Ortokeratologi eller nattlinser for barn. Hvor er bedre?

aaa11: faktum er at det ikke er noen normal forskning på dette emnet.

Dette er nøyaktig hva legene fortalte meg på barneavdelingen og kontoret for synskorreksjon i mikroskirurgi.

: lol: rzhaka. Jeg snakker om mikrokirurgi. så vil noen si. Mikrokirurgiske leger går selv gjennom briller med en og gjør ikke operasjonene de gjør for alle andre. det er meg som en "forskjøvet mann" med erfaring og mer enn en gang operert i mikrokirurgi. Jeg spurte forskjellige leger ved ISTC hvorfor de selv bruker briller. Jeg hørte ikke klare svar fra noen, alle øyne ser bort, de mumler noe og avslutter samtalen. Så ikke fortell dem om konsekvensene. de selv vet ikke konsekvensene av driften, og ønsker ikke å ta risiko. og konsekvensene er heller ikke alltid forutsigbare. Akk, jeg følte på meg selv. og hva i fremtiden, spesielt i alderdommen, vil være, vet ingen. Nå har jeg en slik hornhinne, ikke som linser, glass i Tyskland må bestilles, slikt glass er komplisert: beklager:

PS. Jeg vet ikke noe om Dr. Lens, briller er sannsynligvis ufarlige. men da er det ikke nødvendig å se på TV og velge datamaskiner og telefoner. Ja, og bøker også.

Dr lens omtaler

datterens syn synker
for to år siden var det 100%, nå -2,5 og -3
og om sommeren var det -1,5 og -2
Jeg er forskjøvet, men synet falt ikke engang på skolen

I dag spurte hun optometristen på en vanlig klinikk om nattlinser (hun leste den øverste), hun sa at hun var noe for dem, sønnen hadde også en niese.

flau over at hun ba om å oppgi etternavnet sitt på klinikken
Legerobjektiv anbefalt

Jeg er ganske nesten nesten enig, og skummel, fremdeles ikke egentlig alt dette er studert.

Si meg, hvordan skiller nattlinseklinikkene seg fra hverandre??

Du er virkelig utenfor emnet.
Med nærsynthet vises en haug med enheter og de hjelper, hva har amblyopi å gjøre med det, hver diagnose har sin egen behandling.

Eller du klipper vedlegget til tannlegebehandlingen?

Det er tydelig at fra skolen, av meg, eller rettere sagt, måtte mamma studere hele skolen med synet mitt. Men faktum har sluttet å falle, og jeg har en DST og en musiker som også er med en alvorlig øye belastning.

KOZ = kabinett med visjonsbeskyttelse, retning tas i klinikken din (kurs i 10-14 dager hver 3-4 måned)
Et sett med øvelser er på Internett, gjør det hver dag i 10-20 minutter.
Vitaminer diskuteres best med legen din. Jeg husker at gulrøtter ble gitt mye og blåbær. Mamma type presset alle naturene, jeg tvang fremdeles svart kaviar til å spise, jeg liker det ikke siden (jeg spøker ikke)

takk for rådet!
om geiter, er det rart at vi ikke ble tilbudt. Det er en avgift, ved siden av huset.

De skriver at det er bedre å gjennomføre gymnastikk med briller, en eller to dioptre lavere enn foreskrevet. Hmm, virkelig, foreldre bestiller andre briller?

Jeg er svart også siden barndommen, vi bodde egentlig ikke der det var mye av det

Nattlinser - fordel eller skilsmisse?

08/09/19 10:39 Svar på meldingen Nattlinser - fordel eller skilsmisse? Russisk bruker

08/09/19 12:09 Svar på meldingen Re: Nattlinser - fordel eller svindel? bruker LAS

08/09/19 15:36 Svar på meldingen Nattlinser - fordel eller svindel? Russisk bruker

08/09/19 10:11 Svar på meldingen Nattlinser - fordel eller svindel? Russisk bruker

08/10/19 1:05 kl Svar på meldingen Re: Nattlinser - fordel eller svindel? Bruker Amrita

Snill, hvis ikke sint!

08.10.19 13:15 Svar på meldingen Nattlinser - fordel eller svindel? Russisk bruker

De færreste vet at Schrödinger forguder russiske eventyr. Uttrykkene hans "hvor lenge, hvor korte", "tilsynelatende usynlige" og selvfølgelig "verken levende eller døde" var spesielt gledelige.

08.10.19 15:24 Svar på meldingen Re: Nattlinser - bruk eller svindel? bruker Galinka

08.10.19 18:41 Svar på meldingen Re: Nattlinser - fordel eller svindel? Russisk bruker

08.10.19 23.29 Svar på meldingen Nattlinser - fordel eller svindel? Russisk bruker

En klok mann rekker for god og fred,
En tosk strekker seg etter krig og strid.

08/11/19 3:45 kl. Svar på meldingen Re: Nattlinser - fordel eller svindel? Thierry

Som svar på: Til sparegrisen fra meninger: nattlinser ble anbefalt for barnet i Regional Center for Contact Correction of Vision. Men dette gikk ikke ut over dette. Først må du holde øynene i perfekt stand..
Vi kunne ikke oppnå denne ideelle staten (ifølge eksperter).

Og hva menes med "perfekt tilstand"?
Datteren min har brukt nattlinser siden i fjor, jeg bestilte dem nettopp til "Regionalt senter for korrigering av kontaktsyn." De fortalte oss ikke noe..

Som svar på: For det tredje er øyeleger ikke enige om nattlinser. Tenåringer anbefales, men med forbehold. Når det gjelder voksne - på nivået med "vel, hvorfor ikke, hvis du har penger og virkelig vil".

Og hva er forbeholdene? De fortalte oss ikke noe..

PS: Om effektivitet:
Vi ble anbefalt å bruke dem, fordi med briller er barnet ubehagelig.
Du må bruke dem til du blir voksen og øyeveksten stopper.
De er slitt slik at det i løpet av dagen er godt syn og for å stoppe utviklingen av nærsynthet. Hvis du ikke stopper fremgangen, vil de nekte å utføre øyekirurgi.

Klinikk "Dr. Lens"

Dessverre blir ikke informasjon gitt av klinikken.

Dr. Lens er engasjert i korrigering av kontaktsyn, og velger kontaktlinser for sine pasienter, avhengig av synshemming som må korrigeres. Hovedlegen på klinikken - I.M. Kondrashova, har mer enn 12 års erfaring med korrigering av synet i kontakten.

Klinikken har alt nødvendig moderne utstyr for å diagnostisere synssykdommer og foreskrive korrigerende linser - myke, farger, gassgjennomtrengelige, for korreksjon av astigmatisme, keratokonus, etter refraktiv kirurgi, etc. Klinikken kan også hente nattortokatologiske linser..

Asfæriske og omvendte geometri-linser er utelukkende laget på flerakslede datastyrte dreiebenker, så Doctor Lens Clinic har inngått samarbeid med Contex, Inc, et amerikansk selskap som utvikler OK E-system® omvendt geometri-kontaktlinser, så vel som andre faste gasspermeable linser for dag og nattbruk., Asfæriske AirCurve og Keratoconus Korreksjonslinser AS-20H.

Boston Envision asfæriske gasspermeable linser til bruk på dagtid og pleieproduktene deres er produsert av Polymer Technology Corporation, en avdeling av det velkjente Bausch & Lomb Corporation. Doctor Lens Clinic vil hjelpe deg med å velge kontaktlinser som er best egnet for synskorreksjon, inkludert forskrivning av korreksjonslinser til barn, i tillegg til å anbefale passende korreksjon etter mislykket øyeoperasjoner.

Kontakt

"Dr. Lens" har et stort antall kontorer i Moskva og forskjellige byer i Russland. Du finner listen over skap på selskapets nettsted.

Pasientanmeldelser

Hvis du eller dine pårørende, bekjente benyttet tjenestene til Dr. Lens-klinikken, vil vi være takknemlige for tilbakemeldingene dine om det. Dette vil hjelpe andre besøkende på nettstedet til å ta et mest mulig komplett bilde av denne institusjonen og ta det riktige valget..

Anmeldelser om klinikken Dr. Lens på Stanislavsky (8)

Artig, kontakt, har et barn for kommunikasjon, IMHO en person etter yrke!

På temaet ortokeratologi fortalte han alt tydelig, nå har sønnen 100% syn uten briller. Håper nærsynthet ikke får framgang

Mer til slike mor Russland-leger

  • hjem
  • Moskva
  • klinikker
  • Klinikk Dr. Lens
  • anmeldelser

Få bonuser,
for innspilling på nettet gjennom NaPravka
Finne ut mer

Registrer deg gjennom online registreringsskjema,
ikke på telefon,
og få 30 bonuspoeng
Finne ut mer

Om oss

Til foreldrene

Vitenskapen

ANMELDELSER OG Diskusjoner

ANMELDELSER PÅ KVINN.RU

Det vanlige objektivet - dagslys - trykker også på hornhinnen - bare jevnt. Natten inne er ujevn. Trykk på grunn av overflatespenning skapt av rive.

Jeg vet ikke - hva med skaden, men mitt muligens useriøse eksempel er dette: ektemann - du må, øynene dine er blå !! En slik ren farge!
Og jeg vet :)) - bare de torturerte øynene mine - med daglinser - trakk endelig et lettelsens sukk! (så å si), og før det var de rødlige, spesielt om kvelden.

Nakoyhren01/19/2009, 17:48:16
Jeg vet ikke hva det er, jeg leste bare i ett magasin at de visstnok korrigerer nærsynthet med 6-7 dioptre. Kle deg bare for natten. Hvem brukte den? Og hva er prisen deres?
som dette01/19/2009, 18:19:52
Jeg pleier å gjøre dette hver natt, ellers blir synet mitt tilbake til det forrige!
Scarlett01/19/2009, 18:26:22
Så er det sant ?? Er synet virkelig bedre? Og etter hvilken tid effekten vises?
Veronica01/19/2009, 18:40:53
Vell jeg vet ikke. Leger og en-dagers leger anbefaler det ikke, men her er de nattlige. Jeg vil ikke stole spesielt på dette.
Mimoza01/19/2009, 20:08:18
Jeg hørte at dette er helt nytt. Jeg spurte øyelegen om dem. Han sa at det ikke er nok data ennå til å trekke konklusjoner - de hjelper eller hjelper, men de gjør skade. Virkelig er det slike. Om natten i linsene - om dagen normalt syn.
Prisen deres er ikke svak.
chip01/19/2009, 20:47:44
Jeg har hatt på meg i fire måneder nå, som jeg har født igjen, før det torturerte jeg meg med linser og briller på dagtid. Verken svømming eller svømming, om badeland og det er ingenting å si, hvis noe kommer inn i øyet, vil jeg løpe på toalettet.. Som jeg husker, er det skrekk, ikke zhist!
Nå legger jeg på for natten, om morgenen tar jeg av - og hele dagen som person.

3 - Jeg personlig svarer deg. Dagtid råd ikke, fordi de forårsaker oksygen sult av hornhinnen. Om natten, når øyet er lukket, trenger dette oksygenet ikke for øyet.

Når det gjelder prisen - 10.000 - men dette er i 4-5 år.
I tillegg anbefales slike linser for de med nærsynthet som utvikler seg..
I det normale øyet er hornhinnen flatere, i nærsyntheten - mer konveks. over natten "linser" linsen ut til normal. Derfor ser du. Derfor er det ingen måte å utvikle nærsynthet.
Opplevelsen av disse linsene i Amerika er allerede flere tiår, vi har så langt fem år.

2 - effekten vises umiddelbart - på den aller første morgenen etter å ha overnattet i linsene. Avhengighet - noen dager - deler halvannen, hver på forskjellige måter. Jeg ble vant til det i en uke - det var litt dobbeltsyn og om kvelden var det glorie rundt lysende gjenstander. Nå er alt i orden!

Mimoza01/19/2009, 9:01:30 kl.
Et barn på 12 år kan det?
øyelegen fortalte oss på en eller annen måte unndrende om dem.
gjesten01/19/2009, 21:03:44
Fish-ka, men varer denne effekten nøyaktig nøyaktig flere timer? og da må du bruke linseglass igjen? Viser det seg ikke at jeg på slutten av dagen ikke ser noe? Og hvor mye trenger du å ha dem på om natten? Og hvis du trenger å stå opp om natten (jeg har et lite barn), er det mulig å gjøre noe med dem?
chip01/19/2009, 21:51:08
Jenter, jeg svarer alt i orden.
8 - det er ikke bare mulig for et barn, men til og med anbefalt, for som jeg allerede har forklart - stopper progresjonen - en gang, og forstyrrer ikke motorisk aktivitet, og dette er viktig for barn oh !! - to. Løp, hopp, ikke tenker at brillene vil falle av eller at noe kommer inn i øyet. vil falle - gnidd, blinket og alt. Ikke skaff linsen, skyll. Hygiene igjen.
9 - Effekten varer om dagen, etter min erfaring - enda mer, jeg måtte fly ut om natten, fly. og ble fortsatt om morgenen, men selvfølgelig litt svakere, men litt. Om natten kan du komme inn til barnet, det er greit, for eksempel tar jeg på meg klær, jeg kan se en film i sengen. Hovedsaken er at drømmen skal være minst 7 timer. Dette er bare tiden det tar for linser å fungere. Hvis du sover mindre - det er greit, bare om kvelden er effekten svak, vil du ikke se en enhet, men for eksempel -0,5. Men med dette er det mange som ikke engang bruker briller.

Og likevel - jeg vil gi min versjon av hvorfor øyeleger er så ansvarlige. For de vet nesten ingenting om det. Og tilstå skam. Fordi hvordan du lærer det er nødvendig og ikke en måned. Datastyring på noen tre leiligheter, valg, verifisering, etc. Det er mye lettere å sjekke synet med skilt og bokstaver. Legen min er for eksempel en onkel på rundt 60 år gammel. Jeg ble overrasket over å finne det, min tidligere optometrist, at han skrev meg briller og daglinser. Men jeg lærte!!

gjesten01/20/2009, 00:13:45
Og disse linsene er ikke skadelige for øynene? Hva forårsaker utflating av hornhinnen? Når de gjør operasjonen, er det klart der - de bare kuttet laget og det er det, men slik er det?
chip01/20/2009, 00:43:15
Dr. House01/20/2009, 10:21:28
Jeg har brukt slike linser i 4 år, det er ingen klager. Optometristen min som er spesielt studert for å være godt kjent med OK, det er vitnemål, vitnemål. Jenter, det viktigste er å observere hygiene: vask dem godt, hendene før du kler deg, hvis vedvarende ubehag er for legen, for ikke å skrape hornhinnen. Generelt sett blir ikke problemet observert
K01/20/2009, 11:26:50 kl.
glass? skrekk, og hvis du kaster og snur deg om natten, kan de klø alt der ((jeg er ikke komfortabel i det myke, men jeg er redd for å tenke på disse. Selv om du ikke vil gjøre noe for muligheten til å se på som en normal person.
chip01/21/2009, 00:30:24
K - i det bløte blir du tvunget til å gå hele dagen, og blunke, føle deg ukomfortabel i et århundre. Og her kledde de seg - og bainki, og hun beveger seg ikke noe sted, jeg er generelt halvt sovende i puten - bare på magen, og ingenting.. Legen lo av meg også, da jeg spurte - nå kaster jeg bare ikke og snur?
Puzatik03/06/2009, 00:50:44
hva en gru. det er nødvendig å klemme øyets hornhinne for å endre refraksjonen av strålene og forbedre effekten av synet. det er å gå nøtt hvordan du skyver og hva disse klemte stoffene vil si etter 5 år.
chip03/07/2009, 23:26:39
Puzatik, ikke bekymre deg, det er ikke noe press der, bare muskelminne..
lena06/11/2009, 19:12:53
Linser er ikke på 4 år, men for 2! Jeg bruker dem 5 år, veldig fornøyd! Men øyelege hørte ikke om det, siden arbeidserfaring ikke er nok, er de vant til å jobbe med "bestefar" -metoder. Takket være linsene, gjennomgikk jeg en syk medisinsk undersøkelse da jeg kom inn på et seriøst universitet, selv PROFESSOR og DOCTOR OF SCIENCES kunne ikke forstå hvorfor jeg ser 100%, og øyets hornhinnen er så svak, jeg fortalte dem at jeg spilte på datamaskinen - de trodde det! Linsene er helt ufarlige, MEN du må gå til undersøkelse, og de vil fortelle deg om du kan bruke dem. Som dette)
alina07/29/2009, 00:28:40
Jeg bruker også ganske mye, omtrent 7 måneder har gått, linser er bedre enn vanlig.
- når du sover, kommer ikke smussstøv inn i øynene
- linser er laget av rommateriale som lar luft passere gjennom, øyet puster
- Ochenb sov komfortabelt av og hele dagen ingen briller, glem at du har synsproblemer, kan du gni øynene og gni alt annet
- og de er bedre fordi de stopper utviklingen av nærsynthet
- tillatt for barn fra 6 år
forresten, de stiller fortsatt nattlinser for hva som skal brukes om natten, og de korrigerer øyet, tenk, for dagtidslinser du bruker hele dagen støv og alt annet, gnir øyet silikon, og linsene stopper ikke veksten av nærsynthet og fungerer bare som optiske linser bare ikke kan se poeng, og behandle øynene om natten. Og generelt er det noen som kaller dem, det er ikke nødvendig fordi folk bruker vanlige klær i 20 år og ingenting skjer, men bare 8 timer om dagen om natten))))
tvillinger11/24/2009, 23:26:51
Si meg, har du prøve-linser? Jeg vil bare prøve først.. men det er vanskelig å tro..
lena11/25/2009, 10:27:48 PM
Der er systemet annerledes. Linsene er valgt. Du bruker dem, hvis resultatet ikke passer deg innen en måned, kan du returnere linsene og ta penger.

KONTAKTANVISNINGER

Jeg likte linsene dine, rett nytt liv med minus 8 mine korrigert til -1 og -1,5 i forskjellige øyne, hvis det i barndommen var slik)))

God ettermiddag, for sønnen min, 8 år gammel, hørtes diagnosen nærsynthet og å ha briller med konstant slitasje på som en setning. Derfor var denne metoden bare en frelse..

På avtalen var legen veldig vennlig og responsiv, forklarte alt i detalj, jeg lærte raskt å bruke og fjerne linser, barnet klaget ikke over noe, bare det lette presset som raskt går, Resultatet ble manifestert etter den første natten i linsene, hos barnet bare vinger vokste og selvtilliten kom tilbake.

Vi vil fortsette å bruke denne metoden videre, takket være klinikkens spesialister.

Ekaterina Petriga17. mai 2013Ekaterina Petriga17. mai 2013

Jeg måtte bruke denne metoden for korreksjon av nærsynthet, fordi i en alder av 10 år ble barnet gradvis diagnostisert med arvelig progressiv nærsynthet (-6 og -6,25).
Utsiktene for progresjon er vage og skremmende, spesielt når du tenker på at hele vekstperioden fremdeles er foran.
Legen som så på oss, ga oss råd om denne metoden.
Dr. Lens ble kontaktet i september 2013. Holdningen er god, arbeidet er anstendig - det er ingen kommentarer på dette punktet.
De ble vant til det lenge nok: øyet rødmet, de ble satt inn 5 ganger (det var upraktisk). I løpet av uken nådde de faktisk -1 - -1,5. Hvis de ikke hadde 1 natt, gikk de på 2 netter til sitt vanlige nivå.


Etter et halvt år nådde vi normen for visjon.
Lær å legge inn.
Baby glad.
Legen som observerte oss uttalte at øyet ikke vokste.
Nå er oppgaven at barnet skal lære å sette inn linser selv.
Som i enhver virksomhet er hovedsaken motivasjon, arbeid og utholdenhet..
Frykten som mange skriver om er ikke produktiv!
Lykke til!

Sergey Nesterov24. april 2013

Jeg likte alt, det fungerer bra.

som vil være interessert, kom innom for å dele hva og hvordan.

Spesiell takk for den forsiktige holdningen til pasienter! Det er ikke noe slikt, "gi penger og en garanti til døren." De justerer seg og jobber til sent, du er sent, de venter. Og den som oppfant det har rett og slett ingen ord, for å formidle entusiasme. De som er 20-30 år med briller vil forstå dette))

Victoria Zueva1. februar 2012 klokka 10:19Hei alle sammen. Da jeg ble fem år gammel, da min undersøkelse ble undersøkt av øyelege, fant datteren min nærsynthet 0,6 - 0,7. Legene tilbød seg å ordinere poeng. Siden vi driver med mye sport, passet ikke alternativet å bruke briller på oss. Helt tilfeldig lærte de om nattlinser. Vikuske var 5,5 år gammel. Vi bestemte oss for å prøve det. Etter en uke med linser ble synet omtrent 1. Vi har hatt linser i 9 måneder og er veldig glade for denne muligheten!Oksana Bisko6. november 2008 kl 16:40

Det virker som et mirakel! Med fortsatt bruk vil synet bli bedre.?

Anna Doktor Makarova

Visjonen vil forbedre seg etter 2 - 7 dager - avhengig av individuelle egenskaper.

Men disse endringene er reversible. De. hvis du slutter å bruke linser under søvn, vil hornhinnen gradvis gå tilbake til sin opprinnelige tilstand.
Resultatet er løst over tid. Men i flere dager. Det vil si at ikke hver natt du trenger å sove i linsene. Hvor ofte? Det hele avhenger av kroppens individuelle egenskaper..
Hvis du slutter å bruke OK-linser, vil hornhinnen helt tilbake til sin opprinnelige tilstand.

I tillegg ble effekten av å redusere utviklingen av nærsynthet hos barn og unge observert.

9. august 2009 kl 03:12

Jeg vil ikke kalle metoden et mirakel. Dette er mest sannsynlig arbeid med deg selv. Selv er jeg pasient i nesten 2 måneder. Hvor vanskelig det var å bli vant til å sette linser, kan du ikke forestille deg. Øyet lukket seg konstant. Nå setter jeg linsen på et par minutter, tar den ut også.

Jeg tror du har en god idé å støtte prosjektet ditt i sosiale nettverk. TK i første fase av korreksjon Jeg ville bare ta alt og slutte. Jeg vil gjerne se på nettstedet ikke bare produktreklame, men også brukerstøtte. Det ville være fint å legge til en video - hvordan du kan sette ut linser. Omtaler og brukertips med erfaring.

Olya * vær enkel * Likhogodina

12. oktober 2009 klokka 19:59

Jeg har brukt vanlige linser i nesten 3 år, synet mitt er veldig dårlig. Jeg vil bytte til disse nattlinsene, men det er på en måte skummelt: Hvis dette er en midlertidig forandring i hornhinnen, er det ikke full av konsekvenser etter et visst antall år?

Anna Doktor Makarova

Ikke vær redd. Alle endringer er reversible. Seriøs vitenskapelig forskning ble utført. Verdensomspennende statistikk samlet titusenvis av pasienter.

Mikhail Sergeevich (-: Khrustalyov1. januar 2009 klokka 13:22

Dette er alle slagord! I dag tror du ikke overhode noen, og du bruker metodene fra den gule pressen i din iver for å pålegge tjenestene dine - gi noen fakta som er vanskelige å verifisere, navn datoer som vanlige forbrukere ikke sier noe om.

Anna Doktor Makarova

Aktiviteten vår er lisensiert. Metode - registrert. Ulike statlige organisasjoner sjekker oss..

Alle kan komme og se lisensene og sertifikatene våre personlig.

Vitenskapelig undersøkelse av metoden utføres ved Helmholtz Moskva Eye Research Institute http://www.helmholtzeyeinstitute.ru/

Vi har tiltrukket oss kjente spesialister fra statlige oftalmologiske sentre for å jobbe i vår klinikk: på Liteiny 25, Mokhovaya 38 og MAPO. Dette faktum er også lett å verifisere..

Mikhail Sergeevich (-: Khrustalyov1. januar 2009 klokka 13:22

Nemlig, jeg tror optometristen min først og fremst og ikke reklame.

Anna Doktor Makarova

Det er faktisk lurt å velge en lege du stoler på.

Legen din er kanskje ikke kjent med den nye prosedyren..

Som regel fratas legen på klinikken muligheten til å delta på konferanser, for å følge vitenskapelige publikasjoner.

13. oktober 2009 kl 11:25

I virkeligheten, den andre dagen etter lunsj, kommer visjonen din tilbake. eller tapt. hvordan du ordner det riktig)

nattlinser er mer tilpasset vår livsstil, om natten hviler øyet fra visuelt arbeid og blir gjenopprettet. etter natt med linser er tft-skjermer lettere å ha med seg - øynene mine har ikke vondt (det er det jeg la merke til på egenhånd). kjæresten min bruker daglinser. om kvelden på jobb er øynene røde, spesielt hvis det er blokkering, og hun vil ikke komme av datamaskinen.

pluss nattlinser er at jeg går i bassenget og ikke er redd for å klø i øynene hvis jeg får i meg nok vann og samtidig ser jeg 100% fliser i bunnen. Ikke så dum å sykle, er ikke redd for at du med skitne hender vil klatre for å tørke øynene på ettermiddagen, hvis vinden bringer en flekk av støv.

Selvfølgelig er det bedre å ikke bruke noe i det hele tatt. ingen briller. ingen linser. men moderne liv vil ikke tillate et normalt liv, arbeide og kommunisere med -2,5.

Tonya PriNessa =) Krupina

22. oktober 2009 klokka 18:44

Jeg vil også se brukeranmeldelser.
Derfor vil jeg starte med meg selv =)

I veldig lang tid bestemte jeg meg for å gå til klinikken og endre noe, jeg så lenge lenge, leste anmeldelser, så i noen tid falt alle disse problemene tilbake i bakgrunnen, jeg måtte håndtere et vitnemål og jobbsøking. Men en dag bestemte jeg meg for at nok var nok, det var på tide å få slutt på denne pine. Myke kontaktlinser, selv om de var behagelige, men om kvelden rødmet øynene mine, blodkarene mine sluppet ut, og hvis noe falt under linsen ville jeg hyle av smerter. Og hvis linsen falt ut (det samme skjedde meg en gang), så det ut til at du ikke hadde mistet linsen, men øyet ditt. Min første setning var: “Som om jeg hadde mistet blikket” og fikk panikk.

Det var skummelt å gå i resepsjonen for første gang, skummelt fra det ukjente, jeg visste ikke hva jeg skulle forvente, og for å være ærlig er jeg veldig redd for leger, selv om den ikke er så liten på lenge. Men etter undersøkelsen ble jeg så imponert, alt går så raskt, altså. Jeg vet ikke engang, moderne, forståelig. En time senere visste jeg allerede alt om øynene mine =)

Legen tilbød meg to typer korreksjon for øynene mine (siden jeg straks ekskluderte laserkorreksjonen fra de mulige alternativene, kan jeg ikke bestemme meg for den enda). Jeg valgte nattlinser.

Da sykepleieren viste hvordan de skulle tas på og ta av, beskrev jeg selve prosessen - "Fu." Men som det viste seg, var det hele "fu" bare ved første øyekast.

Den første natten var et mareritt. Det var umulig å sove, linsene forstyrret. Om morgenen stormet vi til sykehuset. Når honning. søsteren min tok dem til slutt, jeg var så glad =) Og etter at legen droppet dråpene og påførte litt gel og sa at du ikke kan ta dem på i 2 dager og bare dryppe dråpene, ville jeg synge og danse av glede.

Men da legen var overbevist om at alt var i orden med øynene, måtte han ta på linsene igjen og sove i dem i en hel uke.

Etter den første natten la jeg ikke merke til resultatene i det hele tatt, enn si, selv etter den første uken var ikke alt så bra som vi ønsker. Jeg har allerede kommet til rette med at dette med min komplekse astigmatisme og nærsynthet sannsynligvis er grensen. og da hvite gjenstander mot mørk bakgrunn dukket opp, ble en glorie generelt panikk.

Men dette var bare den første uken. I midten av den andre uken forsvant plutselig glorie, synet forbedret seg betydelig, linsene sluttet å forstyrre, om morgenen sluttet jeg å føle i det hele tatt.

Og viktigst av alt, jeg ser =))) Jeg ser med dem og uten dem =) Til å begynne med kunne jeg ikke forstå hvordan du kan lese eller se på TV i dem selv om natten, fordi du bare kan være i dem med lukkede øyne, fordi når du blunker du føler vilt ubehag. Og nå kan jeg kle dem ut og lese litt mer før leggetid. Endelig lærte jeg å skyte dem om morgenen. Øynene mine ser mye bedre, sunnere ut, de rødmer ikke om kvelden og jeg føler meg bra, ikke mer bekymret for at noe vil falle under linsen, du kan løpe, hoppe, svømme og ikke være redd.

Siden jeg bor i Kiev, gjennomgår jeg naturlig nok refraktiv terapi her, bruker jeg Paragon-linser. Så langt er jeg veldig fornøyd med resultatene =)))

Og forresten, jeg har sammensatt astigmatisme, og - 5,25 på den ene og - 4 med noe på den andre.

Anna Doktor Makarova

>> Den første natten var et mareritt. Det var umulig å sove, linsen forstyrret.

Dette skjer ikke ofte. Som regel føler pasienter ikke ubehag selv den første natten.

Noen har vanskeligheter med å ta på eller fjerne linser. Men alle slike vanskeligheter er overkommelige.

31. januar 2009 klokka 22:25

Jeg er ikke sikker på at slike linser passer for personer med uregelmessig arbeidstid, med en daglig plan. Trenger du å bruke slike linser hver natt? eller kan et par ganger i uken? hvor mange timer som kreves?

Anna Doktor Makarova

Egentlig er "natt" et betinget navn.

Disse linsene trenger ikke å brukes om natten. Det vil være riktigere å si at dette er linser som tas på under søvn.

En person med en daglig timeplan sover fortsatt en gang!

Bæreplanen er individuell. Etter to til tre ukers bruk vil du selv kunne velge den optimale bruksmåten. Det er ikke nødvendig at du bruker linser i 8 timer om dagen. Noen pasienter har på seg annenhver dag..

Vi kan si at effekten i gjennomsnitt, etter 8 timers søvn i OK-linser, varer 24 timer.

Hva vil skje etter disse 24 timene? Visjonen vil gradvis gå tilbake til sin opprinnelige tilstand. For eksempel, etter 30 timer uten linser, vil pasienten ha 0,9, etter 40 - 0,8.

Disse tallene er betinget - alt avhenger veldig av individuelle egenskaper..

Voksenanmeldelser

Katerina, 21 år gammel

Olga, 42 år

Nina, 19 år gammel

Vincent, 18 år gammel

Tatyana, 24 år gammel

Christina, 19 år gammel

Julia, 30 år gammel

Nærsynthet, høyre øye -4,5, venstre -3,5 med astigmatisme
Slitasjeerfaring 6 år

Når jeg skriver denne anmeldelsen, bruker jeg nattlinser i 1 år og 7 måneder
Jeg vil prøve å svare på spørsmålene jeg stilte meg:

1) Hvorfor OK
Jeg valgte fra en rekke alternativer
MKL planla utskifting - jeg prøvde det, hadde på meg det i lang tid, men jeg kunne aldri jobbe på dem på en datamaskin, og nå er det jobben min.

2) Omsorg for OKL - ingenting komplisert, det er virkelig å legge til toalett om morgenen og om kvelden i 10-15 minutter. I tillegg brukte jeg MKL før, så jeg kjenner reglene for prosessering, lagring av linser og løsninger.

3) Kostnad - betal ca 14 000 om gangen (linser + service i 2 år + et sett med omsorg), og kjøp deretter forbruksvarer bare for behandling - ikke så mye, sammenlignbart i pris med MKL, spesielt med en dag

4) Behovet for å sove minst 6-8 timer for å ha utmerket syn neste dag er ikke noe komplisert, for livsstilen min er den bare perfekt, og den er også disipliner (for eksempel for barn eller tenåringer).
Det eneste som holdt meg tilbake var behovet for observasjon først (annenhver dag, tre dager osv.), Men jeg planla valget av OK i løpet av ferien og alt ordnet seg.
Frykten min - plutselig, og dette alternativet vil ikke passe meg av medisinske årsaker, da er det bare briller som er kjedelige til gru.

Og nå dagbok for "brukeren":

1) Jeg meldte meg på en første avtale for å bestemme prinsipiell mulighet for å bruke denne korreksjonsmetoden. Jeg er redd det ikke ordner seg.

2) Hurra, du kan prøve. Det var det ingen tvil om i det hele tatt.

3) Det første utvalget - det er kult, det er greit, de gir også søvn rett i resepsjonen (du må ligge med øynene lukket og imitere en drøm).

4) Jeg prøver hjemme. Jeg tar på linsene til det er skummelt.

5) Morgen - Jeg ser, om enn ikke tydelig (de lovet meg ikke 100% den første morgenen), men litt glede er enorm, et smil fra øre til øre.

6) Vi drar hjem - litt dobbelt i øynene (forutsigbart), jeg ser på alt rundt.

7) Jeg bruker ikke briller hjemme i det hele tatt - hos vanlige mennesker gjør vondt i hodet mitt (de er ALLTID sterke for meg), men med mindre dioptre.

8) Hele dagen høyt, på kvelden bruker jeg linser uten problemer, neste morgen er det bedre

9) Gjentatt mottak - “normal flyging”, men bestemte meg for å bytte linser (dette er alt inkludert i prisen), jeg blir vant til det, det er fremdeles vanskelig å følge alle anbefalingene - antall timer med søvn, for å rengjøre linsen om morgenen (jeg har mistet vanen min etter MKL).

10) Jeg bruker linser og hver dag takker jeg personen som oppfant dem. Med jevne mellomrom går jeg i resepsjonen (jeg kaller dem MOT - tekniske inspeksjoner eller garantiservice).

Sergey, 34 år gammel

Nærsynthet -3,5
Slitasjeerfaring 6 år

Sergey har på seg briller

Om meg: Jeg bor i Krasnodar. Ved utdanning lege. Nærsynthet av en gjennomsnittlig grad av begge øyne fra 7 år. I barndommen bar han briller bare hjemme og på timene. I ungdomsårene var han flau over å ha hatt briller og hadde på seg hele tiden, men mange ulemper, som tåking av briller i den kalde årstiden, konstant press på nesebroen og rumling som løsnet, ga ikke mye glede. Jeg prøvde å bruke myke kontaktlinser, men tilsynelatende på grunn av ikke regelmessig omsorg for dem, dukket keratitt opp, hvoretter jeg ikke kunne bruke linser i det hele tatt. Og for å være ærlig, i mine studentdager, når alle er på flukt, er ikke "på fanget" å bruke myke kontaktlinser det beste alternativet, etter min mening krever de et rolig, målt tempo i livet. Han kom tilbake til brillene og kunne ikke forestille seg selv uten dem, de var praktisk talt en "fortsettelse" av nesen min i mange år.

Jeg lærte om OK-linser for 3 år siden, til å begynne med var alle legene veldig skeptiske til denne korreksjonsmetoden, men så leste jeg essensen i metoden på Internett, fant ut at den har blitt brukt i Europa i mange tiår, og bestemte meg for å prøve den. I tillegg var det på tide å skifte ramme og glass, og kostnadene var sammenlignbare med kostnadene for ett objektiv. Og i 3 år begynte jeg å se på verden med brede øyne! Avhengighet skjedde raskt på omtrent 4-5 dager.

Sergey bruker IKKE briller

Det viser seg at når du ser på omverdenen med et fullverdig utseende, inneholder det mye interessant som jeg ikke har lagt merke til før. Jeg er takknemlig overfor kollegene mine fra Novosibirsk for muligheten til å se på verden med andre - klare øyne!

Olga, 33 år gammel

Nærsynthet -1,5
Bærerfaring 7 år

Da jeg fant ut om OK-linser i lang tid, prøvde jeg dem på meg selv. Og hun ville sannsynligvis ha trukket seg tilbake igjen, men mannen min var den første som brukte dem og demonstrerte ved et personlig eksempel hvor virkelig enkelt, ikke smertefullt og absolutt ikke skummelt. Og jeg bestemte meg. De første dagene var ikke veldig komfortable fra følelsen av at noe var i øyet, men etter en stund gikk alt bort, øynene mine ble vant til raskt, og jeg sluttet å legge merke til linsene. Forresten, frykten min for å sette dem på og av på egen hånd gikk for raskt, etter en uke minnet ingenting meg om dem. Nå tar hele prosessen meg noen sekunder. Jeg opplever ikke noe ubehag forbundet med å bruke og fjerne linser. Under graviditeten brukte jeg linser som vanlig, det var ingen negative øyeblikk.

Etter bare noen få dager fra starten av bruken av linser, ble synet fullstendig gjenopprettet. Det som virkelig overrasket var da jeg skjønte hvor veldig bra det er å se absolutt alt rundt igjen, og ikke bare det som kommer inn i glassfeltet. Se tydelig, ikke uskarpe eller myse! Og for alle - du er en person med 100% visjon! Etter så mange år med uatskillelig vennskap med briller, var det en fantastisk sensasjon. Det er så kult! Ingen vil selv gjette at det ikke er slik. Nå er det så praktisk å kjøre bil, ikke i sammenligning med det "gamle livet"! Selv med mørkets begynnelse reduseres ikke synet og forblir av samme kvalitet. Objektivpleie er enkel og krever ikke mye morgentid, noe som også er viktig for meg. Nå tenker jeg ikke på hvordan jeg ikke glemmer briller før jobb, til butikker, på kino, hvordan jeg skal kjøre bil, hvordan jeg går til bassenget.

Nå forstår jeg at når jeg først var vant til å bruke briller og gi opp full utsikt, overbeviste jeg meg selv om at dette var nok for meg. Først etter å ha følt forskjellen, innså jeg hvor mye som ble fratatt hele denne tiden. Et år har allerede gått som jeg ser, og jeg er veldig glad for at jeg bestemte meg for en OK-korreksjon.
Etter min mening, av alt medisinen tilbyr i dag, er dette den beste og sikreste metoden for å gjenvinne klar og presis visjon

Emne: Ortokeratologi (nattlinser)

Temaalternativer

Ortokeratologi (nattlinser)

Kjære forumbrukere, kanskje noen i virkeligheten har kommet over denne teknikken? Http: //ru.wikipedia.org/wiki/%CE%F0%. EB% EE% E3% E8% FF Jeg samler anmeldelser, meninger, lenker til leger, etc..!
Datteren "gikk" -visjonen Spasm av innkvartering ble glatt til nærsynthet, til tross for all vår innsats. Og denne samme nærsyntheten vil fortsette å utvikle seg og komme videre, en slik struktur av øyet er tydelig
Jeg lærte om denne teknikken. Det ser ut til å være akkurat det vi trenger, men jeg vil høre på liveanmeldelser. Det er mulig at enda et kommersielt prosjekt med ukjente langsiktige resultater. Ja, og hvor jeg skulle dra, skjønte jeg virkelig ikke.
Meninger fra leger http://doctorpiter.ru/articles/1620/

Vet ingen egentlig noe?

vi har bare én øyelege og en klinikk i St. Petersburg, hvor de driver med ortokatologi (i Petrogradka)
Jeg fikk besøk av en 11 år gammel gutt som brukte disse linsene i ett år. Han var alene, uten mor, så han kunne ikke bli avhørt i detalj, men gutten var veldig forretningsmessig, sa at han liker å bruke disse linsene. Under undersøkelsen var det ingen fremgang og til og med litt nærsynthet redusert. Det var alt jeg klarte å finne ut. Jeg vil gjerne se det, men det er slik det går.
en lege som eier metoden til Yakovina Liliya Viktorovna, koster glede er ikke billig 15 400, linser i 1,5-2 år, underlagt forsvarlig pleie

takke!
Jeg har også funnet at i MAPO er det en så hel gren. Http: //oko.spbmapo.ru/ De gir en høyere pris: 10 t.r. utvalg av linser, 7t.r. selve linsene og litt mer enn 1 t.r. medisinsk undersøkelse

Interessant nok, langsiktige negative konsekvenser denne metoden har?

objektivvalg 10000. akkurat som en operasjon

wow, men jeg skulle bare lage det samme emnet. mine bekjente ønsker å prøve å levere til min sønn. de var hos legen, det koster 15500, legen så og sendte dem for å behandle konjunktivitt. og deretter tilbake til ham. Jeg vil ha ekte anmeldelser

Jeg vil ta opp temaet. Ser også etter anmeldelser. Jeg vurderer dette alternativet for et barn.

Jeg legger ut lenkene du finner her.

Vurderinger på nettstedet til Doctor Lens Clinic i St. Petersburg, det er også en lenke til VK husker http://drlens.ru/doc/responses.html

Legg til tilbakemeldinger eller informasjon..

Vel, jeg kan dele opplevelsen fra vennene mine. gutten er 14 år gammel, nektet å bruke briller, fordi nølte. Vi ankom, legen undersøkte alt, la merke til konjunktivitt i dem, sendte ham for å bli behandlet. etter det kom de behandlede tilbake, han hentet barnets linser og han har hatt på dem i flere uker (nesten en måned). på skolen var det en medisinsk undersøkelse nylig - barnet har en. før det virket det som 0,3, eller 0,5. bare kler dem for natten, tar dem av om morgenen. Mamma sa at legen forklarte alt detaljert, fortalte bæreopplegget. fra positive - barnet sluttet å myse. Vel, det viktige poenget med barna er å foreldes dem, ikke glem å vaske hendene når du tar på og fjerner linser. hvor de gjorde det - jeg vil ikke fortelle deg det, selv om moren min viste meg en annonse, men jeg lagret den ikke. men hvis noen trenger det, kan jeg finne ut av det

Anmeldelser om Dr. Lens, Novosibirsk

Se på kundevurderinger av Dentistry Dr. Lens. Hvis det er mange anmeldelser, kan du vurdere hvordan kundevurderinger endres over tid. Kvaliteten på tjenesten kan øke eller synke over tid..

1,5 år, så kommer noe sånt ut! Totalt solide besparelser!
Klinikken har en veldig høflig stab og alle legene viste seg å være profesjonelle!

Dr. Lens kom til sentrum av synet med problemet med rødhet og hevelse rundt øynene. Appeller til klinikken og flere andre klinikker hjalp ikke.

I sentrum av synet gjennomførte Dr. Lens en detaljert undersøkelse av visjonen min, inkludert fundusforhold, og spurte om livsstilen min og ernæringen. Som et resultat ble den påståtte årsaken bestemt. Jeg har brukt legens anbefalinger i flere dager nå. De første positive resultatene.

Jeg vil anbefale alle å kontakte Dr. Lens med synsproblemer og øyne. Hele personalet, med start fra resepsjonen, er veldig høflig og imøtekommende. Legen lyttet veldig nøye, hastet ikke, påla ikke sitt synspunkt, men så på problemet i et kompleks og til slutt skrev ned anbefalinger som, som jeg allerede har lagt merke til, vil bidra til å løse problemet mitt.

Sørg for å råde familie og venner om å kontakte dette senteret.

Ortokeratologiske linser

Jeg bestemte meg for å prøve denne typen linser, basert på opplevelsen fra en venn som har hatt nattlinser i lang tid. Jeg henvendte meg til Doctor Lens synssenter også etter råd fra en venn, så jeg forventet service av høy kvalitet og gode resultater.
Vi utførte diagnostikk, hentet linsene - en av linsene måtte bestilles separat, noe som tok litt tid. (Denne linsen merkes nå nesten ikke når den er slitt, fordi den passer perfekt).
Første gang å bruke linser var selvfølgelig ubehagelig, til og med smertefull (brennende følelse eller som om sand i øynene). Det tok omtrent en uke å bli vant til i det hele tatt. Effekten skal manifesteres gradvis. Men det så ut for meg at han ikke var der. Da jeg tok av linsene, ble "bildet" uskarpt, og jeg kunne knapt se engang på nært hold. Da skjønte jeg på et øyeblikk at jeg så veldig tydelig gjenstander i det fjerne, og jeg så noe jeg ikke kunne ha sett før. Deretter gikk "uskarphet" -effekten gjennom å lese tekster og så videre. Nå er til og med 6 timers søvn nok (men bedre lenger, som anbefalt) for å se bra hele dagen (minst 16 timer).
Det var ingen problemer med å sette på / ta av, lærte jeg med en gang. Hovedsaken er å følge instruksjonene, da vil alt være smertefritt. (Av erfaring: du trenger å fukte øynene dine ordentlig). Det så ut til at denne daglige påføring av linser ville være en kjedelig prosess. Men jeg ble vant til det, tilpasset meg - alt gjøres raskt. I prosessen med å bære oppsto det heller ingen problemer, pah-pah. Igjen, må du observere søvn, hygiene, slik at øynene er komfortable. Noen ganger blir ikke linsene merket i det hele tatt, det ser ut til at jeg glemte å bruke.
Om kostnadene. Ja, det er dyrt. Men jeg hadde linser med en dag, så hvis du teller, koster "nattlinsene" de samme pengene. Og jeg er fornøyd med resultatet. Om natten sover jeg og merker ikke at det er noe fremmed i øynene mine. Men på ettermiddagen er øynene “frie”, jeg vil ikke justere brillene mine, gni øynene fordi det er en myk linse eller fukte øynene mine. Det som er viktig for meg er å jobbe ved datamaskinen mer komfortabelt, øynene mine blir mindre, mye mindre trette. Og mens jeg ser alt.

Takke! Å leve med "nattlinser" har blitt mer praktisk for meg! Jeg håper alt blir like bra!

Erfaring med bruk av linser - omtrent 10 måneder.

Så vanligvis er anmeldelsene mine raske, men denne gangen var jeg sen. Heldigvis er det aldri for sent å forbedre seg. La oss komme til virksomheten, hva er alternativene for synskorrigering i vår tid? Av de tilgjengelige - briller. Men jeg er en av de menneskene som ikke en gang har dem på pistol. Selv når de allerede har blitt foreskrevet og kjøpt. Spesielt i dette tilfellet, ja.

Derfor er det ikke overraskende at nærsynthet utviklet seg, og som et resultat, mot slutten av instituttet, sa jeg til folk før møtet: "Hvis du ser meg, kom igjen, for jeg kan bare skille silhuetten din." Jeg var spesielt takknemlig for gutta i noen lyse jakker.

Og derfor bestemte foreldrene mine meg for å ta kontroll over saken. Unødvendig å si, for meg virket hele denne satsingen meningsløs? Som en feig fra en feig var jeg naturlig nok redd for at jeg kategorisk ville bli tilbudt en laserkorreksjon. Og noen vil brenne øyet mitt eller noe sånt (takk for det til “Destinasjon”). Men nei. Det viste seg at det er et enkelt alternativ. Selv om jeg hørte om det for første gang - nattlinser.

Og hvis du aldri har lest om dette, så er her en kort mening om den late bokormen: det er verdt det. Linsene bæres ganske enkelt i 7-9 timer (helst hver natt), og fjernes deretter forsiktig om morgenen. Hvilket resultat? Etter 2 uker nærmet visjonen min nesten perfekt (problemer med krystallen, det skjedde slik).

I tillegg vil all din krumning og manglende evne til å sette inn en linse tas rolig i denne institusjonen. En utmerket lege vil instruere og sørge for at linsen er satt riktig inn for første gang. Dette er sannsynligvis det som gleder seg: oppmerksomhet til pasienten og nøyehet.

Alt annet, rett på stedet, er det alt du trenger å ta vare på (for å si forsyninger). Så er det nødvendig å slite med blikket nå som det er et sted hvor du for alltid vil glemme hvordan du skal skvise og kikke inn i ansiktene til forbipasserende?

Hei alle sammen! Mitt navn er Anna. Jeg er 24. Nærsynthet begynte å manifestere seg sterkt på videregående skole. Først ikke sterk, men over tid måtte jeg kjøpe briller. Jeg begynte å bruke nattlinser nylig, men det er mye inntrykk. Hun så på verden med forskjellige øyne. Jeg kunne ikke engang tenke at jeg kunne se så langt og så tydelig. Selv om jeg nylig ikke skilte mellom ansiktene til folk som gikk mot meg. Dette var en alvorlig barriere for meg, fordi jeg hadde briller bare på rattet eller i filmer / på presentasjoner.

Når det gjelder senterets arbeid, kan jeg merke at spesialistene er veldig nøye og grundige i sin utvelgelsesprosess, og svarer på alle spennende spørsmål. Og det er en glede å komme til Peter Garrievich - du vet alltid at øynene dine er i gode hender!

Takk til Dr. Lens Center og Oak Lenses for min gode visjon :-)

Jeg har hatt myke kontaktlinser i mer enn 10 år, minus er veldig stort på grunn av den belastede arveligheten og utrolige lidenskapen for bøker. Kom til Dr. Lens med -7,5. Jeg ville virkelig se 100% uten linser og briller. Tilpasning og restaurering av synet tok meg gode 2 uker. I løpet av denne tiden kunne jeg ikke kjøre bil, se på TV og faktisk leve et fullt liv. Dag for dag ble visjon fra fullstendig tåke tilsynelatende 100%. Etter 2 uker var det fremdeles mulig å oppnå enhet, men faktisk varte enheten bare til klokken 18.00 og bare i naturlig sterkt lys. Det var nok å gå ned i t-banen eller gå inn i trappen, synet fløt og den klarheten var borte. I t-banen strømmet jeg knapt skilt og reklameskilt. Etter jobb begynte synet mitt også å svømme, og klokka 21 hadde jeg allerede dårlig tv. Jeg bestemte meg for å vente, fordi klinikken sa at i løpet av en måned vil synet bli gjenopprettet og vil vare hele dagen til natten. Etter en måneds slitasje ble situasjonen ikke bedre. Og etter 1,5 måneder ble jeg syk! I en uke hadde jeg ikke linser, siden jeg hadde alle indikasjoner på å nekte dem - hoste, rennende nese, temperatur osv. Etter den første natten uten linser om morgenen, kom visjonen min tilbake til sin opprinnelige tilstand (.) At jeg til og med klarte å ta på meg diopterglassene på -5,75. En uke senere, når symptomene mine forsvant, kom jeg tilbake til nattlinser igjen og fant ut at det ville ta litt tid å komme seg til 100%. Så det ble restaurert for meg nøyaktig en uke. Dette ga meg selvfølgelig litt ulemper. Siden etter hver natt synet forbedres litt, er det ganske enkelt urealistisk å plukke opp briller eller daglinser, så du går som en blind kattunge, så tikker du nesen der, og der. Om morgenen var det ofte problemer med fjerning, siden linsen veldig ofte klistret seg til øyet og ingen dråper hjalp, som et resultat brukte jeg 10-15 minutter på å fjerne og behandle. Etter to uker sa jeg farvel til nattlinser og skjønte at mens medisin ikke var noe mer pålitelig enn myke kontaktlinser og briller!!
Jeg vil gi en kort oppsummering:
1. Nattlinser er bra for de som har en visjon på -4, hvis du har -5, -7 eller høyere, er det ikke noe poeng i disse linsene. Du vil se godt bare på dagtid eller i sterkt lys, og om natten vil synet ditt synke helt! Du kan også kjøre bil bare på dagtid. Om kvelden, fra frontlysene til møtende biler, smelter alt sammen, og ingenting er synlig.
2. For å fjerne og ta på linser er prosedyren veldig slitsom og tar mye tid. Før du tipper hvordan du tar på deg - må du dryppe, før du fjerner - for å dryppe. Sjampo, løsning, dråper, dråper.
3. Det er veldig ubehagelig å sove i linser. Jeg ble vant til dem i en måned. Hvordan ble du vant til det? Jeg tok på linser bare med Inocaine. Uten ham kunne jeg ikke sove, linsen kjennes veldig på øyet.
4. Hvis du har en visjon på -7 og du ikke sov om natten, kan du trygt ta på deg briller -6 om morgenen. Visjon restaurering vil ta litt tid.

Etter 2 måneder ringte jeg linselegen og spurte om jeg kunne gi linsene tilbake. Som administratoren, i en ikke veldig høflig form, svarte at de generelt i henhold til avtalen kommer tilbake innen en måned etter å ha hatt på seg, og alt blir bestemt individuelt med Pyotr Garrievich og tilbudt å planlegge en avtale med ham (en måned senere). Jeg nektet. Linsene er i beholderen min med kontrakten og sjampo / løsninger som en påminnelse om rørets drøm om å se 100% uten kirurgi og briller.
PS! Nå bruker jeg en-dagslinser, som jeg er veldig glad for! Vel, selvfølgelig brillene))))

Anmeldelser om Dr. Lens Clinic

Generelt sett var alt alltid bra med mitt syn, jeg prøvde aldri verken langsynthet eller nærsynthet. Så merket hun en gang at om kvelden, mens hun leste, var brevene litt uskarpe. Generelt var det mulig å score på denne saken, men jeg så hvordan vennen min startet dette spørsmålet, og nå må jeg stadig gå i briller. Jeg ville ikke bruke briller. Jeg avtalt med legen, kvinnen sjekket synet, sa hva som var problemet, og til og med trøttheten i øynene hadde større effekt. foreskrevet vitaminer og nå, etter en uke må jeg undersøke på nytt, men foreløpig er alt i orden, som jeg selv observerer. Jeg betalte bare 700 rubler for mottaket, men nå sover jeg fredelig