Fuktighetsgivende kremgel for øynene fra de mørke sirklene under øynene fra Natura Siberica

Fuktighetsgivende Eye Gel Cream

Natura Siberica Moisturizing Eye Cream Gel 26. august 2015

Mitt siste kjøp fra dette kosmetikkproduktet var en fuktighetsgivende kremgel for øynene fra mørke ringer under øynene. Jeg brente all huden på de nedre øyelokkene. På den femte dagen av påføringen var øyelokkene hovne og røde, huden ble grov og stiv. I den andre uken har jeg prøvd å gjenvinne øyelokkene. Til tross for dette, liker jeg alle de andre verktøyene jeg bruker. Men denne kremen er bare forferdelig. Jeg anbefaler ikke denne kremen til noen.

Natura Siberica Moisturizing Eye Cream Gel 2. april 2015

Jeg har en god holdning til Siberica. Jeg så krem ​​i et århundre med en venn og bestemte meg for å prøve det også. Jeg har brukt det i seks måneder nå. Som en lett tekstur, rask absorpsjon. Hvis de brukes regelmessig, blir sirklene virkelig mindre. Og huden min var litt rynkete, fordi jeg går i briller og noen ganger skviser uten dem, og med denne gelen ble den normal farge og uten rynkete rynker.

Natura Siberica Moisturizing Eye Cream Gel 24. oktober 2014

Hallo. Bekjentskapet mitt med dette merket begynte med hårbalsam fra havtorn. Lukten er ikke så varm. men jeg likte alt. Pluss naturlighet. Jeg bestemte meg for å kjøpe mer. Jeg kjøpte fra Natura Siberika: havtornshårmaske for alvorlig skadet, sibirsk sedertrehårsåpe og glans, i glasset, fuktighetsgivende lotion og tonic lotion, og helten i min anmeldelse Fuktighetsgivende kremgel for øynene, fra mørke ringer under øynene. Etter å ha kommet hjem av glede, smurte jeg denne kremgelen under øynene.. og det virker ingenting. På stien. morgenen bestemte seg for å spre den, men allerede feitere. Resultatet av denne "allergivennlige" kremen på bildet. Kommentarer er overflødige.

Hvis du bestemmer deg, så på egen risiko og risiko. Nå har jeg testet tonic på beinet, det er ikke så ynkelig som et ansikt, det ser ut til at det ikke er noen reaksjon. Tiden vil vise. For hår har jeg heller ikke prøvd de nye tingene mine, men jeg håper det ikke vil være problemer der.)

Natura Siberica Moisturizing Eye Cream Gel 18. februar 2014

Øyekrem fra Natura Siberica er et av de fem produktene fra dette selskapet som har ECOCERT-sertifikatet, og det kan ikke være noen skade av det! Mange klager på en allergi fra organisk kosmetikk, jeg personlig hadde ikke den, men jeg er ikke allergisk. Men hvis huden din er rynkete, betyr ikke dette et dårlig middel, det betyr at huden er så forgiftet med alle slags giftstoffer, parabener og annen møkk at det å miste dem ikke lenger kan se bra ut. Det er nødvendig å fortsette å bruke organisk materiale, resultatet blir bare litt senere, når huden "puster fritt". Når det gjelder gelen til selve øyelokkene, så jeg resultatet med en gang: blåmerkene under øynene ble tydelig mindre, hevelsen forsvant fullstendig, uttrykket rynker gradvis glattet ut! Når den brukes, danner den en slags beskyttende film, spesielt bra for de som ofte bruker skygger, fordi filmen beskytter øynens hud mot skadelige effekter av skygger..

Natura Siberica Moisturizing Eye Cream Gel 25. februar 2013

Hei. I dag kjøpte jeg en fuktighetsgivende kremgel for øynene. Vel, som alle begynte å prøve, betyr det at jeg la den på hånden fra begynnelsen, jeg ville se strukturen og hvordan den tas opp generelt. Og jeg la merke til at det er gnister der, som om jeg i skyggen vasket hendene mine og påførte igjen. Det var den samme. Jeg var veldig overrasket. Hvem vet hvorfor. Eller så kjøpte jeg bare en forfalskning. Og er det mulig å bruke denne kremgelen videre.

Natura Siberica Moisturizing Eye Cream Gel 30. oktober 2012

Jeg likte ikke kremen gel! Før sengetid påførte jeg det og om morgenen var øynene nesten usynlige siden de svømte! Og jeg dro på jobb den dagen! Selv om kvelden gikk ikke! Har aldri hatt en allergi mot noe og kjøpte vanligvis billige kremer. Og huden så ut til å være forbrent eller noe etter ham.

Lyuba
Barnaul Active-medlem

Natura Siberica Moisturizing Eye Cream Gel 3. mai 2012

Jeg var allerede helt desperat, jeg trodde at hevelsen min under øynene ikke ville redde meg personlig, men se og si! denne kremen passer meg perfekt. Det lindrer virkelig hevelse, fukter perfekt, blir raskt absorbert, jeg føler det ikke i øynene i det hele tatt etter påføring. Nå er dette mitt must!

Natura Siberica Moisturizing Eye Cream Gel 16. desember 2011

Jeg kjøpte en kremgel for øynene fra mørke ringer. Jeg likte det veldig godt. Det fukter godt, øyelokkene tørker ikke og skreller ikke, som før etter vask fra vann. Og forresten, det lyser virkelig pigmenteringen under øynene litt. Bra, kjøp mer.

Natura Siberica Moisturizing Eye Cream Gel 14. oktober 2011

Ginseng og Kurim te. Den eneste fuktighetskremen som kom opp til meg, og jeg så veldig lenge etter! Han rengjør ikke sirklene, men fukter huden perfekt, og den bør påføres med måte. Jeg bruker det for hele ansiktet - jeg har veldig følsom hud.

Kommentarer er nyttig? Ja 5 Nei 2

Natura Siberica Moisturizing Eye Cream Gel 6. september 2011

Huden rundt øynene mine er rynkete og tørr..

Alle tre virkemidlene (se vurderingene mine) i dag gikk til søppelbøtta.

Jeg er klar til å støtte den innenlandske produsenten, men ikke på bekostning av min helse og utseende :)

TOPP 7 beste rettsmidler for øyesirkler: hvilken du skal velge, fordeler og ulemper, anmeldelser

Huden rundt øynene er en av de mest ømeste i hele ansiktet. Det har en tendens til å tynne ut og trenger forsiktig, delikat pleie. Kremer og geler, serum hjelper skjønnheter. De har omtenksomme egenskaper, deres sammensetning er ikke aggressiv og allergivennlig, sikker, den inkluderer et stort antall mineralforbindelser, oljer og ekstrakter.

Øyekrem og hud rundt øynene kommer i forskjellige retninger - de har anti-aldringsegenskaper, beskytter huden mot de aggressive effektene av UV-stråler, og beskytter også mot mørke sirkler (blåmerker under øynene), løser hevelse.

TOPP 7 beste rettsmidler for mørke ringer under øynene

Rangeringen av de beste rettsmidlene mot blåmerker under øynene inkluderer:

  • Planeta Organica Secrets of Arctica Eye Gel;
  • Natura Siberica kremgel;
  • Librederm krem ​​med kornblomst;
  • L’oreal Paris Luxury Food;
  • Elizavecca med slukede rextrakt;
  • Svart perlemorvæske for øynene;
  • Sea Care Multivitamin Eye Cream.

Deretter dveler vi i detalj om hvert av de listede verktøyene, og snakker om deres egenskaper, fordeler og ulemper. Vi vil også gi deg grunnleggende anbefalinger om innsamling. Vi håper artikkelen vil være nyttig for deg, vi ønsker deg en hyggelig lesning og vellykket shopping!

Planeta Organica Secrets of Arctica Eye Gel

Produktet har en ikke-komedogen egenskap og har en svak kjøleeffekt. Sammensetningen inkluderer olje av Kamchatka-prinsessen - en ganske sjelden plante. Det har en foryngende effekt, gjenoppretter hudens elastisitet og tone. Påfør på øvre øyelokk og på området rundt øynene. Utseendet til utseendet og dets friskhet blir bemerket omtrent halvannen uke etter bruksstart. Gelen styrker huden, bekjemper rynker og tretthet.

Type fondgel
Aktive komponenterkollagen, vitamin A og E
effektenfukter og gir næring til huden, reduserer puffiness, fjerner mørke sirkler

Pris: fra 188 til 230 rubler.

proffene

  • gir næring til huden rundt øynene;
  • forårsaker ikke en allergisk reaksjon;
  • økonomisk gelforbruk;
  • hyggelig aroma;
  • fuktighet fra første gangs bruk.

minuser

  • ruller ned;
  • ikke egnet som base for sminke.

Siden barndommen har jeg problemet med sirkler under øynene. I voksen alder ble forskjellige produkter, geler og kremer tilgjengelig. Men dessverre hjalp ingenting. Jeg prøvde middelet fra Planet Organics, jeg hadde ingen forhåpninger, og veldig forfengelig: gelen er godt påført og absorbert, huden ser frisk ut og tonet etter flere bruksområder. Jeg forventet ikke et slikt resultat, jeg er fornøyd med det, og jeg anbefaler deg å prøve verktøyet!

Natura Siberica Cream Gel

Verktøyet er universelt, egnet for alle hudtyper. Det er allergivennlig på grunn av at sammensetningen inneholder ginsengekstrakt. Kremgel klarer effektivt ødem, poser under øynene, lindrer tretthet. Etter bruk er blikket åpent, øynene ikke vannet, klør ikke. Langvarig bruk vil tillate deg å oppnå det beste resultatet - hudtonene, dens tidligere elastisitet kommer tilbake, blodstrømmen intensiveres.

komponenterhyaluronsyre, ginsengekstrakt, vitaminkompleks
Type anleggkremgel
Resultathud i tone, ernæring, restaurering og fuktighet

Pris: fra 413 til 705 rubler.

proffene

  • fin lett tekstur;
  • kremen blir raskt absorbert og ikke strammer huden;
  • økonomisk forbruk;
  • kjempe mot mørke sirkler;
  • hypoallergen sammensetning.

minuser

Jeg bruker krem ​​på morgen- og kveldstid. Den har et økonomisk forbruk, emballasjen varer lenge. Produktet har en lett aroma, ikke-fet tekstur, klistrer seg ikke og ruller ikke. Ideell som base for sminke. Sirklene begynte å løse seg, puffiness avtok, huden ble fuktet og rynkene i uttrykkslinjene forsvant. Jeg er fornøyd med produktet og anbefaler deg det.

Librederm krem ​​med kornblomst

En av fordelene med produktet er at det ikke inkluderer syntetiske komponenter og parabener, fargestoffer. Kremen har en allergivennlig egenskap, ruller ikke, absorberes raskt i huden uten å etterlate en fet glans. Har anti-edematøs effekt, gir huden rundt øynene i tonefall. Det blir elastisk, merkbar oppdateringseffekt.

Strukturpeptidkompleks, kollagen, elastin
type produktkrem
Resultat fra brukrestaurering, fjerning av hypostaser, mørke sirkler løser seg

Pris: fra 300 til 450 rubler.

proffene

  • fin lett tekstur;
  • praktisk anvendelse;
  • det er praktisk å ta en liten pakke med seg når du reiser;
  • lyser mørke sirkler, fjerner puffiness;
  • friskt utseende, ingen tegn til tretthet og tretthet.

minuser

Jeg er bare 20 år gammel, men har lenge lidd av blåmerker under øynene. Dette påvirkes av mange faktorer, og det er ikke lett å håndtere alle med en gang. Jeg kjøpte et middel til Librederm, tok de første skrittene til skjønnheten og tilbakekomsten av et friskt ansikt. I løpet av få måneder etter bruk av produktet, løst små ansiktsrynker, forsvunnet puffiness, huden rundt øynene lettet. Kremen har en behagelig aroma, gir behagelig og enkel påføring.

L’oreal Paris Luxury Food

Produktet nærer huden dypt og pleier den. Den innovative formelen absorberes nøye i den følsomme huden rundt øynene, forbedrer dens generelle tilstand, kjemper mot ødem, poser og mørke ringer. Hvis du stadig bruker verktøyet, kan effekten oppnås om 1,5-2 uker. Huden strammes ikke, kremen tørker ikke den, peeling foregår, synlige ansiktsrynker blir glattet.

Resultat fra brukrestaurering, forbedring av hudens generelle tilstand rundt øynene
Aktiv ingredienskoffein
Type anleggkrem

Pris: fra 364 til 570 rubler.

proffene

  • tett tekstur;
  • hyggelig aroma;
  • økonomisk forbruk;
  • fukter og nærer huden rundt øynene;
  • jevner fine rynker;
  • tilgjengelig for salg i forskjellige butikker.

minuser

Jeg har brukt Loreal av produkter i lang tid, det har aldri vært spørsmål om kvaliteten på produktene. Effekten kommer raskt, det er ingen allergiske reaksjoner, utseendet er åpent, elastisk hud rundt øynene, rynker som var veldig forstyrrende før, er ikke synlige. Jeg anbefaler deg å kremme, slik effekten virkelig er, og du vil ikke angre.

Elizavecca med slukede rextrakt

Mestrer effektivt mørke sirkler, fjerner samtidig uttrykkslinjer. Huden etter bruk er elastisk, uthvilt. Swallow's nest er bygget av alger, kaviar. Det holdes sammen takket være svelgspytt, og derfor har ekstraktet et stort antall nyttige og attraktive egenskaper som har en positiv effekt på hudtilstanden. Komplekset øker immuniteten, rundt øynene lyser huden, hevelse og spor av tretthet avtar.

Aktiv komponentvitamin e
effektenfuktighetsgivende, gjenoppretter huden rundt øynene
Midlerkrem

Pris: fra 530 til 970 rubler.

proffene

  • økonomiske utgifter til midler;
  • forårsaker ikke en følelse av tetthet og kliss;
  • Den har en behagelig tekstur og en lett frisk aroma;
  • legger seg i et tett lag, ruller ikke;
  • fungerer som et utmerket grunnlag for øyesminke;
  • reduserer mørke sirkler under øynene, løser hevelse.

minuser

Bokstavelig talt ble forelsket i middelet. Den har en behagelig tekstur, forårsaker ikke klissethet og en allergisk reaksjon. Jeg bruker to ganger om dagen for å akselerere og konsolidere effekten. Resultatet var ikke lenge med å komme - utseendet var åpent, hevelsen var borte, tegnene på tretthet plager heller ikke lenger. Huden er næret, elastisk, ser nydelig ut. Anbefale!

Svart perle øyelokk væske

Væsken takler mørke sirkler under øynene og tegn på dyp utmattelse. Styrker kapillærnettverket, reduserer hevelse. Sammensetningen inkluderer sporstoffer og vitamin B, rutin, takket være at brukeren snart når en positiv effekt. Verktøyet påvirker ikke bare huden - det styrker flimmerhårene, noe som påvirker utseendet deres og gradvis vekst. UV-beskyttelse er gitt. Sammensetningen ble testet av hudleger og øyeleger og funnet å være trygg..

Utsiktvæske
Resultathydrering, eliminering av ødem, hudelastisitet, aktiv øyenvippevekst
komponenterhyaluronsyre, sheasmør og macadamia

Pris: fra 230 til 389 rubler.

proffene

  • fuktighetsgivende huden rundt øynene;
  • beskyttelse mot farlig og aggressivt sollys;
  • økt øyenvippevekst;
  • delikat og behagelig aroma;
  • lett tekstur gir rask opptak i huden.

minuser

Jeg tar ofte væske med meg på turer, jeg har brukt det i ganske lang tid, ca 4 måneder. For hele tiden har aldri sviktet meg, egnet som en ekspres omsorg. Nær øynene forvandles huden øyeblikkelig, blikket blir åpent, ødem forsvinner. Utjevning av rynker oppstår omtrent 2 uker etter påbegynt start. Den flytende tekstur er løs, lett å påføre og absorberes raskt i huden uten å forårsake en følelse av tetthet.

Sea Care Multivitamin Eye Cream

Produktet inneholder et nyttig mineralkompleks fra selve Dødehavet. Huden rundt øynene er beskyttet og fuktig konstant med Omega 3,6,9 syrer, olivenolje og jojoba. Produsenten tok seg av kremens allsidighet, naturlighet og effektivitet. Paraben og sulfatfri.

Effekt av brukhydrering, foryngelse
komponenterVitamin A, E, Omega 3,6,9
Type fondkrem

Pris: fra 880 til 935 rubler.

proffene

  • takler hevelse og poser under øynene;
  • jevner ut huden;
  • lyser mørke sirkler;
  • har en økonomisk kostnad;
  • praktisk å ta med seg på turer og turer.

minuser

Jeg har brukt dette produktet i lang tid, det er ideelt for meg: det blir raskt absorbert, lyser huden rundt øynene, forårsaker ikke en allergisk reaksjon. Kremen strammer ikke huden og er en utmerket base for sminke. Anbefale!

Funksjon sammenligning diagram

I tabellen nedenfor viser vi hovedegenskapene til midlene som presenteres. Ved å korrelere dem med hverandre, vil det være lettere for deg å velge den perfekte kremen som tilfredsstiller dine ønsker og behov.

Navn på anleggUtsiktVirkestoffereffekten
Planeta Organica Secrets of Arctica Eye Gelgelkollagen, vitamin A, Efukter og gir næring til huden, reduserer puffiness, fjerner mørke sirkler
Natura Siberica Cream Gelkremgelhyaluronsyre, ginsengekstrakt, vitaminkomplekshud i tone, ernæring, restaurering og fuktighet
Librederm krem ​​med kornblomstkrempeptidkompleks, kollagen, elastinrestaurering, fjerning av hypostaser, mørke sirkler løser seg
L’oreal Paris Luxury Foodkremkoffeinrestaurering, forbedring av hudens generelle tilstand rundt øynene
Elizavecca med slukede rextraktkremvitamin efuktighetsgivende, gjenoppretter huden rundt øynene
Svart perle øyelokk væskevæskehyaluronsyre, sheasmør og macadamiahydrering, eliminering av ødem, hudelastisitet, aktiv øyenvippevekst
Sea Care Multivitamin Eye CreamkremVitamin A, E, Omega 3,6,9hydrering, foryngelse

Det beste folkemidlet

I tillegg til profesjonell kosmetikk fra mørke sirkler, er populære oppskrifter også populære:

  • Drikk mer vann. Årsaken til poser og blåmerker er dehydrering. Gjenoppretting av hydrobalanse vil være din frelse.
  • Isbiter med mynte. Forbered dem på forhånd, og gjør dem en lett massasje om morgenen, og utfører ikke bare øyelokkene og området under øynene, men i hele ansiktet.
  • Bruk mandelolje - den fukter og gir nærende hud. Før du legger deg, bruk et tynt lag olje under øynene og skyll om morgenen.
  • Lotions av frukt og grønnsaker. Et ideelt alternativ ville være jordbær og agurkskiver, fordi begge produktene har en uttalt blekningseffekt.

Valg tips

Huden rundt øynene - området er oftest tynnet og tørt. Ikke bruk produkter med tung konsistens, da effekten av dem sannsynligvis ikke vil bli merkbar. Sørg for å velge allergivennlige produkter som inneholder naturlige næringsstoffer - oljer, vitaminkompleks, planteelementer.

Valget av kremen skjer i henhold til følgende viktige kriterier:

Tynn og tørr hud er utsatt for utvikling av ansiktsrynker, den ser trøtt ut og haglet ut. Avhengig av alder, velg kremer og væsker med forskjellige aktive ingredienser. Les instruksjonene for bruk og sammensetning nøye - det er alltid indikert alder, hudtype og anbefalinger.

Topp 10 beste kremer for huden rundt øynene: sammensetning, hvilken du skal velge, pris, sammenligning med analoger

Tynn hud rundt øynene trenger forsiktig, delikat pleie. Spesielle kremer kommer til unnsetning, som har en omsorgsfull, ikke-aggressiv sammensetning med et helt sett med oljer og planteekstrakter.

Øyekremer er anti-aldring, med beskyttelse mot ødem og UV-stråler, fra mørke ringer. I artikkelen vil jeg snakke i detalj om de beste produktene for øyelokkene, funksjoner i sammensetningen og hvordan du velger slike kremer.

Rangering TOP 10 kremer for huden rundt øynene

Etter å ha analysert hovedegenskapene til øyekremer, fremhevet jeg de beste produktene. Rangeringen er som følger:

  • Planeta Organica Secrets of Arctica Gel for øyelokk på organisk olje fra Kamchatka-prinsessen;
  • Natura Siberica fuktighetsgivende kremgel for øynene fra mørke ringer under øynene;
  • Librederm med en kornblomst for huden rundt øynene;
  • Planeta Organica kjølegel;
  • Elizavecca med slukede rextrakt;
  • L’oreal Paris Luxury Food;
  • Eveline gel-filler roller;
  • Bioderma kremgel for øyekontur;
  • Svart perlemorvæske for øynene;
  • Sea Care Multivitamin Eye Cream.

La oss vurdere nærmere på hver enkelt måte.

Planeta Organica Secrets of Arctica Kamchatka Princess Organic Organic Eye Gel

Grunnlaget for et ikke-komedogent produkt med avkjølende effekt var oljen til Kamchatka-prinsessen. Den forynger og toner det delikate området rundt øynene. Friskheten og uttrykksevnen til utseendet tilveiebringes på grunn av vitamin A-komponenten i kremen.

Produktet takler effektivt ødem, styrker huden, bekjemper tretthet og rynker. For økonomisk forbruk laget produsenter et rør med en dispenser. Ingen parabener, fargestoffer.

Type anlegggel
Aktiv ingrediensKollagen, vitamin A og E
effektenErnæring, fuktighet, fra sirkler under øynene, hevelse
  • nærer godt;
  • fukter;
  • det lukter godt;
  • økonomisk forbruk;
  • rimelig pris.
  • kan rulle.

Sirkler under øynene mine siden barndommen. Jeg forsonet meg med dem til jeg fant ut om virkemidlene mot dette problemet. Jeg bestemte meg for å starte kampen mot mørke sirkler med kremen “Planeta Organica Secrets of Arctica”. Jeg bruker produktet om morgenen og kvelden. Resultatet er behagelig: posene har forsvunnet, det er noen få blåmerker, men nå er de ikke så fremtredende. Utseendet ble livligere, personen sov.

Natura Siberica Cream Gel

Produktet er egnet selv for sensitiv hud, det er allergivennlig på grunn av innholdet i ekstrakter av Kuril te og ginseng. Kremgel klarer effektivt hevelse og poser rundt øynene, fjerner spor av tretthet.

Ved langvarig bruk, hudfarger, øker blodstrømmen. Ginseng-ekstrakt fremmer også regenerering av epidermale celler, og beskytter huden mot tørrhet. Takket være vitamin A, C og E blir mangelen på kroppen gjenopprettet.

Type anleggKremgel
Aktiv komponentHyaluronsyre, vitamin A, C, E
effektenToning, ernæring, restaurering, fuktighetsgivende, fra sirkler under øynene, øker elastisiteten, forbedrer fargen
  • fin tekstur;
  • praktisk emballasje;
  • økonomisk forbruk;
  • kjemper mot mørke sirkler.
  • er fraværende.

Kremen anbefales til bruk på dagtid og om natten. Produktet har en behagelig, lett aroma. Gelen er ikke-fet, ikke-klebrig, legger seg godt. Det er mindre sirkler under øynene, huden er fuktig.

Librederm krem ​​med kornblomst

Fordelen med produktet er fraværet av parabener, mineraloljer, fargestoffer. Kremen er allergivennlig. Takket være ekstraktet har kornblomst en anti-edematøs effekt, toner. Produktet fremmer fornyelse av hudceller, som blir elastiske, reduserer rynker.

Sammensetningen inkluderer et peptidkompleks som kjemper mot ødem, forbedrer mikrosirkulasjonen, strammer huden og kjemper mot de første aldringstegnene.

Type anleggKrem
Aktiv ingrediensKollagen, Peptider, Elastin
effektenRestitusjon, fra ødem, økt elastisitet
  • fin tekstur;
  • lett å påføre;
  • gjør huden smidig;
  • lysner blåmerker;
  • gir friskt utseende.

Jeg er 23 år gammel og har en kombinert hudtype. Jeg har brukt produktet i tre måneder nå. I løpet av denne tiden forsvant "kråkeføttene", blåmerket under øynene. Har en behagelig aroma, lett å påføre, etterlater ingen klissete film.

Anmeldelsen kan sees i videoen

Planeta Organica Cooling Gel

Kremen kjemper intensivt med sirkler under øynene og rynkene, gir elastisitet. Beskyttelse mot de negative effektene av eksterne faktorer gir ekstraktet av nordlig Linné. Anti-aldring, fuktighetsgivende lettes av et mygekstrakt som inneholder en stor mengde blomsterharpiks. Japanske Sophora er ansvarlig for fargen, elastisiteten og friskheten i huden..

På grunn av kjølekomponentene forbedres mikrosirkulasjonen, noe som påvirker reduksjonen i synligheten til mørke sirkler. Inneholder mandel og olivenolje.

Type anlegggel
Aktiv ingrediensVitaminer A, C, E, koffein
ResultatErnæring, utvinning, fuktighet
  • Det maskerer mørke sirkler godt;
  • kjøler;
  • gjennomsnittlig absorpsjon.
  • irritasjon kan begynne.

Jeg bruker produktet over natten, siden det absorberes i lang tid. Gelen avkjøles virkelig, fjerner hevelse, sirkler lyser litt. Etter påføring ser øynene ikke lenger trette ut.

Elizavecca med slukede rextrakt

Cope med mørke ringer under øynene, fjerner rynker, gjør huden smidig. Svelget er bygd av alger, kaviar, som holdes sammen av svelgspytt. Derfor er reiret et lagerhus med nyttige marine elementer.

Totalt øker komplekset av komponentene i svelgens rede immuniteten, styrker dermis. Huden rundt øynene blir myk, frisk og tonet. Produktet inneholder 24 karat gull, som gir fornyelse av epidermalceller, hydrering, økt blodstrøm og eliminering av skadelige stoffer.

Type anleggKrem
Aktiv ingrediensE-vitamin
effektenUtvinning, fuktighetsgivende
  • økonomisk forbruk;
  • fin tekstur og aroma;
  • ikke fettete;
  • legger seg i et tett lag;
  • mørkere under øynene reduseres.
  • ikke funnet.

Jeg ble forelsket i dette middelet. Resultatet er ikke lenge på vei. Huden ble bedre og utseendet ble friskt. Rundt øynene forsvant posene nesten, huden er nå næret, elastisk.

Sjekk ut produktvideoen

L’oreal Paris Luxury Food

Produktet pleier forsiktig det følsomme området rundt øynene. En nyskapende formel gir næring til huden, forbedrer tilstanden, tonene, kjemper mot mørke sirkler. Ved konstant bruk forsvinner følelsen av tetthet, tørrhet, peeling passerer.

Type anleggKrem
Aktiv ingrediensKoffein
effektenErnæring, utvinning
  • tett tekstur;
  • fukter, gir næring;
  • hyggelig aroma.

Jeg bruker hele linjen “Luksusmat”. Midler gir næring, mykgjør, fukter. Det forbrukes økonomisk, kosmetikk på den glir ikke.

Produktoversikt tilgjengelig i video

Eveline gel-påfyllingsrulle for øyekontur

Rullegel demper effektivt aldringstegn og takler mørke sirkler. Produktet forynger huden, fjerner spor av tretthet. Gelen inneholder aktive ingredienser: hyaluronsyre, vitamin E, koffein. Hjelpeelementer: plantestamceller, kollagen, elastin, tang og silkeekstrakt.

Type anlegggel
Aktiv komponentHyaluronsyre, vitamin E, koffein
effektenFuktighetsgivende, fra ødem, øker elastisiteten
  • rullemassasjer;
  • fukter;
  • reduserer rynker;
  • jevner.
  • ikke egnet for sensitiv hud.

Jeg har brukt gel i lang tid. Produktet har en myk struktur, absorberes raskt, glatter huden. Spor av tretthet forsvant, utseendet ble livligere.

Gjennomgang tilgjengelig på video

Bioderma Eye Contour Cream

Produktet øker øyelokkens motstand mot de negative effektene av miljøet. Gelen fjerner effektivt frie radikaler ved å bekjempe aldring. Verktøyet fjerner poser under øynene, glatter ut, fukter. Inneholder reflekterende partikler som visuelt reduserer rynker. hypoallergenic.

Type anlegggel
Aktiv ingrediensKoffein
effektenErnæring, fuktighet, mot ødem
  • lett absorberes;
  • danner ikke en fet film;
  • huden puster;
  • egnet som base for sminke.
  • ikke funnet.

Jeg bruker dette verktøyet etter råd fra en hudlege. Jeg har sensitiv hud og denne gelen er perfekt for meg. Kremen absorberes raskt, sirkler under øynene forsvinner.

Svart perle øyelokk væske

Væsken takler mørke sirkler under øynene. Styrking av kapillærer, redusering av ødem, bidrar til vitamin B og rutin. Verktøyet styrker øyevippene aktivt og påvirker veksten deres positivt. Kremen beskytter øyelokkene mot virkning av sollys, SPF-faktoren er 10. Inneholder sheasmør og macadamia.

Type anleggVæske
Aktivt stoffHyaluronsyre
ResultatFuktighetsgivende, fra ødem, øker elastisiteten
  • fukter;
  • beskytter;
  • godt absorbert;
  • milde;
  • hyggelig aroma.
  • er fraværende.

Jeg bruker denne kremen på turer. Den fukter godt, blir raskt absorbert og sparer for puffiness. Som om det er UV-beskyttelse - SPF 10.

Sea Care Multivitamin Eye Cream

Produktet inneholder Dødehavets mineralkompleks. Omega 3,6,9 forsterkede oljer, arganolje, olivenolje og jojobaolje påvirker beskyttelsen og ernæringen i huden. Produsenter beriket stoffet med koenzym Q10 og et vitaminkompleks. Sulfat- og parabenfri.

Type anleggKrem
Aktiv komponentVitamin A og E
effektenErnæring, fuktighetsgivende
  • takler poser under øynene;
  • jevner fine rynker;
  • økonomisk forbruk.
  • ikke funnet.

I lang tid bruker jeg dette verktøyet. Det passer meg: rynker forsvant, sirkler ble lettere. Kremen er godt absorbert, gir ikke ubehag, et sunt og søvnig utseende.

Sammenligning av de beste produktene

For å gjøre det praktisk å sammenligne produkter for området rundt øynene, ble alle produktene kombinert til et svingbord.

TittelMidlerResultatAktiv ingrediensFunksjonerPris, gni
Planeta Organica Secrets of Arctica på organisk olje fra Kamchatka PrincessgelErnæring, fuktighet, mot ødemKollagen, vitamin A, E-172-370
Natura Siberica Moisturizing Eye Cream GelKremgelToning, ernæring, restaurering, hydrering, elastisitet, forbedring av fargerHyaluronsyre, vitamin A, E, CHypoallergenisk, inneholder kamilleekstrakt, inneholder ikke parabener313-779
Librederm krem ​​med kornblomstKremRestitusjon, fra ødem, økt elastisitetKollagen, Peptider, ElastinInneholder olivenolje, ingen parabener297-468
Planeta Organica Cooling GelgelErnæring, utvinning, hydrering, for ødemVitaminer A, E, C, koffeinInneholder mandel- og olivenolje, egnet for alle hudtyper216-280
Elizavecca med slukede rextraktKremUtvinning, hydrering, fra ødemE-vitaminInneholder sheasmør, jojobaolje, ferskenfrøolje, macadamiaolje, solsikkeolje, olivenolje, ingen parabener eller sulfater460-1113
L’oreal Paris Luxury FoodKremErnæring, utvinningKoffeinInneholder Shea Butter464-558
Eveline gel-påfyllingsrulle for øyekonturgelFuktighetsgivende, fra ødem, øker elastisitetenHyaluronsyre, vitamin E, koffeinRulle, inneholder ricinusolje251-270
Bioderma Eye Contour CreamgelErnæring, fuktighet, mot ødemKoffeinAllergivennlig, for tørr, normal og sensitiv hud704-1389
Svart perlemorvæskeVæskeFuktighetsgivende, fra ødem, øker elastisitetenHyaluronsyreSPF 10, inneholder sheasmør, macadamiaolje244-361
Sea Care Multivitamin CreamKremErnæring, fuktighetsgivendeA-vitamin, E-vitaminInneholder arganolje, jojobaolje, olivenolje, sulfater og parabener fri885-886

Nå kan du fremheve de åpenbare favorittene.

Lister over de beste

Øyekremer har unike egenskaper foryngelse, toning og fuktighetsgivende hud. Jeg har listet opp de mest populære og beste rettsmidlene. Nå fremhever jeg 3 toppprodukter som er verdt å kjøpe for hudpleie rundt øynene.

Best valuta for pengene - L’oreal Paris Eye Cream Delicacy Ernæring

For en relativt rimelig pris får kunden et kvalitetsprodukt som ivaretar det delikate området rundt øynene. Takket være den aktive komponenten - koffein, nærer kremen, toner, lyser sirkler under øynene. Inneholder Shea Butter.

Beste budsjett - Planeta Organica Eye Cooling Gel

Til tross for den lave prisen, kjemper produktet effektivt mot sirkler under øynene og rynkene på grunn av de aktive ingrediensene: vitamin A, C og E, koffein. Gelens sammensetning inkluderer oljer: oliven og mandel.

Beste effektive produkt - Elizavecca med ekstrakt av svale reir

På grunn av at sammensetningen av svelgens rede inneholder mange nyttige marine komponenter, har produktet en kraftig anti-aldring, regenererende og fuktighetsgivende effekt. Kremen inneholder oljer: shea, jojoba, ferskenfrø, macadamia, solsikke, oliven.

Sammensetningen av kremer for huden rundt øynene

Produkter for pleie av øyelokkregionen er preget av en delikat, ikke-aggressiv sammensetning. For en viss alder er settet med komponenter forskjellig, men det er vanlige ingredienser:

  1. Antioksidanter - stoffer beskytter aldrende hud, er forebygging av de første aldringstegnene for unge mennesker. Vanlige antioksidanter inkluderer vitamin E, grønn te, heksehassel og drueekstrakt.
  2. Retinoider, peptider - komponenter som bekjemper aldring av dermis. Stoffer er med på å stimulere produksjonen av kollagen, elastin. Ingrediensen reduserer rynker, reduserer pigmentering.
  3. Koffein - forbedrer blodstrømmen, har en dreneringseffekt.
  4. Fuktighetskrem - er involvert i å opprettholde fuktighet i dermis. Populære komponenter: glyserin, hyaluronsyre.
  5. Oljer - gi næring, mykgjøring, fasthet i huden. Avokado, mandelolje tilsettes øyekrem.
  6. C-vitamin - stimulerer regenerering av epidermale celler, bidrar til naturlig produksjon av kollagen.
  7. Probiotika - gjenopprette konsentrasjonen av gunstige bakterier. Reduser betennelse.

Vær oppmerksom på innholdet av disse stoffene i sammensetningen for området rundt øynene.

Funksjoner ved å velge en krem ​​for øynene

Huden rundt øynene er oftest tynn og tørr. Det anbefales ikke å bruke produkter med en tung, fet struktur. Produktet skal være allergivennlig, inneholde ernæringsmessige komponenter: oljer, vitaminer, plantekomplekser

Valg av krem ​​for huden rundt øynene skal skje i henhold til to viktige kriterier:

  • etter jenta / kvinnenes alder og hudtype;
  • basert på det eksisterende problemet.

Tørr og tynn hud er mer utsatt for utseendet på ansiktsrynker. Det er ingen talgkjertler, men dermis er mer følsom for allergier. Avhengig av alder hvor det anbefales å bruke dette eller det aktuelle produktet til øyelokkene, tilsettes forskjellige aktive stoffer og elementer til kremen. Velg et produkt som samsvarer med din alder.

Når du velger et middel, må du ta hensyn til innholdet av koenzym Q10, hyaluronsyre, antioksidanter og vitaminer. Disse stoffene påvirker tilstanden til øyelokkene på huden, forynger, fjerner hevelse.

Det er uønsket at kremen inneholder følgende stoffer: Octylstearat, Isopropyl Myristate, Sodium Chloride, Parabens.

Kremer velges basert på det eksisterende problemet:

Velg verktøy som er fokusert på å løse problemet ditt. Og husk, ikke nødvendigvis en dyr krem ​​- det betyr effektiv. Og ikke nødvendigvis et billig middel - et dårlig. Vi er alle forskjellige og alle individuelt. Budsjettmidler passer for noen, for noen vises effekten bare når du bruker et dyrt produkt. Hovedsaken er å følge med på komposisjonen.

Fuktighetsgivende kremgel for øynene fra de mørke sirklene under øynene fra Natura Siberica

Tilbakemelding

I lang tid hadde jeg tenkt å skrive en anmeldelse om dette produktet, men turte ikke, fordi jeg virkelig ikke kunne forstå om jeg likte det eller ikke. Nå, og utnyttet det lenger, bestemte jeg meg for - jeg liker det)))

Det første inntrykket av denne kremen var ikke veldig bra - av en eller annen grunn begynte øynene mine å brenne av den, kanskje en reaksjon på noen komponent i sammensetningen, eller ganske enkelt på grunn av kontakt med ansiktskremen min, generelt, vet jeg ikke. Men dette var bare en gang, da var det bare positive poeng.

Dele denne

Dette produktet er ikke tilgjengelig for levering til din region.

takke!

Vi streber alltid etter det beste for å glede våre kunder med de beste prisene..

Hilsen Wildberries Online Store.

Lagt til på venteliste

Lær om opptak

Kommer snart

Struktur

Beskrivelse

Den spesielle formelen til Natura Siberica Eye Cream Gel basert på en Kuril-te - en helbredende sibirsk plante - fjerner spor av tretthet under øynene og gir ansiktet et friskt, sunt utseende. I Tibet kalles Kuril te (Potentilla Supina) kongen av planter - den er inkludert i alle urtemidler, som den beste måten å øke immuniteten på. Kuril te toner effektivt huden, forbedrer blodsirkulasjonen, gjenoppretter hudens naturlige forsvar. Ginseng (Panax Ginseng) akselererer cellefornyelsesprosesser. Fuktighetsgivende liposomer øker hudens elastisitet. Vitamin A-C-E-kompleks nærer og utmerker hudfargen. Sertifiserte organiske ekstrakter av kamille og sitronmelisse, godkjent av International Centre for Environmental Certification (Frankrike), lindrer irritasjon, mykgjør og beroliger huden. Holdbarhet: 3 år Bruk: Påfør en liten mengde krem ​​på huden rundt øynene om morgenen og kvelden..

Informasjon om tekniske spesifikasjoner, leveringsomfang, produksjonsland og utseende av varene er kun til referanse og er basert på den nyeste tilgjengelige informasjonen fra produsenten

takke!

Vi streber alltid etter det beste for å glede våre kunder med de beste prisene..

Natura Siberica - Eye and Eye Cream

Natura Siberica er et russisk kosmetikkfirma som spesialiserer seg i produksjon av naturlige kosmetikk av høy kvalitet. Produsentens utvalg inkluderer linjer for pleie av ansikt, kropp og hår. Dette merket er populært ikke bare i Russland, det er velkjent i Europa, Asia og til og med i USA..

Omsetningen av Natura Siberica over 7 års drift oversteg milepælen på 4 milliarder rubler. Og dette til tross for at produksjonskostnadene er små. Så i detaljhandelsbedrifter eller nettbutikker ligger minimums- og maksimumskostnaden for varer i området 100-3000 rubler.

Om produsenten

Det populære merket av naturlig kosmetikk som Natura Siberica bruker i sine produksjonsanlegg som vokser i Sibir og organiske stoffer fra samme region. Sibir er en region med et unikt økosystem, hvis naturlige forhold ikke har blitt endret på flere hundre år. Lokale urter er preget av høy antioksidantbeskyttelse, som et resultat av at de er mye brukt for helse og skjønnhet i huden, for å bevare ungdommen.

Selskapets produkter er ikke bare kosmetikk av høy kvalitet med naturlige ingredienser.

De aller fleste firmakunder reagerer på kosmetikk på en positiv måte. De tiltrekkes av den høye kvaliteten på hud- og hårpleieprodukter, samt deres lave kostnader..

Vi anbefaler at du leser om Demazol Eye Cream i dette materialet..

Produktoversikt

Biokrem for huden rundt øynene

Bio-krem Golden Sakhalin Rhodiola er designet for å ta vare på området rundt øynene. Det frisker opp og toner huden, lei av stress, mangel på søvn. Kremformelen er beriket med urteingredienser som eliminerer hevelse og mørke ringer under øynene, forhindrer rynker, beskytter mot aggressive miljøer.

Sammensetningen av biokrem inkluderer slike aktive stoffer:

  1. Utdrag av Golden Sakhalin Rhodiola. Det fungerer som en antioksidant og adaptogen på grunn av innholdet av rosavin. Forynger huden, forbedrer dens immunitet, beskytter mot tretthet og stress.
  2. Japansk primroseekstrakt. Denne planten metter dermis med gunstige fytoncider og bioflavonoider, strammer til, eliminerer hevelse, stimulerer produksjonen av kollagen.
  3. Wild Sakhalin rose oil. Sammensetningen av denne ingrediensen inkluderer fem peptider som hjelper til med å opprettholde fuktighet i de dypere lag av dermis. Takket være dem blir huden glatt og fløyel.

Bruk biokrem to ganger om dagen.

Oppstrammende øyekrem med kornblomstekstrakt

Den er designet for å ta vare på aldrende hud med de første tegnene på sagging. De aktive komponentene i kremen glatter rynker, stram, tone, hjelper til med å beholde fuktigheten.

Ekstraktet fra kornblomsten, som er en del av produktet, fjerner spor av tretthet og stress, opprettholder en optimal hydraulisk balanse og gir et friskt og strålende utseende. En av ingrediensene i kremen er nordlige cloudberry, som forbedrer hudens elastisitet og fukter den. Sitronsyre og eplesyre vil beskytte perfekt mot ultrafiolett stråling, temperaturendringer og andre skadelige effekter. Dette verktøyet refererer også til gode kremer for ødem under øynene..

Øyeløftende krem ​​med kornblomstekstrakt brukes to ganger om dagen, om morgenen og før sengetid.

Anti-Aging Eye Cream

Kremen er basert på ekstrakter fra snøkladonia. Denne planten er preget av en foryngende effekt. Det er en verdifull kilde til nyttige peptider og omega-3-komplekset, gjenoppretter hudens elastisitet og tone og forhindrer utseendet på aldersrelaterte rynker. Det brukes også ofte som krem ​​for mørke ringer under øynene..

Sammensetningen av anti-age-krem, i tillegg til snøkomedie, inkluderer slike komponenter: Altai hedini-ekstrakt, arnica, sitronmelisse, kamille.

Eye Whitening Day Cream

Designet for å gjøre huden lysere. Takket være de aktive plantekomponentene lyser kremen problemområdet synlig, bekjemper pigmentering og fregner. Fjern visuelt alle ufullkommenheter, gir tone og utstråling.

Sammensetningen av verktøyet inkluderer følgende komponenter:

  1. Gurkemeierotekstrakt. Det er den viktigste aktive ingrediensen.
  2. Arktiske skybær, rik på vitamin C, har også blekende egenskaper. Dessuten stimulerer det cellemetabolismen, bremser aldringsprosessen, gir huden fasthet og elastisitet..
  3. Kamille forhindrer tørr hud, nærer huden dypt med nyttige stoffer, metter den med fuktighet.
  4. Arktisk malurt stimulerer blodsirkulasjonen, myker og toner huden.
  5. Syn-Col-polypeptidet er et bioaktivt stoff som nærer huden dypt med gunstige stoffer. Stimulerer egen kollagenproduksjon, bekjemper effektivt rynker.

Anbefales for bruk av kvinner fra 25 år. Påfør om morgenen på tørr hud. Produsenten produserer krem ​​i glass på 30 ml til en pris av ca 1050 rubler.

Les også om Belita øyekrem i denne artikkelen..

Nattkrem rundt øynene

Sammensetningen er beregnet på intensiv avklaring av området rundt øynene under nattesøvn. I tillegg gjenoppretter den strukturen, toner dermis, aktiverer metabolske prosesser. Kremen gir huden en jevn, strålende farge, øker fastheten og elastisiteten.

I tillegg til lysende krem ​​har en lett aldringseffekt.

Sammensetningen inkluderer slike aktive stoffer:

  1. Arktisk solbær. Det påvirker pigmentering av huden, lyser den, eliminerer fregner, spor av kviser, aldersflekker.
  2. Rhodiola rosea beskytter mot skadelige miljøer, stimulerer intercellulær metabolisme, metter med næringsstoffer.
  3. Kveldslys. Det har en beroligende effekt. Lindrer irritasjon, eliminerer inflammatoriske prosesser.
  4. Gurkemeierotekstrakt (Syn-Col, et proprietært produkt) har en høy hvitende effekt. Eliminerer visuelt ufullkommenhet i dermis.

Påfør på området rundt øynene og gni inn med milde massasjebevegelser. Kremen påføres på et rent, tørt område rundt øynene om kvelden. Tilgjengelig i glass på 30 ml til en pris av 1000 rubler.

Finn ut hvordan du kan bruke krem ​​på huden rundt øynene her..

Isløft

Isløft av Natur Siberik er basert på svart kaviar. Det er preget av en vedvarende løfteeffekt. Renser hevelse, eliminerer små rynker. Nærer og toner huden.

Svart kaviarekstrakt forynger huden, metter den med proteiner, proteiner, aktiverer metabolske prosesser og regenerering. Dette verktøyet inntar en ledende posisjon i vurderingen av anti-aldring kremer for øynene. De aktive stoffene som utgjør svart kaviar bremser aldringsprosessen betydelig, fjerner spor av tretthet og stress. Omega-6-komplekset gir næring og styrke dermis, og forbedrer dets elastisitet. Det har en uttalt innstrammingseffekt. Liftonin gir elastisitet, fasthet, passform. Dette stoffet hjelper med å utløse regenereringsprosesser..

Aktiv fuktighetsgivende anti-rynke biokrem

Aktiv fuktighetsgivende biokrem mot de første rynkene fukter dypt huden, fyller den med energi og tone. Anti-aldringseffekten er basert på konsentratet til Altai havtorn, som er en del av sammensetningen. Designet for aldersgruppen 25 år.

En annen aktiv ingrediens som er en del av biokremen, den patenterte Pentavitin * 2, som er en urteanalog av hyaluronsyre. Retinol, fuktighetsgivende keramider og 100% naturlige antioksidanter inkluderer også. Kremen er tilgjengelig i rør på 15 ml. Kostnaden er omtrent 650 rubler.

Øyeløftekremekspert Ungdomstimulator

Designet for kvinner 25+. På kort tid eliminerer det rynker, jevner og fukter huden, og eliminerer kråkeføtter. Produktets sammensetning inkluderer stoffer som aminosyrer, plantekollagen, hyaluronsyre og andre aktive komponenter. Det skal påføres morgen og / eller kveld på ren hud. Pakken er et rør med en 15 ml dispenser. Prisen for verktøyet starter fra mengden 700 rubler.

Les også om kremen for øynene med bark sheasmør her.

Krem-utstråling for konturen av øynene Shine of Baikal

Dette verktøyet toner og jevner ut rynker, bremser aldringsprosessen. Saken er i de nøye utvalgte komponentene i kremen: ginseng, rose Grasse og andre naturlige stoffer som påvirker hudens tilstand positivt.

Å bruke kremen er ganske enkelt - det skal påføres forhåndsrenset hud om morgenen og kvelden.

Mot de mørke sirklene under øynene

Sammensetningen av verktøyet inkluderer:

  • Kuril te, som forbedrer blodsirkulasjonen;
  • ginseng-ekstrakt som gjenoppretter hudens elastisitet og regulerer celleregenerering.
  • vitamin A, E, C, som gir næring til huden og gir den en sunn farge.

Det viktigste er at kremen ikke inneholder skadelige stoffer, derfor forårsaker den ikke allergi. Det er en pakke med en praktisk krukke på 30 ml. Prisen er 230 rubler.

Clean Line Eye Cream er tilgjengelig her.

video

For mer informasjon om fordelene og bruken av Natura Siberica Eye Cream, se videoen

funn

  1. Natura Siberica spesialiserer seg på produksjon av hud- og hårpleieprodukter basert på naturlige ekstrakter.
  2. Merket produserer flere serier med øyekremer. De inkluderer lysere, foryngende og fuktighetsgivende midler..
  3. Kremer Siberica tilhører kategorien budsjett fuktighetsgivende kremer for øynene. De finnes i nesten hvilken som helst kosmetikkbutikk..

Se daglige samlinger av de beste kosmetikkene