PRØVEKJØRENDE AKUVUE

Synssjekk
på vår bekostning

par linser
For en gave

Hvordan delta i aksjonen

Registrer deg til legen på nettet
om 1 minutt,
å ikke vente i kø i optikk

Bare kom til hvilken som helst salong og navngi kodeordet
"Test Drive Akuvyu"

Det er vanskelig å forestille seg dagen din borte fra skjermene. Livets moderne rytme er uløselig knyttet til dingsene som omgir oss hjemme, på jobb og på gaten. Og akkurat som nye teknologier hjelper oss med å takle mange daglige oppgaver, hjelper de oss å føle oss trygge og komfortable i forhold med økt visuell belastning..

Bli kjent med ACUVUE® OASYS 1-Day - spesielt designet for travle og aktive arbeidsdager.!

HydraLuxe®-teknologi

Unik Hydraluxe-teknologi
gir linser de grunnleggende egenskapene til en tåre som forhindrer følelse av tørrhet og tretthet i øynene, selv under langvarig og kontinuerlig arbeid med dingser.

Spesielt linsemateriale -
tiafilisk silikon - øker oksygenpermeabiliteten og lar øynene "puste".

Daglig erstatning
lar deg konstant føle friskhet og komfort ved å bære i en dynamisk livsrytme.

Innebygd UV-filter
beskytter øynene dine mot de negative effektene av UV-stråler.

anmeldelser

Masha fedorova
Sjefredaktør Glamour Russland

Siden det allikevel er nødvendig å korrigere syn, vil det være nødvendig å teste avanserte metoder på deg selv. Jeg lærer å sette inn linser. Det er ikke vanskelig, du trenger å bli vant til det. Og til #acuvueoasys #acuvue-linsene selv, og det er ingenting å venne seg til - de sitter perfekt, øynene deres tørker ikke og er nesten umerkelige. Så mye at noen ganger glemmer jeg på kvelden at de er på meg.. men så tenker jeg over det og tar dem av, for i morgen blir en ny dag og.. et nytt par)

Lady.mail.ru
Blogger

Sammendraget er dette: til og med i motsetning til den fargede Define, er disse enda mer behagelige å ha på, om kvelden er det ingen følelse av tørrhet, du trenger ikke å bruke dråper på dagtid. Ja, og selve linsen er nesten fullstendig fargeløs, og det er ikke mulig å finne det i blemmen rett første gang.

Nastasia samburskaya
Skuespillerinne

Hvis du ser på noen av bildene mine, vil du se at jeg har forskjellige øyefarger. Jeg gjør denne effekten med vilje, bruker # Acuvue Define # skjønnhetslinser. De er tilgjengelige i to versjoner - Sparkle og Shimmer, begge understreker ulik den naturlige skjønnheten i øynene. Hvordan liker du det? Bildet formidler ikke helt wow-effekten, så prøv det selv - de gir sertifikater for det første paret gratis på @acuvue_russia. Velg som vanlig med lege, linser er ikke for alle.

Svetlana flerfarget
Løper

Jeg liker å lese i T-banen, jeg sitter mye på Instagram, på jobb hele dagen ved datamaskinen. Om kvelden er øynene veldig slitne og synet begynte å falle. De nye Acuvue Oasys 1-dagers linsene er en lek! Øynene føles komfortable til slutten av dagen. Og til og med morderen NTC, disse linsene tålte.

Vlad Berenych
Blogger

Et uvanlig innlegg for instagramet mitt om sport og helse. Mine dager er nesten alltid veldig opptatt, og jeg tilbringer mesteparten av tiden min foran en dataskjerm. Men jeg fortalte deg om de nye linsene mine med ACUVUE OASYS 1-dags riveegenskaper. Øynene i dem blir ikke lei selv om kvelden, og det er styrken til å gå inn for sport eller ikke sport - @Acuvue_Russia og The Village gjorde et utvalg av kule aktiviteter for kveldene - les på profilen deres og prøv et gratis par nye linser.

Lilje merkelig
Blogger

Jeg var veldig glad da Acuvue ble invitert til mitt senter. Før dette var jeg negativt innstilt på linsene, jeg syntes det var upraktisk å bruke dem og bruke dem. Men da det viste seg, ga de ut den nye Acuvue Oasis 1 dag, som overhodet ikke føles i øynene, lett å ta på og lett å fjerne. Og legen på klinikken lærte dem å håndtere. Generelt sett bruker jeg dem hver dag og er overrasket over at jeg ser alt. Så ta det første gratisparet fra @acuvue_russia og hent opp med legen. Og viktigst av alt: ta vare på synet ditt!

Salongene våre

* Hvis Acuvue-linser ikke er egnet av medisinske årsaker, vil kunden bli gitt en alternativ gave fra salongen og Acuvue-merke

Tilbudet gjelder til 08.15.19 i alle Optic City-butikker.

Én klient kan bruke kampanjen bare én gang i hele kampanjeperioden.

Det er kontraindikasjoner. Rådfør deg med legen din før bruk..

DETTE TILBUDET ER KUN Gyldig for eiere av det fullstendige OPTISKE SALONNETTKORTET
Kortet kan utstedes gratis ved første samtale til enhver OPTIC CITY salong. Det er ikke nødvendig å foreta et kjøp. For å tegne et kort, må du oppgi etternavn, fornavn, patronym (hvis aktuelt), mobiltelefonnummer, fødselsdato, e-postadresse og gi samtykke til behandling av personopplysninger (påkrevd i russisk lov).

ACUVUE®

  • Alle oppføringer
  • Fellesskapets innlegg
  • Søk

ACUVUE® festet innlegg

Bred utsikt, tydelig syn, bekvemmelighet? Dette er faktisk ikke alle grunner til å verdsette linser..

Linser er bare et verktøy som lar deg se det viktigste. Hvert blad i vårskogen. Favoritt øyenfarge.
Vis full...

Selvisolasjon er tiden for å bremse og merke virkelig viktige ting. Tilbring tid med familien, husk favoritthobbyen din eller gjør et søtt hjem enda mer behagelig. Til slutt er de mest inspirerende tingene ofte de enkleste, og før i maset kunne vi bare ikke legge merke til dem

Hva er det viktigste og inspirerende du har lagt merke til i linsene dine i dag??

Del funnene og fortell den lille historien din i kommentarene til dette innlegget.Unn 13. mai velger vi 2 vinnere og gir dem en 1,5 måneders forsyning med linser.!

La oss lære sammen ikke bare å leve hver dag, men også å merke skjønnheten i hvert øyeblikk

Regler er vedlagt.

© 2020, Johnson & Johnson LLC. Produkt sertifisert.
KONTRAINDIKASJONER ER TILGJENGELIG. Rådfør deg med en spesialist.

Hvis du aldri har brukt et objektiv, trenger du en konsultasjon på heltid med en spesialist i synskorreksjon. Du finner nærmeste optikk på vår hjemmeside: https://www.acuvue.ru/get-contact-lenses/find-special...

ACUVUE® festet innlegg

Hva annet å ha det moro hjemme?

Hvis den gamle serien er sliten og de nye ikke kommer ut ennå, kan du ta deg tid til dataspill. Viktorianske detektiver, alver og magi, strategier, oppdrag, interaktiv kino eller tidstestede skyttere - det er en historie for alle.
Vis full...

Et par timer kan ikke gjøre her: komplekse gåter og vanskelige svinger krever økt oppmerksomhet. Og det er veldig vanskelig å bryte bort fra den fantastiske grafikken og berømte kronglete historier. For å treffe motstandere med nøyaktighet og reaksjonshastighet gjennom hele spillet, ikke glem det hemmelige våpenet ditt - kontaktlinser ACUVUE OASYS® 1-DAY! Seieren blir din

Skriv i kommentarene navnene på dine favoritt dataspill - vi samler topp 5 og publiserer i historien!

© 2020, Johnson & Johnson LLC. Produktet er sertifisert. Reg. beats RZN 2016/4406 datert 04/06/2018.
KONTRAINDIKASJONER ER TILGJENGELIG. Rådfør deg med en spesialist. atten+

ACUVUE® festet innlegg

Vi lanserer konsultasjoner på nettet

Nå kan du stille spørsmål om kontaktlinser og syn på nettet uten å forlate hjemmet ditt og gratis! *

ACUVUE®-eksperter - øyeleger med mange års erfaring som har stått overfor en rekke problemer - de vil fortelle deg hvordan du skal opptre i enhver situasjon.

Hvordan registrere seg?
Via MyACUVUE®-appen, Hjelp-delen.
Ved å ringe hotline 8-800-100-03-09.
Bare skriv direkte til oss

Nå er det på tide å få alle svarene.!

© 2020, Johnson & Johnson LLC. Produkt sertifisert.
KONTRAINDIKASJONER ER TILGJENGELIG. Rådfør deg med en spesialist. 6+

* Ikke en medisinsk tjeneste.

ACUVUE® festet innlegg

Under blomstring og vårforverring av allergier har mange spørsmål "Kan jeg fortsette å bruke kontaktlinser?"

Med økt øyefølsomhet og en tendens til allergi, er det bedre å velge en-dagers kontaktlinser:

Store mengder pollen og andre allergener har ikke tid til å samle seg på overflaten av en dags linser.
Vis full...

En-dagslinser trenger ikke pleie, derfor er allergi mot rengjøringsløsningen utelukket når du bruker dem.

Riktig behandling og forebygging av sesongens allergier kan tillate deg å bruke kontaktlinser selv om våren.

Imidlertid, hvis du fremdeles møter de karakteristiske symptomene på allergier mens du bruker linser, vil det være bedre å bytte til briller før forverringen slutter, og sørg for å avtale en spesialist. Han vil etablere årsaken og tilby de beste kontaktlinsene bare for deg..

© 2020, Johnson & Johnson LLC. Produktet er sertifisert. KONTRAINDIKASJONER ER TILGJENGELIG. Rådfør deg med en spesialist.

Aquufy linser gratis paranmeldelser

Alinchik_555, men kan jeg legge til en lenke i emnet ditt slik at alt er sammen, for oss er det "briller"

GRATIS øyetest og 500 bonuser for et kjøp fra Mnogo.ru! Det er et tema om Mnogo.ru på Anti-free.
Hvis du aldri har kjøpt noe i nettbutikken eller salgskontoret “Ordrebestilling”, har du en unik mulighet til 15. april 2011. sjekk synet ditt, få ekspertråd helt gratis, og som en gave til det første kjøpet, fyll på bonuskontoen din med 500 ekstra bonuser!

Resepsjonen holdes på adressen: Moskva, ul. 3-ya Tverskaya-Yamskaya, d.12
Telefon for innspilling: (495) 730-52-60, 730-53-35, 649-60-57
Du kan registrere deg her: [Bare registrerte brukere kan se lenker. Klikk her for å registrere deg]
Merk følgende!
For å dra nytte av dette tilbudet, er det nødvendig å informere den ansatte i "Ordrelinser" om at du er i handlingen Mnogo.ru

__________________
Prosjektet "Spørreskjema" [Bare registrerte brukere kan se lenker. Klikk her for å registrere deg] - du er 50 rubler per konto, men de betaler virkelig. Vises på telefonen, bekreftet

Venner, støtt den talentfulle fyren fra St. Petersburg med stemmen din. Vennligst stem på denne lenken [Bare registrerte brukere kan se lenker. Klikk her for å registrere deg]. Dette er omslaget til det nye Korn-albumet. Takk på forhånd! :) Du kan stemme hver dag gjennom "VK", Facebook

Bonuser fra Lenses for Free og Johnson & Johnson for å delta i MyACUVUE

En funksjonell og nyttig applikasjon MyACUVUE er utviklet for brukere av ACUVUE-linser, tilgjengelig for alle smarttelefoner på Android og IOS.

Med det kan du:

- Gjør en avtale med optometrister

- Still spørsmål til medisinske eksperter i Johnson & Johnson Vision

- Få raskt informasjon om linsene du har valgt

- Hvis du vil motta rettidige påminnelser om behovet for å kjøpe linser

- Samle poeng for å kjøpe ACUVUE-linser i vårt nettverk

- Bruk poeng som rabatter på 300 eller 500 rubler

- Bruk poeng på bonuspakker

Fra å delta i programmet og motta rabatter og bonuser er du bare to skritt fra hverandre:

Trinn 1 - Last ned applikasjonen til smarttelefonen:

Trinn 2 - I en av Lens Free Services-butikkene, registrer deg, aktiver en velkomstrabatt på 500 rubler. og bruk den umiddelbart!

Regler for deltakelse i handlingen:

- Når du registrerer deg i applikasjonen og legger til det første linsevalget (dette kalles registrering eller aktivering) av spesialisten “Lens for free” der, får klienten velkomst 500 poeng, som umiddelbart kan avskrives for kjøp i våre butikker som en rabatt på 500 rubler.

- I fremtiden vil klienten samle poeng i denne applikasjonen fra hvert av sine kjøp av ACUVUE-linser, og hvis nok av dem er samlet, kan du også avskrive dem til "Linser gratis", noe som reduserer kostnadene for nye kjøp..

- Deltakelse i MyACUVUE-programmet utelukker ikke muligheten for å samle bonuser på Lens Free Gift Card. Dermed blir det enda mer lønnsomt å kjøpe kontaktlinser hos oss.!

- Med forbehold om tilgjengeligheten av en kupong for 300 eller 500 rubler. i klientens søknad reduseres kostnadene for eventuell emballasje av ACUVUE-linser (unntatt Acuvue 2) av enhver investering ved kjøp i Lens for gratis salonger med 300/500 rubler:

  • 1-dags Acuvue Define
  • Acuvue Oasys 1-dagers 30pk / 90pk
  • Acuvue Oasys 1-dagers FA
  • 1-dagers Acuvue Fuktig 30pk / 90pk / 180pk
  • 1-dagers Acuvue Moist Multifocal
  • 1-dagers Acuvue Moist FA 30pk / 90pk
  • 1-dagers Acuvue TruEye 30pk / 90pk / 180pk
  • Acuvue Oasys 6pk / 12pk / 24pk
  • Acuvue Oasys FA

- Forutsatt at det er en "Bonus Packing" -kupong i klientens applikasjon, vil en pakke med ACUVUE standard festelinser (6pk / 30pk) fra listen ovenfor, motta han gratis i "Linser gratis:

  • 1-dags Acuvue Define
  • Acuvue Oasys 1-dagers 30pk
  • 1-dagers Acuvue Fuktig 30pk
  • 1-dagers Acuvue TruEye 30pk
  • Acuvue Oasys 6pk
  • 1-dagers Acuvue Moist Multifocal
  • 1-dagers Acuvue Moist FA 30pk
  • Acuvue Oasys 1-dagers FA
  • Acuvue Oasys FA

- Kampanjer er ikke gyldige for bestilling av linser ved levering av bud, de kan bare brukes ved å besøke en av Lenses for Free salonger personlig.

- Antall poeng som blir tildelt for kjøp av ACUVUE-linser, og antall poeng som kreves for å motta bonusemballasje, se i søknaden i delen "Hjelp" eller bruk vårt huskeliste:

Handlingens gyldighet: 11/15 / 2019-31 / 12/2019

Detaljer fra konsulenter i salonger og på telefon. +7 (351) 225-33-33

Hvordan få gratis linser

Kontaktlinser kan være et flott alternativ til briller. De hjelper til med å unngå problemer som å begrense synsfelt og forvrenge synlige objekter. I linsene kan du trygt føre en aktiv livsstil og spille idrett uten frykt for å skade dem. Slik optikk tåker ikke, legger ikke press på nesen og forstyrrer ikke i hverdagen. Gratis linser tilbys av mange produsenter for testing og som et reklametrinn..

Fordeler med kontaktlinser

Når du bruker kontaktlinser, skjer synskorreksjon mer naturlig sammenlignet med briller. Dette fordi de beveger seg etter eleven. På grunn av dette er det ingen forvrengning av synlige objekter og en nedgang i synsfeltet, noe som ofte skjer når du bruker briller.

Linseprodukter har mange fordeler fremfor briller. Disse fordelene er:

  • du kan føre en mer aktiv livsstil uten frykt for å bryte glasset og skade øynene;
  • godt syn opprettholdes selv i dårlig vær. I tillegg svetter ikke linseproduktene, så det er ikke noe poeng å tørke av dem;
  • estetikk. Mennesker som bruker slik optikk er mer sikre på seg selv, da utseendet ikke forverres;
  • god anmeldelse. I motsetning til briller, forverres ikke sidesynet. Rammen forstyrrer ikke gjennomgangen;
  • noen linseprodukter gir god beskyttelse mot ultrafiolette stråler;
  • med visse visuelle defekter, er linseoptikk mer effektiv.

I tillegg er det fargemodeller som du kan legge til en vri på bildet ditt. Det er også nødvendig å kjøpe slike produkter etter en full undersøkelse av lege..

Hvis en person bruker linser fra sak til sak, er en-dags modeller godt egnet for ham. De er komfortable å ha på når du spiller sport og besøker nattklubber.

Kontaktlinser er å foretrekke for alvorlig nærsynthet og langsynthet..

Moderne modeller svekker ikke synet. I dem sil øynene mindre og blir slitne. De fleste bruker slike produkter gjennom dagen, og tar bare av om natten. Noen ganger forårsaker linseprodukter irritasjon. I dette tilfellet bør du foretrekke hydrogel-linser eller kjøpe en-dags modeller.

Det er ganske enkelt å ta på kontaktlinser. Alle vil lære å gjøre dette på bare noen få dager. Hvis alt gjøres riktig, er risikoen for å skade slimhinnen minimal.

Kostnadene er ganske rimelige, slik at alle kan kjøpe dem. Omsorgsprodukter er også rimelige og selges i alle apotek..

For å unngå irritasjon i slimhinnen, bør du ta vare på linsene ordentlig. De trenger bare å lagres i en beholder, fylt med en spesiell løsning.

Hvordan få et par linser gratis

Mange selskaper fra forskjellige land prøver å tiltrekke seg nye kunders oppmerksomhet på produktene sine. For å gjøre dette sender de ut gratis prøver og prøver av produkter. For å motta fordelaktige tilbud, kan du registrere deg på spesielle nettsteder. For å få den nødvendige sonden, bare fyll ut skjemaet på nettstedet og send det til den angitte adressen. Etter en stund vil den spesifiserte prøveversjonen sendes for testing..

Folk som bruker kontaktlinser kan også dra nytte av dette attraktive tilbudet. For å få et gratis par linser, bare registrer deg på produsentens nettsted og skriv inn dine personlige data.

Et ekstra par linser vil ikke skade, spesielt hvis de blir tilbudt gratis. Å få dem er enkelt, bare finn produsentens nettsted med gode tilbud. Det er verdt å vurdere at det i mange tilfeller er påkrevd å fylle ut det innsendte spørreskjemaet på latin. Vanligvis på nettstedene er det eksempler på riktig fylling av spørreskjemaet. Noen selskaper tilbyr sonder helt, det vil si at du ikke trenger å betale ikke bare for dem, men også for porto.

Noen ganger kan du se et tilbud om å få gratis linser på nettstedene til oftalmologiske klinikker. Men det kan være en liten fangst. Klinikker tilbyr optiske produkter gratis i reklamefilmer, og når folk kommer for dem, er det ikke så enkelt. Det viser seg at klinikken ikke gir prøver uten å foreta en foreløpig undersøkelse. En slik undersøkelse er naturlig nok betalt og er ganske dyr..

Hvis du ønsker å få en virkelig gratis prøveversjon av linsene, må du bruke litt tid og studere tilbudene på forskjellige nettsteder.

Hva produsenter tilbyr

Mange kjente selskaper tilbyr kontaktlinser helt gratis. Noen øyeleger vet hvor de kan få testprøver og er villige til å dele denne informasjonen med pasienter..

Alcon

Alcon-linser kan brukes hele dagen, de sitter godt på øyeeplet og kjennes nesten ikke. Disse produktene er laget av et spesielt materiale som gir fuktighet og beskyttelse av slimhinnene i øynene hele dagen. Linseprodukter passerer luften godt, slik at du kan bruke dem hele dagen og fjerne dem bare om natten.

Det er flere måter du kan få en dags sonder fra dette selskapet. Alle velger hva som er praktisk for ham:

  1. I optikksalongen. I dette tilfellet er det nødvendig å gjennomgå en undersøkelse, hvoretter det vil bli utstedt en pakke hvor det er 5 par linser.
  2. På mail. Hvis det ikke er mulig å besøke optikken, kan du bestille hjemlevering med kurer eller per post. For å gjøre dette, spesifiser kontaktinformasjon og en praktisk leveringsmåte.

Kunden til testprøven mottar 2 pakker Alcon-linser, som hver inneholder 5 stk. I tillegg er en brosjyre om produktene som er produsert av selskapet, samt en brosjyre om korrektheten av øyeundersøkelse, inkludert i pakken.

Det må huskes at Alcon gjennomfører en slik aksjon flere ganger i året. Datoer finner du på det offisielle nettstedet.

Acuvue

Du kan delta i produkttesting fra Acuvue. I dette tilfellet kan du også få 10 linser gratis en dag. Handlingen holdes i spesialiserte optikkbutikker, som ble valgt av produsenten. I optikkbutikker kan du sjekke synet ditt på bekostning av selskapet, lære å bruke linser og ordentlig ta vare på optikk. I tillegg mottar hver klient 5 par linser i gave..

Acuvue-kontaktlinser kan bestilles på det offisielle nettstedet under kampanjen. Fordelene med slik optikk er som følger:

  • sikkerhet og bekvemmelighet;
  • takket være slik optikk kan du føre en aktiv livsstil;
  • det er et spesielt lag som beskytter mot ultrafiolette stråler.

Slike linseprodukter gir komfort og godt syn for hele dagen. De bør fjernes bare om natten..

Hvis en person aldri har brukt linser før, men vil prøve, kan du bestille gratis sonder. Du kan finne flere tilbud fra ledende produsenter av optikk.

Spørsmål til kontaktlinsebrukere

"Med nærsynthet er øyeeplet for langstrakt og netthinnen er for langt fra linsen, slik at lysstrålene konvergerer på et punkt foran netthinnen, og på nivået av netthinnen divergerer igjen, noe som skaper et uskarpt bilde. Strålene fokuserer således ikke på netthinnen, men foran den. I noen mennesker kan ikke de eksakte årsakene til forlengelsen av øyeeplet bestemmes, men dette kan skyldes arvelighet og miljøfaktorer..

Graden av nærsynthet avhenger av den gjenværende fokuseringsevnen. Personer med alvorlig nærsynthet ser tydelig bare gjenstandene som ligger noen få centimeter fra øynene. Med en gjennomsnittlig grad av nærsynthet er gjenstander som ligger noen få meter tydelig synlige.

I mer sjeldne tilfeller er nærsynthet ikke avhengig av øyeeplets form, men av for mye lysbrytning fra linsen og hornhinnen. Men resultatet er det samme - lysstrålene er fokusert foran netthinnen.

Noen faktorer kan øke risikoen for nærsynthet:

Arvelighet. Risikoen for å utvikle nærsynthet er økt hvis minst en av foreldrene lider av sykdommen. Risikoen er enda høyere hvis begge foreldrene lider av nærsynthet;
Lesning. Risikoen for å utvikle nærsynthet er høyere hos personer som leser mye;
Miljøfaktorer. "Noen studier viser at risikoen for nærsynthet er økt hos mennesker som bruker lite tid utendørs."

Å hevde at det var dingsene som forårsaket fallet i synsskarphet, er faktisk for tidlig. Årsaksforholdet for nærsynthet er ofte veldig vagt.

Shareware Acuvue-objektiver

Acuvue Ophthalmology Company holder en kampanje for å få en gratis prøve av linser.

Å skaffe et produkt for å korrigere synsskarpheten er imidlertid ikke så enkelt..

Søknadsskjema

Før du mottar en gratis prøve, må du fylle ut en søknad om deltakelse i kampanjen, som du finner på nettstedet. Den må spesifisere:

  • e-post
  • FULLT NAVN;
  • angi merkevaren til det nødvendige produktet;
  • fødselsdato;
  • opplevelse av synskorreksjon.

Etter å ha fylt ut skjemaet, vil selskapet sende et sertifikat på e-post for å motta en gratis prøve av produktet. Å få en gave er imidlertid mulig først etter å ha besøkt en øyelege og diagnostisert problemer.

Innleggelse på person

Acuvue anbefaler en konsultasjon med en spesialist i flere trinn..

Avklaring av patologiens historie

For å forbedre kvaliteten på diagnosen vil en øyelege trenger informasjon om sykdommens art, varighet og livsstil. Basert på mottatte fakta vil legen bestemme den nødvendige typen korrigeringsinnretning..

Synskraftstest

Dette trinnet innebærer å klargjøre diagnosen med en Acuvue øyelege og evaluere øyeeplets helse. Under konsultasjon blir det også foretatt en måling av synsskarpheten..

Velge riktig produkt

Pasienten vil bli tilbudt flere mulige produktalternativer. Som vil bli valgt av øyelege i henhold til mottatt informasjon om helsetilstand og livsstil. På dette stadiet bestemmes typen øyemedisin.

Tilpasset linse passform

Enheten skal være fullt egnet for pasienten og ikke forårsake verken kortsiktig eller langvarig ubehag. Spesialisten vil hjelpe deg med å mestre teknologien for å fjerne og sette på midlene for å korrigere syn. Øyelegen vil gi en utflukt på riktig pleie- og hygieneprosedyrer på enheten.

Gjentatt konsultasjon

Gjentatt konsultasjon gjennomføres etter en ukes bruk av linser. Spesialisten bestemmer årsakene til mulig ubehag eller avklaring av ytterligere pasientspørsmål. Etter gjentatt bruk kan du kjøpe flere par enheter for konstant slitasje.

Servicekostnad

Kostnaden for en linsevalgstjeneste er fra 700 til 2000 rubler.

Slik får du virkelig gratis linser

Slik får du kontaktlinsesonder:

  1. fyll ut en søknad på Acuvue-nettstedet;
  2. besøk optikksalongen;
  3. få en konsultasjon med en øyelege av selskapet.

Selskapets nettsted angir ikke de eksakte kostnadene ved å konsultere en spesialist i produktvalg, så du kan få Acuvue-linser bare betinget gratis (du må fremdeles betale for konsultasjonen).

acuvue oasys eller air optix som hadde på seg begge deler?

Jeg har hatt luftoptikk i en måned i lang tid allerede... i prinsippet alt passer meg, men nå begynte jeg å legge merke til at under langvarig sitte ved datamaskinen er det ubehag... Jeg tenker å utveksle for en aquuya... som hadde de linsene på, hva er sensasjonen? hva er bedre?

Brukerkommentarer

optix prøvde ikke, men jeg har en oase. Øynene hans er sååå følsomme, men med disse er alt bra. Selv om jeg jobber med briller på datamaskinen min.

Jeg likte ikke akuvu. Jeg bruker bio max 55. fornøyd.

Jeg tar også gjennom Internett i lang tid allerede... men hvor for 790?

Jeg skjønte om... i det beskyttede saken på en eller annen måte med levering av rot... jeg bestiller vanligvis 2 pakker med linser og 2-3 løsninger... så det vil koste rundt 600 rubler for levering... som en annen pakke linser))) og i exomarket og nettopics vil det være gratis... Jeg ser gjennom alltid begge butikker (netoptics og exomarket) til dit hopper prisene og er periodevis mer lønnsomme i det ene eller det andre... for øyeblikket er det billigere i nettoptikk! Så til jeg jukser med dem))) blir med

Etter min mening det samme. Hvis vi tar hensyn til hormonelle svingninger, kan du ikke gjette i det hele tatt, så er alt normalt, så et tørt øye (

Jeg bruker oaser, de hadde ikke på seg. men jeg jobbet ærlig med briller, jeg kan ikke tåle det med linsene mine som stirrer på skjermen i lang tid

nyheter

Komplett 60 ml løsning som gave når du kjøper Acuvue Oasys-linser

Kjøp kontaktlinser Acuvue Oasys 6pk i løpet av kampanjen og få en løsning av Complete RevitaLens 60 ml som en GAVE!

Det gis en gave til kjøp av 2 pakker med 6 linser.

Acuvue Oasys kontaktlinser som deltar i Kampanjen:

Kampanjedatoer:

Kampanjeperioden er fra 01/01/2020 til 31/31/2020. Antallet gaver er begrenset. Det gis ikke mer enn en gave per ordre.

Linser av høy kvalitet direkte fra produsenter, lave priser og førsteklasses service - dette er privilegiene til kundene i Lens.ru-butikken

Nettbutikk Lensy.ru - en individuell tilnærming og personlig deltakelse

Fra de første dagene av sin eksistens har nettbutikken Lens.ru satt seg et tilsynelatende uoppnåelig mål - å gi tilbake til millioner av mennesker gleden av en sunn kvalitet av høy kvalitet. For å oppnå dette, fyller vi kontinuerlig vårt produktsortiment med førsteklasses kontaktkorreksjonsverktøy og optimaliserer kundeservicen. Ansatte på nettstedet vil alltid svare på alle spørsmålene dine, så vel som hjelp til å avkode oppskriften og legge inn bestillingen.

Verden er verdt å se godt! Du kan også teste synet ditt med moderne medisinsk utstyr og gjøre et individuelt utvalg av optiske produkter under tilsyn av en høyt kvalifisert spesialist. Øyelinser, en nettbutikk for mennesker. Enkelhet i alt.

Hos oss kan du enkelt hente og kjøpe linser, i tillegg til alt nødvendig tilbehør. Bare legg til produktet du liker i handlekurven og gå gjennom den raske og intuitive registreringsprosedyren, så sørger vi for at du mottar bestillingen på kort tid, til det mest passende tidspunkt og sted for deg. Leveringen vår strekker seg til mer enn 80 byer i Russland, hvis nødvendig kan du bruke hentetjenesten. Kontaktlinser nettbutikk Lensy.ru tilbyr sine besøkende et bredt utvalg av kontaktkorreksjonsverktøy. På sidene i katalogen vår kan du finne både optiske linser med forskjellige utskiftningsperioder (daglig, 1-2-ukentlig, månedlig, kvartalsvis, halvårlig, årlig), så vel som dekorative linser designet for å endre den naturlige fargen på øynene. Regelmessige kampanjer og rabatter vil glede deg behagelig og bidra til å spare penger betydelig. Når du bestiller varer i nettbutikken vår, kan du også få verdifulle gaver. Husk alltid at anskaffelsen av det første par linser bare bør utføres etter å ha besøkt en profesjonell øyelege og bare i samsvar med de optiske parametrene som ble bestemt av ham under mottakelsen.