Shary ansiktsmasker anmeldelser

Den unike erfaringen som er oppnådd i løpet av de ti årene av SHARY-merkevaren eksisterte, og kontinuerlig forbedring, lar oss lage virkelig effektive og innovative produkter fra skjønnhetsindustrien.

Takket være bruken av et stort antall naturlige ekstrakter og naturlige ingredienser, bevarer SHARY kosmetiske masker ungdommelighet og skjønnhet i huden i lang tid. Komponentenes høye aktivitet gir en omfattende profesjonell ansikts- og kroppshudpleie hjemme.

SHARY samler hundre år gammel erfaring og moderne koreanske teknologier for produksjon av kosmetikk. SHARY forbedrer og beriker produktformuleringer kontinuerlig og tar hensyn til den siste utviklingen og verdens trender innen kosmetikk.

En harmonisk kombinasjon av innovative formler, delikate strukturer og sensuelle aromaer gir en makeløs glede av bruk av masker. Livlige følelser og nye sensasjoner slo seg sammen i forskjellige SHARY-linjer, der alle kan velge et middel spesielt for seg selv. Her bærer naturens kraft, forsterket av en vitenskapelig tilnærming, sin egen unike kode og gjennomgående dybde.

Med stor takknemlighet og oppriktighet behandler vi kvinner som velger våre produkter, og streber etter å være vakre, glade og vellykkede. Vi investerte litt av sjelen vår i hvert produkt av SHARY-merket, slik at du ofte smiler og får de beundrende blikkene fra menn!

Anmeldelser om “Shary” - alginatmaskerum med Botox-effekt

Hudet i ansiktet reagerer kraftigst på negative ytre faktorer, som gjenspeiles i det i form av utslett, pigmenter og rynker. En forurenset atmosfære, en uriktig livsstil, stress, dårlig ernæring - alt dette akselererer begynnelsen av uønskede forandringer. Ofte, allerede i en alder av 30 år, slutter ansiktshuden å produsere kollagen, ser ru ut, herdet, rynker vises rundt øynene og hjørnene på leppene. Moderne kosmetologi tilbyr et arsenal av hundrevis av forskjellige produkter som er designet for å gjenopprette dens tidligere elastisitet og skjønnhet..

Selv de dyreste av dem klarer dessverre ikke tilstrekkelig å takle aldersrelaterte endringer som forverres av livets rytme. Det er nødvendig å velge et helt kompleks med dyre verktøy og anvende dem i strengt samsvar med instruksjonene - og selv i dette tilfellet er ikke den ønskede effekten garantert av noen. Faktisk blir kvinner avhengige av kosmetikk, og kan ikke forlate det daglige ritualet med å bruke et dusin kremer, salver og komprimerer som har blitt kjent. En annen fallgruve med denne tilnærmingen er dens høye kostnader - det anbefalte settet med spesialisert kosmetikk kan være dyrere enn plastisk kirurgi.

Apropos kirurgi, bare den mest desperate ty til dette radikale trinnet. Det er ikke overraskende - tross alt, en operasjon for å stramme ansiktshuden medfører risikoen for en rekke komplikasjoner og kontraindikasjoner. Noen bestemmer seg for Botox-injeksjoner - er det verdt å snakke om den mulige risikoen ved denne metoden? Mange kvinner henvender seg til tradisjonell medisin for å få hjelp - komprimerer og masker fra essensielle oljer, myse og andre produkter er veldig billige, kan brukes uten frykt i alle aldre, uansett hudtilstand. Dessverre er effektiviteten til slike produkter passende - det eneste de kan gjøre: forbedre hudfargen litt og fukte huden.

Heldigvis er mulighetene for moderne kosmetologi nesten uendelige. Forskning fra japanske forskere førte til etableringen av et innovativt verktøy - en omfattende ampullkomposisjon for å bekjempe Shary aldersrelaterte endringer. Ifølge produsenter er komposisjonen med regelmessig bruk i stand til å reversere de negative effektene på ansiktshuden fullstendig. Ganske logisk skepsis brytes ned i mange anmeldelser - det indikeres at etter den første bruken av en ampulle i form av en maske, får ansiktshuden et sunt utseende, fukter, blir silkeaktig å ta på. Tallrike brukere spesifiserer at etter den første måneden med daglig bruk, er ansiktshuden yngre i flere tiår: overflate-rynker forsvinner helt, pigmentering avtar, epidermis blir jevnere. Effekten oppnådd når du bruker Shary kan sammenlignes med Botox-injeksjoner eller plastisk kirurgi - uten noen bivirkninger og relativt billigere. La oss vurdere detaljert sammensetningen av Shary-komplekset, dens viktigste effekt og påføringsmåte.

Sammensetningen og effektiviteten av virkemidlene for å bekjempe aldersrelaterte endringer

Den fantastiske effekten av Shary er basert på dens revolusjonerende komposisjon. Japanske kosmetologer bestemte seg for ikke å være begrenset til de allerede kjente og mye brukte kombinasjonene av komponenter til deres nye maske.

Shary-ampullkomplekset inkluderer en rekke svært effektive organiske stoffer, hyalouranisk serum, essensielle oljer og naturlige ekstrakter:

  1. Hyaluransyrebasert serum.
  2. Planteekstrakter av aloe og grønn te.
  3. Eteriske oljer (Argan, Avocado).
  4. Alginatmaske base.
  5. Den viktigste aktive komponenten i komplekset er hyalouransyre..

Tallrike studier og forbrukeranmeldelser bekrefter dens effektivitet - hyalouransyre (et annet navn er ikke-sulfonert glykosaminoglykan) som en maske fungerer som en naturlig aktivator for syntese av naturlig kollagen. Det er kollagen som er ansvarlig for elastisiteten i ansiktshuden og dens generelle tilstand - med en reduksjon i nivået mister huden sin naturlige elastisitet, rynker vises, metaboliske prosesser forstyrres. I Shary-komplekset er syre ikke annet enn nøytralt serum med en optimal prosentandel av hovedkomponenten og gjenoppretter naturlig kollagen, som er hovedeffekten av dette verktøyet.

Selvfølgelig trenger ikke serum alene gjennom epidermis godt nok. For å oppnå ønsket resultat la den japanske produsenten de ovennevnte komponentene til masken. Essensielle oljer og planteekstrakter forbedrer virkningen av hovedkomponenten, og alginatbasen lar den hyaluroniske sammensetningen trenge så dypt som mulig inn i huden, noe som øker produktets effektivitet. Basen er en nøytral løsning av natriumalginat i destillert vann. I tillegg til de tidligere nevnte funksjonene, strammer Shary-alginatkomponenten i tillegg huden - når den blir stivnet, blir den til en gel, som, når den blir renset etterpå, eksfolierer død hud, forbedrer blodsirkulasjonen og strammer overhuden.

Nesten alle anmeldelser av kvinner som har opplevd komplekset Shary med hyaluronsyre indikerer en ting - for å oppnå de ønskede resultatene, bør du tydelig følge instruksjonene for bruk. Bare i dette tilfellet vil serumet fungere så effektivt som mulig..

Bruksanvisning, resultater og kontraindikasjoner

Som nevnt ovenfor har serum praktisk talt ikke noen kontraindikasjoner på grunn av sin naturlige sammensetning. Det anbefales imidlertid ikke å bruke Shary under graviditet, i nærvær av sår eller riper. I alle andre tilfeller vil masken fungere som et fantastisk verktøy for en trygg kamp mot aldersrelaterte endringer, så vel som et forebyggende kosmetisk produkt.

Effekten oppnådd ved regelmessig bruk av medisinen er sammenlignbar med effekten av Botox-injeksjoner:

  • overfladiske rynker blir helt glattet ut;
  • dype rynker blir mindre merkbare;
  • nivået av naturlig kollagen er normalisert;
  • huden blir stram, hudfargen forbedres;
  • pigmenteringsnivået synker;
  • metabolske prosesser forbedres.

Gjennomgangene bekrefter at disse resultatene er garantert under noen få enkle forhold:

  1. Den påførte masken holdes i ansiktet i minst 20 minutter, hvoretter den fjernes.
  2. Produktet påføres jevnt, med rene, tørre fingre på hele ansiktshuden..
  3. Ampullen som produktet befinner seg i, er beregnet for én applikasjon.
  4. Før du påfører produktet, skal huden være ren og tørr..
  5. Etter å ha fjernet masken, anbefales det å påføre en nøytral fuktighetskrem på renset hud.

Hvis du følger disse enkle trinnene, blir ansiktshuden din mer ungdommelig etter første påføring.

Bella: Pore Control-alginatmaske med bambuskull og Shary mynte

Om produkt

Porekontroll-alginatmaske med bambuskull og mynte

Porekontroll-alginatmaske med bambuskull og mynte

Tilbakemelding

Vel, det er bare en skam! For å si det mildt: Et mareritt! Skrekk! Du kjøper en alginatmaske, du tenker å forbedre hudens tilstand, og du blir SÅ. Rolig, bare rolig! Jeg forteller i orden. Jeg er en ivrig tilhenger av alginatmasker og kan ikke komme forbi nyhetene. Fuktighetsgivende, oppstrammende, bleking, modellering... Jeg har alt! En alginatmaske med agurk, lavendel, hyaluronsyre og kollagen? Jeg tar det! Med bambuskull og mynte? Jeg trenger! Og det var nødvendig å injisere slik med denne alginatmasken med bambus og mynte!

Shary er et koreansk merke som har produsert ansiktsmasker i mer enn 10 år. Det var med dette merket mitt bekjentskap med alginatmasker begynte for noen år siden.

Natriumalginat - hovedingrediensen i alginatmasker - ble oppnådd ved en tilfeldighet mens du prøvde å isolere jod fra brune alger. Det skjedde for rundt 40 år siden. Men selv nå er brune og røde alger den viktigste kilden til natriumalginat. De er rike på mikro- og makroelementer, vitaminer og polysakkarider..

Den andre essensielle ingrediensen i alginatmasker er kiselgur. Dette er forsteinede rester av eldgamle alger, rik på silisium. Takket være silisium syntetiseres kollagen og elastin, som er ansvarlige for hudens elastisitet og ungdom..

Effekten av alginatmasker på huden kjennes umiddelbart! Huden blir glatt, elastisk, hevelsen avtar. Uten unntak har alle alginatmasker en foryngende, antioksidant og tonisk effekt! For dette elsker jeg dem.

Før denne dårlige opplevelsen prøvde jeg alle Shary-alginatmasker:

“Rejuvenation Bioformula” med lavendel og asiatiske Centella-ekstrakter,

"Express hydrering" med hyaluronsyre og betain og

"Konturløft" med kollagen og adenosin.

Denne fjerde porekontrollmasken med bambuskull og mynte ble kjøpt til mannen min. Han har en kombinasjon av dehydrert hud, med forstørrede porer, oljeaktighet, rødhet, glans og peeling og svarte prikker. Derfor må jeg passe på ikke bare huden min, men også for min manns hud! Hvis du regelmessig minner ham om at du trenger å vaske ansiktet med hydrofil olje, bruke en tonic og påføre en dagkrem, og også lage ansiktsmasker i helgene, kan du oppnå et anstendig resultat. Men hvis du ikke minner om... Kort sagt, hvis du vil se resultatet, må du gjøre alt selv og bruke masker og vaske av også)

Jeg stoler på valget av en maske for mannen min utelukkende... meg selv! I følge beskrivelsen var denne masken med bambuskull og mynte bare perfekt!

Produsenten lover:

  • fet glans,
  • pore innsnevring,
  • kampen mot de svarte prikkene.

"Fint!" Jeg tenkte, "det er dette du trenger!" og tok tak i den ettertraktede vesken! For øvrig er en pakke som veier 28 g designet for 1 applikasjon. Men siden mannen min begynte å dyrke skjegg, trenger han definitivt ikke en hel pakke! Jeg bruker alltid halvparten! Beklager, for det uestetiske utseendet, men jeg klarte ikke å ta et bilde av hele posen.

All informasjon presenteres på russisk, noe som er veldig praktisk. Vanligvis selges koreanske og japanske merker i vår innfødte emballasje, og et sted på siden er det en liten etikett som bare kan leses under et mikroskop. Det er ingenting som. Beskrivelse, metode for anvendelse, sammensetning, produsent - alt kan leses på russisk!

Så helter vi halve innholdet i posen i en dyp bolle. Masken er et grått pulver med en mild mentolsmak. Vi trenger to verktøy: en tresleiv for å blande masken og en flat børste for påføring.

Pulveret fortynnes med kaldt vann til konsistensen av tykk rømme uten klumper. Masken tar på seg en mørkegrå, nesten svart farge..

Og søk umiddelbart! Dessverre var det først på søknadstidspunktet at jeg forsto at masken ikke var godt spredt. Jeg pleier å gjøre dette uten klumper. Men det er ikke tid til miksing. masken stivner raskt.

La stå i 20 minutter...

Vanligvis påføres alginatmasker også på lukkede øyne og lepper, og det er bare små hull i neseborene. Men med denne masken anbefaler jeg ikke å gjøre dette, til slutt vil du finne ut hvorfor!

Nå vil jeg kort snakke om hvordan alginatmasker fungerer i prinsippet. Sodiumalginater binder vann, så når du fortynner masken med vann, blir det til en tykk gel. Og når den påføres huden - fyller ujevnheter og rynker. Stivende, masken blir til en tett elastikk (å, si igjen en maske? Vel, la det være en film), den blir til en tett film. Når den er på huden, glatter masken uregelmessigheter, gir næring, fukter huden og starter også prosessen med cellulær metabolisme. Faktisk er sammensetningen av hvilken som helst alginatmaske den samme - det er natriumalginat og deatomic jord. Alle andre ingredienser brukes til å forbedre enhver kosmetisk effekt. Ærlig talt, jeg prøvde en haug med alginatmasker, og merket ikke mye av forskjellen. I tillegg til denne.

Et annet interessant poeng som jeg ikke umiddelbart la merke til. Serum kan påføres under en alginatmaske! Alginat vil styrke effekten flere ganger! Dette skyldes den såkalte okklusjonen. Den påførte masken skaper et trykk som gir aktive ingredienser og fuktighet til alle lag i huden, og øker også elastisiteten til dermis.

I dette tilfellet påførte jeg ikke serum til mannen min, men påførte masken direkte på renset ansiktshud. Slik ser huden til en mann ut før du bruker en maske.

Det ser ut til at 20 minutter har gått, jeg tar av masken... For å gjøre det lettere å fjerne kantene på masken, kan du fukte den med vann, slik at masken blir bedre. Men hva skjedde. Mannen smiler her, fordi han ikke så seg selv i speilet og ikke skjønte hva som skjedde med ham.!

Ja, dette er en hudforbrenning! Det mest naturlige!

Sammenlign FØR OG ETTER:

Min manns hud er problematisk, som jeg skrev ovenfor, men hun hadde et normalt menneskelig utseende! Vanlig! Og nå - den er rød som en tomat. Slik ser huden vanligvis ut etter kjemisk peeling, ja, jeg så den med mine egne øyne! Dette er nøyaktig en forbrenning av de øvre lagene i dermis. Og denne rødmen gikk ikke en time! Det er bra at jeg ikke la maske på øyelokkene! Øyne ville nok falt ut allerede.

Mannens subjektive sensasjoner er en kriblende følelse og varme. Men jeg har en slags skuddsikker en! Hvis denne masken var på meg, ville jeg rope: “den brenner, alt er i brann, redd-hjelp, jeg kan ikke, jeg dør. "

Da hennes manns hudfarge kom tilbake til originalen, forble alle hudproblemene hans hos ham.

Jeg kunne tilskrive denne effekten til den individuelle reaksjonen på min manns hud på en eller annen del av masken, men dette er ikke et isolert tilfelle! Jeg ga den samme masken til søsteren min, fordi hun har også problemhud med forstørrede porer, svarte prikker og andre herligheter. Masken hadde nøyaktig samme effekt på henne! Søsteren forteller at hun til og med var redd da hun så seg selv i speilet! Og at denne uhyggelige røde ikke forsvant på lenge.

Så fikk jeg tak i det og lette etter anmeldelser på nettet for denne masken, andre mennesker klager også over den ville rødheten som varer lenge.

Derfor er her min dom:

KJØP IKKE DET SKITT MASKE MED Bambuskull og mynte.

Dette kan være ferdig, men spørsmålet plager meg ikke: hvilken ingrediens spilte en grusom vits ?! Jeg foreslår å ordne det!

Kiselgur, algin, kalsiumsulfat, glukose, natriumbikarbonat, hydrert palmekjerneolje, kullpulver, sukkersyre, natriumbenzoat, tetrapotassiumpyrofosfat, Mentha Piperita olje, allantoin, magnesiumkarbonat, sitronsyre, cellulosegulcrag99 Syre

Funnet: 17 av 18 (94,4%)

SHARY / Svart magi Ansiktsmaske mot ufullkommenheter av dobbel handling på stoffbasis med bambuskull
Perfekt hud med svart maske fra SHARY


Galia Yakovleva 9. februar 2018

Jeg vil gjerne dvele ved en av maskene i denne serien - Perfect Skin for fet, kombinasjon og problemhud. Jeg kan merke huden min som kombinasjon, følsom, utsatt for betennelse.

De aktive ingrediensene i denne masken er vulkansk aske og calamine. Vulkansk aske som en del av kosmetikk ble først brukt i 1994 av japanerne. I dag er vulkansk aske veldig populær i asiatiske produkter til personlig pleie. For eksempel masken Black Magic Perfect Skin - koreansk opprinnelse.
I produksjon av masker og annen kosmetikk brukes hvit aske, som ikke har andre urenheter. Den er rik på mineraler, sporstoffer og organiske forbindelser som lett tas opp av huden vår. Denne komponenten har antibakterielle, absorberende og antiparasittiske egenskaper. På grunn av dette har asken fra vulkanen en fantastisk effekt på huden: den regulerer talgkjertlene, renser og strammer porene, kjemper mot rødhet og betennelse, gjenoppretter elastisitet, gir næring til huden.
Calamine er en annen multifunksjonell ingrediens som er mye brukt i hudpleieprodukter. Denne komponenten tørker, lindrer og kjøler ned huden, fjerner betennelse og irritasjon og hjelper i kampen mot puffiness. Calamine fremmer rask celleregenerering og restaurering av hudens beskyttende barriere.
Slike komponenter i Black Magic Perfect Skin-masken som sink og ekstrakter av rosmarin, ginseng, heksehassel har beroligende, antiseptiske og toniske egenskaper. Produktets sammensetning har ikke en eneste ingrediens som kan skade hudens problem.

Å bruke en maske er så enkelt som mulig og krever ikke mye tid. Bare 10-15 minutter er nok til å behage huden med en behagelig pleie. Vevsmasken må fordeles på den tidligere rensede ansiktshuden, slappe av i et kvarter, og etter at du har fjernet masken, masser du den gjenværende kremen forsiktig inn i huden. Hvis du er eier av fet hud, er det bedre å få ansiktet ditt vått med et papirhåndkle. Du trenger ikke vaske ansiktet ditt etter å ha brukt Black Magic Perfect Skin.

Slik ser morsom masken i ansiktet ut. Jeg husket umiddelbart Alexey Smirnov i rollen som Fedi i Shuriks eventyr. :)

Under prosedyren avkjøles huden behagelig, roer seg, slapper av; det er ingen brennende følelse eller annet ubehag. Jeg vil ikke engang fjerne masken fra ansiktet mitt. Så jeg holdt henne litt lenger enn 15 minutter.

Etter å ha fjernet masken, var ansiktet mitt ganske fuktig, så jeg delte ut restene av lotion på huden på nakken og décolleté. Etter noen minutter var det ikke et snev av klissethet igjen, og huden var veldig myk, delikat, behagelig å ta på og fuktet.

Black Magic Perfect Skin var perfekt for min lunefull og følsom hud, og jeg var ivrig etter å prøve andre produkter fra SHARY-serien med svarte masker. Med en så herlig omsorg må du skjemme bort deg selv så ofte som mulig.

Shary ansiktsmasker anmeldelser

100% naturlig kosttilskudd SOLGAR premium

Nå Matvarer - Kosttilskudd og vitaminer!

Sikker og effektiv pleie for deg og babyen din

Vogn - ta vare på den følsomme huden til babyer og babyer

Helbredende ansikts- og kroppsbehandlinger med Gezatone-enheter

Ergonomi og miljøpleie med RADIUS tannbørster

Møt det unike, intensive, hvite kit!

Avene - solbeskyttelse for den mest følsomme huden

Anthelios - nr. 1 i Russland etter anbefaling av hudleger

Avene DermAbsolu - Grunnleggende omsorg for moden sensitiv hud.

Aravia Professional - Spa-depilering, parafinterapi, kroppspleie

Batiste - tørrsjampo nr. 1 i Europa

Bioderma Gidrabio Perfector - beskyttelse og utstråling av huden din

Vinopure - en enkel og effektiv løsning for å eliminere ujevnheter i huden.

CeraVe - Innovasjon for å styrke hudens beskyttende barriere!

Frekk design og sinnsykt hyggelig SPA-pleie hjemme hos deg

Øyevippebooster - Lange, omfangsrike, tykke øyenvipper!

Elancyl Slim Design - Glattere, fastere og tonet hud

Filorga - formler inspirert av estetiske medisinprosedyrer

Guam - Naturlig algebasert italiensk kosmetikk

GiGi - en kombinasjon av naturlige ingredienser og høye bioteknologiprodukter

Ledende profesjonelt kosmetikklaboratorium i Israel

Koreansk kosmetikk for ansikts- og kroppspleie

Isdin er merkevare nr. 1 i Spania! Innovativ solbeskyttelse

Si hei til de nye hjelperne dine - de revolusjonerende spiralarmbåndene til hårarmbånd

Prøv japanske stoffmasker av høyeste kvalitet

Johnny's Chop Shop - en stilig linje med kosmetikk for gutter som vil se bra ut!

Planteenergi for hårskjønnhet

Loreal Professional - Source Essentielle Source of Natural Hair Beauty

La Roche-Posay - sensitiv hudpleie nr. 1 anbefalt av hudleger!

Mustela - trygg og effektiv omsorg for deg og babyen din 06/06/2017

Matrix - Keep me Vivivd - bevaring av fargen på lyse nyanser

Nature`s Bounty - kosttilskudd for å opprettholde din helse og skjønnhet

Orthomol - tyske vitaminer for helsen din!

O.P.I er verdensledende innen profesjonell neglepleie!

Foto - naturens kraft for håret ditt!

Balsamer for tørre, sprukne og irriterte lepper og hud

Royer - Natural Cosmetics with 100% Organic Snail Slime!

Hudkode - Kode for sunn, vakker hud

Klinisk effektiv medisinsk kosmetikk, som er en effektiv erstatning for kirurgi

Dr. Knute - 212 lystebust!

Pålitelige dermokosmetologiske hudpleieprodukter for spedbarn, barn og voksne

Uriage - Age Protect - rynke korreksjon og utstråling

Uriage - Hyseac - Din ideelle pleie for problemhud 01.11.2017

Weleda Moisturizing Lip Balms vil omgi leppene dine med en utstråling av naturlig skjønnhet!

Oppstrammende handling mot aldringstegn

CORA - en kombinasjon av naturlige ingredienser med den nyeste høyteknologien

  1. anmeldelser
VURDERINGER
HUDSUNDHETSENTRUM
Anmeldelser om apotekskosmetikk
shary

Olga Moskva | 12/08/2019 |

Maske modellering alginat Collagen Adenosine 28 g (Shary, Facial)

Konklusjoner: En veldig effektiv maske, resultatet av bruken er synlig umiddelbart, og den er rett og slett fantastisk. Inntil du prøver hardt å tro det, men det er sant. Forberedelse av masken tar ikke mye tid, det er bedre å bruke den bedre liggende og raskt, med et speil i hånden. Huden lyser etter påføring, den blir veldig glatt og jevn. Hvis du ikke har prøvd alginater, så velg dette selskapet, de er alle kule.

Olga Gorelova Moskva | 12/08/2019 |

Deep Cleansing Foam Cleanser Absorbent 100 ml (Shary, Facial)

Konklusjoner: Jeg liker Penka, jeg har brukt den aktivt i et par uker nå. Sminken vasker godt av, den skummer godt (det tar ganske mye å vaske ansiktet). Jeg tror det vil være nok i lang tid. Aromaen er fantastisk.

Galina Tretyakova Moskva | 11/28/2019 |

Voksstrimler Mandel for hardt hår 12 stk. (Shary, Facial)

Konklusjoner: De takler oppgaven sin perfekt, fjerner hår veldig godt. Ingen hudirritasjon. Dette er ikke første gang jeg kjøper, jeg er fornøyd.

Galina Tretyakova Moskva | 11/28/2019 |

Deep Cleansing Cleansing Foam Glatting 100 ml (Shary, Facial)

Konklusjoner: Dette skummet er for aldrende hud, og det merkes veldig i handlingen. Blekingseffekten merkes veldig! Høyt! Huden tørker ikke, sminke skyller godt. Aromaen er veldig hyggelig.

Galina Tretyakova Moskva | 11/28/2019 |

Dyp fuktighetsgivende ansiktsmaske 20 g (Shary, Facial)

Konklusjoner: Denne masken redder ganske enkelt huden fra dehydrering, jeg tar alltid bare den på ferie. Flyreiser, solen, havet. Generelt er hydrering aldri overflødig, anbefaler jeg.

Galina Tretyakova Moskva | 11/28/2019 |

Utjevning av ansiktsmaske 20 g (Shary, Facial Care)

Konklusjoner: En fantastisk maske, rådet min mor henne. Veldig tydelig fuktighetsgivende og løfteeffekt, jeg gjør det et par ganger i uken. Resultatet merkes ikke bare for meg, jeg anbefaler.

Galina Govorova Moskva | 11/28/2019 |

Stoffbasert ansiktsmaske 100% Hyaluronsyre 20 g (Shary, Facial)

Konklusjoner: Jeg har kjøpt denne masken hele tiden i flere år, den fungerer bra. Jeg flyr ofte på forretningsreiser, men flyr aldri uten det. Fukter huden med 5 poeng. Jeg kjøpte, jeg kjøper, jeg vil kjøpe.

Lyavonchik Kristina Novosibirsk | 11/21/2019 |

Hyaluronsyreserum for fuktighet og løfting av huden 4x2 g (Shary, Facial)

Konklusjoner: bra serum, det er en lett synlig effekt av å løfte ansiktet oval, strammer ikke huden.

Galina Moskva | 11/06/2019 |

Serum for ansiktet på halshalsen Konturløft 24K gull og hyaluronsyre 4x2g (Shary, Ansiktspleie)

Konklusjoner: Bare den late ikke vet om serumene til dette selskapet, de blir stadig hørt av alle. De jobber på 5 poeng, gjorde både kurs og en gang. Resultatet er alltid synlig, mislyktes aldri. Jeg vil kjøpe til de blir avviklet (jeg håper at dette aldri skjer).

Elena Moskva | 11/06/2019 |

Oksygen ansiktsmaske 20 g (Shary, Facial)

Konklusjoner: Masken kom opp til meg og etterlot bare hyggelige inntrykk! Renser huden perfekt, porene blir mindre, lyser svarte flekker. Mye skum, jeg likte aromaen! jeg anbefaler!

Elena Govorova Moskva | 11/06/2019 |

Maske modellering alginat Hyaluronsyre Betaine 28 g (Shary, Facial)

Konklusjoner: Min mening: alginatmasker er de mest effektive av alle masker, spesielt SHARY! Effekten av applikasjonen er synlig umiddelbart, etter 1 maske - vel, er det ikke et mirakel? Huden er bare porselen etter det. Personen blir uthvilt og forynget, og hvis du gjør kurset sånn generelt minus 10 år. Den blandes godt, uten klumper. Anbefale!

Nina Gorlova Moskva | 11/06/2019 |

Ultra Cleansing Cleansing Foam Ultra-Soft 100ml (Shary, Facial)

Konklusjoner: Skummet er utmerket, det utfører sine funksjoner 100%! Konsistensen er luftig og delikat, aromaen er fantastisk. Sminken skyller perfekt, etter vasking påfører jeg toner og serum, som anbefalt i koreanske pleiesystemer, produktet ga ikke noe ubehag. Jeg vil kjøpe mer!

Rask bestilling

Beskrivelse:

Den multifunksjonelle handlingen fra Sharys Charm O2 Face and Neck Mask er rettet mot omfattende restaurering av sliten og kjedelig ansiktshud. Produktets lette tekstur legger jevnt på huden, aktiveres ved kontakt med det og skaper bobler. Det er virkningen av boblene som frigjør karbondioksid fra cellene, og fyller dem med oksygen og fuktighet. Hjelper med å gjenopprette elastisitet og spenst. Beskytter mot de negative effektene av aggressive miljøfaktorer og kontrollerer talgkjertlene. Som et resultat blir huden glatt, myk og frisk..

Aloeekstrakt har antibakterielle, sårhelende og fuktighetsgivende effekter. Mykner tørr hud, forbedrer cellemetabolismen og gir mykhet i huden.

Hyaluronsyre er en ekte hjelper for tørr og dehydrert hud. Fremmer fangst og oppbevaring av fuktighet i celler, eliminerer spor av pigmentering og metter celler med sporstoffer.

Bruksmåte:

Bruk produktet på forhåndsrenset hud, unngå området rundt øynene og skyll med varmt vann etter 1-2 minutter. Bruk 2-3 ganger i uken.

Struktur:

Vann, Ammoniakk Laurylsulfat, Lauryl Glucoside, Akrylat Copolymer, Glycerin, Cocamidopropyl Betaine, Propylene Glycol, Methyl Perfluoroisobutyl Ether, Propan, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Sodium Hyaluronate, Trehalose, Sodium Lithium Hydroxishydroxyhydroxyhydroxy Metylisothiazolinon, fenoksyetanol, Aloe Vera ekstrakt, duft

Alginat ansiktsmaske SHARY

Effektiv omsorg for huden og skjønnheten i huden består av mange prosedyrer, blant hvilke masker inntar en spesiell nisje! Noen jenter foretrekker å bruke sine egne produkter, mens andre velger mer profesjonell kosmetikk. Som praksis viser, er det andre alternativet mer effektivt og trygt. Effekten av Cheris produkter merkes spesielt!

SHARY alginate ansiktsmaske er en pålitelig assistent innen omfattende hudpleie! Den unike sammensetningen av det kosmetiske produktet har en løfteeffekt og er egnet for absolutt alle hudtyper. Hva du trenger å vite om merkevaren, hvilken aktiv komponent som bidrar til dette resultatet og hva selskapet tilbyr i sitt utvalg, vil vi vurdere videre!

Om Brand

SHARY er en kjent koreansk produsent, som eksisterer i mer enn 10 år! I sitt arbeid søker selskapet å bruke bare naturlige, miljøvennlige komponenter med høy aktivitet, og derfor lever hvert nytt produkt virkelig opp til forventningene og gir ønsket resultat!

I tillegg til å forbedre formlene selv, forbedrer Cheris spesialister hele tiden produksjonsteknologier, noe som gjør at de kan oppnå produkter av høy kvalitet.

Merket vurderer styrkene:

  • kontinuerlig forbedring av komposisjoner under hensyntagen til gjeldende trender innen kosmetikk og jenters reelle behov;
  • en harmonisk kombinasjon av formler, teksturer og aromaer, slik at du kan gjøre prosedyrene ikke bare nyttige, men også hyggelige;
  • styrke de naturlige egenskapene til planter på grunn av den vitenskapelige tilnærmingen til produksjon.

I så kort periode klarte merket å erobre ikke bare det østlige, men også det vestlige markedet!

Alginatkilder - Brunalger

Den viktigste aktive ingrediensen i alginatmasker er alginsyre. Den er hentet fra brun tang. Stoffet har en sjelden evne - å koble sammen et stort antall vannmolekyler. Gelen oppnådd fra alger inneholder følgende nyttige komponenter:

  • mineral sporstoffer;
  • vitaminer
  • alginsyre;
  • proteiner.

Naturlige ingredienser bidrar til forbedring av naturlige metabolske prosesser. De nærer overhuden, beroliger inflammatoriske prosesser, har en antibakteriell effekt, gjør huden mer stram, reduserer porene og bidrar til en større tilførsel av oksygen til overhuden.

Alle komponenter av brunalger er allergivennlige. Verktøyet kan brukes til eiere av følsomme og utsatte for allergiske hudreaksjoner. Ingen terrestrisk plante har alginsyre i sin sammensetning!

Utvalg av Sheri Alginate-masker

SHARY begynte ikke bare å bruke brune alger i kosmetikkene sine, men presenterte også en serie profesjonelle masker for å eliminere spesifikke problemer med overhuden, og selvfølgelig omfattende pleie. Høy produkteffektivitet har gjort det populært og etterspurt i alle hjørner av kloden. Etter den første bruken endrer huden seg dramatisk.

Oppstillingen tilbyr totalt 7 stillinger!

SHARY Konturløft

De grunnleggende komponentene er kollagen og adenosin. I en duett aktiverer disse to stoffene prosessen med å gjenopprette strukturen i overhuden, slik at ansiktets ovale blir mer tonet, og huden er tett og elastisk. I tillegg er masken:

  • forhindrer overdreven tap av fuktighet;
  • eliminerer dype rynker og forhindrer utseende av nye;
  • reduserer pigmentering;
  • gjør ansiktet glatt og silkeaktig.

Det er viktig å forstå at nøkkeleffekten er konturløft! Det er dette resultatet som vil være mest tydelig, og resten vil være mindre uttalt!

Minimumskostnaden for produktet er 160 rubler.

Sheri Express Moisturizing

Eiere av tørr og sensitiv hud bør prøve den ekspress hydratiseringsalginatmasken. Det nærer øyeblikkelig overhuden med fuktighet, jevner ut rynker og hjelper til med å holde vannmolekyler inne i cellene.

De grunnleggende komponentene er hyaluronsyre og betain. I et kompleks, disse to stoffene:

  • eliminere uttalte tegn på utmattelse;
  • redusere inflammatoriske prosesser;
  • jevn hudfarge;
  • fukte overhuden intensivt.

Etter første bruk, vil du merke en betydelig forbedring av hudens helse. Ansiktet ditt blir kraftig, friskt og fullt av naturlig utstråling.!

Prisen per enhet vil være omtrent 150-190 rubler.

SHARY Porekontroll

Aktiv rensing av porene og reduksjon av disse vil bli merkbar med den nye fra Sheri "Kontroll over porene." Hovedkomponentene i pleieproduktet er bambuskull og peppermynte..

De aktive ingrediensene i stoffet bidrar til:

  • rensing av dyp porene;
  • rensing av overflødig talg og skitt;
  • eliminere svarte prikker;
  • toneutjevning og matting.

Ren hud uten fet glans, innsnevrede porer, perfekt glatthet og et silkeaktig ansikt - alt dette kan du enkelt gjøre med SHARY-produkter!

Du kan kjøpe et produkt for bare 155 rubler.

Sheri Against Acne

Den unike kombinasjonen av tea tree og sink i anti-acne modelleringsmasken vil være en gave til eiere av fet og problemhud. Aktive komponenter i produktet:

  • forhindre vekst av bakterier som forårsaker betennelse;
  • tørk de betente områdene;
  • normalisere arbeidet med talgkjertlene;
  • fjerne eksisterende irritasjon og forhindre utseendet til en ny.

Alle komponenter i alginatmasken forårsaker praktisk talt ikke allergi, og er derfor egnet til det absolutte for enhver person!

Prisen for en pose med 28 gram pulver er 156-200 rubler.

Tone og elastisitet

Alginatmaske “Tone and elasticity” er en fantastisk måte å forhindre utseendet på kapillærnettverket, bremse aldringsprosessen, ta vare på å fylle overhuden med nyttige vitaminer og mineraler.

Goji bær inneholder en enorm mengde C-vitamin og så mange som 19 aminosyrer. Denne ingrediensen:

  • forbedrer elastisiteten til epidermale fibre;
  • hjelper med å akselerere lymfedrenasje;
  • gjør veggene i blodkar sterkere;
  • forhindrer rosacea.

Den andre komponenten, taurin, gir enda større effekt. Han er en seriøs energiker som toner huden og gjør den mer elastisk..

Kostnaden for en pose - 160-190 rubler.

SHARY Botox-effekt - mot rynker i ansiktet

Pleieproduktet består av to separate stoffer - serum og alginatmaske.

Den første er serum med kollagen, som ikke bare fukter epitelet, noe som gjør det mer elastisk og elastisk, men også forbereder ansiktet for bedre absorpsjon av de aktive komponentene i masken.

Det andre trinnet er å bruke masken. Pleieproduktet inneholder argireline og ravsyre. I et kompleks begge ingrediensene:

  • blokker muskelimpulser som forstyrrer vevet på pannen, rundt øynene og leppene for å slappe av;
  • glatte dype og fine rynker, noe som gjør dem mindre uttalt;
  • gjenopprette skadede cellulære strukturer;
  • akselerere utvinningen av overhuden;
  • bidra til bedre absorpsjon av oksygen.

Etter fjerning vil antallet og alvorlighetsgraden av ansiktsrynker reduseres betydelig. Ansiktet blir glatt, smidig, uthvilt og våken..

Du kan kjøpe varer for bare 180 rubler.

Utstråling og friskhet - aktiv fornyelse!

"Radiance and freshness", som forrige produkt, består av to separate produkter - serum og alginatmaske.

Serum påføres først. Den unike formelen inneholder kolloidalt gull, som hjelper til med å forbedre opptaket av mikroelementer i masken, og stimulerer også metabolske prosesser, forbedrer oksygenering av overhuden.

En annen maske påføres. Sammensetningen inkluderer gull og hyaluronsyre. Begge komponentene bidrar til:

  • fylling med nyttige mikroelementer;
  • forbedre metabolske prosesser;
  • bremse aldringsprosessen;
  • maksimal hydrering av huden;
  • justere ansiktsformen;
  • hvile og forfriskende overhuden.

Som et resultat blir ansiktet ditt fylt med naturlig friskhet og handlekraft. Konturene blir mer skissert, og huden blir myk og silkeaktig. Pris per enhet - 170-220 rubler.

Anbefalinger for bruk av masker

Prosedyren for å forberede og bruke masker er ganske enkel og krever ikke spesielle ferdigheter. Det første trinnet er å rense ansiktet grundig fra restene av kosmetikk, talg og skitt. Du kan bruke micellar vann, spesielle skum eller vaske geler til dette.

  • hell 80-90 ml vann i en plastbeholder;
  • hell innholdet i posen i vann;
  • bland alt grundig til en homogen masse dannes (som tykk rømme).

Vann må være kaldt! Jo varmere vannet er, jo raskere blir tykkere og hardere. Hell du varmt eller varmt vann, har du bare ikke tid til å bruke pastaen på huden.

Den resulterende blandingen bør påføres så raskt som mulig på ansiktet og på dekorasjonen. Tykkelsen på det påførte laget er ikke mindre enn 4 mm. For prosedyren kan du bruke en spesiell slikkepott eller en tett børste. Eksperter anbefaler å utføre prosedyren i en horisontal stilling.

Hold alginatmaske i 20-25 minutter. Etter det må det fjernes og resten av produktet rengjøres med en fuktig klut eller håndkle.

Hvis du vil oppnå en større effekt, må du først påføre serum på et renset ansikt. Det anbefales å gjøre dette 5 minutter før masken..

anmeldelser

Jeg hørte mange anmeldelser om Cheries alginatmaske-serie, men trodde det var en annen myte. Da jeg bestemte meg for å prøve det, var jeg strålende fornøyd! Etter første gang merkes resultatet faktisk! Jeg prøvde nesten alt, fremdeles med serum. Jeg råder alle!

Veronica, 32 år gammel

Jeg har sensitiv hud og mange produkter med urteingredienser forårsaker skade, ikke fordel. Masken mot kviser kom perfekt opp. Resultatet var fornøyd, jeg planlegger å bestille mer. Denne gangen vil jeg prøve uttrykkende hydrering, jeg tror det vil være riktig for sommerperioden!

Elizabeth, 21

Jeg kan ikke si at jeg er glad og grei. Generelt er masken ikke dårlig, huden etter at den er frisk og tonet. Det fukter ansiktet godt. Forsøkt Tonus og elastisitet. Jeg tenker også på å prøve utstrålingen og friskheten som følger med myse. Husk å skrive inntrykkene mine etter.

Bare strålende fornøyd med masken mot uttrykksrynker. For å være ærlig, forventet jeg ikke at resultatet skulle bli så merkbart. Ansiktet er tydelig yngre, små rynker har blitt mye mindre. Generelt stopper dette verktøyet tiden! Jeg anbefaler alle å prøve!

Jeg har nylig prøvd en konturløft av alginatmasken. Det oppnådde resultatet stemmer virkelig overens med beskrivelsen av produsentene! Huden ble fast, tonet, uthvilt. Så langt er dette en av de beste maskene jeg har prøvd. Uansett liker jeg virkelig SHary-produkter!

Konklusjon

Alginatmasker fra det koreanske merket SHARY er en utmerket måte å takle presserende hudproblemer på. Du kan bruke midlene, både unge jenter og modne kvinner. Det er heller ingen begrensninger på hudtypen. Produktene i denne serien er ideelle for eiere av sensitiv, fet, problemfri og normal hud. Prosedyren for å lage og bruke en maske er ganske enkel og krever ikke spesielle ferdigheter. Når det gjelder kostnadene, kan det virke høyt, men hvis du tar hensyn til prisene for lignende prosedyrer i salonger, er en maske et elegant budsjettalternativ!

shary

SHARY (Sør-Korea) er et merke av effektive innovative kosmetiske hudpleieprodukter. Takket være bruken av naturlige ekstrakter og aktive naturlige ingredienser, beholder SHARY kosmetikk ungdommens og skjønnheten i huden i lang tid. De mest delikate teksturer og luksuriøse aromaer gjør hudpleieprosedyren enda mer behagelig. SHARY kosmetikk er egnet for mennesker med sensitiv og problematisk hud. SHARY - er en profesjonell ansikts- og kroppshudpleie hjemme.

SHARY (Sheri) - The Art of Beauty

  • Fellesskapets innlegg
  • Søk

SHARY (Sheri) - The art of beauty pinned post

Hva er klokken nå? Tid for å skinne! Og produktene våre vil hjelpe deg med dette i et praktisk format: hyaluronic serum og fuktighetsgivende løftekrem! Serumets lette tekstur forbedrer kremens gunstige egenskaper, slik at næringsstoffer kan trenge inn i de dypere lagene av overhuden. Resultatet av applikasjonen er glatt og strålende hud.!

SHARY (Sheri) - The art of beauty pinned post

Kjære venner, vi er glade for å få oversikt over konkurransen.!

Vi gratulerer vinnerne hjertelig! Følg med for mer fantastiske konkurranser!

SHARY (Sheri) - The art of beauty pinned post

Fjerner du sminke riktig? Det er viktig å vite at hver type sminke må fjernes med et visst verktøy. Ved å følge alle anbefalingene vil du kunne opprettholde ungdom og sunn hud:

En lett sminkebase, foundation, concealer, corrector må fjernes ved hjelp av et vannbasert produkt. Mikellært vann er utmerket for dette. Vann påføres bomullsdyna, og det første laget av sminke fjernes i sirkulære og lette bevegelser..

For å fjerne kraftig sminke ved bruk av toner, grunning, mascaraer og leppestifter, trengs et oljebasert produkt. For å gjøre dette, må du kjøpe en tofase-agent. Først fjernes sminke ved hjelp av et fettete produkt, og restene av det fjernes med tonic.

For å fjerne mascara enkelt og uten problemer, må produktet påføres en bomullspute og påføres øynene i 30 sekunder. I løpet av denne tiden vil øyesminke bli våt, og det vil være mye lettere å fjerne fra delikat hud. Bevegelsene til bomullsdyna skal gå fra det ytre til det indre hjørnet av øyet. Hvis det er små områder med kosmetikk, er det bedre å fukte en bomullspinne og tørke forsiktig av forurensningsstedet.

SHARY (Sheri) - The art of beauty pinned post

Vi kunngjør alginatavgivelse!

Vil du vinne et sett med fem alginatmasker og et fantastisk skjønnhetssett? Følg deretter de enkle forholdene:

1). Bli en tilhenger av SHARY Sheri - The Art of Beauty.
Vis full...
2). Skriv dette innlegget på nytt.
3). Som tre av de kuleste innleggene!

Allerede 24. november vil vi tilfeldig velge ut tre vinnere som vil motta et sett i gave!

Premier blir sendt på vår bekostning og bare i Russland. Lykke til!

SHARY (Sheri) - The art of beauty pinned post
SHARY (Sheri) - The art of beauty pinned post

Føl virkelig kongelig luksus med vår nye ansiktskrem fra Royal Snail!

Bruken av kremen gir intensiv cellefornyelse, styrker hudstrukturen, aktiverer dens naturlige evne til selvreparasjon og gir en naturlig utstråling. Kremen har en utsøkt aroma og en uovertruffen struktur, som forsiktig omslutter hudens overflate med et glatt silkeslør!

Søk etter salg fra våre partnere!

SHARY (Sheri) - The art of beauty pinned post

Et bad med essensielle oljer på slutten av dagen er en fin måte å slappe av og finpusse på en positiv måte! Fullstendig avslapning bidrar til å oppnå:

oransje - et bad med oransje olje hjelper med å roe og lindre stress. Det har gunstige effekter på huden, derfor gir den næring med vitaminer og eliminerer betennelse. God effekt på humør og sinnsro. Et bad med oransje olje er perfekt for hodepine eller smerter i muskler og ledd;
Vis full...

ylang-ylang - regnes ikke bare som avslappende, men også for å styrke seksuell energi. Det er gunstig for hjertet og reduserer også blodtrykket. Lindrer stress og normaliserer hormoner. Et bad med dette middelet anbefales for personer som lider av kronisk tretthet;

Lavendel - dette verktøyet inneholder mange nyttige elementer. Ideell for søvnløshet og stress, og lindrer også overopphisselse. Et bad med lavendelolje har en beroligende effekt;

røkelse - har antidepressiva egenskaper, og beroliger også kroppen og sjelen til en person. Det regnes som den ideelle løsningen under stress eller belastning..

Koreansk kosmetikk Shary / Sheri

Shary Ampoule Alginate Mask Aktiv regenerering består av &..

Mask Shary Ampoule Alginate Mask Anti-Age Therapy er designet..

Shary Ampoule Alginate Mask Intensive Nutrition består av &..

Dobbelthinnende dypt fuktighetsgivende ansiktsmaske på stoffbasis med bambuskull til..

Dobbeltvirkende oksygenmaske på en stoffbase med bambuskull for alle typer..

Ansiktsmaske mot ufullkommenheter av dobbel handling på stoffbasis med bambuskull for w..

Dobbel handling nærende ansiktsmaske på stoffbasis med bambuskull for alle typer..

Dobbeltvirkende løftemaske på stoffunderlag med bambuskull for kjedelig.

Dobbeltvirkende utjevning av ansiktsmaske på stoffbasis med bambuskull for modne til..

Shary Sheet Mask Antioksidant Squalan Vitamin Compl..

Shary Sheet Mask Complex Peptide Syn-Ake Retinol & n..

Stoffmaske Shary Sheet Mask Lifting Bird´s Nest Omega-3-6 & nbs..

Shary Sheet Mask Complex Peptide Syn-Ake Retinol & n..

Shary Sheet Mask Rejuvenation Snail Mucin Cica & nbs..

Shary Sheet Mask Glatting Silk Amino Acids P..

Produksjon KoreaStep 1. Multi-aktivt serum med EGF og kamelia under en alginatmaske for vispere..

Produksjon KoreaStep 1. Multi-aktivt serum med kolloidalt gull under en alginatmaske for..

Hyaluronsyre og sneglmucinproduksjon Korea TRINN 1: Ampoule med Hyaluron Serum..

Hyaluronsyre og Aloe Vera-produksjon Korea TRINN 1. Ampulle med hyaluronsyre i serum..

Tiltak: Gelputer pleier forsiktig sensitiv hud under øynene, metter og fukter...

Korea produksjonAksjon: Gelputer er spesielt designet for å lindre hevelse og..

Hyaluronsyre og tangproduksjon Korea TRINN 1. Ampulle med serumhyalur..

EVOLUSJON AV TILBEHØR TIL VASKING AV SKAL børste gir perfekt rensing av huden og svingene..

EVOLUSJON AV TILBEHØR TIL VASKING AV SKAL børste gir perfekt rensing av huden og svingene..

ULTRA-REJUVENATING FORMULA MED SVART CAVIAR OG COLLAGEN Produksjon Korea Korea Eye Mask “A..

SOS øyeblikkelig fuktighetsgivende antidyrking av dyptaksjon KOMPLEKS Produksjon KoreaMas..

SOS INSTANT LIVSLYKKERYKKER KONSENTRAT Produksjon Korea Collagen - hoved..

ULTRA-REJUVENATING FORMULA MED SVART CAVIAR OG COLLAGEN Produksjon Korea Svart kaviar - på..

KORREKSJON AV MIMIKKKRINGER INTENSIV BOTOKSEFFEKT MED ARGIRELIN Produksjon Korea Cent..

Korea-produksjonAktiv formel med kollagen og adenosin starter utvinningsprosessen..

Korea-produksjon En modellering av alginatmaske med tea tree og sink er ideell til..

Korea-produksjon Goji-bærekstrakt inneholder en rekordprosent av C-vitamin og 19 aminosyrer..

Korea-produksjon En modellering av alginatmaske med bambuskull og mynte renser porene dypt...

Korea-produksjon Alginatbasert modelleringsmaske hydrerer øyeblikkelig overhuden og..

Et løftekompleks for korreksjon av ansiktsrynker, for alle hudtyper i ansiktet, nakken og dekolleten...

Serum for ansikt, nakke og dekolleté Fuktighetsgivende og løftende serum med hyaluronsyre..

Serum for ansikt, nakke og avmykling Elastisitet og elastisitet Kollagen serum for..

24K gull og hyaluronsyre Foryngende løftekompleks, for alle typer ansikt, nakke og..

Hemmelighet bak cochlea og kollagen Ultra aktivt oppstrammende løftekompleks, for alle typer ansiktshud, nakke..

Serum for ansikt, nakke og décolleté Forfriskning og foryngelse Serum med peptider - medium..

En energimaske med honningte designet for å fylle vitaliteten i cellene i overhuden..

En dyprensende maske med jasminte er ideell for alle hudtyper. Skummende tekstur..

En oppstrammende maske med svart te er perfekt for å gjenopprette sliten, kjedelig, svekket..

Balanseringsmaske med hibiskuste er optimal for fet og kombinert hud. Pakk ut og..

En strammemaske med ginseng-te laget spesielt for å bevare ungdommelighet og elastisitet i huden..

Den betennelsesdempende masken med grønn te er spesielt formulert for fet og problematisk hud. Trad..

Den aktive formelen til masken med svarte perler og hyaluronsyre stimulerer restaureringen av det intercellulære..

Denne koreanske masken er mettet med næringsstoffer for å forynge huden rundt øynene. Kollagen er dypt..

Den aktive masken absorberte all kraften og fordelene med tare, undaria cirrus (wakame) og chlorella. Disse..

C-vitaminmangel påvirker ikke bare kroppens indre tilstand, men også huden. Konstant..

Shary merkesett for tilberedning av alginat og andre ansikts-, kropps- og hårmasker i..

Shary merkesett for tilberedning av alginat og andre ansikts-, kropps- og hårmasker i..

Ansiktsrens har antioksidantegenskaper på grunn av innholdet av alger i sammensetningen.

Tykt skum er ideelt for fet, kombinert hud med utvidede porer. Bamb..

Kremet skum renser huden forsiktig, men effektivt uten å krenke den naturlige beskyttelsesbarrieren. fo..

Settet inkluderer: 3W CLINIC Lovely Cleansing Foam Collagen Intensive Cleansing Foam..