Laser synskorrigering - anmeldelser

Elsket det, oppmerksom holdning.

6. april ble han innlagt på avdelingen med en diagnose av grå stær, øyet kunne knapt skille farger. 7. april ble operasjonen strålende utført av Dr. Sorokaletov Grigory Vladimirovich. Visjonen gjenopprettet nesten fullstendig! Takk for at du har slike leger fra Gud med gylne hender og en sensitiv holdning til våre pasienter! Mer til slike leger. Jeg vil si varme ord til alle ansatte på avdelingen for deres oppmerksomhet og omsorg for pasienter! takke!

Det virket meg nesten umulig å bruke OMS-policyjournalen. Derfor ble undersøkelsen gjennomført for et gebyr.

Jeg ankom ISTC etter lite vellykkede besøk til to andre berømte øyeleger i Moskva. Jeg ble overrasket over omfanget av MNTK im. Fedorova. Dette er bare et imperium innen oftalmologi. De potensielle egenskapene til dette senteret, utstyr, legekvalifikasjoner og gjennomtenkt justering av hele pasientmottakssystemet er påfallende. Og jeg forteller deg dette, gitt at jeg endte opp på et tidspunkt som ikke var veldig vellykket for alle - karantene tiltak i hele landet i forbindelse med coronavirus, når ISTC opererer i redusert modus. Første etasje på klinikken: vennlig sikkerhetspersonell, klar til å hjelpe og foreslå; Rette og vennlige resepsjonister; Hyggelige kasserere som raskt utfører arbeidet sitt. Alt dette ser ut til å være tatt for gitt, men ikke overalt hvor du vil møte det. Jeg likte utformingen av første etasje, designet for personer med mulige visuelle begrensninger, der alle tjenestene til gulvet blir sett på. Personlig, for meg, å føle meg usikker i forbindelse med nye synsfeil, var dette viktig. Primær diagnose på 422 kontor, Dr. Selezneva A.V. Denne legen er en nøkkelfigur i pasienthåndtering. Jeg sier dette som en person som selv jobber i en distriktsklinikk. Dr. Selezneva er en militær leder i sitt slag, som raskt, tydelig og samtidig veldig vennlig tar imot pasientene som ankom. Hun føler at alt er under hennes kontroll. Alle handlinger blir slått sammen, ordene er forståelige, han snakker tydelig og tydelig, veldig vennlig, med en sans for humor og klar til å gjenta hvis du er forvirret og ikke forstår noe. Så hadde jeg en ultralyd med Dr. Cherapkina T.A. Også vennlige og profesjonelle. Ultralyd lager en beskrivelse med bilder og en detaljert beskrivelse (tro meg, dette gjøres ikke overalt). Avslutningsvis kom jeg til Dr. Melnikova T.V., hvis spesialisering først skremte meg (oftalmisk onkolog). Men jeg har problemer med musklene i øyet, og øyelege er akkurat den legen som takler øyets muskler. Takket være Dr. Melnikova, som foreskrev meg behandling, forlot jeg håp og med forståelse for hvilken retning jeg skulle bevege meg i problemene mine. Jeg kommer tilbake om en måned for kontroll. Tusen takk til alle legene og alle ansatte i ISTC. Helse, tålmodighet og suksess.

Jeg, Victor Mikhailovich Charkin, uttrykker spesiell inderlig takknemlighet til teamet Eye Microsurgery, leger, sykepleiere. Jeg uttrykker spesiell takknemlighet til kirurgen Sorokoletov Grigory Vladimirovich for hans gylne hender, for oppmerksomhet og god behandling av pasienter. Jeg kom fra Saratov-regionen blind, og forlater synet. Tusen takk til Glinchuk Natalia Yaroslavovna for hennes snille hjerte. Jeg ønsker alle god helse, utholdenhet og tålmodighet med syke. Forbli den samme typen, imøtekommende, lykke til i dine profesjonelle aktiviteter, ungdom og styrke. Gud velsigne dere alle!

God kafé med deilige desserter og smilende og høflige selgere.

Vi kom til legen som presenterte seg som Sidorova A.V. Jeg møtte ikke en så borisk holdning for pengene mine. Hvor mye moren min led ydmykelse og smerter. Men til slutt gjorde det bare verre (det viste seg at trykket økte fra 27 til 47) etter operasjonen. Og denne appellen kostet oss 64 950 (diagnostikk, analyser, kirurgi). Må gjøre om det andre steder.

De gjorde alt og betalte gjennom kassereren. For å få en kvote, må du gå gjennom de "syv sirkler." Men tilsynelatende, hvis du er på en kvote, er du som pasient ikke interessert i dem..

Prokhorova Tamara Ivanovna 64 år gammel. Jeg kom til klinikken med en diagnose av brudd i netthinnen, legen Normann Kirill Sergeyevich bestilte sykehusinnleggelse 1. mars 2020, ble operert 02.03.2020.Jeg skriver spesielt for de som leser som meg, forferdelige anmeldelser - [. ]. Ja, det er vanskelig å registrere seg, og det er så mange mennesker, men hvorfor blir leger beskyldt for å jobbe utrettelig, hjelpe alle disse menneskene og se tilbake, takket være deres kunnskaper og ferdigheter. Hele tiden jeg var på klinikken, hørte jeg ikke et eneste frekt ord adressert til meg. Alle ansatte er ekstremt fokuserte på arbeidet sitt, overalt er ren og vakker, mat på sykehuset som på en restaurant. For å gjenopprette en slik orden med en slik mengde mennesker, er det nødvendig å prøve veldig hardt for både ledelse og ansatte. Jeg ble innlagt på behandlings- og diagnoseavdelingen, avdelingen er i 4. etasje, holdningen til pasientene er imøtekommende og ekstremt høflig, alle prosedyrer, som forskrevet av legene, blir utført nøye og kompetent. Operasjonsrommet er rent, stemningen er rolig, personalet er veldig vennlig, noe som hjelper deg med å slappe av og stole på fagfolk. Jeg skriver om det så detaljert, for etter å ha lest negative anmeldelser, var jeg veldig bekymret, fanget opp presset mitt og roet meg under operasjonen bare takket være disse snille menneskene i hvite strøk.

Jeg bøyer meg for kirurgen Normann Kirill Sergeyevich og teamet hans, dessverre, jeg kjenner ikke navnene deres, anestesilege og medisinsk personale, for deres støtte, høy profesjonalitet og ekstraordinære menneskelige egenskaper.

God ettermiddag! Jeg vil uttrykke min dype takknemlighet til alt personellet til MNTK im. S. Fedorov i Moskva. 11/08/2018 Jeg gjennomgikk kirurgi, diagnose: komplisert grå stær, lege G.V. Sorokoletov, operasjonen var vellykket. 01/13/2020, hadde jeg en operasjon på det andre øyet med samme diagnose. For den andre operasjonen ba jeg uten tvil om veibeskrivelse til G.V. Sorokoletov. Og operasjonen var vellykket. Om slike leger sier de "en lege fra Gud", og dette stemmer. Jeg var i den første bygningen, og alle ansatte behandlet pasientene våre med respekt og oppmerksomhet. Tusen takk til alt klinikkpersonalet og spesielt til operasjonslegen G. V. Sorokoletov for hans “gyldne hender”. Jeg ber klinikkledelsen legge merke til legenes og alle ansatte i den første bygningen. Med vennlig hilsen Yakovlev S.V. [. ]

Alt er utmerket: renslighet, holdning fra det medisinske personalet og selvfølgelig legen G.V. Sorokoletov.

Reparasjon på klinikken.

Tjenesten er forferdelig, det er ingenting gratis!

Jeg er bare sjokkert over å være på denne institusjonen, og det gjør så vondt at jeg ikke kan ordet det! Alt rister fra en slik holdning, og du kan få et nervøst sammenbrudd. For det første er det praktisk talt ingenting gratis der! Det er en kassa og betalte tjenester i poliklinikken (den tjener visstnok kun ved obligatorisk medisinsk forsikring). Generelt [.] Gjør diagnostikk, frekk. Legen skulle lage en plan for diagnosen din, men dette var det faktisk ikke. Det er meningsløst å ankomme 12:00. Først klokka 08.00 om morgenen, ellers kan disse [.] Avslutte arbeidsdagen allerede klokka 13:00, og du vil ikke ha noen til å stille diagnosen! Generelt mørke! Registratorer boorish, frekk. I nærheten i den medisinske og diagnostiske bygningen utføres undersøkelsen av barneleger og sykepleiere opp til 30 år og ser på noe. Generelt kastet jeg 2600 i vinden og fikk en kneble undersøkelse av analfabeter. Det er forferdelig! Jeg råder ingen! Aldri! Legene er analfabeter! De var ikke interessert i å stille en kvalitetsdiagnose, de ønsket å spytte på klagene og øynene dine.

Jeg har dratt til Fedorov siden 2015, men bare for å komme til en viss laserkirurg. Jeg gikk gjennom alle undersøkelsene for penger, men nå kan jeg komme til det bare ved obligatorisk medisinsk forsikring - det vil si, vent noen måneder, men jeg har ikke råd. Jeg håper at dette er mitt bekjentskap med denne skatten. institusjonen slutter, den lette kilen på dette stedet konvergerte ikke, og dette er ikke den eneste klinikken i verden.

1. Total uhøflighet, starter umiddelbart med registeret. Et kort blir kastet rett på deg som en hund. Fiken med ham, hva kan du forvente av en person som bare er egnet til å utstede et kort? Men leger er uhøflige på samme måte. Hvis du ikke blir hevet, men bare sett på [. ] da er du i hell! Hvorfor tillater de seg en slik holdning til pasienter? Jeg tror fordi klinikken er statseid, noe som betyr at den sponser staten, og de vil ha penger uavhengig av om folk går til dem eller ikke. Og alt dette skriver jeg om det betalte bygget, der undersøkelser og behandling for penger. Og ganske store - i gjennomsnitt er et besøk på klinikken 5-7000 rubler. 2. Gigantiske linjer. Å sitte i kø i 2 timer på bare ett kontor, å holde seg i det i 4 minutter, hvor legen vil behandle deg som en tigger, er normalt. Så gjør du deg klar og går til et annet kontor, og historien gjentas. Stadig er det situasjoner som legene begynner å ta en time senere. Se for deg, mottaket begynner klokka 10, legen kommer til 11 som om ingenting hadde skjedd. I prosessen med innleggelse går de også et sted i 20-40 minutter. En gang satt jeg i en linje så lenge at de ga meg medisin for å utvide elevene mine 4 ganger! Og jeg er ikke sikker på at dette ikke er skadelig. Og nå spesifikt min historie: Jeg gikk på en operasjon i 5 år, først og deretter oppfølging, til den samme laserkirurgen, Olga Klepinina. Jeg gikk til denne forferdelige arven fra den sovjetiske fortiden bare for å få en avtale med henne. 01/14/2020, da jeg allerede hadde tilbrakt omtrent 5 timer på klinikken, fortalte de meg at jeg ikke ville komme til Klepinina i prinsippet (uten å forklare hvorfor) og ble sendt til en annen kirurg. Han registrerte meg på koagulasjon av laser netthinne etter to uker. Da jeg forlot kontoret, klarte jeg å være enig med en tredje lege, hun ringte Klepinina med meg og spurte om hun ville ta meg til en operasjon. Klepinin avklarte også undersøkelsen eller operasjonen, det vil si at det fra en samtale på 100% var tydelig at det dreide seg om operasjonen. Klepinin skrev meg ned 01/30/20. 30. januar ankom jeg en halv time før avtalt tid. Og vet du hva? Men ingenting! Jeg satt i kø fra 13:40 til 16:30 (jeg fikk beskjed om å ankomme o-p-r-a-c-and-u innen 14:00), hvoretter Klepinina sa til meg at hun ikke gjorde noe med meg vil være, som det er uetisk - å lokke pasienter. Hva for hacking? Jeg dro til henne i 5 år, og her dro jeg helt tilfeldig til en annen lege en gang. Virkelig var det umulig å si dette før? Få meg ikke til å vente i 2 uker og ytterligere 3 timer i kø? Olga Borisovna Klepinina er en god lege, men som person. Tilsynelatende rister kronen henne. Jeg er rasende over at jeg ikke kan komme til legen jeg vil ha for pengene mine!

God ettermiddag, jeg vil skrive en anmeldelse om denne organisasjonen. Motbydelig personale, uhøflighet og uhøflighet! Jeg henvendte meg til ISTC med det formål å undersøke, men for pengene mine fikk jeg bare negative følelser. Det ser ut til at personalet gjør en tjeneste, de legger ikke vekt på pasienter og snakker imellom om sine personlige forhold. Guide vennligst ta grep! Nok en gang vil jeg understreke at vi, pasienter, kommer til deg, leger, for kvalifisert hjelp, betaler penger for dette, og som et resultat, forlater deg i negativt humør.

Det er ingen klager mot kirurgen når det gjelder operasjonen, i resten av prosedyren før og etter operasjonen - det er rett og slett ingen ord: det er ingen kvote for betalte gale penger [. ] holdning er ikke bedre enn ulykkelige gratis kunder. Hvis jeg visste om det, ville jeg umiddelbart gå til en privat klinikk.

Se over. For penger og mye, forventer du passende service, men ikke her. Fedorovs navn brukes som en annonse, men ellers en vanlig fap.

Nok en gang: det er ingen klager mot kirurgen [. ].

Holdningen til de ansatte i servicebygget, for at jeg ikke tok et håndkle med meg, hørte jeg mye.

Han gjennomførte operasjonen 15. oktober, før det gikk han gjennom alle undersøkelsene på forhånd. Jeg hadde en avtale med Eivazova, hun undersøkte meg, diagnostiserte strabismus, + en delvis parese av den abducent nerven i øyet. Valgte en operasjon. Det var nødvendig å bestå alle testene og samle de aktuelle sertifikatene, det inspirerte meg med håp om at skvisen ville rette seg opp, og øyets mobilitet kunne gjenopprettes ved å overføre sunne muskler til de stasjonære. Jeg stolte selvfølgelig og gikk med på operasjonen. Før operasjonen undersøkte professoren meg i 2 minutter og viftet med en hånd mot meg. Som et resultat, som det viste seg, ble planen for operasjonen endret, og jeg hadde bare muskelreseksjon, forkortet den med 4 mm. Jeg fikk inntrykk av at det ble utført eksperimenter på meg, praktikanter kretset rundt meg. Resultatet - etter operasjonen har ingenting endret seg, fra ordet i det hele tatt. Bare 2 måneders rehabilitering. Jeg håper det ikke vil være noen komplikasjoner. Derfor vet jeg ikke en gang hva jeg skal si, jeg er veldig skuffet. Hvis jeg visste at det ville være et slikt resultat, ville jeg ikke gå på kirurgi. Det viser seg at ikke alle professorer kan stole på deres helse. Yunusov T. T.

Likte ikke. Fryktelig. Bestått diagnostikk. Jeg ga 2750 rubler. De rådet til å skifte objektiv. Men før de skiftet, sa de at vi må "skyte" netthinnen. Vel, gjort for 9800 rubler. Etter 5 dager kom de til kirurgen for en avtale. Hun så, sa, alt var i orden og sendte øyelege til bostedet for å bli observert hver måned. Jeg spør: "Og hva jeg skal observere hvis jeg ikke ser noe" (med det jeg fulgte med og forlater). Legen sa: "Vel, da må du skifte objektiv. Selvfølgelig må du endre. Og dette er ikke noe for meg, gå til registeret og spør der." Organisering på laveste nivå. Jeg er tross alt ikke spesialist. Hvis du tok pasienten, så ta ham til sluttresultatet. Jeg kom for å forbedre synet mitt. Jeg har bare en konklusjon: å motta penger til enhver pris på noe trinn. Den annonserte klinikken i hele Russland, og forholdet er null.

Legernes holdning overlater mye å være ønsket. De tar bare penger og ingen diagnose, men om konsultasjonen av oftalmosurgen, generelt, forble i stille skrekk, betalte for diagnosen og konsultasjonen av barnet, tok de 6300 rubler. Som et resultat konsulterte legen i 2-3 minutter. og deretter til venstre, selv om et par flere mennesker er i kø.

Lasersynskorrigering: fordeler og ulemper basert på personlig erfaring

For et halvt år siden bestemte jeg meg for en visjonskorreksjon med laser. Og nå vil jeg fortelle deg hvorfor hun gjorde det, hva var alternativene, og hva som skjer med øynene mine nå. Kanskje kan denne opplevelsen være nyttig for noen.

For de som av en eller annen grunn ikke vet det.

Korreksjon av lasersyn er fotokjemisk ablasjon av lagene i hornhinnen under påvirkning av en excimer-laserstråle, noe som resulterer i en endring i krumningen på den ytre overflaten av hornhinnen og som en konsekvens av dens refraksjon, noe som fører til fokusering av lysstråler på netthinnen, dvs. tilbakeføring av godt syn.

Jeg var også redd, men de beste linsene gjorde vondt i øynene, jeg hadde på dem bare for noen viktige hendelser, og dette var en engangsløsning. Briller ble derimot lei av barndommen, og selv om vinteren er de helt ukomfortable. Noen vil legge til at en engangs korreksjonsavgift (jeg fikk omtrent 30 000 rubler for begge øyne) er mer økonomisk enn det konstante kjøpet av linser eller briller, spesielt hvis du har dette problemet siden barndommen.

Visjon på operasjonstidspunktet: -3, -3,5 (for å forstå, dette er ikke veldig dårlig syn, men antallet minibusser er dårlig synlig, så du har ikke tid til å vifte med hånden). Imidlertid hadde jeg ingenting å sammenligne med. Så fant jeg ut hvordan verden ser ut i detaljene..

Mens jeg bare hadde på seg briller, var ikke synet mitt praktisk talt. Men etter at de endelig slo seg ned på nesa, begynte synet mitt å bli dårligere, og brillene mine ble synlige akkurat som før uten dem. Øyeleger som jeg henvendte meg til talte for permanent synskorreksjon. Og jeg likte ikke utsiktene til å skifte briller hver sjette måned eller et år, gradvis øke styrken på linsene og se hvordan synet lett forverres. Og jeg bekreftet endelig ønsket om å få operert.

Et stort pluss i favør av å velge lasersynskorrigering var mangelen på sykehusinnleggelse og muligheten til raskt å komme tilbake i jobb.

Selvfølgelig var det bekymringer.

Frykt og spørsmål:

  1. Vil synet mitt falle like etter operasjonen?
  2. Har det vært noen mislykkede tilfeller som fører til blindhet eller alvorlig øyeskade, og vil jeg ikke være blant disse uheldige?
  3. Hva om jeg har lav legning og det er feil i øyet, eller hvis en infeksjon kommer dit?
  4. Hvordan ikke gå glipp av klinikkvalget?

Svarene jeg fikk:

Hvis du jobber mye eller bare sitter ved datamaskinen i lang tid, er du i faresonen. Mens du opprettholder en passiv-stillesittende livsstil, vil synet gradvis begynne å avta. Faktum er at hvis du sitter kontinuerlig ved skjermen, så øynene dine. På et tidspunkt kan denne overspenningen fjernes med øyedråper. Men hvis du lar alt være som det er, vil du i et bestemt øyeblikk ikke kunne gjøre det: nærsynthet vil begynne å utvikle seg.

Helt fra starten advarte legen meg om behovet for å utføre grunnleggende øvelser for synet. I dette tilfellet var det nødvendig å fokusere på øvelsen med fokus forskjøvet fra nesespissen til et fjernt objekt og omvendt. Det lar deg holde øynene tonet og unngå den ødeleggende overspenningen som oppstår når du kontinuerlig fokuserer i lang tid på et nært emne (for eksempel på en bærbar datamaskin som står foran deg).

På andre og tredje spørsmål spurte jeg ikke noe forferdelig, og til slutt ordnet alt seg. Blåmerkene etter operasjonen var selvfølgelig, men ble helbredet vellykket, og nå ser øynene normale ut.

Valget av klinikken var basert kun på anmeldelser av personer som utførte lignende operasjoner i byen vår, som jeg personlig kjenner.

Hvordan var operasjonen

Først gjennomgikk jeg en fysisk undersøkelse på klinikken, og legen snakket om operasjonen, så besto jeg alle nødvendige tester. Etter det fikk jeg bekreftelse på at operasjonen kan gjøres.

På operasjonsdagen ga de meg en bedøvelse, satte en bedøvelse i øynene, og etter kort tid ble jeg bedt om å legge meg på operasjonsbordet. En vektorutvidelse ble satt inn i øyet for å utelukke spontan blinking (på dette stadiet er det viktigste å slappe av og ikke motstå, da vil det ikke skade). Så ble jeg bedt om å se på de røde og grønne lysene på installasjonen. Deretter ble en vakuumring senket ned på øyet (operert vekselvis), som "presset" til den ble fullstendig mørklagt, hvoretter klaffen ble avskåret og flyttet bort. Dette er det eneste øyeblikket under operasjonen, når pasienten i løpet av få sekunder kan oppleve ubehag. Så er det en direkte korreksjon med en laser, hvoretter klaffen settes tilbake til sin plass og tas for et nytt øye. Hele operasjonen tar ikke mer enn 10-15 minutter.

På rehabiliteringstidspunktet gir de en offisiell sykeliste (selv om du kan komme tilbake på jobb den andre dagen etter operasjonen). Det er fornuftig å ta sykehuset til de som har aktiviteter som er forbundet med et langt opphold foran skjermen (for å unngå belastning på øynene) og de som ikke kan begraves i øynene seks ganger om dagen mens du er på jobb. Siden arbeidet mitt er direkte relatert til datamaskinen, benyttet jeg meg av sykehuset.

Etter operasjonen gjennomfører legen regelmessig øyeundersøkelser og overvåker tilstanden deres.

Sensasjoner etter

Etter operasjonen opplevde jeg en svak følelse av eufori og et ønske om å vurdere bokstavelig talt alt. Verden ble avslørt for meg i detalj. I tillegg har det blitt mye mer behagelig å leve med 100% syn..

Det har gått rundt seks måneder siden operasjonen. Visjonen faller ikke. Men noe skjedde som legen advarte om: på det første trinnet gjorde jeg ikke øvelsene i det hele tatt og satt ved datamaskinen i mer enn 10 timer om dagen med minimale avbrudd. Som et resultat trengte øynene mine, og jeg måtte dryppe spesielle dråper i en måned. Nå har situasjonen gått tilbake til det normale, jeg prøver å ta korte pauser i jobben og utføre øyeøvelser minst en gang om dagen.

Kjære lesere, vi er interessert i opplevelsen din. Del i kommentarene om hvordan laservisekorreksjon har endret livet ditt, om du fremdeles har 100% syn etter det?

Laser synskorrigering

Søsteren min gjorde det for 6 år siden i mikroskirurgi. Jeg gikk med henne, hun var på kontoret i omtrent 40 minutter, men de inviterte flere dit samtidig. Selve prosedyren er halvannet minutt, sa hun. Når jeg forteller meg senere i detalj, er skrekken selvfølgelig å lytte til en person som ikke er vant til å manipulere øynene. Visjonen før operasjonen var -7 og fortsatte å bli dårligere, nå normal, ttt. Til en kostnad på 40+ tusen betalt. Og så er det enda et år du må passe på.

Og forresten, ikke alle kan gjøre denne operasjonen. En venn gikk til undersøkelsen der, det var ubehagelig, han sier hvordan de satte enheten inn i øynene hans, og som et resultat er det ingen måte å utføre en operasjon på.

Jeg gjorde det i 2013 i mikroskirurgi, flex-metoden, det var -5, nå er det normalt. Betalt 60 TR Det skader ikke, veldig raskt (noen minutter), etter manipulasjonen så legen og fikk lov til å dra hjem. Noen dråper dryppet i flere dager (2 arter), begrensningene er få og korte, det eneste er forbudet mot bassenget, bad, badstuer i 3 måneder.

[Melding redigert av bruker den 06.22.2017 14:55]

Hun gjorde det i 2011, i februar (spesielt slik at det var mindre sol). Siden den gang har hun gjennomgått hormonelle forandringer (graviditet, fôring) og naturlig fødsel, og en fullstendig mangel på synshygiene)))
Før operasjonen så jeg en 6-7 linje i bordet i linsene og glassene, uten dem skilte jeg bokstavene i den første linjen i henhold til størrelsen på stedet (W spot er større).
Umiddelbart etter operasjonen så jeg den 12. linjen med hvert øye. Nå ser jeg med sikkerhet det 10., med det ene øyet, men ved den siste inspeksjonen kjente jeg ikke igjen en av bokstavene)))
Jeg leste 11. linje med to øyne.

Gjorde i mikrokirurgiske øyne, lasik; køen var lang til undersøkelse, for operasjon i omtrent to uker. Selvfølgelig må du stole på behovet for en gjenopprettingsperiode. Og google forumet "alt om øynene", det er bare ekte pasienter og mye informasjon.
I, jeg fant meldingen min der i emnet anmeldelser. http://forum.vseoglazah.ru/showthread.php?p=35296#.

[Melding endret av bruker på 06/25/2017 11:48]