Ophthalmology Clinic Constellation in Kirov: kort beskrivelse, tjenester, anmeldelser

Ønsket om å ha skarpt syn er iboende hos enhver person. Det er ubehagelig å ikke si hei til en venn, bare ikke kjenne ham igjen, fordi på grunn av astigmatisme har en venns ansikt blitt uskarpt til en sjellfri flekk. Det er synd å nekte å lese bøker eller delta i favoritthobbyen din ganske enkelt fordi aldersrelaterte endringer gjorde det umulig å se normalt nær. Og ethvert problem med øynene kan føre til, hvis ikke fortvilelse, så bitterhet. Heldigvis lar moderne oftalmologi deg glemme de fleste av disse sykdommene. Vi tilbyr å bli kjent med en av de moderne institusjonene, klinikken "Constellation" i Kirov. Så la oss komme i gang.

Beskrivelse

Ophthalmology Clinic Constellation i Kirov tilbyr sine pasienter et bredt spekter av tjenester som tar sikte på å gjenopprette og korrigere syn. Så blant de mest populære av dem er laseroperasjoner som bruker LASIK- og MAGEK-teknikker, kataraktkirurgi, kompleks behandling av glaukom og smittsomme øyesykdommer, plastiske operasjoner som hjelper deg med å kvitte seg med effekten av skader i synsorganene..

Personale

I følge besøkende besøkende er klinikkpersonalet svært profesjonelle mestere i sitt håndverk, med erfaring og nødvendige kvalifikasjoner. For øyeblikket jobber følgende spesialister på institusjonen:

  • Alexey Zamyrov, overlege, ekspert på kirurgisk behandling av glaukom og grå stær.
  • Olga Borisovna Dryagina, jobber innen laser øyeoperasjoner ved bruk av LASIK og PRK metoder, utfører operasjoner for å fjerne grå stær og glaukom.
  • Alexander Gennadievich Yudin, erfaren laserkirurg.
  • Mikhail Anatolyevich Shcherbakov, ekspert på behandling av sykdommer i netthinnen.

Flere erfarne øyeleger med lang erfaring og ønske om å jobbe fungerer også..

Utstyr

Synskorrigeringsarbeid i Oftalmologiklinikken "Constellation" (Kirov) utføres kun på moderne utstyr produsert i Europa. Det brukes en innovativ excimer-laser fra en tysk produsent, som garanterer et minimum av ubehag under drift og fullstendig sikkerhet. Diagnostikk blir også utført på kvalitetsutstyr..

Prispolitikk

Prisene i Ophthalmology Clinic "Constellation" (Kirov) er ganske lave i landet. Til sammenligning er informasjon om kostnadene i rubler gitt i tabellen.

Oftalmologisk klinikk "Constellation" i Kirov: priser og anmeldelser

Ophthalmology Clinic Constellation behandler pasienter med forskjellige øyesykdommer. Klinikken har den nødvendige lisensen, så den kan garantere høyt kvalifisert service..

Ved den første behandlingen gjennomfører legen en utredning og omfattende diagnostikk. Om nødvendig kan konsultasjon av relaterte spesialister gjennomføres. Hvis sykdommen krever spesialisert pleie, inkludert høyteknologisk medisinsk behandling, instruerer øyelegen pasienten for behandling.

De viktigste instruksjonene for oftalmisk klinikk "Constellation" er:

  • Minimalt invasiv kataraktkirurgi (energifjerning og påfølgende implantasjon av den siste generasjonen av myke intraokulære linser, inkludert asfærisk og multifokal);
  • Laserkorreksjon av ametropi (astigmatisme, nærsynthet, langsynthet) ved bruk av moderne teknikker (LASIK, PRK i modifisering av MAGEK);
  • Hjelpe pasienter med glaukom ved hjelp av kirurgiske teknikker (laser, minimalt invasiv), inkludert å utføre ikke-penetrerende dyp sklerektomi for å redusere økt intraokulært trykk;
  • Utføre forskjellige operasjoner på lacrimal kanalene, øyelokkene, ytre rektus muskler i øyeeplet, det vil si på dens adnexa;
  • Operasjoner for ulike typer strabismus;
  • Legevakt for smittsomme øyesykdommer;
  • Terapeutisk og kirurgisk behandling av netthinnepatologier;
  • Plastikkirurgi og rekonstruksjon av organene i det optiske systemet for øyeskader, inkludert brannskader.

Priser for betalte katarakttjenester i øyeklinikken Constellation:

  • Mottak (undersøkelse, konsultasjon) av en øyelege - fra 500 rubler.
  • Fakoemulsifisering av grå stær med IOL (uten kostnad for en intraokulær linse, for ett øye) - fra 18 000 rubler.

Klinikk koordinater

610004 Russland, Kirov, Profsoyuznaya St., 7a
tlf: +7 (8332) 21-50-11

610002 Russland, Kirov, Kazanskaya St., 86
tlf: +7 (8332) 41-62-63

Anbefalte Cataract Clinics

"Eye Clinic of Dr. Shilova" er et av de ledende oftalmologiske sentrene i Moskva der alle moderne metoder for kirurgisk behandling av grå stær er tilgjengelige. Det siste utstyret og anerkjente eksperter garanterer høye resultater. Gå til organisasjonens side i katalogen >>>

"MNTK oppkalt etter Svyatoslav Fyodorov" - et stort oftalmologisk kompleks "Mycosurgery of the eye" med 10 grener i forskjellige byer i den russiske føderasjonen, grunnlagt av Svyatoslav Nikolaevich Fedorov. Gjennom årene har mer enn 5 millioner mennesker fått hjelp. Gå til organisasjonens side i katalogen >>>

Helmholtz Institute of Ophthalmology er den eldste oftalmologiske forsknings- og medisinske offentlige institusjonen. Det sysselsetter mer enn 600 personer som gir hjelp til mennesker med et bredt spekter av sykdommer. Gå til organisasjonens side i katalogen >>>

Klinikkkonstellasjon kirov anmeldelser

Flerfaglig medisinsk senter

Hvordan komme seg dit:

I gangavstand fra metroen Grazhdansky pr., En egen bygning på gårdsplassen.

Ytterligere informasjon gitt av klinikken:

Medical Center "CONSTELLATION" er en moderne klinikk med en bred profil, og arbeider innen følgende områder:


urologi;
nevrologi;
gynekologi;
dermatologi;
kosmetikk;
Studier om vener;
ortopedi;
hirudotherapy;
kirurgi;
andrologien;
manuell terapi;
kardiologi;
så vel som andre medisinområder.
Legesenteret "Constellation" er utstyrt med alt nødvendig for diagnose, forebygging, medisinsk og kirurgisk behandling.

Priser for tjenester til legesentre Constellation

De nyeste prisdataene ble oppdatert 4. mars 2019..

Ophthalmology Clinic Constellation

Ophthalmology Clinic Constellation i Kirov tilbyr sine pasienter et bredt spekter av tjenester som tar sikte på å gjenopprette og korrigere syn. Så blant de mest populære av dem er laseroperasjoner som bruker LASIK- og MAGEK-teknikker, kataraktkirurgi, kompleks behandling av glaukom og smittsomme øyesykdommer, plastiske operasjoner som hjelper deg med å kvitte seg med effekten av skader i synsorganene..

I det innledende behandlingsstadiet stilles en diagnose som lar deg identifisere hele komplekset av problemer og utvikle anbefalinger for eliminering av dem. Klinikken ligger i Kirov på Profsoyuznaya gate.

  • Øyediagnose;
  • Optisk sammenhengstomografi OKT;
  • Laser korreksjon;
  • Kataraktbehandling;
  • Glaukombehandling;
  • Behandling av sykdommer i netthinnen;
  • Fluorescens angiografi;
  • Nattlinser.

Den nødvendige listen over tester for abdominal kirurgi (grå stær / glaukom):
1. Fullstendig antall blod + blodplater;
2. Generell urinanalyse;
3. Blod på RW;
4. Blod på HBS-Ag, HCV
5. Blod for sukker;
6. Blod på protrombin;
7. EKG;
8. Fluorografi;
9. Konklusjonen til tannlegen;
10. Konklusjon av ØNH-spesialisten - en lege, med bilder av bihulene;
11. Konklusjonen av terapeuten, endokrinologen, kardiologen med tillatelse til kirurgi.
Testresultatene er gyldige i 10 (ti) dager..
Fullstendige analyser som trengs.

Den nødvendige listen over tester for laseroperasjon (laserkorreksjon):
1. Generell blodprøve;
2. Generell urinanalyse;
3. Blod på RW;
4. Blod for HIV;
5. Fluorografi (gyldig i 1 år)
6. Blod på HBS-Ag, HCV
7. Terapeutens mening om et eget skjema.
Testresultatene er gyldige i 10 (ti) dager..
Fullstendige analyser som trengs.

Kontaktinformasjon:
Kirov, St. Profsoyuznaya, 7a
(8332) 21-50-11
(8332) 41-62-63

Constellation

Oftalmology Clinic "Constellation" i Kirov by tilbyr diagnose og behandling av sykdommer i synsorganet. Innovativt utstyr og moderne mikrosurgiske instrumenter brukes. På Ophthalmology Clinic Constellation får fem øyeleger med lang arbeidserfaring. Manipulasjoner utføres uten ubehag for pasienter. Alle institusjonens aktiviteter er lisensiert i statlige organer..

tjenester

På grunnlag av konstellasjonen oftalmisk klinikk:

  • strabismus kirurgisk behandling,
  • adnexa kirurgi (lacrimal kanaler, øyelokk, ytre rektus muskler),
  • behandling av netthinnesykdommer,
  • intensiv pleie for smittsomme sykdommer i øyet,
  • rekonstruktiv plastisk kirurgi av kjemiske og termiske forbrenninger, med øyeskader begrenset til øyeområdet og dets adnexa,
  • kompleks behandling av glaukom ved bruk av mikroinvasiv og laserkirurgi (inkludert ikke-gjennomtrengende dyp sklerektomi), laserkorrigering av brytningsfeil ved MAGEK (modifisert PRK-teknikk) og LASIK,
  • grå stær behandling ultralyd phacoemulsification med IOL implantasjon, et kompleks av studier for laser synskorrigering.

Det utføres:

  • laser korreksjon (in situ laser keratomileusis, LASIK, PRK (fotorefraktiv keratektomi) ved bruk av mitomycin),
  • laseroperasjoner (fokal laserkoagulering av netthinnen, laser trabekuloplastikk, laser iridotomi, restriktiv laserkoagulering av netthinnen, perifert profylaktisk laserkoagulering av netthinnen, panretinal laserkoagulering av netthinnen).

Held:

  • diagnose av øyesykdommer (synsnervestimulering, korreksjon av svaksyn, visokontrastometri, keratotopografi, fundusundersøkelse og fluorescensangiografi, endotelmikroskopi, registrering av følsomheten og labiliteten til den visuelle analysatoren, ikke-kontakt pneumotonometri, perimetri, autoceratometri, biometri, autorefraktometri, autorefraktometri, autorefraktometri, autorefraksi.

Veibeskrivelse

Du kan komme til Sozvezdie oftalmologiske klinikk med buss nummer 67, 15, 21, 84, 14, 3. Gå av på stoppestedet ul. Union ".

Ophthalmology Clinic Constellation

oftalmologiBehandling av synsnerven, Behandling av astigmatisme, Behandling av amblyopi, Behandling av blefaritt, Behandling av konjunktivitt, EFI i øyet, OCT i netthinnen, Måling av intraokulært trykk, Laser korrigering av synet, Korreksjon av nærsynthet (nærsynthet), Behandling, fjerning av grå stær, Behandling av strabismus, Behandling av glamologi netthinnekirurgi, Retinal kirurgi, Retinal behandling, Chalazion fjerning, Øye-protetikk, Keratoplastikk, Tårekanalsondering, Vitrektomi
Plastisk kirurgiferdig
Kirurgiferdig
LegeattesterSykehusark
Medisinske sentreferdig
Undersøkelse av lakrimale kanalerferdig

Ophthalmology Clinic Constellation - legg inn en anmeldelse

  • For bedriftseiere
  • Hvis du har en virksomhet, er big-book-med.ru en ideell plattform for å finne nye kunder

  • Legg til organisasjon
  • Annonsemuligheter
  • Arrangementer støttet av BIG-BOOK
  • Om prosjektet:
  • Om storbok for brukere
  • Om Big-Book for Business
  • Tilbakemelding
  • Informasjonspartnerskap
  • Om selskapet
  • Vilkår for bruk
  • personvern
  • Utvikling og støtte
  • Hjelp:
  • registrering
  • Hvorfor er alt dette gratis?
  • Generell informasjon om din personlige konto
  • Organisasjonssøk
  • Slik fungerer søk
  • Legger til en organisasjon
  • Redigering, nettverk, sletting

Informasjonen som presenteres på nettstedet, kan ikke brukes til diagnose, behandling og erstatter ikke ansettelse av lege.

LLC "STORE BUK PORTALS"
PSRN: 1171215000494

Konstellasjon, oftalmisk klinikk - Kirov og Kirov-regionen

Legg igjen en ny anmeldelse

GMstar.ru bedriftskatalog - Constellation, oftalmisk klinikk: anmeldelser, kontaktinformasjon (adresse, lokasjonskart): Kirov-regionen og Kirov-regionen, virksomhetsområde: Synskorrigering

For perioden 01.05.2020 til 05.10.2020 ble siden til selskapet Constellation, oftalmology clinic sett 2.

  • synskorreksjon
  • synskorreksjon / behandling av oftalmiske sykdommer

Dette nettstedet er et massemedie (media) under navnet "GMSTAR.RU (DZHIEMSTAR.RU)".

Registreringssertifikat E-post nr. FS77-42631. Utstedt av den føderale tjenesten for tilsyn med kommunikasjon, informasjonsteknologi og massekommunikasjon (Roskomnadzor)

International Academy of Sciences "Problemer med intellektuell utvikling"

Redaksjonskontor: 127051, Moskva, pr. Bolshoi Karetny d. 20, s. 3
Redaksjonskontorer: 8 (495) 783-76-11, 8 (800) 775-27-03 (avgiftsfritt i Russland)

Constellation Ophthalmic Clinic Kirov

Adresse: Kirov, Profsoyuznaya, 7a - 2. etasje (vis på kart: Yandex, Google, 2GIS).

Hvordan komme seg til

Før du drar til stjernebildet, bør du studere plasseringen av selskapet på kartet.

Slik kommer du på Google Panorama

Bruk gatevisningstjenesten til å navigere og enkelt finne trapp, parkering eller finne bussholdeplasser i nærheten, metro.

Stengt nå. 02:27

Følgende ligger innen 10-15 minutters gange fra Constellation:

Kirov, Profsoyuznaya, 7. - 1. etasje

Kirov, Lenina, 15. - 1. etasje

Kirov, Lenin, 16

Kirov, Lenina, 20

Kirov, Profsoyuznaya, 44 - 2. etasje

Kirov, Lenina, 20

På bolyat-glaza.ru gir informasjon om 39 selskaper som tilbyr øyelege tjenester i Kirov. Før du tar kontakt, anbefaler vi deg å studere hvordan en bestemt sykdom behandles. Slik informasjon blir presentert på vår hjemmeside..

Firmainformasjon Konstellasjon, kontakter

Informasjon om Constellation: offisiell side, anmeldelser, rangering, tjenester og priser, adresse, telefon.

Vil du kontakte Constellation? Katalogen vår vil være nyttig for deg..

Prisene i Constellation

Først av alt, se på det offisielle nettstedet sozvezdie43.ru. I de fleste tilfeller kan dette alene være nok til å ta en beslutning. Informasjon om kampanjer og rabatter kan være på nettstedet, men på kontoret til selskapet er konsulentene spesielt tause om dem.

Se kundevurderinger om Constellation. Sjekk ut konstellasjonssidene på sosiale nettverk. Ofte er det de mest sannferdige anmeldelser og kommentarer. Sjekk priser i Constellation ved å ringe +7 (8332) 21-50-11, da prisen faktisk kan variere. Stille spørsmål. Ofte, av kvaliteten på svarene på telefoniske spørsmål, kan du allerede gjøre inntrykk om servicenivået.

Hvordan komme seg til stjernebildet

Før du reiser til Constellation, kan du se på stedet for Profsoyuznaya, 7a - 2. etasje på kartet. Bruk gatevisningstjenesten til å navigere og enkelt finne inngangen, bestemme parkering eller bestemme stoppestedet for metrostasjonen. Kontoret fungerer ikke døgnet rundt, så sjekk timeplanen før du går.

Ophthalmology Clinic Constellation, Kirov

Selskapet "Ophthalmic Clinic Constellation" er registrert i Kirov by på adressen Profsoyuznaya street, 7a, etasje. 2 og tilhører kategorien Medisinske sentre.

Du kan kontakte bedriftsrepresentanter på telefon: +7 (8332) 21-50-11 (Register), +7 (8332) 21-50-33 (tlf / faks)(overlege), +7 (8332) 21-50-22 (Regnskap).

Når du kontakter selskapet, må du informere om at du fant informasjon om det på nettstedet MoreFirm.ru. takke!

Ophthalmology Clinic Constellation

Kirov, Profsoyuznaya street, 7a, etasje 2

Ophthalmology Clinic Constellation

Når du forlater anmeldelsen din, godtar du våre regler:

    Alle felt må fylles ut.

Angi den virkelige e-postadressen og telefonnummeret - dette er nødvendig for å løse tvister med representanter for organisasjonen.

Vi vil kun skrive til deg hvis det oppstår en tvist om tilbakekallingen.

I tilfelle som indikerer falske eller uberettigede data, kan vurderingen bli slettet.

Hvis du har en klage på organisasjonen, må du huske å legge igjen en kommentar til representanten (for eksempel kontraktsnummer og detaljer om situasjonen) og legg ved bilder som kan bevise saken din.

Hvis du vil legge ved mer enn 3 filer - pakke dem inn i et arkiv (maksimal størrelse på hver fil er 10 mb)

Hvis du blir kontaktet av en representant for bedriften og i mangel av bevis på at du er tilbakekalt det, kan det bli slettet.

Ranger selskapet på en fem-punkts skala: fra 1 til 5.

Hvis vurderingen er høy - merk av i ruten "Liker".

Vi forbeholder oss retten til å overføre dine data til representanter for organisasjonen på forespørsel - for å løse konfliktsituasjoner.

Den endelige beslutningen om å legge ut eller slette en anmeldelse tas av administrasjonen.

Takk for din tilbakemelding! Etter kontroll av moderatoren vil den bli lagt til på nettstedet.

Vi vil kontakte deg hvis representanter for organisasjonen har spørsmål om tilbakekallingen ovenfor..

Oftalmisk klinisk sykehus Kirov. Kirov regionale barneklinikk Constellation Oftalmologiske klinikker Kirov omtaler Oktyabrsky Prospekt

Oftalmologisk sykehus Kirov

Klinikken deltar i gjennomføringen av det territorielle programmet for statlige garantier for gratis medisinsk behandling til russiske statsborgere på Kirov-regionen. I 2012 ble 48 802 gratis konsultasjoner utført ved sykehusets poliklinikk, 1 756 pasienter gjennomgikk behandling på et dagsykehus, og 2 409 ble behandlet på et sykehus døgnet rundt. Totalt 3858 gratis operasjoner.

Kirov Clinical Ophthalmologic Hospital er en spesialisert medisinsk institusjon som gir oftalmologisk pleie til befolkningen i Kirov-regionen og andre konstituerende enheter i den russiske føderasjonen basert på de siste resultatene innen medisinsk vitenskap og teknologi.

Sykehuset er utstyrt med de beste mikrosurgiske instrumenter og moderne utstyr, som gir mulighet for en grundig undersøkelse av pasienter og høyteknologiske operasjoner.

Klinikken har et godt personalpotensial - av 17 øyeleger er 6 kandidater innen medisinsk vitenskap og 1 lege i medisinsk vitenskap. Leger på sykehuset har mestret og implementert alle moderne metoder for diagnose og behandling av øyesykdommer. Fikk mer enn 30 patenter for oppfinnelser og bruksmodeller innen oftalmologi.

Sykehusansatte er forfatterne av mer enn 300 vitenskapelige artikler og publikasjoner om relevante deler av oftalmologi, er faste deltakere på de mest prestisjefylte all-russiske og internasjonale oftalmologiske konferanser og symposier..

Klinikkens arbeid utføres i nært samarbeid med Statens utdanningsinstitusjon for høyere yrkesutdanning “Kirov State Medical Academy of Roszdrav”: Institutt for oftalmologi opererer på grunnlag av sykehuset, studenter, praktikanter og beboere er opplært, sertifiseringssykluser for opplæring av leger og etterutdanningskurs “Ultralyd phoemoemulsification. Implantasjon av elastiske intraokulære linser ”, lovende forskning om utvikling av nye effektive behandlinger for den mest komplekse øyepatologien.

Doktor i medisinske vitenskaper, professor, leder for Institutt for oftalmologi, Kirov State Medical Academy of Roszdrav, visepresident for Association of Heads of Ophthalmologic Clinics of Russia, Oftalmosurgeon of the Highest Category, Excellent Public Health

De ledende områdene på klinikken er:

- Mikroinvasiv kataraktkirurgi med implantasjon av elastiske intraokulære linser fra forskjellige modifikasjoner og produsenter, inkludert multifokale linser og asfæriske linser.

- Laserkorreksjon av brytningsanomalier ved bruk av MAGEK (modifisert PRK-teknikk) og LASIK-metodene

- Laser- og endovitreal kirurgi for diabetisk retinopati, sykdommer i netthinnen og glasshumor, brudd og løsgjøringer av netthinnen, øyeskader, etc..

- Omfattende behandling av glaukom ved bruk av mikroinvasiv og laser kirurgi, inkludert ikke-penetrerende dyp sklerektomi.

- Omfattende behandling av aldersrelatert makuladegenerasjon med laserkirurgi og moderne farmakoterapi.

- Rekonstruktiv plastisk kirurgi for øyeskader, termiske og kjemiske brannskader, begrenset til øyets område og dets adnexa.

- Intensiv omsorg for øyeinfeksjoner.

- Kirurgi av adnexa (lacrimal passasjer, øyelokk, ytre rektus muskler), kirurgisk behandling av strabismus.

- Legevakt for skader og akutte øyesykdommer.

Kirov Oftalmologisk sykehus

Avdeling for helse i Kirov-regionen

Kirov Regional State Budgetary Healthcare Institution "Kirov Clinical Ophthalmologic Hospital" (KOGBUZ “KKOB”) 610011, Kirov, Oktyabrsky Prospekt, 10a OGRN 1034316547627, TIN 4347035511, KPP 434501001 Certificate of Incorporation series 43 No. 002425025S 2012 Kirov Tlf: (8-8332) 23-37-61 Faks: (8-8332) 244-900 Tlf. Register: (8-8332) 23-64-33, 58-30-15, 58-30-16E-post: [email protected], [email protected]Nettstedet: www.glazclinic.ru

For hver anke utarbeides informasjon av en spesialist i et bestemt medisinsk spørsmål. I tillegg krever en rekke klager (klager) innhenting av offisielle data fra forskjellige helseinstitusjoner i regionen og iverksette passende tiltak. Derfor tar utarbeidelse av informasjon tid. Avhengig av kompleksiteten i spørsmålet og fullstendigheten av informasjonen du gir, vil svaret bli lagt ut på nettstedet innen opptil 1 måned.

For å svare på spørsmålet ditt raskere, anbefaler vi at du beskriver problemene som angår deg fullstendig, detaljert og begrunnet. Angi hvilken medisinsk institusjon eller lege du snakker om i spørsmålet ditt. 5. november 2014. God ettermiddag. Jeg har brokk i korsryggen. Nevrologen foreskrev treningsterapi. Men i dag i vår klinikk nummer 2 er treningsterapigrupper bare for sykefravær.

Klassene kl 8-00, 12-00, 13-00. Jeg jobber 8-17 timer. Jeg ba om et sett med øvelser som jeg kunne utføre hjemme. Legens svar er ikke kvalifisert.

Det viser seg at jeg trenger å vente på det øyeblikket når jeg ikke kan gå i det hele tatt. Da vil nevrologen gi meg en sykmelding, jeg vil legge meg igjen, ta et kurs med injeksjoner og piller igjen, og først da får jeg muligheten til å delta på treningsterapi-klasser, bare ikke som en sykdomsforebygging. Spørsmål, nesten i følge Chernyshevsky: HVA Å GJØRE? Smetanina Maria Gennadievna Ansvarlig sjefslege KOGBUZ "Kirov Clinical Hospital №8" Chernyaev Andrey Veniaminovich.

fullt svar 5. november 2014 Hei. Er det mulig å få besøk av en kirurg på klinikken til Kirov Trauma Hospital? Jeg bor i Kumyon-distriktet. Hva skal til for dette? takke.

Nadezhda Arkhipova 5. november 2014 God dag! Er det mulig å behandle deformerende artrose, problemer med hofteleddet på klinikken din? En kvinne er 79 år gammel. Hun bor i Kostroma. Hvis du gjennomgår behandling, hvilke dokumenter skal jeg ha? Hvordan avtale og avtale? Malinina Galina Nikolaevna 5. november 2014 Jeg vil uttrykke min takknemlighet til allmennlegen Oksana Valerievna Kononova fra klinikken på K. Marx 47, rom 49.

Jeg vil bemerke hennes høye profesjonalitet, hennes evne til å diagnostisere riktig, raskt foreskrive effektiv behandling, designet spesielt for vår tykke lommebok, varme og omsorgsfulle, pasientholdning til oss, dine pasienter, som ikke alltid er enkle. Tusen takk Oksana Valerievna og en dyp bue for din velvilje og deltakelse, for ditt ønske og ønske om å hjelpe, for din forståelse og respons. Vær alltid sunn.

Med takk, Simonova Tamara Evgenievna Tamara Evgenievna Kjære Tamara Evgenievna, takk for vennlige ord! Din takknemlighet blir også lagt ut på vår hjemmeside under overskriften "Pasientbevisninger" og sendt til Kirov City Clinical Hospital nr. 1 KOGBUZ.
Ophthalmic Clinic Constellation Kirov anmeldelser

Merkenavn - Oftalmologisk blad "Constellation" Juridisk adresse: 610004, Kirov, Profsoyuznaya St. 7a, rom 1005 (andre etasje) TIN 4345039415 KPP 434501001 OGRN 1024301345221 utstedt 6. mars 2002. Serien 43 nr. 000606172, registrert i Kirov by.) registrerings- og lisenskammer.

Institusjonens lisens for tjenestene som tilbys:

Nr. FS-43-01-001114 datert 24. desember 2012.

Listen over lisensierte tjenester:

1) I gjennomføringen av pre-medisinsk behandling i: anestesiologi og intensivavdeling, kirurgi, sykepleie, undersøkelse av midlertidig uførhet.

2) Ved implementering av poliklinisk medisinsk behandling, inkludert:

a) i implementering av primærhelsetjeneste i: anestesiologi og intensivpleie, oftalmologi, undersøkelse av midlertidig funksjonshemning.

c) i implementering av spesialisert medisinsk behandling i: anestesiologi og intensivpleie, øyelegeologi, undersøkelse av midlertidig funksjonshemning.

3) I gjennomføringen av høyteknologisk medisinsk behandling: kvalitetskontroll av medisinsk behandling, folkehelse- og helsevesenets organisasjon, oftalmologi, transport av menneskelige organer og vev for transplantasjon, kirurgi (organ- og vevstransplantasjon).

Lisens utstedt av Federal Service for Supervision of Healthcare i Kirov-regionen

Adresse: 610027, Kirov, K. Marx St., 99 Tlf: (8332) 64-63-71 Faks: (8332) 64-94-81

Hovedretningene for klinikkens arbeid er: - Mikroinvasiv energi-kataraktkirurgi med implantasjon av elastiske intraokulære linser fra forskjellige modifikasjoner og produsenter, inkludert multifokale linser og linser med asfærisk optikk. - Laserkorreksjon av brytningsanomalier ved bruk av MAGEK-metoder (modifisert PRK-teknikk) og LAS behandling av glaukom ved bruk av mikroinvasiv og laser kirurgi, inkludert ikke-penetrerende dyp sklerektomi. - Rekonstruktiv plastisk kirurgi for øyeskader, termiske og kjemiske brannskader, begrenset til øyeområdet og dets adnexa. - Intensiv pleie av smittsomme øyesykdommer.

- Behandling av sykdommer i netthinnen - Kirurgi av adnexa (lacrimal kanaler, øyelokk, ytre rektus muskler), kirurgisk behandling av strabismus.

Gjennomgang: Oftalmologisk klinikk "Constellation" (Russland, Kirov) - moderne oftalmologisk senter Fordeler: profesjonalitet Ulemper: kostnad I 2013 bestemte jeg meg for en operasjon for visjonskorreksjon av laser. Jeg vurderte forskjellige alternativer, inkludert Moskva-klinikken. For konsultasjon registrerte jeg i Kirov oftalmologiske klinikk. I følge resultatene av undersøkelsen var operasjonen tillatt, men det viste seg at de bare var i gang med PRK-kirurgi, og jeg hadde allerede bestemt meg, jeg ville bare ha Lasic. Så ble jeg omdirigert til "Constellation" -klinikken, den eneste i byen som kunne gi meg denne tjenesten. Glede er absolutt ikke billig, først måtte jeg utføre laserkoagulering, funduskirurgi.

Og endelig kom dagen for operasjonen. Det viste seg at i Kirov var jeg forgjeves redd for å gjøre en slik operasjon, spesialistene er veldig profesjonelle. Dessuten gikk pasienter hver halvtime, fredag ​​- operasjonsdagen, var planlagt i mange uker i forveien. Det godt koordinerte arbeidet til personalet i alle ledd var veldig gledelig, selve operasjonen varte i omtrent en halv time, hvor det ikke var smerter, da måtte jeg ligge i hvilerommet en annen halvtime, og de lot meg dra hjem.. Dagen etter var jeg fornøyd med dets hurtighet og foredling av handlingene. etter operasjonen sørget klinikken for gratis. Kom hver gang, observerte jeg et stort antall pasienter som kom til "Constellation" for forskjellige formål. Under besøket fikk jeg inntrykk av et profesjonelt, godt koordinert team av spesialister som gjør jobben sin godt.

Gjennomgang: Oftalmologisk klinikk "Constellation" (Russland, Kirov) - Super! Jeg angrer ikke på det i det hele tatt! Fordeler: Jeg ser det uten glede og uten briller er ikke en glede. Ulemper: helt til jeg oppdaget at I dag hadde kirurgi LASIK, var det en gammel drøm, men jeg klarte ikke å gjøre det opp etter å ha lest mange anmeldelser og fora, jeg stoppet ved "stjernebildet"! Først gjorde jeg en avtale for en undersøkelse, før jeg undersøkte linsene jeg ikke orker å bruke den på i 10 dager eller mer, kom jeg til å betale 1200 rubler, så kjørte Mikhail Anatolyevich Shcherbakov meg til forskjellige enheter i en time, la forskjellige dråper i øynene og tok dem til enhetene igjen, og sa til slutt, at jeg har tillatt synskorreksjon, svarte på alle spørsmålene mine.

Jeg meldte meg på 28. juli; jeg ankom klokka 9.30; jeg betalte 40.000 rubler; jeg fylte ut papiret, ga meg en pille for tungen (jeg forsto noe beroligende middel, jeg ville sove fra ham og koordineringen av bevegelser var litt forstyrret) og sendt for å sitte i sofaen (som å ringe) ja, ja, hørtes navnet mitt ut, gikk for sykepleieren, hun satte meg i en medisinsk kappe i en hette og skodeksler, en bindbind ble limt på det ene øyet. etter tre minutter ringte de, gikk jeg og la meg på sofaen. Kirurgen kommenterte alle bevegelsene hans og advarte hva jeg ville føle. Operasjonen varte i 15-20 minutter i begge øyne, det skader ikke i det hele tatt. Vakuumringen er ubehagelig satt inn, men den varer 5-10 sekunder, så dryppes bedøvelse og du føler ikke noe, du vasker øynene og kutter av en del av hornhinnen (du kan se instrumentene flimre, men du føler ikke noe), så brenner noe ut med en laser i et minutt eller to ingenting du kjenner litt lukt av syntet hår (bare litt trodde jeg at det ville være sterkere, jeg var mest redd for denne lukten) og vasket, så satte klaffen på hornhinnen på plass og glatt den. alle.

De gjør det samme med det andre øyet, så tar de dem ut av operasjonsrommet og tar dem til venterommet. Du sitter der i 40-50 minutter med lukkede øyne, så kommer den samme kirurgen inn og ser for å se om alt gikk bra på stedet, eller om klaffen går hjem når jeg forlot klinikken tårene mine rant som en velsignelse vennen min brakte meg med bil, jeg slo straks ned i baksetet og sovnet sov hele veien, det ble lettere, men tårene rant fortsatt, men det var ingen fotofobi, men jeg gikk fortsatt i solbriller for ikke å komme inn i øynene utilsiktet kom jeg hjem og dryppet dråpene som ble foreskrevet, sov i ytterligere 3 timer, sto opp og voila alt gikk gjennom, øynene mine ble ikke lenger vass, tilstedeværelsen av en fremmed kropp er litt, men veldig lite. I morgen drar jeg på besøk. Jeg vil gjerne skrive for de som er nølende med å gjøre eller ikke gjøre mitt råd. det er en slik lykke å se verden på en ny måte; visjonen min var -5 gikk stadig inn med linser eller briller slik lykke var å se verden uten dem.

Øyeleger i Kirov

Øyelege Clinic "Constellation" Kirov, St. Profsoyuznaya, d. 7-A(8332) 21-50-11+0,91
Skap for synskorrigering på politistasjonen Kirov, St. Politi, d. 21(8332) 67-65-67
Medisinsk senter "sunn visjon" Kirov, St. MOPRa, d. 7(8332) 35-31-88
Oftalmologisk senter "Eye Microsurgery" Kirov, St. Sormovskaya, d. 38-A(8332) 53-86-5453-12-91
Senter for synskorreksjon på Surikova Kirov, St. Surikova, d.19(912) 713-66-77
Visjonskorrigeringssenter "Nika" Kirov, St. Lenin, hus 81(8332) 64-01-74
Marx Eye Microsurgery Center Kirov, St. Karl Marx, d. 62(8332) 21-55-72 (919) 512-20-07

Kirov regionale øyemedisinsk sykehus

ADMINISTRASJON
ChuprovAlexanderDmitrievichHovedlege Doktor i medisinsk vitenskap, professor, øyelege av høyeste kategori, vitreoretinal og kataraktkirurg23-37-61
Nesterova Evgenia NikolaevnaSekretær, dokumentansvarlig23-37-61
Kudryavtseva Julia VladimirViseadministrerende direktør, doktorgrad, førsteamanuensis, øyeolog i første kategori, vitreoretinal og kataraktkirurg23-36-06
Selezeneva Svetlana NikolaevnaHelsesøster i den høyeste kategorien23-36-06
ORGANISASJONS- OG METODOLOGISK AVDELING
Galashov Mikhail VasilievichLeder for organisasjons- og metodologisk avdeling, øyelege av den første kategorien58-58-10
Bogomolova Alexandra VadimovnaOperatør
Oparina Galina NikolaevnaMedisinsk statistikk
Zykov Sergey ValerevichTekniker
poliklinikk
Plotnikova Julia AlexandrovnaLeder for klinikk kandidat for medisinske vitenskaper, øyelege av høyeste kategori, laserkirurg23-64-33
Chernyadieva Natalya AleksandrovnaSykepleier Første kategori sykepleier23-64-33
Krupinina Valentina Sergeevnaøyelege
Zakharova Katerina Sergeevnaøyelege
Oleksenko Olesya Aleksandrovnaøyelege
Yudin Alexander GennadevichØyelege, øyeklinikk i andre kategori, laserkirurg
Popov Sergey Vladimirovichøyelege23-12-33
Demakova Lyubov Vasilievnaøyelege
Shalaeva Lyubava Nikolaevnaøyelege
1 OPHTHALMISK AVDELING
Gavrilova Irina AleksandrovnaAvdelingsleder Første kategori øyelege23-60-57
Kislitsyna Tatyana PetrovnaSykepleier i den høyeste kategorien
Fominykh Elena ViktorovnaOperblock Seniorsykepleier
Klobukov Andrey AlexandrovichAnestesilege-gjenopplivings
Kochkina Tatyana IvanovnaAnestesilege-gjenopplivings
Maksimova Alexandra AnatolevnaAnestesilege-gjenopplivings
2 OPHTHALMISK AVDELING
Levanova Olga GennadievnaAvdelingsleder Doktor i medisinske vitenskaper, øyelege i høyeste kategori24-37-61
Borodulina Svetlana LeonidovnaSykepleier i den høyeste kategorien
Kokovikhina Svetlana ViktorovnaØyelege Første kategori lege24-37-61
Ovchinnikova Vera Andreevnaøyelege24-37-61
3 OPHTHALMISK AVDELING AV DAG OPPHOLD
Podyninogina Valentina VladimirAvdelingsleder PhD i medisin, øyelege i høyeste kategori23-60-57
Frolova Larisa AleksandrovnaSykepleier i den høyeste kategorien
Ivonin Konstantin Sergeevichøyelege23-60-57
Popova Larisa Ivanovnaøyelege23-60-57
Semenov Alexey Nikolaevichøyelege
Krivenko Pavel VadimovichLegevakt øyelege Første kategori lege
Sozonova Elena ArkadevnaLegevakt øyelege

I Kirov Clinical Ophthalmological Hospital får innbyggere i regionen og andre regioner spesialisert øyelegeromsorg. I sine aktiviteter stoler ansatte ved en medisinsk institusjon på de siste prestasjonene innen medisinsk teknologi og vitenskap. Det er moderne utstyr og de beste verktøyene, med hjelp av dem ble det mulig å foreta en grundig undersøkelse av pasienter, utføre høyteknologiske operasjoner.

Leger anvender alle nye metoder og diagnostikk av øyesykdommer. Det oftalmologiske sykehuset jobber tett med Kirov State Medical Academy of the Russian Health. Listen over tjenester som tilbys av klinikken inkluderer diagnostiske tester, øyeprotetikk, elektrisk stimulering, laservisekorreksjon, aldersrelatert makulær degenerasjon.

Den behandler grå stær, netthinnesykdommer, inflammatoriske øyesykdommer, glaukom, strabismus. Det tilbys en rekke betalte tjenester: daglig tonometri i øyet, perimetri, Schirmer-test, eksofthalmometri, undersøkelse av bakre hornhinnenepitel, tonografi, undersøkelse av fargeoppfatning, innkvartering, bestemmelse av heterofory, visjonens natur og mye mer.

Kirov Clinical Ophthalmologic Hospital

Adresse: Kirov, 10a Oktyabrsky prospekt Hovedlege: Alexander Dmitrievich Chuprov Telefon: (8332) 23-64-33, 58-30-15, 58-30-16

0 Nr. 2 Galina 04/12/2014 17:04 Ja nei - ikke alt er så ille, det er gode leger - men det er få av dem. Og med utstyr og levekår er det virkelig en katastrofe. Å sitere +1 #1 Ivan 04/10/2012 19:30 Fattigdom og storhet.

Den totale nedbrytningen av sykehuset som medisinsk institusjon. Personalet er analfabet og likegyldig. Generelt sett er dette salmen om Gaidars tåpelighet. Jeg skriver med dyp beklagelse, t. Før hennes reformer i Kirov-regionen var det et praktfullt sykehus.

Klinisk oftalmologisk sykehus nr. 1, Kirov

Spesialisering: diagnose og behandling av oftalmiske sykdommer.

Adresse: Russland, Kirov (Kirov-regionen), October Avenue, Building 10

Telefoner: +7 (83322) 364 33

Barnas øyelege klinikk Kirov

Øyelege i den høyeste kvalifiseringskategorien. Leder for Institutt for oftalmologi ved Barnas regionale kliniske sykehus. Arbeidserfaring mer enn 20 år.

Zabolotskaya Olga Ilyinichna - oftalmolog for barn

Zabolotskaya Olga Ilyinichna, den høyeste kategorien

Kostrova Elena Yuryevna - øyelege for barn, erfaring 17 år, kategori en

Lenskaya Svetlana Petrovna, høyeste kategori

Ustsova Svetlana Vasilievna, optometrist, første kategori

Ustsova Svetlana Vasilievna - øyelege for barn ved Center for Family Medicine LadaMed

For fødsel - medisinsk senter
Adresse: Kirov, st. Herzen, 3 (Senter for voksne), Preobrazhenskaya, 26 (Senter for barn)
E-post: [email protected]
Link til nettstedet: http://www.zarozhdenie43.ru
Telefoner: 46-45-00, 43-55-00, 32-08-00, 32-08-01 (Senter for voksne), 43-22-00, 65-38-03 (Senter for barn)
Egorcheva Elena Veniaminovna
Lada Med - senter for familiemedisiner
Adresse: Kirov, Volkova, 3
E-post: [email protected]
Link til nettstedet: www.lada-med.ru
Telefoner: 22-03-03, 22-04-10, 22-04-20
Zabolotskaya Olga Ilyinichna
MedLife - Senter for barnehelse og utvikling
Adresse: Kirov, st. Frihet 125
E-post: [email protected]
Link til nettstedet: http://medlife-kirov.ru/
Telefoner: 21-11-02, 21-11-06
Zabolotskaya Olga Ilyinichna
Lada Med - senter for familiemedisiner
Adresse: Kirov, Volkova, 3
E-post: [email protected]
Link til nettstedet: www.lada-med.ru
Telefoner: 22-03-03, 22-04-10, 22-04-20
Kostrova Elena Yuryevna
MedLife - Senter for barnehelse og utvikling
Adresse: Kirov, st. Frihet 125
E-post: [email protected]
Link til nettstedet: http://medlife-kirov.ru/
Telefoner: 21-11-02, 21-11-06
Lenskaya Svetlana Petrovna
MedLife - Senter for barnehelse og utvikling
Adresse: Kirov, st. Frihet 125
E-post: [email protected]
Link til nettstedet: http://medlife-kirov.ru/
Telefoner: 21-11-02, 21-11-06
Ustsova Svetlana Vasilievna
Lada Med - senter for familiemedisiner
Adresse: Kirov, Volkova, 3
E-post: [email protected]
Link til nettstedet: www.lada-med.ru
Telefoner: 22-03-03, 22-04-10, 22-04-20
Ustsova Svetlana Vasilievna

Kirov Clinical Ophthalmologic Hospital

Kirov Clinical Ophthalmologic Hospital Kogauz Ave. 10. oktober

Adresse: 610011, Kirov, Oktyabrsky prospekt, 10a Telefon: +7 (8332) 23-52-45; +7 (8332) 58-30-15; +7 (8332) 58-30-16; +7 (8332) 23-64-33; +7 (8332) 23-36-06; +7 (8332) 23-37-14; +7 (8332) 23-24-37; +7 (8332) 23-12-33; +7 (8332) 23-37-61; faks: +7 (8332) 24-48-10; faks: +7 (8332) 24-49-00

Øyeleger Klinikk Kirov Oktyabrsky Prospekt hvordan du kommer dit

Kirov Ophthalmological Hospital er en spesialisert medisinsk og forebyggende institusjon som gir hjelp til skader og øyesykdommer til innbyggere i byen, regionen og andre regioner i landet..

Strukturen til sykehuset inkluderer: 2 mikroskirurgiske avdelinger, en operasjonsenhet, en traumeenhet, en dagsykehus, et fysioterapi og laser synskorrigeringskontor, laseroperasjonsrom, en primæromsorgsenhet, en rådgivende klinikk.

Det oftalmologiske sykehuset gir omfattende diagnose og behandling av øyesykdommer, inkludert grå stær, glaukom, netthinnesykdommer, strabismus, nærsynthet, astigmatisme, aldersrelatert makulær degenerasjon, inflammatoriske og smittsomme øyesykdommer. Sykehuset gir også legevakt for øyeskader, gir rådgivning, laservisekorreksjon, øyeprotetikk, mikroskirurgi.

Sykehuset leverer medisinske tjenester både gratis (som en del av statsgarantiprogrammet) og på avgiftsbasis.

Veibeskrivelse, hvordan komme seg dit.

Du kan gå til øyesykehuset med busser 40, 90, 46, 76, 86, trolleybusser nr. 1, 3 til stoppestedet "Oftalmologisk sykehus".