Briller til sjåfører

Hvorfor anbefales anti-glare-briller til sjåførene? Hvilke briller er best for bilistene?

Polariserte solbriller har blitt et av de mest etterspurte tilbehøret for de fleste bilister rundt om i verden. Dessuten oppstår behovet for dem ikke bare om sommeren, men også om vinteren, når øynene på grunn av snødekte veier raskt blir trette.

For bilistene er sterkt sollys ikke bare en irriterende faktor. Når du kjører bil, er nøyaktig sikt avgjørende for å kunne vurdere situasjonen på veien og raskt reagere på nye farer.

Fra direkte sollys redder naturligvis frontruten og visiret bilen. Men problemet med gjenskinn gjenstår - de blendende lysstrålene som reflekteres fra asfalt, møtende biler, byvinduer, snø osv. 93% av bilistene bemerker også at det er mye vanskeligere å kjøre når solen står lavt over horisonten om morgenen og kvelden..

Hvilke briller er best for bilistene?

1. Skikkelige solbriller skal ikke skjule, men filtrere noe av lyset..

2. Solbriller må ikke forvrenge synligheten. Hvis brillene skaper effekten av å nærme seg eller øke synlige gjenstander, er det farlig å være i disse brillene mens du kjører.

3. Kjøringbriller må vise farger riktig. Hvis linsene i brillene dine forvrenger farger, kan dette forstyrre den riktige oppfatningen av trafikkskilt og trafikklys.

4. Gode solbriller kan også bidra til å forbedre synets klarhet og slappe av øynene - du må velge riktig farge på linsen. For bedre kontrast, ta hensyn til brune linser og kobberfargede linser. De siste årene anbefaler Polaroid nettopp slike briller til sjåfører. Og for å redusere tretthet, er det bedre å velge briller med grønne linser..

5. Det er ikke overflødig å ta hensyn til linserens slagmotstand og sikkerhet. Det er tilfeller når gode støtdempede støtsikre linser bokstavelig talt reddet brukerens øyne fra tilfeldigvis ankom småstein, grus og andre lignende farer. Omvendte situasjoner oppstår også når linser i briller av dårlig kvalitet ikke bare beskytter mot skader, men også forverrer situasjonen..

Når du velger bilbriller, må du sørge for at de er behagelige å bruke i lengre perioder..

I dette tilfellet skal det ikke være situasjoner når

  • lys av stopplys og parkeringslys foran bilene blir dårlig å skille;
  • ideen om avstanden til kjøretøyene foran er forvrengt;
  • fargene på veiskilt, markeringer og lyssignaler endres;
  • Betydelig svekket reflektert lys fra trafikkskilt, etc..

Hvorfor briller med gule linser ikke alltid er bra for sjåførene?

I dag for salg kan du finne det bredeste spekteret av sjåbriller - de såkalte "frontlysene", nattkjøringsbriller, etc. Som regel er dette briller med gule og oransje filtre. De fleste av disse modellene er veldig praktisk å bruke i overskyet vær og i mørket, og hjelper til med å øke bildekontrasten og klarheten i oppfatningen, så vel som å redde frontlykter fra blendende lys.

På dagtid er slike glass imidlertid ikke alltid egnet til bruk, siden de for det meste har et lavkvalitetsfilter, og gule linser gir for mye fargeforvrengning for dagen.

Driving Sunglasses

Yandex-søk
Til side.
Side 1 av 212>
11/10/2016, 02:07#1
Kjemiker
Vis profil
Finn flere innlegg fra Chemist
11/10/2016, 03:36Nr. 2
De sa takk:
Mamon
Vis profil
Finn flere innlegg fra Мамон
11/10/2016, 11:29# 3
De sa takk:
Den4ik
Vis profil
Finn flere innlegg fra Den4ik

rivewear ønsker litt mer dimming.
Men alternativer er enda verre.
Du kan lage NuPolar med maksimal toning, men prislappen er også ganske stor, og anvendeligheten er smal.

Det er fortsatt en slik gopher som Serengetti og Transitions Vantage, men så den ikke levende i Russland.

11/10/2016, 14:05# 4
De sa takk:
Rats Skrivesaker
Vis profil
Besøk Rat Clerical sin hjemmeside
Finn flere innlegg fra Крыс Канставрский

Mange gode anmeldelser, men det er også uforståelige. Og det er ikke klart hvor du skal kjøpe. På stedet - se på bensinstasjonene, men har ennå ikke møtt, selv om de ikke ser virkelig ut. Fornøyd med prisen, ganske budsjettalternativ.
Selv om her er gule briller for natt og regn, vel, jeg vet ikke en gang, det virker på meg som et tvilsomt alternativ, selv om jeg trenger å sjekke.

Har du prøvd det selv? Navnet er velkjent, men jeg vet ikke noe om det. Plutselig hadde du på deg og har personlige følelser.

Rats Stationery, du har sannsynligvis prøvd mange alternativer. Hva er det beste?

Og samtidig et slikt spørsmål. Det er sannsynligvis alternativer fra den lave solen, og sannsynligvis ingen alternativer fra kollektiv gårdslys om natten? Tross alt vil det være dimming og ingen synlighet i det hele tatt?

10/11/2016, 19:02# 5
Kjemiker
Vis profil
Finn flere innlegg fra Chemist
10/11/2016, 19:38# 6
De sa takk:
shutterbug
Vis profil
Finn flere innlegg fra Shutterbug

Driveren har ikke gjort det ennå. Jeg kunne ikke bruke klientbriller med dioptre på lenge)).
kalt disse linsene som de mest passende for forespørselen din, og som ikke er noe problem å få.
bare positive anmeldelser.
minus prislapp.
Vladimir, har du prøvd å bruke polarisering i det hele tatt? normal polarisering kan være tilstrekkelig?

Melding lagt til kl. 21:25

om natten - bare gule Cafa Frankrike med polarisering, eller tilsvarende.

11/10/2016, 10:25# 7
De sa takk:
Den4ik
Vis profil
Finn flere innlegg fra Den4ik

Drivklær ble selvfølgelig forseglet. Jeg har hatt på meg i tre år. Schaslif.
Prislappen er ikke mye dyrere enn uten fotokrom.
Og jenta gjorde seg grå NuPolar og roet seg ganske.

La oss begynne på nytt fra begynnelsen.
Selektiv nedtoning ser ikke ut til å ha blitt oppfunnet ennå.
Så i alle fall de lyse sol - mørke briller. Blackout etter smak.
Naturligvis, jo mørkere, jo verre er de egnet for lett vær.

Kjør med briller eller kontaktlinser?
Hvis det andre er utmerket, prøver vi et rikt utvalg av polarister fra CafaFrance og Polaroid til.
Farge å velge mellom. Noen som gule, noen grå, noen andre noe.

Hvis du trenger briller med dioptre - så ser vi på forskjellige alternativer for polariserte linser.

I tillegg reklamerer Seiko for et nytt belegg spesielt for nattkjøring, RoadCleanCoat, men jeg har ikke sett dem, og jeg har liten tro.

Om dimmekraften.
La meg minne deg om at i følge GOST skal briller til nattkjøring ha en fargetone på ikke mer enn 25%.
Xenon antas å blinde mindre med et gult filter i briller..
Noen liker, noen bryr seg ikke.
Polarisasjonseffektiviteten under disse forholdene er i spørsmålet,
fordi konvensjonell polarisator kutter mer enn 50% av lysstrømmen.

Rimelig drivklær i en dimmende bil fra 65% til dimming 78% (dvs. lysoverføring fra 35% til 22%)
gir behagelig kjøring mesteparten av tiden.
Det er tydelig at det er problematisk å kjøre dem om natten.
Veldig lys sol - jeg vil også ha litt mer.
Hjelper delvis med å åpne vinduet - UV-lys er på og det virker som det blir mørkere.

Polaroid sjåførbriller anmeldelser

Irina »Tir 21. august 2007 19:14

MOXHAT »Ons 22. august 2007 16:04

Jamba »Ons 22. august 2007 17:02

Jamba »Ons 22. august 2007 17:03

Bespectacled mann (fra St. Petersburg) »Tors 23. august 2007 18:13

Inkognito »Torsdag 23. august 2007 21:05

Irina »Fre 24 aug 2007 2:34 kl.

Bespectacled man (fra St. Petersburg) »Man 27. august 2007 15:38

MOXHAT »Fre 31 aug 2007 02:25

master »søn 02. september 2007 09:42

master »man 10. september 2007 13:20

Revisjonsbriller.Nett »Man 10. september 2007, 1:36 p.m.

Bespectacled man (fra St. Petersburg) »Man 10. september 2007 16:24

Inkognito »Man 10. september 2007 16:40

mester »Ons 12. september 2007 09:13

Populære modeller av polariserende førerbriller

Polariserte briller øker sikkerheten for bilførere. I løpet av dagen beskytter de mot den lyse solen, om natten - fra det lysende lyset fra frontlysene til en møtende bil. De som kjører motorvogner daglig kan ikke klare seg uten slike briller. Produsenter av optiske produkter tilbyr en rekke modeller. Men hvilke førerbriller er best, i hvilke parametere bør de velges? Vurder disse problemene i artikkelen. Vi vurderer også vurderingen av populære poeng for sjåfører, de karakteristiske karakterene til forskjellige merker.

Typer polariserende briller

Polariserte stråler er reflektert fra horisontale flater. Disse strålene endrer karakter og forårsaker mye ulemper for bilførere. Hvis en vanlig person kan vende seg bort fra de blendende strålene eller dekke øynene med håndflaten sin, kan ikke sjåføren bak rattet gjøre dette.

Blindring med lyskastere og reflektert lys provoserte mange ulykker, ofte dødelige. Vanlige solbriller reduserer bare intensiteten i sollys, men sparer ikke for sterke blitz og blending.

Dette nødvendige tilbehøret for drivere kan deles inn i to typer:

  • anti-blending / anti-lys;
  • for skyet vær, nattlig.

Anti-glare optikk beskytter øynene dine fra blendende solstråler, refleksjoner fra blanke gjenstander, frontlykter på møtende kjøretøy. Opprinnelsen til gjenskinn er forskjellig: fra våt asfalt, fra vannoverflaten, fra snødekket, fra frontruten til en møtende bil, fra vinduer på hus, fra horisontale flater. De har innebygde spesielle polariserende linser med antireflekseffekt: i sterkt lys mørkere glasset og beskytter øynene mot et lysglimt.

Optikk for overskyet vær (for nattekjøring og skumring) er designet slik at den ikke går glipp av den blåfiolette delen av fargespekteret, noe som gjør det vanskelig å fokusere på gjenstander og se dem tydelig. Modeller for overskyet vær beskytter også sjåførene mot det blendende lyset av frontlykter på møtende kjøretøy.

Fiskere kjøper briller mot hodelykt, siden de kvalitativt slukker solskinn på vannet.

Polariserende vernebriller (frontlys) sammenlignet med vanlige solbriller er dekket med en beskyttelsesfilm på begge sider.

Fordelen med anti-glare optikk:

  • beskytt øynene mot intenst sollys;
  • beskytt øynene mot overarbeid;
  • gi klarhet og kontrast til visualisering;
  • beskytte mot de negative effektene av UV-stråler;
  • beskytte mot det blendende lyset fra frontlysene for møtende transport.

Mange vestlige selskaper produserer linser med gradientbelegg, da produktet er etterspurt. Kjente produsenter lager unike modeller med en unik design, alle produktene er laget av kvalitetsmaterialer..

Nylig har produsentene produsert førerbriller som kombinerer begge funksjonene: anti-blending og polarisering. Produktet koster mer, men skaper komfort i all slags vær og når som helst på dagen..

Linsemateriale

Produsenter tilbyr produktene sine med glass og plastlinser. Hvilke er å foretrekke? Mange bilister har en tendens til å stole mer på glass, ettersom det er et naturlig materiale. Imidlertid er moderne plast ikke dårligere i kvalitet enn glass, men det brytes mindre. Plastførersbriller veier også mindre, slik at de ikke føles på hodet.

En av hovedfordelene med plastikbeskyttelsesmiddel er sikkerhet og slagmotstand. Hvis glass kan sprekke og skade øynene når du blir truffet, tåler plast et slag. Glass er mye lettere å skade enn plast. Plast brytes bare med et direkte slag: for eksempel når du tråkker på glassene med foten.

Linse farge

Hvilken farge skal du velge med et mangfoldig utvalg av produkter? Drivere foretrekker grå produkter: de ser solide, stilige ut og gir fargegjengivelse av høy kvalitet. Dette tilbehøret kan brukes ikke bare når du kjører bil, men også når du går rundt i byen eller parker. Grå tone går bra med ethvert fargevalg av klær, med hvilken som helst stil..

For fans av fiske er tilbehør med blå briller godt egnet. For truckers er gule briller best egnet: de gir visualisering av høy kvalitet i mørket, i overskyet vær. Drivere kan tydelig se til og med små detaljer om kjørebanen om natten, takket være de gule linsene. Lysebrune linser har lignende egenskaper..

Linser med en lysebrun nyanse egner seg godt for reiser i dagslys, over korte avstander. De lindrer tretthet fra øynene, øker kontrasten.

Hvordan velge

Det er bedre å nærme seg valget av antifar med alt ansvar. De skal holde tett mot nesen, men ikke legge press på templene ved templene. Sjåføren bør fritt vri hodet i forskjellige retninger uten å frykte at brillene vil fly av hodet. Derfor, før du kjøper, må du prøve på det valgte paret for å være sikker på komfort. Hvis prisen i butikken ikke passer deg, kan du huske selskapet (modellnavn, andre egenskaper) og bestille det samme via Internett.

Hvis tilbehøret flyr fra nesebroen til nesespissen under en skarp sving eller vippe på hodet, er det ikke egnet for bruk. Det anbefales å velge modeller med mulighet for å justere armene. Takket være denne mekanismen er det mulig å justere lengde / bredde for maksimal bekvemmelighet..

Det anbefales å ta hensyn til materialet som buene er laget av:

  • gummi;
  • plast;
  • metall.

Det anbefales å velge gummiermer. Stedet hvor buene er festet til linsen betyr også noe. Det mest praktiske er det øvre festet: dette gir større synsvinkel. Formen på buene betyr også: helst smal. Smale buer forstyrrer ikke visualisering, utøver ikke press på whiskyen. Lateralsynet skal være så klart som frontalt. Hvis armene er brede, kan det hende at sjåføren ikke legger merke til et trafikkskilt eller en gjenstand i bevegelse i sidespeilet. Dette øker risikoen for en nødsituasjon..

Velg førerbriller med lett buede linser. Denne formen gir bedre visualisering..

Hva du skal se etter

Hvordan kan man sjekke om polariserende elementer er innebygd i glasset? For å sjekke, roter du et par briller i forhold til 90 grader: Hvis glassene er mørklagte, er det en effekt. Dette betyr at den øverste delen av linsen reflekterer gjenskinn, og den nedre delen gjør at føreren tydelig kan se kjørebanen. Effektiviteten til optikk sjekkes av et stabilt fargebilde: høy kvalitet endrer ikke fargen på motivet, men demper bare den intense skyggen. Hvis gjenstander endrer farge når de blir sett på gjennom briller, er dette en falsk.

Det er bedre å kjøpe tilbehør i butikker med et godt rykte. Dette vil øke sjansen for å kjøpe kvalitetsvarer, redusere risikoen for å kjøpe en falsk. I følge øyeleger er det bedre å velge briller med gule, lysebrune eller grå briller. Disse fargene er mest gunstige for syn, forvrenger ikke fargeoppfatningen, gir det mest klare bildet.

Det anbefales ikke å kjøpe kameleeler: øynene blir fort lei av dem. Også kameleoner skifter farge for sakte, noe som ikke er veldig behagelig når du kjører gjennom tunneler. Ikke ta grønne briller: de forvrenger den naturlige fargen på objekter.

Når du kjøper, må du være oppmerksom på tilstedeværelsen av en sak for lagring: noen produsenter har ikke det. Dette skaper ulemper ved bruk: tilbehøret kan bli skittent, ødelagt, tapt. Tilstedeværelsen av en sak er et presserende behov. Vær også oppmerksom på om en glassrenseklut er inkludert. Hvis ikke, må du kjøpe separat.

Modelloversikt

Markedet med tilbehør til biler er fullt av tilbud fra utenlandske og innenlandske selskaper av optikk av høy kvalitet. Tenk på billige modeller og populære.

Rimelig

Krise

Forhold til rimelige typer optikk, men avviker i høykvalitetsdesign. Farge - alle gule nyanser. På toppen av glasset er en reflekterende stripe, bredden på baugen er optimal. Ulempene inkluderer glasslinsemateriale, som i tilfelle en ulykke alvorlig kan skade øynene.

Babilon

Babilon-produkter er kvalitetsprodukter. Briller med polarisasjonsbelegg får deg til å føle deg komfortabel på veien. Ulemper - metallarmene, ingen oppbevaringskasse.

Matrise

Matrixprodukter er laget av høy kvalitet plast med gule filtre og en polariserende stripe. Produsenten tilbyr modeller av forskjellige former, prisen på produktene er lav.

SP-briller

SP Glasses produkter med støtsikre linser av plast har interesserte kjøpere. God kvalitet til en lav pris, settet inkluderer en hard veske og en spesiell klut for å tørke av produkter. Du kan kjøpe modeller for natt- / dagkjøring. Negative egenskaper inkluderer plasttempler..

Cafa-frankrike

Forskjell i universalitet. Du kan velge for natt- / dagkjøring, velge forskjellig materiale for felgen / armene, velge et unikt design. Cafa Frankrike oppfyller posisjonen for pris / kvalitet fullt ut og er i stor etterspørsel i markedet.

Populær

Matrix Mat-1119c9476t

De skiller seg fra andre store briller som ikke begrenser gjennomgangen av kjørebanen. Optikk kutter fullstendig det blåfiolette utslippsspekteret, noe som øker kvaliteten på visualisering av objekter på kjørebanen om kvelden / natten. Matrix Mat-1119c9476t er også godt egnet for bilkjøring i overskyet vær, noe som skaper en antireflekseffekt. Negative egenskaper inkluderer for tett ramme, noe som forårsaker ubehag ved langvarig bruk..

Autoenjoy AEJSM02G

En av de beste polariserende modellene for behagelig kjøring når som helst på dagen. Universelt tilbehør til en bil som kan brukes til byturer / lange avstander / til friluftsliv. Autoenjoy AEJSM02G er egnet for førere med nærsynthet: det er en avtakbar diopterramme. De kan delta i aktive idretter (amatør / profesjonell). Autoenjoy AEJSM02G kan også brukes som enkle solkremprodukter eller for å forbedre synet. I mørket vil imidlertid denne optikken ikke hjelpe.

Pakk rundt AY27261

Det kan brukes når du kjører, når du driver med aktiv sport, når du fisker, som et solbeskyttelsesapparat. Wrap Around AY27261 gir visualisering av høy kvalitet når som helst: med intens belysning blir lysstyrken nedtonet, i skumringen - lysstyrken øker. Modellen er billig, men linsene er laget av glass: dette øker risikoen for personskader. Produsenten hevder at glasset er veldig holdbart.

HD Vision Day & Night

Vel beskyttet mot gjenskinn, fremmed lys. Gi et bredt utsnitt som øker komfortabel kjøring på lang / kort rekkevidde. I et sett er det 2 par på en gang: for nattkjøring / for dagskjøring. Nattmønstre er gule, dagtid er grå. Praktisk komfortabelt tilbehør, fjerner stress fra øynene, gir en klar kontrast. Det var ingen klager fra brukere, de er billige.

Graffito GR3195 58-15-136 C3

Designet for å kjøre bil i en sone med dårlig sikt: tåke, snø, regn, skumring. Om natten gir linsene imidlertid ikke nødvendig klarhet i visualiseringen. Men de kan brukes om dagen: briller sparer fra gjenskinn, lys solrik farge. De er rimelige. Det var ingen klager fra brukere, produktet er populært i markedet for optiske produkter.

UKC GR3195

Juster kontrasten automatisk, designet for kjøring i alle værforhold. De beskytter øynene godt mot frontlyktene til møtende kjøretøy, er billige. Hvis du trenger beskyttelse mot solskinn, frontlykter, dårlig sikt i dårlig vær - UKC GR3195 er bedre enn andre.

Polaroid O4214-00U58RC

Polaroid O4214-00U58RC-modeller ser veldig stilige ut, beskytter mot skadelig UV-stråling, gir klarhet i visualisering i all slags vær, gir kontrast. Denne modellen er valgt ikke bare av sjåfører, men også av fiskere: linser sprer blending på vannet. Bonusene inkluderer et stilig etui, et unikt serviett for pleie, instruksjoner på 25 språk i verden. Følgelig ble det ikke funnet noen mangler i produktene til det fremragende selskapet..

SPG Premium AD063

Et universelt tilbehør som gir komfort når du reiser med bil i all slags vær. Linsene er laget av høystyrkt gulfarget plast: de sprer blending godt, gir kontrast med dårlig sikt og er egnet til å forbedre kvaliteten på visualisering i all slags vær. Lave kostnader - en hyggelig overraskelse i tillegg til de nevnte fordelene.

Når du kjører, må sjåføren se et tydelig bilde av kjørebanen. Synsforvrengningen provoserer en nødsituasjon på veien. Vanlige solbriller takler ikke gjenskinn, det sterke lyset i frontlyktene til møtende kjøretøy, lys og refleksjon av snødekket. Sørg for tydelig sikt kan kun linser med en gradientbelegg - antiframes.

Dette tilbehøret er ikke bare egnet for bilkjøring: det brukes av piloter, fiskere, syklister, ferierende ved sjøkysten. Antiframes erstatter solbriller perfekt, som ikke kan sies om sistnevnte. For en ro på sjøen er de mye bedre egnet enn enkle solkremer. For sjåfører med nærsynthet / langsynthet kan du bestille optikk med dioptre i firmabutikker.

Brukte kilder:

  • Blavo, Rouchel Hvordan fjerne poeng for alltid / Rouchel Blavo. - M.: Ripol Classic, 2011.
  • Overnatting. Valg av punkter: monografi. / B.G. Tovbin. - M.: YoY Media
  • Wikipedia-artikkelen

Dele denne

Dette produktet er ikke tilgjengelig for levering til din region.

Du sparer 2 281 ₽

Spar 45% 2,787 ₽

takke!

Vi streber alltid etter det beste for å glede våre kunder med de beste prisene..

Hilsen Wildberries Online Store.

Lagt til på venteliste

Lær om opptak

Kommer snart

Struktur

Informasjon om tekniske spesifikasjoner, leveringsomfang, produksjonsland og utseende av varene er kun til referanse og er basert på den nyeste tilgjengelige informasjonen fra produsenten

takke!

Vi streber alltid etter det beste for å glede våre kunder med de beste prisene..

Hilsen Wildberries Online Store.

Vi søkte etter dette produktet

Polaroid / solbriller

Briller er super. Øynene er komfortable. Anbefale.

Flotte poeng. De nærmet meg den brede mops. Hel. Bokser inkludert.

Kule briller, formen og fargen min! Takk butikken!

Litt avfaset, men ikke kritisk, kjøpte det. De kom godt pakket, i en eske og etui, jeg likte brillene, men det er en liten nyanse, de er skråstilt 3 mm når du legger på den ene kinnet og de berører ikke den andre, fordi jeg kjøpte den. likte veldig godt.

Gode ​​poeng. Fult sett.

Flotte poeng! Kom for fullt.

Kul! De ankom i perfekt stand. Lett, behagelig.

Briller er bra, uten ekteskap og riper. Satt perfekt. Anbefale.

De kom i en sterkt sammenkrøllet pakke, og kastet dem tilsynelatende godt, fordi den gjennomsiktige hunnboksen som glassene skal ha ligget i, lå hver for seg, glassene i seg selv var i polyetylen hver for seg, saken for glassene når de var brettet var også separat, og alt dette i en plastpose fra Weldberis. Jeg trodde at brillene definitivt var skadet i et sånt rot, men jeg var heldig, glassene var hele, uten riper. Uniformen er universell, passer til enhver person, de sitter som en hanske, linsene er brune, de vil være veldig gode i solfylt vær, dyretrykket er veldig rolig, stilig. Jeg er fornøyd for alle 2181 rubler! Anbefale!

Polaroid sjåførbriller anmeldelser

Jeg tar alltid poeng veldig alvorlig. Det er vanligvis veldig vanskelig for meg å velge. For første gang møtte jeg dette selskapet på Internett. Jeg så i nettbutikken. Og jeg bestemte meg for å bestille - jeg tenkte at hvis jeg ikke passet, ville jeg gi den til noen. Og slik kom de - og slo meg bare på stedet !! Kvaliteten er god, formen er perfekt for ansiktet mitt. Saken er også behagelig! Siden den gang forelsket jeg meg i dette selskapet. I tillegg er de veldig holdbare. Det er bare fantastisk, fordi jeg alltid hviler veldig aktivt! Jeg har aldri blitt skuffet over selskapet "Polaroid", og jeg anbefaler det til alle vennene mine! I fjor ga jeg broren min briller fra dette selskapet - han tilbrakte også sommeren i dem - han sier at han liker det. Det som er mest interessant, andre briller "brenner" på det som i brann - og disse holder på. I år lagde moren min den samme gaven. Mine slektninger deler mine preferanser med meg! Med polaroidbriller føler jeg meg annerledes enn alle andre. Jeg er individuell!

På samme side fant jeg en mer interessant anmeldelse:

Det er nesten sommer nå. Så det er en varm tid for deg som driver med handel, inkludert solbriller. Om vinteren er dette ikke det mest populære produktet. Solbriller er overalt. Fra spesialforretninger, til markeder, telt i gangveier og gateplasser. Du ser - skjønnhet! Rette øyne løper opp! Her på dette stedet må du stoppe og tenke, for ikke å foreta et kjøp, hvor øynene dine vil åpne seg slik at legene vil samle dem tilbake.
Jeg skal fortelle deg en liten historie, i et tema som skjedde meg for bare et par dager siden.
Jeg bestemte meg før ferien å kjøpe solbriller til barna mine, hvor vi skal til, de vil være spesielt nyttige for ham. Selv om solen noen ganger så blende, selv om du ikke kan gå uten glass. Først dro vi selvfølgelig sammen til den nærliggende optikken. Men valget av barneglass der viste seg å være mykere, mer enn beskjedent. Valget ble presentert fra 1 til 3 modeller. Og vi likte dem ikke. Greit. Kom hjem. Jeg ønsket å kjøpe briller av samme merke som meg. Fordi jeg testet dem på meg selv, og jeg er sikker på at de er veldig gode. Dette er merkevaren Polaroid..
Senere, allerede uten barn, bestemte hun seg for å dra til et stort marked, alt selges der, og det er vanligvis et valg. Jeg kom til paviljongen der de selger briller. Jeg sier: "Jeg trenger polaroidbriller." Vel, eller annet GODT for barnet. "Selvfølgelig får de umiddelbart de beste polaroidbrillene til barn. Vel, med tanke på at jeg har brukt briller av dette merket i mer enn 2 år, vil jeg skille det fra en falsk med øynene lukket for berøringen. De gir meg noen ha *, men de sier: "Her har du en polaroid, den koster 300 rubler." (Her må jeg si at Polaroid i Russland fysisk ikke kan koste 300 rubler. På den offisielle hjemmesiden til kampanjen den billigste barneglass koster hvis minnet serverer meg fra 750 rubler. og dette er uten levering)
Jeg kvalt meg nesten av slik uskikk fra selgeren, og jeg fortalte dette (sensur) hva som var nødvendig for barnet. Jeg slo henne på hodet: "Dette er ikke Polaroid, dette er falskt - ta det bort, barnet mitt har bare to øyne." Og hun sa til meg i en helt likegyldig tone: "Så hva?".
Det vil si at det viser seg at av hensyn til et overskudd på 100-200 rubler er disse selgerne klare til å selge BABY-ting, som 100% vil skade helsen til barnet. Så gikk jeg inn i et par paviljonger, men generelt det samme.
Konklusjon. For det første, hvis merket er kjent, så er det veldig sannsynlig at det er forfalsket. Derfor bør du KUN kjøpe på spesialiserte steder, dvs. optikkbutikker. For det andre er ikke en gang det mest populære merket fremdeles et merke, derfor kan det ikke koste mistenkelig billig. Og for det tredje, hvis det ikke er mye penger, så er det bedre å kjøpe barnebukse enn falske briller. Fordi han har på seg og kaster av seg bukser, og synet hans vil forbli med ham hele livet.
Alle eksperter sier enstemmig at det er bedre å gå uten briller i det hele tatt enn med briller av dårlig kvalitet. Eller i barnas favoritt krøllete briller med mørk plast, som virkelig plantesyn. testet på deg selv. Siden vi snakker om Polaroid-briller, viser jeg forskjellen ved å bruke eksemplet deres. Dessuten fant vi fremdeles barneglass i en av optikkbutikkene.
Så her er brillene, voksne og barn. Formen og fargen på linsene kan være hvilken som helst - det er et spørsmål om smak.
Utad ganske beskjeden ser det ut til at slike selges i alle vinkler. Slikt, men ikke slikt. Se for det første at originalen ikke kan ha noen uregelmessigheter i fargen på rammen, sveiser fra hengsler eller burr, dette er et tegn på en grov falske.
Lengre. Hver produsent har en viss merking, hvis plassering ikke endres og brukes på absolutt ethvert produkt. På høyre tempel for glassene er KUN 9 firkanter brettet i form av en romb og ordet Polaroid. Ingenting annet!

På venstre håndtak er CE-sertifiseringsmerket, modellnummer (fire sifre + bokstav, fem sifre + bokstav, bokstav + fire sifre + bokstav), ordene Filter Cat. og et tall fra 1 til 4, som indikerer filterets tetthet.

Det er et sant unntak for begrensede utgaver, "Made in Italy" og

Spinningpro

Spinning for profesjonelle

Polariserte briller

Polariserende vernebriller har blitt en uunnværlig utstyrsutstyr for mest avanserte sportsfiskere, spesielt de som er glad i å spinne og fluefiske. De sportsfiskere som har brukt slike briller minst en gang, vet av erfaring hvor komfortable de er og hvilke muligheter de gir. Polariserte fiskebriller lar deg overvåke ledningen og oppførselen til agnet i vannet, se hindringene i vannet, se fisken som lurer bak hagen eller følger agnet.

Hva er polariserende briller?

Den viktigste kilden til lys på planeten vår er Solen, som sender sine stråler ovenfra. Solstråler som kommer ovenfra reflekteres i større eller mindre grad fra enhver overflate. Sterkest reflekteres solstrålene fra speilflater, inkludert vann.

Når det reflekteres fra overflaten, skjer polarisering, solens stråler er delt inn i horisontale og vertikale komponenter. Solstråler av horisontal polarisering, når de kommer inn i øynene våre, kompliserer arbeidet deres. Det er nok å minne om hvordan øynene våre blir lei av krusninger i vannet på en solrik dag. Trøttheten i øynene våre forklares av det faktum at de under slike forhold må filtrere ut blendende horisontalt lys fra vertikalt.

Du kan løse problemet ved å bruke polariserende briller som filtrerer horisontalt lys fra vertikalt og frigjør øynene fra dette..

Polariserende briller inneholder, i motsetning til konvensjonelle solbriller, spesielle polariserende filtre som kutter avblending som oppstår på overflaten av vannet. En fisker i polariserte briller ser hva som skjer i vannsøylen..

Polariserende briller ved å filtrere lysstråler flere ganger øker kontrasten og bildekvaliteten.

Polariserende briller fungerer ikke bare på en lys, sommer, solrik dag, de beskytter også øynene våre i overskyet vær og til og med om vinteren. Om vinteren, når du tiner, tiner snøen, deretter krystalliserer den seg, blir lys og blank. Sollys reflekteres fra snøen og kommer inn i øynene, øke belastningen på dem mange ganger. Det er ikke sjeldne tilfeller når fiskere får øyeforbrenninger under vinterfiske. I slike tilfeller kan polariserende briller beskytte øynene..

Polariserende briller øker til tider fiskerens evne:

  • Takket være gode polariserende briller kan fiskeren kontrollere agnets bevegelse og observere bevegelsen i vannet..
  • En fisker kan se gjenstander som ligger i bunnen og i vannsøylen: alger, drivved, steiner, på grunn av dette reduserer antall kroker og tap av dyre agn.
  • En fisker kan til og med se en fisk som jager agnet sitt, ofte skjer dette når de fisker på gjedde eller andre rovdyr på overflate agn.
  • Polariserende briller hjelper selv jigg-elskere, takket være glassene er sportsfiskeren lettere å se på flettet linje og spissen av spinnstangen for å kontrollere ledninger.

Linsemateriale av polariserende briller

Linsene til polariserende briller kan være laget av glass eller plast. Hvert av materialene har sine fordeler og ulemper, det er umulig å si entydig at det ene av dem er bedre enn det andre.

Glasslinser filtrerer ultrafiolette stråler mer effektivt, kan lages med dioptre, riper praktisk talt ikke, men samtidig er de mye tyngre enn plast i vekt, de er lettere å bryte og de koster mer.

Plastlinser er lette og billigere enn glass, men de er lettere å klø. I tillegg er plastlinser mindre traumatiske for øynene enn glass, i tilfelle linsene til briller, Gud forby, ødelegger ansiktet ditt som følge av en ulykke.

Det beste valget er å kjøpe polariserende briller med plastlinser av høy kvalitet fra en kjent produsent. Plastlinser av høy kvalitet er laget av solid polymer, eller har et hardt slitebestandig belegg som forhindrer riper.

Plastlinser av høyeste kvalitet har følgende betegnelser:

  • RPC polarisert (hardpolymer)
  • PPM polarisert og PPX polarisert (polykarbonat)
  • PL polarisert (triacetat)
  • PH Fotocromic
  • PCR polar krom

Polarisert brilleramme

Kvaliteten på rammen for polariserende briller er ikke mindre viktig enn linsenes kvalitet. Brillenes totale vekt og komfortnivået fra å bruke dem avhenger av rammen. Dårlig, ubehagelig å sitte på ansiktet på rammen, dreper alle fordelene med linser av høy kvalitet.

Valg av ramme av polariserende briller utføres når du prøver på. Når du velger briller, er det nødvendig at rammen blir filt så lite som mulig i ansiktet, jo mindre rammen blir filt, jo lenger vil det være mulig å bruke den uten å fjerne den. Samtidig må rammen til polariseringsglassene sitte trygt og godt i ansiktet..

Farger og nyanser

Polariserte briller varierer i linsenes farge og grad av gjennomsiktighet. Mange sportsfiskere har et spørsmål: hvilken farge polariserende briller du kan velge å fiske på.

Når du velger farge på linsene til polariserende briller, må du ledes av været, tid på døgnet og generell belysning.

Linsene til polariserende briller kommer i følgende farger:

  • Grå er den mest allsidige fargen på fiskeglass, egnet for nesten alle bruksforhold, og er grunnfargen på polariserende briller
  • Brun er den nest mest allsidige fargen på fiskeglass, bedre egnet for klart vær, og verre sender lys på en overskyet dag. På glass med brune linser er fisk bedre synlig i vann på grunn av den høyere kontrasten.
  • Gule briller med gule linser er godt egnet for fiske i overskyet vær, om morgenen og om kvelden skumringen. Briller med gule linser, under lite lysforhold, forbedrer hendelsen i lyset, gjør bildet lysere og mer mettet, de fremhever silhuettene av fisk under vann.
  • Rosa - briller med lyse rosa linser er praktisk å bruke under konstant skiftende lysforhold. For eksempel når du fisker i et skogsområde, når du hele tiden må være i solen, så i skyggen.

I tillegg til polariserende briller med fargede linser, er det briller med fotokromiske linser og polariserende briller med speillinser..

Fotokromiske linser skygger på egen hånd med økende intensitet av sollys, slike linser kalles også "kameleoner".

Speillinser for polariserende glass reflekterer sollys, de er praktiske når du fisker i store vannmasser på solfylte dager. Men slike briller vil tape på å polarisere briller med grå, brune og gule linser når du fisker i små dammer i overskyet vær..

Slik sjekker du polariserende briller

Det er viktig å kunne skille ekte polariserte briller fra vanlige solbriller, for dette er det flere enkle og effektive måter.

Selgere i en butikk som selger polariserende briller, gir kundene vanligvis et spesielt bilde. Dette bildet kan inneholde noe bilde, for eksempel en fisk eller tekst. Når du ser på dette bildet uten briller, ser du dette bildet eller teksten, så snart du tar på polariserende briller, forsvinner bildet eller teksten, eller omvendt vises. Dette er den enkleste testen for å sjekke polarisasjonsbriller, men denne testen viser ikke hvor godt de gjør det..

For å sjekke polarisasjonsbrillene, spør selgeren i butikken om det samme paret. Sett noen briller på deg selv, og legg det andre brilleparet foran seg med armene i motsatt retning. Drei det andre brilleparet loddrett til utsikten gjennom glassene er fullstendig mørklagt. Hvis gjennomgangen er fullstendig mørklagt og etter to poeng du ikke ser noe, er polarisasjonen av slike briller nær 100%, og slike briller kan kjøpes. Hvis gjennomgangen ikke er fullstendig skjult, betyr dette at polarisering av glassene til det ene eller det andre paret etterlater mye å være ønsket, og du bør nekte et slikt kjøp.

Vi tar på polariserende briller hvis kvalitet vi sjekker, plukker opp en smarttelefon og leser litt tekst på skjermen, og snur deretter smarttelefonen 90 grader, hvis teksten slutter å være synlig, fungerer brillene. Et annet alternativ for denne testen: ta på brillene og vipp langsomt skjermen på smarttelefonen, i en viss vinkel, skal skjermen bli svart.

Vi tar på polariserende briller, kvaliteten du sjekker og ser på vanlig glass, ingen refleksjon fra glasset og gjenskinnet skal være synlig.

Tips for valg av polariserende briller

På innsiden av armene til polariseringsglassene må det brukes en spesiell merking som indikerer egenskapene til disse glassene.

  • CE-briller er sertifisert og godkjent for bruk i EU-land
  • UV400 - 100% UV-beskyttelse, UV380 - 95% UV-beskyttelse
  • P - briller med polarisasjonsfilter

Ytterligere tall og bokstaver som ligger på armene på glassene indikerer produksjonsdato og rammens hoveddimensjoner.

Før du kjøper polariserte briller, må du sørge for at de passer godt i ansiktet ditt.

Templene til glassene skal ikke være lengre eller kortere enn nødvendig, ellers faller glassene av hele tiden under fisket. Å bøye tinningene på glassene er ikke den beste måten, det er bedre å umiddelbart kjøpe briller til deg selv, hvis ramme passer perfekt for deg. Det er modeller av briller med justerbare armer.

Vær spesielt oppmerksom på neseputer; briller skal ikke gni eller irritere nesen eller nesen. Det skal ikke være noen mellomrom mellom neseklossene og nesen, glassene skal sitte godt på nesen. I mange brillemodeller tillater neseputer justering.

Polariserte briller for personer med synshemming

Problemer med kjøp av polariserende briller oppstår for de sportsfiskere som har synshemming og blir tvunget til å bruke vanlige briller med dioptre..

Det er fire måter å løse problemet med polariserte briller for personer med synshemming:

  • Det er spesielle modeller av polariserende briller som bæres på toppen av vanlige diopterglass. Utformingen av disse brillene lar deg bruke to par briller med maksimal komfort. Det er mye vanskeligere å finne slike briller i salg enn vanlige polariserende briller..
  • Du kan bestille briller med dioptre med polarisasjonsfilter i verkstedet i butikken som selger briller. Ikke alle verksteder har slike linser til salgs, og slike linser er mye dyrere enn konvensjonelle diopterlinser..
  • En fisker kan bruke vanlige polariserende briller og erstatte vanlige diopterglass med kontaktlinser. Alternativet er ganske enkelt og billig, men ikke alle sportsfiskere ønsker å bli involvert med bruk av kontaktlinser..
  • Det er spesielle polariseringsputer for vanlige briller, som er festet til dem på festeklipsene. Det er også polariserende puder som festes til visiret til fiskerhetten.

Hvilket av de fire alternativene skal velges av sportsfiskeren selv, i samsvar med hans ønsker, krav og økonomiske evner.

Tilbehør til polariserende briller

Det er to tilbehør for polariserende briller som vil hjelpe brillene dine til å tjene deg trofast i mange år. Du kan kjøpe dem i alle butikker som selger poeng..

  • Hard veske til briller - designet for å transportere briller trygt og beskytte polariserte linser mot riper. Det er praktisk hvis et slikt deksel vil ha en spesiell brille for feste til en ryggsekk eller bag. Inni dekselet kan du legge en mikrofiberklut for å tørke av glassene, i tilfelle forurensning eller regn.
  • Snor for å feste briller i nakken - designet for å beskytte polariserende briller mot tap under fiske, samt for å beskytte briller mot å falle og skade.

Polariserende briller av høy kvalitet kan koste en anstendig mengde penger, og tilstedeværelsen av slikt tilbehør sparer og forlenger livet, så kjøp av slikt tilbehør er en ganske rimelig investering for pengene dine.

Ta vare på polariserende briller

For at polariserende briller skal tjene deg trofast i mange år, må du ta deg tid til å ta vare på dem.

Polariserende briller er det mest skjøre i fiskerens utstyr. De skal bare transporteres i en vanskelig sak. Det er i harde, myke tilfeller i form av en pose som kan beskytte glass mot sand og støv, men som ikke er i stand til å beskytte mot mekanisk skade som følge av fall eller støt. På innsiden skal dekselet være rent, fritt for støv og sand. Sand som faller på glassene klør linsene, og får bildet i glassene til å bli uklar og uklar.

For å ikke miste polariserende briller mens du fisker, må du huske å bruke en spesiell ledning bundet til brillene.

Etter fisking må glassene rengjøres, du bør bruke en spesiell klut eller mikrofiberklut til dette. Det skulle gå med brillene, hvis det ikke var i settet, kjøp det i hvilken som helst butikk som selger briller. Som en siste utvei kan du bruke et vått håndkle til å tørke av linsene til polariserende briller for å tørke skjermene på TV-er og datamaskiner.

Tørk aldri polariserende briller med ermet, kanten av en skjorte, et lommetørkle eller annet improvisert materiale, alt dette vil danne riper som gjør glassene dine ubrukelige.

Hvis glassene blir veldig skitne, vask dem under rennende vann, vær forsiktig så du ikke berører linsene med hendene, og tørk deretter glassene med en rengjøringsklut.

Ikke bruk forskjellige løsemidler eller andre kjemikalier som ikke er beregnet for rengjøring av briller, ellers ødelegger du glassene på glassene, de blir sløve eller til og med selve rammen. For å rengjøre glassene og for å forhindre tåke kan du bruke en spesiell væske, som selges i butikker som selger briller.

Følg disse enkle retningslinjene for polarisering av briller og nyt fiske..

10 beste polariserende briller

Uvex polariserte solbriller

Uvex er den største produsenten av briller for sport og friluftsliv. Selskapet har mer enn 70 glassmodeller for enhver smak. Uvex-briller selges over hele verden, ser stilig og moderne ut.

En serie briller med polariserende linser kalles Uvex Polavision. Uvex Polavision-briller beskytter mot gjenskinn og optisk irritasjon fra vannoverflaten. Fjern irriterende refleksjoner og gjenskinn, og gjør dem om til et behagelig lys. Brillene har solkrem. Brillefargen på rammen kan være svart eller hvit. PC-objektiver er grå. De har UV 400-beskyttelse. Linsene er beskyttet mot riper på utsiden. Brillene har behagelige templer laget av tokomponentmateriale..

Polaroid solbriller

Polaroid Eyewear er en anerkjent autoritet innen produksjon av polarisert optikk. Poeng utstedes under varemerkene: Polaroid, Revlon, Sunmate.

Polaroidpolariserende briller utmerker seg med 100% anti-blending, forbedret bildeklarhet, fraværet av optisk forvrengning, rammens mekaniske styrke og linsenes ripemotstand..

Brilleglassene er laget av moderne materialer, slik at glassene er trygge, lette og har lang levetid..

Når du velger Polaroid-polariserende briller, må du velge en modell av briller som er egnet for fiske i utseende og egenskaper.

Polariserte solbriller Costa Del Mar

Det amerikanske selskapet Costa Del Mar ble grunnlagt i 1983 i delstaten Florida, i byen Dayton Beach, og er i dag verdensledende innen design og produksjon av polariserende briller for profesjonelt og amatørfiske..

Alle Costa Del Mar-glass er preget av en ergonomisk stilig design, høykvalitetsmaterialer og bruk av de mest avanserte teknologiene i produksjonen. Et bredt utvalg av Costa Del Mar-briller lar sportsfiskeren velge form på ramme, farge og filtreringsgrad på linsene, i henhold til deres individuelle behov. Brilleglassene kan være laget av polykarbonat, glass eller plast. Linsene til Costa Del Mar-briller gir 100% anti-polarisasjonseffekt og gir pålitelig beskyttelse mot UVA, UVB og UVC ultrafiolett stråling.

Selskapet produserer tre kategorier av glass til det tiltenkte formål: briller for havfiske, briller for fiske fra en båt i ferskvannsmagasiner og briller for fiske med spinning og fluefiske fra kysten. Brillene tilhører det øvre prissegmentet og kjøpes av erfarne sportsfiskere, der den høyeste kvaliteten på glassene de kjøper kommer først..

Shimano polariserte briller

Shimano er godt kjent for våre sportsfiskere for sine fiskeruller. I tillegg til hjulene produserer Shimano et bredt utvalg av fiskeutstyr, inkludert polariserende briller..

Shimano polariserte briller er av høykvalitets materialer og utførelse og oppfyller alle spesifikasjonene som er deklarert av produsenten. Utvalget av Shimano-polariserende briller inkluderer briller fra premium- til budsjettmodeller.

Catana BX er en billig modell av polariserende briller. Grå linser. Komfortable myke neseputer.

Biomaster - Grillamid TR90 sølvramme. Myke gummiermer og neseputer. Grå polariserende linser.

Lesath XT - ultralett og ergonomisk takket være aluminiumsrammen. Justerbare neseputer. Slitesterke polykarbonatlinser i polykarbonat.

Technium er en veldig lett karbonbelagt ramme. Sklisikre lette og holdbare armer med vektreduserende tomrom. Skrapebestandige cellulosegrå speilobjektiver.

Bouken - en tynn ramme som gjentar formen på ansiktet. Universelt grått glass. Et av budsjettalternativene blant Shimano-briller.

Shimano Aernos - røykfylte grå linser. Materialet som Grilamid®TR90-rammen er laget av, er patentert av Shimano. Rammen er blank svart. Templene er gummiert, anti-allergifremkallende og sklisikre. Rammen gir utmerket sidebeskyttelse..

Shimano Aspire - briller med komfortable justerbare neseputer. Fotokromiske linser som gir komfort i alle vorter, tilpasser seg raskt til lysforholdene. Motstandsdyktig mot mekaniske slaglinser. Grilamid® TR90 materialfelg.

Shimano Calayo - grått røykfylt glass. Takket være designen kan den ikke bare brukes til fiske, men også til daglig bruk..

Shimano Fireblood - briller med linser med oransje rav. Linser gir høy bildekontrast. Gummi, antislipsettsatser i en ramme.

Shimano HG-068K - stilige briller, nesten vektløs. Rammen til glassene er laget av resistent og fleksibel merkevare-polymer, til tross for det skjøre utseendet, er det ganske vanskelig å knekke dem. Lett støtsikker polykarbonatlinser.

Shimano Tiagra Navy Blue - briller for havfiske med blå speillinser. Spesielt for filtrering av det blå spekteret. Anti-allergifremkallende og sklisikre gummiinnsatser på armene. Grilamid® TR90 blank blank blå ramme.

Polariserte solbriller Rapala

Rapala er godt kjent for sportsfiskere for sine fiske lokker, først og fremst wobblere. I tillegg til wobblere produserer Rapala, under eget merke, en rekke fiskeutstyr, inkludert polariserende briller.

Rapala Sportsman's Mirror er en serie polariserte fiskebriller med speilgule, grå, grønne og blå linser. Brillene har en annen rammedesign, fra klassisk til sport.

Rapala Sportsmans Magnum - en serie polariserende briller, en ramme laget av solid gummiert polykarbonat. Rammen, inkludert armene, er elastisk. Brillenes ramme kan ha forskjellige farger. Veldig behagelig modell. Den er fullført med forskjellige briller.

Rapala Sportsmans Floater - en serie polariserende briller, drukner ikke i vann, ultralette brillerammer laget av TR90 av plast. Briller kan ha to typer polariserende linser. Rammen på glassene har gummi neseklosser og gummipunkter på armene.

Rapala Sportsman's Cap Flip-Up - polariserende visirhette på hetten. Kan heves og senkes med en hånd. Passer til alle typer capser, justerbar i alle retninger. Polarisasjonen av linsen når 99%. Det kan brukes sammen med korrigerende (diopter) briller. Gir en bred oversikt.

Gamakatsu polariserte solbriller

Fiskere kjenner Gamakatsu godt som en produsent av kvalitetskroker og pilkhoder. Gamakatsu produserer G-Glasses polariseringsglass for sportsfiskere. Briller er laget av høy kvalitet og testet i drift av mange sportsfiskere.

Totalt er det 9 brillemodeller på markedet: Edge Sunglasses, Waver Sunglasses, Clip On glass, Over glass, Wings, Racer, Neo, Cools, Wild. Omtaler om Gamakatsu-briller er positive.

Polariserte briller Balzer

Det tyske selskapet Balzer er kjent for mange sportsfiskere for sine fiskeprodukter. Balzer-selskapet produserer polariserte briller under eget merke. Balzer polariserende briller tilhører budsjettprissegmentet. På salg kan du finne følgende modeller av briller: Outlaw Pilotenbrille, Outlaw Sportsbrille, Sport, ROM, Venezia, Island.

Jaxon polariserte briller

Jaxon er et av de største europeiske selskapene som har produsert og levert et bredt spekter av fiskeutstyr og tilbehør til et bredt utvalg av fisketyper i mer enn tretti år. Utvalget av produkter som tilbys av Jaxon inkluderer også polariserende briller. Glasslinser er tilgjengelige i 6 standardfarger. Utvalget av Jaxon-briller inkluderer mer enn 20 modeller. Etter prisnivå tilhører Jaxon polarisasjonsbriller budsjettsegmentet.

Snowbee polariserte solbriller

Det engelske selskapet Snowbee er kjent for fiskere for en rekke fiskeprodukter produsert av selskapet. Snowbee-selskapet produserer polariserte briller under eget merke, og i henhold til prisnivået hører Snowbee-polariserte briller til budsjettsegmentet.

Snowbee-briller er utviklet i England og produsert på fabrikker lokalisert i Kina, Korea og Taiwan. Briller gir beskyttelse mot ultrafiolett stråling og polarisering. De mest interessante modellene for Snowbee-polariserende briller for sportsfiskere: Prestige, Prestige Gamefisher, Prestige Streamfisher, Sport og polariserende pupper for vanlige Clip-On-briller.

Polariserte solbriller Solano

Solano polariserende briller er produsert av et stort polsk spesialisert optisk selskap som produserer ikke bare polariserende briller, men også andre typer briller..

En serie Solano Fishing line-briller er laget og er laget spesielt for sportsfiskere. Alle Solano-polariserende briller er av ganske akseptabel kvalitet; prisnivået for Solano-polariserende briller gjør det mulig for oss å klassifisere dem som middels budsjett..


10/12/2016 00:26# 8