Air Optix (Alcon) Aqua (6 linser) anmeldelser

Lyse anmeldelser av eierne om Air Optix (Alcon) Aqua (6 linser) på Sony Club mobilportal. Her kan du ikke bare lese kundeanmeldelser, men også legge igjen anmeldelsen din uten registrering.

Jeg liker: - Jeg liker ikke: - Gjennomgang: Fordeler:
Veldig hyggelig og ikke noe ubehag i det hele tatt

ulemper:
Nei, nei og NEI

Gode ​​linser har jeg nøyaktig det samme

Jeg liker: - Jeg liker ikke: - Gjennomgang: Fordeler:
Komfortabel

Air Optix AQUA - Kundeanmeldelser

Viser 1 - 10 (totalt 46 anmeldelser)Sider: 1 2 3 4 5 Neste
Evgeny Mikheev (Moskva)05/28/2018

Plusser: Alt er klart og bra

Minuser: ikke funnet

Alt er klart og bra.

Lena (Ryazan)05/05/2017

Plusser: Ta på deg den første dagen

Ulemper: Jeg kjøpte for å erstatte BIOMEDICS55UF, tk. de ble avviklet, i dag hadde de på seg Air Optix AQUA, jeg ser ikke noe, det er forferdelig, parameterne er de samme -6 / 8.6 / 14.2, alle de samme, ingen skarphet, alt er uskarpt, jeg vet ikke grunnen, jeg var redd for å sitte bak rattet. Jeg må ta på meg gamle og hente noe annet.

Jeg kjøpte en erstatning BIOMEDICS55UF, tk. de ble avviklet, i dag hadde de på seg Air Optix AQUA, jeg ser ikke noe, det er forferdelig, parameterne er de samme -6 / 8.6 / 14.2, alle de samme, ingen skarphet, alt er uskarpt, jeg vet ikke grunnen, jeg var redd for å sitte bak rattet. Jeg må ta på meg gamle og hente noe annet.

Maria (Moskva)03/06/2017

Fordeler: Komfortabel bruk uten følelse av tørrhet, pris generelt, solide plusser.

Mangler: Etter min mening er det ingen mangler.

Jeg bruker disse linsene i mer enn fem år, veldig behagelig i dem. Jeg føler dem ikke i det hele tatt, og synet mitt blir ikke dårligere.

Sergey Glukhov (Prokopyevsk)01/24/2017
Natalia Dzhabrailova (Serpukhov)11/28/2016

Plusser: Superlinser. Veldig fornøyd.

Minuser: Ingen feil.

Jeg har brukt linser i lang tid. Lykkelig.

Inna Viktorovna Krasitskaya (dzhankoy)07/11/2016

Plusser: Jeg har brukt disse linsene i 8 år. Jeg vil ikke engang eksperimentere med andre. Alt passer meg. Kvaliteten er super!

Jeg hentet disse linsene på en veldig god klinikk, og er fornøyd

Ekaterina Doroshenko (Sevastopol)06/13/2016

Plusser: Jeg har brukt dem i lang tid, ganske fornøyd, anbefaler jeg.

Anastasia Zaitseva (Tolyatti)12/19/2015

Plusser: Alt er i orden, linsene er ekte. Leveringen er rask og ikke dyr.

Jeg bruker linser i lang tid, jeg føler meg komfortabel i dem, øynene mine tørker ikke ut

Vladislav Tovstokor (Simferopol)12/16/2015

Fordeler: takk. Ting er bra.

Minuser: Jeg vil redusere timingen.

Lager!
Tatyana (Moskva)10/17/2015

Plusser: Linser passer, ingen klager på kvalitet.

ALCON AIR OPTIX AQUA SCHEDULERT KONTAKTLENSER / -2,50 / N3

Type varer:Medisinske produkter
Produsent:Alcon Laboratories, Inc.
Opprinnelsesland:USA
Utgivelsesform og emballasje:Kontaktlinser 3 stk per pakke

Linser pakket i strimler i individuelle blemmer, sterilisert damp

Oppbevares utilgjengelig for barn:Ja
Alle lignende produkter

Kort om produktet

Kategori
Under
Merket
Hersker
Krumningsradius
Antall linser per pakke
Diameter (mm)
Optisk kraft
Ved å ha på seg periode
Materiale
UV-beskyttelse
Alle spesifikasjoner

Les om produktet

Alcon air optix aqua planlagte erstatningslinser / -2,50 / n3 bruksanvisning

Struktur

AIR OPTIX® myke kontaktlinser inneholder 67% lotrafilcon B og 33% vann, og oppbevares i fosfatbufret saltvann. Saltoppløsningen AIR OPTIX® AQUA myk kontaktlinse inneholder 1% kopolymer 845. For lette å bruke har linsene en lyseblå fargetone. Fargestoffet inneholder kobberftalocyanin.

Beskrivelse

Type slitasje daglig Brukstid 1 måned

Pakke mengde 3 Produsent Alcon®

Krumningsradius, mm (R) 8,6

Diameter, mm 14,2 Tykkelse i midten, mm 0,08 (-3,00 dioptre)

Oksygenpermeabilitet av linsen -3,00 dioptre. (Dk / t) 138

Oksygenpermeabiliteten til materialet (Dk) 110 Fuktighetsinnhold,% 33

Materiale Type Silikon-hydrogel Produksjonsmateriale Lotrafilcon B

Pakkevekt, g 11 (3 linser)

Husk alltid følgende:

- Vask og tørk alltid hendene grundig før du håndterer kontakt

- La aldri linser ligge i saltvann over natten. Saltvann beskytter ikke linsene mot mikroorganismer og øynene dine mot mulige infeksjoner.

-Bruk ikke løsningen igjen i beholderen..

-Bruk aldri løsningen etter utløpsdatoen..

-Skyll alltid linsebeholderen hver gang du tar linsene ut av den. Bruk steril saltvann eller fersk linseløsning, og tørk beholderen om nødvendig. Dette vil forhindre forurensning og alvorlig øyeskade..

-Bytt beholder regelmessig.

HVIS DU IKKE Bærer linser i flere dager, må du følge instruksjonene for pleie av kontaktlinsene dine og om nødvendig rengjøre og desinfisere linsene før du bruker..

Selv om myke kontaktlinser gir mange fordeler for brukeren, er det også mulig

utseendet til problemer som kan oppstå, inkludert følgende symptomer:

- Fremmedlegemefølelse i øyet

- Ubehag når du bruker linser

- Lysfølsomhet

- Brennende, kriblende, kløende øyne eller økt lakrimering

- Nedsatt synsstyrke

- Regnbue sirkler eller glorie rundt en lyskilde

- Økt øyeutflod

- Alvorlige eller vedvarende tørre øyne

Ignorerte symptomer kan føre til mer alvorlige komplikasjoner..

HVA Å GJØRE I tilfelle PROBLEMER

- Fjern umiddelbart LENSEN (LENSEN)

- Hvis ubehaget eller problemet forsvinner, inspiser linsen (e).

- Hvis objektivet er skadet, IKKE sett på objektivet: bruk et nytt objektiv eller ta kontakt med en spesialist i kontaktkorreksjon..

- Hvis linsen (e) har støv, cilia eller andre fremmedlegemer, eller problemet har forsvunnet og linsene vises intakte, rengjør grundig, skyll og desinfiser / nøytraliser linsen (e) før bruk.

- Hvis symptomene ovenfor ikke forsvinner etter at du har satt på en eller flere nye linser, må du fjerne linsen øyeblikkelig og umiddelbart kontakte en spesialist i kontaktkorreksjon. Alvorlige komplikasjoner som infeksjon, hornhinnesår (ulcerøs keratitt) eller iritt er mulig. Disse forholdene kan utvikle seg raskt og føre til permanent synstap. Behandlingsbetingelser som erosjon, epitelfarging og

bakteriell konjunktivitt bør startes så tidlig som mulig for å unngå komplikasjoner.

- Periodisk tørrhet kan forsvinne etter bruk av smøre- og fuktighetsgivende dråper. Hvis tørrhet vedvarer, må du kontakte en spesialist for kontaktkorreksjon..

- Hvis linsen klistrer seg til øyet (slutter å bevege seg), drypper du noen dråper smøreoppløsning og venter til objektivets mobilitet er gjenopprettet. Etter det kan du prøve å fjerne linsen. Hvis linsen fortsetter å feste seg til øyet, må du øyeblikkelig kontakte en spesialist i kontaktkorreksjon.

Risikoen for å utvikle ulcerøs keratitt er betydelig høyere når du bruker linser i langvarig slitasje enn ved dagtidslitasje. Å bruke kontaktlinser øker risikoen for øyeinfeksjoner. Røyking øker risikoen for ulcerøs keratitt for bærere

MYKE MÅNEDLIGE Bytte-linser med mulighet for å bære i langvarig modus

Alle kontaktlinser i AIR OPTIX®-familien bruker plasmaoverflateteknologi for å skape et beskyttende fuktighetsgivende lag. Dette sikrer uforstyrret komfort i løpet av måneden..

Optisk kraft, dioptre (D) / -2,50 /

Salgsfunksjoner

Spesielle forhold

- Ikke la noen bruke linsene dine, da dette kan føre til overføring av mikroorganismer og som et resultat til alvorlige øyehelseproblemer..

- Sjekk øynene dine daglig for å sikre at de ser bra ut og komfortable, og at synet ditt er klart.

- Brukere av kontaktlinser anbefales å besøke en spesialist i kontaktkorreksjon regelmessig..

- Ikke bruk kontaktlinser eller løsninger etter utløpsdatoen..

- Under lite lys kan det være følelser av tonede kontaktlinsebrukere

redusert synlighet av objekter med lav kontrast. Brukere av multifokale linser kan oppleve redusert syn under alle lysforhold..

- Lagre linsekraftinformasjon for hvert øye.

- Før du tar på linsen, må du sørge for at den optiske kraften til linsen som er angitt på pakken stemmer overens med øyet ditt.

- Ha alltid med deg linser..

- Vær forsiktig når du bruker såpe, kremer, kremer, kosmetikk eller deodoranter, da de kan forårsake øyeirritasjon hvis du kommer i kontakt med linsene..

- Ta på linsene før du sminker deg og fjern før du fjerner sminke.

- Når du bruker kontaktlinser, må du unngå å spraye aerosoler, for eksempel hårspray, nær øynene dine, da dette kan forårsake irritasjon..

- Kontakt en kontaktkorreksjonsspesialist når du bruker kontaktlinser under idrett, inkludert svømming.

- Fjern linser når du er i nærheten av giftige eller irriterende røyk..

- La aldri linsene komme i kontakt med ikke-sterile væsker (inkludert vann fra springen og spytt), da dette kan føre til mikrobiell forurensning og permanent skade på øynene..

- Informer arbeidsgiveren din om at du bruker kontaktlinser, spesielt hvis arbeidet ditt innebærer øyebeskyttelse.

indikasjoner

Myke kontaktlinser AIR OPTIX® AQUA er designet for optisk korreksjon av synet til personer uten øyesykdommer og med en minimumsgrad av astigmatisme som ikke påvirker synskvaliteten.

Kontra

-Kontaktlinser skal ikke brukes i nærvær av medisinske kontraindikasjoner eller under ugunstige miljøforhold..

Uheldige forhold for bruk av kontaktlinser:

- Allergi, betennelse, infeksjon eller irritasjon i øyet, øyelokk eller tilstøtende vev.

- Forstyrrelser ved sykdom, for eksempel forkjølelse eller influensa.

- Bruk av visse medisiner, inkludert medisiner for øynene..

- Forstyrrelse i tårefilmen (tørt øye).

- Et miljø med overdreven tørrhet eller støv som gjør kontaktlinser ukomfortable.

- Vannsport uten briller for bading.

For spørsmål angående ovenstående eller andre forhold, kontakt en spesialist

ved kontakt korreksjon.

  • Du kan kjøpe Alcon air optix aqua kontaktlinser med en planlagt erstatning / -2.50 / n3 i Moskva på et apotek praktisk for deg ved å legge inn en bestilling på Apteka.RU.
  • Prisen på Alcon air optix aqua kontaktlinser for den planlagte erstatningen / -2.50 / n3 i Moskva er 904,00 rubler.
  • Bruksanvisning for Alcon air optix aqua planlagte erstatningskontaktlinser / -2.50 / n3.

Du kan se de nærmeste leveringsstedene i Moskva her.

Dosering

ANBEFALINGER FOR BRUK OG SCHEDULERT UTSETNING

For å opprettholde øynens helse, blir varigheten av å bruke kontaktlinser på dagen angitt av din kontaktvisjonsspesialist. Kontaktlinser laget av lotrafilcon B-materiale kan brukes i langvarig slitasje, uten å fjerne opptil 6 netter (inkludert søvntid i kontaktlinser). Bare en kontaktkorreksjonsspesialist kan anbefale deg

langvarig slitasje. Ikke sov i linser før du får spesialist råd. Det er nødvendig å tilbringe en natt uten linser, og deretter begynner en ny periode med å bruke nye linser. Siden den individuelle toleransen for kontaktlinser kan variere, er en spesialist i

kontakt korreksjon kan anbefale en kortere brukstid. Ikke alle kan bruke linser i 6 netter uten å ta av.

Linser skal kastes og erstattes med et nytt par hver måned.!

KONTAKTLENSER HÅNDTERINGSREGLER

En kontaktkorreksjonsspesialist bør forklare detaljene reglene for å ta på og fjerne en linse.

Vask og tørk alltid hendene før du håndterer linser. Rist blisteren forsiktig med linsen før du åpner den. Fjern folien fra blemmen. Hell løsningen fra blemmen med linsen i håndflaten din, eller fjern eventuelt objektivet forsiktig fra beholderen,

ved hjelp av pekefingeren. Forsikre deg om at linsen ikke er vendt utvendig og at du har skaffet riktig linse for det tilsvarende øyet. Inspiser linsen før du tar den på. Ikke bruk den hvis den er skadet..

Når du tar av linsen, må du passe på at hendene dine er helt tørre. Blink noen ganger, og skyv deretter linsen ned på den hvite delen av øyet med en glidebevegelse. Fjern linsen ved å ta det forsiktig mellom tommelen og pekefingeren. Hvis du har problemer med å fjerne linsen, ikke prøv å presse øyevevet. Bruk smøre- og fuktighetsgivende dråper og prøv igjen om noen minutter.

Bruk aldri skarpe gjenstander, pinsett, manikyrsaks eller negler for å fjerne linsen eller fjerne den fra beholderen.

LENSESORG

- KREVET KORREKT PLEIE FOR LENSER.

- Desinfiser linsene hver gang de fjernes for å fjerne skadelige mikroorganismer for å sikre sikker og komfortabel kontaktlinser.

- Kontakt korreksjonsspesialist bør velge det mest passende linsepleiesystemet for deg. Følgende linsepleiesystemer anbefales: Peroxide Cleaning System

For eksempel AOSEPT® Plus en-trinns peroksydsystem for pleie og lagring av myke kontaktlinser

For eksempel Opti-Free®, PureMoist, Opti-Free® Express®

-Kontakt en spesialist i kontaktkorreksjon før du bruker alternative produkter.

- Ikke bland forskjellige linsepleiesystemer.

- Bruk bare pleieprodukter for myke kontaktlinser i samsvar med vedlagte instruksjoner..

-BRUK IKKE TEMPERATUR desinfeksjon eller pleie-systemer beregnet for stive eller stive gasser TILLATELIGE KONTAKTLENSER.

Air Optix-kontaktlinser: Beskrivelse, fordeler og anmeldelser

Valg av kontaktlinser er en vanskelig oppgave, men det kan løses, til tross for det store antallet av deres typer og produsenter. Air Optix-linser er et av de populære alternativene. Dette er hjernebarn til den farmasøytiske giganten Alcon (Ciba Vision).

Generell informasjon

Linsene er basert på den siste vitenskapelige utviklingen. Alcon Air Optix-linser inneholder lotrafilcon B, en spesiell komponent på grunn av den porøse strukturen som oksygen trenger gjennom kontaktlinsen. Dette forhindrer potensiell risiko for tørt øye-syndrom eller andre øyesykdommer assosiert med mangel på oksygen til hornhinnen..

Bruken av moderne materialer til fremstilling av Air Optix-linser og deres forbedrede design gir en følelse av naturlighet når den bæres. De er hovedsakelig beregnet på dagtid, men de kan ikke fjernes før sengetid og bæres kontinuerlig i flere dager (ikke mer enn 6 dager).

Bytt ut med nye linser etter en måned. Å ha på seg i 6 dager påvirker ikke synets renhet, det tåker ikke og forvrenger ikke. Før du kjøper kontaktlinser med Air Optix, anbefales det å konsultere en øyelege som vil vurdere øynens tilstand og bestemme om det er kontraindikasjoner for bruk.

Deres overflate er helt glatt, noe som forhindrer dannelse av protein og fettforekomster på det. Dette er det beste alternativet for de menneskene som trenger å bruke kontaktlinsene i flere dager på rad. Hovedforskjellen mellom Air Optix og andre produkter er den porøse strukturen, som lar øynene puste. Linser gir mennesket frihet; når han er slitt, vil han ikke måtte gi fra seg vanene og handlingene sine.

fordeler

Kjøpere av disse linsene noterer seg en rekke fordeler, inkludert:

  • behagelig passform, slik at det gir best syn og maksimal komfort, linser føles ikke etter å ha satt dem på;
  • bruk av mest avanserte teknologier i produksjonen, som gir tillit til fraværet av ubehag når du har på deg;
  • høyt luftgjennomtrengelighet, fem ganger høyere enn andre linser;
  • fuktighetsretensjon, som igjen kan oppnås ved bruk av den porøse strukturen til lotrafilcon B, som påvirker bærekomforten positivt;
  • beskyttelse mot dannelse av protein og andre avsetninger;
  • fraværet av allergiske reaksjoner og irritasjon av hornhinnen når det brukes på grunn av det unike fremstillingsmaterialet;
  • blåaktig fargetone, som hjelper til med lett å finne linser i beholderen, men påvirker absolutt ikke fargen på iris;
  • bruk for både nærsynthet og langsynthet.

Tenk på de populære Air Optix-modellene.

Air optix aqua

Dette er de mykeste kontaktlinsene sammenlignet med andre Air Optix-modeller. I likhet med andre typer er også Air Optix Aqua kontaktlinser designet for å brukes i en måned. Denne modellen ble spesielt laget for mennesker som opplever litt ubehag når du bruker konvensjonelle kontaktlinser. Linser selges vanligvis i 3 stk, men Air Optix Aqua (6 linser) er også tilgjengelig..

Dette er et godt valg for de som aldri har brukt denne typen synskorreksjon, og som er nye i denne planen. Air Optix Aqua-linser lar deg venne deg til å bære prosessen selv om personen er eieren av hornhinnen med høy følsomhet.

Mange mennesker tar hensyn til det faktum at ved langvarig bruk av konvensjonelle kontaktlinser vises tørrhet og tretthet i øynene. Den samme modellen irriterer ikke øynene i det hele tatt og egner seg godt for personer som en aktiv livsstil, for eksempel idrettsutøvere, er vanlig. Uansett om 3 linser per pakke eller 6 linser, er Air Optix Aqua kjent for et øyeblikkelig og enkelt valg, da deres krumningsradius er kompatibel med 85% av mennesker.

Air Optix Astigmatism

Denne modellen er designet spesielt for personer med astigmatisme, og passer for de som har en hornhinne med lav følsomhet. Disse linsene anbefales heller ikke lenger enn seks dager. Air Optix Astigmatism er silikonhydrogel-linser, de slipper inn syv ganger mer luft enn konvensjonelle linser.

Slitemodus er daglig, materialet er det samme som den forrige modellen. Vanninnholdet i Air Optix Astigmatism er 33%, oksygenpermeabiliteten er 108. I en pakke, som Aqua, selges vanligvis tre..

Air Optix Multifokal

Dette er multifokale kontaktlinser med en spesiell myk struktur. Brukstid: 6 dager. Synskorreksjon når du bruker dem er nærmest fysiologisk innkvartering.

Disse andre generasjons linsene er ideelle for aldersrelatert langsynthet, da de har spesiell kontaktoptikk. Dette er myke linser, og fremstillingsmaterialet er silikonhydrogel. De kan brukes enten på dagtid eller kontinuerlig (opptil seks dager).

Den unike kontaktoptikken til Air Optix Multifocal er slik at den har tre fokusområder for det menneskelige øyet:

  • sentralsonen, ansvarlig for godt syn på nært hold og gir muligheten til å lese tekst;
  • overgangssonen, som gir tydelig syn på en gjennomsnittlig avstand og er ansvarlig for rask fokusering når du beveger blikket fra fjerne objekter til nærliggende, fra nær objekter til fjerne objekter;
  • randsone som er ansvarlig for best mulig syn på lang avstand.

Air Optix natt og dag

Vurder følgende alternativ. Dette er nattlinser fra Air Optix som er spesielt fuktige. Takket være det nye fuktighetsretensjonssystemet ble 60% fukting av linsens overflate oppnådd. Air Optix Night day og Aqua-linser beholder fuktigheten godt. Høy permeabilitet sikrer kontinuerlig tilførsel av oksygen til hornhinnen både med åpne øyelokk og med lukkede øyelokk. Dette lar deg anbefale Air Optix natt- og daglinser til personer som på grunn av sitt yrke eller livsstil ikke kan fjerne dem om natten før sengetid..

Luftoptiksfarger

Som navnet tilsier er dette en modell av fargede kontaktlinser. Dette er de første fargede linsene fra et materiale som silikonhydrogel. Hovedegenskaper (materiale, fuktighetsgivende middel, brukstid) sammenfaller med Air Optix Aqua-modellen.

I denne linjen er det både naturlige farger nær den naturlige skyggen av øynene, og lyse dype farger. En spesiell teknikk for sammensmelting av farger, bestående av bruk av tre lag, bidrar til harmonisk fusjon av linsens farge med irisfargen. Samtidig ser øynene så naturlige ut som mulig, visuelt blir større, mer uttrykksfulle, og irisens kanter vektlegges.

Air Optix-farger er helt sikre for menneskelige øyne, pigmentet er forseglet inni dem og har ingen kontakt med iris, og overflaten på linsen forblir helt glatt. Modellen er egnet for både lyse øyne og mørke.

Air Optix pluss HydraGlyde

Denne modellen har innarbeidet alle de beste aspektene ved Aqua-linser og har blitt supplert med en spesiell fuktighetsgivende matrise som hjelper til med å beholde fuktigheten og lar deg bruke linsen hele dagen og kontinuerlig i flere dager og glemme tørre øyne.

SmartShield-teknologi forhindrer silikon i å bli utsatt for miljøet på grunn av tilstedeværelsen av et tynt beskyttelseslag på overflaten av linsen. Som du vet er det silikon som fremmer dannelsen av lipidavsetninger. En fettete overflate blir dårlig fuktet av en tåre, noe som fører til en følelse av mote i øyet. SmartShield-teknologi øker linsens fuktbarhet med en tåre og hjelper deg med å takle krempartikler, mascara osv. Bedre..

Alcon anbefaler å bruke den merkede løsningen Opti Free Pure Moist, som dekker linsen med den såkalte "fuktighetsgivende pute", for å opprettholde hydrering hele dagen når du pleier Air Optix pluss HydraGlyde. Disse produktene (linser og løsning) kompletterer hverandre og bidrar til utvinning av maksimal brukervennlighet.

Luftoptiks individuell

Det er et annet syn - Air Optix Individual. Disse linsene er individuelle, perioden for bruk er tre måneder, med forbehold om daglig slitasje, de er også laget av silikonhydrogel.

Når du velger disse linsene, brukes de tradisjonelle prinsippene for valg av myke linser. Fordelen med denne modellen er imidlertid muligheten for et stort utvalg av dioptre, diameter eller krumning. Dette gir høy fleksibilitet, i motsetning til vanlige kontaktlinser..

Takket være denne typen kan nesten alle pasientproblemer løses. Air Optix Individual slipper inn fem ganger mer luft enn andre produsenters silikonhydrogel-kontaktlinser.

Overflaten på disse linsene er biokompatibel med det menneskelige øye, noe som oppnås ved plasmabehandling, som forhindrer ansamling av protein og fettforekomster og fremmer behagelig bruk i hele bruksperioden (tre måneder på dagtid).

Landingen av Air Optix Individual forenkles ved forbedret design. Linser har en asfærisk overflate, som lar deg kontrollere avvik. Kantenes tykkelse er relativt konstant. Uansett hvilken optisk kraft linsen har, har den alltid en jevn kant.

I tillegg er linsene farget i lysegrønt for å gjøre det lettere å håndtere, og har også en inversjonsindikator og en asfærisk overflate for en komfortabel passform. Den unike formen på periferien gjør bruk veldig behagelig.

anmeldelser

Vurderinger av Air Optix-linser er forskjellige, men de aller fleste kunder er fornøyde med produktet. De er komfortable, myke, føler seg ikke når de er slitt, på slutten av dagen blir øynene ikke trette, som etter andre merker, etter dem er det ingen brennende følelse og tåkesyn.

I slutten av måneden varsler ikke Air Optix. Hvis rengjøringsvæsken uventet renner ut, vil ingenting dårlig skje med dem dagen etter, bare la dem ligge over natten i saltvann eller øyedråper "kunstig tåre", men du bør bare gjøre dette unntaksvis.

Når du vurderer vurderingene, bør du imidlertid ikke bruke linsene kontinuerlig i mer enn seks dager, for ikke å forårsake uopprettelig skade på øynene. Noen kjøpere sier at de er tykke, tøffe, store, men kanskje de kom over en falsk. Andre ulemper inkluderer svie i øynene, noe som skjer hos personer med en veldig følsom hornhinne, en ganske høy pris. Men generelt var de aller fleste brukere fornøyde med å ha på seg produktet.

Valg av objektiv

Kriterier du må ta i betraktning når du kjøper Air Optix-linser:

1. Krumningsradius. Det skal alltid være et avstand mellom kontaktlinsen og hornhinnen (normalt er denne avstanden omtrent en millimeter). Denne faktoren påvirker klarheten i synet ditt og linseskiftet. Avstanden mellom hornhinnen og linsen blir umiddelbart fylt med en tåre umiddelbart etter avhending..

2. Landing. Denne faktoren er veldig avhengig av kontaktlinsens diameter. Formen på øyet påvirker også, men det gjenstår å forene. Objektivens diameter kan velges uten problemer. Det er bedre å gjøre dette ved å konsultere en øyelege..

3. Plassering. Meningen om at linsen strengt tatt skal være midt i hornhinnen er feil fordi det er umulig å oppnå en klar visjon med dette arrangementet.

Air Optix AQUA (3 linser) 5,00 3

Produsent:Ciba-visjon
Beløp i en pakke:3 linser
Erstatningsmodus:1 måned
Brukermodus:Dagtid, fleksibel, langvarig
Krumningsradius:8.6
Fuktighetsinnhold:33%
Oksygenpermeabilitet:138 Dk / t
Materiale:Lotrafilcon B; silikonhydrogel
Diameter:14,2 mm
Senter tykkelse:0,08 mm

Funksjoner i Air Optix AQUA-linser

Silikonhydrogel-linser kjennetegnes ved at de puster selv etter slutten av hele brukstiden, det vil si i 30 dager. Når du bruker disse linsene gir komfort på grunn av det faktum at de aktivt overfører oksygen og forhindrer dannelse av hypoksi i øynene, gjøres alt dette mulig ved bruk av spesielle filtre.

Air Optix AQUA er produsert ved hjelp av patentert teknologi som reduserer øyeirritasjon. Overflaten på linsen er så glatt at når den bæres skaper den en følelse av naturlig komfort..

Disse linsene ble utviklet med utgangspunkt i Air Optix-kontaktlinser, men den spesielle Aqua Moisture-teknologien fuktet i tillegg den forrige modellen, derfor er det ikke nødvendig å oppsøke lege for å bytte fra den ene til den andre.

Oksygen reiser gjennom disse linsene 5 ganger raskere enn gjennom vanlige linser.

Overflaten på linsene blir behandlet med plasma, dette forhindrer avsetning av protein på dem, og eliminerer tetting.

Air Optix AQUA kontaktlinser har også beskyttelse mot ultrafiolett stråling som påvirker hornhinnen negativt.

Funksjoner ved bruk av linser Air Optix AQUA

Disse linsene er designet for å brukes i en måned, hvoretter det er verdt å bytte ut et par.

Disse linsene kan brukes kontinuerlig i seks dager..

Linser passer for nesten enhver person, da de er laget med en enkelt radius av grunnleggende krumning.

Veldig populære er linser natt og dag med mulighet for langvarig bruk.

Air optix aqua

Prisen på ett objektiv = 260 rubler. når du kjøper fra 4 linser

Prisen på ett objektiv = 250 rubler. når du kjøper fra 6 linser

  • Basekurvatur 8.6
  • Diameter 14,20 mm
  • Oksygenoverføring 138 Dk / t
  • Objektiv type gjennomsiktig
  • Erstatningsperiode Månedlig
  • Alcon / Ciba Vision Brand

Pris: 275 r.
Uten moms: 275 r.
Pris i belønningspoeng: 400

Air Optix Aqua-linser er designet spesielt for personer med øynene behov for oksygen. Det unike “Aqua Moisture” -systemet (består av 3 komponenter), som brukes til å produsere “Air Optix Aqua” -linser, vil tillate eierne deres å føle høy komfort på grunn av overføring av oksygen. Takket være det nye smøremidlet blir bruken av disse linsene så praktisk som mulig uten følelse av tilstedeværelsen av linser på øynene. Bestanddelmaterialet “Air Optix Aqua” opprettholder det høyeste nivået av fuktighet, eliminerer den ubehagelige effekten av å tørke ut øynene, og den polerte overflaten vil tillate bruk av kontaktlinser i lang tid uten helsemessige konsekvenser.

Daglig bruk av kontaktlinser i en hel måned med høy komfort er hovedkomponenten i Air Optix Aqua. Det må imidlertid huskes at for langvarig og sikker bruk, må Air Optix Aqua-linser skiftes minst en gang i måneden. Du vil sette pris på det høye nivået av nye teknologier fra bruk av kontaktlinser "Air Optix Aqua".

Advarsel: HTML støttes ikke! Bruk ren tekst.

Air optix aqua

Antall
Pris
12
888
3 til 4
815
5 - 99
799
Presentert som et bokstavelig uttrykk, som "D" eller "DIA." ">
Utskiftningsperiodei 1 måned
Diameter14.2
Fuktighetsinnhold33%
DK / T138
emballasje3 linser
ObjektivstypeGjennomsiktig
MaterialeSilikon hydrogel
Designasfærisk
Avtaleoptisk
Bruksmodusdag utvidet
Sentrumstykkelse0,08
Grad av åpenhetsvakt tonet
FDA Group1
Desinfeksjonsmetodekjemisk peroksyd
LandMalaysia

Linser, som nye fra 1 til 30 dager

Air Optix Aqua-linser - En av Alcon / CibaVisions mest komfortable og praktiske linser.

Omtaler om linsene er bare positive, ifølge kundene er de nesten umerkelige i øynene fra det første øyeblikket. Ved å kjøpe disse linsene gir du deg en klar visjon og komfort for hele levetiden..

Disse silikonhydrogel-linsene slipper inn fem ganger mer oksygen enn konvensjonelle hydrogel-linser, noe som betyr at de er best egnet for langvarig bruk..

Egenskaper og fordeler ved linser

  • veldig rent objektiv for hele brukstiden;
  • øye helse;
  • høy fuktbarhet.

Aqua Moisture-systemet består av tre viktige komponenter:

  • smøremidlet gjør at du tar på linsene så behagelig at du knapt kan føle tilstedeværelsen av linser i øynene;
  • materialet linsene er laget av støtter en veldig høy grad av fuktighet, som forhindrer øynene dine i å tørke ut;
  • biokompatibel polert overflate, motstandsdyktig mot utseendet på proteinavleiringer, lar deg bruke kontaktlinser i en lang periode.

Funksjoner ved bruk av Air Optix Aqua

Forventet levetid for disse kontaktlinsene som produsenten har erklært er 30 dager med daglig slitasje. Samtidig gir riktig linsepleie brukeren muligheten til å bruke dem kontinuerlig i en uke uten å ta av om natten.

Air Optix Aqua kontaktlinser: Omtaler

Air Optix er kjent for å være en av de ledende produsentene av produkter designet for å korrigere synsskarpheten. I dag er linsene laget av dette merket veldig populære, siden de gir ikke bare synskorreksjon, men også forsiktig øyepleie.

Videre vil vi vurdere de viktigste fordelene med Air Optix Aqua kontaktlinser og vurderingene som er blitt overlatt til dem av spesialister innen oftalmologi, så vel som deres pasienter..

Generell informasjon

Air Optix-linser er et eksklusivt produkt produsert utelukkende ved hjelp av unike teknologier. Air Optix Aqua er et produkt laget av moderne lotrafilcon-materiale, blant funksjonene vi kan merke oss følgende: det passerer perfekt fuktighet og luft, noe som oppnås på grunn av den utmerkede porøsiteten i strukturen.

Linser produsert av den aktuelle produsenten er beregnet for bruk på dagtid, men på grunn av deres viktigste funksjoner, kan du sove i dem. Dessuten slites Air Optix Aqua-linser godt i flere dager, opptil 5-6 dager, uten fjerning. Det skal bemerkes at det ikke lønner seg å bestemme denne modusen for å bruke linser på egen hånd - det er bedre å få tillatelse fra en øyelege.

Produktfunksjoner

Når vi snakker om hovedegenskapene til Air Optix Aqua-linser, er det verdt å merke seg at de er flotte for de menneskene som lider av nærsynthet eller langsynthet. Hovedhensikten med dette produktet er å sikre normal synlighet av alt som skjer rundt.

Linsene av denne typen har et høyt fuktighetsinnhold - 30%. Når det gjelder størrelsen, har linsene en standard diameter på 14,2 mm, mens basekurvaturen har en radius på 8,6 mm.

Hvem er produktet egnet for?

Hva er Air Optix Aqua-linser? Produktet det gjelder har en veldig behagelig myk tekstur, som ikke evner å irritere øyeeplet og krystallen. Derfor er linser av denne typen ypperlige for de som øynene er utsatt for allergiske reaksjoner og ofte er irriterte.

Air Optix Aqua er et utmerket alternativ for de som først blir møtt med prosessen med å bruke linser eller som opplever visse vanskeligheter med bruken. Ifølge forbrukere er Aqua-linser enkle å ta på og også enkle å fjerne.

Dette produktet er ideelt for folk som foretrekker en aktiv livsstil, så vel som idrettsutøvere. Dette skyldes det faktum at Aqua-plater fester seg perfekt til øyeeplet og ikke beveger seg til sidene, som ofte er tilfelle med produkter av lavere kvalitet.

Linsene av denne typen er ideelle for deg som trenger å gi synet døgnet rundt - de kan brukes hele dagen uten å fjerne eller erstatte.

fordeler

Air Optix Aqua kontaktlinser har en rekke fordeler i forhold til lignende synskorrigeringsprodukter på markedet i dag. Om dem veldig ofte bemerket i anmeldelser av øyeleger, så vel som deres pasienter. I en rekke positive fordeler med den aktuelle linsegruppen, er det verdt å fremheve:

  • pålitelig fastholdelse av fuktighet inne i skallet;
  • sikre et høyt pusteevne;
  • beskyttelse mot utseendet på proteinavsetninger;
  • mangel på allergiske reaksjoner på produktmaterialet;
  • ultra-jevn linseoverflate.

En ekstra fordel med linsene foreslått av den aktuelle produsenten er at de er klassifisert som multifokale.

Hvor ofte trenger jeg å endre

Øyeleger anbefaler på det sterkeste at pasientene bytter linser fra Air Optix minst en gang i måneden (med unntak av langvarige produkter). Hvis du ignorerer dette kravet, kan synet ditt bli betydelig svekket. I prosessen med å bruke utgåtte linser begynner en person også å oppleve en følelse av ubehag, som ofte er ledsaget av rødhet i øynene.

I mellom bør linsene oppbevares i en spesiell løsning, som bør skiftes en gang om dagen. Det gir rengjøring av platene, samt fukting av dem, noe som øker objektivets levetid betraktelig.

anmeldelser

Når det gjelder legens tilbakemelding på kontaktlinser med Air Optix Aqua, snakker de om produktets høye kvalitet og dets effektivitet i synskorreksjon. Øyeleger legger ofte merke til det faktum at produkter fra den aktuelle produsenten kan fungere som et utmerket verktøy i prosessen med å eliminere slike synspatologier som hyperopi og nærsynthet..

I de gjennomgangene av Air Optix Aqua-linser som forbrukerne forlater, bemerkes det ganske ofte at det aktuelle produktet er veldig praktisk å bruke. Forbrukerne snakker også om den neste fordelen med platen - den kan enkelt settes på og enkelt fjernes. I prosessen med å fjerne linsen fra beholderen med væsken, er det dessuten lett å legge merke til på grunn av den karakteristiske blålige fargen som er usynlig for øynene mens du bruker.

Både øyeleger og forbrukere av det aktuelle produktet bemerker ofte en viktigere fordel med Air Optix Aqua-linser - materialets sammensetning og myke tekstur er ikke i stand til å forårsake irritasjon i øyebollet, så vel som det blir rød selv i slitasje i mange dager..

Mange kommentarer fra forbrukere av det aktuelle produktet sier ofte at fordelen med Air Optix Aqua-linser er deres relativt lave kostnader, som tilbyr et utmerket kvalitetsprodukt. Statistikk viser at den gjennomsnittlige kostnaden for et par linser fra den aktuelle produsenten er omtrent 600-650 rubler, noe som er ganske akseptabelt.

For å unngå forfalskninger er det best å kjøpe et produkt fra en autorisert leverandør ved å legge inn en bestilling i en nettbutikk. Du kan også kjøpe linser i Air Optix-merkede butikker eller spesialiserte oftalmologiske sentre, men i dette tilfellet må du være forberedt på at kostnadene for produktet vil være mye høyere. Medisinske eksperter fraråder sterkt å kjøpe linser av den aktuelle typen til en lavere pris enn den som er erklært av Air Optix, ettersom det i dette tilfellet mest sannsynlig tilbys falske.

Air Optix Aqua (3 linser)

En type:Vanlig
Varighet av bruk:1 måned
Brukermodus:Dag
Pakke mengde:3
Krumningsradius:8,6 mm.
refraksjon:Fra +6,00 til -10,00
Diameter:14,2 mm.
Materiale:Lotrafilcon B (silikonhydrogel)
Fuktighetsinnhold:33%
Oksygenpermeabilitet:138 Dk / t
emballasje:blemme
Produsent:Alcon
Merkenavn:Luftoptikk
Vare # 10040
Antall pakkerPris per pakke, gni.
fra 1990

Bestill kontaktlinser

Krumningsradius (BC):8.6
Optisk kraft (PH):
Krumningsradius (BC):8.6
Optisk kraft (PH):

  • Beskrivelse

  • anmeldelser

  • Spørsmål svar

  • Sertifikat

Beskrivelse av Air Optix Aqua (3 linser)

Air Optix Aqua er et tretti dager utskiftningsobjektiv som er et produkt av Ciba Vision, som implementerte et nytt fuktsystem kalt AQUA.

AQUA-system gir mange fordeler

• Unikt fuktighetsgivende middel designet for å forbedre den første komforten med linsesmøring.

• Lotrafikon A - silikonhydrogelmateriale, som, ved å redusere hastigheten på dehydrering av linser, hjelper til med å opprettholde fuktighet gjennom hele dagen.

• Linsene har en ultra-jevn overflate, som er preget av maksimal motstand mot ansamling av avleiringer, og gir dem den høyeste fuktbarhet som brukeren opplever daglig komfort.

Air Optix Aqua er rik på fordeler

Materialet er silikon-hydrogel, det overfører perfekt oksygen, noe som gjør at du til og med kan sovne uten å fjerne kontaktene for kontaktkorrigering. Pasienter som lider av "oksygen sult" - hornhinnen hypoksi, kan glemme sykdommen hvis de bruker kontaktoptikk Air Optix Aqua.

Linseflaten er superglatt. Det patenterte fuktighetsgivende middelet, som er supplert med et materiale som beholder fuktighet i midten av linsen, lar deg oppleve maksimal komfort ikke bare i begynnelsen, når du gis, men også gjennom hele bæreperioden som helhet. Brukere som har opplevd tørre øyne med andre linser, kan trygt bytte til disse og ikke ha lignende problemer..

Overflatebehandling er plasma, det minimerer akkumulering av protein- og lipidavsetninger. Det fremmer sunn og sikker linseslitasje..

Bakflaten har en asfærisk utforming, som gjør at linsen kan ta formen til brukerens hornhinne på en enkel måte.