Odessa klinikk Filatova

Jeg har blitt observert av klinikkspesialister i flere år. Alltid en varm velkomst. Det vennlige personalet. Erfarne leger.

Vi besøkte klinikken sammen med mannen hennes. Utmerkede spesialister, Kuliberova Irina Leonidovna og Zakusov Vladimir Alexandrovich. Tusen takk. + pris og kvalitet. Anbefale.

Jeg vil takke klinikken for en kompetent tilnærming til klienten. I lang tid lette jeg etter "min" gynekolog og fant ham her.

Jeg liker denne klinikken fordi Dr. Zakusov jobber i den. Jeg har allerede skrevet en anmeldelse om den. Hvis det ikke var noe for ham, ville selvfølgelig komforten og plasseringen av klinikken som er praktisk for meg, ikke koste noe. Likevel vil jeg merke dette. Klinikken er liten, jeg vil si at den er veldig hjemme. Det er hyggelig å komme hit, det er ingen følelse av at du drar til Golgata. De er hjertelig velkomne som en gammel bekjent (selv om det er, jeg sjekker helsen regelmessig her i mange år). Ingen stress fra å besøke lege. Og sykepleierne er også veldig profesjonelle, de tar blod nøye, de injiserer og det skader ikke.

Veldig riktig sted!

Likte alt. Rommet, resepsjonsventeområdet, høflighet og vennlighet av administratoren, en liten kø. Legen (urolog) er ganske enkelt en ekte lege Aibolit: han lyttet nøye, stilte spørsmål og avklarte om noe var tvetydig. Man kjenner at en person har enorm yrkeserfaring og dyp kunnskap, samt engasjement i arbeidsprosessen. Du begynner å stole på ham på en eller annen måte. Han tildelte testene til et poeng, ikke noe mer (jeg har selv å gjøre med medisin og har en grov ide om hva jeg burde ha foreskrevet). Så langt har ikke behandlingen blitt diskutert, men tidligere har legen sortert ut mulige alternativer med meg avhengig av resultatene av testene. Venter, sir! Prisen for innleggelse var ganske tilstrekkelig, kostnadene for tester og ultralyd var også fornøyd. Alt ville være slik!

Inntrykket er veldig positivt. Stemningen steg etter besøket, selv om før det var jeg litt feig. Men takket være Dr. Zakusov, beroliget han meg.

Jeg anbefaler klinikken, leger er kompetente og ansvarlige i arbeidet sitt. Klinikken hilser alle med et smil, en virkelig hjemmelignende atmosfære. Gynekologer er følsomme og imøtekommende, mye takk til dem for datteren min. Takket være behandlingen av Kovaleva klarte jeg å bli gravid. Det ble observert av Kovaleva og Kuliberova. De vil alltid lytte og hjelpe, de vil foreskrive riktig behandling. Prislappen på klinikken er veldig billig. Takk til legene og de som åpnet en så god klinikk og samlet et vennlig team.

Likte ikke. De hjalp meg ikke. Jeg ba om deres mening om kronisk blærekatarr, operatøren svarte selvsikkert at de er engasjert og forstår behandlingen. Faktisk kunne ingenting vært oppnådd fra legen, legenes aktiviteter forfølger tydeligvis kommersielle mål. Andre analyser anerkjennes ikke i prinsippet. Hva og hvordan å behandle tydelig kunne ikke forklare. Avvisning av tester i klinikken deres oppfattes som en personlig fornærmelse.

Jeg anser denne klinikken som en rip-off. Jeg dro dit fordi jeg så en handling som kombinerer tester og en legekonsultasjon. Jeg tenkte at det ville være praktisk å gjøre alt på en gang. Men da jeg kom for analysene, sa de at det ville koste meg like mye å skrive ut resept. Bare skriv ut en oppskrift som ikke trengte en slags superindividuell tilnærming, som du trenger å bygge en uke på månekalenderen, du kan gjøre det på 3 minutter. Som et resultat forlot han der for å lete etter informasjon på Internett. Bare villness og redneck. Det er skammelig å gjøre dette, du bør behandle mennesker og ikke bare riste penger fra dem.

God ettermiddag. Som du med rette bemerket, inkluderer handlingen tester, innledende og gjentatt konsultasjon med lege. Detaljer om tjenestene som tilbys for en bestemt handling, er beskrevet i beskrivelsen. Hvis du leser beskrivelsesteksten nøye, vil du se at gjentatt konsultasjon med lege er begrenset til utstedelse av testresultater og diskusjonen av dem. Verken utarbeidelse av et behandlingsregime, og heller ikke reseptskriving, er inkludert i tjenestene som er betalt for aksjene.
Kampanjer for diagnostiske tjenester, som andre steder, er et reklamefirma som lar befolkningen finne ut om klinikker, og pasienter og leger om helsetilstand. Derfor reduseres prisene for slike undersøkelser. Behandling er en intellektuelt romslig prosess, den krever spesiell kompetanse og erfaring fra medisinske spesialister. Deres arbeid må betales tilsvarende..
Private klinikker påtar seg ikke trygderettigheter for å gjøre dette gratis. Hvis du ikke er fornøyd med kostnadene ved arbeidet til høyt kvalifiserte leger i private medisinske institusjoner, kan du alltid kontakte den statlige poliklinikken på bostedsstedet der du får levert disse tjenestene i sin helhet og gratis (i henhold til obligatorisk medisinsk forsikringspolicy).

Veldig inhabil leger. Analyser ble samlet, den første diagnosen og behandlingen - 6000 rubler. Som et resultat viste det seg at diagnosen var feil. 6000 gni. mot vinden.

Kunngjøring

Forskningsinstitutt oppkalt etter Filatov ODESSA

Forskningsinstitutt oppkalt etter Filatov ODESSA

Re: Research Institute oppkalt etter Filatov ODESSA

Jeg har vært der 3 ganger, men i 2002, 2003, 2007. Han gjorde undersøkelsen, som et resultat foreskrev de en øyeoperasjon, nektet, ombestemte seg. Legene var allerede langt borte pensjonister, jeg husker ikke navnet på legen som mottok meg lenger, men han var under 70 år. Det er skummelt å tenke på hvem som jobber der nå. Men i alle fall er jeg sikker på at diagnostikken blir utført profesjonelt, alt er satt opp der, det er også utstyr. Døren signerer "Doktor i høyeste kategori", "Sykepleier i høyeste kategori" og så videre, overrasket meg, vel, personlig bryr jeg meg ikke om skiltet, jeg ville ikke sitte igjen uten øyne, jeg har vært der hele tiden og når det ikke var lange linjer på kontorene, 2-3 person. På det tidspunktet var behandlingen av langsiktig astigmatisme i henhold til tariffen 7000 UAH per 1 øye i 2007.

  • Sitat

Kommentar

Forskningsinstitutt oppkalt etter Filatov ODESSA

Re: Research Institute oppkalt etter Filatov ODESSA

Vi dro i 2011. Alle kontakter ble tatt på Internett. Vi ankom om morgenen, alle fant ut i resepsjonen. Alt er godt organisert der, alt er gjennomtenkt og om boliger også. Vi klarte oss på 1 dag og dro om kvelden.

  • Sitat

Kommentar

Forskningsinstitutt oppkalt etter Filatov ODESSA

Re: Research Institute oppkalt etter Filatov ODESSA

undersøkelsen og konsultasjonen med diagnosen vil ta en dag, du ankommer jernbanestasjonen om morgenen (klokka 5.30) og stopper i nærheten av McDonalds (trikk nummer 5), tar øyeblikkelig eksamenslinjen ved siden av poliklinikkene (det skjedde for 3 år siden) og så vil de fortelle deg alt og de vil vise at det ikke er problemer med bolig (rundt) mange kunngjøringer om køyer eller leiligheter. Hvis du trenger det, var det en god telefon, leilighet 200 meter fra Filatov (nær mag. Silpo), gode anstendige eiere hjalp oss mye. Om kvelden var toget klokka 19.00 (jeg vet ikke nå; det er bedre å sjekke kassekontoret).

  • Sitat

Kommentar

Forskningsinstitutt oppkalt etter Filatov ODESSA

Re: Research Institute oppkalt etter Filatov ODESSA

Jeg dro til instituttet 04/23/15 17:07 med tog Cherkasy-Odessa, ankom 04/24/15 06:08. Fra jernbanestasjonen 5 kjører trikken ikke lenger til Filatov. Den eneste minibussen som går langs den franske boulevarden er nummer 137. Jeg fikk en tralle fra Kulikovo-feltet til holdeplassen. Dovzhenko på gaten Shevchenko. På gaten Shevchenko går mye transport. Fra et stopp, kanskje 500 meter til instituttet. Hvis du ikke vet hvor du skal gå, kan du be forbipasserende.
7:00 var allerede i nærheten av klinikken tok en sving. Det er 3 linjer: for de som er første gang, som er gjenbarn. Gikk til sjøen.
Klokken 08.00 åpnes registeret, fikk et kort. Legene godtar fra kl. Du kan forhåndsbestille en avtale (23. april, jeg har avtale 24. april kl. 9:30). Ytterligere 1,5 timer gikk og ventet på legetime.
09:30 undersøkte legen, rettet mot ultralyd i øyet. etter ultralyden så hun fremdeles og sendte til sykehuset for inspeksjon til N. Naritsin.De bestemte seg for at de skulle legge seg.
Jeg tok med til sykehuset. Før registrering blir det gjennomført en hovedundersøkelse for fravær av lus.
I henhold til tariffer (alt er laget som et veldedig bidrag, kan du nekte å betale eller betale mindre). De fikk et kort - gratis. Den første inspeksjonen - 30 UAH., Ultralyd 30 UAH., La posen ligge i garderoben 2 UAH. (De tilbyr også boliger fra 70 UAH / dag. - rom), når du registrerer deg på sykehuset gjennom banken, 100 UAH, får du 50 UAH.
De sendte for analyser - gratis tilleggsprosedyrer for et gebyr. Jeg har monoforese (ultralyd) 5 prosedyrer for 40 UAH. prisen avhenger av medisinen som brukes.
Måltider er gratis mareritt, du kan betale 46 UAH / dag - det virker normalt og fisk og kjøtt er til stede. Ingen sykehusopphold betales.
Dusj 5 UAH.

Øyeklinikk i Odessa oppkalt etter Filatov-anmeldelser

Bestått undersøkelse, fikk anbefalinger for behandling. Fikk en oppskrift på briller med en spesiell linse. Håper det hjelper meg med å forbedre synet mitt. Jeg takker alle deltakerne i undersøkelsen for den vennlige, imøtekommende og følsomme holdningen, og spesielt til sykepleieren Kucher Svetlana og Andrei Borodetsky. Takk og suksess til selskapet for menneskelig hjelp..

Takk så mye. Veldig bra personale, gode leger og sykepleiere, og spesielt: Alibek Shumakhnazarov, Dmitry Tabinsky, Andrey Borodetsky, lykke til og velstand

Jeg er 68 år. Helsen generelt er normal, men det er et problem med synet. Jeg henvendte meg til Excimer-klinikken, takket være legenes profesjonalitet, returnerte jeg 100 prosent av synet uten alvorlige konsekvenser. Igjen så jeg verden helt annerledes. Veldig takknemlig for alle kjære. stab, spesielt Inches Alexandrovna Pancheshenko

Kjære Arthur Ivanovich, tusen takk for at jeg tydelig så verden. Måtte Herren beskytte deg og dine gylne hender. Jeg ønsker deg god helse og lang levetid, lykke til i arbeidet ditt. Tusen takk til teamet ditt for oppmerksomheten, vennligheten.

Hilsen deg

pasient Meshcheryakova G.T.

Jeg, Blekhman Bella Ruvinovna, jeg vil uttrykke min takknemlighet til legene på Excimer-klinikken, Inches Alexandrovna Pancheshenko og Alexander Ivanovich Kolomiets for profesjonelt arbeid, for lydhørhet, vennlighet, god holdning til meg.

Inna Alexandrovna ga meg riktig diagnose, som jeg er veldig takknemlig for henne.

Alexander Ivanovich gjennomførte lasernetts koagulering med meg, hvoretter jeg begynte å se godt i høyre øye, som jeg er veldig takknemlig for ham.

Takk for alt

Holde seg frisk!

Med vennlig hilsen Blekhman B.R..

Jeg hilser kontorist for profesjonaliteten til lederens ledere, vennene mine, foreldrene mine, og jeg opererte på min far V. Mirgorodsky, 1942; V. Osobisto garniy pidkhid; øyeblikkelig oppdatert og time for driftstimen. Det er i oss, i Ukraina, et bredt spekter av dingser;.

I Excimer-klinikken gjennomgikk jeg 2 grå stær ved kirurgen Kovaleva E.I. Resultatene er utmerkede. Jeg vil merke den høye organiseringen av behandlingsprosessen, det høye nivået av teknisk støtte, oppmerksomheten og profesjonaliteten til personalet.

Jeg heter Igor Efimovich, jeg er 71 år.

Med synet var jeg alltid normal, men i en tid nå, av forskjellige årsaker, begynte jeg å miste synet dramatisk..

Venner rådet meg til å gå til Excimer Eye Clinic, som jeg nesten ikke visste noe om..

I løpet av 2015-2017 Jeg var pasient på en sykehusklinikk, og jeg vet at medisinen vår ikke er bra. Excimer Clinic er en oase i ørkenen.

Jeg ble rammet av det utmerkede arbeidet fra alle avdelinger.

Det er mange pasienter, men ingen køer, alt arbeidet til personalet er tydelig gjennomtenkt.

Oppmerksomhet, holdning til pasienter, profesjonelt personale - du føler for å besøke gode venner.

Klinikken er godt utstyrt med moderne utstyr som muliggjør undersøkelse av pasienter.

Jeg gjennomgikk en undersøkelse og konklusjonen - det er nødvendig å utføre operasjonen (visjon 5%).

Så jeg kom til Dr. Inna Alexandrovna Pancheshenko, som forberedte meg på operasjonen og gjorde det.

Jeg er Inna Alexandrovna veldig takknemlig for den vellykkede operasjonen.

Jeg, som om, ble født på nytt i dagens lys.

Jeg ser, leser, jeg kan kjøre bil.

Jeg ønsker også at hele klinikkpersonalet fortsetter å glede pasienter med kvaliteten på behandlingen..

Excimer Clinic er et flott eksempel på hvordan medisinske institusjoner skal fungere.

Odessa institutt for øyesykdommer oppkalt etter V.P. Filatova

Brukervurdering: / 15

For mange turister er Odessa en arkitektonisk og landemerke citadell av latter. Og bare noen få gjester i byen vet at en av de mest fremragende øyeklinikkene i Ukraina, Europa og verden har jobbet her i over 70 år. Tusenvis av ukrainere kommer hit hvert år i håp om å gjenopprette den uvurderlige naturens gave - syn.

Interessant å vite. Historie om Institutt for øyesykdommer. V.P. Filatova

I 1936 bestemte Folkekommisjonens råd å tillate akademiker V.P. Filatov opprette et institutt for øyesykdommer og vevsterapi. Det var den eneste klinikkinstitusjonen i Ukraina der Filatov utførte en vellykket operasjon av hornhinnen i 1938..

Ingen hadde gjort slike operasjoner før ham - de begynte å snakke om instituttet over hele verden. Dette ryktet stopper ikke opp til i dag - i løpet av årene det har forsket og vitenskapelig eksistens, har det utviklet mange spesialiserte instrumenter og effektive metoder for å diagnostisere patologier i synsorganene.

Det er ham som samtiden er bundet av skapelsen:

    en spesiell magnet for å fjerne fremmedlegemer fra baksiden av øyet; utradisjonell måte å fjerne partikler fra linsen på øyet med full bevaring av dets gjennomsiktighet; effektive løsninger for å takle forskjellige skader i synsorganene.

Og dette er bare en liten brøkdel av prestasjonene som institusjonen har mottatt priser og statlige premier i flere tiår. Utviklingen er kjent i Europa og verden, så vel som spesialister.

De viktigste aktivitetene

Nå på instituttet. V.P. Filatov på aktuelle oftalmologiske problemer jobber unge spesialister og utmerkede forskere som effektivt sliter med:

    astigmatisme, nærsynthet, langsynthet; alle typer grå stær, strabismus, glaukom; sykdommer i glasslegemet, øyelokk, synsnerv, lacrimalorganer, hornhinne, netthinne; diabetisk, forbrenning og traumatisk skade på synsorganene; svulster i øyet, øyelokk; barnas oftalmologiske patologier og plager i synsorganene; dysfunksjon i tårekanalene og inflammatoriske sykdommer i banevevet.

Odessa Institute har moderne og høypresisjonsutstyr for diagnostisering av sykdommer:

    Datamaskin perimetri - diagnose av de tidlige stadiene av glaukom. Optisk sammenhengstomografi - diagnose av sykdommer i netthinnen, synsnerven. Tonometri, tonografi - bestemmelse av intraokulært trykk. Aberrometry - påvisning av optiske forvrengninger i det visuelle systemet til en person. Ultralyd øyne osv.

For råd og kvalifisert hjelp, kommer folk til Odessa fra hele Ukraina. Hvis du skal komme for behandling til instituttet. V.P. Filatova, byrået vårt vil hjelpe deg med midlertidig opphold i byen. Vi kan leie en komfortabel og billig leilighet i nærheten av klinikken.

Adresse til Institutt for oftalmologi og vevsterapi oppkalt etter V.P. Filatova

    Odessa, French Boulevard, 49/51

Veibeskrivelse: Fra jernbanestasjonen eller busstasjonen, trikk nummer 5, stopp ‘Filatov Institute’.

    mottak (+38 048) 729-83-48, 794-17-98 forhåndsregistrering (+38 048) 748-19-21 konsultativ klinikk (+38 048) 729-84-21

Institutt for øyesykdommer og vevsterapi oppkalt etter V.P. Filatova

Institutt for kataraktmikrokirurgi, Institutt for oftalmologi og vevsterapi oppkalt etter V.P. Filatova Academy of Medical Sciences of Ukraine ble etablert i 1999 og er det eneste spesialiserte senteret for kataraktkirurgisk behandling i Ukraina og CIS hvor operasjoner utføres for å fjerne aldersrelaterte og medfødte grå stær ved bruk av de mest avanserte kirurgiske teknologiene. Offisiell side cataract-glaucoma.com.ua

Avdelingen bruker teknikker som lar deg utføre operasjoner på poliklinisk basis og på et sykehus. På sykehuset er sengekapasiteten på avdelingen 30 senger.

Den første grunnleggeren og lederen for avdelingen var professor Logay Ivan Mikhailovich. Fra 2004 til i dag er avdelingsleder MD Dmitriev S.K.

Avdelingen er utstyrt med det mest moderne utstyr og instrumenter som er nødvendige for kirurgisk behandling av grå stær.

Ansatte ved avdelingen utfører operasjoner på de beste verdensapparatene produsert av Alcon (Infinity) og Bausch & Lomb (Stellaris, Millenium) (USA). Bruken av moderne teknologier muliggjør mikrosnitt med en bredde på 1,8-2,0 mm. Avdelingen bruker aktivt facoemulsifiseringsteknikker (inkludert “kald” (bimanuell) fakoemulsifisering), akalyse (linsefjerning med en vannstråle). antiglaucomatous operasjoner, inkludert bruk av det mest moderne operativsystemet "Trabectome" (USA), kombinerte operasjoner (phacoemulsification + antiglauomatous operations), samt vitrektomi.

Avdelingen legger stor vekt på refraktiv kirurgi, mens sammen med fjerning av grå stær og implantasjon av en kunstig linse normaliseres optiske forstyrrelser assosiert med hyperopi, nærsynthet og astigmatisme..

Før operasjonen kan pasienten sammen med legen velge den optimale modellen av kunstig linse for implantasjon.

Avdelingen bruker alle de mest moderne modellene av kunstige linser: fleksible hydrofobe og hydrofile akryl-IOL-er, inkludert multifokale og toriske IOL-er, produsert av forskjellige selskaper.

Det legges stor vekt på maksimal komfort for pasienter: en rekke anestesieteknikker er introdusert og utviklet som lar deg operere uten smerter, det er separate rom med alle fasiliteter.

Ukraina, Odessa, French Boulevard 49/51

Tlf: (048) 729-84-15

Veibeskrivelse: Trikk N5 fra jernbanestasjonen

State Institution “Institutt for øyesykdommer og vevsterapi oppkalt etter V.P. Filatova fra Academy of Medical Sciences of Ukraine "

Akademiker V.P. Filatov ledet Filatov-instituttet fra 1936 til 1956.

Opprettet en skole for øyeleger-filatovister.

Etter Acad's død. V.P. Fra 1956 til 1985 var direktøren for Filatov-instituttet hans student og tilhenger, akademikeren Puchkovskaya Nadezhda Aleksandrovna, som teoretisk underbygde og utviklet teknikken for drift av forskjellige typer hornhinnetransplantasjon (subtotal, lagvis), nye metoder for kirurgisk behandling av komplisert leukocé, øyeforbrenninger og deres konsekvenser, keratoconus, keratoprothetics for spesielt alvorlige øyebrannskader. På Filatov-instituttet organiserte hun landets første senter for behandling av alvorlige øyebrannskader. Vinner av Ukrainas statspris, æret arbeider for vitenskap og teknologi i Ukraina, medlem av Det internasjonale oftalmologiske akademiet.

Fra 1985 til 2003 Filatov Institute ble ledet av Dr. med. Sci., Professor Logay Ivan Mikhailovich (utviklet nye apparater og instrumenter, diagnostiske metoder og en ny magnet for å trekke ut fremmedlegemer fra den bakre delen av øyet, en original måte å fjerne fremmedlegemer fra linsen, samtidig som den opprettholder sin gjennomsiktighet, utviklet spørsmål om skader i synsorganet og kataraktogenese, opprettet en skole for oftalmologiske og traumatologer Av Ukraina), vinner av Ukrainas statspris, æret arbeider for vitenskap og teknologi i Ukraina, medlem av American Academy of Ophthalmology og International Society for Treatment of Cataract and Refractive Surgery.

Fra 2003 til i dag ledes Filatov-instituttet av Doktor i medisinske vitenskaper, æres lege i Ukraina, professor Natalia Vladimirovna Pasechnikova.

Hovedaktiviteten til Filatov-instituttet er utvikling av grunnleggende og anvendte oftalmologiske problemer:

• studere patogenesen av okulær patologi ved bruk av moderne immunologiske, patomorfologiske, biokjemiske, farmakologiske, radiologiske og andre metoder brukt i medisin og biologi;

• etablering av nye metoder for diagnostisering og behandling av okulær patologi ved å bruke den prioriterte utviklingen av Filatov Institute for vevstransplantasjon, stimulerende og terapeutiske effekter av laserstråling, ultralyd, magnetiske felt, ioniserende stråling, kryoterapi på biologisk vev, immunologi, endokrinologi og vevsterapi;

• utvikling av nye metoder for diagnostisering og behandling av sykdommer i netthinnen og koroidene i forskjellige etiologier ved å bruke de nyeste resultatene innen moderne vitenskap (biologi, fysikk og andre);

• utvikling av omfattende rehabiliteringsprogrammer for pasienter med patologi i synsorganet.

Den kliniske basen til Filatov Institute har 480 senger, som er konsentrert i 8 spesialiserte avdelinger. Tusenvis av kirurgiske inngrep utføres årlig på avdelingene ved bruk av moderne teknikker og utstyr. Muligheten for en omfattende undersøkelse av pasienter med en hvilken som helst øyepatologi i 15 spesielle vitenskapelige og eksperimentelle laboratorier ved Filatov Institute lar oss løse de mest komplekse problemene og gi anbefalinger for den mest effektive behandlingen.

Fra øyeblikket av undersøkelse i den konsultative klinikken til slutten av behandlingen på sykehuset på Filatov Institute eller poliklinisk behandling, er pasienter under tilsyn av høyt kvalifiserte spesialister. Klinikken mottar titusenvis av pasienter årlig, inkludert pasienter fra utlandet.

Filatov-instituttet er et stort treningssenter innen vitenskapelig og praktisk oftalmologi. På grunnlag av dette er det praktikanter, klinikere, forskere som studerer, det gjennomføres avanserte kurs for leger, samt et spesialisert faglig råd for forsvar av doktorgrads- og masteroppgaver i oftalmologi.

Grunnlagt av akademiker V.P. Filatov i 1946, Ophthalmological Journal, som er utgitt i Odessa og er den ledende vitenskapelige publikasjonen av Ukraina oftalmologisk profil. I mange år har Filatov Institute representert ukrainsk oftalmologi på internasjonale internasjonale kongresser, kongresser, konferanser og symposier..

I løpet av årene Filatov Institute har eksistert, er en rekke prioriterte vitenskapelige utviklinger blitt fullført på de mest presserende problemene innen oftalmologi:

• CORNERAL TRANSPORT / for første gang teoretisk underbygget og eksperimentelt bekreftet muligheten for å bruke hornhinner i øynene til avdøde mennesker til transplantasjon til pasienter med grå stær, som løste det grunnleggende spørsmålet om kilden til donorhornhinnen og la grunnlaget for den utbredte introduksjonen av transplantologi innen medisin og keratoplastikk, spesielt, inkludert dens nye typer - gjennom og lagdelte. Bruken av et keratograft som biologisk forbinding for behandling av hornhinnedystrofi er blitt foreslått, muligheten for å bruke hornhinnen, som er blitt bevart på forskjellige måter / vått kammer, tørking, frysing / for keratoplastikk, har blitt studert. Det er utviklet metoder for å styrke hornhinnetransplantasjonen og instrumentet / trepan /, som forenkler kirurgisk teknikk, problemet med inkompatibilitet i keratoplastikk ved bruk av antigener fra HLA-systemet har blitt studert i detalj.

• ØYESKADER OG SKADER / studerte patogenesen av brannprosessen i øyet, utviklet metoder for spesifikk immunterapi av øyebrannskader og rekonstruktiv kirurgi for effekter av alvorlige brannskader, foreslått nye keratoprotetika for spesielt alvorlige brannskader, utviklet nye metoder for diagnose, lokalisering og kirurgiske inngrep for intraokulære fremmedlegemer, opprettet en ny modell av den kunstige linsen og det biologiske suturmaterialet fra fascien i låret, nye metoder for å behandle hypotensjon i øyet, cyster og iris og mange andre metoder som betydelig forbedret behandlingskvaliteten for denne pasientpopulasjonen /.

• GLAUCOMA / en eksperimentell modell av øyehypertensjon og en modell av adrenalin glaukom ble opprettet for første gang, en grunnleggende forskjell mellom hypertensjon og primær glaukom ble avslørt, en ny hypotese om patogenesen til åpen vinkel glaukom ble foreslått, differensielle ordninger for generell medikamentell behandling og undersøkelse av pasienter med åpen vinkel glaukom i forskjellige stadier av dens utvikling. laserterapi for glaukom, etc. /

• OPHTHALMOENDOCRINOLOGY / foreslo en ny klassifisering av diabetisk retinopati, studerte årsakene til høy glaukom hos pasienter med diabetes mellitus, reiste spørsmålet om medisinsk undersøkelse av disse pasientene med okulær patologi for første gang, utviklet nye behandlingsregimer for enkle og spredende diabetiske retinopati og deres kompliserte former /.

• TISSUE THERAPY / teoretisk underbygget, utviklet og implementert i praktisk medisin en original metode - vevsterapi, foreslått nye vevspreparater, studert mekanismen for deres handling, utviklet nye teknologier for deres produksjon, lansert serieproduksjon /. Vevspreparater er godt etablert i praksis for å beskytte helse og nasjonal økonomi og blir eksportert til 17 land.

• OPHTHALMUNICOLOGY / en morfoklinisk-immunologisk klassifisering av pseudo-hevelse i øyet ble utviklet, for første gang i oftalmologi ble temperaturfelt studert ved bruk av flytende krystaller og en enhet ble utviklet, det ble utviklet metoder for differensialdiagnostikk av øye- og bane svulster, organbevarende behandling ved bruk av foto og laser koagulering, strålebehandling og kryodestruksjon lokal mikrobølgehypertermi /.

• Netthinneavløsning / nye metoder er utviklet for kirurgisk behandling av netthinneavløsning - skleral klaffekirurgi og kattemuskelpressing i sklera, en metode for laserprofylakse, utvikling av intraokulær gass silikon tamponade, påføring av pneumatisk retinopexy og retinoprotection i behandlingen av revmatinal netthinneavløsning og sentral retinal løsrivelse. /.

• BARNENS OPHTALMOLOGI / utviklet nye apparater og metoder for å bestemme visuell funksjon hos små barn, studerte etiologien for medfødt strabismus og foreslo nye behandlingsmetoder, utviklet en ny metode for skleroplastisk kirurgi for progressiv nærsynthet, forbedrede diagnostiske metoder for retinoblast, utviklet nye metoder for å behandle medfødte og ervervede grå stær medfødt glaukom, noe som økte effektiviteten av kirurgiske inngrep betydelig /.

• OMRÅDER / en metode for å bestemme autosensibilisering av kroppen til pasienter med uveitt og nye behandlingsmetoder er utviklet, muligheten for å utvikle endogen uveitt under påvirkning av saprofytter som alltid er tilstede i kroppen (Proteus, Neisseria, Escherichia coli) er vist for første gang, øyehemodynamikk hos pasienter med uveitt og makulær degener sykdommer osv. /.

• CATARACTOGENESIS / prinsippene for forskjellig metabolitterapi av grå stær utvikles basert på bestemmelse av viktige enzymer og metabolitter i den biokjemiske fuktigheten i pasientens kropp og tilsvarende korrigering av metabolisme for å forhindre videre utvikling av den patologiske prosessen, effekten av forskjellige legemidler på kataraktogenese, tilstanden til membraniontransport under utviklingen av eksperimentell katarakt. og så videre./.

På Filatov-instituttet:

- effektive metoder for kirurgisk behandling av xerose er utviklet, denne sykdommen ble tidligere ansett som uhelbredelig og uunngåelig ført til blindhet;

- det ble laget et sett utstyr og nye teknikker for behandling av amblyopi

- Originale metoder for laserterapi av pasienter med forskjellige dystrofiske sykdommer i synsorganet ble satt ut i livet.

Personalet ved Filatov Institute utførte et stort design og oppfinnsomt arbeid, utviklet og introduserte i produksjonen av sett med oftalmiske instrumenter for hornhinnetransplantasjon, trephine, keratografer, refraktometre, utstyr for behandling av amblyopia og strabismus, nye lasermodeller, ultralyd- og magnetoterapiutstyr, en TV-datamaskin oftalmoskop, cryodestructor og dr.

Telefoner til Filatov Institute:

Hjelp poliklinikk. Registry.

Overnatting på vandrerhjemmet til instituttet

Leger ved Filatov Institute vil utføre gratis kataraktkirurgi på 200 veteraner

05/19/2004 klokka 11:18

Ansatte ved Institutt for oftalmologi og vevsterapi oppkalt etter V.P. Filatova fra Academy of Medical Sciences of Ukraine planlegger å operere rundt 200 veteraner fra den store patriotiske krigen med grå stær uten tre i tre måneder.

Dette ble rapportert til byrået "Reporter" av direktøren for instituttet Natalia Pasechnikova.

Hun bemerket at instituttet kjøpte 400 øyelinser av tysk og amerikansk produksjon med midler fra Academy of Medical Sciences of Ukraine.

Kostnaden for et par linser er fra $ 50 til $ 500.

Natalya Pasechnikova understreket at selve operasjonen er gratis, den varer ikke mer enn 15 minutter, og etter to dager begynner en person å se.

Tidligere, under kataraktkirurgi, fjernet legene ganske enkelt en tåkete linse og tok på seg briller.

Natalia Pasechnikova bemerket at "det er vanskelig og upraktisk for eldre mennesker å ha klumpete rammer." Kunstige linser erstattet briller.

"Katarakt sykdom er den vanligste blant eldre mennesker," understreket Natalya Pasechnikova.

Hun bemerket også at "i mange europeiske land gjennomføres slike handlinger med gratis operasjoner for krigsveteraner og pensjonister på initiativ fra by- og regionale administrasjoner".

REFERANSE. Katarakt - en sykdom i linsen i øyet, manifestert i dens tåke. Oftest forekommer grå stær ved eldre mennesker (senil grå stær), fordi det er en refleksjon av aldersrelaterte endringer i kroppen.

Blant andre årsaker til utseendet av grå stær, kan ugunstige miljøforhold (termisk stråling eller stråling, eksponering for forskjellige giftige stoffer), forskjellige øyeoperasjoner, generelle sykdommer (for eksempel diabetes mellitus og praktisk talt alle tilknyttede øyesykdommer) skilles..

Medfødte grå stær (assosiert med endring i arvelighet) er vanlig i barndommen.

I arbeidsfør alder og barndom er traumatiske grå stær ikke uvanlig..

Alle ovennevnte grå stær, bortsett fra senil, kalles kompliserte og avviker med hensyn til opprinnelse.

Til tross for mangfoldet av kliniske manifestasjoner av grå stær, er den eneste måten å behandle den på kirurgi.

Forsøk på kirurgisk behandling av grå stær har vært kjent siden faraoene, men bare de siste 300 årene kan resultatene deres anses som vellykkede.

Utviklingen av moderne mikrosurgisk utstyr (opprettelse av mikroskop, mikrosurgiske instrumenter, moderne biologisk inerte materialer og kunstige linser) har revolusjonert tilnærmingen til grå stærbehandling siden 70-tallet. Den første mikrosurgiske kataraktkirurgien besto i å fjerne en overskyet linse fra øyet med sin kapsel (intracapsular).

Senere utviklede kirurgiske prosedyrer ble utført på en slik måte at linsekapslen forble (ekstrakapsel).

Denne metoden gjorde det mulig å implantere en kunstig linse i øyet i en naturlig seng. Det er nødvendig å fokusere bildet på netthinnen..

I tilfeller der en kunstig linse ikke brukes, må den erstattes med briller med veldig høy optisk kraft. Disse glassene har mange mangler: de er tunge, øker alle objekter og avstander betydelig til dem, forvrenger bilder, begrenser synsfelt. Pasientene blir vant til briller i flere måneder, og nekter i noen tilfeller dem, og foretrekker å se verre.

Kunstige linser som eksisterte inntil nylig var store og krevde et større snitt for implantasjon..

I denne forbindelse ble operasjonen alltid fullført ved å suturere det kirurgiske snittet. Det var et slikt snitt og sutur som bestemte alle komplikasjonene forbundet med operasjonen (divergens, suppuration og utbrudd av suturer, komplekse "astigmatiske" briller, blødninger i netthinnen og i øyet) og betingelsene for pasientrehabilitering (opp til 6 måneder).

Glaukomavdeling
og linsens patologi

Katarakt Laserkirurgi

Fjerning av ultralydkatarakt

Konservativ behandling av glaukom

Behandling av grå stær og glaukom i Odessa

På Institutt for glaukom og linsepatologi ved Institutt for øyesykdommer og vevsterapi. V.P. Filatov i Odessa behandler grå stær og glaukom, samt implanterer en intraokulær linse (IOL). Moderne utstyr og profesjonaliteten til leger gjør det mulig å diagnostisere et problem selv på de tidligste stadiene.

Katarakt - en sykdom som er assosiert med en irreversibel prosess med å tømme ("uskarphet") av øyelinsen inntil fullstendig tap av synet. Kataraktbehandling i Filatova (Odessa) utføres ved hjelp av en LenSx Laser femtosekundelaser. Dette er et moderne utstyr med høy presisjon godkjent av FDA for slike operasjoner..

Kataraktfjerning varer omtrent 20 minutter under narkose. Etter operasjonen blir en intraokulær linse (IOL) implantert i en bevart linsekapsel. For øyeblikket brukes en av de beste IOL-modellene - AcrySof IQ ReSTOR Multifocal Toric multifokale linse. En forbedring i synet blir observert i de fleste tilfeller i løpet av de første timene. Legen foreskriver et kurs medikamenter for at IOL skal slå rot normalt. Etter noen timer kan det hende at pasienten allerede kjører hjem.

Glaukom er en gruppe øyesykdommer forårsaket av en økning i intraokulært trykk (VDG), atrofi av synsnerven og innsnevring av synsfeltet. Glaukombehandling i Odessa utføres ved Filatov Institute både gjennom kirurgisk inngrep eller med laser, eller ved bruk av konservative metoder (et medikamentforløp for å forbedre næring av synsnerven).

Operasjonen for å behandle glaukom er rettet mot å skape en ny måte for utstrømningen av intraokulær væske. Avhengig av stadium av glaukom, kan operasjonen være ikke-gjennomtrengende eller gjennomtrengende. Tidlig glaukombehandling er en enklere og mindre smertefull prosess..

Registrer deg for diagnostikk

Husk at konservativ behandling bare kan bremse utviklingen av sykdommen i de fleste tilfeller. Behandling av grå stær og glaukom i Filatova (Odessa) er først og fremst en kirurgisk løsning på problemet. Vi anbefaler at du registrerer deg for en diagnose når de første symptomene på sykdommen vises:

(099) 31-80-851, (097) 27-02-452, (048) 729-84-15

Øyeblikket har kommet, og du bestemte deg for å gå til en spesialist. Skriv ned navnene på spesialister, deres erfaring og for øvrig et telefonnummer for konsultasjon på vår hjemmeside. Det er bra å lese meningene til besøkende som mottok undersøkelsen. Alle vil gjerne bli konsultert personlig av hovedlegen. Se opp for dårlige inntrykk slik at du ikke kommer i en dårlig situasjon. Inntrykket av tjenesten på et hvilket som helst sykehus avhenger av utdanningsnivået til leger og i tillegg av klassen av enheter som brukes på sykehuset. Mange leger kan bruke det mest moderne utstyrssettet på avdelingene. Det er nyttig hvis klinikken tar imot en professor eller annen lege i ypperste klasse.

Åpen gruppe

BOBROVA Nadezhda Fedorovna

Æret arbeider for vitenskap og teknologi i Ukraina. Doktor i medisinske vitenskaper, professor, leder for det ukrainske senteret for pediatrisk oftalmologi, sjefforsker, leder for Institutt for pediatrisk oftalmologi, Institutt for oftalmologi og vevsterapi oppkalt etter V.P. Filatov Academy of Medical Sciences of Ukraine.

Født 17. april 1948 i Kazan (Tatar, den autonome sovjetiske sosialistiske republikk, Russland).

I 1972 ble hun uteksaminert fra Odessa Medical Institute. N.I. Pirogov. Fra 1972 til 1973 studerte hun på internshipet i oftalmologi (Eye Clinic of Odessa Medical Institute), og fra 1976 til 1980 - på forskerskolen ved Institute of Eye Diseases and Tissue Therapy oppkalt etter V.P. Filatova.

I 1981 - 1986 - Forsker ved Ophthalmotraumatology Department of the Institute of Ophthalmology and Tissue Therapy oppkalt etter V.P. Filatov; siden 1982 har han vært sjef for Institutt for pediatrisk oftalmologi.

Medlem av Association of Oftalmologs of Ukraine, Presidiums of the European Ophthalmological Society and the Association of Physicians of Odessa Region, World International Women's Club "Zonta".

Sammen med svenske øyeleger deltok hun i en veldedighetsarrangement for å gi medisinsk behandling til barn i Ukraina med medfødte grå stær. Som et resultat av operasjonene ble visjonen returnert til 108 barn fra forskjellige regioner i Ukraina. Nadezhda Fedorovna ønsker å opprette et rehabiliteringssenter for øyelegeologer i Odessa med moderne diagnostisk og medisinsk utstyr og en opplæringsbase for unge øyeleger.

Tildelt Veteran of Labor-medaljen.

Hobbyer: reise og litteratur.-

Clinic of Doctor Filatov

Den tverrfaglige klinikken til Doctor Filatov i St. Petersburg, kjent i landet, er kjent for sin smale profil spesialisering innen kjønn og kjønn av kjønn. De viktigste tjenestene som tilbys her er gynekologi, urologi og venereologi.

Ved hjelp av det mest moderne utstyret behandler vi vellykket betennelse, prostatitt, erosjon. I det kliniske laboratoriet er all nødvendig diagnose mulig for pasienten. Taushetsplikt og delikatesse hos profesjonelle leger gjennom mange års arbeid gir inspirasjon til pasienter.

Her vil du finne en individuell tilnærming og oppmerksomhet, samt garantert forståelse av intime problemer og deres løsning. Pasienter i alle aldre, med smertefulle plager og komplikasjoner, selv i de mest avanserte tilfellene, kan kontakte oss uten å nøle. Rimelige priser - et av aspektene ved prestisje på vår klinikk! Regelmessige kampanjer gjør våre rimelige tjenester enda rimeligere..

Den største verdien av vårt private senter er høyt kvalifiserte medarbeidere, fagpersoner i deres felt, som du helt kan stole på! Leger fra Gud - disse ordene refererer helt til dem! Kandidater til vitenskaper, professorer, sjefspesialister for ledende bymedisinske institusjoner tilbyr tjenester av høy kvalitet i de ovennevnte områdene, så vel som i dermatologi, endokrinologi og kirurgi. Derfor blir servicenivået til vårt senter ansett som et av de beste i St. Petersburg.

Ved den første konsultasjonen på en avtale med erfarne urologer og gynekologer, vil du få medisinsk behandling i form av en foreløpig diagnose og utnevnelse av medisinske prosedyrer. Hvis våre pasienter følger instruksjonene fra leger, og ikke selvmedisinerer med antibiotika og andre medisiner uten passende resept, vil de bli fullstendig kurert.

Delikate tjenester - anstendig!

Det er ingen hemmelighet at det ved en legeavtale knyttet til å løse intime problemer er vanskelig å bli frigjort, men dette gjelder ikke spesialistene våre. Allerede på det første møtet og konsultasjonen med pasienter disponerer de seg selv. Og dette er nøkkelen til samarbeid, og derfor effektiv og høykvalitets kur av pasienten til glede for legen.

Klinikken har det nyeste utstyret for laboratorieforskning og prosedyrer, som lar deg identifisere sykdommer selv i begynnelsen, ikke vist, og gjennom forebygging - for å eliminere deres fokus. Vi utfører ultralyd og alle nødvendige tester.

Alle tjenester fra den tverrfaglige klinikken til Dr. Filatov fra Helsedepartementet er lisensiert. Og gjennomgangene av takknemlige pasienter som henvendte seg til leger i mange års erfaring i arbeidet sitt, taler for seg selv. I tillegg til personlig takknemlighet til leger som har gyldne hender som plusser, bemerker de den praktiske plasseringen av klinikken, enkel kommunikasjon med leger, hjemmekomfort og service av høy kvalitet.

Hvis du likte informasjonen om Dr. Filatovs klinikk, foreslår vi at du kontakter oss på telefon eller kommer til den oppgitte adressen for alle spørsmål. Vi hjelper deg gjerne enn vi kan.

Klinikk filatova glaukom. Kostnader for kirurgi ved Filatov Research Institute

Se hele versjonen. Kostnader for kirurgi ved Filatov Research Institute

fortell meg hvem som vet. kanskje ikke noen problemer med temaet, men ikke finner. Jeg leste hele emnet ikke fant det gamle. hos moren (70 år), katarakt 1 øye ikke lenger ga retning til det regionale sykehuset. fortell meg som kom over interesserte i anmeldelser, leger, priser. takke

For noen år siden henvendte min far seg til In.Filatov for synsnedsettelse, etter alle undersøkelsene fikk han forskrevet behandling med lazar (jeg vet ikke navnet, jeg forstod ikke da), som et resultat av behandlingen han var praktisk talt blind, han så bare silhuetter og deretter med perifert syn. til hvem, fordi De sa at det ikke var deres skyld (atrofi av synsnerven skjedde). Etter det introduserte de faren for en lege (veldig kjent i samme klinikk) for å hjelpe til med å gjenopprette synet i det minste litt, og han ble dømt til at den berømte lazaren hans ganske enkelt brente øynene. Og nå er det ingenting å hjelpe ham med. Her har du resultatet av behandling ved instituttet. Så det er bedre å finne ut og sjekke diagnosen og behandlingsmetodene hundre ganger med forskjellige leger, selv om ingen er trygge for slik uaktsomhet og uansvarlighet fra legers side. Nå begynner synet på min mor å bli dårligere (det ser ut som en grå stær), og nå tenker vi på hvor vi skal gå og hvem vi skal henvende oss for å ikke komme inn på superspesialistene som de alle fremmer seg..

er vi egentlig bare 3 institusjoner i øynene. du kan bare høre Tarus, som nesten aldri helbreder alvor! Filatova og Olgievskaya. Mer presist to. Filatova og Olgievskaya. Tarus vset ikke. Og takk Gud for at vi har dem. Halvparten av Ukraina drar til oss for behandling.

Foreldre til barn som kommer til eksamen og faller inn i rom 17. poliklinikker - uthold når du rådfører deg med kamerat. Blokhina A.Yu. som lege og person er han ikke så god. Det er bedre å vente eller insistere (hvis dette ikke er en konsultasjonsdag) på konsultasjoner med kirurgen fra avdelingen.

Og så ble vi Bobrova overrasket over skriftene til denne "forfatteren".

Venner, gi råd fra en spesialist fra 4. avdeling. Har du lest skumle anmeldelser, er det noen positive sider i behandlingen av netthinneavløsning? Min mor har en omfattende netthinneavløsning og hemoftalmus. Jeg vil være veldig takknemlig.

Det kraftigste behandlingssenteret for netthinneavløsning i Ukraina er Filatov Institute. Naturligvis er de fleste resultatene positive, men det oppstår også komplikasjoner. Ta kontakt med hodet Umanets N.N.

Det kraftigste behandlingssenteret for netthinneavløsning i Ukraina er Filatov Institute. Naturligvis er de fleste resultatene positive, men det oppstår også komplikasjoner. Ta kontakt med hodet Umanets N.N.

Ikke vill vill folk, for som oftest går de dit for de som har liten tid til "forsøk på å komme seg" og som kanskje mister synet i dag.

Det beste senteret for behandling av netthinneavløsning er Eye Microsurgery Center på Komarova 3 IN KIEV. Det er sant, og han kan ikke ordne det "beste arbeidet" til Filatov Institute, fordi det er for sent.

Diagnostikkomplekset der er på høyeste nivå - moderne utstyr som gjør at legen kan se ALT.

Tull, din personlige negative holdning til instituttet råder over fakta, og det er bare du som villeder folk.

Utstyret, erfaringene og kvalifikasjonene til leger ved instituttets avdeling for netthinneavløsning er på et høyere nivå, og til høyre er denne avdelingen senteret for behandling av netthinneavløsning i Øst-Europa.

Det var vitrektomi som først ble introdusert i Ukraina ved Filatov-instituttet, og bare noen få år senere dukket opp i Kiev.

Angående korrigering av andres arbeid. Dessverre er behandling av netthinneavløsning et av de vanskeligste problemene i oftalmologi, og det er risiko for komplikasjoner etter operasjonen. Det er komplikasjoner etter enhver operasjon og ikke bare oftalmisk, ikke bare i Odessa, Kiev, men også i New York, Boston, London, Paris, etc..

Jeg vil ikke fortsette videre diskusjon med deg, men hvis du ikke eier emnet, ikke gi falske generaliseringer.

Jeg leste innlegget ditt ovenfor, jeg sympatiserer med deg og din familie.

Ikke vill vill folk, for som oftest går de dit for de som har liten tid til "forsøk på å komme seg" og som kanskje mister synet i dag.

Det beste senteret for behandling av netthinneavløsning er Eye Microsurgery Center på Komarova 3 IN KIEV. Det er sant, og han kan ikke ordne det "beste arbeidet" til Filatov Institute, fordi det er for sent.

Diagnostikkomplekset der er på høyeste nivå - moderne utstyr som gjør at legen kan se ALT.

og hva sier du om hodet. filial Maletsky Anatoly Parfentievich? Jeg ble anbefalt å kontakte ham

Spirko Vitana Konstantinovna - 8. gren i. Filatova er en veldig god spesialist!!

Ikke fortell meg, det var mange andre gode spesialister som jobbet på den avdelingen!

Du kan kontakte Olgievskaya "Center for Eye Microsurgery", der det er en øyeambulanse. Der i tredje etasje i hodet. filial Kolesnichenko S.V. han har gyldne hender, men det er også linjer. akseptabel kø, mannen utførte operasjonen der, fornøyd. Svigerfaren gjorde grå stær, men så i 2. avdeling er det også normalt.

Mitt råd til deg er å kontakte Olga eller Kiev. Jeg vil ikke tette temaet her, men det er ingen leger i Filatovo. Jeg anbefaler deg å søke råd fra en selvforsørgende klinikk på Zhukovsky 30. En eldre optometrist tar det dit. Hun var selv student av filatov. Hun vil hilse på legen. Hovedsaken er å stå i kø. Hun er VELDIG smart! Tlf register 7224030. Ikke vær syk: rose:

Hva heter en eldre oculistkvinne?

Hvem vet hvor mye Cold Barley-kirurgi koster?

Hva heter en eldre oculistkvinne?

Ønsker dere alle en god dag. Nå vil jeg på sin side legge igjen kommentaren min, fordi jeg på en gang virkelig trengte den og ble veiledet av tilbakemeldingene dine (og ikke forgjeves.) Kjære eksperter fra Filatov Cl. På vegne av min mor ønsker jeg å uttrykke min dype takknemlighet til deg for kunnskapen din, dine ferdigheter, støtte og hjelp. På klinikken din gjennomgikk moren min en kompleks operasjon (vitrektomi), og viktigst av alt, med et gunstig resultat. Du er verdige spesialister. Verdige mestere av håndverket deres. Vi var veldig redde, men alt gikk mer enn bra. Spesiell takk til Levitskaya Galina Vasilyevna for hennes oppriktige varme og respekt for hver pasient. Vel, hva annet å legge til: forholdene er utmerkede, personalet har respekt, prisene er rimeligere sammenlignet med andre sykehus. bra: Takk for at du returnerte visjonen (så langt det er mulig) til min nærmeste person.

Min bestemor (80 år gammel) hadde glaukom, grå stær, bodde i en annen by, når problemer startet, hun ble undersøkt der, de sa at det var bedre å ikke gjøre operasjonen (alder, høyt blodtrykk), deretter dro hun til flere andre leger, da den foreskrevne behandlingen ikke hjalp og synet var veldig falt mye, sa de samme ting.

Jeg vil undersøke det igjen? Hvor og hvem er det bedre å kontakte i byen vår?

Min bestemor (80 år gammel) hadde glaukom, grå stær, bodde i en annen by, når problemer startet, hun ble undersøkt der, de sa at det var bedre å ikke gjøre operasjonen (alder, høyt blodtrykk), deretter dro hun til flere andre leger, da den foreskrevne behandlingen ikke hjalp og synet var veldig falt mye, sa de samme ting.

Jeg vil undersøke det igjen? Hvor og hvem er det bedre å kontakte i byen vår?

Mine 86 og hennes har samme ting... gikk til en spesialist (som det ikke er penger som betyr noe for, men personen selv) rådet meg til ikke å gjøre noe, for det kan virkelig gjøres enda verre. Han foreskrev dråper til oss, de hjalp henne ganske mye. så... bestemor ser nå heller ikke. bare lys. gjennom tett blekemiddel med det ene øyet, og det andre ser ikke noe i det hele tatt.

Takk for svaret! De fortalte oss det samme, selv om det er synd at de søkte seg med en gang de begynte å miste synet - legen sa at bare operasjonen ville hjelpe, og da ikke for å gjenopprette synet, men for å stoppe prosessen med tap av synet, men siden alder og høyt blodtrykk det er fremdeles ukjent om operasjonen ((((((((((

Vi drypper, kontrollerer trykket, men det er ingen effekt og vil tilsynelatende ikke (((((((((

Mormor er en veldig aktiv person i livet, og da, en gang og alt ((((((

Jeg vet ikke hvordan hun skal støtte og underholde henne, plutselig stoppet livet hennes, hun forstår ikke en gang at nå er dag eller natt ((((((

Og hvordan du kan hjelpe henne?!

God morgen alle sammen. Folk, fortell meg, vær så snill, hvem vet hvor mye kataraktkirurgi koster i dag med alle sekundære utgifter (linse, medisiner, sykehusseng, etc.). Mamma trenger det. Mamma er 62 år. Interessert på et sykehus på Olgievskaya. Og likevel, hvem vil fortelle deg om du trenger litt retning for en operasjon på et sykehus på Olgievskaya. Takk alle på forhånd.

God morgen alle sammen. Folk, fortell meg, vær så snill, hvem vet hvor mye kataraktkirurgi koster i dag med alle sekundære utgifter (linser, medisiner, sykehusseng, etc.). Mamma trenger det. Mamma er 62 år. Interessert på et sykehus på Olgievskaya. Og likevel, hvem vil fortelle deg om du trenger litt retning for en operasjon på et sykehus på Olgievskaya. Takk alle på forhånd.

Moren min og jeg var på Olgievskaya i går for en undersøkelse. hun trenger en operasjon. Så fra begynnelsen av må du registrere deg hos terapeuten til enten. så kommer du for undersøkelse. Etter det vil de gi deg hvilke tester du skal ta hjemme hos deg. Og når alt er klart for deg, må du bestemme nummeret og du har en operasjon. En operasjon med et godt objektiv og medisinen deres koster 4950, men det er billigere, velger du.

Og nå er jeg interessert i spørsmålet, og hvem som kan fortelle meg Hvem bedre skal gå på kirurgi, fikk vi beskjed om hva Werner G, E gjør. og datteren. Hvem har laget eller hørt anmeldelser. Vennligst skriv. Og så fikk vi beskjed om å bestemme hvem vi vil. men hvordan kan jeg vite hvem som gjør hvordan. Jeg vil være veldig takknemlig og med meg +++

Elena55555, takk for svaret. Si meg, vær så snill, for jeg skjønte ikke helt hva det vil si for deg. ”Fra begynnelsen av trenger du å avtale med terapeuten

heller ikke der. " Til hvilken terapeut? Men er det ikke nødvendig å registrere registeret? Jeg ringte i går. 723-52-08 (register og ambulanse der

hjelp). De fortalte meg at ingen retning var nødvendig, og at du først må gå til registeret, og de vil forklare alt der. Og likevel, fortell meg,

kostnadene på 4950 UAH. legen har allerede fortalt deg der, og hva slags linser produseres (Russland, Ukraina, USA.)? Takk på forhånd.

Elena55555, vil jeg legge til. Du har ikke blandet sammen legens navn, kanskje Wenger G.E. Dette er hva jeg fant på dette forumet, og det er dette de skriver:

SPØRSMÅL: Jeg vil ikke åpne et nytt emne, så jeg skriver her, selv om spørsmålet mitt skiller seg fra navnet på emnet..

Mormor har en grå stær, hun må opereres. Noen utførte lignende operasjoner i Odessa? Som et resultat? Hvor er bedre å gjøre? Fordi Hvis vi bor i Poskot, kan vi gjøre det på et regionalt sykehus. Men jeg aner ikke om de har det bra der eller ikke..

SVAR: Vi opererte en grå stær med begge bestefarens øyne på klinikken for øyesykdommer på Olgievskaya, i nærheten av medina. Den første operasjonen var i 2004 - 500u.e. den andre - i 2007 - 600 cu drevet av professor Wenger G.E. og den behandlende legen på avdelingen var Dr. Bassim (syrisk). kostnaden for operasjonen inkluderer et sted i avdelingen (avdeling for 4 personer), en linse og dråper i øyet for preoperativ forberedelse. De sa at legens arbeid også er inkludert i dette beløpet, men ved utskrivning takket vi fortsatt Bassim. generelt var fornøyd. Og på bekostning av det regionale - ærlig talt, anbefaler jeg ikke. På Olgievskaya er bedre

Du fikk riktig beskjed om at du må gå til registeret, der avtaler de en avtale med terapeuten (selv om det er en tur i en måned fremover), leder terapeuten deg til alle undersøkelser. alt på klinikken, og så går du gjennom legene og testene på bostedet og med alt klart for dem. Når det gjelder kostnadene, sa legen til oss, jeg vet ikke produksjonen, vel, dette er det beste. Ja. Wenger G.E. er navnet på legen, mor og datter gjør, og jeg vet ikke hvem jeg skal gå, de ba oss om å bestemme og snakke. Og noe er det ikke som ikke skriver anmeldelser. Og jeg vet ikke hvem jeg skal sette moren min til kirurgi.

Wenger G.E. det virker i det hele tatt som en professor, og slik jeg forstår det, er en lege med mer erfaring enn en datter, men hun er etter min mening alderen. Og når planlegger du å gå på kirurgi. Moren din har også grå stær ?

Du fikk riktig beskjed om at du må gå til registeret, der avtaler de en avtale med terapeuten (selv om det er en tur i en måned fremover), leder terapeuten deg til alle undersøkelser. alt på klinikken, og så går du gjennom legene og testene på bostedet og med alt klart for dem. Når det gjelder kostnadene, sa legen til oss, jeg vet ikke produksjonen, vel, dette er det beste. Ja. Wenger G.E. er navnet på legen, mor og datter gjør, og jeg vet ikke hvem jeg skal gå, de ba oss om å bestemme og snakke. Og noe er det ikke som ikke skriver anmeldelser. Og jeg vet ikke hvem jeg skal sette moren min til kirurgi.

Hallo! Si meg, foregår undersøkelsen på en klinikk eller sykehus? Jeg husker jeg var der på klinikken for flere år siden. Inntrykk er dårlig. Det var mange mennesker: sad_anim: Konjunktivitt smittet meg der. Hva er situasjonen??

Jeg kan si mye..

Si meg i PM takk.

Wenger G.E. det virker i det hele tatt som en professor, og slik jeg forstår det, er en lege med mer erfaring enn en datter, men hun er etter min mening alderen. Og når planlegger du å gå på kirurgi. Moren din har også grå stær ?

Wenger G.E. 70 år gammel. Ja, mammas grå stær, vi har allerede gjort en undersøkelse der, nå skal vi gjennom resten av legene og testene, og jeg tror at hvis alt er normalt med testene, så etter 16. april for kirurgi.

Elena55555, men ikke fortell meg hvor mye undersøkelsen kostet deg, hvilke undersøkelser tok du? Og det tok mye tid for deg - er køene lange? Jeg vet ikke, med diabetes de gjør en slik operasjon, er det bare at mammas diabetes og syn blir dårligere og verre. (

Elena55555, aaaa. Jeg glemte å spørre, så du har allerede bestemt deg for en lege - hvem vil du gjøre? Det vil være en forespørsel til deg - melde deg på her når moren din blir operert. Jeg ønsker din mor en suksessfull operasjon.

Elena55555, men ikke fortell meg hvor mye undersøkelsen kostet deg, hvilke undersøkelser tok du? Og det tok mye tid for deg - er køene lange? Jeg vet ikke, med diabetes de gjør en slik operasjon, er det bare at mammas diabetes og syn blir dårligere og verre. (

Terapeuten fortalte undersøkelsen hvilket kontor hun skulle gå til (et sted rundt rom 3), så gjennomførte hun undersøkelsen, så gikk de til avdelingslederen og det var det. Det tok 1,5 time. det er lite penger. I gangene 80 gr. Jeg vet ikke om diabetes. Hvem vi skal gjøre har ikke bestemt seg ennå. Her venter jeg på at noen vil skrive en anmeldelse til de skriver.

Hvem kan fortelle om legene fra klinikken til Filatov Drozhzhina Galina Ivanovna eller Gaydamak Tatyana Alexandrovna.

Det er et vanskelig problem, er det verdt det å kontakte disse legene, kan dra til Kiev med en gang.

Clinic of Doctor Filatov

Hvert år får flere og flere menn og kvinner problemer med forplantningssystemet. Og hvis kvinner med jevne mellomrom besøker leger, så gjør menn dette ganske sjelden eller ikke besøker klinikker. Slik uaktsom behandling av kroppen din kan føre til triste konsekvenser, derfor må du ved de første tegnene på en sykdom besøke lege.

Clinic of Doctor Filatov er den mest populære klinikken der du vil bli hjulpet til å løse eventuelle problemer forbundet med problemene med det kvinnelige og det mannlige reproduktive systemet. De beste spesialistene henvender seg individuelt til hver enkelt av sine klienter uavhengig av kjønn og alder. På grunn av det faktum at den tverrfaglige klinikken til Doctor Filatov er utstyrt med det mest moderne utstyret, vil legene være i stand til å identifisere forskjellige sykdommer på de tidligste stadiene og foreskrive effektiv behandling.

Behandling av mannesykdommer

I dag lider flere og flere menn av sykdommer i prostata, men ikke mange henvender seg til spesialister, siden de mener at det er ubrukelig. Dette er faktisk ikke tilfelle. Klinikken til Doctor Filatov vil hjelpe deg å bli kvitt denne trøbbel for alltid, fordi prostatitt behandles vellykket. selv om menn lanserte denne sykdommen.

Som regel liker det sterkere kjønn ikke å snakke om sykdommene deres, fordi de er redde for publisitet, men i denne private klinikken overholder spesialister regler for taushetsplikt. Alt du forteller ved legen din, uansett hva diagnosen er, kan du være sikker på at ingen vil vite noe om det.

I tillegg til prostatitt, vil hver mann i denne klinikken være i stand til å kurere andre sykdommer forbundet med seksuelle funksjoner, samt ta en analyse for seksuelt overførbare sykdommer og gjennomgå behandling.

Kvinnesykdommer og deres behandling

Kvinner lider mye oftere av sykdommer i seksuelle funksjoner enn menn, og mange av dem kan skade helsen betydelig eller til og med føre til infertilitet, så kvinner trenger å besøke en gynekolog flere ganger i året. På klinikken til Doctor Filatov vil kvinner få den mest kvalifiserte hjelpen, uansett hvilket problem hun adresserer.

En av de vanligste og farlige sykdommene for kvinner er adnexitt. Denne sykdommen kan føre til infertilitet, så behandlingen av den er veldig viktig. I klinikken til Doctor Filatov får hver kvinne en individuell tilnærming og behandling, takket være hvilken du permanent kan kvitte deg med adnexitt. Du kan også gå til klinikken for diagnose og graviditetshåndtering..

Klinikken til Doctor Filatov er veldig populær på grunn av sin brede spesifisitet, oppmerksomme holdning til hver pasient og svært rimelige priser. Enhver lege er alltid klar til å svare på alle spørsmålene dine, fortelle i detalj om sykdommen din og foreskrive den mest effektive behandlingen. Du kan avtale en spesialist eller finne ut fullstendig informasjon om klinikken på www.delikatno.ru. Helse er det viktigste i en persons liv, og de vil hjelpe deg å redde det i den beste klinikken til Doctor Filatov.

Antall visninger: 205

Kommentarer til artikkelen "Doctor Filatov Clinic"

"Filatov Clinic" vil bidra til å løse problemene med mannlig og kvinnelig helse

Det er sannsynligvis vanskelig å finne en person som, minst en gang i livet, ikke har opplevd problemer forbundet med gynekologi eller endokrinologi. Årsakene til denne typen sykdom er mange. Blant dem, og feil livsstil, og miljøforurensning, og underernæring.

I dag er det et stort utvalg av klinikker, kontorer, medisinske institusjoner som tilbyr sine tjenester for å løse disse problemene. Men ikke alle institusjoner er i stand til å hjelpe i denne situasjonen. Derfor er det nødvendig å velge akkurat en slik klinikk der du kan få en hel rekke tjenester som er rettet mot å løse problemet. En slik medisinsk institusjon er den flerfaglige klinikken til doktor Filatov.

Hovedaktivitetene i klinikken

Klinikken har vært i drift i over 10 år. I løpet av denne tiden fikk hun bare positive anmeldelser fra sine pasienter. Tross alt hjalp klinikkens spesialister dem med å løse problemene med det intime livet, og de gjorde det veldig delikat og effektivt..

Du kan bestemme følgende hovedaktivitetsområder for Clinic of Doctor Filatov:

Gynekologi - Gynekologer av klinikken gjennomfører gynekologiske forebyggende undersøkelser av kvinner, hjelper til med å oppdage og effektivt behandle sykdommer i de kvinnelige kjønnsorganene, selv på et tidlig stadium av deres utvikling. Direkte i klinikken selv kan du gjennomføre et fullstendig løpet av undersøkelse og diagnose, uten det er det umulig å oppdage sykdommen og foreskrive nødvendig behandlingsforløp.

Urologi - dette området av klinikken inkluderer påvisning, behandling og forebygging av sykdommer i kjønnsorganene. Spesiell oppmerksomhet rettes mot den mannlige halvparten av pasientene på klinikken. Tross alt påvirker problemer med kjønnsorganet hos menn direkte deres reproduktive funksjon og styrke. Det er grunnen til at konsultasjon av urolog androlog er ekstremt viktig for menn.

Venereologi - aktiviteten til spesialiserte venereologer i en privat klinikk er rettet mot rettidig påvisning og behandling av seksuelt overførbare sykdommer og seksuelt overførbare sykdommer. Faktisk er ikke bare helsen til pasienten selv, men også hans partner avhengig av dette.

Dermatologi - å identifisere, foreskrive et effektivt behandlingsforløp for hudsykdommer - dette er hovedoppgavene til institusjonens hudleger. I tillegg retter hudleger maksimal innsats og kunnskap for å bestemme årsaken til sykdommen. Uten å identifisere årsakene og faktorene som førte til sykdommen, er det faktisk umulig å overvinne sykdommen for alltid

Endokrinologi - den hektiske livsrytmen i den moderne verden fører til konstant stress og nervøs belastning, som krever maksimal belastning på ytelsen til det menneskelige endokrine systemet. Derfor opplever mange pasienter problemer med funksjonen av kjertlene i kroppen, noe som kan føre til svekket menneskelig immunitet. Det er disse problemene endokrinologene til denne medisinske institusjonen også hjelper til med å løse. De vil bidra til å tilpasse livets rytme på en slik måte at det menneskelige endokrine systemet er så beskyttet som mulig..

Ultralyd- og laboratorietester - det er umulig å diagnostisere nøyaktig uten en grundig laboratorieundersøkelse eller ultralyd av pasientens indre organer. For dette trenger ikke pasienter fra klinikken Dr. Filatov å vandre på jakt etter laboratorier. Alle nødvendige analyser og studier kan utføres direkte i selve klinikken..

Fordeler med klinisk behandling

Hvis du har behov for behandling eller forebygging av sykdommer i det endokrine systemet, hvis du bryr deg om tilstanden i kjønnsorganet ditt, hvis du trenger å løse dermatologiske problemer i huden, vil spesialistene fra klinikken Dr. Filatov hjelpe til med å løse alle disse og mange andre problemer, gi profesjonelle råd, vil gjennomføre en laboratorieundersøkelse raskt og effektivt.

Klinikken er utstyrt med det nyeste moderne utstyret, og bruken av dette sammen med den høye profesjonaliteten til klinikkspesialistene gir et positivt resultat.

Alvet på Filatova

Timer: hver dag, døgnet rundt.

ALvet er en moderne veterinærklinikk. Et komplett utvalg av tjenester for kjæledyrene dine tilbys døgnet rundt - fra enkle vaksiner til komplekse operasjoner, høyt servicenivå og erfarne medarbeidere. I tillegg har klinikken et veterinærapotek med et bredt spekter av medikamenter og kjæledyrprodukter. Praktisk tilgang og parkering rett foran klinikken.

Gjenopplivning av den nyfødte

I Moskva er det viden kjent, bare en kirke dedikert til Saint Tatiana er den ved Moskva universitet. Men i hovedstaden er det et annet tatiansk tempel, også en brownie. Dette tempelet ble grunnlagt på 1800-tallet, og er et av monumentene til den talentfulle arkitekten A. S. Kaminsky.

Y U W A Y M E R O D I T E L I !

Fra 1. november 2012. på grunnlag av poliklinisk kompleks GBUZ "DGKB nummer 13 navngitt. N.F. Filatova »DZM, tannbehandling under narkose. med bruk av beroligende midler, etter anestesiobservasjon av anestesileger, levering av et komplett spekter av terapeutiske, kirurgiske og kjeveortopediske tjenester. Det er plastisk kirurgi i frenum i overleppen, tungen, vestibulen i munnhulen, cystomi og cystektomi. Påfør moderne fyllmaterialer.