Primorsky Eye Microsurgery Center i Vladivostok: priser og anmeldelser

Eye Microsurgery Center i Primorye har et kompleks av moderne utstyr som lar deg bruke de mest avanserte prestasjonene innen mikroskirurgi. Alle oftalmiske operasjoner for voksne og barn utføres på poliklinisk basis..

I den kystlige CMHC utfører legene vellykkede komplekse operasjoner i behandling av oftalmiske sykdommer:

  • Sømløs fjerning av kataraktobjektiver;
  • Mikrokirurgisk og laserbehandling av glaukom;
  • Rekonstruktive operasjoner;
  • Fjerning av neoplasmer i orbitalregionen;
  • Eliminering av konsekvensene av diabetes;
  • Behandling av progressiv nærsynthet;
  • Laserkorreksjon av ametropia i henhold til metodene fra SuperLASIK, PRK, FemtoLASIK, LASIK;
  • Hornhinnetransplantasjon, implantasjon av intrastromale ringer og segmenter (keraring);
  • Tverrbinding av hornhinnen;
  • Rask eliminering av strabismus;
  • vitrectomy.

Eye Microsurgery Center har de høyeste standarder for behandling. Dette gjør hele prosessen så rask, effektiv og komfortabel som mulig. Hovedprinsippene for klinikken er:

  1. Høye etiske standarder.
  2. Bruk av kun evidensbaserte behandlingsmetoder.
  3. Meget nøyaktig og objektiv diagnostikk.
  4. Behandling av høy kvalitet.
  5. Spesialitet og åpenhet.

I kyst CMHC brukes en systematisk tilnærming i diagnostisk undersøkelse og behandling av pasienter med selv de alvorligste øyesykdommene. Klinikken gjennomfører:

  • Lasersynskorrigering ved bruk av syvende generasjons installasjon;
  • Omfattende diagnostisk undersøkelse;
  • Minimalt invasiv kataraktfjerning og implantasjon av moderne IOL-modeller;
  • Laseroperasjoner i behandling av nærsynthet, glaukom;
  • Vitreolyse med opacifisering av glasslegemet;
  • Operasjoner i tilfelle onkologiske sykdommer i øynene;
  • Rekonstruktive intervensjoner for abnormiteter i lakrimale passasjer, konjunktival hulrom, problemer med øyelokkene, okulær protetikk;
  • Hornhinnetransplantasjon, behandling av keratokonus ved implantasjon av hornhinnesegmenter, tverrbinding;
  • Vitrektomi for sykdommer i det bakre segmentet av øyet (retinal løsrivelse, blødning i stoffet i glasslegemet).
  • Legene ved senteret har lang klinisk erfaring, mange av dem er kandidater innen medisinsk vitenskap.

I behandlingen av grå stær brukes den siste Alcon-installasjonen. På grunn av dette blir operasjonen den mest effektive og absolutt trygge. Parametrene for implanterbare IOL utføres ved hjelp av en spesiell Verion-installasjon, som utmerker seg ved nøyaktighet og effektivitet i planleggingen. Ved å bruke dette systemet kan du også:

  • Utføre keratometri og pupilometri;
  • Få et høykvalitetsbilde av pasientens øyeeple;
  • Identifiser fartøyer med sklera, elev, lem og andre individuelle funksjoner i automatisk modus.

Primorsky Center for Laser Vision Correction and Oftalmisk kirurgi

Informasjon

  • +7 (423) 276‒33‒55 Vis telefon
  • +7 (423) 246-61‒46
  • +7 (423) 246-61‒47
  • Barne øyelege
  • Kortbetaling
  • Penger
  • Bankbetaling

anmeldelser

Er dette ditt selskap? Registrer en gratis bedriftskonto og svar på anmeldelser på vegne av selskapet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Jeg er strålende fornøyd med blepharoplasty på de øvre øyelokkene utført av en lege. N.A. GUAY. Jeg søkte lenge etter denne legen, og heldigvis fant jeg ut at hun nå jobber i dette senteret. Det er synd at blepharoplasty ikke er indikert i overskriften. Jeg måtte komme rundt 3 kjente klinikker - overalt tilbød de seg å utføre denne operasjonen bare under generell anestesi for prisen (i 2,5.

Jeg er strålende fornøyd med blepharoplasty på de øvre øyelokkene utført av en lege. N.A. GUAY. Jeg søkte lenge etter denne legen, og heldigvis fant jeg ut at hun nå jobber i dette senteret. Det er synd at blepharoplasty ikke er indikert i overskriften. Jeg måtte komme rundt 3 kjente klinikker, overalt de tilbød seg å utføre denne operasjonen bare under generell anestesi for prisen (2,5 til 3 ganger dyrere.) Hem øyelokkene til øyenbrynene, og lag deretter en tatovering av arrene, eller gjør det, men bare med å heve øyenbrynene (gjennom det tidsmessige området er prisen til og med skummel å stemme). Jeg brukte så mye nerver og penger på slike konsultasjoner. Som et resultat: operasjonen min var på høyeste nivå: en fantastisk og erfaren lege Natalya Andreevna Ugay, alt er supersteril. Samtidig, ved den første konsultasjonen, sjekket jeg blikket fullt ut og sendte inn tester. Etter operasjonen kom jeg meg selv i en taxi og kom hjem. Det var ikke smertefullt i det hele tatt, selv om operasjonen varer omtrent 2 timer (bare injeksjoner av smertestillende er smertefulle, men tålelige). Hjemme la hun is på toppen av bandasjene (og så på TV, selv om det ikke ble anbefalt..). Dagen etter ankom jeg bandasjen - Natalya Andreevna behandlet sømmene personlig, kom med anbefalinger. En uke senere ble stingene fjernet - det er allerede synlig at skjønnheten har kommet tilbake (utseendet har blitt som i ungdommen, øyelokkene henger ikke på mine 59 år). Jeg gleder meg og synger at jeg fant en slik lege. Jeg anbefaler det til alle: bare for blefaroplastikk her.

Vladivostok-innbyggere. fortell meg for øyesmikroskirurgisk senter

Temaalternativer
Søk etter emne

Vladivostok-innbyggere. fortell meg for øyesmikroskirurgisk senter

I Petropavlovsk har vi en slik annonse i aviser


Hva kan du fortelle på godt og vondt for dette senteret?

I Petropavlovsk har vi en slik annonse i aviser


Hva kan du fortelle på godt og vondt for dette senteret?

Jeg kan bare si gode ting. En synskorreksjon ble utført der for en måned siden av en søster og en venn, alt er i orden. I går før opererte faren min der om glaukom, noe som også er normalt. Mange mennesker drar dit, fra hele Primorye.

Tusen takk! Jeg ga den til kona, jeg skal lese :) Men jeg vil gjerne ha flere meninger :)

mange klinikker der håret blir transplantert. Operasjonen er dyr, men Berezovsky går skallet. Hvorfor ville det?
Mange vellykkede synskorrigeringsoperasjoner. Og prisene er ikke skyhøye. Men leger har briller. Hva er grunnen til dette?
Kanskje de alle vet noe som vi ikke vet?

Ohhh, skandaler, intriger, undersøkelser? Hvem har skylden, igjen romvesener? :)

Alle vet at røyking er skadelig, men mange leger røyker. Hva er funnene?

Ja, jeg så to leger bruke briller der))) Men kirurgiske inngrep blir ikke bare utført for å korrigere synet, det er også honning. indikasjoner, for eksempel har min far glaukom, mange med grå stær. Ja, og en haug med andre problemer med øynene.

)))) og mange flere leger liker å drikke)))

Gå frimodig.
Jeg kjenner eieren i 15 år. Gjør alt med omhu.
Utdannede leger som vet jobben sin.
Hvem han rådet til, var alle fornøyde.
Forrige uke fjernet en venns mor en grå stær, alt er i orden.

ikke gå
Moren min var klar til å gjennomføre en operasjon for å skifte ut linsen i august (for de som ikke er kjent - ordentlige klinikker foreskriver et minimum for oktober) med et ekstrakt som allerede var på stien. dag (i anstendig - en uke å lyve). Jeg fikk inntrykk av at det viktigste er å kutte bort tyvegodset, og der til og med en hest i øyet.

To rikeste mennesker i verden bruker også briller - Bill Gates og Elton John..
De som var i Japan og Korea så mange briller - nesten hvert sekund. Det ser ut til at de med sine teknologier vant dette problemet for lenge siden..by. For øvrig, i Japan, døde temaet for en slik korreksjon på 80-tallet. Ikke rart?
Ortodokse øyeleger (ikke de som utøver mikrokirurgi) er av en eller annen grunn imot det. De vet faktisk noe?

Sist endret av Шиншилка; 03/22/2013 kl 06:03.

-Før operasjonen signerer alle et banner som de ikke har noen klager - løp.
-Synskorreksjon er nesten den enkleste operasjonen.
-For de "ukjente" operasjonene trekker de tyvegods - jeg kom til 12 stykker, men de sa ikke at jeg fortsatt ville trenge minst 100 000 i 3 måneder for 3 operasjoner (5% eksos for herding i mitt tilfelle) - tre.
-Alle operasjoner anses som kosmetiske i profilen, de som trekker tyvegodssvart.
-Jeg er VELDIG IKKE FORNØYD.

Lær alt 1000 ganger når du tar en beslutning!

Kunde- og ansattanmeldelser av Primorsky Eye Microsurgery Center i Vladivostok, Russkaya, 59g (1. etasje)

Når du skriver en anmeldelse, må du huske at du ikke bør publisere bevisst usant, så vel som falsk informasjon. Brukeren skal lage en anmeldelse utelukkende på grunnlag av personlig erfaring basert på bruk av tjenester eller varer kjøpt fra organisasjonen;
Responsen skal være så informativ som mulig, slik at du kan angi tid, sted for handling for svaret, deltakende parter, annen informasjon som tillater om nødvendig å verifisere nøyaktigheten til informasjonen i svaret.
Gjennomgangen skal ikke være fornærmende eller banning.

Administrasjonen av nettstedet verifiserer på ingen måte ektheten til det som er angitt i gjennomgangen, og gir bare den tekniske muligheten til å legge ut en anmeldelse.

Lasersynskorrigering: en dobbel reduksjon i priser om sommeren!

Som en del av de årlige veldedighetsarrangementene kunngjør Primorsky Center for Laser Vision Correction and Eye Microsurgery sommerkampanjen “Vakre øyne for alle” og kunngjør en dobbel reduksjon i prisen på laservisekorreksjon og diagnostikk.

Hva er forskjellen mellom en person med godt syn og en som ikke ser bra? Selvfølgelig selvtillit! Bedre livskvalitet. Og - oppnåelsen av en drøm. Faktisk blir briller eller linser ofte en uoverkommelig barriere på vei til rekorder innen sport, reiser og utviklingen av det dyrebare yrket. Hvordan eliminere det?

Vi stilte dette spørsmålet til overlege ved Primorsky Center for Laser Vision Correction and Eye Microsurgery, en lege i den høyeste kategorien, medlem av European Society of Refractive and Cataract Surgeons (ESCRS) Irina ZIMINA.

- Irina Nikolaevna, som vil hjelpe radikalt til å takle nærsynthet, hyperopi, astigmatisme?

- Den viktigste bragden i oftalmologiens verden i dag er laservisekorreksjon. Det gjør at en person etter operasjonen kan se så godt som mulig! To metoder for visjonskorreksjon av excimer-laser er dominerende: laser keratomileusis (LASIK) og, i tilfeller der operasjonen LASIK - TRANSepitel PRK (fotorefraktiv keratektomi) er kontraindisert. Begge teknologiene praktiseres av øyeleger på vår klinikk - elever ved MNTK "Eye Microsurgery" - på høyeste profesjonelle nivå. Når alt kommer til alt, har Primorsky Center for Laser Vision Correction and Eye Microsurgery blitt det første senteret i Primorsky Territory som utførte laser synskorrigering ved bruk av to metoder. Excimer laser refraktiv kirurgi har utviklet seg her siden 2005, og gjennom de syv årene av senterets arbeid har leger fått uvurderlig erfaring. Frem til i dag er laserteknologi kjennetegnet til Senteret..

- Fungerer klinikken virkelig på det samme utstyret som for syv år siden??

- Ikke i noe tilfelle! Arbeidet med det beste utstyret i verdensklasse er grunnleggende for oss. Derfor utføres operasjonene i dag på den nyeste amerikanske excimerlaser av den siste generasjonen - VISX STAR S4 IR, i stand til å eliminere nærsynthet opp til -20,0 dioptre, hyperopi opp til + 6,50, astigmatisme - opp til + - 5,0, smertefritt, uten sømmer, arr og hakk. At det er effektivt og trygt for pasienten, fremgår av følgende faktum: 75 prosent av alle excimer-laseroperasjoner i verden utføres på VISX-enheter, de beste klinikkene i USA, Singapore og Sør-Korea er utstyrt med dette utstyrsnivået. Takket være den siste internasjonale utviklingen innen oftalmologi får pasienten til Primorsky Center for Laser Vision Correction og Eye Microsurgery en ny visjonskvalitet - og med den en virkelig høy livskvalitet. Videre er resultatene av behandlingen uendret hele livet. Du blir kvitt nærsynthet, langsynthet og astigmatisme. Briller eller kontaktlinser vil ikke lenger være nødvendig.!

- Og hvis disse resultatene oversettes til menneskelige skjebner?

- Døm selv: over syv tusen vellykkede operasjoner har blitt utført i Seaside Center for Laser Vision Correction and Eye Microsurgery on syv år! Og dette er mer enn ti tusen takknemlige pasienter hvis liv vi klarte å gjøre mer komfortable og vellykkede. Vi klarte å endre skjebnen til disse menneskene til det bedre! Det er nok å se nærmere på gjennomgangsboka, der mange av pasientene skriver: "Takk for at du fikk glede av å se!"

- Irina Nikolaevna, jeg vet at det har blitt en god tradisjon på klinikken å gi fordelaktige tilbud til våre kunder: rabatter for pensjonister og studenter, lavere priser for diagnostikk... Dagens tilbud?

-Ja, veldedighetsarrangementer har blitt en god tradisjon for vårt sentrum. Handlingen “Nydelige øyne for alle” starter i juni, noe som innebærer en dobbel reduksjon i prisen på laservisekorreksjon og diagnostikk. Hensikten med veldedighetsarrangementet vårt er å gi en gave til innbyggerne i Primorsky Krai, slik at alle som trenger det kan skaffe seg 100% visjon eller mer og se på verden med forskjellige øyne. Dermed vil kostnadene for laservisekorreksjon om sommeren være LASIK - 12 tusen rubler, og PRK - 9 tusen rubler, kostnadene for diagnostikk vil være 2500 rubler. Nivået på de beste klinikkene i verden, konsentrert i Primorsky Center for Laser Vision Correction and Eye Microsurgery, den høye profesjonaliteten til oftalmiske kirurger og en individuell tilnærming til hver pasient - alt dette er til service for våre pasienter. Og bare i sommer - med dobbelt prisavslag! Finner du den beste avtalen?

Seaside Center for Laser Vision Correction and Eye Microsurgery:
Vladivostok, st. Aurora, 17 år.
Telefoner: +7 (423) 276-33-55, 246-61-46.
Full informasjon på nettstedet www.eyelazer.ru
Lisensnr. LO-25-01-001304 av 03.02.2012.
Vi jobber fra mandag til lørdag. Resepsjonen er etter avtale..

På bildet: Irina Zimina: "Over syv tusen vellykkede operasjoner ble utført i Primorsky Center for Laser Vision Correction and Eye Microsurgery on syv år"!

Det er kontraindikasjoner, spesialist råd er nødvendig.

Avtale til legen for synskorrigering ved Primorsky Eye Microsurgery Center

Avtale til legen på telefon for synskorreksjon - Primorsky Center for Eye Microsurgery at Russian Street, 59G, Vladivostok

  • +7 (423) 291-12-76 (vakttjeneste)

Seaside Eye Microsurgery Center

Å avtale med legen for synskorrigering "Primorsky Eye Microsurgery Center", vær oppmerksom på funksjonene:

Arbeidstid der du kan avtale med legen man-lør 9: 00-18: 00

Primorsky Eye Microsurgery Centre ligger på:
Russiske St., 59G, Vladivostok

Avtalekort

Om selskapet

Objektfoto

Pasientanmeldelser

Konstruer en rute på kartet til gjenstanden for synskorreksjon, et medisinsk senter, klinikk eller til de nærmeste objektene:

En pensjonist fra Primorye, misfornøyd med behandlingen, vil saksøke øyeklinikken

For å saksøke LLC “Primorsky Eye Microsurgery Center” på 100 Borisenko, har pensjonisten fra Vladivostok Lidia Kolesnikova tenkt, som til tross for operasjonen og behandlingen ikke fikk det bedre. Kvinnen mener at senteret ikke oppfylte sine forpliktelser til å tilby medisinske tjenester, og hun var også lite fornøyd med holdningen til legene og personalet, melder RIA PrimaMedia..

Som korrespondenten sa. Lidia Semenovna selv, byrået begynte da hun ble skadet av å falle fra en glatt trapp i et av byens kjøpesentre.

- Jeg falt og slo pannen min, rett over høyre øye, rett på komfyren. I traumatologi viste at det ikke var noen hjernerystelse. Men siden begynte øyet å se veldig dårlig. Alt ble uskarpt, det er umulig å fokusere, - delte pensjonisten.

Ifølge henne gikk tiden etter fallet, men øyet passerte ikke. Så henvendte hun seg til det såkalte "Primorsky Eye Microsurgery Center", som ligger i Vladivostok på Borisenko. Der ble en kvinne diagnostisert og det ble opprettet en løsgjøring av linsen. Det som trengtes var en operasjon, som legene først planla 26. november, med henvisning til det faktum at utstyret for operasjonen var i ferd med å komme opp, så overførte de det i ytterligere to dager uten forklaring.

- Som jeg senere fant ut, anbefales det etter en slik operasjon å være på sykehuset i flere dager, men siden de ikke har sykehus, ble jeg sendt hjem. Og allerede den 29. kom jeg tilbake til den postoperative undersøkelsen, ”sa Kolesnikova.

Hun la til at hun fikk forskrevet medisiner, men at hun ikke forsto hvordan de skulle dryppes uten å høre noen forklaringer. Som et resultat viste det seg ved neste undersøkelse nesten en måned senere at pensjonisten greide øynene hennes feil. Fra dette øyeblikket ble forholdet til klinikken anstrengt. Det var flere og flere mindre klager, og viktigst av alt - øyet begynte aldri å se bedre.

- Og på nyttår svulmet ansiktet mitt. Vi trodde at dette kunne være en allergisk reaksjon på medisinene som de injiserte meg der. Samtidig klarte jeg ikke å få en avtale 29. desember, da jeg allerede ble klokka 11.30 forlot alt personalet til en annen by for alle nyttårsferier, ”klaget kvinnen.

Hun la til at senere, for å finne ut hva legene injiserte pasienten med medisinen, mislyktes legene.

I følge Kolesnikova fikk hun ikke et eneste ekstrakt med diagnosen sin, og de ekstraktene som hun fremdeles klarte å få etter lang tid, inneholdt helt andre notater. De nektet å utstede et medisinsk kort, og siterte igjen handelshemmeligheter. Kvinnen ble tvunget til å dra til klinikken uten ekstrakter og kort, noe som i stor grad kompliserte behandlingen, siden legen ikke hadde noen erfaring med å behandle øyepatologi etter en så komplisert operasjon.

Lidia Semenovna erklærer at hun nå forbereder et søksmål mot dette foretaket, og er misfornøyd med legenes arbeid, samt holdningen til legene Fedyashev og Luzyanina og administrator Savelyev.

Ledelsen i Primorsky Eye Microsurgery Center LLC nektet offisielle kommentarer til konflikten med pasienten Kolesnikova.

I mellomtiden vil dette ikke være den første forbrukerbeskyttelsessaken for denne institusjonen. Primorsky regiondomstol behandlet et av de siste slike krav i 2013. Da klaget innbyggeren Yakovlev til senteret, som krevde å få ham tilbakebetalt beløpet som ble betalt i henhold til avtalen på beløpet 22 675 rubler og for å få erstatning for ikke-økonomisk skade på 50 tusen rubler. Merk at mannen tapte søksmålet.

Eye Microsurgery oppkalt etter akademiker S.N. Fedorova
Russlands føderasjonsdepartement

Dessverre er det ingen pasientdatabase i delen Spørsmål-svar. Send din forespørsel til E-post: [email protected], angi passdetaljer, registreringsadresse, telefon. Du blir svart.

På grunn av den ugunstige epidemiologiske situasjonen og forhindrer spredning av en ny koronavirusinfeksjon COVID 19, har Khabarovsk-filialen foreløpig suspendert sin planlagte kirurgiske og konsultative virksomhet inntil epidemien normaliseres og selvisoleringsregimet blir kansellert. For å få en konsultasjon i refraksjonsavdelingen, må du ringe 8 (4212) 75-02-66 etter 1. juni.

På grunn av den ugunstige epidemiologiske situasjonen og forebygging av spredning av en ny coronavirusinfeksjon COVID 19, innføringen av et selvisolasjonsregime for personer over 65 år, samt pasienter som lider av kroniske og onkologiske sykdommer, suspenderte Khabarovsk-grenen sin kirurgiske aktivitet inntil epidemien normaliserte seg og selvisolasjonsregimet ble kansellert. Du må sende en henvisning (konklusjon) fra din optometrist til hjemstedet ditt via mail eller faks 8- (4212) -78-41-60 eller e-post: [email protected] med din hjemmeadresse for tilbakemelding.

Vår gren vil gjenoppta arbeidet etter normaliseringen av epidemisituasjonen og avskaffelsen av selvisolasjonsregimet. Du må sende en retning (avslutning) fra din optometrist på bostedsstedet via faks 8- (4212) -78-41-60 med telefonnummer og hjemmeadresse for tilbakemelding.

På grunn av den ugunstige epidemiologiske situasjonen og forebygging av spredning av en ny koronavirusinfeksjon COVID 19, stoppet Khabarovsk-grenen (inkludert refraksjonsavdelingen som arbeider med operasjonene du spør om) planlagt kirurgisk aktivitet inntil epidemien normaliserte seg og selvisolasjonsregimet ble kansellert. Du kan få et svar på spørsmålet ditt etter at avdelingen begynner å jobbe igjen..

På grunn av den ugunstige epidemiologiske situasjonen og forebygging av spredning av en ny coronavirusinfeksjon, utsetter COVID 19, Khabarovsk-grenen tiden for den tidligere planlagte kirurgiske behandlingen til et senere tidspunkt. Før normaliseringen av epidemisituasjonen og avskaffelsen av selvisolasjonsregimet.

På grunn av den ugunstige epidemiologiske situasjonen og forebygging av spredning av en ny coronavirusinfeksjon COVID 19, innføringen av et selvisolasjonsregime for personer over 65 år, så vel som pasienter som lider av kroniske og onkologiske sykdommer, suspenderte Khabarovsk-grenen alle typer kirurgisk behandling, bortsett fra legevakt, for å normalisere epidemisituasjonen og avbestilling av selvisolasjonsmodus. All planlagt medisinsk behandling på avdelingen blir utsatt til et senere tidspunkt..

Send din forespørsel til E-post: [email protected], angi passdetaljer, registreringsadresse, telefon. Du blir svart.

På grunn av den ugunstige epidemiologiske situasjonen og forebygging av spredning av en ny koronavirusinfeksjon COVID 19, innføringen av et selvisolasjonsregime for personer over 65 år, samt pasienter som lider av kroniske og onkologiske sykdommer, utsetter Khabarovsk-filialen datoene for den tidligere planlagte kirurgiske behandlingen til et senere tidspunkt til normalisering av epidemisituasjonen og avskaffelse av selvisolasjonsregimet. Et brev vil bli sendt til din hjemmeadresse med russisk post med en spesifikk dato for kirurgisk behandling.

På grunn av den ugunstige epidemiologiske situasjonen og forebygging av spredning av en ny koronavirusinfeksjon COVID 19, innføringen av et selvisolasjonsregime for personer over 65 år, så vel som pasienter som lider av kroniske og onkologiske sykdommer, suspenderte Khabarovsk-grenen sitt arbeid til epidemien normaliserte seg og selvisolasjonsregimet ble kansellert.

Dessverre er det ingen pasientdatabase i delen Spørsmål-svar. Send din forespørsel til E-post: [email protected], angi passdetaljer, registreringsadresse, telefon. Du blir svart.

På grunn av den ugunstige epidemiologiske situasjonen og forebygging av spredning av en ny koronavirusinfeksjon COVID 19, innføringen av et selvisolasjonsregime for personer over 65 år, samt pasienter som lider av kroniske og onkologiske sykdommer, suspenderte Khabarovsk-filmen planlagt kirurgisk og laserbehandling inntil epidemien forbedrer seg og selvisolasjonsregimet blir avlyst.

På grunn av den ugunstige epidemiske situasjonen og forhindret spredning av den nye koronavirusinfeksjonen COVID 19, stoppet Khabarovsk-grenen diagnostiske undersøkelser og planlagt sykehusinnleggelse av pasienter inntil epidemien normaliseres og selvisoleringsregimet blir avbrutt. Ta kontakt med din lokale øyelege.

Hallo, Ruslan. På grunn av den ugunstige epidemiologiske situasjonen og forhindret spredning av ny koronavirusinfeksjon COVID 19, ble planlagt kirurgisk behandling avsluttet i Khabarovsk-grenen til epidemien normaliserte seg og selvisolasjonsregimet ble avlyst. Hvis epidemisituasjonen bedres, må du sende en henvisning (konklusjon) fra din optometrist til hjemstedet ditt via mail eller faks 8- (4212) -78-41-60 eller E-post: [email protected] med hjemstedet for returen kommunikasjon.

Hei, Anna. Du kan finne ut all informasjonen du er interessert i i brytningsavdelingen etter å ha normalisert den epidemiologiske situasjonen. Kontaktinformasjon er oppført på vår hjemmeside. Og også i delen av nettstedet “Pasienter. Synskorrigering

Hallo Anastasia. Avgjørelsen om det er lurt å overføre din diagnostiske undersøkelse, planlagt 05/27/2020, vil bli avgjort ettersom den epidemiologiske situasjonen normaliseres, forsøksvis etter 6. mai 2020. Hvis du fortsatt har spørsmål, kan du omdirigere dem til E-post: [email protected] etter 6. mai 2020., angi passdata, adresse for registrering, telefon. Du blir svart.

Hallo, Natalia. Brytningsoperasjoner i hele Russland likestilles med kosmetiske, og det obligatoriske medisinske forsikringsfondet utbetales ikke over hele Russland. Du kan finne ut all informasjonen du er interessert i i brytningsavdelingen. Kontaktinformasjon er oppført på vår hjemmeside under “Pasienter. Synskorrigering

Hallo, Natalia Emilievna. Dessverre er det ingen pasientdatabase i delen Spørsmål-svar. Send din forespørsel til E-post: [email protected], angi passdetaljer, registreringsadresse, telefon. Du blir svart.

Hei, Anna. For øyeblikket blir all planlagt medisinsk behandling på avdelingen utsatt til et senere tidspunkt. Men dessverre er det ingen pasientdatabase i delen Spørsmål-svar. Send din forespørsel til E-post: [email protected], angi passdetaljer, registreringsadresse, telefon. Du blir svart.

Hallo, Galina Nikolaevna. For øyeblikket er all planlagt medisinsk behandling på avdelingen utsatt til et senere tidspunkt. Hvis den epidemiologiske situasjonen er normalisert, vil operasjonen din bli utført i tide. Hvis du fortsatt har spørsmål, kan du omdirigere dem til E-post: [email protected], angi passdata, registreringsadresse, telefonnummer. Du blir svart.

Hallo Yulia. Brytningsoperasjoner i hele Russland likestilles med kosmetiske, og det obligatoriske medisinske forsikringsfondet utbetales ikke i hele Russland. Du kan finne ut all informasjonen du er interessert i i brytningsavdelingen. Kontaktinformasjon er oppført på vår hjemmeside under “Pasienter. Synskorrigering

Dessverre er det ingen pasientdatabase i delen Spørsmål-svar. Send din forespørsel til E-post: [email protected], angi passdetaljer, registreringsadresse, telefon. Du blir svart.

Hei, Larisa. Dessverre er det ingen pasientdatabase i delen Spørsmål-svar. Send din forespørsel til E-post: [email protected], angi passdetaljer, registreringsadresse, telefon. Du blir svart.

Brytningsoperasjoner i hele Russland likestilles med kosmetiske, og det obligatoriske medisinske forsikringsfondet utbetales ikke over hele Russland.

Du kan finne ut all ytterligere informasjon som interesserer deg i brytningsavdelingen. Kontaktinformasjon er oppført på vår hjemmeside under “Pasienter. Synskorrigering

Hallo, Galina. Spørsmålet ditt kan besvares etter en helårsundersøkelse av en øyelege. På grunn av den ugunstige epidemiologiske situasjonen og forebygging av spredning av en ny coronavirusinfeksjon COVID 19, innføringen av et selvisolasjonsregime for personer over 65 år, så vel som pasienter som lider av kroniske og onkologiske sykdommer, foretar ikke Khabarovsk-grenen rutinemessige diagnostiske undersøkelser og kirurgiske inngrep før epidemien normaliseres. og avskaffelse av selvisolasjon. Vi anbefaler at du kontakter en øyelege ved klinikken der du bor.

Hei, Svetlana Viktorovna. For øyeblikket er planlagt sykehusinnleggelse innstilt. For å overføre kirurgi er din ankomst ikke nødvendig. Du må omdirigere forespørselen din til E-post: [email protected], angi passdetaljer, adresse for registrering, telefon. Du blir svart.

Hei, Lilia. På grunn av den ugunstige epidemiologiske situasjonen og forebygging av spredning av en ny koronavirusinfeksjon COVID 19, innføringen av et selvisolasjonsregime for personer over 65 år, så vel som pasienter som lider av kroniske og onkologiske sykdommer, utsetter Khabarovsk-grenen datoene for den tidligere planlagte kirurgiske behandlingen til senere tid. Før normaliseringen av epidemisituasjonen og avskaffelsen av selvisolasjonsregimet.

På grunn av den ugunstige epidemiologiske situasjonen og forebygging av spredning av en ny koronavirusinfeksjon, COVID 19, innføringen av et selvisolasjonsregime for personer over 65 år, samt pasienter som lider av kroniske og onkologiske sykdommer, utsetter Khabarovsk-grenen datoene for den tidligere planlagte kirurgiske behandlingen til et senere tidspunkt. Fram til normaliseringen av epidemisituasjonen og avskaffelsen av selvisolasjonsregimet. Men dessverre er det ingen pasientdatabase i delen Spørsmål-svar. Send din forespørsel til E-post: [email protected], angi passdetaljer, registreringsadresse, telefon. Du blir svart.

Hei, Lyubov Akimovna. På grunn av den ugunstige epidemiologiske situasjonen og forebygging av spredning av en ny coronavirusinfeksjon COVID 19, innfører et selvisolasjonsregime for personer over 65 år, så vel som pasienter som lider av kroniske og onkologiske sykdommer, utsetter Khabarovsk-grenen datoene for den tidligere planlagte kirurgiske behandlingen senere. Før normaliseringen av epidemisituasjonen og avskaffelsen av selvisolasjonsregimet.

Dessverre er det ingen pasientdatabase i delen Spørsmål-svar. Send din forespørsel til E-post: [email protected], angi passdetaljer, registreringsadresse, telefon. Du blir svart.

Hallo, Galina Ivanovna. Dessverre er det i spørsmål og svar-delen ingen pasientdatabase. Send din forespørsel til E-post: [email protected], angi passdetaljer, registreringsadresse, telefon. Du blir svart.

På grunn av den ugunstige epidemiologiske situasjonen og forebygging av spredning av en ny koronavirusinfeksjon, COVID 19, innføringen av et selvisolasjonsregime for personer over 65 år, samt pasienter som lider av kroniske og onkologiske sykdommer, utsetter Khabarovsk-grenen datoene for den tidligere planlagte kirurgiske behandlingen til et senere tidspunkt. Før normaliseringen av epidemisituasjonen og avskaffelsen av selvisolasjonsregimet.

Hei, håp. Brytningsoperasjoner i hele Russland likestilles med kosmetiske, og det obligatoriske medisinske forsikringsfondet utbetales ikke over hele Russland.

Hei, Tatyana. Til dags dato fungerer filialen normalt og overholder reglene for det antiepidemiologiske regimet. Vi har foreløpig ikke mottatt ordre om å avbryte tilbudet av planlagt medisinsk behandling. I tilfelle endringer i driftsmodusen for filialen, vil de umiddelbart bli publisert på hovedsiden på nettstedet vårt.

Hallo, Lilia. Til dags dato fungerer filialen normalt og overholder reglene for det antiepidemiologiske regimet. Vi har foreløpig ikke mottatt ordre om å avbryte tilbudet av planlagt medisinsk behandling. I tilfelle endringer i driftsmodusen for filialen, vil de umiddelbart bli publisert på hovedsiden på nettstedet vårt.

Hallo Olga. Du kan skrive en uttalelse om utsettelse av operasjonen om 10-14 dager, men det finnes dessverre ingen pasientdatabase i delen Spørsmål-svar. Send din forespørsel til E-post: [email protected], angi passdetaljer, registreringsadresse, telefon. Du blir svart.

Hallo Valentine. Til dags dato opererer filialen normalt og overholder reglene for det anti-epidemiologiske regimet. Vi har foreløpig ikke mottatt ordre om å avbryte tilbudet av planlagt medisinsk behandling. I tilfelle endringer i driftsmodusen for filialen, vil de umiddelbart bli publisert på hovedsiden på nettstedet vårt.

Du kan overføre operasjonen, men det er dessverre ingen pasientdatabase i delen Spørsmål og svar. Send din forespørsel til E-post: [email protected], angi passdetaljer, registreringsadresse, telefon. Du blir svart.

Hei, Vasily. Til dags dato fungerer filialen normalt og overholder reglene for det antiepidemiologiske regimet. Vi har foreløpig ikke mottatt ordre om å avbryte tilbudet av planlagt medisinsk behandling. I tilfelle endringer i driftsmodusen for filialen, vil de umiddelbart bli publisert på hovedsiden på nettstedet vårt.

Hei, Eduard. I spørsmål og svar-delen er det dessverre ingen pasientdatabase. Send din forespørsel til E-post: [email protected], angi passdetaljer, registreringsadresse, telefon. Du blir svart.

Hei, Svetlana. Til dags dato fungerer filialen normalt og overholder reglene for det antiepidemiologiske regimet. Vi har foreløpig ikke mottatt ordre om å avbryte tilbudet av planlagt medisinsk behandling. I tilfelle endringer i driftsmodusen for filialen, vil de umiddelbart bli publisert på hovedsiden på nettstedet vårt.

Hallo Anastasia. Det er ingen hoteller i grenen, filialens administratorer vil anbefale hotellene i nærheten for oss for ditt opphold:

1). "Diadem", St. Pacific, d. 218 / b, tlf. 8 (4212) 77-88-84;

2). st. Pacific, d. 220, tlf. 8 (4212) 75-03-90

3).Sokolniki, hotellkompleks Alekseevskaya, 1
(4212) 45‒45‒62 www.sokolniki-khv.ru

4).STANDARD, Korabelnaya Hotel, 36 (4212) 60‒93‒60

STANDARD, hotell Bystrinskaya, 3 + 7‒962‒222‒13‒63

Du kan lære mer detaljert informasjon fra administratoren av filialen på telefon 8 (4212) 75-02-53.

Hei, Victoria. Til dags dato fungerer filialen normalt etter reglene for det antiepidemiologiske regimet. Vi har foreløpig ikke mottatt ordre om å avbryte tilbudet av planlagt medisinsk behandling. I tilfelle endringer i driftsmodusen for filialen, vil de umiddelbart bli publisert på hovedsiden på nettstedet vårt.

Hallo, Natalia. Til dags dato opererer filialen normalt og overholder reglene for det anti-epidemiologiske regimet. Vi har foreløpig ikke mottatt ordre om å avbryte tilbudet av planlagt medisinsk behandling. I tilfelle endringer i driftsmodusen for filialen, vil de umiddelbart bli publisert på hovedsiden på nettstedet vårt.

Hallo Victor Nikolayevich. Til dags dato fungerer filialen normalt og overholder reglene for det antiepidemiologiske regimet. Vi har foreløpig ikke mottatt ordre om å avbryte tilbudet av planlagt medisinsk behandling. I tilfelle endringer i driftsmodusen for filialen, vil de umiddelbart bli publisert på hovedsiden på nettstedet vårt.

Hallo, Konstantin. Til dags dato opererer filialen normalt og overholder reglene for det anti-epidemiologiske regimet. Vi har foreløpig ikke mottatt ordre om å avbryte tilbudet av planlagt medisinsk behandling. I tilfelle endringer i driftsmodusen for filialen, vil de umiddelbart bli publisert på hovedsiden på nettstedet vårt.

Du kan overføre operasjonen, men det er dessverre ingen pasientdatabase i delen Spørsmål og svar. Send din forespørsel til E-post: [email protected], angi passdetaljer, registreringsadresse, telefon. Du blir svart.

Vi forstår ikke helt essensen av spørsmålet ditt. Hva mener du med konseptet "beskyttelsesskjermer for resepsjonister"?

Hvis vi snakker om skjermer på arbeidsstasjoner installert på resepsjonskontorer, så krever ikke kravene i sanitærlovgivning og byggeforskrifter fra Den Russiske Føderasjon for installasjon av beskyttende skjermer i resepsjonen, ikke under en pandemi, ikke i normal drift. Retningslinjer for å forhindre spredning av ny coronavirusinfeksjon COVID-19 er heller ikke regulert..

Men hvis du mener individuelle beskyttende frontskjold for medisinske registrarer, så i henhold til sanitærkravene og instruksjonene fra Rospotrebnadzor i den russiske føderasjonen, samt Rospotrebnadzor-direktoratet i Khabarovsk-territoriet for å forhindre spredning av en ny coronavirus-infeksjon COVID-19, blir bruken av individuelle beskyttelsesskjold kun gitt hvis medisinsk manipulasjoner der det kan være en spray av biologisk materiale.

For den nåværende perioden har det medisinske personalet i Khabarovsk-grenen av FSAI "NRC" MTC "Eye Microsurgery" oppkalt etter Acad. S.N. Fedorova fra Russlands helsedepartement er utstyrt med verneutstyr som tar hensyn til epidemisk økning av SARS og influensa, samt den ugunstige epidemiologiske situasjonen for den nye koronavirusinfeksjonen COVID-19 og tar hensyn til kravene til alle lovgivningsmessige lovgivningsmessige handlinger som er gjeldende i den russiske føderasjonen, samt anbefalingene fra Verdens helseorganisasjon.

Hei, Nadezhda. Til dags dato fungerer filialen normalt og overholder reglene for det antiepidemiologiske regimet. Vi har foreløpig ikke mottatt ordre om å avbryte tilbudet av planlagt medisinsk behandling. I tilfelle endringer i driftsmodusen for filialen, vil de umiddelbart bli publisert på hovedsiden på nettstedet vårt.

Hallo, Olga. Til dags dato fungerer filialen normalt, og overholder reglene for det anti-epidemiologiske regimet. Vi har foreløpig ikke mottatt ordre om å avbryte tilbudet av planlagt medisinsk behandling. I tilfelle endringer i driftsmodusen for filialen, vil de umiddelbart bli publisert på hovedsiden på nettstedet vårt.

Hei, Tamara Demyanovna. Til dags dato opererer filialen normalt og overholder reglene for det anti-epidemiologiske regimet. Vi har foreløpig ikke mottatt ordre om å avbryte tilbudet av planlagt medisinsk behandling. I tilfelle endringer i driftsmodusen for filialen, vil de umiddelbart bli publisert på hovedsiden på nettstedet vårt.

Hallo Anna. Til dags dato opererer grenen normalt og overholder reglene for det antiepidemiologiske regimet. Vi har foreløpig ikke mottatt ordre om å avbryte tilbudet av planlagt medisinsk behandling. Alle endringer som oppstår i filialens arbeid, blir publisert på hovedsiden på nettstedet vårt. Da du ankom, forsto du riktig. Moren din må være i resepsjonen tidligst 14 timer.

Hallo, Natalya. Dessverre finnes det ingen spørsmål over databasen over spørsmål - svar-delen. Send din forespørsel til E-post: [email protected], angi passdetaljer, registreringsadresse, telefon. Du blir svart.

Hei, Elvira Ivanovna. Dessverre er det i spørsmål og svar-delen ingen pasientdatabase. Send din forespørsel til E-post: [email protected], angi passdetaljer, registreringsadresse, telefon. Du blir svart.

Hallo Alice. Du kan finne ut all informasjonen du er interessert i i brytningsavdelingen. Kontaktinformasjon er oppført på vår hjemmeside under “Pasienter. Synskorrigering

Øyekirurgi mikrosirurgi vladivostok anmeldelser

Skriv til oss på WhatsApp ⇒

Har du nærsynthet? Har du tenkt på synskorrigering av laser?.

Og hvor sikre er teknikkene så utbredt i dag? Avgjørelsen om laservisekorreksjon tas en gang i livet, nærmer deg valget av en klinikk på en ansvarlig måte.

Så hvorfor nøyaktig Ost-Optik K i Vladivostok? Hvordan vår øyeklinikk er forskjellig fra alle andre?

1. Her gjør de laser-visjonskorreksjon i henhold til den mest moderne og sikre TRANS-FRK®-teknikken. Under operasjonen berører ikke øyet noe, ingenting kuttes, ingen ventiler, suturer og arr! flere detaljer her.

2. Etter vår operasjon vil pasienten kunne gjennomgå en medisinsk undersøkelse, selv i advokatbyråer, i beredskapsdepartementet, for å bli skipper eller pilot - ingen begrensninger! flere detaljer her.

3. Vi skader ikke øynene! TRANS-FRK®-teknologien, registrert av vårt Ost-Optik K-selskap, er kjent for at det etter det ikke er spor igjen i overflaten! Etter en slik operasjon kan du uavhengig føde barn, spille sport, kjøre bil selv i skumring og om natten. Kvaliteten på den oppnådde visjonen holder seg på det høyeste nivået. flere detaljer her.

dis som 24.ru

Vladivostok, Borisenko, 100-tallet (1. etasje)

MantiOnsthfrlørSol
KategoriØyelege tjenester, Øyemikroskirurgi
ByVladivostok
AdressenBorisenko, 100-tallet (1. etasje)
telefon+7 (423) 203-03-03 +7 (423) 246-59-95 +7 (423) 291-12-76 +7 (423) 246-60-90
Nettstedetwww.primglaz.ru

skriv en tilbakemelding!

Kona hadde en alvorlig sykdom - smittsom keratouveitt. Sjansene for å komme seg ut av sykdommen uten konsekvenser og nedsatt syn var svært få. En måned med behandling, daglige injeksjoner i øynene, hornhinnebehandling. Leger og sykepleiere gjorde alt i sin makt. Hele familien vår er veldig takknemlige. Et fantastisk senter og fantastiske FOLK arbeider i det!

Skrevet for 2 år siden

Fra Sergey Morozov

Han utførte operasjonen der (korreksjon. Det er ingen klager, han fulgte det legen sa. Det siste utstyret. Det viste seg riktignok litt dyrt, men nå er det overalt slik :(

Skrevet for 4 år siden

Fra Vitaly Shcherbinin

Det er observert der en mor med et innledende stadium av grå stær ikke er det første året, etter alle anbefalingene fra en lege - operasjonen er forsinket, fordi ingen grunn, tetting av linsen fortsetter ikke. De gjorde laserkoagulering av netthinnen - med hell, gnister fra øynene stoppet. Kone gjorde synskorrigering med -6 - ser på som en tydelig falk. Bare positive følelser.

Skrevet for 4 år siden

En viss LÆKER arbeider der - Fedyashev Gleb Arnoldovich, som til og med en lege ikke gjør om tungen på grunn av manglende overholdelse av elementær medisinsk deontologi. Alle de ansatte er KLAR HAM som ikke en gang kan kommunisere med pasienter, og dette er en privat klinikk, som helt avhenger av våre materielle midler. Det er helt logisk å konkludere med at de som leger også er "ikke veldig". Gud tok bort fra operasjonen i denne klinikken. Etter en ubehagelig hendelse, snakket vi med vennene til legene, INGEN anbefalte å operere der, og møtte heller ikke positive anmeldelser. Derfor, hvis din helse og helsen til dine kjære er viktige for deg, må du ikke kontakte denne klinikken, ikke alt er rent her, ikke spar på helse, gå til en normal klinikk.