Fabrikk "Frihet", krem ​​"Kveld": anmeldelser, sammensetning, fordeler

En moderne kvinne vil alltid se attraktiv ut. Kosmetikkindustrien tilbyr en enorm mengde hudpleieprodukter, men til å begynne med er det nødvendig å etablere sin type og tilstand korrekt. Kremen "Evening" (fra "Freedom") -anmeldelsene er positive, og har derfor tjent popularitet blant mange kvinner. Artikkelen vil diskutere sammensetningen og fordelene med dette produktet..

Om produsenten

Grunnlaget for foretaket "Freedom" var den russiske parfymeri- og kosmetikkfabrikken, åpnet i 1843 i Moskva og hadde navnet på partnerskapet "A. Ralle og Co. ” Allerede i disse dager var bedriften kjent for kvinner ikke bare i Russland, men også i andre land i verden. Han ble preget av produkter som var av unik kvalitet..

Selskapet fikk sitt nåværende navn i 1922. Gjennom hele eksistensen har fabrikken opprettholdt den høye kvaliteten på produktene. Hun har mange vitnemål mottatt av kosmetikk "Freedom" på forskjellige russiske og internasjonale utstillinger.

For øyeblikket fortsetter produsenten å forbedre produktene sine, fordi den er rettet mot å beskytte menneskers skjønnhet og helse.

Fabrikken produserer forskjellige produkter for pleie av ansikt, kropp, hud, hår, samt et stort antall barnas kosmetikk. Alle fondene er veldig populære..

Produsenten samarbeider med store selskaper fra mange land og gjør bestillinger på utstyret. Produktene er laget av naturlige råvarer og sjekkes nøye i henhold til internasjonale kvalitetsstandarder..

Kremer fra fabrikken "Freedom" er viden kjent i landene i nær og fjern utland, på grunn av den lave prisen og utmerket kvalitet. Selskapet stopper ikke der, men fortsetter å produsere ytterligere produkter som er etterspurt og populære..

All kosmetikk produsert av fabrikken har en naturlig sammensetning og har positive egenskaper..

Fløtesammensetning

Det kosmetiske produktet inneholder bare naturlige komponenter i form av essensielle oljer, et vitaminkompleks og tilleggsstoffer. Lukten av krem ​​er ganske diskret, noe kvinner noen ganger sammenligner med "bestemoren" eller kirken.

Etter å ha etablert seg som et utmerket og effektivt middel, takler det godt funksjonene som ofte forekommer hos kvinner som har tørr hud. Tross alt garanterer produsenten kvaliteten på produktet sitt.

Kremen "Kveld" inkluderer:

  • Persilleekstrakt. Komponenten inneholder gunstige stoffer og mikroelementer, som har en lysende og gjenopprettende effekt. Den er i stand til å regulere vann-saltbalansen. Persilleekstrakt brukes ofte i kremer for å lindre puffiness og sirkler under øynene..
  • Vitamin A. Viktig for skjønnhet og ungdommelig hud. Det gjenoppretter sin naturlige farge og bremser aldringsprosessen. Ved hjelp av et vitamin normaliseres funksjonen til overhuden.
  • Vitamin E. Glatter det øverste laget av huden, noe som bidrar til å redusere rynker og rynker. Vitaminet inneholder antioksidanter som forhindrer de negative effektene av frie radikaler og beskytter overhuden.
  • Vegetabilske oljer. Fremme næring og fuktighet i huden. Takket være dens spesielle komponenter er overhuden fylt med næringsstoffer og vitaminer..
  • Lanolin. Stoffet fungerer som basis for kremen. Effekten gjør huden myk og smidig. Lanolin øker effektiviteten til de gjenværende komponentene og hjelper dem å trenge inn i de dypere lagene i huden.
  • Bivoks. Den har sterke bakteriedrepende egenskaper, fjerner betennelse og forynger ansiktshuden. Vokstoner og lindrer hevelse, forbedrer blodsirkulasjonen.

Totalt gir sammensetningen av produktet det en tett tekstur og en melkeaktig fargetone. Den minimale parfymesammensetningen gir kremen en mild lukt. All kosmetikk "Freedom" har en spesiell aroma.

Kremegenskaper

På grunn av komposisjonen har verktøyet mange positive egenskaper. De fordelaktige egenskapene til kremen "Kveld" inkluderer følgende:

  1. Nærer og fukter huden i ansiktet og området under øynene.
  2. Metter det med gunstige stoffer og vitaminer.
  3. Lyser huden.
  4. Det har en mild effekt..
  5. Aktiverer hudskifte.
  6. Glatter ut fine rynker og bretter.
  7. Suspenserer aldringsprosessen i huden.
  8. Eliminerer hevelser og mørke sirkler rundt øynene.
  9. Øker tonen og elastisiteten i huden.
  10. Det har antioksidantegenskaper.
  11. Fjerner hudpigmentering.

Kremen refererer til kosmetikk som pleier tørr og sensitiv hud. Den er designet for kvelden..

Driftsprinsipp

Omtaler om kremen "Evening" fra "Freedom" er alltid positive, verktøyet posisjonerer seg som natt, designet for tørr hud, utsatt for irritasjon og peeling.

Naturlige oljer i sammensetningen leger små sprekker og strammer spor etter kviser. Kremen påføres best 2 timer før leggetid. I den kalde årstiden er "Evening" et uunnværlig verktøy som beskytter huden mot forvitring og irritasjon forårsaket av vintervinden. Om sommeren anbefales det ikke å bruke den på grunn av mulig utseende av fet glans på huden.

Hvordan påføre kremen i ansiktet? Verktøyet har brukervennlighet. Hvis dermis ikke er helt tørr, men bare i visse områder, kan du bruke kremen flere ganger i uken. Med forvitret normal ansiktshud kan produktet brukes 1 gang på 7 dager.

Kremen er en utmerket pleie for tørr hud. Den langvarige bruken er vanedannende og reduserer effektiviteten. Kosmetologer foreslår vekslende krem ​​og andre pleieprodukter etter flere ukers bruk. I dette tilfellet vil huden ha en positiv effekt..

På grunn av at kremen har en tett tekstur, bør den gnides i lang tid. For fet hudtype anbefales ikke alltid bruk av det..

Kremen brukes effektivt til å ta vare på huden rundt øynene. For å gjøre dette, bruk den en halv time før sengetid på det området som er renset for sminke med lette fingerbevegelser. Deretter fjernes restene av kremen med et serviett. Hvis dette ikke blir gjort, vil huden ha en fet glans om morgenen.

Holdbarheten til "Evening" -kremen fra "Freedom" er 12 måneder, noe som er forårsaket av tilstedeværelsen av naturlige komponenter i den.

Instruksjoner for bruk

Hvordan påføre kremen i ansiktet? Før bruk, må sminke fjernes ved hjelp av et spesielt verktøy eller såpe med krembase. Kremen har ikke spesielle instruksjoner, men følgende regler bør følges:

  • Påfør produktet på huden med et tynt lag 2 timer før leggetid.
  • For lett å spre kremen, må du varme den i et vannbad.
  • Distribuer produktet jevnt på huden etter påføring..
  • Å gni den inn i dermis hjelper til med å forbedre absorpsjonen og forbedrer metabolske prosesser.
  • Etter 2 timer fjernes den gjenværende kremen fra ansiktet med et papir- eller matt serviett..

Dagen etter påføring fjerner du restene av produktet med såpe, og påfør deretter fundamentet under sminke. Ellers vil ansiktet forbli fet glans.

Kvinner med forskjellige hudtyper kan bruke denne kremen. Det påføres enkelt og distribueres over huden, og blir også økonomisk konsumert. På grunn av sammensetningen forårsaker produktet sjelden allergiske reaksjoner.

Instruksjoner for bruk av krem ​​"Evening" fra "Freedom" lar deg oppnå maksimal effekt. Full pleie gir ikke bare riktig næring av huden, men også rensing og fuktighetsgivende.

"Kveldslys"

Kremen har mange positive egenskaper, og har også en lettere tekstur. Det er basert på kosmetikken om kvelden.

Kremen hjelper kvinner som har tørr og sensitiv hud. Det skaper en foryngende effekt. Produktet kan brukes som profylakse mot rynker, rynker og reduksjon av aldringstegn..

Tilstedeværelsen av et kompleks av marin opprinnelse i kremen har en fuktighetsgivende effekt og reduserer fuktighetstapet. Resultatet er forbedret hudmikrorelief.

Komplekset med vitamin A og E bidrar til prosessen med celle restaurering, og har også en oppstrammende effekt på huden..

Et særtrekk ved kremen "Evening light" er tilstedeværelsen av mandelolje i sammensetningen. Det har en positiv effekt for å myke opp og gi næring til huden, og glatter også fine rynker. Olje har god effekt på funksjonen til talgkjertlene, og hjelper også til med å eliminere betennelse. Det påvirker perfekt fuktet hud, og forhindrer peeling og tørrhet..

På grunn av tilstedeværelsen av persilleekstrakt i kremen for kvinner, brukes det til å ta vare på området rundt øynene. Det har en lysende effekt, og reduserer også mørke sirkler og hevelse..

Påfør kremen om natten, påfør huden med lette bevegelser. Det tas lett opp uten å etterlate en fet glans..

Positive egenskaper

Fordelene med kremen "Kveld" inkluderer følgende:

  1. Brukes til tørr og sensitiv hud..
  2. Brukes til hudpleie om kvelden.
  3. Kremen inneholder bare naturlige ingredienser.
  4. Økonomisk å bruke og rimelig.
  5. Omsorg for huden rundt øynene.
  6. Hjelper med å bli kvitt forskjellige hudproblemer.

På grunn av sin sammensetning lar kremen deg forbedre strukturen i hudens ansikt, så vel som området rundt øynene.

Fordeler med produktet - dets verdi. Kremen kan kjøpes i enhver kosmetikkbutikk til en overkommelig pris. Sammenlignet med mange analoger, har det lave kostnader med utmerket kvalitet.

Ulempene med verktøyet

Omtaler om kremen "Evening" fra "Freedom" er ikke bare positive, det er negative. De bemerker følgende:

  • en lukt som ikke alle kvinner liker;
  • for tykk og fet konsistens av produktet;
  • tilstedeværelsen i sammensetningen av syntetiske komponenter;
  • i noen tilfeller forårsaker allergi;
  • ikke egnet for sommeren.

Allergiske reaksjoner kan oppstå på de mest ufarlige komponentene i kremen på grunn av individuell intoleranse. Hvis en person ved bruk av produktet føler en forbedring av hudens tilstand, kan en annen få kløe, utslett eller svie..

Før du bruker kremen, er det nødvendig å gjøre en test på den indre bøyen av albuen. Etter en stund, sjekk hvordan huden reagerte på effekten av produktet. Hvis det ikke er rødhet på det, kan du begynne å bruke kremen.

På grunn av den tykke tekstur, er produktet noen ganger vanskelig å fordele over ansiktshuden. Dette skaper litt ulemper i prosessen med å ta vare på ham..

Kunde anmeldelser

Igjen har kremen "Evening" fra "Freedom" -anmeldelsene stort sett positive. Kunder likte spesielt den rimelige prisen på produktet..

Som et resultat ble de eiere av en krem ​​som gir næring og fuktighet for huden. Regelmessig bruk reduserer rynker betydelig, lyser og jevnder dermis..

Påføring av kremen "Kveld" på øyelokkene og ansiktet mens hun pleiet området rundt øynene, oppnådde kvinner utjevning av "kråkeføtter". Det lindrer puffiness og mørke sirkler forsvinner etter bruk..

Ikke alle kunder likte lukten av produktet, men dette er et tegn på mangelen på syntetiske dufter i det. For noen kvinner ligner dens duft indiske røkelsepinner..

De berømmet anti-aldringsegenskapene til de naturlige komponentene i kremen..

Det eliminerer godt utseendet på peeling og tørr hud, noe som er spesielt nødvendig om vinteren. Eiere av den sensitive huden merker at som et resultat av påføringen passerer irritasjon og inflammatoriske prosesser på den.

Kvinner la merke til at de endelig hadde valgt et middel som på alle måter passer dem. De anbefaler kremen stadig til sine kjære..

Ikke alle kvinner var strålende fornøyde med den ganske tette tekstur på kremen, noe som skaper noen vanskeligheter når du påfører den. Etter 2 timers bruk må restene av produktet fjernes med et serviett. Hvis dette ikke blir gjort, vil ansiktet forbli fet glans.

Noen negative anmeldelser dukket opp når instruksjonene for bruk av kremen “Evening” fra “Freedom” ikke ble fulgt fullt ut eller det ikke passet til huden til en kvinne.

Meninger fra eksperter

Krem "Evening" for øyelokkene og ansiktet har mange positive anmeldelser fra kosmetologer. De evaluerte dens kvalitet og effektivitet positivt, men de råder kvinner som er 45 år eller mer til å bruke den..

Har en fett og tett tekstur, kan kremen absorberes godt bare i tørr eller utsatt for hud. Det er ikke egnet for en fett type ansikt.

Hvis du bruker produktet til en ung, i stand til å gjenopprette huden, etterlater det en fet glans og kan tette porene. Og dette vil påvirke ernæringen hans negativt..

Når det gjelder aldrende hud, kan kremen gi langvarig fuktighet, samt forhindre utseendet på fine rynker på den. Produktets ineffektivitet på ung hud skyldes det faktum at cellene absorberer mengden næringsstoffer og vitaminer de trenger. Resten av kremen vil ganske enkelt forbli på huden. Det er best å bruke det om kvelden. Imidlertid reduserer den lange bruken av kremen effektiviteten. Kosmetologer anbefaler å veksle bruken med andre typer kosmetikk etter litt brukstid..

Perfekt anbefalt krem ​​for ansiktspleie om vinteren, når huden lider av frost og vind. Kosmetologer anbefaler å bruke det regelmessig i denne perioden for å unngå peeling og irritasjon..

Cream "Evening" -fabrikk "Freedom" - et verktøy som brukes til kveldsomsorg for tørr og sensitiv hud. Når den har i sammensetningen nyttige stoffer og vitaminer, metter den godt overhuden og aktiverer metabolske prosesser. Kremen gir næring, fuktighet og forbedrer tonen i huden perfekt. Produktet har antioksidantegenskaper, forbedrer farge og kjemper mot aldersrelatert pigmentering..

Freedom Cream Evening Reviews

Freedom Cream Evening 29. april 2017

For lenge siden skulle jeg prøve denne kremen, og til slutt kjøpte jeg den om sommeren, og brukte den hele vinteren, mars og nesten hele april. Jeg tror de fleste vet hvordan han ser ut.

Metallrør, hullet er forseglet, det er nødvendig å stikke hull med en saks. Pakket i en pappeske. Vekt 41 gram.

Aktive ingredienser: persilleekstrakt, vitamin A og E, naturlig vegetabilsk olje, bivoks, lanolin - fukte, gi næring, redusere ansiktsrynker, redusere mørke sirkler under øynene og har en lysende effekt på huden.

Krem litt gulaktig, flytende, men ekstremt fet, mettet med oljer.

Produsenten anbefaler å bruke den 2 timer før sengetid, kvis overflødig med et serviett.

Jeg dabbet ikke, dro til jeg var helt opptatt.

For å anvende det, må man fremdeles være dyktig, det er motvillig distribuert. Da innså jeg at det var mer praktisk og lettere å gni den lett mellom håndflatene, og deretter bruke den med soaking bevegelser. Så den legger seg mykt og jevnt.

Lukten er særegen, men han plaget meg ikke i det hele tatt.

Under absorpsjonen er ikke sensasjonene på huden veldig behagelige, men kremen tetter ikke porene, provoserer ikke kviser. Nærer perfekt, gir huden et sunt utseende, eliminerer tørrhet.

For øyelokkene er påføringsmåten den samme, bare gni på fingrene. Nærer perfekt huden på øyelokkene, glatter.

Generelt likte jeg verktøyet. Et utmerket alternativ for vinterpleie, for den kjølige lavsesongen er heller ikke dårlig. Ideell for tørr og tynn hud.

[Redigert av forfatteren 30. april 2017]

Galina
Moldova, gjestenes republikk

Freedom Cream Evening 17. november 2013

Kpilya-krem ifølge anmeldelser - skrekk, hovne øyne, røde, flassende, kløende. Inntrykket var som om bygg hadde blitt helt på gzalazen. Brukes bare 4 dager. Og i 1,5 uker kan jeg ikke gjøre noe med øynene. Og faktisk veldig tett, dårlig smurt. Jeg vil prøve, som noen her sa, på hælene.

Freedom Cream Evening 2. oktober 2013

MY FAVORITE CREAM (Jeg har tørr, sensitiv hud). Jeg har brukt det i mange år. Ingen forferdelig lukt, den vanlige "sovjetiske" lukten.

Kommentarer er nyttig? Ja 30 Nei 0

Freedom Cream Evening 11. mai 2013

Jeg leste anmeldelser og bestemte meg for å kjøpe "Kveld". Oooooooo fett, oooooo tett (for å smøre, må du gjøre mye krefter). Jeg smører hælene på dem - for dem mest!

Freedom Cream Evening 9. november 2012

Flott ting! Jeg er helt enig med jenta som skrev: "kveld", han absorberte raskest, etterlot seg ikke en fett glans, og ansiktet hans er friskt, med en behagelig skygge. ”Dette stemmer, jeg likte" kvelden "mer enn" rav "og" luksus ". Det er fint at det kan brukes både for øyelokkene og i ansiktet. Jeg har forferdelige allergier, rødhet og kløe på hver mascara og hver krem ​​rundt øynene, men alt er bra her. Etter min mening er lukten nøytral, jeg likte den også mer enn alle svobodovyh-kremer. I tillegg er "kveld" den eneste kremen der det blant de deklarerte effektene, i tillegg til ernæring, også er fuktighet, og det er indikert at den kan brukes til sensitiv hud. Tusen takk til alle som anbefalte det.

Freedom Cream Evening 25. mars 2012

Hun spurte selv, svarte hun, så ALT OM CREAM EVENING 1. Sammensetning (i parentes sikkerhetsgraden) [100] AQUA - alt er klart [100] OLUS - vegetabilsk olje, brukt til å myke opp huden [60] LANOLIN - ullvoks, dyrevoks oppnådd ved å fordøye saueull, kan irritere huden, forårsake allergi, dermatitt. Det kan tette porene, men generelt er det ikke noe farlig [80] CERA ALBA - voks oppnådd fra bi-honningkaker forbedrer penetrasjonsevnen til kremer og kremer og forhindrer dem i å miste fuktighet gjennom huden, har begrensninger i bruken, det er også generelt normalt, hvis de er i moderasjon, men huden puster ikke [80] CERESIN - mineralolje, øke eller redusere viskositeten til kosmetikk. En film med mineralolje fanger giftstoffer som frigjøres gjennom porene. I tillegg forhindrer det penetrering av oksygen, løser opp naturlig hudfett og tørker huden, i kort skade, fordi huden ikke puster [80] CETEARYL ALCOHOL er et voksaktig eller syntetisk stoff oppnådd fra planter som forbedrer strukturen til et kosmetisk produkt. Cetearylalkohol dekker huden med et tynt beskyttende lag, noe som reduserer transepidermalt fuktighetstap, dvs. reduserer fordampningen av fuktighet fra huden. Kan forårsake hudirritasjon, allergi, dermatitt, vel, huden puster ikke igjen [100] PENTAERYTHRITYL DIOLEATE - Jeg vet ikke hvem som vet å skrive [80] GLYCERYL DIOLEATE - Naturlig emulgator oppnådd av vegetabilske oljer med en høy konsentrasjon oljesyre. Mye brukt i kosmetikk som stabilisator. Det har en mykgjørende og immunstimulerende effekt på huden. Det gjenoppretter lipidlaget i huden, forbedrer hudens permeabilitet for andre stoffer i det kosmetiske produktet Kan irritere huden, forårsake allergi, dermatitt, men generelt er alt i orden [100] HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OLJE - alt er klart [60] ELAEIS GUINEENSIS (PALM ) OLJE - palmeolje, ikke la fuktighet fordampe fra overflaten av huden [80] SORBITAN OLEATE - emulgator (mikser, f.eks. Fett og vann) forårsaker tilstopping av talgkjertlene. [100] GLUCOSE - Fukt huden, øker prosentandelen av fuktighet i de øvre lagene i huden, ingenting dårlig [80] RETINYL PALMITATE - alt er i orden, vitamin A [70] TOCOPHERYL ACETATE - alt er ok, vitamin E [100] CARUM PETROSELINUM - Persilleekstrakt [60] PARFUM - alt er klart, påvirker ikke huden spesielt [80] METHYLISOTHIAZOLINONE - konserveringsmiddel, veldig skadelig, har forskere funnet at denne forbindelsen skader menneskelige nerveceller, og når den brukes ofte, selv i lave konsentrasjoner, er skadelig for menneskers helse. Det er spesielt farlig for gravide og barn. Det anbefales å bare bruke i produkter som er vasket av huden. [70] PHENOXYETHANOL - Syntetisk komponent. Konserveringsmiddel, antiseptisk, insektmiddel, løsemiddel for celluloseacetat, fargestoffer, blekk og gummi. Farlig hvis svelges, inhaleres eller absorberes i huden. Kan forårsake reproduksjonsfeil. Irriterer øynene og huden. Det er merket med skiltet "Fare" [50] METHYLPARABEN - parabener, ikke noe bra, men det er overalt [50] PROPYLPARABEN KONKLUSJONER - DE MEST KOMPONENTER OPERATER SOM PRINSIPP - LÆRDEKKNING OG UTROLIGHET TIL HUDSTYRING UTEN VANN - FUKTIGE, MEN OG HUDFORIFISNING. DET ER OG NYTTIGE STOFFER - VITAMINER, GLUCOSE, PETRUSHKA, OLJE. DET ER EKSTREMT SKADELIG - KONSEKVENSENE AV Kreft, VIOLASJONER AV ENDOKRINSYSTEMET, MEN DE FJERNE BRONOPOLEN, SOM VAR MER FARLIG. SÅ KREM VIL VÆRE PASSET FOR Voksne damer, ikke for jenter kategorisk, med ekstremt tørt skinn, bedre enn noe. KONSTANTLIG IKKE BRUK. HVORDAN MASKEN ER NYTTIG.

Freedom Cream Evening 21. januar 2012

Jeg er en risikabel jente, jeg prøver ofte på meg selv det som er veldig skryt, til tross for den mistenkelig lave prisen. Ofte lo hun av seg selv og så på konsekvensene, men det er få slike feil. Denne gangen leste jeg om den gode effekten av kremen Aften på problemhuden. Selv om det var synd, kjøpte jeg stereotypen at dette var en gammel dames sminke. Lukten hans er sjofel, av en slags kirkens røkelse, som de smører til de døde. Men jeg er sta, alle smurte dem vedvarende. Og jeg likte den, likte den virkelig. For det første er den fet, men den merkes absolutt ikke i ansiktet, selv ikke før øyeblikket med å fjerne overflødig med et serviett. Dette er min første gang med kremer. For det andre tetter det ikke porene, til tross for det komedogene lanolinet i sammensetningen-vidunder. For det tredje forbedrer det problemhuden, kvisene vises ikke igjen, og gamle tørker ut og deretter, som det var, skrell av seg etter vask og blotting med et håndkle. Huden etter at den er næret som frukt, flekker av kviser forsvinner allerede etter 15 minutter etter den første påføringen (jeg fortsatte å smøre denne stanken på grunn av dette). Dette er ikke et eventyr og ikke en annonse. Så du trenger ikke å være helt vantro Thomas og tenke at her ligger jentene til tross for at de er tilknyttet selskapet Freedom (eller omvendt med et konkurrerende selskap). Selvfølgelig er det noen, overalt ikke uten dem, men mer ærlige.

"Freedom" / Nærende krem ​​for tørr og sensitiv hud Øye- og ansiktskrem Kveld med persilleekstrakt og vitamin A og E
Kremaften fra "Freedom" - Jeg anbefaler deg å bruke som maske


Vasilisa Kuzina 26. januar 2016

emballasje

Boksen er fin! Jeg liker dette designet.

Jeg lærte med interesse at Freedom-selskapet, viser det seg, har eksistert i mer enn 150 år (siden 1843)!

Dette oppmuntret meg til å lese en artikkel om merkevarens historie på nettstedet Freedom. Det var ganske interessant å oppdage at “Liberty” har franske røtter og til og med har noe forhold til den berømte duften “Chanel No. 5”, den har kommet langt fra parfymefabrikken til Partnership “A. Ralle og Co ”til“ Statens såpefabrikk nr. 4 ”og“ Statens såpe- og kosmetikkfabrikk ”FRIHET”.

Selve røret skuffet meg litt. Han er metall!

Men helt liten, bare 41 gram.

Her er størrelsen sammenlignet med et standardrør (75 ml).

Og nakken er forsvarlig lukket, du må lage et hull for å begynne å bruke.

Tekstur og lukt

Sammensetningen er fet og tykk. Farge - lys elfenben.

Så tykk og ugjennomsiktig at den kan settes direkte med en maske på huden.

Det er vanskelig å fordele over huden for å absorbere. Dette er et veldig stort minus til dette verktøyet. Huden beveger seg når du masserer, du må fordele kremen med innsats. For sensitiv og tynn hud er dette en ikke tillatt luksus - bare dra huden din slik, provoser utseendet til nye rynker.

Etter absorpsjon forblir selvfølgelig en fet rest. Og i lang tid, i en time for sikker. Og aromaen varer på huden enda lenger - til morgenen.

Lukten er også uvanlig. Det er, som min mor fortalte meg, at sovjetiske kremer alle luktet slik. Men for meg, som ikke egentlig husker sovjetiden (bare fra tidlig til tidlig barndom), glede ikke denne lukten. Tvert imot, jeg likte det ikke. Det lukter som noen gamle kvinner. De første merknadene er ingenting - kanel kjennes der, fin. Men jeg likte ikke kremen på huden i det hele tatt. Og det lukter ikke vanlig, og et fettete spor, og huden beveger seg.

Mine personlige følelser

Denne tingen er nødvendig. Jeg pleide å undervurdere nattkrem. Jeg trodde det var en ekstra prosedyre. Men etter omtrent 28 år, innså jeg at det ikke var nok daglig medisinering. Etter at jeg har fjernet sminke og tatt en dusj, vil jeg fukte huden min.

Men så langt har jeg ikke prøvd så sterkt fete kremer. Brukte flere gelformuleringer for ung hud. Jeg prøvde denne kremen. Brukte flere netter på rad. Her er funnene mine:

1. Til tross for den sterke aromaen fra tredjepart, så vel som parabener i sammensetningen, irriterer ikke kremen sensitiv hud. Det var ingen hudreaksjon: ingen rødhet, ingen prikking.

2. Sammensetningen er veldig veldig fett. Selv når den er fullstendig absorbert, føles det som en fet film på huden. Dette er sannsynligvis grunnen til at produsenten anbefaler å fjerne overflødig krem ​​før sengetid. Men problemet er at denne kremen ikke renser servietten! Denne fete filmen er mest sannsynlig ikke olje lenger (de absorberer likevel om et par timer), det er glyserin og lignende komponenter. De danner en film på overflaten av huden, slik at alle fordelaktige oljer fra kremen trenger inn i huden uten å fordampe. Generelt, rare sensasjoner, må du bli vant til dem. Krem fungerer på en helt annen måte enn lette formuleringer på dagtid.

3. I prinsippet tenker jeg at rynker blir rettet opp. Dette er effekten av veldig god hydrering på grunn av det store antallet oljer i naturlige vegetabilske oljer). Men hver kveld ønsker jeg ikke å gjøre huden tyngre. Jeg bruker 1-2 ganger i uken når huden er for tørr.

Moren min sa plutselig at hun likte denne kremen fra sovjettiden. Han forteller at kosmetologer i sin tid tok vare på huden akkurat slik: De la et veldig, veldig tykt lag krem, og fjernet deretter med et serviett). Det vil si at det viser seg mer som en maske. Derfor brukte jeg intuitivt og brukte bare et par ganger i uken. Tross alt kan en nærende maske ofte ikke gjøres - huden blir tyngre, sliten, slutter å produsere sine egne gunstige stoffer).

Generelt anbefaler jeg å bruke denne kremen som en maske (1 gang per uke), dypt nærende og svært fuktighetsgivende. Og nattkremen, synes jeg, er bedre å velge en mer moderne en - lett og ikke veldig tykk. Som en nattkrem i vanlig forstand, bruker jeg den ikke, så jeg kan ikke sette “fem”.

Anmeldelser om kremen for øynene og ansiktet "kveld" - frihet

Flott krem ​​til en budsjettpris. Huden etter at den er mør. Den er tykk på tekstur, og derfor påfører jeg den med lette kraner med fingertuppene. Skaper ikke filmeffekt. Veldig fornøyd. Spesiell takk til Makeup for levering under karantene.

Utmerket krem, jeg har tørr og sensitiv hud. Ervervet av anmeldelser. Mange takk.

Super. Super. Super. Jeg var perfekt, jeg bruker den i en uke. Huden har blitt myk og delikat, fjerner bemerkelsesverdig liten rødhet og kviser i løpet av natten. På bekostning av rynker rundt øynene har jeg foreløpig ikke merket en tydelig effekt, men jeg tror at det har gått lite tid. Hun ga det til moren, hun brukte det i ungdommen, sa at hun var lik, og nå passet han også henne, selv om ingenting passet huden hennes.

Meni krem ​​douzhda å legge til for en slik pris er bare super. Ідповідає Jeg vil beskrive

Kremen er utmerket, selv poser under øynene reduserer.

Kremen er veldig, veldig dårlig, for ernæring det som trengs, men selv med minimal bruk av den tørreste huden, er den ikke helt absorbert, det er alltid en glans som må sprettes med et serviett.

En veldig behagelig krem, en ganske tett konsistens, jeg bruker den om natten eller om dagen når huden er veldig flassende. Jeg vil nok gjerne ha litt mer væske, men dette er nitpicking)

Kremen er veldig god, min mor har brukt den lenge, jeg er fornøyd)

Kremen er fantastisk, jeg har allerede kjøpt 5, den mykgjør huden perfekt rundt øyelokkene og blir hvit, om vinteren, hvis ansiktet blir rustent, hjelper det også

Kule ting. Finne. Moderat fet, nærer godt. Dette er ikke første gang jeg tar.

Fantastisk krem. Det forårsaker ikke allergier, næringsrike nok. Selv en time etter påføring merkes et positivt resultat. Jeg anbefaler til tørr hud. Takk for at du sendte den raskt..

Jeg kjøper en krem ​​til øyelokkene, jeg smører den med et tykt lag om natten i et par timer, så klapper jeg det med et serviett. Bra for forstørret hud., Det hjelper.

Jeg hadde ikke en gang forventet at et slikt budsjettalternativ ville passe meg sånn. I lang tid under øynene på 54 år kunne hun ikke finne noe passende, og se og si, hun fant det. Zhirnenky, men ikke trøstende, noe som er veldig gledelig. Perfekt for kaldt vær. om sommeren tror jeg det blir fettete.

Veldig veldig tett Veldig fettete. Det er nødvendig å påføre litt i det hele tatt. Det er absorbert i lang tid. Men om morgenen er ansiktet like tykt, mettet.. men om sommeren synes jeg det ikke er verdt å bruke det. definitivt vil være bra for nakken til jenter 40+.. det vil definitivt passe perfekt

Kremen er fantastisk! Jeg prøvde det en gang og så umiddelbart resultatet. Klasse! Jeg anbefaler jenter. Du vil ikke synes synd! takke.

  • alle svar (4) ⌄
  • skjul ⌄

Gjør opp, sier krem ​​i en metallkasse? Chi-plast?

Anna, krem ​​i en metallkasse.

Kremen er tykkere og tykkere for min kombinasjon av fete greener, så den seirende yogien for ingenting og for alle skyldige, livlige skkiru, visip_v pislya yogo påførte ingen mamma. Krem zadovolena

Glemte å sette 5 stjerner. )))

Tusen takk til produsenten for kremen. Det er urealistisk for meg i århundrer. Om kvelden påfører jeg den veldig tykt, holder fra 40 minutter til 2 timer, avhengig av tid, fjern den resterende kremen og ser fantastisk ut om morgenen. Jeg bruker sjeldnere for hele ansiktet, tonen lyser ut og gir næring til huden. Andre merket også effekten.
I dag vil jeg si JA til denne kremen.
Har allerede bestilt mor og meg selv et annet rør.

ANBEFALE! Vel nærer huden under øynene. Jeg påfører ansiktet med et tykt lag i 1 time, fjern restene med et serviett. Ideell etter bruk av syrer om vinteren, til albuer og hæler. TAKK, sminke! Woo

Det er bare en veldig veldig tykk tykk krem, som mødrene våre en gang hadde. Han gjør selvfølgelig ikke noen mirakler. Jeg bruker om vinteren om natten hovedsakelig for nakke og dekollete

Jeg bruker ansiktet, leppene om natten for alltid))) super) ansiktet er fullt, friskt, behagelig aroma.
PS! tilsett ofte et par dråper eterisk olje i humør forskjellige alternativer. for mer effektiv bruk.
Rose essensiell olje, rosmarin, neroli, vetiver, mynte, sitronmelisse, vetiver. Det avhenger av hvilken effekt. (Utjevning, fra irritasjon, fra kviser, for friskhet, hudfarge.)

Kveld, du er en fantastisk krem, jeg bruker øyelokk om natten under øynene og rundt, det gir næring perfekt, og når ansiktet krever litt næring, er det også i ansiktet. Fett, men fin.

Krem er elegant og fungerer underverker.
Anbefale.

Kremen er god, etter en ukes bruk har huden under øynene blitt lysere og strammet som om.

Kremen har blitt annerledes. For åtte år siden kjøpte jeg et forsøk og kastet det. Det er vanskelig å fordele på huden, det er veldig fet og lukten er kjernefysisk. Nå, tilsynelatende, ble den fortynnet med noe, endret sammensetningen, lukten ble bedre enn før. Det eroderer raskt. Det er en effekt av søknaden! Huden har lettet, tørrhet er borte, det er ingen allergi! Vi vil overleve lukten! Jeg er fornøyd! Jeg er glad for at metallrøret. I slike nå selger Tyskland og Italia dyr krem. Bedre reddet. Jeg vil at kremen ikke skal forsvinne!

Jeg legger til en anmeldelse etter to ukers daglig bruk - kremen absorberes veldig sakte. Klapp tørt forsiktig med et serviett. Det nærer godt.

For veldig tørr hud, utsatt for peeling om vinteren - en god nattkrem. Den er fet og fordeles tett, men om morgenen er huden myk og næret..

Det er kråkeføtter, første rynker, hud 41+.

Kremen er veldig fet, lukten er nøytral. absorberes raskt, trenger du litt. Jeg likte den, la den om morgenen og kvelden.

Jeg tok det for første gang, og etter en ukes bruk ser jeg hvordan huden rundt øynene ble mykere. Definitivt vil jeg ta mer. Selv om øynene til dette røret er nok i et år, hvis ikke lenger.

Natalia, etter en måneds bruk kan jeg si at kremen er veldig fet, den må påføres litt, forsiktig, suge resten med et serviett, ellers blir det hevelse. Det virker som om fine rynker mykner litt, jeg får se hva kosmetologen min sier.

Jeg er 51 år gammel, gjorde blefaroplastikk for 10 år siden. Jeg behandler huden rundt øynene med skremmende og veldig forsiktig. Nylig dukket ødem og tørrhet (jeg har 10 typer kremer og er ikke veldig billig) jeg kjøpte bare ved å lese anmeldelser, jeg håpet ikke på noe, men det er et resultat. Ja, fet, blader skinner, men gir ikke ødem, som andre kremer med sterk konsistens. Jeg kunne ikke engang tenke at jeg kan bruke en krem ​​til en slik krone kostnad, men jeg vil, det er et resultat.

Jeg likte det virkelig. Jeg anbefaler alle.
. Spesiell takk for levering

Kremen er god. Slik.. lyd, sovjetisk kvalitet. Nærende og ganske passende for min tørre hud. Jeg er fornøyd med kvaliteten.

Eye Cream Freedom Evening

Det er verdt å kjøpe uansett hva! Fantastisk krem ​​for øynene og ansiktet for en krone.

Ønsker dere alle en god dag.

For noen dager siden avsluttet jeg favorittkveldkremen min.

Jeg har vært kjent med kremer fra Liberty-fabrikken i lang tid, og jeg tror at deres egenskaper noen ganger er enda bedre enn med luksuriøse kremer. (Jeg liker virkelig Lux-krem) Denne kremen gir ikke allergi, den passer for sensitiv hud. Det nærer utmerket, noe som er spesielt nyttig på frostige vinterdager..

Når jeg fant den i butikken, ble jeg positivt overrasket: emballasjedesignet endret seg litt. Det 48 g aluminiumsrøret forble))) Og kremen forble den samme.

Freedom produserer tre kremer, hvis sammensetning forblir uendret i mange, mange år. Tradisjonelt sett tilsettes ikke propylenglykol. Det er en slik komponent som ceresin. Det er en mineralolje som tilsettes for å forbedre viskositeten. Generelt er det ingen spesielt "skadelige" komponenter i kremen. Men det er vitamin A og E, persilleekstrakt, som reduserer mørke sirkler under øynene.

Sammensetningen av kremen er: Aqua, Olus (vegetabilsk olje), lanolin, cera alba, ceresin, cerearylalkohol, pentaerythrityl dioleate (og) glyceryl dioleate, helianthus annuus (solsikkefrøolje), elaeis guineensis (palmeolje), sorbitanoleat, glukose, retinylpalmitat, tokoferylacetat, carum retroselenium (persille), parfyme, metylisotiazolinon, fenoksyetanol, metylparaben, propylparaben.

Jeg spurte kosmetologen min venn hva hun syntes om "Kveld" og andre frihetskremer. Hun sa at jo kortere sammensetningen, jo bedre. Av alle kremene fra Freedom, anbefalte hun kremen Kveld.

Uansett er kremen i stand til å gi næring til de ytre lagene i huden. Og bare kosmetiske prosedyrer kan påvirke de dypere lagene i huden. (skrell, injeksjoner, laser...)

For noen år siden leste jeg en artikkel som jeg lærte en flott oppskrift på hvordan jeg lager en universell ansiktskrem. Det er nødvendig å blande kremen “Kveld”, “Lux” og “Amber” i like store deler, tilsett litt olivenolje. Påfør to timer før sengetid. Fjern naturlig overflødig krem ​​med et serviett. Jeg lagde denne kremen, jeg likte den veldig godt. Kan brukes som ansiktsmaske..

Krem "Evening" er selvfølgelig veldig fet, det påføres hardt. Derfor klemmer jeg litt krem ​​på håndflaten min, gnir den og klapper den på huden min med klappbevegelser. Så kremen legger seg bedre. Jeg bruker bare som nattkrem. Om ettermiddagen med et så fet ansikt er det bedre å ikke gå)))

kremen blir nesten absorbert.

Men om morgenen er huden veldig øm. Tørrhet forsvinner fra den andre applikasjonen. Uttrykk rynker rundt øynene blir også myknet. Porene tetter ikke i det hele tatt.

For øvrig liker jeg også lukten av krem. Produsenten skriver om blomsternotater av chypre. For meg lukter det bare kveldskrem... Det minner meg om barndommen))) Mødrene våre kjøpte også denne kremen.

Derfor anbefaler jeg kremen "Kveld" av hele mitt hjerte. Hvis det ikke fungerer, er det ikke synd å kaste det bort, fordi det koster ikke mer enn 30 rubler.

Morgen etter en hard KVELD)) + foto av røde øyne

Det er ingen hemmelighet at en av de utvilsomme fordelene med vårt kjære nettsted er muligheten til å oppdage noe nytt hver dag, enten det er filmer, mat, klær eller kosmetikk. Noen ganger kaster jenter fra nettstedet opp bare gode ideer innen sminke eller hudpleie. Men noen ganger skjer det og omvendt - et produkt som i følge anmeldelser gir inntrykk av et mirakel, er mirakuløst, det viser seg å være ubrukelig eller til og med skadelig. Dette skjer sjelden, heldigvis, men det skjer noen ganger med meg, derfor skriver jeg denne anmeldelse-advarselen nå.

På en gjennomgangstråd om krem ​​snublet "Evening" på en eller annen måte ved et uhell. Umiddelbart overrasket over antall anmeldelser, med entusiastiske anmeldelser, til en så billig og generelt enkel utseende krem ​​o_O.

Selv har jeg aldri brukt denne typen kremer, men jeg har heller ikke fordommer mot billig kosmetikk, jeg tror at noen ganger også kan man finne et veldig verdig kosmetisk produkt for lite penger. Dessverre var dette ikke tilfelle ((

Om selve kremen - beregnet på øyelokkene (!) og ansiktet, for tørr og sensitiv (!) hud. Inneholder 100% naturlige oljer, persilleekstrakt, vitamin A og E.

aqwa, olus (vegetabilsk olje), lanolin, cera alba, ceresin, cetearylalkohol, pentaerythritil dioleate (og), glyceryl dioleate, helianthus annuus (solsikkefrøolje), elaeis guineensis (palmeolje), sorbitanoleat, glukose, retinyl palmitate, tokoferylacetat, carum petroselinum (parseley), parfyme, 2-brom-2-nitropropan-1,3-diol

Kremen er hvit, o-veldig fet, lukten av sovjetiske kremer som Children's. Kostnaden for 35 rubler (kjøpt i husholdningen, det var ingen slike "eksklusive" andre steder).

For at jeg ikke vil bli bebreidet for feil påføring, vil jeg umiddelbart ta forbehold om at jeg har brukt i henhold til alle regler - to timer før leggetid (påføring rett før leggetid angivelig forårsaker hevelse og hevelse), resten ble våte før sengetid med et serviett (det absorberer ikke godt).

Siden jeg er allergisk, testet jeg kremen på hånden på forhånd - ingen reaksjoner har skjedd. Generelt sett etter å ha lest om natten for å øke effekten av lovsomme anmeldelser, la jeg meg til sengs, og om morgenen, i stedet for et skinnende ansikt etter en magisk krem, så jeg to flammende røde øyne og et hovent ansikt i speilet

Øynene var hovne, røde og kløende, det samme bildet var rundt leppene. Jeg måtte redde meg med Hydrocortison, to dager senere, heldigvis, ble rødheten fjernet. Før det hadde jeg en lignende reaksjon bare på kremgelen til øyelokkene Natura Siberika.

Forresten, også før det, på råd fra lokale innbyggere, kjøpte jeg Ballet foundation, som gjorde inntrykk på meg, helt til jeg fikk en allergi over hele ansiktet hans ((hva legger de i denne billige sminken, eller omvendt, noe Generelt sett tror jeg ikke på eventyr om magiske sovjetiske kremer lenger, og jeg vil sannsynligvis ikke gjøre noen eksperimenter på mitt eget ansikt lenger. Jeg legger tre stjerner krem ​​for rettferdighetens skyld - når alt kommer til alt er jeg allergisk, kanskje normale mennesker har ikke dette I alle fall anbefaler jeg ikke å eksperimentere, fordi det er bedre og tryggere enn druefrøolje for huden, etter min mening har de ikke kommet frem til noe ennå.

Som bevis, legger jeg ved et bilde av "skjønnhet" om morgenen, etter en magisk kveld))

Kremfargeanmeldelsesanmeldelser av kosmetologer

Problem hud, tørrhet og peeling, tidlige rynker - disse kvinnene kan lett takle disse manglene ved hjelp av et stort utvalg av kosmetikk. Tilhengere av å støtte den innenlandske produsenten er nok kjent med den russiske fabrikken “Freedom”, som har produsert kosmetikk siden sovjettiden. Ansiktskrem Kveld har vært jevnlig populær blant kvinner i vårt land og naboland i mange år.

Kort om produsenten

Freedom Factory har en lang historie med dannelse, hvor den utviklet og forbedret sitt arbeid, som den gjentatte ganger ble tildelt forskjellige titler og priser.

I dag er det et kraftig foretak som produserer et bredt spekter av kosmetikk for ansikts- og kroppspleie, for hår, munnhule, samt barns kosmetikk.

Viktig: Hovedprinsippet for bedriften har alltid vært bevaring av skjønnhet og helsevern.

Liberty Factory produserer kosmetikk- og hygieneprodukter for barn og voksne

For tiden:

  • bruker de nyeste teknologiene og moderne utstyr i produksjonen;
  • har et eget forskningssenter;
  • produserer produkter laget av råvarer av høyeste kvalitet som oppfyller alle internasjonale standarder;
  • å mestre nye utviklinger og produkter, stopper ikke produksjonen av tradisjonelle, mange kjente og populære verktøy;
  • samarbeider med store produsenter i mange land;
  • har egne merkevarebutikker over hele landet;
  • eksporterer produkter til mange land.

Et av de mest populære produktene fra denne fabrikken har alltid vært krem ​​for øyne og ansikt..

Funksjoner og fordeler

Dette verktøyet gir næring til overhuden, fukter den og metter den med nyttige sporstoffer og vitaminer. Kremen forbedrer metabolske prosesser i cellene, huden blir mer elastisk og elastisk. Kosmetologer hevder at produktet styrker og fremkaller tonen i ansiktsmusklene, og også er i stand til å jevne rynker og forhindre tidlig aldring av huden..

Kvelden har også betennelsesdempende og beroligende effekter, lindrer peeling og hudirritasjon, lyser fargen og forhindrer pigmentering (for eksempel bildet “før” og “etter”). Sliter også med mørke sirkler og hevelse under øynene. Den er preget av en mild, behagelig tekstur, distribueres jevnt og enkelt.

Cream Evening “Freedom” for nattpleie har flere fordeler i forhold til andre lignende produkter:

Kveldskrem gir næring til dermis og jevner ut rynker

  • naturlige ingredienser i sammensetningen;
  • forårsaker ikke allergier;
  • prisen er en størrelsesorden lavere enn analoger fra andre produsenter, tilgjengelig i hvilken som helst butikk;
  • universal: egnet for alle hudtyper, så vel som for området rundt øynene;
  • har en antioksidant effekt.

Interessant: selskapet tilbyr mange andre alternativer for sminkeprodukter, inkludert et smalt fokus, for forskjellige aldre.

Struktur

En av de viktigste aktive ingrediensene i kremen er persilleekstrakt. Det er i stand til å fjerne hevelse, blekne huden, skjule rynker, så det brukes ofte i produkter for huden rundt øynene og øyelokkene. I tillegg øker vitamin PP, B og flavonoider som er i persille tonen og elastisiteten i huden, etablerer en vann-salt balanse i cellene.

Kveldskrem inneholder også følgende virkestoffer:

Hjelper med å bli kvitt peeling og tørrhet.

  • Vitamin A - ansvarlig for sunn hudfarge, regenerering av overhuden, eliminerer tørrhet og peeling;
  • ungdom vitamin E - en god antioksidant, forhindrer aldring av celler, jevner ut rynker;
  • glukose - nødvendig for normal metabolisme i celler;
  • lanolin - fukter overhuden, fremmer penetrering av andre komponenter i de dypere lagene;
  • bivoks - anti-aldringsmiddel, tonic, betennelsesdempende, forbedrer blodsirkulasjonen og fjerner giftstoffer;
  • naturlige vegetabilske oljer - fukter og nærer huden med verdifulle stoffer.

Kveldslys

Lett krem ​​for problemhud

Ved tørr, sensitiv, irritert eller betent hud, er en annen versjon av kremen egnet for deg - Evening Light. På mange måter ligner den forgjengeren, men har en lettere konsistens, absorberes raskere og etterlater ingen fete rester, og er i sin nyttige egenskaper ikke dårligere enn den i noe.

Evening Light har en foryngende effekt, den er spesielt effektiv i å fukte overhuden og beholde fuktigheten i cellene, og skaper dermed et gunstig miljø for naturlig fornyelse og foryngelse.

I tillegg til persilleekstrakt er mandelolje til stede i produktet, noe som skiller Evening Light fra andre produkter i serien. Det fukter tørr hud, normaliserer talgkjertlene og lindrer betennelse..

anmeldelser

Verktøyet er ideelt for kvinner etter 40 år

De fleste kosmetologer vurderer dette verktøyet positivt. Det anbefales imidlertid å bruke det etter 40-45 år. Den fete, tyktflytende tekstur absorberes godt i tørr hud og gjenoppretter teksturen og jevner ut rynker. Og i ung alder absorberer huden så mye den trenger, men ellers er den fortsatt i stand til å gjenopprette seg.

Derfor blir restene igjen på ansiktet i form av et fettete lag, som bør fjernes med et serviett. I tillegg er porene tilstoppet slik at det kan føre til nye problemer..

Forbrukere legger igjen mange positive anmeldelser og produkter, og bekrefter suksess med bildene sine. Det er spesielt effektivt om vinteren, når huden blir utsatt for de aggressive effektene av frost og vind..

Interessant: alle forbrukere noterer seg en attraktiv lav kostnad med midler, som lar folk med forskjellige inntekter kjøpe dem..

Andre populære kremer "Freedom"

Øye- og ansiktskrem Evening er et utmerket kveldsmiddel mot tørr hud. Men kosmetologer anbefaler å bytte det med andre midler, siden langvarig bruk av det reduserer effektiviteten.

Et godt alternativ for å veksle ville være produkter fra samme produsent - Cream Lux. Dette næringsstoffet, Lux, fukter overhuden, skaper en beskyttende barriere mot ytre faktorer, hjelper til med å aktivere metabolske prosesser og eliminere rynker.

Et annet kjøpt produkt var Amber med bivoks og olivenolje for tørr og normal hud. Den består av 80% naturlige ingredienser, noe som gjør den rik på sporstoffer og vitaminer..

Amber kan brukes som en nærende maske. For å gjøre dette, bruk den på ansiktet med et tykt lag i 15 minutter, og fjern deretter resten med et serviett.

Kosmetikk fra selskapet "Liberty" har lenge etablert seg som et gjennomgående av høy kvalitet og effektivt produkt, rimelig. Dette er et verktøy som må være i sminkevesken til enhver kvinne "bare i tilfelle".

Cream Evening fra selskapet Freedom - ikke dyrt og av høy kvalitet?

Populariteten til kremen "Evening" fra fabrikken "Freedom" i sovjetiske tider brakk alle rekorder. Kosmetikkfabrikken “Freedom”, kjent i hele Unionen, eksporterte den i store mengder til naboland og land i Øst-Europa. Evening Freedom-kremen var også veldig populær blant unions kvinner. Tatt i betraktning det faktum at til og med reklame var ideologisk i Sovjet-tiden, ble dens popularitet i utlandet ikke nevnt, og hovedvekten ble lagt på det faktum at en sovjetkvinne bare skulle bruke et sovjetisk produkt.

I dag fortsetter fabrikken "Freedom" trygt å produsere alle linjer med kosmetiske produkter, hvis kvalitet forble uendret, og sammensetningen og produksjonsteknologien har ikke endret seg siden sovjetiden.

  • Produsent: Russland
  • Pakkevolum: 41 gram
  • Kostnad: 50-60 rubler.

Sammensetningen og fordelene med kremen "Evening" fra "Freedom"

Krem "Evening" fra "Freedom" tiltrekker seg med sin naturlige sammensetning, og "Gostovskaya" produksjonsteknologi. Spesialister innen kosmetologi bemerker sikkerheten når den brukes riktig. Mange forbrukeranmeldelser er også stort sett positive.

Allerede på selve røret indikerer at produktet er beregnet på tørr hud. Navnet "Evening" kommer av det faktum at det kosmetiske produktet kan brukes om kvelden og er posisjonert som et nattemiddel.

Sammensetningen av det kosmetiske produktet "Evening" er ekstremt enkelt. Det inkluderer utelukkende naturlige komponenter i vitaminkomplekset i form av essensielle oljer. Herfra kommer forresten den diskrete lukten, som ofte blir notert i brukeranmeldelser som "bestemor" eller sammenlignet med kirkens røkelse. Til sammenligning kan jeg gi et eksempel med et naturlig indisk middel fra selskapet "Veda Vedica". Det lukter heller ikke spesielt lyst på grunn av mangel på parfymesammensetning, så vel som i kremen "Evening" fra Freedom, og ligner også indiske røkelsepinner.

Så i sammensetningen av det kosmetiske produktet “Evening” fra “Freedom” er følgende komponenter inkludert:

  • Aktivt kompleks av vitamin A, E, F;
  • Mineralsalter;
  • Vegetabilske oljer;
  • lanolin;
  • bivoks.

Til sammen gir denne komposisjonen en tett tekstur til massen og gir den en melkeaktig fargetone. Minimal parfumsammensetning, også basert på naturlige oljer, skaper en diskret lukt.

Den største fordelen med kremen "Evening" er nettopp dens naturlige sammensetning, så vel som lave kostnader. Sammenlignet med fond som har en lignende sammensetning, varierer kostnadene fra 300 til 700 rubler. for 50-100 gr., er prisen 60 rubler. for 41 gr. mer enn minimalt.

Bruksanvisning og driftsprinsipp

Krem "Evening" fra fabrikken "Freedom" er plassert som natt, for tørr, utsatt for peeling og irritasjon i huden.

I samme serie utgis "Evening" for øyelokkene. Det fremmer hudregenerasjon, dets naturlige ernæring og utvinning, forhindrer dannelse av rynker, det gir huden et friskt og sunt utseende.

"Evening" for ansiktet er designet for å gi næring til tørr hud. Naturlige oljer hjelper til med å helbrede små sprekker, stramme små groper fra kviser.

Det anbefales å bruke dette verktøyet bare 2 timer før sengetid. I høst-vinterperioden er "Evening" en uunnværlig assistent i kampen mot chapping og irritasjon i vinterkulda.

Hvis huden ikke er tørr, men utsatt for tørrhet i visse områder, kan den påføres ikke mer enn 2-3 ganger i uken. For normal hud, hvis det er forvitret eller irritert, er 1 gang per uke tilstrekkelig. Om sommeren er det nok å søke en gang i uken.

Sammensetningen har en ganske tett tekstur, av denne grunn bør den gnides intenst og i lang tid, eller brukes til å massere ansiktet. Krem anbefales ikke til fet hud..

Metoden for å påføre kremen "Evening"

Før du påfører kremen, må sminke fjernes med et spesielt verktøy eller med såpe. Hvis huden er veldig tørr, bruk en krembase såpe.

  • Kremen påføres ren hud med et tynt lag 2 timer før leggetid;
  • For å gjøre kremen lettere å påføre, kan den nødvendige mengden varmes opp i et vannbad;
  • Etter påføring av kremen bør gnides grundig;
  • Etter 2 timer bør overflødig krem ​​fjernes med papir eller matt klut..

Dagen etter påføring skal ansiktet vaskes med såpe, og først deretter påføres fundamentet under sminke. Ellers vil ansiktet få en fet glans. Ikke anbefalt daglig.

Opinering av kosmetologer og spesialister

Anmeldelsene fra kosmetologer er positive. Eksperter setter stor pris på kvaliteten og effektiviteten til kremen "Evening", men anbefaler å bruke den til kvinner over 45 år. Den tette og fete strukturen i kremmassen absorberes godt bare i veldig tørr og utsatt for tørr hud. På en ung, fremdeles i stand til selvregenerering, etterlater han en fet glans, er i stand til å tette ansiktsporene og forstyrre hennes naturlige pust..

Ved falming gir tett tekstur tvert imot langvarig næring og fuktighet, og forhindrer utseendet på fine rynker på den. Ineffektiviteten til handlingen for ung hud forklares av det faktum at cellene bare tar opp mengden vitaminer og mineraler de trenger, resten av kremmassen forblir ganske enkelt på overflaten.