Hyggelige kremer Garnier

Vi har et enormt problem med å finne kremer for fet hud, så å finne riktig middel for meg er en bragd. Siden hudtilstanden min har gått tilbake til det normale og det ikke er noen betennelse lenger, ønsker jeg ikke å kjøpe midler til problemhud, så som et alternativ forblir det midler til normal / kombinasjonshud. Jeg trengte hovedsakelig en nattkrem, men midlene ble solgt i et sett med en så anstendig rabatt at jeg ikke tålte det og tok 2 kremer: dag- og nattkrem Garnier Slin Naturals Basic care:

Mine inntrykk:

  • I tekstur virket kremene for meg nøyaktig de samme. For en nattkrem er teksturen utmerket, veldig lett, men for en dagkrem er den litt tung.
  • Begge kremene er godt opptatt uten å legge igjen en film i ansiktet.
  • Ha en hyggelig Garnier-smak.
  • Nattkrem 100% takler funksjonene sine, om morgenen er huden glatt, myk, uthvilt. Hvis det er for varmt, noen ganger om morgenen, blir huden fet. Men med tanke på at kremen er beregnet på alle hudtyper, forventet jeg at den ville være verre.
  • Dagkremen var ikke så bra. Det fukter perfekt, men den lovede sløvheten observeres ikke. Om bare halvannen time begynner pannen å skinne, og så begynner hele ansiktet å skinne. Men jeg vil merke at kremen ikke gir utseendet til svarte prikker, noe som er et stort pluss for meg (det er problemer med dette).

kommentarer

Re: Hyggelige kremer Garnier

Ja, generelt sett er alle produkter ikke dårlige, inkludert krem. Og mangelen på kjedelig hud kan håndteres ved hjelp av pulver og BB-krem.

  • Logg inn eller registrer deg for å legge inn kommentarer

Re: Hyggelige kremer Garnier

Du kan takle det på andre måter. Men hvorfor lover produsenten da en sløv hud? Hvis bare fuktighetsgivende hadde blitt skrevet ærlig, ville jeg bestemt at kremen er god, og det gjenstår en ubehagelig rest.

  • Logg inn eller registrer deg for å legge inn kommentarer

Re: Hyggelige kremer Garnier

Jeg brukte ikke en natt garnier, men jeg er ganske fornøyd med dagen. Kanskje det ikke passet deg etter hudtype, prøv å bruke en tonic før du påfører kremen.

  • Logg inn eller registrer deg for å legge inn kommentarer

Re: Hyggelige kremer Garnier

Tonic er en viktig del av min omsorg. Og når det gjelder hudtypen, har du rett, men Garnier har ikke kremer for fet hud.

  • Logg inn eller registrer deg for å legge inn kommentarer

Re: Hyggelige kremer Garnier

Flere ganger på rad kjøpte og brukte jeg Garnier-krem med burdockekstrakt om sommeren. Jeg likte den matte effekten, lukten og generelt er tekstur så lett.

  • Logg inn eller registrer deg for å legge inn kommentarer

Re: Hyggelige kremer Garnier

Jeg hadde ikke hell med den matte effekten. Om huden er for fet. enten glemte hva jeg skulle låne i kremen

  • Logg inn eller registrer deg for å legge inn kommentarer

Re: Hyggelige kremer Garnier

Jeg elsker Garnier Cream. Jeg kjøper nesten bare dette selskapet. De er veldig milde, hyggelige og effektive. Moren min er også fornøyd med kremer fra Garnier.

  • Logg inn eller registrer deg for å legge inn kommentarer

Re: Hyggelige kremer Garnier

Jeg må innrømme at jeg ikke liker Garnier-merket, men nylig fant jeg noen gode virkemidler

  • Logg inn eller registrer deg for å legge inn kommentarer

Re: Hyggelige kremer Garnier

Jeg brukte dagkrem i en grønn krukke. For ikke å si at noe overnaturlig, men ganske god krem, etter å ha vasket selve tingen, og for meg virket det ikke tungt. Kanskje jeg bare er vant til kremer med en slik struktur..

BB-krem Garnier - rimelig 5-i-1-foundation

Garnier opprettet BB-kremen sin i 2012. Det var en av de første BB-kremene som var tilgjengelige. Produktet har endret tilnærmingen til daglig sminke. Eierne av det innovative verktøyet brukte ikke lenger dyrebare minutter og ekstra krefter på morgenpleie. Med ett trykk var huden jevn, fuktig og tonet. I dag er BB Garnier Cream en hel samling produkter hvor du kan finne riktig produkt for enhver hudtype..

Garnier BB Cream: Viktige funksjoner

Oppfinnelsen av en tysk hudlege erobret det asiatiske markedet. Og først fra 2011-2012 ble BB-krem tilgjengelig for europeere. I dag setter kvinner over hele verden pris på dette fleroppgavene. Formelen til noen BB-kremer kan erstatte opptil 11 forskjellige produkter. Produktet fra Garnier er et 5-i-1 produkt:

  • Fuktighetsgivende krem.
  • primer.
  • concealer.
  • solkrem.
  • Fundament.

Garnier er et fem-i-ett-produkt

Struktur

Garnier er stolt av de to ledende ingrediensene i sine BB-kremer: mineralpigmenter og C-vitamin, hentet fra grapefruktekstrakt.

Hva gir C-vitamin til huden

Vi undervurderer dette vitaminet, med tanke på at det bare er en kur mot forkjølelse. Men tilstedeværelsen av C-vitamin i et kosmetisk produkt gir huden flere fordeler. Vitamin C:

  • Øker kollagenproduksjonen. Rynker blir glattet, huden blir mer elastisk og tonet.
  • Kjemper mot frie radikaler. Antioksidanteffekten av vitamin C redder huden mot skader forårsaket av ytre faktorer: dårlig økologi, aktiv sol.
  • Lyser mørke flekker. Oransje vitamin hemmer produksjonen av melanin, derfor blir aldersflekker lysere, huden blir lys.
  • Fremmer hudregenerasjon. Sunn cellemetabolisme gjenoppretter huden og forynger den.
  • Beskytter mot solskinn. C-vitamin erstatter ikke SPF-filteret fullstendig, men gir ekstra UV-beskyttelse.

Produktet inneholder to aktive ingredienser: vitamin C og mineralpigmenter

Hva gir huden et mineralpigment?

Mineralpigmenter for dekorativ kosmetikk er den mest moderne løsningen, fordi:

  • De lindrer sminke fra kjemikalier og skadelige fargestoffer som finnes i konvensjonelle sminkeprodukter. Disse pigmentene er knuste mineraler som er hentet fra naturen..
  • Pigmenter av mineralsk opprinnelse tetter ikke huden, huden forblir jevn og ren..
  • Mineralkomplekset har solkremegenskaper. Derfor har kremens formel BB ytterligere beskyttende funksjoner sammenlignet med konvensjonelle tonale midler.
  • Hvis du er tilhenger av den "grønne" livsstilen, vil BB-krem Garnier passe deg. Mineralpigmenter er miljøvennlige, og deres produksjon forurenser ikke planeten.
  • Mineraler er en allergivennlig komponent i kosmetikk. Mineralpigmenter forårsaker ikke irritasjon, tvert imot, beroliger huden og kombinerer harmonisk med hudoljer.
  • Minerale fargepartikler har en mer allsidig og naturlig fargetone enn syntetiske..
  • Slike pigmenter er vedvarende og beholder sine egenskaper i lang tid, veksten av bakterier i dem bremses. Holdbarhet på BB-krem Garnier - 24 måneder.

Tonevalg

Utvalget av skyggen av BB Garnier-krem er enkelt. De fleste tonale produkter er tilgjengelige i to farger: lys beige og naturlig beige. For lys hud, velg lys beige, og for andre nyanser er en andre tone passende. Dette er en universell palett for fet, porøs, akne hud..

Normal og tørr hud er mer lunefull når du velger en tone. Det er veldig bleke ansikter, rosa eller gulaktig. BB-krem, laget for den normale og tørre typen, tar denne funksjonen i betraktning. Og produktet har en utvidet fargepalett.

BB-kremfarger for normal til tørr hud

Samling av BB-kremer Garnier

Under merket “BB cream” produserer Garnier-merket fire produkter: tre kremer for forskjellige hudtyper og en øyevals.

Tabell: BB kremer Garnier

Produktets navnFor hvilken alderHvilken hudtypeFunksjoner og forskjellerEstimert kostnad
BB Cream The Secret to Perfection for Normal Skin25+, 35+Normal, utsatt for tørrhetHar den bredeste paletten på 5 nyanser.250 r.
BB Cream Hemmeligheten med fortreffelighet for blandet og fet hud25+, 35+Fet kombinertI paletten - 2 nyanser: lys beige og naturlig beige250 r.
BB Cream Eye Roller35+, 45+Mørke sirkler og hevelse under øynene, slitne og utsatt for tørr hud rundt øyneneFrigjøringsskjema - et rør med en kjølevalsapplikator. Rullen lar deg påføre produktet i et tynt, ensartet lag. I to nyanser.210 gni.
BB-krem Ren hud Aktiv25+Fet, kviser utsatt for kviserSammensetning: salisylsyre i en konsentrasjon på 2%, som har en antibakteriell effekt. I to nyanser.270 r.

Fordelen med produktet er praktisk emballasje med en rulleapplikator

Hvordan påføre BB-krem

Populariteten til BB-kremer ville ikke være så stor hvis søknaden deres ga komplekse regler og instruksjoner. En moderne kvinne trenger et brukervennlig produkt. Slik er hvilken som helst BB-krem. Garnier på spørsmålet til kundene "Hvordan søke?" gir grunnleggende råd: "Akkurat som en fuktighetskrem om dagen." I praksis ser det slik ut:

    Vask ansiktet med det aktuelle produktet for din hudtype..

Rensemiddel fjerner overflødig talg og døde hudpartikler, BB-krem vil ligge jevnere

Påfør ansiktsolje på tørr hud og i den tørre sesongen

For en lett tildekking av ansiktet er det veldig lite produkt som kreves.

BB-krem Garnier: før og etter

Du kan oppdatere dekningen av BB-krem hele dagen.

En annen nyttig egenskap ved Garnier BB-kremer er muligheten til å lagvise produktet og skape en annen grad av beleggtetthet: fra et tynt slør til et ugjennomsiktig lag.

Hvis du vil ha en profesjonell sminketilnærming, kjøp børster. En bred myk børste vil bidra til å fordele grunnlaget jevnt, uten å berøre ansiktet med hendene. Ikke glem å vaske børstene dine for sminke med babysåpe eller en spesiell børstehårrens en gang i uken..

Makeup krever en stor flat eller rund børste med myke naturlige børster

En av de siste trendene innen sminketeknikk er bruk av svamp. I dette tilfellet er produktansøkingsprosessen som følger:

    Påfør først BB-krem med brede punkter på pannen, kinnbenene, kinnene, nesen, haken.

For svampmetoden er forbruket av BB-krem mindre økonomisk, fordi en viss mengde krem ​​absorberes av svampen

Bland BB-krem i en sirkulær bevegelse

Sminkefjerner

Fjern BB Garnier-krem fra ansiktet med en enkel vask. Ikke la kremen ligge i huden om natten, det provoserer utseendet på betennelse og kviser.

Hvis du er på tur eller bortreist og ikke har mulighet til å vaske deg selv, ta med deg våt sminkefjerner. Men husk at de ikke er et uttømmende produkt for å rense huden. Dette er en midlertidig løsning. Våtservietter kan ikke rense huden så grundig som vasking med vann og gel. Permanent bruk av våtservietter til sminkefjerner anbefales ikke..

Forebyggende tiltak

Følg lagringsreglene slik at BB-kremen ikke forårsaker hudproblemer:

  • Ikke la kremen røret være åpent. Ved å samhandle med oksygen blir vitamin C ødelagt..
  • Oppbevar kremrøret på et kjølig sted. Ikke hold i hanskerommet på bilen, på bordet, på badet.

Ugjennomsiktig emballasje er en viktig betingelse for lagring av sminke. Solens stråler bryter ned kremformelen, fremmer veksten av bakterier. Garnier BB-kremer er tilgjengelige i et tonet rør, men likevel bør produktet beskyttes mot solen. Ved oppvarming begynner plast å samhandle med innholdet i røret. Høye temperaturer forringer vitamin C.

Mulige bivirkninger på BB-krem Garnier

Det er en liten prosentandel kvinner som er allergiske mot noen av ingrediensene i BB-krem. Det kan være grapefruktekstrakt, duft, konserveringsmiddel. Hvis du kjenner til denne funksjonen, kan du studere listen over ingredienser før du kjøper en krem.

BB-krem maskerer uregelmessigheter, etterlater et naturlig belegg

En allergisk reaksjon på kremformelen er mulig for eiere av veldig sensitiv hud. For å forhindre problemer, må du gjøre en test før du bruker kremen. Påfør en liten mengde på huden på håndleddene og se på huden din i to dager. Fraværet av rødhet, prikking eller kløe indikerer sikkerheten til kremen for deg.

anmeldelser

Huden min er sensitiv, og rimeligste kosmetikk passer ikke for meg. BB Garnier-krem stemmer dessverre heller ikke med min følsomme type. Det hele starter med en sterk aroma. Duften er behagelig, men øynene begynner å vanne litt. Jeg har ingen klager på skyggen. Mineralpigmenter tilpasser seg virkelig godt til hudfarge. For å unngå irritasjon, brukte jeg denne kremen på toppen av en allergivennlig grunning. Nær øynene gjaldt ikke. I dette tilfellet vil BB-krem Garnier ikke irritere seg. På fuktighetsgivende egenskaper er dette produktet som. Huden tørker ikke på dagtid. For øvrig forårsaker andre Garnier-produkter meg også en svak allergi. Spesielt kremer med fruktsyrer. Kanskje passer bare midlene for vask og micellar væske helt.

Kremen er praktisk å påføre på bekostning av en metallkule, den blander seg godt. Brett kan understreke litt, men en annen skyggelegging fjerner dette. Holder hele dagen, uten å løpe bort fra huden, ikke falle i bretter og ikke understreke peeling.

Til slutt kan jeg si at bb-kremfilmen rundt øynene er verdig oppmerksomhet! Den har utmerket kamuflasje, tørker ikke huden og varer hele dagen. Definitivt - 5!

Og til sammenligning: til venstre uten eksplosiver, til høyre - med eksplosiver. Etter min mening er forskjellen åpenbar

Rullen maskerte de mørke sirklene under øynene, belegget - ingen maskeeffekt

Svetlana Russkikh, skjønnhetsblogger

http://anielasv.blogspot.com/2015/09/garnier-bb-cream-miracle-skin-perfector.html

Krem gir hudfarge

I motsetning til alle produsentens løfter om hydrering, tørker denne bb-kremen skamløst huden. Jeg har kombinasjonshud (normal hud + moderat fet T-sone), for øyeblikket er det ingen flassing i ansiktet mitt. Men jeg har lenge forstått at når jeg bruker denne kremen, venter jeg peeling i ansiktet, selv på haken og pannen, der huden er moderat fet, men ikke dehydrert, på kvelden samme dag.

I motsetning til løftene om at bb-kremen ikke er komedogen og ikke klarer å tette porene, lar dem puste, danner ikke en ugjennomtrengelig film i ansiktet - denne bb-kremen forårsaker betennelse like umiddelbart som tørrhet.

Og en ting til, denne kremen krever en veldig forsiktig fjerning av sminke, helst med oljeprodukter (to-fase sminkefjerner eller hydrofil olje), vanlig micellært vann eller skum som ikke klarer å fjerne det.

Før og etter, umiddelbart etter påføring

Maryluk

https://irecommend.ru/content/prekrasnyi-i-uzhasnyi-legkii-nezametnyi-stoikii-ne-podvedet-v-ekstremalnoi-situatsii-no-ego

Jeg har brukt BB garnierkremer i lang tid. Andre har ikke en gang prøvd, for disse er fornøyde med alt.

Jeg anbefaler BB-krem for normal hud. Det er flott for huden min og gjemmer forskjellige ufullkommenheter. Hovedsaken er at den ikke tørker. Sitter perfekt på huden, varer lenge og ser veldig naturlig ut!

Nadya98, Russland, Ekaterinburg

https://otzovik.com/review_5092869.html

BB-krem Garnier er et populært multitasking-produkt. Fordelene inkluderer en rimelig pris, en naturlig fargepalett, enkel emballasje. Men hvis du har sensitiv eller veldig tørr hud, kan det hende at kremen ikke fungerer. Og nettverksbrukere i gjennomsnitt gir BB cream Garnier en rangering på "4" eller "4+".

Garnier ansiktskrem, anmeldelser på flere produkter

Det skjedde at jeg på kort tid klarte å teste flere produkter fra produsenten Garnier. Alle av dem var ansiktskrem fra Garnier, jeg bestemte meg for å ikke skrive anmeldelser på hvert av produktene, kombinerte dem til en artikkel.

Jeg tror at et fullstendig bilde av oppfatningen, en gjennomgang av flere produkter fra en produsent på en gang vil bidra til å danne en mening om du bør prøve det.

Garnier ansiktskrem, gjennomgang av "Magic Eye Care"

Bekjentskapet mitt med kremer fra Garnier begynte med en prøvetaker som kom med en Ozone-ordre. Et 15-gram rør med Magic Care ble plassert i ordren.

Garnier. Magisk øyeomsorg

Jeg likte tekstur på kremen, dens letthet, påtrengende parfymeroma. Kremen legger seg godt på huden, skjuler små defekter og lyser mindre mørkfarging under øynene. På merknaden til kremen er teknologien for dens handling beskrevet i detalj.

Garnier. Dobbeltkonverteringsteknologi

Jeg bestemte meg for å kjøpe hele versjonen. Vel, jeg ble noe skuffet. Kremen hadde en tykkere konsistens enn sonden. Smurt mye verre. Det var nødvendig ikke bare å distribuere en lett smøre på huden, men å se nøye, slik at den klemte dråpen krem ​​ble jevnt fordelt over det behandlede området.
Det hendte at jeg forlot den, jeg bruker den ikke. Jeg liker ikke når kremen legger seg som en maske, og lukker porene.

Krem for tørr og veldig tørr hud “Revitaliserende hydrering”

Min andre eksperimentelle - krem ​​for tørr og veldig tørr hud.

Det pleide å være at tørre hudprodukter ikke mettet huden min, jeg ønsket å bruke tyngre "artilleri".

Så denne kremen er VELDIG fet.

Hvis du måtte takle ghee eller til og med voks, er det noe som dette.
Presset kraftig ut av røret, til tross for at det er lagret i romtemperatur, ikke i kjøleskapet.

Det føles slik: når du klemmer kremen på fingeren og smører den på ansiktet, virker den for hard, for stram.
Når den er fordelt over ansiktet, mykner den ganske lett.

Huden min likte den definitivt. Spesielt bra for vinteren. Beskytter ansiktet perfekt mot kulde. Bare husk at kremen ikke skal påføres rett før du går ut, men minst en halvtime. Det er ideelt når du vasker ansiktet om morgenen, bruker kremen og deretter gjør de vanlige morgendagene - samler, tilbereder frokost osv..
Da vil personen være ordentlig forberedt på å forlate huset.

Dag og natt anti-aging krem ​​fra Active Lifting 45+-serien

Tredje og fjerde eksperimentell - kremer fra dag og natt fra Active Lifting 45+ -serien.
Først vurderte jeg serien Ultra-Lifting Beauty Formula, men den var mer enn 2 ganger dyrere. Stoppet på det første alternativet. Løft og løft.

Garnier. Anti-aldring omsorg

For øvrig reiser sammensetningen av alle Garnier-kremer store tvil når det gjelder naturlighet. Kjemiske midler, ikke uten det. En spesiell tester på stedet sier følgende: "Kremenes naturlighet er mindre enn den tillatte normen - 50%, på grunn av farefaktoren for dagkrem er dette den optimale verdien, så kremen er ganske egnet for bruk".

Men jeg ser ingen grunn til å jage etter naturlig kosmetikk, med tanke på hvilke produkter som er i hyllene, og hva slags økologi som finnes i leveområdene våre.

Beklager retrett. La oss fortsette samtalen. Disse kremene er pakket i tvillingkrukker, det syntes jeg var ubehagelig. Står på en hylle i nærheten. For å forstå hva du skal bruke, må man se forsiktig “i ansiktet”, det vil si på etiketten.

Garnier. Anti-aldring omsorg

De har en veldig uttalt parfymelukt. Det er ubehagelig. Men det er absolutt ingen påstander om virkningen. Det påføres pent, fordelt godt over huden, selv om det ikke anbefales å smøre huden på øyelokkene med dem, faktisk skjer det ikke noe forferdelig. Både kremen mykner og fukter huden..
Jeg forsto ikke hvorfor, men flere ganger under påføring følte jeg prikking, svie, trolig renset huden før jeg påførte kremen.

Garnier. Anti-aldring omsorg. Irritasjon

Garnier Face Cream, 4 produktanmeldelser

Oppsummert vil jeg si. Av de fire virkemidlene tok jeg tre helt og med glede en - jeg vil søke fra tid til annen frem til utløpsdatoen.

TittelemballasjeVolumPrisproffeneminuserAnbefaling
Magisk øyeomsorgRør15 mlsondeLett toningStørre emballasje er mindre behagelig å bruke enn en sondeFor deg som bruker sminke eller til å retusjere mørke ringer under øynene
tuba50 ml300 gni.
Revitaliserende hydrering. Tørr og veldig tørr hudtuba50 ml250 gni.Skikkelig fettVanskelig å påføreBedre å bruke i den kalde årstiden.
Aktiv løfting 45+ på dagtidKrukke50 ml200 gni.Konsistensen er hyggelig, hudtilstanden forverres ikke sammenlignet med den førsteNoen ganger irritertLøfteeffekten er lovet snarere enn ekte, men du kan pestorere, små krukker
Aktiv løfting 45+ nattKrukke50 ml200 gni.Nei

Vil jeg kjøpe dem igjen? Det er lite sannsynlig at bare krem ​​for veldig tørr hud er mulig. Jeg vil prøve noe annet, mest sannsynlig.

Garnier BB-kremer: transformerer huden på 20 sekunder

BB-krem har en rik historie: den ble oppfunnet i Tyskland, herliggjort i Sør-Korea, og nå brukes dette verktøyet over hele verden og produseres av mange merker. Det viser seg at han er under det franske merket Garnier.

Anastasia Zaripova forfatter

Maria Nevskaya hudlege

Hvorfor velge Garnier BB Cream

BB-krem kan velges for forskjellige hudtyper. © Getty Images

Hva er en BB-krem? Forkortelsen BB har minst to dekryptering:

Blemish Balm - en balsam for ufullkommenheter;

Beauty Balm - Beauty Balm.

Fra hvilket det er klart at dette betyr transformerer huden, nemlig:

masker kviser, aldersflekker, rødhet og vaskulært nettverk;

forfriskende hudfarge;

beskytter mot solen.

Hva er fordelene med Garnier BB-kremer??

De er designet for forskjellige hudtyper: normal, fet, blandet og til og med problematisk..

Oppstillingen har anti-aging BB-krem og BB-krem for huden rundt øynene.

Midler for normal hud blir presentert i 5 nyanser - dette er en sjeldenhet for denne kategorien av produkter, siden paletten til BB-kremer vanligvis er begrenset.

Sammensetning av BB-kremer

Sammensetningen av BB-kremen inkluderer stoffer for å bekjempe ufullkommenheter. © Getty Images

Superresistente mineralpigmenter: takket være dem gir Garnier BB-kremer god dekning og vellykkede kamuflasjefeil.

C-vitamin - en kraftig antioksidant: bekjemper de negative effektene av frie radikaler, som fører til for tidlig aldring av huden.

Grapefruktekstrakt glans.

Hvordan velge tonen til BB-krem

Å velge tonen til BB-krem er i samsvar med hudfargen din. © Getty Images

Hva du skal se etter når du velger en skygge?

Hudtone. Hvis det er varmt, velg slike nyanser: beige, fersken, sand. Hvis det er kaldt, er spekteret ditt vanilje, rosa.

Årstid. Om sommeren kommer varme nyanser godt med, i nærheten av fargen på en solbrun hud. Om vinteren - kjøligere.

Universell regel: å prøve skyggen på kremen på håndleddet anbefales ikke. Alle tester og "montering" - bare på ansiktshuden.

Oversikt over Garnier BB-kremer for forskjellige hudtyper

Tenk på hele serien med BB-kremer.

BB-krem for blandet og fet hud

Et smalt rør på 40 ml inneholder en lett ikke-klebrig krem ​​som lett distribueres over huden. Formelen med antioksidanter og SPF 20 beskytter mot fotografering, skiller ut hudfarge og skjuler ufullkommenheter som fet hud er utsatt for. Blant fordelene er også muligheten til å matte huden i opptil 18 timer og maskere porene. Nyanser: lys beige for eiere av porselensskinn og naturlig beige for mer mørke.

BB-krem for normal hud

Et lite rør med et volum på 50 ml er praktisk å ta med deg for å påføre produktet etter behov. Dette verktøyet er uten overdrivelse multifunksjonsmessig: fukter huden, lyser ut tonen, skjuler ufullkommenheter, gir glans og beskytter mot ultrafiolett stråling på grunn av SPF 15. I paletten er det fem nyanser samtidig:

melkeaktig beige - for rødhårede jenter med hvit hud;

veldig lett - for "kalde" blondiner;

vaniljerosa - for deg som kan skryte av en naturlig rødme;

lys beige - for brunhårede kvinner og brunetter med lys hud;

naturlig beige - for de som har hudfarge nær oliven.

BB-krem “Ren hud. Eiendom "for problemhud

Du kan kjenne igjen denne kremen av et plastrør med blå striper. Innvendig - en krem ​​som er behagelig for problemhuden, som ikke provoserer utseendet til komedoner og hjelper den å bli kvitt ufullkommenheter. Strammer porene visuelt, har en matende effekt, lindrer betennelse og skjuler kviser. Sammensetningen inkluderer tonende mineralpigmenter og salisylsyre. Den eneste naturlige beige nyansen er universell og designet for alle.

BB Eye Cream

Et lite 7 ml rør inneholder veldig verdifullt innhold. Formelen med grapefruktekstrakt, haloksyl og mineralpigmenter forbedrer skyggen på huden rundt øynene, skjuler mørke sirkler. En applikator av metallrulle gir en skånsom massasje. Resultatet er en reduksjon i poser under øynene, og som et resultat spor av tretthet. Nyanse - singel, lys beige.

Anti-Aging BB-krem

Det klassiske beige pakningsrøret (50 ml) skjuler et produkt som kombinerer egenskapene til et fundament og pleie mot aldring. Proxilan arbeider for å redusere rynker og gir elastisitet. Blant andre kremets funksjoner - fuktighetsgivende opptil 25 timer og fotobeskyttelse takket være SPF 15. Én universell nyanse.

Regler for bruk av midler

Med den trinnvise bruken av BB-krem er alt ekstremt enkelt. Husk handlingssekvensen:

vask med gel eller skum;

videre - serum og krem ​​i henhold til hudtype;

og til slutt - BB-krem (bokstavelig talt en dråpe middel til ertestørrelse vil være nødvendig);

spre produktet forsiktig på ansiktshuden med en svamp eller pensel for tonefundamentet.

Lifehacks for bruk

Påfør BB-krem etter fuktighetskrem eller serum hvis du har tørr hud.

Hvis huden er fet, kan du pudre ansiktet litt etter å ha påført BB-krem.

Spray termisk vann på toppen av BB-kremen - dette vil vare lenger.

Mange sminkekunstnere foretrekker å bruke BB-krem med en fuktig svamp.

Forebyggende tiltak

De er inkludert i utvelgelsesreglene..

Velg BB-krem i henhold til hudtype.

Forsikre deg om at formelen inneholder en solkrem.

Helst bør antioksidanter inkluderes. Dette er spesielt verdifullt for innbyggere i store byer..

Anmeldelser av krem

100% naturlig kosttilskudd SOLGAR premium

Nå Matvarer - Kosttilskudd og vitaminer!

Vogn - ta vare på den følsomme huden til babyer og babyer

Sikker og effektiv pleie for deg og babyen din

Helbredende ansikts- og kroppsbehandlinger med Gezatone-enheter

Møt det unike, intensive, hvite kit!

Ergonomi og miljøpleie med RADIUS tannbørster

Anthelios - nr. 1 i Russland etter anbefaling av hudleger

Avene - solbeskyttelse for den mest følsomme huden

Aravia Professional - Spa-depilering, parafinterapi, kroppspleie

Avene DermAbsolu - Grunnleggende omsorg for moden sensitiv hud.

Batiste - tørrsjampo nr. 1 i Europa

Bioderma Gidrabio Perfector - beskyttelse og utstråling av huden din

CeraVe - Innovasjon for å styrke hudens beskyttende barriere!

Vinopure - en enkel og effektiv løsning for å eliminere ujevnheter i huden.

Frekk design og sinnsykt hyggelig SPA-pleie hjemme hos deg

Øyevippebooster - Lange, omfangsrike, tykke øyenvipper!

Elancyl Slim Design - Glattere, fastere og tonet hud

Filorga - formler inspirert av estetiske medisinprosedyrer

GiGi - en kombinasjon av naturlige ingredienser og høye bioteknologiprodukter

Guam - Naturlig algebasert italiensk kosmetikk

Koreansk kosmetikk for ansikts- og kroppspleie

Ledende profesjonelt kosmetikklaboratorium i Israel

Si hei til de nye hjelperne dine - de revolusjonerende spiralarmbåndene til hårarmbånd

Isdin er merkevare nr. 1 i Spania! Innovativ solbeskyttelse

Prøv japanske stoffmasker av høyeste kvalitet

Johnny's Chop Shop - en stilig linje med kosmetikk for gutter som vil se bra ut!

Planteenergi for hårskjønnhet

Loreal Professional - Source Essentielle Source of Natural Hair Beauty

La Roche-Posay - sensitiv hudpleie nr. 1 anbefalt av hudleger!

Matrix - Keep me Vivivd - bevaring av fargen på lyse nyanser

Mustela - trygg og effektiv omsorg for deg og babyen din 06/06/2017

Nature`s Bounty - kosttilskudd for å opprettholde din helse og skjønnhet

Orthomol - tyske vitaminer for helsen din!

O.P.I er verdensledende innen profesjonell neglepleie!

Balsamer for tørre, sprukne og irriterte lepper og hud

Foto - naturens kraft for håret ditt!

Royer - Natural Cosmetics with 100% Organic Snail Slime!

Hudkode - Kode for sunn, vakker hud

Klinisk effektiv medisinsk kosmetikk, som er en effektiv erstatning for kirurgi

Dr. Knute - 212 lystebust!

Pålitelige dermokosmetologiske hudpleieprodukter for spedbarn, barn og voksne

Uriage - Age Protect - rynke korreksjon og utstråling

Uriage - Hyseac - Din ideelle pleie for problemhud 01.11.2017

Weleda Moisturizing Lip Balms vil omgi leppene dine med en utstråling av naturlig skjønnhet!

Oppstrammende handling mot aldringstegn

CORA - en kombinasjon av naturlige ingredienser med den nyeste høyteknologien

  1. anmeldelser
VURDERINGER
HUDSUNDHETSENTRUM
Anmeldelser om apotekskosmetikk
Garnier

Meshitova Tatyana Kizlyar | 05/08/2020 |

Øyekrem Ungdomsceller Beskyttelse mot rynke 35+ 15 ml (Garnier, Ungdomsceller)

Konklusjoner: En god budsjettkrem, fukter, gir næring, blir raskt absorbert. jeg anbefaler.

Meshitova Tatyana Kizlyar | 05/08/2020 |

(Garnier, for hår)

Konklusjoner: Jeg likte sjampoen, den behagelige aromaen av kokosnøtskum og renser godt. Det forbrukes økonomisk. Tørker ikke håret mitt, kom opp til meg.

Meshitova Tatyana Kizlyar | 05/08/2020 |

Sjampo Agurkfriskhet 400 ml (Garnier, for hår)

Konklusjoner: Sjampo er veldig kjølig, behagelig, frisk aroma, skummer godt og renser håret. Tørker ikke, økonomisk konsumert.

Meshitova Tatyana Kizlyar | 05/06/2020 |

Balsamvekst på full styrke 200 ml (Garnier, for hår)

Konklusjoner: Jeg likte balsam veldig godt, den lukter deilig som eple, tykt, hår gjør den myk, lett å gre. Jeg vil ta mer

Meshitova Tatyana Kizlyar | 05/05/2020 |

200 ml Micellar Cleansing Gel (Garnier, Expert Cleansing)

Konklusjoner: god gel, sminke fjernes, ansiktet tørker ikke, forårsaker ikke hudirritasjon.

Meshitova Tatyana Kizlyar | 05/05/2020 |

Deodorant tørr krem ​​NEO Luktfri 60 g (Garnier, For kropp)

Konklusjoner: Beskytter mot lukt, absorberes raskt, etterlater ingen klissethet. jeg liker det

Meshitova Tatyana Kizlyar | 05/05/2020 |

Håndkrem Restoring for veldig tørr hud 100 ml (Garnier, For kroppen)

Konklusjoner: Jeg likte det veldig godt, det lukter så godt, det blir raskt absorbert, det fukter hendene mine veldig godt. Fornøyd med kjøpet.

Kristina Arkhangelsk | 04/06/2020 |

Deodorant Spray Protection 6 Spring Freshness 150 ml (Garnier, for kroppen)

Konklusjoner: Deodoranten har en behagelig aroma, distribueres lett på huden. Den forårsaket ikke irritasjon eller andre problemer. Den takler godt oppgaven sin, rimelig.

Generalova Anastasia Ryazan | 04/02/2020 |

Mikellært vann for sensitiv hud, 125 ml + Maskestoff Aqua Bomb (Garnier, For face)

Konklusjoner: Et veldig praktisk format for kjøp som gave. Micellar vann er et uunnværlig verktøy for å fjerne sminke. Klyper ikke øynene, etterlater ikke oljeaktighet, skyller kosmetikk helt. Stoffgelmasken strammer huden perfekt, og det er bedre å oppbevare den i kjøleskapet for en større løfteeffekt.

Generalova Anastasia Ryazan | 03/30/2020 |

BB-krem for fet hud Secret of Perfection Natural 40ml (Garnier, BB-kremer)

Konklusjoner: For sin verdi, det beste alternativet. egnet for sommeren, ikke for fet hud. Lett gjennomskinnelig belegg, skjuler ikke ufullkommenheter. Finishen er ikke matt. Holdbarheten er gjennomsnittlig, i varmen vil en halv dag vare.

Avakyan Irina Krasnodar | 03/20/2020 |

BB Cream Secret of Perfection Very Light 50ml (Garnier, BB kremer)

Konklusjoner: Jeg har en skygge av Extra Light, men du kan ikke kalle det lys på noen måte. Konsistensen er behagelig, om sommeren, når huden glir, er den bedre i skygge, men på samme tid begynner huden å skinne med den veldig raskt. Hvis huden er tørr uten problemer, er ingen synlige porer - perfekt. For kombi / fet hud (min) er litt tung. Men lukten er fantastisk bare lukter forfriskende grønn te.

Alimova Dinara Ulyanovsk | 03/06/2020 |

Ice Extreme Male Deodorant - Spray 150 ml (Garnier, Deodorants for Men)

Konklusjoner: Antiperspirant bestilt som gave. Selve flasken og sprøyten er praktisk å bruke. Aromaen er veldig hyggelig, ser ut som en god parfyme for menn.

Anmeldelser om Garnier kosmetikk

Middelmådig balsam for å ta bort håret. Gir ikke ekstra pleie og påvirker ikke hårets kvalitet.

Kamp om budsjettbalsamer for pleie av tørrfarget hår

  • 03/31/2017
  • | Sjokolade |
  • femti
  • 4

Budsjettarbeidere og ikke så balsamer for tørt skadet hår.

  • 10/14/2016
  • | Solnce1988 |
  • 7
  • 6

En sjampo som ikke regenererer eller styrker håret.

  • 07/02/2016
  • | Solnce1988 |
  • 7
  • 3

En solingsspray som lemlestet huden min og gjorde avslapning til helvete.

  • 06/25/2016
  • | Vellcat |
  • 8
  • 3

Sjampoen som la meg ned. Akk, det viste seg å være praktisk talt ubrukelig for håret mitt.

  • 04/19/2016
  • | Antonina77 |
  • 5
  • 4

BB Cream GARNIER Rullekorrigering for huden rundt øynene (lys beige) - dette er det som tidligere ble kalt koffeinkorrigerer 2in1. Koffein i komposisjonen er til stede, men skyggen er mer rødlig enn for den forrige broren.

  • 04/19/2016
  • | Antonina77 |
  • 2
  • 3

Lett matt BB-krem for blandet og fet hud med SPF 20.

  • 04/16/2016
  • | Vellcat |
  • tretten
  • 3

Sjampo som behagelig frisker opp, fukter håret og gir det glans. :)

  • 11/24/2015
  • | Vellcat |
  • 21
  • 6

Bra micellar vann! Dette er neppe et universalmiddel, men det takler oppgavene mine veldig godt.!

  • 11/05/2015
  • | Its_you_New |
  • 12
  • 5

"Legends" går rundt henne, de sammenligner henne med en dyrere analog og prøver deretter ikke å finne en erstatning for henne! Er alt dette sant, og er hun virkelig god som de sier om henne?

  • 09/08/2015
  • | Its_you_New |
  • 23
  • 6

I hvert trinn av bekjentskap med BB-krem ventet en annen overraskelse meg.

  • 06/29/2015
  • | Alexanka |
  • 7
  • 1

En klissete håndkrem som ikke vil gi verken riktig næring eller komfort.

  • 06/29/2015
  • | Solnce1988 |
  • 2
  • 1

Det er et ganske godt middel for en jevn og vakker solbrun, men som likevel ikke passet meg litt.

  • 06/29/2015
  • | Solnce1988 |
  • 4
  • 1

Denne gangen vil det handle om Garnier Sunblock Spray Oil Ambre Solaire SPF6. Hvem bryr seg, jeg ber om kutt.

  • 06/24/2015
  • | Solnce1988 |
  • 0
  • 2

Et annet middel som ikke passet meg - Garnier Basic Cleansing Gel Foam for Face.

  • 11/24/2014
  • | Blomsterblomst |
  • nitten
  • 9

Utmerket vodichka i kvaliteten på å forlate og avklaring. Fjern sminke!

  • 10/22/2014
  • | NastyaKalinina |
  • 8
  • 4

Hårolje som skjuler de delte endene og ikke gjør håret fettete.

  • 10.21.2014
  • | VeDaNa |
  • 27
  • 5

En god kroppsskrubb med store eksfolierende partikler og en behagelig aroma.

  • 10/09/2014
  • | Ladybug |
  • 5
  • 4

Eye Makeup Remover Lotion - fungerer rent og forsiktig.

  • 08/23/2014
  • | Daria Polaznikova |
  • 7
  • 3

Elixir oljetransformasjon for alle hårtyper. Mykhet, enkel kaming og gjenoppretting av glans til håret.

  • 0
  • tretten
  • atten
  • 22

LadiesProject er en sosial kosmetikkguide. Et sted hvor jenter diskuterer kosmetikk, evaluerer produkter og merker, blir kjent med nye produkter, lærer om rabatter og salg, lærer å velge og kjøpe kosmetikk av høy kvalitet. Alle kan bli en del av vårt vennlige team..

Bli med akkurat nå, les, kommenter, del tilbakemeldinger og ideer, snakk om nye kjøp!

Anmeldelser om kosmetikk og parfyme

“ForumKosmetika - anmeldelser av kosmetikk og parfymeri” - din pålitelige rådgiver for skjønnhet, hudpleie og livsstil

BB-krem Garnier. Som hjalp?

BB-krem Garnier. Som hjalp?

Skrevet av ordfører-Petrova 9. februar 2013 19:18

Re: BB Cream Garnier. Som hjalp?

Skrevet av ksushka 8. mai 2013, 21.30

Re: BB Cream Garnier. Som hjalp?

Skrevet av Batmouse 14. mai 2013, 11:36

Den skjuler alle manglene veldig godt og er nesten usynlig

Skrevet av ira_rich 3. juni 2013, 22:57

Re: BB Garnier-krem er egnet for tørr hud

Jans innlegg »10. juni 2013 10:23

BB-krem Garnier. Som hjalp?

Skrevet av Anna1989 22. oktober 2013, 18:51

Re: BB Cream Garnier. Som hjalp?

Skrevet av Barakayeva 24. oktober 2013, 15:03

BB Cream Garnier.

Skrevet av Anchoys 2. desember 2013 10:22

BB-krem

Skrevet av Alla Turs 16. desember 2013 21:49

BB-krem Garnier. jeg er fornøyd

Skrevet av Voodrow 20. desember 2013, 20:42

Re: ujevne.

Skrevet av Antonin Mikhailov 4. januar 2014, 19.30

BB-krem Garnier - et godt produkt i sitt prissegment

Skrevet av s_anya 9. februar 2014, 03:57

BB-krem Garnier. Som hjalp?

Skrevet av Lilia1609 23. februar 2014, 21:10

Re: mest av alt likte jeg Garnier

Skrevet av viki1990 30. juli 2014, 18:23

Ansiktskrem Garnier Daily Beauty Diet - Anmeldelser

Som

Anmeldelse: Jeg liker det. Jeg kjøpte denne kremen sammen med Garnier 3 i vaskegel. Inntrykk, selvfølgelig, la denne kremen være veldig god. I kombinasjon med gel gir et godt resultat. Den fukter perfekt på huden, blir litt matt, selv om effekten ikke varer lenge. Den ruller ikke i ansiktet og tas opp ganske raskt.

Utmerket hydrering

Plusser: Fukter veldig, lukter godt.

Gjennomgang: Garanier er etter min mening et flott merke, men sant, med en overvurdert rangering og pris. Nesten alle produktene oppfyller fullt ut deres formål og har hyggelige egenskaper. Så Garnier ansiktskrem Den daglige skjønnhetsdiett fukter bemerkelsesverdig, til og med toner, lukter godt og etterlater ingen rester på klær. Sammensetningen inkluderer mange hudvennlige komponenter, men jeg har ikke funnet noen annen effekt enn fuktighetsgivende.

Radiance

Anmeldelse: Garnier ansiktskrem skjønnhetsdiett er en utmerket krem ​​for å fukte huden. Jeg påfører denne kremen om morgenen og huden min er fuktig, jevn, mør og strålende hele dagen. Volumet av krukken er stort nok, men prisen er ganske rimelig, et budsjettverktøy. Jeg anbefaler å kjøpe.

forbedrer

Fordeler: * God effekt på huden.

Ulemper: * Kremen i seg selv er ikke nok i krukken.

Gjennomgang: Garnier Cream Daily Beauty Diet er flott for alle hudtyper. Kremen absorberes veldig raskt, huden etter inngrepet er vakker, veldig myk å ta på. Jeg likte ikke det faktum at når du kjøper, ser du en stor boks, og når du åpner denne boksen hjemme, finner du der en veldig liten krukke. Og så en flott krem.

God krem

Plusser: tar godt vare på huden.

Anmeldelse: Jeg liker Garnier-serien med kosmetikk. i det minste for huden min, den passer perfekt. Og denne kremen er intet unntak, den fukter godt og forbedrer hudfargen, jevner fine rynker og absorberes veldig bra. jeg er fornøyd.

God krem

Gjennomgang: Jeg har sensitiv hud. Ofte gir kremer et negativt resultat, rødhet og irritasjon oppstår. Kjøpte å prøve denne kremen. Likte det. Huden føles fantastisk. En sjelden krem ​​som ikke kjennes på huden om dagen lyser ikke. Det lukter fint, notater av grønn te, som er en kjent antioksidant, kan spores. Jeg bruker det ikke på lenge, la oss se resultatet.

Etter påføring blir huden elastisk, rynker blir jevnet ut.

Fordeler: 1. Glatter ut rynker. 2. Det lukter godt. 3. God pris. 4. Huden er elastisk.

Minuser: slutter raskt.

Gjennomgang: Jeg begynte å bekymre meg for rynker, rynker rundt leppene. Jeg bestemte meg for å prøve denne kremen. Etter omtrent tre måneder følte jeg betydelige forandringer, huden ble glatt, smidig. Venner begynte å legge merke til hvordan jeg ble forvandlet, huden min var yngre. Produsentens midler tiltrekker seg Garnier eksternt - esker, glass, en fargepalett - øyeblikkelig oppmerksomhet. Etter påføring av kremen er en konkret effekt synlig, rynker fjernes. Jeg kjøpte, åpnet, pustet inn aromaen (for... Les mer

God krem

Plusser: Effektiv krem, behagelig lukt.

Minuser: Jeg observerer ikke ulemper.

Gjennomgang: Jeg kjøpte en krem ​​for et par måneder siden, til en pris av ca 260 rubler i Auchan. Hyggelig lukt, legger seg jevnt, uten klumper og ruller. Påført om morgenen, rett etter vask. Jeg brukte ikke dette selskapet for første gang, men det var denne serien som var mest suksessfull for meg personlig. Lett, egnet for blandede ansiktstyper, gir fuktighet hele dagen, enkel å bruke. Volumet av denne kremen er ganske nok for en måneds bruk. Det er som, men personlig gir jeg huden noen ganger hvile)), så jeg hadde nok i 1,5 måneder... Les mer

Kundenes mening

Anmeldelser av produkter for skjønnhet og helse

Anmeldelser av produkter for skjønnhet og helse

Face kremer garnier anmeldelser

Kundenes anmeldelser av Garnier Face Creams - Cons and Pros, Best Products

Garnier BB Cream "Secret of Perfection", naturlig beige, SPF 15, for normal hud 50 ml kundevurderinger

Vurdering: ★
Anastasia Antonova
Ulemper: Det er mye mørkere enn huden min, selv om jeg i anmeldelsene så at han hadde nærmet seg “min porselenshud”, ingenting som det, dessverre, som om jeg gned ansiktet mot en gulrot. Overlapper ikke noe (selv et minimum)
Kommentar: Jeg kan ikke skrive noe om proffene, fordi jeg søkte 2. Jeg var ikke imponert eller til og med fornøyd

Vurdering: ★★★★★
Svetlana
Kremen er utmerket, for hver dag som mest. Jeg har brukt en krem ​​i seks måneder nå og vil vare enda lenger, d.v.s. Det er fremdeles ganske økonomisk. Det er bedre å bruke den under basen, eller bruke ansiktskrem før bruk slik at kremen ikke ruller. Jeg er fornøyd med kjøpet, fargen min er lys beige, for min lyse, bleke hud gikk alt perfekt

Vurdering: ★★★★★
Egorkina Marina
Fordeler: God fuktighetskrem.

Kampanjekode for rabatt MAT6375

Garnier BB Cream "Secret of Perfection", naturlig beige, SPF 20, for blandet og fet hud 40 ml kundeanmeldelser

Vurdering: ★★★
Sergeeva Zinaida
Plusser: veldig delikat struktur
Minuser: tresko i porene, understreker peeling av huden, gir i gulhet
Kommentar: Jeg anbefaler ikke

Vurdering: ★★★★★
Semenova Evgenia
Fordeler: tidligere kjøpte jeg denne tonen et par ganger. Jeg liker det veldig godt, det er ideelt for fet, lys hud (lys tone). Har spf-beskyttelse på 20, som er super, vil definitivt aldri være overflødig. Jeg påfører den med en svamp, tørr eller våt, legger meg i et enda tynt lag, det kan lagvis om nødvendig. Det tester ansiktsstemmen godt og varer hele dagen (etter påføring av pulveret)...

Vurdering: ★★★★
Barabanova Catherine
Plusser: Legger seg godt, passer huden, skjuler rødhet, får hudfarge, varer nesten hele dagen.
Minuser: Farge. Definitivt ikke egnet for lys hud. Fargen er oransje. Lukten er også amatør, men du blir vant til den.
Kommentar: En god BB-krem, det er veldig bra. Og han ville ikke ha en pris hvis det ikke var for fargen. Tror ikke det ikke er lys beige, det er ikke engang beige og...

Kampanjekode for rabatt MAT6375

Garnier BB Cream "Secret of Perfection", lys beige, SPF 20, for blandet og fet hud, 40 ml kundeanmeldelser

Vurdering: ★★★
Sergeeva Zinaida
Plusser: veldig delikat struktur
Minuser: tresko i porene, understreker peeling av huden, gir i gulhet
Kommentar: Jeg anbefaler ikke

Vurdering: ★★★★★
Semenova Evgenia
Fordeler: tidligere kjøpte jeg denne tonen et par ganger. Jeg liker det veldig godt, det er ideelt for fet, lys hud (lys tone). Har spf-beskyttelse på 20, som er super, vil definitivt aldri være overflødig. Jeg påfører den med en svamp, tørr eller våt, legger meg i et enda tynt lag, det kan lagvis om nødvendig. Det tester ansiktsstemmen godt og varer hele dagen (etter påføring av pulveret)...

Vurdering: ★★★★
Barabanova Catherine
Plusser: Legger seg godt, passer huden, skjuler rødhet, får hudfarge, varer nesten hele dagen.
Minuser: Farge. Definitivt ikke egnet for lys hud. Fargen er oransje. Lukten er også amatør, men du blir vant til den.
Kommentar: En god BB-krem, det er veldig bra. Og han ville ikke ha en pris hvis det ikke var for fargen. Tror ikke det ikke er lys beige, det er ikke engang beige og...

Kampanjekode for rabatt MAT6375

Garnier BB Cream 5-i-1 “Clear Skin Asset”, for fet hud, utsatt for kviser, lys beige, 50 ml kundeanmeldelser

Vurdering: ★★★★★
Bruker OZON
Plusser: Gjør ikke ansiktet tyngre. Tetter ikke porene
Minuser: ikke funnet
Kommentar: I lang tid lette jeg etter et verktøy som ville utjevne tonen i ansiktet mitt og samtidig ikke gå i et tykt lag. Og til slutt fant jeg dette verktøyet. For min fete hud gikk det perfekt. Fjerner fet glans, tetter ikke porene.

Vurdering: ★★★★★
Victoria
Plusser: Helst gå til sengs som en krem. Ruller ikke, tørker ikke, skjuler godt rødhet.
Minuser: nei
Kommentar: Jeg har brukt det i flere år og kommer ikke til å endre

Vurdering: ★★★★★
Julia P
Jeg har tatt det i mange år.. lys om vinteren.. mørkt om sommeren... det er bedre å ikke finne et middel!))

Kampanjekode for rabatt MAT6375

Garnier Face Cream “Basic Care, Intensive Recovery”, natt, 50 ml kundeanmeldelser

Vurdering: ★★★★
ogloblin svetlana
kremen er god, som vanlig med Gagnier. Hyggelig konsistens. En av grunnene til at jeg ofte kjøper Garnier-produkter, er lukten. Men denne kremen har en ganske ubehagelig lukt, en slags urte.

Vurdering: ★★★★★
Irina
Takk Ozone for rask levering.!

Kampanjekode for rabatt MAT6375

Garnier Moisturizing Nerd Face Cream “Flower Honey”, nærende, for tørr til veldig tørr hud, 50 ml kundeanmeldelser

Vurdering: ★★★★★
Polina Andreeva
Fordeler: Kostnad, lukt, konsistens, egenskaper
Ulemper: Mangel på en beskyttende membran
Kommentar: Kremen er bare fantastisk. Huden i ansiktet mitt er kombinert, nesen og pannen er fet, kinnene mine er tørre. Kremen absorberes perfekt selv i fete områder, og matiserer dem merkbart. Konsistensen er delikat, sparsom, minimalt med forbruk, perfekt fordelt over huden og raskt absorbert, etterlater ingen fet film etter seg selv...

Vurdering: ★★★★★
Eugene
Plusser: Viktig for tørr hud
Minuser: Nei
Kommentar: Endelig fant jeg en krem ​​som virkelig fukter huden.

Vurdering: ★★★★★
Danya
Plusser: Fukter veldig tørr hud og blir raskt absorbert
Minuser: Nei
Kommentar: En fantastisk krem, ikke fet, hvor mange prøvde, og bare den fukter huden min hele dagen. Det fungerer bra både om sommeren og vinteren. Min frelse

Kampanjekode for rabatt MAT6375

Garnier Moisturizing Botanical Face Cream “Rose Water”, beroligende, for tørr og sensitiv hud, 50 ml kundeanmeldelser

Vurdering: ★★★★★
Svetlana
Dette er ikke første gang jeg bestiller denne kremen. Jeg prøvde andre, men kommer fremdeles tilbake til dette. Lett, perfekt absorbert og fuktig. Lavt forbruk. Sammenlignet med andre kremer, varer dette mye lenger. En behagelig lukt som du ikke kan bli lei av.

Vurdering: ★★★★★
Victoria
Fordeler: elegant krem ​​for vinteren, den irriterer ikke, den absorberer seg godt, bare du trenger å vite hvordan du skal bruke den rett etter vask

Vurdering: ★★★★★
olga
Jeg velger kremen veldig nøye. Det er ingen skadelige kjemikalier, parabener i denne kremen, nesten alt er naturlig. Nydelig emballasje. Jeg har brukt den i en måned og er veldig fornøyd: kremen tas lett opp, huden blir levende, øm. For meg er denne kremen det jeg trenger!

Kampanjekode for rabatt MAT6375

Garnier Moisturizing Nourishing Face Cream “Grape Extract”, lysende, for normal til kombinert hud, 50 ml kundeanmeldelser

Vurdering: ★★
Irina
Plusser: Sammensetning, lett tekstur.
Minuser: Veldig ubehagelig krem.
Kommentar: Jeg likte ikke denne kremen, jeg vil ikke bruke den. Årsaken er at den ikke passet på huden min, pluss at den forårsaket ubehag når den ble brukt. Jeg kjøpte denne kremen, og husket at jeg en gang virkelig likte “Basic care” fra denne linjen. Jeg håpet at det ville være like hyggelig, lett, fuktighetsgivende. Det viste seg...

Vurdering: ★★★★★
Anastasia
Lett tekstur, fin å påføre. Det blir raskt absorbert. Effekten merkes umiddelbart. Etter to dager med bruk forsvant all peeling i ansiktet.

Kampanjekode for rabatt MAT6375

Garnier Moisturizing Botanical Face Cream “Green Tea”, matting, for blandet og fet hud, 50 ml kundeanmeldelser

Vurdering: ★★★★★
Albina Samsonova
Fordeler: Utmerket for kombinert og fet hud, ikke klissete og raskt absorbert, pudder legger godt på kremen
Minuser: Nei

Vurdering: ★★★
Gusarova Victoria Evgenievna
Plusser: Perfekt matt
Minuser: litt skuffet, viste seg å være for feit, følte i ansiktet i løpet av dagen
Kommentar: En veldig kul pris, i en magnet av kosmetikk koster dette 476 rubler)

Vurdering: ★★★★
olga
Plusser: En god ansiktskrem med budsjett, blir matt, irriterer ikke huden

Kampanjekode for rabatt MAT6375

Garnier Revitaliserende fuktighetsgivende ansiktskrem, mykgjørende, for normal til blandet hud, 50 ml kundevurderinger

Vurdering: ★★★★
Nataliya
Minuser: Huden min er tørr, men etter et par timer dukker det frem en fettete glans.

Kampanjekode for rabatt MAT6375

Garnier ansiktskrem “Moisturizing Moisturizing”, nærende og mettet krem, for tørr og veldig tørr hud 50 ml kundeanmeldelser

Vurdering: ★★★
olga
Jeg kan ikke si at jeg likte kremen, men det kan skyldes at huden min er nærmere normal og ikke tørr, selv om den forrige kremen fra Garnier tok den for tørr hud og jeg virkelig likte den. Når det gjelder manglene, er den veldig fet og personlig Jeg hadde en konstant følelse av en film i ansiktet mitt og at huden "ikke puster", mens jeg vasker den av før sengetid...

Vurdering: ★★★★★
Alena
Fordeler: Really Nourishing Cream!
Minuser: På slutten av dagen kan ansiktet mitt skinne (jeg har pannen), men jeg har kombinasjonshud, så det er ikke overraskende. Du kan gjøre dette: smør T-sonen med krem ​​for fet hud, og alt blir fantastisk med denne kremen og kinnene.
Kommentar: Jeg har ennå ikke funnet den beste kremen som kan takle den veldig tørre huden på kinnene mine, jeg bruker dyre kosmetikk...

Vurdering: ★★★★★
Alex L.D.
En veldig god krem ​​til vinteren, fordi konsistensen på kremen er ganske fet. Den fukter og nærer godt, etter 2 dager ble resultatet sammenlignet med den forrige kremen merkbart: huden ser sunn, avslappet og strålende ut. Det blir brukt økonomisk. Definitivt ikke egnet for eiere av fet eller kombinert hudtype.

Kampanjekode for rabatt MAT6375

Garnier Revitalizing Moisturizing Face Cream Sorbet, matting, for blandet og fet hud, 50 ml kundeanmeldelser

Vurdering: ★
Olga Kiriy
En motbydelig krem. Jeg kjøpte den ikke her, men det spiller ingen rolle. Konsistenskremen er en solid silikon som tetter porene. Det er bare en motbydelig krem. Og sminken passer bare ikke på den.

Vurdering: ★★★★★
Bruker OZON
Plusser: som i tekstur, tørker øyeblikkelig, flott for sminke.
Minuser: nei
Kommentar: Jeg finner ikke noe sted.

Vurdering: ★★★
R
Plusser: Fuktighetsgivende
Minuser: Ikke for fet hud
Kommentar: Jeg forstår ikke hvorfor de lyver så modig og berømmer denne kremen. Huden min er fet i T-sonen og noen ganger tørr rundt munnen og øynene. Så hvis jeg smører hele ansiktet med denne kremen, vil den skinne uvirkelig, jeg bruker denne kremen bare på steder der huden tørker og ikke mer. Etter min mening senere ikke for fet hud

Kampanjekode for rabatt MAT6375

Garnier Face Cream “Anti-Aging Care, Radiance of Youth 25+”, dag, 50 ml kundeanmeldelser

Vurdering: ★★★★★
Vitaliy
Plusser: En god krem! Min kone likte det! Prisen er rimelig, i ozon billigere enn i byens butikker, vi er med bonuser generelt for 125 r. har tatt.

Vurdering: ★★★★
Ivanova Alina Valerevna
Fordeler: -pris-mulig effekt
Ulemper: - brenner litt når den påføres - aromaen er ikke så hyggelig. hvor mye jeg forventet (først ga jeg det veldig med plast, så luktet jeg en gressete lukt)
Kommentar: Jeg fylte 26 år, så på meg selv i speilet, og likevel, så lenge tanken satt av meg at etter 25 er det nødvendig å bruke krem ​​mot aldring, brakt meg til en tilstand...

Vurdering: ★
L.
,Moskva, Russland Ulemper: Forferdelig klissete (((Omsorg - nei ((dessverre).

Kampanjekode for rabatt MAT6375

Garnier Face Cream "Anti-Aging Care, Radiance of Youth 25+", natt, 50 ml kundeanmeldelser

Vurdering: ★★★★★
Syskov Vladimir
Fordeler: Pris-kvalitet
Ulemper: Overpriset i butikkene
Kommentar: Jeg har brukt hele linjen i mange år. Det nærer godt. Det er ingen sensasjon av film i ansiktet. Ruller ikke

Vurdering: ★★★★★
Anna
En måned har gått siden kjøp og bruk av nattlige) fungerer. Ikke riktig akkurat dette sekundet og opptil 100% utjevning. Men det fungerer!

Vurdering: ★★★★★
Maria
Jenter for en slik pris er en fantastisk krem, jeg forventet ikke av ham at rynkene skulle rette seg ut, men som en nattkrem etter vask er det bare super. Tilbyr en anstendig mengde, og etter 5 minutter blir den absorbert, og etterlater en delikat følelse på huden. Kremen er lett og behagelig.

Kampanjekode for rabatt MAT6375

Garnier Face Cream “Anti-Aging Care, Anti-Wrinkle Protection 35+”, dag, 50 ml kundeanmeldelser

Vurdering: ★★★★★
Natalya
Plusser: Kremen er god, det er ingen fet følelse. Det nærer og fukter huden godt. Hendene hans er myke også blir umiddelbart.
Minuser: Jeg likte egentlig ikke lukten, jeg personlig.
Kommentar: Jeg anbefaler.

Vurdering: ★★★★★
Klyazmina Tatyana
Fordeler: Raskt absorbert. Effekten er øyeblikkelig. Likte veldig godt
Minuser: ikke funnet
Kommentar: Jeg anbefaler deg å bestille

Vurdering: ★★★★★
Vera
Fordeler: Jeg likte kremen veldig, fordi den ikke gir en følelse av oljeaktighet, den blir øyeblikkelig absorbert.
Kommentar: Jeg pleide å bruke dyre kosmetikk, men nå er det ingen penger, jeg byttet til denne kremen. Og jeg ser ikke forskjellen :))

Kampanjekode for rabatt MAT6375

Garnier Face Cream "Anti-Aging Care, Anti-wrinkle Protection 35+", natt, 50 ml kundeanmeldelser

Vurdering: ★★★★
Martyshenko Evgenia Yuryevna
Plusser: Myk, delikat, næringsrik. Som beskrevet.
Minuser: Om morgenen når jeg vasker, føler jeg fet hud. Du må prøve å bruke mindre krem..
Kommentar: Solid Four.

Vurdering: ★★★★★
Natalya
Fordeler: Jeg likte kremen, den er godt absorbert, om morgenen fin hud, myk. Hendene etter ham er også myke, fine.
Minuser: Nei
Kommentar: Jeg anbefaler.

Vurdering: ★★★
Yulia
Tykk krem, ikke helt absorbert, i motsetning til dagkrem i samme serie

Kampanjekode for rabatt MAT6375

Garnier Face Cream "Anti-Aging Care, Active Lifting 45+", dag, 50 ml kundeanmeldelser

Vurdering: ★★★★
Ustinovskaya Natalya
Fordeler: kremen har en myk og lett konsistens, absorberes raskt, skaper en løfteeffekt
Ulemper: Vær oppmerksom på at når du bestiller et fløteemballasjebilde, vises havtornolje (på grunn av dette bestilte jeg kremen), når kremen er levert, inneholder pakken inskripsjonen - sheasmør
Kommentar: de ovennevnte sammensetningene unøyaktigheter finnes i hele kremen 45+

Vurdering: ★★★
Elena
Jeg likte egentlig ikke konsistensen. Noen er for tynne. Det er ikke verre, det er heller ikke bedre. Jeg vil ikke kjøpe mer.

Vurdering: ★★★★
Oksana
Fordeler: Lett tekstur, godt absorbert, ikke-klebrig, behagelig lett lukt

Kampanjekode for rabatt MAT6375

Garnier Face Cream "Anti-Aging Care, Active Lifting 45+", natt, 50 ml kundeanmeldelser

Vurdering: ★★★
Elena Kotikova
Plusser: Hyggelig lukt og tekstur
Minuser: Jeg var allergisk
Kommentar: Etter bruk begynte ansiktet å brenne og brenne, etter 3 dager sluttet å prøve å bruke. Passer ikke meg.

Vurdering: ★★★★★
Shilova Olesya
Fordeler: Utmerket nærer, fukter huden. Behagelig tekstur og lukt. Om morgenen, velstelt og myk hud, glatte rynker
Minuser: Nei

Vurdering: ★★★★★
olga
Fordeler: lett tekstur. Ikke følt i ansiktet
Minuser: nei
Kommentar: Jeg har brukt garnierkremer i mange år. I dag det beste pris-kvalitet forholdet

Kampanjekode for rabatt MAT6375

Garnier Face Cream "Anti-Aging Care, Intensive Rejuvenation 55+", dag, 50 ml kundeanmeldelser

Vurdering: ★★★★★
Natalya
Plusser: Utmerket krem ​​til en overkommelig pris, noe som er viktig - det gir ikke en allergisk reaksjon. Til å begynne med var dette hovedgrunnen til å velge. Nå har jeg brukt denne kremen konstant i flere år. Den er godt absorbert, etterlater ikke en fet glans. Huden ser yngre og tonet ut. Veldig fornøyd, stoppet på det og ikke prøv å se etter noe...

Vurdering: ★★★
Laskoronskaya Alena
Plusser: god kvalitet til en overkommelig pris
Ulemper: nøyaktig de samme glassene på dag og natt. Det er en krem ​​for kvinner over 55 år. De fleste vil ikke kunne lese ordene "dagtid" og "nattetid", skrevet av maaaaaa små bokstaver, uten briller. Og hva er glassene på badet under vasking og påføring av krem? Du kan tross alt lage et deksel i en annen farge eller en frynse. Jeg måtte...

Vurdering: ★★★★★
Sakharova Elena
Jeg lette etter en lett dagkrem og fant den. For noen virker det kanskje ikke helt lett, men for meg (huden er tørr og dehydrert) er den. Den er perfekt absorbert, ikke strammes som heiser, og det er ingen glans, noe som er veldig viktig om sommeren. Samtidig kjennes den nødvendige ernæringen og påføres veldig enkelt..

Kampanjekode for rabatt MAT6375

Garnier Ultra-Lifting Complex Anti-Aging Day Care Ansiktskrem, 50 ml kundevurderinger

Vurdering: ★★★★★
Starchikov Roman
I detaljhandel er det billigere, men på grunn av den rabatten jeg hadde, viste Ozon seg å være mer lønnsom og ordren ble plassert.

Kampanjekode for rabatt MAT6375

Garnier Ultra-Lifting Complex Anti-Aging Night Care Ansiktskrem, 50 ml kundevurderinger

Vurdering: ★★★★★
Starchikov Roman
I detaljhandel er det billigere, men på grunn av den rabatten jeg hadde, viste Ozon seg å være mer lønnsom og ordren ble plassert.

Kampanjekode for rabatt MAT6375

Garnier Face Cream "Basic Care, Deep Nutrition", for tørr og sensitiv hud, 50 ml kundevurderinger

Vurdering: ★★★★★
Irina
Jeg bruker Garnier-serien, kremen er ideell for tørr hud.

Vurdering: ★★★★★
Galina
,Russland, Tver Nylig bruker jeg utelukkende Garnier-merkeprodukter. Jeg har slem hud, men dette merket gjorde henne fantastisk!

Vurdering: ★★★★★
Marina
Etter vinteren var huden i dårlig forfatning - overtørket til skam. Innen 2 uker etter påføring ble huden sunn, fuktig. Fra markedets masser har denne kremen blitt min favoritt. Påfør om natten og om morgenen før du sminke.

Kampanjekode for rabatt MAT6375

Garnier Day Cream “Basic Care, Moisturizing Non-Stop”, for normal til kombinasjonshud, 50 ml kundevurderinger

Vurdering: ★★★
svetlana l
Fordeler: Pris, rabatt
Minuser: Lukt, tetter porene sterkt. Jeg bruker den for hender, t. til. personen begynner å svette veldig etter bruk. Kanskje er dette selvfølgelig en individuell reaksjon, men jeg anbefaler ikke.

Vurdering: ★★★★★
Andreeva Irina
Plusser: God krem, egnet for normal til fet hud
Minuser: Lite volum
Kommentar: Tok spesielt for mann og sønn. Det hjelper veldig godt etter barbering og i frost..

Vurdering: ★★★★
Menshchikova Zhanna Vladimirovna
Hyggelig for huden, raskt absorbert og fuktighetsgivende. Ingen filmeffekt.