Nedre blepharoplasty anmeldelser

Professor, leder Institutt for plastisk kirurgi, SPbSPMU

+7 (812) 951-67-99

For å øke selvtilliten er en plastikkirurg bedre enn noen psykolog. Synd jeg angrer på at jeg ikke gjorde dette før.!

Jeg tror rehabiliteringen var vellykket, uten komplikasjoner og andre problemer. Jeg er fornøyd med resultatet, jeg liker og ordner alt, det gjenstår å leve og glede meg over de anskaffede formene. Siden operasjonen har det skjedd endringer i livet mitt, til det bedre, nå har jeg ingen komplekser rundt meg.

Jeg vet ikke hvordan det er for noen, men selvtilliten min påvirkes av volumet av det jeg kan putte i BH-en. Selvfølgelig kan det ikke påvirke noe annet, men selvtillit er en viktig ting!

Du kan ikke forestille deg. hvordan livet mitt har endret seg. JEG FLYR. Og hva har jeg ventet på så lenge.

Jeg føler meg elegant, busty og glad!

Min glede og lykke fra en slik skjønnhet overskygget den postoperative perioden, og jeg la ikke merke til hvordan året gikk, bare etter et år så jeg et 100% resultat, arrene er ikke synlige!

Øynene til en 45 år gammel dame før operasjonen og øynene til en 46 år gammel ung jente etter.

God ettermiddag, kan jeg avtale en avtale med deg for en konsultasjon om blepharoplasty allerede gjort? Og hva blir kostnadene?

God ettermiddag. Du kan registrere deg for en gratis konsultasjon gjennom administratoren via telefon. 8921-951-67-99.

Kjære Natalya Petrovna! Dessverre mistet jeg telefonen og kontaktene med den! Dette er Frolova Vera Pavlovna, du gjorde bleploplastikk mot meg! Gjør du et endoskopisk nedre ansiktsløft? Ck er det verdt ?? Feriehilsener.

Hei, Vera Pavlovna. Ja, det gjør jeg. Send et bilde til e-posten min [email protected]

God ettermiddag, du planlegger å være i Krasnodar igjen i 2019, jeg er veldig lei meg for at du ikke visste om 17. november.

God ettermiddag. Ja, i 2019 blir det resepsjon i Krasnodar.

Du kan stille spørsmålet ditt til Natalya Petrovna på dette nettstedet i konsultasjonsseksjonen, avtale en time ved å fylle ut skjemaet på nettstedet og på telefon eller på dets sider på sosiale nettverk: VKontakte, Odnoklassniki, Instagram eller Facebook. Videokonsultasjon om Skype, Viber og WhatsApp er også mulig..

Personer som ikke er bosatt, kan sende et bilde for å avklare de omtrentlige kostnadene ved operasjonen og behovet for foreløpig konsultasjon på egen hånd, uten en ekstra tur. Ofte er det muligheten til å komme til St. Petersburg 2-3 dager før operasjonen med ferdige tester eller ta dem på en klinikk. Hvis prøver blir tatt på bostedsstedet, må resultatene deres også sendes til kirurgen før ankomst.

13. mars 2020.

i Moskva

i MedArt-klinikken på adressen: st. Barclay 6, s. 5

i St. Petersburg

Resepsjonen mandag, onsdag og fredag

på Atribeaute Clinique kl metrostasjon "Novoscheskasskaya", Novocherkasskiy pr., d. 33, cor. 3

Du kan melde deg på en konsultasjon gjennom påmeldingsskjemaet eller på telefon: +7 (812) 951-67-99

Blepharoplasty - anmeldelser

Negative vurderinger

Gjorde sirkulær blepharoplasty 19. august 2019 ved Institute of Plastic Surgery and Cosmetology på Tsvetnoy Boulevard.
1. Det var ingen smerter under operasjonen under lokalbedøvelse på de øvre øyelokkene, på de nedre når man fjernet brokk - smertene er rett og slett forferdelig.
2. Rehabilitering. Det var ingen blåmerker, men det var kraftig hevelse. En måned uten mørke briller nådde ikke folk. Nå, etter nesten 3 måneder: hevelsen har holdt seg, øynene har forskjellige størrelser. Jeg risikerer ikke å laste opp bilder på nettverket. Selv om det øvre øyelokket har åpnet seg, men på grunn av puffiness ble det ikke lagt noen ungdom i ansiktet, ser øynene rare og unaturlige ut.
Misfornøyd med resultatet.

Kirurgen skar for mye hud. Øynene ble veldig runde. Flere arr på de ytre hjørnene av øynene. Nasolakrimale spor ble veldig merkbare. Som om blåmerker under øynene. Det har gått 4 måneder etter blefaroplastikk av de øvre øyelokkene.

For syv måneder siden gjorde jeg fettbesparende sirkulær blepharoplasty med N. Tsygankova. på klinikken "Astro". Det ene øvre øyelokket henger enda verre enn før operasjonen, og arret på et annet øyelokk faller ikke i den naturlige bretten. Under de nedre øyelokkene var, og forble posene, bare begynte å sprekke og svulme kraftigere. Legen innrømmet feilen sin og returnerte pengene. Men ingen vil returnere den tapte tiden og nervene, og hovedsaken er ikke tydelig hvordan man kan leve med det. Å gå igjen er veldig skummelt. En gang allerede gjort en feil med valg av lege...
Før du bruker, merk hundre ganger!

Gjorde blefaroplastikk i teleshova SB som et resultat Det ene øyet er høyere, det andre er lavere og under øyet er en pose. Jeg anbefaler ikke denne kirurgen og denne klinikken, jeg er klar til å saksøke for å være ansvarlig for arbeidet deres. Før du utfører operasjonen, må du snakke om risikoen, heller enn å PR selv og overbevise pasientene om at alt vil være i orden. Nå bruker jeg mye kosmetikk på meg selv for å skjule mangelen.

Jeg ble bleplastikk for 8 måneder siden. De første 6 månedene var resultatet behagelig. Denne perioden er utvinningen. Så dukket brokk og poser opp. Pumpe penger. Gjorde i Moskva i den berømte kirurgen med 30 års erfaring.

Minuser: Forferdelig hud

Jeg hadde blefaroplastikk i begynnelsen av oktober 2016. Kirurgen valgte året. Jeg valgte det ikke på grunnlag av personlig sympati, men bare på bakgrunn av tilbakemeldingene fra mine venner og bekjente. Som et resultat stoppet hun hos en kirurg med 25 års erfaring. Spesialiserer seg kun i ansikt (blefaro og ansiktsløftning). En kjent kosmetolog anbefalte ham også som en stor spesialist. Han blefaro scoret flere titalls av klientene hennes, og alle var fornøyde.

Kanskje klarte han seg bra, men jeg, tilsynelatende, kom inn på de beryktede 5% av mislykkede operasjoner av hver kirurg! Jeg forsto at dette var en risiko, men jeg var sikker på at jeg ikke ville falle inn i prosentandelen av feil. Men treffer. Huden min var veldig tett, den ble tynn og forferdelig, allerede dekket av små rynker, øynene mine gikk ned, som en bassett eller mastiff. Jeg kan ikke se på meg selv uten tårer!

Jeg skulle ønske jeg hadde eldet naturlig!

Og nå en kilometer er mine ikke naturlige, tydelig betjente øyne synlige! Og kosmetikk endrer ikke noe! Til og med øyenbrynene gikk ned! Som Pierrot fra Pinocchio!

Konklusjon: plastisk kirurgi, spesielt i ansiktet, kan gjøres uten hell! Og selv de mest klassiske kirurger har en prosentandel av risikoen. Klar til å ta en sjanse - tenk hundre ganger om du ser så dårlig ut!

Det er en sjanse for at du vil se enda verre ut.!

Generelt inntrykk: Jeg ble Frankinshtein (

Plusser: ikke funnet

Minuser: dyrt, ikke effektivt

Jeg vil dele med deg om konsekvensene av denne operasjonen. Jeg hadde kirurgi i 2013. Kanskje er kirurgen ikke så god !! Men han gjorde det ikke veldig bra. Nå får jeg inntrykk av at jeg ikke gjorde noe, posene kom tilbake, og de nedre øyevippene kom seg aldri igjen !! Vær veldig forsiktig med valget av kirurg. Sjekk ti ganger før du går til denne operasjonen. Gitt at denne prosedyren ikke er billig.

Helhetsinntrykk: ikke særlig fornøyd

Jeg laget plast av nedre og øvre øyelokk (det var poser under øynene). Jeg burde ikke gjøre det! Jeg ønsket å bli yngre, og begynte å se 10 år eldre og stygg ut. Umiddelbart etter operasjonen var det tydelig at venstre øye var større enn høyre. Legen beroliget, alt er normalt, alt vil gå bra. En måned gikk, den andre, tredje... ingenting har endret seg! Hvis det ikke noen gang ble solgt sigaretter med alkohol uten pass noen ganger, ber de nå ikke om litt pensjon. Rynker dukket opp, arr gjensto, øynene var forskjellige. Jeg gråter dag og natt. Det er ingen penger til gjentatt plastisk kirurgi... på klinikken trekker de hendene. Pass på SanLazar-klinikken. Jeg skriver på alle nettsteder - omgå denne klinikken! Ikke fall for aksjer!

Jeg gjorde bleplastikk av de nedre øyelokkene. Jeg vil ikke si at jeg er fornøyd med resultatet. Arret på den ene siden er for merkbar, gjorde sannsynligvis et langt snitt. Nå ser det ut som en riper under øyet. Posene under øynene forsvant i seks måneder, og dukket deretter opp igjen. Formen har endret seg, øynene har blitt litt mindre.

Jeg gjorde blefaroplastikk for to år siden på en kosmetikkklinikk i Kiev (jeg vil ikke nevne det) - det var poser under øynene. Seks måneder senere dukket de opp igjen, sier de at problemet er vanlig (!.), Selv om det er bra med nyrer og hjerte.

Jeg har grunnen til at jeg dro til operahuset fordi øyelokkene gikk ned i den grad at de begynte å lukke synsfeltet mitt. De gikk ned igjen og igjen, så det var nødvendig å gjøre blefaroplastikk igjen. En gang var det virkelig en liten hevelse, som nå er synlig i form av asymmetri i høyre og venstre øyne

Som et resultat av øyelokkplastikk kan følsomheten i øyelokkregionen forsvinne helt eller delvis, og øyeirritasjon kan også begynne..

Innlegg for en måned siden var operasjonen min på de øvre øyelokkene. Jeg valgte lokalbedøvelse. Jeg fikk to tabletter Xanax for å slappe av. Den første injeksjonen av lidokain i øyelokket var smertefull, og de to neste føltes ikke så mye. Tre injeksjoner i hvert øyelokk... Jeg kunne ikke engang si når legen begynte å gjøre snitt. Cauterization føltes som varm, ikke mer, det var mange følelser av rykninger og rykk, men uten smerter, helt til de begynte å sy meg på det andre øyelokket. Det tok omtrent 90 minutter. Jeg tror generell anestesi ikke er nødvendig i slike operasjoner. Men rett etter operasjonen kjente jeg smerter. Jeg tok hydrokodon 5 mg. Hvert tjuende minutt påførte jeg isen på øynene og tilbragte hele dagen i sengen. Blødning begynte fra øynene, og jeg så blod på gasbind med is, som jeg påførte øynene mine. Rødhet er spesielt sterk ved øyenvippelinjen og de ytre hjørnene. Den øvre delen under øyenbrynene er veldig hoven. Stingene klør litt. Hver fjerde time bruker jeg salve og "kunstige tårer" for ikke å forårsake tørre øyne. Smertenivået er 8 for den første injeksjonen, 0 for prosedyren, 0 for kauterisering, 2 for suturene i det første øyet, 8 for suturene av det andre, 9 for restitusjon umiddelbart etter, 4-6 for resten av den første dagen. Det var sagging, strakte øyelokk, hvor huden lå på øyevippene.

Nøytrale anmeldelser

Plusser: rask rehabilitering, øynene mer åpne, vakre øyne

Fra fødselen av har jeg et overhengende øyelokk pluss en svak asymmetri i øynene (som hver person har, hos personer med et overhengende øyelokk er det mer merkbart). Siden barndommen passet ikke dette meg, drømte jeg alltid om å "heve" øynene. Etter å ha blitt modnet, ble hun tatt fatt på forskjellige triks: sminke, øyenvippeutvidelser, heving av øyenbrynene. Og så, etter 30 bestemte jeg meg for blepharoplasty.

Jeg gikk på konsultasjonen, besto nødvendige tester (standard for hver operasjon) og satte operasjonsdagen (9. desember). De byttet klærne mine og tok meg med til operasjonsstua, satte markeringer på begge øyelokkene, ga en injeksjonsfrysing (alt er som i en tann, bare en injeksjon gjøres under øyelokket). Operasjonen ble ikke følt i det hele tatt, jeg hørte bare hvordan legen jobber med instrumentene. Operasjonen varte 40-45 minutter. Så sydde de meg opp, satte et sterkt trykkbandasje til klokka 8 dagen etter og kjørte meg til avdelingen.

Tilstanden var normal, svak svakhet og lett ubehag. Men likevel ga de meg et smertestillende skudd slik at jeg kunne slappe av og sove normalt pluss et antibiotikum.

Jeg sov mye i halvstiv tilstand, jeg var veldig tørst. Om morgenen kom en sykepleier og tok av meg bandasjene. Operasjonen påvirket ikke synsskarpheten, selv om det var nødvendig å se på verden rundt oss gjennom to klikk), øynene og nesen ble veldig hoven. Slike la hjemløse ansikt)

Etter et par dager ble de øvre og nedre øyelokk mørkere, noen dager måtte gå rundt i solbriller. Om kvelden gikk jeg som den var, slik at vinteren og det blir mørkt tidlig på gaten)) Etter 10 dager ble stingene fjernet, dagen etter kunne jeg sminke meg.

Nå har det gått 5 uker siden operasjonsdagen, og bare to tynne strimler på stedet for snittene minner meg om operasjonen.

Når det gjelder resultatet: blikket frisket, øyelokkene løftet, øyelokket ble mer uttalt. Men! Øynene ble ikke forskjellige, det overhengende øyelokket forble, det ble bare sagt mindre overhengende. Nær og kjær - ingen merket en endring i utseendet. Riktig nok bemerket et par mennesker at jeg "som om jeg endret sminke".

Dette er en fantastisk reinkarnasjon, men du bør ikke vente, men hvis du vil, kan du gjøre det) hvis du spoler tilbake tid og spør meg om jeg vil gjøre denne operasjonen nå, vil jeg svare: mer sannsynlig enn ikke.

Fordeler: God effekt for rimelige penger og rask rehabilitering etter operasjonen.

Minuser: Effekten gikk gjennom 4, 5 år.

Gjorde blefaroplastikk i de nedre øyelokkene. Det ble operert i Jekaterinburg. Klinikken i seg selv er bra, men ikke om det nå. Jeg hadde åpenbare brokk under øynene. På operasjonstidspunktet var jeg 36 år gammel, og kirurgen rådet brokk om å bli fjernet fra innsiden av øyelokkene. (Jeg husker ikke hva det heter fra medisinsk synspunkt). Så muskeldisseksjon forekommer ikke, og hvis jeg vil gjøre plastisk kirurgi i ansiktet senere, vil det ikke være noen problemer. Overflødig hud ble fjernet direkte under øyevippene. Et så tynt arr, under de nedre øyevippene. Stingene ble fjernet etter en uke. Hevelsen gikk bort på to dager. De tre første årene var alt bare fantastisk. Sømmen er iøynefallende. Men over tid dukket brokk opp igjen. Jeg vet ikke om kirurgen er skyldig eller arvelig, men faktum gjenstår. Nå begynner jeg å tenke på en ny operasjon.

Jeg fikk blefaroplastikk av de øvre øyelokkene til en høy pris - det var komplikasjoner i form av konjunktivitt. Etter operasjonen var suturene veldig trukket, dessuten var de i forskjellige lengder. Men så løste arrene seg gradvis (omtrent halvannen måned senere). Tørre øyne ble følt, jeg gned dem konstant - utslippet gikk: det viste seg at konjunktivitt. Nå ligger alt bak, og 5 måneder etter operasjonen liker jeg meg allerede

Plusser: overheng borte, øynene åpnet

Minuser: tjente nye brett)

Nå må du gå til en annen lege for å rette opp det Mateev gjorde.

Generelt inntrykk: Ikke vær redd, men valget av lege må benyttes ansvarlig.

Med alderen ble øyelokkene mine veldig tunge. Jeg la merke til at perifert syn også forverret seg. Jeg besøkte en lege, og han gjorde et synsfelt. Jeg sviktet ham. Så gikk hun til en plastikkirurg. Hun sa at blepharoplasty vil fikse alt, og jeg bestemte meg for plasten til de nedre øyelokkene. Da virket de nedre øyelokkene mine hovne. Jeg valgte generell anestesi, og legen var enig. Jeg betalte for en liftoperasjon med lavere øyelokk. Operasjonen gikk som forventet. Det var ingen smerter, bare en følelse av spenning og tørrhet i øynene. Jeg besøkte legen etter 6 dager, så hun fjernet stingene mine. Samtidig informerte jeg legen om at de nedre øyelokkene så slapp ut. Hun sa at over tid vil det gå. Alt forbedret seg virkelig litt, men samlet sett forble tilstanden. Jeg måtte til og med bruke sminke for å skjule det. Legen sa at hun kunne gjøre operasjonen igjen og fikse den. Jeg blir suturert på hjørnet av det nedre øyelokket og i tempelområdet. Legen sa også at det ville endre formen på øynene mine, og det vil neppe passe for meg. Derfor tror jeg ikke at jeg vil gå en gang til, spesielt siden jeg alltid bruker øyesminke for å gå ut. Folk pleier å si at de ikke har lagt merke til noe. Kanskje jeg maser for mye. Snittene på de øvre øyelokkene gjør fortsatt vondt. Men totalt sett er jeg glad jeg gjorde operasjonen. Jeg ser mye bedre nå.

Generelt antas det at dette er en av de enkle operasjonene, men avhengig av hvem som gjør det. For eksempel kysset jeg på det ene stedet der de viste resultatet etter blepharoplasty, bare skumle - re-posisjonert panne og øyenbryn - den ene høyere og den andre lavere.

Positive anmeldelser

Tusen takk til Albinochka Katicheva, min mester fra VIP Academy, og blepharoplasty-resultatet mitt var utmerket! Generelt har hun fortsatt noen prosedyrer, men jeg var bare på dette, og derfor sier jeg med sikkerhet at hun gjør alt ærlig.

Jeg var redd for plastisk kirurgi, men forsto allerede at noe måtte gjøres gjennom århundrene. På anbefalingen henvendte hun seg til Vladlena V. Khmara i Westmed. En veldig erfaren kirurg, pluss smilende i det hele tatt, disponerer umiddelbart seg selv, lett og hyggelig å snakke med. Hun var i stand til å berolige meg raskt, fortalte om alt. Likevel bestemte jeg meg for blepharoplasty og angrer ikke på det i det hele tatt (vel, hvis ikke hadde jeg ikke kontaktet Westmed før). Nå har jeg et åpent, vakkert utseende, alle vennene mine bemerket dette, lurer nå på hva som skjedde, ingen arr kan sees.

I november 2016 gjennomgikk hun øvre blepharoplasty ved Atribute Clinic på Novocherkassky Prospekt, resultatet overgikk forventningene mine. Etter operasjonen våknet jeg i adekvat tilstand, jeg var hjemme i omtrent 10 dager, jeg drakk ikke smertestillende medisiner, hevelsen gikk bort etter 3 dager, det var ingen blåmerker. Det eneste var ubehagelig å se dårlig. Nå er øynene åpne, til og med piler er synlige, fra permanent sminke (før de ikke var synlige). Denne operasjonen var min drøm fra 25 år gammel, nå er jeg 38 år. Dessverre hjalp ingen kosmetiske prosedyrer det øvre øyelokket (((jeg har også løftet pannen og laseroppblomstret under det nedre øyelokket.) Når hevelsen gikk og stingene ble fjernet og sårene ble helet, ble jeg ganske skjønn.

Plusser: rask rehabilitering

Nylig har jeg laget meg en øvre og nedre tranconjunctival laser blepharolifting. )))) For et forferdelig navn) bare plastiske øyelokk gjennom et indre snitt + laseroverflater

urrrrrrrrrraaaaaaaa! på 5 dager var all hevelsen borte, suturene ble gjort inne i øyelokket - slik at ingenting var synlig nesten dagen derpå. Hun tok på seg solbrillene og fløy bort til en annen by øyeblikkelig. Selvfølgelig er det få hyggelige sensasjoner - etter laseren brenner den litt, øynene mine blir vannet litt. Det jeg ville var en operasjon. Det er bra at jeg kom over en kompetent kirurg.

endelig ble øynene mine som øyne, og ikke som slappe griseøyer. øvre øyelokk ble trukket opp og hemmet på en eller annen måte, den nedre pluss en nasolakrimal rille ble skåret

Fordeler: holdningsendringer og selvtillit stiger

Ulemper: det kan være kontraindikasjoner av helsemessige årsaker

I lang tid ønsket jeg å fjerne posene under øynene og de overhengende øvre øyelokkene. Det er ubehagelig å se i speilet - det ser ut som en full beruset. Ufrivillig gjemmer du øynene, senker hodet, er du flau over å se på mennesker direkte. Men kunne ikke bestemme seg for en operasjon.

En venn hvis øyeproblem ikke var så akutt som min, hadde plutselig blefaroplastikk i øvre og nedre øyelokk! Så bestemte jeg meg!

Etter fem måneder kan jeg trygt anbefale å ikke være redd, ikke trekke - DO!

Sørg for å finne en god lege! Jeg gjorde det i Nizhny Novgorod med Katicheva Albina Anatolyevna. Tusen takk!

Operasjonen skjedde under generell anestesi, så et døgn før øynene var det et bandasje med små kutt, den andre dagen ble bandasjen fjernet og det ble laget kremer hver halvtime. Slags "søte" - puffede øyne, masker. Etter et par dager var det ingen svulst igjen. Det var ingen blåmerker. Jeg tilbrakte 4 dager på sykehuset - av en eller annen grunn var det skummelt å dra hjem med disse stingene))) skriver de vanligvis ut for tredje.

Hun kom for å fjerne sømmene selv uten briller - hun begynte å se så normal ut, bare tynne tråder stakk ut, selve sømmen ble ALLTID nesten usynlig. For øyeblikket inntrykket av at det ikke er noen sømmer!

5 måneder har gått, det er jeg glad for - humøret er utmerket, selvtilliten min er over toppen))) Mannen min la merke til at jeg ble mye roligere og mer positiv.

Generelt inntrykk: Å gjøre!

For noen måneder siden begynte jeg å merke at poser dukket opp under øynene mine..

Først tilskrives alt mangel på søvn, deretter maskert med sminke, men de trodde ikke engang å forsvinne.

Lider nok, bestemte jeg meg for blepharoplasty.

Etter en rask og smertefri operasjon, i begynnelsen, var ingen forandringer synlige, men etter et par dager la jeg merke til hvordan posene raskt forsvinner og snart var det ikke spor av dem!

Utrolig effektiv prosedyre, anbefaler jeg alle!

Blefaroplastikk hjalp meg med å bli kvitt rynker rundt øynene mine, stramme nedre øyelokk og ga øynene et mer uttrykksfullt utseende..

Heldigvis er det ingen grenser, takk til de som kom med denne prosedyren

Jeg leste dette forumet ofte, men bestemte meg for å skrive her for første gang. Tirsdag 31. januar utførte hun den første plastiske kirurgien i livet - blefaroplastikk i de øvre øyelokkene og nedre del (konjunktival). Det modnet for å gjøre det, starter i november 2011, og endelig skjedde det. På det stadiet jeg studerte dette nummeret, mens jeg studerte forskjellige fora, kom jeg ofte over anmeldelser av en tydelig reklameaktivitet. Da sverget jeg: hvis jeg tør og gjøre det, vil jeg skrive alt ærlig og uten pynting. Så jeg er 36 år gammel. I lang tid ble jeg åpent rasende av de nedre øyelokkene, eller rettere sagt poser under øynene. Til å begynne med tenkte jeg på å bare gjøre plastisk kirurgi i de nedre øyelokkene, men da jeg "modnet" og var i humør, bestemte jeg meg for å gjøre alt på en gang: både de øvre og nedre under generell anestesi. I dag er det lørdag 4. februar. De opererte på meg tirsdag 31. januar. I dag dro jeg til klinikken og stingene fra det øvre øyelokket ble fjernet. Mine inntrykk av fortiden: 1. Etter operasjonen er det ingen smertefulle følelser som jeg var så redd for. I løpet av natten, smertestillende tilberedt i tilfelle det ikke var behov for det. Det var en liten prikking av øvre øyelokk i flere timer. Det er alt! 2. Den største vanskeligheten er utseendet de to første dagene. Men, slik jeg forsto det, kjære forumbrukere. Det viktigste er ikke å miste hjertet den første dagen etter operasjonen og om morgenen den andre dagen. Vidoc - virkelig forferdelig - øyet er praktisk talt ikke synlig. Jeg bokstavelig talt "gjemte" for mine kjære og ba ikke noen se på meg. Tanker i hodet mitt svever som "hvorfor startet jeg til og med dette." MEN! mot slutten av den andre dagen sluttet øynene å vanne, hevelse fra de øvre øyelokkene forsvant. På den tredje dagen forsvant ødem fra nedre øyelokk. 3. Resultatene er PERSONLIG for meg - dukket faktisk opp den andre dagen - det er virkelig INGEN poser under øynene, og det øvre øyelokket virkelig “åpnet”! Så jeg kan si: Jeg er virkelig glad for at jeg overvant meg selv og bestemte meg for en operasjon.

Jeg bestemte meg for å gjøre plastisk kirurgi i de nedre øyelokkene, og angrer ikke på beslutningen i det hele tatt. Operasjonen ble utført under lokalbedøvelse. Det mest smertefulle i hele operasjonen var en injeksjon, som sannsynligvis ikke var smertefull, men ubehagelig. Operasjonen gikk bra. Det var ingen komplikasjoner etter operasjonen. Hevelsen gikk veldig raskt. Bare små riper i hjørnene på øynene merkes. Jeg håper de forsvinner snart også.

Jeg er en ung jente, men poser under øynene har allerede dukket opp... Først trodde jeg bare at jeg var syk, sjekket helsen min, men alt var i orden. Da turte jeg å lage plastiske øyelokk, fordi øynene mine var veldig gamle. Etter operasjonen begynte jeg endelig å se på min alder. pent!

Plusser: Et åpent utseende, det er en foryngende effekt.

Ulemper: du må huske på tiden for rehabilitering, men dette er bare for informasjon.

Jeg er 48 år og jeg må si at blepharoplasty gråt for meg i lang tid, ikke bare at strukturen på øyelokkene har dette, og til og med nærsynthet - 7, jeg myser konstant. Men nylig begynte dette problemet å forgifte livet - ved å kaste et tilfeldig blikk i butikken, var det tydelig at de hengende øyelokkene er veldig gamle. Skjebnen brakte meg til en plastikkirurg ganske tilfeldig - han viste seg å være en slektning av en kollega, jeg gikk til prosedyrene og fant samtidig ut om blepharo, vær så snill, i morgen. Avgjørelsen ble tatt spontant, ringt og gikk til klinikken. Over var den mest detaljerte gjennomgangen av jenta med bildet, jeg vil ikke beskrive løpet av OP, alt er skrevet riktig. Ingen smerter, mer tannverk. Merkene var sterke, men jeg er utsatt for dem. Etter to uker merkes ingenting for andre. Jeg er 100% fornøyd med resultatet! Venner som ikke er kjent, sier at noe har endret seg i meg, men at noe er uforståelig)) Og jeg er glad for dette - i min alder, endring, og til og med til det bedre, kan du bare drømme om det! Så for de som tviler, råder jeg! For øvrig er det ingen kontraindikasjoner på grunn av en høy grad av nærsynthet, synet som det var, forblir, selv om jeg ser bedre, fordi øyelokkene har reist seg. Skjønnhet for alle!

Generelt inntrykk: Skummelt vakkert! )))

huden min er allerede litt rynket av alder, men etter operasjon og fjerning av herni er huden strammet, ingenting henger, posene i seg selv forsvinner. Dette er hva kirurgen vil tilby deg - å gjøre transe eller klassikere, da jeg ga uttrykk for frykten min til legen, foreslo han klassikerne, men sa at det gir ingen mening. gjorde derfor en transe. damen laget klassikere med meg på samme dag, kom seg raskt igjen, var fornøyd. Og i alle fall er det ingenting å frykte. sant, hvordan fjerne burr)))

Blefaroplastikk av de nedre øyelokkene: finessene i foryngelsesprosedyren

Med årene blir huden mindre elastisk og begynner å senke seg, noe som resulterer i dannelse av poser under øynene. Et lignende fenomen kan oppstå på grunn av genetisk lokalisering eller oppstå på grunn av overfetthet. Blefaroplastikk av de nedre øyelokkene er en av metodene for kirurgisk inngrep, hvis hovedoppgave er eliminering av estetiske problemer av aldersrelatert art i periorbital sone.

Effekt av prosedyren

Fra og med 30 år begynner menneskelige metabolske prosesser å gjennomgå en serie endringer på cellenivå.

I bindevevet hemmes produktiviteten til biologisk hyaluronat, og som et resultat reduseres mengden produsert elastin og kollagen.

Dessuten er huden rundt øynene mye tynnere enn i andre områder, så aldersrelaterte deformasjoner vises der først.

Noen ganger kommer kosmetiske prosedyrer som biorevitalisering til unnsetning, men i noen situasjoner må du søke hjelp av en kirurg.

En nedre øyelokkløft anbefales i følgende tilfeller:

  • fett brokk i periorbital regionen;
  • hengende øyne;
  • hypertrofi av lacrimal sporene;
  • blepharophimosis;
  • uttalte poser under øynene;
  • utseendet til kråkeføtter.

Typer operasjon

Det er flere grunnleggende metoder for blepharoplasty av de nedre øyelokkene..

  • Non-drift. Den virker på det angitte området ved å introdusere spesielle dermale fyllstoffer gjennom en sprøyte. Gjenopprettingsperioden er minimal, uten arr eller arr igjen. Det eneste som kan observeres fra bivirkninger under rehabilitering er en svak hevelse, rødhet og, i sjeldne tilfeller, små hematomer på stikkstedet.
  • Drifts. Det krever intervensjon fra en kirurg og innebærer eksisjon av huden med en skalpell. Det er også en sømløs plast, som er preget av lav invasivitet i det eksterne integumentet, derfor etterlater det ikke spor.

Det er flere alternativer for kirurgisk terapi: klassisk, transkonjunktival og cantopexy. For hver av dem brukes lokal eller generell anestesi..

Klassisk blepharoplasty

Under prosedyren blir huden skåret ut rett under øyenvippens vekstlinje, hvoretter lymfedrenasje utføres, fete hernias som danner poser fjernes, og overflødig tynnet hud fjernes.

På slutten blir en intradermal sutur påført - slik at den ligger nær den naturlige folden og er helt usynlig.

Transconjunctival blepharoplasty

Under operasjonen foretar legen et lite snitt (punktering) på innsiden av øyelokket, gjennom hvilket alle påfølgende handlinger utføres.

Buyanov Sergey Yuryevich (ekspertlege):

En kanyle settes inn i snittet - et langt fleksibelt rør med mange sideåpninger, deretter pumpes fett ut. Etter operasjonen synker posen under øyet. Hos unge pasienter er huden elastisk, så det er ingen "tom plass" som uunngåelig vil bli fylt med fettvev.

Cantopexy blepharoplasty

Denne teknikken er designet for mennesker med en asiatisk øyestruktur eller med individuelle egenskaper i periorbital sonen..

Teknikken antyder en klassisk måte å påvirke huden på, komplettert med en løft til ønsket nivå av kanthusen (folder som henger over det øvre øyelokket i det indre hjørnet av øyet).

Laser blepharoplasty

Den mest skånsomme og mindre traumatiske teknikken for å korrigere det nedre øyelokket.

En operasjon utføres i henhold til standardskjemaet med bruk av anestesi, men krever ikke bruk av en skalpell - en karbondioksidlaser brukes.

Med et snitt påvirkes det minste antall fartøy, derfor reduseres risikoen for blødning, og rehabiliteringsperioden er mye raskere og uten komplikasjoner.

Dessuten tetter laseren blodkar på eksponeringsstedene.

Alternativ til blepharoplasty

Det er et alternativ for en endoskopisk prosedyre.

Det utføres ved å introdusere en tynn enhet i bløtvevet gjennom munnhulen.

Det er verdt å vurdere at denne metoden ikke er egnet hvis det er indikasjoner for å fjerne overflødig hud.

Tidslinje for prosedyren

Blodprøver i prøverør

Før blefaroplastikk samles et fullstendig bilde av pasientens helsetilstand for å identifisere mulige kontraindikasjoner og forhindre komplikasjoner

Denne hendelsen inkluderer en rekke tester: blod for HIV, syfilis, generelle indikatorer og kjemisk sammensetning, samt urinalyse.

I tillegg blir tester utført for en allergisk reaksjon, et kardiogram og fluorografi.

I samråd med anestesilegen velges det mest egnede anestesimuligheten, under hensyntagen til individuelle egenskaper.

Operasjonens varighet - overstiger ikke 1 time.

Fase en

Til å begynne med er innflytelsesområdet markert med en spesiell markør. Gjør det utelukkende i oppreist stilling for å unngå deformasjon av konturen når du endrer gravitasjonsparametere.

Med transconjunctival blepharoplasty hoppes dette trinnet over..

Fase to

Anestesi utføres på dette stadiet..

I følge vurderingene av de opererte er lokalbedøvelse lettere å tåle. Valget tas imidlertid av legen i forbindelse med det sammenstilte kliniske bildet av klienten.

Huden er forhåndsbehandlet med en bedøvelseskrem som Emla - den er distribuert i området med påstått punktering av bindevevet. Etter at anestesimidlet er introdusert, varer effekten av omtrent en time.

Hvis generell anestesi brukes i prosessen, brukes beroligende midler også. Forberedelsesperioden i dette tilfellet består i å følge dietten, på operasjonsdagen må du nekte frokost, et klyster blir satt før prosedyren.

Fase tre

Det er den direkte virkningen av kirurgen.

Spesialisten gjør snitt i periorbital sonen, gjennom hvilken enten fjerner brokk fullstendig, eller distribuerer en del av dem i det indre rommet.

Gitt den kompliserte strukturen til det nedre øyelokket, oppstår reseksjon i flere stadier. Først dissekeres den øvre huden, etter - selve binde fascien og først deretter fettvev.

Fase fire

Innebærer suturering. For laserplast er dette trinnet utelatt..

Suturmateriell påføres ved bruk av den intradermale teknikken, som hjelper til med å forhindre arrdannelse etter legning..

Når en spesialist bruker selvabsorberbare tråder, krever ikke et gjentatt besøk på klinikken avvikling.

Femte etappe

Dette stadiet er nødvendig når du bruker lokalbedøvelse..

Den opererte pasienten går fra anestesi fra 1 til 5 timer. Den første timen skulle han være på sykehuset, og så lot de ham reise hjem, ledsaget av pårørende.

Perioden er avhengig av graden av nedsenking i søvn og individuelle egenskaper..

Kontra

Blefaroplastikk med nedre øyelokk er en ganske enkel plastisk kirurgi, men å forberede seg på den krever nøye oppmerksomhet.

I tillegg til de ovennevnte tiltakene som har som mål å vurdere pasientens helsetilstand og analyser, er det verdt å få tillatelse fra en øyelege.

  • blefarospasme;
  • tørt øye syndrom;
  • hypertensjon;
  • koagulasjon med lav blod;
  • glaukom;
  • patologier av kronisk art i det akutte stadiet;
  • grå stær;
  • konjunktivitt;
  • nyre / leversykdom;
  • svangerskap;
  • amming periode;
  • tilstedeværelsen av koagulanter i blodet;
  • inflammatoriske prosesser i den foreslåtte korreksjonssonen;
  • virale og smittsomme sykdommer (SARS, feber, influensa, feber, generell ubehag);
  • høyt intraokulært / intrakranielt trykk;
  • onkologi;
  • HIV
  • autoimmune sykdommer;
  • utslett i ansiktet av en dermatologisk art;
  • fikk hjerteinfarkt / hjerneslag;
  • høyt blodsukker;
  • forstyrrelser i hjertets arbeid;
  • skjoldbrusk patologi;
  • onkologi;
  • psykosomatiske avvik.

Buyanov Sergey Yuryevich (ekspertlege):

Følgende forhold henvises til midlertidige kontraindikasjoner:

  • blefaritt - betennelse i øyelokkene;
  • keratitt - en inflammatorisk lesjon av hornhinnen;
  • konjunktivitt - skade på øynens slimhinne;
  • menstruasjonstid.

Etter behandling av øyesykdommer er det ingen grunner til å utsette operasjonen.

Komplikasjoner og konsekvenser

Etter blefaroplastikk kan det observeres en rekke komplikasjoner og bivirkninger, som varierer både i manifestasjon og i kritikk av situasjonen..

Det er flere årsaker til dette:

  • avvik fra anbefalte normer under rehabilitering;
  • kroppsfunksjoner;
  • medisinsk feil.

Uønskede konsekvenser kan også observeres i tilfelle av hypertrofisk lakrimal rille, i hvilket tilfelle det er verdt å utføre fettforbrenende blepharoplasty først.

Bivirkninger

  1. Opphovning. Den vanlige prosessen i restitusjonsperioden etter kirurgisk inngrep. Årsaken er skade på blodkar og fjerning av væske fra dem inn i bløtvev. Den vedvarer vanligvis i flere dager. Ved utvidet plastikkirurgi på øyelokket (blepharoplasty med cantopexy) kan det oppstå en bivirkning rundt hele øyet. Hvis hevelsen varer lenger og blir sterkere, øker risikoen for uskarpt og forgrenet syn, samt forekomsten av migrene..
  2. Hematomer. De kan vises både umiddelbart etter operasjonen, og etter noen dager. Skille subkutan, intens og retrobulbar. De farligste er de som tilhører sistnevnte art. I dette tilfellet bygger blod seg opp på baksiden av øyeeplet. Hvis problemet ikke løses i tide, øker risikoen for tap av synet og forekomsten av akutt glaukom eller retinal trombose.
  3. Inversjon av nedre øyelokk (ektropion). Det oppstår på grunn av overdreven fjerning av huden. symptomer: det er vanskelig å lukke øynene, tørrheten i konjunktivalintegumentet øker. På grunn av dette øker risikoen for å utvikle oftalmiske sykdommer. For å løse problemet er det verdt systematisk å gjøre en lett massasje av øyelokket og spesielle øvelser for øynene. I kritisk tilstand løses problemet bare kirurgisk.
  4. Overdreven rive. Oftere observert etter transkonjunktiv blepharoplasty, ofte en konsekvens av alvorlig hevelse. Forutsetninger for å rive kan være overlapping av rørene under arrdannelse av suturene eller forskyvningen av lakrimalåpningene.
  5. Infeksjon Forekommer med feil omsorg under rehabilitering eller med utilstrekkelig desinfeksjon. Vanligvis korrigeres situasjonen med antibiotika, men noen ganger gjøres en ny eksisjon av dermis og rengjøring fra innsiden..
  6. Divergens av sømmer. Årsaken kan ligge i feil suturering, dårlig kvalitet på det kirurgiske materialet eller kraftig hevelse. Det er fulle av infeksjon og dannelse av grove arr.
  7. Dobbeltsyn. Bifurcation av synet oppstår på grunn av traumer i øyemuskelen, som blir gjenopprettet naturlig etter noen uker.
  8. Lagoftalmus. En annen komplikasjon, blant symptomene er det et problem med å lukke øyelokket. I denne situasjonen blir hornhinnen tappet, og etter det tap av åpenhet. Som et resultat oppstår blindhet..
  9. Cyste. En kapsel eller ujevnhet vises langs arret. Tilhører antall milde konsekvenser og påvirker ikke utfallet av blepharoplasty. Kan fjernes kirurgisk.
  10. Mørke flekker. Utseendet til mørke sirkler under øynene er assosiert med en overdreven ansamling av blod i det myke vevet, mens dekomponeringen forblir forfallsprodukter av en mørkebrun farge. For å minimere effekten anbefales det å smøre periorbitalområdet med salver som har en oppløsende effekt (for eksempel Badiaga).
  11. Keloid arr. Kan utløses av individuelle egenskaper ved kroppen eller på grunn av feil suturering.
  12. Asymmetri. Det ser ut etter feil bruk av suturmateriale, ujevn eksisjon av huden eller i tilfelle klientens beliggenhet til denne patologien.
  13. Keratoconjunctivitis. Det regnes som en mild bivirkning som følger med enhver operasjon i øyeområdet. Det behandles med dråper.

Før og etter bilder

Rehabiliteringsperiode

Restitusjonsperioden for huden er relativt kort.

Med riktig operasjon og en fullstendig historie med pasienten er det praktisk talt ingen komplikasjoner - bare hevelse og små hematomer observeres.

I gjennomsnitt tar helbredelse fra 50 til 60 dager.

For ikke å forverre situasjonen, anbefales det å følge en rekke regler.

  1. Det er forbudt å berøre det berørte området med fingre og andre overflater, strekke og deformere huden.
  2. Vannprosedyrer er tillatt bare 3 dager etter terapi.
  3. Du kan bruke sminke bare fra 10-12 dager.
  4. Et besøk i badstuen, solariet, bassenget og treningsstudioet ble utsatt i minst noen uker.
  5. Overvåk kostholdet ditt. Salt, krydret mat, sitrus og sjokoladeprodukter faller inn under forbudet. I stedet for kaffe og energi, bør du drikke vanlig vann i den anbefalte mengden..
  6. Reduser lesing av litteratur og se på TV.
  7. Sov på en høy pute for å få fart på lymfeutstrømningen.

I henhold til anbefalingene fra en ledende spesialist kan dråper, salver og forskjellige fysiologiske prosedyrer foreskrives.

Når det vises en grov skorpe på det opererte området, tildeles laseroverflate.

Kostnaden for prosedyren i forskjellige byer og klinikker

Prisen på kirurgiske inngrep varierer betydelig. Det totale beløpet påvirkes av flere faktorer:

  • utviklet infrastruktur i byen;
  • spesialisering av klinikken;
  • valgt anestesi;
  • spesialistkompetanse;
  • omfang av drift;
  • påvirkningssone.

Moskva

TittelAdressenKostnad (i rubler)telefon
Klinikk “Frau-klinikk”st. Gilyarovskogo, d. 55fra 90 000+7 (495) 120-06-10
Klinikk “LAMA”st. 26 Baku-kommissærer, d. 6fra 40 000+7 (495) 434-34-44
AMG-AESTHETICRublevskoe motorvei, 14, s. 3fra 65 000+7 (495) 762-43-03
SelineBolshoi Kondratyevsky Lane, 7fra 65 000+7 (495) 649-98-86

+7 (499) 499–26–26GRADIENTChistoprudny Blvd., 11, 1. etasjefra 45 000+7 (495) 151-02-85

+7 (495) 255−50−11WEST MEDst. Osennaya, 11fra 49 000+7 (495) 104-43-91

+7 (495) 781-53-53Klinikk “El. No ”Shmitovsky-passasjen, 16, s. 2fra 30 000+7 (495) 125-28-89

+7 (495) 104-97-10Institutt for kirurgi og kosmetologiMaly Sukharevsky Lane, 10, bygning 1fra 56 000+7 (495) 120-36-75

+7 (495) 788-58-14

Jekaterinburg

TittelAdressenKostnad (i rubler)telefon
CEM “Estevita”st. Radishcheva, d. 33fra 33 000+7 (343) 287-44-33
MC "Doctor"st. Kuibysheva, 10fra 28 000+7 (343) 212-06-06
UMMC-helsest. Sheinkman, d. 113fra 25 000+7 (343) 283-08-08
MC Harmonyst. Tveritina, d.16fra 20 000+7 (343) 254-66-66
Preobrazhenskaya klinikkst. Gagarina, d. 28fra 17 000+7 (343) 385-70-07
MC Ekaterinburgst. Shevchenko, hus 9fra 26 000+7 (343) 311-11-25

+7 (343) 379-07-70Estee linest. Popova, d.33Afra 20 000+7 (343) 359-40-42

Yuzhno-Sakhalinsk

TittelAdressenKostnad (i rubler)telefon
Jernbanesykehusst. Ukrainsk, d.10fra 33 000+7 (4242) 26-08-04

+7 (4242) 71-97-97Familieklinikk №1st. Luftfart, d. 4fra 24 000+7 (4242) 24-02-50Bysykehus oppkalt etter Ankudinova F. S.Dr. Fedora Ankudinova, 1afra 26 000+7 (4242) 76-11-64

Stavropol

TittelAdressenKostnad (i rubler)telefon
Klinisk og diagnostisk senter Stavropolst. Lenin, hus 304fra 21 000+7 (8652) 31-51-51
GBUZ “Clinical Hospital” (plastikkirurg Gyusan S.A.)st. Semashko, d. 1fra 15 000+7 (8652) 29-53-11
ENT Clinicst. Dovatortsev, hus 59fra 41 000+7 (8652) 33-34-35
KIT "Dr. Kit"st. Dovatortsev, d. 53Bfra 30 000+7 (8652) 99-88-55
Clinic Golden Sectionst. Dovatortsev, hus 51Vfra 40 000+7 (8652) 22-15-16

Nizhnekamsk

TittelAdressenKostnad (i rubler)telefon
World of Harmonyave. Khimikov, 86fra 35 000+7 (8555) 49-80-60
Distriktssykehusst. Akhtubinskaya, hus 9fra 24 000+7 (8555) 24-40-00
EKSKLUSIVT TANNave. Khimikov, d. 53fra 49 000+7 (8555) 30-64-19
NEFISst. Mira, d. 50fra 15 000+7 (8555) 47-46-47

Novosibirsk

TittelAdressenKostnad (i rubler)telefon
Klinikk av Dr. Puzyrevskyst. Uritsky, d. 21fra 25 000+7 (383) 210-11-00
Alfa-honningRed Avenue, 86fra 30 000+7 (383) 227-62-27
Avicennast. Uritsky, d. 2fra 16 000+7 (383) 363-30-03
Medical OH Groupst. Kirova, hus 44, bygning 2fra 13 000+7 (383) 285-01-77

Chelyabinsk

TittelAdressenKostnad (i rubler)telefon
Regionsykehus №3Victory Avenue, 287fra 15 000+7 (351) 749-98-51
MaskeVictory Avenue, 287fra 23 000+7 (351) 798-90-33
INSPIRASJONKomsomolsky prospekt, d.43Vfra 22 000+7 (351) 225-30-29
Plastesst. Vorovsky, d. 15fra 30 000+7 (351) 263-33-38
Medisinsk praksisKomsomolsky prospekt, d. 90fra 20 000+7 (351) 270-05-60

Voronezh

TittelAdressenKostnad (i rubler)telefon
OverlysVictory Boulevard, d. 13fra 25 000+7 (473) 203-33-03
MC “Es Class Clinics”Prospektrevolusjonen, d. 29afra 10 000+7 (473) 200-64-89
Olympus helsest. Teatralnaya, d. 23/1fra 45 000+7 (473) 233-03-03
Klinikk E. Baibarinast. Bolshaya Streletskaya, d.20bfra 30 000+7 (473) 251-51-85

+7 (473) 220-82-31

Saratov

TittelAdressenKostnad (i rubler)telefon
MC "Owl"st. Sacco og Vanzetti, d. 59fra 63 000+7 (8452) 91-11-12
Terra Somniast. 2. Sadovaya, 72fra 39 000+7 (8452) 25-25-23
Eksklusiv klinikkst. Nekrasova, d. 33/35fra 68 000+7 (8452) 75-97-59
OMEGA-klinikkerst. Komsomolskaya, 46fra 45 000+7 (8452) 23-45-33

Simferopol

TittelAdressenKostnad (i rubler)telefon
Klinikk "Irey"st. Lenin, hus 6fra 15 000+7 (3652) 62-09-30
Medisinsk kompleks "VITA"st. Tarvatsky, d. 9fra 30 000+7 (3652) 70-01-39
GENESISst. Semashko, d. 4Afra 28 000+7 (3652) 60-49-00
Klinikk for oftalmologi “Glance”st. Kecskemetskaya, 61fra 26 000+7 (3652) 60-71-03
MC “Avicenna”Victory Ave., 33Afra 30 000+7 (978) 833-26-16

Velikiy Novgorod

TittelAdressenKostnad (i rubler)telefon
MC “god lege”Voskresensky blvd., 4fra 24 500+7 (8162) 50-20-04
Kosmetologisenter ved City Hospital nr. 2st. Yakovleva, d.18fra 32 000+7 (8162) 76-56-38
MC SOLOst. Predtechenskaya, d. 24fra 31 000+7 (8162) 73-68-23

Nizhny Novgorod

TittelAdressenKostnad (i rubler)telefon
Anastasia1 Lenin Avenuefra 45 000+7 (831) 240-38-27
ALFA helsesenterst. Maxim Gorky, d. 48/50fra 24 000+7 (831) 235-09-34
Sykehus №3st. Marshal Voronova, d.20afra 7 500+7 (831) 421-83-01
Sykehus oppkalt etter Semashkost. Rodionova, d.190fra 31 000+7 (831) 438-95-36

Opinering av kosmetologer

En positiv mening blant spesialister i plastkosmetologi om blefaroplastikk av de nedre øyelokkene.

Prosedyren er en av lungene, det tar lite tid, gir ikke negative konsekvenser med en kompetent tilnærming og hjelper med å takle estetiske defekter.

Spesialisten snakker om behovet for å overholde alle anbefalte standarder og den obligatoriske foreløpige undersøkelsen:

En kosmetolog med erfaring skisserer metodene for mulig blefaroplastikk:

Hvordan gjorde jeg blefaroplastikk?

Denne tanken ble bedt om av mine egne daglige refleksjoner i speilet, noe som gjorde meg urolig. Styrket av noen venner som ga meg et bursdagssett med kosmetisk hudpleie rundt øynene, og frisøren min rådet en blyant med en roterende rullestein. De trodde nok at jeg ikke visste noe om dette)) Dessverre måtte jeg gjennomgå fem operasjoner på øynene på en gang, huden rundt øynene er overfølsom og tynn. Tilsynelatende påvirket alt dette det faktum at det begynte å danne seg mange bretter rundt øynene, noe som ikke responderte på kosmetiske effekter.
Og så bestemte jeg meg for blepharoplasty av de nedre øyelokkene, fordi det var deres tilstand som deprimerte meg mest. Jeg begynte å spare penger i all hemmelighet og på forhånd.

Da jeg kom til legen for en konsultasjon, sa han at øvre blepharoplasty også bør gjøres, fordi "øynene dine er nå lukket, og så vil de åpne seg, de vil bli større." Forresten, i denne forbindelse hadde han virkelig rett.
Bestemte meg for å gjøre både øvre og nedre blepharoplasty, begynte jeg umiddelbart å bli veldig nervøs. Det gjør virkelig vondt i mange skrekkhistorier da jeg leste på Internett. Og med mitt sinn forsto jeg at disse lidenskapene hovedsakelig er skrevet av de som av en eller annen grunn hadde det kirurgiske inngrepet fra "skjønnhetskirurger" mislykket. Og de som hadde det bra, stille og stille i en fille eller fortelle venners historier om fordelene med god ernæring og en sunn livsstil))
I lang tid kunne jeg ikke bestemme meg for hva jeg skulle velge mellom to alternativer:
A. Bare blefaroplastikk i øvre og nedre øyelokk (snitt blir gjort og overflødig hud fjernet på øyelokkene)
B. Blefaroplastikk med et nedre ansiktsløft gjennom et snitt på de nedre øyelokkene.
I det første tilfellet ville bare øynene bli penere og jevnere. I det andre - de synkende "brylsene" ville bli reist. Og ansiktet ville bli jevnere og bedre.
Med alternativ A var det praktisk talt ingen kontraindikasjoner, og legen lovet meg en restitusjonsperiode på to uker.
Med alternativ B var det en hypotetisk fare for skade på en viss ansiktsnerv, og i alle fall er den totale restitusjonsperioden lengre.
Vel, prisen var selvfølgelig en annen, selv om pengene jeg hadde samlet inn ville vært nok for begge.
Generelt hastet jeg rundt i tankene, hver eneste dag tok en ny beslutning og forlot den med en gang. Til slutt nøyde hun seg med alternativ A.