Vichy LiftActiv CxP øyelokk Anti-wrinkle Lifting Care Cream

Hudtype: For alle hudtyper

Handling:
1. Har en drenerende effekt.
2. Stimulerer produksjonen av kollagen og elastinfibre.
3. Øker antall celler som syntetiserer hudfibre - fibroblaster

Resultat:
1. Glatter ut huden.
2. Har en dyp omstillingseffekt.
3. Reduserer alvorlighetsgraden av mørke ringer under øynene..

vann / vann, dimetikon, hydrogenert polyisobuten, glyserin, cetylalkohol, glyserylstearat, polymetylmetakrylat, peg-40-stearat, cera alba / bivoks, kaliumcetylfosfat, stearinsyre, sorbitantristearat, trietanolamin, caffeenat, metylparaat, escin, fenoksyetanol, adenosin, magnesium askorbylfosfat, tokoferylacetat, poloksamer 338, askorbylglukosid, hydrolysert risprotein, dekstransulfat

Vichy heis for øyne anmeldelser

Hva de skriver: For kvinner som vil transformere utseendet deres fullstendig. Gjør det mer åpent, styrke øyenvippene og bli kvitt rynker. Unikt serum for et ungdommelig utseende. FOR FØRSTE GANG! ET SERUM FOR PLEIE FOR HUD OG ØYLASKER
1. Effekten av løfting. Det patenterte Ramnose-molekylet (plante-polysakkarid) i en maksimal konsentrasjon på 10%. Ramnose er en effektiv anti-aldringskomponent som spesifikt er rettet mot Dermoresource. Effektiviteten til Ramnose er bevist av Vichy Laboratories gjennom studier både i de dype lagene i huden (biopsi) og på overflaten (7 kliniske tester).
2. Et lysende blikk. Refleksive serumpartikler gir øyet en glød og åpenhet.
3. Sterke og tykke øyenvipper. Ceramideserum - intercellulær sement, som holder øyevippens neglebånd tett og jevn.
Allergivennlig. Ingen parabener. Testet under tilsyn av hudleger på følsomme øyne. Inneholder VICHY SPA termisk vann med beroligende og gjenopprettende funksjoner. Lett tekstur smelter øyeblikkelig på øyelokk og øyevipper. Praktisk dispenser lar deg måle nødvendig mengde midler om gangen.
lenke til det offisielle nettstedet

Bruksanvisning:
1. Klem en dråpe på fingertuppene, lukk øynene og bruk lett trykk på hele overflaten på øynene.
2. Sveip lett med fingrene fra de indre hjørnene av øynene til det ytre uten å åpne øynene.
3. Fullfør prosedyren også med lukkede øyne: Plasser pekefingrene under øyevippene og løft den flere ganger for effekten av krøllede øyevipper..

Pris: 1458 gni. i 15 ml.

Min mening: Husker jeg, jeg lovet deg en voldelig anmeldelse? Motta, signer.
Generelt behandler jeg Vichy godt. Det er noen midler i ønskelisten min, og jeg er nesten sikker på at jeg vil like dem. Men jeg kan ikke si noe bra om serum for øyne og øyevipper 10 LiftActiv, som kan brukes både separat og i kombinasjon med en krem. Jeg kan ikke gjøre det. Dets eneste "pluss" er godt absorbert. Alt annet er negativt.
Ubehagelig dispenser: midler blir presset ut dobbelt så mye som huden på øyelokkene mine trenger. Etter min mening er denne uberettigede økningen i forbruket ubrukelig. Selv om du selvfølgelig kan følge Elis eksempel og bruke resten på øyenbrynene, selv om det viste seg å være litt fornuftig. Serum fukter ikke og gir ikke næring til huden, men strammer den litt. Små rynker fra dette blir visuelt mindre merkbare, men dette er ikke effekten det er verdt å løpe til butikken for. Produsenten hevder at produktet inneholder reflekterende partikler, men de er sannsynligvis så små at jeg ikke så effekten av dem. Hva kan jeg si, jeg la ikke merke til dem i det hele tatt! Med øyenvipper gjør serum ingenting. De falt begge ut en eller to i uken, og fortsatte. Lengden forble den samme, tettheten - også. Det virket til og med for meg at prolapsen forsterket seg, men kanskje jeg bare var opprørt over at serumet ikke lever opp til forventningene. Vel, for fans å lese komposisjonene: alkohol i den er 3,75% - dette er ikke surrende, men heller ikke så ille, antar jeg.
Jeg ga resten til min venn, for å teste. Så hun kan ikke si noe dårlig, hun er fornøyd med alt: Produktet er godt absorbert, det avkjøles behagelig og irriterer ikke øynene. Det skjedde riktignok ikke mirakler med huden hennes, verken veksten av øyevipper eller tap av dem ble lagt merke til.

Har du prøvd dette serumet? Det er minst en person hun henvendte seg til og hun viste alle sine fantastiske egenskaper til?

Vichy heis for øyne anmeldelser

Nå Matvarer - Kosttilskudd og vitaminer!

100% naturlig kosttilskudd SOLGAR premium

Vogn - ta vare på den følsomme huden til babyer og babyer

Sikker og effektiv pleie for deg og babyen din

Helbredende ansikts- og kroppsbehandlinger med Gezatone-enheter

Ergonomi og miljøpleie med RADIUS tannbørster

Møt det unike, intensive, hvite kit!

Avene - solbeskyttelse for den mest følsomme huden

Anthelios - nr. 1 i Russland etter anbefaling av hudleger

Aravia Professional - Spa-depilering, parafinterapi, kroppspleie

Avene DermAbsolu - Grunnleggende omsorg for moden sensitiv hud.

Batiste - tørrsjampo nr. 1 i Europa

Bioderma Gidrabio Perfector - beskyttelse og utstråling av huden din

Vinopure - en enkel og effektiv løsning for å eliminere ujevnheter i huden.

CeraVe - Innovasjon for å styrke hudens beskyttende barriere!

Frekk design og sinnsykt hyggelig SPA-pleie hjemme hos deg

Øyevippebooster - Lange, omfangsrike, tykke øyenvipper!

Elancyl Slim Design - Glattere, fastere og tonet hud

Filorga - formler inspirert av estetiske medisinprosedyrer

Guam - Naturlig algebasert italiensk kosmetikk

GiGi - en kombinasjon av naturlige ingredienser og høye bioteknologiprodukter

Koreansk kosmetikk for ansikts- og kroppspleie

Ledende profesjonelt kosmetikklaboratorium i Israel

Isdin er merkevare nr. 1 i Spania! Innovativ solbeskyttelse

Si hei til de nye hjelperne dine - de revolusjonerende spiralarmbåndene til hårarmbånd

Prøv japanske stoffmasker av høyeste kvalitet

Johnny's Chop Shop - en stilig linje med kosmetikk for gutter som vil se bra ut!

Planteenergi for hårskjønnhet

Loreal Professional - Source Essentielle Source of Natural Hair Beauty

La Roche-Posay - sensitiv hudpleie nr. 1 anbefalt av hudleger!

Matrix - Keep me Vivivd - bevaring av fargen på lyse nyanser

Mustela - trygg og effektiv omsorg for deg og babyen din 06/06/2017

Nature`s Bounty - kosttilskudd for å opprettholde din helse og skjønnhet

Orthomol - tyske vitaminer for helsen din!

O.P.I er verdensledende innen profesjonell neglepleie!

Balsamer for tørre, sprukne og irriterte lepper og hud

Foto - naturens kraft for håret ditt!

Royer - Natural Cosmetics with 100% Organic Snail Slime!

Klinisk effektiv medisinsk kosmetikk, som er en effektiv erstatning for kirurgi

Hudkode - Kode for sunn, vakker hud

Dr. Knute - 212 lystebust!

Pålitelige dermokosmetologiske hudpleieprodukter for spedbarn, barn og voksne

Uriage - Age Protect - rynke korreksjon og utstråling

Uriage - Hyseac - Din ideelle pleie for problemhud 01.11.2017

Oppstrammende handling mot aldringstegn

Weleda Moisturizing Lip Balms vil omgi leppene dine med en utstråling av naturlig skjønnhet!

CORA - en kombinasjon av naturlige ingredienser med den nyeste høyteknologien

  1. anmeldelser
VURDERINGER
HUDSUNDHETSENTRUM
Anmeldelser om apotekskosmetikk
Vichy

Cheprina Olesya Obninsk | 05/07/2020 |

Mineral 89 sett: Daily Facial Gel Serum, 50 ml + Øyepleie 15 ml + Micellar vann med mineraler 200 ml (Vichy, Mineral 89)

Konklusjoner: Et veldig bra sett til en god pris. Jeg likte ansiktsserumet, det fukter huden godt. Produktet for øyekonturen har ikke forstått ennå, det tar mer tid å evaluere. Det micellare vannet er en bonus, jeg bare vasket sminken fra leppene, jeg medførte ingen negative konsekvenser. Generelt sett et veldig vellykket sett. Nydelig emballasje med godt fyll, synes jeg, vil være en fantastisk gave.

Samoilenko Maria 05/05/2020 |

Nutri Protein Restorative Shampoo 50 ml (Vichy, Dercos Nutrients)

Konklusjoner: Jeg likte veldig godt sjampoen, jeg bruker den for ikke så lenge siden og ser allerede resultatet, håret har blitt mindre sprøtt og mindre falt ut. Veldig praktisk format, takk for nyheten.

Samoilenko Maria 05/05/2020 |

Kera-Solution Shampoo 250 ml (Vichy, Kera-Solutions)

Konklusjoner: Jeg har veldig svakt hår, utsatt for tap, jeg brukte denne sjampoen, jeg var veldig fornøyd. Det var selvfølgelig ikke noe tykt hår, men mengden hår som falt ble redusert!

Samoilenko Maria 05/05/2020 |

Sett Kera-Solution Shampoo, 2 stk. 250 ml hver (Vichy, Kera-Solutions)

Konklusjoner: en veldig god sjampo, jeg bruker den sammen med dette merket balsam. sammen gir effekten av velstelt og sunt hår, begge fra salongen. håret er elastisk og beholder friskheten i lang tid. la også merke til at håret begynte å falle ut mindre.

Samoilenko Maria Astrakhan | 05/05/2020 |

Sett: Shampoo tonic fra håravfall Derkos 200 ml + Balsam tonic styrking mot hårtap 200 ml (Vichy, Dercos)

Konklusjoner: en veldig god sjampo, jeg bruker den sammen med dette merket balsam. sammen gir effekten av velstelt og sunt hår, begge fra salongen. håret er elastisk og beholder friskheten i lang tid. la også merke til at håret begynte å falle ut mindre.

Angelica Tolyatti | 05/05/2020 |

Smelteemulsjon med applikasjonsteknologi med våt hud SPF50, 200 ml (Vichy, Capital Ideal Soleil)

Konklusjoner: Jeg fikk en sampler av dette verktøyet. Til å begynne med var hun skeptisk, siden jo høyere filteret er, desto tyngre og fetere er vanligvis middelet. Men alt viste seg bra: produktet er lett, enkelt å påføre, det er ingen klissete og fete, det etterlater ikke en film. Definitivt anbefale for eiere av lys hud på en solrik sommer.

Leunina Lina Ukhta | 05/02/2020 |

Mineral Daily Exfoliating Gel Daily Mineral 89, 50 ml (Vichy, Mineral 89)

Konklusjoner: God myse. Fukter huden. men jeg så ingen endringer. For tørr hud.

Tatyana Moskva | 05/02/2020 |

Mineralbland Moisturizing Foundation Foundation Tone 03 30 ml (Vichy, Mineralblend)

Konklusjoner: Med dette tonemiddelet trente jeg ikke i det hele tatt. Jeg gir en vurdering på 2 bare for 2 fordeler: den dekker rødhet under øynene (for dette kjøpte jeg den), en behagelig lukt. Men! Alle manglene dekket fordelene helt: den ruller veldig ned, legger vekt på alle ujevnheter i huden (rynker, små utslett, peeling), etter at du har brukt ubehagelige sensasjoner er det ingen, men det ser ut som huden er veldig tørr, ligger på huden med klumper. Jeg har brukt vichy i lang tid, jeg forventet ikke dette fra dem. Penger ned i avløpet.

Abdullina Leysan Kazan | 04/28/2020 |

Sett sjampo-peeling for intensiv rensing av hodebunnen og håret mot flass, 2 stk. 200 ml hver (Vichy, Dercos)

Konklusjoner: Andre gang prøver av Vichy-sjampo-peeling ble sendt til prøven, og det er veldig nyttig. Etter den første søknaden er det et resultat. Det er ingen kløe, flass er mye mindre. Jeg vil prøve å bestille en full størrelse som skal brukes til forebygging.

Abdullina Leysan Kazan | 04/28/2020 |

Mikellært vann med mineraler for fet og kombinert hud 200 ml (Vichy, Purete Thermal)

Konklusjoner: Normal micellar, rengjør kosmetikk godt. Men jeg vil ikke gjenta det, liksom, jeg liker det bedre fra bioderm. Prisen er høy.

Abdullina Leysan Kazan | 04/28/2020 |

Deodorant - ballen som regulerer overdreven svette (Vichy, Deodorant)

Konklusjoner: Elegant deodorant, men endre den med jevne mellomrom slik at huden ikke blir vant til den. Hyggelig lukt, fungerer bra på kroppen.

Abdullina Leysan Kazan | 04/28/2020 |

Mineralsk skallmaske "Double Radiance" -pose 2x6 ml (Vichy, Masque)

Konklusjoner: God peeling, litt nipping. Jeg leste at det er et resultat hvis du bruker i tandem med en maske også renser vichy. Sorte prikker blir mindre merkbare, ansiktet etter peeling er rødt.

VICHY LIFTACTIV SUPREME CREAM CARE FOR HUD RUND ØYE 15 ML

Type varer:kosmetikk
Virkestoffer:Termisk vann VICHY SPA, koffein, Ramnose
Produsent:Kosmetolog Aktiv produkt
Opprinnelsesland:Frankrike
Utgivelsesform og emballasje:Krem 15 ml rør
Lager temperatur:5 ° C til 25 ° C
Oppbevares utilgjengelig for barn:Ja
Alle lignende produkter

Kort om produktet

Kategori
Under
Merket
Hersker
Hudtype
Dine behov
Passe
Hudtilstand
Intrinsiske faktorer
Tekstur
Spesielle funksjoner
Alle spesifikasjoner

Lignende produkter

Les om produktet

Vichy liftactiv suveren øyekrem

Struktur

AQUA / VANN, DIMETIKON, HYDROGENERERT POLYISOBUTENE, GLYCERIN, CETYL ALCOHOL, GLYCERYL STEARATE, POLYMETHYL METHACRYLATE, PERSOFSTILSATS,, Natriumbenzoat, natriumdekstransulfat, myristylalkohol, essin, palittisk syre, rhamnose, phenoksyetanol, adenosin, magnezium-ascorbyl-fosfelyletelececetylecetyletyletylecetyletyletyletyletyletyletyletyletyletyletanol

Beskrivelse

Liftakt Suprem krem-pleie for konturen av øynene til den globale handlingen mot rynker, inneholder Ramnose i sin sammensetning - den siste innovative komponenten laget av Vichy-laboratoriet, oppnådd naturlig.

Ramnose stimulerer hudens ressurser, og oppnår derved effekten av fornyelse, stramming av huden, glatter rynker.

Inneholder Vichy termisk vann.

Krempleie med en konsentrert formel for målrettet handling på 4 tegn på aldring av huden rundt øynene:

slapp hud på øvre øyelokk.

Komplekset med aktive ingredienser med naturlig opprinnelse, som påvirker hudens ungdomsressurs.

• Ramnose 5% - aktiv ingrediens beskyttet av fem patenter. Det har en dyp biologisk effekt, fremmer produksjonen av eget kollagen og elastin, øker hudtettheten dag etter dag.

• Koffein er kjent for sine tonic- og dreneringsegenskaper..

• Sterkt mineralisert termisk vann av vulkansk opprinnelse VICHY SPA, med beroligende, forsterkende og regenererende egenskaper

Utseendet er mer åpent, ansiktsrynker blir merket glatt.

Testet under tilsyn av hudleger.

Passer for sensitiv hud..

Vichy Liftaktiv Suprem krempleie for huden rundt øynene (VICHY LiftActiv Cream Supreme Yeux) - for alle hudtyper, inkludert sensitiv hud.

Alder fra 30 år - Hvit tett krem, en veldig behagelig, ikke-fet kremgel-konsistens, nesten luktfri. Lett å påføre. Distribueres uanstrengt og absorberes umiddelbart.

Liftactiv line anti-aging løftepleie for alle hudtyper fra 30 år gammel, bekjemper rynker, tretthet, puffiness, har en dreneringseffekt, øker elastisiteten

Salgsfunksjoner

indikasjoner

Konsentrert anti-rynke, hevelse, mørke ringer, slapp hud på øvre øyelokk.

Kontra

Individuell intoleranse mot komponenter

  • Du kan kjøpe Vichy liftactiv suveren krempleie for huden rundt øynene på et apotek som er praktisk for deg ved å legge inn en bestilling på Apteka.RU.
  • Prisen på Vichy liftactiv suveren krempleie for huden rundt øynene i Moskva er 2069,00 rubler.
  • Bruksanvisning for Vichy liftactiv suveren øyekrem.

Du kan se de nærmeste leveringsstedene i Moskva her.

Dosering

Påfør om morgenen og / eller kvelden på renset hud rundt øynene.

Vichy Cream for omfattende korreksjon av rynker rundt øynene Liftactiv Retinol HA - anmeldelser

Krem for den komplekse korreksjonen av rynker rundt øynene Liftactiv Retinol HA

Anna
Khabarovsk Active-medlem

Vichy Cream for omfattende korreksjon av rynker rundt øynene Liftactiv Retinol HA 7. januar 2015

Våre sjarmerende øyne per dag bærer så mye av alt: basen for skygger, mascaraer og skygger, og blinker, og gråter, og ser på skjermen, og myser mot solen! Derfor mener jeg at pleie av huden rundt øynene bør startes så tidlig som mulig, spesielt i ung alder er det bare næring og fuktighet.

Og i mine 25 år kjøpte jeg meg en krem ​​for den komplekse korreksjonen av rynker rundt øynene til Vichy's Liftactiv Retinol HA. Nei, nei - Jeg bestemte meg ikke for å aktivt håndtere rynker, noe som så langt ikke ser ut til å være. Vichy øyekremer passer meg veldig: gi næring og fuktighet.

Vichy lover selvfølgelig utrolige resultater fra denne kremen: forhindrer dannelse av nye rynker og effektiv glatter eksisterende; fukter huden aktivt; de første resultatene merkes allerede på den fjerde dagen: huden glattes ut, uttrykkslinjer og små begynnende rynker forsvinner ganske enkelt. Nei, jeg ga ikke løfter. Jeg likte denne kremen etter prøvetakeren på grunn av strukturen som er flott om vinteren..

Teksturen til kremen er fet, tett, ikke klissete, den absorberes godt i huden, og etterlater en følelse av komfort, fuktighetsgivende hudens fylde til morgenen. Selve kremen er hvit.

Kremen inneholder Retinol-A-kompleks og hyaluronsyre. Retinol er en velkjent rynkejager, og hyaluronsyre er en aktiv ingrediens i mange fuktighetskremer.

Kremen har en veldig interessant flaske: på slutten av krukken er det en flat, avrundet "nese" av plast med et lite hull. Når du klikker på denne "nesen" fra hullet, presset du litt krem ​​på en liten mengde krem. Flasken er bare 15 ml, men kremen konsumeres sparsomt, så den varer lenge.

Hvorfor trenger du denne "nesen"? Produsenten kaller det: en applikator for dermopunktur. Og tilbyr oss, for å forbedre kremens effektivitet, å gjøre en slik massasje med denne applikatoren.

Jeg gjorde ikke denne massasjen: det er ubehagelig å kjøre denne plastiske "nesen" over den ømfintlige huden på øynene! Jeg påførte kremen bare på kvelden, påførte den med fingeren, på punktene som er presentert på bildet over.

Kremen trenger omtrent 15 minutter for å absorbere seg fullstendig, og siden teksturen er fet, er det upraktisk å bruke sminke, så jeg likte kremen som et vinternært alternativ for natten. Jeg vet ikke hvordan rynker fra den er, men kremen fukter perfekt, huden etter at den er myk, behagelig. Om morgenen bruker jeg noen ganger ikke noen krem ​​til området rundt øynene, fordi huden ser uthvilt, frisk og sunn ut. Produsenten anbefaler selvfølgelig det for eldre jenter, men som for meg er denne kremen bare for mine 25 år !

Oversikt over Vichy anti-rynke kremer

Produktene fra det franske kosmetiske merket Vichy er anerkjent som et effektivt aldringsmiddel. Vichy kremer jevne rynker, gjenoppretter friskhet og utstråling i huden, og stram ansiktet oval. Passer for bruk i forskjellige aldre. Lær mer om Vichy anti-aging produkter.

Funksjoner av Vichy kremer

Vichy anti-aging kremer jevner ut alder og ansiktsrynker, jevner ut hudens struktur, gjenoppretter elastisiteten i ansiktet, fukter og beskytter mot de negative effektene av eksterne faktorer..

Alle Vichy-produktene er klinisk testet, egnet selv for sensitiv hud. De tolereres godt av huden og forårsaker ikke allergiske reaksjoner. Anti-aldring kremer virker raskt. Ved regelmessig bruk merkes resultatet etter noen dager.

Hvilke produkter skal brukes etter 30 år?

Vichy kremer, produsert spesielt for kvinner i alderen 30-35 år, inkluderer:

  • Liftactiv Retinol HA;
  • Liftactiv Nuit Supreme;
  • Liftactive Collagen Specialist;
  • Vichy Myokine;
  • Vichy Normaderm Anti-Age.

Liftactiv Retinol HA Cream inneholder hyalurinsyre og den nye generasjonen Retinol-A-komplekset. Produktet aktiverer produksjonen av elastin og kollagen, jevner ut rynker. Produktet passer for forskjellige hudtyper. Gjennomsnittspris - 1 700 rubler.

Liftactiv Nuit Supreme nattmiddel er mettet med hyaluron, retinol-A. Den inneholder også termisk vann fra naturlige kilder. Hovedeffekten av kremen er foryngelse og hydrering av overhuden under søvn. Liftakt Nuy Suprem eliminerer raskt tegn på visne i huden og er godt absorbert. Du kan kjøpe dette produktet for 2200 rubler..

Liftactive Collagen Specialist - et universelt verktøy med peptider som eliminerer de første aldringstegnene. Produktet kan brukes før kosmetikk påføres i forskjellige områder i ansiktet, inkludert området rundt øynene..

Betyr Vichy Myokine bekjemper rynker i ansiktet, og forhindrer også utseendet. Hudtilstanden forbedrer seg raskt. Pris Vichy Myokine - fra 1600 rubler.

Vichy Normaderm Anti-Age er egnet for kombinert og fet hud. Den inneholder glykolsyre, vitamin C, lipo-hydroksysyre. Produktet eliminerer ujevnheter i huden, lyser ut tonen og forbedrer elastisiteten. Produktpris - 1300 rubler og mer.

Foryngelsesalder 40+

Etter 40 år er kremer med løftende effekt effektive, og eliminerer sløvhet, ptose av bløtvev, uklare ansiktskonturer og uttalte rynker. Disse inkluderer:

  • LiftActiv Supreme;
  • LiftActiv Pro;
  • Liftactiv derm kilde.

LiftActiv Supreme er på listen over de mest effektive krimene mot rynke. Verktøyet er preget av en høy grad av allergivennlighet. Du kan kjøpe en krem ​​fra Liftaktiv-serien for 1400 rubler.

LiftActiv Pro har en strammende og dekongestant effekt. Stoffet er beregnet for påføring på øyelokkers hud. Når den brukes, lyser mørke sirkler under øynene og rynker reduseres. Gjennomsnittsprisen på LiftActiv Pro - 1350 rubler.

Kremen rundt øynene til Liftactiv Derm Source reduserer aldersfolding, fjerner "kråkeføtter", kjemper med et sagging øvre øyelokk, mørke ringer og hevelse. Passer for sensitiv hud. Nåværende pris - 1900 rubler.

Kremer for å jevne ut rynker etter 50 år

For hudpleie i ansiktet i alderen 50-55, anbefaler kosmetologer en serie Vichy Neovadiol-kremer. Disse produktene toner huden godt i overgangsalderen. De brukes til å forynge ansiktet, nakken og dekollen..

Linjen inkluderer slike produkter:

  • dagkrem for normal og tørr hud;
  • natt middel for forskjellige hudtyper;
  • pleiesammensetning for øyelokkene og leppekonturen.

Som en del av Vichy Neovadiol dagkremer, hyaluronsyre, proksylan, proteiner, eperulin. Slike midler øker tettheten av tynnet hud, metter aktivt med fuktighet, akselererer utvinningsprosesser og gir en merkbar løfteeffekt. Det er produkter for daglig bruk innen 2 300 rubler.

Sammensetninger for nattpleie har en lignende sammensetning, men er i tillegg beriket med koffein. Disse kremene har en aktiv betennelsesdempende effekt, forbedrer blodsirkulasjonen og lymfestrømmen, lindrer hevelse. For å få et raskt og varig resultat blir de kombinert med Magistral Elixir serum. Vichy nattkremer i alderen 50+ koster fra 2 555 gni.

Vichy Neovadiol Gf inneholder protein som stimulerer cellevekst, proksylan, som forbedrer hudens elastisitet, bønneekstrakt, betennelsesdempende effekt, termisk vann. Denne kremen for øynene og området rundt munnen har en lett struktur og er godt absorbert. Pris - 1600-1800 gni.

Påføring av Vichy-produkter etter 60 år

Etter 60 år er huden i ansiktet og nakken utsatt for kraftig tørrhet og aktiv visnelse, og får en ujevn farge, redusert tone. For å håndtere disse negative prosessene tillater en spesiell serie Vichy Cellebiotic.

Produktene i denne serien forbedrer raskt tilstanden til aldrende hud. En av hovedkomponentene i slike produkter er Biotique-B8-aktivatoren for cellehelse, som fremmer aktiv fornyelse av huden..

De viktigste representantene for denne linjen er dag- og nattkremer, tilgjengelige i 50 ml containere. Cellebiotiske produkter passer for alle hudtyper. Slike midler viser de nødvendige handlingene for huden med uttalte tegn på visnelse:

  • gi dypt anti-aldring omsorg;
  • mettet med verdifulle stoffer;
  • øke tettheten;
  • redusere dybden av dype rynker;
  • eliminere den gule fargen;
  • returner naturlig farge.

Anmeldelser av kosmetologer bekrefter at selv etter en enkelt påføring av kremer fra Cellebiotic-serien, ser huden frisk og uthvilt ut. Du kan få et merkbart resultat etter 4 ukers regelmessig bruk av slike produkter.

Hvor du skal kjøpe og hvordan du velger Vichy-produkter?

Det anbefales å kjøpe Vichy kremer i apotek eller firmabutikker som samarbeider med produsenten. Å kjøpe slike fond på tvilsomme steder, er det fare for å snuble.

Det er viktig å sørge for at kremen ikke inneholder komponenter som kan forårsake allergi. For å gjøre dette, må kjøperen vite hvilke stoffer han har individuell intoleranse mot..

Tatt i betraktning prisen på Vichy-produkter, er det bedre å kjøpe dem på steder der det er mulighet for foreløpig testing. Dette vil gjøre det riktige valget av aldringsprodukter.

VICHY Liftactiv Supreme Eyes

Øyekrem

VICHY Liftactiv Supreme Eyes

Gratis
levering fra 1000 ₽

Levering gjennom hele
den russiske føderasjonens territorium

Kvalitetssikring
produksjon

    Beskrivelse

VICHY Liftactiv Supreme Eyes

Krempleie med en konsentrert formel for målrettet handling på 4 tegn på aldring av huden rundt øynene: rynker, hevelser, mørke ringer, slapp hud på det øvre øyelokket. Passer for sensitiv hud. Allergivennlig. Testet under tilsyn av hudleger. Ingen parabener. Detaljerte spesifikasjoner

Vichy

Vichy er et fransk merke for hudpleie og helseforbedring som selges på apotek. Vichy er designet for å raskt og med langvarige resultater for å forbedre tilstanden og utseendet på huden av enhver type. Vichy-produkter er effektive i sin kombinasjon av aktive ingredienser og termisk vann, som bevist av forskere og forskere..

Brandets hjerte er Vichy Mineralizing Thermal Water. Den har en unik sammensetning, og blir trukket ut fra innvollene til vulkanene i Auvergne-regionen (Frankrike). Med sin opprinnelse på 4000 meters dyp passerer den gjennom eldgamle bergarter, der den inneholder mineraler og mineraler.

Merkeskaper Dr. Pr. Aller foreslo en klassifisering etter hudtype. Etter å ha utviklet en unik formel for pleie av hver hudtype, var han den første som skapte et ansiktsserum.

Blant de mest kjente Vichy-produktene er Serum 10 i Liftactiv-serien, som effektivt bekjemper rynker og gjenoppretter ungdom..
Gamma Neovadiol bryr seg om huden i overgangsalderen, noe som gjør den tettere og strammere i ansiktet og nakken.
Aqualia Thermal-produkter fukter og beroliger huden ved å bruke alle fordelene ved termisk vann.
Gamma Dercos, som tilbyr hårpleieprodukter, er ledende blant produkter mot hårtap. Gå til merkekatalog

Vichy LiftActiv Serum 10 Yeux & cils Eye Care Serum

Klissete, infeksjon! + før og etter bilder

Dette serumet ble gitt til meg som en sonde, og jeg kan ikke la være å dele inntrykkene mine..

Vi blir lovet: løfteeffekten, utseendet vil skinne, sterke og tykke øyenvipper, det vil ikke være noen klebrig effekt, tyngde.

Pris: 1300 gni. volum - 15 ml.

Selvfølgelig likte jeg den lette, delikate, behagelige lukten av myse..

Hos Visha gleder alltid pleieprodukter meg med sin vektløse struktur og letteste aroma, som jeg elsker denne produsenten.

Påføringsmåten er ganske enkel: rens huden og påfør noen dråper rundt øynene og øyenvippene.

Jeg la ikke merke til en spesiell løfteeffekt, det vil si at hudstramming, hevelse under øynene ikke reduserte spesielt.

Og nå, det som er spesielt ubehagelig, er at huden rundt øynene begynte å feste seg veldig, og serumet ikke ønsker å absorbere, stikker, men stikker helt.

Produktet i seg selv er en perleskygge, så huden begynner å synlig skinne og skinne. Det ser interessant ut, men huden vil skinne bare rundt øynene, og forskjellen med hele ansiktshuden er merkbar. Jeg la ikke merke til øyenvippeutvidelser, for dette er det verdt å bruke det mye lenger, men jeg vet ikke, jeg vet ikke....

Kanskje verktøyet passer for noen, men jeg så ikke noe spesielt i det, fordi du alltid vil ha noe mer effektivt.

det siste bildet viser utstråling.

Takk for oppmerksomheten, bare vellykket shopping!

Jeg la ikke merke til at det allerede var gått ett år etter registreringen min på anbefalingen, eller rettere sagt 1 år, 7 uker, og jeg skrev min første anmeldelse 3. februar))

Serum med en kosmetisk effekt! [bilder av tekstur og sammensetning, informasjon om det nye produktet]

I dag presenterer jeg oppmerksomheten din Vichy LiftActiv Serum 10 yeux & cils ser serum for ungdom.

Konsentrasjonsserumet er like lett som en kremvæske. Farge - perlemor. Veldig økonomisk. Mengden vist på bildet er nok i to ganger. Og dette tar hensyn til det faktum at vi påfører serum på huden rundt øynene, på øyevippene og på øyelokkene..

Jeg vil glede elskere av kosmetikk uten parabener. Dette serumet inneholder ikke parabener, er egnet for sensitiv hud, inneholder VICHY SPA termisk vann. Det inkluderer også reflekterende partikler.

Etter påføring på øynene, huden rundt øynene som om den strammer av seg selv. Den eneste ulempen er at huden rundt øynene blir klebrig. Og etter noen timer forsvinner ikke denne følelsen. Men løfteeffekten avbryter klissetheten.

Dessuten fungerer serumet også som en markør.

Det har imidlertid ingen effekt på øyenvippene. Men jeg tror ikke på slike mirakler.

Metallkapsel for et luksuriøst, brennende utseende. Og denne gangen vet Vichy hva han gjør !! + (collage som viser hvordan produktet fungerer)

Stor hei alle vakre skapninger.

Jeg skynder meg å fortelle deg om et helt nytt produkt i kosmetikkvesken, eller rettere sagt ikke i min, men min mors kosmetikkveske, men vi vil være uten formaliteter =)

Jeg har aldri kjøpt slike produkter, men da prøvde moren min dette verktøyet i en prøvetaker og ba meg kjøpe en versjon i full størrelse.

Jeg var interessert i hvorfor moren min bestikket produktet på en slik måte. (Hun er sååååå lun å velge kosmetikk). Jeg kjøpte et serum og bestemte meg for å undersøke: hva er så utmerket at merket har blitt utgitt som jeg har en dobbel holdning til? (Jeg har allerede skrevet en anmeldelse om hvordan Vichy skuffet meg BIBI-krem som gjorde min helte i golnoy olje)

Pris 2305 i L "etual 50 ml. Litt dyrt for den enkle sinnet Vichy.

SERUM FOR HUD- OG ØYELASHPLEIE
1. Effekten av løfting.
Det patenterte Ramnose-molekylet i maksimal konsentrasjon - 10%.
Ramnose er en effektiv anti-aldringskomponent som spesifikt er rettet mot Dermoresource. (7 kliniske tester).
2. Skinnende øyne.
Refleksive serumpartikler gir øyet en glød og åpenhet.
3. Sterke og tykke øyenvipper.
Ceramideserum - intercellulær sement, som holder øyevippens neglebånd tett og jevn.

100% effektivitet Et veldig høyt utsagn, Vichy vil fullføre, jeg vil ikke berømme deg.

ØYeblikkelig skinnende utseende 73% **
RYKKER ER FORTSETT KUTT.
-10% etter 10 minutter.
-27% etter 30 dager.
SYNLIG TRANSFORMASJON AV ØYELASHER.
-mer elastisk 73% **
-sterkere 77% **
-restaurert 74% **
-fullstendig restaurert på 1 måned. 68% *

Inskripsjonen gleder seg: * Klinisk test under tilsyn av øyeleger - 41 g.
** Forbrukerprøve, Italia, Mai, 128 kvinner. Allergivennlig. Ingen parabener. Testet under tilsyn av hudleger på følsomme øyne.

Inneholder VICHY SPA termisk vann med beroligende og vitaliserende funksjoner.

Din ydmyke tjener testet produktet i 3 uker og kan trygt erklære:

1.Vichy skrev alt ganske høyt, så vi deler resultatet med 2 fra det skrevne. Ja! Konsistensen er behagelig, skånsom, lett og raskt absorbert, du kan bruke sminke helt og ikke rulle. God lukt. Fukter, fremhever, frisker opp, myker øyevippene nesten umiddelbart. Jeg er glad for at produktet er allergivennlig og uten parabener. Stram huden betydelig etter 10 minutter. Praktisk nok sparer produktet for både øyevipper og hud 2 i 1 tid, krefter og penger. Men! Jeg plages ikke av tvil om hvordan stoffene som kan gjenopprette både øyevippene og huden kan være de samme.... Faktisk kan ikke forskjellige stoffer tilpasse seg strukturen i huden og håret... Eller omvendt, hva om komponenten som er nyttig for huden vil skade øyevippene ??.... Men det er en effekt, vi demper meditasjoner....

2. Resultatene som Vichy skrev om har virkelig hud som ikke blir vant til serumet og tar det med en smell. Over tid blir utseendet friskere, tretthet forsvinner, huden nær øynene er myk og glatt. Små kråkeføtter blir glattet ut. Tilgiv meg dessverre, men jeg kan ikke si om det påvirker dype rynker. min mor bemerket bare en økning i hudens elastisitet, og det er fremdeles umulig å si at strålene er ekle..

3. Styrker øyenvippene synlig. Jeg kjenner ikke 70% eller 90%, men elastiske øyevipper faller ikke ut, brytes ikke under søvnen og ikke smuldrer når jeg fjerner sminke.

Det skrives at rynker er usynlige etter 10 minutter. Ja! Jeg er enig, men dette er bare en kosmetisk effekt på grunn av markering av huden. Det vil gi øyevippene styrke, men fullstendig gjenopprette.... Jeg tviler på: (Derfor tok jeg poenget at det ikke oppfyller løftene helt.

Når vi snakker om emballasje, er dette en liten 50 ml flaske metall. (+ Per pakke.) Med et praktisk distribusjonssystem. Se solid og brukt uten anstrengelse.

Jeg tror at Vichy endelig har gitt ut et anstendig produkt som virkelig viser effekten..

Men jeg advarer deg, uten fanatisme, jenter.

Tross alt ødelegger vårt konstante ønske om å ønske alt og samtidig noen ganger noen ganger humøret vårt.

La shoppingen gi deg bare glede!

En collage med to toppbilder før, kan du se tretthet og poser i øynene. Bunnfoto etter bruk.

Vichy LiftActive Suprem Anti-Wrinkle Eye Contour Cream Vichy Liftactiv Supreme Yeux

Uttrykk og aldersrynker, mørke ringer, hevelse, slapp hud på det øvre øyelokket.

Rynker er mindre synlige, huden er fast, tonet og fornyet.

Eiendommer

Vichy Liftactiv Supreme Yeux (Vichy Liftactiv Suprem Anti-Wrinkle Eye Contour Cream) for alle hudtyper.

Vichy Liftactiv Supreme Yeux er et effektivt middel mot fire aldringstegn: rynker, hevelser, mørke ringer, slapp hud på øvre øyelokk. Krempleie starter de naturlige prosessene med foryngelse, strammer huden, strammer den. Hver dag blir huden på øyekonturen mer strålende og frisk. Vichy Liftactiv Supreme Yeux er testet under tilsyn av hudleger og er egnet for sensitiv hud. Ikke-fet formel absorberes raskt.

  • 5% rhamnose gjør huden tettere, stimulerer syntesen av kollagen og elastin;
  • koffein viser tonic og dreneringsegenskaper;
  • Vichy Spa termiske vann styrker, beroliger, gjenoppretter.
  • Uten parabener
  • hypoallergene

Bruksmåte

Påfør på renset hud i øyekonturen om morgenen og / eller kvelden.

Vichy LiftActiv Suprême produktlinje

Vårt elskede Vichy LiftActiv Suprême-utvalg har endret design. La oss se hvordan eksterne endringer for bedre reflekteres i det interne innholdet, men husk samtidig hvordan denne linjen fungerer og hvem som må følge nøye med på den.

Eka Inauri Forfatter

Ekaterina Turubara Expert

Fordelene med Vichy LiftActiv Suprême

Det er ikke nødvendig å ha økt selvkritikk for å erstatte at huden etter 30-35 år ikke allerede ser ut som den var ved 25. Slike viktige ungdomsindikatorer som glatthet, utstråling, elastisitet, "fylde" avtar, ansiktsrynker blir forverret.

Hvis du gjør slike påstander om huden din, bør du ta hensyn til LiftActiv Suprême-linjen, rettet mot å bekjempe rynker og de første tegnene på tap av hudelastisitet.

"Det er viktig å regelmessig overvåke huden eller, om nødvendig, oppsøke en profesjonell: så snart elastisiteten faller og rynker dukker opp, kan du trygt starte aldringspleie.".

Prinsippet for drift av grunnleggende pleieprodukter i LiftActiv Suprême-linjen er som følger:

"Biologisk løfting", som den patenterte rhamnose-komponenten i en konsentrasjon på 5% er ansvarlig for, stimulerer syntesen av eget kollagen, den indre hudrammen. Kumulativ effekt.

optisk løft (øyeblikkelig) gir 3D-teknologi på grunn av spesielle pigmenter som visuelt jevner ut huden og gir den en utstråling (for ikke å forveksle med en feit glans). Inkludert bare i dagkremer, siden om natten eksterne effekter er helt overflødige.

LiftActiv Suprême Line Oversikt

Hver linjeformel har individuelle egenskaper og tilleggskomponenter som kan støtte og styrke hovedhandlingen. Detaljer og anmeldelser av de som allerede har prøvd LiftActiv Suprême - i vår anmeldelse.

Vichy LiftActiv Suprême-dagkrem for normal til kombinasjonshud

Ved hjelp av optisk korreksjon forvandler huden øyeblikkelig. I tillegg til rhamnose, designet for å jobbe med å tette overhuden, inkluderer formelen Day Proof-teknologi (en kombinasjon av koffein og adenosin).

Koffein hjelper til med å bekjempe tegn på tretthet og tap av utstråling, noe som får ansiktet ditt til å se eldre ut.

Adenosin er en kraftig ingrediens mot rynke.

Neohesperidin - en antioksidant som også kjemper for tilbakefall av utstråling.

Mineraliserende termisk vann styrker barrierefunksjonen til huden.

Det er en modifisering for tørr og veldig tørr hud.

Vichy LiftActiv Suprême Night Cream

Natt er en aktiv tid for huden, siden cellene i henhold til biorytmene begynner klokka 10 om kvelden, og begynner å reparere arbeidet, og gjenopprette det som ble skadet i løpet av dagen.

Og nattkrem er rettet mot å opprettholde hudens regenererende evner:

Hepes stimulerer cellefornyelse;

en duett aprikosolje og sheasmør mykner, gir næring til huden;

C-vitamin bekjemper rynker, får en tone.

Anti-rynke serum for hudelastisitet Vichy LiftActiv Suprême Serum 10

Sammensetningen er karakterisert ved et innhold på 10% av hovedkomponenten i gamma, rhamnose, og inkluderer to typer hyaluronsyre i formelen:

høymolekylær hyaluronsyre danner en film på overflaten, som forhindrer fordamping av fuktighet;

lavmolekylær hyaluronsyre hjelper i kampen mot rynker, fremmer intensiv fuktighet og "fylling" av huden.

Vichy LiftActiv Suprême Eye Care

Formelen for anti-rynke hudelastisitet er tilpasset området rundt øynene: koffein er designet for å beseire hevelser og mørke ringer under øynene, som heller ikke eldes..

Regler for bruk av Vichy LiftActiv Suprême-kosmetikk

Hovedregelen er regelmessighet og tålmodighet. Faktisk forbedring av elastisitet skjer ikke over natten. En åpenbar og varig effekt manifesteres i gjennomsnitt etter 2 måneders bruk av linjen to ganger om dagen..

Husk noen regler:

all forsiktighet brukes kun på ren hud;

Bruk først serum, og deretter, når det blir absorbert, krem;

ansiktsforberedelser, som regel, ikke påføres huden rundt øynene, følg produsentens instruksjoner;

bruk nattpleie litt før sengetid.