La Roche-Posay Næringsmiddel for tørr hud

La Roche-Posay Nutritic er en linje for å gi næring og gjenoppretting av tørr hud i ansiktet og leppene..

Her er en artikkel på nettstedet der vi undersøkte årsakene til tørr hud.

Slik beskriver La Roche-Posay Nutritic Intense-produkter:

Ernæringsintensive produkter er designet for tørr sensitiv hud. De eliminerer ubehag, mykgjør og beroliger huden..

Sammensetningen inkluderer MP-Lipider - en ny generasjon lipider som kan utløse 3 hudbeskyttelsesmekanismer.

La Roche-Posay ernæringsmessig næringskrevende næringskrem for dypt restaurering av tørr og veldig tørr hud

La Roche-Posay ernæringsmessig næringskrem til dypt restaurering av tørt og veldig tørt skinn reklamen beskriver:

NUTRITIC INTENSE Nærende krem ​​for dyp utvinning av tørr sensitiv hud har en rik, omsluttende struktur. Den omslutter huden forsiktig og gjenoppretter intensivt de øvre lagene i overhuden.

En ny generasjon MP-lipider med en påvist effekt på syntesen av fuktighetsgivende ingredienser som er nødvendige for å beskytte huden.

Indikasjoner for bruk:

Veldig tørr hud.

Nutritic Intense Rich krem ​​gjenoppretter hydrolipidmantelen, normaliserer nivået på hudens naturlige fuktighetsgivende faktor.

Produktet forbedrer den beskyttende funksjonen på grunn av innholdet av sheasmør, gjenoppretter komfort og mykhet i huden. Den fengslende lyden av sitrusnoter, aromaen av hvite blomster og sandeltre rømme gir en følelse av harmoni, selvtillit og morgendagen.

Kjemisk oppbygning:

  1. GLYCERIN - en flerverdig fettalkohol, refererer til universal fuktighetskrem, er mye brukt i forskjellige kosmetikk. Den viktigste egenskapen er å tiltrekke og holde vannmolekyler i nærheten..
  2. CETEARYL ALCOHOL - kan fås syntetisk eller fra kokosnøttolje. Blødgjørende, emulsjonsfortykningsmiddel, ledende middel for andre ingredienser.
  3. CAPRYLIC / CAPRIC TRIGLYCERIDE - hentet fra kokosnøttolje og glyserin. Blødgjørende stoff av høy kvalitet, rik på fettsyrer, som gjenoppretter den skadede overflaten på huden, fukter huden og forhindrer tap av fuktighet. Det har betennelsesdempende egenskaper. Påstander om komedogenisitet av denne ingrediensen er ikke bekreftet av studier..
  4. GLYCERYL STEARATE - emulgator, etter bruk av det blir huden glatt å ta på.
  5. ALKOHOLDENAT. - denaturert etylalkohol, laget av gjæring fra karbohydrater eller syntetisert fra olje. Antimikrobielt middel - brukes som konserveringsmiddel for kosmetiske produkter. Det avfetter og tørker huden veldig, forårsaker irritasjon av sensitiv hud, skader hudbarrieren. Fremmer skade på huden av frie radikaler. Veldig "dårlig" ingrediens!
  6. ETYLHEXYL PALMITATE - en blanding av fet alkohol og palmitinsyre, fungerer som et mykgjørende middel, refererer til de "gode" ingrediensene.
  7. DIMETHICONE er et kjemisk inert silikonkjemikalie. Gir huden mykhet og fløyelsaktig, gir kremen glid på huden og gjør det lettere å påføre, forhindrer hudirritasjon og rødhet, skaper en lys film på hudoverflaten som ikke forstyrrer hudens åndedrett. Ikke komedogen.
  8. BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER / SHEA BUTTER - sheasmør, eller sheasmør. En av de beste kosmetiske ingrediensene, rik på antioksidanter, fettsyrer. Mykner og fukter huden, gjenoppretter den naturlige fuktighetsgivende faktoren på hudoverflaten.
  9. MYRISTYL MYRISTATE - Myristinsyreester. Det brukes til å myke opp huden. Dessverre komedogen.
  10. NIACINAMIDE - Niacinamid eller vitamin PP (eller B3) er en av de beste kosmetiske ingrediensene. Det forbedrer mikrosirkulasjonen, øker hudens elastisitet, forbedrer hudbarrierefunksjonene og stimulerer syntesen av ceramider og fettsyrer. Beskytter huden mot fuktighetstap. Skjer ut hudfargen, reduserer alvorlighetsgraden av flekker etter kviser og postinflammatorisk pigment.
  11. PEG-100 STEARATE, GLYCINE SOJA OLJE / SOYBEAN OLJE, SODIUM POLYACRYLATE, MYRISTYL MALATE FOSFONSYRE, DISODIUM EDTA, CAPRYLYL GLYCOL, CITRIC ACID, TOCOPHEROL, PENTAERYTHRITYL TETRYNCHER

Konklusjon:

La Roche-Posay Nutritic - en basiskrem for tørr hud, inneholder helt vanlige bløtleggere, silikoner, fuktighetskremer og sheasmør - alt for å myke opp tørr hud.

Den inneholder alkohol i høy konsentrasjon, men i et slikt verktøy spiller alkohol rollen som en emulgator mer. Selv om alkohol selvfølgelig ikke er den mest nødvendige ingrediensen for tørr og sensitiv hud..

Les artikkelen min om farene ved alkohol i kosmetikk.

Det er mange ulemper - emballasje i en krukke, og for lav konsentrasjon av aktive stoffer som gjenoppretter hudbarrieren som virkelig er nyttig for tørr hud, og det fullstendige misforholdet mellom reklame løfter med virkeligheten.

Passer til tørr hud, uansett alder. Må ikke brukes til fet hud, da det er mulig å tette porene..

La Roche-Posay Ernæringsnæringsnæringsintensjonskrem

La Roche-Posay Nutritic i reklame er ikke forskjellig fra det forrige verktøyet.

La oss se på sammensetningen, men å pakke produktet i et rør er alltid bedre)))

Kjemisk oppbygning:

  1. PARAFFINUM LIKVIDUM / MINERALOLJE - flytende parafin, et produkt av destillasjon av olje, dets raffinerte fraksjon, der det ikke er skadelige stoffer og forbindelser. I rettferdighet må jeg si at olje er et naturlig produkt, og selv i dag anser kirurger og hudleger Vaseline som den beste fuktighetskremen. Det skaper en lufttett film på hudoverflaten som forhindrer fordamping av vann fra hudoverflaten og kalles okklusiv. Det er mye brukt i behandling av økt tørr hud med dermatitt, nevrodermatitt. Det er en viktig komponent i enhver emulsjon og er derfor så vanlig i kosmetikk. Av de alvorlige ulempene med vaselin - det gjør huden for fet, hvis du bare bruker ren vaselin, så kan huden under laget "puster ikke", og kan motvirke, og på denne bakgrunn er en sekundær infeksjon mulig. Derfor, for eiere av fet hud, anbefales ikke bruk av produkter med høy konsentrasjon av vaselin.
  2. DIMETHICONE, GLYCERIN - silikon og fuktighetskrem, se over,
  3. BIS-PEG-18 METHYL ETHER DIMETHYL SILANE - syntetisk silikon, mykgjør huden, fremmer bedre blanding av andre aktive ingredienser i tonic, har rensegenskaper. Ikke giftig for huden.
  4. SYNTHETIC WAX er en syntetisk voks oppnådd fra en blanding av forskjellige oljer. Det brukes som fortykningsmiddel og stabilisator av emulsjoner, det hører til de "gode" ingrediensene..
  5. Etylheksylpalmitat, Butyrospermum Parkii smør / Shea smør, glycerylstearat, behenylalkohol, ALUMINIUM stivelse oktenylsuccinat, HEXYLDECANOL, heksyldecyltrimetylammonium laurat, Cera MICROCRISTALLINA / mikrokrystallinsk voks, niacinamid, P ARAFFIN, glycerylstearat citrat, DIMETHICONOL, myristylalkohol malat fosfonsyre, ammonium POLYACRYLDIMETHYLTAURAMIDE / AMMONIUM POLYACRYLOYLDIMETHYL TAURATE, DISODIUM EDTA, DISODIUM ETYLENDICOCAMIDE PEG-15 DISULFATE, CAPRYLYL GLYCOL, XANTHAN GUM, ACRYLATES COPOLYMER, TOCOPHEROL, FENOXYETHANOL FRAFANCE

Konklusjon:

Ja, komposisjonene til disse kremene for tørr hud er veldig like. Bare denne kremen er enda tykkere på grunn av flytende parafin.

Plusset er mangelen på alkohol, selv om det her absolutt ikke ville skade))

Og i hovedsammensetningen - alle de samme mykgjørende stoffene og silikonene som i forrige krem. Forvent ikke mer enn mykgjøring av huden.

Det er en duft i begge produktene - men i en veldig lav konsentrasjon tror jeg ikke at det vil forårsake negative reaksjoner fra huden.

Bare for å gjenopprette veldig tørr og flassende hud - ansikt, hender, føtter. For alle aldre. Det er mulig som et forsvar i kraftig frost, men prøv å ikke bruke dette verktøyet i lang tid. Fjernet tørr hud - gå til en krem ​​lettere tekstur.

La Roche-Posay Ernæringsnæring NØDRE LEVRES NÆRINGSBALM FOR DYP RESTORASJON AV LIPESKIN

Les beskrivelsen av dette leppe hudpleieproduktet fra La Roche-Posay Nutritic:

På grunn av innholdet av biolipider og ceramider, gjenoppretter NUTRITIC LEVRES leppens hud og beskytter den mot tørrhet, tetthet, sprekker og peeling.
Ernæringsmessig leppestokk kan brukes hele året.

Indikasjoner for bruk:

Tørre, følsomme lepper.

Anbefalinger om bruk: å bruke om nødvendig på lepper til voksne og barn på 3 år.

Kjemisk oppbygning:

  1. Polyetylen - en syntetisk komponent som regulerer produktets konsistens, øker viskositeten.
  2. Polybuten er en polymer avledet fra mineralolje. Emulsjonstykningsmiddel og smøremiddel (for bedre påføring og glidning av kremen på huden). Ikke giftig for huden.
  3. Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2 - mykgjørende, emulsjonsfortykningsmiddel. Ikke giftig for huden.
  4. Butyrospermum Parkii (Sheasmør) - sheasmør, se ovenfor.
  5. Hydrogenert polyisobuten - mykgjørende mykgjør huden.
  6. Myristyl Myristate - mykgjør huden, komedogen.
  7. Cera Alba (bivoks) - typer voks oppnådd fra honningkaker. Regulerer viskositeten til emulsjonen, mykgjør og fukter huden.
  8. Octyldodecanol - en emulgator, gir "opacitet" til produktet, forbedrer glidingen av stoffet på huden. "God" ingrediens.
  9. Ricinus Communis (Castor) Seed Oil - ricinusolje, mykgjørende, skaper en film på overflaten av huden som forhindrer tap av fuktighet. Litt klissete. "God" ingrediens.
  10. Cetylalkohol er en fet alkohol, kan fås både syntetisk og fra kokosnøttolje. Blødgjørende, stabilisator og fortykning av emulsjoner, bidrar til en dypere penetrering av andre aktive ingredienser i kremen. Ikke-irriterende for huden, ansett som en god ingrediens for huden..
  11. Limnanthes Alba (Meadowfoam) Seed Oil er en engpenny, rik på antioksidanter, umettede fettsyrer og vitamin E. Typisk brukes førstpresset olje. Ikke etterlater fet glans på huden, blir raskt absorbert.
  12. Cetylpalmitat, glyserin, Ribes Nigrum (svartstrøm) frøolje, Echium Lycopsis fruktolje,
  13. Coriandrum Sativum (koriander) fruktolje - koriander - krydder. Henviser til dufter. Kan forårsake hudirritasjon, spesielt sensitiv hud. Antiseptisk middel. Har fotosensibiliserende aktivitet (fører til dannelse av pigmentering under påvirkning av solen), kan forårsake kontakteksem.
  14. Prunus Armeniaca (aprikos) kjerneolje, tokoferylacetat, hydroksypalmitoyl-sphinganin, tertradibutyl pentraerythrityl, hydroksyhydrocinnamat, titandioksyd, stearylalkohol, glycin soja (soyabønne) olje, myristylalkohol, palyl

Konklusjon:

La Roche-Posay Ernæringsmelisse for tørr hud i leppene - takler reklameløfter, takket være mykgjørende stoffer, voks og oljer i komposisjonen.

Mindre - tilstopping av porene langs den røde kanten av leppene er mulig, siden den inneholder potensielle komedogener.

Det kan brukes om vinteren for å lindre tilstanden til forvitrede lepper. Men prøv å bruke slike midler på huden ikke mer enn 3 ganger om dagen, før du går ut.

Og om dagen bruker du lettere kremtekstururer, for eksempel øyekrem.

Men hvis jeg måtte velge midler for veldig tørr hud, ville jeg ikke brukt La Roche-Posay-kosmetikk på grunn av "pris-effekt" -forholdet.

For tørr hud kan du velge midler fra Librederm-budsjettet, for eksempel.

La Roche-Posay Nutritic Intense Rich ansiktskrem, og andre liker det. - anmeldelse

Olga # 51 Aktivt medlem

Hei jenter. Jeg har forberedt kosmetisk til vinteren, men av en eller annen grunn er det helt borte. Imidlertid bruker jeg den såkalte vinteren mer næringsrike kremer. I fjor vinter ble jeg reddet av LRP Nutrinic krem, som av en eller annen grunn ble avviklet og i stedet for Nutritic, tilbød produsenter oss nye produkter: Nutritic Nntense (i et rør) og Nutritic Intense Riche (i en krukke), som er mer avanserte. Jeg valgte en krem ​​i en krukke med Riche honningkake. I følge handlingen på apoteket fikk han meg billig, omtrent 600 rubler. mot 1000r. Etter å ha hentet hjem en krukke, leste jeg noen anmeldelser om dette produktet, og mange av dem viste seg å være negative. Jeg var opprørt og påførte til og med tidligere denne kremen på albuen, i tilfelle "du vet aldri hva." Eksperimentet ble en suksess, skrekkhistoriene ble ikke bekreftet.

Om kremen: produktet er i en tung glasskrukke, en slikkepott er ikke festet. Kremen, i utseende, er veldig tykk, men er skrevet uten problemer, den smelter umiddelbart og absorberer på huden uten å etterlate et snev av fettete, noen film, klissethet og andre problemer. Huden får et absolutt matt utseende. Kosmetikk og kremer ruller ikke på det. En behagelig følelse av balanse gjenstår hele dagen. Kremen er tilstrekkelig smaksatt med en behagelig vinterparfyme, men du blir vant til denne lukten til 2 bruk, og da kjennes den ikke. For tørr hud - denne kremen er bare et funn:

På forhånd, allerede før vinteren, kjøpte jeg, nå utgått, den "vanlige" ernæringsmidlet. Dette produktet er ikke smaksatt. Det er også et flott alternativ for tørr hud om vinteren..

Kommentaromtale nyttig? Ja 21 Nei 10

Anna_Geo
Moskva Aktiv medlem

30. desember 2013

Hallo Holguin. Men dette næringsstoffet til det "vanlige" har ikke en sammensetning, men en bombe. Jeg hadde en, den var ikke nyttig for meg, jeg kastet den ut. Det er bra bare for å gå på ski og gå i kulda. For normalt vinterliv er huden for fet krem ​​som sitter på huden som en oljefilm.

Olga # 51 Aktivt medlem

30. desember 2013

Anna_Geo, tell det opp, men for meg er det overhodet ikke fettete, men til og med matting (det er den ene kremen, den andre). Ikke rart at andre kremer ikke passer meg på noen måte, alt er helt tørket. Disse ser for virkelig tørr hud..

Anna_Geo
Moskva Aktiv medlem

30. desember 2013

Ol, vel, jeg ville fortsatt ha dette 2,5% bare for turer (jeg ville brukt uten sminke). Vel på fiks: mineralolje, silikoner, syntetiske vokser, parafin. Vel, bare hvis du beskytter deg mot frost en gang til.

Olga # 51 Aktivt medlem

30. desember 2013

Anna_Geo, jeg har en tristhet. Andre passer meg ikke. Jeg drømmer generelt om å bruke en mirakuløs suite (det handler om ansiktskremer). Men fra det mirakuløse for meg så langt, bare LRP, resten er dårlig. Lite kjente merker som er i nettbutikker - jeg stoler ikke på, skilsmisse er alt. Vårt hjemlige, som fabrikken frihet, for meg = kviser, hypodermic, fett ansikt. Forresten, fra apoteket, Vichy krem, passet jeg heller ikke. Avenue og så videre. vi har ikke på apotek.

Anna_Geo
Moskva Aktiv medlem

30. desember 2013

Ol, det vet jeg ikke da :) Vel, det er redsel, ikke komposisjonen. For hver dag enda mer. Jeg tror det er nødvendig å se etter kremer til vinteren der squalane er et sted øverst på listen. Panthenol i sammensetningen er også velkommen, lindre peeling. Vel, det er kremer med en normal fuktighetsgivende sammensetning, du trenger bare å se, mest sannsynlig på apotek.

Olga # 51 Aktivt medlem

30. desember 2013

Anna_Geo, med en helt normal komposisjon, møtte ikke opp, og hvis jeg hadde en sjanse til å bruke noe "naturlig" og 100% organisk, så passet det ikke i det hele tatt og til og med gjorde vondt. Jeg tror at i slike produkter er noen av ingrediensene rett og slett skjult. Men naturlig nok vil jeg se nøye og se etter en mer ideell komposisjon. takk for rådet.

Anna_Geo
Moskva Aktiv medlem

30. desember 2013

Ol, hvis jeg ser det på apotek, vil jeg si. Jeg respekterer Bepanten. Jeg kjøper den som en ansiktskrem. Veldig lik.

Anna_Geo
Moskva Aktiv medlem

30. desember 2013

Olga, jeg dro til apoteket i dag for Iklen fra Noreva, generelt Aquareva-serien av dette merket uten noen ekle ting som maskinolje (mineral). Så er det en hel serie Fiziogel TM-produkter på apotek (jeg har 3 produkter, ansiktskrem er veldig fet for meg), de roser disse produktene på Internett. Vel, det krem-vitamin "F99" fete og dristige virker også egnet for vinteren som en gjenopprettende middel.

La roche posay / ernærende nærende krem ​​la roche-posay næringsrik intens rikdom for dyp gjenoppretting av tørr og veldig tørr hud (la roche pose ernæringsmessig), 50 ml

Komfortabel hudtilstand, manglende tetthet og prikkende følelse.

produktbeskrivelse

Utfør tre hovedfunksjoner for å gjenopprette hudbeskyttelse: Styrke strukturen i huden ved å syntetisere proteiner og enzymer; Aktiver syntesen av keramider for å gjenopprette lipider; Gjenoppretter hudens fuktighet. Ingen ekstra konserveringsmidler tilsatt sammenlignet med kremformelen i røret. Komfortabel hudtilstand, manglende følelse av tetthet og prikking. Evnen til å uttrykke følelser og bruke sminke fritt. Effektivitet: Etter den første applikasjonen: * Eliminerer ubehag og lindrer: 94% av brukerne. Gir hudkomfort hele dagen: 89% av brukerne 15 dager etter påføring: * Nærer huden dypt: 89% av brukerne. Skinn får ytringsfrihet: 86% av brukerne. * Selvvurderingsprøve med 75 kvinner med veldig tørr hud, Tyskland, etter 2 uker. applikasjon.

Tips om søknad

Aktive komponenter

Del erfaringer med oss! Vennligst legg igjen anmeldelsen din. Tilbakemeldinger fra uregistrerte brukere vil stå i kø for vurdering av nettstedets administratorer og vil bli publisert etter godkjenning.
For å hoppe over godkjenningsprosessen, kan du registrere deg her..
Hvis du har spørsmål om produkter, kan du kontakte supporten vår..

Gi tilbakemelding

CosmeticPoint tilbyr deg for øyeblikket tre leveringsmetoder:

  • levering med kurer kl
  • levering til hentepunkt eller postomat valgt og praktisk for deg
  • Levering med russisk post

Vi samarbeider med noen av de beste transportselskapene i det russiske markedet. Blant dem er DPD, OZONE, BoxBerry og andre.

Kundeservice velger alltid et transportfirma for hver ordre individuelt. Slik at det er det mest praktiske og raske for kjøperen.

Gjennomsnittlig leveringstid i Moskva og Moskva-regionen er 2 virkedager, i St. Petersburg og Leningrad-regionen 3 arbeidsdager. Gjennomsnittlig leveringstid til andre regioner i Russland er fra 4 til 7 dager. Leveringstider ved bruk av den russiske posten avhenger av eksterniteten i bosetningene, men i gjennomsnitt når pakker 12-15 dager.

La Roche Posay ernæringsintensiv ansiktskrem

En god ansiktskrem som kan vitalisere huden!

La Roche Posay Nutritic Intense ansiktskrem basert på termisk vann ble min frelser i den kalde årstiden for andre sesong på rad. For noen år siden anbefalte en hudlege at jeg bruker kosmetikk av dette merket, siden jeg er følsom og utsatt for tørr hud.

Dyp hud nærende krem.

Gjenoppretter komfort, mykgjør, beroliger.

Eliminerer ubehag i huden.

Kremen omslutter huden forsiktig og gjenoppretter intensivt de øvre lagene i overhuden.

Denne kremen er beregnet på tørr og sensitiv hud. Det nærer og fukter huden perfekt. Glatter ut og gjenoppretter dypt - og dette er ikke en midlertidig effekt, men et veldig effektivt og reelt resultat fra bruken av denne kremen.

Resultat: hud, etter bruk, fuktig, myk og fløyelsaktig. Ser flott ut!

Aromen av kremen er skånsom og behagelig, den forsvinner raskt, noe som er veldig bra.

Krem tetter ikke porene og forårsaker ikke kviser (selv om produsenten ikke sier det på pakken).

Kremen inneholder ikke parabener.

I en kald periode når oppvarming er slått på, er denne kremen bare en frelse! Men for varm tid, motsatt - huden fra den fet og blank. Derfor, så snart det blir kaldere, får jeg det og går! Min frelser!

Skuffelse ((I mitt tilfelle har kremen feil. Gjennomgang oppdatert: økt karakter til 4.

Jeg er veldig god på La Roche kosmetikk, og i kosmetikkvesken min er det mange produkter fra dette produksjonsselskapet. Derfor er min litt negative anmeldelse om NUTRITIC INTENSE-krem personlig min subjektive mening og min opplevelse av å bruke).

Generelt sett har jeg kombinasjonshud, det er flekker av tørrhet (DET ER MER), og det er steder som er utsatt for fet.

Jeg kjøpte en krem ​​for å fortsette hudpleien etter gul peeling. Rett etter peeling brukte jeg også La Roche Pose middel CICAPLAST BAUME B5 (- effekten av utvinning og ekspresshjelp var god). Da bestemte jeg meg for å se etter noe enklere..

Beskrivelsen av Nutritic Intensity Cream var: en nærende krem ​​for dyp restaurering av huden.

egnet for tørr sensitiv hud

Så, jeg kjøpte en krem. Til å begynne med likte jeg ikke kremen. LIKER IKKE: 1) LUKT. for sterk og irriterende - det lukter bestemors førstehjelpsutstyr (

2) det etterlater en fettete film i ansiktet (det var ikke noe fra CYCAPLAST), det er dårlig opptatt i huden min, tung (

3) kan ikke brukes til sminke - fet, alt er skinnende, følelsen av at huden ikke puster (

Generelt er jeg ikke fornøyd med kjøpet. Jeg bruker krem ​​om natten eller på ettermiddagen på separate helt tørre områder, hvis jeg sitter hjemme og ikke drar noe sted.

På grunn av det faktum at jeg ikke bruker det fullt ut, er jeg selvfølgelig misfornøyd med prisen på -860 rubler)

La Roche Pose Nærende krem ​​for dyp hudre restaurering Ernæringsintensiv rik,

2017 r.

MERK!

anbefalte produkter

beskrivelse

Utfør tre hovedfunksjoner for å gjenopprette hudbeskyttelse:
Styrke strukturen i huden ved å syntetisere proteiner og enzymer;
Aktiver syntesen av keramider for å gjenopprette lipider;
Gjenoppretter hudens fuktighet.

Ingen ekstra konserveringsmidler sammenlignet med kremformelen i røret.

Komfortabel hudtilstand, manglende følelse av tetthet og prikking. Evnen til å uttrykke følelser og bruke sminke fritt.

Etter den første søknaden: *
Eliminerer ubehag og beroliger: 94% av brukerne.
Gir hudkomfort hele dagen: 89% av brukerne 15 dager etter påføring: *
Nærer huden dypt: 89% av brukerne.
Skinn får ytringsfrihet: 86% av brukerne.

* Selvvurderingsprøve med 75 kvinner med veldig tørr hud, Tyskland, etter 2 uker. applikasjon.

AKTIVE KOMPONENTER

Innovasjon: MP-Lipider - en unik aktiv komponent i en ny generasjon, som er resultatet av dermatologisk utvikling innen atopi.

HUDTYPE
TEKSTUR

En fyldig ultra-nærende krem ​​for dyp hudrestaurering, skapt på grunnlag av en ny generasjon MP-Lipider.

APPLIKASJON

Påfør daglig i ansiktet, nakken og dekolletasjen om morgenen og / eller kvelden.

BARCODE
KJENNETEGN

Problemer - Tørrhet og peeling, følelse av tetthet

Formål - Restaurering og ernæring, Fuktighetsgivende og mykgjørende

Type produkt - Balm

Produktområde - Ansiktspleie

Opprinnelsesland - Frankrike

Type kosmetikk - Apotek

SPONSORSKAPPRODUKTER

Ekspertkonsultasjon alle

vennligst råd omsorg

Hei, vennligst råd, pleie Huden er tørr, følsom. Etter vask er pannen bokstavelig talt strukket, det er umulig å røre før jeg har fuktet kremen.

La Roche-Posay ernæringsintensiv rikdom

Nærende krem ​​for dyp utvinning av tørr og veldig tørr hud

La Roche-Posay ernæringsintensiv rikdom

Gratis
levering fra 1000 ₽

Levering gjennom hele
den russiske føderasjonens territorium

Kvalitetssikring
produksjon

    Beskrivelse

La Roche-Posay ernæringsintensiv rikdom

NUTRITIC INTENSE Nærende krem ​​for dyp utvinning av tørr sensitiv hud har en rik, omsluttende struktur. Den omslutter huden forsiktig og gjenoppretter intensivt de øvre lagene i overhuden. En ny generasjon MP-lipider med en påvist effekt på syntesen av fuktighetsgivende komponenter som er nødvendige for å beskytte huden. Indikasjoner for bruk: Veldig tørr hud. Nutritic Intense Rich krem ​​gjenoppretter hydrolipidmantelen og normaliserer nivået på hudens naturlige fuktighetsgivende faktor. Produktet forbedrer den beskyttende funksjonen på grunn av innholdet av sheasmør, gjenoppretter komfort og mykhet i huden. Den fengslende lyden av sitrusnoter, aromaen av hvite blomster og sandeltreplym gir en følelse av harmoni, selvtillit og morgendagen. Detaljerte spesifikasjoner

La roche-posay

La Roche-Posay er et av de ledende franske merkevarene for medisinsk kosmetikk. I over 40 år har merket jobbet sammen med anerkjente hudleger i verden, og skapt produkter som oppfyller de høyeste krav og kvalitetsstandarder. Merket er klarert av 25 tusen leger og forskere fra hele verden som driver med forskning og behandling av hud.

Produktene er basert på termisk vann beriket med et aktivt naturlig mikroelement - selen. Flere kliniske studier har vist sin gunstige terapeutiske effekt..

La Roche-Posay hudpleieprodukter passer ikke bare for voksne, men også for barn og spedbarn. En rekke teksturer lar deg velge produkter for enhver hudtype, med hensyn til individuelle egenskaper.

La Roche-Posay - merke nr. 1 på anbefaling av hudleger i Russland *.
* Blant kosmetikk for hudpleie basert på en undersøkelse av hudleger utført av Aston Consulting JSC fra 19. juni til 17. juli 2018 i byene Moskva, St. Petersburg, Voronezh, Nizhny Novgorod, Samara, Kazan, Krasnodar, Rostov ved Don, Jekaterinburg, Tsjeljabinsk, Novosibirsk, Krasnoyarsk, Ufa. Prøvestørrelse: 439 Dermatologer. Gå til merkekatalog

LA ROCHE-POSAY NUTRITISK INTENSSE RIKE NÆRINGSKREM FOR DYP RESTORASJON AV TØRT OG VELDIG TØRT HUD 50 ML

Type varer:kosmetikk
Virkestoffer:Niacinamide, Glycerin, vitamin E, MP lipider, Sheasmør, termisk vann LA ROCHE-POSAY
Produsent:Kosmetolog Aktiv produkt
Opprinnelsesland:Frankrike
Utgivelsesform og emballasje:Krukke 50 ml
Lager temperatur:5 ° C til 25 ° C
Oppbevares utilgjengelig for barn:Ja
Alle lignende produkter

Kort om produktet

Kategori
Under
Merket
Hersker
Hudtype
Spesielle funksjoner
Tekstur
Dine behov
Hudtilstand
Alle spesifikasjoner

Lignende produkter

Les om produktet

La roche-posay næringsrik intens rik nærende krem ​​for dyp utvinning av tørr og veldig tørr hud 50 ml bruksanvisning

Struktur

BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER / SHEA BUTTER

GLYCINE SOJA OLJE / SOYBEAN OLJE

MYRISTYL MALATE FOSFONSYRE

PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE

Beskrivelse

NUTRITIC INTENSE Nærende krem ​​for dyp utvinning av tørr sensitiv hud har en rik, omsluttende struktur. Den omslutter huden forsiktig og gjenoppretter intensivt de øvre lagene i overhuden. En ny generasjon MP-lipider med en påvist effekt på syntesen av fuktighetsgivende ingredienser som er nødvendige for å beskytte huden.

■ MP-lipider - en ny generasjon lipider med påvist effekt: påvirker syntesen av fuktighetsgivende komponenter, lipider og proteiner, nødvendig for komfort og hudbeskyttelse.

■ Shea-smør / SHEA BUTTER - har en tilhørighet til hudstrukturen og gir en naturlig påfyll av den hydrolipidiske mantelen på overflaten av overhuden, fukter intensivt, mykner og lindrer irritasjon.

■ Termisk vann La Roche-Posay - dermatologisk virkestoff: mykgjør og fukter huden. Nøytraliserer effekten av frie radikaler.

■ Vitamin E / TOCOPHEROL - en av de mest effektive antioksidantene i dermatokosmetikk, som beskytter og gir næring til huden.

■ NIACINAMID / NIACINAMIDE - forhindrer reduksjon av hudens beskyttende egenskaper, har antiinflammatorisk effekt

■ Glyserin Soya / GLYCINE SOJA OLJE / SOYBEAN OLJE - styrker hudbarrieren, fukter

NUTRITISK INTENS RIKE NÆRINGSKREM FOR DYP RESTORASJON AV TØRT OG VELDT TØRT HUD

Kremen har en mettet, innhyllende tekstur med lyden av sitrusnoter, aromaen av hvite blomster og sandeltre rør.

Salgsfunksjoner

indikasjoner

Veldig tørr hud.

Nutritic Intense Rich krem ​​gjenoppretter hydrolipidmantelen og normaliserer nivået på hudens naturlige fuktighetsgivende faktor. Produktet forbedrer den beskyttende funksjonen på grunn av innholdet av sheasmør, gjenoppretter komfort og mykhet i huden. Den fengslende lyden av sitrusnoter, aromaen av hvite blomster og sandeltre rømme gir en følelse av harmoni, selvtillit og morgendagen.

Kontra

Individuell intoleranse mot komponenter

  • Kjøp La roche-posay næringsrik intens rik nærende krem ​​for dyp restaurering av tørr og veldig tørr hud 50 ml i Svetly kan være på et apotek som er praktisk for deg ved å gjøre en bestilling på Apteka.RU.
  • Prisen på La roche-posay næringsrik intens rik nærende krem ​​for dyp restaurering av tørr og veldig tørr hud 50 ml i Svetly - 1582,00 rubler.

Du finner de nærmeste leveringsstedene i Svetly her.

La Roche-Pose Næringsrik krem ​​for dyp hudre restaurering Nutritic Intense Riche, 50 ml (La Roche-Posay, Nutritic)

Utfør tre hovedfunksjoner for å gjenopprette hudbeskyttelse: Styrke strukturen i huden ved å syntetisere proteiner og enzymer; Aktiver syntesen av keramider for å gjenopprette lipider; Gjenoppretter hudens fuktighet. Ingen ekstra konserveringsmidler tilsatt sammenlignet med kremformelen i røret. Komfortabel hudtilstand, manglende følelse av tetthet og prikking. Evnen til å uttrykke følelser og bruke sminke fritt. Effektivitet: Etter den første applikasjonen: * Eliminerer ubehag og lindrer: 94% av brukerne. Gir hudkomfort hele dagen: 89% av brukerne 15 dager etter påføring: * Nærer huden dypt: 89% av brukerne. Skinn får ytringsfrihet: 86% av brukerne. * Selvvurderingsprøve med 75 kvinner med veldig tørr hud, Tyskland, etter 2 uker. applikasjon. AKTive KOMPONENTER Innovasjon: MP-Lipider er en unik aktiv komponent i en ny generasjon, som er et resultat av dermatologisk utvikling innen atopi. HUDTYPE For tørr og veldig tørr hud TEKSTUR En fyldig, nærende krem ​​for dyp hudrestaurering, laget på grunnlag av ny generasjon MP-Lipider. BRUKSANVISNING Daglig om morgenen og / eller om kvelden gjelder ansikt, nakke og décolleté. BARCODE 3337872413575 EGENSKAPER Merke - La Roche-Posay Gamma - Ernæringsproblem - Tørrhet og peeling, Tetthetsfølelse Formål - Restaurering og ernæring, Fuktighetsgivende og mykgjørende type produkt - Balsam Bruksområde - Ansiktspleie Produksjonsland - Frankrike Type kosmetikk -

Nutritic
INTENSE RIKE
I DYBDE NUTRI-REKONSTITUTERINGSPLEIE

NUTRITIC INTENSE RICHE lindrer smertefulle følelser av tørr til veldig tørr hud. Det gir næring og beroliger huden for å gi komfort og beskyttelse.

HVORDAN SØKER:
Morgen og / eller kveld over hele ansiktet.

Nøkkelinredienser
La oss ta en titt på innsiden

Mp lipider

SHEA SMØR

GLYCERIN

DET ER BEVISET

Klinisk påvist effekt: -83% tørr hud

Et bedre liv for tørr og sensitiv hud:
Fra første søknad **,
- Lindrer og beroliger: 94% av brukerne
- Etterlater huden følelse komfortabel hele dagen: 89% av brukerne

Etter 15 dagers bruk **,
- Huden får næring i dybden: 89% av brukerne
- Hud gjenvinner sin fulle ytringsfrihet: 86% av brukerne

* Klinisk score på tørrhet i huden - dermascore ved d0 og d28, 42 kvinner.
** Selvvurderinger av 75 kvinner med veldig tørr hud, Tyskland, 2 ukers bruk av Nutritic Intense Rich

SOM EN TRENGER DU?

Næringsrekonstituerende krem
Ultra-nærende
Ansiktspleie

Nutritic
INTENSE RIKE

Næringsrekonstituerende krem
Ultra-nærende
Ansiktspleie

Nutritic
INTENS

DEN PERFEKTE MATCH
FOR HUDEN

DEN NUTRITISKE VINNENDE TRIO

LAIT
Demaquillant

Nutritic
INTENSE RIKE

EAU TERMALE

OPPDAG DEN ANDRE
PRODUKTER AV RANGE

Med Nutritic tilbyr La Roche-Posay global styring for alle aspekter av tørr og sensitiv hud.

Gjorde du
vet?

Gjennom dagen har huden kontakt med atmosfærisk forurensning og nærmere bestemt ozon og PM2.5, mikroskopiske fine partikler. Disse miljøgiftene kan feste seg til huden, og de minste partiklene kan til og med trenge ned til epidermale celler. Det er derfor det er viktig å iverksette tiltak med riktig hudpleieprodukter for å rense, berolige og beskytte huden din.

La Roche-Pose næringskrem Intense Riche Næringsrik La Roche-Posay Nutritic Intense Riche

Irritert, hyperreaktiv, tørr hud.

Restaurert, beskyttet, fuktig hud. Det er ingen følelse av tetthet og ubehag.

Eiendommer

La Roche-Posay Nutritic Intense Riche (La Roche-Pose Nutritic Cream Intense Rish nærende for dyp restaurering av huden) for tørr, veldig tørr, sensitiv hud.

La Roche-Pose Nutritic Intense Rik nærende krem ​​beregnet på dyp hudreparering gjenoppretter hydrolipidmantelen og beskyttelsesfunksjonene til overhuden. Takket være den omsluttende tekstur, gir produktet øyeblikkelig komforten til tørr hud. La Roche-Posay Nutritic Intense Riche kan brukes når som helst på året og fungerer som en base for sminke.

  • MP-lipider stimulerer syntesen av proteiner, lipider og fuktighetsgivende komponenter i huden, som er nødvendige for beskyttelse og komfort;
  • sheasmør gjenoppretter hydrolipidmantelen, myker og lindrer overhuden;
  • La Roche-Posay termiske vann viser fuktighetsgivende, antioksidantegenskaper;
  • E-vitamin gir næring, beskytter huden;
  • niacinamid støtter de beskyttende funksjonene til overhuden, lindrer betennelse;
  • soyaglyserin styrker hudbarrieren.

Bruksmåte

Påfør om morgenen og / eller kvelden på renset hud.