Pasientanmeldelser

Møt sommeren uten grå stær fra bare 28’000rub *! Kampanjeperiode fra 05/01/2020 til 31/31/2020 * P

Diagnose av syn på bare 1000r! Datoene for kampanjen er fra 1. mai til 31. mai. Ved presentasjon

I forbindelse med spredning av den nye coronavirus-infeksjonen COVID-2019 (2019-nCoV) i Cli-nettverket

Synskorrigering for 21 000 rubler! Kampanjeperiode fra 05/01/2020 til 31/31/2020 * Opplysningene gitt

Clinic for Eye Microsurgery "VIZHU" Deltaker i nominasjonen "Best Specialized Medical Center"

Elena Igorevna Dmitrieva
Lege i den høyeste kategorien, oftalmosurgeon, overlege ved nettverket av klinikker "VIZHU"

Høye kvalitetsstandarder

Det nåværende undersøkelsesnivået og oftalmisk kirurgi krever medisinsk utstyr med høy presisjon som brukes i vårt nettverk.

Høyt kvalifiserte spesialister

Klinikken sysselsetter høyt kvalifiserte leger med mange års kirurgisk erfaring og vellykkede resultater i diagnostisering og behandling av øyesykdommer.

For enkelhets skyld gjennomfører VIZHU Eye Microsurgery Clinic kirurgisk behandling av pasientene på kreditt. Designet er på plass. Lånet er gitt av Renaissance Credit. Lånevalutaen er rubler. Betingelser og detaljer - med klinikkens administratorer.

Følgende typer IOL er mye brukt i moderne oftalmologi: Afakichesky - denne ra

Teknologien er rettet mot å fjerne den overskyede linsen og erstatte den med kunst

Moderne kirurgisk teknologi lar deg effektivt behandle grå stær og forhindre

Gjennomgang av øyemikrokirurgi. Akademiker S.N. Fedorova fra Russlands føderasjonsdepartement, Novosibirsk

Se kundevurderinger av tannpleie Eye Microsurgery oppkalt etter Akademiker S.N. Fedorova fra Russlands føderasjonsdepartement. Hvis det er mange anmeldelser, kan du vurdere hvordan kundevurderinger endres over tid. Kvaliteten på tjenesten kan øke eller synke over tid..

Jeg tok med moren min for en grå stærundersøkelse den 03/21/2017. Jeg kan si at ventetiden ikke var lang. De ble spilt inn klokka 14. Vi ankom litt tidligere. Designet tok omtrent 15 minutter, og klokka 13-30 var vi i hallen foran rom 21. Ser vi på mange mennesker, tenkte vi. vel det er det. som de skriver i anmeldelsene, avslutter vi klokka 17. Og ingenting som det. Nesten umiddelbart ble de kalt til 21 rom. Der, med liten forventning, dro vi til leger.

En nyanse som jeg senker poengsummen er tøyshet i disse 21. osv. rom, mor ble syk, og hodet mitt begynte å føles svimmel. Jeg måtte til en terapeut som målte mammas press (det økte), ga en pille, som mange takk til henne. Som et resultat ble vi løslatt klokka 15-00, jeg tror at vi besto eksamen ganske raskt. Takk til Dr. Karpeev A.A., som forklarte alt, svarte på alle spørsmålene våre. Jeg håper mors drift går bra.

Klinikken anbefaler sterkt at du etablerer et ventilasjons- og klimaanlegg på overfylte steder. Fordi folk er for det meste eldre, de tåler ikke tette rom, og det tar 5 minutter å bo der.

God tid på dagen! Min anmeldelse vil være interessant for de som er fast bestemt på å gå til kirurgi til denne fantastiske klinikken..

Drømmen gikk i oppfyllelse, ser jeg med egne øyne, uten linser og briller! Jeg vil uttrykke min takknemlighet til Sergey Aleksandrovich Karpeev! Veldig følsom, kompetent, oppmerksom lege! Han fortalte alt i detalj, selv tegnet essensen av operasjonen, han er veldig disponert for seg selv. Han kan stole på helsen sin, han dro til operasjonen uten den minste frykt, selvfølgelig var det spenning, hvor uten ham :) Før operasjonen leste jeg anmeldelser om ISTC, skrev mange om de forferdelige køene og mange timers forventninger. Jeg gikk til den første konsultasjonen med den holdningen at jeg skulle tilbringe en halv dag på klinikken. Ingenting som dette! Rekorden var klokka 11.40, jeg ankom klokka 10, overrakte yttertøyet mitt til garderoben (veldig oppriktige menn og kvinner jobber i garderoben, ble oppmuntret helt fra begynnelsen). Etter at den tok den elektroniske linjen, og bokstavelig talt etter 7 minutter, sto jeg allerede i nærheten av vinduet og lagde ut kortet mitt. Hele systemet til klinikken er veldig gjennomtenkt og organisert. Med et ferdigkort ble jeg sendt til kontor 4, der to kvinner (igjen veldig hyggelige og høflige, forklarte hvert eneste skritt under hele behandlingen) undersøkte blikket på enhetene, sjekket synet deres ved hjelp av et regneark med brev. Så dro jeg til et annet kontor, jeg husker ikke nummeret, øynene ble sjekket på andre enheter, og med resultatene gikk jeg igjen til kontor nummer 4. De sa å vente til legen ringer. Etter 10 minutter ringer legen navn, skapnavn og nummer på høyttaleren. Sergey Alexandrovich lyttet først til historien min om å bruke linser (og jeg prøvde nesten alle typer linser i 7 år), spurte om øynens tilstand i hverdagen, droppet dråper for å utvide elevene og ba meg sitte i en halv time slik at dråpene fungerte (jeg registrerer at i korridorene mye komfortable sofaer, nok plass til alle). Etter en halv time ringte legen meg igjen, da jeg undersøkte på enheten, fant jeg ut at retina på høyre øye er svak og må styrkes for å eliminere alle risikoer. Etter å ha betalt for denne mini-operasjonen i kassen, dro vi til operasjonssalen, alt gikk raskt og gjorde ikke vondt i det hele tatt. Minst 5 dager etter denne operasjonen kan du gjøre LASIK, så neste avtale var planlagt til mandag (nøyaktig en uke). Dagen etter dro jeg til klinikken nummer 11 for alle testene. Dette er en enorm svart flekk for hele behandlingen. SKREKK! De hørte ikke på en høflig holdning til pasienter der i det hele tatt! Hvis du vil gå gjennom alle legene raskt, kan du gå med en eskorte for å ta din plass på det neste kontoret, ellers vil du miste mer enn en time der. Selv om de sier at pasienter med ISTC er ute av sving, bestemmer bestemødrene deres regler, og du kan ikke krangle med dem :) Alle testresultatene er klare på denne dagen etter 16 timer (selv om de sier at etter 14), bare blod blir gitt til ISTC, alt annet er på klinikken. Du kan gå gjennom alle legene hjemme hos deg, for ikke å betale 2600. På mandag kom jeg igjen til ISTC, dro til terapeuten med alle resultatene av testene, hun hadde det bra med alt og jeg fikk lov til å gjennomgå en operasjon. Karpeev S.A. planlagt operasjon dagen etter. På tirsdag ankom jeg klokka 8.40, sjekket synet mitt igjen, ga meg en pille å drikke før operasjonen og ba meg vente til legen ringer. Omkring klokka 10.30 ringte Sergey Aleksandrovich til meg, spurte om humøret mitt, trivselen og sa at operasjonen var planlagt til 13.00. I løpet av ventetiden klarte jeg å spise, slappe av (det må bemerkes at prisene i buffeen er veldig akseptable, noe som ble overrasket positivt). Vi møtte hverandre gutter som også gjennomgikk behandling hos S. Karpeev og som var planlagt for operasjon samtidig. 13.00 drakk vi alle sammen en pille og gikk i godt humør til operasjonsenheten. Der fikk vi engangsklær, vi vasket, la glass og la oss vente til de ba om selve operasjonen. De lo, oppmuntret hverandre, prøvde å ikke bekymre seg, spøkte med oss ​​og utdannet :) Etternavnet mitt høres først, dryppet dråper, satt med øynene lukket i omtrent 10 minutter. De brakte meg inn i operasjonsrommet, Sergey Aleksandrovich ventet allerede der. Jeg vil ikke beskrive fremdriften i operasjonen, mye informasjon på Internett. Etter operasjonen la de meg i rullestol, eskorterte til moren min (hun ventet på gangen), jeg tok kortet mitt til kontor 4, der de ga meg et sett med dråper og sterile våtservietter, forklarte hvordan jeg skulle dryppe og ga meg en påminnelse. Etter at legen opererte på alle (og det var syv av oss), ringte han meg tilbake til kontor 3, sjekket øynene på enheten og lot ham dra hjem. Om morgenen dagen etter kjørte jeg igjen til klinikken, Sergey Alexandrovich undersøkte øynene, jeg spurte ham alle spørsmålene mine og gikk med en rolig sjel hjem.
Av minuser:
1) Klinikk nummer 11;
2) Gyldighetsperioden til pasientkortet er 1 måned. Etter en måned, hvis du vil og trenger å oppsøke lege, må du få et kort igjen, og kostnadene for dette kortet er 2200.

Mange takk til alle ansatte ved sykehuset, du hjelper folk til å bli lykkeligere. Det er en stor lykke å våkne opp om morgenen og se verden med egne øyne.!

Hele livet brukte jeg ikke briller og kontaktlinser, men jeg følte at det var noen patologier i det visuelle organet. Oppriktig, meldte seg opprinnelig for en diagnose i Excimer. I eksimereren tilbød de en undersøkelse etter 17 dager, da jeg ble spurt om muligheten for en tidligere undersøkelse, ble jeg bedt om å ringe hver dag og vente på at en av klientene ville nekte diagnosen. Jeg hadde nok i to dager, hvoretter jeg ringte ISTC og fikk tilbud om diagnose dagen etter.

Da jeg leste anmeldelser om MNTK som en "ikke bryr holdning, transportør" tvilte jeg virkelig på om jeg skulle gå eller ikke. Nå, gjennom erfaringens prisme, kan jeg uttrykke min personlige holdning til disse kommentarene: Jeg har en følelse av at disse anmeldelsene er skrevet av markedsførere fra konkurrerende selskaper. Diagnosen fant sted på omtrent halvannen time, på hvert kontor var de ekstremt høflige med meg. Resultatet av en og en halv times tur til forskjellige rom for forskjellige studier var et besøk i det tredje rommet, der Sergey Aleksandrovich Karpeev ble min lege. Han snakket i detalj om mine synsproblemer, om årsakene og løsningene på problemene. Basert på resultatene av undersøkelsen og kommunikasjonen med den behandlende legen, bestemte jeg meg for å utføre LASIK-kirurgi. Jeg vil spesielt merke at ingen pålegger ISTC noe og ikke "presser" (som for meg personlig alltid er en frastøtende faktor), men dette spilte kanskje et triks for meg.

Før operasjonen må du bestå en rekke tester. MNTK tilbyr en klinikk i nærheten. Som allerede beskrevet, i det for 2650 rubler kan du bestå alle testene. Det var i henne kanskje den eneste gangen jeg kom over litt uhøflighet i forhold til meg selv, men det kan ikke sies at mikrokirurgi i øyet eller til og med personen som tok urin- og avføringsprøver på poliklinikk nr. 11 hadde skylden. Antagelig, hvis jeg tok urin- og avføringsprøver, ville jeg heller ikke være veldig vennlig.

Etter å ha bestått testene, fikk jeg innleggelse i operasjonen fra terapeuten og bestemte meg for å operere på det ene øyet (vanlig menneskelig frykt), og dette var kanskje min viktigste feil. Operasjonen var planlagt til neste dag. Det gir ikke mening å beskrive selve operasjonen, det er mye informasjon på Internett, men jeg understreker at det ikke er noe smertefullt og forferdelig i denne operasjonen. Lite ubehag fra noen forberedende prosedyrer, ikke mer. Men beslutningen om å operere det ene øyet kravlet ut til min side: det har historisk vist seg at høyre øye har alltid sett mye verre, og jeg bestemte meg for at jeg først skulle operere på det, og hvis alt var i orden, ville jeg gjøre det andre. Operasjonen på høyre øye var vellykket, men allerede om kvelden, når "pensjonisttilværelsen" gikk, skjønte jeg at det høyre øyet nå ser perfekt ut, og det venstre nekter å jobbe i det hele tatt. Og det er virkelig, å endre det "ledende øyet", som om venstre øye syntes å dra på ferie. Hjernen nektet å akseptere nytt syn "alene med høyre øye. "Det var en tung 5 dagers pine, noe som var komplisert av at postoperative dråper ikke helt passet meg. To dager etter operasjonen våknet jeg av følelsen av at venstre øye er veldig dårlig synlig og tåket og tåket på høyre øye. Her, kanskje Jeg vil legge merke til legen min igjen. Etter å ha funnet kontaktene hans, kontaktet jeg ham og fikk de nødvendige anbefalingene, som inkluderer en tur til MNTK på en fridag og en undersøkelse av vakthavende lege. Leksandrovich var klar til å komme på fridagen sin hvis en undersøkelse av en vakthavende lege viste reelle komplikasjoner. Heldigvis, etter å ha byttet ut dråpene, falt alt på plass, og på mandag forberedte jeg meg på operasjon på det andre øyet.

Den andre operasjonen gikk også bra, til tross for de små blodflekkene på det hvite i øyet, som nå, etter en måned, nesten har passert. Om kvelden etter den andre operasjonen, så jeg allerede for fullt med to øyne, og nøt den klare konturen av byen og inskripsjonene på reklametavler. Resultatene av undersøkelsen dagen etter operasjonen bekreftet at alt gikk bra.

For å oppsummere, vil jeg bemerke at det er ulemper ved alt dette: å gjenopprette kortet for 2200 rubler hvis mer enn 35 dager har gått etter den første undersøkelsen (eller kortet stenges etter operasjonen). Kanskje ville det være riktigere om personene som gjennomgikk kirurgi ville motta en slags gratis postoperativ pleie, for eksempel en enkel undersøkelse etter 3 måneder, men dette er alle bagateller hvis du legger resultatet på den andre siden av skalaen. Og resultatet er utmerket, i det minste som jeg kan si etter en måned med å jobbe med “nye øyne”. Selvfølgelig er det en viss periode med tilpasning av hjernen til ny syn, men jeg håper at dette vil gå innen 3 måneder.

Mitt råd til folk som ikke kan bestemme seg for en operasjon for laservisekorreksjon: bestem deg, og hvis du bestemmer deg, gjør begge øynene på en gang.

Takk til alle ansatte i MNTK Eye Microsurgery, fra garderobepersonalet til, selvfølgelig, Sergey Alexandrovich Karpeev, en ekte profesjonell innen sitt felt. Det er hyggelig å jobbe med deg, og jeg vil anbefale vennene mine å kontakte deg.

Jeg vil dele tilbakemeldingene mine om den siste operasjonen for å korrigere synet med "lasik" -metoden.
Jeg ønsket å gjøre en korreksjon i lang tid. Mer enn 20 år med kontaktlinser (jeg tåler ikke briller), dioptre på -6,5, myopisk kompleks astigmatisme i venstre øye - jeg er lei av alt dette. Og nå dukket det rette øyeblikket opp: Jeg er i foreldrepermisjon, jeg trenger ikke å gå på jobb (øye belastning fra datamaskinen er utelukket) og jeg kan overleve med briller i 3 uker.
UTEN problemer ringte jeg klinikken og meldte meg på en diagnose i nærmeste fremtid (en uke før den bestemte datoen). Operatøren spurte om jeg hadde linser og advarte det for 3 !! dager før diagnosen må de fjernes og bruke briller.
Og så kom den etterlengtede dagen og jeg ankom ISTC.
I skranken foran registeret ga de meg en billett med kønummer i registeret. Etter omtrent 15 minutter ble jeg invitert til registeret for å tegne opp et kort. Jeg må med en gang si at alle manipulasjonene fra diagnostikk til operasjoner (2 til slutt) bare var komplisert av det faktum at jeg måtte løpe ovenpå til den økonomiske avdelingen for å bekrefte betaling av forsikringsagenten min (VHI-forsikring), siden MNTK bare fungerer på forskuddsbetaling. Uansett. Alle som løper for kontanter i kontanter)
Etter at kortet ble utstedt (operatøren sa med en gang at det var gyldig i 35 dager) tok jeg det med til det 4. kontoret og begynte å vente på noe. Etter 10 minutter, kanskje 15, ble de invitert til å gjennomgå en diagnose. Så sendte de meg til et annet kontor (27 etter min mening) for å gjennomgå en annen diagnose. Det var ingen kø som ikke annet enn kunne glede seg. Så igjen med et kort på det 4. kontoret. Igjen, vent 10 minutter, så inviterte legen ham til 3. kontor, droppet dråper og ytterligere 30 minutter, du må vente til eleven utvider seg for å kvalitativt undersøke fundus. Etter undersøkelsen sa legen at det er nødvendig å gjøre første OLKS i det ene øyet, og bare etter det LASIK i begge øyne. Legen påminnet meg igjen om gyldighetstiden til kortet og utstedte en liste over tester for å forberede meg til operasjonen. For øvrig sa han umiddelbart at ALLE tester kan tas på deres ISTC bortsett fra ØNH og Oculist, men de kan tas på sykehuset ved siden av ISTC. I den økonomiske avdelingen sa de også at kortet er lukket hver gang etter operasjonen, og følgelig, etter OLKS, må jeg åpne kortet igjen (og dette er igjen gebyret for diagnostikk 2200). Gudskelov, min VHI-policy dekker alt, og pengene gikk til ISTC umiddelbart for alt: 2 diagnostikk, OLKS, analyser og LASIK.

OLKS ble gjort en uke etter diagnosen, bokstavelig talt et døgn senere tok jeg prøver på ISTC. Det viste seg at bare blod fra en blodåre ble gitt til ISTC, og ALLE resten er på en vanlig klinikk 10 minutters gange fra ISTC. Hun gikk raskt gjennom alt fordi hun gikk ut av sving. For "ute av sving", takk til laboratorieassistent med ISTC som mens hun tok blod fra venen min, advarte meg om ikke å vente i kø! I registeret til denne helt vanlige sovjetklinikken, til spørsmålet mitt "ut av sving?", Gjorde tanten et helt forbauset ansikt og svarte "vel, jeg vet ikke hvordan det er med deg, hva slags arrangement." OK, ja? Betal og vent til alle bestemødrene går og still spørsmålene deres! -den jeg forstår, service.
Terapeuten fikk en konklusjon etter 2 dager på MNTK (etter å ha kommet til henne allerede med tester på hendene). Kirurgen planla operasjonen dagen etter. Det skal bemerkes at det ikke var behov for å åpne kortet på nytt. Som denne vil gjøre. (Overlegget er dette :)))

På operasjonsdagen ankom jeg 8:40. Jeg la alle tingene i garderoben, bare mørke briller var med meg og skiftet sko. UTEN i køen fikk hun diagnosen, det ble gitt en Ketanov-tablett og hun fikk beskjed om å vente når legen ringer (han er kirurg). Jeg måtte vente i 10 minutter. På kontoret sa legen at klokka 11.00 må du drikke en pille og umiddelbart gå til rom 2 (operasjonsenhet). Det var ingen spenning. Klokka 11:00 drakk jeg pillen og gikk. Slik som jeg samlet oss 7 eller 8. Vi fikk sterile klær og ba om å vaske ansiktet med såpe og ta på oss klærne som ble gitt. Og så, vi sitter alle på sofaer foran operasjonsrommet, ved siden av en annen romslig hall, der folk ligger igjen, med øynene lukket. Alt i samme klær, stillhet. du kan bare høre summing av noen enheter (dette er hvordan laseren fungerer). Og så følte jeg det. morsomt !! Vi er som noen kloner. Jeg sa dette høyt, og fortsatte tanken om at de nå ville implantere en mikrobrikke i øynene og deretter kontrollere oss. Enten av spenning, men hele gruppen begynte å le))) Videre satt vi ikke lenger stille og hvite, men snakket raskt og lurte på hvem som er lykkeligere enn alle og vil gå først?!
Jeg kom inn på fjerde. Jeg vil savne alle detaljene i operasjonen, jeg vil si dette: det skader ikke en eneste dråpe! Jeg opplevde praktisk talt ingen ubehagelige sensasjoner, bortsett fra kanskje lukten av brennende hud, og da varte den sannsynligvis 5 sekunder. Fra det øyeblikket jeg kom inn på operasjonssalen til da jeg ble tatt ut og satt i rullestol, tok det omtrent 10 minutter! Og jeg ser allerede! Muddy selvfølgelig, litt sand i øynene, men ser allerede uten briller og linser. Deretter ble en injeksjon i en vene med dexametason og jeg ført fra operasjonsblokken til korridoren for å vente på en postoperativ undersøkelse av hornhinnen (et sted rundt 1-1,5 timers ventetid).
Her startet selvfølgelig ekstremmen. Hagl tårer, en rennende nese fra et sted som hindret nesen fra å puste, smerter i øynene, hvorfor det virket på meg som om det rett og slett ikke var realistisk å åpne dem !! De ringer meg i kb. 4. Da jeg knapt hadde åpnet øyelokkene, 1/4 av muligheten, gikk jeg til dette kontoret. Der ga de meg en pose med dråper og servietter til vask, instruksjoner om hvordan jeg skulle bruke dem, de ba meg ta på mørke briller og sendte meg tilbake til korridoren for å vente på undersøkelse. På dette tidspunktet trakk "kollegene" meg ut av operasjonssalen. Vi satte oss på sofaene og begynte å dele inntrykk og fortsatte å pusse bort tårene fra kinnene våre med servietter. Alle følte det samme suger) Jeg bestemte meg for å lindre pine og drakk Ketanol, som jeg med forsiktighet tok med meg hjemmefra. Cirka 40 minutter senere ble det merkbart lettere for meg, jeg kjente at nesen min pustet! Smertene avtar! hurra!
Etter 30 minutter så legen på hornhinnen, sa at alt var som det skulle være og sendt hjem.
Jeg kjørte i en taxi med lukkede øyne. Følelsen av sand i øynene gjorde det fortsatt vanskelig å se på skiltene med "nye øyne".
Dagen etter ankom jeg 8:40 for en øyeundersøkelse. I følge resultatene av diagnosen ble øynene mine sett på 60% (som allerede var betydelig bedre enn før operasjonen og umiddelbart etter), og for maskinvarediagnostikk har øynene mine muligheten til å bli frisk på 100%. Legen sa at prosessen med fullstendig utvinning vil ta fra en måned. opp til 3x. I dag er det 11 dager siden operasjonen. I følge mine følelser ser venstre øye 1.0, men høyre øye er litt verre, bildet er ganske uskarpt. Noen ganger blir følelsen av et "uskarpt bilde" også besøkt av venstre øye, mens det høyre ser bedre. Generelt sett må du vente på full bedring! Generelt er jeg veldig fornøyd med resultatet og håper at det med tiden bare vil bli bedre! Øyeundersøkelse er nå en måned senere, men foreløpig følger jeg legens anbefalinger og dryppedråper.

Og til slutt: uansett hva de sier om MNTK og deres tjeneste, anbefaler jeg dem fortsatt. For det første er kvalitet tidstestet. For første gang gjorde jeg skleroplastikk her tilbake i 1993! Ingen klager.
For det andre kan det hende at køene i køene bare blir estimert fra siden at de i fiken sykehus ikke eksisterer, og du trenger å være tålmodig og forstå med dette.!
For det tredje har vi alle et språk for dem å snakke og snakke om deres problemer og forventninger, og viktigst av alt: spør oss spørsmål og få svar på dem!
For det fjerde måtte jeg også lete etter kortet mitt før den andre operasjonen fordi jeg ble sendt til feil sted for å se etter det med en gang, og minne legen om min astigmatisme og sørge for at dette faktum blir tatt i betraktning under operasjonen, og jeg har en allergi Jeg kom ut på et antibiotikum etter den første operasjonen, og jeg tapte ikke for å si dette til legen mer enn en gang og be om erstatning av disse dråpene med andre, og med alt dette, tror jeg dette er et e-løp, i sammenligning med hva jeg nå kan se verden, barna og mannen din med egne øyne! Takke! Og spesiell takk til Dr. Karpeev S.A. for arbeidet som er utført.

PS! Sørg for å supplere min anmeldelse etter 3 måneder og et år senere, med resultater etter utvinning)

I den fjerne fortiden, da det ikke var noen torrenter, ingen kinoer på nettet eller til og med DVD-installasjoner, så folk filmer på videobånd. Tallrike kopier av gamle filmer som nettopp ble gitt ut i kinosaler, kunne lett kjøpes på ikke mindre mange glassboder spredt i klønete kjøpesentre. Videospilleren var på rommet mitt, og klokken på skjermen var min eneste måte å navigere i tide.

Selv i den alderen, når skolen har fag som kunst, arbeid og musikk, innså jeg at jeg hvert år måtte komme nærmere videospilleren for å se på klokken. Når du ser på resultatene av undersøkelsene mine med en øyelege, kan du se hvordan hvert år mitt syn falt med en diopter. Slik uvennlig stabilitet. Til slutt stoppet fallet på -7 i begge øyne. Fram til 9. klasse hadde jeg briller, og fikk alle slags kallenavn fra de som begynte å bruke dem senere, da det ble moteriktig. I klasse 9 tok jeg på linsene og hadde uten ubehag på dem i ca 7 år.

Linser har imidlertid også ulempene. Det viktigste for meg var at de fratok meg mobilitet. En tidlig morgen dro jeg derfor til Novosibirsk-grenen til MNTK, hvor de etter en nøye og til og med to dagers diagnose (på grunn av rødhet i øyet) fortalte meg at kirurgi og gjenoppretting av synet opp til 100% er mulig for meg. Etter et par dager passerte jeg testene, fortalte terapeuten at jeg ikke brydde meg og åpnet døren til kontoret til min fremtidige kirurg Burilov Kirril Borisovich (jeg benytter anledningen til å takke ham). Han så inn i øynene mine igjen, og snakket deretter detaljert om fremdriften i operasjonen, demonstrerte stadiene på et plastisk øye, og så bekymret på besøkende. Han fortalte meg også at øynene mine vil prøve å gå tilbake til vanlig tilstand, og at visjonen min kan gå ned av flere titalls dioptre. I andre saker sa han at for å unngå dette, ville han fjerne minusene mine med liten margin.

Dagen etter betalte jeg allerede for operasjonen og gikk inn i preoperativet. Der ga de meg en futuristisk morgenkåpe og hatt, dryppet noen dråper i øynene på en gang, slik at uttrykket “dine øyne er som hav” ble rettferdig for meg og ført til operasjonssalen. Under operasjonen ble jeg ikke skadet i det hele tatt. Det var bare to ubehagelige øyeblikk. Først: når en gummisirkel settes inn i øyet og luft pumpes ut gjennom en liten slange, og derved skaper det nødvendige vakuum for operasjonen inne i sirkelen, øker trykket i øyet og det ser ut til at det utøves trykk på det. Men dagen før ble jeg allerede informert om dette av kirurgen min, så jeg visste at alt gikk som det skulle. Det andre ubehagelige øyeblikket er øyeblikket hvor kirurgen løfter klaffen som er avskåret av den første laseren, slik at den andre laseren, som ligger ved siden av den første, kan begynne å fungere. Selv om denne ubehagelige sensasjonen ledsages av interessante optiske effekter. Jeg råder alle! 3D sammenligner aldri med dette. Det er alt. Operasjonen varte i cirka 15 minutter. Etter operasjonen satt jeg i preoperasjonsrommet med lukkede øyne i omtrent en halv time og snakket med sykepleieren og pasienten som gjorde seg klar til å få synet sitt. Så tok de meg utenfor, ga meg fire slags dråper, og da jeg lå i baksetet på bilen, hastet jeg hjem.

Jeg må si at de første timene etter operasjonen kunne jeg ikke åpne øynene fra tårer. Det var enda flere av dem enn fra å se på Titanic. Også i øyet var brennende følelser og tretthet. Jeg hadde veldig lyst til å sove, men min begeistrede hjerne ga meg ikke klarsignal. Forresten, når jeg åpnet øynene, la jeg merke til at jeg allerede så veldig bra. Da jeg kom hjem, sovnet jeg, og da jeg våknet følte jeg meg allerede fin, åpnet jeg øynene mine brede, selv om det frem til slutten av dagen var en følelse av en fremmed gjenstand i øye og tretthet i øynene. Om morgenen ankom jeg ISTC igjen, hvor synet mitt ble sjekket først. Begge øynene viste 100%. Så ble jeg møtt av en kirurg som sa at de jævla øynene mine ser nøyaktig ut som de skulle se ut et døgn etter operasjonen, og at jeg innen en måned vil se enda tydeligere. Han ga også anbefalinger: den første uken for ikke å feste seg inn i enheten, den første måneden for ikke å bli lastet fysisk (vel, og mange flere små. Hvis noen trenger det, kan jeg fotografere notatet). De første dagene etter operasjonen sov jeg ofte, og det føltes som om jeg tilbrakte hele dagen i linsene. Øyet var veldig trøtt. Nå, etter et halvt år, er han allerede mye mindre sliten, selv om han fortsatt blir trøtt om kvelden. Av spesialeffektene er det bare en glorie, selv om jeg til og med liker det!

Jeg er veldig glad for at jeg hadde operert. Å se alt er hektisk, folkens. Jeg råder alle. Jeg håper anmeldelsen min hjalp deg med noe.!

Inntrykket er todelt. Nemlig. forberedende stadium før operasjonen. det er bare en slags redsel, men kvaliteten på selve operasjonen og ettertjenesten.

Så, i oktober 2015, gjennomgikk bestemoren min en linsebytteoperasjon på grunn av grå stær.
Vi gjorde operasjonen mot en avgift.
Siden bestemoren allerede er gammel og det er vanskelig for henne å løpe til legene, ta tester før operasjonen, bestemte de seg for å gjøre livet hennes enklere og gjøre alt BETALT på grunnlag av Eye Microsurgery.
Jeg fant ut alt i detalj i resepsjonen og i kassa når jeg betalte for betingelsene for å ta tester. De er ikke enige om at bare blod blir gitt på grunnlag av øyemikrokirurgi, og resten av testene og legene blir utført i en klinikk i nærheten, som det er 1 stopp til, noe som gjør livet veldig vanskelig for eldre mennesker, også for pengene deres.
Bestemoren min var heldig at jeg løp rundt med henne og at vi fortsatt satt i bilen, og jeg sympatiserer virkelig med eldre mennesker som må gjennom det på egen hånd.

Da vi forberedte alt før operasjonen, ventet de veldig lenge på at vi skulle bli bestemt, i bokstavelig forstand brukte de dumt 5 timer i uklarhet. Det var veldig stressende..

Her er det selvfølgelig en forklaring, bare en urealistisk strøm av pasienter, ikke bare fra Novosibirsk, men også fra nærliggende regioner og CIS-land. Tilsynelatende er ikke personalet nok i den foreløpige fasen.

Da vi var ferdig med alle forberedelsene før operasjonen. da var alt bra: innsjekking, arbeidet til leger og medisinsk personell. Mormoren ble operert av legen Aleksey Borisovich, han gjorde alt veldig bra og effektivt.

Som et resultat er vi veldig fornøyde med operasjonen i Eye Microsurgery, men noe må gjøres med den foreløpige fasen i forberedelsene til operasjonen. tilsynelatende øke personalet i registeret, ordne mottak av leger og levering av tester i sin helhet.

En dag har gått, og jeg ser allerede alt. Og enda mer, det skader meg ikke, det er ikke skummelt og veldig behagelig. Og også en hel uke sykemeldt!
Jeg setter en vurdering av "Jeg anbefaler" til tross for organisatoriske mangler og ulemper. Siden det er umulig å ikke anbefale helsen og håpet som selges på dette stedet.

Jeg forberedte meg mentalt på operasjonen i omtrent ett år, men undersøkelsen og diagnosen var først i januar. Diagnostikk fant sted på grenen, jeg anbefaler at byen går gjennom diagnostikk der, slik at uten spreng og mas. Operasjonen ble ikke anbefalt for meg på avdelingen, men de sendte meg fortsatt på konsultasjon med kirurgen. Burilov K.B. rådet meg En så høy og stor mann med en rolig, rolig stemme og vennlige øyne, som ekskluderte all frykten fra hodet mitt, oppmuntret og oppmuntret. En veldig hyggelig lege, det var opprinnelig antatt at han ville utføre operasjonen.

Jeg besto deler av testene på poliklinikken, en annen del i et betalt laboratorium, som viste seg å være et bedre alternativ enn her (jeg konkluderte med dette med å snakke med resten av pasientene).

Mandag 02.01.16 kom jeg til ITC og fant ut at K.Burilov (alas og ah) drar på forretningsreise, og jeg kan enten vente på ham eller stole på en annen lege. Jeg valgte det andre alternativet og angrer ikke.

02.02.16 Sadrutdinov R.Sh. med et lite smil i ansiktet og en selvsikker hånd, klippet han øynene og laser brente nærsynthet med astigmatisme. Veldig ryddig, med myke, men samtidig sterke mannlige hender.
Under operasjonen snakket jeg stadig med meg, med sykepleieren og med ingeniøren (riktig, hvis ikke riktig) strengt om operasjonen, jeg sa alltid hva han gjorde og hvor lang tid det tok. Jeg følte meg som en del av teamet og ville ikke la ned eller liksom rykke, selv om nervøsitet og frykt overvant meg med utrolig styrke, var det til og med litt flaut at jeg med en så bagatellmessig operasjon var så nervøs og sjokkert. Takk til øyeteamet mitt for lett å overføre nervøsiteten min og gjøre alt raskt, i henhold til mine sensasjoner, raskere enn noen andre (?).

Når det gjelder drift og organisering av prosessen, vil de fortelle og rette alt til deg, i andre anmeldelser blir alt stavet og fortalt flere ganger. Jeg kan ikke legge til noe nytt. Men jeg vil si og understreke at du var klar for at operasjonen virkelig er ubehagelig, og venter på operasjonen (og når du ankommer 8:40 vil du vente i tre timer) kan forverre opphisselsen din litt, så det ville være fint å ta et lett beroligende middel som anbefalt i memo, hør på legen og stol på ham som deg selv, det hjalp meg. Vel, det var mer smertefullt for venstre øye, jeg kjente til og med en laser i form av en liten prikking.

For begge øynene til LASIK ga jeg 68 600. Det var verdt det.

Om ulemper:
1. Merkelig nok, men selv på et slikt sted er det noen rare ekko av urbane Zadripan-poliklinikker i form av garderobearbeidere med vakthavende syndrom og som klarte å ødelegge stemningen med en liten arroganse og økt tone om fraværet av en sløyfe eller mangel på vesker til sko hos andre pasienter, diskusjon av det eksterne slags andre mennesker og så videre. Å, hvor ubehagelig. Overlevende foreldre og nervøse pasienter som venter på operasjon, trenger ikke denne holdningen fra terskelen..
2. Linjene i rom 28 og 29, og alt bryet med besteforeldre "som tok hvem," "hvem er den siste," "kvinnen i rosa hvor du går," "du kan ikke ta to linjer samtidig," er veldig irriterende. Dette kan unngås ved å lage en elektronisk kø..
3. Kø og venting er overalt, håndfrie samtaler er samtidig, og det er ikke klart hvem de ringer, noen mikrofoner er knapt hørbare.

Fordeler med et eget avsnitt:
1. Billig buffé på venterommet.
2. Nydelige og hyggelige kvinner på 4. kontor, som på en eller annen måte vennlig alltid møtes.
3. Komfortable og vakre stoler i operasjonsrommet.
4. Naturlig lys på venterommet.
5. Vakker hage ved bygningen (er dette også viktig?)
6. Hyggelig responsiv mannlig vakt.

Alt er veldig hyggelig og harmonisk, det er flott å være i en slik atmosfære, men jeg håper du ikke trenger det lenger.

Nok en gang, mange takk til alle menneskene som hjelper eventyret til å bli en realitet. Spesielt de magiske hendene til kirurger som direkte skaper magi.
Og jeg gikk for å lage en kvisete kvise med lasersynet mitt og spionere på alt og alt.

Menn er som kjent syke på to måter: uten å fortelle det til noen og med å lage en vilje.
Her hører faren min til den første typen. Og han hadde vært taus i lang tid at han ikke kunne se bra, hvis en fin dag en flekk i øyet hans ikke ville forstyrre visningen av hockey. Pappa ble raskt gitt til øyelege og returnerte til oss merket "operasjon, presserende".
På familierådet ble det besluttet å reparere øyet i MTC. Det var selvfølgelig andre alternativer, nærmere og billigere. Men vi har en pappa, og han ville ha det her.
Vi tok deler av testene i en vanlig klinikk, delvis i private, en del her.

Allerede innom klinikken ser du at pengene går dit du trenger det. Rent og velstelt territorium (oktober på hagen, og plenen er trimmet). Innvendig er det også renslighet og orden, alle smiler, alle er glade for å se deg. Selv i garderoben pratet kvinner muntert og oppmuntret pasienter. Og jeg har aldri sett slike vakter, de er vennlige, de vil hjelpe og be.
Det var bare to ubehagelige øyeblikk. Den første er terapeuten. Kanskje hun bare ikke hadde humør, kanskje var stjernene ikke enige, men når du kommer til klinikken, der du gir omtrent 40 tusen rubler for ett reddet øye, forventer du på et vis et nivå høyere enn i distriktsklinikken. Og når de sier til deg: "Du burde ha gjort en slik og en slik analyse, er det vanskelig å lese på Internett? Jeg har ikke plikt til å forklare deg", for å høre som svar "er du knullet der oppe?" dette er ikke uhøflighet, dette er reaksjonen fra en person som bare er i sjokk. Men det var en engangshandling, dagen etter var terapeuten veldig hyggelig.
Og det andre minus er selve undersøkelsen vi ga 2200 for, og som virkelig er bokstavelig talt en dag. Og siden terapeuten plutselig avslørte for oss den forferdelige hemmeligheten at analysene ikke er alle, ville disse pengene blitt kastet hvis de ikke var for vennene mine og din vakre kirurg. Her, tusen takk, han dro for å møte oss, ble bedt om og hjalp. Men hvorfor er egentlig denne undersøkelsen bare en dag? Det forblir et mysterium for oss.

Jeg ble betrodd det viktigste oppdraget, å bringe faren min hjem. Men problemet var at telefonen hans ble slått av. Etter å ha vandret rundt på sykehuset, skjønte jeg at jeg ikke kunne finne faren min, jeg måtte kontakte administratoren. Og så skjedde et mirakel - med to museklikk ble tapet mitt funnet. Det viser seg at alle stedene på kontorene er registrert. Og forespørslene mine irriterte ingen, ingen var indignerte.

Operasjonen gikk bra. Pasienten er lykkelig og ser alt. Jeg likte også sentrum, her er virkelig alt for folk, fra førsteklasses kirurger til renslighet og bekvemmelighet på territoriet.

God dag. Gjorde den andre operasjonen på klinikken din. Hun ble operert av Dr. Morozova I.M., hun var veldig fornøyd med legens arbeid, alt ble veldig tydelig forklart, de valgte Restor Akry Sof-linser. Flyten av pasienter er veldig stor, og legen har nok tålmodighet for hver pasient, særlig ettersom hoveddelen er eldre mennesker som har vanskeligheter med å høre og derfor er dårlige å se. Jeg ønsker Inna Mikhailovna helse, lykke, suksess i hennes komplekse og ansvarlige arbeid.

Men jeg vil også notere seg arbeidet til andre ansatte.
Jeg er veldig indignert over arbeidet til administratoren, som formaliserer pasienter på et sykehus i første etasje på klinikken, som fungerte den 30.09.2015. Han oppfører seg veldig frekt, er uhøflig og hyller pasienter, og siden jeg allerede skrev at flertallet av pasientene er eldre mennesker, hører de hardt og selvfølgelig ser de, det er synd for dem. Kjære klinikkadministrasjon, jeg ber deg, leger ansattes nerver og snakker om riktig oppførsel, jeg vil ærlig si, jeg ville virkelig stå opp for enhver fornærmet gammel mann,
Jeg var veldig fornøyd med operasjonen og veldig indignert i resepsjonen til administratoren.

Jeg hører til kategorien mennesker som går til legen, hvis det er virkelig ille. På klinikken min har jeg aldri vært. Og jeg ville neppe gått til optometristen hvis det ikke var for min bevisste familie, som sendte meg til undersøkelser. Du må bestille på forhånd via telefon. Nesten en måned.

Etter å ha henvendt meg til legesenteret, tenkte jeg - det er dette som skjer når det investeres penger der det trengs. Stort, rent og utrolig velstelt område! Vakre blomster, fontene, plen. Nybygg.

Innvendig er alt veldig oppdatert, alle kontorene er logisk og praktisk plassert. Overalt er det sofaer. Det er veldig kult at du blir kalt med navn for de nødvendige undersøkelsene, det er ikke noe kaos i linjene.

Utstyret som spesialistene jobber på er nytt. Og også de tørker det etter hver besøkende! Med en så stor strøm av mennesker er alle legene hyggelige, imøtekommende og vennlige..

For en fullstendig undersøkelse, som tok 4 timer, brukte jeg 2200 rubler. Samtidig fikk jeg en detaljert undersøkelse og behandlingsanbefalinger. Den andre mottakelsen vil være gratis. I tillegg til undersøkelser, gjør det alle slags øyeoperasjoner. Det er flott at det i vår by er medisinske fasiliteter på dette nivået.

Alt avhenger av legen!

Jeg har blitt observert på ISTC i mer enn 20 år, mens i ytterligere 14 utførte jeg to operasjoner. Jeg prøvde å bestemme meg for synskorreksjon for 10 år siden og 3 år siden, men konsultasjonen av laserkirurgen økte frykten min, som jeg snudde og dro hjem. Kirurgen snakket tørt, uten noe personlig forhold, som om han leste et skriftlig manus.
På spørsmålene mine: "Er det en risiko?", Svarte han: "Vi garanterer ikke 100% resultat." Til min frykt hva som vil skje hvis jeg faller inn i de som ikke er 100%, snakket legen om hornhinnetransplantasjon og andre forferdelige ting. Han bedraget ikke, var ikke hard, men tørrheten, gjerrigheten i ord arbeidet for å øke frykten min.
Denne gangen kom jeg med et nytt forsøk, og det viste seg, se og si! "Legen min" på forretningsreise! Hurra! Burilov Kirill Borisovich forpliktet seg til å gi meg råd. Jeg husker ikke en så oppmerksom og taktfull holdning selv i fremtredende private klinikker i byen. Han sparte ikke tid og forsiktig, detaljerte alle nyansene, viste videoen, viste trinnene i operasjonen på modellen til øyet, forklarte alle detaljene i så detalj at jeg ikke engang hadde spørsmål. Frykt - ikke en dråpe! Korreksjonen gikk perfekt. I korreksjonsprosessen kommenterte han alt og teller til og med ned sekundene til ubehagelige øyeblikk av operasjonen. Gjenoppretting er veldig raskt. Etter korreksjonen snakket Kirill Borisovich om muligheten for å få skattefradrag og anbefalte at han søkte seg til kassereren for dette problemet..
Det eneste jeg angrer er at jeg for 10 år siden ikke møtte en slik lege som jeg ikke "så" før, at jeg i så mange år kunne se rent, vel, glede meg av hver dag.
Tusen takk lege!