Optisse linser anmeldelser

Jeg planlegger å kjøpe briller med ikke-glassdiopterlinser.
Noe informasjon, nokså knapp, ble innhentet fra nettverket, som et resultat identifiserte han følgende produsenter av brilleglass:
- Carl Zeiss;
- Hoya;
- Rodenstock;
- Seiko.

Spørsmål: hvilken av de listede produsentene produserer linser med de høyeste indikatorene for forbrukerkvalitet i prisklassen opp til 7000 rubler per objektiv?

Jeg takker alle som svarte på fordelene.

De siste tok Nikon, inkludert røykfylt fotokrom. Flotte linser.

Nikon-linser, i optikkbutikkene i St. Petersburg kom jeg ikke over.

Nå ringte jeg en venn (han har hatt briller i mange år), og derfor anbefaler han HOYA på det sterkeste, han sier at kvaliteten bare er super og garantien på linsedekning er 24 måneder.

Jeg bestilte ekstreme briller for rundt 5 år siden med Carl Zeiss-plast med anti-blending - ingen klager.
store problemer med gjenskinn.
Nylig, med bestillinger, nektet jeg dette alternativet.
i praksis merkes ikke denne effekten. men konstante flekker (som i et bensinbasseng) på linsene fra den minste berøring. tørket tørk.

eh, men generelt ønsker jeg virkelig å lage linser uten effekt av kondens. om vinteren fikk jeg dette problemet når du går inn i rommet fra gaten, i det minste legger hendene frem.

store problemer med gjenskinn.
Nylig, med bestillinger, nektet jeg dette alternativet.
i praksis merkes ikke denne effekten. men konstante flekker (som i et bensinbasseng) på linsene fra den minste berøring. tørket tørk.

eh, men generelt ønsker jeg virkelig å lage linser uten effekt av kondens. om vinteren fikk jeg dette problemet når du går inn i rommet fra gaten, i det minste legger hendene frem.

Jeg har heller ingenting av den typen og har aldri hatt det - en solid positiv.

som den "beste i verden", i forbindelse med denne høyprofilerte uttalelsen, er det veldig interessant å lese kommentarene fra spesialister og brukere av Essilor-produkter.
Jeg har fotokromisk Essilor.
riper som andre og ikke mer og ikke mindre enn andre.
hvorfor sette dem, ikke Seiko eller Rodenstock (for eksempel) ?
Svaret er enkelt - når jeg valgte diameter / tykkelse med mine dioptre, var prisen lavere.
og disse glassene er "ferie", bestemte jeg meg for å ikke investere stort

ss.
Hvis du ikke tok hensyn til dette emnet, bør du kanskje lese
http://forum.watch.ru/showthread.php?t=12924&highlight=%D0%BE%D1%87%D0%BA%D0%B0%D1%80%D0%B8%D0%BA%D0%B0 % D0% f.Kr.

Som et resultat valgte jeg mellom Essilor og Hoya.
Jentekonsulenten snakket ganske profesjonelt (i det minste slik det så ut for meg) om produktene til disse selskapene, til slutt lærte jeg følgende:
- Hvis det trengs fotokromiske linser - velg Essilor;
- Hvis du trenger holdbare linser - velg HOYA.

Jeg valgte HOYA-linser, laget av PNX 1.53-materiale (24-måneders antirefleksbelegg, 12-måneders objektivets integritetsgaranti).

Jeg takker alle som svarte.

Bespectacled fra skolen (nå 32).
I min bevisste alder prøvde jeg alt - fra tungt glass (da jeg ikke tjente penger og når polymerlinser sto som et damplokomotiv) til den spottede Seikov mr-10.

De tre siste par glassene gjør jeg bare med Rodenstock.
Det var Perfalit 1.6 ColorMatic Solitaire TopCoat (Solitaire TopCoat - et belegg som inkluderer antirefleks, antirefleks, fuktighets- og støvavvisende pluss ripebestandige lag) - fantastisk, sfærisk design, linser
Cosmolit 1.67 ColorMatic Solitaire TopCoat, allikevel, bare asfærisk linsedesign med høyere brytningsindeks (les litt tynnere)
og den siste - Perfalit 1.67 Multigressive Mono Aveo Solitaire Protect Plus - individuelle merkevarepolymerlinser, støpt etter individuell rekkefølge under hensyntagen til sentrum-til-senteravstand, og med Aveo-funksjonen - en flytende reduksjon i den optiske kraften til objektivet med 0,5 dioptre for forbedret akklimatisering av øyet når man ser fra "avstanden" på "nær" og omvendt. De er også preget av et forbedret belegg (som er mye bedre ?!) og en individuell basekurve (bøyes under rammen).
Ingen av glassene ble riper. Bare utdatert.
Nå bestilte jeg en ramme til sommeren, som en heftig solbrille. Jeg vil sette igjen Rodenshtoky, fotokromiske (kameleoner).
I tillegg er Rodenshtok-fotokrommene de eneste linsene som mørkner i interiøret i bilen, mens de i solen på gaten ikke lider av overdreven dimming. I en deaktivert (avklart) tilstand er det med et øyeblikk umerkelig at fotokramer er på deg :-)

Trussel. Jeg er verken en ansatt, heller ikke en selger eller reklamebyrå for Rodenstock. Bare uttrykte min IMHO om brilleglas.
Trussel 2. Zeiss, PMSM, ingen kamp for Rodenstock.
Trussel 3. De sier anstendige Hoya, men jeg er ikke tiltrukket av eksperimenter med øyne)
Trussel 4. Jeg håper min mening vil være nyttig for noen)))

Optisse linser anmeldelser

Ja, det enkleste. Omtrent et halvt år er nok til det oppstår mangler. Jeg bærer i brystlommen, men mer på nesen.
Lett, iøynefallende.

201. Burn, 12/04/2013 00:04
DeeGee
Folk, og hva andre plastmerker er kule, foruten SEIKO?
Rodenstock, Zeiss AG, Nikon

202. DenisM, 02/28/2014 22:03
Apnu gamle tema
Brenne
Rupp und Hubrach f.eks.

203. logistikk, 03/28/2014 00:19
Og hva er prisnivået for Rodenstock, Zeiss AG, Nikon, Rupp und Hubrach? På SEIKO 1.67 fant jeg et tilbud på 90USD for et par, selv om levering ikke teller ennå.

204. Alexander Sakantsev, 07/11/2014 21:55
Jeg hadde aldri glass foran øynene mine. Derfor gikk jeg og leste anmeldelser. Fakta er at etter langvarig bruk av plastlinser blir de gule (spesielt merkbare mot bakgrunnen på hvitt papir), tenker jeg å bytte mot glass. Vel, som en forskjøvet mann med 12 års erfaring, vil jeg si: Hvis du ikke tar de mest ondskapsfulle ***-linsene fra Kina, så vil de ikke bli riper eller ødelagte (selv ingenting falt på asfalten). Og på bekostning av å skifte poeng, så vseravno om 2-3 år vil du bytte, rammen blir drept eller øynene dine vil forandre seg eller bare bli slitne (endre bildet).
Hvis noen kan fortelle? Er glasset veldig tungt? Jeg har -10 og tykke linser vil være redd for å knekke nesen.

205. DBer, 07/12/2014 19:17
alexander sakantsev
plastlinser blir de gule
Jeg har aldri lagt merke til det

206. Lotto, 07/14/2014 12:28
alexander sakantsev
etter langvarig bruk av plastlinser blir de gule

Vel, her har jeg hatt aktuelle briller med plast i tre år. Det er ingen gulning. Ja, og i det forrige la ikke merke til det.

Vel, som en forskjøvet mann med 12 års erfaring, vil jeg si: hvis du ikke tar de mest *** linsene fra Kina, så blir de ikke riper eller ødelagte

Som en forskjøvet mann med trettifem års erfaring, vil jeg si: antallet knuste glasslinser i livet mitt er ikke mindre enn et dusin. Antall ødelagte plast er null (selv om det ble droppet på steingulvet).

207. Lute, 07/14/2014 14:24
i Russland koster det å bestille flere ganger mer enn over bakken. Jeg byttet til plast fordi på zennioptical.com koster et par briller $ 84 levering. rammene er lette, for eksempel har jeg en av rammene: http://www.zennioptical.com/314212-bendable-memory-t...ll-rim-frame.html

plastbelegg tok maksimalt oleofobisk (olje- og fingeravtrykkresistent) premium antirefleksbelegg.

Noen flekker etter tørking forblir i lumen, det tror jeg også andre plaster..

208. Blapit, 07.20.2014 18:41
Droppet briller med plastlinser fra syvende etasje. På plenen. Ikke engang riper

209. mo15esds, 08/27/2014 09:38
Lute bestilte også for et år siden på zenni.com. De gjorde en feil i størrelsen på broen på broen, men gjorde rabatt på neste ordre. Jeg har uten pads flyet er normalt. Jeg har ingen rettigheter, gjort bedre enn på verksteder i Ukraina.

210. logistikk, 08/27/2014 11:27
Lute
plast belegg tok og hva merkevare plast? Når det var bestilt i statene med linser, sprakk belegget, håret så ut til å feste seg, begynte å gni - det gled som voks fra skallet til et eple.
Omorganisert Rodenstock, sorg vet jeg ikke. Og til de prisene jeg overvåket, med levering, oppnås de samme prisene som i Russland.

211. Lute, 08/27/2014 15:29
logistikk

Jeg vet ikke hvilket merke, kanskje ikke navn. Selve briller sender fra Hong Kong.

212. Andy200 09. 01/2014 22:42
men jeg har et annet problem. diopter mye. derfor er plast bedre - det er lettere

Sitat: Blapit:
Droppet briller med plastlinser fra syvende etasje. På plenen. Ikke engang riper


Hvordan skjedde det? (beklager, det ble veldig interessant)
213. DeeGee, 10.17.2014 01:16

214. logistikk, 11/05/2015 00:13
Nye linsemerker dukket ikke opp med akseptabel kvalitet? Og så biter merkevarer noe til en pris.

215. MIMINO, 11/05/2015 03:24
logistikk
Jeg bruker intensivt Carl Zeiss med Lotutec belegg riper ikke, blir ikke gul, smuss fjernes lett.
Franske Essilor er også berømmet, og det er budsjett-koreanske Chemi-Computron
Jeg kan ikke gå god for kvaliteten på sistnevnte, men hvis du virkelig trenger å spare penger, så som et alternativ.
Skjønt, det er bedre å ikke spare på helsen din.

216. logistikk, 11/05/2015 08:10
Mimino
Budsjett koreansk Chemi-Computron Dette er ChemiGlas Corp. Ltd.? Det er også BBGR, kan noen komme over dem?

det er bedre å ikke spare på helsen. År er oppe, normalt.

logistikk
Omorganisert Rodenstock, sorg vet jeg ikke. halvannet år, alt i små "riper".

217. Alex77, 03.03.2016 16:14
Hilsener!
Jeg har lest noen flere emner utover dette.

Jeg har et lite minus og en liten astigmatisme i det ene øyet (jeg hadde lege på klinikken).
Siden minus er lite, er briller hovedsakelig nødvendig for å kjøre lange avstander, slik at øynene dine blir mindre trette.
Det er polariserte solkremer fra Polaroid (uten dioptre).

Bortskjemt med vanen å ikke kjøpe det som tilbys i nærmeste hjørne, men velger å lese på Internett, prøver jeg å velge linser til briller.

1. Det er ingen astigmatiske:
1.1. med polarisering;
1.2. i en ramme uten frynseglas, der de bare hviler på skruene, siden de ikke kan sentreres.

2. ok, da vil sannsynligvis kameleonene være praktiske.
Men du kan ikke kjøpe noen, de skriver at noen ikke mørkner i bilen, noen lyser ikke helt.

3. Anbefal optikk i Moskva eller Jaroslavl?
Andre emner her ble rådet, jeg ringer, jeg snakker.
http://optica-ot-gleba.ru/
http://www.8optika.ru/
http://optikatrio.ru/ (bare et nettsted med mange valg, jeg får se)

4. Det er, viser det seg, "Glasses with polarizing pads", du må lese mer om dem.

5. I de fleste optikk, der jeg var, tilbyr de Essilor Crizal Transitions (Frankrike). På 36,6 rådet de Hoya Transition (Japan), de sier at de liker dem bedre med tanke på pris / kvalitet: belegg på dem med linser er bedre enn i Frankrike, og prisen er lavere med 1000 rubler.

Hvis det er kommentarer til noen av punktene - vil jeg være takknemlig.

218. Nordre, 03/03/2016 16:15
Glass er naturlig. Kunstig plastmateriale.

219. T8-000, 06/12/2016 23:49
http://img.mysku-st.ru/uploads/images/01/78/97/2016/06/11/f2c64a.jpg (800x1067, 212.2Kb)
Jeg leter på Internett etter denne typen rammer med maksimal periferibeskyttelse - kanskje noen så?

220. ZURUS, 06/13/2016 00:02
Nordlig
Glass er naturlig. Kunstig plastmateriale.
Naturligvis brygges glass kunstig. Fra naturlig vulkansk glass møtte jeg ikke glass.
Plast finnes overalt på grunn av fravær (med pels. Eksponering) av fragmenter som kan skade øynene.

221. spampi, 03/30/2017 15:55
Hvor kan jeg kjøpe en ramme med magnetklippere med forskjellige filtre?

Legger til fra 30.03.2017 15:57:

Forresten slipper mange linser av utenlandske merkevarer et sted i forstedene offisielt. Tysk helt sikkert

222. Lucy, 03/31/2017 15:18
Alex77
1. Det er ingen astigmatiske:
1.1. med polarisering;
1.2. i en ramme uten frynseglas, der de bare hviler på skruene, siden de ikke kan sentreres.

ikke sant
den eneste forskjellen er at de vil være mye dyrere

223. DimaM, 03/31/2017 15:54
Lucy
Tror du at spørsmålet i et år aldri fant en passende?

224. Lucy, 03/31/2017 17:49
Dima
jeg la ikke merke til det

225. MIMINO, 04/04/2017 01:31
Jeg er for plast, jeg har det fjerde året på Carl Zeiss med Lotutec-belegg
Linsene i glassene har en ny tilstand, dvs. ikke skrap, ikke gul, smuss fjernes lett.
Jeg ser ikke den praktiske betydningen i glass, men plast har noen fordeler.

226. Fludimir, 04/17/2017 02:28
To ganger i forskjellige optikker ble jeg overtalt til å endre glasset til plast, og jeg var enig, i begge tilfeller måtte jeg bytte plasten til glass. I -5 plastlinser er forvrengninger rett og slett uakseptabelt for meg, jeg er veldig ubehagelig når den rette linjen blir buet hvis du ser på den nærmere kanten av linsen. I glasslinser er denne effekten også der, men mye mindre, som kromatisk avvik. Og jeg er vant til alvorlighetsgraden av glasset, og det plager meg ikke.

228. T8-000, 12.30.2017 22:18
Fludimir
I -5 plastlinser er forvrengning rett og slett uakseptabelt for meg,
Fortell meg hvilke plast som ble lagt til deg - produsenten, modellen - alt dette er skrevet på en papirpose fra linsene.

Mimino
Carl Zeiss Lotutec belagt
Linsene i glassene har en ny tilstand, dvs. ikke skrap, ikke gul, smuss fjernes lett.
Du kan ta bilder på hvitt papir?

229. Fludimir, 01/05/2018 16:39
T8-000
Emballasjen ble ikke bevart, så jeg vil ikke si det. Definitivt ikke Zeiss

230. MIMINO, 03/06/2018 17:29
T8-000
Du kan ta bilder på hvitt papir?
Ja, selvfølgelig tok jeg deg et bilde
I så mange år er det ingen riper, ingen tetting av linsene, men bare den naturlige aldringen av rammen.

meg
Jeg tar på linsen igjen Carl Zeiss - Lotutec

Hva er din mening ?
Karbonfiberramme - karbonfiber surrer, eller det er fallgruver ?
Om kun karbonkunnskap fra Internett.

Gianfranco Ferre Gf Ferre frame + Carl Zeiss Lotutec belagte linser

Følgende filer er knyttet til meldingen: 1.jpg, 4656x2620, 975Kb

231. Vic, 03/06/2018 19:24
Fludimir

To ganger i forskjellige optikker ble jeg overtalt til å endre glasset til plast, og jeg var enig, i begge tilfeller måtte jeg bytte plasten til glass. I -5 plastlinser er forvrengninger rett og slett uakseptabelt for meg, jeg er veldig ubehagelig når den rette linjen blir buet hvis du ser på den nærmere kanten av linsen. I glasslinser er denne effekten også der, men mye mindre, som kromatisk avvik. Og jeg er vant til alvorlighetsgraden av glasset, og det plager meg ikke.

Noe søppel. Enten er linsene "igjen", eller så er optikken sånn. Kanskje, fra økonomien, ble små briller satt inn i en stor ramme. Jeg har hatt på plast i mer enn 15 år, jeg klarte å endre de 4 ganger templene. Med linser - ikke noe problem i det hele tatt. Razochok "av og til" rengjort med ultralyd.

Den største faren for glass er skader i ansikt / øye med knust glass. Spark, slipp osv. Ikke en så utrolig sak som det kan virke.

232. Lakob, 03/06/2018 23:06
Vic
Med linser - ikke noe problem i det hele tatt.
Kom igjen! Selv uten mekanisk påvirkning - det er nok å gå inn i den varme badstuen med briller og til og med avslutte veldig god plast. Glass bryr seg ikke.

Hovedfaren for briller - personskade i øynene med knust glass
Og da brytes ikke plasten med dannelse av skarpe fragmenter.

Ikke en så utrolig sak som det kan virke.
Ved stor sannsynlighet for traumatiske opplevelser - er det mer hensiktsmessig å feste kontaktlinser.

233. MIMINO, 03/06/2018 23:22
Lakob
Jeg har lesebriller, og jeg ser bare plusser i plastlinser.

234. Vic, 03/06/2018 23:23
Lakob

Selv uten mekanisk påvirkning - det er nok å gå inn i den varme badstuen med briller

Hvorfor briller i badstuen ?

Og da brytes ikke plasten med dannelse av skarpe fragmenter.

Kanten er grunnleggende forskjellig. MYE mindre skarp.

Ved stor sannsynlighet for traumatiske opplevelser - er det mer hensiktsmessig å feste kontaktlinser.

For mange begrensninger - og til og med utenfor diskusjonen. Flere ganger i sparring så jeg problemer hos mennesker i linsene - jeg likte ikke.

235. MIMINO, 03/06/2018 23:24
Er det noen som kjenner fordeler og ulemper med karbonfiberrammer - karbonfiber ?

236. Lakob, 03/07/2018 00:55
Vic

Hvorfor briller i badstuen
Vel, faktisk da, hvorfor og utenfor det - for ikke å røre for å bevege deg.

Flere ganger i sparring så jeg problemer hos mennesker i linsene - jeg likte ikke.
Vel, faktisk, hvis synet tillater sparring uten linser og briller bare er nødvendig for å lese - er problemet med å velge plast eller glass ikke så akutt. Å ha på seg plast er helt klart verre.

Kanten er grunnleggende forskjellig.
Ja, ingen forskjell. De slåss bare når briller faller på en hard overflate. I dette tilfellet er spesielt ansiktet og øynene ganske langt fra denne overflaten..

237. Vic, 03/07/2018 00:59
Lakob

Å ha på seg plast er helt klart verre.

238. Lakob, 03/07/2018 01:01
Mimino

minusene og fordelene til karbonfiberrammer - karbon
Jeg ser ikke fordeler eller ulemper med karbonfiber sammenlignet med annen plast i denne sammenhengen. Materialets enestående mekaniske styrke vil neppe gi ytterligere forbrukeregenskaper til rammen..

Legger til fra 3/7/2018 01:04:

Vic
Det er lettere å klø, tykkere, skadet av temperaturpåvirkning, forvrenge (eller dyrt).

239. spampi, 03/07/2018 01:21
Lakob
Ved høy sannsynlighet for traumatiske opplevelser - mer riktig
unngå dem helt

Mimino
Karbonfiberramme - karbonfiber surrer, eller det er fallgruver ?
Dette er et show off. Pluss karbon under knusing kan smuldre. Titanrammer er mer praktiske, eller bare plast.

Fludimir
I -5 plastlinser er forvrengninger rett og slett uakseptabelt for meg, jeg er vilt ubehagelig når den rette linjen blir buet hvis du ser på den nærmere kanten av linsen. I glasslinser er denne effekten også der, men mye mindre, som kromatisk avvik.
Du bør velge linser i henhold til optiske egenskaper, pluss ta hensyn til individuelle funksjoner - for eksempel er det ikke mange som tåler asfæriske linser godt.

240. SVD68, 03/07/2018 15:51
Lakob
Kom igjen! Selv uten mekanisk påvirkning - det er nok å gå inn i den varme badstuen med briller og til og med avslutte veldig god plast. Glass bryr seg ikke.
Og det er ingen forbrenninger fra glassene når plasten er over.?

241. animato, 03/07/2018 15:55
SVD68
slik at ikke ansiktsglasset berører. Følgelig er det ingen forbrenninger. Men på plast vises kondensat akkurat som på glass, og plast, i motsetning til glass, tåler ikke høye temperaturer. Til venstre om sommeren i bilen - Khan-briller.

242. Vic, 03/07/2018 16:05
Lakob

Det er lettere å klø, tykkere, skadet av temperaturpåvirkning, forvrenge (eller dyrt).

Ikke noe av dette på halvannet år med ONLY-brillene for permanent bruk, og det er ingen spor etter det. Til tross for at jeg gjør alt i dem, bortsett fra "kampen". At "veier" - ja. Nå bestemte jeg meg for å sette progressive linser - prisen er for 1 stk. hvit 3.100-6.300, "kameleon" - 12.300-16.100. Vel, kanskje vil de gi rabatt.

243. Lakob, 03/07/2018 16:28
SVD68
Og det er ingen forbrenninger fra glassene når plasten er over.?
Nei, så vel som fra rammen, i mangel av kontakt med huden. Plast (ørekroker) og silikon (nesestøtter) deler av glassene som konstant er i kontakt med huden, overopphetes ikke.
Og temperaturskadene på plastlinser er assosiert enten med mikrosprekker, eller med avskalling av belegget og ser ut som en veldig liten ubehagelig "krusning", tydelig synlig bare i visse vinkler.

Vic
bestemte seg for å sette progressive linser - pris
Vel, faktisk koster glassglasskjameleonene mine i størrelsesorden 15 et par glass å jobbe.

244. Vic, 03/07/2018 16:37
Lakob

Vel, faktisk koster glassglasskjameleonene mine i størrelsesorden 15 et par glass å jobbe.

"For et par" - du er heldig.

245. Lakob, 03/07/2018 16:46
Vic
Så hvorfor betale mer?
Selv om jeg ikke kjenner nåværende priser, bestilte jeg siste gang for et år siden.

246. SVD68, 03/07/2018 21:26
animato
slik at ikke ansiktsglasset berører.
Lakob
Nei, så vel som fra rammen, i mangel av kontakt med huden.
Når det brukes normalt, selvfølgelig. Men når du tåler svette fra området bak brillene, blir det noen ganger berørt. Eller glassene er helt fjernet?

Og termisk skade på plastlinser er koblet til. enten med peeling belegg
Vel kanskje. Polykarbonat selv tåler ganske høye temperaturer (arbeider opp til +120 grader og over).

247. MIMINO, 03/08/2018 01:55
Jeg kjøpte fremdeles en karbonramme.
Den avgjørende faktoren var montering i butikken.
Rammen er veldig lett (nesten vektløs), så ut, prøvd og kjøpt.
Nå oppsto spørsmålet om å velge linser.
Linser vil jeg bare kjøpe plast.
Stopp ved - Carl Zeiss Lotutec ?
Eller det er fremdeles verdige alternativer ?
Lesebriller.

Legger til fra 3/8/2018 19:51:

Det er betydelige forskjeller mellom Carl Zeiss Lotutec og Carl Zeiss Dura Vision Platinum-linser. ?
Verdt å betale for mye for Dura Vision ?

Følgende filer er knyttet til meldingen: 1.jpg, 941x691, 114Kb, 2.jpg, 1001x694, 131Kb

248. spampi, 03/08/2018 23:00
Mimino
betydelig forskjell i linser
99% av plastlinser produseres i forstedene (St. Petersburg virta emip rip), papirene skrives ut etter behov

249. MIMINO, 03/09/2018 00:58
spampi
Karl Zeiss er et viktig punkt, og plasserer linsene overalt, som de som er laget i Tyskland.
Jeg er ikke noen distributør og har ikke 100% garanti, men tror du virkelig at Zeiss vil gjøre dette ?
Hvis Lotutec eller Dura Vision Platinum er laget i Russland og av høy kvalitet, så bare jeg.
Mens jeg tenker på hva jeg skal kjøpe, noe som er bedre å lese Lotutec og Dura Vision Platinum ?
Mer tilbøyelig til Lotutec siden Jeg ser ikke store fordeler sammenlignet med Dura Vision Platinum

250. spampi, 03/09/2018 01:03
Mimino
Carl Zeiss plasserer linsene sine overalt, som de som er laget i Tyskland.
Det viktigste er ikke "hvordan du plasserer", men hvor du skal lage det. For noen år siden, da jeg valgte sportsbriller for meg selv, behandlet jeg denne problemstillingen tett. Alas og ah, importerstatning i dette området skjedde lenge før den såkalte "anti-sanksjoner" og ofte merkede linser rundt det ble bare en sjakt, akk.

Hvis Lotutec eller Dura Vision Platinum er laget i Russland og av høy kvalitet
Kan du sjekke? Jeg tviler på noe

Mens jeg tenker, hva jeg skal kjøpe,
Gå til optikken og la dem vise deg disse linsene, la dem pine deg. Hvis du kjøper på grunnlag av reklame på Internett og nudler fra "optiske konsulenter", så gjør du det

251. MIMINO, 03/09/2018 01:11
spampi
Hvilke nudler, jeg har hatt briller i 4 år Carl Zeiss Lotutec.
Super kvalitet. Spørsmål til briller: plast eller glass? # 230 (http://forum.ixbt.com/topic.cgi?id=15:67139:230#230)
Og uten bevis er dette ikke en samtale.
Hvis du har bevis, er jeg klar til å tro at Zeiss produserer linser i Russland.

252. spampi, 03/09/2018 01:26
Mimino
Jeg har 4 år Carl Zeiss Lotutec
I beste fall er bekreftelse på dette et stykke papir der linsene var.

Super kvalitet
Jeg husker ikke de koreanske cr-39-årene som har hatt briller i nesten 15 år - så snart de forlot butikken. Nyanse - de bor hjemme og brukes bare til datamaskinlesing-handmeyda. Drivhusforhold. Imidlertid ble Trivex litt gul på kortere tid, men jeg går dem nedover gatene.

Zeiss produserer linser i Russland
Hmm, men hvor er Zeiss-fabrikkene generelt, hvor lager de plastlinser til glass?
Ja og 99.9999% Zeiss kontaktlinser - ommerker luksus.

Legger til fra 3/9/2018 01:29:

Lakob
Vel, faktisk koster glassglasskjameleonene mine i størrelsesorden 15 et par glass å jobbe.
.
Moskva

Forståelig nok satte jeg glass-kameleoner for et par år siden satt til 2000 rubler BÅDE.

Legger til fra 3/9/2018 01:32:

Enkel håndtering med LotuTec®: testserien
LotuTec® setter banebrytende standarder for holdbarhet, og det er ingen tomme løfter. Det er gjennomført til en serie med meget omfattende og avanserte tester. I 18 forskjellige oppsett designet for å teste beleggets motstand mot forskjellige forhold - fra vær og syre til mekanisk belastning - ble en eksperimentell ekvivalent funnet og implementert for enhver tenkelig hverdagssituasjon.
Fem eksempler vil gi deg et inntrykk av ytterpunktene som LotuTec® ble fullført til før markedsføringen. Målet med noen av situasjonene den ble utsatt for (ikke å bli etterlignet!) Var bevisst ødeleggelse.
De 5 eksemplene
Eksponering for varme
Eksponering for varme
Testen:
Linsene er fullført til høye temperaturer i flere timer av gangen. LotuTec® besto denne testen med flygende farger.

Hverdagssituasjon:
Linser er fullført til høye temperaturer i en lang periode, f.eks. g. når du lager mat.
Eksponering for friksjon
Eksponering for friksjon
Testen:
En bomullsduk gnides med en definert kraft over linsen flere ganger og i flere sykluser. LotuTec® viste utmerket motstand i denne testen.

Hverdagssituasjon:
Linser rengjøres grundig og regelmessig i flere år - i mer enn 100 timer.
Værprøve
Værprøve
Testen:
Linsene eksponeres vekselvis for kunstig sollys, fuktighet og forskjellige temperaturer. I forvitringsprøven viste LotuTec® enestående kvaliteter i hele levetiden.

Hverdagssituasjon:
Denne testen simulerer hele livssyklusen til et brilleglass over en periode på 200 timer - inkludert alle påvirkningene klimatiske forhold kan ha på linsen.
Salt vann kokende test
Salt vann kokende test
Testen:
Linsene kokes i en definert saltvannsoppløsning i noen minutter i flere sykluser. LotuTec® viste ingen tegn på løsrivelse under hele testvarigheten.

Hverdagssituasjon:
Motstand mot svette er et viktig trekk ved brilleglas - spesielt for sportsentusiaster.
Ekstrem test: tverrluke kutter
Ekstrem test: tverrluke kutter
Testen:
Et barberblad brukes til å lage snitt i basislinsen i et kryss og tvers mønster. Bånd blir deretter gjentatte ganger festet til og fjernet fra linsen i forskjellige sykluser. Linsen blir deretter undersøkt for selv de minste tegn på løsgjøring av belegg. For LotuTec® var denne testen absolutt ikke noe problem.

så sjekket?

253. MIMINO, 03/09/2018 01:51
spampi
Ja, papiret var det som ble laget i Tyskland.
Jeg har ingen annen informasjon.
Selvfølgelig gjorde jeg ikke tester.
Brukte briller bare for arbeid med dokumenter og ved datamaskinen.
Nå er spørsmålet hva du skal kjøpe til briller. ?
Mens du lener Carl Zeiss Lotutec, som et velprøvd alternativ.

254. spampi, 03/09/2018 02:41
Mimino
som et velprøvd alternativ.
.

Selvfølgelig gjorde jeg ikke tester.

255. MIMINO, 03/09/2018 03:00
spampi
Til hva ?
Overflaten er ikke riper, linsen blir ikke gul.
Oleofobe, vannavvisende og smussavvisende egenskaper er til stede.
Alt Carl Zeiss lovet er sant.
Hvor de gjør meg ingen forskjell fordi hovedkvalitet.
Jeg ser ikke etter et billig alternativ å spare på helsen min, men jeg trenger ikke for mye funksjonalitet.
Derfor er jeg for et rimelig alternativ Carl Zeiss Lotutec

256. Lakob, 03/10/2018 00:56
spampi
Jeg satte glass-kameleoner for et par år siden satt til 2000 rubler BÅDE
Og det var sånn, og til og med satte det "-6" polariserte kinesiske glasset "-6" for et par tusen - det vokste ikke sammen, og hadde ikke en måned, protesterte øynene. Jeg har akkurat endret det til vanlig glass, til nå et sted i søppelkassene ligger disse linsene, ikke ødelagte, ikke kotsany.

I utgangspunktet kan du ikke ta god glassoptikk for slike penger hvis dioptrene er små og rammen lar deg sette inn tykt glass, men i oppsettene mine fungerer det ikke, og jeg vil ikke spare på meg selv.

257. Zhelezaka, 03/10/2018 02:17
Lakob
Ja, og jeg vil ikke spare på meg selv.

Trenger ikke.
Plastikkene mine, der jeg går, koster meg et eller annet sted på 12 000 til samme 12. Men det er et komplett sett - noen linser er dråpedøde (de forklarte meg at jeg ikke husker. Et sted sjekken ble lagret) Uten ramme i det hele tatt. De. på titan som ører på sidene. De veier ikke noe, jeg glemmer dem. Live fra 12..

-Che du kan ikke kjøpe vanlige briller?
-Kan du forestille deg hvor mye som er på ansiktet mitt?

Om nødvendig, i morgen kan jeg prøve å heve sjekken.
Linser er ikke de eneste kameleonene

Visste hvorfor og alltid i plast?

Etter å ha hatt en ulykke i glass, skadet min venn spesielt øynene.

258. spampi, 03/10/2018 03:47
Lakob
øynene protesterte.
Dette er strengt individuelt og 99% avhengig av gjeldende diagnose og krumning av installatøren.
Med ukompliserte "+" og "-" små dioptre (opptil pluss 5 kant) er det ikke behov for fancy linser.

-6 er det allerede aspherics som trengs, du kommer ikke utenom det enkle glasset.

Zhelezaka
Men det er et komplett sett - noen slags linser er dråpedøde (jeg ble fortalt at jeg ikke husker. Et sted sjekken ble lagret) Uten ramme i det hele tatt. De. på titan som ører på sidene.
Dette er sannsynligvis rammeløse polykarbonatlinser, og detaljene er bare i oppskriften.

Etter å ha hatt en ulykke i glass, skadet min venn spesielt øynene.
Vel, her kommer de forskjellige funksjonene ut - med små dioptre kan glasset ikke være verre, og pengene som er investert i vedlikehold av bilen, spart på dyr plast, vil bidra mer til sikker kjøring.
En motorsykkelhjelm sparer til tider bedre, men hvem setter den på bilen, bortsett fra syklistene?

Legger til fra 3/10/2018 03:48:

Forespørselen om å skrive hvilke linser som samtalen var gjenstand for
MIMINO skrev, men sjekket ikke om han virkelig hadde slike - han begynte ikke å teste dem

259. MIMINO, 03/10/2018 04:44
spampi
Forespørselen om å skrive hvilke linser som samtalen var gjenstand for
MIMINO skrev, men sjekket ikke om han virkelig hadde slike - han begynte ikke å teste dem
Så jeg skrev at de erklærte egenskapene til Carl Zeiss Lotutec samsvarer.
Overflaten er ikke riper, linsen blir ikke gul, det er en vannavvisende effekt.
I sitt rette sinn vil ingen oppleve kokende vann eller gjøre kutt med en høvel, som du anbefaler.

260. spampi, 03/10/2018 05:04
Mimino
Overflaten er ikke riper, linsen blir ikke gul,
du selv sa - briller, det har ingen innvirkning på linsen - her vil billige Kina alltid fungere.

Ingen vil være i deres rette sinn
Så ovenfor er de samme enkle produsentens tester for å sjekke linsens forfalskede egenskaper.

Legger til fra 3/10/2018 05:05:

I tillegg har du de optiske egenskapene fra papir - dioptre, sylindere, koeff. brytninger - ikke indikert.

261. MIMINO, 03/10/2018 15:11
spampi
Jeg forstår deg ikke, og derfor vil jeg ikke forklare deg lenger.
Les og oversett til russisk fra engelsk hva du foreslår meg å gjøre med briller for testing.
Hvorfor bestemte du deg for at Karl Zeiss tilbyr disse testene til forbrukeren ?
(test med kokende vann eller gjør kutt med en barberhøvel, etc.)
Som forbruker har jeg allerede hevdet at Carl Zeiss lager kvalitetslinser..
Du er ikke fornøyd med Lotutec-serien, kjøp Dura Vision Platinum-serien
Du ga meg ikke engang argumenter om produksjonslandet.
Tilbud om å kjøpe billige kinesiske linser, jeg gjentar at jeg ikke kommer til å spare på helsen.

262. Sykkelteller, 03/10/2018 19:55
Mineralglass er veldig sjeldne nå.

263. spampi, 03/11/2018 04:07
Sykelteller
Mineralglass er veldig sjeldne nå.
Sjeldenhet med belegg, pluss med briller er det vanskeligere å jobbe enn med plast.
I det minste når du steker i kokende olje, er det imidlertid bedre å ha glass fremfor plastglass på deg selv - jeg tror jeg må forklare hvorfor.

Mimino
Du er ikke fornøyd med Lotutec-serien, kjøp Dura Vision Platinum-serien

Jeg er ikke fornøyd med det jeg ikke kan bekrefte. Du, forstår, er fornøyd med å reklamere nudler på ørene.
Jeg antar at barna dine også kjøper babyvann i plastflasker på grunn av avhandlingen som
at jeg ikke kommer til å spare på helsen ?

du foreslår meg å gjøre med briller for testing.
Gode ​​tester der
Det vil med det samme være klart at han betalte for å ha stått, og ikke for tulling, guttene vil ikke skamme seg

Jeg har lesebriller, og jeg ser bare plusser i plastlinser. - det vil si at du bruker briller med superfrakker i drivhusforhold - og du må gå til en butikk i nærheten for å få brød i klatrestøvler med katter?!
Da vil jeg ikke bry deg

264. MIMINO, 03/11/2018 22:36
spampi
Gode ​​tester der
Det vil med det samme være klart at han betalte for å ha stått, og ikke for tulling, guttene vil ikke skamme seg

Normale mennesker kjøper rammer av høy kvalitet, linser av høy kvalitet, kjører gode biler og tar vare på helsen deres.
Og gutter som deg. de viktigste forbrukerne av reklame nudler.
De sitter og gjør tester: kok i henhold til oppskriften din i kokende vann, skrap med en barberhøvel på linsen.
Selv om jeg allerede fortalte deg, som forbruker av disse linsene, at de er av høy kvalitet.

265. spampi, 03/12/2018 15:02
Mimino
Selv om jeg allerede fortalte deg, som forbruker av disse linsene, at de er av høy kvalitet.
Ditt ord om kvalitet er ikke verdt tiden å lese den på..

Jeg har lesebriller, og jeg ser bare plusser i plastlinser. - det vil si at egenskapene til beleggene ikke ble brukt, og det du sier er mer som en lavbudsjett.

Normale mennesker kjøper rammer av høy kvalitet, linser av høy kvalitet, kjører gode biler og tar vare på helsen deres. - Jeg er mer enn sikker på at inntekten og eiendelen din blir mindre enn min, hvis du er så oppblåst for å bevise noe for andre

266. MIMINO, 13/13/2018 02:47
spampi
Ditt ord om kvalitet er ikke verdt tiden å lese den på..
Min mening om en ekte bruker er selvfølgelig ikke interessant for deg.
Les på reklame nudler, kok linsene i kokende vann og skrap dem med en høvel.
Jeg vil lese vurderingene dine og se praktiske materialer.
Trenger ikke å be vanlige forbrukere om å gjøre det, som meg.

dvs. belegningsegenskaper ikke brukt
Boter å lese, mine tidligere innlegg.

mer enn sikker på at inntekten og eiendommen din vil være mindre enn min
Og du trenger ikke å sammenligne Karl Zeiss og kinesiske forbruksvarer.
Når du lærer hvordan du kan tjene penger selv, trenger du ikke lenger å koke linsene i kokende vann og skrape dem med en barberhøvel.

267. Andrey Smile, 04/11/2019 11:03
Så Karl Zeiss ble forført av reklame og kjøpte en zeiss photofusion duravision platina. Spar penger, ikke kjøp denne UG. Blending, gjenskinn er veldig merkbar. Spesielt om kvelden, når du går under lysene, er det en følelse av at du ser gjennom objektivet på kameraet (du vet at det pleide å være en slik effekt - en tynn lyslinje fra lyskilden). Før det hadde han på seg Rodenstock Perfalit Sport 2 i 5 år - han visste ingen problemer. Ikke mer zeiss

268. Soff, 04/12/2019 21:08
Eksisterer metallrammer i naturen? Spørsmålet oppsto fordi de som kjøpte på apoteket (og de sverget til meg ed at det var metall) - skrellet av etter tre måneder som alle andre rimelige.

269. animato, 04/12/2019 22:16
Soff

Det skjer, bare ikke kjøp rammer i dette landet. Kjøpte for veldig lenge siden i Ukraina i fielmann - ligger fremdeles bare i tilfelle. Lag en oppskrift når du skal et sted å hvile på et anstendig sted, gå til optikken og bestille.
Nå bestiller jeg bare via Internett. Passer bedre enn noen kjøpt / laget her..

270. Soff, 13/04/2019 02:00
animato

Så og for å bestemme hvordan? Det virker umulig. Jeg har et problem - alle glassene malt med noe av en eller annen grunn skreller av umiddelbart. Tilsynelatende er jeg en slags giftig. Jeg vil ha en dumt stålramme, men jeg vet ikke hvordan jeg skal finne den.

271. spampi, 04/14/2019 05:38
Andrey Smile
og kjøpte en zeiss photofusion duravision platina. [kilde = 15: 67139: 267]
Kanskje du forfalsker en falsk under dekke av originalen. I optikk fra Den russiske føderasjon, akk, dette er veldig ofte.

272. rita_ssv, 04/17/2019 15:45
Min plast er allerede 8 år gammel, utslitt litt, men all den brusen

273. spampi, 05/08/2019 08:23
Jeg ble bedt om forresten en måte å sjekke om linsen har UV-briller eller ikke. Metoden er ikke veldig nøyaktig, men likevel veldig rimelig.
Vi trenger kameleonglass og en lommelykt med UV, slikt. slik at kameleonene svarer på det. Vanligvis er de installert i kinesiske laserpekere for å sjekke penger..
Vi lyser gjennom testlinsen på et tettpresset kameleonobjektiv og ser om det er mørkfarging av kameleonet eller ikke. Trekke konklusjoner.

274. DimaM, 05/08/2019 09:05
spampi
Vi lyser gjennom testlinsen på et tettpresset kameleonobjektiv og ser om det er mørkfarging av kameleonet eller ikke. Vi trekker konklusjoner. [kilde = 15: 67139: 273]

Sannsynligvis lettere å legge en regning under linsen.
I tillegg reagerer "kameleoner" ikke bare (eller til og med ikke så mye) på UV som de ganske enkelt gjør for sterkt lys.

275. spampi, 05/08/2019 09:26
Dima
Det er sannsynligvis lettere å legge en regning under linsen [kilde = 15: 67139: 274]
interessant merknad forresten
https://lampaexpert.ru/vidy-i-tipy-lamp/kvartsevye-i...cheniya-fonarya-2
https://ultrafiolet.guru/kupit-uv-kontrol-zashhitnyh...a-proverki-deneg/
https://ultrafiolet.guru/kupit-uv-kontrol-zashhitnyh...ej-ultrafioletom/

men på kameleonene er et mørkt sted tydeligere synlig

"kameleoner" reagerer ikke bare (eller til og med ikke så mye) på UV som de bare gjør for sterkt lys. [kilde = 15: 67139: 274]
Ikke et faktum, i rom med lamper falmer de ikke.

276. DimaM, 05/08/2019 09:30
spampi
Ikke et faktum, i rom med lamper falmer de ikke. [kilde = 15: 67139: 275]

Lamper gir ikke slik belysning. Selv om ja, i optikk er det med en UV-lampe det demonstreres kameleonisme.

277. Evil Muzyk, 05/08/2019 12:37
Dima
I tillegg reagerer "kameleoner" ikke bare (eller til og med ikke så mye) på UV som de ganske enkelt gjør for sterkt lys. [kilde = 15: 67139: 274]
De gamle kameleonene mine lysnet da jeg nettopp kom inn i bilen - en frontrute og glass ble ikke mørkere.

278. DimaM, 05/08/2019 12:40
Onde Muzyuk
Mine gamle kameleoner lyste opp når jeg akkurat kom i bilen [kilde = 15: 67139: 277]

Kom, daggry, du har aldri hatt en bil.

279. Onde Muzyk, 05/08/2019 12:45
Dima
Hva gjør du? Hele forumet har lenge visst at jeg alltid har ridd på Prius, men nå har han dødd av vår "høykvalitets" bensin ICE, jeg måtte selge og kjøpe Matiz, gradvis bli vant til venstre og manuell girkasse fra høyre stasjon.

280. sheff10, 06.23.2019 19:16
Svaret på briller er ikke plast, ikke glass, men et valg, Norbekov eller Bronnikov.

281. DBer, 06/23/2019 19:39
Onde Muzyuk
De gamle kameleonene mine lysnet da jeg nettopp kom inn i bilen - en frontrute og glass ble ikke mørkere. [kilde = 15: 67139: 277]
Det er helt normalt, og derfor helt forlatt dem. UV-glass filtrerer godt.

282. spampi, 06/24/2019 00:23
Dber
UV-glass filtrerer godt. [kilde = 15: 67139: 281]
ser på hvilken frontrute og ser på hva slags linsemateriale. Det er komplisert

283. DBer, 06/24/2019 02:26
spampi
Det er komplisert
[kilde = 15: 67139: 282]
Jeg er klar over at "vitenskap kan gjøre mye githiks," og selv om jeg ikke er et hydrokarbon i det hele tatt, er jeg til og med PHIR, men jeg forstår hva glasset skal gå gjennom.

Og hvis de sier til meg - nå slipper den nye hydrokarbonbilen deg inn - jeg vil ikke brenne dem og fylle dem opp med små fragmenter i drivhuset

284. HQStorm, 07/04/2019 01:34
sheff10
Svaret på briller er ikke plast, ikke glass, men valget av Norbekov eller Bronnikov. [kilde = 15: 67139: 280]
Og for å øke veksten, må du henge på den horisontale linjen. Vaska hang i barndommen, så lenge

285. Ivan Seliger, 07/04/2019 13:29
Så hvis ens egne følelser og erfaring antyder det andre, er det tvil. Jeg foretrekker glass.

sitat (Ivan Seliger [kilde = 15: 67139: 285]):
Så hvis ens egne følelser og erfaring antyder det andre, er det tvil. Jeg foretrekker glass.

286. Super_geroi, 07/04/2019 13:48
287. Soff, 07/04/2019 13:50
Super_geroi

Ikke riper siden plast

288. Evil Muzyk, 07/04/2019 14:12
Glass definitivt!

289. animato, 07/04/2019 14:15
Super_geroi
Hva annet er bedre enn glasset beskrevet ovenfor? [kilde = 15: 67139: 286]
På +46 i bilglasset fører ikke, i motsetning til plast.

sitat (animato [kilde = 15: 67139: 289]):
Super_geroi
Hva annet er bedre enn glasset beskrevet ovenfor? [kilde = 15: 67139: 286]
På +46 i bilglasset fører ikke, i motsetning til plast.

Legger til fra 7/4/2019 14:35:

Ikke riper siden plast


Det er ja. En av få fordeler.
290. Super_geroi, 07/04/2019 14:35

291. animato, 07/04/2019 14:41
Super_geroi
Det svetter. Hvor mye sterkere er ikke viktig. Fordi akkurat som om du trenger å se noe med en gang - du må tørke.

292. Levar, 08/28/2019 15:30
Dima
I tillegg reagerer "kameleoner" ikke bare (eller til og med ikke så mye) på UV som de ganske enkelt gjør for sterkt lys. [kilde = 15: 67139: 274]

Du tar feil. Fotokromiske linser reagerer spesifikt på UV, og mørkner derfor verken i et lyst rom eller i en bil hvis glass blokkerer UV nesten fullstendig

293. spampi, 08/29/2019 00:29
Levar
Dima
I tillegg reagerer "kameleoner" ikke bare (eller til og med ikke så mye) på UV som de ganske enkelt gjør for sterkt lys.

Du tar feil. Fotokromiske linser reagerer spesifikt på UV, så [kilde = 15: 67139: 292]

vær redd for at det er forskjellige typer kameleoner

294. 4nik, 08/29/2019 00:41
Verken glass eller plast, men Utekhin-gymnastikk (https://nashezrenie.ru/2-uncategorised). Med hennes hjelp forbedret jeg synet mitt fra - 4 til nesten 1. 35 år allerede går jeg uten briller.

295. spampi, 08/29/2019 01:37
Er det noen som har erfaring med å bruke regnløsninger til biler på brilleglas??

296. Soff, 08/29/2019 01:38
4nik
gymnastikk Utekhina. [kilde = 15: 67139: 294]

Akkurat nå prøvde jeg å lese med det ene øyet og. Jeg kunne ikke gjøre noe fordi det dobler seg fra noen øyne. Dette er normalt?

297. spampi, 08/29/2019 02:52
Soff
Dette er normalt? [kilde = 15: 67139: 296]
Dette er et problem med linsen, muligens begynnelsen av grå stær.

Akkurat nå prøvde jeg å lese med det ene øyet og. Jeg kunne ikke gjøre noe fordi det dobler seg fra noen øyne. Dette er normalt.?


Det er vanskelig til å begynne med, men så blir du vant til det og gjør alt automatisk. Øynene blir sakte bedre.
298. 4nik, 08/29/2019 05:20

299. vm201908, 08/29/2019 05:25
4nik
Verken glass eller plast, men Utekhin-gymnastikk. Med hennes hjelp forbedret jeg synet mitt fra - 4 til nesten 1. 35 år allerede går jeg uten briller. [kilde = 15: 67139: 294]

Og behandlingen for alle sykdommer er eikebark. universelt.