Fuktighetsgivende kremgel for øynene fra de mørke sirklene under øynene fra Natura Siberica

For huden rundt øynene

For huden rundt øynene Natura Siberica 25. februar 2015

Jeg er bare livredd.. Jeg har aldri lest anmeldelser om kosmetikk, spesielt siden dette prissegmentet, før jeg kjøpte..

Hun fant heller ikke umiddelbart ut hvorfor om morgenen rødheten rundt øynene, hevelse, syndet på micellar vann.

Jeg tenkte å lese anmeldelser i dag, allerede, naturlig, etter "dolbanul". Jeg sitter som en kineser, med røde, kløende poser under øynene. Knapt løp å jobbe med briller. Veldig skuffende! Nå må det brukes mange ganger mer for å gjenopprette huden.

For huden rundt øynene Natura Siberica 7. mai 2013

Fryktelig krem ​​for øynene fra mørke ringer. Øyelokkene er røde, hovne, kløende. Jeg fant ikke umiddelbart ut hva som var fra denne kremen, så jeg tok meg med på denne måten flere ganger. Alt - jeg vil ikke kjøpe noe annet fra dette merket

Kommentarer (5) Var denne anmeldelsen nyttig? Ja 14 Nei 10

For huden rundt øynene Natura Siberica 19. mars 2013

Jeg blir med på alle de negative vurderingene om kremene til dette merket! Og jeg anbefaler på det sterkeste å ikke bruke den. Huden er bortskjemt! Jeg kan ikke hjelpe det, hevelsen forsvinner ikke, rynkene er dype! tinplate!

For huden rundt øynene Natura Siberica 30. november 2012

Jeg passet ikke Sibirias natur, selv om jeg prøvde det på anbefalingen. Takket være Siberica begynte hun å studere naturlig kosmetikk. Siberica er plassert mer enn naturlig.

Øynene mine strømmer også fra nesten alt. Mamma skled en forsiktig natt lin til øynene mine svulmer av den. Etter 3 måneder vil jeg skrive en fullstendig anmeldelse.

For huden rundt øynene Natura Siberica 19. november 2012

Jeg kjøpte denne kremen, etter å ha studert sammensetningen og vurderingene nøye. Før det prøvde jeg en sky med forskjellige midler - fra luksus til budsjett. Det er et resultat - jeg har praktisk talt ingen fine ansiktsrynker, men jeg er allerede over 30t. Men problemet kom ut - mørke ringer under øynene. Berørt arbeid ved datamaskinen, tretthet i øyet, tynn hud på øyelokkene.

Jeg kjøpte en kremgel og testet den med en gang på svingen på albuen, det var ingen reaksjon. Samtidig er jeg en sterk allergikere, på en eller annen måte forårsaket lotionene mine fra naturlig kamille en slik hevelse i øyelokkene at det i stedet for øynene var hull. Jeg var ikke spesielt bekymret for kremen fra Siberica: i sammensetningen er dosene av naturlige stoffer ikke så høye. En uke etter bruk (morgen og kveld) la jeg merke til at de mørke sirklene lysnet. En liten korriger for øyeområdet - og øynene mine ser ut som en ung jente.

PS! Jeg er forresten ikke tilhenger av sibir. For eksempel passet ikke sjampo og balsam fra dette selskapet - håret mitt ble som slep. Tilsynelatende er syntetiske keramider, panthenoler og glyseriner mye penere for det tørre håret mitt. Jeg ga serien til mamma - hun likte den. Derfor, hvis du har ubehagelige sensasjoner fra kremen, er dette IKKE en grunn til å bevise at Sibir ikke er egnet for noen, at det er hemmelig, ikke testet og bla bla bla. Jeg vet hva en allergi er, og jeg sjekker alltid produktet på albuen. Du elsker deg selv - så hvorfor smøre tonnevis med krem ​​på det mest delikate området, og deretter rope om allergier. Til og med dyre medikamenter provoserer noen ganger en reaksjon, og bruk nå bare kefir på gammeldags måte?

For huden rundt øynene Natura Siberica 21. oktober 2011

Jeg kjøpte en fuktighetsgivende kremgel for øynene fra mørke ringer under øynene. Virkelig godt fuktighetsgivende, raskt absorbert. Men de mørke kretsene er fremdeles her. Jeg likte dispenserflasken.

For huden rundt øynene Natura Siberica 10. september 2011

Skrekk. Jeg kjøpte et øyelokkkrem og ansiktsserum. Jeg prøvde å påføre, hele ansiktet begynte å brenne, hovent og dekket med røde flekker, selv om ALDRI OG FOR NOE HAR INGEN ALLERGIER. Hvordan gå på jobb i morgen med en slik person. YEAH. Jeg byttet krem.

For huden rundt øynene Natura Siberica 6. juli 2010

For huden rundt øynene Natura Siberica 27. mai 2010

Kommentarer er nyttig? Ja 7 Nei 1

For huden rundt øynene Natura Siberica 4. mai 2010

Kommentarer er nyttig? Ja 3 Nei 0

For huden rundt øynene Natura Siberica 30. april 2010

For huden rundt øynene Natura Siberica 18. april 2010

Kommentarer er nyttig? Ja 6 Nei 2

Jeg kunne blitt Baba Yaga med krem ​​fra Natura Siberik gjest

For huden rundt øynene Natura Siberica 7. april 2010

Kommentarer er nyttig? Ja 16 Nei 5

For huden rundt øynene Natura Siberica 29. mars 2010

Kommentarer er nyttig? Ja 12 Nei 3

For huden rundt øynene Natura Siberica 25. mars 2010

Kommentarer er nyttig? Ja 9 Nei 0

Maria fra Novosibirsk gjest

For huden rundt øynene Natura Siberica 19. mars 2010

Kommentarer er nyttig? Ja 9 Nei 1

Maria fra Novosibirsk gjest

For huden rundt øynene Natura Siberica 19. mars 2010

Kommentarer er nyttig? Ja 6 Nei 1

For huden rundt øynene Natura Siberica 15. februar 2010

Natura Siberica - Eye and Eye Cream

Natura Siberica er et russisk kosmetikkfirma som spesialiserer seg i produksjon av naturlige kosmetikk av høy kvalitet. Produsentens utvalg inkluderer linjer for pleie av ansikt, kropp og hår. Dette merket er populært ikke bare i Russland, det er velkjent i Europa, Asia og til og med i USA..

Omsetningen av Natura Siberica over 7 års drift oversteg milepælen på 4 milliarder rubler. Og dette til tross for at produksjonskostnadene er små. Så i detaljhandelsbedrifter eller nettbutikker ligger minimums- og maksimumskostnaden for varer i området 100-3000 rubler.

Om produsenten

Det populære merket av naturlig kosmetikk som Natura Siberica bruker i sine produksjonsanlegg som vokser i Sibir og organiske stoffer fra samme region. Sibir er en region med et unikt økosystem, hvis naturlige forhold ikke har blitt endret på flere hundre år. Lokale urter er preget av høy antioksidantbeskyttelse, som et resultat av at de er mye brukt for helse og skjønnhet i huden, for å bevare ungdommen.

Selskapets produkter er ikke bare kosmetikk av høy kvalitet med naturlige ingredienser.

De aller fleste firmakunder reagerer på kosmetikk på en positiv måte. De tiltrekkes av den høye kvaliteten på hud- og hårpleieprodukter, samt deres lave kostnader..

Vi anbefaler at du leser om Demazol Eye Cream i dette materialet..

Produktoversikt

Biokrem for huden rundt øynene

Bio-krem Golden Sakhalin Rhodiola er designet for å ta vare på området rundt øynene. Det frisker opp og toner huden, lei av stress, mangel på søvn. Kremformelen er beriket med urteingredienser som eliminerer hevelse og mørke ringer under øynene, forhindrer rynker, beskytter mot aggressive miljøer.

Sammensetningen av biokrem inkluderer slike aktive stoffer:

  1. Utdrag av Golden Sakhalin Rhodiola. Det fungerer som en antioksidant og adaptogen på grunn av innholdet av rosavin. Forynger huden, forbedrer dens immunitet, beskytter mot tretthet og stress.
  2. Japansk primroseekstrakt. Denne planten metter dermis med gunstige fytoncider og bioflavonoider, strammer til, eliminerer hevelse, stimulerer produksjonen av kollagen.
  3. Wild Sakhalin rose oil. Sammensetningen av denne ingrediensen inkluderer fem peptider som hjelper til med å opprettholde fuktighet i de dypere lag av dermis. Takket være dem blir huden glatt og fløyel.

Bruk biokrem to ganger om dagen.

Oppstrammende øyekrem med kornblomstekstrakt

Den er designet for å ta vare på aldrende hud med de første tegnene på sagging. De aktive komponentene i kremen glatter rynker, stram, tone, hjelper til med å beholde fuktigheten.

Ekstraktet fra kornblomsten, som er en del av produktet, fjerner spor av tretthet og stress, opprettholder en optimal hydraulisk balanse og gir et friskt og strålende utseende. En av ingrediensene i kremen er nordlige cloudberry, som forbedrer hudens elastisitet og fukter den. Sitronsyre og eplesyre vil beskytte perfekt mot ultrafiolett stråling, temperaturendringer og andre skadelige effekter. Dette verktøyet refererer også til gode kremer for ødem under øynene..

Øyeløftende krem ​​med kornblomstekstrakt brukes to ganger om dagen, om morgenen og før sengetid.

Anti-Aging Eye Cream

Kremen er basert på ekstrakter fra snøkladonia. Denne planten er preget av en foryngende effekt. Det er en verdifull kilde til nyttige peptider og omega-3-komplekset, gjenoppretter hudens elastisitet og tone og forhindrer utseendet på aldersrelaterte rynker. Det brukes også ofte som krem ​​for mørke ringer under øynene..

Sammensetningen av anti-age-krem, i tillegg til snøkomedie, inkluderer slike komponenter: Altai hedini-ekstrakt, arnica, sitronmelisse, kamille.

Eye Whitening Day Cream

Designet for å gjøre huden lysere. Takket være de aktive plantekomponentene lyser kremen problemområdet synlig, bekjemper pigmentering og fregner. Fjern visuelt alle ufullkommenheter, gir tone og utstråling.

Sammensetningen av verktøyet inkluderer følgende komponenter:

  1. Gurkemeierotekstrakt. Det er den viktigste aktive ingrediensen.
  2. Arktiske skybær, rik på vitamin C, har også blekende egenskaper. Dessuten stimulerer det cellemetabolismen, bremser aldringsprosessen, gir huden fasthet og elastisitet..
  3. Kamille forhindrer tørr hud, nærer huden dypt med nyttige stoffer, metter den med fuktighet.
  4. Arktisk malurt stimulerer blodsirkulasjonen, myker og toner huden.
  5. Syn-Col-polypeptidet er et bioaktivt stoff som nærer huden dypt med gunstige stoffer. Stimulerer egen kollagenproduksjon, bekjemper effektivt rynker.

Anbefales for bruk av kvinner fra 25 år. Påfør om morgenen på tørr hud. Produsenten produserer krem ​​i glass på 30 ml til en pris av ca 1050 rubler.

Les også om Belita øyekrem i denne artikkelen..

Nattkrem rundt øynene

Sammensetningen er beregnet på intensiv avklaring av området rundt øynene under nattesøvn. I tillegg gjenoppretter den strukturen, toner dermis, aktiverer metabolske prosesser. Kremen gir huden en jevn, strålende farge, øker fastheten og elastisiteten.

I tillegg til lysende krem ​​har en lett aldringseffekt.

Sammensetningen inkluderer slike aktive stoffer:

  1. Arktisk solbær. Det påvirker pigmentering av huden, lyser den, eliminerer fregner, spor av kviser, aldersflekker.
  2. Rhodiola rosea beskytter mot skadelige miljøer, stimulerer intercellulær metabolisme, metter med næringsstoffer.
  3. Kveldslys. Det har en beroligende effekt. Lindrer irritasjon, eliminerer inflammatoriske prosesser.
  4. Gurkemeierotekstrakt (Syn-Col, et proprietært produkt) har en høy hvitende effekt. Eliminerer visuelt ufullkommenhet i dermis.

Påfør på området rundt øynene og gni inn med milde massasjebevegelser. Kremen påføres på et rent, tørt område rundt øynene om kvelden. Tilgjengelig i glass på 30 ml til en pris av 1000 rubler.

Finn ut hvordan du kan bruke krem ​​på huden rundt øynene her..

Isløft

Isløft av Natur Siberik er basert på svart kaviar. Det er preget av en vedvarende løfteeffekt. Renser hevelse, eliminerer små rynker. Nærer og toner huden.

Svart kaviarekstrakt forynger huden, metter den med proteiner, proteiner, aktiverer metabolske prosesser og regenerering. Dette verktøyet inntar en ledende posisjon i vurderingen av anti-aldring kremer for øynene. De aktive stoffene som utgjør svart kaviar bremser aldringsprosessen betydelig, fjerner spor av tretthet og stress. Omega-6-komplekset gir næring og styrke dermis, og forbedrer dets elastisitet. Det har en uttalt innstrammingseffekt. Liftonin gir elastisitet, fasthet, passform. Dette stoffet hjelper med å utløse regenereringsprosesser..

Aktiv fuktighetsgivende anti-rynke biokrem

Aktiv fuktighetsgivende biokrem mot de første rynkene fukter dypt huden, fyller den med energi og tone. Anti-aldringseffekten er basert på konsentratet til Altai havtorn, som er en del av sammensetningen. Designet for aldersgruppen 25 år.

En annen aktiv ingrediens som er en del av biokremen, den patenterte Pentavitin * 2, som er en urteanalog av hyaluronsyre. Retinol, fuktighetsgivende keramider og 100% naturlige antioksidanter inkluderer også. Kremen er tilgjengelig i rør på 15 ml. Kostnaden er omtrent 650 rubler.

Øyeløftekremekspert Ungdomstimulator

Designet for kvinner 25+. På kort tid eliminerer det rynker, jevner og fukter huden, og eliminerer kråkeføtter. Produktets sammensetning inkluderer stoffer som aminosyrer, plantekollagen, hyaluronsyre og andre aktive komponenter. Det skal påføres morgen og / eller kveld på ren hud. Pakken er et rør med en 15 ml dispenser. Prisen for verktøyet starter fra mengden 700 rubler.

Les også om kremen for øynene med bark sheasmør her.

Krem-utstråling for konturen av øynene Shine of Baikal

Dette verktøyet toner og jevner ut rynker, bremser aldringsprosessen. Saken er i de nøye utvalgte komponentene i kremen: ginseng, rose Grasse og andre naturlige stoffer som påvirker hudens tilstand positivt.

Å bruke kremen er ganske enkelt - det skal påføres forhåndsrenset hud om morgenen og kvelden.

Mot de mørke sirklene under øynene

Sammensetningen av verktøyet inkluderer:

  • Kuril te, som forbedrer blodsirkulasjonen;
  • ginseng-ekstrakt som gjenoppretter hudens elastisitet og regulerer celleregenerering.
  • vitamin A, E, C, som gir næring til huden og gir den en sunn farge.

Det viktigste er at kremen ikke inneholder skadelige stoffer, derfor forårsaker den ikke allergi. Det er en pakke med en praktisk krukke på 30 ml. Prisen er 230 rubler.

Clean Line Eye Cream er tilgjengelig her.

video

For mer informasjon om fordelene og bruken av Natura Siberica Eye Cream, se videoen

funn

  1. Natura Siberica spesialiserer seg på produksjon av hud- og hårpleieprodukter basert på naturlige ekstrakter.
  2. Merket produserer flere serier med øyekremer. De inkluderer lysere, foryngende og fuktighetsgivende midler..
  3. Kremer Siberica tilhører kategorien budsjett fuktighetsgivende kremer for øynene. De finnes i nesten hvilken som helst kosmetikkbutikk..

Se daglige samlinger av de beste kosmetikkene

Topp 10 beste kremer for huden rundt øynene: sammensetning, hvilken du skal velge, pris, sammenligning med analoger

Tynn hud rundt øynene trenger forsiktig, delikat pleie. Spesielle kremer kommer til unnsetning, som har en omsorgsfull, ikke-aggressiv sammensetning med et helt sett med oljer og planteekstrakter.

Øyekremer er anti-aldring, med beskyttelse mot ødem og UV-stråler, fra mørke ringer. I artikkelen vil jeg snakke i detalj om de beste produktene for øyelokkene, funksjoner i sammensetningen og hvordan du velger slike kremer.

Rangering TOP 10 kremer for huden rundt øynene

Etter å ha analysert hovedegenskapene til øyekremer, fremhevet jeg de beste produktene. Rangeringen er som følger:

  • Planeta Organica Secrets of Arctica Gel for øyelokk på organisk olje fra Kamchatka-prinsessen;
  • Natura Siberica fuktighetsgivende kremgel for øynene fra mørke ringer under øynene;
  • Librederm med en kornblomst for huden rundt øynene;
  • Planeta Organica kjølegel;
  • Elizavecca med slukede rextrakt;
  • L’oreal Paris Luxury Food;
  • Eveline gel-filler roller;
  • Bioderma kremgel for øyekontur;
  • Svart perlemorvæske for øynene;
  • Sea Care Multivitamin Eye Cream.

La oss vurdere nærmere på hver enkelt måte.

Planeta Organica Secrets of Arctica Kamchatka Princess Organic Organic Eye Gel

Grunnlaget for et ikke-komedogent produkt med avkjølende effekt var oljen til Kamchatka-prinsessen. Den forynger og toner det delikate området rundt øynene. Friskheten og uttrykksevnen til utseendet tilveiebringes på grunn av vitamin A-komponenten i kremen.

Produktet takler effektivt ødem, styrker huden, bekjemper tretthet og rynker. For økonomisk forbruk laget produsenter et rør med en dispenser. Ingen parabener, fargestoffer.

Type anlegggel
Aktiv ingrediensKollagen, vitamin A og E
effektenErnæring, fuktighet, fra sirkler under øynene, hevelse
  • nærer godt;
  • fukter;
  • det lukter godt;
  • økonomisk forbruk;
  • rimelig pris.
  • kan rulle.

Sirkler under øynene mine siden barndommen. Jeg forsonet meg med dem til jeg fant ut om virkemidlene mot dette problemet. Jeg bestemte meg for å starte kampen mot mørke sirkler med kremen “Planeta Organica Secrets of Arctica”. Jeg bruker produktet om morgenen og kvelden. Resultatet er behagelig: posene har forsvunnet, det er noen få blåmerker, men nå er de ikke så fremtredende. Utseendet ble livligere, personen sov.

Natura Siberica Cream Gel

Produktet er egnet selv for sensitiv hud, det er allergivennlig på grunn av innholdet i ekstrakter av Kuril te og ginseng. Kremgel klarer effektivt hevelse og poser rundt øynene, fjerner spor av tretthet.

Ved langvarig bruk, hudfarger, øker blodstrømmen. Ginseng-ekstrakt fremmer også regenerering av epidermale celler, og beskytter huden mot tørrhet. Takket være vitamin A, C og E blir mangelen på kroppen gjenopprettet.

Type anleggKremgel
Aktiv komponentHyaluronsyre, vitamin A, C, E
effektenToning, ernæring, restaurering, fuktighetsgivende, fra sirkler under øynene, øker elastisiteten, forbedrer fargen
  • fin tekstur;
  • praktisk emballasje;
  • økonomisk forbruk;
  • kjemper mot mørke sirkler.
  • er fraværende.

Kremen anbefales til bruk på dagtid og om natten. Produktet har en behagelig, lett aroma. Gelen er ikke-fet, ikke-klebrig, legger seg godt. Det er mindre sirkler under øynene, huden er fuktig.

Librederm krem ​​med kornblomst

Fordelen med produktet er fraværet av parabener, mineraloljer, fargestoffer. Kremen er allergivennlig. Takket være ekstraktet har kornblomst en anti-edematøs effekt, toner. Produktet fremmer fornyelse av hudceller, som blir elastiske, reduserer rynker.

Sammensetningen inkluderer et peptidkompleks som kjemper mot ødem, forbedrer mikrosirkulasjonen, strammer huden og kjemper mot de første aldringstegnene.

Type anleggKrem
Aktiv ingrediensKollagen, Peptider, Elastin
effektenRestitusjon, fra ødem, økt elastisitet
  • fin tekstur;
  • lett å påføre;
  • gjør huden smidig;
  • lysner blåmerker;
  • gir friskt utseende.

Jeg er 23 år gammel og har en kombinert hudtype. Jeg har brukt produktet i tre måneder nå. I løpet av denne tiden forsvant "kråkeføttene", blåmerket under øynene. Har en behagelig aroma, lett å påføre, etterlater ingen klissete film.

Anmeldelsen kan sees i videoen

Planeta Organica Cooling Gel

Kremen kjemper intensivt med sirkler under øynene og rynkene, gir elastisitet. Beskyttelse mot de negative effektene av eksterne faktorer gir ekstraktet av nordlig Linné. Anti-aldring, fuktighetsgivende lettes av et mygekstrakt som inneholder en stor mengde blomsterharpiks. Japanske Sophora er ansvarlig for fargen, elastisiteten og friskheten i huden..

På grunn av kjølekomponentene forbedres mikrosirkulasjonen, noe som påvirker reduksjonen i synligheten til mørke sirkler. Inneholder mandel og olivenolje.

Type anlegggel
Aktiv ingrediensVitaminer A, C, E, koffein
ResultatErnæring, utvinning, fuktighet
  • Det maskerer mørke sirkler godt;
  • kjøler;
  • gjennomsnittlig absorpsjon.
  • irritasjon kan begynne.

Jeg bruker produktet over natten, siden det absorberes i lang tid. Gelen avkjøles virkelig, fjerner hevelse, sirkler lyser litt. Etter påføring ser øynene ikke lenger trette ut.

Elizavecca med slukede rextrakt

Cope med mørke ringer under øynene, fjerner rynker, gjør huden smidig. Svelget er bygd av alger, kaviar, som holdes sammen av svelgspytt. Derfor er reiret et lagerhus med nyttige marine elementer.

Totalt øker komplekset av komponentene i svelgens rede immuniteten, styrker dermis. Huden rundt øynene blir myk, frisk og tonet. Produktet inneholder 24 karat gull, som gir fornyelse av epidermalceller, hydrering, økt blodstrøm og eliminering av skadelige stoffer.

Type anleggKrem
Aktiv ingrediensE-vitamin
effektenUtvinning, fuktighetsgivende
  • økonomisk forbruk;
  • fin tekstur og aroma;
  • ikke fettete;
  • legger seg i et tett lag;
  • mørkere under øynene reduseres.
  • ikke funnet.

Jeg ble forelsket i dette middelet. Resultatet er ikke lenge på vei. Huden ble bedre og utseendet ble friskt. Rundt øynene forsvant posene nesten, huden er nå næret, elastisk.

Sjekk ut produktvideoen

L’oreal Paris Luxury Food

Produktet pleier forsiktig det følsomme området rundt øynene. En nyskapende formel gir næring til huden, forbedrer tilstanden, tonene, kjemper mot mørke sirkler. Ved konstant bruk forsvinner følelsen av tetthet, tørrhet, peeling passerer.

Type anleggKrem
Aktiv ingrediensKoffein
effektenErnæring, utvinning
  • tett tekstur;
  • fukter, gir næring;
  • hyggelig aroma.

Jeg bruker hele linjen “Luksusmat”. Midler gir næring, mykgjør, fukter. Det forbrukes økonomisk, kosmetikk på den glir ikke.

Produktoversikt tilgjengelig i video

Eveline gel-påfyllingsrulle for øyekontur

Rullegel demper effektivt aldringstegn og takler mørke sirkler. Produktet forynger huden, fjerner spor av tretthet. Gelen inneholder aktive ingredienser: hyaluronsyre, vitamin E, koffein. Hjelpeelementer: plantestamceller, kollagen, elastin, tang og silkeekstrakt.

Type anlegggel
Aktiv komponentHyaluronsyre, vitamin E, koffein
effektenFuktighetsgivende, fra ødem, øker elastisiteten
  • rullemassasjer;
  • fukter;
  • reduserer rynker;
  • jevner.
  • ikke egnet for sensitiv hud.

Jeg har brukt gel i lang tid. Produktet har en myk struktur, absorberes raskt, glatter huden. Spor av tretthet forsvant, utseendet ble livligere.

Gjennomgang tilgjengelig på video

Bioderma Eye Contour Cream

Produktet øker øyelokkens motstand mot de negative effektene av miljøet. Gelen fjerner effektivt frie radikaler ved å bekjempe aldring. Verktøyet fjerner poser under øynene, glatter ut, fukter. Inneholder reflekterende partikler som visuelt reduserer rynker. hypoallergenic.

Type anlegggel
Aktiv ingrediensKoffein
effektenErnæring, fuktighet, mot ødem
  • lett absorberes;
  • danner ikke en fet film;
  • huden puster;
  • egnet som base for sminke.
  • ikke funnet.

Jeg bruker dette verktøyet etter råd fra en hudlege. Jeg har sensitiv hud og denne gelen er perfekt for meg. Kremen absorberes raskt, sirkler under øynene forsvinner.

Svart perle øyelokk væske

Væsken takler mørke sirkler under øynene. Styrking av kapillærer, redusering av ødem, bidrar til vitamin B og rutin. Verktøyet styrker øyevippene aktivt og påvirker veksten deres positivt. Kremen beskytter øyelokkene mot virkning av sollys, SPF-faktoren er 10. Inneholder sheasmør og macadamia.

Type anleggVæske
Aktivt stoffHyaluronsyre
ResultatFuktighetsgivende, fra ødem, øker elastisiteten
  • fukter;
  • beskytter;
  • godt absorbert;
  • milde;
  • hyggelig aroma.
  • er fraværende.

Jeg bruker denne kremen på turer. Den fukter godt, blir raskt absorbert og sparer for puffiness. Som om det er UV-beskyttelse - SPF 10.

Sea Care Multivitamin Eye Cream

Produktet inneholder Dødehavets mineralkompleks. Omega 3,6,9 forsterkede oljer, arganolje, olivenolje og jojobaolje påvirker beskyttelsen og ernæringen i huden. Produsenter beriket stoffet med koenzym Q10 og et vitaminkompleks. Sulfat- og parabenfri.

Type anleggKrem
Aktiv komponentVitamin A og E
effektenErnæring, fuktighetsgivende
  • takler poser under øynene;
  • jevner fine rynker;
  • økonomisk forbruk.
  • ikke funnet.

I lang tid bruker jeg dette verktøyet. Det passer meg: rynker forsvant, sirkler ble lettere. Kremen er godt absorbert, gir ikke ubehag, et sunt og søvnig utseende.

Sammenligning av de beste produktene

For å gjøre det praktisk å sammenligne produkter for området rundt øynene, ble alle produktene kombinert til et svingbord.

TittelMidlerResultatAktiv ingrediensFunksjonerPris, gni
Planeta Organica Secrets of Arctica på organisk olje fra Kamchatka PrincessgelErnæring, fuktighet, mot ødemKollagen, vitamin A, E-172-370
Natura Siberica Moisturizing Eye Cream GelKremgelToning, ernæring, restaurering, hydrering, elastisitet, forbedring av fargerHyaluronsyre, vitamin A, E, CHypoallergenisk, inneholder kamilleekstrakt, inneholder ikke parabener313-779
Librederm krem ​​med kornblomstKremRestitusjon, fra ødem, økt elastisitetKollagen, Peptider, ElastinInneholder olivenolje, ingen parabener297-468
Planeta Organica Cooling GelgelErnæring, utvinning, hydrering, for ødemVitaminer A, E, C, koffeinInneholder mandel- og olivenolje, egnet for alle hudtyper216-280
Elizavecca med slukede rextraktKremUtvinning, hydrering, fra ødemE-vitaminInneholder sheasmør, jojobaolje, ferskenfrøolje, macadamiaolje, solsikkeolje, olivenolje, ingen parabener eller sulfater460-1113
L’oreal Paris Luxury FoodKremErnæring, utvinningKoffeinInneholder Shea Butter464-558
Eveline gel-påfyllingsrulle for øyekonturgelFuktighetsgivende, fra ødem, øker elastisitetenHyaluronsyre, vitamin E, koffeinRulle, inneholder ricinusolje251-270
Bioderma Eye Contour CreamgelErnæring, fuktighet, mot ødemKoffeinAllergivennlig, for tørr, normal og sensitiv hud704-1389
Svart perlemorvæskeVæskeFuktighetsgivende, fra ødem, øker elastisitetenHyaluronsyreSPF 10, inneholder sheasmør, macadamiaolje244-361
Sea Care Multivitamin CreamKremErnæring, fuktighetsgivendeA-vitamin, E-vitaminInneholder arganolje, jojobaolje, olivenolje, sulfater og parabener fri885-886

Nå kan du fremheve de åpenbare favorittene.

Lister over de beste

Øyekremer har unike egenskaper foryngelse, toning og fuktighetsgivende hud. Jeg har listet opp de mest populære og beste rettsmidlene. Nå fremhever jeg 3 toppprodukter som er verdt å kjøpe for hudpleie rundt øynene.

Best valuta for pengene - L’oreal Paris Eye Cream Delicacy Ernæring

For en relativt rimelig pris får kunden et kvalitetsprodukt som ivaretar det delikate området rundt øynene. Takket være den aktive komponenten - koffein, nærer kremen, toner, lyser sirkler under øynene. Inneholder Shea Butter.

Beste budsjett - Planeta Organica Eye Cooling Gel

Til tross for den lave prisen, kjemper produktet effektivt mot sirkler under øynene og rynkene på grunn av de aktive ingrediensene: vitamin A, C og E, koffein. Gelens sammensetning inkluderer oljer: oliven og mandel.

Beste effektive produkt - Elizavecca med ekstrakt av svale reir

På grunn av at sammensetningen av svelgens rede inneholder mange nyttige marine komponenter, har produktet en kraftig anti-aldring, regenererende og fuktighetsgivende effekt. Kremen inneholder oljer: shea, jojoba, ferskenfrø, macadamia, solsikke, oliven.

Sammensetningen av kremer for huden rundt øynene

Produkter for pleie av øyelokkregionen er preget av en delikat, ikke-aggressiv sammensetning. For en viss alder er settet med komponenter forskjellig, men det er vanlige ingredienser:

  1. Antioksidanter - stoffer beskytter aldrende hud, er forebygging av de første aldringstegnene for unge mennesker. Vanlige antioksidanter inkluderer vitamin E, grønn te, heksehassel og drueekstrakt.
  2. Retinoider, peptider - komponenter som bekjemper aldring av dermis. Stoffer er med på å stimulere produksjonen av kollagen, elastin. Ingrediensen reduserer rynker, reduserer pigmentering.
  3. Koffein - forbedrer blodstrømmen, har en dreneringseffekt.
  4. Fuktighetskrem - er involvert i å opprettholde fuktighet i dermis. Populære komponenter: glyserin, hyaluronsyre.
  5. Oljer - gi næring, mykgjøring, fasthet i huden. Avokado, mandelolje tilsettes øyekrem.
  6. C-vitamin - stimulerer regenerering av epidermale celler, bidrar til naturlig produksjon av kollagen.
  7. Probiotika - gjenopprette konsentrasjonen av gunstige bakterier. Reduser betennelse.

Vær oppmerksom på innholdet av disse stoffene i sammensetningen for området rundt øynene.

Funksjoner ved å velge en krem ​​for øynene

Huden rundt øynene er oftest tynn og tørr. Det anbefales ikke å bruke produkter med en tung, fet struktur. Produktet skal være allergivennlig, inneholde ernæringsmessige komponenter: oljer, vitaminer, plantekomplekser

Valg av krem ​​for huden rundt øynene skal skje i henhold til to viktige kriterier:

  • etter jenta / kvinnenes alder og hudtype;
  • basert på det eksisterende problemet.

Tørr og tynn hud er mer utsatt for utseendet på ansiktsrynker. Det er ingen talgkjertler, men dermis er mer følsom for allergier. Avhengig av alder hvor det anbefales å bruke dette eller det aktuelle produktet til øyelokkene, tilsettes forskjellige aktive stoffer og elementer til kremen. Velg et produkt som samsvarer med din alder.

Når du velger et middel, må du ta hensyn til innholdet av koenzym Q10, hyaluronsyre, antioksidanter og vitaminer. Disse stoffene påvirker tilstanden til øyelokkene på huden, forynger, fjerner hevelse.

Det er uønsket at kremen inneholder følgende stoffer: Octylstearat, Isopropyl Myristate, Sodium Chloride, Parabens.

Kremer velges basert på det eksisterende problemet:

Velg verktøy som er fokusert på å løse problemet ditt. Og husk, ikke nødvendigvis en dyr krem ​​- det betyr effektiv. Og ikke nødvendigvis et billig middel - et dårlig. Vi er alle forskjellige og alle individuelt. Budsjettmidler passer for noen, for noen vises effekten bare når du bruker et dyrt produkt. Hovedsaken er å følge med på komposisjonen.

Dele denne

Dette produktet er ikke tilgjengelig for levering til din region.

takke!

Vi streber alltid etter det beste for å glede våre kunder med de beste prisene..

Hilsen Wildberries Online Store.

Lagt til på venteliste

Lær om opptak

Kommer snart

Struktur

Beskrivelse

Den spesielle formelen til Natura Siberica Eye Cream Gel basert på en Kuril-te - en helbredende sibirsk plante - fjerner spor av tretthet under øynene og gir ansiktet et friskt, sunt utseende. I Tibet kalles Kuril te (Potentilla Supina) kongen av planter - den er inkludert i alle urtemidler, som den beste måten å øke immuniteten på. Kuril te toner effektivt huden, forbedrer blodsirkulasjonen, gjenoppretter hudens naturlige forsvar. Ginseng (Panax Ginseng) akselererer cellefornyelsesprosesser. Fuktighetsgivende liposomer øker hudens elastisitet. Vitamin A-C-E-kompleks nærer og utmerker hudfargen. Sertifiserte organiske ekstrakter av kamille og sitronmelisse, godkjent av International Centre for Environmental Certification (Frankrike), lindrer irritasjon, mykgjør og beroliger huden. Holdbarhet: 3 år Bruk: Påfør en liten mengde krem ​​på huden rundt øynene om morgenen og kvelden..

Informasjon om tekniske spesifikasjoner, leveringsomfang, produksjonsland og utseende av varene er kun til referanse og er basert på den nyeste tilgjengelige informasjonen fra produsenten

takke!

Vi streber alltid etter det beste for å glede våre kunder med de beste prisene..

Ansiktspleie

kategorier

samlinger

Formål med søknad

Hudtype

Ansiktsbehandlinger til daglig bruk. Laget basert på naturlige ingredienser. Stort utvalg for alle hudtyper.

Ansiktsbehandlinger til daglig bruk. Laget basert på naturlige ingredienser. Et bredt spekter for alle hudtyper Les mer.

Internasjonalt anerkjent fransk sertifiseringsbyrå, grunnlagt i 1991. I 2002 ble EcoCert-standarder for kosmetikk opprettet. Det er i dag det største sertifiseringsbyrået for naturlig og organisk kosmetikk i Europa. Ecocert kan som sertifiseringsorgan sertifisere individuelle ingredienser eller produktet som helhet. Bare hvis emballasjen har et standard Ecocert-merke, kan hele produktet betraktes som sertifisert. I et annet tilfelle brukte produsenten bare Ecocert-sertifiserte ingredienser, og selve produktet var ikke sertifisert. Ecocert sertifiserer kosmetikk i henhold til to standarder: Organisk kosmetikk (økologisk / naturlig kosmetikk) og Organisk kosmetikk (Organisk kosmetikk).

EcoCert Cosmos Organic

ECOCERT er det franske sertifiseringsorganet. I dag har ECOCERT-sertifikat internasjonal status og er anerkjent i mer enn 80 land, garanterer naturlig opprinnelse og miljørenhet for produkter.

ICEA COSMOS ORGANIC

COSMOS Standard er en ideell forening som ble opprettet i 2010 av ledende europeiske sertifiseringsorganisasjoner. Grunnleggerne av COSMOS-Standard var BDIH (Tyskland), Cosmebio og Ecocert (Frankrike), Soil Association (England) og ICEA (Italia). Denne foreningen har utviklet den internasjonale standarden for naturlig og organisk kosmetikk COSMOS-standard, som kombinerer europeiske sertifiseringsordninger til en felles standard. Dette er den mest krevende og ensartede kvalitetsstandarden for organisk og naturlig kosmetikk i hele Europa. I tillegg til de grunnleggende prinsippene, er det i COSMOS viktig ikke bare hvordan produktet ble oppnådd, men også hvordan det vil dekomponere i naturen, hvilke mellomtrinn som ble brukt i fremstillingen. På produktemballasjen kan du se påskriften COSMOS ORGANIC eller COSMOS NATURAL i kombinasjon med tegnet til medlemmet av COSMOS-standard AISBL foreningen som sertifiserte produktet.

COSMEBIO er en ledende forening innen naturlig og organisk kosmetikkindustri, grunnlagt i 2002. Det forener mer enn 350 deltakere i Frankrike og andre land. Blant dem er kosmetiske laboratorier, distributører, produsenter og leverandører av råvarer til kosmetikk.

BDIH (Bund deutscher Industrie- und Handelsunternehmen - Federal Association of Industrial and Commercial Companies) er en tysk forening av industribedrifter og handelsbedrifter som produserer farmasøytiske, medisinske og kosmetiske produkter. BDIH ble grunnlagt i 1952, med hovedkontor i Manheim (Tyskland), og foreningen inkluderer mer enn 500 produsenter av kosmetikk. I 1996 utviklet BDIH sammen med ledende produsenter av øko-kosmetikk et sett med standarder for sertifisering av naturlig kosmetikk..

Soil Association (Soil Association) - en organisasjon som ble opprettet i 1946 i Storbritannia, er en av de mest innflytelsesrike organisasjonene innen sertifisering av mat og kosmetiske produkter. Det var denne foreningen som først introduserte definisjonen av "organisk kosmetikk".
Sertifiserte kosmetiske krav
For å oppnå organisk sertifisering av Soil Association Certification, må et kosmetikkfirma:
1. Å gjennomføre årlig testing av produksjonsanlegg for å overholde Soil Association-sertifisering. Dette er nødvendig for å garantere bruk av miljøvennlige produksjonsmetoder..
2. Utvikle alle formler og produktemballasje i samsvar med kravene i SA Certification.
3. Sørg for tydelig merking av sammensetningen slik at forbrukeren kan ta informerte produktvalg.
4. Send inn en leverandørerklæring for enhver uorganisk komponent om at det ikke er en genmodifisert komponent, samt tre uttalelser fra leverandører om opprinnelse og kvalitet på ingredienser som ikke kan oppnås organisk.
5. Bruk mest mulig mengde organiske ingredienser. Et produkt som er merket med markforeningen og er merket organisk, må inneholde minst 95% organiske ingredienser. I tilfeller hvor produktet inneholder mer enn 70% av organiske ingredienser, kan det fortsatt være sertifisert av Soil Association, men produksjonsselskapet som leverer varene til den naturlige kosmetikkbutikken må på emballasjen oppgi hvilken andel av ingrediensene som er organiske.
6. Bruk et minimum av uorganiske tilsetningsstoffer og bare de som er på listen over tillatte komponenter i Soil Association.
7. Bruk ingrediensene som, hvis de behandles, bare er miljøvennlige..
8. Ikke inkluder nanopartikler i produktet.

Internasjonalt anerkjent fransk sertifiseringsbyrå, grunnlagt i 1991. I 2002 ble EcoCert-standarder for kosmetikk opprettet. Det er i dag det største sertifiseringsbyrået for naturlig og organisk kosmetikk i Europa. Ecocert kan som sertifiseringsorgan sertifisere individuelle ingredienser eller produktet som helhet. Bare hvis emballasjen har et standard Ecocert-merke, kan hele produktet betraktes som sertifisert. I et annet tilfelle brukte produsenten bare Ecocert-sertifiserte ingredienser, og selve produktet var ikke sertifisert. Ecocert sertifiserer kosmetikk i henhold til to standarder: Organisk kosmetikk (økologisk / naturlig kosmetikk) og Organisk kosmetikk (Organisk kosmetikk).

ICEA Cosmos Natural

COSMOS Standard er en ideell forening som ble opprettet i 2010 av ledende europeiske sertifiseringsorganisasjoner. Grunnleggerne av COSMOS-Standard var BDIH (Tyskland), Cosmebio og Ecocert (Frankrike), Soil Association (England) og ICEA (Italia). Denne foreningen har utviklet den internasjonale standarden for naturlig og organisk kosmetikk COSMOS-standard, som kombinerer europeiske sertifiseringsordninger til en felles standard. Dette er den mest krevende og ensartede kvalitetsstandarden for organisk og naturlig kosmetikk i hele Europa. I tillegg til de grunnleggende prinsippene, er det i COSMOS viktig ikke bare hvordan produktet ble oppnådd, men også hvordan det vil dekomponere i naturen, hvilke mellomtrinn som ble brukt i fremstillingen. På produktemballasjen kan du se påskriften COSMOS ORGANIC eller COSMOS NATURAL i kombinasjon med tegnet til medlemmet av COSMOS-standard AISBL foreningen som sertifiserte produktet.

Institute of Environmental Certification er Italias viktigste sertifiseringsorganisasjon. ICEA samler 300 akkrediterte eksperter, mer enn 13 000 organisasjoner som er involvert i produksjonen av naturlige og miljøvennlige produkter, har filialer over hele verden. Sammen med Organic Agriculture Association utviklet de standarder for organisk kosmetikk, og i dag leverer de sertifiseringstjenester for ufarlig, naturlig kosmetikk over hele verden..
Opprinnelig ble dette sertifikatet opprettet for matvarer, men deretter ble det utvidet til andre bransjer: naturlig kosmetikk, miljøkonstruksjon og tekstilprodukter, personlige hygieneprodukter, husholdningskjemikalier, møbler og komponenter til det. ICEA akkrediterer også skjønnhetsbiosalonger.

På grunn av det tøffe klimaet er Sibir full av unike planter for skjønnhet og helse, ofte karakteristisk for denne regionen. For å overleve i femti graders frost og overleve i sterkest vind, syntetiserer sibirske urter og planter beskyttende aktive ingredienser og har fantastiske antioksidantegenskaper. I vårt selskap hedrer vi hellig teknikken for å samle ville urter. Når de høstes riktig, reproduserer de fleste urter og planter i enda større volum. Det er ekstremt viktig å samle urter i en viss alder, størrelse og på tidspunktet for den høyeste konsentrasjonen av viktige elementer for skjønnhet og helse. Derfor samles alle ville urter i Sibir manuelt av lokale innbyggere..

Dark Circle Moisturizing Eye Cream Gel Natura Siberica

Du kjøper ofte med dette produktet.

Om produkt

Den spesielle formelen til Natura Siberica Eye Cream Gel basert på Kurim te - en helbredende sibirsk plante - fjerner spor av tretthet under øynene og gir ansiktet et friskt, sunt utseende.

Kurim te toner effektivt huden, forbedrer blodsirkulasjonen, gjenoppretter hudens naturlige forsvar.

Ginseng akselererer cellefornyelsesprosesser, fuktighetsgivende liposomer øker elastisiteten, vitamin A-C-E-kompleks gir næring næring og skåner hudfarge.

Alenkas skjønnhetsblogg

Moisturizing Eye Cream Gel & Moisturizing Eye Makeup Remover NATURA SIBERICA. Tilbakemelding.

40 kommentarer

God sminke, spesielt imponerende, sminkefjerner!

Ja, jeg er veldig NRA! Mens du dveler ved avreise)

Du interesserte meg for disse virkemidlene!
Jeg burde absolutt prøve skummet! Jeg bruker vanligvis ikke skum, men det er verdt å begynne å gjøre det.!

Kjærlighet, jeg elsker skum veldig godt til sminke og vasking, de overdrysser meg ikke. For å være ærlig ble jeg selv overrasket over hvor fornøyd jeg var med dette kosmetikk, jeg hadde allerede plantet en venninne på deres pleie, hun har sååå tørr hud - jeg er fornøyd med dette merket) Prøv det, hvis noe skjer, hvis du ikke gjør det, har ikke noe imot å bruke penger :)

Alena, skummet er utmerket, jeg bruker det med glede =) Jeg planlegger også å gjøre en anmeldelse på det =)

))) Det er flott at du deler entusiasmen min! Hun er veldig bra, jeg venter på en anmeldelse, Tanyush!

Jeg bruker skum til vask bare om morgenen - vask vekk natteskitten så å si :))

Og dette er også nødvendig) Om morgenen kan jeg ikke gjøre annet enn kaldt vann.

Interessant anmeldelse, takk!!

Nadia, takk for at du leste! Jeg er glad for at det er interessant))

Flott anmeldelse! Trenger å se nærmere på! :)

Takk) Jeg er glad for at interesserte)

Skum for å vaske øynene - dette er veldig interessant, du må se dette!

Ol, skummet er bra, se nærmere på.

flotte fasiliteter! skummet taklet godt med oppgaven sin :) Jeg er heller ikke veldig kjent med NS, mens jeg begrenset meg til sjampo og kroppsgel

Ja, skummet er bra! Vel, jeg ser på sjampo, jeg måtte ha all omsorgen allerede)

Jeg likte skummet, det taklet sin oppgave perfekt, det er til og med overraskende at uten sminke ble alle sminkeproduktene borte)) Alenka, takk for anmeldelsen, du interesserte meg)

Oksana, takk for at du leste! Jeg er glad for at jeg klarte å interessere meg) Skummet er kult, jeg ble selv overrasket over hvor kult det er å slette alt :)

Jeg liker produktene fra dette merket, jeg har ikke prøvd dem ennå. Men nå skal jeg vite det. :) :) :)

Merket er bra og helt budsjett! Og viktigst av alt - komposisjonen)))

Gode ​​verktøy er slikt, likte skummet)
Du annonserte nettopp disse midlene til meg :))
Bra, beklager, jeg er ikke kjent med merkevaren ennå.

Marinochka, sørg for å møte deg når det er mulig, jeg håper at du vil like henne også.

Makeupfjerner må tas! En god krem ​​under øynene mine er ikke ferdig ennå)

Ta Olga, du vil ikke angre! Billig og munter)

Vi fikk også dette selskapet!)) Men dessverre ble alle midlene tilbudt med en utløpt holdbarhet (

Mareritt! Er det mulig. Bare for å selge, jævlig det.

Jeg vil gjerne prøve)
Alyonochka, takk for anmelderen!

Natasha, anbefaler jeg!
Takk for at du leser)

Jeg elsker dette merket veldig) Jeg prøvde mye) For øyeblikket bruker jeg sminkeskum)))

)))Det er flott! utmerket merke, glad for at du også liker det)

Der er du, akkurat som du følte. at jeg kom til slutten av en øyekrem og en sminkefjerner melk. I lang tid vil jeg prøve noe fra Siberica. Og anmeldelsen din er en god grunn til å gjøre det :)

Ha) Det er flott at jeg gjorde det i tide! Alenchik, anbefaler jeg!

Jeg ville prøve øyeskum, jeg har ikke møtt en lignende metode for sminkrensing, og det skyller mascara godt, det klemmer ikke øynene?

Verochka klemmer ikke noe og tar raskt av, men jeg prøvde ikke å fjerne den vanntette maskaraen, siden jeg rett og slett ikke har det) Verochka, hvis du bestemmer deg, er jeg sikker på at du ikke vil bli skuffet!

Hyggelige fasiliteter, spesielt for prisen!

Ja, og komposisjonen er bra)

Jeg viker ikke unna budsjettkosmetikk og er glad for å prøve noe fra dem) Jeg er ikke veldig kjent med Siberica, jeg har nettopp kjøpt en hårbalsam nylig. Balsam er ok, men duften er sterk, håret lukter lenge (.
For øvrig, i Siberica, så vidt jeg la merke til, veldig praktiske flasker med dispenser og skummidler. Derfor er de fem! Jeg vil eksperimentere med dem)

Alain, er du i LJ? Det er ubeleilig for meg å følge blogger via Facebook, jeg savner stadig en mengde innlegg ((

Jeg er helt fornøyd med Siberica! Jeg kjøpte nesten all stell))) Og sjøvedvedsjampoen i går er veldig hyggelig!
Ja, skummeren er kul! Nei, jeg kommenterer bare andres LJ i LJ, jeg dupliserer ikke innlegg der. det er ikke nok tid til noe))) Jeg følger alle gjennom bloggingen, brev kommer til posten.