Anmeldelser om Vitafon - T

femti

4 - 0

tretti

tjue

10

Vandrende rundt på Internett, øynene mine fremhevet ved en tilfeldighet - Vitafon - T. Litt kjent meg med dette vibroakustiske apparatet, ringte jeg søsteren min, som brukte en slags lignende for flere år siden (etter å ha blitt bitt av en hund ble hun kvitt konsekvensene av skaden). Svaret hennes var: "Hvis denne enheten kommer fra alt - betyr det fra ingenting".

Min kone (omtrent 20 år gammel lider av leddgikt) var veldig interessert i dette, slik at positive anmeldelser gjør jobben sin.

I butikken valgte jeg fra mellomprislinjen.

Når du leste instruksjonene, ble en omfattende liste over indikasjoner på denne enheten lastet opp. Hvis kort - fra adenom, leddgikt, leddgikt, bronkitt og så videre fra feltene traumatologi, proktologi, gynekologi og så videre til frostskader, brannskader, hørselstap og øyesykdommer, bruk selv til kosmetiske formål.

Avhengig av sykdommens art, brukes dens egen modus for amplitude - frekvenssvingninger og tidsperioder for eksponering (det er en tidtaker). Bruksanvisningen beskriver og beskriver modusene, hvor vibrofonene er plassert på kroppen.

Og nå, i fem måneder, har kona kalt leddene. Takket være utholdenheten og misunnelsesverdig utholdenheten, klarte hun å bli kvitt smertene som plaget henne om natten, i tillegg begynte ringfingeren å bevege seg uavhengig. Så fremgangen er tydelig til stede, en stor takk til oppfinnerne og designerne av denne gode og nødvendige tingen.

Vitafon for behandling av prostatitt. anmeldelser Kjøpe

Moderator: dvd-rw

  • Gå til side:

Vitafon for behandling av prostatitt. anmeldelser Kjøpe

# 1 Skrevet av Stoyanov på søndag 23. januar 2011 13:06

Vitafon er den enkleste og rimeligste modellen fra en serie vibroakustiske apparater designet for å kompensere for mangelen på mikrovibrasjon i kroppens vev. "Vitafon" brukes til forebygging og behandling av sykdommer assosiert med manglende kapillær blodstrøm, lymfestrømning og biofysiske mikrovibrasjoner i vevene i kroppen.

Vitafon brukes til å behandle og forebygge en rekke sykdommer, blant annet Prostatitt, vesikulitt, epididymitt, kollikulitt..
Operasjonsprinsippet er basert på forbedring av blodstrømmen i prostata på grunn av vibrasjoner som følge av den akustiske påvirkningen på kjønnshårene og bekkenområdet.

Denne enheten har blitt testet i årevis av forumdeltakere! Opplevelsen av å bruke denne enheten er beskrevet på sidene i Veiledning for behandling av prostatitt..

Enheten er testet og hjelper virkelig.!

Du kan kjøpe Vitafon her - https://hron-prostatit.ru/vitafon.htm

Merk følgende. Hvis du kjøper enheten på nettstedet vårt, får du 20% rabatt på Veiledningen for behandling av prostatitt.
--------------------------------

VITAFON-5

Vitafon-5 En avansert modell av Vitafon. Mest tilpasset for uavhengig bruk. Fordeler med Vitafon-5: Tillater ringing av 6 enkeltområder og tre sammenkoblede områder samtidig ved å bruke hovedsettet og 20 enkeltområder (10 sammenkoblet eller 5 firemannsrom) ved bruk av ORPO madrass. Ni moduser for spesiell modulering av mikrovibrasjonsamplitude (RF-patent) gir en mer uttalt effekt av lymfedrenasje.

Du kan kjøpe Vitafon her - https://hron-prostatit.ru/vitafon-5.htm

Merk følgende. Hvis du kjøper enheten på nettstedet vårt, får du 30% rabatt på Veiledningen for behandling av prostatitt.

# 2 Skrevet av polariss »Lørdag 26. mars 2011, 8:21

# 3 Skrevet av ALEXS på lør 26. mars 2011 10:20

# 4 Skrevet av polariss »Lørdag 26. mars 2011, 10:24

# 5 Skrevet av ALEXS »Søn 27. mars 2011 12:15

Noe er det samme

# 6 Innlegg av zlx »Tir 05. april 2011 13:11

Det er en slik maskin. Veldig god redning fra nakkesmerter. Og i ryggen. Men prostataen min reagerer på den som en kjedehund. To dager med trening og smerte gitt.
Og så kan du ha det moro til du klatrer oppover veggen. Smerte forsvinner ikke på flere uker. Min personlige rekord er Vitafons måned.

Så sluttet jeg. Stearinlys, urter og hunden min kommer tilbake til boden.
Og så videre inntil igjen jeg får denne fløyta fra sokkelen.

Kort sagt, mens jeg ikke kunne få tak i denne maskinen.

Re: Noe alt på noen måte

# 7 Skrevet av ALEXS tirsdag 05. april 2011 18:46

zlx skrev: Det er en slik maskin. Veldig god redning fra nakkesmerter. Og i ryggen. Men prostataen min reagerer på den som en kjedehund. To dager med trening og smerte gitt.
Og så kan du ha det moro til du klatrer oppover veggen. Smerte forsvinner ikke på flere uker. Min personlige rekord er Vitafons måned.

Så sluttet jeg. Stearinlys, urter og hunden min kommer tilbake til boden.
Og så videre inntil igjen jeg får denne fløyta fra sokkelen.

Kort sagt, mens jeg ikke kunne få tak i denne maskinen.

# 8 Skrevet av yan på tirsdag 05. april 2011 19:08

Legen min, jeg jobbet med dette apparatet i et halvt år, sier liten effekt.

Imidlertid må det forstås at leger ikke er interessert i det faktum at vi behandler prostatitt selv, uten massasje.

# 9 Skrevet av ALEXS tirsdag 05. april 2011 10:44

# 10 Skrevet av Ra ​​»Fre 8. april 2011 13:57

# 11 Skrevet av ALEXS »Fre 8. april 2011 18:44

# 12 Innlegg av Ra ​​»Man 31. oktober 2011 19:52

# 13 Post 1c-operator »Tirsdag 1. nov. 2011 09:39

Beskriv hvor lenge du brukte Vitafon for å oppnå et resultat.

Det ville være interessant for alle å se hva TRUSI vil vise.

# 14 Skrevet på Ra »Tirsdag 1. november 2011 13:00

Jeg brukte Vitafon bare hver kveld, selv om det i helgene sannsynligvis var som i en bok om tre ganger. På det tidspunktet når 15 minutter, en gang, når og i en halv time. Etter varigheten av måned 3 et sted, så ble det på en måte unødvendig.
Før dette, mellom behandlinger og te for prostatitt, og alle slags vitaminer, trakk han dem umiddelbart. Jeg drikker ikke noe i det hele tatt, og tenker ikke engang. Selv om en krukke med gresskarfrø koster, slik jeg ser det, en gang i måneden - kan jeg kaste en håndfull for å forhindre.
Virkelig for interesse, vel, jeg vet ikke, selvfølgelig er det interessant, men tanken besøker, og plutselig finner de en tråd, jeg vil laste inn igjen.

Jeg er litt distrahert fra temaet, men jeg anser det som nødvendig å skrive det her, fordi jeg tror at dette er det viktigste i kuren mot enhver sykdom.
Nylig oppdaget jeg her for meg selv at sykdommen først og fremst er i hodet, og ikke der det gjør vondt. Jeg husker meg selv før da jeg tenkte på sykdommen, hun var der, og da jeg glemte at hun var borte. Selv hvordan kan du glemme om det er en fysisk manifestasjon. Chronicles, som det var, programmerer seg på at sykdommen alltid er hos dem, og legene legger også tillit til at du ikke kan kurere alt og få en ond sirkel. Les Norbekov, det hjalp meg veldig, men i et annet problem. Jeg tror at teoretisk sett kan en person helbrede seg uten medisiner, vel, eller finne hvilken tråd betyr for seg selv der han vil tro at det definitivt hjelper. For meg tror jeg at dette nettbrettet ble Vitafon. Jeg tenker på ham, og jeg vil presse ut noen fordeler - du trenger ikke å gå til prosedyrene, du trenger ikke å bruke penger, du er alltid til hånden, du vil ikke forgifte deg med kjemi. Og hver person vil sette seg tid til å forlate den onde sirkelen, hvis du pirker på ett sted vil det som du vil.

Noen ovenfor skrev at det er mulig selvhypnose, og at nå, hvorfor er dette ille? Norbekov vant over 2,5 millioner mennesker fra alt i verden som ble helbredet, eller rettere sagt de selv med hans hjelp, og alt er basert på dette. Det er synd at jeg ikke har lagt merke til ham før.
Jeg husker det, og da jeg brukte Vitafon, lurte jeg ikke bare dumt og tålte denne ekle lyden, men oppfattet den som en fordel med chtoli, som medisin. Han piper, vibrerer, jeg føler at alt masseres der, og bildene ble tegnet på egenhånd - friskt blod kommer inn, bærer nytt byggemateriale, forkalkninger løses opp, går bort, minsker. Faktisk anvendte jeg Norbekov-metoden selv uten å vite om den. Jeg forsto dette da jeg leste det.
Der har han en interessant teknikk. Jeg ville visst om det før. Poenget er at -Du trenger å lære i forskjellige deler av kroppen for å forårsake sensasjoner av varme, kulde. Da jeg prøvde, oppdaget jeg selv som Amerika. Det fungerer virkelig. Det hender at korsryggen synker, du vil varme deg mentalt, forestille deg at ryggraden er strukket og passerer. Det samme med prostata, om våren var det flere punkter - det ser ut til å komme tilbake. Av hensyn til interessen - du vil ligge, jævla det. Det er som en massasje av strømmen uten ytre påvirkninger. Psykisk forårsaker du et blodtrykk til det ønskede organet, og dette er selve prostata og er nødvendig for å bli frisk. Og fingeren har ikke noe i rumpa, og kablingen fra rumpa stikker ikke ut. Bare dette må læres, jeg selv føler dem ikke alltid tydelig. Det avhenger av personen og fantasien. Og så leste jeg at en person kan mentalt og forårsake forbrenning.
Ikke spar så mange bokstaver.
Jeg ønsker dere alle en rask bedring..

Vitafon - anmeldelser, pris, anvendelse. Nok en gabb?

vitafon.ru er en sjak. Svindlere lager utstyr som kalles medisinsk, men det er helt ubrukelig i kampen mot enhver sykdom.

Annonsering av mirakuløse apparater som kan leges med mikrobølger og brudd, vaske klær og lage mat, dukket opp på midten av 90-tallet av forrige århundre. De så nøyaktig like ut og kunne bare variere i størrelse.

De kjøpte i Kina, skilte seg ikke ut i spesiell kvalitet, men de ble solgt med en enorm margin og ble aktivt markedsført i forskjellige tabloidaviser...

Beskrivelse av nettstedet
Generelt var denne perioden en gullgruve for forskjellige typer charlataner, fordi informasjonen ikke ble spesielt sjekket, men da vi oppdaget vitafon.ru i 2019, ble vi ekstremt overrasket: er det noen i den moderne verden som kan kreve en så åpenhjertig skilsmisse?

Å dømme etter at svindlere finner midler til å opprettholde et aktivt nettsted og et telefonsenter, de som ønsker å komme stabilt.

Etter designen vil ikke skaperne av vitafon.ru investere i å modernisere nettstedet. Blant sykdommene som kan kureres ved hjelp av Vitafon, er det ikke bare aids og kreft i fjerde stadium og død, men det legges spesiell vekt på plager som plager eldre mennesker, fordi de er målgruppen til svindel..

Det billigste produktet kan kjøpes for 5700 rubler, noe som er ganske imponerende, fordi lignende enheter kan kjøpes på kinesiske nettsteder ti ganger billigere. Videoomtaler er bare mesterverk.

Svindlere bestemte at ved å plante 10 forskjellige mennesker foran et ultralydapparat og gi hver av dem en kopi, ville de kunne få tillit, men de mistet mye.

I tillegg, av en eller annen grunn, fikk hver av skuespillerne (samlet på en benk ved nærmeste inngang - de spiller så dårlig) et navn og en stilling, men bekreftelse viser at alle dataene som er angitt er en annen løgn.

Lisenser forfalsket i en grafisk redaktør. De ga ut svindlere, som vanlig, etternavnet: De gadd ikke å gå til Wikipedia og sjekke hvem som var den virkelige sjefen for Roszdravnadzor i 2010.

Internasjonale sertifikater ser så billige ut at bare en person som aldri har sett virkelige dokumenter før, kan bekrefte deres autentisitet.

Kommunikasjon
Gi mobil, gi hjem, gi mail - et komplett spekter av kontaktinformasjon. De foretrekker imidlertid å ikke svare på ubehagelige spørsmål. I tillegg til å evaluere resultatene av tilsynet, prøver vitafon.ru-svindlere å betale skatt regelmessig - dette er den eneste fordelen de og deres enheter kan gi borgerne.

Gjennomgang og testing
Siden 99 har et stort antall artikler samlet seg i detalj som forklarer fullstendig meningsløshet med å anskaffe produkter solgt på vitafon.ru. De har ikke en positiv effekt, bidrar ikke til behandling og skaper en overdreven mengde støy..

Du kan spørre representantene for den eldre generasjonen - noen prøvde seriøst å bruke Vitafon-enhetene, men ingen av dem følte en positiv effekt. Dessuten begynte mange å klage på hyppig hodepine og økte symptomer..

Eksperter som promoterer pseudo-medisinsk utstyr og snakker om å forbedre bioenergien til pasienter, bør fratas lisenser og vitnemål fra leger, hvis de noen gang mottok dem.

Videoomtaler av leger og brukere om Vitafon

Her er videoomtalene fra leger om Vitafon-enheten, i tillegg til lenker til nettsteder med brukeranmeldelser, inkludert negative anmeldelser.

For å begynne med presenterer vi et videointervju med leger og brukere om bruk av Vitafon. For å sikre at videoen viser virkelige anmeldelser av leger, kan du registrere deg for noen av dem på en konsultasjon.

Vi presenterer intervjuene fra ledende leger om deres erfaring med Vitafon-enheter

Helbredende mikrovibrasjon - innspilling av helseprogrammet med Elena Malysheva

  • MD, professor, traumatolog Baindurashvili A. G.
  • ingeniør Fedorov V.A.
  • ingeniør Utkin M.G..
  • sanger og komponist Alexander Barykin

I denne videoen, ved bruk av det termiske bildet, er effekten som Vitafon produserer i menneskekroppen tydelig vist..

. eller Vitafon et annet bedrag?

Eller kanskje Vitafon er en annen bløff? I vår tid har så mange antatt livreddende midler for alle sykdommer blitt skilt for rimelige penger, slik tvil og mistanke er ikke overraskende. Noen har til og med klart å "bli brent" på den neste "svindelen" av falske medisinske apparater til hjemmebruk. Pengene bortkastet, tid og nerver ble brukt, men ikke noe resultat.

Et rettferdig spørsmål kan oppstå - er det ikke bare nok en Vitafon-bedrag?

Vi gir bare følgende fakta:

  • Mer enn 100 forskjellige vitenskapelige studier om vibroakustisk terapi i forskjellige land i verden ble utført nøyaktig med bruk av Vitafon, inkludert i de ledende medisinske instituttene i St. Petersburg, slik som North-Western State Medical University oppkalt etter I.I. Mechnikov (MAPO), St. Petersburg State Medical University. I.P. Pavlova, Military Medical Academy. Kirov, Federal State Budgetary Institution RNIITO oppkalt etter R. R. skadet.
  • Behandling med Vitafon er ikke en placebo, siden kontrollgruppene ble brukt under studiene, kan effekten av Vitafon på menneskekroppen måles ved hjelp av en myotremograf og sees ved hjelp av en spesiell termisk avbildning, som ble demonstrert på sendingen "Health" av Elena Malysheva.
  • Studier har vist at apparatet har en gunstig effekt ikke bare på mennesker, men også på dyr og planter. Årsaken til dette er bruken av apparatet av grunnleggende biofysiske naturlover. Muligheten for å behandle dyr og gunstige effekter på planter er ytterligere bevis på at enheten ikke er en placebo.
  • Vitafon hjelper ikke bare syke, men også sunne. Det er pålitelige fakta om forbedring av resultatene av idrettsutøvelse, som det fremgår av en vitenskapelig studie ved St. Petersburg School of Olympic Reserve nr. 2 i forbindelse med City Medical and Physical Dispensary (Rapport om forskningsarbeidet "Påvirkningen av vibroacoustic effekter på den atletiske funksjonsberedskapen").
  • Enhetene er produsert og solgt siden 1992, det vil si at det er mer enn 20 års bruk i medisinske institusjoner og hjemme.
  • Mer enn 2 millioner familier eier Vitafon-enheter.
  • Rundt 100.000 enheter er allerede solgt til Europa, til tross for vanskeligheten med å distribuere russiske varer til utlandet.
  • Det er mulig å få tilbakemeldinger fra produsenten om bruken av enheter for en bestemt bruker, under hensyntagen til hans "bukett" av sykdommer.
  • Omtaler av leger og brukere kan leses ikke bare på produsentens nettsted, men også på forskjellige fora, nettsteder.
  • Funksjonaliteten til Vitafon utvides over tid, noe som indikerer at enheten er "utvikler" og etterspurt.
  • Tilstedeværelsen av russiske patenter, registreringsbevis for medisinsk utstyr til Roszdravnadzor, Rosstandart samsvarsattester eller samsvarserklæringer registrert i ANO VNIIIMT, europeiske samsvarserklæringer med kravene i ISO-kvalitetsstyringssystemet (disse dokumentene kan sees her og på siden til hvert produkt).

Negative vurderinger

Før du tar en beslutning om kjøp av Vitafon, er det viktig å sørge for bruken, bli kjent med anmeldelser fra leger og forbrukere, spesielt for å finne ut om det er noen negative.

I mer enn 20 år med vellykket bruk av Vitafon har produsenten samlet et stort antall anmeldelser fra leger og forbrukere. Dette er takknemlighet for restitusjon, og spørsmål om metodene og detaljene i behandlingen, samt forslag til forbedring av enhetene.

Ikke uten negative anmeldelser.

Hva er grunnen til dette? Dette forklares vanligvis av følgende:

  • Bruken av Vitafon gjelder ikke alle spesifiserte påvirkningsområder, det vil si ikke i samsvar med instruksjonene. For eksempel innebærer vibroakustisk terapi en obligatorisk effekt på nyrene i nesten ethvert rehabiliteringsprogram. Noen ignorerer det. Benet mitt gjør vondt, de vil bare gjelde benet. Jeg har en rennende nese, de vil legge den på nesen min. Dette er grunnleggende galt.
  • Uregelmessig, ikke-daglig intermitterende bruk.
  • Venter på et øyeblikkelig resultat uten å ta hensyn til dybden og alderen på sykdommen.

Vitafon-enheter er fysioterapeutiske produkter fokusert på langvarig og regelmessig bruk. De har en veldig skånsom effekt på en person, stimulerer kroppen til uavhengig utvinning, øker immuniteten. Dette er ikke en pille, hvoretter symptomene på sykdommen forsvinner eller svekkes betydelig (for eksempel som når du tar smertestillende eller febernedsettende medisiner).

Når vi har å gjøre med vibroakustisk terapi, snakker vi ikke om å bekjempe symptomer, men å behandle årsaken til sykdommen. Denne saken er ikke rask, den krever tålmodighet og ro, spesielt når det gjelder kroniske sykdommer. Sykdommen i kroppen vår rotte seg og utviklet seg i lang tid, derfor kan helbredelse av årsakene til sykdommen heller ikke være øyeblikkelig, men krever regelmessige og gjentatte prosedyrer.

Mange forstår ikke dette, og når de bruker Vitafon uregelmessig, eller bare noen få ganger, blir de raskt desillusjonert av metoden for vibroakustisk terapi. De betalte pengene, anmeldelsene fra leger og andre brukere var helt positive, de leste, og de hadde ikke noe resultat. Det er noe å være opprørt over og begynne å skrive sinte og irriterte kommentarer. Ikke stol på negative anmeldelser som ikke inneholder detaljerte beskrivelser av bruken av enheten og sykdommens art.

Videoinstruksjon - hvordan bruke enheten "Vitafon-T"

Hvordan du bruker Vitafon-IR er beskrevet i denne videoen

Uansett, før du skriver negative anmeldelser om Vitafon, er det fornuftig å stille spørsmålene dine om applikasjonen til produsentens spesialister som vil kunne konsultere og justere utvinningsprogrammet.

For rettidig rengjøring av kroppen, blodtilførsel, lymfeutstrømning, et høyt nivå av mikrovibrasjon av muskelvev er nødvendig. Under forholdene til en moderne stillesittende livsstil, på grunn av helseproblemer (traumer, funksjonshemming, sengeliggende pasient osv.) Eller alder, er det ikke lenger mulig å bevege seg mye og ha betydelig korrekt fysisk aktivitet i løpet av hver dag for å gi et slikt nivå av muskelmikrovibrasjon. I dette tilfellet er en ekstern kilde en måte å løse dette problemet på. For øyeblikket er den eneste sikre eksterne kilde til mikrovibrasjon i verden Vitafon-apparatet..

Bruk av Vitafon kan først hjelpe "å komme deg på beina", slik at du etter det kan være mer energisk, bevege deg mer og trene fysisk til beste for helsen din. Vitafon kan i seg selv ikke ha en positiv effekt på kroppen. Imidlertid er oppfatningen og hastigheten til et slikt resultat forskjellig for alle..

Naturligvis skjer ikke mirakler, og Vitafon er ikke en magisk pille som løser alle helseproblemer. Det er viktig ikke bare å bruke dette medisinske utstyret, men også å være mer oppmerksom på livsstilen din, med hensyn til alder. Det vil være rart å håpe på gjenoppretting av leddene fra bruk av vibroakustisk terapi, hvis leddet hver dag er overbelastet (bruk store belastninger, angriper forsiktig osv.) Eller noe sånt som det..

Vi tilbyr deg å se en videoomtale av en pasient som botet en hælspor med Vitafon, til tross for sin alderdom.

For enkelhets skyld gir vi statistikken over anmeldelser på uavhengige nettsteder, som er vertskap for den største delen av anmeldelser på Vitafon-enheter

Navn på nettstedet - kilde til anmeldelser
"Woman.ru - Internett for kvinner"978
Otzovik29th7
"Badbed.ru - farlig medisin: kosttilskudd, apparater, svindlere"252
"IRecommend.ru"82
"Funksjonshemming - den russiske internettportalen for funksjonshemmede"61

De mest typiske anmeldelser og lenker til forskjellige nettsteder på Internett, hvor mange anmeldelser om bruk av Vitafon-enheter er samlet.

Noen interessante anmeldelser fra nettstedet "Badbed.ru - farlig medisin: kosttilskudd, enheter, svindlere":

Noen typiske anmeldelser fra Otzovik nettsted:

I tillegg til anmeldelser på følgende nettsteder:

  • "IRecommend.ru"
  • "Woman.ru - Internett for kvinner"
  • "Alternativ behandling av hepatitt - forskjellige veier til helse gjennom aktivering av kroppens eget forsvar"
  • "Liten en"
  • "Kuking.net"
  • "Hron-prostatit - Forum om prostatitt og behandling av prostatitt"
  • "Funksjonshemming - den russiske internettportalen for funksjonshemmede"
  • "Yell - Gule sider"
  • Omtaler på produsentens nettsted - nettstedet "Alltid"
  • Dette nettstedet er immunitet.org / immunitet.org - her kan du også finne brukeranmeldelser du er interessert i (nederst på siden), eller for eksempel en artikkel om forfatterens personlige positive opplevelse i behandling av bihulebetennelse.

Vi vil også gi et utdrag fra en gjennomgang fra forumet for alternative metoder for behandling av hepatitt, som vi 100% er enige om:

". Det gir ikke mye mening å lete etter eksempler på mislykket behandling av Vitafon, når det er eksempler på vellykket behandling. Individuelle feil i behandlingen forringer ikke resultatene av vellykket behandling, siden verdien av metoden, som i det minste hjalp noen av seg selv, er veldig stor. Derfor har den det er verdt bit for bit å samle positiv erfaring, klassifisere, analysere og komponere nye behandlingsmetoder, og dette bør gjøres på bakgrunn av vellykket erfaring, men ikke på grunnlag av mislykket.

. Vitafon fungerer, og dette er et reelt faktum. Han har mange fans som er enkle å finne etter kjede: slektning-venn-slektning eller arbeidskollega - hans slektning-venn eller andre kjede. For mange av dem har Vitafon blitt huslege, behandlingsgrunnlaget for de fleste sykdommer. Og uansett hvor mye motstandere av Vitafon sier dårlige ting om ham, vil de ikke kunne tilbakevise og forklare de mange fakta om bedring og bedre helse.

. Hvis for eksempel din gode venn ble helbredet for hepatitt ved bruk av Vitafon, vil du ikke begynne å lete etter informasjon om dem som Vitafon ikke hjalp, siden dette gir ingen mening. "

Vi håper at informasjonen som gis her vil være nyttig for deg og la deg ta en informert beslutning.!

Og anmeldelsen din kan være veldig nyttig for andre mennesker.!

Hvilken enhet "VITAFON" å velge?

Alle modeller av VITAFON-serienhetene kan fylle underskuddet av biologiske mikrovibrasjoner i sin helhet, men til forskjellige tider og med forskjellige bekvemmeligheter.

Fordeler:

  • Gi en nødvendig betingelse for utvinning
  • Hjelp selv når medisiner ikke er effektive eller gir bivirkninger
  • Mer enn 45 vitenskapelige studier og over 18 år med medisinsk observasjon bekrefter effektiviteten, sikkerheten og fraværet av bivirkninger
  • De har et gunstig pris-resultat-forhold. De brukes i alle aldre: hos nyfødte, barn, ungdom, voksne og eldre
  • Enkel å bruke, ingen spesiell trening nødvendig.
  • Svært få kontraindikasjoner

Enhetene er fokusert på hjemmebruk:

Enhetene implementerer telefoningsmetoden. Dette er en slags massasje på cellenivå. Metoden oppnår høy effektivitet ved regelmessig bruk. Derfor er enheter for å ringe fokusert på uavhengig bruk i hjemmet og campingforholdene. Selv en eldre person kan bruke den uavhengig uten hjelp.

Vitafons gir den nødvendige betingelsen for utvinning:

Mikrovibrasjon er en viktig, uerstattelig og nesten alltid knapp ressurs i kroppen, som sikrer transport av stoffer og celler gjennom vev og kapillærer. Derfor er kompensasjon for mikrovibrasjonsmangel ved å ringe en veldig viktig betingelse for utvinning. Lyding bidrar til:

  • Forbedre lymfedrenasje, lindre ødem;
  • Forbedring av kapillærblodstrøm og ernæring av celler fjernet fra kapillærene;
  • For å fremskynde rengjøring av stoffer fra giftstoffer;
  • Økt aktivitet av immunceller i immunresponser;
  • Økt stamcelleproduksjon fra benmarg inn i blodomløpet;
  • Forbedring av regenerative prosesser, spesielt i beinvev.

Hver av disse elementene krever en annen frekvens av mikrovibrasjon. Apparatene i “Vitafon” -serien bruker en kontinuerlig endring i frekvensen av mikrovibrasjon i hele lydområdet, noe som gjør at vi kan oppnå disse effektene samtidig. Metoden er patentert og angår vibroakustisk terapi, hvis effektivitet ikke er dårligere og noen ganger til og med overlegen medikamentell terapi, og sammenligner gunstig med kostnadene for behandling.

Å høres er en sikker metode:

Apparatene i Vitafon-serien er godkjent for bruk i medisinsk praksis siden 1994. Mer enn 2 millioner familier av “Vitafona” har blitt et nyttig og brukt attributt for et førstehjelpsutstyr. Lyding kan ikke være helseskadelig, og dette bekreftes av langsiktige observasjoner, brukeranmeldelser og vitenskapelig forskning..

Gunstig pris-resultat-forhold:

Besparelser på medisiner, redusering av uføretid og forbedring av livskvaliteten og arbeidskraftens produktivitet, gjorde at Vitafons ikke bare var nyttige, men også et svært lønnsomt kjøp og en flott gave til hele familien. De som har opplevd effekten av seg selv, skaffer seg et annet og tredje apparat for slektninger og venner, og til og med for seg selv. "Vitafons er aldri overflødige," sier de. Enheten er kjøpt en gang og har tjent i mange år..

To hovedgrupper av enheter skilles etter eksponeringstype:

  • Enheter bare vibroakustisk påvirkning (Vitafon, Vitafon-T, Vitafon-5). Disse enhetene har bare vibrofoner for eksponering for mikrovibrasjon;
  • Enheter med kombinert vibroakustisk og infrarød eksponering (Vitafon-IK, Vitafon-2). I tillegg til vibrophone (vibrophones) har de EN infrarød emitter.

Modell "Vitafon"

Hvis det er tid for å utføre prosedyrer og en begrensning i kontanter, kan du velge den enkleste modellen "Vitafon", som er produsert siden 1994. Hun har et minus - mangelen på en tidtaker og eksponeringstiden for hvert område må overvåkes av timen, men det er ett pluss - den enkleste kontrollen (på to knapper). For praktisk anvendelse på denne modellen vil det som regel være nødvendig med en strømstripe, siden strømforsyningen og kontrollenheten er kombinert i ett hus med en strømplugg.

Hvis det er vanskelig å spore klokkeslettet, kan du bruke Vitafon-T, som har tidsur, indikator og automatisk avstengning. For denne modellen er det ikke behov for en skjøteledning, siden kontrollenheten og strømforsyningen med nettpluggen er separate. Ellers er modellene til Vitafon og Vitafon-T identiske..

Modell "Vitafon-IR"

Denne modellen er strukturelt lik Vitafon-modellen, der en vibrafon erstattes av en infrarød emitter. Ved infrarød eksponering, en markert betennelsesdempende effekt og lokalbedøvelse blir observert, forbedrer lymfeknutenes funksjon. Denne modellen brukes vanligvis med hyppige manifestasjoner av sykdommer: rhinitt, betennelse i mandlene, bronkitt. For Vitafon-IR er det utviklet en teknikk for behandling av lymfostase i nedre ekstremiteter og kronisk hepatitt. Samtidig vil det ta dobbelt så lang tid å fullstendig kompensere for mikrovibrasjonsmangelen enn med Vitafon-T.

Modell "Vitafon-2"

Denne modellen ble utviklet for bruk i klinikker, men med suksess brukes den også hjemme. Sammensetningen av "Vitafon-2" inkluderer en enkelt og to doble vibrophones, en madrass med 8 vibrophones og en infrarød emitter. "Vitafon-2" implementerer alle mulighetene til Vitafon-IK og Vitafon-T på betydelig kortere tid.

Modell "Vitafon-5"

Denne modellen lar deg minimere klokkeslettet. I et standard tilsvarer komplett sett tre Vitafon-T-enheter. I den ekstra konfigurasjonen, med hjelp av "Madrass ORPO", blir alle områdene fonetert samtidig under programmet for generell ressursstøtte for kroppen (hele ryggraden, regionen av nyrene og leveren), noe som er veldig praktisk for ukentlig profylaktisk bruk. Det innebygde batteriet lar deg utføre fra 2 til 8 timers prosedyrer uten å lade opp. I Vitafon-5 velges bedre frekvensresponsen for mikrovibrasjon for lymfedrenasje..

sammenligningstabell

(med madrass ORPO 2.7)

Oppbevaringspose

ORPO madrass med 20 vibrafoner (vekt 1,35 kg)

Apparat Vitafon

sæd

Bruker

Del din mening, kamerat spesialister, alt blir beskrevet kult, og det ser ut til at det skal være fra fysisk synspunkt, men som med medisinsk

her er en kobling der egenskapene er beskrevet..
*******

Aktiv bruker

Ved denne lenken er det ingen egenskaper som beskriver enheten, men bare annonseringsanmeldelser av "brukere".

Imidlertid kan alt finnes gjennom søkemotorer på Internett..

sæd

Bruker

ja, gjennom søket fant jeg selvfølgelig en lenke, personen selv “plukket” den..
http://www.gepatit.org/viewtopic.php?f=13&t=646
men spørsmålet er for eksperter, brukte noen det i sin praksis, og er det virkelig verdt det å jobbe med osteokandrose (jeg har det selv, 30 år allerede).

Enheten er selvfølgelig ikke dyr, men er det verdt det å bry seg og om det vil være verre, det er spørsmålet.

Dr. Stupin

sæd

Bruker

Så anmeldelsene er enten "reklame" åpenhjertige, eller subjektivt alt eller virkelig hjelper.

Og likevel, fra et medisinsk synspunkt (i fysikk er alt klart for meg), enheten skal "fungere" eller fremdeles annonsere.

I det minste en subjektiv mening som ikke forplikter seg til noe, som f.eks..
-Jeg ville ikke gjøre det
eller
-Prøv det, det blir ikke verre
eller
-Det skal hjelpe, men jeg forstår ikke hvordan faktum er faktum.

Om "Vitafons", "Magnitrons", "Almagi", etc..

Kjære forumbrukere, hei! Hvem har personlig brukt og med en positiv effekt forskjellige medisinske apparater produsert av Elatom-anlegget? I byen vår åpner i morgen en utstilling som selger disse enhetene. I dag, mens jeg gikk på jobb, i stedet for den vanlige lokale nyhetsmeldingen, lyttet jeg til en annonse- og informasjonsblokk om disse enhetene. De (enheter) i forskjellige kombinasjoner kombinerer magnetfelt, vibrasjonsmassasje og infrarød stråling. Derfor er navnene forskjellige. Utstedelsespris - inkludert rabatter - ca 4000r per produkt.
Mot leddgikt-artritt av forskjellige etiologier, forstuinger, blåmerker og andre tilhørende skader. Til og med - sa de - "forsiktig" reduserer hypertensjonen
Etter “Ultratons”, “Reton” (ultralydvaskemaskiner), “Hotters” (luftgriller), hundepasser og andre Kreml-tabletter, vil jeg vite den uavhengige oppfatningen til en person som brukte noen av de nevnte medisinske utstyrene og som fikk en positiv effekt (annerledes enn formler: Hvis du ikke behandler en rennende nese, vil den passere etter 7 dager, og hvis den behandles, så om en uke). Moren min har problemer med leddene, jeg vil tenke - alder. Og bursdagen kommer snart. Jeg trodde jeg kunne kjøpe som gave hvilken av disse enhetene, men jeg er redd for å komme i en søleputt - og beløpene er ikke helt anstendige.
Jeg vil være takknemlig for de som svarte.

Jeg vil ikke si for alt, men Vitafon er en pengeskille.
Kjøpt for 450r. Jeg tror prisveksten ikke påvirket dens egenskaper.
Det er Nevoton - dette er vanligvis noe som er på grensen til sjamanisme (men det koster også penger).
Kort sagt, IMHO, dette er tull. Barna fant en nisje og jobber i den, og spekulerer i det mest dyrebare - helse. Som alltid beklager jeg pensjonister

De sorterte ut en av disse enhetene - et vanlig elektromagnet-sår på et W-formet jern. Pluss LED. En nydelig ting, hvis du trenger å avmagnetisere hodet til en gammel hjuls / kassettopptaker, kan du sette et plastkort med magnetisk lag i forfall, etc..

Ektefellens foreldre har en slik enhet, en god ting, som erstatter mikrobølgeovnen. Nysgjerrig på hva han fikk på denne listen.?

Sonic skrev:
Nysgjerrig på hva han fikk på denne listen.?

GenVik skrev:
det hele er overdried

Merkelig, generelt sett, skal det være motsatt. Væsken må bevares, men bare i mikrobølgeovnen forsvinner den. Fra innsiden eksploderer heller ikke mat av samme grunn. Kanskje hender?

2GenVik Jeg har Rikta (Vityaz), jeg er fornøyd, smertene lindrer veldig raskt, det trofiske magesåret leges, hvis jeg ikke hadde sluppet det, er det sannsynligvis helt borte.
At forstuing, blåmerker, ostekondrose, lindrer smerter er ikke nøyaktig. Jeg vet ikke presset, jeg er som en transformator 220 160, dette er allerede en klinikk. Han vil neppe hjelpe. Da har han begrensninger, jeg tok det hovedsakelig for beina.
det er mer enn 200 sykdommer i atlasene da jeg kjøpte vantro, men min venn smadret hele ansiktet fra bihulebetennelse, ble helet i en uke, alt gikk.

Så ikke alt er så enkelt. Det er bra.
Åpenbart å hjelpe noen, men ikke.

Kan. Så de er skjerpet under mikrobølgeovnen min. Og kona også. Og moren. Hun kjøpte også komfyr. Det enkleste, det er bare en grill fra spesielle stadier.

Og dette er et produkt av Elatom-anlegget?

Men et slikt mirakel under rumpa:
Det britiske selskapet Hoverit har bygget flystolen Lounger, holdt over sin base av kraft av magnetfelt. En uvanlig stol fungerer på grunn av et sett med kraftige permanente magneter plassert i selve stolen og basen. Stolens horisontale bevegelse er begrenset av ledestolpene, som også fungerer som støtter for armlenene.

papa66 skrev:
2GenVik Jeg har Rikta (Vityaz), jeg er fornøyd, smertene lindrer veldig raskt, det trofiske magesåret leges, hvis jeg ikke hadde sluppet det, er det sannsynligvis helt borte.
At forstuing, blåmerker, ostekondrose, lindrer smerter er ikke nøyaktig. Jeg vet ikke presset, jeg er som en transformator 220 160, dette er allerede en klinikk. Han vil neppe hjelpe. Da har han begrensninger, jeg tok det hovedsakelig for beina.
det er mer enn 200 sykdommer i atlasene da jeg kjøpte vantro, men min venn smadret hele ansiktet fra bihulebetennelse, ble helet i en uke, alt gikk.

Så alt er klart, lokal oppvarming av vev forbedrer mikrosirkulasjonen i blodet. I tillegg er skadede celler mer følsomme for mikrobølgeovn og dør først, og påskynder dermed nekrotisering av skadede vevssteder. Jeg tror bare at effekten av et parafinbad eller varmepute ikke ville bli verre, med mindre naturligvis tas hensyn til placeboeffekten.

Jeg vil si et ord om stakkars Vitafon.
Hvis vi snakker om en enhet med to piezo-sendere som opererer i lydområdet, så hjelper det meg.
Jeg har den samme gamle modellen uten elektronikk. I det nye festet de en mikrokontroller som angir modusene. Det har også rett til liv, hvorfor ikke?
For den deklarerte effekten er det selvfølgelig nødvendig å ta økter på mer enn ett minutt. Og mer enn en gang.
Selv om det hjelper meg på en gang, når jeg tar den, legger jeg meg direkte på piezics med ryggraden og slår den på i omtrent femten minutter. Reduserer smerte og viktigst av alt i lang tid.
Den samme mikrosirkulasjonen i blod øker på grunn av kapillærresonans. Lydfrekvensen svinger, derfor fanger den kapillærer i forskjellige størrelser.
Hvorfor le noe? Det er nødvendig å tulle med parafin, men her la jeg den i en stikkontakt, surret og tok den ut.
Det har rett til liv. Du trenger bare å lese reklamen riktig, trekke de riktige konklusjonene - det ligger, at sannheten.

2GenVik Jeg vil ikke lyve, jeg har ikke prøvd det selv (pah * 3 ganger, jeg trenger ikke det ennå), men på forespørsel fra Bati (han er 83 år gammel, Gud forby så mye) i sommer, på utstillingen til Elatom-anlegget kjøpte jeg ham MAVIT (ALP-01 " PRA ", apparatur-applikator for varmemagnetisk vibrasjonsmassasjebehandling av inflammatoriske sykdommer i prostatakjertelen). Selv vil han si faen, men jeg vil ikke spørre heller (jeg hever dette), men jeg har en venn på jobb, han har problemer av denne typen (vi gikk på middag, gikk til å vaske hendene mine, men jeg ser når jeg venter på fem minutter). Generelt spurte jeg pappa, for eksempel hvordan, sier han at sildringen gurglet. Så det er en effekt.

2DSP007 Jeg er bare x. Hvilke leger har vi?!
Du prøvde selv å bruke denne enheten?!
For eksempel hjelper ikke urter og igler meg. Ja, og piller også.

Victoritch skrev:
Generelt spurte jeg pappa, som om han sa at sildringen gurglet.

min venns historie er 85 år gammel, de brukte bare en "rick", og problemer med ryggen, osteokondrose, kan også løses på samme måte. Det tar omtrent en måned for sikker, etter kurset.

Burrdozel skrev:
Du må tulle med parafin,

Ja, og faen vet hva som vil skje med fartøyene etter en slik behandling.

Burrdozel skrev:
For den deklarerte effekten er det selvfølgelig nødvendig å ta økter på mer enn ett minutt. Og mer enn en gang.

Absolutt, beinøkten min på flere punkter tar opptil 45 minutter og 15 dager
og Moskva-produksjonen på Krasnokazarmennaya, hvis jeg ikke forveksler det på MEPhI.

Og jeg bruker "HF" -stråling på hele kroppen. Skadelig. Og kona klager, og jeg føler meg selv.
Og til høyre medisinsk kalt UHF.

papa66 skrev:
Jeg har en økt for beina på flere punkter tar opptil 45 minutter, og 15 dager

Og jeg behandlet hånden min i 20 dager i 20 minutter. Bare jeg har ikke dyre mote, men en billig magneter, kjøpt for lenge siden etter råd fra en fysioterapeut.

Mila skrev:
Og jeg behandlet hånden min i 20 dager i 20 minutter.

Og som et resultat?

det er rart at vibrasjoner generelt kan ha en helbredende effekt. I så fall ville det ikke være skadelig å jobbe med en jackhammer.

Når det gjelder forbedring av mikrosirkulasjon "på grunn av klem-uklarhet av blodkar", plager tvilsomme tvil meg, er sannsynligheten for sammenfall av ultralydfrekvensen med resonansfrekvensen for svingning av kapillærene (bestemt av hjertefrekvens og lik 1-2 Hz) for liten.
=> papa66. Kjære, sa jeg at enheten er dårlig? Jeg forklarte den viktigste virkningsmekanismen - vevsoppvarming og akselerasjon av fysiologiske prosesser med regenerering.

Det og det er at resultatet er manifestert til i dag.
En hånd ble syk for omtrent 3 år siden. I 6 måneder behandlet jeg henne, og hun kunne ikke engang feste glidelåsen på baksiden av skjørtet, skulderleddet gjorde så vondt at det var umulig å løfte den opp og bak. Etter injeksjoner, massasjer, noen strømmer, mistet jeg nesten håpet, gikk til en fysioterapeut og sa at det var vanskelig for meg å hele tiden forlate jobb for prosedyrer og spurte henne råd om å kjøpe en enhet som Rikta, etc. Hun smilte og sa "hvorfor bruke penger, kjøp Magniter på apotekskiosken vår".
ps Jeg vil legge til at leddet var sykt, men i henhold til skikken med å "løse seg selv", dro jeg til legen bare to uker senere, da det ble skikkelig ille. Og kirurgen sa til meg: "Jeg ville kommet med en gang - du ville blitt kurert på 10 dager, og nå vil du komme deg i seks måneder." Og slik skjedde det. Folk er forsiktige!

Og som prøvde å behandle betennelse i trigeminalnerven med lignende enheter?

DSP007 skrev:
sannsynligheten for sammenfall av ultralydfrekvensen med resonansfrekvensen for svingning av kapillærene (bestemt av hjertefrekvens og lik 1-2 Hz) er for liten

1-2Hz og UHF (forresten, hva er dette? Lydfrekvensultralyd?) Er helt andre ting.
Dette er mest sannsynlig (jeg snakker om Vitafon) handler om resonansen til selve kapillæren - som rør av en viss størrelse og omgivende vev - under påvirkning av lydfrekvensen.
Der svinger lydfrekvensen, passerer hele det hørbare området og går litt inn i ultralyd, og deretter tilbake. Alt dette blir hørt av øret. Og når den stiger fra bunnen, forbipasserende, tilsynelatende flere frekvenser, kjennes det direkte på "dette stedet." Det vil si at lyden vokser jevnt, og på baksiden er det noen "trinnvise" sensasjoner.
Kanskje påvirker ulik tonehøyde forskjellige kapillærer.

Hubert skrev:
som prøvde å behandle betennelse i trigeminusnerven med lignende enheter?

Åh, denne skrekken IMHO bare i komplekset å behandle, det er usannsynlig å klare seg med ett apparat.
Bare injeksjoner og taletki hjalp meg. Og raskt, den beste delen.
Nå holder jeg og oppdaterer alltid på ethvert brannreservat på utløpsdatoen. Hva jeg lærte i 2 netter og 2 dager med trist opplevelse i helgen!
Jeg vil ikke overleve så enkelt

Vi har en "Mage" i familien vår (elektromagnetisk vibrasjon og noe annet), jeg husker ikke, men det ser ut til å være produsert av Elatom-anlegget (jeg kan ikke se akkurat nå - de ga det til slektningene mine en stund).
Denne enheten ble kjøpt på spissen av en kjent hockeyspiller - han har alle skader og heler en størrelsesorden raskere med denne tingen. Effektiv i et bredt spekter, som er angitt i instruksjonene. Verified.
Nå ga de det til en pårørende: for hjemmeaktivitet i den postoperative perioden ble fysioterapeuter på sykehuset der hun ble operert anbefalt.

På ØNH-kontoret til en lege i en god Moskva-poliklinikk er det et par av disse. Brukes i den komplekse behandlingen av betennelse i mandlene, bihulebetennelse og andre inflammatoriske prosesser.

papa66 skrev:
Jeg har "Rikta" ("Knight") Jeg er fornøyd, smertene lindrer veldig raskt, trofonsåret heles, hvis jeg ikke hadde sluppet det, er det sannsynligvis alt borte.

Og MED LAVENDER ALLTID ET ÅR HVORDAN PASSET. (((

DSP007 skrev:
lokal oppvarming av vev forbedrer mikrosirkulasjonen i blodet. I tillegg er skadede celler mer følsomme for mikrobølgeovn og dør først, og påskynder dermed nekrotisering av skadede vevssteder. Jeg tror bare at effekten av et parafinbad eller varmepute ikke ville bli verre, med mindre naturligvis tas hensyn til placeboeffekten

SÅ DU MÅ GJØRE DET MED DET, FOR Å GJØRE DET)) HER - Jeg søkte, holdt, øynene i chatten, og der - jeg ønsket))

Burrdozel skrev:
Selv om det hjelper meg på en gang, når jeg tar den, legger jeg meg direkte på piezics med ryggraden og slår den på i omtrent femten minutter. Reduserer smerte og viktigst av alt i lang tid.

og prøvde ikke å håndboken? Jeg kan gi en telefon. Se for deg, det vil ikke ramme i det hele tatt)))) fordi det bare faller på plass)) vet du, det var et øyeblikk jeg kom meg langt nok med slike metoder. og smertefullt.. flere søkere og etc. hjalp ikke. de ville kutte den allerede)) bare en manulterapeut hjalp, satte ryggvirvlene på plass, prolapsen var borte, og nå husker jeg med skrekk at selv gåing var veldig smertefullt. 9 år har gått. ære til Skaperen, alt er OK)) Jeg prøver å hoppe mindre strøm, og jeg hopper ikke fra en høyde, det var frykt.

Mila skrev:
Og jeg behandlet hånden min i 20 dager i 20 minutter

Igjen til manualen)) og fjern en overdreven belastning fra skuldrene. du trekker noen, eller noe.. du kan ikke gjøre det. slipp det og fly))))))

ARN skrev:
det er rart at vibrasjoner generelt kan ha en helbredende effekt

kanskje, selvfølgelig, alt i verden er bygget på vibrasjoner, se deg rundt))

Mila skrev:
vond skulderledd

nøyaktig. ))))) Jeg hadde dette, satt inn en slags brysthvirvler og gikk forbi, begynte å snu)) men generelt må du drikke Vitamaksovsky kalsium. 1 måned hvert halvår, hele tiden))

hvordan folk elsker mirakler)) men de liker ikke seg selv.. og vil ikke gjøre selv, de lønner seg bare, som foreldre fra barn. gjør vondt ?! på de dyre leketøyene, eller en dyre pillen, vær snill å reparere den.)))))))))

Vitafon setter inn nipadezzi

Ikke for lat til å ringe hva de ellers kan behandle:
Osteochandrosis, isjias
Leddssykdommer, leddgikt, revmatoid polyartritt
Hypertensjon, inkludert renal opprinnelse
prostatitt
impotens
Godartet prostatahyperplasi (adenom)
Betennelse i epididymis
Infertilitet på grunn av hindring av vas deferens av inflammatorisk opprinnelse
cystitt
Enuresis, encoporesis, kronisk kolitt
hemorroider
forstoppelse
bihulebetennelse
Rhinitt (rennende nese)
tonsillitt
bronkitt
Bronkitt astma
Søvnløshet
Mellomørebetennelse
Sensorineural hørselstap
Beinsbrudd
Konsekvensene av ryggmargsskade
Konsekvensene av cerebral parese og slapp lammelse
Konsekvensene av spinal krumning
Hevelse i vev, hematom, blåmerke, koke, karbunkel, ungdommen kviser
Sår, postoperative arr
Dislokasjoner, forstuinger
Forbrenninger i huden
Frostbite
liktorn
Trofisk magesår
Sykdommer i tennene - periodontitt, stomatitt, parodontose
Kronisk gastroduodenitt
Ujevnheter i menstruasjonen
Serøs mastitt, laktostase
For kosmetiske formål
Å gjenopprette og utvikle stemme
For å lindre utmattelse
I ferd med å trene utøvere
For forebygging av sykdommer

Det er kontraindikasjoner.

For en 2-3 dagers surr strengt tatt i følge bruksanvisningen var det veldig dårlig, jeg tenkte å gå til legen. Så ingenting, gå gjennom begynnelsen. Jeg har pustet i en uke, luktet osv..

Jeg gikk videre på listen.

BTW Herrer som feier alt på rad, får meg ikke til å le. Skriv en til.

Og jeg har en slik enhet * Nåværende, han hjelper ikke en faen.

Jeg prøvde å behandle barnet med en rennende nese - det ble dempet (men som aflubins, her er noen flere dråper, jævlig det!) Jeg påførte effekten på meg selv på forskjellige smertefulle steder (jeg lider av periodontitt) - det er null. Jeg tror at ved å kjøpe denne enheten har jeg hjulpet produsentene og selgerne til å forbedre trivselen deres. Denne kona gjorde oppkjøpet i to år. Hvordan behandles vi? - Helse...

Nå drømmer jeg om å kjøpe en kosmodis med et sirkonarmbånd.

Vitafon quackery, som alle andre mirakelapparater.
[/ b] Bullshit og avlet. og som kjøper dem og bruker dem på forskjellige steder - i henhold til etterretning, på nivå med en avføring!
[/ b]
[/ b] Hvis denne buggeren kurerer en slik liste over sykdommer med en rekke etiologier, er det på tide å overføre skaperne sine til Nobelprisen, men noe er ikke synlig og ikke hørt.
[/ b]
[/ b] Har du fremdeles ikke kjøpt et sirkonarmbånd? Kjør, ellers får du ikke det. og ikke glem Royal tabletter fra "Bench of Life"! :)))))
www.zibrak.ru

Din glede over å forbedre blodsirkulasjonen, mildt sagt, er ikke berettiget.

Enheten har absolutt et omfang.

Jeg ville personlig produsenter av mirakelapparater for behandling av alle og ville plante alt,

Sannsynligvis kompetent. Hvis jeg ikke vet hvordan jeg skal behandle, vil jeg injisere antibiotika eller smertestillende og jeg vil aldri innrømme at jeg ikke forstår hvordan jeg kan kurere akkurat denne personen fra det han er spesielt lei av. Så?

vel, analfabeter propagandister bare bøtelagt.

Siden det er så mange sykdommer der ønsket forbedring av blodsirkulasjonen forårsaker akkurat spesifikk skade, noen ganger til og med dødelig.

Den enkleste tingen å nå "varmeelement" er et omfattende hematom og flegmon, men verre er akselerasjonen av veksten av ondartede svulster.

Jeg nevnte kontraindikasjoner

Så moderat entusiasme, når det gjelder å behandle mennesker er det ikke passende og ikke ufarlig.

det var ingen entusiasme når jeg trengte det. Jeg klatret opp i nettet og fant en penn med kurs på 5-10 cu, der jeg ikke helbreder nifiga, men bare knuser symptomene. Og alt.

Meldingen ble liggende bare på grunn av svaret mitt.


Alternativer for sammenligningVitafonVitafon - TVitafon -IRVitafon -2Vitafon -5
Maksimalt antall tilkoblede vibrofoner221106
Timer-det er-det erdet er
Infrarød emitter--det erdet er-
Antall driftsmodus44479
Autonom strømforsyning----det er
Vekt på kontrollenhet, kg0,350,150,350,150.2
Kraftenhetens vekt, kg----0.3
Innstilt vekt, kg0,650,640,652.6
Tilleggsutstyr-