Kremoppskrifter bestemor Agafia - eieranmeldelser

Før jeg kjøper kremoppskrifter bestemor Agafia, vil jeg lese om ham vurderingene av eierne, de menneskene som allerede har kjøpt og brukt produktet i noen tid. På denne siden kan du bli kjent med kundenes meninger om produktet. Etter å ha lest anmeldelser, kan du studere egenskapene, se priser, lese videoomtaler, velge en nettbutikk og kjøpe. Hvis du er eier av denne enheten, kan du legge inn anmeldelsen på eiersforumsiden.

Dag og natt ansiktskrem Forlengelse av ungdom Oppskrifter av bestemor Agafia

God ettermiddag jenter!

I dag vil jeg snakke om budsjettfunnet mitt - ansiktskremer fra bestemor Agafia: dag og natt. Granny sine kremer er forskjellige avhengig av alder - opptil 35 år, 35-50 år og etter 50 år. Jeg har designet for en alder av 35-50 år, kalt "Extension of youth." Hva er de gode for? Vi leser videre... Begge kremene er pakket i esker, inne i rør på 50 ml. Det var beskyttende membraner under dekslene, det er et pluss.
I tillegg erklærer produsenten følgende:


Og også på boksen er det tre grunner til å bruke kremdataene:


Det gleder meg, med tanke på at jeg kjøpte slike kremer for 1,5 dollar hver. Om natten på kortet fikk ytterligere 7% rabatt.

Jeg skal starte en detaljert beskrivelse med en dagkrem.


Agafia dagkrem har en behagelig og lett lukt uten kjemiske dufter. Sammensetningen sier at duften er basert på essensielle oljer. Og dette er utmerket, siden det er kjent at essensielle oljer lar de aktive komponentene i kremen trenge dypere inn i huden. Fargen på dagkremen har en lys grønnaktig fargetone, som da ikke forblir på huden.

Slike løfter er skrevet på en eske og på et rør:

Jeg bekrefter at huden etter påføring i ansiktet blir myk og delikat. Fukter og nærer hudkremen veldig godt. Og viktigst av alt - ikke klissete! Sammensetningen er som følger:


Jeg er glad for at det er en solbeskyttelsesfaktor i dagkremen - SPF 15.
I en tid brukte mannen min daglig krem ​​hver dag. Så de begynte å komplimentere ham for at han så bra ut. Altså det samme, kremen har en positiv effekt på huden.
Absorberes daglig krem ​​raskt. Her er fargeprøven:


Nå Night Cream Youth Extension.


Den har den samme lukten. Tro mot fargen er helt hvit. Produsentens løfter er de samme, men litt supplert:

Som du ser, blir det balanserende b-komplekset "Peptiskin" lagt til.
Konsistensen på nattkrem er den samme. Men absorbert litt lenger. Jeg vil si at det er feitere. Etter påføring er det en svak klissethet, hvis du virkelig finner feil. Huden gir næring og fuktighet også. Sammensetningen har flere komponenter enn Day Cream. På bildet med blyant, la jeg vekt på hva som ble lagt til.


Som du kan se, er kremene veldig rike på forskjellige medisinske urter (vi håper at det er slik, fordi prisen på kremen er lav, men det er internasjonale kvalitetssertifikater)
Og her er en nattkremfargeprøve:


Og så, proffene:
- pris,
- naturlig sammensetning,
- tilgjengeligheten av internasjonalt kvalitetssertifikat,
- ikke klissete,
- fukte og nærer huden godt (huden min er fet, mannen min er utsatt for tørrhet).

minuser:
- tviler på at en slik sammensetning for en slik pris
- natten er litt klissete og fet for fet hud (selv om jeg ennå ikke er 35 år gammel, kanskje for eldre hud er den ganske passende).
Generelt - jeg anbefaler! Du kan kjøpe slike kremer i nesten hvilken som helst kosmetikkbutikk..

Mormor Agafia (offisiell butikk)

Oppskrifter bestemor Agafi. Ermakova Agafya Tikhonovna, hun er den berømte bestemoren til Russland, som vet nøyaktig hvilke urter - hva de behandler. Basert på oppskriftene fra den sibirske herbalisten, ble et kosmetisk merke “Recipes of Grandmother Agafia” opprettet.

Som du vet, har urter fra Sibir helbredende egenskaper og forbedrer den eksterne og indre tilstanden til en person. Derfor inneholder sammensetningen av oppskriftene nødvendigvis de mest nyttige og aktive urtene, samt organiske ekstrakter, oljer og andre naturlige ingredienser.

Det særegne ved kosmetiske sammensetninger i innholdet av "smeltevann" i dem, som er skapt i produksjonen, er så naturlig som mulig. Kvalitet er bevist ved protokollene fra det uavhengige LIVING WATER-laboratoriet nr. 1324 av 17. desember 2011. For å ha en såpebase og et tilstrekkelig tykt skum, brukes såperoten og infusjonen av fem såpeurter i sammensetningen. For øvrig er bestemor Agafias såpe det mest kjente produktet av dette merket. Også kjent på linjen er Oppskrifter av bestemor Agafia-sjampo på forskjellige urter.

Den inneholder ikke skadelige kjemikalier, som parabener, mineraloljer, SLS, SLES, silikoner, syntetiske parfymer, skadelige petrokjemikalier.

Sortimentet inkluderer følgende linjer med kosmetikk:

-Oppskrifter av mormor Agafia

-Agafia urter og avgifter for badet

-Fantastisk Agafia-serie

-Agafia-serie på 5 juice

-Urter og avgifter på svart såpe Agafia

En ekstra fordel med produktene er det faktum at på etikettene kan du finne folkeoppskrifter.

Vi håper du er overbevist om at oppskriftene til bestemoren til Agafya uten tvil er:

  1. kvalitet,
  2. naturlig,
  3. helbredelse og
  4. viktigst effektiv kosmetikk,

som du vil føle ungdom og skjønnhet.

Opprinnelsesland: Russland.

Oppskrifter av mormor Agafia

Siden antikken bruker folk naturens gaver, men bare i kunnskapsrike og dyktige hender blir disse gavene virkelig rikdom! Den sibiriske urtemedisinen Agafya Tikhonovna Ermakova fra barndommen visste "hva gress, hvilken trøbbel heler...". Hun mottok reseptene sine fra moren, og den fra bestemoren - naturhemmelighetene videreføres fra generasjon til generasjon. Disse oppskriftene er mange år gamle, og i helbredelse og unikhet overgår de noen ganger resultatene av moderne kosmetologi. Derfor har vi laget en kosmetisk linje basert på tidstestede oppskrifter på sibirsk urteart. Etter å ha utført den nødvendige undersøkelsen, teste og teste dem, har vi valgt det mest nyttige og effektive. De dannet grunnlaget for vår kosmetikk "Oppskrifter av bestemor Agafia".

Krem "Oppskrifter av mormor Agafia"

Krem "Granny Agafia's Recipes": Testresultater

Fordeler

  • Sikker
  • Det har en gjennomsnittlig løfteeffekt
  • Fukter godt huden, jevner fine rynker
  • Forbedrer ansiktsets utseende

ulemper

  • Forbedrer ikke konturen i ansiktet og utseendet på nakken
  • Ved påføring opprettes en svak klissete film som blir mindre synlig 10-15 minutter etter påføring.

I følge de testede indikatorene oppfyller kremen "Recipes of farmor Agafia" sikkerhetskravene og kvalitetsnivået som er fastsatt av GOST, som er angitt i markeringen.

Generelt bekreftet prøven produsentens løfter om å fukte huden, øke hudens elastisitet. Kremen jevner også ut fine linjer. Etter 28 dagers bruk ble det registrert en forbedring i ansiktsets utseende.

Utseendet på ansiktet forbedres litt, kremen fukter huden godt. Ved påføring opprettes en svak klissete film som blir mindre synlig 10-15 minutter etter påføring.

Dag ansiktskrem Forlengelse av ungdom på 35-50 år har en gjennomsnittlig løfteeffekt. På grunn av god fuktighetsgivende og opprettholdende hydrolipidisk balanse på et konstant nivå, øker hudturgoren, og fine rynker blir jevnet ut (noe som fremgår av en økning i størrelsen på deres bredde) og ansiktsets utseende forbedres. Konturet i ansiktet endres ikke. Under kliniske studier ble bivirkninger ikke påvist.

Testrapporter

* Testresultatene er kun gyldige for testede prøver..

Kremoppskrifter Bestemor Agafia nærende for hender og negler - anmeldelser

Om gangen

Gjennomgang: Kremoppskrifter av bestemor Agafia nærende for hender og negler - denne kremen er bokstavelig talt på en gang. Kjedelig fort, og nå med et så stort utvalg er det mer interessante alternativer. Jeg kjøpte den på veien - jeg brukte den og det er nok. Hjemme venter en annen.

Ikke verst

Gjennomgang: Omhyggelig med spissene til neglene, det er veldig praktisk å bruke en slik krem ​​som "Oppskrifter av bestemor Agafia som er næringsrik for hender og negler." I komposisjon er det selvfølgelig ikke så naturlig, men ganske god krem. Den tar godt vare på huden, og neglene ser også bedre ut.

God krem

Plusser: pris, respekterer godt.

Minuser: ikke lagt merke til.

Anmeldelse: Hallo) Jeg personlig liker produkter fra bestemor Agafia. Jeg har også sjampo og en hårmaske. Og jeg er fornøyd med kremen. Jeg kjøpte meg et mislykket middel for å vaske oppvasken - og hendene mine begynte å tørke veldig. Så nå, etter denne "favoritt" prosedyren, smører jeg hendene med denne kremen, og alt er i orden. Myke håndtak umiddelbart) Lukten er behagelig, jeg liker også konsistensen. Han er ikke for tynn. Jeg liker ikke når kremen flyter direkte. For det første er det ikke økonomisk, og for det andre er følelsen i seg selv ikke hyggelig. og fet e... Les mer

Likte ikke

Plusser: fuktighetsgivende huden.

Minuser: dårlig takling av hovedoppgaven.

Anmeldelse: Jeg likte kosmetikk fra dette merket før, men jeg er overhodet ikke fornøyd med dette produktet. Kremen er dårlig absorbert og gir ikke næring til huden i det hele tatt.

Nærende håndkrem.

Plusser: God kvalitet. Rimelig pris. Helbredende egenskaper. Naturlige elementer.

Minuser: ikke identifisert.

Anmeldelse: krem ​​er ganske verdig. Inneholder næringsstoffer og naturlige produkter. I sin sammensetning: ginseng, honning, sitronsaft. Kremen ble laget i henhold til den opprinnelige oppskriften til denne sibirske herbalisten. Takket være denne samlingen av urter, dens bestanddeler, nærer huden på hendene og neglene perfekt. Den jevner også ut og blekner. Hjelper med å styrke neglene og hjelper til med å eliminere sprøhet. Kremen er godt absorbert, gjør huden fløyelsaktig og smidig. Den har en delikat og behagelig tekstur. Han har heller ikke en skarp, men... Les mer

Jeg kjøpte produktene til bestemor Agafi! Min tilbakemelding.

Jeg pleide å behandle henne, for å være ærlig - egentlig ikke, for eksempel billig for bestemødre... På en eller annen måte med ironi... Moren min elsker henne... Og i det siste har jeg lest mange anmeldelser om henne. Interessert i. Det første jeg prøvde var sjampo for alle typer basert på hvete. Lukten er behagelig - urtete, til å begynne med gjorde den seg sur at den var veldig dårlig såpe, det var nødvendig å helle så mye at den skummet... Jeg trodde at den ikke ville vaske hodet, men nei! Nå vant til det. Håret etter ham sluttet å hogge... og vokste tilbake... Jeg kan selvfølgelig ikke si det sikkert etter ham, men likevel... Jeg merket en forbedring.

Ja, samtidig brukte jeg den samme balsamen basert på hvete...

Nå kjøpte jeg gulvet i butikkene til bestemor Agafia, jeg vil fortsette å eksperimentere.

Nå kjøpte jeg en sjampo basert på fem såpeurter, og en balsam basert på 37 urter...

Jeg kjøpte en ansiktsmaske med hvete. Jeg får se hva resultatene er. Jeg har en blandet hudtype og noen steder er den fet, og noen steder er den så tørr at den allerede skreller av, uten krem ​​...

Jeg kjøpte også sibirsk naturlig såpe til et bad for hår og kropp, men i følge anmeldelser på Internett skulle du ikke vaske håret, men som en såpe testet jeg allerede... Jævla, for en kul liten ting! Lukten er fantastisk. Du kan glemme gelen... Det eneste irriterende er at den er så tykk som en balsam og det er ingen dispenser, vi er late mennesker, bortskjemte!

Bestemor Agafia. anmeldelser

Bestemor Agafia. anmeldelser

Lolipop »11. mai 2015 03:53

Legg igjen tilbakemeldinger på kjøpet av bestemor Agafia i denne tråden.

For en detaljert gjennomgang med ekte produktbilder, takk og org. samling minus 1% i noen av kjøpene mine.
Ikke glem å minne i kommentaren til den nye ordren.

Re: Bestemor Agafia. anmeldelser

Belchita »17. juni 2015 19:33

Re: Bestemor Agafia. anmeldelser

Belchita »18. juni 2015 09:13

Re: Bestemor Agafia. anmeldelser

Mary2203 »1. jul. 2015 13:06

Re: Bestemor Agafia. anmeldelser

aniusha »04. august 2015, 11:55

Re: Bestemor Agafia. anmeldelser

nastasiya83 »18. august 2015, 16:27

Re: Bestemor Agafia. anmeldelser

Alena71 »12. september 2015 22:55

Bestilt RBA lotion d / ansiktsrensing. aktiv foryngelse 150, trodde det var en væske, men det viste seg å være en kremet melk, bruker jeg for å fjerne sminke.

Bestilte også masker for ansikt, kropp, babysjampo, fornøyd med kvaliteten, TAKK til arrangøren!

Re: Bestemor Agafia. anmeldelser

EVOL »25. september 2015 15:16

Re: Bestemor Agafia. anmeldelser

OKomarova »13. oktober 2015 16:31

Re: Bestemor Agafia. anmeldelser

Pardita »10. nov 2015 13:22 kl.

Bestemor agafia

På en eller annen måte tilfeldigvis (for ett år siden) tok jeg denne oljen. Og i går, endelig, hendene hans nådde ham. Jeg smurte håret mitt under dusjhetten i 40 minutter. Effekten er rett og slett fantastisk - håret er ett til ett (til tross for at håret mitt ikke er helt lydig - det er umulig å style), det skinner, det skinner allerede. Og myke... det var aldri slik mykhet. Olje fra håret ble lett vasket - 2 ganger all såpe med sjampo. Og det koster bare en krone. Les mer →

virkelig en slik "wow" - såpe, og spesielt for hår? Interessert i bruken av hår. Jenter som deler emnet Les mer →

Kjæresten min berømmer virkelig denne sminken, sier de, organisk. Men jeg synes hun er god eller ikke? Omtaler på Internett om henne er gode. Hva sier du? Hvem brukte den? Hvordan var det? Les mer →

I går dro jeg til butikken og så bestemor Agafias forebyggende anti-varicose krem. Lindrer hevelse, spenning, forebygging av åreknuter. Jeg leste instruksjonene, jeg fant ikke noe om graviditet. Jeg har veldig kronglete ben på kveldene. I det første svangerskapet brukte moren vår kremen mot ødem. Det hjalp, nå kan jeg ikke finne det. Jeg bruker kremen en ren linje fra ødem og spenning. Det ser ut til å være ingenting. Men om kremen til bestemor Agafia hørte ikke noe. Har noen brukt det? Les mer →

Jeg hørte mye bra om maskene til dette selskapet, spesielt om gjær for hårvekst. Her er en: Jeg var sikker på at jeg ville finne det uten problemer, i Auchan (det ble husket at disse kosmetikkene ble solgt der). Men den var ikke der. Les mer →

Jenter, si meg, hvor kan vi kjøpe produkter i St. Petersburg Oppskrifter av bestemor Agafia? Les mer →

Etter å ha lest rave anmeldelser, som vanlig, bestemte jeg meg for å kjøpe. Denne såpen rettferdiggjorde ikke forventningene mine. Det er ganske enkelt kontraindisert for håret mitt - det blir tørt, elektrifisert (selv balsamene sparte ikke), volum null, slem når jeg stylet og fet etter 24 timer. Også for ansiktet ser jeg ikke så stor effekt, selv et par kviser hoppet ut. Fordeler - det lukter godt, og skummer like godt. Nå skal jeg bruke den som dusjsåpe. Les mer →

Jenter, si meg hvor du kan kjøpe RBA i Moskva. Jeg leser lovsomme anmeldelser på forskjellige nettsteder, men jeg vet ikke hvor jeg skal kjøpe. I Auchan var det ingen rive gosh, det er klart at virksomheten ikke selger slike ikke-dyre produkter, den er ikke i Kjæresten. Fortell meg. Les mer →

Hvor kan jeg kjøpe en? Aktivt planteserum for hårvekst Les mer →

Bruker noen jenter fasilitetene til dette selskapet? Hvordan liker du dem? Les mer →

Det var en venn. veldig bra en god jente, fra outbacken, så grei, men ikke dum. Hun flyttet fra det avsidesliggende stedet i forstedene. Jeg bestemte meg for å tjene ekstra penger i Oriflame. Her er en annen trening før du slipper forhandlere og prisgivere av ORiflame-kosmetikk ut i naturen. Treningen kommer til en slutt, alle har allerede hørt på hvordan og hva, hvis og hvorfor, at ORiflame er den kuleste kosmetikken og alt det der. og plutselig bakfra Natasas stemme: "Vel, jeg vet ikke hvordan Oriflame, men jeg har brukt den i så mange år nå. Les mer →

Jenter, snublet i butikken etter produkter av dette merket. Selgeren berømmet produktet så mye at jeg var nysgjerrig. Jeg leste anmeldelser på Internett om denne såpen, de fleste anmeldelser er positive, men det er ikke veldig gode rangeringer. Hvem brukte denne såpen, og faktisk middelene til "denne bestemoren", hva er inntrykkene dine, er det verdt å kjøpe eller ikke? Les mer →

Jeg vil fremdeles ikke kjøpe en sjampo fra en apotek fra å falle ut av Agafias førstehjelpsutstyr, som ble anbefalt på BB. som et resultat, å gå til neste apotek, jeg nettopp kjøpte en sjampo glans og volum av bi brød og bivoks i henhold til oppskriftene til bestemor Agafia. Jeg leste bak den sibirske urtemedisinen Agafya Ermakova råder til å bruke biebrød og bivoks til hårpleie. Bland såperoten med infusjonen av perga, tilsett en skje med bivoks i en bolle med olje, vask hodet med en slik løsning, og folk vil ikke beundre skjønnheten i håret ditt. Les mer →

Nå har jeg prøvd body cream tonic og uvl med Lungwort, krem ​​og hagtorn. Lukten er behagelig, svak, gresskledd. Den vanlige konsistensen, som med de fleste kremer, konsumeres i gjennomsnitt, sprer seg bra, men flyter ikke. Den tas raskt opp, etterlater ikke fete spor og lukt. IMHO Flott krem ​​til en god pris. Les mer →

kan noen vite hvor jeg kan kjøpe? og så i helgen drar jeg til hytta og der vil badehuset mmm unne meg selv Les mer →

eller hvordan lærer vi å spise på vår egen mor! Må du si det? Saaam. Ja, jeg er bedre å lage en maske av et naturlig produkt! Dette er hvor mye cottage cheese som er nødvendig for at barnet skal spise? Les mer →

En liten gave velvære for vakkert å pakke en såpegave. Les mer →

Endte opp sjampo, min elskede Sibir. En annen kjøpte bare ett prinsipp - tilstedeværelsen av en rampe foran butikken. Det er utrolig at du normalt kan gå med en barnevogn til firmabutikken med billige sjampoer Oppskrifter av bestemor Agafia. Rett overfor er det en dyr organisk butikk, men nå er det ingen måte å hoppe på. Les mer →

Hvordan liker du linjen med urtemedisiner "Granny Agafia's Recipes"? Les mer →

Som mange vet har Krim blitt en del av Russland. Vi har varer som vi ikke visste om. Spesielt en serie med sjampo, kremer og masker "Oppskrifter av bestemor Agafia." Det som bestikk meg var at denne serien var uten kjemi. Si meg, vær så snill, hvem som brukte den. Les mer →

Jeg bruker det som blir spist (bestemoren til Agafya, ren linje osv.) Forbruket er veldig stort. Disse sjampoene er flytende. kjæresten liker wella resist. 1000ml koster 1800. Det varer i et år, hun har middels lengde hår. Brukt syoss. Jeg merket ikke mye forskjell med enkle sjampo. Les mer →

Hårmasker Marokkanske og thailandske merker "Planet Organics" - (5-10% brukt) Sjampoer natur siberica (-30%), oppskrifter bestemor agafia (-40%) Les mer →

Din mening er interessant. Alltid på våren og sommeren hadde jeg ikke "fregner" i det hele tatt, og bare under øynene, men da jeg ble gravid, så de ut mye mer (mer som store pigmenterte flekker. Les mer →

Det er bare interessant hvem som bruker hva! i det siste, for omtrent et år siden, konkluderte jeg med om det er dyrt eller billig sjampo. Håret mitt ser ikke forskjellen i det hele tatt. Jeg gikk en gang på Kerastaz, han var rundt 3000 og en balsam til ham for samme pris - jeg kan ikke si at håret mitt skinte, jeg vasket dem på samme måte annenhver dag, jeg led også av å kamme. Jeg prøvde linjen med medisinske sjampoer fra apotek, OrganikShop (det er søppel, for meg personlig). Det siste halve året har jeg brukt oppskriftene til bestemoren min Agafia :) vel, hvorfor betaler man for mye - hvis det ikke er noen forskjell! Les mer →

hvor uten store påslag kan du kjøpe "bestemor agafya"? Jeg kjøpte alt på 36 i en butikk, nå er det ikke der, men i en butikk 2 ganger dyrere Les mer →

Jeg selger ORGANISK kosmetikk og husholdningsvarer, butikker og salonger: Natura Siberika, Organik Shop, Planet Organika, Granny Agafias oppskrifter, Timex, Magrav, Dizao, Skinlight. osv. Pris jeg vil sende på forespørsel. - Ideell for de som leter etter en kompetent og pålitelig leverandør av kosmetikk og forbruksvarer. - Prisklassen inkluderer mer enn 2500 varer. - Faktiske utløpsdatoer. - Høykvalitetsprodukter til en overkommelig pris i attraktiv emballasje. - Alle varer direkte fra leverandøren. - Bare ORIGINALS. - Skriv her eller e-post [email protected] -. Les mer →

I dag hadde jeg besøk hos gynekologen min, en god kvinne)))) Hun forklarer alltid alt forståelig og sverger ikke, selv om det trengs litt)))) Redusert hemoglobin (103) Sorbifer tabletter ble foreskrevet til meg. Som godtok. Er det noen alvorlige bivirkninger ?? Datteren har fortsatt en bytte ned :)) Vel, ingenting, det er fremdeles tid. Magen er kløende, men det er ingen strekkmerker. TTT, så det var det ikke! Jeg håper virkelig det. Jeg smører det med Cream-Balm for.. Healing Hands))) Det ser ut til å hjelpe)) Bestemor Agafia hjalp meg alltid ut)))))) Og her er cupcakes fotopause De sier at Puz er som en gutt av. Les mer →

Jenter som møtte en slik katastrofe bokstavelig talt to måneder etter fødselen begynte å klatre i håret! Håret i seg selv ble kjedelig og som skittent! Jeg bruker sjampo for å forhindre håravfall, lager regelmessig masker for å stimulere hårvekst (bestemor Agafia gjær, skjønnhetsoppskrifter - vekstolje), jeg masserer også hodet mitt om morgenen og kvelden, spiser normal mat. Hvem har allerede møtt dette problemet, og hvordan har du overvunnet det? Les mer →

Hvis noen er interessert, så er her midlene som vi valgte best i 2015: Resultater av 2015A Nå, innen utgangen av året, la oss samle den samme listen over de beste fondene. I en kommentar skriver du merkevaren og serien (hvis noen) av favoritten din FOAM FOR BATH. Hvis alternativene som foreslås av andre deltakere allerede har merket du vil legge til, er det bare å kommentere Og jenter, vennligst skriv navnene nøyaktig. Helst med bilder! Alle samtaler blir slettet! Vi legger igjen bare tilbud! Hvis du tvert imot så merke av fondene du brukte og hun. Les mer →

Mange spør hvorfor jeg ser så bra ut hva jeg bruker. Jeg bestemte meg for å lage et eget innlegg. Så) Organisk kosmetikk er kosmetikk basert på naturlige ingredienser (urteavkok, forskjellige ekstrakter og oljer). Det vil si at slik kosmetikk ikke inneholder SLS, parabener og skadelige stoffer. Slike kosmetikk forynger. Effekten av den er nesten umiddelbart synlig. Slike kosmetikk er ikke så dyre. Les mer →

Forsyningene går tom, det er bare vinter Loxitan Karite igjen, kremen rundt klinikkene, tonic Loxitan angelica, matte Loxitan angelica - rester allerede, om sommeren brukte jeg et par krukker med Clean Line og bestemor Agafia). Jeg kan trekke Loksitan bare på rabatter og kampanjer, dagsklinikkene var ikke spesielt imponerende, og jeg har ikke noe nattkrem..) Jenter, råd hva du skal kjøpe? Luksus kosmetikk kan ikke trekkes entydig. Hvilket apotek liker du? Kanskje fra prof. omsorg? - det er mulig å kjøpe for eksempel Jansen gjennom en kosmetolog. Les mer →

Jenter liker deg en serie med kroppspleie, hår og mer. Hemmelighetene til bestemor Agafia og lignende navn. Tror du rett fra urter? Jeg kjøpte hårolje og et ginseng fotbad i dag. I dag skal jeg prøve)))) Les mer →

Vel, jenter, la oss gå? Det er ingen hemmelighet at jeg er en galning i håret. Jeg sover og ser langt og skinnende hår)) Ved dekret bestemte jeg meg for å aktivt engasjere meg i realiseringen av drømmene mine))) Forleden, fanget slike virkemidler for "Granny Agafia" magnetkosmetikk Les mer →

Jenter, jeg skynder meg å dele oppskriften på en hårmaske, som jeg gjennom prøving og feiling har forbedret litt for meg selv. Jeg bruker to ganger i uken, hele natten, skyll av om morgenen, gjør det for sjette gang, og det er et resultat, håret mitt har blitt livligere og storslått. Så jeg personlig tar alle ingrediensene for øyet, men omtrent en teskje. BURGAN OLJE Ricinusolje SEA-BUCKTHORN OLJE VITAMIN A og E I LØSNING DEMIXIDE AMPULA OLJE GRAFER AGAFIA OLIVE OIL ALMOND OLJE Drue Frø MASCADAMIA OLJE OLJE. Les mer →

Jeg selger nye dufter av ART PERFUME, PARLI, Parfyme fra det 21. århundre, Ponti parfyme, Delta Perfume merker, som er produsenter og eksklusive distributører av parfymer i kategorien masse- og mellommarkeder i Russland. Dufter er ikke forfalskninger, de er originalene og høykvalitetsutviklingen til parfymerier i Russland. Jeg vil sende prisen på forespørsel. - Ideell for de som leter etter en kompetent og pålitelig parfymeleverandør. - Faktiske utløpsdatoer. - Høykvalitetsprodukter til en overkommelig pris i attraktiv emballasje. - Eau de toilette direkte fra leverandøren. - Bare ORIGINALS. - Skriv her (knapp. Fortsett å lese →

Jenter, kanskje noen har også et slikt problem. Jeg vet ikke i hvilken alder jeg begynte å merke at ikke en eneste sjampo passer meg - jeg prøvde både dyrere og billigere fra massemarkedet, det er ingen midler til dyre sjampoer. På en gang kom bestemor Agafia opp til meg, og så igjen - det klør veldig, klør, det irriterer meg direkte. Jeg kjøpte det på et apotek, jeg kjøpte tjærsåpe, sjampo - på ingen måte, som et par dager er det normalt, eller rettere sagt et par ganger å vaske, og så igjen :( Hva kan jeg gjøre? Hvordan... Les mer →

Hallo jenter! Si meg hva slags hårpleieprodukt de forlater hodet i et stort antall (hva annet kan jeg prøve (((eller jeg vil snart være med en liten pinnsvin som en sønn))) Les mer →

Interessert i spørsmålet, hva bruker du? Jeg har aldri kjøpt noe som "ren linje", "bestemor agafya"... som bare ikke var det. og det vanlige massemarkedet og apoteket for 600-700 rubler. sjampo. Og til og med forskjellen la jeg ikke merke til, for eksempel mellom hva slags støy og kloran. henne, selvfølgelig, jeg er enig om alt: hårtype, tetthet, etc. bare lurer på om det er noen fordeler, si sjampo for 220 r. foran en shammun for 80 rubler. Jeg kom til at heller ikke nei enn ja. og betale penger. Les mer →

Natt ansiktskrem Granny Agafia - anmeldelser

Negative vurderinger

  • Påstått naturlig sammensetning
  • Den blir ikke absorbert, og danner en fet film i ansiktet
  • ansiktet "puster ikke"
  • ingen anti-aldringseffekt nevnt

Nattkrem for ansiktet Oppskrifter av bestemor Agafia Jeg kjøpte aktiv foryngelse i Magnit-butikken, da alle kremene rant ut hjemme og jeg måtte smøre ansiktet mitt med noe. Mest sannsynlig ble jeg "forført" av billig, leste nøye sammensetningen av kremen, kjøpte og roet meg ned, sparte litt penger for familiebudsjettet.

På den første siden er det en attraktiv inskripsjon om at kremen inneholder sibirsk ginseng + 7 av de mest effektive aldringsplantene, 5 organiske oljer, 2 anti-aldring og aktiverende komplekser, samt hyaluronisk serum. Sammensetningen av nattkremen Oppskrifter av bestemor Agafia inkluderer: hvit morbær, centaury, mandrakerot, blå phyllodoce, grønn kaffe, tibetansk stein, agurkgras. Angivelig har disse urtene en sterk aldringsegenskap. Ja, listen er imponerende. Lukten av kremen ligner en babykrem fra sovjetiske tider.

Så jeg, etter å ha lest hele sammensetningen av kremen, tok jeg den. Volumet av dette røret er 50 ml, vel, det er lite. Etter å ha smurt for første gang, følte jeg ikke noen aldringseffekt. Kremen er veldig dårlig absorbert, ansiktet har en fet glans, eller rettere sagt, den absorberer ikke i det hele tatt. Etter å ha smurt ansiktet mitt, gikk jeg til sengs, i håp om å våkne opp om morgenen en virkelig skjønnhet. Det var ikke der, jeg vet ikke, kanskje det virket på meg, men ansiktet var hovent, etter å ha påført den fete kremen en ubehagelig følelse i ansiktet, som om det var skittent og ikke friskt. Hele puten i denne svært anti-aldring kremen oppskrifter av bestemor Agafia. Så det er et rør med en "fantastisk" krem ​​på hylla, som ingen trenger, det er bra at det ikke forårsaket allergier.

Jeg vet ikke hva som er en del av denne kremen, men jeg har ikke funnet noe bra for meg selv. Ja, du bør ikke kjøpe billige kremer, fordi de liker alle ting.

"Uviktig" ansiktskrem

  • Absorbert i lang tid, og skaper effekten av en fet film.

Hei alle sammen! Jeg er veldig glad for at du kom over min anmeldelse.

I dag skal vi snakke om en nattkrem for ansiktet Oppskrifter bestemor Agafia "Cellular rejuvenation triple action"

Som hele serien med RBA-produkter, kjennetegnes den av sammensetningen og den store tilstedeværelsen av naturlige komponenter.

Kremen ser lys purpur ut i utseendet.

Kremen er egnet for alle hudtyper..

Produsenten lover cellulær foryngelse med tredobling.

For meg er det bare en natt fuktighetskrem. Dekker ansikt med fet film.

Jeg merket ingen endringer i hudens utseende.

Verktøyet forårsaker ikke kløe og svie. Det er ingen allergisk reaksjon. Men personlig liker jeg ikke den fete masken i ansiktet, kremen absorberes veldig lenge.

Dekker ansikt med fet film.

Rødhet i ansiktet, smerter, svie, tørrhet. Jeg var også heldig at jeg vasket kremen av ansiktet et minutt etter påføring. Ikke bruk, det er farlig! Jeg trodde at virkelig et godt verktøy og for en krone, viste det seg at dette ikke er slik! Jeg har aldri vært allergisk mot noe, bare mot denne møkka. Se for deg hva slags reaksjon en allergisk person kan ha. Vel, det er ikke så billig og bra, og til og med naturlig.

  • Jeg fant ikke, men bare prisen kan.
  • Tette porene
  • ikke naturlig sammensetning
  • null effekt.

Hei alle sammen! Jeg vil snakke om en duett for denne fuktighetskremen om dagen, om natt nærende ansiktskrem for tørr og sensitiv hud fra "Recipes of Granny Agafia". Som et uavhengig produkt ville jeg ikke tatt det, men som et tillegg til dagtid kjøpte jeg det. Jeg tenkte at de sammen ville fungere bedre enn alene.

En krem ​​ble solgt i en slik papppakke (det ville være bedre hvis sammensetningen var mer oppmerksom på den, men ikke brukte penger på pappdesign):

Informasjon om komponenten i sølvioner, tar en fjerdedel av pakken, og om innhold til sist.

Konsistens. Vanlig for kremer, et hvitt stoff, ikke veldig tykt, når det klemmes ut, er det små blodpropper. For meg er den mer lik konsistens som en fuktighetskrem i stedet for en næringsrik. Lukten er ikke skarp, den avgir en medisinsk aroma, tilsynelatende påvirker melilotus officinalis aromaen, vel, eller smakstilsetninger. Kremen tas raskt opp, avkjøles litt og ikke lenge, det er ingen glans eller fettete.

Struktur. Det samme innholdet av kjemiske og syntetiske komponenter, som i fuktighetsgivende dagslys, som er et par for ham. Forskjellen er bare i naturlige ekstrakter, i stedet for skogsbær, salvie og rosa radiola, er det lingonbær, solbær og søt kløver.

Føle. Jeg la ikke en gang merke til bruken av det, hvor enkelt det var. Igjen gjentar jeg at det er mer egnet for hendene enn for ansiktet. Her, nattkremen, likte jeg det bedre for hendene, de er myke, delikate, som fløyel. Og i ansiktet risikerer jeg ikke å legge, for i takt med dagtid tilstoppet de porene mine, kvisene spratt ut, sammenligner ikke huden på hendene og ansiktet. På hendene har jeg normal hud, ikke utsatt for verken fet eller tørr (unntatt vintersesongen og forvitring), og i ansiktet har jeg følsom hud utsatt for allergiske reaksjoner. Så det er ikke vanskelig å fylle porene mine med krem, og det er dette duet gjorde om dagen. Pannen gikk med fargerike kviser som akkurat nå forlot ansiktet mitt.

. Konklusjonen er at jeg fant en god håndkrem til 25 rubler, men det er flere gode midler for dette. Jeg vil ikke ta det, og jeg vil ikke gi deg råd hvis du bryr deg om ansiktet ditt. Dette er en engangs kampanje. Det fungerte, billig betyr "HVORDAN". Jeg tok ham for testing fordi jeg håpet at han, som mange av hans andre brødre i selskapet, ville finne sin plass på hylla mi, men han besto ikke testen. Vi vil fortsette å studere.

Ikke kom, han vil score! Nummer 2

Dessverre passet ikke denne kremen meg. Etter to brukstider om morgenen dukket det opp hevelse i kinnbenene, rødhet og kløe i ansiktet. Kanskje noen ingrediens ikke passet, siden det ikke var problemer med kremallergier før.

Nattkrem for ansiktet fra “Recipes of Granny Agafia” kalt “Renewal of Youth” (35-50 år gammel) Rhodiola rosea + “mye av alt nyttig” ble også kjøpt til mamma. Men hun satte ikke pris på i det hele tatt, uansett hvordan jeg prøvde å tiltrekke henne til den innenlandske produsenten, akk, ah. Hun avviser nesten alle kremene jeg foreslo. Det er ingen mening fra dem, ingen ernæring, ingen fuktighet for virkelig aldrende hud.

Det samme skjedde med denne kremen. Hun brukte det ansvarlig et par ganger, men nei. Den er for lett, for tynn. Og alle nyttige stoffer fungerer på en eller annen måte ikke.

Selv opplevde jeg selvfølgelig også denne kremen. Men også til ingen nytte.

Han er også av en eller annen grunn beige. Ala-bibi-krem. Men generelt virket det for meg at han etterlater flekker og tørker med en tynn skorpe i ansiktet.

Det er bra at han passer noen, men her er oppfatningen i denne anmeldelsen av to unge damer i forskjellige aldre. Meningen er negativ.

Nøytrale anmeldelser

Nattkrem for ansikt Oppskrifter bestemor Agafia "Aktiv foryngelse" - Gratis ost i en musefelle

  • Ubehagelig, som om huden ikke puster.

Nattkrem for ansiktet Oppskrifter fra Agafias bestemor "Aktiv foryngelse" ble nettopp tatt i butikken, prisen er latterlig, og jeg ønsket virkelig aktiv foryngelse.

Det var fristende at sammensetningen inneholder et enormt antall urter (avkok, ekstrakter eller tinkturer, dette er ikke lenger viktig) og de er alle så nyttige, akselererende, regenererende, regenererende, mykgjørende, fuktighetsgivende.

Etter påføring av denne kremen ser det ut til å blomstre.

I bruk tvetydige sensasjoner. Det virker som om kremen ikke er fet, men den absorberes veldig vanskelig. Selv etter en halv time kjenner du det på huden, og jeg gjentar - det er ikke fett, ingen glans heller. Mer som fuktighet som du vil slette. Lukten minnet meg om en slags krem ​​på sminkebordet til bestemoren min, den som var for tjue år siden. Jeg vil ikke bruke den om natten, det virker for meg som ubehagelig, som om huden ikke puster. Må bruke den for hender. De blir mykere.

Nattkremen 35-50 år med Rodila og andre etterlot et dobbelt inntrykk.Jeg likte komposisjonen og emballasjen. Jeg likte ikke lukten (forventet en mer naturlig lukt av urter) og konsistensen (fet, etter å ha brukt barnepike en ubehagelig vaselin-følelse i ansiktet).

Men effekten av bruk er god, ansiktshuden om morgenen er behagelig og glatt. Kanskje jeg bare bruker på nakken.

  • rimelig pris
  • bredt utvalg av hele linjen
  • god lukt

Det er verdt å merke seg at natt ansiktskremen fra Agafya imponerte mye mer enn broren fra serien på dagtid.

Hudtype - kombinasjon tørr med fet T-sone.

Kremen er lett, ikke-fet. konsistens kan kalles gel. Fargen på kremen er hvit. Hyggelig duft.

Sensasjoner etter første bruk:

  • Jeg hadde ikke nok fuktighet umiddelbart. Den ble absorbert og som om det ikke var krem. Imidlertid var sensasjonene de første 5-10 minuttene ganske hyggelige og fuktighetsgivende.
  • Krem tetter porene.

Sensasjoner etter en ukes bruk:

  • Kremen har ført til utseendet på mange kviser i ansiktet.
  • Denne kremen gir ikke næring for huden hele natten.
  • Bevisst høye løfter fra produsenten er faktisk verdiløse.

Resultater og anbefalinger:

  • Det er lite sannsynlig at tørr hud fungerer.
  • Kan ikke brukes som en hel nattkrem
  • Det er verdt å se på brødrene hans i budsjettsegmentet.
  • huden skinner etter bruk
  • en litt merkelig lukt

Det var et angrep av uberettigede kjøp, og det viste seg å være med meg. Generelt sett ganske positivt relatert til dette merket.

Konsistensen på kremen er ganske tykk. Berørt så fett. Det lukter uforståelig for meg enn. Neppe honning eller melk. Noe gress, synes det for meg.

Ikke absorbert for fort.

Huden min er kombinasjon. Så alt skulle ha kommet opp.

Og før jeg la meg, på en grundig renset hud, påførte jeg en dråpe av denne kremen. Og med en rolig sjel sovnet.

Om morgenen er ansiktet mitt som en oljepannekake. Alt lyser. Bueee.

Det er skrevet at kremen gjør huden smidig og smidig, og også metter med vital energi. Jeg personlig la ikke merke til disse effektene..

Men den erstatter veldig godt kremen for hender, føtter og andre deler av kroppen. Så jeg er ferdig med det samme!

Dette er bare krem! Intet mer, intet mindre. Jeg har kombinasjonshud, fuktighetsgivende fra denne kremen er gjennomsnittlig. Kalt et kjøp "niochem".

Kremen er ikke dårlig, men for meg er den fet og tung (jeg har kombinasjonshud). Den har en spesifikk lukt, jeg liker den ikke veldig, men den er tolerant, den er ikke veldig uttalt. Generelt sett er kremen god i kvalitet, jeg bruker den, men jeg tar den ikke en gang til, jeg ser etter noe enklere.

Kremen har en tett, smeltende tekstur, når den påføres, distribueres den lett og absorberes raskt. Veldig behagelig å bruke. MEN - etter 3 - av bruken, om morgenen etter vask med et vanlig middel, strammet huden, selv om dette vanligvis ikke blir observert i meg. Jeg vet ikke, kanskje det er fra en krem, eller kanskje en krem ​​med servant ikke fikk venner og en slik reaksjon fant sted.

Etter å ha lest de positive vurderingene om russisk kosmetikk, bestemte jeg meg for å prøve det. Jeg ønsket virkelig å sammenligne effekten av "vår" med luksuriøs kosmetikk.

Jeg så i supermarkedet Rhodiola rosea dagkrem + 6 av de mest effektive plantene som forlenger ungdommen, nemlig Centella asiatica, irsk mose, Aralia Manchurian, Arctic cloudberry, hvit kamelia, Schisandra chinensis, naturlige oljer og et foryngende fytokompleks jeg bestemte meg for å kjøpe, spesielt den latterlige prisen -30 rubler for 50 ml.

Etter morgenvasken påførte jeg kremen på kombinasjonshuden min. Konsistensen er flytende, har en svakt uttrykt parfyme-sitruslukt og er jevnt fordelt. Et stort pluss er tilstedeværelsen av solbeskyttelsesfaktor +15. Selv om jeg påførte kremen i et tynt lag, var det en stund en følelse av at kremen ikke fikk i seg. Etter min mening er dette den viktigste forskjellen fra luksuriøse kremer som Shiseido og Clinics. Kjære kremer, huden min absorberer øyeblikkelig.... Det virker som om kremen fra Agafia er perfekt for høst-vintersesongen, men til sommeren er den litt fet.

Når det gjelder effekten, blir huden etter en dagskrem fra bestemor til Agafia fuktighetsgivende, mer jevne, tonale produkter er lettere å påføre. Jeg satte en solid fire!

Positive anmeldelser

  • Gjenoppretter ansiktskonturen
  • forynger.

Første gang bestemte jeg meg for å prøve ikke importerte merker, men vår sibiriske ansiktskrem fra bestemor Agafia. Dette er en aktiv foryngelses nattkrem.

Nå om komposisjonen:

Alle ingrediensene dyrkes i økologisk rene regioner i Sibir, inkludert disse;

  • Sibirsk ginseng jevner ut rynker
  • centaury
  • hvit morbærrot og grønn kaffe bremser aldringsprosessen til hudceller
  • blå phyllodoce og mandrake rot berolige og myke huden
  • arnikaekstrakt
  • svart valmuolje
  • rose hofter
  • aprikosfrø
  • kvelden primrose gjenopprette ansikts konturer og gi næring til huden.

Kremen er helt sikker, den gir ikke allergi, da den ikke inneholder parabener, fargestoffer, silikoner og alkohol.

Konsistensen på kremen er hvit, delikat med en behagelig lukt. Ligger lett i ansiktet, raskt absorbert.

Etter en uke med påføring av denne kremen, ble ansiktshuden merkbart frisket og glattet ut. Konturet i ansiktet ble tydeligere. Ansiktet er merkbart yngre.

Jeg er strålende fornøyd med denne kremen, desto mer koster den bare 53 rubler.

Jeg ønsker alle for. prøv denne kremen. Du vil ikke angre.

Hydrater og strammer ansiktskonturen perfekt.

Nattkrem for ansikt Oppskrifter bestemor Agafia "Bevaring av ungdom" - Et fantastisk forhold av høy kvalitet til en lav pris!

  • Billig
  • veldig effektivt
  • fin krem

Resultatet ble hyggelig overrasket til virkelig lave kostnader! Huden min er veldig følsom og reagerer kraftig på alle slags kjemiske ingredienser i kremer, spesielt etter en dusj eller et bad. Men denne kremtesten var veldig vellykket! Kremen tas lett opp uten å etterlate en film i ansiktet, veldig myk, irriterer ikke huden, i motsetning til andre kremer i denne priskategorien. Jeg håper at alle aktive naturlige ingredienser, og omtrent 98% av dem, stemmer. Det er fint å bruke organisk kosmetikk for 50-60 rubler, støtte en innenlandsk produsent! Bra gjort! Russland, fortsett med det! Og da er disse utenlandske selskapene som Avon eller Oriflame lei av ordren!

Totalinntrykk: Utrolig kvalitetsforhold til en lav pris!

  • rimelig pris
  • gjør ansiktet glatt
  • maksimal naturlig sammensetning
  • god lukt

Jeg leste mange negative anmeldelser om kosmetikk "Recipes of Granny Agafia", så når mannen min ga denne kremen (inkludert krem)), for å si det mildt, var jeg ikke fornøyd. Så prøvde jeg. Så prøvde jeg igjen))). Og jeg kom til at kremen er fantastisk. For det første en behagelig lukt, og for det andre, nei. For det første er huden myk og delikat. Kanskje forlenger han ikke ungdommen, men ingen forventer at dette blir krem ​​for 50 rubler. Generelt sett bør ungdom forlenges med en sunn livsstil, og ikke med kremoperasjoner. men det er sååååå fint å bruke denne kremen. Jeg elsker og gi råd

  • sikkerhet
  • kvalitet
  • naturlighet
  • hyggelig konsistens
  • god lukt
  • effektivitet

Nattkremen med ungdomsforlengelsen med Rhodiola rosea har nylig blitt min favorittkrem.

Jeg personlig liker Night Cream i denne serien, fordi lukten er mye mer behagelig, og konsistensen er mye bedre (mykere, lettere, mer øm) enn den samme Day Cream "Renewal of Youth".

Kremen absorberes veldig godt og raskt uten å tette porene. For meg personlig er dette veldig viktig, siden jeg har fet hud, utsatt for periodisk kviser. Og denne kremen, la jeg merke til, provoserer ikke i det hele tatt utseendet deres.

Generelt liker jeg denne kremen fordi den for det første er helt naturlig og derfor trygg for helsen. For det andre er ikke denne kremen så dyr. Og for det tredje er denne kremen laget i samsvar med GOST, som betyr kremens kvalitet i høyden!

Generelt anbefaler jeg denne kremen som et naturlig, rimelig produkt av høy kvalitet. De tre viktigste faktorene i en. Hva kan være bedre?!

  • Lav pris
  • fukter og nærer huden godt.
  • Dårlig opptatt
  • ingen synlig hudforyngelseseffekt.

Jeg kjøpte denne kremen i Eva-butikken. Jeg trakk oppmerksomhet til ham, fordi han fikk rabatt på andre produkter av samme merke - 70%. Som et sekund tok jeg et rør kremgel for øynene til "RBA" "Preservation of youth." Det var et rør med krem ​​- omtrent 100 rubler.

I boksen står det at sammensetningen av kremen er 98% naturlige ingredienser.

Fargerik og vakker emballasje, inne i esken med instruksjoner.

Det aller første jeg likte da jeg åpnet røret, var en behagelig aroma, delikat og urte. Etter påføring ble ikke kremen absorbert umiddelbart, bare etter en stund måtte jeg gå rundt med kremen i ansiktet.

Jeg likte effekten - kremen fukter og gir næring til huden. Om morgenen ser ansiktet uthvilt og friskt ut. På grunn av rynker kan jeg si - jeg følte ingen forandringer.

Generelt er nattkremen i serien "Recipes of Granny Agafia" verdig oppmerksomhet, et godt resultat for denne prisen, bortsett fra noen ulemper.

Et fantastisk verktøy for å opprettholde ungdommelig hud

  • Pris
  • kvalitet
  • takler oppgaven sin

God dag.

Ikke det første året jeg bruker kosmetikk fra dette selskapet. Til slutt bestemte jeg meg for å endre mine dyre inaktive ansiktskremer til en enkel og genial løsning, spesielt siden prisen gjorde meg veldig glad.

Kremen vakte oppmerksomheten min fordi den:

  • For min hudtype.
  • Sammensetningen av ingrediensene er geitemelk og lyngshonning, og på boksen på baksiden er det også indikert panthenol, som fungerer på huden som en helbredende og beroligende
  • Praktisk rør. Høye, smale. Dispenseren er plassert i bunnen av lokket. Hva er veldig praktisk å skvise krem ​​på.
  • Prisen er bare 39 rubler.
  • Et selskap som er testet på seg selv mer enn en gang.

Lukten av kremen er veldig hyggelig. Konsistensfargen er hvit, middels tetthet. Påfør på renset hud om natten. Absorberer perfekt, etterlater ikke en følelse av fettete eller maskefilm.

Jeg er veldig fornøyd med resultatet, og selvsagt råder jeg de andre til personlig bruk. Flott krem ​​til en latterlig pris.

Jeg har veldig forskjellig hud i ansiktet! fet på pannen, tørr på nesen.. på haken vanlig. til felles på alle steder. huden min er annerledes (takk til mamma =))

På råd fra konsulenter i Body Shop, kjøpte jeg meg en nattgel (ikke vaskbar) for problematisk hud. brukte mer enn 700 gni på det.. Jeg ble forvirret av lukten som krem ​​til hælene. men jeg tenkte. Han er for problemhud !! Generelt passet ikke denne kremen meg. Jeg skjønte dette den andre uken.. (bedre sent enn aldri!)

Jeg gikk på dagligvarer og bestemte meg for å gå til kosmetikkavdelingen. gikk lenge.. valgte. Og ikke forvente å se noe verdt i en slik butikk, så jeg den skattede inskripsjonen NATT ansiktskrem RBA. Jeg grep straks boksen ivrig, redd for at hun var den siste, og de ville ta den hvis jeg la henne her alene +))

Jeg visste ikke hva jeg skulle forvente av denne belastningen, for slike penger kjøper du vanligvis en gris i en rase. Men jeg ventet på natten =))

Etter å ha gått ut av dusjen, påførte jeg denne kremen, og det første som førte meg inn i en vill glede var at den ble påført guddommelig behagelig-FIR! selv om jeg la den litt på fingeren. Det var ikke noe klebrig lag.. huden så ut til å være dekket med en silkeklut. og om morgenen er huden som en honningskrubb.. myk og strålende.

Hva vil skje videre. Jeg vet ikke. Men jævlig hvis den vil fortsette å fungere, så kanskje jeg kjøper alle boksene.

  • Godt opptatt
  • ikke fettete
  • fin tekstur

Jeg ville skjemme meg bort med en helt ny hyggelig ansiktskrem. Jeg sto, tenkte jeg, og stoppet ved denne kremen.

Og jeg valgte her på hvilket grunnlag: en fin eske, komposisjon, pris.

  • sedertre lyng - inneholder nyttige tanniner + organiske stoffer, og dette frisker opp og farger ansiktshuden;
  • Sakhalin Astragalus rotolje - mykgjør og fuktighet av huden er utmerket! ;
  • koenzym, retinol og pro-ceramider - vi går ikke dypt inn i all denne vitenskapelige kjemien, med andre ord, alt dette sammen jevner ut rynker og vi blir unge, friske og muntre!

Påfør krem. Konsistensen på kremen er mør, den er ikke fet. Det er ingen klebrighet etter påføring.

Lukten er generelt hyggelig.

Kremen kostet meg omtrent 140 rubler. Normal pris, normal krem. Jeg anbefaler å bruke, jeg likte det!

Helt ærlig er dette røret skrevet etter 50. Men 40, dette er ikke 25 :)) Derfor forholder jeg meg rolig til kremer med slike markeringer. Huden er ikke lenger en ung jomfru, akk)). God krem. Hudtypen min er kombinert, den passer meg perfekt. Prisen er veldig rimelig. Vanligvis tar jeg en serie krem, fra Agafia et par navn, litt fra et annet. Derfor er det ikke bare denne kremen fra serien jeg har. Jeg gjentar: kremen er veldig, veldig god.

Hallo! Jeg vil fortelle deg hvordan jeg oppdaget en ny kosmetisk linje.

Nylig kjøpte moren min en billig FACE CREAM. Moren min blir guidet av hennes valg utelukkende på pris og innenlandsk produsent. Men butikken vurderte ikke at kremen er beregnet på jenter under 35 år. Jeg kom hjem og leste den mer nøye. Og derfor bestemte jeg meg for å gi denne kremen til meg. Først var jeg veldig skeptisk til ham. Men hva ville jeg ikke fornærmet mamma, tror jeg at jeg skal smøre meg et par ganger. Og da jeg begynte å bruke det, så jeg at det virkelig fungerer. Huden ble myk, fine rynker forsvant. Kremen inneholder mange medisinske komponenter: organisk angelica-ekstrakt, ekstrakt av rosa hofter, jojobaolje, babasu-olje, abyssinsk sennepsolje, Amur-fløyelsekstrakt, arktisk skybærekstrakt, hvit ripsfrøolje, malveekstrakt, koko-caprylat (fra kokosnøttolje), cetearylalkogol (fra palmeolje), mineral titandioksyd, vegetabilsk glyserin. Hovedsaken er at den passer for alle hudtyper.

Jeg har brukt det i en måned nå

huden har blitt fløyelsaktig, utrolig glatt, fuktig.

Enn å bruke vanvittige penger på uforståelig hva som er laget av importerte kremer, er det bedre å gå til butikken og kjøpe den innenlandske HEALING-kremen vår