Om legesenteret "Vision"

kjære venner!

6. og 8. mai, fra klokka 15.00 til 15.00, kan du stille spørsmål til overlege, Zhukova, Irina Petrovna, på telefon (4822) 33-12-55

Vårt legesenter fungerer ikke midlertidig.

For alle presserende problemer, kan du kontakte legevakten til bysykehuset nr. 7, bygning 2, etasje 1. Telefon (4822) 55-52-09.

Telefonhotell Roszdravnadzor Tver region (4822) 35-85-88.

Pasienter som overvåkes ved vårt legesenter kan kontakte overlege Zhukova, Irina Petrovna, for akutte spørsmål, på telefon 8-903-694-35-59 fra 13.00 til 14.00.

Medical Center "Vision", opprettet på grunnlag av det regionale nettverket av apotek og salonger "Tver Optics", har vært i drift siden november 2014. Senteret er en spesialisert klinikk hvor du kan få en hel rekke øyelegeologer.

Vårt legesenter sysselsetter bare høyt kvalifiserte øyeleger og øyeleger med arbeidserfaring på 10 år eller mer, samt profesjonelt paramedisinsk personell.

Vårt legesenter deltar i det obligatoriske helseforsikringsprogrammet.

Vi tar imot pasienter for konsultasjoner og forebyggende undersøkelser av en øyelege i henhold til den obligatoriske medisinske forsikringen.

Resepsjonen skjer etter avtale ved å ringe (4822) 33-12-55, (4822) 33-12-44. Du må ha pass, obligatorisk medisinsk forsikring og SNILS med deg.

Til tjeneste

  • Full diagnostikk
  • Laboratorietester
  • Valg av briller og linser
  • Laserbehandling
  • Poliklinisk operasjon
  • Dagesykehus

Vi venter på deg!

En person lærer verden på forskjellige måter, men det maksimale av informasjon kommer inn i bevisstheten vår gjennom visjon.

De siste årene bruker vi alle enormt mye tid på å se på TV og datamaskiner, og hele tiden se på gadgets-skjermer, og øye belastningen øker mange ganger..

Det er derfor øyehelsen trenger spesiell oppmerksomhet..

Gjennomgang av øyeblikksklinikken

AdressenTver, st. Vinogradova, 1
telefon+7 (4822) 74-13-65
Nettstedetwww.vzglyad-tver.ru
overskrifterMedisinsk klinikk
Vurdering2.6 5 anmeldelser

Blikk, oftalmologisk klinikk på Vinogradova-anmeldelser

Gjorde korreksjon lasik. Fra andre klasse hadde han briller, og hadde til og med forskjellig syn, minus syv og tre og et halvt. Nå enslige, så uvanlige, men så vakre. Tusen takk.

Jeg har hørt dårlige anmeldelser om denne klinikken mer enn en gang, og i dag har jeg nok en gang blitt overbevist om dette. Administratoren er frekk og frekk, det er veldig ubehagelig å kommunisere med henne!

Datteren gjorde operasjonen alt er vel, hyggelige ansatte og hjelpsomme mennesker.

Jeg anbefaler ikke noen, personalet er ekstremt lavt dyktig, for eksempel led jeg sterkt og mistet tid og mistet synet på grunn av deres dumhet / latskap og uprofesjonalitet. Jeg kom på en betalt konsultasjon om behandling av keratokonus i retning fra klinikken, jeg trodde de ville anbefale meg hvor jeg skulle gjøre tverrbindingen, de vil sjekke stadiene osv. D. Chaplygin V, B, (sitter på utvalget av linser) hang nudler om harde linser, og så at de visstnok noen ganger stopper fremdriften for keratoconus, la oss si at vi skal banne i et år og se, selv om jeg spurte: "kan jeg sette tverrbindinger eller stromalringer med en gang?" + På utskriftene av undersøkelsen hennes var det tydelig at det allerede var en betydelig grad av sykdomsutvikling ( som Antonova M. D., sjefen for øyelege i Tver og regionen, forklarte meg senere på en annen klinikk fra utskrifter av forskningen hennes), frarådde Chaplygina henne overbevisende ved å sette inn sine dumme linser. Generelt hadde jeg disse linsene (for 10 tusen!) I et helt år, kom for å se henne, sykdommen utviklet seg i begge øyne i løpet av et år, synet hennes forverret seg, hun sendte sine pentaks til Morozova (en studie av tykkelsen på hornhinnen på spesialutstyr), bare diagrammer ble trykt på pentacam, Jeg gjorde ikke noen konklusjon, jeg sa ikke noen anbefalinger, selv om jeg spurte (de høflig kjeftet meg, ikke ville snakke), de nektet å sende meg tilbake til Chaplygin, hun vet ikke noe og kan ikke lese de samme trykkene på undersøkelsen, jeg ble sint og dro tilbake til Morozova, hun sa allerede at det er nødvendig å utføre operasjoner og linsene hjelper ingen i det hele tatt med keratokonus (det vil si at "spesialistene" fra nabokontorene sier helt motsatte ting til dem). Som et resultat savnet jeg tid og synet mitt forverret seg ugjenkallelig på grunn av det faktum at hun bare sugde unødvendige linser for 10k og ikke fikk noen kompetente råd, jeg måtte gjøre tverrbinding med en gang, som jeg trodde i begynnelsen, og ikke stole på disse " kvalifiserte fagfolk. " Tegn dine egne konklusjoner, ikke gjenta mine feil, det maksimale som kan være der er å hente linsene som i konvensjonell optikk, for noe mer alvorlig, det er bedre å ikke konsultere.

I dag 21. april 2017 var på denne klinikken, jeg så ikke en så motbydelig holdning til mennesker. Jeg mener at slike spesialister bør fjernes fra sykehus. De godtok ikke en gang oss. Legen sa -: Jeg drar allerede. Skjønt til slutten av arbeidet en time. Og vi kom fra regionen. Generelt anbefaler jeg ikke denne sharashka til noen!

Medical Center "Vision": diagnose og behandling av øyesykdommer i sentrum av Tver

En person lærer verden på forskjellige måter, men det maksimale av informasjon kommer inn i bevisstheten vår gjennom visjon. De siste årene bruker vi alle enormt mye tid på å se på TV og datamaskiner, og hele tiden se på gadgets-skjermer, og øye belastningen øker mange ganger. Det er derfor øyehelsen trenger spesiell oppmerksomhet..

Medical Center "Vision" ble åpnet på adressen: Tver, Smolensky Lane, 7, i november 2014. Dette er en spesialisert klinikk hvor du kan få en rekke øyebehandling:

· Fullstendig diagnose av øyesykdommer;

· Polikliniske operasjoner for grå stær, glaukom, øyelokk (aterom, papilloma, halazion, pterygium, inversjon, eversjon), for å korrigere skrubbsår hos voksne;

· Laserbehandling av øyesykdommer;

· Valg av briller og kontaktlinser.

Legesenteret sysselsetter bare høyt kvalifiserte øyeleger og øyeleger med en arbeidserfaring på 10 år eller mer, samt profesjonelle sykepleiere.

Diagnoseavdelingen til medisinsk senter "Vision" er utstyrt med det nyeste diagnostiske utstyret som lar deg raskt og nøyaktig undersøke pasienter med eventuell øyepatologi. Under undersøkelsen bestemmes synsskarphet, intraokulært trykk måles, synsfelt, fremre segment av øyet og fundus undersøkes, optokoherensietomografi (OKT) utføres - en relativt ny diagnostisk metode i oftalmologi.

Til tross for at glaukom og grå stær, som fører til blindhet, er sykdommer som påvirker eldre i de fleste tilfeller, er det bedre å overvåke synet ditt fra ung alder. Det er verdt å ta hensyn til de som foreldrene lider av glaukom: rettidig behandling kan stabilisere den patologiske prosessen og stoppe døden av synsnerven. I tillegg er undersøkelse i et oftalmisk laserskap nødvendig for de som klager på gjenskinn, blinker i synsfeltet, flimring av "fluer" foran øynene, nærsynte og langsynte mennesker, samt pasienter med diabetes mellitus. Fundusundersøkelse bør gjøres for alle gravide eller de som planlegger en graviditet. Rettidig undersøkelse vil bidra til å unngå mange øyeproblemer..

I det oftalmiske laserrommet på medisinsk senter utføres polikliniske operasjoner av sykdommer som glaukom, diabetisk retinopati, perifer retinal dystrofi, sekundær grå stær og mange andre. Operasjoner som er utført med oftalmisk laser er mindre traumatiske, har ingen bivirkninger og komplikasjoner og har en kort restitusjonsperiode..

Polikliniske operasjoner for grå stær, glaukom, øyelokk (aterom, papilloma, halazion, pterygium, inversjon, eversjon) blir utført i kirurgisk avdeling for å korrigere belastning hos voksne.

Før operasjonen kan pasienten bestå alle nødvendige laboratorietester i vår klinikk. De nyeste teknologiene brukes til prøvetaking.

Den vanligste årsaken til kirurgi er grå stær, og siden åpningen av medisinsk senter "Vision" har slike operasjoner allerede blitt utført av spesialister i mer enn to hundre..

Det er installert et innovativt utstyr i driftsenheten, som ikke har like mye i Tver og Tver-regionen - Phacoemulsification-systemet WhitestarSignature. Installasjonen lar deg utføre operasjoner for å fjerne linsen så trygt som mulig, tidligere utilgjengelig i katarrhalskirurgi. Det medisinske senteret utfører operasjoner Sergei Anatolyevich Marnykh, en oftalmisk kirurg av den høyeste kvalifiseringskategorien, medlem av Russian Society of Catarrhal and Refractive Surgeons (Moskva) og Maria Borisovna Mukhai, en oftalmisk kirurg av den høyeste kvalifiseringskategorien, kandidat i medisinsk vitenskap.

Ved behandling av grå stær erstattes den uklare linsen i pasientens øye med intraokulære linser av høy kvalitet produsert i Storbritannia, USA og andre, som har bevist seg i klinisk praksis. De er laget av spesielle polymerer, har bedre optiske egenskaper sammenlignet med huslige prøver, og gir et tydeligere bilde. I tillegg er implantasjon av denne kunstige linsen mulig gjennom et minimum snitt på 2,2 mm.

- Klinikken har et dagsykehus hvor kroniske øyesykdommer som ikke krever kirurgisk behandling (komplisert nærsynthet i høy grad, aldersrelatert retinal degenerasjon og andre øyesykdommer) blir behandlet, sier Boris Dmitrievich Chervyakov, overlege ved Ophthalmic Surgeon i den høyeste kategorien. - Det gjennomsnittlige behandlingsforløpet er designet for en syv dager lang periode, inkluderer intravenøs drypp, intramuskulær injeksjon, lokale (parabulbar og subconjunctival) injeksjoner av terapeutiske medisiner og andre terapeutiske prosedyrer.

Pasienter blir innlagt etter avtale. Pasienter som har kommet for undersøkelse langveisfra, for eksempel fra andre byer i Tver-regionen, kan gjennomgå en preoperativ undersøkelse samme dag. Øyekirurgi i seg selv er kortvarig, og pasienten får hjelp på en dag uten sykehusinnleggelse.

Medisinene foreskrevet av øyelege kan kjøpes på apoteket på Vision medisinske senter, og i optikkavdelingen vil en spesialist hjelpe deg med å velge briller.

Medical Center "Vision" ligger på adressen: Tver, Smolensky per., 7.

Tlf.: (4822) 33-12-55, 33-12-44.

Lisens for medisinsk virksomhet nr. LO-69-01-001495 datert 5. november 2014. Gyldighetstid: ubegrenset

Vi jobber for deg uten lunsj fra mandag til fredag ​​fra 8:00 til 20:00, på lørdager - fra 9:00 til 16:00. Søndag er en fridag.

For å ta med deg må du ha pass, medisinske erklæringer og poliklinikkort (hvis tilgjengelig).

OM MULIGE KONTRAINDIKASJONER RÅD DIN SPESIALIST

Metode for lasersynskorrigering LASIK / LASIK - gjennomgang

Ikke vær redd! Det skader ikke i det hele tatt!

Det eneste jeg angrer er at jeg ikke hadde operasjonen før. Jeg er 27 år gammel. Og hele ungdommen tilbrakte jeg i briller, linser, selv om det var mulig å gjøre en rettelse rett etter skoletid. Men jeg var veldig redd. Jeg trodde ikke at dette var en smertefri operasjon.

For et par år siden foretok et veldig stort antall av vennene mine en korreksjon, og jeg bestemte meg bestemt for at så snart barnet mitt vokser opp og ikke trenger å bli båret i armene mine, vil jeg bli operert. Et slikt øyeblikk har kommet.

Konsultasjon.

1500 r.

Klinikk "Vzglyad" Tver.

Jeg kom for en konsultasjon. Dette var ikke min første konsultasjon, for rundt 5 år siden måtte jeg gjennom det, så det var minner om en ubehagelig prosedyre for meg. Derfor gikk jeg til denne konsultasjonen med forsiktighet. Så snart jeg krysset terskelen til klinikken, ristet beina, jeg gikk til resepsjonen - jeg følte meg svimmel og ble syk. De ba meg sitte og vente når de ringte. Det var en operativ dag, det var mennesker i korridoren som ventet på sin tur til korreksjon. Jeg så dem gå inn på operasjonssalen, jeg hørte klikk, summende. Det gjorde meg enda verre.

Jeg ble kalt. De begynte å undersøke. Ikke noe spesielt, da du vanligvis ser gjennom øynene på alle enheter. Ikke skummelt, ikke smertefullt. Men den siste befaringen skremte meg. En linse ble satt inn i øyet (lik et forstørrelsesglass). Jeg har en veldig sterk refleks for å lukke øynene, det er vanskelig for meg å grave i øynene, og legen kunne ikke sette inn denne lupen med en gang. Øyet mitt bare dyttet henne ut. På en eller annen måte hadde vi denne inspeksjonen. Faktisk, etter denne undersøkelsen, ønsket jeg ikke lenger noe, så snart som mulig å reise hjem og glemme operasjonen. Jeg følte meg syk, hodet snurret, de ga meg ammoniakk. Besvimte. Våknet sittende i gangen på gulvet. De tok med seg til sofaen, la seg, tok med seg en sjokoladebar med kaffe. Takk til ansatte, veldig omsorgsfull.

Så dro hun tilbake til legen, hun sa at operasjonen kan utføres, det forventede resultatet er 0,9-1,0. De ga et notat som beskriver hva de skal gjøre før operasjonen og etter.

Da jeg kom hjem, begynte jeg å spørre venner om operasjonen om det gjorde vondt hvordan alt gikk. Jeg var overbevist om at alt vil gå bra.

Jeg ringte klinikken, utnevnte operasjonsdagen.

En uke før operasjonen donerte jeg blod fra en blodåre for HIV og noen andre (1700 s.).

Dagen før operasjonen ble jeg syk. Jeg ringte klinikken, sa de, du må komme helt frisk. Jeg måtte utsette det i en uke. Hele uken ble jeg intensivt behandlet, men forkjølelsen forsvant ikke, jeg måtte utsette det i en uke.

28. mars Operasjonsdag.

42 000 r.

Jeg kom til klinikken sammen med foreldrene mine. Det ble operert 5 personer. Kirurgen er en søt og vennlig kvinne, jeg likte henne umiddelbart. Hun samlet testene og dro. Jeg slappet av, kom inn på telefonen. Så kommer en sykepleier inn. Jeg kunngjør at jeg er den første. Jeg har panikk, jeg forventet ikke å være den første. Jeg tok solen. briller (1500 s.), Panteleimon sitt ikon i buksene under en jakke og gikk.

I korridoren byttet de klærne mine, droppet dråper og ba meg vente. Jeg trodde de dryppet en fryse på meg, men nei. Om få minutter 10 kom tilbake for meg og tok meg med til operasjonsrommet. Jeg sa til kirurgen at jeg besvimte på ulempene. Hun sa ingen ting. Legg deg ned på operasjonsbordet. Jeg begynte å riste. De smurte ansiktet med noe, limte inn en film, forlot et øye. Kirurgen dryppet dråper, sannsynligvis iskaldt, men øyet mitt lot henne ikke gjøre dette. Hun sa å ikke klemme øynene, jeg sier at det ikke fungerer, det er en refleks. I det øyeblikket ville jeg forlate operasjonsrommet. Så satte de inn utvideren. Dette er et surr for meg, nå vil øyet definitivt ikke lukke seg. Jeg følte ikke noe ubehag (kanskje fordi øynene mine er store). Dryppende, dryppende inn i øynene. Så legger de en ting som kutter av klaffen. De sier at det er som en sucker, men jeg følte ikke noe. Hun begynte å jobbe, klippet av klaffen. I dette øyeblikket prøvde jeg å ikke lukke øynene, men han ryste fortsatt et par ganger, men det hindret meg ikke i å kutte. Det gjorde ikke vondt, jeg følte ikke noe ubehag. Legen spurte hvordan jeg har det, sa at dette er det mest ubehagelige du kan føle under operasjonen. Så begynte laseren å fungere. Heller ingen sensasjoner bortsett fra lukten. Lukten er som en tannlege. Så retter kirurgen klaffen, jevner den ut med en slikkepott og drypper, drypper den. Alle! Føles som om operasjonen ikke tar mer enn 1-2 minutter. Det samme skjer med det andre øyet. Så fjerner de filmene fra ansiktet, sykepleieren hjelper til med å reise seg. etter operasjonen er alt umiddelbart synlig, tok på mørke briller, satte seg i sofaen, lukket øynene og ventet til de andre ble operert.

Så blir alle ført til et kontor, øynene ser på en enhet og blir løslatt. Etter en uke, en ny dose.

En time etter operasjonen begynner tårene å renne. Nesen min blokkeres med en gang, og hodet begynner å gjøre vondt. Om kvelden er øynene bare ubehagelige, men det hele er veldig tålelig. Jeg sov i solbriller. Om morgenen forsvinner alt ubehaget. Øyeeplet er allerede hvitt, ikke rødt, slik det var etter operasjonen.

Jeg hadde ikke engang fotofobi. Forgjeves kjøpte bare mørkemørke briller.

Hvilket syn oppnådde vi??

Og viktigst av hva det var! -5 i begge øyne.

Med to øyne ser jeg alle linjene. Med venstre øye ser jeg alle linjene. Til høyre ser jeg ikke de tre nederste linjene. Nylig var jeg på ulemper. sa at over tid kan høyre øye fortsatt korrigeres til 100%.

Total.

Det verste jeg opplevde var på konsultasjonen. Noen sier om operasjonen, som var ubehagelig. Jeg kan ikke engang si det. Jeg ble steinet! Jeg følte ikke noe i det hele tatt.

Gjør rettelser og leve et fullt liv.

Klinikk for moderne oftalmologi

“Clinic of Modern Ophthalmology” er et team av fagfolk som elsker arbeidet sitt. De er samlet med ett mål: "Hjelp folk å se verden i alle dens farger!"
Vis full...

Det siste utstyret til klinikken lar deg enkelt utføre effektive og trygge komplekse medisinske og diagnostiske prosedyrer.

Hvis du er interessert i spørsmål som:
- øyebehandling
- syn restaurering
- synsbehandling
- synskorreksjon
- laser synskorrigering
- Øye operasjon
- valg av kontaktlinser

så kommer du definitivt til oss! Gjør en avtale på telefon: 74-13-65 eller 74-17-10

Klinikk for moderne oftalmologi festet innlegg

__________________________ LAGER __________________________

Sjokkpris
OK - linser + valg + 2 løsninger = 15.200
I stedet 17.400
Vis full...

Skynd deg å hente DIN OK - linser på ul. Vinogradova d.1.
Detaljer på telefon 74-13-65 eller 74-17-10
Begrenset tilbud

Kontraindikasjoner er mulig. Rådfør deg med lege

  • Fellesskapets innlegg
  • Søk

Klinikk for moderne oftalmologi festet innlegg
Klinikk for moderne oftalmologi festet innlegg
Klinikk for moderne oftalmologi festet innlegg
Klinikk for moderne oftalmologi festet innlegg
Klinikk for moderne oftalmologi festet innlegg
Klinikk for moderne oftalmologi festet innlegg

Du kjenner faren for dårlige solbriller?

Sommeren kommer snart, det er på tide å tenke på øyebeskyttelse!

Forskjellen mellom gode og dårlige briller er at de sistnevnte ikke slipper inn ultrafiolette stråler.
Vis full...

Når vi bruker solbriller, "slår vi av" den naturlige beskyttelsesmekanismen: når vi ser på sterkt lys, skviser vi ikke, elevene smalner ikke, vi ser ikke bort.
Her skal den kunstige barrieren mot gode briller fungere - hvis den ikke er det, får vi en full dose ultrafiolett stråling.

Så det er mer skadelig å bruke briller av lav kvalitet enn ikke å bruke dem i det hele tatt.

Et annet viktig poeng er fargen på glasset..
De beste linsefargene er grå, mørkegrønn eller brun. Blå og blå linser beskytter ikke øynene mot sterkt sollys, gule og oransje filtre begeistrer nervesystemet og øker det intraokulære trykket, så øyeleger anbefaler ikke å bruke dem i lange perioder i solvær.

Et annet kriterium for gode briller er fraværet av riper: den minste sprekken på linsen vil stadig fokusere øynene dine på deg selv og ødelegge synet ditt.

Medisinske briller, solbriller, brilleglas, utmerket kvalitet, med utmerket service!

Tver Laser Center
medisin

Lasersenter på Radishcheva

medisinsk kosmetologi og

fjerning av neoplasma

Lasersenter på Volokolamka

Kundevurderinger av Tver Center for Laser Medicine

Du kan alltid legge igjen tilbakemeldinger om vårt legesenter..

Jeg kommer regelmessig til kosmetologi, funnet på Internett. Ingenting, selvfølgelig, et overnaturlig, vanlig medisinsk senter, men prisen er selvfølgelig noe! Vi har bare ikke sånne ting.!

Siden 2008 har familien og jeg brukt tjenestene til spesialister fra Tver Center for Laser Medicine. De tok for seg forskjellige problemer (oftalmologi, ultralyd av forskjellige organer, ultralyddopplerografi av blodkar), som de fikk meget profesjonell hjelp til, både medisinsk og diagnostisk. Senteret øker stadig utvalget av tjenester som tilbys, noe som er veldig hyggelig. Jeg planlegger å kontakte senteret for kosmetiske tjenester. Vi er fornøyde med profesjonaliteten til det medisinske personalet, vennligheten til senterpersonalet og prisene på tjenestene som tilbys..
Vi ønsker deg fortsatt velstand.

Jeg fjernet føflekken fra baksiden, det var ikke veldig smertefullt, og leget raskt.

Jeg hørte mye om deg. Jeg vil kontakte deg for vektjustering. Etter fødselen er jeg blitt veldig feit.

For øyeblikket er jeg under behandling i sentrum, veldig fornøyd!

Jeg vil gjerne fjerne en konveks mørk føflekk fra haken. Jeg leste på Internett om laserfjerning, det er mange anmeldelser om at det er dype groper, store arr. Hva er sannsynligheten for at dette ikke vil skje? Det kommer an på størrelsen på føflekken? Jeg vil virkelig fjerne det, men jeg vil at ingenting blir igjen. Og fortell meg hvor lang tid det vil ta å helbrede?

Anastasia, det vil ikke være spor, hvis noe skjer, kan det slipes med en brøk laser. Hvis du er interessert i nyansene, skriv til e-postadressen som er angitt på nettstedet, så får du svar.

Hallo! Jeg vil gjerne fjerne livmor fibroids med en laser. Kan jeg få denne operasjonen utført på ditt senter??

Nei, slike operasjoner utføres bare på et sykehus.

Jeg vil spesielt si om dette senteret, jeg fant det på Internett, en ganske praktisk tilgang til det, selv om det ikke er så store, men veldig gjestfrie leger der, jeg vil uttrykke spesiell takknemlighet til Oksana Raevskaya for hennes ikke så lette jobb. hun vil alltid hjelpe, hun vil fortelle alt i detalj. Jeg vil bli oppmuntret til godt og videre arbeid, alle sammen på hytta i fremtidig arbeid. MANGE TAKK TIL ALLE.

Jeg vil virkelig takke Tver Center for Laser Medecine. Dette senteret hjalp meg veldig. Jeg hadde en inngrodd tånegl. Jeg trodde det ville være veldig langt og vondt, og så jeg tok veldig feil, det var veldig raskt og helt smertefritt. TAKK!

Hei! Jeg fant ikke på nettstedet hvor mye Botox leppeutvidelse koster.?

Og kunne ikke finne. Botox lammer ansiktsmusklene, forhindrer at rynker dannes, og har ingenting å gjøre med en økning i noe..

Jeg fjernet flere fødselsmerker i ditt senter. Som legen forklarte meg, kan det forbli forskjellige spor av kroppen på forskjellige deler av kroppen - for det meste hvite flekker, men det viste seg på den måten, men det var ingen spor i ansiktet i det hele tatt. Resultatet var stort sett fornøyd, viktigst av alt skorper som oppnås etter fjerning av papillomer, etc. ikke rør og ikke i noen tilfelle rive av, selv når de nesten falt av, og alt vil være i orden.

Jeg lærte om senteret for omtrent tre år siden, siden den gang stoler jeg bare på ham. Alle leger er høyt kvalifiserte og veldig imøtekommende, prosedyrene er de mest moderne, prisene er rimelige. Jeg er fornøyd og vil ikke bytte dette senteret for noen andre.

Raevskaya Oksana - enorm respekt og respekt! Miracle er lege! Oppmerksom, følsom. Hun vil fortelle alt, gi råd om hva som er best egnet i denne situasjonen. Oksana, takk.

Jeg hørte mye bra om senteret ditt. Jeg ønsket å avtale tid, men jeg klarer ikke å komme meg gjennom hele dagen - telefonen er opptatt hele tiden. Hvorfor skulle jeg dra fra en annen by bare for å registrere meg.

Olga, du overdriver, tro meg, du kan komme deg igjennom, og du trenger ikke å gå noe sted for rekorden. Prøv å ringe igjen.

FJERNET VASKULÆRE STJERNene PÅ ANSIKTET I SENTRUM, ANSIKTET ETTER PROSEDYREN GJENNOMGJENTT ETTER FEM DAGER, ER RESULTATET FORNØYD. Jeg har også laget fotofornyelsesprosessen, etter uken, mat jeg for den andre prosedyren. VELDIG PERSONLIG KLINISK PERSONNELL, JEG VIL RETTLIG ANBEFALE MINE FAMILIE. TAKK MANGE TAKK.

Jeg vil prøve fotoepilering, men selvfølgelig tror jeg ikke på slike mirakler, jeg synes å bedømme det er verdt det etter testing. HOPP DETTE ER SANNHETEN SOM BESKRIVT PÅ SIDEN!

Jeg har brukt tjenesten til dette senteret i 2 år nå. Veldig fornøyd! Jeg driver med fotoepilering. En utmerket spesialist er Irina Olegovna. I nærmeste fremtid vil jeg bruke fjerning av føflekker (jeg har noen røde føflekker, jeg vet ikke hvordan jeg skal bli kvitt dem, det ser veldig ubedøvet ut). Husk å henvende deg til Center for Laser Medicine.

Hallo, fortell meg vær så snill! i desember fjernet hun papillomaen i ansiktet, men etter fjerningen gjensto et lite arr, hvoretter jeg ble polert (i slutten av januar). Spørsmål: når vil det være mulig å gå til solarium ?? takke

Ksenia, vi har allerede skrevet mange ganger at du kan stille spørsmål på e-post, og her er delen bare for tilbakemelding, og det er ikke mulig for deg å svare personlig.

Jeg gjennomgår behandling for åreknuter med Dr. Romanovsky Andrei Vladimirovich. Fantastisk lege, sensitiv, oppmerksom. Veldig fornøyd, takk, det ville være flere slike leger!

Utmerket klinikk. Jeg er i behandling hos Oksana Valentinovna Raevskaya. En lege fra Gud!

anket om fjerning av vaskulære manifestasjoner i ansiktet. kommet med gode anbefalinger. Jeg kommer i oktober.

Jeg har gått til phlebologen Romanovsky Andrei Vladimirovich i veldig lang tid, jeg er veldig glad for at legen kom til ham, som de sier "fra Gud." Jeg er takknemlig for ham for alt. Klinikken er veldig bra, og spesialistene er kule.

Jeg angrer ikke hele dagen på veien. det er verdt det. 2 ganger billigere med kosmetologi.

Jeg kan ikke finne en arbeidsplan på nettstedet??

Hallo! Jeg gjorde termolifting i sentrum for første gang på vinteren, likte resultatet, ansiktet strammet merkbart, rynker gikk bort, jeg må fortsette, dessverre glemte jeg, gjennom hvilken periode skulle jeg gjenta? Jeg vil også gjøre ultrasoniske ansiktsskanninger, er det mulig om sommeren? Hvis du ikke har noe imot, svar takk!!

Jeg leste anmeldelsene dine og fant ikke en eneste om å skrive om ultrasonisk fettsuging (kavitasjon). Hun er faktisk effektiv. Slik jeg forstår det, er ultralyd og LPG-apparatet gjort sammen. Så vidt jeg vet, er det drakt på LPG.? Hvor mange prosedyrer trenger du? Hvem som gjorde denne prosedyren, vennligst skriv inn anmeldelser. Takk på forhånd.

God ettermiddag! Jeg beregnet på nettstedet ditt informasjon om fjerning av tatoveringer. Jeg er interessert i hvilken tilstand huden vil forbli etter en slik fjerning. Takk på forhånd!

Hallo!! Jeg fjernet en føflekk i ansiktet ditt i sentrum, alt gikk av med et smell, tusen takk!

Fant det jeg lette etter.
takk til forfatteren Hilsen spawnet.

Hallo! Jeg vil fjerne en mislykket øyenbrynstatovering (Kan dette gjøres med laser? Vil det da merkes?

Hallo! Jeg vil gjøre laseroverflater av ansiktet mitt i 37 år! For å fjerne rynker, for å stramme konturen i ansiktet. Hvor mye vil det koste og hvor mange økter? Takk på forhånd!

Tusen takk for rask hjelp..

Fortell meg om du kan fjerne øyenbrynens rynke. Har du Botox stukket eller rengjort noe annet?

Og de injiserer Botox, og rengjør det på en annen måte. Ring tlf. 32-41-94 eller skriv en e-post, ikke nødvendig å stille spørsmål i delen "anmeldelser"

Jeg slettet papillomer i dette senteret, jeg var veldig fornøyd med resultatet. Jeg gjorde også en tatovering av øyelokkene her, jeg likte også alt veldig godt. Veldig gode spesialister. tusen takk!

Jeg har et langt arr på skulderen etter operasjonen. Kan du fjerne et arr i sentrum? Og etter hvor mye tid etter operasjonen, kan du gjøre laseroverflater eller arrfjerning?

Hallo! Er det en fjerning (behandling) av strekkmerker på huden din i sentrum? Hvis ja, hva koster det?

Hei! Jeg har et slikt problem med tatovering, øyenbrynene mine er ødelagte, ett øyenbryn med to hestehaler, så jeg trenger å fjerne denne ene halen. VIL JEG FJERNES med en laser i dette sentrum?!

vorte på baksiden som legen avtaler.

Hei! Jeg har et slikt problem med tatovering, øyenbrynene mine er ødelagte, ett øyenbryn med to hestehaler, så jeg trenger å fjerne denne ene halen. VIL JEG FJERNES med en laser i dette sentrum?!

Eugene, Rzhev
Jeg har et langt arr på skulderen etter operasjonen. Kan du fjerne et arr i sentrum? Og etter hvor mye tid etter operasjonen, kan du gjøre laseroverflater eller arrfjerning?
Irina

Eugene, Rzhev
Jeg har et langt arr på skulderen etter operasjonen. Kan du fjerne et arr i sentrum? Og etter hvor mye tid etter operasjonen, kan du gjøre laseroverflater eller arrfjerning?
Irina


Hallo! Er det en fjerning (behandling) av strekkmerker på huden din i sentrum? Hvis ja, hva koster det?
Håp
Hei! Jeg har et slikt problem med tatovering, øyenbrynene mine er ødelagte, ett øyenbryn med to hestehaler, så jeg trenger å fjerne denne ene halen. VIL JEG FJERNES med en laser i dette sentrum?!
marina

Hei! Jeg vil fjerne en stor føflekk på underarmen, men jeg er allergisk. Er det mulig??

Ja det er mulig. Hvis du vil vite mer, skriv til posten, ikke til anmeldelsene.

Jeg måtte kontakte centen din, jeg var fornøyd med alt, bortsett fra de kvinnene i resepsjonen, de boriske menneskene er ekte og alltid er folk misfornøyde. Men dette er ansiktet til klinikken, hvordan de kan motta en klient.

I min store erfaring med å fjerne forskjellige typer føflekker, som hovedsakelig ble fjernet i andre sentre, vil jeg si: Det viser seg å fjerne helt sporløst, vel, kanskje i 30% av tilfellene. Dette er bare et faktum. Noen ganger trenger du tilleggskorrigering. Skinn er en slik individuell sak. En ting jeg kan si med sikkerhet, Kupriyanov renset alt annet for meg perfekt, i motsetning til de andre mestrene jeg kom over - han klipper ikke av skulderen, men han gjør det forsiktig og gradvis, resultatet uten konsekvenser og flekker.

Takk, selvfølgelig, men Kupriyanov fjerner ikke føflekken, men er involvert i diagnosen blodkar i hodet og nakken. Angivelig, du mente en annen lege.

Fortell meg om det er mulig å se resultatene fra tatoveringsarbeidet til dine mestere?

les anmeldelser. trenger å prøve!

Si meg, vær så snill, jeg vil fjerne ateromet i ansiktet. Problemet er at jeg er fra en annen by, har du et hotell på klinikken din eller vil det ikke være nødvendig etter operasjonen..

Jeg ønsket å komme til klinikken, men å dømme etter de uhøflige svarene fra administrasjonen, forsvant ønsket om å komme helt. Hvis alle de dårlige kommentarene er skrevet personlig per post, vil andre ikke vite svarene på spørsmålene sine. Det er nødvendig å snakke ikke bare godt, men også dårlig.

Hun behandlet akutt renitt. Alt er på høyeste nivå. God holdning til leger av klienter. Veldig fornøyd.!

Si meg, du kan se et sted bildet av øyenbrynstatoveringen

Det er bra når det er et så flott sentrum av lasermedisin i byen. Selvfølgelig er spørsmålet om pris for noen akseptabelt for noen som ikke er så veldig. Men når det er et problem, er det ingen vei ut. Jeg går til laser på ØNH-kontoret - alt er i orden, men det er veldig ubehagelig å sitte på en stol under denne prosedyren, jeg vil ha trøst. Og til og med så skummelt. Og jeg vil gjerne ha spesielle briller for øynene som skulle være under slike prosedyrer.

Er behandlingen av en intervertebral brokk effektiv i ditt senter eller ikke? Er det mennesker du kan hjelpe? Eller pumper det ut penger som i mange sentre i Russland?

Det var bare en gynekolog Maleina, virkelig en lege fra Gud, som vil forklare alt på en tilgjengelig måte og fra hva og hvorfor og vil foreskrive, som det skal være !! Jeg er fornøyd! Vi har selvfølgelig ikke lønn!

Vi har dessverre ikke bare Maleina, men ikke en eneste gynekolog - vi er ikke engasjert i dette området. Så tilsynelatende rotet du noe.

Hvis du ber om å stille spørsmål på e-post, må du ta deg bryet med å svare på disse spørsmålene. Flere måneder har allerede gått, og jeg ventet ikke på resultatene av informasjonen som interesserer meg!

Jeg dro til ENT-kontoret for en laser, prosedyrene er ikke veldig hyggelige, jeg vil til og med si smertefullt. Og dessverre hjalp ikke laseren meg. Ja, og det var ikke billig. ((((((

Hallo! For et år siden gjennomgikk hun brystforstørrelseskirurgi. Seksjon under brystet. Bemerkelsesverdige arr forble på steder konvekse. Kan du gjøre laseroverflater? takke.

Ch. lege ved Tver Center for Laser Medicine!
fra pasienten Wozniak O.I.,
bor på 170026, Tver,
Gorky St. 23, apt. 9.

På tirsdag av den medisinske arbeiderdagen vil jeg takke deg og teamet ditt for anledningen.
Siden 2010 har jeg blitt observert av en phlebologist Sadov S.V. Etter hans anbefaling tar jeg laserterapeutisk behandling to ganger i året. Alle ansatte i senteret ditt er oppmerksomme på pasienter, høflige og kjenner jobben sin.
Jeg ønsker deg og alle ansatte i din familie velværesenter, stabilitet og videre suksess i deres vanskelige arbeid.
Med vennlig hilsen Wozniak O.I..
06/16/2013 g

Hei, jeg vil lage en øyebryntatovering. Jeg vil gjerne se arbeidet ditt.

Jeg bor ikke i Russland, men på mitt ansikt gikk 4 føflekker til legen, han så og sa at du kan fjerne dem med en laser, men i 3 ganger.. laget en gang og etter 15 dager ingen endringer i det hele tatt. Legen sa at de trenger 2 ganger til med laseren sin. Skjer dette i det hele tatt? Selv om de er runde og små

Jeg vet ikke hvilke metoder som brukes i landet ditt, men i sentrum av oss fjernes alle neoplasmer om gangen, og selve operasjonen varer ikke mer enn 5 minutter.

Hei, jeg vil gjøre ansiktsrensing eller polering. Fortell meg at jeg må komme først på konsultasjon? kanskje til å begynne med rekamenduyut eller kansultuyut? eller du må registrere øyeblikkelig?

Over telefon 32-41-94 vil svare på alle spørsmålene dine.

Jeg vil spørre om tatovering av øyenbryn. Jeg har det dårlig! Jeg vil endre formen!

Si meg, du behandler sentral retinal dystrofi med aldersflekker.

Jeg besøkte senteret for første gang, gjorde en ultralyd ansiktsvask. Jeg var fornøyd med inngrepet og legen I. Ivashchenko. Tusen takk!

God ettermiddag. Fortell meg om prosedyren for å fylle nasolacrimal sulcus utføres i ditt senter.?

Hei! Jeg hørte mye bra om senteret ditt. Jeg har nylig kommet til Tver, og jeg vil fjerne en føflekk i ansiktet ditt. Men faktum er at når jeg dro til kvinnekonsultasjonen, aksepterte de meg ikke, og de sa at du trenger en politikk, statsborgerskap. dokumenter må tas?

Nei, ingenting er nødvendig.

Jeg laget svamper for 4 måneder siden. Legen gjorde ganske pent og raskt alt. Men effekten var skuffende, og i stedet for en kube, gjorde de meg til 0,8.

GOD MORGEN. Jeg vil gjerne vite når en føflekk eller en vorte blir fjernet. DET SENDES TIL UNDERSØKELSE. takk på forhånd.

Føflekk ja, vorte - nei.

Hallo!
Fortell meg om det er mulig å fjerne et fødselsmerke på benet?

Jeg ber deg gjøre noen justeringer til navigasjonen på nettstedet. Jeg er ikke profesjonell innen medisin og kosmetologi. Jeg planlegger å besøke Senter for lasermedisin, lese anmeldelser, finne i vurderingene en av prosedyrene som interesserer meg, finne en beskrivelse av denne prosedyren, men prisen for denne prosedyren er ikke indikert. Eller den heter ikke annerledes. men jeg vil gjerne komme til sentrum med en forberedt lommebok))) Takk!

Kjære administrasjon! Det er underlig at "Formatet for" anmeldelser "-delen ikke lar deg svare individuelt," og være uhøflig mot alle individuelt og skinne med sarkasme så mye som mulig. Jeg ønsker deg også en god forståelse av kunder! Det er greit at du svarer på spørsmålet til din potensielle klient! Tross alt har du god tid til å være frekk og magesår)))

Kan jeg fjerne kviser med laser mens jeg ammer ?

Når du ammer, er det bedre å ikke gjøre noe som helst. Laseren vil ikke påvirke på noen måte, men prinsippet - mens du ammer - INGEN prosedyrer - må overholdes. Fullfør fôret - du er velkommen.

Diagnostisert med diabetisk retinopati. Hvordan komme til avtalen din, hvor mye er behandlingen

Tel 32-41-94. Og gå på det, og finn ut kostnadene osv. Osv..

Oksana Raevskaya og Irina Vokler - mange takk. Alltid vennlig, profesjonelt.

Jeg fjernet en føflekk på nesen fra en liten, fargeløs for to uker siden fra Dr. Lebedev, ba ham fjerne bare toppen slik at det ikke var fossa. Jeg har allerede blitt fjernet veldig nøye to ganger. Som et resultat har jeg et hull i nesen en centimeter i diameter etter at jordskorpen har falt. Og føflekken skiver stikker ut. Stygge arbeid. Har jeg virkelig åpnet nesen for å ta mer penger fra meg? De tok 700 rubler for et fødselsmerke med en diameter på 2 mm. Og arret forble i diameteren på 1 centimeter. Skam deg. Jeg er langt borte nå. Jeg jobber i Sveits, men så snart jeg kommer tilbake, kan du betale prosedyrene for å gjenopprette ansiktet. Gjør hva du vil, men fikse dette arbeidet. Jeg forstår ikke hvorfor det var nødvendig å brenne huden under føflekken 10 millimeter lavere?

Dr. Lebedev - lege i den høyeste kategorien, kandidat i medisinsk vitenskap, maxillofacial kirurg - onkolog; Nå er det vanskelig å dømme, men tilsynelatende hadde han som onkolog grunn til å fjerne dypere. Etter fjerning vil fossa bli jevnet i alle fall, den har blitt testet i flere år og tusenvis av pasienter. Uansett, kom ved ankomst, vi får se.

Jeg ble kuttet ut en ampedisitt da jeg var gravid i den syvende måneden. Etter suturen er mannen min skamfull over å vise redsel. Kan jeg gjøre det mindre synlig med en laser? Hvis ja, da er prisen?

Kan. Prisen vil avhenge av mengden arbeid - det nødvendige antall prosedyrer, arrareal, etc..

SIER JEG ØNSKER Å SE EN LÆKER NATALYA-DOCTOR DERMATOLOG, LIKE SURNAME ZURABOVA ELLER LIGNENDE, hun tar NÅ eller flyttes til et nytt senter, jeg er interessert i lørdagen. DOKTOR VELDIG GOD.

Etternavnet Zarubina for å registrere seg, ring tlf. 32-41-94

Gjør du øyenbrynskorreksjon??

Jeg vil spørre om det er mulig å fjerne en konveks føflekk i sentrum og hvor mye det vil koste?

Kan; omtrent 600-700 rubler, avhengig av størrelsen og plasseringen av føflekken.

Jeg var på en konsultasjon med en kirurg, som sådan mottok jeg ikke en konsultasjon, jeg var fast bestemt på å gjøre prosedyren med deg, og nå vil jeg ikke stole på meg selv i forvirring ((jeg tror jeg kan prøve å oppsøke en annen lege, en mer erfaren! Kanskje du kan gi meg råd den beste kirurgen på klinikken din?

Før jeg ga en annen kirurg råd, vil jeg forstå hvilken du allerede hadde, i hvilket senter og hva som ikke passet deg. Skriv til posten, så løser vi alt.

Fortell meg hvor mange år du kan fjerne føflekker?

Hvis føflekken ikke forstyrrer og ikke er skadet, er det bedre å ikke berøre den før puberteten til babyen begynner.

Fortell meg om fremgangsmåten for fjerning av den inngrodde neglen! Jeg har blitt plaget i nesten et helt år, den forsvinner ikke, og jeg er redd for operasjoner, fordi de trekker spikeren helt ut.

Under lokalbedøvelse blir den inngrodde kanten av negleplaten skåret ut med en laser, og deretter blir neglelaget dannet for å forhindre inngroing. Ingen vil trekke ut negler.

Hei, jeg er interessert i fjerning av neoplasmer. Fjerning skjer etter konsultasjon eller etter en stund?

Hvis du ikke vil bruke ekstra penger og tid, kan du umiddelbart registrere deg for sletting. Som du vet, vil legen fortsatt undersøke deg før inngrepet. Så for kostnadene ved fjerning, vil du motta både konsultasjon og selve fjerningsprosedyren.

Hei, jeg har blitt registrert hos kirurgen, men jeg er interessert i om han umiddelbart kan fjerne neoplasma på en dag, eller om jeg trenger å registrere meg på en annen tid.?

Jeg har åreknuter. Gjorde en diagnose på ditt senter. Jeg håpet at det ville bli foreskrevet laserkoagulering eller flebosklerose, men legen insisterte på kirurgisk fjerning av venene. Jeg tror ikke at dette er det eneste alternativet, har legen rett?

Legene på klinikken er kunnskapsrike. Påklaget for mange forskjellige spørsmål, resultatene er alltid glade. Men i registeret blir du alltid møtt av en misfornøyd kvinne!

for fire dager siden, fjernet wen under øyet. hevelse dukket opp og blir ikke mindre. hva å gjøre

Ring 32-41-94, finn ut når legen som opererte deg tar deg, og gå til konsultasjonen under avtalen - gratis og uten å vente i kø.

etter fjerning av wen dukket ødem opp. Det tok 4 dager. ødem avtar ikke.

Hallo, fortell meg, er det mulig å fjerne strekkmerker på magen etter fødsel, i så fall hvordan? Og hvilke priser har du for denne prosedyren?

Det er mulig, men hvordan og for hvor mye, bare en lege kan si etter undersøkelse.

Hallo, er det mulig å fjerne fregner på ryggen i sentrum?.

Nei, ja og da: om sommeren fra sola vil de dukke opp igjen.

Hallo, fortell meg om det er mulig å fjerne aldersflekker i ansiktet ditt i sentrum, og hvor mye det vil koste.

Kan. Det er vanskelig å si prisen uten å se deg - ett sted, ti eller hundre, størrelsene deres?

Hei, jeg er gravid i den niende måneden og har dukket opp på små øyet på øyelokkene mine, kan jeg fjerne dem?

Under graviditet er det uønsket å utføre prosedyrer som faktisk ikke er relatert til graviditet og fødsel. Papillomer er ikke farlige, de er ikke ondartede, derfor er det bedre å løse dette problemet etter fødsel. Og selvfølgelig kan du slette.

Hei, jeg sminket permanent med Anna Soboleva (på B. Radishcheva, jeg ville legge igjen en anmeldelse, men nå så jeg at hun ikke er oppført blant ansatte på nettstedet ditt, hvordan kan det være?

Det fungerer nylig, har ennå ikke hatt tid til å gjøre endringer på nettstedet. Og hvis du likte det, legg igjen en anmeldelse.

Hei, kan du sjekke tilstanden til ansiktshuden, finne ut hva det er og hvilke prosedyrer som er nødvendige.

Prosedyrene er foreskrevet av en kvalifisert hudlege-kosmetolog i samråd med pasienten, basert ikke bare på hudens tilstand, men også på massen av andre faktorer: alder, hormonell bakgrunn, sesong, etc., etc..

Barnet er 13 år, det er mange vorter på armen hans opp til 5 mm i størrelse. I ansiktet langs leppens kontur, vorter også opp til 1 mm. De prøvde å redusere, men det fungerer ikke. Er det mulig å redusere dem i denne alderen med en laser på klinikken din, er det en konsultasjon med en lege før prosedyren? Er det mulig å fullføre prosedyren på en dag?

Kan. Vi vil svare deg mer detaljert på mail hvis du sender et brev med spørsmål.

God ettermiddag, jeg vil vite om du fjerner atheromer på hodet. Jeg har tre ateromer dukket opp etter graviditet, en av dem vokser, sakte men sikkert. Og hvem som må undersøkes først?

Vi sletter. Hvis du trenger mer informasjon, skriv til posten, vil du definitivt bli besvart.

Hallo, jeg vil gjerne vite om det er mulig å fjerne eller skjule arret etter at du har kuttet ut blindtarmbetennelsen? Og hvor mye vil det koste?

Kan. Kostnadene vil avhenge av størrelsen på arret. Prisene er på siden.

Si meg vennligst, har Sadov og Romanovsky sertifikater fra flebologer eller hjerte-kirurger? Hvor studerte du? De fortalte meg i Klin at det skulle gjøres en fartøyoperasjon. Hvem skal jeg rådføre meg med? Hørt om senteret ditt, mange svarer positivt.

På listen over medisinske spesialiteter er det ingen slik spesialisering - en phlebologist. Offisielt er det bare hjerte-kirurger. Følgelig har legene våre sertifikater fra en spesialisert hjerte-kirurg.

Hvorfor skrev jeg ikke ut kommentaren min?

Veldig hyggelig medisinsk personale! Hyggelig fornøyd med prisene og legenes arbeid. Nå bare til deg!

Første gang jeg ringte for å avtale en konsultasjon på Radishchev Center, til spørsmålet om det er mulig å avtale en bestemt prosedyre, svarte ikke en kvinnestemme tydelig jeg ikke vet, ring Volokolamka. Hun snakket ikke tydelig, fordi hun tygde og slo inn telefonen, høyere enn hun sa..
På senteret på Volokolmsky sh. svarte vennlig og forklarte alt. takke.

Hei, jeg vil fjerne en konveks føflekk i ansiktet, hvor mange dager må jeg være på klinikken? (Jeg er interessert fordi det er et lite barn)

Operasjonen utføres på poliklinisk basis og tar 10-15 minutter..

tusen takk for svaret.

Jeg gjør fotoepilering for deg: det er ikke veldig smertefullt, uten forbrenninger, det er billig, raskt og det er en effekt. takke!

Hei, jeg vil gjerne vite hvor mange økter du fjerner den inngrodde neglen. Og hva som trengs for dette?

I 10-15 minutter, for dette trenger du omtrent 1000 rubler og kanskje alt.

Hallo. Jeg vil gjerne vite fra deg at det er mulig å fikse neseseptum. I så fall, hvor mye koster det? Og hva skal til for dette.

For å gjøre dette, må du gå til ØNH-legen for en avtale. Og alt annet - om det er mulig å fikse, og kostnadene - kan bare sies etter inspeksjon.

Jeg er i behandling for øyeblikket, jeg er veldig glad! En så oppmerksom holdning. Tusen takk alle sammen, spesielt de som utfører laserprosedyrer.

hei, jeg gjennomgikk 7 laserprosedyrer på klinikken * utseende *, gjorde karbon-peeling, resultatet - ansiktet mitt ble verre (jeg ville bli kvitt pigmentering. kan jeg gjøre noe med deg? kan jeg fjerne flekkene helt?

Utnevnelse av blinde behandlingsmetoder er en takknemlig oppgave. Registrer deg for en konsultasjon med legens hudlege-kosmetolog, og hun vil allerede si alt sikkert.

Jeg søkte Tver Center for Laser Medicine for å fjerne lipomer (hos mennesker - en wen) på nedre øyelokk. Øyelegen, laserkirurgen, laserkirurgen, Dvoryaninov Maxim Vladimirovich, håndterte smertefritt og nøyaktig dette problemet. Som et resultat av kirurgiske effekter av defekter observerer jeg ikke. TAKK for kvalitetsarbeidet!)

God ettermiddag! Jeg vil gjøre fotoepilering, er det for alltid eller for en tid? Og hvordan vil alt dette skje?

Hei, fortell meg om de fjernede føflekkene er sjekket for kreftceller.?

Ja, kostnadene for histologisk undersøkelse er 1150 rubler.

Hallo! Min sønn er 6 år gammel, diagnosen er kroniske adenoider. De sa at det definitivt krever kirurgisk inngrep. Behandles adenoider med laserterapi? (Jeg har virkelig ikke lyst til å skynde meg med operasjonen)

De behandler, men for hvert spesifikt tilfelle må du kjenne mening fra en ØNH-lege.

hallo, jeg har et blåmerke under øyet siden jeg var 16 år gammel, jeg fikk en hit nå. Jeg lider av det i 29 år, jeg er redd for det, er det mulig på klinikken din å fjerne den ved hjelp av laserkorreksjon eller om jeg på en eller annen måte ville bli kvitt det

Du kan fjerne det eller ikke, vil hudlege-kosmetolog si etter undersøkelsen; vanskelig å si i fraværende.

god ettermiddag,
barnet er 1 måned gammelt, det er en falsk suspensjon på øret (liten 8 mm), hvor mye vil det koste å fjerne og i hvilken alder er det bedre å fjerne det?

Vi jobber ikke med barn, spesielt ikke med spedbarn; Du må kontakte et spesialisert pediatrisk senter.

Jeg vil fjerne 3 føflekker fra ansiktet et sted opptil 5 mm, kan jeg fjerne dem om gangen? Hvor mye vil det koste? og hvor mange år kan jeg fjerne dem? Jeg er 16 år

Kan; cirka 750 rubler. for hver

God ettermiddag! Nylig var jeg i ditt sentrum på Radishcheva, fjernet en føflekk. Jeg var veldig fornøyd, en veldig kompetent lege, en vennlig jente i resepsjonen. Generelt et koselig sentrum, veldig rolig og det er ingen lange linjer. Nå bare til deg!

Jeg vil fjerne venen på beinet, si meg, kan du gjøre det? og hvor mye er omtrent, og hvilket behandlingsforløp?

Er det mulig å fjerne en liten føflekk og sette en tatovering på sin plass??

Å fjerne en føflekk er ikke noe problem, men det er bedre å ikke gjøre en tatovering på sin plass, i alle fall de kommende årene.

Jeg gjorde inter-eyeliner-tatovering med Vladimir det året, jeg var ooooooooo glad)) Jeg gjorde det nøye, alt leges raskt))) til i dag er alt bra))) takk for mye

Du kan fjerne en føflekk på beinet når du injiserer Milgam, Alflutop og Don.

Kan. En føflekk på beinet, d.v.s. papilloma, kan fjernes uten bedøvelse i det hele tatt, prosedyren tar flere sekunder.

Et kar brast på nesen - en ubehagelig rød stjerne dannet på spissen av nesen. Jeg ble plaget med henne i halvannet år, og i dag kom jeg til sentrum og dro rett for å oppsøke kosmetolog, i 5 sekunder ble jeg sporløst fjernet og smertefritt. Jeg er glad. For dette miraklet, bare 800 rubler. Takk.

Hei, jeg vil redusere parlamentarisk øyenbrynsmakeup. Fortell meg om arret blir liggende?

Selvfølgelig vil det ikke være arr fra laseren, men mikro arr fra tatoveringsnåler kan veldig bra. Men de kan også senere poleres med brøk laser.

Hallo, ikke fortell meg om du jobber på høytider fra 4. januar 2015 til 12. januar 2015! Jeg vil gjerne fjerne føflekker !! Takk på forhånd!!

Vi jobber fra 3. januar og utover, bortsett fra den 7..

Om våren var jeg på konsultasjon med lege. De sa at de skulle søke hjelp sent på høsten eller vinteren. Endelig kom dagen da jeg hadde muligheten, og riktig tid på året
Jeg bestemte meg for å gå inn på vurderingsdelen. Etter å ha lest administrasjonens anmeldelser, har holdningen til senteret endret seg dramatisk. Jeg forstår at kvaliteten på legenes arbeid ikke blir verre, men ønsket om å kontakte senteret ditt er nå i tvil!
Jeg vil gjerne se utgående, vennlige arbeidere.

Hallo! Oh, og jeg likte også måten de leverer tjenester på i denne medisinske institusjonen. Faktisk er både priser og kvalitet på tjenestene korrelert. Healerne er høflige og, viktigst, høyt kvalifiserte; alt er tydelig tolket. Jeg besøkte legesenteret i november og var veldig fornøyd.

Hallo! Oh, og jeg likte også måten de leverer tjenester på i denne medisinske institusjonen. Faktisk er både priser og kvalitet på tjenestene korrelert. Healerne er høflige og, viktigst, høyt kvalifiserte; alt er tydelig tolket. Jeg besøkte legesenteret i november og var veldig fornøyd.

Hei! Kan du fjerne føflekker fra ansiktet ditt i sentrum? Vil arrene være igjen?

Kan; vil ikke bli. Selv om det er noen merker, kan du alltid polere med en brøk laser..

Hallo. En hudlege diagnostiserte meg med osteofollikulitt. Er det mulig å fjerne dette på klinikken din på noen måte? Og hva blir resultatet.

Hallo. Du kan fjerne ansiktet fra ansiktet en gang for alle?

Kan. Det er en slik medisin som selges på apotek. Gjør en avtale med en hudlege-kosmetolog, så vil hun forklare deg alt.

Hei! Laserterapi korsrygg ?

400 rubles økt.

Hallo !! Jeg vil ha en laseroperasjon for å bli kvitt snorking, gjør du slike operasjoner og hvor mye koster denne prosedyren.

Dessverre gjør vi for øyeblikket ikke det; vi er erstattet av en ØNH-spesialist - en lege, og hun har ennå ikke utført denne prosedyren.

hvilket senter er bedre å gå til, på et radiotog eller med en pull-pull?

Hvilken er mer praktisk for deg, og den der legen du trenger er.

hvor mye er fjerning av føflekker?

Fra 600 rubler er alle priser på nettstedet.

Hvis du trenger å skrive en takkemelding, skriver jeg med glede! Tusen takk fra resepsjonen til jentene i resepsjonen og garderober (i begge skiftene). Veldig oppmerksom og høflig. Ønsker klinikkledelsen: vel, vær så snill, mange mennesker kontakter deg, vel, gjør i det minste en anstendig hall! Hva er disse 6 stolene fra Vostok Cinema? Vel, ikke spar på dette, du kommer uansett tilbake, folk trenger også å skifte klær og skifte sko og tenke på en varm vestibyle, ellers sitter du, venter og vender ytterklærne dine i garderoben, og når du åpner døren når du kommer inn, har du lyst gaten! For en kur! Og mange takk til Galina Georgievna for hennes profesjonalitet og menneskelige oppmerksomhet! Lykke til og lykkes på din klinikk! Ikke bli fornærmet! Jeg kom og kommer fremdeles! 4771

Hei, hvor mye koster leppeutvidelsen din??

Hei! Jeg hadde en papilloma på nedre øyelokk, er det ikke farlig å fjerne det? Mens huden har arregenskaper, hvis jeg skriver riktig, d.v.s. etter hvert sår eller fjerning av en føflekk, dannes det arr etter.

Å fjerne er ikke farlig, det er en annen sak at hvis huden din er utsatt for keloid arr, vil det endelige valget - om du vil fjerne det eller ikke - forbli hos deg. En annen ting er at neoplasmer på øyelokkene fjernes med en laser av en øyelege kirurg under et mikroskop, og arret fra fjerning av papilloma er minimalt..

Jeg vil bli kvitt kviser Hva sier du om dette emnet

La oss si at vi støtter og godkjenner dette initiativet. Og alt annet vil fortelle legen dermatolog-kosmetolog for en konsultasjon etter undersøkelse.

Hvor fint det er å høflig snakke med deg på telefonen og høre deg! Takket være Oksana fra sentrum på Radishchev, rådet hun meg, gikk inn på problemene mine og gjorde en avtale. Og humøret mitt, bortskjemt med mislykkede forhandlinger med sentrum på Volokolamsk, ble bedre. Jeg håper jeg kommer og alt blir bra!

Hei, hvor mye koster det å fjerne erosjon i livmorhalsen??

Dessverre har vi ikke å gjøre med gynekologi.

God ettermiddag, i slutten av februar 2015, fjernet jeg en føflekk under kvinnens øye, det var et spor og en del av føflekken, og i dag 20. mars fjernet jeg et annet lite ansikt i ansiktet, mannen har et stort spor i såret, og det gjør vondt. Nå tror jeg det er forgjeves, siden Jeg leste på internett at det er farlig, hvorfor gjør du ikke en analyse for kreftceller med det første? Jeg lurer fortsatt på hvorfor om det ikke er farlig, mange popartister ikke fjerner føflekker fra ansiktet.?

Han behandlet et sykt bein, ga ultralyd. Fornøyd. Jeg anbefaler det til alle, spesielt sjekk hodet! Rått. Alle fartøyene er synlige. Nå forstår jeg hvorfor det gjør vondt i 20 år!

Kjære misfornøyd med administrasjonen! Anmeldelser publiseres her: hyggelige og ikke veldig, men anmeldelser, ikke uendelige spørsmål om hvordan man skal behandle og hvor mye det koster. Alt har sin plass og tid. Og dette er overhode ikke en dårlig holdning til kunder, men å holde orden.

Administrasjonen av senteret har ingenting å gjøre med å skrive denne anmeldelsen. Dette er forresten slik.

Jeg takker Marina Dvoryashin for profesjonaliteten! Jeg anket om fjerning av føflekker og papillomer. Alt leges raskt, og jeg husker ikke hvor jeg slettet det. Mange takk!

Hei, kan jeg fjerne polylomer i barnets øyelokk og i øyekroken for et barn 1 år 10 måneder.

Nei, operasjonen er veldig tynn, den utføres under et mikroskop, og et så lite barn vil rett og slett ikke sitte stille.

God ettermiddag! Kan jeg fjerne en føflekk i midten av det nedre øyelokket (som ligger nærmere lacrimal kanal) 5-6 mm? og hva blir konsekvensene for øyets funksjoner?

Det kan du, og uten konsekvenser.

ultralyd fettsuging - 1700 hele kroppen?

På nettstedet, i seksjonen om ultrasonisk fettsuging, heter det: "Behandlingsområdet av gangen er 25x25 kvadratmeter (omtrent et ark i A4-format)" Men generelt er det forskjellige organer.

Si meg, for å fjerne en tatovering, må du ta noen tester? eller fortsett til fjerning etter inspeksjon?

Ingen analyser er nødvendig. Metoden er helt uten kontakt - en laserblitz ødelegger pigmentet i huden. Verken forberedelse til inngrepet, eller noen forsiktighet etter det er nødvendig.

Hei! Jeg har tørr mazol med en stang på tærne. Kan lazar fjerne den? Jeg fant ikke priser for denne prosedyren, jeg vil gjerne vite det. Og hvilke tester som bør tas før denne prosedyren?

I delen "Priser for medisinske tjenester" er det en linje "fjerning av tørkede korn - 800 rubler". Ingen analyser kreves.

Takk for det raske og komplette svaret, det er hyggelig å takle!

Hallo. Kan du fjerne føflekker, en fra ansiktet, en fra skulderen? Hvilke tester bør tas? Hvor mye er det?

Kan; analyser er ikke nødvendig, det koster 600 rubler. for en føflekk.

Si meg, legger du ut dårlige anmeldelser også? Eller bare positivt ?

Hallo ! ! Si meg hvor mye laserfjerning av strekkmerker på magen koster.?

Som du til og med kan ringe de omtrentlige kostnadene, uten å se strekkmerkenes natur, deres dybde, område, endelig. På hele magen, på sidene eller noe annet? Registrer deg for en konsultasjon, legen vil se på alt og si hvor mange og hvilke prosedyrer som vil være nødvendige.

Hallo. Si meg om du har laser-synskorrigering, og i så fall til hvilken pris?

Nei, vi gjør ikke synskorreksjon.

Si meg, hva med prisen for å fjerne strekkmerker på magen etter fødsel? Jeg taper litt på hvordan jeg beregner 1 stk 450rub., Dette er lengden på en strekning delt på centimeter, eller denne centimeteren kan fange to strekkmerker, hvis de ligger i nærheten av hverandre?

Det vil være optimalt å komme til den første konsultasjonen, legen vil se, evaluere dybden på strekkmerker, omtrent det nødvendige antall prosedyrer, og vil kunngjøre prisen. Og så bestemmer du.

Si meg, hvor mange prosedyrer for fotoepilering av overleppen er nødvendig for å bli kvitt håret helt? hvor ofte foregår de?

Fra 5-6 prosedyrer med et intervall på 3 uker mellom hver. Du kan lese mer på vår hjemmeside i "Photoepilation" -delen.

Si meg, jeg har en kvise i anusområdet i ubehagelige størrelser. Du har en spesialist som takler dette problemet, ellers er jeg flau over å gå til en kvinne. Og er det mulig å gjennomføre laserfjerning i et så delikat område? Jeg vil ikke ha sømmer. Vennligst svar. takke.

Det er mulig, og det er en mannlig kirurg, når du spiller inn, ta hensyn til administratorer som du vil registrere deg.

Jeg leste informasjonen om druzene i øyelege-seksjonen, det ble skummelt! Jeg er 38 år og min behandlende lege har bestemt at jeg allerede har dem. Hvordan bli kvitt dem, hvor mange økter er nødvendig og hvor mye koster det? Smertefullt? Hvilke tester er nødvendig? Trenger du ytterligere forskningsmetoder, eller kan du behandle øyeblikkelig? Jeg bor i Lipetsk, og vi har ikke slik behandling. Kan jeg få behandling med en gang dagen for konsultasjonen? Øynene blir forseglet?

Du kan kurere i en prosedyre; analyser er ikke nødvendig, alle nødvendige studier vil bli utført av legen på stedet. På en dag skal vi gjøre alt, og du vil forlate hjemmet, vi vil ikke forsegle øynene våre, du vil se. Det er vanskelig å si for kostnadene, det vil avhenge av mengden av manipulasjoner, og dette vil bli bestemt av legen først etter undersøkelse.

Si meg - har du en metode for overfladisk laserbestråling av blod og hva er effekten. Jeg vil ikke gjøre intravenøst. Hvem du skal avtale?

Ja, men det brukes vanligvis i kombinasjon med andre terapeutiske lasere. Resultatene fra supravenøs og intravenøs laserbestråling er makeløs, bare å gjøre intravenøs bestråling, uten bruk av andre laserteknikker er bortkastet tid og penger, i motsetning til VLOK, en uavhengig og ganske effektiv prosedyre. Til hvilken lege - administratorer vil gi deg råd når du spiller inn via telefon - avhengig av hva du vil behandle.

Og det andre spørsmålet - jeg har vokst en spiker i tåen. Kan jeg kjøre for fjerning selv? Trenger du analyser? Du kan slette den på behandlingsdagen, eller det vil være en konsultasjon først?

Du kan, ingen analyser er nødvendige, du kan slette på behandlingsdagen, uten konsultasjon. Det eneste på vei tilbake er å lager behagelige sko, du kan til og med tøfler.

god klinikk. raskt gjort alt

Fjernet røde prikker fra sprengte fartøyer. Kompetent og høflig lege, fantastisk stab. Rask og smertefri! tusen takk!

Er det mulig å utføre fotoepilering av overleppen nå? Jeg mener sommerperioden

Gitt værmeldingen frem til slutten av sommeren, er det allerede mulig.

Kan jeg fjerne en føflekk om sommeren?

Vi bestemte oss for å bruke tjenestene til en øyelege for å konsultere syn og kontur av øyet og ba om resept på briller og linser. De betalte 1000 rubler, gikk til en optiker og de sa at det var umulig å plukke opp linser ved å bruke denne oppskriften, de glemte å spesifisere noe, du trenger å skrive resept igjen. Det er overraskende hvorfor spesialister tar penger der, hvis det etter dem er nødvendig å gjøre om på nytt.

Hvorfor ved inngangen er det ingen automatiske "strammere" skodeksler? Det er umulig å bøye seg med såre ben. Ingen kaffe blir tilbudt mens du venter på behandlinger.

For ikke så lenge siden brukte jeg klinikkens tjenester og var veldig fornøyd, personalet var kvalifisert og veldig imøtekommende, jeg fikk eksperthjelp (og en veldig vennlig holdning) når jeg tok kontakt. I fremtiden vil jeg definitivt bruke klinikkens tjenester og vil anbefale det til venner og bekjente..

Takk for arbeidet ditt!
Er det mulig å fjerne en føflekk i nakken hvis det er en halspulsåren under den?

Hallo, mannen min har mye kutt i kroppen. Du kan få en effektiv behandling?

Selvfølgelig. Du kan slette alle størrelser om gangen. Det koster fra 400 rubler, når mye fjernes om gangen, vil legen foreta en rabatt.

Fortell meg om du kan fjerne tatoveringen med en laser, om det er arr da, og hvor mange prosedyrer som er nødvendige?

Du kan fjerne det, det er ingen arr, men spor av tatoveringsnåler kan vises på hud som mangler pigment. Hvis dette skjer, kan spor etter nåler fjernes ved laseroverflater. Det nødvendige antall prosedyrer kan ikke forutsies på forhånd, alt avhenger av sammensetningen av pigmentet, dens dybde, etc., men i alle fall er denne prosedyren ikke enkel.

Hallo! Fortell meg om du kan fjerne mandlene med en laser?

Nei, vi fjerner ikke mandlene, vi har en spesiell laserprosedyre - lakunotomi, der problemer med kronisk betennelse i mandlene blir løst, og mandlene blir igjen.

Jeg finner ikke informasjonen - har du en føflekk dermatoskopi før fjerning? Og kan jeg valgfritt betale for en biopsi etter fjerning? Eller utføres det bare i henhold til indikasjoner?

Dermatoskopi er gjort hvis du vil, du kan spesifisere når du registrerer at kirurgen er onkolog. Selvfølgelig kan en histologisk undersøkelse av det beslaglagte materialet gjøres på forespørsel.

Hallo! Si meg, kan du fjerne mandlene? Hvis ja, hva er prisen for tjenesten?

Vi fjerner ikke mandlene; vi har en spesiell laserbehandlingsteknikk, der betennelse i mandlene er fullstendig med konservering av mandlene. Kostnad 4000 gni.

Håndteres med tørre skjoldhår på sålen. Fjernet gradvis, komfortabelt. Resultatet er veldig fornøyd. Takk til alle ansatte. Jeg anbefaler alle å kontakte dette lasersenteret.

fjernet neoplasma, etter en stund dukket alt opp på nytt. alt dette indikerer inkompetansen til legen. og hvis du tar i betraktning at prosedyren ikke er billig, men bare spesialister må gå gjennom denne prosedyren igjen, i mitt tilfelle er det omtrent 20 000. og ikke hører på anmeldelser som: Jeg bruker tjenestene til dette senteret. alt er super. billig. - dette er skrevet av en spesielt trent person...

La deg ikke tro det. Fjerning av neoplasmer på huden i vårt sentrum koster 400 til 1000 rubler, og ingen har noen gang slettet for mengder av denne ordren, som du skriver. Hvis legen ikke har slettet alt til slutt, gjør han den andre prosedyren gratis. Så, mest sannsynlig, er kommentaren din ikke sann.

Spørsmål til kosmetologen: Hvor mange Botox-enheter er nødvendig for å korrigere rynker i øyeområdet (kråkeføttene) og øyenbrynene? Jeg er 30 år gammel, huden er tynn. Rynker er ikke bare et mareritt, men de er synlige, spesielt med et smil. Jeg vil vite hvor mye prosedyren vil koste? Og hvor lenge blir effekten første gang?

Du vet, fraværende, uten å se deg, er det vanskelig å si spesifikt. Meld deg på en konsultasjon med hudlege-kosmetolog N. Zarubina, hun vil se på deg og si definitivt, hvis alt går an, kan du gjøre det med en gang

Jeg vil avklare om du har hatt pasienter med follikulær keratose i ansiktet? (kinn, hake) Jeg vil registrere meg for laseroverflater i ansiktet, fordi vanlige hudleger trekker på skuldrene og sier at keratose ikke kan behandles på noen måte

La vår hudlege-kosmetolog se på deg og si hva som kan gjøres.

Jeg stilte et spørsmål - Hvor mange Botox-enheter er nødvendig for å korrigere rynker i øyeområdet (kråkeføttene) og øyenbrynene? Jeg er 30 år gammel, huden er tynn. Rynker er ikke bare et mareritt, men de er synlige, spesielt med et smil. Jeg vil vite hvor mye prosedyren vil koste? Og hvor lenge blir effekten første gang?
Så - jeg må dra fra Moskva-regionen, i hvert fall i gjennomsnitt for meg, for å vite hvor mye som kommer ut av pengene. Og så aner jeg ikke hvor mange enheter det kan være behov for, jeg har aldri gjort Botox - 10, 30, 100?

Jeg vil uttrykke min takknemlighet til ØNH-spesialisten til ditt senter, Evgeny Zolilovna Mirzoyeva og Nina Alekseevna Zakharova, en sykepleier. I begynnelsen av november begynte hun å snorke. Hun plaget til og med slektninger fra neste rom med en høy lyd. Legen advarte om at snorking i min anatomi ikke kan kureres fullstendig, men lyden kan reduseres. Og nå sover alle naboene fredelig. Gleden min har ingen grenser.Jeg er en stor feig, redd for smerter og usikkerhet. Legen og sykepleieren prøvde så hardt, så mange snille, støttende og betryggende ord ble talt. Og Nina Alekseevna strøk selv hodet mykt mens legen jobbet på halsen. Tusen takk.

Hallo, å fjerne fregner totalt handler om hvor mye det vil koste. )))

Fregner blir avklart og fjernet ved to metoder: fotografiske prosedyrer eller kjemiske skreller. Kostnaden for en prosedyre er 900 rubler. og 1500r. henholdsvis. Men en utakknemlig okkupasjon - hvert år dukker de opp igjen.

Jeg gikk til kirurgen og gikk til kosmetologene for prosedyrer. Alle ekspertene likte, imøtekommende, kompetente.
Du har et veldig informativt nettsted, alt er klart og tydelig. Takk for en slik organisasjon. Jeg skal prøve de nye kosmetiske prosedyrene dine og kjøpe en krem ​​til det nye året. Jeg håper virkelig at legen vil gi råd om noe spesifikt. Takk igjen.

Hallo! Jeg har hatt en tetning på nesen i 4 år. Jeg klemte en kvise, men det løste seg ikke. Jeg gikk til en hudlege, han rådet meg til å kontakte deg. Det er mulig å fjerne forseglingen med lazar eller ikke?

Kanskje, men bare legen vil definitivt fortelle deg det etter undersøkelsen. Komme.

fortell meg hvor oftalmisk der

Hallo! Jeg vil gjøre laseroverflater i ansiktet for å fjerne arr etter kviser, hvor mye det vil koste?

Nettstedet har priser, hele personen - 8 200 rubler per prosedyre.

Hallo! Er det mulig å gjøre laservasotomi av nedre nesegang på klinikken din??

dessverre ikke.

har du fjernet adenoider for barn? (7 år), i så fall hvor mye tid koster det. Takk på forhånd

Nei, ikke slett. Vi utfører konservativ behandling med terapeutiske lasere, noe som gir god effekt.

Hei, hvor mye vil det koste å fjerne to tørre korn med en stilk?

Hvis fjerning av en tørr korn i henhold til prislisten på nettstedet koster 800 rubler, vil fjerning av to koste henholdsvis 1600 rubler.

Jeg har lenge blitt plaget av øyne. I et halvt år behandlet han øynene i forskjellige klinikker. Diagnosen viral keratitt. De anbefalte å komme hit for å brenne med laser. Legen så og sa at selv om dette ikke er profilen min - jeg vil hjelpe. I mitt tilfelle, hvis du cauteriserer, vil det være en torn. Så på hva de behandlet meg, sa - bullshit og skrev en zirgan! På den femte behandlingsdagen gikk alt bra! Ikke for lat, gikk til sine tidligere leger, de hørte ikke engang et slikt navn! Jeg er i sjokk! Og på spørsmålet mitt "hvor kommer denne infeksjonen fra", sa legen - det er bare slik at virusene blir onde, trengsel av mennesker er gode forutsetninger for reproduksjon og evolusjon, spesielt mot bakgrunn av dårlig immunitet hos mennesker og et forsøk på å blokkere virus med ineffektive medisiner, som et resultat av at de blir enda vondere ! Og som en komplikasjon, skader de øynene våre. Tusen takk til Maxim Vladimirovich!

Hei, jeg har et langvarig forbrenning på 3 grader på armen. Er det mulig å fjerne det ved laseroverflater, er det litt konvekse arr. Hvor smertefull er denne prosedyren? Hvor mange trinn er det? Størrelsen i det mest fremtredende området er omtrent to fyrstikkesker. Er det mulig å slette helt, eller vil det fortsatt være spor? Svar takk. Takk på forhånd!

Alt fra sårhet til antall prosedyrer er rent individuelt. Registrer deg til legen, han vil se på arten på arrene, tendensen til å danne keloider, er det mulig å gjøre laseroverflater i det hele tatt? hvis mulig, kan han prøve på et lite område for å se hvordan prosessen vil gå.

Takk for at du er der og for arbeidet ditt! Jeg har løsrivelse av netthinnen. Han behandlet det ene øyet i Moskva koster 47 st De gjorde en laser i 1,5 time. Veldig smertefullt. Venner ble behandlet i ditt senter og var veldig fornøyde. Anbefalt. Jeg vil si for det første at prislappen overrasket meg positivt (TR 7!). For det andre er legen kvalifisert, jeg har et problem med å sette mye pine i øyet hos meg, og alt gikk lett og enkelt med ham. 35 minutter sammen med utvidelsen av eleven. Selv kjørte han tilbake bak rattet. Nok en gang - tusen takk!

Vi vil takke øyelege Maxim Vladimirovich Dvoryaninov! Dette er en lege fra Gud, en profesjonell innen sitt felt, en av de beste legene på sitt felt i Tver. Jeg vet ikke en gang hvem som er flinkere til å koagulere laserretinal i Tver ?! Hun vil alltid lytte oppmerksomt, foreskrive kompetent behandling, og viktigst av alt, hun vil forklare hva som er hva. Vi tok for første gang retinal dystrofi tilbake i 2008. De siste 8 årene har vi bare blitt observert av Maxim Vladimirovich og har aldri angret!
Maxim Vladimirovich - dette er vår familie "lege Aibolit"!
Helse til deg og din familie, tålmodighet, profesjonell vekst!
Familie av Slepnevs og Tokarevs, Tver.

Hei, et like sår i ansiktet ble beskyttet hos et barn på 8 måneder, nå er hun 10 år og arret merkes veldig, er det mulig å fjerne det fra deg, helst med en laser.

Laseroppblussing av arr er en litt smertefull prosedyre, og det er ikke kjent hvordan et 10 år gammelt barn tåler det. Og det er vanskelig å snakke om muligheten for å eliminere arret helt uten å se det. Du kan avtale en avtale for en konsultasjon, vise barnet og bestemme med legen hva som kan gjøres og hvordan.

Si meg, du kan smøre øyelokkene med ferskenolje for å stimulere veksten av øyenvippene til øynene. Dette vil ikke være verre?

Øynene vil ikke være verre, med mindre det selvfølgelig ikke er noen allergi mot denne oljen. Det er sant, sannsynligvis bra også.

Hvor mye er behandlingen for snorking?

På nettstedet i seksjonen "Priser for medisinske tjenester" på slutten er det en egen artikkel "laserbehandling av snorking".

Er det mulig å bleke pigmentering i sentrum? Mer presist albuene. Jeg hørte at dette er mulig med en laser.

Hallo! Si meg, er det mulig i ditt sentrum å fjerne papilloma fra kjønnsleppene? For hvor mange økter? Jeg leste at dette kan provosere kreft, det er sant?

Det kan slettes på noen få minutter. Papillomer ondartet.

Hei, du fjerner lipomer.?

Hei, fortell meg, kan jeg fjerne arrene under øynene med en laser, en hundebit i barndommen, og hvor mye det vil koste

Dette kan legen bare si etter undersøkelse.

Si meg at du kan fjerne lipomer fra testiklene?

Er det mulig å få bihulebetennelse laserbehandling og hva er omtrentlig pris?

Kan være. Og hvordan du skal behandle nøyaktig og hvor mye det vil koste, kan ØNH-legen si etter undersøkelse.

Hallo! Vennligst fortell meg i ditt sentrum at de fjerner fregner i ansiktet og for hvor mange prosedyrer? Hva koster det, takk på forhånd!

Dette er en ganske ineffektiv prosedyre med tanke på tid og penger. Selv om du begynner om våren, så om sommeren, når slike prosedyrer ikke anbefales, har de vanligvis ikke tid. Neste år må alt dessuten starte på nytt.

Hei, hvor mye koster det å rense ansiktet ditt?

Den første linjen i prislisten for kosmetiske tjenester - 800 rubler.

god ettermiddag!
Kunne ikke finne arrfjerningspriser i prislisten. Fortell meg om en slik tjeneste utføres i ditt senter?

Ja. I prislinjen er linjen "arr gjenoppflater" - 450 rubler. løpe centimeter.

Jeg vil gjerne fjerne moderlandet fra ansiktet mitt, hvor mye vil denne prosedyren koste?

Har du en ELVK i sentrum og gjennomfører Dr. Romanovsky det?

Romanovsky utfører bare skleroterapi av årer.

God ettermiddag! Er det mulig å gjøre fotorejuvenasjon i august?

Du kan, hvis du bruker solkremer, men det er bedre å starte i september.

God ettermiddag. Hvor mye vil det koste å fjerne en rynke over en leppe? hun er ikke dypt

Kostnaden for slike prosedyrer kan bare bli sagt av legen etter undersøkelsen; kan definitivt ikke si uten å se pasienten.

Tusen takk til legen Raevskaya Oksana Valentinovna for hennes følsomme holdning til pasienter, hun er alltid høflig, taktfull, tusen takk for forståelsen og omsorgen!

God ettermiddag, siden de ikke ga meg klageboken, på grunn av dens fravær, skriver jeg her i anmeldelsene.

31. august 2016 ringte jeg registeret og avklarte om purulent bygg ble behandlet, og klargjorde flere ganger at jeg hadde veldig smertefullt ekte bygg. Jeg ble trygg på at de behandlet og avtalt.

09/01/2016 12.20 kom til resepsjonen, der legen forklarte meg at de ikke er involvert i abscesser.

Jeg tilbrakte tid utskrevet fra en kirurg på en annen klinikk på grunn av inkompetansen til de ansatte.

Jeg ber deg om å avklare hvorfor jeg betalte 400 rubler. Hvis din ansatte skrev meg på konsultasjon utelukkende ved en feiltakelse? hvorfor de ikke ga meg en sørgelig bok?

Reklamasjonsbøker, spesielt i medisinske institusjoner, har blitt kansellert i mange år. Reglene for levering av betalte medisinske tjenester av medisinske organisasjoner (godkjent ved dekret fra regjeringen i Den russiske føderasjonen av 4. oktober 2012 N 1006) inneholder ikke entreprenørens plikt til å ha en bok med klager og forslag. Med alle krav kan du kontakte ledelsen i organisasjonen. I ditt tilfelle forklarte legen at det var i akkurat dette tilfellet at han ikke kunne gjøre noe på poliklinisk basis. Jeg beklager misforståelsen.

Hei, jeg leste at de har en inngrodd negleoperasjon på klinikken din, og de gjør negleoperasjoner og hvor mye det vil koste. Og gjør de mot barn (døtre 17 år gamle).

Hei, fortell meg om det er mulig å fjerne et arr på nesen på klinikken din.?

Hei! Kan du få Botox-injeksjoner??

Du kan, det koster 300 rubler. for en enhet.

Hei. Påtenkt vask i mandlene. Er det mulig å registrere deg for denne prosedyren for deg?

God ettermiddag! Si meg, er det mulig å fjerne et lite arr på magen med en laser (5-7 millimeter), og hvor mye vil det koste? Dette er en konsekvens av en mislykket piercing i salongen. Og vil det være mulig å lage en ny piercing på samme sted? (Dette arret er allerede gjengrodd. Takk på forhånd!

Teoretisk mulig. I praksis er det nødvendig for legen å se og si hva og hvordan. Det samme gjelder priser, men uansett, med slike dimensjoner vil det koste ganske billig..

Hallo! 43 år - vannkopper begynte ((jeg er redd for at jeg ikke kan unngå arr og groper. Er det mulig å fjerne disse konsekvensene på klinikken din? Hvilken prosedyre kan jeg registrere meg på? På forhånd takk for svaret.

Du kan fjerne den, prosedyren kalles laseroverflater (fraksjonert termolyse). Men ikke kjør foran motoren; vi håper at alt ordner seg uten vår hjelp.

Si at du har fjernet mandler og adenoider for et 4 år gammelt barn under lokalbedøvelse

Nei, vi tilbyr konservativ behandling med mandler.

Hallo. På klinikken din kan du fjerne aldersflekker i ansiktet med en laser?

Det kommer an på hvilke flekker. Det er nødvendig for legen å se og si hva som kan gjøres.

Hei, jeg vil spørre hvor mye koster fettsuging? Og hvilken telefon kan jeg ringe

I delen "Priser for kosmetiske tjenester" - "Kosmetikk" er det en linje "Ultralyd fettsuging (kavitasjon) 1700 rubler." Telefon 35-39-60.

leddene begynte å gjøre vondt, noe hun bare ikke gjorde, hjelper ikke.. senteret ditt rådet legene IZOTOV IA.. KAN HJELP HJELPE I SYKDOMEN?

Forhåpentligvis i stand. Meld deg på en konsultasjon med ham og diskuter alt.

Hallo. Jeg har et problem med nesen. Pustevansker. Vi utførte en operasjon for å bøye neseseptum. Etter et år begynte nesen å puste dårlig igjen. Si meg, gjør du noen prosedyrer eller operasjoner for nesetetthet??

Vår ØNH-lege må se deg. Og så - hva vil hun si.

Jeg er veldig takknemlig for Oksana Valentinovna Raevskaya, jeg dro til henne for å polere arret, jeg gjorde alt så nøye, og rådet også hvor jeg skulle gå for videre korreksjon. Veldig fin oppmerksomhet og interesse for resultatet. Tusen takk for hjelpen..

kosmetologi! rekord: tiden til en klient for tiden til en annen. prosedyrenes tid blir ikke respektert. peeling på 7 minutter med alle prosedyrer for 1500 rubler. To kvinner satt i køen og var indignerte over mangelen på service..

Jeg vil takke Laura Mirzoyeva Evgenia Zalimovna og den fantastiske sykepleieren som jobber med henne. I november i år utførte de en laseroperasjon for å eliminere snorking. Profesjonell, vennlig, imøtekommende. Disse menneskene hjalp meg veldig. Evgenia Zalimovna rådet ikke bare under et besøk hos henne, men i den postoperative perioden var hun i kontakt per telefon, e-post. I tilfelle den minste tvil, bekymringer, kan du alltid kontakte henne og diskutere alle nyansene. Jeg vil anbefale disse spesialistene og klinikken til mine venner og bekjente, og jeg ber klinikkledelsen oppfordre legen min og sykepleieren. Med vennlig hilsen og beste ønsker.

I flere år har jeg gått til Oksana Valentinovna Raevskaya. Meget kompetent oppmerksom vennlig spesialist. Alltid positiv. Helse og suksess for deg, Oksana Valentinovna.

Hallo! sønnen hans er 20 år gammel, ansiktsproblemer er store kviser eller kviser eller aterom, hæren gjorde en transfusjon, foreskrev salver ikke hjalp! kan du ta en undersøkelse og kurere den! priser og konsultasjon og telefon av den beste legen takk!

Meld deg på en konsultasjon med en hudlege-kosmetolog Zarubina, det vil koste 400 rubler, og deretter hva hun vil si.

God ettermiddag! Jeg takker Evgenia Zalimovna Mirzoyeva for den høye profesjonaliteten, den imøtekommende holdningen og varmen som legen gir pasientene sine.

God kveld. Si meg, vær snill, kan jeg fjerne lipomer på hodet i klinikken din på Volokalamka? Anbefaler en bedre lege. Takk på forhånd.

Du kan. Våre leger er flinke; Hvis du registrerer deg til Oksana Valentinovna Raevskaya, vil en kvinne alltid forstå en kvinne bedre.

God morgen ! Jeg er 51 år gammel og naturlig nok er det rynker, spesielt etter å ha gått ned i vekt, dukket det opp nasolabiale folder, er det mulig å fjerne dem og hvor mye og hvor mye koster denne prosedyren.

Du kan fjerne; Flere prosedyrer, den enkleste - konturplast. Hyaluronsyre injiseres i nasolabial søtsaker og fyller dem. Prosedyren er en gang, resultatet blir umiddelbart synlig, effekten varer i opptil et år. Kostnaden avhenger av volumet av stoffet (henholdsvis dybden og lengden på brettene), vil legen ringe en bestemt mengde etter undersøkelsen.

Jeg dro til sentrum 01/20/2017 klokka 14:35. Bak resepsjonen sto en dame i ubestemt alder med et blekt ansikt og samme fargehår. Hun begynte å snakke med meg med uttrykket: Egentlig har vi bare etter avtale! Videre, uten å ta hensyn til mitt forvirrede utseende, sa hun at jeg skulle fylle ut kontrakten og vente. Som jeg gjorde. Etter 10 minutters ventetid og spørsmålet mitt, informerte damen meg om at legenes avtale starter fra 15:00.
Jeg appellerer til ledelsen i senteret. Med tanke på at du utfører aktivitetene dine innen betalte tjenester, ber jeg deg om å lære de ansatte hvordan du høflig og profesjonelt kan kommunisere med besøkende. Med uhøflighet står vi allerede overfor gratis tjenester.

Hei, jeg fjernet føflekken din med en laser, og de sydd meg, legen sa at dette var for bedre legning. Jeg ville vite hvordan suturer påvirker helbredelse.?

Hvis føflekken er stor, blir det igjen en dyp fossa etter fjerningen; for estetiske formål og for raskere legning, kan suturer påføres - når sårets kanter er i kontakt, er legingen raskere, noe som er naturlig.

Hallo! Si meg, vær så snill, jeg gjorde en mislykket øyenbrynstatovering, prøvde å fjerne om det er mulig å fjerne med en laser og hvor mange prosedyrer det er mulig??

Du kan fjerne den. Antall prosedyrer vil avhenge av pigmentet som brukes og dybden; etter den første økten vil det være mulig å si mer spesifikt. Prosedyren utføres i sentrum av Radishcheva, 45.

Hei, håret vokser på brystet i veldig lang tid. Jeg rengjør det med krem. Er det mulig for dem å være favoritt med foto-epilering? Og det blir dyrt. Eller du kan konsultere noen med lege. takke

Du kan bli kvitt hår ved hjelp av både fotoepilering og laserhårfjerning. Fotoepilering er billigere, men krever flere økter enn laser. Forresten, til slutten av februar har vi et spesialtilbud på laserhårfjerning.

Hallo! Det vokste en vorte mellom fingrene mine. Smerter og ulemper er forferdelig. Jeg leste på nettstedet at du bare har vorter fjernet fra ansiktet. Kanskje jeg ikke forsto noe? Vennligst forklar. Og i så fall, til hvilken lege skal jeg avtale en avtale. takk på forhånd

Vi fjerner vorter fra alle deler av kroppen. Du kan avtale en avtale på ethvert av våre sentre med hvilken som helst kirurg; vi vil gjøre alt.

God ettermiddag! Jeg vil gjerne fjerne en deformert spiker dannet som et resultat av en soppsykdom. er det mulig å gjøre dette på klinikken din, til hvilken spesialist trenger jeg å avtale tid.

Kan være. Du kan øyeblikkelig registrere deg for fjerning til enhver kirurg.

Hallo! Er det mulig i ditt senter å fjerne lymfadenitt med en laser??

dessverre ikke.

Hallo, jeg har mange arr i ansiktet etter en overgangsalder, kan jeg fjerne dem og hvilken prosedyre vil du gi råd om arr i ansiktet?

Hvis du mener kviser, anbefaler vi vanligvis laseroverflater (fraksjonert termolyse). Og det er bedre å avtale en hudlege-kosmetolog for en konsultasjon, og deretter hva hun vil gi råd.

Si meg at du fikser formen på nesen med filler?

Hallo! Svar, på hvilken tid av året er det bedre å fjerne en konveks stor føflekk i dekolleten? Takk på forhånd.

Hvis du ikke planlegger en sommerferie i sør, er det i henhold til været vårt når som helst mulig. Og så, for å unngå utseendet på hyperpigmentering på stedet for fjerning - fjern fra september til mai, om sommeren er det bedre å avstå.

God ettermiddag! Datteren min (5 år) har en pigmentert flekk, opptar 1/4 av ansiktet. Er det mulig å fjerne flekken på klinikken din? takke.

Dette er alt en må se på. Gjør en avtale med en hudlege-kosmetolog for en konsultasjon, så vil alt avhenge av hva hun sier.

En klump dukket opp på baksiden, nå har den økt og vondt, som en wen. Er de fjernet og under hvilken anestesi.

Hvis en wen, deretter fjernet uten problemer, under lokalbedøvelse.

Jeg har blåmerker under øyet, liten. Jeg trenger å bli fjernet fra en annen by, og jeg er ikke 18. men jeg trenger å fjerne den.. hvordan være det?

Registrer deg på telefon, kom, slett.

Jeg har pigmenterte flekker siden fødselen. Jeg er 14 og de er allerede på baksiden av magen, nakken, armen, kan de fjernes? og hvor mye det vil koste. i det minste om

Bare legen etter undersøkelse kan fortelle hva flekkene er, om de kan fjernes og omtrentlige kostnader. Registrer deg for en konsultasjon med en hudlege-kosmetolog, og du kan allerede snakke mer spesifikt.

Datteren min er to år. Det ser ut som en tånegl har vokst. Fjern du den inngrodde tåneglen for barn?

Nei, vi sletter ikke så lite.

God ettermiddag! Si meg, vær så mye koster det å fjerne edderkoppårer i ansiktet? Og hvem gjør en slik prosedyre?

Det koster 400 rubler. per cm, gjør lege Raevskaya.

Si meg, vær snill, er det mulig å identifisere og fjerne miliumet på innsiden av øyet (øyelokk), dukket opp i nærheten og inne for et år siden og forstyrrer veldig å blinke

dessverre ikke.

Hallo! Si meg, vær så snill, jeg vil fjerne edderkoppårene i ansiktet. Er det mulig å gjøre dette om sommeren?

Hvis du ikke skal dra på ferie til varme land, kan du trygt fjerne sommeren vår.

Jeg har en føflekk i ansiktet opptil 5 mm i størrelse, jeg vil ikke fjerne det helt. Er det mulig å redusere en føflekk med en laser på klinikken din, og hvis det vil være et arr?

Delvis fjerning av føflekken vil føre til traumer og øke risikoen for ondartet degenerasjon. Så velg - enten la den være som den er, eller slett den helt.

Hvilken enhet løfter radioløfting? Prisen er som angitt?

Honkon-enhet, mono og bipolar løft. Prisene på nettstedet er gyldige..

Hallo. Si meg at du fjerner store arr etter operasjoner. I barndommen var det en alvorlig forbrenning og ga en hudtransplantasjon, et veldig merkbart arr forble.

Mest sannsynlig kan du fjerne, men du må se. Registrer deg for en første konsultasjon, legen vil se på deg og si definitivt hva som kan gjøres, hvor mange prosedyrer som vil kreves og hvor mye vil det koste.

Jeg kom i dag for å registrere et barn, en vorte eller noe sånt som dukket opp på hånden min. Registraren med et arrogant blikk var redd for at de først ville stikke, injeksjonen er veldig smertefull, og om barnet ditt vil tåle det! Da ba jeg om å avtale i det minste for en konsultasjon, den samme dameadministratoren meldte oss motvillig på en konsultasjon. Nå tviler jeg på om jeg i det hele tatt skal gå!?

Fortell meg om det er mulig å fjerne hematomforseglingen under øyet etter et blåmerke.

Det er nødvendig for legen å si om det er mulig eller ikke, uten å se, det er vanskelig å si.

Jeg har lest mange positive anmeldelser om deg. Dette gjør meg lykkelig. Jeg vil stole på deg. Jeg forstår bare ikke, men prisene på nettstedet for tjenestene du har for 2017? Eller i fjor?

Alle priser på nettstedet er gjeldende.

Hallo!
Jeg vil gjerne vite at det er mulig å fjerne et veldig gammelt arr med tuberkler på siden av nesen ?

Kan være. Men det er selvfølgelig bedre å se i slag; meld deg på en innledende konsultasjon, og legen vil si mer spesifikt.

God ettermiddag! Si meg, men du fjerner ikke flekken med en laser. Jeg hadde mikroblading av øyelokkene og kom inn i et kar, nå i det ytre hjørnet av øyet en blåblå flekk

Det er nødvendig å se live, for å si det vanskelig. Gjør en avtale med lege Rayevskaya O.V., hun vil se og si hva som kan gjøres.

Hallo. Er det mulig å gjøre EEG og dopplerografi av hjerneårene i ditt senter for et barn på 4 år gammel?

Det kommer an på barnet. Hvis han kan stille prosedyren rolig (de er helt smertefrie), vil vi gjøre det.

Hallo! Er det mulig å fjerne angiodysplasi i ansiktet i sentrum??

Avhenger av typen dysplasi; legen kan endelig si etter undersøkelse.

Hallo! Er det mulig i ditt senter å fjerne ateromet på kinnet? Jeg er fra området, hvordan kan jeg komme til deg i resepsjonen7

Du kan slette. Ring numrene som er angitt på nettstedet, og meld deg på en praktisk dag og tid for deg.

Fjerner du neglen som er berørt av soppen med en laser??

Hvis du mener å fjerne hele negleplaten, så slett ja.

Hei, jeg vil gjøre laser eller fotoepilering med deg. Si meg, må jeg først registrere meg separat for en konsultasjon med en spesialist? til hvilken og om det er betalt?

Hvis du ikke har noen kontraindikasjoner (listen kan bli funnet på vår hjemmeside eller på Internett), kan du øyeblikkelig registrere deg for prosedyren.

Hallo. Min far er 53 år gammel, og lider av press. Jeg hørte at det er en laserrensing av blodkar som normaliserer blodtrykket. Si meg, har du denne prosedyren? Hvordan gjennomføres det og hva som trengs for dette?

Vi har en slik prosedyre, du kan lese mer om det på vår hjemmeside i seksjonen "Laserterapi" - Laserrensing av blod og blodkar. Men på det første trinnet vil det være optimalt for faren din å kontakte enhver terapeut som etter undersøkelse vil foreskrive den enkleste medikamentell behandling, og alt vil gå tilbake til det normale.

De behandlet en skadet føflekk. Flotte jobbjenter i resepsjonen! Dr. Lebedev Sergey Nikolaevich - tusen takk!

Hallo. Fortell meg hvordan de i sentrum ditt bestemmer at veksten under huden er en wen eller annen neoplasma? Hvor lang tid tar det å fjerne en wen mindre enn 1 cm med en laser? Må jeg ta noen tester?

Legen bestemmer under undersøkelsen, fjerning tar 10-15 minutter, foreløpige tester er ikke nødvendig.

God ettermiddag! Fjern karene på bena med en laser?

Vi sletter, men dessverre mangler nødvendig spesialist for tiden.

Hallo! Jobber spesialistene dine med barn? Sønnen min er 8 år gammel, jeg trenger å fjerne edderkoppvenen i ansiktet.

Som regel jobber vi ikke med barn i denne alderen, men hvis du virkelig trenger det, så sletter vi selvfølgelig.

Jeg fjernet dermotofibroma på armen for mer enn ett år siden. Men arret begynte å gjøre vondt, det var umulig å røre, en slags svulmende. Klør og ryker ofte. Jeg vet ikke hva som er koblet sammen. Før det skjedde fjerningen på en vanlig klinikk, og alt er i orden. Og da er noe galt!

Hallo! Si meg, kosmetologkonsultasjon er betalt?
Hvis betalt, hva er prisen?

Betalt, koster 400 rubler.

Dr. Voronov oppførte seg ikke veldig bra. Etter å ha fjernet den inngrodde neglen, tok han en ny konsultasjon. Som besto i utnevnelsen av en bandasje en gang om dagen..

Motbydelig serviceadministratorer! Jeg meldte meg på for fjerning av tatovering på Radishchev Blv da jeg kom, administratoren fortalte meg at apparatet var ødelagt og prosedyren ble avbrutt. Nummeret mitt ble skrevet feil av dem, så ingen advarte meg. Spørsmålet mitt, hvordan det skjedde, og ordene om at jeg brukte penger på en taxi og tiden min, sa de til meg: "Det går bra." Motbydelig kundeinnstilling.

Slettet i sentrum av Radishchev, 45 nevuser på baksiden. Prosedyren var rask og helt smertefri. Sårene leget i løpet av en uke, ingen spor igjen. Senteret er rent og behagelig. Fornøyd med kvaliteten på service og service. Takk til kirurgen Ulyana Viktorovna og administratorene Elena og Oksana.

Tusen takk til Dvoryaninov Maxim Vladimirovich. Han behandlet mamma med glaukom med en laser og trengte ikke lenger kirurgi. Vi er veldig takknemlige for ham for dette! Nikonorov-familien.

En utmerket øyelege på klinikken! Mamma behandlet det ene øyet for glaukom (siden 2003 har trykket blitt kompensert!), Nå har det andre øyet begynt å mislykkes, de har gjort en laser, vi venter på resultatet. Han opererte på faren sin mens han jobbet på Regionsykehuset (i 2005 og i 2008, det andre øyet). Han ser godt. Vi er for tiden under laserbehandling for diabetisk retinopati. Vi var i Moskva for en konsultasjon. De sier - alt ble gjort kult! Fortsett den foreskrevne behandlingen. Vi er veldig takknemlige for ham for hans profesjonalitet og menneskelige holdning til mennesker! Maxim Vladimirovich, jeg bøyer deg! Vi ønsker deg suksess med å fortsette det harde arbeidet. Å gi folk syn og introdusere nye teknologier!

Tusen takk til den fantastiske legen Dvoryaninov Maxim Vladimirovich. Oppmerksom og veldig kompetent. Det kan sies, ved hjelp av vitreolyse redder det øyet mitt, synet mitt har forbedret seg betydelig. Jeg håper på ytterligere forbedringer, denne legen er troverdig.

Hallo, jeg har på mitt kinn et atrofisk rundt arr med en diameter på 1 cm har vært rosa i 6 år, fortell meg om det på en eller annen måte kan fjernes. ?

Det kan fjernes eller ikke, kan legen fortelle bare etter undersøkelse. Registrer deg for en første konsultasjon, så blir alt klart. Og uten å se deg, vil ingen spesialister si noe.

Kapillærnett på beina. Kan du hjelpe? Jeg er

Er det mulig å gjøre laseroverflater i ansiktet hvis det er koperose?

Unødvendig uønsket.

Fortell meg hvor mye det vil koste å fjerne en føflekk (

3 mm.) Og sjekk for histologi

Å fjerne en føflekk koster 600 rubler, hvis du trenger å sende den til histologisk undersøkelse, så vil ytterligere 1250 rubler.

Fjerner du retensjonscysten i underleppen? Hvor mye er?

Nei, du må kontakte tannlegene

Er det mulig å fjerne mandlene, og hva er prisen for denne operasjonen??

Nei, vi fjerner ikke mandlene.

God ettermiddag. Jeg gjorde laserpolering av ansiktet mitt i sentrum for mer enn en måned siden. Generelt likte jeg alt, men to flekker (firkanter) fra laseren forble i templet. Si det ok? Og hvor mye vil pigmentet gå? I solen gikk ikke. Brukte en beskyttende krem ​​spf50.

Kanskje har templet tynnere hud; ikke fortvil snart og det vil forsvinne.

Situasjonen er slik. En godartet svulst (fibrom) dukket opp på armen. Første gang jeg ble fjernet av en mannlig kirurg. Men fibrom vokste igjen. Andre gang jeg var kirurg, gjorde en kvinne slipingen. Jeg tenkte, vel, nå er alt blitt slettet. Men nei, hun dukket opp igjen. Tredje gang å gå og slette igjen? Jeg vet ikke engang om det er fornuftig om de ikke kan fjernes nøye med roten slik at de ikke lenger dannes. Men det er gode poeng. På fingeren ble formasjonen fjernet godt og leget raskt, takk for det!

hei, jeg vil gjerne vite. Jeg har en slik situasjon, jeg har en klump eller hevelse bak øret, jeg kan ikke forstå det, det gjør vondt og plager meg hvor mye det koster å sjekke hva det er og prisen for fjerning.

En konsultasjon koster 400 rubler, hvis du umiddelbart sletter den, så er en konsultasjon gratis. Det er vanskelig å si på forhånd hva kostnadene for fjerning er, uten å vite hva det er..

Jeg kan ikke registrere meg hos VLOK. Ikke bruk på lørdag, ikke jobb på søndag, mandag etter tre. Prosedyren er designet for flere besøk. Hvordan komme til deg fra Moskva? Du selv inviterer. Følelsen av at det ikke er en kommersiell klinikk, men en fristat. institusjon. Ja, og jobber i Tver er det ikke alltid mulig å fange deg etter jobb, du er til klokka 19.00.

behandle Morton neuroma i dette senteret? Takk.

Nei, vi fjerner bare svulster på huden.

Hei, jeg har en krumning av neseseptum, jeg sitter på spray. Kan du gjøre noe med kb?

Ikke rett den med en laser. Og hva annet kan gjøres, vil ENT si etter undersøkelse.

god ettermiddag !
Jeg lurer på hvordan kan uuviderm ultra 4 koste mindre enn juviderm ultra 3?
Jeg kommer til klinikken, og de vil fortelle meg, beklager, er dette en feil til en pris av 3000 rubler?)))) Vel, dette er i samsvar med hva som står skrevet på siden!)

Hallo, fortell meg hvor mye det koster å øke leppene?

Kostnaden avhenger av ønsket volum av lepper - og følgelig av volumet av fyllstoffer - 1 ml, 2 ml. og så videre, så vel som typen medisin som administreres. Legen vil ringe et spesifikt beløp for konsultasjoner når han ser deg, og du vil gi dine ønsker til ham..

Hallo, situasjonen er denne, jeg vil gjerne vite hva du gjør, cervikal laserterapi?

dessverre ikke.

Si meg, vær så snill, fjerner du hygroma på foten?

dessverre ikke.

god ettermiddag.
Du kan finne ut om du behandler keratose?

Ja. Du må avtale en avtale med en hudlege-kosmetolog, og etter undersøkelse vil hun velge nødvendig behandlingsforløp.

Hallo. Fortell meg at jeg har et slikt problem. På hodet mitt, mest sannsynlig papillomer. Jeg fjernet fra tidligere på klinikken. Hodet var rent, nå dukket de opp igjen, og det er mange av dem..

Det er ikke et problem. Registrer deg på et av sentrene våre og slett alt.

Hei !! Og du behandler bihulebetennelse uten punktering, hvis jeg allerede har det 15 år?

Ja, det er terapeutiske laserbehandlingsteknikker. ØNH-legen vår skal se på deg, og hun vil allerede si hva som kan gjøres.

god ettermiddag!
Jeg har hørt mange positive anmeldelser om klinikken din. Si meg, har du noen prosedyrer for problematisk ansiktshud (kviser, peeling, svarte flekker.) Og om du skal gjenta disse prosedyrene.

Det er prosedyrer, og ikke en; hvilken som passer for deg, vil hudlege-kosmetolog si etter undersøkelsen.

Jeg vil takke Gulieva Ulyana Viktorovna, kirurgen på lasersenteret på Radishchev, for rask, smertefri fjerning av neoplasmer på kroppen. Alt gikk raskt, pent og rolig!) Tusen takk!)

På hodet av ateromet kan litt mer enn 1 cm fjernes i sentrum og til hvilken lege bør du avtale tid? Hår vil vokse på sårstedet?

Du kan slette; Du kan avtale en avtale med hvilken som helst kirurg som tar imot et tidspunkt som er praktisk for deg. Det vil ikke være noe sår som sådan, det vil være en tynn søm usynlig under håret.

Kan jeg fjerne en vorte på armen, og hvor mye koster det? Jeg er 14 år

Det er mulig, det koster 600 rubler.

Hei, det er mulig å fjerne mandlene med en laser i sentrum.?

Nei, vi fjerner ikke mandlene.

Er callus fjernet fra deg? om så lenge? smertefullt?

Selve prosedyren tar flere minutter, utført under lokalbedøvelse..

Takke! spesiell takk til Dr. Dvoryaninov Maxim Vladimirovich. flere slike leger

Og ved den første konsultasjonen, kan legen umiddelbart utføre prosedyren for laseroverflatning?

Sannsynligvis ikke. Fakta er at en viss tid tildeles konsultasjonen, hvoretter andre pasienter blir registrert. Og laseroverflatingsprosedyren inkluderer minimum en halv times ventetid til bedøvelsesmidlet som påføres huden virker, og omtrent en time selve prosedyren. Så det er bedre å forhåndsregistrere deg for sliping, basert på din egen arbeidsplan, slik at det etter prosedyren er minst et par dager fri.

God ettermiddag. Etter furunklene forble to hulder på kinnet mitt. De er i dagene med det blotte øye og veldig sammensatte på grunn av dem. Du kan på en eller annen måte polere dem, glatte huden.

Mest sannsynlig kan du det, men selvfølgelig må du se deg om. Gjør en avtale med en lege Raevskaya, hun vil si hva og hvordan kan gjøres.

Hallo! En av klinikkene gjennomgikk endoskopisk undersøkelse av nesen og avslørte hypertrofi av nedre nese concha. Kan du øyeblikkelig ha en laseroperasjon av en hypertrofisert neseslimhinne? Hvor mye vil det koste og er det noen rabatter? Jeg er interessert i nettopp denne operasjonen med en laser, ellers har den allerede gått forbi mange ØNH-er og er ikke bra, alle sier at de trenger en operasjon, siden jeg i nesten 20 år har lidd av dette problemet. Kanskje du vil finne ut av det, og at du ikke igjen skal betale for mottakelser, men umiddelbart for operasjonen.

Nei, det gjør vi dessverre ikke.

Jeg er 17 år, jeg vil fjerne øyenbrynens mikroblading
Hvor mye vil det koste og om tillatelse fra foreldre er nødvendig?

Jeg vil stille et spørsmål) Utfører du laserpolering av strekkmerker? Spesielt for eksempel i magen (konsekvenser av graviditet.) Hva er prisklassen? Avhengig av hudområdet?)))

Ja, det er vi. Kostnaden avhenger av området med strekkmerker. Legen vil fortelle deg omtrentlig pris før inngrepet eller under konsultasjonen.

Hallo, har du stoffet kollost? De er fylt med arr

Hei, fortell meg hvilken lege du trenger å avtale for å behandle hemorragisk ulnarbursitt?

Ledd blir håndtert av en ortopedisk kirurg.

God ettermiddag! Og du har ikke en laser fjernet tåneglene som er påvirket av soppen?

Ring meg tilbake 8 (904) 332-62-08 Anton.

Hallo. Jeg har et slikt problem, etter andre graviditet og fødsel dukket det opp aldersflekker i ansiktet mitt. I sentrum kan du fjerne dem og hvilken spesialist du vil kontakte? På forhånd takk for svaret..

Det er nødvendig at en hudlege-kosmetolog ser på deg (de blir tatt på noen av våre sentre). Men uansett hvilken prosedyre legen tilbyr deg, er det bedre å vente til september - om sommeren er de fleste av dem ikke veldig tilrådelige i ansiktet.

God ettermiddag, har du laser synskorrigering? - 3,5

Tusen takk til øyelege Dvoryaninov Maxim Vladimirovich! Veldig oppmerksom, ansvarlig, ekte profesjonell. Behandlet halazion på bostedsstedet i Moskva-regionen i 3 måneder, var det ingen positiv dynamikk. Vi kom til dette senteret bare 2 ganger, og på 5 uker var det ingen spor av halazion.

Gravid, i 35 uker er det plantarvorter, vokser og nye dukker opp, jeg bekymrer meg virkelig når de kan fjernes

Dessverre, under graviditet, er ingen prosedyrer, også slike mindre, ikke veldig indikert. Hvis du virkelig bekymrer deg, kan du slette. Og det vil være optimalt å fjerne dem etter amming.

Fortell meg hvilket utstyr som brukes av en hudlege når du polerer arr etter kviser, co2?

Brøk CO 2 -laser.

Jeg uttrykker min dype takknemlighet til øyelege Dvoryaninov Maxim Vladimirovich. God spesialist, kompetent, intelligent profesjonell.

Hallo. Jeg har et slikt problem, etter ulykken hadde jeg et stort arr over øyelokket, legen hadde det, han sa at du må fjerne arrene, du gjør dette?

I prinsippet gjør vi det, men vi må se på lokaliseringen, arret.

Fjernet en føflekk to ganger (begge i ansiktet). de gjør super, de inspiserer, de gir anbefalinger, raskt, smertefritt, de har ikke råd til prisene. Vi reiser fra Moskva, og vi vil fortsette å gjelde bare dette senteret. MANGE TAKK.

(c) Tver Center for Laser Medicine 2010-2014