Eye Microsurgery, Clinic dem. Akademiker S.N. Fedorov, St. Petersburg. filial: anmeldelser om organisasjonen (St. Petersburg og Leningrad-regionen)

Offisielt navn: St. Petersburg-grenen av Federal State Autonomous Institution "National Medical Research Center" Intersectoral Scientific and Technical Complex "Eye Microsurgery" oppkalt etter akademiker S.N. Fedorova »Russlands føderasjons helsedepartement.

12/15/18
Jeg tror at barnet mitt og jeg var veldig heldige at vi var på klinikken til Fedorov på barneavdelingen. Holdningen til personalet er perfekt. Jeg har to barn og møtte ofte uhøflighet på medisinske institusjoner. Denne gangen ble jeg hyggelig overrasket. Jeg vil takke Dr. Zhanna Lvovna og optometrist Evgenia Alekseevna for deres oppmerksomhet, for den forståelige forklaringen på videre behandling. Jeg vil definitivt anbefale institusjonen din til alle vennene mine, slik at de ikke mister tid i poliklinikk. Takk igjen!

12/14/18
Vi har blitt observert av hele familien på Fedorov-klinikken i ganske lang tid. Først kom moren hit, til avdelingen for "kontaktkorreksjon og optikk", på grunn av nødvendige kontaktlinser, og så også jeg av samme grunn. Vi har observert Poghosyan Marina Anatolyevna i mange år, hun er en utmerket lege, veldig hyggelig i kommunikasjon, responsiv, kan alltid hjelpe deg med å velge riktig korreksjon for øynene, kontaktlinser og bare alt du trenger for synet. Derfor, hvis du bestemmer deg for å bytte til linser, så anbefaler jeg Marina Anatolyevna som en utmerket lege som kjenner jobben sin!

09/26/18
Takk Dr. Platov E.A. Før operasjonen, gode råd og anbefaling til meg om valg av linser. Operasjonen er smertefri, legen i kontakt med meg inspirerer til selvtillit og optimisme. Etter operasjon, etter noen timer, undersøkelse, resept på medisiner, og om kvelden er jeg hjemme. I 25 år opererte denne klinikken foreldrene mine, kona, datteren, nå er jeg, og det er hyggelig å se kontinuiteten i tradisjonene som tydeligvis er lagt ned av akademikeren Svyatoslav Fedorov. Alt er organisert tydelig for et stort antall pasienter for hver dag. Jeg tror at ansatte får arbeidsglede, og dette er nøkkelen til rask bedring.

Min mann og jeg kom fra Bashkiria. Panova Irina Evgenievna var den første legen som ga oss håp om alt det beste. En ekte lege som behandler ikke bare ved gjerning, men også ved ord. Spesiell takknemlighet til den behandlende legen Samkovich Elena Vladislavovna, som utførte operasjonen, for tålmodighet, oppmerksomhet, varm holdning og profesjonalitet. Takk til hele 33 team, sykepleiere og støttepersonell. Hilsen Demyanovs.

07/08/18
14. juni 2018 gjennomgikk jeg en veldig komplisert operasjon: fjerning av en ondartet svulst i øyelokket med plastisk kirurgi av defekten, og derved returnerte til meg livsglede og håp for fremtiden. For dette, min inderlige takknemlighet og takknemlighet til en høyt kvalifisert spesialist, profesjonell, ekte lege, professor Panova Irina Evgenievna og hennes assistenter, legene Samkovich Elena Vladislavovna og Mirsaitova Dilyara Ravilyevna. Og også mine beste ønsker til hele teamet i St. Petersburg-grenen av IRTC Eye Microsurgery Fedorov. Jeg noterer oppmerksomheten og godheten til sykepleierne i hele teamet nr. 33, den gode og tydelige organisering av arbeidet, moderne førsteklasses utstyr, renslighet, god mat. Jeg ønsker hele teamet god helse, utholdenhet og ytterligere forbedringer i arbeidet. Med vennlig hilsen Alexandra Yukhnik, Simferopol, Krim.

06/08/18
Ønsker dere alle en god dag! Hun foretok korreksjonen 7. juni 18 ved hjelp av smilemetoden. Drevet av S. A. Nikulin. En lege fra Gud. Tusen takk til denne mannen. Jeg ser på verden med nye øyne etter 20 år med linser. Det var - 8,25 det ene øyet og det andre - 6,25. Prosedyren er smertefri, varer ikke mer enn 10 minutter. Jeg anbefaler denne legen til alle.

04/28/18
Hun gjennomgikk kirurgi på en klinikk i 2011 (-7, -9). I syv år nå har jeg ikke hatt problemer med synet, bortsett fra problemer med tørre øyne. Men tørrhet dukket opp før operasjonen. Egentlig vendte de seg mot sentrum, siden linsene i øynene rett og slett tørket ut og sprakk etter en dag med på seg.

03/07/18
Hun utførte glaukomkirurgi i desember 2017, og grå stær i februar 2018. Veldig fornøyd, veldig oppmerksom lege Chizh Leonid Vitalievich. Han vil ikke skrive før han er ferdig med arbeidet. Gud gir ham helse.

02.16.18
God ettermiddag! Av hele mitt hjerte vil jeg takke fagpersonen innen området deres, øyelege Chizha Leonid Vitalievich. Leonid Vitalyevich, mange takk for utmerket drift. Du ga meg muligheten til å leve, jobbe og bare nyte verden rundt. Spesiell takk til hele teamet i laget nummer 8 under ledelse av Dzhusoev Tamerlan Melitonovich. Det var tydelig at dette er en stor vennlig familie. Sykepleiernes varme holdning i behandlingsrommet til oss, pasientene, ga oss tillit til at vi alle hadde det bra! Du er et fantastisk team med fantastiske mennesker og høyt kvalifiserte fagfolk. takke!

02/11/18
Jeg hadde kirurgi (grå stær) i 2016 og 2017, team nummer 8. Jeg takker Dr. Platov E.A. og hans assistenter. Nå ser jeg tydelig at stemningen har økt. Tidligere var alt i tåke. Teamet utfører arbeidet tydelig, en spesiell rytme etableres. Den samme klarheten og i lobbyen, ikke se etter kortene selv osv. (Som skjer i klinikkene våre). Takk for at klinikken gir hotellet mat. Helse til alle! Baranova Maria. Tikhvin-distriktet.

02/01/18
Tusen takk til leger for vellykket gjennomføring av en kompleks operasjon - brachyterapi. Kontrollundersøkelser viste et godt resultat. Operasjonen ble utført av kirurger Panova Irina Evgenievna, Samkovich Elena Vladislavovna, kirurgisk sykepleier Sereda Lyudmila Vladimirovna. Dette er fagfolkene! Med vennlig hilsen Muin Yuri Afanasevich.

01/14/18
Hallo! Jeg ønsket å uttrykke min enorme takknemlighet til brigaden 33 og personlig til Bayborodov Yaroslav Vladimirovich. De utførte en netthinneavløsningsoperasjon på et enkelt øye i oktober 2017. Operasjonen var gratis. Jeg var fornøyd med resultatet. Visjonen begynner gradvis å komme seg, hun var veldig redd for resultatet, fordi øyet er singel. Men fremdeles håpet jeg på profesjonaliteten til legene, og håpene mine ble realisert. Takk til alle ansatte for godhet og oppmerksomhet! Jeg ønsker deg helse, styrke, tålmodighet og utholdenhet i arbeidet ditt! Helse og lykke til familiene dine! Elena, Kaliningrad-regionen, Sovetsk.

12/26/2018
Jeg uttrykker min dype takknemlighet og takknemlighet til kirurgen med en stor bokstav, Panova Irina Evgenievna! Oppmerksom, blid og avgjørende. Den høyeste profesjonaliteten. Med et lett hjerte og ro gikk hun på en operasjon. Vær glad, sunn og blomstre. Du er den beste! Med vennlig hilsen din pasient Rosca I. Og.

12/26/2018
Jeg vil uttrykke min takknemlighet til Samkovich Elena Vladislavovna. For hennes dyktighet, profesjonalitet, følsomhet, evne til å finne en tilnærming til pasienten. I hele tiden jeg var på klinikken, så Elena Vladislavovna konstant på helsetilstanden min. Vær glad, sunn og blomstre. Alt det beste for deg og suksess! Med vennlig hilsen Din pasient Roshka I. Og.

12/10/2018
Jeg har observert Poghosyan Marina Anatolyevna i mer enn 15 år! Jeg kan trygt si at denne legen vet, som ingen andre, hvordan du velger riktig korreksjon, hjelp med valg av riktige kontaktlinser og alt det som er relatert. Veldig oppmerksom på alle de små tingene som er forbundet med bruk av kontaktlinser. Profesjonelle anbefalinger relatert ikke bare til kontaktkorreksjon, men også til øynene generelt! Blant annet er dette bare en lydhør og oppriktig person som det er hyggelig å ha dialog med!

10/17/2018
06.01.2009 kirurg Golovatenko S.P. gjorde meg til en PRK-operasjon. Det har gått 9 år allerede, jeg ser fremdeles perfekt. Jeg har lenge ønsket å skrive en anmeldelse, tilsynelatende har denne dagen kommet. Etter operasjonen fødte hun tre barn, alt er bra, pah-pah-pah. Jeg vil uttrykke min oppriktige takknemlighet til Sergey Petrovich, ønske ham god helse og suksess, kan Gud velsigne deg. Jeg bøyer deg.

12/13/19
Melikhova Maria Vladimirovna utførte en operasjon på mitt lacrimal kjøtt under generell anestesi 27. november 2019. Kjære Maria Vladimirovna! Tusen takk for din profesjonalitet, vennlighet, høflighet, oppmerksomhet, toleranse. Jeg takker også hele teamet på 8 lag og alt klinikkpersonalet. Jeg takker Tereshchenko Irina Konstantinovna, leder for innleggelsesavdelingen, en god person. Jeg ønsker dere alle suksess, helse, velstand. Med vennlig hilsen Elena A. Melchukova.

Pasientanmeldelser

Du kan sende tilbakemeldinger om arbeidet til leger fra ISTC "Eye Microsurgery" til e-post: [email protected]

Elektronisk søknadsskjema

Veldig takknemlig for Shkandina Yu.V. og hennes assistent Solikhova S. for hennes sensitive holdning til pasienter. Det medisinske personalet ditt er veldig snilt, bra. Tyapkina Z.A.

Med stor takknemlighet for ærlig, samvittighetsfullt arbeid, høye kvalifikasjoner, forståelse og tålmodighet overfor oss, pasienter! På klinikken ble jeg operert 2. oktober i det ene øyet og 10. oktober i det andre øyet. Jeg vil spesielt takke Yu.V. Kolubelova, leder for konsultasjons- og diagnoseavdelingen på klinikken. for enormt arbeid med pasienter, behandlende lege Teplovodskaya V.V. for hennes gyldne hender og snille, sympatiske hjerte. En dyp bue til dere alle og mange takk! Boytsova S.

Jeg takker D.Parakonny. for sin reaksjonsevne, oppmerksomhet utførte han øyeoperasjoner 23. mars 2015 og 6. august 2019. Jeg er veldig fornøyd og begynte å se bra ut. Peskova N.A..

Stor takknemlighet og lav bue til Biryukova Yu.E. for hennes gyldne hender, lydhørhet, forståelse om en veldig vennlig holdning til pasienter. Siden fødselen hadde datteren bilateral ptose i de øvre øyelokkene. I november gjennomgikk Julia Evgenievna en operasjon for å eliminere ptose, alt gikk veldig vellykket, datteren er nå vakker. Jeg tror at vi var veldig heldige som fikk til en slik lege. Tatyana

Jeg, Zakharova LI, bosatt i Taganrog, kom til deg på instituttet, for ingen steder i Rostov-regionen. Jeg gjorde ikke et forsøk på å utføre en grå stær, fordi Jeg har en polyvalent medikamentallergi. De hjalp meg her. Jeg vil merke Dr. Menshikov A.Yu. og anestesilegene og alle sykepleierne som jobbet med ham. Zakharova L.I..

Jeg uttrykker oppriktig sympati og takknemlighet for at jeg ble frisk til den fantastiske legen - professor M.G. Kataev, som gjennomgikk kirurgi på lacrimal kanalen. Aksepter min beundring for ferdigheten din. Ushmaeva G..

Doktor Moroz O.V. 27. mai 2019 og 2. desember 2019, innenfor rammen av kvoten, ble tverrbindingsoperasjoner på høyre øye og implantasjon av intrastromale segmenter ved bruk av en femtosekundelaser utført gratis. Etter anbefaling fra legen ble det foreslått videre behandling i 2020. Takk til Dr. Moroz O.V., hennes assistent og det medisinske personalet for deres profesjonalitet, følsomme og imøtekommende holdning. Golubchikov M.P..

Tusen takk til legen med store bokstaver til kirurgen I.A. Harutyunyan. Veldig oppmerksom, intelligent, fantastisk person! Hele personalet på klinikken er veldig imøtekommende, følsomme og ekte fagfolk! L.I. Bebih.

Jeg uttaler min oppriktige takknemlighet til de ansatte ved Glaucoma-avdelingen i det internasjonale vitenskapelige og tekniske senteret "Eye Microsurgery" for deres sensitive holdning og meget profesjonelle behandling. Jeg vil spesielt merke Lyubimova TS og I.V. Kotelnikov, som ikke sparte sin tid og sin innsats, hele tiden prøvde å oppfylle sin medisinske plikt upåklagelig. Malov L.A..

Arbeidet i klinikken ble satt veldig tydelig, mange takk til alt personalet, operasjonen for å løsrive netthinnen ble utført av en høyt kvalifisert kirurg P. Yakushev Posevalova O.O..

Jeg, Zamyatina Elizaveta Matveevna, født i 1939, en gruppe 1 funksjonshemmede og en onkologisk pasient, var under behandling ved Federal State Institution Scientific Research Center for Scientific and Technological Research, MTC "Eye Microsurgery" oppkalt etter Acad. S.N. Fedorova »fra Russlands helsedepartementet fra 29.10 til 31.10. 2019 gjennomgikk jeg kirurgi for utskifting av linsen i venstre øye på grunn av grå stær. Jeg uttrykker min dypt takknemlighet til hele staben ved grå stæreavdelingen nr. 2. Jeg takker spesielt den behandlende legen Zakharov Dmitry Valerievich, som allerede hadde gjennomgått min andre operasjon. Den første var for 11 år siden, til nå ser øyet godt. Denne gangen, selv om saken min var komplisert, gjorde Dmitrij Valerievich alt perfekt, og nå ser venstre øye, som han ikke så i det hele tatt, 80%! Jeg uttrykker også min takknemlighet til Vera Anatolievna Holnova, seniorsykepleier ved kataraktkirurgisk avdeling nr. 2, og Lyudmila Ivanovna, søsterinneinne i Oborotova. For en eldre syk person er varme og omsorg i sykehusets vegger veldig viktig!

Jeg takker oppriktig den enestående øyekirurg, lege i medisinsk vitenskap, professor Malyugin Boris Eduardovich for en upåklagelig utført operasjon som hjalp til med å redde høyre øye. For øyeblikket overvåker Boris Eduardovich nøye det videre behandlingsforløpet, gjør justeringer av det, noe som gir håp om en fullstendig gjenoppretting av synet. Jeg bemerker også det meget profesjonelle arbeidet til alle avdelinger i FSAI "NRC" MTC "Eye Microsurgery" oppkalt etter Acad. S.N. Fedorova »Russlands helsedepartement, fra garderoben til operasjonssiden. Komfortable, velutstyrte avdelinger, varierte balanserte måltider, renslighet og komfort rundt. Dmitriev V.F.

Det er ingen grense for min takknemlighet til kirurgen Kislitsyna Natalia Mikhailovna og hennes team. Andre kirurger tok meg ikke med til operasjonen og sa at den ikke var operabel, og Natalya Mikhailovna tok den. Siktet er sakte tilbake.

Hjertelig takknemlighet til lederen av LDC, Anna Leonidovna og kirurgen Yanovskaya, Natalya Pavlovna, for deres høye profesjonalitet og menneskelige holdning. Jeg ser på farge-tv, leser aviser, ser tonometeravlesningene. Derevyanko V.T..

Jeg uttrykker min dype takknemlighet for behandlingen av barnet mitt. Hun ble syk i 2014, behandling ble utført ved St. Petersburg Pediatric Academy og på bostedsstedet. Behandlingen var mislykket, barnet er blint. Vi ankom MNTK MG for hornhinnetransplantasjon. Gjennom innsatsen fra Markova E.Yu. det var ingen operasjon. Barnet ser. Tusen takk til alt medisinsk personale! Turchina A.V..

Jeg vil uttrykke min takknemlighet til legen E. Belousova for hennes profesjonalitet, utmerket arbeid i behandling av neovaskulær glaukom. Ytterligere suksess! Zaitsev A.

Jeg ble behandlet på grå stær 7, den behandlende legen A. Vigovsky - En erfaren oppmerksom lege, etter yrke. Jeg uttrykker min takknemlighet til ham. Generelt sett er hele teamet veldig imøtekommende, snille.

Tusen takk og lav bue for en slik høyborg av ekte leger, høyt fagfolk, mennesker med enormt engasjement og utholdenhet. Med hvilken varme, oppmerksomhet, dyp forståelse, reagerte Julia Vladimirovna Kolubelova på oss! Hvor mye vennlighet og respons er det! Operasjonskirurgen er en skikkelig førsteklasses lege! Teplovodskaya Victoria Vyacheslavovna. En dyp bue og mange takk til henne og hele teamet med assistentene hennes. S. Podolskaya

Jeg takker den fantastiske legen Kataev Mikhail Germanovich og hans assistent Zarina Ruslanovna for operasjonen, som var fantastisk! Jeg ønsker deg helse og suksess i arbeidet ditt! Jeg takker oppriktig den enestående øyekirurg, lege i medisinsk vitenskap, professor Malyugin Boris Eduardovich for en upåklagelig utført operasjon som hjalp til med å redde høyre øye. For øyeblikket overvåker Boris Eduardovich nøye det videre behandlingsforløpet, gjør justeringer av det, noe som gir håp om en fullstendig gjenoppretting av synet. Jeg noterer også det meget profesjonelle arbeidet i alle divisjoner.

Jeg ble behandlet av Ph.D. Chernykh D.V., som alltid har positive resultater av operasjoner i varierende grad av kompleksitet av operasjoner, noe som bemerkes av pasientene hans. Dmitry Valerievich er iboende i alle de meget profesjonelle egenskapene til en lege - høy erudisjon og profesjonelle teoretiske og praktiske aktiviteter. Han har et ganske bredt spekter av kunnskaper og ferdigheter innen diagnostiske, praktiske og kirurgiske aktiviteter. I sin kommunikasjon med pasienter føler man tillit til riktig løsning av pasientens problem, som alltid fører til et positivt resultat av operasjoner. Han fortjener oppmuntring, kanskje i form av takknemlighet. Pensjonert oberstløytnant A.I. Vologda

Jeg har bodd i Canada i 13 år. For en gang for 18 år siden utførte Valentina Grigoryevna Kopaeva en strålende transplantasjon av venstre hornhinne, og alt var helt i orden. I alle klinikker i Canada skynder de seg å vise meg for kollegaene mine som et fantastisk klinisk tilfelle - operasjonen er veldig vakker og av høy kvalitet. Alexander Bal

Jeg vil takke min behandlende lege Markova Elena Yurievna for den høyt kvalifiserte hjelpen i behandlingen. Ved innleggelse på klinikken med en komplisert sak, ble jeg umiddelbart innlagt på sykehus og fikk gratis behandling. Uzunova Maria.

Kjære Alexander Mikhailovich! Vi ønsker å si en stor "takk" for det avanserte opplæringskurset "Barnas oftalmologi". Kurset er flott! Vi vil takke deg for den mest verdifulle og siste kunnskapen. Takk for at du delte med oss ​​og hjelper deg med å forbedre arbeidet ditt kvalitativt! Tusen takk til alle lærerne på kurset! Solyanik A.A., Pavlenko E.V., Perevozchikova A.P., Pochinok E.M., Avdeeva V.A., Knyazeva O.M. Tusen takk til D. Magaramov. operasjonen som ble utført, samt sykepleieren Rakhmatova N.V. Utkin A.S.

Takk til Vigovsky A.V., som veileder sine pasienter nøye og nøye. Lysenko I.E..

Vi uttrykker vår inderlige takknemlighet til ISTC-ansatte for den betimelige operasjonen. Legen Satdinova Marina Veniaminovna er en oppmerksom, følsom person. Takket være henne gikk operasjonen greit og uten komplikasjoner. Korelyakova M.V., Pletneva E.V..

Takk til legen fra Gud - A. Verzin Oppriktig, oppmerksom, tar hensyn til hver minste ting. Punktlig! Ryabova M.E..

Jeg uttrykker takknemlighet til Kopaev S.Yu., som utførte en operasjon på høyt nivå på øynene. Soldatov A.G., G.A.

Tusen takk til Pavlova E.V., som i likhet med en stjerne skinner på en mørk natt, er en snill og anstendig person. Afonina M.F..

I ISTC er alt på et nivå som er høyest ros - moderne teknisk utstyr, levekår for pasientbehandling. Og viktigst av alt - personalet på institusjonen: fra sykepleiere, sikkerhet til leger - fra all maksimal oppmerksomhet, respekt, høyeste profesjonalitet. Spesiell takk til N. Sobolev Han fortsetter verdig de strålende gjerningene til akademikeren S.N. Fedorova. Karasev G.O..

Jeg kom inn på instituttet. Fedorova S.N. med avanserte grå stær. Takket være de dyktige hendene, den følsomme holdningen til Teplovodskaya Victoria Vyacheslavovna, skal jeg hjem å se! Dette er et mirakel og glede, livet som før! Dette er en lege fra Gud, dyktighet, kall, kjærlighet til mennesker. Soboleva M.M.

Shkandina Yu.V. fortjener den høye rangering som lege, vi uttrykker henne dyp takknemlighet for den følsomme, profesjonelle og vennlige holdningen til pasientene. Tsenin V.A., Samoilov V.I..

Jeg sier en enorm menneskelig "takk" til Menshikov A.E. Og Moroz O.V. for gjenopprettet syn. Shkutnik L.V..

Tusen takk for profesjonaliteten til Merkulova L.V., Dementieva I.A., Shapochenko O.S., Sidorenko E.M. Takk alle sammen, hvite strøk! Balasina G.V..

Vår takknemlighet til ansatte ved Institutt for kirurgisk behandling av glaukom, ledet av S. Sidorova A.V., helsesøster I.V. Kotelnikova, G.I. Vi vil si mange gode ord om avdelingssykepleierne på avdelingen N. Tarabrina, I. N. Bukhtiyarova, N. I. Rogava, I. V. Padurina Ikke en eneste forespørsel ble stående uten deres oppmerksomhet. Med takknemlighet, dine pasienter Makharinskaya L., Prudnakova G.

Med den dypeste takknemlighet for høy profesjonalitet og god menneskelig holdning til legen min O. Balabina og alle ansatte ved avdelingen for rekonstruktiv og plastisk kirurgi. Shilova O.G.

Jeg uttrykker min dype takknemlighet til legen Sharafetdinov I.Kh. for høy profesjonalitet, “gylne” hender og den sjeldne energien som er til stede i den og som gir tillit til et positivt resultat. Gevorgyan E.E..

Tusen takk til legen vår, Polin Mikhail Genrikhovich! Jeg tror at vi er veldig heldige at vi "falt i hendene" på en fantastisk kirurg, en skikkelig trollmann. I to år nå har datteren min Valeria blitt observert på ISTC: flere operasjoner er blitt utført, og våre "komplekse øyne" med 10% syn i begynnelsen av behandlingen begynte å se mye bedre! Bare takket være legen vår tok vi problemet på alvor, fikk ikke panikk, og oppmerksom, delikat holdning, omsorg er ganske enkelt uvurderlig. Kjære Mikhail Genrikhovich, takk! La alt være bra i livet ditt! Helse til deg! Svetlana.

Vi uttrykker vår dype takknemlighet til Elena Eduardovna Ioyleva for hennes høye profesjonalitet og for den fantastiske, menneskelige holdningen til vår kollega, Z. S. Boyko, som ikke fant noen hjelp eller sympati i fabrikkklinikken. Og bare i MNTK "Eye Microsurgery" dem. S. N. Fedorova kunne hjelpe henne. Elena Eduardovna er lege med store bokstaver, som ikke bare oppfyller hennes faglige plikt, men også gir psykologisk støtte. Hun klarte ikke bare å stoppe utviklingen av sykdommen, men ga også håpet om en god, sunn fremtid til vår Zinaida Stepanovna. Av hele vårt hjerte sier teamet vårt Ioyleva Elena Eduardovna TAKK. For flere leger som Elena Eduardovna, som har slike egenskaper som empati og respekt for pasienter.

Jeg uttrykker min takknemlighet til legene Kozlova E.E. og Belousova E.V., som returnerte mitt syn på høyre øye. Jeg uttrykker også takknemlighet for den følsomme holdningen til sykepleierne Kotelnikova I.V., Bukhtiyarova I.N., Evtekhova T.S. Korpachev A.G..

Jeg uttrykker min inderlige takknemlighet overfor det øyelege sentralen hos personen til daglig leder Alexander Chukhrayev og hans stedfortredere for å skape gunstige betingelser for intensiv behandling og utvinning av pasienter. Jeg uttrykker spesiell takknemlighet til Timoshina Nalla Timofeevna, stedfortredende overlege, akademiker, Honored Health Worker, som forsker på aktiviteter med instituttets ansattearbeid og samtidig finner tid til å besøke og kommunisere med pasienter, leger, medisinsk personell. Jeg takker min spesielle inderlige takk til min kirurglege Teplovodskaya Viktoria Vyacheslavovna, doktorgrad, en øyelege av høyeste kvalifikasjonskategori, som fagmessig kombinerer forskningsarbeid med klinisk aktivitet. Hennes høye profesjonalitet, uselviske arbeid med å behandle pasienter er et verdig eksempel for unge leger som arver prestasjonene til en mentor. Det er umulig å ikke merke legenes arbeidere og først og fremst Lyudmila Nikolaevna Ostaptsova, helsesøster og hennes avdelinger: Inyukina Vera Sergeevna, Zazhigina Violetta Yuryevna, Svetlana Mikhailovna Barabanova, som raskt og effektivt utfører arbeidet sitt, omgir pasienter med oppmerksomhet og godt humør, noe som er viktig. Jeg vil uttrykke min takknemlighet Takk til kantinearbeiderne for en deilig tilberedt differensiert mat, et bredt spekter av retter, oppmerksom og omsorgsfull holdning til hver pasient. Blant disse fantastiske arbeiderne vil jeg nevne Starostina Olga Sergeevna, Koroleva Tatyana Sergeevna, som møter pasienter med et sterkt humør, omgir alle med konstant oppmerksomhet og varm omsorg. Vennlige ord skal sies til tekniske ansatte som utrettelig opprettholder den sanitære tilstanden til sykehusrom og hele rommet, skaper hygge En lav bue for dere alle, våre kjære Healers of Happiness, Joy and Good. På forespørsel fra pasienter og personlig initiativ Shumakova A.M.

Jeg vil takke alle legene, sykepleierne for en ekstremt høflig og sensitiv holdning.

Mitt besøk på IRTC "Eye Microsurgery" var vellykket. Jeg kom for en diagnose av glaukom. Ett besøk i Moskva klarte å gjennomgå diagnostikk med konsultasjon og kirurgisk behandling. Jeg takker kirurgen Nersesov Yuri Eduardovich for den vellykkede anti-glaukomoperasjonen. Jeg takker også legen Ovcharenko Natalya Anatolyevna for hans velvilje og reaksjonsevne i diagnosen og for koordinerte handlinger for å organisere operasjonen. Tusen takk, jeg anbefaler å kontakte IRTC "Eye Microsurgery" for høyt kvalifisert hjelp. Romualdas

Jeg vil uttrykke min enorme takknemlighet til hele teamet til National Medical Research Center for Intersectoral Scientific and Technical Complex "Eye Microsurgery" oppkalt etter Akademiker S.N. Fedorov. Jeg vil merke det utmerkede arbeidet til alle avdelinger på klinikken, med utgangspunkt i de ansatte i hjelpevinduene: de jobber tydelig, riktig og velvillig. Ansatte gjør jobben sin fantastisk i de innledende eksamenslokalene: de har ikke et eneste ledige minutt, alt går raskt, glatt, uten irritasjon, til tross for det høye tempoet. Hver for seg vil jeg merke profesjonaliteten og vennligheten til sykepleiere og sykepleiere som jobber i bygningen №2 i 6. etasje. Min beundring for den ledende kirurgen Teplovodskaya V.V. Hun utførte OD-Phacoemulsification-operasjonen av grå stæret med IOL-implantasjon med smykkens nøyaktighet, raskt, smertefritt og i god atmosfære. Spesiell takk til anestesilegen Kolomiytsev V.V. Han, med sitt gode humør og sitt profesjonelle arbeid, skaper godt humør før operasjonen, når pasienter ligger på gurneys og bekymrer seg før operasjonen. Takk Vladimir Vladimirovich! Et velsignet minne til Svyatoslav Nikolayevich Fedorov, som skapte dette imperiet om godhet, hjelp og oppfyllelse av håp for folket! Komeko A. S.

Jeg vil uttrykke min takknemlighet til ANTONOV OLGA PAVLOVNA for deres høye profesjonalitet og vennlige holdning til sine pasienter. Jeg er veldig glad for at det falt i hennes vakre hender. Tusen takk for alt. Victor A.

Vi ønsker å uttrykke vår dype takknemlighet til de ansatte ved den første kirurgiske avdelingen for grå stær for deres høye profesjonalitet, følsomme holdning til pasienter og tydelig organisering. Dette sykehuset fortjener virkelig tittelen "eksemplarisk." Jeg vil spesielt merke Dr. Vigovsky A.V. for profesjonalitet og snill holdning. Sukhanova N.E..

Jeg takker de varmeste ordene Yulia Vladimirovna, leder for diagnostisk avdeling, og Menshikov A.Yu. for tålmodighet og takt! Kulikova

Dr. Olga Borisovna Klepinina, doktorgrad, viste seg å være en skytsengel for mine øyne. Jeg må innrømme at jeg var på en annen respektert institusjon før, men bare hun stilte den riktige og rettidige diagnosen. Man føler profesjonalitet, oppmerksomhet og evnen til å fortelle nøyaktig og enkelt alt som trengs. Arbeidet er veldig godt organisert, og i tillegg klarer Olga Borisovna å trene unge kolleger i løpet av arbeidet sitt. Professor Morgunov D.Yu..

Jeg vil uttrykke min takknemlighet av hele mitt hjerte til Dr. Surgeon Antonova O.P., en veldig oppmerksom og hyggelig jente. Tusen takk for profesjonaliteten. Vita.

Jeg vil merke den høye profesjonaliteten, troskapen mot faglig plikt, følsom, oppmerksom holdning fra direktøren for FSAI "MTC" Eye Microsurgery "A. M. Chukhrayev, samt I. M. Gorshkov og A. V. Sidorov, som utførte komplekse operasjoner, de bokstavelig talt ga tilbake synet til meg Tusen takk, lav bue! Karpova ZE, lege i høyeste kategori, en utmerket student i helsehjelp i USSR.

Tusen takk til Natalia Pavlovna Yanovskaya og hennes operasjonsteam for den utmerkede driften, samt LDC-teamet for deres varme holdning. Jeg ønsker deg lykke og helse. Tikhonov A.

Jeg vil uttrykke min takknemlighet til Panteleev E.N., leder. Institutt for kataraktkirurgi, for en perfekt utført kataraktkirurgi med en subluksasjon av linsen. En komplisert grå stær med en erosjon av linsebåndene var resultatet av en alvorlig traumatisk hjerneskade i en ulykke. Med dette øyet så jeg verden i en tåke. Etter operasjonen ser jeg alt veldig tydelig og i en rekke farger. Mens jeg var på ISTC, innså jeg at Yevgeny Nikolaevich ikke bare var en utmerket spesialist, men også en veldig oppmerksom og følsom person. Markov V.I..

Jeg uttrykker min oppriktige takknemlighet for gledens gave - å se verden igjen - Svetlana Izmaylova, en trollkvinne som ga meg muligheten til å føle fargen, myken, livet. Konstantin Nikolaevich.

Jeg vil uttrykke min dype takknemlighet til de ansatte ved den fjerde kirurgiske avdelingens glaukom og personlig Sidorova A.V. for en utmerket operasjon, en sensitiv holdning til mennesker, profesjonalitet, kunnskap om hans håndverk. Godt koordinert team, herlig kjære. personale. Takk for at du er. Artamonov A.

Jeg vil takke O.V. Frost og O.B. Klepininoy. Wonders! Du gjør mirakler! Mamma leser, ser på tv, mestrer nettbrettet, strikker! Hun begynte å se til og med flekker av støv i en solstråle! Tusen takk! Lys, glede og lykke! Guseva Oh.

Tusen takk til legen vår, Polin Mikhail Genrikhovich! Jeg tror at vi er veldig heldige at vi "falt i hendene" på en fantastisk kirurg, en skikkelig trollmann. I to år nå har datteren min Valeria blitt observert på ISTC: flere operasjoner er blitt utført, og våre "komplekse øyne" med 10% syn i begynnelsen av behandlingen begynte å se mye bedre! Bare takket være legen vår tok vi problemet på alvor, fikk ikke panikk, og oppmerksom, delikat holdning, omsorg er ganske enkelt uvurderlig. Kjære Mikhail Genrikhovich, takk! La alt være bra i livet ditt! Helse til deg! Svetlana.

JEG HAR ENKELT ORD SOM TAKK TIL EN PASHTAEV OG ALLE DETTE SPANET OG ALLE MNTK-ANSATTE. Det er virkelig et MIRAKEL når du begynner å se hvordan i barndommen: lyst, klart, klart, kontrastfritt og uten spenning.Det er som å plage med en gammel b / w bleknet TV, og så slå på plasmaet og stille. DETTE ER JA! Det er som å sitte i 30 år i nærheten av et gjørmete, tåkete, fete vindu i en grå vinter, se inn i grå skyer, prøve å skimte solens utseende, og så kom våren, og se PÅ BLÅ Himmel og alt rundt: hvert blad og rullestein. Generelt er det ingen ord. Alt er i orden: holdning, overnatting, mat og ALT hardt arbeid (alt er harmonisk, oversiktlig og raskt). Gi GUD DEG HELE HELSE, SUKSESS, GOD LUKKE OG RENE Himmel. Makukin Eugene

Nok en gang vil jeg uttrykke min dype takknemlighet til trollmannen med de "gylne" hendene Nikolai Petrovich Sobolev. Han returnerte visjonen, og viktigst av alt, ønsket om å leve! Jeg har en vanskelig diagnose - overmoden grå stær, aniridier, alle nektet meg. Men Nikolai Petrovich gjorde en vanskelig operasjon for meg, og jeg skjønner! Jeg er glad! Jeg håper virkelig på en operasjon i det andre øyet. En dyp bue og grenseløs takknemlighet til deg, Nikolai Petrovich! Tusen takk for den vellykkede operasjonen, for den omsorgsfulle holdningen, for ønsket om å leve og se! Med respekt og takknemlighet, Snegireva Svetlana, Nalchik.

Hele staben ved avdeling for kataraktkirurgi nr. 1 aksepterer mine forsikringer om oppriktig takknemlighet for din utmerkede behandling, vennlige holdning, omsorg og et behagelig opphold. Jeg vil spesielt uttrykke min dype takknemlighet til den behandlende legen for den utmerkede operasjonen og følsomme holdningen. DU siktet meg psykologisk for din vennlighet, profesjonelle råd. Med en lav bue, din pasient Pozdeev A.V..

Vi takker det fantastiske teamet som er representert av A. Marchenko. og Semenova T.K. for utmerket holdning, høy profesjonalitet, utmerket drift. Sinitsyna (Magadan), Podkazina (landsbyen Runovka), Mikhailova (Khabarovsk).

Med dyp takknemlighet til teamet med laseroperasjoner, samt legen Tuzlaev Vladislav Vladimirovich! Suksess og helse for hele teamet. Melnikova S.V..

Jeg uttrykker min dype takknemlighet til hele teamet for deres oppmerksomhet, følsomhet og velvilje. Alt til alle ansatte. Jeg vil spesielt takke den behandlende legen S. Tonkonogov. Du er en Golden Hands-lege! Takk og bøy deg! Jeg har ikke sett slik otnogeni og renslighet på sykehus på lenge. Buldygerova O.N. (Nakhodka by).

Polikarpov V.F., 54 år gammel

Han henvendte seg til Vitenskapelig og teknisk senter i Moskva 10. juli 2018 til Sidorova Alla Valentinovna om glaukom.

Før dette henvendte han seg til private klinikker, MNTK var mye bedre på alle måter - vennlighet, effektivitet, kvalitet og pris er betydelig lavere enn private klinikker.

12. juli ble en kirurgisk anti-glaukomoperasjon allerede gjennomført av sjefen for Institutt for kirurgisk behandling av glaukom av Alla Valentinovna Sidorova kvalitativt og smertefritt. Etter operasjonen var det en observasjon av spesialister. Resultatet er veldig gunstig, trykket falt til normalt. Takk til spesialistene fra ISTC og mange takk til Sidorova Alla Valentinovna.

Formann for Central Council of Veterans N.P. Torden

Central Council of Veterans uttrykker oppriktig takknemlighet til doktorgrad. Gorshkov I.M. og kandidat i medisinsk vitenskap Yakushev P.V..

Borodinova S.G., Omsk

Jeg uttrykker takknemlighet og takknemlighet til Ph.D. Chestnut Oleg Vladimirovich og MD Kopaevu S.Yu. for å utføre en veldig kompleks operasjon.

Malkova M.

Jeg vil takke de fantastiske legene og alle ansatte ved instituttet for deres profesjonalitet i arbeid, oppmerksom og respektfull pasient. Jeg gjennomgikk grå stær for begge øynene i juni - juli 2018. Den behandlende legen er en øyelege kirurg Inna A. Harutyunyan.

Itani L.G., Krasnodar-territoriet

Jeg vil uttrykke takknemlighet til lederen for øyelege avdelingen Yu.N. Stoyanov, anestesilege S.V. Dereza og den behandlende legen E.V. Podtynnykh fra Krasnodar-grenen av FSAI "NRC" MTC "Eye Microsurgery" kalt. Acad. S.N. Fedorov "for kvalifisert medisinsk behandling! Dette er profesjonelle fagpersoner som jobber internasjonalt og tar en individuell tilnærming til hver pasient. Tusen takk til hele teamet for å redde synet mitt!

Kolesov A.

Jeg vil uttrykke min oppriktige takknemlighet og takknemlighet for den høykvalitetsoperasjonen av høyre øye glaukom, Dr. Sidorova A.V. - en lege hvis profesjonalitet utvilsomt forbedrer troverdigheten til IRTC “Eye Microsurgery” oppkalt etter Acad. S.N. Fedorova. Undersøkelsen, så vel som selve operasjonen, ble utført av et team av leger på høyeste profesjonelle nivå!

Ponksev V.

Takk til Timofeeva N.S. fra Cheboksary-grenen til MNTK “Eye Microsurgery” for profesjonalitet og bekymring for mennesker. Tusen takk til henne og hele sykehuspersonalet.!

Musina V.G..

I lang tid fikk jeg diagnosen glaukom og grå stær. Og nå har behovet modnet for kirurgisk inngrep. I følge kvoten ble jeg sendt til Cheboksary-grenen av MNTK Eye Microsurgery. Den første operasjonen ble utført. Deretter, med pauser i måneden, ble to til. Alle undersøkelser ble gjennomført kompetent og profesjonelt, og alle tre operasjoner var meget vellykkede..

Av hele mitt hjerte vil jeg uttrykke min dype takknemlighet til kirurger Vyacheslav Veniaminovich Skvortsov (første operasjon) og Anna Alexandrovna Markova (to påfølgende). Å gjennomføre tre vellykkede øyeoperasjoner på mindre enn tre måneder er faktisk veldig alvorlig. Kirurgenes høye profesjonalitet, imøtekommende holdning og lydhørhet ga meg muligheten til å se verden i alle farger.

Jeg vil også uttrykke min inderlige takknemlighet til lederen for glaukomavdelingen, Nadezhda Yuryevna Gorbunova, for profesjonalitet, lydhørhet, forståelse og oppmerksom oppmerksomhet. Jeg takker alle medisinske ansatte for omsorgen, menneskeheten og dyktigheten på et høyt nivå! Takk til alle ansatte - og klinikken, hotellkomplekset og spisestuen! Jeg ønsker deg hjertelig lykke til, lykke og fred i familier, samt alle mulige fordeler! Takk for synet og helsen din.!

Rassokhin A.

Jeg er en pasient av Cheboksary-grenen til MNTK “Eye Microsurgery”. De utførte operasjonen “gjennom femtolaser keratoplasty” - på en enkel måte, en hornhinnetransplantasjon av øyet, som jeg nesten ikke så. Saken er veldig spennende, men takket være legene som alltid vil hjelpe og gi råd, er alt tilgjengelig og forståelig selv for meg, en person som ikke er veldig utdannet. Takk til kirurgen Sinitsnu M. som leder meg på bedringens vei.

Nushtaeva jeg.

Jeg vil uttrykke min takknemlighet til en fantastisk lege - Natalia Vladimirovna Maychuk, som utførte en femtolasisk kirurgi på meg. På operasjonstidspunktet er nærsynthet 8, 5. Legen forklarte alle detaljene, kom med anbefalinger. Takket være hennes profesjonalitet og individuelle tilnærming til pasienter, var operasjonen vellykket, virkelig molekylært arbeid. Etter å ha lest om nettverksdrift, var jeg skeptisk. Hennes unike hender reduserte postoperativt syndrom til et minimum, ubehag varte ikke mer enn 2 timer. Om kvelden så jeg denne verden med utrolig klarhet. Neste morgen sjekket legen synet, resultatet er 100%. Kjære pasienter, la denne operasjonen ikke skremme deg. Natalia Vladimirovnas hender kan stole trygt, hun vil gjøre alt som avhenger av henne. Jeg råder alle.

Spirina M.

Tusen takk til Dr. Kopaev Sergey Yuryevich og hans profesjonelle team for den vellykkede operasjonen for å eliminere høy nærsynthet og grå stær! Jeg beundrer profesjonaliteten din! Jeg beundrer mitt skarpe syn!

Sultanova D.N..

Vi ønsker å uttrykke vår dype takknemlighet til kirurgen fra MNTK “Eye Microsurgery” til dem. S. N. Fedorov - til Norman Kirill Sergeyevich og viseadministrerende lege - Timoshkina Nelly Timofeevna! For kirurgisk behandling av løsrivelsen av netthinnen og hjelp til å skaffe informasjon under behandlingen! Mange menneskelige takker for å møte den vanskelige situasjonen og fremskynde prosessen med kirurgisk inngrep.!

Kurbanov A.

Jeg vil uttrykke min takknemlighet til Izmaylova Svetlana Borisovna og hennes assistenter for tverrbindingsoperasjonene som ble utført til meg. Du er en fantastisk spesialist innen ditt felt, takk med hele mitt hjerte for ditt arbeid. Takk for holdningen din til pasienter, uansett status. Du er en fantastisk spesialist på ditt felt, du har gyldne hender. Takk og assistentene dine. Med respekt for deg, Kurbanov Alexander (heldig fra Tver).

Konareva N.S..

Jeg uttrykker min dype takknemlighet til hele staben på avdeling 5, der jeg under omstendighetene måtte gjennomgå et behandlingsforløp. Veldig rørt av varmen og omsorgen som det medisinske personalet på avdelingen omringet meg med. Jeg beundrer profesjonaliteten til den behandlende legen - avdelingslederen, Ilya Mikhailovich Gorshkov, og hans oppmerksomhet på pasientene hans. Responsen og tilgjengeligheten for generaldirektøren for institusjonen Chukhrayev Alexander Mikhailovich er respektabel. For all arbeidsmengde på institusjonen og den spesifikke kontingenten av pasienter, viste personalet tålmodighet og oppmerksomhet. Lav bue for alle!

Stedfortreder for statsdumaen fra den føderale forsamlingen i den russiske føderasjonen A.V. Magramov

“Jeg takker ja til daglig leder Alexander M. Chukhrayev og alle ansatte i FSAI“ NICC “MTC“ Eye Microsurgery ”oppkalt etter Acad. S.N. Fedorova »Russlands helsedepartement for høy profesjonalitet, sensitiv holdning til pasienter og ansvarlig holdning til deres plikter. Jeg uttrykker spesiell takknemlighet til lederen for avdeling for transplantasjon og optisk rekonstruktiv kirurgi i det fremre segmentet av øyeeplet, lege i medisinsk vitenskap Izmailova Svetlana Borisovna og doktorgradsstudent Akhmedov Aliomar Kamilovich. Det er på så lydhøre og kompetente medarbeidere som det gode navnet på ISTC “Eye Microsurgery” oppkalt etter Acad. S.N. Fedorova! Jeg ønsker Alexander Mikhailovich og hele staben på institusjonen god helse, suksess og velstand! ”

Abdulazis Almutayri (Kuwait)

"Jeg vil uttrykke min takknemlighet til generaldirektøren for det vitenskapelige og tekniske senteret" Eye Microsurgery "oppkalt etter akademikeren S.N. Fedorov A.M. Chukhrayev for den tiden da jeg var på instituttet for behandling, for å takke for ledelsen for instituttet, leger og ansatte, for tilliten Jeg har blitt gitt her. Jeg vil takke de ansatte ved den internasjonale avdelingen for det kvalifiserte svaret og det raske visumet, kirurgen Yu. E. Biryukova for den profesjonelle utførelsen av operasjonen, som jeg tidligere ble nektet i mange utenlandske klinikker. ".

Bachevskaya E.M.

“Jeg har nærsynthet siden 12 år gammel. Hele livet gikk jeg med briller. Visjonen ble gradvis forverret. Og 67 år gammel fikk jeg diagnosen grå stær. Hun fikk henvisning fra lege ved ISTC "Eye Microsurgery" oppkalt etter Fedorov i Moskva for undersøkelse. Jeg gjorde en avtale på nettet, ankom den bestemte dagen og tiden. Jeg vil merke den utmerkede organisasjonen av pasienter. Det er ingen store køer: 3-5 personer på legekontoret. En dag gjennomgikk hun en undersøkelse og fikk henvisning til kirurgi for obligatorisk medisinsk forsikring. I oktober 2017 gjennomgikk jeg kirurgi for å erstatte linsen med det ene øyet, og i april 2018 gjennomgikk de kirurgi i det andre øyet. Hver operasjon varte i 20 minutter. Denne teknologien! Alt gjort gratis med obligatorisk medisinsk forsikring. Jeg ser nå uten briller! Verden for meg strålte nå med nye lyse farger. Tusen takk til alle ansatte i ISTC for din følsomhet, oppmerksomhet, for renslighet og orden. Jeg vil rette en spesiell takk til legene som opererte meg, A. Menshikov. og Zakharov D.V. Jeg ønsker deg helse, lykke og suksess i ditt edle arbeid. Hvor mange helt blinde mennesker kom til avdelingen med meg for operasjonen, og dagen etter dro de allerede synlige hjem på egenhånd! Det er fantastisk!"

Andreev M. (Tambov)

”På vegne av de takknemlige pasientene ønsker vi å uttrykke vår takknemlighet overfor personalet i Tambov-grenen i ISTC. Vi gjennomgikk behandling i Tambov-grenen, ved hjelp av utførte operasjoner, forbedret synet vårt, og derved forbedret livskvaliteten. Leger og ansatte, medisinsk personell i Tambov-grenen jobber med en forståelse av ansvaret for oppgaven med å redde visjonen. Vi vil spesielt nevne den bemerkelsesverdige legen, kandidat for medisinsk vitenskap Sergey Ivanovich Kuzmin. Svært profesjonelt oppfyller sin medisinske plikt, behandler oss nøye og oppmerksomt pasienter som befinner seg i en vanskelig livssituasjon. Sergei Ivanovich inspirerer oss med livlighet og optimisme, noe som bidrar til et positivt resultat av driften. Dr. S.I. Kuzmin er arving etter de beste tradisjonene innen husholdningsmedisin. Den høye kvaliteten på operasjonene som ble utført av ham, bidro til å returnere til oss den nesten mistede evnen til å se. Ord kan ikke uttrykke vår følelse av lykke når vi hver dag, når vi åpner øynene, blir like med alle deltakere i livsprosessen. Uten hjelp av Dr. S.I. Kuzmina og hans stab, dette ville være umulig ".

Rudneva N.M.

“Jeg vil uttrykke min takknemlighet til øyelege-kirurg MNTK Menshikov Alexander Yuryevich. 5. mars gjennomgikk mannen min en operasjon for å erstatte linsen (grå stær), utført av A. Menshikov. Alt gikk bra! Jeg vil merke at når vi kom til konsultasjonen for første gang, fikk vi en full konsultasjon, forklarte legen spesielt alt, kom med anbefalinger. Konsultasjonen ble gjennomført i sin helhet, alt er klart og tydelig. Takk til Alexander Yuryevich for et snilt hjerte og gyldne hender! ”

MNTK "Eye Microsurgery" dem. Akademikeren Svyatoslav Fedorov

Les anmeldelser Skriv en anmeldelse Les kommentararkiv

Jeg har vært på klinikken flere ganger, og det jeg ikke liker er ignorering av klienter:

1) Registrer. For å registrere deg via telefon må du prøve å komme deg gjennom flere timer, linjen er konstant opptatt.
2) Umiddelbart ved inngangen lærer du at skodekkene er betalt - legg en lapp. Bullshit, og dette er i en betalt privat klinikk hvor folk betaler mye penger for tjenester!
3) Køer. For eksempel ble mitt siste besøk spilt inn 8-45, ble mottatt bare 10-00, og ble utgitt først klokka 13-00, og dette er bare en enkel diagnose med legekonsultasjon! Mine tidligere besøk var like. Hva er poenget med forhåndsinnspilling da?
4) Jeg ser et bilde i nærheten: på venterommet sitter en sykepleier ved bordet, ringer på tur folkene som er bestilt for operasjonen og fyller ut standard spørreskjema "Har du dette eller det?" og alt dette i nærvær av hele mengden av mennesker. Ingen kommentarer.
5) Som et resultat av køene, er ruset fra legene raskt ferdig med pasienten.

Alt dette ser ut til å være bagateller, jeg sier ikke at dårlige leger jobber der, men inntrykket er som fra distriktspoliklinikken..

Det er ikke realistisk å komme gjennom bare for å avtale en avtale. Selv for pengene

Sharashkina-kontoret!
Faren min er lege, lege i medisinsk vitenskap, hjelper mennesker hele livet, kom tilbake derfra (11/26/2013) bedøvd og indignert! For penger (2100 rubler), etter avtale (i en måned), ankom han den angitte tiden (17.30) 26. november, hvoretter han ble sittende i den generelle køen, hvor han tilbrakte 2 timer. Dette tar hensyn til at far er en ugyldig opornik. Så tok sykepleierne ham og tok deretter en merkelig lege, en kvinne i pensjonsalder som så på pasienter som ikke-mennesker, som ikke forsto noe i laboratorieresultatene som ble gitt henne. Hun snakker bare med setninger: "kanskje så, kanskje ikke", "jeg vet ikke hva det er", "ingen vet", "kanskje du kan dra et annet sted", "hva er dette?". Som et resultat ble pasienten sendt hjem, anamnese ble ikke samlet, diagnosen ble ikke stilt, bare pengene var i lommen hans.

Ved å okkupere, være en rettsmedisinsk ekspert og medlem av kommisjonen for å vurdere kvaliteten på medisinsk behandling for befolkningen, satte jeg deg i fettfeil!
Ph.D. Yuri Nazarov.

I retning av legen Alekseev. S. A. Poliklinikk nr. 66. Det er nødvendig å skifte ut linsen i venstre øye. Veteran 86 år gammel. Skriv til køen. Hvis du er på en gratis linje. Jeg ber om en operasjon som skal betales.

Hallo. Var på undersøkelse i Volgograd. De sa at de kan hjelpe meg på klinikken din, og spesielt Dr. Bayborodov. Diagnose:
Komplisert grå stær (H26.2). Glassleggende ødeleggelse 1 ss. (H28.8.2.1.). Baksiden av puffen er et glass av en fremtredende kropp (H43.8.1). Angina retinal sklerose (H35.8.7). Tørr dystrofi dyppet (H.35.31.). Hypermetrofi i svak grad (H.52.01). Makulært gap (N. 33.31). OS Komplisert grå stær (H.26.2.). Ødeleggelse av et glass av en fremtredende kropp 1 ss. (N. 28.8.2.1). Baksiden er fra et pust av et glass av en fremtredende kropp (H43.8.1). Netthinneanklerose (H35.87). Makuladegenerasjon er tørr (H.3.31). Svak hypermetropi (H.52.01). Macular Tear (H.33.31).
Jeg har et stort håp om at de kan hjelpe meg på klinikken din. Jeg venter takknemlig og forhåpentligvis på svaret ditt. Kan jeg komme til klinikken din for behandling? Hva krever det? Jeg lurer på Astrakhan. Telefonen min: (8.851.2) 33-48-96. 8,9673311185.
Med vennlig hilsen Valentina Nikolaevna.

Linsebytteoperasjonen gikk bra. 15 minutters tålmodighet, en dag med sykehusinnleggelse i klinikken og gratis. Livet har blitt bedre og morsommere..

***** - materiale merket med stjerner er plassert på kommersiell basis

Mntk anmeldelser spb

Hallo, 02/19/19
KREVET Å LES!
Operasjonen gikk.
Drevet av Oksin
Han snakket under operasjoner, hjalp til med å slappe av i vitser, kul
Jeg hadde ikke så mange som skrev (smerte, sand i øynene, en følelse av en fremmed gjenstand)
Som om de ikke gjorde noe, litt dimmer på 1,5 time og perfekt syn.
Jeg vil takke ledelsen til Eye of Ceter hjertelig for den raske responsen på mitt akutte problem i St. Petersburg.
I henhold til tekniske omstendigheter, ja, det skjer, men klinikken vil ikke forlate deg, mye mindre vil ikke nekte deg, og til og med bli en pålitelig ledsager i en vanskelig situasjon !
Takk skal du ha
Svetlana Vyacheslavovna !
Ulyanovsk, for det gode arbeidet med meg.
Jeg har aldri møtt en så omsorgsfull leder.
(Som jeg beskrev i videoomgangen)

Vi betalte flybilletter (St. Petersburg-Moskva, Moskva-Ulyanovsk, Ulyanovsk-Moskva, Moskva-Murmansk)
Jeg skriver i detalj for å forstå avstanden og omtrentlige kostnader.
Hotellet ble returnert i rollen som kompensasjonspenger for diagnostikk (3500) i St. Petersburg.
Etter operasjonen presenterte de et veldig vakkert bilde.
Sett i avdelingen i et par timer.
Vi holdt kontakten gjennom hele flyturen og etter, møttes og gjennomførte fra flyplassen.
Gutta gjorde et flott teamarbeid!
Jeg kan nøyaktig si at HVER KUNDE er viktig for dem.!
Tross alt er jeg 20 år og jeg er en jente fra en liten provinsby.
Vær derfor ikke redd, kom fra fjerne byer, de vil ikke forlate deg og vil bli overvåket gjennom alle disse dagene.
Du vil ikke se slik omsorg og priser på noen klinikk..
Og jeg holder generelt stille om priser, kvalitet kommer også inn for så fine mengder..
Ah, alt sammen klarte jeg 13 500 for 2 øyne.
Klinikken brukte 2 ganger mer penger enn jeg gjorde på operasjonen og testene.
Du er den beste i Russland !
Velstand og utvidelse til deg landsdekkende!

Anmeldelser om øyemikroskirurgisk oftalmisk klinikk. Akademiker S. N. Fedorov

Behandling: grå stær, bindevevsmangel syndrom
Fordypning / avdeling: Øyeleger

Positivt: Jeg takker dr. Bondarenko Natalya Vladimirovna, leger fra det 6. teamet, alle sykepleiere, så vel som alle ansatte i klinikken! Du har gjort alt mulig og umulig for å behandle datteren min! Takk, kjære og anerkjente, for din profesjonalitet, mot, tålmodighet.. Jeg ønsker dem fortsatt velstand fantastisk klinikk. Svyatoslav Fedorov i St. Petersburg, helse og velvære for sine ansatte! Med vennlig hilsen Marinchenko O.V..

Beskrivelse

Hvert år blir mer enn halvparten av all øyelege omsorg for pasienter i St. Petersburg gitt på Svyatoslav Fedorov Clinic.

Takket være innsatsen fra ledelsen og hele teamet av leger og teknisk personell, har filialen nå blitt et moderne multifunksjonelt oftalmisk kirurgisk anlegg som utfører mer enn 24 000 operasjoner per år, noe som er det dobbelte av dens designkapasitet.

Medisinske tjenester:

  • diagnostikk
  • Excimer laser korreksjon: Lastic, PRK, kontraindikasjoner
  • Kirurgisk behandling - nærsynthet, grå stær, glaukom, retinal løsrivelse
  • Laserbehandling - diabetisk retinoaptia, aldersrelatert makulostrofi
  • Barneavdeling
  • Kontakt korreksjon og optikk

Klinikken tilbyr:

  • en fullstendig diagnostisk undersøkelse av øynene i henhold til forskjellige parametere med å få en datamaskinberegning av resultatene av en kirurgisk operasjon;
  • kirurgisk behandling av øyesykdommer: grå stær, glaukom, nærsynthet (inkludert progressiv), hyperopi, astigmatisme, netthinneavløsning, hornhinnesykdommer, vitrøse opaciteter, konsekvenser av skader i synsorganene, behandling av øyesykdommer i barndommen;
  • excimer laser korreksjon av darnopi, nærsynthet og astigmatisme;
  • laserbehandling av sykdommer i netthinnen, glaukom, sekundær grå stær, diabetisk retinopati, aldersrelatert makulær degenerasjon;
  • utvalg av briller og kontaktlinser;
  • laboratorieblodprøver, inkludert for hepatitt og AIDS, kulturer og skraping fra konjunktiva;
  • bor på et komfortabelt sykehus med et bredt spekter av tjenester;
  • opplæring av utøvere i forskjellige spørsmål om oftalmologi i kortsiktige treningssykluser som arbeidssekundasjon og trening i Wetlab-laboratoriet.