Pasientanmeldelser

Velg et skjema du vil kontakte:

Jeg takker ALLE ansatte i 8. brigade for hjelpen jeg har fått, jeg har muligheten til å se verden takket være deres profesjonalitet og respons. Jeg hadde 6 operasjoner på ISTC, hvorav 5 ble utført av min elskede 8. brigade, som jeg ubetinget stoler på og takker uendelig for muligheten til å forlate denne anmeldelsen alene. Helse til dere, kjære, uforglemmelige mennesker. )))

Endelig kom meg rundt for å skrive en anmeldelse her.

Jeg vil nok en gang takke Alexei Titov Titov for operasjonen SMILE, som jeg hadde i begynnelsen av februar. Jeg var veldig bekymret og redd før operasjonen, men Alexei oppmuntret stadig, ga klare instruksjoner. Veldig hyggelig og vennlig person. Jeg har aldri angret på at jeg henvendte meg til ham og til dette senteret, takk for muligheten til å se perfekt! For de som ennå ikke har hatt operasjonen, men planlegger, kan jeg absolutt si ikke vær redd.

Jeg ønsket også veldig å takke Matsko Natalya Valentinovna, som undersøkte meg flere ganger etter operasjonen, oppmuntret meg, fordi det ene øyet var verre i 3 uker enn det andre, men tilpasningen gikk. Nå ser jeg perfekt, og gleder meg over hver minste detalj som er sett.

Tusen takk!

God ettermiddag. Jeg besøkte klinikken gratis, i retning av lege, undersøkelse for levering. Jeg ble rammet av den varme atmosfæren. Jeg skriver vanligvis ikke anmeldelser, men jeg ville virkelig uttrykke min takknemlighet! Alle på høyeste nivå! Veldig rask mottakelse og undersøkelse! Moderne teknologi, forårsaker håndfri samtaler, trenger ikke å vente. Ved inngangen er det en egen bue til bestefaren fra hjelpeapparatet, som tappert og profesjonelt takler de som omgir ham og hører ingenting fra sine bestemødre :) bare en helt! Personalet er veldig oppriktig, tålmodig! Og dette til tross for at mange pasienter, tilsynelatende vant til andre tjenester, åpent fra terskelen, begynner å kreve noe :) Ansatte forklarer alt i rolige stemmer, diriger dem :) Derfor er den generelle atmosfæren veldig rolig og gunstig! Og selvfølgelig, en egen bue for sjefen for konsultasjons- og diagnoseavdelingen, Vladimir Sergejev Sergejev, som jeg kom til den endelige avtalen etter alle undersøkelsene! Jeg har ikke møtt slike mennesker på lenge! Profesjonell! Kjære mann! Vel, hva en glede det er å kommunisere med snille og hjelpsomme mennesker! Spesielt i en situasjon der hvert "ikke så" utseende kan forårsake tårer og harme :) Slik varme i min sjel og glede for moderne medisin etter å ha besøkt klinikken! Tusen takk igjen!

Hei, jeg vil uttrykke min takknemlighet til kirurgene Nemsitsveridze Maya Nugzarovna, Berezin Roman Dmitrievich, for de profesjonelt utførte operasjonene ga de meg en sjanse i en så moden alder for sunne øyne. Og også for å takke alle ansatte fra 4 etasjer, kjøkkenarbeidere.

Jeg bringer min oppriktige takknemlighet og takknemlighet til lege-øyelege ved barneavdelingen Panyutina Ekaterina Anatolyevna og laserkirurgen Leshchik Olga Pavlovna! Din profesjonalitet, klare og raske beslutning om å utføre en nødoperasjon 23. mars til datteren min, tillot henne å holde synet. Jeg takker legene og alle involverte ansatte i senteret for din følsomhet, respons og vennlige holdning til pasientene dine. Jeg ønsker dere alle god helse, ta vare!

Jeg vil takke Baranov Ivan Yakovlevich for 2 linsebytteoperasjoner utført i januar og mars i år. Tusen takk for ditt arbeid, tålmodighet og forståelse, for profesjonaliteten, takket være at jeg gikk til den andre operasjonen nesten uten spenning! Helse til deg og trivsel! Takk til alle klinikkpersonalet som jevnt og tålmodig utfører arbeidet sitt.

Vær sunn og glad, kjære, respekterte leger, alle som er involvert i dette mirakel av innsikt og et oppdatert syn på verden!

Gulnara Karimovna Repina - øyelege kirurg

I går - et slør. Smerte. Forvirring.
I dag er hundre prosent utsikt!
Hvordan overleve denne gleden?!
Og bare leve,
Og glede og elske,
Og vær takknemlig!

Tatyana Alexandrovna Dudina

Jeg vil uttrykke min takknemlighet og oppriktige beundring overfor den virkelige fagpersonen i arbeidet hans, kirurg-øyelege Evgeny Alekseevich Platov! Hans selvtillit og fasthet i målet, høy profesjonalitet tillot meg å tro på et mirakel! I 2 år jobbet Evgeny Alekseevich på de komplekse øynene mine! Familien min og jeg takker brigadene nr. 8, nr. 33 og hele klinikkpersonalet for deres imøtekommende og følsomme holdning!

Jeg takker hjertelig og poetisk for operasjonene på begge øyne. Gulnara Karimovna Repin, teamet av kirurger nummer seks, og som strålende representerer det verdensberømte senteret. God helse for teamet ditt i mange år!

Du ga meg en kunstner -
Så blendende frisk, ren og lys i fargen
Rundt om, det jeg ser på som et gissel,
Disse omstendighetene, som om ikke farlige.

Verden ble unnfanget kreativt vakker.
Etter den kloke kreative tanken,
Hvor saftig, ærbødig strømmet av farger, maling
Skaperens handling avgjørende oppmerksomt.

Dyster verden fra kriger, avgjørelser stygge.
Men ønsker er gode, flinke.
Du forvandler livet på en særegen måte.
Så synd jeg bare har to øyne.

En primrose raser gjennom hallene
Fra grønn sko dekker stemningen på våren.
Som en snødunket hage,
Venter lyst full.

Den støyende marsjstrømmen vår
Flittige, anstendige pasienter
Gjennom glasset på toppen av taket
Forfrisker solen med drivhusstråler.

Allerede kledd i hvitt,
Vi overgir oss til øyelege
(Og ved nådeens frelse til gud),
For å se på solbrun sommer.

Mai netter vil være magi,
Byen seiler under himmelen.
Blant disse underverkene dine er mestring,
De som ser gir denne synlige sangen!

Tatyana Alexandrovna Dudina

Jeg vil takke det medisinske personalet på refraktiv kirurgisk avdeling for deres respons og vennlighet. Jeg vil uttrykke spesiell takknemlighet til kirurgen Titov Alexei Valerievich for operasjonene som ble utført på implantasjon av phakic-linser. Resultatet overgikk alle forventninger, synet ble gjenopprettet med 100% (før operasjonen var -7,75 og -6,5). Alexey Valerievich er en kirurg med et stort hjerte og gyldne hender. Hans profesjonalitet, vennlighet og sensitive holdning til pasienter inspirerer tillit og fører til et positivt resultat. Et sekund tvilte jeg ikke på beslutningen om å få en operasjon i denne klinikken. Jeg ønsker velstand, velstand og glade takknemlige pasienter.

Jeg vil uttrykke min takknemlighet til kirurgen Titov Alexei Valerievich for å se verden omfangsrike, lyse, distinkte og finne nye elementer i gamle ting =)

For øyeblikket går jeg gjennom en restitusjonsperiode og om et par uker vil jeg bli undersøkt igjen. Men min lykke er ikke lenger et kapell!

Etter min mening trenger pasienten å være trygg på beslutningen før operasjonen og ha et stort ønske om å se verden uten “improviserte objekter”, og Titov Aleksey Valerievich vil støtte deg med et snill ord, muntre deg opp med en god vits og gjøre jobben sin i TOPP.

Alexey Valerievich tusen takk for muligheten til å se verden med mine egne øyne. Helse til deg og profesjonell suksess.

Jeg takker Alexey Valerievich Titov og teamet fra hjertet av meg. Alle legene sa at synskorreksjon er kontraindisert. Jeg kom til Alexei Valerievich - Oksana, vi gjør operasjonen også i morgen, og jeg var ikke i tvil i det hele tatt. Dagen etter så jeg allerede med mine egne øyne. Selve operasjonen er helt smertefri og rask. En måned senere er visjonen 100%, og jeg er utrolig glad og takknemlig for teamet hans Alexei V. Titov.

19. februar 2020 ble en torisk phakic-linse plassert på venstre øye. Operert av Titov Alexey Valeryevich, en lege fra Gud, gullhåndtak, tusen takk for at du hjalp meg. Dette er noe uvirkelig. Jeg ser og ser alt klart, og vi håpet ikke at det skulle bli et slikt resultat. Og i resultatet har jeg en. Til tross for at det var -11 og astegmatism 1.8, er saken ikke lett, med den tynneste hornhinnen. Men vi gjorde det, hurra. Nå tenker jeg på hva annet jeg skal gjøre. Kamerater, spise og ikke engang være redd og ikke tenke, det er ingenting å være redd for, verre enn ikke. Takk igjen til Titov Alexei Valerievich for en grunn til at de fortalte meg at du er den beste, du virkelig er den beste av de beste og en hyggelig person i og for seg selv. Jeg vil anbefale deg Eye Microsurgery. takke.

Tusen takk til informasjons- og referansesenteret, de utnevnte for oppmerksomhet, tålmodighet, deltakelse i pasientens problemer. Pasient fra Petrozavodsk Khramykh N.I..

Tusen takk til Dr. Varavka Alla Alexandrovna for hennes profesjonalitet, respons, korrekte diagnose og redning av synet til min mor Maria Konstantinovna Chizhenkova. Takk for ditt arbeid og vennlige holdning.

Jeg er veldig glad for at jeg likevel to år etter å ha gått til private klinikker i St. Petersburg, henvendte meg til ISTC. Tusen takk Shiryaev Igor Valerievich for operasjonen, profesjonaliteten, oppmerksomheten og den positive innstillingen. Jeg vil også takke sykepleierne i rom 27 for hjelpen og oppmerksomheten de gir til pasienter, til tross for en så stor strøm av mennesker.

Tusen takk til Vladimir Pavlovich Sergeyev, leder for konsultasjons- og diagnoseavdelingen, Olga Pavlovna Leshik, øyelege ved Institutt for laserkirurgi, for deres høye profesjonalitet, oppmerksomhet og oppriktighet.

Jeg uttrykker min oppriktige takknemlighet til daglig leder Boyko Ernest Vitalievich og alle spesialistene som gir pasientene livsglede! Og også takk til vedlikeholdspersonalet for det koordinerte arbeidet og følsomme holdningen! Helse til deg og dine kjære!

Jeg takker kirurgen R.D. Berezina for en profesjonelt utført operasjon for behandling av grå stær den 5.02.20. Verden rundt oss skinte. Jeg takker alle ansatte på senteret for deres oppmerksomhet og gode holdninger..

Jeg takker brigaden N 8, som opererte 01/22/20. Og spesielt bemerkelsesverdige kirurger Panova Irina Evgenievna, Melikhova Maria Vladimirovna. Leger med gyldne hender. Lav bue for deg..

Vi takker legene på øyemikrokirurgisk klinikk Panova Irina Evgenievna og Samkovich Elena Vladislavovna for deres profesjonalitet, vennlighet og sensitive holdning til pasienter. Jeg er også takknemlig for alle ansatte på denne fantastiske klinikken som vi kontaktet. Disse to fantastiske legene utførte operasjonen, og deres harde arbeid forårsaket bare positive følelser. Vi ønsker å ønske dem lykke til i alt. Hos legen Samkovich E.V. Vi har observert i et halvt år allerede, og hvert besøk er oppmerksomhet og kunnskap om virksomheten vår. Hun forklarer alt fantastisk og gir råd om hvordan vi skal oppføre oss i vår situasjon. Takk. Med takknemlighet og respekt Karnetov-familien. 01/22/2020 Albina Karnetova.

Vi uttrykker vår dype takknemlighet til alle spesialistene på barneavdelingen, og spesielt til Schaefer Kristina Konstantinovna, for følsomheten og kvalifisert hjelpen til å diagnostisere datteren min, Chuloshnikova Dasha. Bare på denne klinikken var Dasha i stand til å finne en tilnærming og gjennomføre alle nødvendige undersøkelser for diagnose. Barnet er lykkelig, og mamma er lykkelig))) Nok en gang, mange takk, vi blir observert nå bare hos deg!

Jeg uttrykker min dype takknemlighet til øyelege-kirurg Rogutsky Leonid Borisovich for hans høye profesjonalitet, oppmerksomhet mot pasienter, vennlighet og, aller viktigst, utmerket resultat.

I desember 2019 ble jeg operert for kompliserte grå stær, synet mitt ble fullstendig gjenopprettet.

Takk, Leonid Borisovich, for arbeidet ditt !

Jeg vil be takknemlige pasienter om ikke å glemme å skrive gode anmeldelser om, slik at leger, slik at pasienter kan finne gode leger.

Tillat meg å gratulere alle klinikkens leger, min behandlende lege, Samkovich E.V. og Panova I.E. med en god og lys ferie med Kristi fødsel! Vi ønsker deg at alle forhåpninger går i oppfyllelse, at alle drømmer går i oppfyllelse, at alle ideer går i oppfyllelse, at familien din er sunn og sjelen din ikke skader.

Måtte et jule mirakel skje i livet som inspirerer til nye prestasjoner i arbeidet og gir lykke til hjertet!

Vi vil uttrykke oppriktig takknemlighet og takknemlighet til Panova Irina Evgenievna, Melikhova Maria Vladimirovna og hele teamet av kirurger nummer 8. Takk for det enorme arbeidet som er gjort - operasjonen, for de utmerkede resultatene, vi beundrer talentet ditt og profesjonaliteten. Takk for din kompetanse, lyse hode, høy medisinsk dyktighet, for dine gylne hender. Vi er glade for at du har valgt et slikt yrke.

Jeg uttrykker min dype takknemlighet til Aleksey V. Titov for hans profesjonalitet! Tusen takk for arbeidet hans og min nye visjon.!

I går gjorde jeg synskorreksjon;) Jeg var veldig redd, men det var bare frykten min. Flotte leger på klinikken - snille og hjelpsomme! Titov A.V. Flott lege med en god sans for humor! Tusen takk. I går var det -4, og i dag er det 1.

Jeg gjennomgikk behandling for å erstatte linsen med en komplisert situasjon - den såkalte linsesubluksasjonen. I perioden 6. november til 10. desember gjennomgikk jeg 2 operasjoner, med et intervall på en måned.

Jeg vil uttrykke min dype takknemlighet til hele personalet i ISTC oppkalt etter Fedorov, ledet av Boyko Ernest Vitalievich for godt koordinert arbeid innen alle områder av pasientbehandling og -behandling..

Spesiell takk til hele teamet 33, som behandlet meg og returnerte nesten 100% av synet mitt. Min kirurg er Sergey Viktorovich Shukhaev, kirurgen med store bokstaver er svært profesjonell, oppmerksom og gjennomtenkt. Tusen takk for mine nye øyne !

Av hele mitt hjerte vil jeg uttrykke min takknemlighet og takknemlighet til legene og alle ansatte på II kirurgisk avdeling, 6. team for din høyeste profesjonalitet, hjertelige og følsomme holdning til pasienter.

De mest oppriktige takknemlighetene til den talentfulle legen, mesteren av hans håndverk Maya Nugzarovna Nemsitsveridze. Takk for dine gyldne hender, for muligheten til å glede deg over livet du gir til pasientene dine og ga meg! Livet har spilt i farger, takk til deg! Det er et mirakel!

Tusen takk til avdelingslederen Natalya Vladimirovna Bondarenko, Sergey Georgievich Boykov.

Jeg bøyer deg for ditt edle arbeid! God helse, styrke, velstand for deg og dine kjære! Du er virkelige trollmenn!

God ettermiddag! Jeg vil takke legen Melikhova Maria Vladimirovna og legen honning. Vitenskaper Panova Irine Evgenievna for profesjonalitet i å utføre meg kirurgi for å fjerne svulsten på øvre øyelokk.

Helse til deg og dine kjære! Alle, alle de beste! Og Guds hjelp!

Vi vil rette en spesiell takk til Varavka Alla Alexandrovna. Operasjonen ble utført av Irina Kabritskaya 27. november 2019. Takk til den utmerkede legen, kirurgen og en fantastisk person for den plettfri holdningen til sitt arbeid. Etter operasjonen kom visjonen tilbake til 200%. Flere slike spesialister!

Hallo! 20. november hadde jeg en operasjon i ditt kompleks. Jeg vil uttrykke min takknemlighet til ANDREI BORISOVICH KACHANOV! Ditt edle arbeid og høye profesjonalitet har gjort meg lykkeligere! Nå ser jeg vår verden, og den er vakker! Jeg takker for dine menneskelige egenskaper - du gjør jobben din så rolig og selvsikker at pasienter rett og slett ikke overlater noen sjanse til å tvile og frykte. Jeg takker for ærligheten i de forventede resultatene, og du vet, etter en måned begynte jeg å se bedre enn etter operasjonen. Nå er jeg komfortabel med å leve og jobbe. Takke! Fortsett virksomheten din, suksess for deg, helse og styrke! Støtt arbeidsstokken og bevegelsen i profesjonelle aktiviteter! Jeg vil også takke personalet på komplekset, spesielt ELENA BORISOVNA KNYAZEV. Med hennes personlige behandling av pasienten - avklaring av informasjon, arbeidsflyt, rettidige svar på alle spørsmål av interesse - var jeg ikke bekymret. Hyggelig å jobbe med fagfolk!

God ettermiddag! Jeg vil uttrykke min takknemlighet til legekirurgen Melikhova Maria Vladimirovna for profesjonalitet, for den følsomme holdningen og oppmerksomheten som ble gitt under operasjonen og behandlingen. Tusen takk! Med vennlig hilsen Kholmanov V.M. Kirishi.

For en måned siden, den 23. oktober, gjennomgikk hun en operasjon utført av Andrei Borisovich Kachanov. Jeg takker ham for hans profesjonelle tilnærming til forretninger, humor og støtte (jeg var veldig redd), jeg gikk med briller så lenge at jeg glemte hva det vil si å se uten dem (-5 dioptre). Operasjonen gikk veldig raskt, så øyeblikkelig alt på avstand, selv om tårene strømmet til kvelden. Etter å ha gått utenfor, opplevde jeg effekten av “Wow” - alle inskripsjoner, tegn “klatret” inn i øynene mine, jeg ville hoppe av glede og rope “Jeg ser alt perfekt.” Mange takk til alle sykepleierne, administratorene - velvilje overalt, ønsket om å hjelpe og løse alle problemer best vei for meg. Nå fortsetter visjon 0.9 utvinningsprosess, jeg er veldig glad for at jeg valgte dette senteret. Takk skal du ha

Jeg vil uttrykke min takknemlighet til Titov Alexey Valerievich! Den 25. juni utførte jeg operasjonen ved hjelp av femto-lasik-metoden! Før operasjonen og i løpet av tiden var jeg veldig nervøs, beroliget legen, spøkte, prøvde å distrahere meg) Etter operasjonen var resultatet 1 og 0,6, jeg ville ha bedre, men de sa at en tid etter operasjonen kan synet mitt bli bedre, nå er visjonen min 1, 0, 9. Jeg ser godt, datamaskinen på jobben beveget seg bort fra øynene mine, fordi jeg ser godt, øynene mine blir ikke slitne, jeg ikke myser. Jeg fulgte alle anbefalingene. Tusen takk! Når du begynner å se hva du ikke har sett før, er det lykke!

Jeg takker Ksenia Viktorovna Boyko for den imøtekommende holdningen. Hun ga omfattende svar på spørsmål, avklarte anbefalinger i detalj.

Jeg vil takke de bemerkelsesverdige spesialistene, eksperter på deres felt, Titov Alexei Valerievich og Mirsaitova Dilara Ravilevna.

Jeg kom til klinikken med keratokonus. Det var mildt sagt spennende, fordi Jeg har ikke kommet over lignende prosedyrer før. Og legene, eller rettere sagt, legene (med stor bokstav) forklarte alt grundig, beroliget. Og de utførte som sagt uten problemer.

Elsket vennlighet av alle ansatte.

Takk til deg for arbeidet ditt.

Tusen takk til Vladimir Vasilievich Naumenko for operasjonen for å korrigere kompleks medfødt skvis og for påfølgende oppfølging, gjentatte undersøkelser og konsultasjoner. Øyeleger tok ikke på meg strabismus i barndommen (i 1970-80-årene), nesten ingen påtok seg nå. Hun gikk målbevisst til Naumenko (på anbefaling av en erfaren spesialist for CDC på Mokhovaya). Den skulle utføre 2 operasjoner med en forskjell på seks måneder. Som et resultat klarte vi en (!), Resultatet er strålende, jeg håper virkelig å beholde det. Nok en gang takker jeg inderlig Vladimir Vasilievich. Og mange takk til all den nydelige 6. brigaden og det fantastiske omsorgspersonalet på kontoret i 4. etasje.

Jeg vil uttrykke min dype takknemlighet til det 33. teamet og onkolog-øyelege Samkovich Elena Vladislavovna, som utførte en veldig seriøs operasjon. Det var ikke lett for meg å bestemme meg for det, men legen nærmet meg så engstelig og sensitivt problemet mitt at jeg tok dette trinnet og overlot behandlingen min til en ekte spesialist. Elena Vladislavovna fantastiske lege! Takk for din profesjonalitet, moralsk og psykologisk støtte.!

Jeg uttrykker også min inderlige takknemlighet til legen for medisinsk vitenskap Irina Evgenievna Panova, som profesjonelt henvendte seg til utvalget av medisinsk personell og spesialister på sitt felt!

Ønsker deg alt godt! Helse og lykke til! Takk for alt!

Jeg vil uttrykke min dype takknemlighet til Panova Irina Evgenievna, Samkovich Elena Vladislavovna og hele staben av sykepleiere og ledsagere. Jeg kom fra Almaty med stor bekymring for den kommende svulstfjerningsoperasjonen. De tok det raskt, forklarte alt, innpustet mot med sine profesjonelle samtaler, opererte uten en eneste ekstern søm. Utrolig takknemlig for det. Irina Evgenievna, dette er talent fra Gud.

Tusen takk til administratoren Egorova Anastasia for hennes sensitive og vennlige holdning til pasienter. Hun er personen som kan forsørge pasienten, og dette er så nødvendig for oss alle - sjelenes varme.

Takk til Dr. Titov Alexey Valerievich! Som 48 år kom jeg tilbake til mine 11 år. Jeg bruker briller fra 12. Om morgenen dagen etter operasjonen fra 16. etasje så jeg en Labrador (ikke en hvit flekk, men en Labrador). Nå vet jeg helt sikkert: 48 år gammel er livet bare begynt! Lykke til alle sammen!

Jeg vil uttrykke min takknemlighet til øyelege-kirurgen Chizha Leonid Vitalievich. Sommeren i år gjennomførte han flere komplekse operasjoner for å gjenopprette synet Glushkov Alexander Grigorievich. Alexander fikk en netthinneavløsning, som et resultat av at det ene øyet ble fullstendig blindet og det andre også begynte å bli verre. I en av klinikkene i St. Petersburg ble vi nektet operasjoner, og siterte det faktum at Alexander helt kunne bli blind hvis operasjonen går galt. Men takket være profesjonaliteten og erfaringen fra Leonid Vitalievich, ble operasjonen utført perfekt, og faren vår og bestefaren kan nå se denne vakre verdenen igjen. Tusen takk menneske fra hele familien.

Jeg vil takke den fantastiske øyelege Khizhnyak Igor Valeryvich. I juli kom jeg til ISTC med total netthinneavløsning og et desperat humør, og jeg var heldig - Igor Valerievich kom tilbake fra ferie. Han utførte arbeidet sitt rolig og selvsikker. Han utførte smykker på øynene. Hans rolige og vennlige holdning ble gitt videre til meg. Nå er jeg kommet meg på en lokal klinikk i Norilsk. Lokale øyeleger kom for å se det fantastiske arbeidet til kirurgen. Som Igor Valerievich er jeg sikker på at alt vil gå bra. Tusen takk, kult spesialist. La det bare være lykke til i arbeidet ditt.

Jeg uttrykker min oppriktige takknemlighet til kirurg-øyelege PLATOV Evgeni Alekseevich for deres høye profesjonalitet og følsomme holdning, til teamene nr. 8 og nr. 33 for deres godt koordinerte arbeid under totrinnsoperasjonen for å løsrive netthinnen med en kval (12. juni - team nr. 8 og 24. september - team nr. 33) til sykepleierne til disse lagene! Og også til den sjarmerende, følsomme og imøtekommende kirurg-øyelege LESHCHIK Olga Pavlovna, som utførte laserkoagulering av netthinnen i begge øyne 11. juli! Spesiell takk til generaldirektøren Boyko Ernest Vitalievich og spesialistene som utfører både undersøkelse og plassering på sykehuset for det koordinerte arbeidet til alle ansatte ved senteret. Hilsen Victor Relin.

Jeg takker teamet av kirurger nr. 6 og medisinske arbeidere som behandlet meg fra 8. til 11. oktober 2019. Og jeg ønsker Gula Karimovna Repina et langt liv med god helse, slik at arbeidet gir deg glede, at du gir glede til dine kjære og kjære gleder deg. Og vær alltid så attraktiv.

Jeg vil uttrykke takknemlighet til Nemtsitsviridze Maya Nugzarovna, team 6 og alle ansatte i 4. etasje for deres profesjonalitet og sensitive holdning til pasienter. Takk for at du er i livene våre.!

Hallo! Vi takker hjertelig staben til ISTC og spesielt øyelegen og kirurgen Natalya Vladimirovna Bondarenko og teamet hennes. 23. september opererte ISTC-mestere med hell på moren min. Natalya Vladimirovna utførte en operasjon på høyre øye for moren for 15 år siden. Og med synet på dette øyet, er alt i orden. Og nå er mamma 88 år, diabetes type 2. Til tross for alle disse vanskene, er alt pent og vellykket igjen. Venstre øye ser nå så vel som høyre. Mamma var veldig bekymret, bekymret, men det viste seg å "ikke engang skade." Tusen takk til alle ansatte i MNTK: konsulenter, kirurger og assistentene deres for at de fikk tilbake et lyst liv. Vi ønsker Natalya Vladimirovna Bondarenko personlig lykke, helse, trofast hånd og fortsetter å bringe mange, mange gleder til mange, mange pasienter.

Jeg vil uttrykke min dype takknemlighet til hele personalet på ISTC-klinikken. Jeg fulgte mannen min på en operasjon for å diagnostisere iris melanom. I løpet av det siste året kom vi fire ganger til klinikken for to operasjoner og to konsultasjoner, hver gang vi ble overrasket over tålmodigheten, oppmerksomheten og det velkoordinerte arbeidet til hele teamet fra ledende leger til fremmøtte. Vi uttrykker spesiell takknemlighet til de menneskene som behandlet mannen sin direkte: lege Samkovich Elena Vladislavovna, æres lege i Den russiske føderasjonen Panova Irina Evgenievna, kirurg Khizhnyak Igor Valerievich, hele det åttende teamet med leger og sykepleiere. Takk for din høye profesjonalitet, for dine gylne hender, for din imøtekommende, vennlige holdning. Vi ønsker deg helse og suksess..

For en måned siden gjennomgikk hun SMILE-kirurgi, utført av Andrei Borisovich. Jeg vil si tusen takk for min nye visjon. Operasjonen gikk veldig raskt, jeg hadde ikke engang tid til å forstå noe, da jeg reiste meg fra sofaen og dro hjem. Neste dag jeg ble testet, pleide jeg å ha kompleks myopisk astigmatisme (-4 og -4,5), etter operasjonen viste testen 0,7 i begge øyne. Jeg kom ikke til klinikken lenger, så jeg kan ikke si om synet mitt forbedret til en eller ikke, men livskvaliteten har definitivt forbedret. Jeg ser alt nå.

Jeg uttrykker min dype takknemlighet til legen Platov EA, brigade nr. 8, sykepleiere. Akseptert med kompleks løsgjøring av netthinnen umiddelbart etter kontakt med e-posten. klinikkpost, så øyet ble reddet. Den trykte skriften kan ikke leses fullstendig med det opererte øyet, det er mikroforvrengninger, men et sunt øye kompenserer for disse manglene, så jeg føler ikke noe ubehag i hverdagen. Etter rehabilitering kom han tilbake til sin tidligere livsstil, endret ikke arbeidsstedet, jeg fortsetter med friidrett, jeg begrenser meg bare til å løfte vekter. takke.

Eye Microsurgery oppkalt etter Fedorov

Kjære pasienter!

Vi vil informere deg om tiltakene som tas av klinikkadministrasjonen for å redusere risikoen for spredning av en ny coronovirusinfeksjon. Vær oppmerksom på begrensningene når du kontakter institusjonen vår i den nåværende vanskelige tiden.

For å sikre sikkerhet og forhindre spredning av ny coronavirusinfeksjon (COVID-19) og beskytte klinikkpersonalet, vil pasienter som har kommet til diagnostisk undersøkelse og kirurgisk behandling, måtte utføre en eksplisitt analyse av COVID-19. Etter å ha mottatt et negativt resultat av analysen, vil pasienten få lov til å gjennomføre en undersøkelse (operasjon). Kostnaden for analysen er 1270 rubler. Oppdatert informasjon om bestått test på covid-19 kan avklares på telefon: +7 (8352) 48-25-86. Årsak: Brev fra den føderale tjenesten for tilsyn med forbrukerrettighetsbeskyttelse og menneskelig velvære av 04.04.2020, nr. 02 / 6338-2020-15 "Om anbefalinger for forebygging av koronavirusinfeksjon (COVID-19) blant arbeidere".

Avvikling av planlagte pasienter.

I nærvær av symptomer på akutt luftveissykdom hos pasienten eller hans nærmeste familie, avstå fra behandling. Hvis det er åpenbare symptomer på forkjølelse, vil en slik pasient bli nektet innleggelse. Ved inngangen til klinikken blir alle besøkende testet på en termisk avbildning. Med tegn på feber utføres termometri. Hvis temperaturøkningen blir bekreftet, blir vi tvunget til å nekte å ta imot en slik pasient.

Forsøk å begrense antall mennesker som følger med pasienten. Hvis pasienten trenger akkompagnement, lar vi bare en eskorte til klinikken.

Vi minner om at den største risikoen for det kompliserte infeksjonsforløpet forårsaket av SARS-CoV-2 er hos gamle mennesker, så vel som personer med samtidig kroniske sykdommer.

Du kan finne ut den nyeste informasjonen om forholdene og muligheten for å søke om hjelp til vår klinikk, samt om tidspunktet for gjenopptakelse av klinikkens regelmessige funksjon på vår offisielle hjemmeside eller ved å bruke telefonnummeret. Vi setter pris på samarbeidet ditt for å motvirke spredning av COVID-19. Å opprettholde helsen til våre pasienter og klinikkpersonell er en prioritet når vi implementerer ovennevnte restriktive tiltak. Håp om gjensidig forståelse.

Anmeldelser - MNTK Eye Microsurgery oppkalt etter Fedorova

Federal State Autonomous Institution National Medical Research Center Intersektoral Scientific and Technical Complex "Eye Microsurgery" oppkalt etter akademiker S.N. Fedorova fra Russlands føderasjonsdepartement.

12/04/18
Han ble behandlet ved ISTC angående løsrivelse av netthinnen. Alle som er kurert, ser øyet normalt. Operasjonen gikk bra (2 stk.) Vel, det var litt vondt, men tålelig. Det er ingen komplikasjoner. Holdningen er utmerket, alle ansatte fra sykepleieren til de behandlende legene er veldig imøtekommende. I avdelingene er alt rent, varmt, alle forespørsler blir innvilget så langt det er mulig. Ingen problemer, det er nødvendig - de vil innkalle til prosedyrer, det er nødvendig - de vil ta med mat til avdelingen, ingen ber om penger. De lever veldig godt, det er til og med en egen meny for pasienter med diabetes osv. Generelt er det vanskelig å tro at dette er mulig i en statsklinikk, og til og med gratis (alt ved obligatorisk medisinsk forsikring). Oppriktig takknemlighet og lav bue for hele personalet i ISTC!

11/29/18
Jeg vil uttrykke min enorme takknemlighet til hele teamet til National Medical Research Center for Intersectoral Scientific and Technical Complex "Eye Microsurgery" oppkalt etter Akademiker S.N. Fedorov. Jeg vil merke det utmerkede arbeidet til alle avdelinger på klinikken, med utgangspunkt i de ansatte i hjelpevinduene: de jobber tydelig, riktig og velvillig. Ansatte gjør jobben sin fantastisk i de innledende eksamenslokalene: de har ikke et eneste ledige minutt, alt går raskt, glatt, uten irritasjon, til tross for det høye tempoet. Hver for seg vil jeg merke profesjonaliteten og vennligheten til sykepleiere og sykepleiere som jobber i bygningen №2 i 6. etasje. Min beundring for hovedkirurgen Teplovodskaya V.V. Hun utførte OD-phacoemulsification-operasjonen med kataraktimplantasjon med nøyaktighet av smykker, raskt, smertefritt og i en god atmosfære. Spesiell takk til anestesilegen Kolomiytsev V.V. Han, med sitt gode humør og sitt profesjonelle arbeid, skaper godt humør før operasjonen, når pasienter ligger på gurneys og bekymrer seg før operasjonen. Takk Vladimir Vladimirovich! Godt minne til Svyatoslav Nikolaevich Fedorov, som skapte dette imperiet om godhet, hjelp og oppfylte håp for folket! Hilsen Komeko A. S.

11/14/18
God ettermiddag! I MNTK, Moskva, avdeling for behandling av øyekatarr. Den 25. oktober 2018 ble jeg behandlet for en diagnose av grå stær. Jeg takker teamet for deres profesjonalitet, vennlighet og respons. Avdelingen er alltid ren, utmerket mat og god holdning til pasienter. Alt gjøres klart og raskt. Leger ved avdelingen: Ph.D. Panteleev Evgeny Nikolaevich - Leder. avdelingen, Laila Khanaeva, samt Anna Semakina, spesiell takk for deres gyldne hender, profesjonalitet og vennlige holdning til pasienter, uansett alder. Med stor takknemlighet og respekt, Kambolina Galina Pavlovna. 79 år gammel, Krasnodar-territoriet.

Klinikken utførte 2 operasjoner for grå stær på forskjellige tidspunkt hos forskjellige leger. Siden hun fulgte den obligatoriske medisinske forsikringen, var hun klar for den kule holdningen til personalet. Se for deg min forbauselse da jeg møtte en forsiktig, omsorgsfull holdning. Både første og andre gang lå i 5. etasje. Rene, komfortable rom (2 bokser, hver for 2 pasienter), sykepleiere som alltid er på vakt, vennlige og svarer på alle spørsmålene mine, en sykepleier som på en smart og rask måte gir renslighet. En barmaid som betjener pasienter raskt. Forresten, maten er deilig der. Det er litt hjemmekoselig der, egentlig. Mennesker er ikke herdet. Berører bestemor i det preoperative, gjør smart bedøvelse, snakk, ro, tone. Vel, og legene er bare guder! Det første øyet ble operert av Dmitrij Zakharov for mer enn ett år siden! Jeg hadde full glede og eufori fra resultatene av dette miraklet! Lyse farger, klare linjer. Takk, doktor. 7. november ble det andre øyet operert av Alexander Menshikov. Og andre gang fikk jeg muligheten til å se den høyeste profesjonaliteten til klinikkens leger. Observasjon av øyet før operasjonen, kommentering av handlingen under dette nadverden med en myk, rolig stemme, observasjon etter operasjonen, detaljert konsultasjon (og til og med legens assistent undersøkt to ganger). Dmitry Valerievich, Alexander Yurievich, dine lette, magiske hender og snille, imøtekommende holdning utfører et mirakel - du gir oss hele denne lyse og vakre verden. Jeg bøyer deg. Din snakkesalige pasient N. I.

Jeg har bare ikke ord, jeg er takknemlig overfor A. N. Pashtaev og alle hans ansatte og alle ansatte i ISTC for alt! Dette er et virkelig mirakel når du begynner å se hvordan i barndommen - lyse, klare, klare, kontrasterende og uten spenning. Det er som å plage med en gammel b / w bleknet TV, og deretter slå på plasmaet og stille det inn. Wow! Det er som å sitte i 30 år i nærheten av et gjørmete, tåkete, fete vindu i en grå vinter, se inn i grå skyer, prøve å få frem solens utseende, og så kom våren og så en klar, blå himmel og alt, alt rundt, hvert blad og rullestein. Generelt er det ingen ord. Alt er bra - holdning, overnatting, mat og alt det harde arbeidet (alt er harmonisk, oversiktlig og raskt). Måtte Gud gi deg all helse, suksess, lykke til og klar himmel! Makukin Eugene.

09/29/18
Golovin Andrey Vladimirovich, leder for driftsenheten til MNTK-klinikken i Fedorov, vi uttrykker vår takknemlighet til deg for operasjonene! Vi dro til Fedorov-klinikken i retning av klinikken min, og diagnostiserte grå stær i begge øynene. Vi fikk en operasjon i september med Andrei Vladimirovich, alt gikk perfekt! Jeg ser selv hva jeg ikke planla. Oppmerksomt, hjelpsomt personale, som ligger i 5. etasje, kammeret er dobbelt, overalt er rent, maten er god, generelt. som i et sanatorium. Etter utskrivning var det planlagt en konsultasjon på klinikken på fredag. Jeg måtte vente, for det var mange mennesker til Andrei Vladimirovich. Operasjonen ble utnevnt til operasjon i det andre øyet, og var raskere enn den første, uten smerter. Takk så mye! Nå ser jeg alt. Spesiell takk til assistentene - Anna Alekseevna og Anna Vladimirovna, alle ansatte, for deres respons og vennlighet. Med vennlig hilsen Tsvetkov-familien.

09/05/18
Etter umenneskelig behandling i Research Institute of GB oppkalt etter Helmholtz (Moskva) ble påkjørt på en kvote 7. august 18 på Eye Microsurgery IRTC for en operasjon av en lege fra Gud - Yarovoy Andrey Alexandrovich! Jeg vil uttrykke min store menneskelige takk og en dyp bue ikke bare til kirurgen, men også til mannen! Som avdelingsleder klarte han å organisere et høyt kvalifisert, tett sammensveiset, ansvarlig team, i stand til å ta en individuell tilnærming til pasienter med alvorlige sjeldne øyesykdommer. Etter operasjonen gjennomfører han selv nødvendigvis en daglig undersøkelse av de opererte pasientene og gir håp om forbedring! Atmosfæren er vennlig. Forholdene er gode. Med oppriktig takknemlighet, tålmodig fra Orenburg Victor Pilyugin.

08/27/18
Oppringeren var 5 minutter + 4 minutter, en post med forklaringer, spesifikke og vennlige råd, til tross for den åpenbare gratis konsultasjonen, takk! Jeg håper på samme undersøkelse og videre behandling. Hilsen Geek A. W.

08/24/18
Alt er i orden: Utstyret er super, oppriktige mennesker-fagfolk! En kirurg med 45 års erfaring, gjenopprettet synet 100 prosent! Takk og dyp bue til Teplovodskaya V.V.! Safronov G., Mytishchi.

07/16/18
Jeg vil uttrykke min dype takknemlighet til den bemerkelsesverdige øyelege-kirurgen Kolesnik Anton Igorevich for de vellykkede operasjonene for å erstatte linsen og behandlingen av netthinneavløsning. Legen viste høy profesjonalitet, var veldig ansvarlig og imøtekommende, og jeg vil også legge merke til hans personlige egenskaper - intelligens og intelligens. Hans dyktige hender returnerte visjonen min, som var veldig dårlig (høy nærsynthet) i mange år. Spesiell takk til assistenten Anna Vladimirovna for deres respons og vennlighet. Jeg ønsker dem lykke til og dedikert i deres vanskelige, men edle arbeid. Ryasichenko L. V.

07/12/18
Jeg uttrykker min dype takknemlighet til legen Shkandina Julianna Viktorovna for høy profesjonalitet, vennlig hjerte, gyldne hender, oppmerksomt holdning, til en lege som ikke bare er ekstern, men også internt. Tusen takk fra hele familien. Legen utførte en operasjon for å fjerne grå stær fra begge øynene. Instituttet likte holdningen til hele det medisinske personalet på klinikken, upåklagelig renslighet. Zuykova L. S.

06/23/18
Øyelinsen er allerede nedtonet med halvparten, det er nødvendig å skifte. Jeg valgte MNTK og tok ikke feil. Øyet er nå så godt som nytt, mye bedre enn før. Samtidig slo ISTC bokstavelig talt allerede på den første dagen. Her, før de gjorde en operasjon, snudde de seg hele dagen - de skrudde på meg to eller tre dusin (!) Av de mest eksotiske enhetene i nesten et dusin (!) Rom. Spesialister i år er ærverdige. Hele det operative teamet mitt er navnebror: helsesøster Tatyana Ivanovna, anestesilege Evgenia (ung) og sjef for anestesiologiavdelingen Vyacheslav Valentinovich. Etter det ble jeg ikke en gang overrasket over at jeg "slo" hovedlegen til ISTC, N. P. Sobolev, under skalpellen..

05/10/18
Jeg vil uttrykke min dype takknemlighet for den høye profesjonaliteten, moderne behandlingsmetoder og undersøkelse, oppmerksom og ansvarlig holdning til hver pasient til hele teamet til ISTC “Eye Microsurgery” oppkalt etter Akademiker S.N. Fedorov. Separat lav bue og ord med dyp takknemlighet til øyelege av avdelingen for linsekirurgi og intraokulær korreksjon, vitenskapelig forsker, kandidat i medisinsk vitenskap Sorokoletov Grigory Vladimirovich for tankene, talentet og virkelig gyldne hender, som returnerer helse og den tapte livskvaliteten til sine pasienter. Håndverk, dedikasjon, intelligens og beskjedenhet, hardt arbeid og et uvurderlig bidrag til kvaliteten på arbeidet som utføres handler om ham, legen med stor bokstav. Menneskelig takk til alt medisinsk personell for den høye servicekulturen som har blitt en sjeldenhet i disse dager. Jeg ønsker deg helse, personlig lykke og velstand! Velstand og fortsatt suksess til ditt kompleks! Med vennlig hilsen Tatyana Filatova. Ivanovo.

02/22/18
Bare en fantastisk behandling - jeg ser perfekt og så glad! Natalia Vladimirovna Maychuk - bare smart! Ansatte generelt er også gode! Store mengder mennesker passerer, men de fungerer uten at det går ut over kvaliteten! Jeg respekterer og setter pris på!

02/10/18
Jeg kan ikke annet enn å uttrykke min dype takknemlighet til generaldirektøren for MNTK Eye Microsurgery Director General M. M. Chukhraev for å ha deltatt i å løse mitt oftalmologiske problem, perfekt organisering av den medisinske og diagnostiske prosessen, for det høye kvalifiseringsnivået til teamet ledet av deg, for den oppriktige holdningen til pasienter medisinsk personell. Anstendige materielle forhold. Når jeg kjenner din vei innen medisin, er din medstudent ved KSMU, er jeg stolt av deg, min landsmann som har nådd et slikt nivå i yrket og i administrativ ledelse.

01/18/18
Tusen takk til den fantastiske legen Pavlova Elena Vasilievna. Jeg kom til henne med hemophthalmus i begge øyne og 2% syn. Og sammen med Elena Vasilievna og jentesykepleierne, gikk hun langt i terapi for å gjenopprette synet. Og vi gjorde det. Og det ser jeg. Og hver gang jeg sier: "Takk for at du er det." Meninger om klinikken, selvfølgelig, mye. Men det at det virkelig er leger og medisinsk personell som bekymrer og kjemper for pasientens helse, er et faktum. Takk for profesjonaliteten og omsorgen!

29. oktober 2019
Jeg takker den fantastiske legen Kataev Mikhail Germanovich og hans assistent Zarina Ruslanovna for operasjonen, som var fantastisk! Jeg ønsker deg helse og suksess i arbeidet ditt! Jeg takker oppriktig den enestående øyekirurg, lege i medisinsk vitenskap, professor Malyugin Boris Eduardovich for en upåklagelig utført operasjon som hjalp til med å redde høyre øye. For øyeblikket overvåker Boris Eduardovich nøye det videre behandlingsforløpet, gjør justeringer av det, noe som gir håp om en fullstendig gjenoppretting av synet. Jeg noterer også det meget profesjonelle arbeidet i alle divisjoner.

MNTK dem. Fedorova Moskva - anmeldelser, meninger

Yandex-søk
Til side.
Side 1 av 212>
07/02/2014, 12:03#1
07/04/2014, 13:31Nr. 2
cambric
Vis profil
Finn flere innlegg fra Kembrick

I en annen tråd av forumet reiste han spørsmålet om hensiktsmessigheten av operasjonen nettopp i ISTC dem. Fedorov i Moskva, men det viser seg at den er druknet.

Jeg ber deg om å overlate en mening om klinikken til de som allerede har operert der.

PS: kanskje mangelen på anmeldelser er et dårlig tegn? Som ingen gjør LC der, er det ingen som legger igjen anmeldelser?
PPS: det viser seg at Fedorov bruker russisk utstyr? Det er verre enn utenlandske analoger?

08/14/2014, 14:20# 3

For omtrent to år siden gjorde faren min lukta på glaukom der, i år sa de at grå stær allerede var på det øyet, vi må også ha kirurgi.

hva som fikk oss til å mistenke: på kort tid flyttet klinikken helt til et nytt sted, og nesten alle ansatte skiftet.

08/20/2014, 16:27# 4
08/20/2014, 17:22# 5
Kjemiker
Vis profil
Finn flere innlegg fra Chemist
08/25/2014, 17:10# 6

Jeg gjorde en operasjon der. På anbefaling fra venner som allerede har gjort det.

undersøkelse Kom til 8.30.
Det var nødvendig å ta ut, betale og sitte i kø. Det er ingen poster på et bestemt tidspunkt.
Jeg ventet definitivt en time til de inviterte meg.
Med jevne mellomrom var det "bekjente" som gikk ut av sving (tross alt en statlig institusjon, selv om en betalt avdeling).

Når jeg ble undersøkt, stilte jeg spørsmål, svarte på alt, fortalte og forklarte.

Etter sjekken gikk jeg til legen (alle de samme personene står i kø, men allerede raskere).
De sendte for netthinnetesting, det var allerede en streng lege, men alt gikk fint (ubehagelig, men ikke smertefullt).

Han kom tilbake til legen. Pakhomola A.L. utmerket spesialist, snakket om alt, snakket om operasjoner, sa at du kan gjøre hva som helst, siden minus ikke er stort og hornhinnen er tykk nok.

Registrert deg for en operasjon.


En uke senere ankom torsdag.
De sa til 13, men det viste seg å komme klokka 11 med noe.
Som et resultat tok de umiddelbart på seg operasjonen.
Jeg trengte ikke å vente lenge.
Selve operasjonen gikk bra og raskt..

Neste morgen kom jeg for å sjekke - en enhet i hvert øye))))
Etter 2 uker, på nytt, er resultatet det samme.

Pasientanmeldelser

Tilbakemelding (130)

Jeg uttrykker min takknemlighet til Dmitrij Pavlovich Likhachev! Dette er en profesjonell av ypperste klasse! Selv i Moskva, i Helmholtz Scientific Research Institute, nektet de å operere på meg (øyet er veldig sammensatt + bred nystagmus og det eneste, det andre øyet er blint), og Dmitry Pavlovich lot meg ikke være helt blind, han gjorde jobben sin perfekt, og jeg ser igjen! Jeg bøyer meg for deg, Dmitrij Pavlovich, og lang levetid!
Med vennlig hilsen Chukmarev S.A..

Jeg takker Yulia Ivanovna Lanovskaya oppriktig for høy profesjonalitet, oppmerksomhet og vennlighet. Jeg var så redd for operasjoner. Yulia Ivanovna, forstår tilstanden min, sjarmerte meg ganske enkelt med smilet og vitsene! Det var en så individuell tilnærming! Før operasjonen, da hun så meg, smilte hun og sa: "Feigen har kommet, ikke vær redd, alt skal gå bra. Og alt er i orden, takket være gullpennene og det gode hjertet til Yulia Ivanovna.
Helse til deg Julia Ivanovna, lykke og velstand! Suksess og velstand for hele ISTC-teamet!
Med takknemlighet Tsepkova Nadezhda Grigoryevna

Jeg uttrykker min dype takknemlighet til Taiguzin Radik Shamilyevich. Følsom, lydhør, oppmerksom person. Flott lege. Jeg opererte på begge øynene, jeg er fornøyd med resultatet! Tusen takk for dette! Jeg ønsker ham helse, alle de beste og responsive pasienter! Denne legen er på hans sted!

Jeg vil takke og gratulere Defender of Fatherland Day til den fantastiske legen og den virkelige mannen Yuri Vladimirovich Myagkov for hans yrkeserfaring og menneskelige holdning til mennesker. Tusen takk, du returnerte til meg ikke bare visjonen min, men også min tro på fremtiden. Jeg ønsker deg suksess i ditt harde, men veldig nødvendige arbeid og lykke til deg. Operasjonen ble utført 12/17/19. Takk doktor. Ilyina E.V. Magnitogorsk

Jeg ønsker å uttrykke min dype takknemlighet til alle klinikkpersonalet for deres vennlighet, respons og profesjonalitet. Da jeg dro til klinikken fra Chelyabinsk-regionen var det en følelse av frykt, men den gikk gradvis fra et møte i lobbyen på klinikken, fra registrering i registeret og undersøkelse på kontorene. 02/12/2020 Jeg hadde en operasjon (grå stær) Kandalov Konstantin Alexandrovich. Takk til Konstantin Aleksandrovich for den imøtekommende holdningen, profesjonaliteten, for den følsomme holdningen, for den returnerte visjonen. Takk til sykepleierne på operasjonssalen i 5. etasje for deres følsomme holdning til pasienter. Takk til kantinepersonalet for deilig mat, takk til gulvmøterne for deres oppmerksomhet til pasienter. På klinikken din har alt blitt gjort for pasienter, som ikke har blitt sett på lenge selv i betalte klinikker. Bare sjokkert over arbeidet ditt og holdningen din..
Jeg ønsker dere alle god helse, profesjonell suksess, lykke til, fred og vel.
Kyshtym, Chelyabinsk-regionen.

Jeg vil uttrykke min takknemlighet til Oleinik Dmitry Vyacheslavovich for en vellykket operasjon, for din profesjonalitet. Takk for oppmerksomheten til pasienter! Jeg vil ønske deg god helse og profesjonell suksess.

Jeg vil uttrykke min takknemlighet til Sergey Ivanovich Semenyachenko for de vellykkede operasjonene. Takk for arbeidet ditt, for muligheten til å se og leve et fullt liv.

Jeg vil uttrykke min takknemlighet til øyelege, mikrurgeon Saneeva Zhanna Khaziahmetovna for den vellykkede operasjonen på mitt håpløse øye. Takk for at du returnerte mitt håp for et normalt liv, for å se verden i begge øyne! Jeg takker også hele personalet på klinikken for deres responsive og vennlige holdning.!

Hallo!
Jeg uttrykker min dype takknemlighet til alle klinikks ansatte for kvalitetshjelpen og profesjonaliteten. Fra å arkivere dokumenter i resepsjonen og avslutte med et utdrag, utrolig godt koordinert arbeid på alle nivåer!

Tusen takk til de medisinske søstrene for daglige dressinger, takk til kokkene i internatet. Takk alle sammen for din sensitive holdning til pasienter..

Selvfølgelig mange takk til legen Saneeva Zh. Kh. For følsomhet i arbeid, følelse av taktikk, for å høre på oss, pasienter, fordi vi er forsvarsløse mot vår ulykke, sykdom!

Kom fra Khanty-Mansi autonome Okrug-Ugra i 3000 km! Jeg har aldri angret
Jeg ble sjokkert over kvaliteten på arbeidet
Ta vare på deg selv, vær sunn!

Med respekt og enorm takknemlighet, Grishakova Eugene. 03/25/2019
G. Nizhnevartovsk

I juni 2019 ble jeg operert for grå stær ved Eye Microsurgery Center i Orenburg, på grunn av det faktum at jeg ikke fulgte adferdsreglene i den postoperative perioden, jeg begynte å få alvorlig betennelse i øyet, selv øyetap ble ikke utelukket, men jeg var veldig heldig å komme inn i hendene på en fantastisk lege, øyelege Svetlana Mikhailovna Tsoi.
En liten, vakker kvinne, flink og kompetent spesialist gjorde alt for å redde øyet mitt. Først nå, et halvt år har gått, kom jeg meg opp for meg og skjønte hva som hadde skjedd, i hvilken vanskelig situasjon jeg var da.
Kjære Svetlana Mikhailovna, kjære du er lege, tusen takk for det du gjorde for meg! Godt nytt år til deg og dine kjære, teamet ditt som gjør en så edel jobb - leger og hjelper oss, og leges på et så høyt profesjonelt nivå.
Jeg ønsker deg helse, suksess i alle dine bestrebelser og forpliktelser, kjærlighet.
Jeg uttrykker min dype takknemlighet til klinikksjefen - ekspertkabinett og Olga Polyakova, kirurg Kudryashov Sergey Anatolyevich for deres menneskelige holdning, for deres profesjonalitet.
Etter alvorlig betennelse skjedde løsrivelse av netthinnen og igjen begynte hele teamet å handle. Tusen takk til legen Lomukhina Elena Alekseevna, for vennlighet og forståelse, for støtte.
Godt nytt år til dere alle. All helse og lykke til i alle dine saker og bestrebelser.


09/02/2014, 12:28# 7