Eye Massager

Øyemassager er et must for alle i vår tids moderne teknologi.
Siden så mange mennesker jobber med datamaskiner, jobber noen, og noen bare bruker fritiden sin.

Skjermen påvirker øynene veldig dårlig, på grunn av overarbeid av øynene, kan synet bli betydelig svekket.

Hvordan fungerer massøren

Ved hjelp av vibrasjoner og magnetisk stimulering virker massøren på de aktive punktene i øyeeplet. Dette ligner akupressur når han med hjelp av spesialisten er i stand til å lindre smerter hos en pasient eller kurere en bestemt sykdom. Inni massøren er det forskjellige dyser laget av silikon, som ligner fingrene på putene. Apparatets virkning utføres ved hjelp av en liten elektrisk motor.

Når du slår på enheten, begynner silikonputene å vibrere. Alle kan justere hastigheten på vibrasjoner og intensitet for seg selv..

Eksternt ligner massøren et vanlige briller, bare større i størrelse. Dette skaper ekstra komfort og estetikk. For å kontrollere stimuleringsenheten er det en fjernkontroll som du kan justere intensiteten til silikondysene.

Den fungerer på små batterier. Det er mulig å bruke det fra nettverket. Bare for dette trenger du en spesiell ledning. Det er bedre å bruke batterikontrollenheten, siden det ikke er behov for å koble til nettverket, slik at massøren kan brukes hvor som helst.

Hovedoppgavene til massøren for øynene:

  • lindre tretthet og spenning fra øynene;
  • gjenopprette blodsirkulasjonen til øyet;
  • lindre hodepine;
  • forebygging av øyesykdommer;
  • gjenopprette normal sunn søvn;
  • normalisere intrakranielt trykk;
  • fjerne hevelse i øynene;
  • stopp elastisiteten i huden rundt øynene.

Hvordan bruke en massasje

Instruksjoner for bruk av massøren er ganske enkle.

Men det er noen punkter du trenger å vite om eieren av enheten:

  1. Før du bruker massøren, må du fjerne linser og briller. Brillene i dette tilfellet vil i prinsippet forstyrre, og linsene vil merkes når dysene berører.
  2. Sett batteriene i instrumentet.
  3. Vi slår på enheten med knappen for å sjekke om den fungerer eller ikke.
  4. Enheten har en festestropp, du må justere den slik at den ikke klemmer på hodet, men samtidig skal brillene ikke falle fra ansiktet. Fiksering skal være tett, men ikke komprimerende. Det skal ikke være noe ubehag.
  5. Betingelsene for massasjen skal være komfortable. Du må sitte så komfortabelt som mulig, det er bedre å ta en stilling - ligge. Lyset kan dimmes.
  6. Sett briller på hodet, velg modus som er nødvendig for stimuleringsintensiteten.
  7. Trykk på knappen og masser i 4-5 minutter.
  8. Etter massasjen, fjern glassene og tørk forsiktig innsiden av glassene med et serviett.
  9. Du kan bruke en beroligende maske på huden din eller en vanlig krem.
  10. Ta ut batteriene og sett dem i pakningsboksen..

Når du bruker riktig, vil øyemassasjeglass derfor vare lenge..

Brukstid per dag ikke mer enn 20 minutter. To til tre økter om dagen vil være nok til å lindre spenningen fra øynene.

Hvis du stadig bruker massøren som et middel for å lindre spenning fra øynene, vil du om en måned kjenne forskjellen i oppfatningen av bildet. Det vil være mye lysere og tydeligere..

Poeng og prinsippet etter eget valg

Briller for øyemassasje vil bidra til å bli kvitt en rekke ubehagelige sensasjoner assosiert med øynene. Øynene våre, som andre organer, trenger konstant god blodsirkulasjon og oksygenlevering til dem. Muskler som ligger rundt øyet trenger tonus for å forhindre tap av syn..

Foreløpig vil det ikke være noe problem å kjøpe briller for øyemassasje. Men du må bestemme deg for modellen og funksjonene som produsentene av disse brillene tilbyr, og velge det beste for deg selv.

Her er hva du må se etter når du velger en enhet for øyemassasje:

  1. Først må du bli kjent med selskapene som produserer disse glassene. Se hvilke modeller av briller de tilbyr, funksjonaliteten deres.
  2. Antall programmer og modus. Deres antall påvirker kostnadene. Jo flere modus, jo høyere er prisen på enheten.
  3. Størrelsen på glassene er universell, så de vil passe for alle. Justerbar stropp lar deg justere briller for alle hodestørrelser.
  4. Se kvalitetssertifikat, vær oppmerksom på produksjonslandet.
  5. En viktig faktor når du velger er selvfølgelig utseende. Her igjen, prisforholdet - jo enklere glass, jo billigere vil de koste.
  6. Strømforsyning. Det er verdt å være oppmerksom på, fordi hvis du bruker programmer som har forskjellige kraft og intensitet, eller hvis bruken er gitt av hele familien, er det bedre å kjøpe en enhet som fungerer fra nettverket, inkludert.
  7. Et viktig kriterium i valget vil være prisen. Det avhenger av utformingen, programmene og kvaliteten på avskjeden. De enkleste massasjeapparatene for øynene koster omtrent to tusen rubler.

Indikasjoner for bruk

Bruk briller til massasje skal være de som har arbeid eller fritidsaktiviteter direkte relatert til datamaskiner. Spesielt hvis arbeidet bak skjermbildet utføres om natten. Hvis du utfører massasjeprosedyren om morgenen, vil øynene motta en ekstra kostnad for energi hele dagen, og hvis det om natten vil massasjen slappe av og forberede øynene på normal søvn..

Legen vil foreskrive behandling med briller hvis:

  1. En person lider av nærsynthet eller langsynthet. For forebygging og forebygging av disse sykdommene. Den konstante bruken av briller hjelper til med å styrke øyemuskulaturen, opprettholder deres elastisitet, forhindrer at linsen endrer seg, og dermed opprettholder og forbedrer synsskarpheten.
  2. Det er en følelse av tretthet i øynene, hvis bildet noen ganger dobler seg, på grunn av langsom fokusering av øyet.
  3. Det er behov for å bli kvitt små rynker rundt øynene, mørke halvsirkler under de nedre øyelokkene, som ikke er forårsaket av en sykdom, men av en langsom blodforsyning.
  4. Som en tilleggsbehandling for nesetetthet.
  5. Det er et problem med søvnløshet, det er irritabilitet.
  6. Vedvarende hodepine etter å ha jobbet bak skjermen.

Derfor, hvis det er tegn på tretthet i øyet, hodepine, hvis det oppstår små rynker rundt øynene, vil massasjeglass være en god hjelper til å løse disse problemene..

video

De viktigste kontraindikasjonene for bruk

Hvis du bestemmer deg for å kjøpe en enhet for øyemassasje, bør du oppsøke lege for å sjekke helsetilstanden din, fordi enheten har sine egne kontraindikasjoner.

Det er forbudt å bruke enheten til personer med problemer som:

  • lavt blodtrykk;
  • inflammatoriske og smittsomme sykdommer i øynene;
  • hvis øyets linse er kunstig;
  • skadet hud rundt øynene;
  • forkjølelse eller andre sykdommer som provoserer en økning i kroppstemperatur;
  • ondartet svulst;
  • netthinneavløsning;
  • grå stær;
  • forverret kronisk sykdom;
  • hodeskader, brannskader;

I tilfeller der en person har nevrologiske sykdommer, kan ikke briller til massasje brukes, men legen kan tillate massasje bare etter undersøkelse. Etter øyeoperasjoner avhenger bruk av en massasje av tillatelse fra øyelege. Hvis du har kontraindikasjoner, bruk en massasjeenhet.

Variasjoner av moderne massasjer

Massasjebriller for øynene skapt av kinesiske og amerikanske forskere på et felles prosjekt. Disse glassene gjentar formen på den øvre delen av ansiktet..

Produsenter representerer et stort antall forskjellige typer massører. Funksjoner, programmer, modus, design er veldig forskjellige. Før du tar et valg i retning av en bestemt enhet, må du vurdere eksisterende typer og bestemme deg for de nødvendige funksjonene.

Det er flere typer massasjeglass for øynene:

  1. Akupunkturmassasje. Den viktigste effekten på øynene er mekanisk. Inne i en slik enhet, gummierte eller silikonmunnstykker som ligner små fingre. Ulike hastighet og intensitet på trykket på biologisk aktive punkter gir en avslappende effekt på huden rundt øynene. Med en utmerket oppvarmingseffekt, toner enheten musklene i øyet.
  2. Akupunktur-magnetisk. Dette apparatet er universelt. Som et resultat av handlingen elter silikondyser forskjellige områder rundt øynene, og slapper dem derved av. Det er en restaurering av blodsirkulasjonen, blodstrømmen forbedres, henholdsvis øker oksygentilførselen til celler. Magnetiske pulser påvirker alle områdene rundt øyet..
  3. Spa-enhet for massasje. Denne enheten brukes til å eliminere kosmetiske feil. Det eliminerer små rynker rundt øynene, forbedrer hudtonen, strammer huden på øyelokkene.
  4. Enheten med ultralyd. Denne enheten har ikke en mekanisk effekt på øynene. Men pulsen som apparatet avgir er i stand til å eksfoliere døde epitelceller forsiktig.

Ingen grunn til å kjøpe alle slags massører. Det er enheter som gir omfattende pleie. De har både forebyggende og terapeutiske egenskaper..

Magnetisk akupunkturutsikt

En magnetisk akupunkturmassasje masserer de peri-okulære sonene. Denne handlingen skjer ved hjelp av silikonfingre, som er plassert inne i glassene for massasje. De elt biologisk aktive poeng.

Det er magneter i endene av silikonmassasjene, de lager magnetiske felt. Under påvirkning av disse feltene blir blodsirkulasjonen og stoffskiftet bedre.

På grunn av dette får cellene i øyet en tilstrekkelig mengde oksygen, begynner å bli oppdatert aktivt og gjenoppretting av synsfunksjoner.

Ved hjelp av briller for massasje kan du ikke bare forbedre synet, men også eliminere tegn på øyetthet. Mørke sirkler under de nedre øyelokkene forsvinner, små rynker blir jevnet ut..

Ved hjelp av massasjeprøver og deres effekter av et magnetfelt på huden, oppstår en avslappende effekt. Tretthet forsvinner fra øynene, hodepine forsvinner. Disse sonder analyserer de nødvendige sonene..

Varigheten av en økt er 4-5 minutter. Økten skal gjennomføres om morgenen og om kvelden. Med stor arbeidsmengde kan du gjøre en ekstra økt mens du jobber bak skjermen.

Hovedeffekten på øynene er nettopp magnetfeltet. Og massasjedyser, som virker på akupunkturpunkter, gjør massasje til en fullstendig avslappende prosedyre.

Forskjeller mellom Healthyeyes og Gezatone

Gezatone-massøren har effekter av akupunktur, varme og massasje. Ved massasje gjenopprettes blodstrømmen, hudens tilstand rundt øynene forbedres. Som andre øyemassasjeapparater, er Gezatone en maske som ligner briller..

Festingen til hodet er laget av en elastisk stropp, som kan justeres, avhengig av volumet på hodet.

Bruk av en massør vises for de som jobber mye tid bak skjermen.

Er det sant eller skilsmisse at en massør forbedrer synet? Det har en effekt som slapper av øynene, lindrer hodepine. Hyppig bruk forbedrer synsskarpheten..

Det har også en foryngende effekt på huden rundt øynene. Det har kontraindikasjoner. Før du bruker det selv, må du gjøre deg kjent med dem.

Healthyeyes Eye Massager er produsert i USA. Denne enheten har ni eksponeringsintensitetsprogrammer. Tiden for prosedyrene per dag er 20 minutter, ikke mer. Massøren ser ut som briller, bare større i størrelse.

Som et resultat av arbeidet med massøren forbedrer øyets blodsirkulasjon, som et resultat av at huden rundt øynene er mettet med oksygen, noe som utvilsomt påvirker huden godt. Toner opp musklene i øyet, noe som fører til muskelavslapping.

Forskjellen mellom disse massasjeapparatene fra hverandre:

  1. Design. Hver produsent lager sine egne unike briller, som skiller seg fra et annet selskap når det gjelder farge, funksjonalitet.
  2. Vibrasjon. Vibro-funksjonen er bare tilgjengelig på Gezatone-briller..
  3. Programmer. Gezatone massager har 9 programmer, i motsetning til Healthyeyes-briller, som har 4 intensitetsprogrammer.

Sannhet eller skilsmisse som det hjelper

Ulike effekter på huden av en massasjeenhet har forskjellige effekter..

Avhengig av type briller er resultatet av behandlingen som følger:

  1. Under magnetisk-termisk massasje gjenopprettes blodstrømmen og mer oksygen kommer inn i cellene i øyevevet, og elastisiteten til blodkar øker. Metabolismen blir bedre. Dette eliminerer mørke sirkler under øynene og små rynker..
  2. Trykket på visse punkter toner og normaliserer mikrosirkulasjonen i karene.
  3. Vibro-massasje gjør huden rundt øynene glatt og tonet.
  4. Eliminerer tretthet, lindrer belastningen på øynene.
  5. Følsomhet for lys avtar når du er overarbeidet.
  6. Forbedring av hudfarge.
  7. Hvis du lider av søvnløshet på grunn av konstant arbeid i nærheten av skjermen, vil massasjebriller løse dette problemet. Etter å ha blitt utsatt for øynene med disse glassene om natten, vil søvnen være sunn og sunn..

HealthyEyes for Vision Recovery - Sann eller skilt?

Jeg har fått nærsynthet siden jeg var 11 år gammel. Og praktisk talt ingenting hjelper med å forbedre synet, bortsett fra aldersrelaterte endringer (jeg er 53 år).

Selvfølgelig ville det være fint å tro at bare bruk av spesielle massasjeglass vil hjelpe øynene.

Men de hjalp ikke niesen min, synet hennes siden barndommen er svakt, og årlig vedlikehold av hans nivå på klinikken er nødvendig for dem. Filatova.

Bildet viser hva massasjen er utført nøyaktig, og hvor steder. Dette skal hjelpe de som nettopp har begynt en forringelse av synet, øyeutmattethet kjennes. Men for å hjelpe dem som har vært syke med øynene i lang tid, vil de ikke hjelpe.

FARLIG MEDISIN

BADBED.RU: kosttilskudd, enheter, svindlere

Medisinsk utstyr

Massasje Неalthy Øyne for øynene. Anmeldelser og priser

Besøkende våre spør om HealthyEyes Eye Massager. Dette er en enhet for den såkalte magnetiske akupunkturmassasjen i området rundt øynene. Selgere av enheten snakker om det faktum at Healthyeyes er en utvikling av amerikanske forskere basert på gamle kinesiske praksiser. Det er imidlertid ingen bevis for dette. Enheten er produsert i Kina, det er ingen informasjon om produsenten og mottakeren i Russland. Uttalelser om at enheten er anbefalt av Helsedepartementet i Russland er også i tvil, siden Healthyeyes generelt er fraværende i registeret over medisinsk utstyr til Roszdravnadzor. Mange nettsteder som selger Healthyeyes har ingen dokumenter for dette produktet. Vi antar at navnet "Healthyeyes" er en betegnelse på en gruppe kinesiske massører (ikke navn), kjøpt av russiske handelsmenn for distribusjon på CPA-nettsteder og andre handelsgulv.

Effekten av denne massøren på salgssider er beskrevet annerledes: Moderate annonsører rapporterer om fordeler som å lindre utmattethet, spenning og forebygging. Det kan antas at Healthyeyes i noen tilfeller er i stand til en slik effekt. Men de fleste selgere nøler ikke med å hevde at dette produktet er i stand til å gjenopprette synet (i 95% av tilfellene) og har "revolusjonerende" egenskaper som til og med er upraktiske å tale. De fleste av dem er oppført i vårt medisinske bedragerimateriale. Dessverre kommer mange kjøpere fremdeles over slike markedsføringstriks..

Omtaler om Healthyeyes, selvfølgelig, i tillegg til annonseringsanmeldelser på salgssider, er ganske rotete og få. I alle fall kan ikke bekreftede fakta om "mirakuløs helbredelse" bli funnet. Minimumskostnadene for Healthyeyes starter fra 2-3 tusen rubler. Men generelt avhenger prisen på et så tvilsomt apparat bare av selgeres arroganse og dine, kjære lesere, troverdighet.

For å oppsummere: Healthyeyes er en kinesisk øyemassasje av tvilsom opprinnelse og kvalitet. Ikke solgt på apotek, har ugjennomsiktig dokumentasjon, er ikke registrert hos Roszdravnadzor. Denne massøren er ikke beskrevet i anerkjente medisinske kilder, og det er ingen anmeldelser fra praktiserende øyeleger om det. Hvis du, kjære besøkende, har tilleggsinformasjon om Healthyeyes, vennligst legg igjen en kommentar.

Andre øyeenheter på vår hjemmeside: Massager Revoskin

HealthyEyes Eye Massager

Beskrivelse

Oppmerksomhet: les hele vurderingen av dette verktøyet nedenfor, som viser effekt og resultat av bruk, bruksanvisning, egenskaper og sammensetning, ekte anmeldelser av kunder og spesialister, indikasjoner og kontraindikasjoner, informasjon om hvordan man skiller en original fra en falsk.

Antallet personer med synsproblemer vokser hver dag. Til de vanlige problemene som fører til nedsatt syn, er det lagt til forskjellige skjermer, som vi bruker mesteparten av tiden vår på. Den moderne livsrytmen fører til at vi bokstavelig talt føler at vi ser verre. HealthyEyes, en øyemassasje, vil bidra til å stoppe disse prosessene og forbedre synet. Den originale, amerikanske utviklingen på bare 15 - 20 minutter om dagen vil gi deg tilbake til den gamle årvåkenheten. Du kan bruke smarttelefonen, nettbrettet, sitte ved datamaskinen i lang tid og ikke bekymre deg for synet ditt med denne massøren.

HealthyEyes-poeng - skilsmisse eller sanne?

La oss starte vår anmeldelse med et så viktig spørsmål for alle som “HealthyEyes juks? Hva sier ekspertene? ” Ektheten og effektiviteten til en bestemt behandlingsmetode forårsaker alltid opphetet diskusjon på nettet. Du kan finne ut om briller selv hvis du skriver inn søkemotoren “HealthyEyes reviews”.

Videre vil vi vurdere anmeldelser fra vanlige mennesker og meningene fra oftalmologespesialister.
Massasjeren besto de amerikanske kliniske forsøkene og beviste effektiviteten. Mer enn 90% av pasientene dobler sin nåværende synstilstand. Alle forsøkspersoner bemerket betydelig lettelse etter bruk av massøren og en midlertidig forbedring av synet. I følge testresultatene fikk HealthyEyes relevante sertifikater og tillatelse til å selge i andre land, inkludert i vårt land..

Hvordan fungerer HealthyEyes Massager??

Massasjeapparatet er et par briller med silikon “fingre” på innsiden. Permanente magneter settes inn i fingertuppene. Når du slår på enheten, i henhold til et gitt program, begynner fingrene å bevege seg, og masserer overflaten rundt øynene. Hastigheten og massasjetypen velges med knappene. Enheten trenger ikke å holdes, den er festet med en praktisk fleksibel stropp.
Fordelene ved å bruke HealthyEyes:

Når du opprettet enheten, ble det amerikanske selskapet inspirert av ideene til kinesisk akupunktur. Analogt med østlig teknikk påvirker fingermassasje biologisk aktive punkter som er ansvarlige for arbeidet med øynene. For å forbedre effekten, var fingrene utstyrt med en spesiell mekanisme som var ansvarlig for massasjebevegelser. Som et resultat, etter bruk av massøren, er det en generell lettelse av øyespenning, og synet blir tydeligere. Denne effekten oppnås ved å forbedre blodsirkulasjonen og muskelmassasje..

Ved regelmessig bruk av massøren blir en midlertidig positiv effekt permanent. Mange pasienter gjenoppretter 20 til 80% av synskvaliteten uten kirurgi.
Å bruke briller tre ganger i 5-7 minutter om dagen er nok, det viktigste er at den totale tiden for bruk av briller per dag ikke overstiger 20 minutter.

Hvordan du raskt skiller en original fra en falsk?

Et stort antall forfalskninger og kolleger av lav kvalitet som eksisterer på markedet, rammet den amerikanske produsentens omdømme. For å gi kundene et kvalitetsprodukt som er gunstig og ikke skadelig, tok selskapet et dristig steg og begrenset det åpne salget av HealthyEyes. Du kan kjøpe en ekte massasje bare på det offisielle nettstedet. Hvis du kjøper en massasje i annenhåndsmarkedet eller fra forhandlere, må du først ta hensyn til utseendet på pakken (som på bildet), så vel som til glassene i seg selv. På esken skal det være inskripsjoner på russisk eller engelsk, fargen på pakken er turkis. Hvis brillene har et mistenkelig utseende, tekst av dårlig kvalitet eller inskripsjoner på andre språk, er dette en falsk.

Hvem er sunn Øyne egnet for?

Et stort pluss av denne enheten er at HealthyEyes ikke har aldersbegrensninger, det passer alle, fra skolebarn til eldre. Først av alt brukes den til behandling. Når en lege foreskriver briller til deg, skal du ikke skynde deg og løpe til nærmeste optikk. HealthyEyes kan være billigere og eliminere behovet for å bruke briller hele livet. Den andre gruppen forbrukere velger en massasje for forebygging. I utgangspunktet er dette folk som jobber for en PC, de må sitte foran skjermen i mange timer om dagen, og en garanti for sunt syn vil ikke skade dem. Den siste gruppen av forbrukere velger HealthyEyes ganske enkelt som et godt middel for avslapning. Hyggelige sensasjoner fra bevegelsen av “fingrene” er med på å slappe av, lindre ikke bare visuelle, men også generelle spenninger.

Legeromtaler om HealthyEyes:

Vi ba de beste øyeleger om å fortelle oss om deres erfaring med massøren..

Her er anmeldelser av leger om HealthyEyes:

- Andrey Viktorovich, Moskva, leder for oftalmologiavdelingen:

”Det er synsproblemer, som enten ikke er mulig å behandle eller skyldes kirurgisk inngrep, men prosentandelen av slike tilfeller er veldig liten. De fleste av problemene med syn er forårsaket av ukorrekte arbeidsmåter med en datamaskin og annet utstyr. Øynene må få hvile for å gjennomføre spesielle gymnastikkpauser, men det gjør vi rett og slett ikke. HealthyEyes eliminerer behovet for at våre pasienter skal tenke på hvordan de skal organisere arbeidet og fritiden på riktig måte. Det er nok å slappe av og sitte i glass om morgenen, til lunsj og om kvelden i 5 minutter og glemme den konstante bruken av briller, linser og dyre øyelege undersøkelser. ”

- Alexander Alexandrovich, St. Petersburg, øyelege ved en privat klinikk:

“Da klinikken vår åpnet, ble flere HealthyEyes-poeng kjøpt i behandlingsrommet, øyelokalet. Vi fulgte opplevelsen fra utenlandske kolleger og valgte disse massasjeapparatene for deres kvalitet, pålitelighet og, viktigst, effektivitet. Gjennom årene har briller bare vist seg fra den beste siden og bidratt til å kvitte seg med alvorlige problemer selv for de menneskene som hadde tenkt å operere. Nå har prisen på briller sunket, og alle kan kjøpe en massasje eller et par til familien for å forhindre det. "

HealthyEyes Kundeomtaler:

“Jeg er student, og i løpet av øktene, når øynene er spesielt stressede, begynte synet å synke betydelig. Først prøvde jeg å ikke ta hensyn, for over tid falt alt på plass, men på den siste økten ble en kraftig hodepine lagt til og optometristen sa at synet kanskje ikke en gang ut igjen. Etter råd fra pårørende kjøpte jeg meg massasjebriller og ble positivt overrasket over resultatet. En måned senere forsvant problemene mine, synet mitt var 100%, og brillene mine går nå rundt på slektningene mine og løfter hele familiens blikk. ”

”Med alderen, som alle andre, begynte synet å avta. Hun ble undersøkt, øyelegen sa at det ikke var noen alvorlige problemer, at dette var aldersrelatert og anbefalte mer hvile. Men denne situasjonen passet meg ikke. Jeg fant HealthyEyes-briller på Internett, studerte anmeldelser og bestemte meg for å bestille. Jeg bruker den bare for andre uke, og resultatet er allerede merkbart, jeg ser bedre, skjemaene er blitt tydeligere, generelt likte jeg virkelig brillene. ”

Hva er prisen og hvor du kjøper HealthyEyes?

Dessverre kan du ikke kjøpe en massasje på et apotek eller andre butikker. Sammen med den økende populariteten har antall forfalskninger økt, slik at du bare kan kjøpe HealthyEyes på vår offisielle hjemmeside. Dette kan gjøres veldig enkelt, bare klikk på knappen nedenfor og bestill varene. Du kan velge levering til alle regioner i landet vårt, i tillegg til at HealthyEyes-prisen på produsentens nettsted er den laveste.

For å kjøpe HealthyEyes Eye Massager i Ukraina, Russland, Kasakhstan, Hviterussland eller noe annet CIS-land, klikker du på "Bestill nå!" -Knappen og legg inn bestillingen.

Viktig: Når du legger inn en bestilling på vår offisielle hjemmeside til leverandøren, forsikrer du deg mot å motta falske produkter, få en garanti og ikke foreta et forskudd, ettersom det er patentert, har et kvalitetssertifikat, har bestått kliniske studier og har bevist dens effektivitet.

Forum

Massasjebriller

Massasjebriller

Skrevet av Caril fredag ​​20. juli 2007 01:54 kl.

En venn tok fyr av at det ser ut for meg at det ikke vil være til stor nytte. Kanskje noen hørte om dem eller til og med brukte?

Skrevet av Dimas fredag ​​20. juli 2007 01:56 kl.

Skrevet av Caril fredag ​​20. juli 2007 17:56 kl.

Meldingen er klistret. ”20. juli 2007, 1839

Dimas skrev Tin, men hva betyr det? Beklager uvitenhet, selvfølgelig, alder. halt etter.

Jeg har en lignende ting, jeg ble interessert på en eller annen måte og kjøpte det rimeligste alternativet, for en prøveperiode for å si http://beauty-shop.ru/cash/info/233.html

Forskeren fra meg er ikke viktig, jeg fikk ikke et øyeblikkelig resultat, jeg hadde ikke nok mot og tid til lange, regelmessige og metodiske studier. Så bare IMHO

1. Skader virkelig ikke. Noe avslapning for øynene er imidlertid tydelig, og som etter massasje. Så når datamaskinen ikke slipper seg selv etter 8-10 timers arbeid, og øynene begynner å kjefte, får jeg det og bruker det. Med tro som får deg til å føle deg bedre. Den samme sausen.

2. Når du kjøper, hvis det kommer til dette, bør du spesielt sjekke riktig tilpasning av alle sonder til et bestemt ansikt. Så i denne designen vibrerer hele instrumenthuset, som visstnok hviler mot de biologisk aktive punktene i øyestikkene med gummiprober med spesielle tips. Hele strukturen er montert på hodet med en gummiklemme. Så i mitt tilfelle hviler kroppen, med et vanlig trekk i ansiktet, salen på nesen, og mesteparten av vibrasjonsenergien går direkte til beinet, noe som er ubehagelig og reduserer styrken til vibrasjonene selv på tweaks. Hendene må hele tiden og nøyaktig vedlikeholde enheten for å sikre komfort og effektivitet. Så i butikken er det viktig å prøve i aksjon og prøve å velge det beste som er tilgjengelig.

Spørsmål nr. 7830 "HealthyEyes"

artikler

Våre tjenester

vi er i sosiale nettverk

bli med oss
og følg med på siste nytt!

Kontakt

125047, Moskva, st. 3. Tverskaya-Yamskaya, d. 56/6
Skrive et brev

Driftsform

Man-fre: 9.00-19.00
Lør: 9.00-18.00

2001-2020 © Konovalov Oftalmologisenter
LISENS NR.LO-77-01-018300
kart over nettstedet

Nettstedsutvikling
RA "Second Breath"

Gjør en avtale!

Operatøren av kundesenteret vil kontakte deg i klinikkens arbeidstid for å bekrefte posten og avklare mottakelsestidspunktet.

Spør et spørsmål

Vi trekker oppmerksomheten mot det faktum at på nettstedet er det leger som jobber direkte i oftalmologisenteret i Konovalov. Leger svarer på spørsmål på nettstedet og i vår Vkontakte-gruppe på fritiden fra mottak av pasienter. I denne forbindelse må du behandle med forståelse for en mulig forsinkelse, men ikke et eneste spørsmål blir stående uten oppmerksomhet.

Be om tilbakeringing!

En telefonoperatør vil kontakte deg i løpet av klinikken.

HealthyEyes - Massasjebriller for å forhindre synsproblemer

I vår alder med høyteknologi blir mennesker i økende grad konfrontert med problemet med synshemming. En stor andel yrker innebærer å jobbe på en datamaskin, fritid er ofte også forbundet med en PC, og i arsenalet til nesten hver person er det et nettbrett, telefon og e-bok. Med en slik belastning lider øynene veldig, smerter, ubehag vises og synet avtar gradvis. Det er selvfølgelig ikke mulig å ekskludere elektroniske dingser fra livet i dag, men det er også umulig å ødelegge helsen din dag for dag.

HealthyEyes - Skilsmisse eller ikke?

Til dags dato kan du på apotek finne mange medikamenter hvis handling er rettet mot å forbedre synsskarpheten og fjerning av forskjellige smertefulle symptomer. Effekten av slik behandling er kortsiktig, i tillegg koster medisiner mye penger, slik at deres vanlige kjøp kan påvirke en persons budsjett alvorlig. Svært ofte kjøper folk penger uten å tenke på kontraindikasjoner og mulige komplikasjoner. Det er umulig å spøke med oftalmologiske lidelser, og enda mer er det uforsvarlig å velge en terapimetode. Senest dukket det opp en innovativ utvikling av spesialister fra Amerika - HealthyEyes øyemassasjebriller.

Fordelene med akupunkturmassasje ble kjent for tusenvis av år siden, og i dag har forskere brukt kunnskapen fra tibetanske vismenn for å lage et unikt apparat som kan virke på visse punkter på en slik måte at nerveavslutningene aktiveres. Metoden for akupressur brukes ikke bare til å behandle synsproblemer, men også for å bekjempe mange andre sykdommer. Massasjebriller er helt ufarlige for helsen, så denne behandlingen passer for absolutt alle, uavhengig av kroppens fysiologiske egenskaper.

Den presenterte enheten besto en rekke laboratorieeksperimenter og ble testet på en gruppe av personer. Som et resultat av studien var det mulig å konstatere at dens regelmessige bruk ikke bare forhindrer synssvikt, men også har en rekke andre positive effekter. HelsiAis vil ganske enkelt være uunnværlig for de som bruker mye tid på datamaskinen og TV-en, kjører bil og ofte blir lei. Få mennesker tror at konstant hodepine, smerter i bakhodet, søvnløshet, svakhet, irritabilitet og dårlig arbeidskapasitet er konsekvenser av belastning på øynene. Disse massasjeglassene er indikert for bruk i tilfeller der:

  • du lider periodisk av angrep av migrene og hypertensjon;
  • øynene dine er vannige og reagerer smertefullt på sterkt lys;
  • i ro og i totalt mørke føler du prikking eller ser lyse blinker;
  • du kan ikke sove på lenge;
  • legg merke til at du ikke ser så bra i det siste som før.

På Internett kan du se forskjellige priser for den presenterte enheten, men på den offisielle hjemmesiden for i dag er en pris indikert under hensyntagen til aksjen - 1490 rubler. Levering skjer også til andre land i nærheten av utlandet. Skynd deg å legge inn bestillingen din i nær fremtid for å spare betydelig!

Fordelene med HealthyEyes

Den presenterte nyheten fra amerikanske eksperter har ingen analoger i dag, og den har en rekke fordeler i forhold til andre metoder for å bekjempe synshemming:

  • briller har ingen kontraindikasjoner;
  • de er laget av kvalitet og trygge materialer;
  • vekten er bare 120 g, slik at de ikke forårsaker ubehag under bruk;
  • godkjent av helsedepartementet og ledende eksperter innen oftalmologi;
  • lar deg nekte skadelige medisiner, briller og linser.

Utstyr

HealthyEyes er laget av høykvalitets og ufarlige materialer - plast og silikon, samt metallkomponenter. Innsiden av glassene er utstyrt med spesielle små, myke fingre som skaper vibrasjoner og massasje. De fungerer på strøm og batterier, så det er veldig praktisk å ta dem med deg på turer, du kan også koble dem til en datamaskin eller bærbar datamaskin ved hjelp av en USB-port.

Alle materialer er grundig testet, så du trenger ikke å bekymre deg for allergier, utslett eller hudirritasjoner..

Handlingsprinsippet Helsi Ice

Massasjebriller utfører mange forskjellige oppgaver og gir en fantastisk effekt:

  • avslapning og stressavlastning. HealthyEyes er en flott måte å avlaste stress etter en lang og hard dag. Enheten vil stimulere de nødvendige punktene, samt forbedre blodsirkulasjonen, slik at du kan slappe av og få bare enorm glede, som ikke kan sammenlignes selv med et besøk i spaet.
  • Forbedrer hudens tilstand. Huden rundt øynene er veldig øm, og det er i dette området rynker og andre aldringstegn vises i utgangspunktet. I tillegg, hvis du ser dårlig og konstant myse, må du sørge for å anskaffe et nettverk av ansiktsrynker for tidlig. Takket være normaliseringen av blodsirkulasjonen, vil huden din bli elastisk og mer elastisk.
  • Forebygging av nedsatt syn. Eksperter som jobbet med opprettelsen av denne massøren, sier at nesten 100% av de frivillige som deltok i studien, bare to måneder etter at prosedyrene startet, bemerket at visjonsindikatorene ikke bare ikke forverret seg, men også nærmet seg normen.

Etter at du har begynt å bruke denne enheten, vil du føle at du ikke er så sliten lenger, du vil få mye bedre søvn, bli kvitt alvorlig hodepine og øyesmerter, vondt og tyngde i bakhodet, og viktigst av alt: du vil se bedre.

Hvordan å bruke?

Bruksanvisning er veldig enkel. Du trenger bare å ta på deg brillene, lukke øynene og trykke på av / på-knappen. Forsikre deg om at de sitter tett mot øynene, men ikke i noe tilfelle. Enheten er montert på hodet med et praktisk gummibånd, som lar deg justere størrelsen. Den fungerer i forskjellige vibrasjonsmodi, slik at du selv kan velge den mest komfortable.

Prosedyren bør utføres flere ganger om dagen i 3-5 minutter. Økten vil være så hyggelig at du kan glemme tiden og ikke ønsker å slå av HealthyEyes. Det er for slike tilfeller det er gitt en tidtaker som vil fungere til rett tid.

Kontra

Alle kan bruke HealthyEyes, men som alle andre terapeutiske metoder har den noen kontraindikasjoner. Disse glassene skal ikke brukes hvis du nylig har hatt øyekirurgi, en hodeskade, en forbrenning, hvis du lider av betennelse, dermatitt eller hvis huden i dette området er hardt skadet. Etter å ha et av overtredelsene ovenfor, er det bedre å utsette kjøpet til full utvinning.

Hvordan komme seg?

Du kan kjøpe den presenterte enheten bare på Internett. Den har ennå ikke gått i salg, så det er umulig å finne det i apotek eller spesialforretninger. På grunn av den økende populariteten til massasjeglass, har antall ressurser som selger kinesiske forfalskninger av lav kvalitet nylig økt, noe som ikke bare ikke gir et positivt resultat, men også kan utgjøre en alvorlig helsefare. På mange fora kan du se ekstremt negative anmeldelser om et mislykket kjøp, de ble bare skrevet av folk som ble offer for uærlige distributører. Ikke stol på noen, og bestill HelsiAys bare på produsentens offisielle nettsted. For å gjøre en bestilling, må du fylle ut et kort skjema, oppgi dine personlige data og bekrefte kjøpet. Du trenger ikke å bekymre deg for forskuddsbetaling, du betaler ved mottakelse av pakken.

Konklusjon

Føler du at du nylig har begynt å bli dårligere og stadig opplever ubehag etter en lang stund foran en dataskjerm? Vil du ikke bruke briller eller linser? Er du redd for at synet ditt skal falle enda mer, og da vil behandling være uunngåelig? Uoppløselige problemer eksisterer ikke! HealthyEyes er tre i ett: terapi, forebygging og nytelse.

Sunne øyne

Massøren for synlige sunne øyne bruker spesielle programmer i arbeidet sitt. Samtidig tar det hensyn til de anatomiske trekkene i periorbital regionen og lokaliseringen av akupunkturpunkter.

Massøren har 22 fingre, som er laget av silikon. På grunn av dette blir fingrene selv myke og elastiske, og materialet er helt trygt og forårsaker ikke allergi.

Disse egenskapene gjør bruk av Healthy Eyes massager mer effektiv for synsproblemer. På spissen av hver finger er en magnet med konstant kraft. Det siste er ganske sterkt, siden det er laget av en legering av sjeldne jordartsmetaller.

I midten av enheten er det en mikromotor, som er ansvarlig for utførelsen av et gitt program, hvorav det er ni.

Hvordan fungerer Healthy Eyes Massager?

På grunn av akupunktureffekten fører massøren av sunne øyne til følgende effekter:

  • Avslapping av øyemuskulaturen;
  • Forbedring av blodtilførselen i eksponeringsområdet;
  • Eliminering av muskelspasmer;
  • Bli kvitt følelsen av tretthet;
  • Når de utsettes for et konstant magnetfelt, forbedrer ikke bare blodstrømmen, men også metabolismen;
  • Med regelmessig bruk av simulatoren er det en forbedring i synet.

Anbefalinger for bruk

For å oppnå maksimale resultater når du bruker Massøren for sunne øyne, anbefales det å gjenta prosedyrene hver dag. Tre økter på 3-5 minutter kan utføres per dag. Den totale eksponeringstiden skal ikke overstige 20 minutter.

Kontaktlinser må fjernes før du bruker Healthy Eyes massager..

Før du bruker enheten, må du plassere batterier i den som er kjøpt separat. Etter det, ta på en massasje og velg en modus. Ikke glem å stille en tidtaker.

Kontraindikasjoner for bruk av sunne øyne-massør er:

  • hode skader;
  • inflammatoriske øyesykdommer;
  • brannsår;
  • tilstand etter operasjonen.

Sunne øyne pris

Butikkprisen for enheten (med levering) i apotek og spesialiserte butikker for medisinsk utstyr er 2.300 rubler.

anmeldelser

Hvis du, dine venner eller slektninger brukte denne enheten, vil vi være takknemlige for tilbakemeldingene du la igjen:

* Beskrivelsen er basert på instruksjonene for enheten og er ikke en annonse eller et offentlig tilbud.

Anmeldelser av leger, samt kontraindikasjoner til massasje for øyne Healthyeyes


Av forskjellige grunner har millioner av mennesker på planeten synsproblemer. Den mest effektive måten å forbedre synet ditt er gjennom kirurgi. Imidlertid har ikke alle råd til en slik prosedyre, og den er ikke egnet for alle på grunn av forskjellige faktorer. Men bevaring av syn er veldig viktig for en person, fordi visjon er det som lar oss se verden rundt oss, forstå den og føle.

Derfor leter mange etter måter å forbedre synet, opprettholde det og opprettholde et godt syn..

En av måtene å gjenopprette funksjonen til det visuelle organet er en ny oppfinnelse, Healthyeyes Eye Massager. Hva denne nye enheten er, hvordan den fungerer, om anmeldelser av leger og om kontraindikasjoner vil bli diskutert nærmere.

Om enhet

Healthyeyes Eye Massager er en akupunkturmassasje med magnetiske spisser. Enheten har 9 modus, takket være hvilken du kan justere intensiteten på innvirkningen av enheten på synsorganet.

Enheten er spesielt relevant for de som allerede har synsproblemer, og for de som ønsker å unngå dem. Healthyeyes Eye Massager er ifølge leger godt egnet for de som lider av mild nærsynthet. I tilfeller av alvorlig nærsynthet, så vel som hyperopi, bør enheten brukes under tilsyn av erfarne spesialister.

Slik fungerer Healthyeyes Massager

Healthyeyes Eye Massager ser ut som briller med massasjefingre laget av silikon. På grunn av dette er massøren fullstendig sikker og forårsaker ingen mekaniske skader. Små magneter er installert på toppen av fingrene, som stimulerer bestemte punkter rundt øynene, og forbedrer dermed blodomløpet og utøver en gunstig effekt på det berørte området..

Enhetene er batteridrevet. Den optimale tiden for en økt er 5 minutter. Alle har råd til en slik luksus. Faktisk arrangeres det alltid små pauser under arbeid, så hvorfor ikke bruke dem lønnsomt? Massøren krever ingen ekstra handlinger, bare ta på brillene og slå på enheten, slapp av i en komfortabel stilling. Den maksimale tillatte eksponeringstiden for enheten på 24 timer er 20 minutter, noe som tilsvarer fire økter. Etter bruk av enheten er det best å ta ut batteriet før neste bruk..

Massasje fordeler:
• Helse-sikkerhet med riktig bruk og fravær av kontraindikasjoner;
• Komfort og komfort;
• Effektivitet etter 2 ukers bruk;

En slik anordning for å støtte synet er passende å anskaffe ikke bare i tilfeller av synssykdommer, men også for å forhindre synsnedsettelse. Det anbefales å bruke Healthyeyes øyemassasje for langvarig og konstant arbeid ved datamaskinen, med konstant arbeid under kjøring og med store belastninger. Vær oppmerksom på oppskrifter med bilder: enkel og velsmakende.

Kontra

Healthyeyes Eye Massager har en rekke kontraindikasjoner, som alle andre apparater designet for behandling. Kontraindikasjoner inkluderer følgende faktorer:
• Forverrede smittsomme sykdommer;
• hode skader;
• Nevrologiske sykdommer;
• Øyesykdommer av inflammatorisk art;
• Hudlesjoner rundt øynene;
• Utsett operasjoner på synets organer;

En rekke kontraindikasjoner er ganske alvorlige, derfor kan de ikke ignoreres. Før du begynner å bruke Healthyeyes øyemassasje, bør du ikke bare gjøre deg kjent med kontraindikasjoner og anmeldelser fra leger, men også sørge for at bruk av enheten i et bestemt tilfelle er helt trygt og ikke skader. For hjelp og råd er det best å oppsøke øyelege.

Omtaler fra enheten fra spesialister

Til tross for at Healthyeyes øyemassasje blir mer og mer populært og blir aktivt annonsert på Internett, er legenes meninger om det kontroversielt. Dessuten er det veldig enkelt å snuble over en falsk enhet, som som regel ikke er bra, for ikke å nevne det. At det kan være utrygt for helsen. Derfor, før du kjøper en enhet, må du nøye studere markedet, lese anmeldelser fra virkelige kunder og ta det riktige valget.

Og hva sier legene selv om denne enheten. Er dette et universalmiddel for synsproblemer, eller er det bare nok en markedsføringsaffære??

Dmitry Adreyevich, øyelege (Moskva)

I en tid med teknologisk fremgang faller visjonen vår i raskt tempo. Med konstant arbeid med en datamaskin, og til og med med en smarttelefon, anstrenger en person øyeeplet, fokuserer på små detaljer, glemmer å blinke og fratar blikket riktig fuktighet. Å lade for øynene til mange ignorere, med henvisning til mangelen på tid. Healthyeyes Eye Massager løser dette problemet, da det bare tar 5 minutter for øynene dine å slappe av og få riktig omsorg.

Du trenger imidlertid ikke å gjøre noe i det hele tatt. I medisin er dette selvfølgelig en ny enhet som hjelper til med å slappe av øynene, lindre spenninger og stress, noe som gunstig påvirker øynens helse. Behandler massøren forskjellige sykdommer? Det er for tidlig å snakke, men i alle fall er det en flott hjelper på veien mot sunne øyne..

HealthyEyes Eye Training Goggles - Anmeldelser

Negative vurderinger

På apotek er denne simulatoren ikke til salgs, ellers ville prisen være skyhøy. Bestill gjennom nettstedet, så tar de deg direkte hjem.

Direktøren ved NovuMed svarte på innlegget gjennom HeadHunter, ble invitert til et intervju, nesten uten å spørre om tidligere arbeidserfaring, og begynte å snakke om lyse utsikter. Hun gikk på praksisplass, der regissøren lærer spesialister hvordan man kunstig lager hype, at det er veldig få produkter igjen, sier de skynder seg å kjøpe, hvordan man skyver den. Kort sagt ren svindel. Jeg jobbet ikke der.

dette er i Russland Healthyeyes øyemassasje 2 - 3 tusen rubler. I Kina koster det 300-500 rubler.

Fordeler:

Brillene er sannsynligvis gode, men de lot meg ikke se dette, leveransen er rask.

ulemper:

Varene ble solgt til meg 3-5 ganger dyrere enn de faktisk koster, KAZECOTRANZIT LLP klarer ikke å komme igjennom. Dette er en svindel, og de gir ikke forbannelse om klienter, de tjener dumt penger på bedrag.

detaljer:

Jeg kjøpte disse brillene fra leverandøren av KAZECOTRANZIT LLP 18. november 2015. Men disse brillene fungerte bare 1 uke. Jeg trodde at batteriene var døde, gikk og kjøpte Durasell-batterier av høy kvalitet (utløpsdato til 2019), jeg satte - glassene fungerer ikke igjen. Hva er det? Jeg ringte støttetjenesten i Kokshetau på tlf. 8777000063, ingen tok opp telefonen i en time, vel, endelig, svarte jenta meg, i en halvtime spurte hun meg om jeg hadde droppet massøren eller kanskje noen andre droppet den. Jeg sa at jeg ikke droppet, jeg bor alene, ingen droppet, da begynte hun å spørre om batterier og igjen spurte om dem en million ganger, kort sagt, tålmodigheten min knakk, er det mulig å håner en klient sånn? Jeg kjøpte disse brillene for 9900 tenge, så finner jeg ut at deres røde pris er fra 650 - 3500 tenge. Jeg ble også lurt av å selge varene flere ganger dyrere enn prisen. Hva skal jeg gjøre og hvor jeg skal vri meg. La meg bytte ut produktet, fikse problemet eller til slutt returnere pengene.
. Folk, Kasakhstan, kjøper ikke varer fra leverandøren av KAZECOTRANZIT LLP verken i Astana eller i Kokshetau, bestiller ikke. De bedrar og det er umulig å nå dem, de gir ikke garantier. Dette er en svindel.

Fordeler:

ulemper:

Ekstremt lav kvalitet til en fantastisk pris! Fare for praktisk bruk! Forvent synshemming fremfor forbedring!

Plastkåpe av lav kvalitet. Det er ikke et eneste stempel på produktet som indikerer selskapet eller produsenten. Det viktigste - fra å bruke det er ikke forbedring, men det kan være en forringelse av synet

Fordeler:

ulemper:

Bestilte lignende briller. De kom fra Novosibirsk. Det ser ut til at de endrer beliggenhet og nettsteder. Poeng hentes fra barnas designer (det virker som pennies av tilfeldige forbipasserende å tjene og bakrus). Jeg satte inn batteriet med vanskeligheter. Jeg tar den på, alt rister (ikke herder, men lamslått). Jeg ringte operatøren, jenta svarte at det ikke var noen "hoved" på plass, og det er alt. Gjentatte samtaler ble ikke lenger besvart. Det er ingen juridisk adresse (kontor). Jeg bestilte de samme nye brillene fra dem for å snakke med operatøren. Hun ringte, og jeg uttrykte klagene mine, og hun svarte: "Jeg beklager, det er ingen" hoved "på plass." De vil ringe deg tilbake. Allerede det andre året "venter på en samtale." "Interessant" (jeg skrev et annet ord på dette nettstedet før, men jeg savnet ikke sensur. Det viser seg at alt er sivilt og seriøst. Jeg liker allerede dette nettstedet) selgere jobber på Internett.
Og videre. På dette tidspunktet brøt Megafon (Internett) sammen og jeg lette etter en eller annen forsterker for å forsterke signalet. Og snublet over en eller annen mirakelapparat (antenne), som fanger ALT. Og jeg la merke til den samme naturen i utformingen av nettstedet, i kommentarene til deres faste kommentatorer (svindlere). Som at de kjøpte og alt fungerer. Selv om virkelige mennesker nærmest forbanner dem og deres enhet. Og når det sto på deres hjemmeside, da ble linjene fremhevet, som de sier nettopp hadde kjøpt antennen sin fra Khabarovsk og lignende. De vil si at alt er spredt (tatt fra hverandre) som varme kaker. Dette er psykologiske triks av svindlere.
Som et resultat kjøpte jeg en ekte forsterker (ikke dyr), og den fungerer virkelig. Om det, en gang senere og mer detaljert neste gang, hvordan vil stemningen og tiden (gratis).

Nøytrale anmeldelser

Fordeler:

lindrer tretthet i øynene

ulemper:

korrigerer eller gjenoppretter ikke synet

Poeng tilsvarer det deklarerte designet. Det er flere driftsformer, med forskjellige vibrasjonsmodi. Under bruk vibrerer kulene rundt huden på øynene, med svak smertefulle følelser, ganske tålelige. Som et resultat av påføring fjernes spenning fra øynene. Ved regelmessig bruk ser huden rundt øynene bedre ut, fine rynker rettes ut. Som angitt av produsenten har imidlertid synet ikke blitt påvirket av synforbedring, det vil si at det ikke korrigerer eller gjenoppretter. Under bruken av briller i 3 måneder begynte ballene i tentaklene å fly ut.

Fordeler:

bra for å redusere belastningen på øynene

ulemper:

dårlig geometri av briller

I fjor kjøpte jeg en massasje for øynene. Hvis du viser hva det hjelper for å forsikre produsenten, vil det ta lang tid å skrive. Du kan finne ut av det selv ved å lese påskriften på esken. Kort sagt fra alt. Produsenten, som du kanskje antar, våre trofaste venner er kinesiske. Midt i dette mangfoldet av fordeler, ble jeg tiltrukket av muligheten til å redusere den kortsiktighet som jeg fikk tilbake på skolen, i syvende klasse. Siden den gang prøvde jeg mange ting for i det minste å redusere det litt. Resultatet er null. Står som en sovende.
Massasjens arbeid er selvfølgelig basert på hundre år gammel kinesisk akupunkturmedisin. Kineserne lovet uten å blinke et øye at hvis du ærlig følger instruksjonene, så vil du bokstavelig talt om 40 dager miste en diopter. Ok, jeg tror vi tar en titt. Og han begynte å studere hardt. 40 dager har gått. Akk, synet har ikke blitt bedre. Jeg antar at jeg er en veldig grådig person, tenkte jeg, jeg vil ikke skille meg med nærsynthet.
Nå om massøren selv.
Den er laget av billig plast. Magneter settes inn i massasjefingrene. Hvorfor vet jeg ikke. Jeg tror dette er en hyllest til mote. De er nå elsket å bli satt inn overalt. Det er en magnet - utmerket! Så en god, nyttig ting. Formen på glassene er ikke den beste. Når du tar dem på, faller ikke massasjefingrene alle steder rundt øynene der du vil. Ledelse er enkel. Tre knapper. Den ene er på, de andre to er modusvalg. Denne mirakleenheten fungerer enten fra to fingerbatterier, eller fra nettverket. Med lengden på strømledningen var kineserne tydelig grådige (omtrent en meter). Det vil ikke være nok, ikke nok. Jeg må dra skjøteledningen.
Når det gjelder sensasjonen etter massasjen, kjennes virkelig litt avslapning. Kanskje er det bra for å redusere belastningen på øynene, hvis arbeidet er assosiert med langvarig bruk av en datamaskin.
Den lovede reduksjonen i rynker og poser under øynene skjedde ikke.
Og likevel, under operasjonen av massøren, overføres vibrasjoner til nesebroen. Kanskje dette kan hjelpe i behandlingen av forkjølelse eller bihulebetennelse, jeg kunne ikke sjekke for mangel på disse.
Når det gjelder å bli kvitt andre livsgleder: søvnløshet, press, hodepine, så var det ikke mulig å bekrefte dette igjen, på grunn av, takk Gud, fraværet av slikt.
Det gjenstår å håpe på andre otzoviks.
Det er et mirakel å massere 1550 rubler. med rabatt.
Takk for at du leser til slutt..
Ikke vær syk. Lykke til!

Positive anmeldelser

Jeg er 49 år. Med alderen ble synet dårligere, øynene begynte å bli trette. Jeg har en slik jobb at jeg må bruke briller. Om kvelden blir øynene veldig slitne, det er spenning og hodepine. Jeg så en kunngjøring om sunne øye-massasjebriller på Internett, leste anmeldelser og bestemte meg for å bestille. Pakken kom veldig raskt. Den første dagen prøvde jeg dem. Om morgenen, til lunsj og om kvelden i 5 minutter. Jeg ble positivt overrasket da jeg på slutten ikke følte en dag med spenning i øynene. Eksternt ser massøren ut som store briller med "myke fingre" inni. Du bare bruker den, legger den på, legger deg og slapper av. Massøren fungerer både fra strømnettet og fra batteriene. Generelt begynte jeg å trene hver dag i 15 minutter. Etter 2 uker glemte jeg spenningen i øynene. Og jeg måtte endre poengene fra +2 til +1,5. Hodet mitt sluttet å gjøre vondt. Et annet pluss - rynker rundt øynene avtok. Hvem som har poser under øynene, disse briller vil sikkert bli fjernet.

Som nevnt ovenfor, reagerer spesialister positivt på den unike enheten. En effektiv massasje har fantastiske funksjoner. Når du bruker massøren, må du være forsiktig så du ikke søler væske, for ikke å ødelegge enheten. Derfor kan du ved hjelp av et unikt emne utføre medisinske prosedyrer på egenhånd hjemme..

Etter påføring av massøren vil øyemuskulaturen slappe helt av, og følgelig vil blodsirkulasjonen bli bedre. Verktøyet hjelper til med å eliminere tretthet og spenning. Det er verdt å merke seg at enheten må brukes etter at du har gått gjennom en konsultasjon med en øyelege.

Jeg trodde ikke engang på å gjenopprette synet ved hjelp av magnetisk massasje, men jeg kjøpte disse brillene for å slappe av øynene etter en arbeidsdag ved datamaskinen.

Til å begynne med, litt uvanlig, er det et lite trykk på øynene, men etter 5 minutter legger du ikke merke til det. Det slapper av ypperlig, øynene etter dem som om søvnen bare piper seg selv.

Jeg bruker 3 ganger om dagen: til lunsj på jobb, rett etter det og om natten. Hver gang i 10-15 minutter. Dessuten påvirker massasjen tilsynelatende det intraokulære trykket, for fra bruken av disse brillene sluttet hodet ikke å skade meg.

Som massasje er det flott, men visjonen vil ikke komme tilbake, så 4.

Unike briller lages med det formål å massere i øyeområdet. En hyggelig og smertefri prosedyre er veldig enkelt og enkelt. Mange leger råder pasientene sine til å bruke et unikt verktøy for raskest mulig gjenoppretting av synet. Det er verdt å merke seg at enheten utelukkende bruker batterier. Øyeleger hevder at et nyskapende medikament ikke kan brukes på mer enn tjue minutter. Verktøyet har ingen analoger og forårsaker ikke bivirkninger. Men personer med visse skader eller sår i ansiktet, bør avstå fra å bruke enheten..

Den første økten skal vare i fem minutter. Med påfølgende handlinger kan tiden gradvis økes. Før du gjennomfører en økt, anbefaler eksperter deg å slappe helt av. Med et spesielt installert belte kan du enkelt justere enheten.

Jeg bestilte min kone på Internett det rimeligste kinesiske apparatet da hun begynte å klage på at øynene hennes hadde vondt mye etter datamaskinen. Ved første øyekast ble massøren ikke imponert: han kom i en krøllet boks, det var ingen instruksjoner på russisk, de ble sortert ut tilfeldig og bruker Google. Overraskende nok har massøren jobbet ordentlig i halvannet år! Kona er veldig fornøyd, hun sier at hun har blitt flinkere til å se, øynene hennes er ikke vanne og skader ikke, og til og med visstnok strammet huden. Nå planlegger vi å bestille en avansert enhet med tilleggsfunksjoner.

Min barnebarn fikk meg til å kjøpe denne superenheten da jeg så at jeg ikke kunne legge en tråd i nålen. Jeg var enig i hennes argumenter. Tross alt er dette ikke en medisin eller en operasjon, men kostnadene er tilgjengelig for alle. Det er veldig praktisk og til og med hyggelig å bruke briller. Bare ligg i sengen og nyt en delikat massasje. Etter to ukers bruk følte jeg at healthyeyes øyemassasje virkelig fungerer. Jeg har blitt mye tydeligere å se, og etter favorittrekken min gjør ikke øynene vondt i det hele tatt.

Jeg er student, og i løpet av øktene, når øynene er spesielt stresset, begynte synet mitt å avta betydelig. Først prøvde jeg å ikke ta hensyn, for over tid falt alt på plass, men på den siste økten ble en kraftig hodepine lagt til og optometristen sa at synet kanskje ikke en gang ut igjen. Etter råd fra pårørende kjøpte jeg meg massasjebriller og ble positivt overrasket over resultatet. En måned senere forsvant problemene mine, synet mitt var 100%, og brillene mine går nå rundt på slektningene mine og løfter familiens blikk..

Jeg, som mange med lite syn, bestemte meg for å gå til laserkorreksjon. Men på sykehuset, da jeg tok tester, rådet en kvinne meg til å prøve massører av sunne øyne for øynene. Jeg trodde at jeg fortsatt ikke mistet noe, og skrev ut poeng fra den offisielle siden. Nå kan jeg ikke få nok. Visjonen min kom nesten igjen, selv om jeg har brukt den i litt over en måned. Nå kommer slektninger og naboer til meg som et behandlingsrom for å helbrede øynene mine og gjenopprette synet. Og alle merker at enheten virkelig er effektiv. Så jeg råder alle, en god ting.

Dmitry Adreyevich, øyelege (Moskva)

I en tid med teknologisk fremgang faller visjonen vår i raskt tempo. Med konstant arbeid med en datamaskin, og til og med med en smarttelefon, anstrenger en person øyeeplet, fokuserer på små detaljer, glemmer å blinke og fratar blikket riktig fuktighet. Å lade for øynene til mange ignorere, med henvisning til mangelen på tid. Healthyeyes Eye Massager løser dette problemet, da det bare tar 5 minutter for øynene dine å slappe av og få riktig omsorg.

Du trenger imidlertid ikke å gjøre noe i det hele tatt. I medisin er dette selvfølgelig en ny enhet som hjelper til med å slappe av øynene, lindre spenninger og stress, noe som gunstig påvirker øynens helse. Behandler massøren forskjellige sykdommer? Det er for tidlig å snakke, men i alle fall er det en flott hjelper på veien mot sunne øyne..

På jobb bruker jeg mer tid på datamaskinen. Jeg begynte å merke at over tid begynner øynene mine å bli slitne raskere og raskere og miste klarheten. Som jeg vet, vises dette veldig negativt på synet. Under konsultasjonen med øyelege fant hun ut at synet hennes hadde falt noe, noe som betyr at det trengtes akutt behandling. Jeg ville tross alt ikke bruke briller. Etter å ha konsultert med arbeidskolleger, lærte jeg at på Internett kan du bestille massasjebriller som ikke bare eliminerer øynetretthet, men også gjenoppretter synet. Jeg bestemte meg for å bestille. Jeg brukte briller daglig vekslende programmer. Visjonen ble gjenopprettet, men ble rammet, som en lege. Jeg anbefaler alle.

Jeg har brukt HealthyEyes Eye Massager i over ett år, og i løpet av denne tiden har det selvfølgelig dannet seg en viss mening om dette apparatet, som jeg faktisk vil dele med deg. Det første og sannsynligvis hovedpoenget med å oppsummere resultatene fra alle...

HealthyEyes-briller er en fantastisk ting! Øynene mine var også trøtte på datamaskinen, og hodet mitt satte konstant. Men siden jeg fikk disse brillene, glemte jeg helt veien til apoteket for piller. 20 minutter. en dag - og øynene dine blir ikke lei, og du føler deg bare som en annen person!

Kule poeng! Å kjøpe, trodde ikke en gang at de kan være så effektive! Øynene slapper av 100%, en mini-økt, og igjen kan du gå tilbake til jobb ved datamaskinen :)

Fordeler:

ikke dyrt, hyggelig, det er en terapeutisk effekt.

ulemper:

Massøren drives av fingerbatterier. Masserende handling direkte på ansiktshuden utføres ved å vibrere selikonfingre i endene som er magneter. For å få en behagelig følelse når du bruker disse brillene, må du velge lengden på stroppen. Lengden på stroppen velges ved prøving og feiling. Hvis for eksempel når massøren jobber, føler du ubehagelig trykk på huden på silikonfingrene eller blir flittig i ørene eller omvendt
veldig svakt føle vibrasjonen til massøren, må du øke eller redusere lengden på stroppen. I alle fall er det lengden på stroppen som du vil være komfortabel med brillene. Jeg er sikker på dette siden hver av gjestene mine, som jeg foreslo å prøve handlingen til denne massøren, kommenterte følelsene mine som hyggelige. Jeg ble overrasket over at øynene mine sluttet å vanne etter to dager med bruk av briller, når jeg gikk ut om vinteren. Ærlig talt om to dager en slik effekt.

Fordeler:

vil hjelpe ikke bare øynene, men også nesofarynx

ulemper:

plugg, vibrasjon når du kjører på batterier, fingrene faller ut

Instruksjonene for enheten indikerer ikke om øynene skal være lukket eller åpne under prosedyren. Derfor er det vanskelig å objektivt snakke om dets terapeutiske effekt.
Jeg bruker den i seks måneder. Den positive effekten ved regelmessig bruk merkes. Synskarphet øker kort, lindrer tretthet i øyet etter en datamaskin.
Jeg la merke til en underlig funksjon: når det fungerer fra nettverket, er det en veldig sterk vibrasjon langs nesebroen. Når du kjører på batterier, er vibrasjonen mye mindre og nesten umerkelig. Selv om teorien skal være den samme, men det viser seg annerledes.
Pluggen er helt uegnet for moderne uttak og flyr derfra hele tiden. Jeg må bruke stikkontakter av den sovjetiske typen.
Og skaperne av stoffet holdt taus om at det fjerner overbelastning fra nasopharynx. Nesen varmer perfekt.

Jeg har brukt HealthyEyes Eye Massager i over ett år, og i løpet av denne tiden har det selvfølgelig dannet seg en viss mening om dette apparatet, som jeg faktisk vil dele med deg. Det første og antagelig hovedpoenget med å oppsummere resultatene av alle disse tvistene “for” og “mot” rundt dette emnet, er en påstand om at jeg aldri ble kvitt brillene..

Ja, faktisk regnet jeg ikke med et slikt resultat, når du er over femti, er det naivt å tro at en slags simulator kan løse dine problemer. Miraklet skjedde ikke. Aldersrelaterte endringer er allerede i gang, og som leger liker å si i slike tilfeller, når du i resepsjonen klager over sårene dine: "Vel, hva vil du, alder...". Jeg er ikke spesialist, men jeg forstår at slike synsproblemer, forutsatt at du ikke vil bruke briller eller kontaktlinser, bare kan løses kirurgisk. Men folk vil heller gå med på å gjennomgå hjertekirurgi (hvis operasjonen mislykkes, vil du ikke vite om det lenger) enn å eksperimentere med synet ditt.

Men likevel fikk jeg noe utbytte av bruken av dette enheten, ellers ville jeg ikke brukt det så lenge, og i fremtiden kommer jeg ikke til å stoppe det. Men dette er snarere en sekundær effekt av enheten. Jeg mener det faktum at det virkelig hjelper å slappe av godt etter en hard dag, lindrer tretthet fra øynene (du føler allerede den negative effekten av å tilbringe en hel dag på skjermen). Antagelig har mange opplevd for seg hva uttrykket “trykker på øynene” betyr. Så denne enheten lindrer dette presset på øynene og på whiskyen, og generelt forbedres helsetilstanden merkbart. Nok 10-15 minutter til å ligge på sofaen med enheten foran øynene dine, lytte til den beskjedne brusen hans, føle en mild massasje i øynene, og nå er du igjen full av energi og lyst til å gjøre noe annet nyttig. Og det er det. Ingen grunn til å torturere deg selv med auto-trening, delta i auto-forslag og andre ting som kan være nyttige, men i det virkelige liv fungerer de dårlig. Det at han personlig ikke forbedret synet mitt, betyr ikke noe. Det er mulig at for unge mennesker som ennå ikke er blitt forsømt, vil han virkelig hjelpe. Ikke for ingenting som i tvister om fordelene ved massasje-akupunkturpunkter ble så mange eksemplarer knust på en gang, og til slutt er det ingen som nekter fordelen for øyeblikket. Nå, nå noen få ord om selve enheten. Jeg vil umiddelbart bemerke det faktum at det passer veldig godt i periorbital regionen og passer for nesten alle.

I det minste hørte jeg ikke og leste ikke klager fra noen om dette. Personlig fikk jeg inntrykk av at alle de 22 massasjefingrene var i kontakt med ansiktshuden og utførte følgelig funksjonene sine. Faktisk er hele prinsippet for enhetens drift basert på det faktum at kraftige magneter plassert på toppen av hver massasjefinger, med en viss intensitet og frekvens spesifisert av ditt valgte program (det er ni totalt), virker på akupunkturpunktene i periorbital regionen, som følgelig har en positiv påvirker ikke bare øynene, men også hele organismen. Vel, faktisk, hele hemmeligheten.

Og selv om jeg ikke virkelig tror på magnetisk terapi (eksperiment med

“Almag-01” -enhet), men det var verdt å prøve å implementere denne ideen med fordel og komfort for alle. Etter min mening - det var mulig.

Fingrene er laget av elastisk og mykt materiale (silikon), slik at du ikke opplever smerter under vibrasjoner. Massøren veier bare 280 gram og drives av 2 AAA-batterier av typen AAA, slik at du heller ikke føler fysisk stress i ansiktet ditt.

Generelt sett merkes det at når man utvikler enheten ble det tatt hensyn til alle de subtile punktene som bare kunne oppstå i en så viktig og ansvarlig prosess når det gjelder syn. Instruksjonene for bruken indikerer at for å oppnå best mulig resultat, anbefales prosedyren å utføres daglig 3 ganger i 3-5 minutter, men det er problematisk for meg personlig å følge en slik plan, derfor bruker jeg den bare en gang om dagen (10-15 minutter) etter jobb, og selv da, å gjøre dette hver dag, fungerer ikke alltid. Enheten har flere massasjeprogrammer (som jeg nevnte ovenfor - det er ni av dem), på grunn av hvilken du kan trene området rundt øynene med forskjellige intensiteter.

Bare ta på brillene dine, velg et program (jeg anbefaler å endre med jevne mellomrom: det er både nyttig og et mangfold for deg) og legg deg rolig i 10-15 minutter. Kanskje noen vil være skeptiske til en slik metode for å behandle syn, men det at det ikke har blitt verre, og det er plusser, selv om det er av et annet format, tyder på at enheten har livets rett. For noen kan prisen virke overpriset, men hvis du ser, så er enheten ikke en gang, du kjøper den til langvarig bruk. Ytelsen er anstendig, for meg har den fungert som den skal i mer enn ett år med nesten daglig bruk per dag i 15-20 minutter. Ekstra kostnader for vedlikehold er ikke nødvendig, bortsett fra batterier. Vel, som for batteriene, så jeg byttet til batterier i lang tid

“DURACELL” for bruk i husholdningsapparater, fordi det eksperimentelt ble beregnet at dette er det beste pris / kvalitetsalternativet, og i mer enn ett års drift av apparatet har det aldri blitt endret. Gjør en konklusjon selv. Så jeg anbefaler at alle som bryr seg om synsproblemet, må ta hensyn til denne enheten. Det vil ikke være verre, det er testet på seg selv, men fordelen, selv om ikke den du vil ha, vil definitivt få.