet så nøye som mulig, svare på alle spørsmålene til foreldrene i detalj;
  • antall barn per dag, hvis det tas av en øyelege for en avgift, ikke overstiger henholdsvis 15 personer, vil tretthet ikke påvirke arbeidskraften til en spesialist;
  • Du kan velge den mest passende klinikken slik at du ikke trenger å gå i resepsjonen gjennom hele byen.

Fordeler med opptak gjennom BabyDoc.ru

Ser du etter en god barnelege i Moskva? Dra nytte av vår omfattende database.

For det første tilbyr vi bare erfarne leger som kjenner funksjonene i synsorganet for hver aldersgruppe.

For det andre publiserte nettstedet virkelige anmeldelser og en ekte rangering.

For det tredje, ved å sende en søknad om innspilling via vår hjemmeside, kan du lagre. Prisen for innleggelse i dette tilfellet kan være lavere enn når du kontakter klinikken direkte..

Ta vare på babyens visjon på en riktig måte, og BabyDoc-tjenesten vil hjelpe deg å finne en erfaren, oppmerksom og responsiv spesialist.

Barnas oculists (øyeleger) fra Moskva

➠ Å finne en virkelig god optometrist (øyelege) for barnet ditt, pasienteromtaler, sortering etter pris og lengde på tjenesten, eller vår helpdesk vil hjelpe.

Hva behandler en øyelege hos barn??

En pediatrisk øyelege undersøker øyesykdommer og korrigerer syn hos barn fra fødselen av, observerer barn og ungdom under 18 år. Slike spesialister behandler ikke bare ervervede, men også medfødte øyepatologier. Legen eliminerer nærsynthet, strabismus og langsynthet. En optiker stabiliserer fargeoppfatningen, eliminerer bygg og konjunktivitt. I resepsjonen undersøker legen øynene med eller uten spesialverktøy, sjekker synet i henhold til tabeller og tester. Konsultasjoner med denne legen er nødvendig ved innleggelse i skole eller barnehage.

Hvilke symptomer skal behandles?

Du bør registrere deg hos legen hvis barnets syn forverres, hevelse i øyelokkene, og også hvis dubbelen i øynene, lacrimation, øyesmerter, kløe eller svie blir observert.

Sørg for å ta barnet til legen hvis du observerer at han:

  • uklar fokus på temaet;
  • skruer opp øynene når han prøver å undersøke en ting i det fjerne eller i nærheten;
  • klager over "vaguen" i bildet;
  • husker dårlig visuelle bilder;
  • klipper med ett eller to øyne;
  • gnir øynene med hendene;
  • lider av tilbakevendende konjunktivitt;
  • skadet, brent eller brakt et fremmedlegeme inn i øyet.

Ring øyeblikkelig en lege hvis du merker det i babyens øyne uklarhet, hvite flekker, rikelig lakrimation.

Hvor finner du en god spesialist for øye for barn i Moskva?

De beste barnelegeologene i Moskva samles i vår henvisningstjeneste for barn. Legekort presenteres med et fullstendig sammendrag, inkludert informasjon om utdanning, kvalifikasjoner og tjenestens lengde. Tjenesten tilbyr en objektiv vurdering av leger basert på pasientanmeldelser. På siden vår kan du finne anmeldelser om optometrister i Moskva og gjøre et valg til fordel for en spesifikk lege. Øyelege presentert her bruker de beste innovative metodene for å behandle nærsynthet, hyperopi og astigmatisme i barndom og ungdom. Oppføringen blir vanligvis betalt, spesielt for øyeleger med erfaring, men det er også unge spesialister som har en mye lavere initial konsultasjonskostnad, eller det er helt gratis. Du kan avtale med legen via Internett, eller ved å ringe vår henvisningstjeneste. Kontakt oss, vi kan gi råd til en god spesialist for øye for barn i Moskva og avtale en avtale for barnet ditt så nært som mulig hjemme!