Freedom Cream Evening Reviews

Freedom Cream Evening 29. april 2017

For lenge siden skulle jeg prøve denne kremen, og til slutt kjøpte jeg den om sommeren, og brukte den hele vinteren, mars og nesten hele april. Jeg tror de fleste vet hvordan han ser ut.

Metallrør, hullet er forseglet, det er nødvendig å stikke hull med en saks. Pakket i en pappeske. Vekt 41 gram.

Aktive ingredienser: persilleekstrakt, vitamin A og E, naturlig vegetabilsk olje, bivoks, lanolin - fukte, gi næring, redusere ansiktsrynker, redusere mørke sirkler under øynene og har en lysende effekt på huden.

Krem litt gulaktig, flytende, men ekstremt fet, mettet med oljer.

Produsenten anbefaler å bruke den 2 timer før sengetid, kvis overflødig med et serviett.

Jeg dabbet ikke, dro til jeg var helt opptatt.

For å anvende det, må man fremdeles være dyktig, det er motvillig distribuert. Da innså jeg at det var mer praktisk og lettere å gni den lett mellom håndflatene, og deretter bruke den med soaking bevegelser. Så den legger seg mykt og jevnt.

Lukten er særegen, men han plaget meg ikke i det hele tatt.

Under absorpsjonen er ikke sensasjonene på huden veldig behagelige, men kremen tetter ikke porene, provoserer ikke kviser. Nærer perfekt, gir huden et sunt utseende, eliminerer tørrhet.

For øyelokkene er påføringsmåten den samme, bare gni på fingrene. Nærer perfekt huden på øyelokkene, glatter.

Generelt likte jeg verktøyet. Et utmerket alternativ for vinterpleie, for den kjølige lavsesongen er heller ikke dårlig. Ideell for tørr og tynn hud.

[Redigert av forfatteren 30. april 2017]

Galina
Moldova, gjestenes republikk

Freedom Cream Evening 17. november 2013

Kpilya-krem ifølge anmeldelser - skrekk, hovne øyne, røde, flassende, kløende. Inntrykket var som om bygg hadde blitt helt på gzalazen. Brukes bare 4 dager. Og i 1,5 uker kan jeg ikke gjøre noe med øynene. Og faktisk veldig tett, dårlig smurt. Jeg vil prøve, som noen her sa, på hælene.

Freedom Cream Evening 2. oktober 2013

MY FAVORITE CREAM (Jeg har tørr, sensitiv hud). Jeg har brukt det i mange år. Ingen forferdelig lukt, den vanlige "sovjetiske" lukten.

Kommentarer er nyttig? Ja 30 Nei 0

Freedom Cream Evening 11. mai 2013

Jeg leste anmeldelser og bestemte meg for å kjøpe "Kveld". Oooooooo fett, oooooo tett (for å smøre, må du gjøre mye krefter). Jeg smører hælene på dem - for dem mest!

Freedom Cream Evening 9. november 2012

Flott ting! Jeg er helt enig med jenta som skrev: "kveld", han absorberte raskest, etterlot seg ikke en fett glans, og ansiktet hans er friskt, med en behagelig skygge. ”Dette stemmer, jeg likte" kvelden "mer enn" rav "og" luksus ". Det er fint at det kan brukes både for øyelokkene og i ansiktet. Jeg har forferdelige allergier, rødhet og kløe på hver mascara og hver krem ​​rundt øynene, men alt er bra her. Etter min mening er lukten nøytral, jeg likte den også mer enn alle svobodovyh-kremer. I tillegg er "kveld" den eneste kremen der det blant de deklarerte effektene, i tillegg til ernæring, også er fuktighet, og det er indikert at den kan brukes til sensitiv hud. Tusen takk til alle som anbefalte det.

Freedom Cream Evening 25. mars 2012

Hun spurte selv, svarte hun, så ALT OM CREAM EVENING 1. Sammensetning (i parentes sikkerhetsgraden) [100] AQUA - alt er klart [100] OLUS - vegetabilsk olje, brukt til å myke opp huden [60] LANOLIN - ullvoks, dyrevoks oppnådd ved å fordøye saueull, kan irritere huden, forårsake allergi, dermatitt. Det kan tette porene, men generelt er det ikke noe farlig [80] CERA ALBA - voks oppnådd fra bi-honningkaker forbedrer penetrasjonsevnen til kremer og kremer og forhindrer dem i å miste fuktighet gjennom huden, har begrensninger i bruken, det er også generelt normalt, hvis de er i moderasjon, men huden puster ikke [80] CERESIN - mineralolje, øke eller redusere viskositeten til kosmetikk. En film med mineralolje fanger giftstoffer som frigjøres gjennom porene. I tillegg forhindrer det penetrering av oksygen, løser opp naturlig hudfett og tørker huden, i kort skade, fordi huden ikke puster [80] CETEARYL ALCOHOL er et voksaktig eller syntetisk stoff oppnådd fra planter som forbedrer strukturen til et kosmetisk produkt. Cetearylalkohol dekker huden med et tynt beskyttende lag, noe som reduserer transepidermalt fuktighetstap, dvs. reduserer fordampningen av fuktighet fra huden. Kan forårsake hudirritasjon, allergi, dermatitt, vel, huden puster ikke igjen [100] PENTAERYTHRITYL DIOLEATE - Jeg vet ikke hvem som vet å skrive [80] GLYCERYL DIOLEATE - Naturlig emulgator oppnådd av vegetabilske oljer med en høy konsentrasjon oljesyre. Mye brukt i kosmetikk som stabilisator. Det har en mykgjørende og immunstimulerende effekt på huden. Det gjenoppretter lipidlaget i huden, forbedrer hudens permeabilitet for andre stoffer i det kosmetiske produktet Kan irritere huden, forårsake allergi, dermatitt, men generelt er alt i orden [100] HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OLJE - alt er klart [60] ELAEIS GUINEENSIS (PALM ) OLJE - palmeolje, ikke la fuktighet fordampe fra overflaten av huden [80] SORBITAN OLEATE - emulgator (mikser, f.eks. Fett og vann) forårsaker tilstopping av talgkjertlene. [100] GLUCOSE - Fukt huden, øker prosentandelen av fuktighet i de øvre lagene i huden, ingenting dårlig [80] RETINYL PALMITATE - alt er i orden, vitamin A [70] TOCOPHERYL ACETATE - alt er ok, vitamin E [100] CARUM PETROSELINUM - Persilleekstrakt [60] PARFUM - alt er klart, påvirker ikke huden spesielt [80] METHYLISOTHIAZOLINONE - konserveringsmiddel, veldig skadelig, har forskere funnet at denne forbindelsen skader menneskelige nerveceller, og når den brukes ofte, selv i lave konsentrasjoner, er skadelig for menneskers helse. Det er spesielt farlig for gravide og barn. Det anbefales å bare bruke i produkter som er vasket av huden. [70] PHENOXYETHANOL - Syntetisk komponent. Konserveringsmiddel, antiseptisk, insektmiddel, løsemiddel for celluloseacetat, fargestoffer, blekk og gummi. Farlig hvis svelges, inhaleres eller absorberes i huden. Kan forårsake reproduksjonsfeil. Irriterer øynene og huden. Det er merket med skiltet "Fare" [50] METHYLPARABEN - parabener, ikke noe bra, men det er overalt [50] PROPYLPARABEN KONKLUSJONER - DE MEST KOMPONENTER OPERATER SOM PRINSIPP - LÆRDEKKNING OG UTROLIGHET TIL HUDSTYRING UTEN VANN - FUKTIGE, MEN OG HUDFORIFISNING. DET ER OG NYTTIGE STOFFER - VITAMINER, GLUCOSE, PETRUSHKA, OLJE. DET ER EKSTREMT SKADELIG - KONSEKVENSENE AV Kreft, VIOLASJONER AV ENDOKRINSYSTEMET, MEN DE FJERNE BRONOPOLEN, SOM VAR MER FARLIG. SÅ KREM VIL VÆRE PASSET FOR Voksne damer, ikke for jenter kategorisk, med ekstremt tørt skinn, bedre enn noe. KONSTANTLIG IKKE BRUK. HVORDAN MASKEN ER NYTTIG.

Freedom Cream Evening 21. januar 2012

Jeg er en risikabel jente, jeg prøver ofte på meg selv det som er veldig skryt, til tross for den mistenkelig lave prisen. Ofte lo hun av seg selv og så på konsekvensene, men det er få slike feil. Denne gangen leste jeg om den gode effekten av kremen Aften på problemhuden. Selv om det var synd, kjøpte jeg stereotypen at dette var en gammel dames sminke. Lukten hans er sjofel, av en slags kirkens røkelse, som de smører til de døde. Men jeg er sta, alle smurte dem vedvarende. Og jeg likte den, likte den virkelig. For det første er den fet, men den merkes absolutt ikke i ansiktet, selv ikke før øyeblikket med å fjerne overflødig med et serviett. Dette er min første gang med kremer. For det andre tetter det ikke porene, til tross for det komedogene lanolinet i sammensetningen-vidunder. For det tredje forbedrer det problemhuden, kvisene vises ikke igjen, og gamle tørker ut og deretter, som det var, skrell av seg etter vask og blotting med et håndkle. Huden etter at den er næret som frukt, flekker av kviser forsvinner allerede etter 15 minutter etter den første påføringen (jeg fortsatte å smøre denne stanken på grunn av dette). Dette er ikke et eventyr og ikke en annonse. Så du trenger ikke å være helt vantro Thomas og tenke at her ligger jentene til tross for at de er tilknyttet selskapet Freedom (eller omvendt med et konkurrerende selskap). Selvfølgelig er det noen, overalt ikke uten dem, men mer ærlige.

Min ærlige anmeldelse om kremen for øynene og ansiktet Freedom "Evening"

Hilsen alle respekterte lesere gjennomgår og Patrol!

Jeg pleide å gå med billige budsjetkremer for hender og ansikt. Vel, på en eller annen måte var det ingen tillit eller ønske om å ta dem. Men når jeg ikke en gang vet hvorfor, fokuserte jeg på produktet fra selskapet "Freedom". Det var en kveldskrem for øyelokkene og ansiktet. Kanskje fordi det er for øyelokkene (ifølge produsenten), men jeg elsker kremer som du kan fukte den følsomme huden rundt øynene. Og i min alder, når jeg er under 30 år, tror jeg det er på tide å starte med alle mulige måter for å sikre at rynker på disse stedene ikke vises så lenge som mulig.

Krem for øyne og ansikt Frihet "Kveld" selges i mange butikker i vårt land.

Prisen er omtrent 45 rubler.

Produktvekt - 41 gram.

Kremen inneholder forskjellige nyttige komponenter som vitamin A og E, persilleekstrakt, bivoks, lanolin og naturlig vegetabilsk olje)))


Kremen er i et metallrør, som en krem ​​fra 90-tallet. Selv om dette ikke er nødvendig for å bli overrasket, er det fortsatt mange slike pakker i hyllene i butikkene våre. Og dette er ikke hovedsaken)
Lukten av produktet ligner også på noen gamle kremer fra fortiden. Her pustet jeg bare en gang inn en lukt og alt, mentalt transportert tilbake.
Kremen er hvit melkeaktig og veldig tykk. Ok tykk, veldig urealistisk fettete.

Han er så dristig at han definitivt ikke kan ta på seg for alltid! Helt sikkert! Det gnides og gnides inn i huden ganske vanskelig, konsistensen er veldig tykk, fet, klissete. Vel, det er definitivt ikke for tynn hud.

Jeg vil heller ikke bruke den om sommeren. Huden kveles bare med den. Veldig tungt produkt.
Men for vinteren er det velegnet. Og da, ikke til daglig bruk, men en gang. For eksempel når dagen tilbrakte i kraftig frost. Dette er stress for ansiktet. Og bare om natten, etter alle prosedyrer, påfører jeg et lag krem ​​og legger meg.
Det andre alternativet. Etter å ha brent masker med et pulver med badyagi, blir huden også stresset, overtørket og må næres. Kremen er perfekt til dette. Ja, etter absorpsjon blir huden ikke så fet. Men ikke mindre enn en time skal gå før dette. Det er en flott budsjetterstatning for Nivea Classic Oily Cream.


På bildet glinser hånden på hånden til og med fet.

Dommen min er denne - i et århundre vil kremen definitivt ikke fungere! Det er bare en tidsbombe for et så følsomt område. Men for tørr hud og bare i den kalde årstiden, nærer produktet huden godt.

billig, veldig fet krem, egnet for veldig tørr hud og for den kalde årstiden

Eye Cream Freedom Evening

Det er verdt å kjøpe uansett hva! Fantastisk krem ​​for øynene og ansiktet for en krone.

Ønsker dere alle en god dag.

For noen dager siden avsluttet jeg favorittkveldkremen min.

Jeg har vært kjent med kremer fra Liberty-fabrikken i lang tid, og jeg tror at deres egenskaper noen ganger er enda bedre enn med luksuriøse kremer. (Jeg liker virkelig Lux-krem) Denne kremen gir ikke allergi, den passer for sensitiv hud. Det nærer utmerket, noe som er spesielt nyttig på frostige vinterdager..

Når jeg fant den i butikken, ble jeg positivt overrasket: emballasjedesignet endret seg litt. Det 48 g aluminiumsrøret forble))) Og kremen forble den samme.

Freedom produserer tre kremer, hvis sammensetning forblir uendret i mange, mange år. Tradisjonelt sett tilsettes ikke propylenglykol. Det er en slik komponent som ceresin. Det er en mineralolje som tilsettes for å forbedre viskositeten. Generelt er det ingen spesielt "skadelige" komponenter i kremen. Men det er vitamin A og E, persilleekstrakt, som reduserer mørke sirkler under øynene.

Sammensetningen av kremen er: Aqua, Olus (vegetabilsk olje), lanolin, cera alba, ceresin, cerearylalkohol, pentaerythrityl dioleate (og) glyceryl dioleate, helianthus annuus (solsikkefrøolje), elaeis guineensis (palmeolje), sorbitanoleat, glukose, retinylpalmitat, tokoferylacetat, carum retroselenium (persille), parfyme, metylisotiazolinon, fenoksyetanol, metylparaben, propylparaben.

Jeg spurte kosmetologen min venn hva hun syntes om "Kveld" og andre frihetskremer. Hun sa at jo kortere sammensetningen, jo bedre. Av alle kremene fra Freedom, anbefalte hun kremen Kveld.

Uansett er kremen i stand til å gi næring til de ytre lagene i huden. Og bare kosmetiske prosedyrer kan påvirke de dypere lagene i huden. (skrell, injeksjoner, laser...)

For noen år siden leste jeg en artikkel som jeg lærte en flott oppskrift på hvordan jeg lager en universell ansiktskrem. Det er nødvendig å blande kremen “Kveld”, “Lux” og “Amber” i like store deler, tilsett litt olivenolje. Påfør to timer før sengetid. Fjern naturlig overflødig krem ​​med et serviett. Jeg lagde denne kremen, jeg likte den veldig godt. Kan brukes som ansiktsmaske..

Krem "Evening" er selvfølgelig veldig fet, det påføres hardt. Derfor klemmer jeg litt krem ​​på håndflaten min, gnir den og klapper den på huden min med klappbevegelser. Så kremen legger seg bedre. Jeg bruker bare som nattkrem. Om ettermiddagen med et så fet ansikt er det bedre å ikke gå)))

kremen blir nesten absorbert.

Men om morgenen er huden veldig øm. Tørrhet forsvinner fra den andre applikasjonen. Uttrykk rynker rundt øynene blir også myknet. Porene tetter ikke i det hele tatt.

For øvrig liker jeg også lukten av krem. Produsenten skriver om blomsternotater av chypre. For meg lukter det bare kveldskrem... Det minner meg om barndommen))) Mødrene våre kjøpte også denne kremen.

Derfor anbefaler jeg kremen "Kveld" av hele mitt hjerte. Hvis det ikke fungerer, er det ikke synd å kaste det bort, fordi det koster ikke mer enn 30 rubler.

Morgen etter en hard KVELD)) + foto av røde øyne

Det er ingen hemmelighet at en av de utvilsomme fordelene med vårt kjære nettsted er muligheten til å oppdage noe nytt hver dag, enten det er filmer, mat, klær eller kosmetikk. Noen ganger kaster jenter fra nettstedet opp bare gode ideer innen sminke eller hudpleie. Men noen ganger skjer det og omvendt - et produkt som i følge anmeldelser gir inntrykk av et mirakel, er mirakuløst, det viser seg å være ubrukelig eller til og med skadelig. Dette skjer sjelden, heldigvis, men det skjer noen ganger med meg, derfor skriver jeg denne anmeldelse-advarselen nå.

På en gjennomgangstråd om krem ​​snublet "Evening" på en eller annen måte ved et uhell. Umiddelbart overrasket over antall anmeldelser, med entusiastiske anmeldelser, til en så billig og generelt enkel utseende krem ​​o_O.

Selv har jeg aldri brukt denne typen kremer, men jeg har heller ikke fordommer mot billig kosmetikk, jeg tror at noen ganger også kan man finne et veldig verdig kosmetisk produkt for lite penger. Dessverre var dette ikke tilfelle ((

Om selve kremen - beregnet på øyelokkene (!) og ansiktet, for tørr og sensitiv (!) hud. Inneholder 100% naturlige oljer, persilleekstrakt, vitamin A og E.

aqwa, olus (vegetabilsk olje), lanolin, cera alba, ceresin, cetearylalkohol, pentaerythritil dioleate (og), glyceryl dioleate, helianthus annuus (solsikkefrøolje), elaeis guineensis (palmeolje), sorbitanoleat, glukose, retinyl palmitate, tokoferylacetat, carum petroselinum (parseley), parfyme, 2-brom-2-nitropropan-1,3-diol

Kremen er hvit, o-veldig fet, lukten av sovjetiske kremer som Children's. Kostnaden for 35 rubler (kjøpt i husholdningen, det var ingen slike "eksklusive" andre steder).

For at jeg ikke vil bli bebreidet for feil påføring, vil jeg umiddelbart ta forbehold om at jeg har brukt i henhold til alle regler - to timer før leggetid (påføring rett før leggetid angivelig forårsaker hevelse og hevelse), resten ble våte før sengetid med et serviett (det absorberer ikke godt).

Siden jeg er allergisk, testet jeg kremen på hånden på forhånd - ingen reaksjoner har skjedd. Generelt sett etter å ha lest om natten for å øke effekten av lovsomme anmeldelser, la jeg meg til sengs, og om morgenen, i stedet for et skinnende ansikt etter en magisk krem, så jeg to flammende røde øyne og et hovent ansikt i speilet

Øynene var hovne, røde og kløende, det samme bildet var rundt leppene. Jeg måtte redde meg med Hydrocortison, to dager senere, heldigvis, ble rødheten fjernet. Før det hadde jeg en lignende reaksjon bare på kremgelen til øyelokkene Natura Siberika.

Forresten, også før det, på råd fra lokale innbyggere, kjøpte jeg Ballet foundation, som gjorde inntrykk på meg, helt til jeg fikk en allergi over hele ansiktet hans ((hva legger de i denne billige sminken, eller omvendt, noe Generelt sett tror jeg ikke på eventyr om magiske sovjetiske kremer lenger, og jeg vil sannsynligvis ikke gjøre noen eksperimenter på mitt eget ansikt lenger. Jeg legger tre stjerner krem ​​for rettferdighetens skyld - når alt kommer til alt er jeg allergisk, kanskje normale mennesker har ikke dette I alle fall anbefaler jeg ikke å eksperimentere, fordi det er bedre og tryggere enn druefrøolje for huden, etter min mening har de ikke kommet frem til noe ennå.

Som bevis, legger jeg ved et bilde av "skjønnhet" om morgenen, etter en magisk kveld))

Cream "Evening" fabrikk "Freedom"

I det moderne livet kan enhver kvinne se vakker og velstelt ut. Bransjen tilbyr et stort utvalg av hudpleieprodukter, det er bare viktig å bestemme hudtypen korrekt og vurdere tilstanden riktig.

Tørr hud i ansiktet kan forårsake mange problemer: utseendet på rynker, tidlig visnelse, peeling. En utmerket løsning kan være å bruke kremen "Evening" fra fabrikken "Freedom". Når den viser seg gjennom årene som et utmerket verktøy, takler det mange problemer som oppstår hos kvinner med tørr hud - produsenten garanterer kvalitet.

Om produsenten

Basen for Freedom-fabrikken var den russiske parfymeri- og kosmetikkfabrikken, som ble grunnlagt i Moskva i 1843 og ble kalt fabrikken til Association A. Ralle og Co. ” Selv da hadde produktene fortjent popularitet ikke bare i Russland, men også i andre land..

Fabrikken fikk sitt nåværende navn i 1922. Gjennom sine mange år med eksistens har den alltid opprettholdt en høy standard for kvalitet, som den fikk tittelen "Enterprise of Excellent Quality" og ble mer enn en gang belønnet med medaljer og vitnemål på russiske og internasjonale utstillinger..

Den moderne produsenten fortsetter utviklingen av de beste tradisjonene innen produksjon av kosmetikk. Hans viktigste oppgave er å tjene beskyttelsen av helse og skjønnhet..

I dag er fabrikken en kraftig kosmetikkindustri som produserer ansikts- og kroppspleieprodukter, hår og munnhule, samt et stort utvalg av barnas kosmetikk. Produktene produseres på moderne utstyr ved å bruke den nyeste teknologien. Selskapet har et eget forskningssenter som utvikler og implementerer moderne kosmetiske produkter i produksjonen..

  • Selskapet samarbeider med mange store produsenter fra Tyskland, Sveits, Frankrike, India og fra andre land, legger inn bestillinger på utstyret.
  • Alle produktene er laget av naturlige råvarer og underkastes streng testing i samsvar med internasjonale kvalitetsstandarder..
  • Selskapet har en rekke firmabutikker.
  • På grunn av den utmerkede kvaliteten og den lave prisen, er produktene fra Svoboda-fabrikken kjent i landene nær og fjern i utlandet.
  • Å mestre produksjonen av nye produkter, stopper ikke selskapet utgivelsen av populære produkter som er høyt hyllet av forbrukerne.

Et så populært produkt er Evening Cream.

Fabrikk "Frihet", krem ​​"Kveld": anmeldelser, sammensetning, fordeler

En moderne kvinne vil alltid se attraktiv ut. Kosmetikkindustrien tilbyr en enorm mengde hudpleieprodukter, men til å begynne med er det nødvendig å etablere sin type og tilstand korrekt. Kremen "Evening" (fra "Freedom") -anmeldelsene er positive, og har derfor tjent popularitet blant mange kvinner. Artikkelen vil diskutere sammensetningen og fordelene med dette produktet..

Om produsenten

Grunnlaget for foretaket "Freedom" var den russiske parfymeri- og kosmetikkfabrikken, åpnet i 1843 i Moskva og hadde navnet på partnerskapet "A. Ralle og Co. ” Allerede i disse dager var bedriften kjent for kvinner ikke bare i Russland, men også i andre land i verden. Han ble preget av produkter som var av unik kvalitet..

Selskapet fikk sitt nåværende navn i 1922. Gjennom hele eksistensen har fabrikken opprettholdt den høye kvaliteten på produktene. Hun har mange vitnemål mottatt av kosmetikk "Freedom" på forskjellige russiske og internasjonale utstillinger.

For øyeblikket fortsetter produsenten å forbedre produktene sine, fordi den er rettet mot å beskytte menneskers skjønnhet og helse.

Fabrikken produserer forskjellige produkter for pleie av ansikt, kropp, hud, hår, samt et stort antall barnas kosmetikk. Alle fondene er veldig populære..

Produsenten samarbeider med store selskaper fra mange land og gjør bestillinger på utstyret. Produktene er laget av naturlige råvarer og sjekkes nøye i henhold til internasjonale kvalitetsstandarder..

Kremer fra fabrikken "Freedom" er viden kjent i landene i nær og fjern utland, på grunn av den lave prisen og utmerket kvalitet. Selskapet stopper ikke der, men fortsetter å produsere ytterligere produkter som er etterspurt og populære..

All kosmetikk produsert av fabrikken har en naturlig sammensetning og har positive egenskaper..

Fløtesammensetning

Det kosmetiske produktet inneholder bare naturlige komponenter i form av essensielle oljer, et vitaminkompleks og tilleggsstoffer. Lukten av krem ​​er ganske diskret, noe kvinner noen ganger sammenligner med "bestemoren" eller kirken.

Etter å ha etablert seg som et utmerket og effektivt middel, takler det godt funksjonene som ofte forekommer hos kvinner som har tørr hud. Tross alt garanterer produsenten kvaliteten på produktet sitt.

Kremen "Kveld" inkluderer:

  • Persilleekstrakt. Komponenten inneholder gunstige stoffer og mikroelementer, som har en lysende og gjenopprettende effekt. Den er i stand til å regulere vann-saltbalansen. Persilleekstrakt brukes ofte i kremer for å lindre puffiness og sirkler under øynene..
  • Vitamin A. Viktig for skjønnhet og ungdommelig hud. Det gjenoppretter sin naturlige farge og bremser aldringsprosessen. Ved hjelp av et vitamin normaliseres funksjonen til overhuden.
  • Vitamin E. Glatter det øverste laget av huden, noe som bidrar til å redusere rynker og rynker. Vitaminet inneholder antioksidanter som forhindrer de negative effektene av frie radikaler og beskytter overhuden.
  • Vegetabilske oljer. Fremme næring og fuktighet i huden. Takket være dens spesielle komponenter er overhuden fylt med næringsstoffer og vitaminer..
  • Lanolin. Stoffet fungerer som basis for kremen. Effekten gjør huden myk og smidig. Lanolin øker effektiviteten til de gjenværende komponentene og hjelper dem å trenge inn i de dypere lagene i huden.
  • Bivoks. Den har sterke bakteriedrepende egenskaper, fjerner betennelse og forynger ansiktshuden. Vokstoner og lindrer hevelse, forbedrer blodsirkulasjonen.

Totalt gir sammensetningen av produktet det en tett tekstur og en melkeaktig fargetone. Den minimale parfymesammensetningen gir kremen en mild lukt. All kosmetikk "Freedom" har en spesiell aroma.

Kremegenskaper

På grunn av komposisjonen har verktøyet mange positive egenskaper. De fordelaktige egenskapene til kremen "Kveld" inkluderer følgende:

  1. Nærer og fukter huden i ansiktet og området under øynene.
  2. Metter det med gunstige stoffer og vitaminer.
  3. Lyser huden.
  4. Det har en mild effekt..
  5. Aktiverer hudskifte.
  6. Glatter ut fine rynker og bretter.
  7. Suspenserer aldringsprosessen i huden.
  8. Eliminerer hevelser og mørke sirkler rundt øynene.
  9. Øker tonen og elastisiteten i huden.
  10. Det har antioksidantegenskaper.
  11. Fjerner hudpigmentering.

Kremen refererer til kosmetikk som pleier tørr og sensitiv hud. Den er designet for kvelden..

Driftsprinsipp

Omtaler om kremen "Evening" fra "Freedom" er alltid positive, verktøyet posisjonerer seg som natt, designet for tørr hud, utsatt for irritasjon og peeling.

Naturlige oljer i sammensetningen leger små sprekker og strammer spor etter kviser. Kremen påføres best 2 timer før leggetid. I den kalde årstiden er "Evening" et uunnværlig verktøy som beskytter huden mot forvitring og irritasjon forårsaket av vintervinden. Om sommeren anbefales det ikke å bruke den på grunn av mulig utseende av fet glans på huden.

Hvordan påføre kremen i ansiktet? Verktøyet har brukervennlighet. Hvis dermis ikke er helt tørr, men bare i visse områder, kan du bruke kremen flere ganger i uken. Med forvitret normal ansiktshud kan produktet brukes 1 gang på 7 dager.

Kremen er en utmerket pleie for tørr hud. Den langvarige bruken er vanedannende og reduserer effektiviteten. Kosmetologer foreslår vekslende krem ​​og andre pleieprodukter etter flere ukers bruk. I dette tilfellet vil huden ha en positiv effekt..

På grunn av at kremen har en tett tekstur, bør den gnides i lang tid. For fet hudtype anbefales ikke alltid bruk av det..

Kremen brukes effektivt til å ta vare på huden rundt øynene. For å gjøre dette, bruk den en halv time før sengetid på det området som er renset for sminke med lette fingerbevegelser. Deretter fjernes restene av kremen med et serviett. Hvis dette ikke blir gjort, vil huden ha en fet glans om morgenen.

Holdbarheten til "Evening" -kremen fra "Freedom" er 12 måneder, noe som er forårsaket av tilstedeværelsen av naturlige komponenter i den.

Instruksjoner for bruk

Hvordan påføre kremen i ansiktet? Før bruk, må sminke fjernes ved hjelp av et spesielt verktøy eller såpe med krembase. Kremen har ikke spesielle instruksjoner, men følgende regler bør følges:

  • Påfør produktet på huden med et tynt lag 2 timer før leggetid.
  • For lett å spre kremen, må du varme den i et vannbad.
  • Distribuer produktet jevnt på huden etter påføring..
  • Å gni den inn i dermis hjelper til med å forbedre absorpsjonen og forbedrer metabolske prosesser.
  • Etter 2 timer fjernes den gjenværende kremen fra ansiktet med et papir- eller matt serviett..

Dagen etter påføring fjerner du restene av produktet med såpe, og påfør deretter fundamentet under sminke. Ellers vil ansiktet forbli fet glans.

Kvinner med forskjellige hudtyper kan bruke denne kremen. Det påføres enkelt og distribueres over huden, og blir også økonomisk konsumert. På grunn av sammensetningen forårsaker produktet sjelden allergiske reaksjoner.

Instruksjoner for bruk av krem ​​"Evening" fra "Freedom" lar deg oppnå maksimal effekt. Full pleie gir ikke bare riktig næring av huden, men også rensing og fuktighetsgivende.

"Kveldslys"

Kremen har mange positive egenskaper, og har også en lettere tekstur. Det er basert på kosmetikken om kvelden.

Kremen hjelper kvinner som har tørr og sensitiv hud. Det skaper en foryngende effekt. Produktet kan brukes som profylakse mot rynker, rynker og reduksjon av aldringstegn..

Tilstedeværelsen av et kompleks av marin opprinnelse i kremen har en fuktighetsgivende effekt og reduserer fuktighetstapet. Resultatet er forbedret hudmikrorelief.

Komplekset med vitamin A og E bidrar til prosessen med celle restaurering, og har også en oppstrammende effekt på huden..

Et særtrekk ved kremen "Evening light" er tilstedeværelsen av mandelolje i sammensetningen. Det har en positiv effekt for å myke opp og gi næring til huden, og glatter også fine rynker. Olje har god effekt på funksjonen til talgkjertlene, og hjelper også til med å eliminere betennelse. Det påvirker perfekt fuktet hud, og forhindrer peeling og tørrhet..

På grunn av tilstedeværelsen av persilleekstrakt i kremen for kvinner, brukes det til å ta vare på området rundt øynene. Det har en lysende effekt, og reduserer også mørke sirkler og hevelse..

Påfør kremen om natten, påfør huden med lette bevegelser. Det tas lett opp uten å etterlate en fet glans..

Positive egenskaper

Fordelene med kremen "Kveld" inkluderer følgende:

  1. Brukes til tørr og sensitiv hud..
  2. Brukes til hudpleie om kvelden.
  3. Kremen inneholder bare naturlige ingredienser.
  4. Økonomisk å bruke og rimelig.
  5. Omsorg for huden rundt øynene.
  6. Hjelper med å bli kvitt forskjellige hudproblemer.

På grunn av sin sammensetning lar kremen deg forbedre strukturen i hudens ansikt, så vel som området rundt øynene.

Fordeler med produktet - dets verdi. Kremen kan kjøpes i enhver kosmetikkbutikk til en overkommelig pris. Sammenlignet med mange analoger, har det lave kostnader med utmerket kvalitet.

Ulempene med verktøyet

Omtaler om kremen "Evening" fra "Freedom" er ikke bare positive, det er negative. De bemerker følgende:

  • en lukt som ikke alle kvinner liker;
  • for tykk og fet konsistens av produktet;
  • tilstedeværelsen i sammensetningen av syntetiske komponenter;
  • i noen tilfeller forårsaker allergi;
  • ikke egnet for sommeren.

Allergiske reaksjoner kan oppstå på de mest ufarlige komponentene i kremen på grunn av individuell intoleranse. Hvis en person ved bruk av produktet føler en forbedring av hudens tilstand, kan en annen få kløe, utslett eller svie..

Før du bruker kremen, er det nødvendig å gjøre en test på den indre bøyen av albuen. Etter en stund, sjekk hvordan huden reagerte på effekten av produktet. Hvis det ikke er rødhet på det, kan du begynne å bruke kremen.

På grunn av den tykke tekstur, er produktet noen ganger vanskelig å fordele over ansiktshuden. Dette skaper litt ulemper i prosessen med å ta vare på ham..

Kunde anmeldelser

Igjen har kremen "Evening" fra "Freedom" -anmeldelsene stort sett positive. Kunder likte spesielt den rimelige prisen på produktet..

Som et resultat ble de eiere av en krem ​​som gir næring og fuktighet for huden. Regelmessig bruk reduserer rynker betydelig, lyser og jevnder dermis..

Påføring av kremen "Kveld" på øyelokkene og ansiktet mens hun pleiet området rundt øynene, oppnådde kvinner utjevning av "kråkeføtter". Det lindrer puffiness og mørke sirkler forsvinner etter bruk..

Ikke alle kunder likte lukten av produktet, men dette er et tegn på mangelen på syntetiske dufter i det. For noen kvinner ligner dens duft indiske røkelsepinner..

De berømmet anti-aldringsegenskapene til de naturlige komponentene i kremen..

Det eliminerer godt utseendet på peeling og tørr hud, noe som er spesielt nødvendig om vinteren. Eiere av den sensitive huden merker at som et resultat av påføringen passerer irritasjon og inflammatoriske prosesser på den.

Kvinner la merke til at de endelig hadde valgt et middel som på alle måter passer dem. De anbefaler kremen stadig til sine kjære..

Ikke alle kvinner var strålende fornøyde med den ganske tette tekstur på kremen, noe som skaper noen vanskeligheter når du påfører den. Etter 2 timers bruk må restene av produktet fjernes med et serviett. Hvis dette ikke blir gjort, vil ansiktet forbli fet glans.

Noen negative anmeldelser dukket opp når instruksjonene for bruk av kremen “Evening” fra “Freedom” ikke ble fulgt fullt ut eller det ikke passet til huden til en kvinne.

Meninger fra eksperter

Krem "Evening" for øyelokkene og ansiktet har mange positive anmeldelser fra kosmetologer. De evaluerte dens kvalitet og effektivitet positivt, men de råder kvinner som er 45 år eller mer til å bruke den..

Har en fett og tett tekstur, kan kremen absorberes godt bare i tørr eller utsatt for hud. Det er ikke egnet for en fett type ansikt.

Hvis du bruker produktet til en ung, i stand til å gjenopprette huden, etterlater det en fet glans og kan tette porene. Og dette vil påvirke ernæringen hans negativt..

Når det gjelder aldrende hud, kan kremen gi langvarig fuktighet, samt forhindre utseendet på fine rynker på den. Produktets ineffektivitet på ung hud skyldes det faktum at cellene absorberer mengden næringsstoffer og vitaminer de trenger. Resten av kremen vil ganske enkelt forbli på huden. Det er best å bruke det om kvelden. Imidlertid reduserer den lange bruken av kremen effektiviteten. Kosmetologer anbefaler å veksle bruken med andre typer kosmetikk etter litt brukstid..

Perfekt anbefalt krem ​​for ansiktspleie om vinteren, når huden lider av frost og vind. Kosmetologer anbefaler å bruke det regelmessig i denne perioden for å unngå peeling og irritasjon..

Cream "Evening" -fabrikk "Freedom" - et verktøy som brukes til kveldsomsorg for tørr og sensitiv hud. Når den har i sammensetningen nyttige stoffer og vitaminer, metter den godt overhuden og aktiverer metabolske prosesser. Kremen gir næring, fuktighet og forbedrer tonen i huden perfekt. Produktet har antioksidantegenskaper, forbedrer farge og kjemper mot aldersrelatert pigmentering..

Kremens kveldsøyneomtaler

Hilsen alle lesere av min anmeldelse!
Jeg tror at menn ikke kommer innom for å finne ut informasjon om slike produkter)

Nylig har jeg studert de mest budsjettmessige kremer fra ansiktet og kroppen fra innenlandske, det vil si russiske produsenter. Denne gangen kom turnen til en nærende ansiktskrem og øyelokk fra selskapet Liberty, og navnet er "Evening".

Produsenten skriver at kremen inneholder 100% naturlige oljer, i tillegg til persilleekstrakt, vitamin A og E. Den lover også at kremen reduserer rynker, eliminerer mørke ringer. Er det sånn?

Jeg begynner beskrivelsen med en eske og et rør med krem.

De er dekorert veldig pent! Jeg elsker veldig den syrinfargen og her er den veldig kul kombinert med sølvstriper og rammer. Emballasjen og selve røret ser kult ut! Røret er sant, som fra den gamle sovjettiden - metall. Men generelt plager ikke dette meg i det hele tatt, og for meg er det ikke et avgjørende poeng når jeg skal velge et produkt.

Og nå om selve kremen.

Det første jeg virkelig vil legge merke til er at kremen er sinnsykt fett og tykk! Den gnides kraftig, for konsistensen er veldig tykk og klissete. Kanskje den virkelig inneholder olje, ikke vann i basen. For det andre gir den skikkelig kjølig næring til huden. Den fukter ikke, men den gir næring! Tørrhet passerer på et øyeblikk, de innsnevrende sensasjonene forsvinner, og i det store og hele er sensasjonene i ansiktet hyggelige. Jeg liker imidlertid ikke å bruke slike kremer til øyelokk. Dette er en veldig fet krem ​​for denne sonen! Så her er produsentens tilbud om å bruke kremen "Kveld" i et århundre for meg at det ser rart ut. Samme som buttering for alltid. Nei og nei igjen! Men rynker og bretter er virkelig glattet ut. Det tar ikke lang tid å vente. Jeg tror alt på grunn av fettinnholdet i kremen og oljene som den inneholder.

Jeg anbefaler imidlertid ikke å bruke kremen i den varme årstiden. Personlig tåler ikke huden min slike ting om sommeren og svetter mye. Men for vinteren er produktet perfekt.

Elsket lukten av krem. Sterk, men hyggelig, ikke irriterende.

Prisen på et rør på 41 gram er omtrent 40 rubler. Grei budsjettkrem.

Øyepleie: kraftige produkter som virkelig fungerer

Om vinteren trenger den delikate huden rundt øynene mer intensiv pleie enn noen gang før. I dette materialet finner du et utvalg med oversikt over kvalitetsprodukter, i tillegg til flere oppskrifter på hjemmemasker som du kan tilberede selv.

Huden rundt øynene er det mest følsomme området i ansiktet, så det er så viktig å velge riktig daglig pleie med forbedret fuktighet og beskyttelse mot miljøets negative effekter. Det er ingen talgkjertler i denne sonen, og dermislaget er så tynt at det raskt mister elastisitet på grunn av mimisk belastning, dehydrering av kroppen og andre interne og eksterne faktorer..

Den daglige hudpleieprosedyren rundt øynene hjemme skal bestå av tre hovedstadier, og den må utføres om morgenen etter at du har våknet og om natten før leggetid. Grunnlaget er en delikat rensing, intensiv fuktighet og ernæring. Et slikt tretrinns opplegg er egnet for alle hudtyper, men eiere av en tørr type må være spesielt oppmerksomme på området rundt øynene. Overhuden på dette stedet har den fineste strukturen, så den mister fuktighet så raskt og begynner å skrelle av på grunn av plutselige temperaturendringer, og de første tegnene på utmattelse og aldring kan oppstå så tidlig som 20-årene. For å ta vare på tørr hud rundt øynene du trenger for å begynne ung, vil dette bidra til å forhindre utseendet på alvorlige ansiktsrynker, redusere rødhet, peeling og hevelse.

I tillegg til grunnleggende prosedyrer med nøye utvalgte produkter, bør ikke selvmassasje forsømmes. Forsøk å gjøre enkle øvelser for ansiktet i 5-10 minutter daglig, glatt huden rundt øynene med en spesiell rulle eller fingertuppene - og et positivt resultat vil ikke ta lang tid.

For veldig tørr eller moden hud er ikke hjemmepleie nok. I dette tilfellet er det nødvendig med et injeksjonsprosedyre for å spre venøs overbelastning og eliminere problemet med epidermal dehydrering..

My-krem

kosmetikk fra A til Å

Kveldskrem for øye- og ansiktsanmeldelser

Gjennomgang: Øye- og ansiktskrem Freedom "Evening" - reddet, men på lang tid vil jeg ikke bruke den på lenge

Fordeler:
nærer, bleker, forårsaker ikke allergi, på naturlige oljer, veldig billig

ulemper:
for tykk og feit for meg, likte ikke lukten

Da jeg akutt trengte en krem, fordi jeg bare glemte å ta min med på veien, stoppet jeg ved et uhell på "bestemors" versjon av "Kveld".

For det første denne kremen for øyelokkene, som skrevet på esken.
For det andre: 100% naturlige oljer (jeg vil tro), jeg leste der.
For det tredje er det urealistisk billig, noe som ble en avgjørende faktor for meg, fordi jeg ikke ønsket å kjøpe en dyr.


Imidlertid ville jeg også være redd for å skade meg selv, men "Kveld" har lenge vært kjent. Selv kjøpte jeg den til bestemoren min, hun elsker ham.
Emballasje er tradisjonelt uendret.
Freedom Factory har vært kjent siden 1843 og forsikrer oss om at kremen inkluderer:
persilleekstrakt, vitamin A og E, naturlig vegetabilsk olje, bivoks, lanolin.


Disse komponentene er kjent for alle kvinner, og jeg vil ikke dvele ved hva hver enkelt av dem kan “skape” med rynker og mørke ringer under øynene..
I tillegg kan kremen, som skrevet på pakken, forsinke aldring av huden, aktivere prosessene og til og med bleke den.


På egen hånd kan jeg konkludere med at kremen virkelig nærer huden og hvitner.
Men for meg er kremen for tung og fet. Det anbefales å påføres 2 timer før sengetid. Naturligvis hvordan du går ut med en fet glans.


Jeg kan ikke si at det er hyggelig å bruke det, som om hver gang jeg "overspiser" det litt.
Jeg likte ikke lukten.
Likevel forårsaket han ikke allergi, han taklet oppgavene med hudernæring og derfor "anbefaler" han ham.
Brukstid: 2 uker Kostnad: 30 gni. Utgivelsesår / kjøp: 2014
Generelt inntrykk: Jeg hjalp til, men jeg vil ikke bruke det på lang sikt

Veldig budsjett og effektive! Spesielt i kombinasjon med.

Jeg har brukt kveldskrem og kveldskrem “Evening” fra Moskva-fabrikken i OJSC “Freedom” i mer enn 15 år. I vinter-vårperioden er denne kremen ganske enkelt uerstattelig for meg.Jeg begynte å bruke den da jeg var 25 år gammel, og gjennom hele denne tiden kommer jeg stadig tilbake til den, som en gammel og elsket venn. Det selges i hvilken som helst jernvarehandel og hovedsakelig i de nedre hyllene)), siden alle de øvre hyllene er foret med annonserte Loreal, Garnier, Nivea og andre produkter som reklamerer for TV. Men "Kveld" trenger ikke reklame)) alle kvinnene som er over 40 vet om det... og den beste reklamen for det er det såkalte "jungeltelegrafen")) fra mamma til datter, fra kjæreste til kjærester osv. )))

Denne kremen er designet for tørr og sensitiv hud og inneholder i sammensetningen aktive ingredienser som er akkurat det huden vår trenger.

"EKSTRAKT AV PETRUSHKA (som" har en anti-edematøs og betennelsesdempende effekt, hvitgjør huden forsiktig, glatter fine rynker, forynger, persille er også den rikeste kilden til vitamin C og A. ")

"VEGETABLE OIL (som inneholder" fytosteroler, vitaminer, fosfolipider, mikro- og makroelementer og andre biologisk aktive stoffer som akselererer cellemetabolismen, fukter huden, fremmer dannelsen av kollagen, forbedrer lymfesirkulasjonen og gjenoppretter hudturgoren.))

"BEES WAX (som" stimulerer de regenererende prosessene i huden, hjelper til med å opprettholde optimal vannbalanse, forbedrer blodsirkulasjonen, er rik på vitamin A. ")

"LANOLINE (som" har utmerket evne til å absorbere og beholde fuktighet, trenger dypt inn i lagene på huden, fukte den i lang tid. Takket være dette blir rynker jevnet ut og utseendet deres forhindret. ")

"VITAMIN A (som" har en generell styrkende effekt, normaliserer vevsmetabolismen, deltar i redoksprosesser, i syntesen av proteiner, lipider og mineralsk metabolisme.)

"VITAMIN E (" antioksidant, bremser aldringsprosessen, lar deg opprettholde hudens elastisitet og tetthet. ")

Kremen er veldig fet, jeg bruker den på den måten-

først la jeg BLEFAROGEL1 under kremen (på øyelokkens hud), og på toppen av kremen 2 timer før sengetid.

Jeg tar av resten med en fuktig klut rett før leggetid. Om morgenen er huden hydrert, det er ingen hevelse under øynene! Siden jeg har litt pigmentering (fregner) i ansiktet, lyser denne kremen litt på huden og gjør dem mindre merkbare. Alt dette vekselvis: 2 uker ved bruk av Blefarogel, 2 uker uten.

Jeg ANBEFAL alle å prøve akkurat denne måten å bruke kremen "Evening" på.

Krem "Kveld" fra Freedom. Lav pris. Stor ernæringseffekt. Så hva er hemmeligheten.

Så høsten kom, med bruk av kaldt vær blir huden min tørr. Jeg klarte også å få en forkjølelse og skrelle nesen fra den konstante bruken av lommetørkle. Når jeg visste før at hudtilstanden vil forverres med å senke temperaturen, begynte jeg å forberede meg på forhånd. Jeg har aldri brukt Freedom kremer en gang, vel, positive anmeldelser, og som et resultat har en høy rangering gjort jobben sin. Og så fikk jeg en mirakelkrem for 50r.

Ved å bruke den ganske gode nattkremen til tørr hud til slutt, begynte jeg å se etter et lignende middel.

______________________________________________________________________________________ Kremen er i en pappeske i hyggelige hvite og lavendel nyanser.

Kremen i seg selv er i et metallrør, jeg husker ikke engang slike kremer, den siste var bare for barn.

Kremen hadde en beskyttende metallmembran, jeg liker denne beskyttelsen i kremen og jeg vet at ingen har åpnet seg og kremens egenskaper ikke går tapt.

Kremen er veldig, veldig fet, rett strekker seg til og med litt siden den inneholder olje og lanolin og til og med voks.

Farge er ikke ren hvit, melkeaktig ambulanse.

Jeg liker egentlig ikke lukten, minner meg om de sovjetiske krømmene, men den forsvinner raskt.

Sammensetningen er langt fra ideell, og denne kremen later ikke som om den er naturlig. Men oljene og vitaminene som er lovet på emballasjen er der..

Siden kremen KVELD bruker jeg den bare om natten, i form av en nattmaske. Produsenten anbefaler å påføre 2 timer før sengetid og fjerne resten med et vev.

Jeg la et tykt lag på hele ansiktet. Jeg går sånn i omtrent en time eller to og tørker litt med en tørr klut. Glans forsvinner, og huden er veldig behagelig å ta på. (Jeg tenker på denne måten å søke på morgenen før sminke). Når jeg bruker et tynt lag, er det fortsatt skinnende. Hvis du ønsker det, kan du berike denne kremen med essensielle oljer, jeg liker å tilsette mandarin og sitronolje, etter min mening krever ikke denne kremen tilsetning av kosmetiske oljer, den er allerede ganske næringsrik.

Mange skriver at det tetter porene mine, så langt har dette ikke skjedd med meg, men jeg prøver å ikke bruke denne kremen hver dag og bytte den med en lysere.

Kremen er beregnet på tørr og sensitiv hud. Huden min er utsatt for tørr om sommeren, og i den kalde årstiden er den tørr, spesielt på kinnene. Denne kremen kom perfekt til meg. Jeg fikk akkurat den effekten jeg ønsket, ikke tørrhet. Peeling for øyeblikket dukket ikke opp, og en ildsted under nesen min forsvant.

Jeg påfører krem ​​på huden rundt øynene. Da la jeg ikke merke til utjevning av rynker, bare huden rundt øynene, mer frisk og næret. Vel, generelt ser for tidlige rynker ut fra tørr hud, hvis du bruker den til forebygging, kan du unngå dette problemet. tørrhudede jenter vil forstå meg.

Jeg fjernet ikke de mørke sirklene, og det er bare ikke mulig å hjelpe med krem ​​alene etter sykdommen, de er veldig mørke.

Likte applikasjonen på nakken. Halsen vår forråder vår alder og reagerer på vektendringer. Om sommeren tørker jeg nakken med is, men om vinteren finner jeg en så nærende krem, jeg påfører daglig med et tynt lag.

Den kan brukes til hender, hvis den bare er på x x hansker. Med tørrhet og forvitret hud takler en smell.

For jenter med fet og normal hud, vil jeg anbefale denne kremen i form av en maske eller som et SOS-anti-peelingmiddel.

Denne kremen råder absolutt alle. Prisen er snau, effekten er utmerket. Så hva er hemmeligheten bak denne kremen ?? Jeg tror det ikke er noen gåter her, hud næret, ikke fet, men næret, er vårt mål. Jeg fikk en lignende effekt fra oljemasker, eller når jeg beriket kremene mine med naturlige oljer.

Jeg vil også kjøpe andre næringsrike kremer fra denne produsenten for testing. Lux og Amber berømmer dem veldig.

Det er verdt å kjøpe uansett hva! Fantastisk krem ​​for øynene og ansiktet for en krone.

Ønsker dere alle en god dag.

For noen dager siden avsluttet jeg favorittkveldkremen min.

Jeg har vært kjent med kremer fra Liberty-fabrikken i lang tid, og jeg tror at deres egenskaper noen ganger er enda bedre enn med luksuriøse kremer. (Jeg liker virkelig Lux-krem) Denne kremen gir ikke allergi, den passer for sensitiv hud. Det nærer utmerket, noe som er spesielt nyttig på frostige vinterdager..

"Evening" er en slags "klassiker av sjangeren." Nesten legendarisk krem. Når det ikke er penger i det hele tatt, og huden ber om mat, spesielt i kaldt vær, vil han helt sikkert spare. Selges "Evening" i nesten alle avdelinger i nærheten av husholdningsrengjøring.

Når jeg fant den i butikken, ble jeg positivt overrasket: emballasjedesignet endret seg litt. 48 g aluminiumsrør forble))) Og kremen forble heldigvis den samme.

Øye- og ansiktskremkveld

Freedom Factory produserer tre kremer, hvis sammensetning har holdt seg uendret i mange, mange år. Tradisjonelt sett tilsettes ikke propylenglykol. Det er en slik komponent som ceresin. Det er en mineralolje som tilsettes for å forbedre viskositeten. Generelt er det ingen spesielt "skadelige" komponenter i kremen. Men det er vitamin A og E, persilleekstrakt, som reduserer mørke sirkler under øynene. Dette er naturlig nok ikke organisk kosmetikk. Men for øyeblikket snakker vi om ekstreme tilfeller. I sin priskategori lik kremen "Kveld" er ikke funnet.

Sammensetningen av kremen er som følger:

Aqua, Olus (vegetabilsk olje), lanolin, cera alba, ceresin, cerearylalkohol, pentaerythrityl dioleate (og) glyceryl dioleate, helianthus annuus (solsikkefrøolje), elaeis guineensis (palmeolje), sorbitanoleat, glukose, retinyl palmitate, tocopyl acetat, carum retroselenium (persille), parfyme, metylisotiazolinon, fenoksyetanol, metylparaben, propylparaben.

Jeg spurte kosmetologen min venn hva hun syntes om "Kveld" og andre frihetskremer. Hun sa at jo kortere sammensetningen, jo bedre. Av alle kremene fra Freedom, anbefalte hun den kveldskremen. Angivelig som den mest allergivennlige. Som eier av en sensitiv hudtype kan jeg trygt si at denne kremen ikke gir allergiske reaksjoner hos meg.

Uansett er kremen i stand til å gi næring til de ytre lagene i huden. Og bare kosmetiske prosedyrer kan påvirke de dypere lagene i huden. (skreller, injeksjoner, laser.)

For noen år siden leste jeg en artikkel som jeg lærte en flott oppskrift på hvordan jeg lager en universell ansiktskrem. Det er nødvendig å blande kveldskrem, lux og ravkrem i like deler, tilsett litt olivenolje. Påfør to timer før sengetid. Fjern naturlig overflødig krem ​​med et serviett. Jeg lagde denne kremen, jeg likte den veldig godt. Kan brukes som ansiktsmaske..

Farge kremhvit.

Konsistens. Krem "Evening" er selvfølgelig veldig fet, det påføres hardt. Derfor klemmer jeg litt krem ​​i håndflaten min, gnir den, varm den opp og påfører den på huden med klappbevegelser. Så kremen legger seg bedre. Jeg bruker bare som nattkrem. Om ettermiddagen, med et så fet og klissete ansikt, er det bedre å ikke gå)))

Et annet lite tips: ikke bruk "Evening" nær ciliary edge. Kremen kan forårsake irritasjon i slimhinnen. Personlig er det dette som skjer med meg. På grunn av det høye fettinnholdet, irriterer kremen følsomme øyne. Derfor gjentar jeg: vær forsiktig.

kremen blir nesten absorbert

Men om morgenen er huden veldig øm. Tørrhet, peeling forsvinner fra den andre applikasjonen. Uttrykk rynker rundt øynene blir også myknet. Porene tetter ikke i det hele tatt. Det som gleder seg spesielt.

For øvrig liker jeg også lukten av krem. Produsenten skriver om blomsternotater av chypre. For meg lukter det bare kveldskrem. Det minner om barndommen))) Mødrene våre kjøpte også denne kremen.

Som nødhjelpskrem er "Evening" fra Freedom perfekt! Om vinteren, i kaldt vær, i vind, vil det definitivt komme godt med!

Derfor anbefaler jeg kremen "Kveld" av hele mitt hjerte. Hvis det ikke fungerer, er det ikke synd å kaste det bort, fordi det koster ikke mer enn 30 rubler. Dette er et utmerket krisemiddel. Men selv om det ikke er problemer med økonomien, anbefaler jeg likevel å prøve likevel.!

Tusen takk for oppmerksomheten rundt tilbakekallingen.!

Jeg ønsker dere alle en lykkelig shopping!

Cream “Evening” fra JSC “Freedom”. Hvorfor er det motstridende anmeldelser om ham

Jeg har lenge ønsket å skrive en anmeldelse om dette berømte mangeårige merket fra Freedom, men på en eller annen måte kunne jeg ikke komme sammen før arrangementet.

Jeg har vært kjent med denne fantastiske kremen i flere tiår, kjøper den med jevne mellomrom og bruker den i nødstilfeller. Hva betyr dette for meg? Nå er det vinter, lik lavsesongen - det er kaldt, så tine, så vind, så regn, så snø. På et slikt tidspunkt blir huden min umulig tørr, opp til peeling og dekker nesten med en skorpe, som har egenskapene til å sprekke, spesielt etter vask, hvis den ikke umiddelbart blir fuktet og etterfylt med olje, krem, melk, etc. Men ofte er disse midlene ikke så effektive som produsentene lover, til tross for deres bemerkelsesverdige egenskaper og kostnader.

Og så i slike tilfeller gjør jeg et kurs med masker med kveldskrem.

I henhold til produsentens anbefaling to til tre timer før leggetid, dette er forresten også viktig. Hvis du lager dem rett før leggetid, gis ødem. Jeg vasker ansiktet som vanlig med skum eller gel, dypper huden min med et serviett og påfører umiddelbart et ganske tykt lag krem ​​på ansiktet, øyelokkene, nakken og décolletéen. Jeg prøver å legge meg med en slik maske i en halv time eller en time, og deretter fjerne den resterende kremen med et serviett og ikke gjøre flere manipulasjoner. Jeg prøver å utføre slike prosedyrer annenhver dag (noen ganger daglig) minst fem til seks ganger.

Huden blir merkbart transformert, tørrhet forsvinner, rynker blir glattet, turgor blir glattet, huden ser mer sunn og velpleid ut. Jeg må gjøre slike kurs en eller to, noen ganger tre ganger i året, etter behov.

Ja, sammensetningen av kremen er ikke perfekt, det er oljeprodukter og animalske produkter. Men effekten av det som kalles i ansiktet. Kremen har en betydelig ulempe - den tetter porene og dette er veldig ubehagelig, derfor er det ikke verdt det å misbruke, og antall masker må reguleres for ikke å få tak i et annet problem, som også må kjempes med andre metoder. Men livet er slik at du må gjøre noe hele tiden, kjempe for noe og se etter nye metoder for å forbedre utseendet ditt.

Derfor kan jeg anbefale å prøve denne kremen for tørr hudpleie., den er spesielt bra for nakke og dekor, fordi det ikke er talgkjertler, og huden er alltid tørr. For meg, som har veldig sensitiv øyelokkhud, får ofte ødem fra ganske anstendige kremer av kjente merker, kremødem forårsaket ikke, men forutsatt at jeg fjerner overflødig nøye, får huden min våt etter å ha brukt den og bruker den utelukkende om kvelden.

derfor to hovedtips for bruk: ikke bruk kremen før sengetid, og sørg for å fjerne alt, selv de mest ubetydelige overskridelser, forsiktig med et serviett.

Poengsummen min er en solid fire.

Jeg anbefaler kremen, tar hensyn til rådene og mange års erfaring. Ønsker deg suksess.

Cream Evening, og du ble min favoritt!!

I en tidligere anmeldelse skrev jeg om Amber Cream. Nå skriver jeg om Evening, som har blitt et av mine favorittprodukter for hudpleie..

Denne kremen har noe å elske.

Til å begynne med, en krem ​​uten mineraloljer. helt nydelig. For ikke å nevne at det koster en krone.

Kremen er til ansikt og øyelokk. hvor praktisk, ett middel mot alt.

Krem huden min absorberes veldig raskt. til tross for at han er feit og veldig tett. under øyelokkene anbefaler jeg deg å bruke den veldig forsiktig, ikke smøre den, men med klapp fingertuppene.

Krem forvandler bokstavelig talt huden. lyser opp, lyser lys. Jeg bruker noen timer før leggetid, la det ligge over natten. Jeg bruker en gang to ganger i uken.

Jeg la også merke til at de små kvisene som "gleder meg" før de kritiske dagene, bokstavelig talt tørker ut, til og med fra en krempåføring..

jeg bare elsker det!

FREEDOM-fabrikken har allerede produsert supermat i et halvt århundre! Til hvem, hvorfor og hvordan bruke kremen FREEDOM-fabrikk KVELD?

Måtte jeg være den 151., men jeg kan ikke være stille. Jeg vil snakke om de helbredende, helbredende egenskapene til denne kremen.

I løpet av den siste vinteren skjedde det to små problemer med meg:

  1. huden min på kinnene mine så ut som flassende gamle tørkede aprikoser etter et feil middel. Enn jeg ikke smurte etter det med forskjellige kremer, salver som ikke var budsjett. (Jeg visste ikke om oljer og deres helbredende egenskaper) - ingenting hjalp. Jeg gikk med mange kremer i ansiktet, men da jeg vasket, gikk alt tilbake til det normale. Selv om hun vasket ansiktet med vann i løpet av dagen, ble huden hennes umiddelbart dehydrert og død, en utrolig følelse av tetthet som en gave.
  2. fingertuppene mine ble til noe som kan sammenlignes med tørre blader på trær. Det er selve tipsene på høyre hånd, da det var en dårlig vane å dra kokt grøt i en pose fra en panne rett med bare hender. GJENT IKKE! Omtrent tre dager var nok til at jeg led i to måneder og kjøpte dyre håndkremer.

Nå husker jeg ikke nøyaktig, mest sannsynlig skjedde det ikke på samme tid, men jeg led i mer enn to måneder nettopp med det første problemet og siden. Og alt dette fortsatte til jeg kjøpte kveldskrem i Magnet. Jeg så det for første gang, jeg ble veldig overrasket over prisen, men jeg bestemte meg for å kjøpe den, siden dyre midler ikke hjelper, kan en billig passe inn? KVELD ligger nå alltid i sminkeskrinet mitt.

Tro ikke på det, hvis du ikke prøver det selv, er én applikasjon nok. huden var i orden og kunne bruke midlene igjen den ble brukt til! Jeg forlot ikke hvem "kvelden" ble brukt til daglig, den er veldig tung og fet! Men en gang i måneden lager jeg om ham en maske for øyelokkene, ansiktet og hendene. Huden er transformert! Langvarig effekt!

Og en annen måte å bruke den på: Jeg har alltid en dispenser i gangen, hvor jeg klemmer ut en billig håndkrem. Jeg glatter ut denne dispenseren 20 ganger om dagen, etter hver vask av hendene mine, vasking av babyen min, osv. Så jeg legger også til "kveld" til denne kremen - det viser seg om en spiseskje med denne fete kremen per 150 ml vanlig. Jeg liker det, kremen blir raskt absorbert, og huden strammes aldri. Jeg anbefaler deg å legge en slik dispenser i vognen eller kontoret ditt, hvis du jobber. Skodispenser i gangen

Ergo, hvordan anbefaler jeg å bruke en kveldskrem! Spesielt for mennesker med overdried hud i ansiktet eller hendene..

Mine andre anmeldelser om dette emnet kan komme til nytte:

hårpulver

Israelsk håndkrem

favoritt intimskum

MIN REAKSJON TIL DUSJSALT

parafin for hender - jeg anbefaler ikke

god nattkrem LUMENE

god krem ​​for normal hud

den beste BELVEDER-balsam

CETTUA farvel svarte prikker.

super effektiv fotluktkremer

PHYTOBAHAN maske for veldig mykt hår

guddommelig øyenvippe som styrker ELMA

akvagel - et bedrag av fans av VELVET HANDLES

allergi mot hviterussisk øyekrem (fotobrenning)

Min favoritt sibirske balsam "for alt og fra alt"

motbydelig hårmaske PHYTOCOSMETIC BOW

Dr.Sea Super Serum (MIN MEST LESTE ANMELDELSE)

PUMPKINOLJE FOR STYRKELSE AV HÅRKLEMMER