Venus Ansiktskrem

Hver kvinne ønsker å se ung og velstelt ut. Ved første øyekast kan en kvinne estimeres av tilstanden til huden i ansiktet og håret. Det antas at bare problematisk hud trenger pleie, men dette er overhode ikke tilfelle. Alle typer epidermis trenger daglig pleie, bare du trenger å kjenne til hudens egenskaper.

Kosmetisk selskap Venus ble dannet i Torino i 1895. Prototypen på navnet var navnet på den romerske gudinnen Venus, som symboliserte kjærlighet og skjønnhet. Selskapet gikk inn på eksportnivået på femtitallet av forrige århundre og er til nå den ledende produsenten av kosmetikk for massekonsumenten til de beste prisene. Produktene av høy kvalitet selges på spesialiserte salgssteder. Dens grunnlag er de naturlige komponentene av planteopprinnelse. På det kosmetiske markedet i Italia er den nest største produsenten av hudpleieprodukter i ansiktet..

Venus-produkter tilbyr et bredt spekter av produkter for alle hudtyper. Kremer som fremmer foryngelse av overhuden er etterspurt blant den kvinnelige befolkningen, de fikk en positiv vurdering av hudleger.

Løfting - omsorg

Gjennom årene gjennomgår ansiktshuden endringer - strukturen endres. Økonomiske muligheter lar deg ikke alltid gjøre kosmetiske anti-aldringskirurger. Venus ansiktskrem kan stoppe aldring av huden, som fyller huden med kollagen og hyaluronsyre, fjerner rynker.

Når de første rynkene dukker opp, anbefales kremen "Life Energy". Det kan brukes av kvinner etter 30 år, med en annen struktur i ansiktshuden. Dette kosmetiske produktet inneholder vitamin A, C, E. For optimal eksponering for vitaminer, bruk det under sminke, etter å ha renset ansiktet. Dette verktøyet på grunn av sammensetningen har et øyeblikkelig utjevningsresultat, og fjerner grunne rynker. Huden er fuktig og blir sunn..

Svar veldig godt på dette verktøyet. Mange liker emballasje, en kosmetisk lukt, myk struktur. Ansiktet etter påføring blir fuktig, får en fløyelsaktig fargetone. Noen liker ikke lukten, følelsen av fet ansikt. Etter søknad er det ingen synlige endringer. Anbefaler bruk i ikke-fet hud.

Krem med rynke krem ​​3D med Omega 3 jevner ut aldersrynker intensivt takket være det hyaluroniske fyllstoffet, som forbedrer strukturen på voksen hud, øker hudens elastisitet, jevner den. Den har en tykk struktur, men er enkel å påføre. Brukes to ganger om dagen, beskytter mot UV-stråler. Innstrammingseffekten kan sees etter flere ukers bruk, og etter noen dagers bruk kan du merke forsvinningen av overfladiske rynker. 30% effektivitet av dette verktøyet øker bruken i kombinasjon med serumfyller med Omega 3 med en regenererende effekt. Kvinner (30-45 år) er veldig fornøyde med effekten av dette kosmetikk og anbefales å kjøpe det.

En foryngende krem ​​med vitamin E fukter huden intenst og har en dobbel effekt. E-vitamin beskytter, fukter, har en gjenopprettende og oppstrammende effekt, gir et sunt utseende og stopper utseendet på aldersrelaterte rynker. I følge jentene er det bedre å bruke det om natten på grunn av fettinnholdet. For noen jenter er kremen behagelig med en delikat struktur og fungerer bra på kombinasjonshud. Anbefalinger gis for bruk om vinteren og for ikke-fete hudtyper. Mange kvinner er glade for å merke forsvinningen av rynker..

For daglig bruk tilbyr Venus å ta hensyn til en ansiktshudkrem med en foryngende effekt. Det er universelt ved at det gir huden en fasthet, et sunt, ungdommelig utseende, reduserer antall rynker i ansiktet og ikke gir bivirkninger. Under virkningen av vitamin A på dermis gjenopprettes celler, vitamin E, kokosnøtt og arganolje har en terapeutisk effekt. Påføres og absorberes forsiktig sporløst. Ved daglig bruk kan et foryngende resultat observeres etter flere dagers bruk. Effekten av løftekremen øker hvis den påføres i kombinasjon med en anti-aldrende regenererende maske for rynker for ansiktspleie hjemme.

På positive anmeldelser har det en strammende effekt, på negative anmeldelser er det fet krem, det anbefales å bruke det bare for tørr hud.

Med nattlig pleie har en krem ​​med løfteeffekt en styrkende effekt, jevner ut rynker, fordi den inneholder planteavledede antioksidanter, Phyto Lift Complex, aminosyrer og essensielle vitaminer som er effektive på cellenivå. Med daglig bruk av en daglig krem ​​i tilsvarende retning, intensiveres effekten bare. Resultatet er et ungdommelig strålende, ungdommelig, tonet og smidig ansikt uten synlige rynker. Modne kvinner svarer positivt om ham.

Kremer med "Jelly Royal" fra Venus gir 24-timers ernæring i ansiktet dermis. De er egnet for sensitiv, tørr og fet moden hud. Hovedkomponenten som har en regenererende og regenererende effekt er morsmelk, som bremser aldringen av overhuden. Disse kosmetikkene har aktiv fuktighetsgivende, strammende effekt, kompleks ernæring til hudens ansiktsceller.

Barnehage

Venus legger spesielt vekt på barnehage. Et middel på dagtid skal gi beskyttelse mot solstrålene i varmt vær og mot kulde og vind om vinteren. Alle vet at hvis overhuden får lite fuktighet, så vil den raskt bli slapp og rynkete. Derfor vil Aqua24 ansiktskrem “Dyp fuktighetsgivende 24 timer”, som ikke har noen analog i produksjonen av kosmetiske pleieprodukter, bidra til å gjenopprette utstråling, helse og glatte ansiktsfargen. Den gjenoppretter fuktigheten, holder den lenge. Hvis det brukes to ganger om dagen, stimulerer det akvaporiner som mister sin vitale aktivitet gjennom årene. Brukes som en perfekt sminkebase.

Anbefales for tørr, fet, problemfri hud. Mest positive anmeldelser om sammensetning, struktur, lukt.

Ifølge anmeldelser fjerner det virkelig hevelsen om morgenen. Brukere anbefaler å bruke det om sommeren. Ulempen er emballasjen. I et rør ville kremen bli mer økonomisk konsumert. Det er også negative anmeldelser om at kremen ikke fukter, men strammer huden, har en tung tekstur, en ubehagelig lukt. Hvis huden ikke blir renset på lenge med en skrubb, kan kremen rulle av når den påføres ansiktet. En av komponentene er silikon, så kvinner anbefales ikke å bruke det daglig, men som grunnlag for sminke, får det 10 poeng av 10.

Super fuktighetsgivende gir en krem ​​med C-vitamin, som stopper aldring av overhuden, og beskytter huden mot ekstreme temperaturer, fra sterk vind. Fuktighetsgivelse varer lenge. Krem med antioksidanter og C-vitamin har en ikke-fettete struktur, som bør påføres på forhåndsrenset hud som en grunnleggende sminke. Kvinner, ifølge anmeldelser, anbefaler dette verktøyet, fordi det har god fuktighet på eldre hud og beholder det, forbedrer utseendet og strukturen.

anmeldelser

Mikrogel for huden rundt øynene med virkning av mikrordrenering er veldig populær blant kvinner, den fjerner tegn på tretthet, gir fuktighet og beskyttelse gjennom dagen. Sporelementer av planteopprinnelse gir næring til huden, lyser blå sirkler og lindrer hevelse under øynene. Kremen er veldig økonomisk fordi enkeltdosen er veldig liten. Den har en god lukt og delikat tekstur..

Ifølge anmeldelser er "Multivitamin fuktighetskrem mot første rynker" ikke egnet for fet hud. Tilstedeværelsen av en skimmer kjennes i varmt vær. Derfor er det bedre å bruke det, ha en ikke-fet hudstruktur og i den kalde årstiden. Jeg liker det med lukten, strukturen. Fuktighetskrem mot de første rynkene med multivitaminer gir 100% fuktighet, absorberes øyeblikkelig. Brukere anbefales å kjøpe det.

Kvinner i Balzac-alder er ekstremt fornøyde med dette middelet, siden det hjelper med ansiktshudpleie og perfekt toner overhuden.

Denne kremen har en utmerket og lett tekstur, noe det fremgår av den lille videoen nedenfor.

C-vitamin i Venus ansiktskrem nærer ansiktet godt, fukter. Kremen er lik sin absorbsjonsevne og tekstur. Den eneste ulempen er lukten. Det er uflatterende anmeldelser av kvinner med fet hud, som han ikke passet. Jeg liker virkelig settet som består av dagkrem med løft, øyekrem og micellar vann, som har en utmerket effekt på pleie av ansiktshuden.

For alle kremer har Venus-merke mer positive anmeldelser enn negative. Kvinner som en gang kjøpte et pleieprodukt for dette kosmetikket til ikke-reklame, anbefaler alle å kjøpe produkter av høy kvalitet som er sammenlignbare med prisen. Valget er ditt.

Cream Venus (Venus) for ansiktet Deep Hydration Aqua - anmeldelser

Blant de forskjellige kosmetiske hudpleieproduktene skiller Venus krem ​​for ansiktet seg ut - en kjent utvikling av det italienske merket VENUS. Dette produktet er anerkjent som en av de beste fuktighetskremene i kategorien massemarked. Hva er særegenheten med denne italienske kremen, og hvordan du bruker den riktig?

Beskrivelse av Venus Face Cream Deep Hydration Aqua

Ansiktskrem Venus "Deep hydration aqua 24" - et svært effektivt produkt av det italienske kosmetikkmerket. Kremen er plassert i en klassisk pakke som kombinerer blå og hvite farger (symboler på friskhet og renhet.)

Den lette kremen har en frisk, nøytral lukt og er egnet for bruk når som helst på året..

De grunnleggende aktive stoffene som er inkludert i sammensetningen av midlet, metter huden med fuktighet og trenger inn i de dypere lagene av overhuden. Fuktighetsgivende ingredienser beskytter huden mot overdreven tørrhet og peeling.

Aqua 24 Deep Moisturizing Cream er designet for alle hudtyper, men er spesielt egnet for tørr og sensitiv hud som krever myk og delikat pleie. Den systematiske bruken av dette produktet lar deg opprettholde sunn hud og forhindre utseendet på rynker og tidlige bretter.

Sammensetningen er egnet for bruk av kvinner fra 25 til 35 år

Slik bruker du kremen?

Fuktighetskrem er et faktisk middel i all slags vær. Ikke desto mindre bemerkes dens spesielle effektivitet i høst-vinterperioden, det vil si når værforholdene ikke anses som de mest gunstige for hud- og ansiktshuden. Det er i denne perioden man bør foretrekke fuktighetskomposisjoner av høy kvalitet som gjør at dekslene er glatte og velpleide. Dette er nøyaktig hva Venus ansiktskrem er..

Den lette tekstur på kremen gjør at den kan distribueres så lett som mulig over huden og så lett tas opp i lagene i overhuden. Produktet påføres ansiktet med jevne bevegelser, fordelt forsiktig langs massasjelinjene fra sentrum til periferien.

Merk. Venus Light Moisturizer etterlater ingen fete merker på huden, da den absorberes raskt og uten rester. Resultatet av påføringen er fuktig hud som beholder friskheten hele dagen.

Vi tilbyr deg å se en video om hvordan du bruker ansiktskrem:

Anmeldelser for Venus ansiktskrem

Du kan evaluere ytelsen til Venus Face Cream “deep hydration aqua 24” ved å lese de mange positive brukeranmeldelser av dette produktet:

På utvidelser av kosmetiske nettsteder og forskjellige otzoviks finner jeg ofte vurderinger om Venus ansiktskrem. Jeg bestemte meg for å prøve det, spesielt siden prisen ikke biter - i den lokale L’Etoile-butikken koster den bare 325 rubler. Kremen er veldig god i tekstur, lukten er behagelig. Den utfører sine viktigste funksjoner - huden er fuktet hele dagen, men det er ingen følelse av tetthet eller fet film. Definitivt vil jeg kjøpe mer.

Et veldig godt middel mot fet hud eller kombinasjonshud er Venus krem. Og selv om slike integumenter vanligvis er problematiske (som mine), provoserer ikke kremen ekstra problemer. Etter bruken dannes ikke komedoner, fet hud slutter å skinne, og det er ingen følelse av tetthet i ansiktet. Kremen er ikke matt, men som en polert mynt vil ikke ansiktet etter det være. God mild fuktighet, egnet for daglig bruk..

Valentina, 30 år gammel

God krem. Passer til daglig bruk for deg som vil spare på stell og samtidig få en effektiv fuktighetskrem.

For min del vil jeg gjerne legge igjen en anmeldelse om Venus-krem som et middel for ansiktet mot rynker. Ærlig talt, det er for dette formålet jeg har kjøpt den for tredje gang. Huden min er blandet, så den trenger ikke total fuktighet. Men området rundt øynene er fremdeles ganske tørt, så for å ta vare på det velger jeg det italienske middelet Venus. Selvfølgelig er det lite sannsynlig at han vil være i stand til å bekjempe dype bretter med sin hjelp, men han kan gjøre det med små ansiktsrynker. I tillegg er dette en utmerket forebygging av utseendet på skadelige bretter i fremtiden..

Violetta, 31 år gammel

Flott verktøy! Det tar stolthet av plass på hylla mi med kosmetikk. Den fukter godt, strammer ikke huden, og viktigst av alt - ingen fete merker. Anbefale.

Margarita, 27 år gammel

Brukte Venus ansiktskrem mot rynker rundt øynene. Verktøyet takler oppgaven perfekt - kråkeføtter er mindre synlige. En ekstra bonus er et fuktig, strålende, sunt ansikt. Selv om kremen tilhører massemarkedskategorien, er den i kvalitet ikke dårligere enn mange luksusforbindelser.

Christina, 29 år gammel

Denne kremen ble annonsert for meg av en venn. Jeg hadde hørt mye ros og kjøpt en krukke fra Venus. Ærlig talt, jeg så ikke den deklarerte effekten, det virket til og med for meg at kremen tilsatte fet hud. Kanskje denne sammensetningen er egnet for veldig tørr, til og med aldrende hud. Kombinasjonen min tok det fremdeles ikke veldig bra.

Miroslava, 26 år gammel

Jeg bruker Venus fuktighetskrem i den relativt kjølige sesongen. I forholdene til den brennende sommersolen er sammensetningen ærlig svak. Men Venus fuktighetskrem med en ekstra beskyttende effekt er det du trenger. Derfor bruker jeg vanligvis to forbindelser i løpet av året - de fungerer perfekt.

Ærlig talt, ikke den beste kremen fra linjen til dette merket. Nærmere 35 år med enkel hudfuktighet er allerede ikke nok. For aldersrelatert pleie av kvalitet bruker jeg kremfyllstoff med omega-3 av samme merke til pleie. Dette verktøyet fukter ikke bare perfekt, men gir også næring til huden og hemmer aldringsprosessen og dannelsen av tidlige rynker.

Victoria, 30 år gammel

Jeg kjøpte inn Letual for 439 rubler. Godt budsjett og kvalitetskrem til daglig bruk.

Natalia, 34 år gammel

Mange positive anmeldelser om Venus ansiktskrem gir ingen tvil om kvaliteten på det italienske produktet. Den systematiske bruken av denne sammensetningen vil hjelpe huden til å se fuktig, velstelt, tonet og ung..

Ikke til å tro! Finn ut hvem som er den vakreste kvinnen på planeten 2020!

Venus krem ​​anmeldelser

Nå Matvarer - Kosttilskudd og vitaminer!

100% naturlig kosttilskudd SOLGAR premium

Sikker og effektiv pleie for deg og babyen din

Vogn - ta vare på den følsomme huden til babyer og babyer

Helbredende ansikts- og kroppsbehandlinger med Gezatone-enheter

Ergonomi og miljøpleie med RADIUS tannbørster

Møt det unike, intensive, hvite kit!

Anthelios - nr. 1 i Russland etter anbefaling av hudleger

Avene - solbeskyttelse for den mest følsomme huden

Avene DermAbsolu - Grunnleggende omsorg for moden sensitiv hud.

Aravia Professional - Spa-depilering, parafinterapi, kroppspleie

Batiste - tørrsjampo nr. 1 i Europa

Bioderma Gidrabio Perfector - beskyttelse og utstråling av huden din

Vinopure - en enkel og effektiv løsning for å eliminere ujevnheter i huden.

CeraVe - Innovasjon for å styrke hudens beskyttende barriere!

Frekk design og sinnsykt hyggelig SPA-pleie hjemme hos deg

Øyevippebooster - Lange, omfangsrike, tykke øyenvipper!

Elancyl Slim Design - Glattere, fastere og tonet hud

Filorga - formler inspirert av estetiske medisinprosedyrer

GiGi - en kombinasjon av naturlige ingredienser og høye bioteknologiprodukter

Guam - Naturlig algebasert italiensk kosmetikk

Koreansk kosmetikk for ansikts- og kroppspleie

Ledende profesjonelt kosmetikklaboratorium i Israel

Isdin er merkevare nr. 1 i Spania! Innovativ solbeskyttelse

Si hei til de nye hjelperne dine - de revolusjonerende spiralarmbåndene til hårarmbånd

Johnny's Chop Shop - en stilig linje med kosmetikk for gutter som vil se bra ut!

Prøv japanske stoffmasker av høyeste kvalitet

Planteenergi for hårskjønnhet

Loreal Professional - Source Essentielle Source of Natural Hair Beauty

La Roche-Posay - sensitiv hudpleie nr. 1 anbefalt av hudleger!

Mustela - trygg og effektiv omsorg for deg og babyen din 06/06/2017

Matrix - Keep me Vivivd - bevaring av fargen på lyse nyanser

Nature`s Bounty - kosttilskudd for å opprettholde din helse og skjønnhet

O.P.I er verdensledende innen profesjonell neglepleie!

Orthomol - tyske vitaminer for helsen din!

Balsamer for tørre, sprukne og irriterte lepper og hud

Foto - naturens kraft for håret ditt!

Royer - Natural Cosmetics with 100% Organic Snail Slime!

Hudkode - Kode for sunn, vakker hud

Klinisk effektiv medisinsk kosmetikk, som er en effektiv erstatning for kirurgi

Pålitelige dermokosmetologiske hudpleieprodukter for spedbarn, barn og voksne

Dr. Knute - 212 lystebust!

Uriage - Age Protect - rynke korreksjon og utstråling

Uriage - Hyseac - Din ideelle pleie for problemhud 01.11.2017

Weleda Moisturizing Lip Balms vil omgi leppene dine med en utstråling av naturlig skjønnhet!

Oppstrammende handling mot aldringstegn

CORA - en kombinasjon av naturlige ingredienser med den nyeste høyteknologien

  1. anmeldelser
VURDERINGER
HUDSUNDHETSENTRUM
Anmeldelser om apotekskosmetikk
Venus

Avakyan Irina Krasnodar | 03/20/2020 |

Utskiftbare kassetter av 2 deler (Venus, Venus)

Konklusjoner: Gode kassetter. Irritasjon forårsaker ikke barbering. De holder seg skarpe i lang tid. Jeg hadde med 5 kniver, som bare var wow, disse med 3 kniver er ikke mye dårligere. Kjøp allerede 3 ganger.

Eugene Salavat | 08/24/2018 |

Utskiftbare kassetter av 2 deler (Venus, Venus)

Konklusjoner: Flotte kniver! Lenge gi en behagelig barbering. Det er absolutt ingen forskjell med dyrere alternativer som geleputer. Så hvorfor overbetaler. I mange år har jeg kjøpt bare slike. fullstendig tilfredsstilt.

Eugene Salavat | 08/24/2018 |

Maskin med 1 kassett (Venus, Venus Embrace)

Konklusjoner: Jeg har brukt den i flere år, knivfestemekanismen fungerer som den skal. Håndtak med sklisikkert belegg, som er veldig behagelig i dusjen

Venus krem ​​anmeldelser

Moderatorer: Anonym, skjønnhetsadministrator

Venus

Jeg vil gjerne vite tilbakemeldingene dine om Venus kosmetikk. Står overfor et stort utvalg av denne italienske (? Slik jeg forstår det) kosmetikk i butikkene Ol! Goode (Moskva). Slik jeg forstår det, er dette den samme Venus som lager barberhøvel og barbering av kvinner. Men jeg så deres enorme utvalg, opp til kremer, tonika, servanter og så videre. Har noen prøvd det? Jeg er spesielt interessert i glyserinkrem for å beskytte huden om vinteren.
Slik:

Mens jeg bare prøvde kremen etter depilering - god, men ikke helt absorbert - gjenstår det en liten klissete film.

Gud

  • Innlegg: 21 900
  • Registrert: Man 04. august 2003 17:57.
  • Fra: Israel
  • Profil
  • Til toppen
  • Rapporter dette innlegget
  • Informasjon

Jeg prøvde - sminkefjerner, et par kremer (lenge husker jeg ikke navnene, dessverre), vaske gel (tørket)

På en eller annen måte ikke imponert

Gud

  • Innlegg: 24093
  • Registrert: Fre 08. september 2006 1:46 kl.
  • Profil
  • Til toppen
  • Rapporter dette innlegget
  • Informasjon

Super VIP

  • Innlegg: 4129
  • Registrert: Tirsdag 19. juli 2005 17:20
  • Fra: Moskva
  • Profil
  • Til toppen
  • Rapporter dette innlegget
  • Informasjon

Guru

  • Innlegg: 6294
  • Registrert: Tirsdag 29. aug 2006 18:04
  • Fra Spania
  • Profil
  • Til toppen
  • Rapporter dette innlegget
  • Informasjon

Gud

  • Innlegg: 13575
  • Registrert: Tirsdag 14. april 2005 17:43
  • Fra: Litauen
  • Profil
  • Til toppen
  • Rapporter dette innlegget
  • Informasjon

Guru

  • Innlegg: 6294
  • Registrert: Tirsdag 29. aug 2006 18:04
  • Fra Spania
  • Profil
  • Til toppen
  • Rapporter dette innlegget
  • Informasjon

Guru

  • Innlegg: 5796
  • Lagt ut: torsdag 02. august 2007 19:43.
  • Fra: Moskva
  • Profil
  • Til toppen
  • Rapporter dette innlegget
  • Informasjon

Egen

  • Innlegg: 124
  • Registrert: Torsdag 30. august 2007 09:27 kl.
  • Fra: Donetsk, Ukraina
  • Profil
  • Til toppen
  • Rapporter dette innlegget
  • Informasjon
  • Innlegg: 7
  • Registrert: Man 26. mars 2007 11:09
  • Profil
  • Til toppen
  • Rapporter dette innlegget
  • Informasjon

Gud

  • Innlegg: 14915
  • Registrert: Ons 29. november 2006 14:20
  • Fra: Moskva
  • Profil
  • Til toppen
  • Rapporter dette innlegget
  • Informasjon

Guru

  • Innlegg: 8914
  • Registrert: Lør 30. august 2003 11:08
  • Profil
  • Til toppen
  • Rapporter dette innlegget
  • Informasjon

Egen

  • Innlegg: 135
  • Ble med: torsdag 28 juni 2007 03:07 kl.
  • Fra: Moskva
  • Profil
  • Til toppen
  • Rapporter dette innlegget
  • Informasjon

jeg tror ikke.
2 uker veldig kort tid.

Jeg bruker ikke denne kosmetikken.

Super VIP

  • Innlegg: 3515
  • Registrert: Tirsdag 25 okt 2005 08:19
  • Profil
  • Til toppen
  • Rapporter dette innlegget
  • Informasjon

og jeg tror ikke det. tull for meg! brystet blir ikke mer om to uker, bare hvis silikonet er stappet der. og det som blir gitt av naturen er gitt.

Old-timer

  • Innlegg: 715
  • Registrert: Fre 17 august 2007 10:58
  • Sted: Ukraina, Dnepropetrovsk
  • Profil
  • Til toppen
  • Rapporter dette innlegget
  • Informasjon

Super VIP

  • Innlegg: 2586
  • Registrert: Fre 18. mai 2007 10:00
  • Sted: Ukraina, Zaporozhye
  • Profil

Anmeldelser om Venus kosmetikk

I dag skal jeg fortelle deg om Venus ansiktskrem. Jeg fikk kremen i gave fra mamma. Selve merket er ikke kjent for meg, så jeg sto i tomgang i lang tid, helt til jeg bestemte meg for å arrangere en prøvekjøring for ham.

Unn deg desserten.

Veldig klissete og ubehagelig krem!

Anti-cellulitt dusjgelé. Jeg kjøpte den til sommeren, fordi varmen var forferdelig og jeg ikke ønsket å overbelaste huden, men jeg ville heller ikke forlate den uten pleie.

Jeg har lett etter en krem ​​med en naturlig lukt av sjokolade, ikke kakao.

LadiesProject er en sosial kosmetikkguide. Et sted hvor jenter diskuterer kosmetikk, evaluerer produkter og merker, blir kjent med nye produkter, lærer om rabatter og salg, lærer å velge og kjøpe kosmetikk av høy kvalitet. Alle kan bli en del av vårt vennlige team..

Bli med akkurat nå, les, kommenter, del tilbakemeldinger og ideer, snakk om nye kjøp!

Cream venus anmeldelser

Hodepine i occipital

Til nevrologen. Han vil utnevne deg til eksamen

Dette er osteokondrose. Eller press.

Forferdelig hodepine

I dag har ikke vondt i hodet mitt, og høye lyder leveres direkte til hodet med en gang ((presset er normalt, jeg synder også på været.

Alvorlig hodepine: hva du skal gjøre

OK, du må besøke en terapeut. Du må først identifisere årsaken til hodepinen. Du har kanskje ikke engang mistanke om hvordan dette kan være alvorlig relatert til helsen din. Her er en artikkel om typer hodepine: https://golovy.net. Jeg anbefaler deg å lese den nøye.

Jeg vet ikke, massasje vil hjelpe meg..

Smerter i nakken: grunnen er smarttelefonen

Hodepine

Fra hibiskus vil presset stige. Prøv valerian, på sykehuset lå for et par dager siden, og så rådet legen valerian. Det har blitt bedre å sove og hodet mitt gjør mindre vondt

I går fortalte legen at bare medisiner som kan gis til barn, som nurofen, for eksempel paracetamol

hodepine

Jeg tenkte ikke engang på press. Mål nå

Hva du skal drikke

Nurofen babysirup drakk 15 ml

Om hodepine

Og jeg er ikke under graviditet, jeg tar ketaner under hodepineangrep. Ingenting annet hjelper bare. For meg er dette et universelt middel som erstatter alle smertestillende.

Hodepine under graviditet

Hodepine under graviditet

Paracetamol drakk når han lå på bevaring av 20 uker, legen tillot baralgin. Hodet mitt hadde hele tiden vondt, jeg hadde ingen styrke.

Hvordan bli kvitt hodepine? Graviditetspiller

Andre trimester: trykk, hodepine, dårlig avføring

Hodepine under graviditet (((Jenter hjelper!

Når det gjelder osteokondrose: se etter en god massasjeterapeut. Kanskje vokser hodepine herfra

hvis hodet gjør vondt, drikker jeg citramon. Umiddelbart blir bedre

Hodepine under graviditet!

Paracetamol og ibuprofen kan brukes under graviditet, men ikke misbrukes. Jeg smurte også whisky med en stjerne, dr. Mamma. Faberlic hodepine-balsam hjalp godt. Og jeg dryppet eterisk peppermynteolje på en bomullspute og spredte den med whisky, la meg og prøvde å sove, det hjalp. Presset mitt var normalt. Slik ble hun frelst, hun var også syk uten grunn, hun dunket allerede.

I det siste svangerskapet var jeg syk, men ikke slik. I denne skribenten var den vegetative-vaskulære migrene allerede forferdelig. Jeg drakk ikke pillene i tide og deretter magen. I 4 dager fikk jeg kramper. nei, og spesielt medisiner kan dessverre ikke drikkes

I dag såret hodet mitt også (hvis du har press, må du gå videre fra målingene, men du har ikke det, så du kan bare legge deg, en fille med kaldt vann på hodet og i ekstreme tilfeller drikke noshpu (men kroppen min raskt i dag ble kvitt henne ((

Venus krem ​​anmeldelser

Lagt ut 9. oktober 2019. Skrevet av Alice Cooper
Tjener en side på 19 813 oppmerksomhetspensler. Gjennomgangsverdi: 87%

I dag vil jeg snakke om Venus ansiktskrem med en fuktighetsgivende og beskyttende effekt, en nøyaktig oversettelse Protective moisturizing day cream.

En krem ​​som Venus med beskjedent utseende kom til meg fra Italia med en gave fra en venn. Men så så jeg dette i merkede kosmetikkbutikker allerede i russiskspråklig emballasje.

Jeg kastet ut esken, men jeg kan si mye interessant om selve kremen.

Hvordan fikk jeg det? Jeg begynte å lese anmeldelser om ham og produsenten av slike kremer. Med min kombinasjonshud kjører jeg meg mer forsiktig i den kalde årstiden, jeg må se etter muligheten til å fukte og fjerne overflødig fett noen steder i ansiktet.

Så hvordan er denne kremen? Krem av hvit farge, lett tekstur. Den er satt bra, den blir absorbert godt, etterlater ikke merker og strimler.

Han har en lukt, jeg kan ikke si at den er utsøkt, men hyggelig for meg, så det er ikke for alle. Så italienerne ser ham, tilsynelatende at de ikke vil lage “appelsin, sjokolade, vanilje” som vanlig

Siden pakken i seg selv er en liten glasskrukke med plastlokk, etter at kremen er blitt mindre enn halvparten, må du få den med noe som en slikkepott til kremen, men dette forstyrrer ikke bruken helt til bunnen av pakken.

Teksturen er til å begynne med litt mer vannaktig enn for vanlige kremer, men til å begynne med, tørker den litt med en åpen krukke og blir en vanlig krem.

Denne kremen hjelper meg personlig: bli kvitt tørrhet og tetthet i huden, forårsaker ikke rødhet og utslett, kan brukes om morgenen under sminke, fjerner fet glans, skreller, når den påføres huden etter skrubbe det forbedrer hudfarge.

Jeg anbefaler krem ​​fra merkevaren Venus. La ham være din partner i hudpleie.

Nåværende tilbakekallingsverdi: 87% basert på stemmer fra 12 promotører.
Gi din vurdering:

My-krem

kosmetikk fra A til Å

Kosmetikk venus anmeldelser av kosmetologer

Lime Crime Venus 2 Palette

Pappemballasje, laget med høy kvalitet. Det er et speil i settet, bildet forvrenger ikke.

Totalt er det 3 sateng, 1 skimmer og 4 matt nyanser i paletten. Satin nyanser er utrolig myke, matt litt tørrere, men i utgangspunktet den samme kule, svarte er også grei.
Alle nyanser er pigmenterte. Gjeng fargene deres fullstendig når de påføres med en myk børste. Fargene slukkes perfekt, uten skitt.
Skygger smuldrer ikke, hold på basen til det siste.
Svart med en skimmer i pakken ser absolutt super ut, men faktisk viser alle gnistrene seg under applikasjonen (jeg vet ikke hvor, for det er ingenting i ansiktet) og det er bare svart igjen, og det er ingen spørsmål om noen farger i paletten.
Karakter: 5

Kroppspleie Venus

Ønsker dere alle en god dag!
Siden merkevaren Venus dukket opp i byen vår, klarte jeg å prøve noen av kroppspleieproduktene deres, og jeg vil dele inntrykk av bruken deres..

Så fra venstre til høyre:

1. Kroppskrem med fuktighetsgivende effekt og C-vitamin Venus Crema corpo idratante fluida alla vitamina C

2. Fuktighetsgivende etter barberingsgel med bringebærekstrakt Venus Gel Idratante Dopo Depilazione

3. Anti-cellulittgel Aqua-slank med ultrafast effekt Venus Gel Ultra-rapido anticellulitt

4. Oppstramming for huden på magen med tang Venus Trattamento ventre piatto

5. Anti-cellulitt kroppsprodukt med badstueeffekt Cellu-tech fango forte anticellulittbehandling

Venus kosmetikk. anmeldelser.

Spørsmålet er generelt klart, hvis noen brukte det, vil jeg gjerne høre anmeldelser om dette merket. dette er et italiensk merke.

gjesten

Jeg har en krem ​​for intim depilering - liker ingenting, jeg liker den. Jeg elsker også kroppskrem med hasselnøtter - veldig velsmakende, jeg ville ha spist.

Ekorn

dette er et nydelig merke, italienerne selv vet om det og snapper det raskt opp. Det er bare at de ikke blir promotert internasjonalt. Selskapet er gammelt og tidstestet, du ser på logoen deres, du kan se at den ble utviklet for lenge siden, men de vil ikke endre den, dette er ansiktet til selskapet, de kjenner dem igjen. Jeg brakte mamma systemet mitt og kremer for moden hud, hun ble igjen i så glede! Jeg vet ikke hvor du vil kjøpe den, i Italia, ta den i en hvilken som helst fremskaffelse uten frykt, bekreftet - du vil være fornøyd. I Russland ville jeg personlig ikke bry meg, noen forfalskninger, jeg vet ikke om det er minst en butikk der originalene til europeiske kosmetikk kan kjøpes.

Sebra

Jeg pleide å bruke gel for intim hygiene, nå har jeg funnet en billigere analog til en annen produsent, og det er ikke verre. Jeg tok 2 forskjellige ansiktskremer. Jeg likte ikke det, jeg vil ikke ta det lenger.

Alenka

arem for kjølig elastisitet

Lela

anti-cellulite gjørme-maske - bare super. Jeg har også brukt luksusanaloger, som er 3 ganger dyrere, men denne er ikke underordnet dem i noe.

Ashka

Jeg vil ikke berømme, men jeg fant endelig en flasssjampo som passer for meg! Jeg prøvde så mange forskjellige merker! Og jeg har brukt det i et par år nå og angrer ikke! Og mor liker kremer fra den aldrende linjen. Hun designet også yve rhocher-produkter, men sier at venus er bedre.!
Vel, geler til dusj og kroppsmelk er hyggelige og rimelige (hos oss).

Milli

Jeg har lett etter denne sminken i lang tid og til ingen nytte (fortell meg hvor den kan kjøpes i St. Petersburg. Veldig nødvendig.

Vitaliy

i Ukraina kan venus kosmetikk kjøpes via nettbutikken komfort, adresse: komfort.Pp.Ua. Det er andre steder, men her de rimeligste prisene.

gjesten

Jeg brukte det ikke; generelt hørte jeg om det for første gang fra en venn. Vi bor i USA, så hun ble anbefalt å kjøpe denne ansiktskremen (hun er 40), hun kjøpte i marshalls (de i USA vil forstå) for $ 5 !! Men det koster faktisk 5 ganger mer. Hun viste en liten krukke, en så ubeskrevet, den ser billig ut. Men anmeldelsene var de mest entusiastiske. Demonter den raskt. Jeg har ikke sett det på salg ennå, men jeg vil prøve. Hvis det er noen av delstatene, skriver du hvor det selges hos oss, bortsett fra rabattmarsjen.

Cvetylja

Jeg kjøpte en krem ​​av dette merket i går, bare fuktighetsgivende. Billig, forresten. Likte mer enn klinikker osv. Absorberes umiddelbart, lett tekstur. Til tross for at huden min er nærmere fet, og kremen for normal glans på slutten av dagen ikke var! Vurdering 5.

Olenka

Jeg kjøpte en ansiktskrem med vitamin E i dag. La oss prøve. Prisen er veldig tilstrekkelig

Olya

Hei alle sammen, jeg jobbet som konsulent for denne kosmetikken. Jeg solgte mye! Jeg har sannsynligvis en gave)) selv om jeg ikke brukte den. Da var det dyrt for meg, og nå skal jeg prøve!

Helen

Jeg vil gjerne prøve og ikke bli skuffet over dette merket. I dag så jeg og ble interessert for første gang, men en analfabet konsulent kunne ikke forklare noe tydelig. I morgen kjøper jeg et cellulittmiddel

Natalya

Jeg har lett etter denne sminken i lang tid og til ingen nytte (fortell meg hvor den kan kjøpes i St. Petersburg. Veldig nødvendig.


På vannstadion nær metroen er det en butikk hvor du kan kjøpe kosmetikk fra dette selskapet. Jeg likte også Pts.

Natalya

på vannstadion nær metroen er det en butikk der du kan kjøpe, jeg likte også disse kosmetikkene

katrina

Jeg har aldri hørt om dette selskapet, men i går bestemte jeg meg for å prøve det (selvfølgelig etter forslag fra selger-konsulenten) og likte det virkelig, til tross for pakkenes lite attraktive utseende. Gel for vask, fuktighetsgivende. Ansiktskrem med vitamin E og multivatamin. Tonic overrasket bare. En behagelig tekstur, delikat lukt og selvfølgelig resultatet av bruken. Jeg vil spesielt merke gelen til vask (med ekst. Tsvet.Khlopka og vit. B6). Ingen tørrhet og tetthet etter vask. Det som sjelden skjer.

Altynay Ukraina

Jeg har heller aldri hørt om dette merket, men konsulenten i forretningssenteret sa at selskapet er italiensk, kosmetikk er relativt billig, fordi det ikke er masseannonsering, men sa med naturlige oljer, jeg bruker det den andre dagen, huden er så fløyelsaktig, det føles som en god krem.

Elena

veldig god kosmetikk, ta det, du vil ikke angre.

Natalie

For første gang jeg prøvde kremen fra dette selskapet av hensyn til interessen, hørte jeg hvordan selgeren rådet jenta på en letual. Jeg likte at de italienske kosmetikkene, lukten av krem ​​er bare deilig. Jeg tok en fuktighetskrem og angret ikke på det i det hele tatt. Så tok hun på seg en forretningsreise ansiktsrensende våtservietter og fotkrem med effekom-strømpe. Nå tenker jeg å prøve sjampo og krem ​​for huden rundt øynene. :))) Jeg tror jeg ikke blir skuffet!

Lana

Hvor kan jeg kjøpe den i St. Petersburg? I tillegg til letual er det lite valg.

Elena

Jeg kjøpte anti-cellulittmasker av gjørme av denne serien. Elsket det. De lukter som ugress, termoaktive. Hvis du tar bare anti-cellulittgel, er det ingen resultater. Effektivt og billig trenger du bare å gjøre hele kurset, for ikke å gå glipp av. Det finnes analoger, for eksempel guam, men de er 2-3 ganger dyrere. Jeg likte ikke ansikts kosmetikk. De sier at de har gode anti-cellulitt- og kroppspleieprodukter..

Yulia

Jeg har brukt dette selskapet i lang tid veldig fornøyd. En nattlig nærende krem ​​er en eventyr.

Maria

fortell meg hvor i Moskva du kan kjøpe denne kosmetikken?

Victoria

i lettu ta den. Krem med vitamin E er bare for fuktighetsgivende og gjørmete masker for kroppen. Det er hyggelig, billig, men du bør ikke forvente en super effekt av det i forhold til for eksempel shiseido.

Elena

Jeg har veldig lyst til å prøve venuskrem, jeg vil definitivt ta kremen for huden rundt øynene. Kan du fortelle om disse kremene er egnet for fet hud??

gjesten

Jeg prøvde kremen rundt øynene, ikke dårlig, teksturen er veldig hyggelig, men jeg observerte heller ikke supereffekten

margosha

Jeg likte ansiktskremen med multivitaminer og kroppslotion, jeg vil prøve noe annet.

Polka, Sotsji

Jeg brukte venus fra strekkmerker under graviditet og etter (kjøpt i Moldova). Ikke en eneste strekning. (Kanskje huden min ikke er tilbøyelig - jeg utelukker den ikke), men magen strammet merkbart og huden i seg selv ble helt ny. Likte det! Nå igjen i posisjon, kan jeg ikke finne en i Russland :(

karina

Hallo! Jeg kjøpte en krem ​​for strekkmerker, men den har instruksjoner på italiensk. Det er lett å gni. Eller skyll med vann?

Hyonheim

I dag, rent ved en tilfeldighet, skaffet hun den "hvite moskusen" deodoranten i en leto. Legen forbød bruk av antiperspiranter, og sommeren på nesen og armhulene var ikke lenger en fontene. Generelt likte jeg komposisjonen --- anskaffet. Jeg kom hjem, sprutet. Devanyki! For en lukt!
I morgen skal jeg kjøpe alle de resterende tre flaskene med denne desaen)

olga

Jeg likte ansiktskremen med multivitaminer og kroppslotion, jeg vil prøve noe annet.


Si meg, for hvilken alder er denne kremen?

Julia

ya pol´suyus´naborom dlya molodoy koji: skrab, sredstvo dlya umyvaniya, gel to4e4´nyi i krem. Ka4estvo deystvitel´no horowee, kupila v germanii. 4Etyre sredstva obowlis´v 30 euro.

Ninal

Jeg brukte en krem ​​for strekkmerker, jeg likte tekstur, men det var ingen super effekt. Nå kjøpte jeg en krem ​​med vitamin E, jeg liker virkelig den gode tekstur, en behagelig lukt, den absorberer veldig godt.

Tatyana

kjøpte en massasje krem ​​mot cellulitter. Bare tinn.. Jeg forstår ikke hva som er i massasjen og hvordan man kan gå med den - eller sove. Alt på en gang holder seg til deg, som om du er smurt av lim! Ikke kjøp. Jeg har ikke prøvd noe verre!

Toma

kjøpt i dag. Omtaler er ganske bra. Lukten og tekstur er også ponra

Yulia

Jeg har lett etter denne sminken i lang tid og til ingen nytte (fortell meg hvor den kan kjøpes i St. Petersburg. Veldig nødvendig.


Jeg kjøpte i Letual

Elena

Jeg kjøpte Venus melk - ansiktet mitt brenner, dekket med blemmer! Jeg kan ikke kvitte meg med forferdelige sensasjoner for hvilken tid. Ikke kjøp denne sminken.

Annette

I dag kjøpte jeg en ansiktskrem med vitamin C og en mikrogel med effekt av løfting for øyelokkene. Jeg tilbrakte kvelden i et hulk (dette er basert på personlige erfaringer, ikke på pengene brukt)))) roet meg, husket kjøpene, gikk til vask og la krem ​​på det hovne røde ansiktet mitt og gel på øyelokkene. Det er som om hun ikke gråt i det hele tatt. Sannhet. Selv ble hun overrasket. Generelt var det en deodorant med vanilje, bare super. Aromaen. Herregud. Jeg likte også at kremen i en glasskrukke. De sier at det er veldig bra! Generelt er jeg fornøyd.

Irina

Jeg bruker alltid en hudkrem med multivitaminer - jeg liker lukten, og hvor raskt den blir absorbert. Om sommeren skaffet jeg meg anti-cellulitt gelkrem og dreneringskrem mot cellulitt, resultatet er utmerket, huden strammes merkbart, cellulitt er nesten usynlig. Det er fremdeles melk for kroppen - jeg liker at den raskt blir absorbert og etterlater ingen rester. Melk for ansiktet - som en garnier, merket ikke stor forskjell. I dag kjøpte jeg en deodorant og vaskegel - det skal jeg prøve.

olga

Jeg har veldig lyst til å prøve venuskrem, jeg vil definitivt ta kremen for huden rundt øynene. Kan du fortelle om disse kremene er egnet for fet hud??

olga

Jeg er 53 år gammel, jeg bruker en krem ​​for huden rundt øynene i en uke. Det er en løfteeffekt, huden glattes og strammes.

Mskd_cat22

Jeg kjøpte en venus multivitamin krem ​​på farten, den lukter ganske kul, fjerner de første rynkene, jeg likte den virkelig, det er bare et mirakel for budsjettpriskategorien! Jeg planlegger å kjøpe en venus øyekrem, ca 400 rubler på kortet, anmeldelsene er veldig bra, mens jeg prøver, skal jeg melde meg av!)

Ainur

på latin kan du kjøpe

Valentine

Jeg kjøpte en kroppskrem med vitamin C og E, og jeg finner ikke sammensetningen noe sted. Kan noen fortelle meg det?

gjesten

Jeg kjøpte også et gelépiano med vitamin E og en tonic, alt gikk veldig bra, dehydrert hud utsatt for fet. I dag tok ytterligere 24 fuktighetsgivende forsøk.

Elena

Jeg har brukt kremer i mer enn 20 år. Jeg gikk på sommeren på mascara, men bukket under for en salgsstang og kjøpte en linje ansiktskremer. Etter et par dager innså jeg at jeg ikke hadde noen krem. Jeg kastet penger, en roer seg ned, noe som ikke er dyrt. Men ingenting mer, i slike butikker, for den personen jeg ikke vil kjøpe (((

Kjærlighet

krem for huden rundt øynene passet ikke på meg øynene ble røde som en kanins tårer som strømmer fra øynene mine skrekk jeg vil aldri kjøpe denne venus

gjesten

Jeg har en krem ​​for ansiktet, jeg liker det, og det er ikke dyrt for penger, jeg tror neste gang jeg prøver noe annet fra denne serien

gjesten

Jeg kjøpte en krem ​​til nedre del av magen, siden jeg går ned i vekt pluss fysisk aktivitet. Jeg holder på med øvelser, jeg får se hva resultatet blir, tekstur er utmerket, raskt absorbert, lukten er behagelig og billig

Det er ikke første gang jeg har kjøpt krimpkremer fra Venus - noen ganger er det mulig, men med kurs

kjøpt inn Letual i kjøpesenteret Sky i et sett for bare 231 rubler. (krem 50 ml, micellar 100 ml, øye gel 7 ml). Det var 50% rabatt, og jeg var heldig som tok en eske med dette settet.

Jeg kjenner Venus i tre år og kjøper ofte noe fra dette merket: ansiktskrem, øyegel, balsam, melk, tonic. Jeg liker den rimelige prisen, konstante rabatter og gode effektive produkter.

Kremer har en ulempe - huden blir vant til dem, og det er bedre å ikke kjøpe en andre krukke, men ta en pause og så kan du bruke den igjen. Til å begynne med var jeg strålende fornøyd med handlingen fra kremer - de er alle veldig like i effekten sin, men etter måneder sluttet jeg å bruke dette kosmetikken. Flere måneder gikk og jeg kom tilbake til henne igjen. For meg selv konkluderte jeg - disse midlene passer for huden min, men med kurs og ikke til regelmessig bruk.

Jeg likte også anti-rynke kremen. En fin pakke er en pappeske, på toppen av glimmeren. Tung boks med frostet glass. Kremen med seg selv er fremdeles forseglet med en ekstra transparent plastfilm. Det er mye informasjon på esken, inkludert på russisk, selv om kremen er italiensk.

Aromen av kremen er ikke dårlig - det er en duft. I begynnelsen virker den skarp og lukten er på en måte maskulin, men over tid blir du enten vant til den eller den forsvinner fra boksen - men det er ingen følelse av en skarp duft.

Huden umiddelbart etter påføring av kremen er myk, glatt og etter en stund - silke og fløyelsaktig. Jeg tror det er silikoner i kremen. Men det skremmer meg ikke så veldig fordi det er en effekt. Noen ganger koster dyrere kremer med utmerket naturlig sammensetning meg mye verre og uten effekt. Denne kremen er verdt et forsøk - god valuta for pengene.

Søsteren min kjøpte også Venus-krem, men gelé - hun sier at hun liker den.

Hva slags kosmetikk fra Venus? Dette er et nytt merke i Letual, priset salgskvinnen veldig, for prisen merket er ganske billig

All omsorg vil være tusen, sannsynligvis (krem, vask, tonic) eller enda mindre for pengene.
Jeg ble fortalt at merket er ukjent, så det er ikke dyrt ennå, det er ingen reklame.
Jeg liker å prøve alt nytt))))
Men det er synd å kaste søppel og tusen))))
Jeg likte tekstur, lett, bare for sommeren))
og du har ikke prøvd?

Victoria Shumakova

Sovses-merket er ikke nytt, men jeg liker det veldig godt, jeg brukte kremer for dag og natt, og jeg hadde også en vitamin tonic, jeg husker den oransje fargen. Jeg likte den, konsistensen er god, den absorberes øyeblikkelig, og glassene er ikke plastiske, den sier allerede noe! Prøv det, jeg tror du ikke vil angre! Og her er en referanse for deg, her og der er anmeldelser: http://shop.vkcenter.ru/

olga

Produsenten av kosmetiske produkter Venus er det største kosmetikkfirmaet i Italia, Kelemata SPA.
Arbeidet til gruppen på det italienske markedet begynte i 1967. med kjøp av samme Kelemata-merke.
I 1972 ble lansert produksjon av kosmetiske produkter på basis av naturlige ingredienser.
Bekymringen har et dedikert vitenskapelig forskningssenter i Torino by, som sikrer utvikling og produksjon
den nyeste produktdesign i samsvar med de siste fremskrittene innen vitenskap og farmasi.
Produksjonskapasiteten til gruppen er lokalisert i Italia og Frankrike. Italiensk fabrikk er i stand til å produsere
opptil 400 000 enheter daglig. Distribusjon av kosmetiske produkter fra gruppen vil ekskludere mer enn 115 land i verden,
inkludert USA og Asia.
For tiden for øyeblikket inkluderer gruppen totalt 32 separate skjønnhets- og parfymemerker: Kelemata (Italia),
Perlier (Italia), Orlane (Frankrike), Annayake (Japan), Danusa, Linetti, Victor (Italia) og, selvfølgelig,
Venus - den anerkjente lederen på det italienske markedet.
Når det gjelder hudpleie, overtar Venus det italienske markedet for andreplassen etter Nivea Visage (Beiersdorf)
og advarer til og med for en så kjent serie som Plenitude (L’Oreal / Garnier).
I henhold til den spesielle pleien av kroppen, har Venus en absolutt ledelse (60% av markedet)
og er den første produsenten som kjører på massemarkedet, et bredt spekter av integrerte produkter
for behandling av cellulitt og konstruksjon av en figur.
I følge resultatene fra markedsundersøkelser utført i Europa, til faste kjøpere av Venus-produkter den er underlagt
Kvinner i alderen 20 til 60 år, med et middels inntektsnivå, har en velutviklet smak og en perfekt god smak.
Dette er aktive kvinner som leder en dynamisk livsstil og vet å sette pris på den naturlige skjønnheten.
Venus-varemerket er kjent på skjønnhetsmarkedet siden begynnelsen av 1900-tallet (1900).
I 1981 hun ble anskaffet av Kelemata-konsernet.
På engelsk er Venus Venus, kjærligheten og skjønnhetens gudinne.
I hver kvinne gis en hemmelighet til Venus - skjønnhetens guddommelige kraft;.

Rose rose

Jeg kjøpte et sett løfte venus dag i Letual. Selgeren fortalte meg at det er fordelaktig å ta settet og anbefalte å ta det. Hjemme la hun merke til at hun skulle brukes fra hun var 40 år gammel. Og jeg er bare 28. Jeg har allerede åpnet og brukt den. Er det skadelig?

beauty.ua

Ny unik anti-return filler formel utviklet ved bruk av mikroinfusjonsteknologi hjelper hyaluronsyre til å samle effekten av omega-3 for øyeblikkelig helbredende effekt.
Hyaluronisk fyllstoff fyller rynker fra innsiden og ut.
Regenererer vev, forbedrer hudens struktur og styrker ansiktskonturen..
Omega-3 øker levedyktigheten av celler, styrker cellemembraner og hud, fremmer hudreparasjon.
Glatter og frisker opp ansiktshuden umiddelbart.

Venus Filler Venus Intensive Anti-Aging

Spesielle prosjekter

Det er tillatt at syayucha shkіra: programminimum for å se bak dekke av det

Veiledet av shkiri: shchi robish ikke så?

Vitamini-skjønnhet: hva en adel med dem adel

Lunar hårklippskalender

Det er tillatt at syayucha shkіra: programminimum for å se bak dekke av det

Zahischaєmo з zvolozhuєmo shkіru hengslet: pregljadova kosmetikk med termisk dzherela Avene

Få klarhet for øynene dine med SYSTANE ULTRA: ikke mer sand i øynene

Hvordan styrke immunitet og beskytte mot virus?

Kosthold nummer 5: funksjoner og menyer for uken

Er skjønnhet naturlig? Plastikkirurg kommenterer utseendet til Ani Lorak

Botox for hår: alt du trenger å vite om mirakelprosedyren

Flat mage uten å riste pressen: hvordan lage magesvakuum

Bøker å lese

Vil du vite all informasjon om stemme og tilbakemeldinger?

Logg Inn
gjennom sosiale nettverk

For å stemme og legge igjen en anmeldelse, logg inn via sosiale nettverk

© LLC "Edipress Ukraine", Edipresse Ukraine, 2008 - 2020

Alle rettigheter til materiale som er lagt ut på nettstedet beauty.ua er beskyttet i samsvar med lovgivningen i Ukraina.

Å bruke materialene på Beauty.ua nettstedet i sin opprinnelige størrelse (i sin helhet) uten skriftlig tillatelse fra utgiveren er forbudt.

Det er tillatt å publisere og sitere artikler i mengden ikke mer enn 250 tegn for ett informasjonsmateriell, med obligatorisk angivelse av koblingen til kilden, og for internettressurser - direkte for søkemotors hyperkoblinger, ikke stengt fra indeksering av søkemotorer. Hyperlenken skal plasseres i underoverskriften eller i første ledd i materialet.

Reprinting, kopiering, reproduksjon eller annen bruk av materialer som inneholder en lenke til rexfeatures.com eller depositphotos.com er strengt forbudt.

Materialer merket! og P er annonsert. Redaksjonen er ikke ansvarlig for nøyaktigheten av denne informasjonen..